[Küldetés] Hogy készítsünk babát?

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Csüt. Aug. 07, 2014 8:52 pm

//muszáj a 250? Legalább a végső csatába ne kelljen pls, hogy gyorsabban haladjunk.//

Megjött a két lúzer.
- Mi van nyomorékok, jöttetek megnézni, hogy nyerek? Féltékeny kis senkik... - jegyeztem nekik gúnyosan, hisz számomra nem többek nyomorult senkiknél, akik elcseszik úgyis az életüket droggal, piával, vagy egyéb ostobasággal, amiről azt gondolják, hogy azzal hú de menők. Szánalmasok. Amint megérkeztek, sötétség borult az amúgy intelligenciában eleve sötét város főterére. Mint mikor Kayaba megjelent bejelenteni, hogy szabad a gyilkolászás. Ám most Morgana alakját vette fel. Volt olyan kedves feltölteni a szolgám teljes HP-ját. Jól tette, hisz mint korábban mondtam, én nem fogok potiont pazarolni egy tárgyra. Közben a vérszemű nyúl is eltűnik. Helyes. Ne legyen útvan a patkányfogú.
- Na végre... Kezdődjék hát a finálé! - ám nem mozdult, csak anyitt tett, hogy széttárta a mondata közben a karjait, s hidegebb lett a levegő.
- Hallotadd Light. Minél gyorsabban öld meg. S ha lehet, lassú, s szenvedéssel teli legyen neki!
- Igenis, Goshujin-sama. - felelte csendben a baba, s megindult Morgana felé. Közben én a két lúzerhez fordultam.
- Ha megpróbáljátok megakadályozni a győzelmemet, büdös kis férgek, gondoskodni fogok arról, hogy mindenki meghaljon, akit szerettek! Főleg a tiedé, te tetves kis l***ó! - a földre köptem a lány irányába, majd visszafordultam, hogy elővehessem a fegyveremet, belesegítve a csatába. Ha a többi baba sérült, akkor biztos Morgana is fog. Light közben elkezdett futni, hogy a nővére háta mögé kerüljön, s onnan szúrhasson, amíg én kilőttem egy nyilat, remélve, hogy az az ellenség szeme közé fog kerülni. Biztos voltam a győzelemben, hisz én nem félek ölni, úgy, mint ezek ketten.


A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 09, 2014 11:40 am-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 09, 2014 11:40 am

The member 'Darkness' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15020
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Aug. 09, 2014 4:50 pm

- Ahogy gondolod - zárta a markába a szilánkot, s húzta vissza a kezét
- Köszi - tette hozzá, nem igazán tudta mit is mondjon erre.
Mire jó a szilánk, ha erre szánták, de egyikük sem éleszti vele újra a babák egyikét?
Nem volt zsebe, hát a mellkasa fölé szorította a markába zárt kis szilánkot. Nem töltöttek ugyan túl sok időt együtt, ő és Alice, de mégis most valahogy fájt a hiánya, az a magabiztos szinte már gőgös fénye.
- Menjünk - bólintott Shizu.
A fiú szavai némiképp megnyugvást nyújtottak, a tudat, hogy nem benne volt a hiba, hogy más még olyannyira sem volt esélyes, hogy minderről nem ő tehet, és talán nem is Alice, hanem az egész harcnak a kitalálója, aki a háttérből a szálakat mozgatja, aki mindezt izgalmasnak és szórakoztatónak találta.

Pillanatok múlva a főtéren lehettek szemtanúi a nagy hanggal beharangozott végső ellenfél érekzésének
- Látványos... - jegyezte meg rezignáltan a lány, ajkát biggyesztve
Talán ha valóban egy küzdőtér nézője lett volna, akkor sokkal inkább lenyűgözik a fények és hangok, de minthogy nem is olyan rég még vesztes versenyzőként esett ki, szinte esélytelenül, nem nagyon hatották meg a látottak.
Alig várta, hogy elkezdődjön az érdemi harc és az íjász fiú megalázó vereséget szenvedjen, vagy legalább is kiderüljön ennek az egész felhajtásnak a lényege, ha mégis nyerne.
- Nagy a szád öcsi, az szájhösöknek pedig mindig elkenik a száját! - vágott vissza Shizu olyan hangnemben, ami a legkevésbé sem volt megszokottnak nevezhető, de minthogy még mindig fort a vére, az is csoda volt hogy nem vetette be újra az íjász tudományát
- Azt megnézem, ahogy te megpróbálsz megölni, lehet, hogy a kis marionett-bábud erősebb, azonban kötve hiszem, hogy lenne esélyed ellenem! - bökött a fiú felé egy előhúzott nyílvesszővel a kezében
- Héj! - húzta félre a lábát a köpet elől - elhagytad a nyálad a fröcsögés közepette! Inkább a harcra koncentrálj, meg hogy védd a hátsód, vagy különben megkínállak egy-két vesszővel, hogy sündísznó is megirigyel majd!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Kedd Aug. 12, 2014 9:55 am

Shizuka bólintott, hogy menjünk, és útnak indultunk a főtér felé. Kissé kísérteties volt a helyszín. Gyanúsan üres, majd hirtelen sötétség borult a térre. Gyanúsan ismerős a helyzet, nagyon gyanúsan ismerős. Reflexből felnéztem, ám most nem Kayaba jött, mint akkor.
- Látványos, bár azt hittem valaki más fog érkezni - feleltem a Shizunak. Aztán a gyilkológép is nekiállt ugatni nekünk, amin nem lepődtem meg, de valahogy meglettem volna anélkül is. - Hagyd, nem ér annyit - mondtam Shizunak, próbálva őt megnyugtatni, majd a srác felé intéztem a továbbiakat - Ugyan már, mi nem süllyedünk le a te szintedre. Csak jöttünk megnézni a bukásod. - majd ha a nyúl még ott volt, elvigyorodva felé fordultam - Fogadjunk 10 aranyban hogy elbukik. Apropó, ha már így alakult, nem tudna nekünk egy kényelmes kanapét és egy popcornt és itókát árusító NPC-t idevarázsolni? Ahogy korábban láttam, nem okoz nehézséget a rendszerparancsok használata - majd vártam Tapsi Hapsi reakcióját. A korábban a kezében minden gond nélkül megjelenő bőrönd számomra elég egyértelmű volt, hogy Tapsi nem egy hétköznapi NPC. És most lehet elszólja magát.
Aztán pedig vártuk a küzdelem (és bukás kezdetét). Ami Light ellenfelét illeti, remélhetőleg ő lesz az erősebb. Bár az, amit mondott a nyúl, miszerint a végső csatában a vesztes baba végleg megsemmisül, és a győztest erősíti, aggaszt. Ha Light győz, akkor Morgana meghal, és erősíti Lightet. Ez nem lenne jó, mert ez a nyavalyás kölyök igen elbízza magát, és az pedig nagyon nem jó. Ha Morgana győz, akkor Light nótája fog véget érni, és Morganáé lesz az ereje. Ezzel még nincs gond, de nem tudhatjuk, hogy Light (és a gazdája) jelleme mennyire száll át belé, mennyire mérgezi meg a tudatát. De akárhogy is vesszük, ez még a kisebb rossz a két változat közül. A következő viadal is jobban járna egy Lightos Morganával, mint egy Morganás Lighttal....

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Pént. Aug. 15, 2014 1:10 pm

Darkness nyila úgy áll meg a levegőben, mintha láthatatlan falba fúródott volna. Morgana felé néz jéghideg szemeivel, és mosolyog.
-Nana. Ez most a kettőnk dolga.
S így, mivel csak egy ellenfélre kell koncentrálnia, nem esik nehezére figyelemmel követni testvére mozdulatait. Feje szinte fele fordul, még akkor is, mikor már 180 fokban kell ezt megtennie. Olyan, akár az Ördögűző kislánya. Még hagyja is mozdulatlanul, hogy Light csapása elérje, akár sikerült volna, akár nem, majd elneveti magát.
-Ej-ej... Light, így hívnak most, ugye? -ragadja meg a kicsi torkát és felemeli a levegőbe. -És ugyebár az Árnyharcos kasztot képviseled most. Én pedig harcművészt. Elvegyem a késeidet...? Áh, azt hiszem, még meghagyom őket. Helyette tessék.
Ökleivel háromszor belecsap ellenfele hasába, Light fájdalmasan összegörnyed, mikor Morgana végre elengedi.
-Eddig jól teljesítettél. De talán okosabb lett volna, ha inkább összefogtok és úgy jöttök ellenem :]

A nyúl nem válaszol, csak mosolyog ravaszul. Eltelik jó pár másodperc, és a csata már elindult javában, mire int kezeivel, megnézi zsebóráját, és mire észbe kaptok, már két rozoga, de széteséstől még távol álló, a kinézetétől kicsit kényelmesebbnek tapasztalható szék jelenik meg :]

Morgana talált, 43 sebzés éri Light-ot._________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Darkness on Szer. Aug. 20, 2014 10:48 am

A nyilam megállt a levegőben.
- Nana. Ez most a kettőnk dolga. - gondoltam, hogy Morgana annyira félteni fogja magát, hogy csalni fog. Annyira ráadásul, hogy már 180 fokos fordulatot tesz a feje, hogy szemmel követhesse Light-ot, akit a torkánál fogva kapott el. Morgana sokkal jobban illene hozzám, mint Light. Ugyanis az előbbi legalább élvezettel bántalmazza a másikat. Három gyomron vágás elég volt ahhoz, hogy Light élete pirosba menjen. Szánalmas ez a Light. Eddig jól teljesített, most meg nem meri megütni az ellenfelét, csak mert a testvére. Idióta.
- Eddig jól teljesítettél. De talán okosabb lett volna, ha inkább összefogtok és úgy jöttök ellenem :]
- Én nem szövetkezem nyomorékokkal, főleg nem ezekkel, akik olyan gyávák, hogy nem merik bepiszkolni a kezüket némi vérrel. - mutattam a két „nézőre”. Light fájdalmasan összegyörnyedt, s rám nézett.
- Goshujin-sama... segítsen kérem...
- HOGY MERSZ KÖNYÖRÖGNI?! - üvöltöttem rá. - Az igazi gyilkos nem könyörög senkinek sem! Az igazi gyilkos nem retten meg attól, hogy meg kell hogy ölje a testvérét! - ennél a pontnál az oldalába rúgtam, hogy repüljön kicsit. - De most kiderült, hogy te is olyan gyenge vagy, mint a játékban mindenki más, így nincs többé rád szükségem... - majd egy könnyed mozdulattal széttapostam a rémült volt szolgám fejét. Nem tudom, hogy ezzel Morgana megszerezte-e ennek a korcsnak az erejét, de nagyon nem is érdekelt. Morganához fordultam.
- Gondolom így én vesztettem... Örülhetsz legalább annak, hogy nem a te ruhád lett piszkos a poraitól. Ha ölni akarsz, ott ez a kettő, ők senkinek nem fognak hiányozni. - mutattam a lányra és a kölökre, s szó nélkül elmentem, nem érdekelve, hogy mit gondolnak rólam.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Vas. Aug. 24, 2014 12:35 pm

A nyúl csak sunyin vigyorgott. A végső csata elindult, bár az igazat megvallva hosszabb harcra számítottam. A nyúl pedig rövidebbre, legalábbis ahogy nézegette az óráját. Aztán csak azt vettem észre, hogy kaptunk székeket. Alighogy lehuppantam, nem telt el pár másodperc és Light élete vörösbe csúszott. Nah legalább megkapta a magáét, bár a készítőjét nem hatotta meg, és inkább ő szabadult meg a babájától. De egy valamire fény derült, hála Morgana elszólásától: akárki is tervezte ezt a küldetést, nem arra számított hogy valaki egyedül akarja végigvinni. Össze kellett volna fognunk, és együtt elintézni. Ami pedig működhetett is volna, ha épp nem kerül be egy ilyen jellemű egyén. Ő csak a saját feje után ment, és mindent, aki és ami az útjába került elpusztított, majd tovább ment. Most egy nagyobb fába vágta a fejszéjét, és mert nem birkózott meg vele, máris megtalálta a bűnbakot Light személyében. Mindenki hibás, kivéve őnagysága. Majd mint aki jól végezte dolgát, még miránk akarta uszítani Morganát, és elindult...
Ha a régi hatalam meglenne, akkor csak néhány mozdulatomba kerülne hogy csórikámra egész véletlenül rázuhanjon egy épület csak úgy az égből, vagy a város összes NPC-je kivont karddal rontson felé, vagy hasonló dolgok. De szerencsénkre nincs meg ez az erő a megnyitó óta. Szerencsénkre. Neki azért, mert akkor már... hát tudjuk, nem sokan élnek túl egy fejükre eső kocsmát, mert hát akkor szó szerint az ital a fejükbe száll, de előbb az alapozás, aztán a padló, és csak aztán a pia. Nekem pedig azért, mert akkor én sem lennék különb nála, és épp olyanná válnék, amilyenné soha nem szeretnék. A nagy hatalom pedig nagy felelősség. Nem tudom hasonló helyzetben elég erős lenne az akaratom az indulataimmal szemben.
Persze őnagyságához egy szavam nem volt, és Shizukának is szóltam, hogy "Hagyd, nem ér annyit...". Már csak az hiányozna, hogy valamikor ránk támadjon védett területen kívül.
Aztán a nyúl felé fordultam: Most akkor ilyenkor mi a helyzet? Mi is történt valójában? - majd vártam a válaszára, és csak reméltem, hogy Morgana minket legalább annyira jelentéktelennek fog tartani, mint az a srác...

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Aug. 28, 2014 10:18 pm

Shizu. Ő csak állt ott Skaara mellett és várta a fejleményeket.
Amint csillapodtak az indulatai, amint a pökhendi, neveletlen fiúnak sikerült újra és újra felkorbácsolnia eddig, várakozón meredt a Morgena-Light párharcra
- Ja, nem süllyedünk le - értett egyett Skaarával
Mielőtt elkezdődhetett volna a küzdelem, feltekintett a nagydarab páncélos férfira. Már csak azért is mert, az imént hangzott el a szájából a hagyd nem ér annyit. De ahogy saját magukra tekintett, amint ezt a bizar küzdelmet nézik, egy pillanatra elmerengett, s olybá tetszett neki, mint ha ők ketten a nagy egyetértésben s a rövidke közös múltjuk, sorsuk ... miről is beszélek.
Úgy tünt mintha megfigyelők lennének, régi kollégák, öreg rókák, amolyan titkos ügynökök mint Scully és Mulder. De csak egy villanás volt az egész, nem is értette, ez mégis hogy ugrott be neki.
Persze a Skaara által megigényelt kanapé és a mozis rágcsa, üdítő elmaradt. Úgyhogy étlen-szomjan kellett állva végignézniük a hosszúnak igérkező meccset.

Aztán végre a harc is elkezdődött. Light szúrt egyett, de az eddigi teljesítményéhez képest alig mozgatta meg Morgana életcsíkját.
Na nem úgy a gonosznak tetsző Morgi. Ő elég durván, közel nullára nyomta le egy ütéssel Lightét.
Shizunak kikerekedett a szeme. Nem várt fejlemény volt, hogy ekkora különbség legyen a két harci baba között.
Light kétségbeesett. Shizu idegesen szürcsölte az időközben isten tudja honnan rekvirált mozis kóláját a szívószálon keresztül, s Skaarát is hasbanyomta egy másik 1 literes pohárral, anélkül, hogy újra ránézett volna.
A dráma sokkal érdekesebb volt.
Az idegesítő fiú maga végzett Lighttal, vagy legalábbis úgy tűnt, majd újabb pocskondiázás közepette lelécelni készült.
Shizu mint a napraforgó követte az eseményeket, fordult utánna a kóláját szürcsölve a fiú után, majd visszatekintett Morganara és a nyúúúúúúúúlra.
- Ennyi? Akkor most már hazamehetünk? - kérdezte kicsit kiábrándultan

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Pént. Aug. 29, 2014 11:43 am

Morgana érzelemmentes arccal nézi végig Light kivégzését. Végighallgatja Darkness kifakadását, de azt már nem hagyja, hogy el is menjen. Egy szoknyalibbentés és máris a fiú orra előtt terem, vigyorgó arccal, apró kezeit összekulcsolja a háta mögött.
-Azt mondtam, ez a kettőnk dolga.
Majd sóhajtva lehajtja a fejét.
-Ezek túl hülyék voltak, Laplace. Nem érdemlik meg a jutalmat. Egyikük sem.
Csettint egyet. Darkness ugyanolyan porrá hull, mint Light az imént, majd sorban Skaara és Shizuka is így járnak. Elsötétül előttetek a világ.

---

Felébedtek, már aki aludt egyáltalán. A dátum egy nappal ezelőtti időt mutat, bár ezt ti fel sem fogjátok. Babák? Harcok? Történt egyáltalán valaha is ilyesmi? Talán álmaitokban viszont láthatjátok őket, átélhetitek a dolgokat, de hogy emlékeztek is-e... az azon múlik, mennyire akartok emlékezni rájuk. Mennyire kötött titeket érzelmi szál a babákhoz.
Az egyedüli, ami furcsa lehet, a vörös szemű fehér nyúl, aki ezúttal igazi nyúlként fut végig a városon és mindenképp a szemetek elé kerül egy pillanatra, hogy aztán minden alkalommal meg is találja őt egy idomár kislány és magához ölelhesse. Bár az a kislány eléggé hasonlít Morganára.

Utolsó kör, mindent bele \o

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Kedd Szept. 02, 2014 9:56 pm

Kenta-kun lett az új hunyó, mert az előző bújócskát ő nyerte. Shizu a verandán álló asztal alatt húzta meg magát. Az asztalon fűszeres dobozkák árválkodtak a reggeliről itt felejtődve.
- Só, cukor... - olvasta le a cimkéket magában. A harmadik egy befőttes üveg volt telis teli cukorkákkal
- ... minden, ami jó ... - fejezte be a felolvasást önkéntelenül. Csend támadt. Mindenki elbújt, Kenta-kun hangosan számolt visszafelé.
Shizuka értetlenül bámult a cukorkás üvegre
- Honnan? - kérdezte saját magát. Nem értette, hogyan juthatott eszébe ez a rím, de nagyon ismerősnek csengett, és most hogy visszagondolt, az egész aznap, mintha már megtörtént volna egyszer.
Miközben ezen töprengett, egy félredobott játékon siklott át a szeme. A gyerekek sokszor hagyták szerete-szét a játékaikat.
Egy baba volt, lány baba, kis szoknyával, sárga vérttel, és egy kard volt a tenyerébe varva. De a feje hiányzott
- Aki bújt, aki nem, megyek! - harsogta vidáman Kenta-kun
Óvatosan nyújtózott a babáért: az asztal lábának nekipréselődve érte csak el. Halkan tette, nehogy észre vegye a fiú, merre is bújkál.
Halk sóhajtól elnehezülő mellkasának szorította a fejét vesztett babát.

Este fele volt már, amikor kicsit kiment levegőzni, a gyerekzsivajtól zsongó fejét kiszellőztetni, kiszabadulni az árvaház aprónövésű imádnivaló kis elevenjei közül.
Ki az utcára.
Ki a térre.
Valamiért a babát is ott szorongatta a kezében. A nyakán friss öltések díszelegtek, fekete filc haja egészen derekáig ért, ahogy gombszemes feje hozzásimult. Egész nagy baba volt, majdcsak akkora, mint az árvaház legkisebbjei. Talán mondhatta volna valaki, hogy ennyi idősen, már nem illik babázni, de ő most nem törődött ilyenekkel.
A kevéske emlék között ringatózott képzeletben, a meg nem történt múltban.
Egy nyuszi ugrált el a lábai előtt, hirtelen megtorpanva követte a kis szörgombolyag útját, eszébe is jutott egy pillanatra, hogy felkapja, és hazaviszi, de aztán letett róla. A Nyúl. Eszébe jutott, s csak mosolygott, mikor az az ismerős kislány ölelte magához az állatkát.
- Megsimogathatom? - gugolt a kislány elé, és óvatosan megsimizte a fehér nyúlt füleit és buksiját
- Puszilom Alicet! - nyomott egy puszit a kislány homlokára
- Légy jó kislány, Morgana! - integetett neki, s elindult az éjszakába


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 06, 2014 3:00 pm-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Skaara on Szomb. Szept. 06, 2014 11:41 pm

Morgana begorombult, és Light után szépen porrá hullt a srác is, majd Shizu és jómagam is. Aztán sötétség. Lelki szemeim előtt már láttam a piros hatszöget, benne a You are dead felirattal, ahogy már az alfa és a béta idején rengetegszer. Csak ezúttal ha megjelenik, akkor az tényleges halál, és végleges, mindkét világban.
Aztán felriadtam. Csak néztem magam elé hosszú percekig, és nem tudtam, hogy most mi történt. Most vajon hány hónap esett ki? Legutóbb, amikor hasonlóban volt részem, akkor majd' egy év eltelt, és semmi emlékem nincs róla. Most viszont még furábban bambultam magam elé, hogy néhány nappal korábbi dátumot láttam a szemem sarkában. Fura... Akkor ez vagy álom volt, vagy csak elfelejtettem lekapcsolni a fluxuskondenzátort, és kaptam Morganától egy 88 mérföld/órás seggberúgást ami visszaküldött az időben... Bár ez utóbbit Aincrad világa miatt nem túl valószínű. Akkor csak egy programhiba, vagy valami hibajavító program visszatekerte az időt, vagy tényleg csak egy álom volt.
De álomhoz túl valóságos és részletes volt. Az álmok nálam a káosz megtestesülése, összevissza események, helyszínek, személyek, nem pedig részletes események sorozata, amik még össze is függnek.
Lesétáltam a fogadó földszintjére, hogy igyak egy kávét, de a fogadós sehol. Fura. Vagy csak alszik, már ha az NPC-k tudnak olyant. Nah, akkor irány a mezőség, napkeltéig letudom a reggeli tornát, és kicsit fejlődök. Alighogy végeztem azzal a kupac vaddisznó kaszabolásával, megláttam néhány vérnyulat. Bevillant pár kép a valószerű álmomból, hogy az ajándékosdobozban talált babakészítő holmi első kísérleti nyulai is nyulak voltak. Csak rajtuk nem működött, pedig próbáltam kicsit újratervezni őket, csiszolva a füléből, meg az oldalából kicsavarozni a nemlétező csavart. És most csak álltam a mező közepén, mosollyal az arcomon, és néztem a vérnyulakat. Elindultam visszafelé, és közben egy útmenti éppen nyitó kávézóba tértem be. Az ottani NPC is a milyen nap kérdésre ugyanazt a dátumot mondta vissza, mint ami a szemem sarkában figyelgetett. Ezek szerint mégsem történt meg. Zavaró, hogy nem tudom, mi történt meg valójában, és mi nem. Mi valós, és mi nem. Lehet kezdek begolyózni? A kávét követte még egy kávé, majd egy harmadik, de még mindig kába voltam. Folytattam hát utamat, hogy válaszokat találjak. Következő állomásom az a kocsma volt, ahol az emlékeim szerint kérdezősködtem Nefertit után, de érdekes módon nem emlékezett rám a csapos. Ezek szerint itt sem jártam, legalábbis teljes valómban nem. Kezdem úgy érezni magam, mint egy szellem. Eddig csak szimpla kívülálló voltam, és senkit sem engedtem magamhoz közel, mert folyamatosan hazudnom kellene. Ha pedig felfedem a múltam, akkor annyi erővel céltáblát is festethetnék magamra, mert a játékosok nagyrésze megvetne. De most már egy jelentéktelen szellem vagyok, akire nem emlékeznek. Legalábbis az utóbbi pár napból. Végül elindultam a Fekete Vas Palotába, és leültem a hatalmas kőtábla elé. Néztem a neveket, hátha valami nyomot találok. Nefertit tényleg nem volt rajt, ahogy Morganát sem szúrtam ki. Már készültem indulni, de mintha egy belső hang azt súgta volna, nézd át még egyszer. És láss csodát, a legelső oszlopban megtaláltam ami bizonyítja, hogy nem kattantam be. Aoi Shizuka. Ezek szerint így hívják a másik lányt, akivel kicsit beszélgettem. Legalábbis igen valószínű. Majd talán valami csoda folytán belebotlok, és tisztázódik az egész.
Megkönnyebbülten kiléptem a palotából, és sétáltam a főtéren. A teleportkapu közben aktiválódott. Nem figyeltem fel a jelenségre, hisz itt, a Kezdetek Városában ez igen gyakori. De arra viszont már igen, hogy alig pár másodperc múlva láttam egy fehér nyulat ugrálni felém. A nyuszi megállt előttem, rám nézett a vörös szemeivel. Valahogy az az érzésem támadt, hogy már láttam valahol ezt a tapsifülest. Valahonnan nagyon ismerős. Aztán egy kislány sietett ide, és felvette a nyuszit. És a nyuszi gazdája is ismerős volt. Mintha Morgana lenne, de valahogy mégis más. De véletlennek túl sok az egybeesés. Már rég elsétáltak a térről, mire feleszméltem. Túl mélyen elmerültem a gondolataimban, és ahelyett, hogy megtalálnám a válaszokat, csak egyre több kérdés fogalmazódik meg bennem. És az, hogy még számomra is ennyi megmagyarázhatatlan jelenség van ebben a világban, aggaszt...
Minden esetre tovább sétálgattam a városban, konkrét cél nélkül. De egy valamit megtanultam: Az élet nagy kérdéseire a válasz messze van, és lehet fel sem tudnám fogni. De hogy milyen messze, abban még nincs egyetértés. Csupán az biztos, hogy a nyúlon túl...

// Köszönjük a mesélést, jó küldetés volt, nekem tetszett! Csak így tovább :3

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Argo on Vas. Szept. 07, 2014 11:56 am

A küldetést lezárom. Jutalomosztás \o/

Skaara: 102 exp, 112 arany (20%-os bónusz)
Shizu: 85 exp, 95 arany
Darkness -> kapja Enheriel: 78 exp, 88 arany
Bacchus: 25 exp, 35 arany

Céhbónuszok:
Justice League (kétszeres tapasztalati bónusz Shizuka után):
Hinari: 14 exp; RenAi: 14 exp; Szophie: 14 exp; Yuichi: 14 exp; Ozirisz: 14 exp; Shizuka: 15 exp
+48 arany

Jártasságok:
Shizu-nak jár egy ingyen tárgyinfó-dobás első szintű Hallgatózásért.
Shizuka T1-es Növénylátással és T2-es Potion/Méregfőzéssel rendelkezik.

Érceket, recepteket KA oszt bounce

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 890
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Szept. 07, 2014 1:01 pm

Én is köszönöm a mesét! Very Happy

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 07, 2014 2:36 pm

Aoi Shizuka: Potion/Méregfőzés: Gyenge Lényirtó Méreg Recept, Gyenge Booster Méreg Recept
Növénylátás: 40 -> 60, 7 Kis Tövisgyökér 7 Faeno Levél 1 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15020
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogy készítsünk babát?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.