[Küldetés] Hogy készítsünk babát?

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Csüt. Május 01, 2014 5:33 pm

//bocsánat a másolásokért, csak szeretnék minél gyorsabban végezni vele!//

A nyúl végül bemutatkozott:
- Én Laplace Démona vagyok, eme páratlan viadal bírája. Light, örülök, hogy ismét ébren látlak, s hogy megerősödtél. - áhá, szóval ismeri a babákat is. Light szótlanul meghajolt előtte, mint a nagyuraknak szokás japánban. Laplance démona aztán elmondta, miért is jelent meg nekem:
- Mindössze tájékoztatni akartam, hogy egy határidőt voltunk kénytelenek felállítani, tekintve, hogy a SAO memóriája nem alkalmas Morgana kisasszony hosszú távú jelenlétének feldolgozására. Ez a határidő pedig három nap, illetőleg kettő, hisz már az előző is annak számított. - szóval sietni kell. Rendben. Majd megláttam a következő halott babát és a gazdáját.
- Ott vannak Light! Öld meg a babáját!
- Igenis, Goshujin-sama! - Light nem teketóriázott, hanem azonnal neki rontott a kis csitrinek a szerencsétlen babájának. Azt reméltem a legjobban, hogy ugyanolyan sikerrel fog járni a kis szolgám, mint az elsőnél, és így nagyobb esélyekkel nyerjük meg az egész viadalt. Utána ki fogom dobni őt, mivel akkor már nem lesz szükség rá. Majd elboldogul maga, vagy keres mást, nem érdekel, hogy a viadal után mi lesz vele, ő csak egy szolga, aki azt teszi, amit én mondok neki, különben előbb fog megszakadni az életének cérnája, mint ahogyan tervezte. Ebben a játékban el kell taposni a másikat, ha túl akarjuk élni, s nem számít az, hogy ki az, és milyen áron tapossuk el. Ha kell, megöljük, ha kell, megzsaroljuk, ha kell, eldobható szövetségest csinálunk belőle, ki ahogy meg tudja oldani, hogy egyre erősebb és erősebb legyen. Nem úgy, mint a TOP 10-en lévő szerencsétlenségek, akik sose érik el a 100. szintet véleményem szerint.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 01, 2014 6:21 pm

The member 'Darkness' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Május 01, 2014 7:04 pm

Alice és Shizuka végig kommandózták a várost a piros pontig, az utolsó sarkon két fej nézett ki az utcára, ahol a pontot jelezte a térkép: alul Alice fejecskéje, fölül Shizué.
A lány egy mozdulattal rántotta vissza a babát a vállánál fogva a takarásba, ahogy maga is visszafordult a leskelődésből.
Leguggolt Alice mellé és a fülébe súgta:
- Vajon megláttak minket?
- Nem tudom, lehet... - suttogta a baba
- Ha megláttak, akkor már nem tudunk lesből támadni, rohamoznod kell!
Alice csak egy bólintással jelezte hogy egyetért, Shizuka pedig bízott benne, hogy a Justice Leaguetől kapott páncélzat ezúttal tényleg a javukra szolgálhat, ha Alice is valóban részesül a vértjei adta pontokból
- Melyik húgod volt az, felismerted? - kérdezte ismét Alciet
- Hmmm, ha jól láttam, Light, ő tőrt használ
- Akkor igyekezz távolságot tartani tőle, bár a fegyvered lapjával el is sodorhatod, vagy össze is zúzhatod, ha túl fürgének bizonyul. Legalábbis Shinji mindig úgy küzdött ellenük...
Egy újabb biccentést követően a teljes vértben pompázó baba már sarkon is fordult, Shizunak úgy kellett visszahúznia, mielőtt kilépett volna, tiszta célpontot nyújtva
- Várja, a baba mestere egy íjász, láttam a kezében... Én megyek előre és fedezlek! - azzal Alicet megkerülve elsőként lépett ki a sarkon túlra, s az ellen felé futtában húzta fel íját
- Most! - kiáltotta Alicenak, a nyíl már röpült is egyenesen Light felé
Alice is előbukkant, hatalmas kétkezes pallosát futtában húzta oldalról szinte a feje fölé, ahonnan bármerre könnyedén suhinthatott vele, persze nem mást rohamozott meg hogy elsodorjon, mint Lightot.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 01, 2014 8:12 pm

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Csüt. Május 08, 2014 12:19 pm

A nyúl elég aggasztó választ adott a védett övezet kérdésére. A többi baba, és a mestereik minden további nélkül megtámadhatnak, és valószínűleg meg is ölhetnek, anélkül, hogy az indikátoruk elszíneződne. Ismét egy nem épp igazságos rész a SAO-ban. Ritkaszámba mennek az ilyen dolgok, mert akárhogy is vesszük, a SAO alapjában véve igazságos rendszerre épül, kezdve a harcrendszert, vagy a tárgyak és arany esési arányát nézve. Ha csapdába kerül az ember, és nem lehet teleportálni, akkor a játék rendszere biztosít egy másik kiutat, csak rá kell jönnünk, meg kell találnunk. De ez a védett övezet mégsem annyira védett dolog mégis zavaró.
- És a többi baba mesterének térképén még mindig jelezve vagyok? - tettem fel a kérdést a nyúlnak.
Amin viszont kicsit értetlenül néztem, az Nefertit visszahozása volt. Egy másik baba "lelkét" kell megszerezni, amivel visszahozható lenne, mert Light szétzúzta Nefertit lelkét, a szilánkot, ami minden létfontosságú adatot és információt tárolt róla.
- Ám ha egy másik szilánkkal helyettesíteném, akkor szerintem nem Nefertitet hoznám vissza. Legalábbis, például Light "lelke" az Light emlékeit és adatait tartalmazza, legfeljebb a megjelenése lenne Nefertit, vagy még az sem. Legalábbis szerintem. - fejtettem ki a nyúlnak - Vagy talán tévedek?
A Nefertit mibenlétét érintő kérdésekre csak egy sunyi vigyor volt a válasza Tapsi komának, és most két dolog közt vacilálok. Vagy túl közel jártam az igazsághoz, azért sunnyogott, vagy akkora sületlenséget hordtam össze, hogy inkább csak vigyorgott rajt a nyúl, és meg sem próbált volna meggyőzni. Az viszont tény, és való, hogy ez a nyúl, akárki-akármi legyen is, valamit titkol, és valami komolyabb dologról van szó, mint például egy elsumákolt matekóra. Akármibe is tenyereltem, elég nagy dolog lehet.
Majd figyelmeztetett egy 48 órás határidőre, hogy annyi időm van túlélni, és valószínűleg Nefertit felélesztésére is ennyi időm lehet. De egyrészt aggaszt, hogy tényleg őt hoznám-e vissza, másrészt pedig ha egy másikat megölnék, akkor én sem lennék jobb, mint Light, függetlenül attól, hogy miért tettem, amit. Mindenesetre, elég valószínű, hogy Nefertitet nem tudom visszahozni, vagy ha mégis, akkor ő már nem ő lesz akit megkedveltem az elmúlt napokban.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Vas. Május 25, 2014 3:41 pm

Darkness és Shizuka:
Light (Sebzés: 8, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia.)
Alice (Sebzés: 4, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia.)
Továbbiakban kiszedem a spec-dobásról szóló részt. A babáknak az nincsen ^^;
Az események pörögni látszanak. Shizuka nyilát Light fogja fel a roham során, és az élete jócskán le is esik, de nem teljesen. Darkness babája fürge, mint a mókus, és alaposan nekiugrik a pallost forgató nővérének.
Light -24 HP sárga
Alice -8 HP zöld

Skaara:
A nyúl előkap egy zsebórát, ráéz, s csak azután válaszol szép sorban.
-Persze. A játékban még részt tetszik venni, tehát látható is. A szilánkok pedig, szerencséjére, ennél bonyolultabban működnek. Ha, ahogy ön mondta a példájában, Light szilánkját használná fel, Nefertit olyan lenni, mint régen. Light személyiségének nyoma sem akadna.
Ravaszkás kis mosolya kiszélesedik, s felemeli az egyik ujját, mintha valamitől óva akarná inteni a srácot.
-Figyelmeztetem; a babák csupán a játék idejére tartózkodhatnak a Sword Art Online rendszerében. Még mielőtt... túlságosan is közel kerülne hozzájuk.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Vas. Jún. 01, 2014 1:36 pm

Ismét aggasztó válaszokat adott a nyúl, nem elég, hogy a védett övezet sem védett számomra, még ráadásul továbbra is rajtam a célkereszt, Nefertit gyilkosának, valamint a többi résztvevőnek a térképén továbbra is ott villog a piros pont, akármerre megyek, akármit csinálok. Ez pedig eléggé lerontja az esélyeimet Nefertit visszahozására, már amennyiben lehetséges egyáltalán. A meglepetésszerű támadásnak annyi meg egy bambi, a számok, amelyek az erőviszonyokat jelentik, szintén nem az én oldalamon állnak. Valószínűleg Nefertit gyilkosainak csupán egy, maximum két csapás lennék.
A másik dolog, amit furcsálltam, az a szilánkok működése. Legjobb tudomásom szerint egy másik baba szilánkja egy másik babát támasztana fel, legalábbis szerintem. Valami itt határozottan nem stimmel, mintha a Tapsifüles át akarna vágni, bár azt, hogy erre mi oka van, azt nem tudom egyelőre. Mindenesetre kételkedem abban, amit mondott, de annak ellenére igyekeztem elfedni azt, hogy valami nem stimmel.
Értem – feleltem a nyúlnak a szilánkokkal kapcsolatban.
Majd következett egy sunyi mosoly, majd egy figyelmeztetés, hogy a babák csak ennek a „viadalnak” a végéig lesznek a rendszerben.
És utána mi lesz a babák sorsa? Meghalnak? Kitörlődnek? - tettem fel a kérdést – Miféle lények egyáltalán, ha szabad tudnom? - tettem fel még egyszer a kérdést, ami fúrja az oldalam, hátha most csőbe húztam a nyuszikomát és elkottyant valami infót.
Majd vártam a válaszára, és akkor hirtelen beugrott valami. Valami, ami minden korábbinál jobban aggasztott. Ez a sunyi mosoly, és a kétértelmű beszédei... Mintha már láttam volna előtte... Áh igen, a megnyitó előtti nap, a néhai főnököm, Kayaba Akihiko vigyorgott ilyen ravaszul, és kétértelműen utalt rá, mennyire várja a játék indulását. Csak akkor még nem láttam át rajta, nem értettem a kétértelmű utalásait. És most, tessék, itt vagyok egy gyilkos játékban, és egy nyúl arcán látom ugyanazt a vigyort, mint akkor nála. Lehet, hogy csak én vagyok túl paranoiás, vagy esetleg tényleg van valami összefüggés? Lehet, hogy tényleg ő az? Vagy csak hajlamos vagyok mindenbe mindent belelátni? Mindenesetre próbáltam nyugodt maradni, és majd, miután válaszolt, esetleg tovább szimatolni, rávezető kérdéssel kideríteni a nyúl kilétét. Mert, akárhogy is vesszük, valami nagyon nincs rendjén vele. És ha tényleg Kayaba Akihiko a nyúl, akkor ő minden bizonnyal tudja, hogy én ki vagyok, ha nem ő, akkor is igen valószínű, hiszen elég rendesen elszóltam magam a szilánkokkal kapcsolatban. Csak kíváncsian vártam a nyúl válaszaira, de közben a tekervényeim továbbra is jártak.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Csüt. Jún. 12, 2014 4:35 pm

A kis csitri nyila eltalálta Light-ot, akinek megcsappant az élete. Óh, ezek szerint a babát mi is sebezhetjük. Ez jól jött.
- Light, támad továbbra is azt a korcsot! - adtam neki parancsba, közben én is megkíséreltem eltalálni a selejt babát a nyilammal.
- Figyelj ide te szerencsétlen féreg, jobb lesz, ha inkább hagyod, hogy a korcsodat megöljük, és te visszamész a konyha padlójára négykézláb, ahová a hozzád hasonló „nők” való, és akkor nem öllek meg később. És ne kezdj el itt bőgni a játékbabád miatt, nem fogsz vele meghatni, ahogy a szolgámat sem. - figyelmeztettem a kis szajhát, mielőtt nekiállna hisztizni. Azzal csak eléri, hogy rászóljak a szolgámnak, hogy kínozza még egy kicsit azt a korcsot, amit kapott.
- Tudod, szánalmas vagy. Éppen úgy, mint az a lovag fiú, akinek leöltem a babáját. - kuncogtam, miközben igyekeztem több nyilat a babába lőni. - A kis nyomoréknak annyi esélye sem volt, hogy rászóljon a babájára, hogy támadjon. Sőt, szerette is azt a vakarékot szerintem, ami gyengeség. A babák szolgák, akik azt teszik, amit a mesterük parancsol. És ha gyenge a baba, az azt jelenti, hogy gyenge a gazdája is. És te pedig valószínűleg a lehető leggyengébb vagy, akivel találkoztam. A babád nem képes eltalálni semmit sem! Inkább dobtad volna ki a kukába a hasztalan életeddel együtt! Olyan kis senki vagy, hogy anyád is biztosan örül annak, hogy nem keseríted meg többé az életét, s csak arra vár, hogy megdögölj végre! - próbáltam elérni, hogy a lány ki akadjon, hogy ne tudjon koncentrálni a harcra. Tudom, hogy aljas dolog ez, de akinek egyszer ez a gyenge pontja, azt ki kell használni.


//EDIT: megint elfelejtettem, hogy nem kell dobni nekemXD//


A hozzászólást Darkness összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 13, 2014 4:19 pm-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12, 2014 4:35 pm

The member 'Darkness' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Jún. 13, 2014 5:57 pm

A nyílvessző telibe talált, bár a baba nem volt túl nagy célpont, úgy tűnt nem számoltak azzal az ellenfelek, hogy az állig páncélozott baba mestere nem a másik mestert, hanem annak babáját fogja megcélozni.
A nyíl jelentős kárt okozott Lightnak, s úgy tűnt helyzeti előnyhöz jutottak a jó választással, azonban...
Alice láthatóan nem boldogult könnyebb és gyorsabban mozgó húgocskájával szemben, mintha a páncélja csupán hátráltató tényező lett volna, a döfésektől se nyújtott nagyon menedéket, karjai is lassabban mozdította a súlyos kétkezes kardot, mint azt szerette volna, valamiért sehogy se sikerült a saját előnyeit kihasználnia.
Light mestere dühödten kezdett kiabálni, egész addig Shizunak nem volt igazán alkalma megfigyelnie ellenfelét, de most ahogy a parancsoló becsmérlő hangokra felpillantott, egy dühtől eltorzult arcú fiút látott maga előtt, aki az egymással hadakozó babákra irányítja íját.
Összerezzent a szavak hallatán, még sose bántak így vele, ilyen mély dühvel csak az iskolai irigyei viseltettek iránta, de sosem merült fel olyasmi, hogy neki a konyhában lenne a helye, a négykézláb és az a mód ahogy a nők szót kiejtette fröcsögött a megvetéstől és gúnytól.
Persze az efféle szavak marnak, és akár egy széllökés rohannak át az ember lányán, ha még nem volt része ilyen mértékű megvetésben és becsmérlésben. Összerezzent, ijedt kis őzike lett egyszeriben az íjászlányból, de ahogy záporoztak rá a fiú szavai úgy repedeztek meg a szíve virágoskertjének alacsony kis kőkerítései. És le is omlottak. A szégyen érzet és szomorúság megtorpanásara késztették, de ahogy az édenkert közepébe martak a méreggel itatott szavak úgy vértezte fel magát egyszeriben lázadó makacssággal, s gyúlt szemében harag, préselődöttek össze ajkai remegőn, s húzta fel Lightról íját a fiú felé
- Ne! - csattant Alice hangja élesen, miközben hiábavalóan suhant el kardja sokadjára is el Light összegörnyedve guggoló alakja felett, épp csak hajszállal vétve el ezúttal is
- Ne hagyd, hogy megtévesszen, csak azért akar feldühíteni, hogy rá pazarold a nyilaidat, és megmentse Lightot! - kiabálta tovább a tündöklően fényes páncélban erőlködő baba
Alice szavai elérték a káosz dühös viharába börtönözött lány füleit, s gyorsan ráfogott a vesszőre, mielőtt elreppenhetett volna
Egy szót se szólt a szidalmakra, dühének forró mérgével a szájában szakította el tekintetét a fiúról s mint a sas mérte be újra az ellen babáját. Röppent a nyíl, ahogy a közelharcba bonyolódott babák közt kis rést talált, egyenest Light felé

//Shizu és Alice is Lightot támadják továbbra is, Shizu támadásához dobás, ha szükséges
:


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 13, 2014 6:01 pm-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jún. 13, 2014 5:57 pm

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Kedd Jún. 17, 2014 5:12 pm

Darkness és Shizuka:
Alice túlságosan is elfáradt; elvégre nem könnyű ilyen hatalmas páncéllal mozogni, főleg egy kis bolha ellen, mint Light. Ezen kívül Shizuka nyila is centikkel röppen el mellette. Alice hősiesen állja a csapásokat.
Light -24 HP sárga
Alice -27 HP sárga

Skaara:
A nyúl sejtelmes mosolya bár centit sem változott, a kuncogás, ami társul mellé egy kissé, mégis másmilyen hatást kelt. Mintha jót derülne azon, hogy így érdekel téged a babák mivolta. Hogy jobban reprezentálja, kinyújtja kezét maga mellé, amelyben szinte azonnal egy díszes bőrönd materializálódik rózsa-motivumokkal díszítve. Mintha csak egy antik boltból csente volna el gyorsan.
-A babák visszatérnek hosszú álmukba, hogy amint ismét eljön az idő, felébredjenek és új küzdelemre lépjenek. Egész addig, míg nem csak egy marad közülük. Minden küzdelem során egy baba, aki utoljára esik el, végleg kiesik a játékból, s erősíti azt, aki végül legyőzte. Oh...?
A bőrönd mintha hirtelen nehezebbé válna. A nyúl kíváncsian kinyitja, s meg is látjátok benne az összekuporodva fekvő, alvó Nádiposzátát.
-Nahát. Úgy tűnik, az egyik játékos úgy döntött, inkább kilép a mókából. Milyen kár, milyen kár. Akkor már csak ketten vannak... Véleményem szerint ideje sietnie, ha erre a rövid időre issza szeretné hozni Nefertitet ^^

Bacchus mostantól hivatalosan is nem része a küldetésnek Sad

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Jún. 26, 2014 4:41 pm

Ellenfelével szemben, a lány nyílvesszője célt téveszt, Alice pedig láthatóan nem bír a testvérével. A küzdelem most még kiegyenlítettnek látszik, azonban elég egyetlen újabb elhibázott lövés és még Shizuka sem lesz képes megmenteni a nehezen mozgó állig páncél babát a vereségtől
- Lábseprés, Alice, lábseprés! - kiáltja dühödten az íjászlány, s újabb vesszőt pászít a finom kis ökle fölé
Alice keservesen megfeszítve magát küzd a lehetetlennek tűnő feladattal: lassabbként győzni a gyorsabb felett
- Vagy üsd ki a vaskesztyűs öklöddel! - ordítja a háta mögül az újabb ötletet, ahogy Alice és Light küzdelmét figyelve igyekszik öccse harci cseleit emlékezetébe idézni.
Alice agóniáját látva legszívesebben helyet cserélne vele, a saját ügyetlensége és a baba elodázhatatlan veresége dühvel és adrenalinnal önti el a testét. Az íj recsegve megfeszül, a remegő testét, felgyorsult pulzusát követő lélegzetvételét igyekszik meditatív módon egy pillanatra lecsillapítani a pontos célzáshoz, míg végül újra lehetősége adódik Lightre rálőni, anélkül, hogy azzal Alicet veszélyeztetné. Az egész pillanatok alatt játszódik le csupán, ám a lázas agyalás, az aggódó gondolatok, és a türelmetlen várakozás a pillanatra, amikor lehetőség nyílik lőni mindezt mégis oly hosszúnak tűnővé teszik a lány számára.
A rendszer láthatóan valóban megengedi, hogy a város berkein belül a babák mesterei egymás életére törjenek, s ahogy a helyzet az ellenfélnek kezd kedvezni Shizunak megfordul a fejében, hogy ha még rosszabbra fordul a helyzet, akkor kénytelen lesz a saját bőrét mentve menekülni. Menekülni, de hová? Az árvaházba, amit eleddig az otthonának tartott, mióta csak Aincradba érkezett, vagy esetleg Hinarihoz és a céhéhez? De vajon be tud-e oda jutni már maga is, vagy még nincs engedélye, egyáltalán képes lenne bárki is megvédeni, ha már a városokban is az életére törhetnek?


//Shizu támadja továbbra is Lightot, ahogy Alice is...

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 26, 2014 4:41 pm

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Kedd Júl. 08, 2014 12:24 pm

Ettől a nyúltól szó szerint megborzongok. Ez a sunyi vigyor, és a kuncogás... Mintha valamit tudna, amit én nem. Lehet, tudja hogy ki vagyok? Vagy tudja, hogy én kinek gondolom őtapsiságát? Vagy csak alapból ilyen? Minden esetre, eléggé hátborzongató figura, függetlenül attól, hogy a megérzéseim helyesek-e vagy sem.
Aztán kinyújtotta a kezét, amiben szinte azonnal egy bőrönd jelent meg. Meglepődés nélkül figyeltem, ahogy a kiesés rendszeréről magyarázott. Eléggé hegylakó feelingje van ennek az egész viadalnak: csak egy maradhat.
- Öhm, ha jól értem, akkor Nefertit vissza fog térni a következő fordulóban, igaz? - tettem fel a kérdést. Az viszont nyílván egy másik történet, hogy a következő fordulóban ki lesz a mestere, és hogy ott leszek-e vagy sem, de nem is az a lényeg, hanem az, hogy még életben lesz-e vagy sem.
Majd közölte a nyúl, hogy egy valaki már ki is lépett a viadalból. Elkezdtem számolni. Négyen voltuak, plusz egy baba aki a harc kezdetekor megjelent. Nefertit elesett, és még egy baba is elszunnyadt. Vagyis csak ketten maradtak, plusz a korábbi győztes, ahogy a nyúl is megmondta. És ha vissza akarom hozni erre a rövid időre Nefertitet, igyekeznem kell.
- Hát, az igyekezet már kevés. Ketten maradtak, és ha az egyikük elesik, akkor megvan az új győztes, és véget ér a viadal. - mondtam a nyúlnak - De ha esetleg meg is küzdene az előző győztessel, az is legfeljebb pár perc lenne, ami pedig határozottan nem elég még ideális körülmények között sem. - tettem hozzá. Ideáli körülmények, mint a baba szívének észrevétlen elcsenése anélkül, hogy bárki is észrevenné a jelenlétem, és ha nem kellene keresztül lótifutizni a fél városon.
Azonban jobb ötlet híján megnéztem újra a térképemet, és már csak a két pontot láttam rajta, szinte ugyanott. Majd a nyúlra néztem, és újra a térképre.
- A végjátékra viszont kíváncsi vagyok - mondtam neki, megpróbálva leutánozni azt a sunyi vigyort, amit a nyúlon láttam. És elindultam a piros pontok után, hol kocogva, hol sétálva, a kitartás-pontjaimtól függően.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Kedd Júl. 08, 2014 8:12 pm

A tervem látszólag teljes siker. A lány dühöngő haraggal irányította felém a nyilát. A bolond... ha tudná ,hogy a játékosok itt nem sebezhetik egymást... De így most a babám biztonságban megölheti a korcsát. Ám csak látszatra volt siker tervem. Már felém szegte a fegyverét a lány, mikor:
- Ne! Ne hagyd, hogy megtévesszen, csak azért akar feldühíteni, hogy rá pazarold a nyilaidat, és megmentse Lightot! - az az átkozott baba! Teljesen tönkretette a tervemet! Most a lány megint Light-ra koncetrál!
- Light, öld már meg azt az istenverte húgodat!! - üvöltöttem rá teli torokból, ahogy lehetett, nem érdekelve, hogy valaki felébresztek vele. Már igen ideges voltam, ezért is fogtam egy nyilat, és lőttem én is bele az ellenséges babába. Annyit igyekeztem lőni bele, hogy biztosan ott pusztuljon, azt végre elkezdhessem megkeresni a fő célpontomat. Ha végeztem ezzel a küldetésem, biztosan megölöm ezt a büdös cafkát is. Magára haragított, és aki magára haragít engemet, annak halál jár, semmi más. Bár a valóságban nem szívesen vállalnám a kockázatot, hogy a dühöm miatt öljek meg valakit, megadva az esélyét annak, hogy lebukom, azonban ebben a játékban más a helyzet: szabadon megölhetek akárkit, büntetlenül. Igaz, pár városba nem fogok tudni bemenni, de ha kihívom egy párbajra, azzal nem fogok vöröset kapni egy életre. Milyen okos Kayaba... Megadja a hozzám hasonlóknak a lehetőséget, hogy párbaj formájában vígan megölhessem a játékost, s még nem leszek megbéklyózva! Ha eljutok a 100-as szintre, meg fogom neki köszönni, s talán ha eleget fizet nekem a valóságba, szívesen megölöm azokat neki, akik ki akarnak törni innen.


//én is meg Light is Alice-t támadom, elvileg nem kell dobnom, hogy a nyíl találjon//

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Szer. Júl. 09, 2014 10:11 pm

Darkness és Shizuka:
Alice megtorpan, mikor Darkness nyila, majd Light kése eléri. Életcsíkja végül eléri a nullát. Ha csak két életponttal lett volna több neki, még túléli és elmenekülhettek, de így sajnos már minden elveszett.
A páncélos baba Shizu felé fordul, majd, ahogy előtte Nefertit, porrá oszlik a feltámadó szélben. Light győzött, s ezzel egy időben valaki felkuncog az éterben.

Ismét együtt:
Skaara már a végjátékra érhet oda. A homokkupacon, ami azelőtt Alice volt, egy kis fényes szilánk csillog hívogatóan. Az, aki először ír, megszerezheti magának, ha úgy kívánja. Majd a levegőben lebegve ismét megjelenik Morgana illúzióképe. Lightra mosolyog, meghajol, majd az illúzió képe egy hatalmas térré változik. Kezdetek Városának Főterévé. A jelek szerint oda vár téged az utolsó párbajra.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Júl. 10, 2014 3:14 pm

A párbaj nevetségesen kiegyenlítetlen volt, mintha Alice soha életében nem harcolt volna még a húgaival. Egyetlen támadást se sikerült végbe vinnie rendesen, s mindent, amit elértek Lighttal szemben, Shizu érdeme volt. Alice mintha csak sima megvédendő célpont lett volna.
Shizu, akit végre sikerült belelovagolnia ebbe az erőszakos játékba csalódástól iszamos dühvel küzdött, s látta elhullni védencét, kettejük utolsó pillantásában is csak kiábrándultság tükröződött a lány arcán.
Igen, valami erőteljesen megváltozott benne, nem volt most nyoma sem, a kedves, megértő, visszafogott és félénk lánynak. Az adrenalin ott tombolt az ereiben, ahogy Alice fényesen csillogó páncéllal együtt homokká lett.
Shizunak ez volt az utolsó csepp a pohárban, a baba, aki az első percektől fogva lenézte, kisiskolásnak nevezete, egyetlen kardvágás nélkül esett össze a szeme láttára meghazudtolva mindazt a gőgöt, fennköltséget és magabiztosságot, ami addig sugárzott belőle.
Nem gondolkozott, csak azt látta, hogy Alice csak félgőzzel harcolva feladta, elárulta, azt ami nem is Shizu ötlete volt, amit ő nem is szeretett volna, csak beleráncigálták:
Az Alice után maradt homokba rúgva a magasba röpítette az elbizakodott baba szilánkját, fél kézzel elkapva a levegőben, majd a kuncogástól nem zavartatva magát, újra lövésre feszítette íját.
Morgana alakja remegett meg előttük, de ez is csak a dühét duzzasztotta, legszívesebben a bajkeverő nővérkére lőtt volna rá, de az nem volt több ködalaknál
- Ennyivel nem ússzátok meg! - kiáltotta ahogy a Lightra szegezett nyílvessző pendülve röppent el az idegről - Azt a semmirekellőt csak nekem van jogom megbüntetni!!! - fröcsögtek a szavak a máskor oly békés lány szájából, ahogy dühtől parázsló szemei szinte átfúrták az egyetlen egyben maradt babát: Lightot
- El fogom pusztítani a kis babádat, ha az kell hozzá, akkor neked sem maradjon!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szer. Júl. 16, 2014 10:28 pm

Egyértelmű volt, hogy Light fogja megnyerni ezt a viadalt is. A kis liba babája egyszer sem talált, de az enyém igen. Plusz az én nyilam is rásegített a halálán, s végül por lett belőle. Porból jött, s porrá lett.
- Szép volt Light. Most már csak Morgana jön. - apropó Morgana. Egy éterből jött kuncogás volt a jutalmunk az elsöprő győzelmünkre. Az egyik fiú valahogy nem volt akítv, így magától kiesett, így jöhet a végős párbaj. A babából a lány kirúgott, majd elkapott egy szilánkot a levegőbe, majd Light-ra szegezte az íját. Hülye.
- Ugyan, add már fel. - nevettem rajta. - Már vesztettél! Nem látod, hogy csak röhejessé alázod magad a hisztiddel? Menjél haza inkább BABÁZNI. - kuncogtam rajta. Egyszerűen nevetséges volt, hogy a dühtől azt sem tudja a kis hülye, mit csinál. Majd megjelent Morgana képe ismét. Már megtanulta, hogy Light-al nem érdemes szórakoznia, ugyanis meghajolt előtte, majd a Kezdetek Városának főterét mutatta meg. Ott vár minket az utolsó párbaj, a végső győzelem.
- Ennyivel nem ússzátok meg! - Light felé lőtt a kis csitri, de én egyszerűen a nyíl útjába álltam, s bár beleállt a lábamba, könnyen kivettem onnan, mert egyrészt nem fájt, másrészt mert úgysem sebez meg engemet. Nagyon mérges lett, hogy a babája meghalt, de kit érdekelt. Odamentem a lányhoz, s a földre löktem a lábammal.
- Mondtam, add már fel, vesztettél. Örülj, hogy te életbe maradtál és kész. Megtehetted volna, hogy elszaladsz, de te inkább az üres fejedre hallgattál, a megöletted a játékodat. - mosolyogtam rá gonoszul, majd felvettem Light-ot a kezembe, hogy ne tudja megsebezni, mert még kell nekem. - Most ha megbocsátasz, elmegyek, hogy Light legyen a bajnok. - s szó nélkül otthagytam. Remélem Light HP-ja fel lesz töltődve automatikusan, mert én ugyan nem pazarlok rá Potion-t.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Szomb. Júl. 19, 2014 11:00 pm

Kicsit későn értem oda, és inkább a közelből figyeltem az eseményeket. Ott volt az a srác is, akinek a babája megölte Nefertitet, és volt ott egy lány is, akinek épp most halt meg a babája. Még egy résztvevő, akit ez a valaki kiejtetett. Ahol felbukkan, csak halál jár a nyomában. Ma még csak babákat gyilkol, de holnap... Holnap már lehet játékosokat, mert rákap a pixelek ízére...
Pár másodpercnyi szájkarate, majd a srác elindult a helyszínről. Ekkor mertem előjönni, hisz ha engem kiszúr, akkor valószínűleg nem lennék több, csak egy újabb kihúzott név a Black Iron falán, az pedig egyértelműen nem jó. Majd odasétáltam a lányhoz.
- Szia! Látom őt is legyőzte... - mondtam neki - Nem tudom, hogy lehettek ekkora erőkülönbségek... A rendszer ki szokta egyensúlyozni a pontokat, de itt valamiért nem történt meg, vagy Nefertit gyilkosa valahogy megkerülte...
- Öhm, egyébként Skaara vagyok - mutatkoztam be, mielőtt még elfelejtem - Úgy hallottam Tapsi Hapsitól, a babád még feléleszthető valahogy azzal a szilánkkal, de azt, hogy hogyan azt nem mondta. Bár sok értelme nem lenne, a következő harc után álomba merülnek, ami pár percet, legfeljebb fél órát jelenthet, attól függően hogy a gyilkológép futva megy, vagy járókerettel, vagy minden kocsmát meglátogat útközben... - majd miután befejeztem a mondandóat.
Így, vagy úgy, nem sok idő lehet vissza ebből a "viadal"-nak becézett valamiből, aminek a végkifejlete elég egyértelmű. Először azt hittem, hogy Nefertit volt túl gyenge hozzá képest, de most ennek a lánynak a babáját is legyőzte, egy valaki pedig Tapsi szerint kiszállt a viadalból. Lehet, hogy neki lett volna esélye, csak megfenyegette a srác? Akárhogy is vesszük, ez már több, mint gyanús.
- Öhm, mi a terved? Megpróbálod feléleszteni őt, vagy megnézzük a végső harcot? - kérdeztem meg a lányt.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Kedd Júl. 22, 2014 5:35 pm

Shizuka és Skaara
Veletek egyenlőre nem történik semmi különös, nem szól közbe semmi, ami befolyásolná a döntéseteket. Lehet mérlegelni, megbeszélni, mit akartok tenni.

Darkness
Alig hogy eltávolodtál a csapattól, és a Főtérre érsz, a vörös szemű, fehér, öltönyös-monoklis nyúl fogad téged. Meghajol, majd így szól.
-Gratulálok, Light, Darkness úr. Nos, felkészültek?
S ha igennel feleltek, elmosolyodik. -Biztos? Rendben, de kérek még pár percet. Megvárjuk kedves vendégeinket is.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szer. Júl. 23, 2014 4:31 pm

Látva, hogy a fiú a nyíl útjába áll, s hogy ennek nem lesz jó vége, maximum megölné az ellenfelét, amit, még ha most rendkívüli módon fel is volt zaklatva és majd elöntötte a méreg, még akkor se tenne meg, inkább az idegtől nem látva, lesütött szemmel sétált el a párbaj helyszínéről.
Egyszer csak egy férfi hangot hallott. Nem volt most kedve senkivel sem beszélgetni, de amit hallott, arra mégis felkapta a fejét:
- Szia... - bökte ki alig hallhatóan, hogy a feldúltságát palástolja
Pont azt mondta, ami őt is nagyon dühítette, így aztán ha nem is látszott Shizukán különösképp, mégis csak némi kíváncsiságot ébresztett benne a férfi iránt
- Nefertit?
Kiről beszélhet? Nefertit is egy baba lenne, mint Alice? Ki ez a fickó, és miért tud ennyi mindent?
- Nefertit is egy harci baba?
Majd a férfi bemutatkozott, hadovált valami Tapsi Hapsiról meg szilánkról, de egy szót se értett belőle, de aztán eszébe jutott az a fura humanoid-forma vörösszemű nyúl, aki csak egy mondatnyit szólt hozzá, no meg az a valami ami Aliceból megmaradt a homokon kívül.
A tenyerét kitárva kicsit magasabbra emelte a kezét, hogy jobban láthassák mindketten a szilánkot
- Ez lenne a szilánk? - kérdezte inkább saját magától - És te ki vagy? Te is az egyik szervező-féleség vagy? Vagy inkább egy bábú készítő, mint én? - kérdezte s kíváncsian döntötte félre a fejét
- Shizuka - pótolta be a bemutatkozást - de most már úgy se számít semmit se, Alicet legyőzték, én pedig nem akarom újrajátszani ezt az egészet
- A tiéd lehet, ha kell - nyújtott a szilánkot Skaaranak - engem már nem érdekel mi fog történni, remélem annak a fiúnak a bábuja is kudarcot vall, bár nem kéne rosszat kívánnom másnak, de most úgy érzem, meg tudnám fojtani...
- Te meg akarod nézni? - bár továbbra se tudta, kivel van most dolga, s az egész olyan gyorsan történt, alig pár perce még végigosontak a városon, aztán sec-perc alatt veszítettek, s most nem tudta mit kezdjen magával. Hogy hova menjen, mi nyugtatná meg, miért lenne érdemes megnéznie a végső összecsapást, hogy érdekelné-e hogy ki győz és hogy hogyan érezne ha Light azt is megnyerné...

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szer. Júl. 30, 2014 4:31 pm

Megjelent megint a nyúl. Meghajolt, s így felelt:
- Gratulálok, Light, Darkness úr. Nos, felkészültek?
- Ez most miféle kérdés volt? - kérdeztem lenézően. - Persze, hogy igen a válasz erre.
- Biztos? Rendben, de kérek még pár percet. Megvárjuk kedves vendégeinket is. - remek. Lehet, hogy szabotálni akarnak majd bármi áron, de legalább végignézhetik, ahogy Light elpusztítja Morganát, hogy aztán ő legyen a bajnok. Igen csak szerencsés vagyok, ha szabad ezt mondanom. Úgy látszik Laplance nem számolt azzal, hogy Light-ot egy bérgyilkosnak adta oda, ami bizony nagy előny, mert az nem retten meg az ölés fogalmától. Soha nem tettem. Na jó, az első alkalomnál megrettentem, de aztán szépen megszoktam, hogy ha kell,  meg kell ölni a másikat, hogy életben maradjunk. Az ember sem több, mint egy állat a sokból, ami bármit megtesz, hogy életbe maradjon. Ha kell, az egész bolygót tönkreteszi saját érdekeiért. Eddig is csak azt tettük, most is csak ezt tesszük, s ezután is csak ezt fogjuk tenni. A SAO is csak azt támasztja alá: ölj vagy megölnek. Ha megtehettem volna, illetve ha nem változna tőle véglegesen az indikátorom színe, a két baba gazdáját is egyszerűen megöltem volna, mert csak akadályt fognak jelenteni számomra a későbbiekben, amiktől jobb lezs minél hamarabb megszabadulni, amint lehetőség nyílik rá. Majd talán egy vörössel fogom elintéztetni őket, annak már úgyis mindegy. Ha meg a vörös nem tudja tartani rólam a száját, akkor megölöm, hiszen vörös megöléséért elvileg nem változik az indikátor színe. Bár Kayaba helyébe nem csináltam volna meg ezt az indikátoros baromságot.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Pént. Aug. 01, 2014 7:17 pm

Igen, mondhatjuk, bár ő nem kifejezetten harci baba volt - feleltem a lánynak, amikor Nefertit felől érdeklődött. - Minden bizonnyal nem harcra találták ki, egyetlen egy csapás végzetes volt számára. Nem kiegyenlített erőviszonyok, olyan mértékben, ami elég szokatlan egy küldetésben.
Szervező? Méghogy én szervező?
- mondtam nevetve - Legalább a humorérzéked a helyén van. - majd egy levegőt vettem - Valószínűleg ugyanúgy kezdődött ez az egesz nálam is, mint nálad. Pár napja jött egy doboz, babakészítő cuccokkal, és a fejért kellett menni később a teleporthoz. Aztán pár nap elteltével megjelentek a térképen a pöttyök, és a többit meg te is tudod. - magyaráztam ki a helyzetet.
Amin viszont gondolkoztam: lehet, hogy valamit elronthattunk a babakészítéskor és azért sikerült gyengébbre? Vagy csak egyszerűen neki volt szerencséje vagy hasonló hogy ennyire erős babához jutott? Nem tudni, és van egy olyan érzésem, hogy nem is ma fogom megtudni.
Tartsd meg a szilánkot nyugodtan. Egy emlék számodra ami maradt a babádból. Feléleszteni én sem szeretném csupán azért hogy pár perc után újra meghaljon vagy álomba merüljön vagy ahogy Tapsi épp fogalmaz...
Ami azt illeti, szerintem érdemes lenne megnéznünk a végjátékot. Csak így tudtatjuk meg mi lesz a vége, mi lesz annak Light és gazdája sorsa. Nem csak te tudnád megfojtani, de amennyivel erősebb, kétlem szerencsénk lenne, arról nem is beszélve, hogy még ott van Light is, aki szintén nem könnyű ellenfél. De azért megnézném a bukását, és egy jót röhögnék, ha veszít. Legalábbis remélem veszíteni fog, mert különben kutya világ jön...

Majd egy pár másodperc után folytattam – Csak szorítani tudunk, hogy ne Light legyen a győztes, de akárhogy is végződik, jobb ha tudunk róla. Amíg nincs vége ennek a viadalnak nevezett dolognak, addig a városokban sem vagyunk biztonságban, De ez csak az én véleményem. Na akkor mi legyen? Menjünk, ne menjünk? - tettem fel a kérdést Shizunak, majd ha elindult a végső csata felé, vele tartottam, ha nem, akkor pedig maradtam. Nem szívesen hagynám magára az elmúlt pár perc eseményei után...

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Hétf. Aug. 04, 2014 6:00 pm

Miután Shizuka és Skaara is megérkezik, hirtelen sötétség borul a Főtérre... olyan, amilyen azon a bizonyos első napon is. Ezúttal azonban nem Kayaba érkezik le az égből vérgömb formájában, hanem egy fekete köd suhan elő a szökőkút mögül, s veszi fel végül Morgana alakját.Még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy köszönjön, csupán hideg mosollyal biccent egyet. Light életcsíkja egy intésére a maximális értékre ugrik, majd a nyúl hátrébb lép, hogy végül eltűnjön, akárhova is.
-Na végre... -szólal meg végül. -Kezdődjék hát a finálé!
Karjait széttárva kiált fel az ég felé, majd ismét felétek fordul. A levegő egyre hidegebbé válik... Morgana pedig nem mozdul. Várakozik.

Light (Sebzés: 8, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
3x Morgana (Sebzés: x, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.