[Küldetés] Desperado

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Nov. 07, 2013 11:17 am

Ölbe tett kézzel hallgattam a fiú magyarázatát, ebben egyetértünk a tudás hatalom ez vitathatatlan de akkor is…
- Pletykák? – Vontam meg a szemöldököm mikor Skaara előadást tartott, hogy mire is lehetne használni a Desperadot de ezt inkább ennyiben is hagytam.
- Minden esetre, ha nem tudjuk kiloggolásra használni célszerűbb lenne inkább elpusztítani. Egy ilyen erő itt a saoban kis túlzással szinte isteni hatalmat kölcsönöz a használójának már ha igazak amit mondasz. Ha képes megváltoztatni a karakterek tulajdonságait és így kitörölni őket, gyakorlatilag kénye-kedve szerint dönthet bárki életéről a használója az pedig több száz vagy akár ezer ember életét is elveheti független attól, hogy ki kezébe kerül. Pusztán ölési vágyból, bosszúból vagy szimplán a saját „igazságunk” késztet arra, hogy mások életét elvegyük. Ezt pedig nem engedhetjük. - Fejtettem ki a véleményem, miközben végig mértem a jelenlévőket, Yuichit is beleértve. Nem hiszem, hogy itt közölünk magamat is beleértve ne részegülne meg ha egy ilyen dolog a keze ügyébe akadna. Valószínűleg én is kitörölnék minden piros indikátoros játékost a saoból független attól miért is vált azzá. Az pedig nem lenne helyes! Egyetlen ember sem dönthet más élete felöl. Csak bólintottam mikor Yuichi közölte, hogy leellenőrzi Joeyt, hogy jól van-e. Én a magam részéről inkább élveztem a kilátást. Milyen rég is volt már, hogy repülök. Azonban hamarosan valami feltűnt a horizonton. Egy darabig csak bambán néztem, majd ahogy közeledett egyre inkább felkaptam rá a fejem, hogy jobban ki vegyem mi is lehet az. Nagy sebességgel tartott felénk és mikor ráeszméltem mi is közelit már beleakaszkodott a hajóba megrázva azt és egy vérfagyasztó üvöltéssel próbálta még jobban magára hívni a figyelmet. Mire szólhattam volna a többieknek Rolf már utasításokat adott. Nagyon is jól tudta ki támadt ránk de most nem volt idő ezen rágódni. Már indultam is a legfelső emeletre.
- Idefent helyzeti előnyben van, alig ha tudjuk majd legyőzni. – Estem gondolkodóba Joey kérdésére. – Ha le tudnánk vágni az egyik szárnyát vagy minimum megsebesíteni azt akkor talán lelassul és meglóghatunk. – Vetettem fel az ötletet bár eléggé kételkedtem a megvalósításban. – Minden esetre előbb le kell vakarnunk a gépről mielőtt még komoly kárt, tesz benne! – Mondtam majd azzal kivonultam a fedélzetre. Ez a dög tényleg elég nagy. De minél nagyobb annál nagyobbat bukik. Mivel a csonkítás az én ötletem volt így próbáltam én kivitelezni a dolgot. Az akrobatikámat használva igyekszem feljutni a szörny hátára ahol az egyik kardot beleszúrom lehetőleg minél mélyebbre egyfajta támasztékot alkotva vele ha esetleg ugrálna a másikkal pedig a bal szárnyát kezdem el kaszabolni és lehetőleg még azelőtt leugrani róla hogy eltávolodna a hajótól.

Spoiler:

Élet: 14
Fegyverkezelés: 27+14
Erő/Irányítás: 21+14
Kitartás: 3+4
Gyorsaság: 20+18
Speciális képesség: 13
páncél: 27

Mivel két kardot használok jelenleg ezért az erőm most 2+14 a fegyverkezelésem pedig 46+14

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Nov. 08, 2013 10:36 am

Éppen letettem fenekem a fém padra, amikor megrázkódott a gép és le is pottyantam az ülő alkalmatosságról.  Mire feltápászkodtam, Joey is idegurult, biztos jól sikerült Hürrem ébresztője, nevettem el magam. A rázkódás viszont más lehetett, innen csak egy mozgást láttam az ablakon kívül, egy szegletét valaminek. Ritára néztem és hallgattam, Joeyt is és a kifakadását. Némber? És mi ez amit Rolf mond, le kell győzni, de mit? Előre léptem kettőt és nagyobb rálátásom nyílt Zenobia olvastam a teremtmény nevét a feje alatt. Ez egy.. ez egy sárkány? Léptem egyet hátra és estem hanyatt, ahogy újra csikorgott a fém szorítása alatt.
- Ez.. - nyögtem ki de még egy épkézláb mondatot sem tudtam összerakni, a méretek, és az hogy minket egyszerűen le tudna radírozni az égről ez valahogy túlnőtt engem. A többiek káromkodtak, Rolf egyszerű ellenfélként kezelte és Rita máris a megoldást mondta. Ránéztem mesteremre, higgadt volt, már amennyire az tudott lenni. Ha felmegy a sárkányra és megteszi odavész. Nincs esélye, nem lehet esélye egy ilyen teremtmény ellen. Túl összetett, minden izmával más mozgást tud produkálni, mindene veszélyes. Ez egy szörnyeteg, ami ellen nem lehet esélyünk. Távolsági harcra képtelen vagyok, csapat munkával sem tudnék segítségükre lenni. Ültő helyemben hátra kúsztam az egyik sarokba, ahova begubóztam - nem tudok segíteni, nincs mit tenni.. - mondtam magam elé, ha hallotta valaki, ha nem. Fejemre emeltem két kezem és próbáltam kizárni a történéseket, nem akarom látni Rita halálát és nem akarom, hogy meghaljon. Ki kell találjak valamit, csak egy kis időm legyen számolni. Füleimre tapasztottam két kezem és lehunytam szemeim. Zenobia.. karmok, száj, szárnyak, esetleg farok. Két kardforgató, a fehér hajú lány és két lovag. Talán a fehér hajú, remélhetőleg íjász és még ebben a fájdalom mentes világban is tud olyat tenni amivel hátrálásra kényszeríthet egy ekkora fenevadat, de előbb.
- Rolf lődd a fejét! - kiáltottam - Rita ne menj! - még mindig a fülemre tapasztottam a kezem és nem tudom mennyi idő telhetett el, vagy hogy figyelt-e valaki erre. Szavam lehet későn jött, lehet nem, csak egyet reméltem, meghallja Rita és nem távolodik el a géptől a szörny irányában, mert akkor neki vége.
Körbenéztem, és nem láttam a helyiségben..- ne.


Statok:
Élet : 16
Fegyverkezelés: 17
Erő/Irányítás: 25
Kitartás: 10
Gyorsaság: 40
Speciális képesség: 9
Páncél: 25


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 08, 2013 6:34 pm-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Hürrem on Pént. Nov. 08, 2013 6:31 pm

//A statok kinézésénél elfeledkeztem a kommentről és lecsuktam. Másolás nélkül .__. Nem lesz olyan jó, mint eredetileg lett volna .__.//

Jóleső kacagás fogott el a szőkeség ijedelme láttán, és beletelt pár másodpercbe, mire össze tudtam magam szedni annyira, hogy megszólaljak: -Nyugalom, csak vicceltem! Ne aggódj már! -legyintek felé, majd letörlöm jókedvtől kicsordult könnyeimet. Olyan mókás látni a szellemet-láttam arckifejezését, hogy hihetetlen, legszívesebben még itt fetrengenék a kacagásban az örökkévalóságig, de szemmel láthatólag valaki másképp képzeli a dolgot.
Az ablakban csak a hatalmas testet és a szárnyakat pillantom meg, majd a gép rázkódni kezd hihetetlen energiával. Joey nyomában robbanok vissza az irányítóterembe, hogy rögvest neki is lapuljak a legtávolabbi falnak és véletlenül se lássam odakint a földet és a távolságokat. Sosem gondoltam magam tériszonyosnak, de valljuk be, soha eszembe sem volt ekkora magasságokba emelkedni ezelőtt.
A rosszullét akkor fog el, mikor Rolf ismerteti a feladatom, én pedig magam elé képzelem, hogy ki kell másszak a fedélzetre és jelezgetni. Na, azt már nem. A gép ismét rázkódni kezd olyan erővel, hogy előrebukok, és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem adom ki ezzel együtt a reggelimet is.
-Uhh... miért pont én, monsieur? -kérdezem elhaló hangon, kicsit büfögve, ezzel feladva a maradék nőiességem ezekben a percekben. -Skaara, kérlek, én rád bízom a dolgot, de hogy ki nem megyek, az biztos!
Mindössze annyira vagyok hajlandó, hogy elővarázsoljam fényes kaszámat a pihenőhelyéről, arra az esetre, ha a dög valamelyik testrésze behatolna és módunkba állna megtámadni.
A rosszullét csak akkor múlik el kissé, mikor végig kell néznem a vörös hajú lány önfeláldozását. Ciccegve csóválom a fejem ekkora baromság láttán, és amennyire tudok, a láthatólag zavarodott szamuráj társához igyekszem.
-Szerintem próbáld meg visszahozni gyorsan, mielőtt ez a dög elengedi a hajót és eltávolodik! -figyelmeztetem, és ha kell, meg is lököm a vállát, hogy lóduljon és tegye, amit tennie kell, majd a sárkány szemébe nézek, ha engedi. -Te meg rohadj meg, vous mostre!
Hogy én még mit fogok tenni, azon kívül, hogy próbálok nem okádni, még nem tudom. Kell egy kis idő, amíg esetleg rászánom magam arra, hogy kijjebb merészkedjek az irányítóterem közepéről, távolsági támadásaim viszont nincsenek.


Spoiler:
Élet: 5 (25)
Fegyverkezelés: 4+3
Erő: 3+1
Kitartás: 3
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 5
Páncél: +9
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Skaara on Vas. Nov. 10, 2013 3:48 pm

Yuichi kérdését illetőleg a nyelvekre, a válaszom ennyi volt: Egyelőre még csak hét, plusz két leírónyelv. De ha kijutunk, lesz az még több is.

Rita válaszára a Desperadot illetőleg, érdekes meglátás. Igen, így is lehet gondolkodni, és valószínűleg sokan így is tennének. De a "gyilkolás"-ra vannak hatékonyabb módok is, amik azonnaliak.. Igen, túlságosan nagy hatalmat jelent, de ha ráakadunk, nem árt, ha megnézzük, tudunk-e vele valamit kezdeni. Illetve, hogy képes-e a kiléptetésre, vagy bármi jó dologra. És hogy képesek vagyunk-e használni egyáltalán. De meg kell próbálnunk, mielőtt megsemmisítjük. Lehet az a masina lenne a kiutunk ebből a világból, nekünk is, és mindenki másnak is. És nem szívesen pusztítanám el a kalitka kulcsát... Persze ha csak ártani lehet vele, akkor egyértelmű amit mondasz. - fejtettem ki Ritának az álláspontomat, és egy mosollyal zártam a mondandómat.

Aztán kis séta után megrázkódott minden, és egy Zenóbia nevű kedves aranyos lény támadta meg a hajót. Rolf ránk bízta a feladatot, hogy irányítsuk, mikor mit tegyen, mikor támadjon. Hürrem nem szeretne kimenni, így rám hárult a feladat. Rendben - feleltem neki, és rámosolyogtam. Láttam a másik lány kimászott a szörny hátára. Kimerészkedtem a fedélzetre én is.

Mássz vissza a hajóra azonnal! -kiáltottam Ritának. Rolf maradj még a hajóval a közelben, az egyik társunk kinn van azon a valamin. Ha sikerül neki megsebesíteni a dögöt, és elengedi a hajót, és visszamászott, akkor majd ismét jelzek, és el kell távolodni ettől a dögtől, és lőtávolból megszórni. - mondtam. Közben megpróbáltam Rita közelébe jutni a fedélzeten, hogy ha visszamászik, tudjam neki nyújtani a jobbom és visszahúzhassuk a hajóra.

Ha Rita visszajutott, és biztonságban van, akkor ismét jelzek Rolfnak, hogy minden rendben, és távolodhatunk. Elég szorult helyzet, és mit nem adnánk egy-két képzett íjászért. Igazán elkélne a mostani helyzetben.Tulajdonság
Ráosztott
 Felszerelés
Összesen
Élet44
Fegyverkezelés2 2
Erő3+58
Kitartás2 2
Gyorsaság2+13
Speciális képesség2 2
Páncél +66

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Szomb. Nov. 23, 2013 10:04 am


Rita belépője nem volt túl szerencsés, ugyanis a Zenobia hamar észbe kapott, és mire eltalálhatta volna, a kristálysárkány már le is rázta magáról a lányt, s a gép mellett suhant, szárnyaival egyet-kettőt lebbentve. Nem ért életpontveszteség. Azonban a dühítés látszólag igen hatásos volt, így a szörnyetegnek esze ágában sincsen elmennie a közeletekből.
- Még nem vagyunk elég távol. Skaara és Hürrem - itt Rolf felemelte a hangját, jelezvén a lánynak, hogy "Tessen kifáradni, a csatatér odakint van! - jelez, úgy legalább százötven méterre el kell távolodnunk, mert a fegyverek visszarúgnának. Ahogy mondtam, nem engedhetjük el a dögöt, mert kémkedhet utánunk! A legjobb, itt és most megölni, amíg van módotok rá!
A gép tetejére nyíló ajtó még mindig nyitva állt, aminek köszönhetően erős és hideg szelet érezhetnek az odabent lévők. Zenobia felüvöltött - a hang földöntúli volt, de semmiképpen sem jó értelemben. Az életcsíkja kirajzolódik: három csík. Egy mobtól elég szokatlan lehetne, ám annak hatását hamarosan megtapasztalhatjátok, ugyanis a sárkány két spóraformájú valamit lő a fedélzet padlatára, melyek különös színben foszforeszkálnak. Azok fölött is egy-egy név jelenik meg: Spóra 1 és Spóra 2. Hogy ezeknek hatása miben rejlik, az sajnos nem derül ki. Rolf innentől kezdve tökéletesen ráösszpontosított a küzdelemre, a jelekre figyelt.

Joey: 55 HP, 24 páncél
Rita: 70 HP, 27 páncél
Yuichi: 80 HP, 25 páncél
Hürrem: 25 HP, 9 páncél
Skaara: 20 HP, 6 páncél

Zenobia: full élet
Spóra 1: full élet
Spóra 2: full élet

Yuichi (Sebzés: 25, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Yuichi
Yuichi
Yuichi
Zenobia
Rita (Sebzés: 16, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Rita
Rita
Zenobia
Joey (Sebzés: 13, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Zenobia
Hürrem (Sebzés: 4, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Zenobia
Skaara (Sebzés: 8, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Zenobia

Értelemszerűen a harci körökben nem kötelező a 250 szó. Skaara és Hürrem a saját köreiket beválthatják egy parancsra, így Rolf két körönként tudja azokat végrehajtani. Támogatófegyverek száma: 3.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Nov. 25, 2013 11:04 am

Kuporodtam a sarokban, nem akartam tudni a világról, amikor már nem láttam Ritát, ha innen leesik biztosan vége. Sírni nem volt erőm, hisz a kétségbeesés, gyökeret vetett bennem egészen mélyen. Nem láttam kívülre utána, csak ültem ott, cselekednem kell, de nem tudok. Félek, ha elvesztem őt.. akkor.. Nem lehet, hisz neki még meg kell találnia testvérét! Felnéztem magam elé, és egy igen barátságos arc fogadott, beszélt valamit, de nem hallottam. Igyekeztem fókuszálni a szavakra, ..mielőtt elengedi a hajót.. meglökte a vállam. Az apró kimozdítás hatására megértettem mit kérhet. Felállt előlem és tette talán a dolgát. Nekem is azt kellene tennem. Felpattantam. Ránéztem a lányra és egy halk köszönömöt mormoltam magam elé. Azzal meglódultam és sebtében futottam a tetőtér felé. Rita egyben volt és épségben a szörny azonban már nem fogta a hajótestet. Hatalmas széllökéseknek kellett ellenálljak. Egy erősebb fuvallat és biztosan lesodor a tetőről. Igyekeztem valami kapaszkodót találni elsősorban. Messzebb kell tudnunk a sárkányt. Messze, hogy Rolf le tudja lőni. A sárkányt kell támadnom, de hogyan? A fedélzet korlátjához elvergődtem és bődült egyet Zenobia. Szájából a sugár elérte a hajótestet, de elmaradt a várva várt hatás. Ahelyett, hogy felrobbant volna a hajó, vagy legalább beszakadt volna, helyette, megjelent két valami. Kellemes fényük volt, de mivel piros volt a nevük, biztosan nem baráti valamik. Ha elhaladt a korlát mellett Zenobia teste, vagy közelvolt hozzá, úgy lecsaptam rá, annyiszor, amennyiszer csak bírtam. Ha nem volt rá lehetőségem, úgy a Spórákat céloztam támadásokkal.. Szemem üres volt és kétségbeesett. Egy sárkány.. ez nem lehetséges..

//4 támadás Zenobiára vagy amennyiben nem érem el Spóra 1 -re csapások, amennyiben meghalna úgy Spóra 2-re támadás is megy, amennyiben ez is meghal úgy Zenobia.
3*31+25 sebzés sikeres képesség használatkor, ellenben 4*25

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 25, 2013 11:04 am

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 29, 2013 1:44 pm


Képesség sikeres!

Zenobia 15-öt sebez Yuichire.

Savköpet feltöltése (1/3)

Spóra 1 15 HP-t gyógyít Zenobián.
Spóra 2 15 HP-t gyógyít Zenobián.

Zenobia: -198 HP (zöld)
Spóra 1: full élet
Spóra 2: full élet

Joey: 55 HP, 24 páncél
Rita: 70 HP, 27 páncél
Yuichi: 80 HP, 25 páncél
Hürrem: 25 HP, 9 páncél
Skaara: 20 HP, 6 páncél

Rita jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Dec. 04, 2013 7:33 am

A tervem ne úgy sikerült mint szerettem volna, a szörnyeteg egyszerűen ledobott magáról. Kicsit furcsállottam Rolf kijelentését. Ugyan miként is kémkedhetne? Elég egyértelmű szerintem a szándékunk ráadásul a termete is igen nagy ahoz, hogy ne vegyük észre vagy nem tudom. Mindegy, nekem így amúgy is jobban megfelel. Vissza raktam az egyik kardom a hüvelyébe majd újból neki esetem a dögnek.


/Támadom Zenobiát! Mivel ismét csak egy kardot használok, az értékeim visszaállnak a normálra (nem tudom így kell e dobnom)

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Szomb. Dec. 28, 2013 9:36 pm


Zenobia 15-öt sebez Yuichire.

Savköpet feltöltése (2/3)

Spóra 1 15 HP-t gyógyít Zenobián.

Zenobia: -199 HP (zöld)
Spóra 1: full élet
Spóra 2: full élet

Joey: 55 HP, 24 páncél
Rita: 70 HP, 27 páncél
Yuichi: 80 HP, 10 páncél
Hürrem: 25 HP, 9 páncél
Skaara: 20 HP, 6 páncél

Joey jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Dec. 28, 2013 10:52 pm

- Hé, a spórákat kéne lecsapni előbb! - rikkantok Yuichi-nak és Ritának, csakhogy azok inkább azt a rohadt nagy Zenobiát ütik-vágják, mintha vajból lenne... Akkor jön a hős Joey, és megmenti a helyzetet!
- Nesze te gomba tenyészet! - és megcsapom az 1. számú spórát.


//támadom az 1# Spórát. Dobnom nem kell, így ütök rajta 13-at.//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Kedd Jan. 07, 2014 8:59 pm


Savköpet: minden játékos 15-öt sebződik.

- Ez húzós volt! Adjátok majd meg a jelet a következő bűzbombánál, és elrántom a gépet! - szólt bele a bemondóba Rolf, miközben kissé megingatta a gépet.

Spóra 2 15 HP-t gyógyít Zenobián.

Zenobia: -212 HP (zöld)
Spóra 1: -13 élet (zöldessárga)
Spóra 2: full élet

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 70 HP, 12 páncél
Yuichi: 85 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Hürrem jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Hürrem on Kedd Jan. 07, 2014 9:08 pm

-Te nekem csak ne ugassál, rohadék, nem te dobod ki mindjárt a taccsot... -majd gyors a szám elé is rakom a kezem, mert elég volt csak rá gondolni, és máris kedvem támadt olyasmit tenni, amit úrihölgy nem tenne normális, földi körülmények között.  mattaku 
Most őszintén, zsinórban ez a második küldetésem, amin repülnöm kell, vagy minimum méterekkel a föld felett utaznom. Mi a bajuk a készítőknek a sétával?
A többiek javában nekiálltak csépelni a hatalmas sárkányt, miközben én próbáltam valahogy talpon maradni és kaszámmal a kezemben figyelni. Mivel fogalmam sincs, mikor adjak és mire jelt, így ezt a feladatot magamban már Skaara bíztam... volna, amíg meg nem láttam az életerejét. Szegény még sorra sem került, de máris a halál derekánál jár.
-Pff... -puffogok egy sort, majd nekiindulok. Próbálok nem figyelni arra, hogy hol is vagyok tulajdonképpen, és üvöltve nekivetem magam a második számú spórának. A szamuráj és barátnője felőlem úgy csépelhetik a sárkányt, amíg akarják, én követem Joey taktikáját és előbb a segítőivel bánok el.


//És úgy tűnik, a tériszony erősebb >.>//


A hozzászólást Hürrem összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 07, 2014 9:09 pm-kor.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 07, 2014 9:08 pm

The member 'Hürrem' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Kedd Jan. 07, 2014 9:11 pm


Zenobia 15-öt sebez Yuichire.

Spóra 1 15 HP-t gyógyít Zenobián.

Zenobia: full élet
Spóra 1: -13 élet (zöldessárga)
Spóra 2: full élet

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 70 HP, 12 páncél
Yuichi: 70 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Skaara jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Skaara on Pént. Jan. 10, 2014 2:35 pm

Ami azt illeti, nem ártana legalább a spórákat leszednünk, mert gyógyítja Zenóbiát. Joeynak igazat kell adnom, bár mivel ez a Zenobia egy egyedi mob, amit valószínűleg valakinek a rendszer feletti túlzott hatalma kreált, nem tudhatjuk, mire számítsunk. Lehet, hogy a spórák újra spawnolnak, ha leszedjük őket, de csak egyféleképpen tudhatjuk meg. És nem a legjobb az sem, hogy elég erős területi sebzése van ennek a dögnek, és eléggé levitte az életerőnket...
Minden esetre ha elérhető közelségben van a Spóra 1 amit Joey megkezdett, azt támadom, ha nincs, akkor Spóra 2-t, ha az sincs, akkor kizárásos alapon Zenobia a soros, ideje, hogy a programja a végéhez érjen.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 10, 2014 2:35 pm

The member 'Skaara' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Hétf. Jan. 13, 2014 3:45 pm


Zenobia 15-öt sebez Yuichire.

Zenobia: full élet
Spóra 1: -13 élet (zöldessárga)
Spóra 2: full élet

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 70 HP, 12 páncél
Yuichi: 55 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Yuichi jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jan. 13, 2014 7:16 pm

A szörnynek immáron újra teljes az életereje, valamit nagyon elrontottunk, képedtem el, miközben a monstrumot néztem a zúgó szélviharban. Időnként meg-meg dobott egy-egy léghullám és nem is akartam ezek után sokáig kint lenni a szélben. Egy rossz mozdulat és elnyel a mélység.
Joey hangjára felfigyeltem és a többiek is, köztük a lány is segített. Indikátorának színe továbbra is rettentő módon zavart, és nem engedhetem meg magamnak, hogy megköszönjem egy gyilkosnak a segítséget. Rita, elsődlegesen őt kell megsegítenem itt, valamint el kell kerülni azt, hogy kinyissa a száját a... sárkány.
- Amikor tátja a száját, akkor kérjétek a segítséget Rolftól - próbáltam túlkiabálni a szelet.
Azzal a fedélzeten lévő spórákra fókuszáltam.


// 1 támadás, 1 pihi, majd 2 újabb támadás. Először a spóra 1-re, ha az időközben megsemmisülne, úgy a spóra 2-re és végül Zenobiára, ha maradna még támadásom. 75 sebzést a kreatúrákra.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Hétf. Jan. 13, 2014 7:21 pm


A spórák elpusztultak.

Zenobia 15-öt sebez Yuichire.

Savköpet feltöltése (1/3)

Zenobia: -47 HP (zöld)

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 70 HP, 12 páncél
Yuichi: 40 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Rita jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Jan. 14, 2014 10:22 am


A sárkány élete visszatöltődött hála a spóráknak, azonban Yuichi és a többiek gondoskodtak róluk így én már ismét Zenobiára koncentrálhattam.
- Szép volt! – Dicsértem meg társaimat majd most csupán egy kardba koncentrálva az erőmet lesújtottam Zenobiára majd hátra fele araszolgatva próbáltam egy biztos pontot találni. Halottam Yuichi szavait így bólintva neki egyet Joey felé néztem. – Joey te add meg Rolfnak a jelet miután támadtál. – Adtam ki az utasításokat. – Switch Yuichi!

/Legutóbb három támadás helyett csak egy lett beszámolva ha jól látom így most 3x 35 sebzést viszek Zenobiának mivel ismét csak egy kardot használok (képi) a fegyverkezelésem pedig 41 támadáshoz elvileg még így sem kell dobnom. Switchelem Yuichit így a második (akkori képességem szerint) mindig ha Zenobia megüt és az FK-ám dupla annyi mint neki akkor +8 sebzést szenved el Zenobia/

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Kedd Jan. 14, 2014 2:31 pm


Zenobia 15-öt sebez Ritára.

Savköpet feltöltése (2/3)

Zenobia: -152 HP (sárga)

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 67 HP
Yuichi: 40 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Joey jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Csüt. Jan. 23, 2014 5:17 pm

Joey?

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Jan. 23, 2014 8:00 pm

//bocsi, sok volt a dolgom!X_X//

- Vettem! - szóltam a feketehajúnak, majd belevágtam Zenobia torkába majd:
- ROLF, MOST!!


//13-at ütök Zenobián//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Phobos on Csüt. Jan. 23, 2014 8:24 pm


Támadás sikertelen, mivel, az elején el lett mondva, hogy egy teljes kört kell beváltani a vezényszóhoz. Igaz, hogy csak Hürrem és Skaara lettek volna képesek erre, ez megnehezítené a harcrendszert.

Savköpet félrement.

Rolf támogatófegyverei összesen 40-et sebeznek Zenobián (Hátramaradt fegyverek száma: 2).

Zenobia: -192 HP (sárgáspiros)

Joey: 55 HP, 9 páncél
Rita: 67 HP
Yuichi: 40 HP
Hürrem: 29 HP
Skaara: 11 HP

Hürrem jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Desperado

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.