[Küldetés] Hogy készítsünk babát?

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Hétf. Jan. 06, 2014 5:17 pm

Kuncogás hangja csendül a fületekbe, majd a tér megmozdul a szemetek előtt. Mintha egy fekete lyuk szeretne megszületni a közeletekben, olyan szemkáprázatot ad a jelenség, majd mire kettőt pisloghatnátok, a tértorzulás helyén egy újabb baba áll. A levegő azonnal lehűl körülöttetek.


-Elkezdődött bizony. -mosolyog saját kis társaitokra, majd karba tett kézzel folytatja, mindennemű kérdést eleresztve a füle mellett.
-Ugye nem gondoltatok arra egy percre sem, hogy Morgana nélkül elkezdődhetne a buli. Örülök, hogy mind felébredtetek, húgocskáim. -felnevet, megperdül a tengelye körül, majd mikor szoknyájának lengése alábbhagy, ismét rájuk veti tekintetét. -Akkor táncoljunk, amíg csak bírjuk. Mivel legutóbb én győztem, most én leszek az, aki vár rátok. Keressétek meg egymást. Küzdjetek, és aki a legerősebbnek bizonyul köztetek, azzal mérkőzöm meg én is. Győzzön a jobbik.
Azzal ahogy jött, úgy el is tűnt, csupán három apró vörös pöttyöt hagyott hátra mindenki minitérképén. Hogy mit jeleznek, nem tudni egyenlőre, és a ti döntésetek, hogy kinyomozzátok-e avagy sem. A babák mindenesetre rátok támaszkodnak, hogy mi legyen.

Amennyiben valamelyikőtök megkérdezné őket, hogy mi is pontosan ez az egész, nagyjából ezt fogja mesélni:
Ez afféle minijáték, legalábbis a számotokra. Minden résztvevő, aki bekerül, egy-egy babát kap az ötből, amiket az alkotó, Laplace Démona létrehozott. Az öt baba addig küzd egymással, amíg ki nem derül, ki a legerősebb, illetve jelen esetben négyünk közül kell megtudni, ki az, akinek esélye lenne legyőzni Morganát.

---

Határidő: 2 nap/fő. És lassan elkezdem ezt szigorúan is venni Suspect

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szomb. Jan. 11, 2014 8:46 am

//elnézést kérek, annyi dolgom volt, hogy ezt nem tudtam ellenőrizni, hogy haladt-e.//

- Elkezdődik…
- Micsoda? – kérdeztem, de természetesen nem felelt. Majd kuncogás törte meg a csendet. - Ki az?! – vettem elő az íjamat, hogy időbe tudjak lőni. Majd valamiféle feketelyuk jelent meg előttem, és mire tettem volna bármit is, a tértorzulás megszűnt, helyén egy ismeretlen baba állt. Ám az nem tetszett, hogy lehűlt miatta a levegő.
- Elkezdődött bizony.
- Ki vagy? – ám a baba nem válaszolt, viszont bemutatkozott így is: Morgana. A többi baba, köztük Light nővére.
- Akkor táncoljunk, amíg csak bírjuk. Mivel legutóbb én győztem, most én leszek az, aki vár rátok. Keressétek meg egymást. Küzdjetek, és aki a legerősebbnek bizonyul köztetek, azzal mérkőzöm meg én is. Győzzön a jobbik. – el is tűnt. A minitérképen meg három apró piros pöttyöt hagyott.
- Válaszolj, mi ez?! – kérdeztem Light-ot parancsolóan.
- Nem tudom Goshujin-sama…
- Majd akkor kiderítjük. Gyere! – és mentem az egyik pötty felé. Közben előkészítettem a fegyveremet is, hátha valaki ránk akar rontani útközben. Light mögöttem volt, egy szót sem szólva hozzám. Nem is baj. Nem kell beszélnie, csak ha én nem akarom.
- De mi ez az egész? Felelj!
- Egy olyan játék, ahol az alkotónk, Laplance Démona kioszt a résztvevőknek 1-1 babát az ötből... Ez az öt baba addig küzd egymással, amíg ki nem derül, hogy ki a legerősebb, s ez esetben most addig kell harcolni a másikkal, amíg meg nem tudjuk, hogy melyik baba tudja legyőzni Morganát…
- Szóval ilyen aréna harc, csak babákkal, igaz?
- Igen, Goshujin-sama…
- Ahogy elnézlek, te elég erős leszel. De előbb öljük meg a többit is.
- Rendben, Goshujin-sama!

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Jan. 13, 2014 8:09 pm

Shizu összerezzen, ahogy a gonosz nevetés felcseng a fülében, ijedtében ide-oda kapja a fejét, de a hang mintha mindenfelől jönne, hol erről kacag fel, hol egészen más irányból.
- Ne félj, ez csak... - szorítja meg Alice a lány kezét, de aztán újabb hátborzongató dolog történik:
A tér hullámot vet, akár egy tó vízét felkavaró kavics, a járókelők azonban  mit sem vesznek észre belőle
- Nem lesz baj... - nyugtatná a baba Shizukát, azonban ekkor nagyot libben a tér felkavart folyékony szövete, s egy kék folt, majd csipke és kékfestő ruha bontakozik ki a hullámok közül: Egy kék baba lép elő, a cipője mentén jégindák és rózsák futnak szerteszét, Shizu tátva maradt ajaki közül fehéren tőr elő a lehelete, hátra lép, a hidegtől és gonosz jelenléttől reflexből szorítja maga elé a másik kezét.
-Elkezdődött bizony! Ugye nem gondoltatok arra egy percre sem, hogy Morgana nélkül elkezdődhetne a buli? Örülök, hogy mind felébredtetek, húgocskáim! - szólal meg a fagy és kékség gazdája, majd kacagva kámforrá is válik
- Morgana? Ő is a testvéred, a testvéretek?
- Un! - bólintott Alice, majd Shizu kezét elengedve előhúzta a válla mögül a fegyverét - akkor kezdjük!
- Várj! Nem értek semmit! Ki ez a Morgana és ő hogy fog küzdeni ellenetek?
- Ez ráér, majd később elmondom, de most... !
- És mi ez a három pötty a térképen? Az előbb még nem voltak itt? - kérdezett közbe újra az íjász lány, és megragadta Alice csuklóját
- Ez fontos lehet! Neked is! Gyere, nézzük meg gyorsan, a többieket úgyis könnyen le tudod győzni!
Azzal Alicet megragadva sietősen megindul afelé a pont felé, amerre nem lát több babás játékost.
- Vááááháárj! Ne rángass! - próbál a baba ellenállni, de mégis csak ő a kisebb közülük, méghozzá rendekkel, kalimpál a kardjával a levegőben a többiek felé
- Majd, később! Ez fontos lehet a húgocskáddal szemben, ha tévedek visszajövünk és legyőzzük a többi babát!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Szer. Jan. 15, 2014 9:09 pm

Mi a fene? - mondtam magam elé, miközben a szökőkút előtti terület hirtelen megremegett, majd elkezdett összeroskadni. Valamint kuncogást hallottam, aminek a forrását nem láttam, de minden bizonnyal összefüggésben van azzal, ami történni fog. Kihátráltam, és Nefertitnek is mondtam tegye ugyanezt. Pár lépéssel távolabbról szemléltük az Aincradi fizika egyszeregyét, miszerint ha gravitációs anomáliák, és Immortal Objectes dolgok hirtelen jövő interferenciája mindig valami változást hoz. Változás... Egy esemény, vagy egy küldetés nyitánya, vagy csak egy boss, vagy miniboss megidézése.
Számtalanszor láttam és átéltem ezeket a korábbi pályafutásom során, de ez a mostani különbözött tőlük. Most nem engedhetem meg az óvatanságot, vagy hogy félvállról vegyek dolgokat. Most túl nagy luxus lenne, főleg, hogy egyetlen egy rossz lépés, és vége mindennek. És Nefertit is itt van velem, akit szintén nem szeretném, ha meghalna. Igen, meghalna, hisz él. Nem tűnik számomra programsorok összességének, vagy bárminek, amit a rendszer irányítana. Túl összetett, és például egy bossnak a forráskódja is jópár tízezer programsor, annak ellenére, hogy nem kommunikatív, csak támadási és védekezési funkciói vannak, és számításokat kell elvégeznie, hogy kit kell támadnia, és ki jelenti számára a veszélyt. Ez sem egyszerű, de Nefertit ettől jóval összetettebb. Kommunikál, beszélget, és még érzelmeket is kifejez. Ilyen összetett program nem létezik, több milliárd sor lenne a forrás legalább, és akkor sem lenne tökéletes. És annyit kétlem, hogy bárki is tudna pötyögni. Logikus feltételezés a részemről, hogy bizony ő él, bár a mikéntje rejtett számomra. Játékos lenne? Vagy egy már elhunyt játékos tudatának egy része? Vagy valami teljesen más? Nem tudhatom...
Aztán megláttam még egy babát, teljesen egymaga, és a tértorzulás is visszaállt. És hirtelen hidegebb lett a kelleténél. A leheletem látszódott magam előtt...
Morgana... Nélküle nem kezdődhet el a buli... Mi a manó? Majd ahogy elmondta a mondandóját, szinte azonnal el is tűnt...
Ömm... mi volt ez? - fordultam Nefertit felé - És mit tudsz erről az egészről?
Mester, ő volt Morgana... Egy, ötünk közül... - kezdett bele a mondandójába.
Mármint az öt baba közül?
Igen. Még Laplace Démona alkotott meg minket először, és a játékosok közül sorsolja a résztvevőket. - majd egy kis szünetet tartott - Minden kisorsolt játékosnak újra kell alkotnia egy babát, és ők végül addig harcolnak, míg eldől, ki lesz a legerősebb.
De miért kell harcolnotok? Élhetnétek is ahelyett...
Nem tudom Mester, csak annyit tudok, harcolnunk kell... A Démon kíváncsi ki a legerősebb közülünk...

Nem tetszik ez nekem, de ha ez igaz, nem menekülhetünk, mert ránk találnak - mondtam, miközben a térképemen villogó piros pontokat néztem. - A térképem jelzi a másik három babát, akik szintén a harcra készülnek, és valószínűleg ők is a mesterükkel vannak, és valószínűleg ők is a térképükön néznek minket... - fejeztem be az eszmefuttatásomat.
Tényleg? - kérdezett vissza Nefertit, és közelebb lépett, hogy lássa a saját szemével a térképet.
Sajnos tényleg... - mondtam kicsit szomorúbban Nefertitnek. Ez a harc dolog nem tetszik nekem. Elég jól elbeszélgettünk ma délután, és neki nyugodtan elmesélhettem olyan dolgokat is a múltamból, amit játékosoknak nem. A játékosok nem túl megértőek még a bétásokkal sem, hát még egy volt GM-el és fejlesztővel... Lennének jópáran akik gondolkodás nélkül meglincselnének... Nefertittel viszont lehetett beszélgetni ilyesmiről is. És nem szeretném, ha a harcban meghalna, vagy bármi történne vele. A Démonnak sem tudom az igazi szándékait, a babákkal való további terveit, semmit. Még a Démon sem volt ismerős számomra. És ez zavart.
Induljunk el a legközelebbi felé - mondtam Nefertitnek - De a lehető legóvatosabban, legkörültekintőbben, hátha csapda van a számunkra elrejtve...
Nefertit csak szomorúan bólintott. Neki sincs ínyére a harc, de belátta ő is, hogy vagy mi vadászunk, vagy minket vadásznak.
És ha harcra kerülne a sor, mindig a védelemre figyelj. Inkább védekezz ha támadnak, és csak akkor támadj, ha nincs meg az esélye, hogy közben az ellenfél betalál.
Rendben Mester - felelte a lányka.
És nyugodt léptekkel, és nyitott szemekkel elindultunk a hozzánk legközelebbi pont felé.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Kedd Jan. 21, 2014 4:57 pm

Ahogy elindultok, úgy mozognak a minitérképen a pontok is, jóformán egyértelművé téve, hogy azok a többi baba helyzetét jelölik.

Skaara elindul a hozzá legközelebbi pont felé, ami szintén ugyanezt teszi. Darkness és Skaara tehát nyílegyenesen és láthatólag egyöntetűen egymás felé tartanak. Darkness írhat előbb kettejük közül. Mit teszel, ha elég közel ér egymáshoz a két pötty? Skaara, te miképp reagálsz erre, avagy egyáltalán észreveszed-e őket. Ne feledjük, hogy éjszaka van Razz

Shizuék pedig módot keresnek, ők Bacchus egyenlőre mozdulatlan pöttye felé tartanak, aki a jelek szerint még a szállásán tartózkodik.
Shizuka írhat előbb kettejük közül, a kérdés ugyanaz. Ha elég közel értek, mihez folyamodtok? Bacchus, minderre miképp reagáltok?

Bacchus 500 szóval pótolhat Rolling Eyes
Határidő marad 2 nap/fő alapként.
A párokat a random.org sorsolta ki.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szer. Jan. 22, 2014 7:35 pm

Ahogy megindultam Light-al, észrevettem, hogy megmozdultak a pöttyök. Azonnal rájöttem ebből, hogy ezek a pöttyök a többieket jelzik. És az egyik felém tart. Nem jó megoldás most hogy elbújjunk, hisz úgyis kimutatja nekik, hogy hol vagyunk.
- Light, amint közel vannak hozzánk, öld meg a babáját.
- Igen, Goshujin-sama!
- Én addig a gazdájával foglalkozom... - és megálltunk. Hagytuk, hogy ők jöjjenek. Amíg messze voltak, kifeszítettem az íjamat, Light meg a késeit vette elő. Ott álltunk és vártunk. Pont úgy, mint a tengeri ragadozók a prédájukra. Jöjjenek csak hozzánk, és ha már elég közel vannak, lecsapunk rájuk, és lehetőleg igyekezünk minél hamarabb kiiktatni őket. Az éjszaka számomra kedvező, még ha nincs is látásom. Akárcsak Light-nak is. Mire észbe kapnak, addigra én sorra elintézem őket, még ha meg sem ölöm őket, és legyőzöm Morganát is. Utána már otthagyom Light-ot, mert akkor már biztos nem lesz rá szükségem. Hogy Light mit gondolna erről? Nem tudom, és nem is érdekel. Ő csak egy baba, nem pedig élőlény. Egy szolga, aki azt teszi, amit én mondok neki, és nem ellenkezhet, különben megszabadulok tőle idő előtt, s majd akkor elveszem a másikét. Ilyen egyszerű a képlet. Ideje megtanulniuk, hogy az erős marad, a gyenge hal. Ez már nem egy egyszerű, gyerekes játék, ahogy ők gondolják, hanem a véres valóság, ahol ha meghal a karakter, akkor ő maguk is meghalnak. Az állatvilág is pontosan így működik: az erős életben marad, mert felfalja a gyengét, aki nem tudja magát megvédeni. Különben gyorsan kihalna az összes faj az állatok világában. Vártam jelenleg az áldozatra, s mikor már meglátom, kilövök egy nyilat, egyenesen a fiú fejét célozva...

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Jan. 30, 2014 10:59 pm

Shizu furcsállva konstatálja, hogy a három pont közül a másik kettő, amikkel a harmadik miatt nem foglakozott, rohamosan közelednek egymáshoz, de ha már elindult, hát nem fordul vissza, majd később fényt deríthet még a fura jelenségre.
Alice is végül megadja magát a sorsnak, és felhagy a hasztalannak tűnő ellenkezéssel, bár szemöldökét ráncolva dúl-fúl, a lány kezéből mégsem sikerült kiszabadítania a sajátját.
Sietős tempóban közelednek a kiszemelt pont felé, mely cseppet sem látszott közeledni feléjük, úgy, ahogy a másik kettő mozgott egymás felé:
Az íjász lány jobbra-balra tekintgetve pásztázza az utcát, hátha valami oda nem illő fura dolgot vesz majd észre, aminek a pontnak kellene lennie a térképen.
Addig-addig mennek, míg végül egy kapualjhoz érnek. Nincs út tovább, pedig a pont épp előttük kellene hogy legyen
- Nem értem... - fordul Shizuka a babához - ... valahol itt kellene lennie
- De azt sem értem, mit is kellene keresnünk...
Alice nagyot rántva a kezén végre kiszabadítja mestere tenyeréből
- Persze, hogy nem érted! - csattan fel indulatosan a baba, a kezeivel hadonászva is nyomatékot adva felháborodottságának
- Csak jöttél és rohantál mint egy rinocérosz! - fújja fel az arcát mérgében
- Dehát... - mentené magát Shizu ártatlan arckifejezéssel, kissé tanácstalanul álldogálva a kapu elött
- Dehát, dehát!!! - förmed rá ismét - Talán megvártad, míg válaszolok a kérdéseidre? Nem! Csak magaddal ráncigáltál ide, anélkül hogy bármit is értenél, BAKA!
- Én... csak...
- Hagyjuk! - zárja le a témát Alice - A pontok, amiket a térképeden kellett, hogy láss, azok a húgaim: Light, Nefertit és Nádiposzáta helyei. Morgana pedig csak akkor fog látszani, ha ő is úgy akarja
- A pontok... ? A húgaid... ? - kérdez vissza a lány elképedve
- Igen, és le kell győznünk őket! Vagyis nekem, neked pedig a mestereiket! Utána pedig Morganát, is a nővéremet! Most pedig kopogj be! Az egyikük idebent bujkál!
Shizuka még mindig nem térve egészen a magához, kelletlenül koppant a kapu koppogtató-gyűrűjével néhányszor.
- Hahó, van itt valaki? - kérdezi hangosan, hátha odabent meghallják és kijön valaki értük

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Szomb. Feb. 01, 2014 5:42 pm

Lassan, és óvatosan haladtunk a piros pont felé, kardom a jobbomban, pajzsom a balomban, harcra készen. Nefertit pedig mellettem sétált, és igyekeztünk észrevenni minden furcsaságot, csapdát, szokatlan aktivitást, mindent. Közben a térképem végig megnyitva volt előttem, és figyeltem a másik pontot. Az pedig biza nem mozdult.
Mester, nem lehet, hogy alszanak? - kérdezte Nefertit.
Nem kizárt, de nem mernék rá mérget venni... - válaszoltam kissé nyugtalanul.
Eléggé bizonytalan a helyzet, semmit sem tudhatunk, amíg nem látjuk a saját szemünkkel.
Lehet, hogy tényleg csak elálmosodtak este, de ostobaság lenne azt feltételezni bárkiről is, hogy alszik a harcmezőn. - majd egy levegővételnyi szünet után folytattam - Sose becsüld alá az ellenfeled. Ez egy lényeges szabály, legyünk akár egy virtuális, vagy a valódi világban.
Lehetséges, hogy éppen ránk várnak...
Igen Mester, már értem...
Szép lassan, óvatosan közeledtünk, az éjszaka alapesetben nem rossz dolog, elrejt minket a nekünk ártani akarók elől. Kivéve, ha nincs rajtunk a célkereszt, és nem virít a pontos helyzetünk az ellenfeleink térképén. És persze ott vannak a jártasságok, amikkel a szokottnál jobb látási viszonyokkal rendelkezhetnek az emberek idebenn, lehet akármilyen köd, vagy sötét, természetellenesen keresztüllát mindenen. Csupán remélhetem, hogy ellenfelemnek nincs birtokában ez az erő. Nekem nincs látás jártasságom, eddig nem volt rá egetrengető szükségem, de most igazán jól jönne... Vagy egy-két rendszerparancs... De sajnos ez nem nyert hangszórót.
Aztán a gyanú be is igazolódott, hiába haladtunk fedezékből fedezékbe ahogy a távolság csökkent, az egyik fa mögül épp továbbindulva egy nyílvessző állt bele a fejembe, majd elpixeleződött.
Nem lesz ez így jó – mormogtam magam elé.. - Nefertit, támadd meg a babáját! A megbeszéltek szerint – remélem a kis butus a védekezésre fókuszál, ahogy mondtam neki, és nem akarja megöletni magát. - én megpróbálom letudni a gazdáját!
Én pedig rohantam a nyíl gazdájának irányába, már amennyiben meg tudtam állapítani, hogy honnan jött, és igyekeztem mérhető sebet ejteni rajta, vagy legalább feltartani.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Bacchus on Szer. Feb. 05, 2014 10:46 pm

Az ötödik baba eljövetele hosszadalmasan sokkolt. Nem volt elég ez a Nádiposzáta aki a nyakamra jött, de még egy. Felajánlottam neki egy cserét, amire durcásan rám nézett az apróság, ő kevébé vette poénosnak, hogy elcserélném a fekete babára.
- Maradok és legyőzzük Morganát, punk-tum! - fordult el és fel s alá járkált a padlón.
- Na és mit tudsz erről a bizonyos Morganáról? - kérdeztem a pöttömöt.
- Semmi olyat, ami téged érdekelhet. Válaszolta és még mindig fel s alá vagy körbe-körbe járkált, mikor merre indult meg. Jól meg a kis leányzónak, már tudja mi az amiről nem kell tudjak, jobb ha megtanulja, hogy válaszol, ez nem az a hely, ahol ő parancsolhat.
- Figyelj, mivel te jöttél a nyakamra, kipenderítelek, ha nem beszélsz rendesen - gonosz nézés. Ő is gonosz nézést alkalmazott. De nem is akármilyet, rosszabb, mint az enyém, pedig neki nincsenek is tetkói.
- Te raktál össze, viseld a következményeit - mosolyodott el és tűnt el róla az a szempár, aminél, mintha tükörbe néztem volna.
- Amúgy meg van valaki odalent, egyik testvérem, nézz csak a térképedre - mondta nekem.
- Aha, de én nem értek a térképekhez, és ki van odalent ?
- Pedig a térképek egyszerűűű - vhááá - ez gyerekjáték! - mondta és ujjammal lenyitotta a menüm, miután felmászott vállamra. Egy időbe beletelt, míg így elszöszmötölt az ujjammal és a menümmel, majd mutatott valamit, amihez én sose értettem. Kicsit sem volt fontos számomra za a térkép micsoda.
- Majd bejön, ha beakar, mi meg meglepjük a tesókádat, oké? - kérdeztem.
- Igen, jó kis móka lesz! Hová bújjunk el?
- Ide ni - mutattam az egyik szekrényre, ide bebújunk - ha bent vannak és feljönnek ide az emeletre, akkor együtt kiugrunk a szekrényből, jó?
Csak sípolt miközben tapsikolt és elbújtunk. Amint zajt hallottunk az emeleti szobában a szekrény ajtaja körül, együttes erővel kiugrottunk belőle.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Csüt. Feb. 06, 2014 6:10 pm

Darkness és Skaara

A nyílvessző természetesen semmilyen hatást nem okoz, tekintve, hogy védett övezeten belül tartózkodtok és nem álltok párbaj-helyzetben egymással. Darkness támadása mindössze arra volt jó, hogy felfedje magát az ellenfeleik előtt.
Light és Nefertit szintén szembe kerül egymással:
Light (Sebzés: 8, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Nefertit (Sebzés: 4, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Sorrend most nincs. Amelyikőtök előbb ír, az reagálhat előbb. Ha a babáitokkal támadtok, a fentiek szerint dobjatok, és persze kérném szépen egyértelműen, hogy ki a célpont Razz

Shizuka és Bacchus:
Shizuék semmilyen reakciót nem kapnak bentről, pedig a pötty szerint egyértelmű, hogy vannak bennt.

--------

Akik harcban állnak (Darkness és Skaara), azok szólimitje leredukálódik 100-ra - persze ha megírják a 250-et, nem fognak csapott jutalmat kapni a végén :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Feb. 06, 2014 8:49 pm

Shizu és Alice hol egymásra, hol a az elvétve feltűnő járókelőkre bámulva várakoztak egy ideig a kapu előtt.
- Biztos, hogy bent vannak! - biztosította Alice a lányt, akinek már az arcára volt írva a kétkedés, hogy jó helyen járnak-e
Még párszor idegesen összenéztek, a lány újra kopogott a méretes vaskarikával, majd zavartan másfelé kapták a tekintetüket, de mindkettejükben kezdett fogyni a  türelem, és annál inkább csapta fel a fejét a düh

Shizuka egyszer csak nekinyomta a tenyerét a kapu szárnyának, ami szép lassan engedelmeskedve tárult ki előttük.
Óvatosan kukucskált be a kapu szárnyai között a két fej: a lányé, és lejjebb, a babáé, majd miután túloldalon senkit sem leltek, betörők módjára slisszantak be az alig megnyitott kapun, majd Shizuka gondosan, lassan, hogy meg ne nyikorduljon visszazárta a bejáratot

Az íjász lány az ajkai elé emelte mutatóujját:
- Sssh! - jelezve Alicenak, hogy csak csendben, majd hangtalan előhúzott egy nyílvesszőt, s az íjat is kézbe fogta. A vessző az idegre és Shizu ökle fölé került. Tőlük telhető óvatossággal lopództak egyre beljebb az udvarban, majd a házba. Bekommandózták az egész földszintet, de senkit sem leltek a házban.

Végül nem maradt más hely, csak az emeletre vezető lépcső. Összenéztek, majd a lány felajzott íjával a lépcsők teteje felé bökött párszor, Alice pedig bólintva, megindult felfelé. Apró pallosa a vállán feküdt lapjával, Shizu pedig az utolsó lépcső fölé irányította íját.

Alice sajnos minden igyekezete ellenére is zajt csapot: a nehéz vértezet, a lábai alatt nyikorgó lépcsőfokok is elárulták közeledtét. Shizuka idegesen figyelte kis védelmezettjét, s hálát adott az égieknek, hogy ez alatt legalább itt a SAO-ban nem kezd el gyöngyözni a homloka is.

Egyszer csak egy apró kislány és egy félmeztelen fiú rontott ki a szekrényből, ahogy Alice felért. Mindketten megijedtek: Alice és Shizu rémült sikkantásától csengett a ház, de az ijedtség nem gátolta meg az íjász lányt abban, hogy kilője a készenléten tartott nyílvesszőt, melyet a támadója mellé szánt lőni, jelzésként. Majd legyűrve az ijedtséget felkiáltotta a lépcsőház aljáról:
- Állj! Ha te is bábmester vagy, ne mozdulj, ne avatkozz bele a babák harcába, különben a következő lövés már nem fog mellé menni!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Pént. Feb. 14, 2014 1:57 pm

Cöhh - morgolódtam kicsit a kósza nyílvesszőn, majd rájöttem, nem vesztettem sem életpontot, sem páncélpontot... A védett övezet... Kissé nehezen szokom meg, hogy mi tartozik bele, mi nem... Még az első napokban tapasztaltam, hogy városon belül vannak helyek ahol nem működik. A csatornarendszer például, ahová odakerült egy erős mob, amire határozottan emlékszem, hogy a bétában nem volt ott. Igaz, nem is mászkál arra még a kutya se, főleg, hogy azóta még azt a bejáratot is lezárta Kayaba. De ha valami módon sikerülne lejutnom, akkor sem tudok elbánni azzal a mobbal, egyedül. Ha pedig összeszedek egy csapatot, akkor rosszabb esetben odavesznénk, jobb esetben csak kiderülne a múltam titkolt részei, ami miatt valószínűleg egész Aincradból száműznének... De hát Kayaba nem könnyíti meg a kijutni akarók dolgát, hogy őrizetlenül otthagyja a konzolt a magamfajta előtt...
Noh de igen elkalandoztak a gondolataim, és már Nefertit a parancsomnak hála rohant a másik baba felé.
Nefertit. támadd a babáját! - kiáltottam utána - majd a kardoddal próbáld hárítani a támadását! És csak ügyesen - tettem hozzá az utolsó szavakat biztatásként. Most majd kiderül, ki az erősebb, az alacsonyan repülő nyílvesszőkből következőleg nem úszhatjuk meg harc nélkül...
És ha harcolni kell, nem futamodhatok meg, bár ami azt illeti őt azért féltem. Nem épp a harcos természet, és nem szeretném, hogy baja essen. Ellenben én sem vagyok gyilkos, ahogy Nefertit sem az, ha győznénk, nem ölnénk, és megkímélnénk a másik babát is. Persze lehet, hogy az ellenfelünk akkor sem adná fel, ha már a létezése a tét, de ezen még ráérünk agyalni... Lehet, hogy a babák programja nem törlődik, csak "újraindul" vagy hibernálódik, amíg a Démon egy újabb küldetést ki nem ír. De majd elválik...

// Nefertit támadja az ellenfél babáját

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 14, 2014 1:57 pm

The member 'Skaara' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15020
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szomb. Feb. 15, 2014 9:59 am

Eltalálta a nyíl ugyan, de nem vesztett életet és páncélt. Aztán rájöttem, hogy védett övezetben vagyunk. A francba már! És még ez élethű, azt nem lehet megölni büntetlenül a játékosokat?! Hol járt Kayaba agya fejlesztés közben, a kolléganője fenekén?! Ilyen dühös még nem voltam, ha nem kontrolláltam volna magam, akkor széttéptem volna valamit mérgemben. A lovag ráküldte a babáját Light-ra.
- Light, öld meg, bármi áron!
- Igen, Goshujin-sama! - ő is nekitámadt az ellenfél babájának, s megkísérelte kivédeni a támadást, majd megsebezni a késével. Light fog szerintem nyerni, mert ahogy elnézem azt a babát, nem túl jó a harcban.
- Light, használd a képességedet is!
- Igen, Goshujin-sama...


//Light támadja az ellenfél babáját, és használja a képességét is, ha van//

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 15, 2014 9:59 am

The member 'Darkness' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15020
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Szomb. Márc. 01, 2014 2:54 pm

Nefertit talál, hatalmas diadalüvötéssel sebzi meg ellenfelét... akinek az Életcsíkja bizony nem mozdul sokat ettől. Bár így kiderül, hogy a babák számára a védet övezet fogalom semmit sem jelent, ugyanakkor Skaara arra is rádöbbenhet, hogy az ellenfél babája különösen erős.
Light szintén talál, oly könnyedén mélyeszti késeit Nefertitbe, mintha csak vajat kenne a kenyérre. A szőke baba fájdalmasa felvisít, arcán repedések keletkeznek. Light ellöki magától, hogy Nefertit ismét a gazdája lába elé hulljon, jóformán darabokban. Szegény megszólalni sem képes, a repedések és törések pedig egyre nagyobbak lesznek.
Végül, alig pár másodperc múlva, szétmállik, homokként terül szét a földön. Nefertit játéka véget ért, csupán Skaara maradt a helyszínen.

Bacchus és Nádiposzáta nem mozdultak a helyükről, bár még Laplace Démona sem biztos benne, hogy mit csinálhatnak vagy gondolhatnak Suspect

Bacchus 500 szóval pótol

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Bacchus on Pént. Márc. 07, 2014 8:46 pm

Sikerült ráijeszteni a jövevényekre. ami meglepő egy lány volt.. a lányok szoktak babázni? Micsoda újdonság, már nem csak mások életét forgatják fel, hanem még a babákét is. Ez jó móka, feltétlen tudatnom kell vele.
- Állok én mint a cövek! - sokat sejtetőn lenéztem, majd Nádiposzátára, mire ő úgy tett mintha ott sem volna - na nem, csak viccelek, kivagy és mi a szándékod azzal az izével? - mutattam a babájára.
- Hé, ő nem izé, hanem a testvérem! - kardoskodott a kis bestia, miközben derekát szaporán szorongatta mindkét tenyerével.
- Babák harca? - kérdeztem vissza, ez elég ostobán hangzik - ha annyira harcolni akarsz, küzdj meg velem! Nádiposzátát, hagyd csak ki ebből - elég ha leverem a babának a mesterét, utána mehetek szétpüfölni a többieket, a másik kettőnek a gazdáját, aztán elveszem mindtől erővel a babáikat és egymagam felhasználom a kisebb zsivaj forrást, hogy együtt leordítsuk Morganát! Az nagyszerű terv, csak tudatnom kell valahogy a feltámasztott, kínzóeszközökből kreált csökönyös kis hölggyel.
Ők inkább túlharsogják én meg bődületes hangerővel leordítom.
- Így van, ez a dolgom, hogy legyőzzem neked az előttem állót, hogy utána megküzdhessek Morganával, ez gyerek játék nekem! - villogott mindenki előtt a babám. - Szóval ki nem merj hagyni ebből! - cinkos mosollyal kacsintott rám bőszen.
- Bacchus - azzal meghajoltam a lány előtt és gourdom hónom alá kapva némi bort nyertem ki belőle szomjazó gégecsövemnek.


// ebben a körben inkább 2 posztot írnék, hogy Shizu is tudjon rendesen reagálni

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Márc. 09, 2014 10:35 am

Shizuka egyszerre volt zavarban, ijedt és dühös is. Ijedt volt, mert a másik bábmester meglepetés-szerű kitörése a szekrényből, minden felkészülésre ellenére is váratlanul érte, s a csendet megtörő hirtelen kitörő hangzavar, a szekrényből előtörők lendülete, és egyáltalán a nem várt jelenlétük szinte sokkolta a lányt.

Dühös volt. Egyrészt mert belekeverték ebbe az értelmetlen csatározásba, ebbe a céltalan hatalmi harcba, akarata, és legjobb szándéka ellenére. Ha lett volna is ideje átgondolni végre, miért is vesz részt benne az őrületben, aligha talált volna rá logikus magyarázatot. Talán csak Alice bájos arca, törtető elszántsága inspirálta.

Dühös volt azért is, mert az alapos, elővigyázatos felkészülésük ellenére az ellenfél csapdája sikeresnek bizonyult ellenük, s íjász létére vajmi mozgás tere maradt, ha a harc ott folytatódik ahol rájuk törtek.

Végül pedig dühös volt az ellenfélre. Képes volt félmeztelenül, jó modort nem ismerve zavarba hozni egy lányt, ráadásul úgy viselkedett, mint egy infantilis barom, akinek halvány lila gőze sincs mi folyik körülötte, hogy miért is került hozzá egy baba!

A fiú megjelenése okozta zavarától és a dühtől szikráztak a szemei, és lángolt az arca, s bár a jó modor arra hajtotta volna, hogy kölcsönösen bemutatkozzon, a fortyogó düh azonban összeszorította a fogait.
- Szóval, bele akarsz avatkozni! Nem hagyod őket tisztességesen harcolni, neked muszáj beavatkoznod, mi?! - préselte ki a fogai közül dühösen, s újabb nyílvesszőt helyezett az íjat markoló ökle fölé, s a húrra. A nyílvessző hegyét egyenest a fiú mellkasára irányította
- Ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor azt ajánlom, menjünk ki az utcára! - játszott rá a fiú küzdeni vágyására. Ha belement, akkor utasítja Alicet, hogy jöjjön le a lépcsőn, majd a kapun át az utcára távoznak, az ellenfélre várva.
Ha azonban Bacchus nem a fair play bajnoka, vagy nem sikerült a mohóságára rájátszani, akkor rögtön rálő a fiúra, s elkiáltva magát, Alicenak is szabad kezet ad.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Vas. Márc. 16, 2014 10:11 pm

//Elnézést, megfeledkeztem róla//

Vagy a fiú babája nem volt elég erős a túléléshez, vagy Light ennyire komolyan vette az ölj parancsot, mert Light úgy beledöfte a kését a másik babába és úgy a gazdája elé rúgta, hogy annak a babája pár másodperc múlva porrá zúzódott. Gonoszul elmosolyodtam, miközben Light büszke volt arra, hogy megölte az egyik babát, aki talán a testvére volt. De még ez a tény sem érdekelte, egyszerűen megtette. Felnéztem a srácra, és ennyit mondtam neki.
- Game over számodra. Gyere Light! - és otthagytam, hadd sirassa meg a játékszerét, Light meg követett. Most a másik kettő baba jön. Már láttam is őket a térképen. Egy helyen vannak. Remek, így nem kell annyit hajkurásznom őket. Light-al együtt próbáltunk minél közelebb menni, de nem mentünk be a házba, hanem meghúzódtunk egy sikátorban. Nem azért, hogy elrejtőzzünk, hiszen úgyis látnak a térképen, hanem hogy kíváncsiságból idejöjjenek, és akkor csapjon le a babáikra Light.
- Figyelj Light, most itt maradunk. - suttogtam neki a parancsokat. - nem fogunk kettő ellen egyből neki rontani. Megvárjuk, míg ideér valamelyikük, és ha már elég közel vannak, te megölöd a babájukat, kerül, amibe kerül!
- Igen, Goshujin-sama. - helyes. Így most várunk, mint az oroszlán a tökéletes pillanatra, mikor nekiugorhat a prédájára, és elharaphatja a torkát. Nem tudom, melyikük jön ide, de remélem az erősebbik, hogy nehezén essünk túl rajta, aztán jöhet a gyengébbik. Így valamennyivel megkönnyítve lesz a dolgom a célom felé, és szembeszállhatunk a végső ellenféllel is, s Light statjai-t látva talán lesz esély a győzelemre, és a nagyobb jutalomra.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Pént. Márc. 21, 2014 9:31 pm

Nefertit támadt, talált, de körülbelül itt véget is értek a kezdeti sikerek. Az ellenfél babája is támadásba lendült, és mire felfoghattam volna, mi történt, Nefertit már meghalt. Hosszú percekig álltam ott értetlenül, képtelen voltam felfogni, hogy a lányka, akit már barátomnak tekintettem, a pillanat törtrésze alatt egy marék homokká lett. Azt sem vettem észre, hogy Nefertit gyilkosa, és annak mestere mikor és merre távoztak. Talán jobb is így, hogy nem láttam, különben lehet, hogy valamelyikünk számára véget ért volna a játék, Aincrad, a Sword Art Online, és minden...
Majd miután sikerült összeszednem magam, próbáltam higgadt fejjel, logikusan végiggondolni, mit is tudnék tenni most. A bábmesteri pályafutásom immáron véget ért, a küldetés innentől értelmét veszítette. De egy másik csak most kezdődött.
Jobban szemügyre vettem Nefertit földi maradványait, és a mutatóujjammal ráböktem a kupacra. Ha egy kis szerencsém van, akkor felugrik egy tárgy menü, és innentől már bizonyos, hogy a rendszer számára továbbra is létezik még a lányka. Ha felismerte a rendszer, ha nem, a maradványokat összeszedtem, és a pár nappal ezelőtt érkezett ajándékosdobozba tettem, amennyiben lehetséges. Majd elindultam a nyüzsgő városközpont felé, majd onnan a piactérre, és kérdezősködtem Laplace Démona felől, a babák felől, és Nefertit visszahozása felől. Remélhetőleg valami kis információmorzsát kapok, esetleg instrukciókat arról, hogyan tudnám feltámasztani. Majd ha a piactéren nem jártam sikerrel, indultam tovább az egyik közeli fogadó felé, ahol egy korsó sör mellett megkérdezem a csapost is. A csapos egy nagyobb forgalmú fogadóban akarva-akaratlan hall valami érdekeset, pletykát, ami esetleg jól jöhet. Ha itt sem járok sikerrel, visszatérek a főtérre, és a Fekete Vas Palotában az Élet Emlékművét veszem szemügyre, létezett-e valaha egy Nefertit nevű játékos, akinek a tudatán alapulhat Nefertit "programja" is. Meg vagyok győződve róla, hogy ezek a babák nem hagyományos programozás eredményei, legalábbis kétlem, hogy ennyire előre tartanának a MI-val foglalkozó kutatások. Nefertitnek igazi személyisége volt, igazi kommunikációra volt képes, és érzései is voltak. Nem volt ínyére a harc, és félt attól, hogy valamit elront, és kíváncsian, érdeklődve figyelte minden szavam, amikor Aincrad "aranykoráról" meséltem neki. Akárhogy is vesszük, ilyesmit nem lehet programba foglalva megírni, ő több, mint holmi nullák és egyek halmaza. És most halott, én pedig nem tehettem semmit, hogy megvédjem. Illetve tehettem volna, azt, hogy menekülünk. De az sem teljes megoldás, hiszen a célkereszt rajta volt, a gyilkosainál ott villogott a piros pötty a térképen, éppen csak a célkereszt hiányzott... De akárhogy is volt, ha már elbuktam, legalább meg kell próbálnom visszahozni.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 01, 2014 3:19 pm

Bacchus 500 szóval pótol, ismét. Egy hete van rá. Sad

Bacchus és Shizuka:
Ahogy a szavak záporoznak közöttetek, egyenlőre csapások helyett, a lány háta mögött megjelenik a falnál állva egy öltönyös, fehér bundájú, vörös szemű nyúl. Amennyiben észreveszitek egyáltalán, elmosolyodik, egyik kezével megemeli a kalapját, végül csupán ennyit mond: -Folytassák csak nyugodtan. Mintha itt se lennék.

Darkness: Ahogy kint várakozol, az oldaladnál, jóformán a semmiből nálad is megjelenik ugyanaz a nyúl, mint Shizukáéknál. Téged is kalapemeléssel köszönt, sunyi mosollyal az arcán.
-Nolám, Dakness úrfi. Gratulálok az első győzelemhez. Nagy kár, hogy a tervezettnél sokkal kevesebb baba ébredhetett fel a mostani játékban, igen nagy kár. -sopánkodik egy sort úrias stílusban, két keze a sétapálcáján pihen. -Pedig szívesen figyelemmel kísértem volna még jópár hasonló bravúrt.

Skaara:
Neked, ugyebár sokat kell várnod, brá ezt sem töltöd hasztalan. Míg Nefertit maradványai a helyükön pihennek (semmilyen rendszermenű nem reagál a nyomkodásrukra), te körbekérdezel a városban, igaz, választ nem találsz. Még a csapos is értetlenül néz rád, és dönti el magában, hogy elmeháborodott lettél a játéktól.
Mikor este hazaérsz, a nyúl keresztbe vetett lábakkal ül az ágyad szélén, komótosan forgatva kezében a botot. Mikor észrevesz, feláll és meghajol előtted.
-Igazán sajnálatos, ami önnel történt, Skaara úr. -kezd bele sajnálkozó hangon, miközben felemelkedik. -És egyben dícséretes, hogy nem hajlandó feladni, szemben egyesekkel. Viszont muszáj ismertetnem önnel a szabályt; aki kiesik, az számára a játék csak félig ért véget. Kérem, vigyázzon jobban magára, hisz annak érdekében, hogy Nefertit teljesen elpusztuljon, önnel is végezniük kell.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Hétf. Ápr. 14, 2014 3:33 pm

//most kezdtem el írni, miután észrevettem, hogy írtál azóta, bocsi//

Úgy tűnik el vannak egymással, mert nem igen akarnak lejönni megnézni, ki van itt. Vagy annyira hülyék, hogy nem néznek rá a mapra.
- Mikor jönnek, Goshujin-sama?
- Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. - már nagyon türelmetlen lehet az ölést illetően, ha már kezdi kérdezni. Én is már vártam, mikor jönnek le, de úgy látszik el vannak egymással. Ahogy vártunk, valamit látni kezdtem a szemem perifériás oldalánál. Azonnal odakaptam a fejemet az íjammal együtt. Igen szokatlan módon egy öltönyös, albínó nyúl volt. Kalapemeléssel köszöntött nekem, sunyi mosollyal az arcán.
- Nolám, Dakness úrfi. Gratulálok az első győzelemhez. Nagy kár, hogy a tervezettnél sokkal kevesebb baba ébredhetett fel a mostani játékban, igen nagy kár. Pedig szívesen figyelemmel kísértem volna még jópár hasonló bravúrt.
- Ki vagy te, és mit akarsz? - sziszegtem a fogaim között. Light nem szólt semmit, de készenlétbe állt, tán abba a reménybe, hogy ráparancsolom, hogy ölje meg a nyulat, mint az előbb a másik babáját. De hogy őszinte legyek, örülök, hogy valakit lenyűgözött a győzelmem, amit mellesleg igen gyorsan szereztem meg. Talán Light-é a legjobb statok, és pont megfelelő a jellememhez, így nem lesz probléma a többi babt legyőzni. Viszont elég érdekes volt, mikor sopánkodott enyhén, hogy kár, hogy nem ébredt fel ennél több baba. Nocsak, ezek szerint nem csak ez a 4 plusz a bajnok van. A fene tudja, hány baba lehet, bár amennyi fej volt, lehet több száz is. Képzelem, hogy a másik kettő milyen babát kaphatott, mert a fiú-é nem éppen harcra termett volt. Remélem a többiek sem hozzájuk alkalmasat kaptak.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Hétf. Ápr. 21, 2014 9:56 pm

Nefertit maradványait nem tudtam elhozni a mészárlás helyszínéről, a rendszer nem reagált a próbálkozásomra semmi módon. Valószínűleg nem volt hozzáférésem a menü előhozására, vagyis a rendszer szerint nem az enyém a baba. Felettébb érdekes, de ugyanakkor logikus. A küldetésről senki se hallott, akit megkérdeztem, még a csapos sem. Pedig a csapos mindenről szokott tudni. Ha a szint túlsó végén szellent egy vérnyúl, arról is tud. Eddig nem hagyott cserben az "információs hálózat", de most ennek is eljött az ideje. A csapos csak áll, néz, újraindul a programja esetleg, legalábbis a nézéséből ez esett le. Értetlenül nézett, mint aki nem ért semmit, én pedig hiába magyaráztam amennyire tudtam. A menümet nem hívhattam le előtte, mert fény derülne a múltamra a letiltott menüpontok miatt, az egyszerű magyarázás pedig kevésnek bizonyult.
Utam végeztével visszatértem a fogadói szobámba, és alig hittem a szememnek: Tapsi Hapsi ücsörgött az ágyam szélén! Lealábbis őrá emlékeztetett, noha nem az a tipikus rajzfilmbeli alakja volt, hanem egy kicsit átdizájnolták Aincrad módra... Nofene... megdörgöltem a szemeim, hátha csak káprázik, de utána már meg is szólított. Kiderült hogy a játék csak félig ért véget, és Nefertt akkor pusztul el teljesen ha velem is végeznek. Csak forgattam a szemeim Tapsi szavain, és először csak azon tűnődtem, hogy a fejlesztői gárdában ki volt ennyirre Tapsi Hapsi megszállott. De aztán eljutottak a tudatomig a szavai, miszerint most már én vagyok a célpont.
Öhm, és ha most rám fognak vadászni, akkor rám sem vonatkozik a védett övezet? - tettem fel az egyik kérdésem a sok közül, majd folytattam tovább - És miképp lehet visszahozni Nefertitet ebbe a világba? - majd egy pár másodperces szünet után, hogy összeszedtem az utolsó kérdésem, befejeztem a kérdezz-felelek-et: Nefertit egyébként miféle lény? Azt kétlem, hogy program lenne, mert attól jóval több. És ugyebár játékos sem lehet, legalábbis a klasszikus értelemben vett játékos biztosan nem. - tettem hozzá még ezt a pár mondatot, majd vártam Tapsi Hapsi válaszait. Remélem nem akadékoskodik, és elmondja amit tudni akarok.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Kedd Ápr. 29, 2014 11:13 pm

//én eddig Bacchusra vártam...  wtf


Shizukának kb ez volt az első reakciója a Mr. Nyúl láttán. Sikerült teljesen megzavarnia az amúgy is ingatag lábakon álló lelki egyensúlyát, de még épp volt benne annyi lélekjelenlét, hogy ahogy a srácnak felajánlotta, Aliceszaal együtt kihátráltak a kapu előttig.
Lövése sem volt, hogy hogyan került oda egy nyúl, és miért volt úgy öltözve, mint egy férfi. Mintha ez az egész babás, élet-halál harc nem lenne már önmagában is elég bizarr.
Csak vártak és a vártak... és még mindig vártak, de Bacchus és Alice veszélyes kis húgicája csak nem kerültek elő.
Shizu türelmetlenül nagyította elő a térképet, hogy meglesse, nem-e ment esetleg egész máshová a két jómadár. De nem.
Viszont az iménti piros pontok közül egy hiányzott
- Ano... Alice-chan... - nyomkodta meg a baba vállát a mutatóujjával, s nem is folytatta, amíg a baba rá nem fordította arcocskáját
Alice eközben egyre türelmetlenebb lett, sőt, sík ideg lett a kis bábu, csak úgy recsegett a páncél rajta olyannyira remegett az idegtől. Egy ponton már nem bírta tovább és neki állt a pallosával miszlikbe aprítani a termetes tölgyfakaput
- Alice-chan! - kiáltott rá Shizu - Hagyd! Abba!
A baba leállt a düh-levezetéssel, a kapunak támasztva a lábát igyekezett kiszabadítani a beragadt pallost
- Alice-chan... - folytatta a lány sokkal nyugodtabban - az egyik piros pötty eltűnt a térképről. De nem Bacchuséké...
- Hmmm! - egy nagy rántással szabadította ki épp a kapuból a fegyvert, pár lépést támolygott a lendület erejétől
- Akkor biztosan legyőzték az egyik húgomat. Keressük meg a legyőzőjét! Bacchus és Nádiposzáta úgy se akar előkerülni.
Shizu rábólintott és elindultak a másik piros pötty irányába. Ahogy közelebb értek meglassították lépteiket és az utcasarkoknál kilesve halkan tipegtek a cél felé.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 29, 2014 11:39 pm

Shizuka és Darkness
Shizuék nyula hamar eltűnik, valóban, mintha ott se lett volna, vagy csak megunta a várakozást. Miután az íjászlány és babája úgy döntenek, a másik pöttyöt keresik fel inkább, hamar rá is találnak a minitérkép alapján, legalábbis a rejtekükből ráláthatnak, ahogy a nyúl és Darkness beszélgetnek - Hallgatózás nélkül viszont nem hallhatjátok őket.
A kalapos nyúl nem veszi magára Darkness ingerültségét, sőt. A folyamatos mosollyal az arcán leveszi a kalapot és illedelmesen meghajol.
-Én Laplace Démona vagyok, eme páratlan viadal bírája. Light, örülök, hogy ismét ébren látlak, s hogy megerősödtél. -fordítja vérvörös szemeit kicsit a baba felé, majd ismét Darknessre irányul a figyelme.
-Mindössze tájékoztatni akartam, hogy egy határidőt voltunk kénytelenek felállítani, tekintve, hogy a SAO memóriája nem alkalmas Morgana kisasszony hosszú távú jelenlétének feldolgozására. Ez a határidő pedig három nap, illetőleg kettő, hisz már az előző is annak számított.

***
Skaara
-Amíg Nefertitet, illetőleg a darabjait magánál tetszik tartani, addig nem, nem élvez védettségen még a városokban sem az ellenségei elől. -magyarázza a nyúl. -A viadalon nem részt vevő játékosok továbbra sem tehetnek kárt magában, ám a babák tulajdonosai vagy maguk a babák igen, indikátor-elszineződés nélkül. Ez persze önre is vonatkozik, minden akadály nélkül megtámadhatja őket, és nem kell foglalkoznia a következményekkel.
További kérdéseidet is türelemmel meghallgatja, arca mit sem változik közben, mintha csak álarcot hordana. -Nefertit visszahozható, de a viadalon nem vehet már részt. Ehhez viszont szüksége lesz egy baba magjára. Minden babának van egy magja, egy apró szilánk, a lelke; ez adja mindenüket, amire szükségük van. Szerencsétlen módon, Light széttörte ezt a magot - mindig is ilyen heves volt -, másikat pedig csak egy másik babából szerezhet meg.
Utolsó kérdésedre viszont csak egy sunyi mosollyal válaszol, majd, mintha csak most jutna eszébe, csettint egyet: -Oh, és még mielőtt elfelejtem: a mai napot is beleszámítva már csak 48 órája van, hogy túléljen. A viadalt kénytelenek voltunk határidőhöz kötni bizonyos okok miatt.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.