[Küldetés] Sword Arti Nyomozók

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 12, 2012 5:20 pm

Résztvevők: Miyanari Kana, Saru Taidana, Basara Oichi, Mesuda Reiko

Sorrend: az első körben alakul ki

Határidő: 3 nap/fő

Gyilkosság történt a minap, de vajon ki tette? Mindenki hallott róla, de senki sem tudja, hogy ki volt a tettes. Egy déli részben élő arisztokrata fiát ölték meg, így az apa kikürtöltette a városban a hírt. Szerencsére ti mindannyian a városban tartózkodtatok és így meghallottátok, hogy a tettes fejéért tömérdek jutalom jár. Mindegy mikor, de előbb utóbb mindannyian az arisztokratánál köttök ki. Az arisztokrata egy magas, sörhasú, pirosas arcú ember. Díszes, aranyozott öltözéke van és színtiszta gyémánt gyűrűi. Egy monoklit hord a bal szemén és egy kalap van a fején. Ha kinyitja a száját, láthatjátok, hogy az egész fogsora arany. A csizmájában odalépeget hozzátok, majd kiált:
- Üdvözletem! Örülök, hogy ennyien jelentkeztek a feladat elvállalására.
Ekkor kinyílnak mögöttetek az ajtók, bár már inkább kapuk, és az óriási házba még egy tucat ember besétál és odamegy mögétek mind.
- Ők voltak azok, akik a bűntett helyszínén tartózkodtak.
Mondta, majd kivonult a teremből, miközben egy szolgája csirkehúst vitt neki. Tehát mögöttetek állt tizenkét ember és ki kellett derítenetek, hogy ki a tettes. Kérdezgessetek.

A tagok (jelenleg nem tudtok róluk semmit, csak látjátok, hogy néznek ki):


Spoiler:


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 22, 2015 7:03 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szer. Szept. 12, 2012 7:27 pm

Volt az több mint egy hét is, hogy ránézni sem bírt a küldetésosztó táblákra... vagy inkább ránézni sem bírhatott volna, ha kimozdult volna abból a kocsmából. De az események végül úgy alakultak hogy megint az utcákat járta, igaz küldetéshez még nem igaz volt meg a hangulata. Eredetileg is csak át akarta vizslatni őket, hogy magában mosolyogjon a széles választékon és majd egy-két napon belül elég erősnek érezze magát a folytatáshoz. De akkor... megpillantott valamit... valamit ami...
- BASSZUUUSKULCS!!! - tapadt rá az egyik hirdetésre mindkét tenyérrel, s közelről kezdte olvasni a sorokat, kaján vigyor terült szét az arcán - Gyakuten SAO!!!
Nem hitt a szemének... nyomozás... gyilkossági ügy... ha volt valami gondolkodást igénylő feladattípus ami felforralta a vért az ereiben, azok a kalandjátékok voltak gyilkosságos rejtvényekkel... naná, hogy a nyomozós játékok... kicsit régi emulátorokon, de a Gyakuten Saiban sorozatot eszméletlenül jónak tartotta. Letépte a papírost és már rohant is egyenesen a gyilkosság helyszínét tartalmazó úri birtokra... nem hitte el, hogy ez tényleg igaz volt!

Amint bevezették őt és más usereket a ház egy nagy termébe az Úr színe elé, ő előlépett és meghajolt, majd összefonta karjait és komoran megszólalt. Mit nem adott volna most egy puccos vörös férfi öltönyért
- Mitsurugi Reiko* vagyok - vigyorgott képzeletben a frappáns új nevén - és én fogom képviselni a vádat... persze miután kiderítettük az Igazságot! Kérném tehát a boncolási eredményeket, mint a halál okát... idejét és a gyilkos fegyvert, ha egyáltalán volt és elő is került...
Komolyan gondolta, csak az nem jutott eszébe hogy ez nem éppen egy modern világ volt. A Gazda távozásával Reiko kicsit vörösen a baklövésétől megfordult és higgadtan végigmérte a díszes társaságot, a lányokat mindenképpen. Tizenketten voltak, egyaránt megnyerőek vagy éppen gyanúsak... vagy éppen azért gyanúsak mert megnyerőek... így, kérdések nélkül még... mindenki gyanús volt! A játékot egy férfi programozta, ezért hát ismerve kicsit a trendet Reiko csak nehezen lett pártatlan a lányokkal szemben... mert hát az ilyen Kayaba Akihiko szabású fazonok imádták a legártatlanabbnak tűnő lányokat gaz gyilkosként kiválasztani. Ami a zöld hajú lányt és a vörös srácot illette, szívesen kiválasztotta volna valamelyiküket sidekicknek a nyomozáshoz... de ez most akármennyire is akarja, nem egészen a Gyakuten Saiban
- Mutatkozzanak be, foglalkozás, ismerték az áldozatot személyesen, vagy nem! Aztán pedig... közöttük van az a személy, aki megtalálta a holttestet és az, aki utoljára látta élve? - tette fel az első kérdéseteket, majd miután választ kapott gondolt egyet, odament a zöld hajú lányhoz és megszólította, közben pedig a szalagos barna hajú lányra mutatott - Te és te... mellettem maradtok végig és segítetek nekem!
Azzal invitálva őket félrevonult néhány lépésre és fél füllel a többieken folytatta
- Először is, hallani akarom a történteket a ti szemszögetekből! Az Igazság érdekel, kizárólag!
Végül hát mégis a két legártatlanabbnak látszó lányt akarta a közelében tudni... első indok mert ha bármelyikük is a tettes, kéznél van... második: ha egyikük sem tettes, mérget venne rá, hogy valami úton-módon hasznára válik a segítségük... legalábbis egyiküké
________
*névjáték: Mitsurugi Reiji = Miles Edgeworth
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Basara Oichi on Csüt. Szept. 13, 2012 11:02 am

Bár a játékban nincs olyan, hogy elfárad az ember, hiszen nem a fizikai valónkat használjuk a küldetésekhez, de én szokásomhoz híven valahol ledőltem. Most egy biztonságos város istállójának oldalában aludtam egy jó nagyra felhalmozott szénakazalban. Fél szemmel szundítottam, amikor hirtelen egy női hangot hallottam meg. A rejtélyes nőszemély egy másikat kergetett, majd az üldözött a hollétem tudomása nélkül beugrott mellém. Bevallom kissé elpirultam. Teljes intim közelségben feküdt mellettem, de a fülem is bánta kicsit. Hirtelen felsikított, s mire kimászott, az üldözője elfogta. Én is kidugtam a fejem, szememet megdörzsöltem, és próbáltam szuggerálni a látnivalót e szép napsütéses napon. Mire kiszálltam csak annyit tehettem, hogy megvakartam az oldalam, és utánuk szegődtem.
- Mégis mi folyik itt?
Kérdeztem a páncélos nőtől, de nem voltam tisztában a szándékával, így minden lehetséges lehetőségre számítottam. Talán ő egy bandita és túszt szed, hogy váltság díjat szedhessen egy családtól? Mindenesetre óvatosnak kell lennem, hiszen a nő teljes páncélzatban van, és egy kard libeg az övére akasztva.
- Ez a lány gyilkosságot követett el. Már biztos, különben nem menekülne.
Jobban megnéztem őket, de a Sims-es jelző egyáltalán nem volt se narancssárga, se sárga, se piros. Talán van valami módja annak színének változtatására? Nem vagyok biztos benne. Mindenesetre csak egy 1 szavas kérdés jutott eszembe.
- Gyilkosság?
Meglepődtem, hiszen egy normális ember inkább próbál segíteni a gyengébbeken, nem hogy megölni. Mégis ki tenne ilyet?
A nőnek egyáltalán nem volt kedve elmagyarázni a helyzetet, inkább egy item-et vett elő, amelyen a részleteket írta le a küldetés írója szórt szét az első szinten. Lehetséges, hogy ez valami ugratás, de mindenesetre kíváncsivá tett ez az ügy.
- Gyere Lovász fiú!
Tette hozzászólását a „kemény nő” gúnyos hangon. Én sem voltam rest.


* * *

Mire beértem a terembe, még mindig szalmát szedtem ki a hajamból. Nehéz volt megkülönböztetni, még jó hogy nem más kezdi kiszedni, mert alighanem félig megkopasztanának.
Egyszer csak mögöttünk megjelent egy tucat ember. A hajam megtisztítása közben épp átnéztem a vállamon, amikor megpillantottam azt a bizonyos lányt. Először is, miért hozattak először ebbe a terembe? Elsőnek a gyilkosság helyszínénél kell lennünk, de ha már itt vagyunk megpillantottam a gyanúsítottak „Sims jelének” színét. Majd továbbá kértem az áldozat korbonc jegyzeteit.

_________________
avatar
Basara Oichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Aug. 31.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
25/50  (25/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Pént. Szept. 14, 2012 11:01 pm

Nyomozzuk ki egy gyilkos kilétét. Oltári. Mikor megláttam a questek között, azonnal tudtam, hogy ezt meg akarom csinálni, kettő dolog miatt. Az egyik, hogy halálra akartam röhögni magam, milyen krimibe illő forgatókönyvet találtak ki egy ilyen misszióra - mellesleg gyűlölöm a krimiket, sose vágtam le, mi a jó bennük - a másik meg szimplán az, hogy a szokásostól eltérő küldetés talán kicsit feldob. Azért akár VRMMO, akár nem, az odamegyünk-legyakjuk-visszajövünk típusú cuccoktól már herótom van -.-" Gondoltam majd ide a SAO-ra kitalálnak majd kreatív dolgokat, hogy ne legyen csalódás az eltérő játékkörnyezet ellenére, és ami azt illeti, ilyesmikre gondoltam, nem arra a csavarra, hogy megpusztulunk for real, ha lenullázódik az életünk. Eddig semmi súlyos nem történt, szóval azért kezdtem már kicsit bátrabb lenni és visszaszokni abba a ritmusba, amit a bétában megszoktam. Csupán a boss fight miatt aggódtam tulajdonképpen, viszont így is ott akartam lenni. Kotarou eléggé rá volt indulva a dologra, és nem akartam cserben hagyni. Úgy hallottam már a boss room közelében járnak, szóval már én is készülgettem lelkileg a magam kevéske életével, kitartásával és páncéljával, hogy majd nekimegyek a koboldnak, pedig nem erre van tervezve a karakterem. Pontosabban nem értem el azt a szintet, amit még a sokkot jelentő hír előtt terveztem -.-
Nem számítottam harcra, így az inventory-ban hagytam minden felszerelésem. Nem különösebben izgatott, hogy milyen birtokra is érkeztem meg, sokkal inkább foglalkoztatott, hogy kikkel fogok együtt dolgozni. Reméltem, hogy lesz ismerős arc, de a többieket végigmérve rá kellett jönnöm, hogy három vadidegennel állok szemben. Tulajdonképpen tekintve, hogy majdnem tízezer játékos lófrál ezen a szinten ez nem is meglepő, de azért benne van az emberben, hogy hátha összefut valakivel, akivel már volt dolga. No mindegy, egy álommal kevesebb~
- Na, az hétszentség, hogy ettől a fazontól egy megveszekedett rézérmét sem kapunk, nem hogy busás jutalmat ._. - jegyeztem meg rosszmájúan, meglátva a fickót, aki idehívott minket. Pont olyan volt, mint aki minden fillérjét magára költi, de amúgy egy smucig köcsög, aki éhbérért dolgoztatja a cselédeit. Arany fogsor, uram atyám o.O Nem lepne hát meg, ha úgy átcseszne minket, mint az a kereskedő. Ráadásul a másik csaj kapásból nekiállt pattogni valami überfellengzős dumával... jesszus... Arcom igen gyorsan a tenyereim között kötött ki. Mikor felnéztem, akkor tűnt csak fel, hogy ennek a Reikónak a feje felett... piros indikátor van O.O Ereimben ebben a szent pillanatban meghűlt a vér és ezernyi gondolat öntötte el a fejemet. Nem láttam még játékost meghalni, de ha ez a csaj piros... akkor ő valakit megölt. A higgadt gondolkodásomnak ebben a szent pillanatban annyi volt, fejemet rázva kezdtem el hátrálni és ütköztem bele a fekete hajú srácba, aki egy bébimajmot dédelgetett, és végül a karját megragadva a háta mögé pördültem.
- Bocs... ööö... a-aranyos a kismajmod - dadogtam kissé falfehéren, mintegy reflexből, hogy azért na... mégis csak beleütköztem meg pajzsként használtam éppen, szóval ne egy mukkanás nélkül tegyem már meg. Jobb kifogás meg nem jutott eszembe. Mindenesetre a fiú védelméből már egy fokkal jobban éreztem magam és figyelhettem arra, hogy mi is történik a szobában... vagyis inkább teremben. Még egy darabig Reiko körül járt a fejem, de aztán szép lassan rá tudtam koncentrálni a tucatnyi belépő emberkére is. Annyit sikerült magamban kizárnom, hogy a piros csaj a tettes, a questre jött és nem beépítettnek tűnt.
- Látott egyáltalán valaki valami gy-gyanúsat? Vagy izé... idegen tárgyat a tett helyszínén? - próbálkoztam be valami értelmes kérdéssel a szemtanúk felé. Ha ennyien voltak, akkor azért csak-csak nem lesz nekik sok ez a sok kérdés, és mindenki hozzá tud majd tenni valami választ... vagy nem tudom. Nem értek én ehhez @.@ Reiko meg piros játékos...
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Szomb. Szept. 15, 2012 11:03 am

Susayával a vállamon egyszerűen nem mertem harcot bevállalni. Még mindig képtelen voltam arra, hogy bármilyen értelmes szót váltsak vele. Ez annyira még nem is zavart volna, hiszen nagyritkán megcsillogtatta cérnavékony, idegesítően magas hangját, ami bőven elég is volt ahhoz, hogy rövid távon kikészítsen, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy egy betűt sem tudtam kihámozni belőle. Egyszerűen nem értettem, mit akar mondani. Tiszta zagyvaságokat beszélt!
És gondolhatjátok, hogyha még a kommunikáció sem erősségünk, akkor a harcok során mennyire mertem bármennyire is számítani rá. Reménykedtem abban, hogy ha olyan a szituáció, megvéd majd, de amíg nem volt muszáj, addig ezt nem akartam élesben is kipróbálni.
Ez némileg rá is nyomta bélyegét a hangulatomra. Bár nyújtott kevéske sikerélményt az, hogy más játékosokkal beszélgettem, és végül annyi kisebb apró információmorzsát szedtem össze, hogy már csak azt vettem észre: küldetést vállaltam. Épp a mappámat akartam lecsekkolni, hogy milyen helyről is beszélt a legutóbbi megkérdezettem, amikor láttam, hogy a célállomáson helyét küldetéses ikon jelzi. Király! – mondtam magamban, de igazi lelkesedés azért még nem volt a szó mögött. Susaya a nyakamban ücsörgött, jól ismert teher volt a vállamon.
J Ó L F I G Y E L D M E G T A I D A N A, H A V É R H U L L I K A H Ó R A, A Z V Ö R Ö S L E S Z. – Alig bírtam ki, hogy ezt végigmondja nyekergő, elnyújtott hangján. Újabb sületlenség. Se füle, se farka. De már sajnáltam fejtegetésekre az időt. Megadóan sóhajtottam defektes petem miatt, és tovább róttam az utamat a cél felé.

Kevés új információ, és annál több idegen arc várt a helyszínen. Az utolsók között érkeztem, ha nem én voltam az utolsó. Susaya fészkelődött a nyakamban, ahogy a „házigazda” bevezetett minket, és elmondta monológját. Később jöttem csak rá, hogy aranymajmomat valószínűleg nem a házigazda zavarta meg: döbbenten néztem az egyik lány vörös jelzését. A vörös… emlékeim között kutakodtam, hogy rájöjjek, az mit is jelent, de gondolatmenetemet egy másik lány zavarta meg, aki elől nem tudtam időben kitérni. Utáltam azokat, akik nem néznek hátra! Magamban morogtam, ahogy rátaposott a lábamra. Helyzetén csak az segített, hogy megdicsérte Susayát. Kicsit kihúztam magam, majd ha már ennyire „személyes” kapcsolatba kerültünk, odahajoltam hozzá:
Mondd csak, mit is jelent a vörös jelzés egy játékos felett?

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 15, 2012 2:39 pm

A tizenkettő ott állt előttetek, mindannyian vörös jelzővel a fejük fölött. Először Reiko kérdezett. A boncolási eredményre kettes számú szólal meg:
- Te hülye, nem lehet boncolás, ha halál után eltűnik a játékos.
Sóhajt egyet, majd a halál okára és idejére teljes csend volt, szintúgy a gyilkos fegyverre is. Majd a bemutatkozás következett. Sorban mutatkoztak be, az egyes számútól a tizenkettesig.
- Ibuki, én láttam eltűnni, a tett helyszínén voltam.
- Eisuke, a közelben voltam, majd behívtak ide, a francnak sem kell ez az időpazarlás.
- Chion, láttam valakit menekülni, de sajnos többet már nem, egy köpenyben volt.
- Keiji, éppen egy kardot akartam vásárolni, majd ide rendeltek.
- Gyousei, egy leányzónak udvaroltam, mikor megtörtént.
- Chikao, nem tudom, hogy mi történt.
- Kino, egy házat nézegettem magamnak.
- Hiromi, nekem udvarolt Gyousei.
- Beniha, éppen aludtam.
- Chika, virágokat nézegettem.
- Ayame, főztem.
- Koharu, segítettem Ayamének főzni a házunkban.
Kana kérdésére a következő válaszok érkeztek:
- Én láttam a köpenyest elmenekülni!
- Én hallottam, ahogyan egy fegyver a földre esik!
- Láttam az áldozatot, mielőtt eltűnt, ott hevert a földön, mellette a fegyverével!
Ezután, Reikohoz rendelt Kino és Chika beszélni kezdtek, persze úgy, hogy csak Reiko hallhassa. Először Kino beszélt.
- Egy házat nézegettem magamnak, ahova be tudnék költözni férjemmel. Nem akartam mostanában az utcákon járni, mert férjem megvédéséhez megöltem egy embert és bepirosodtam. Úgy gondoltam, hogy jobb lenne, ha beköltöznénk valahova amíg el nem múlik. Házak nézegetése közben hallottam meg egy ember kiáltását majd teljes csendet. Ezután hívtak be engem.
Miután Kino elmondta, Chika jött.
- Virágokat nézegettem, hiszen a hobbim a virágszedés. Nagyon szépek és változatosak, az inventoryban meg úgysincs határ. Úgy gondoltam, hogy nem gond ha néha veszek egyet-egyet. Ekkor hallottam fegyver ütközést a hátam mögül. Gyorsan megfordultam és láttam, ahogy egy férfi küzd egy másikkal. Azt hittem, hogy egy szimpla küzdelem, ezért nézegettem tovább a virágokat. Egyszer csak elhallgattak a fegyverek, vissza fordultam és láttam, hogy holtan fekszik a földön. Felsikítottam a látványra, majd ide rendeltek.

Eddigi adatok:

Ibuki:
- A tett helyszínén volt
- Látta az áldozatot eltűnni
- Látta mellette a fegyverét

Eisuke:
- ?

Chion:
- Látott egy köpenyes alakot menekülni

Keiji:
- Kardot akart vásárolni

Gyousei:
- Egy leányzónak udvarolt

Chikao:
- ?

Kino:
- Házat nézegetett.
Csak Reiko tudja:
- Házas
- Pirosodása férje megtámadója miatt
- Kiáltást hallott
- A halál után csendet hallott

Hiromi:
- Neki udvarolt Gyousei
- Hallotta, ahogy egy fegyver a földre esik

Beniha:
- Aludt

Chika:
- Virágokat nézegetett
Csak Reiko tudja:
- Szereti a virágokat
- Két férfit látott küzdeni
- Nem nézte a küzdelmet
- Nem hallott kiáltást
- A halál után sikított

Ayame:
- Főzött

Koharu:
- Segített főzni
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szomb. Szept. 15, 2012 5:03 pm

- Eddig egy szóval se mondta senki, hogy az áldozat egy játékos volt! - mondta hidegen a férfinak, majd elismételte magát - Nem mellesleg ismerte valaki az áldozatot, VAGY NEM?!

***

Reiko bal tenyerébe temette az arcát, amint a második lány is befejezte a külön vallomását... ez nem lehet, máris egy ellentmondásba ütközött, pontosabban kettőbe is. Vagy hazudott egyikük... vagy pedig mindkettő... vagy két gyilkosság történt... vagy egyikük hamis tanúvallomás útján lett idehozva, mert más helyen volt és... ugyanígy két gyilkosság történt. Elsőre ezek ugrottak be detektívelméjébe
- Kino-san - vett fel egy újabb illemtudó maszkot, mi tagadás élvezte azért a dolgot - kicsoda a férje... miért támadtak rá... hol volt a gyilkosság idején... hol van most ééés... ki volt az, akit maga önvédelemből ölt meg és az mikor történt? Van valaki, aki alá tudja támasztani az eset valóságosságát a férjén kívül?
Aztán a másikhoz fordult
- Rendben van, maga jön Chika-san... felismeri az egyik küzdőt a teremben lévők közül, vagy nem, mivel volt rajta köpeny (de azt látta hogy férfi)? Látta Ibuki-sant a helyszínen és maga is látta eltűnni a testet?
Egy pillanatra elhallgatott, majd először Chikara és aztán Kinora mutatott
- Chika-san tehát a kérdéses gyilkost látta küzdeni, vagy az egy másik gyilkosság volt? Mivel itt volt egy gyilkosság, az biztos... de mindketten az utcán voltak és mindeközben egyikük hallotta egy férfi kiáltását míg a női sikítást nem, másikuk a férfi kiáltását nem hallotta, de sikított. Egy utcán tartózkodtak? Mert nem úgy hangzik...
Azon kezdett el filozofálni, hogy az elmúlt 1-2 órában hány gyilkosság is történhetett, amit jelenlévők követtek el... mert mindannyian vörösek voltak, ez biztos... a vallomások pedig...
- Valószínűleg a gyilkosság idején történt egy másik gyilkosság is - jelentette ki a többieknek ha felvetése alátámasztást nyert, majd az ezzel kapcsolatos információkat közölte a játékosokkal
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Basara Oichi on Kedd Szept. 18, 2012 7:12 pm

A kérdésemre a válasz hamar lesúlytott. Még sosem MMO-ztam, és valahogy nem is akarom látni a másik halálát. Jelenleg most sincs máshogy, de valahogy jó néhány részlet elcsúszik előttem, s nem látom tisztán.
Az első kérdésem, bár talán késői, milyen volt a fegyver. Ibuki nem biztos, hogy emlékszik, sokkolhatta az eset vég fejleménye. Mindenesetre nem árt ez az apró kérdés. Így talán maga Keiji feltevését is kizárhatjuk. Hiszen minden kasztnak mindig van ellen kasztja. Például az íjásznak a közelharcos pajzsos.

- Ibuki-san, jól emlékszel arra a bizonyos fegyverre? Vagy milyen hangja volt a fegyver csörömpölésének a földön? Fémes? Netán inkább fa? Hangos éles hangja volt, vagy erős, súlyos? … És te szerinted Hitomi?

Miután meghallgattam a válaszokat, egyszerűen Keijihez fordultam.

- Mondd – elkerülhetetlen tekintettel figyeltem a férfiút – milyen kasztot képviselsz? Ja és egy fontos infót kérnék még. Már megvetted a fegyvert? Pontosabban, voltál bent az üzletben? Ha igen, kérlek áruld el a Trader vagy Kovács lakcímét. ~Mondjuk az is lehet, hogy rendelted. ~ Mindenesetre a címre vagyok kíváncsi, hogy ellenőrizzük a fegyver létét, ezzel a feltehető ártatlanságod. Mondj el mindent.

Felteszem, hogy kardforgató vagy pajzsos más nem lehet, ha tényegesen kardot ment venni. Mindenesetre a kard és a gyilkos fegyver összehasonlítása jelentős információ lehet, hiszen a gyilkos játék stílusát is meghatározhatjuk és jelen pillanatban Kaiji milyen fegyver minőségre hajt, és kardforgatásban milyen stílust kedvel. Így megállapíthatjuk, hogy ő milyen körülmény között ölné meg a fiút. Vajon nem is figyelmeztette, csak levágta? Az nem lehet, hiszen elméletben biztonságos övezetben vagyunk. Hacsak nem álmában nem ölnek meg valakit. Az áldozat öntudatlanul elfogad egy párbajt... Esetleg 1 vs. 1 elleni tisztességes küzdelem volt. Viszont akkor a gyilkos miért titkolná a győzelmét? Ráadásul ilyenkor nem lenne fent a győztes fölött a WINNER kifejezés? Annyira fura az egész...
Van pár dolog, amit a ház urához is intéznem kell. A szokásos esetleges rutin kérdés, amit egyből fel is tettem.

- Uram, elmondaná, hogy hol volt ön? Valamint az alárendeltjei. A második egyben lehetséges kérdéseim a fiával lesz kapcsolatos... A fiának abban az órában milyen programja volt, hogy ha netán ön tudja. Illetve jeleskedett valamilyen harcászatban? Mondja el nekünk a jellemét, kérem!

Mielőtt meghallgattuk volna a mi kelés seggű megbízónkat észre vettem, hogy Chika és Kino összesúgtak. Felettébb gyanúsak, de minden információ értékes lehet. Ez is egy reakció a vallatás alatt. Talán azaz illető elmondana nekünk pár infót, csak jelenleg inkább a kérdésemre a kommentet várom.

_________________
avatar
Basara Oichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Aug. 31.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
25/50  (25/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Pént. Szept. 21, 2012 11:50 am

Nem különösebben paráztam attól, hogy a tizenkét tanúnk mindegyikének feje felett piros kurzor vibrált, engem az a Reiko érdekelt, aki konkrétan megoldani jött ezt a krimifeladványt. Ki tudja milyen pszichopata a csaj, lehet csak tippeket keres a következő PK-jához, ilyen kiskapukat a rendszerben, és azért tanulmányozza a dolgokat meg teper ezekkel a kérdésekkel, mintha valami igazi nyomozónak képzelné magát. Mondjuk így ennyi ember között talán biztonságban vagyok, de azért nem ártott óvatosnak lennem.
- Azt, hogy megölt egy játékost - közöltem minden kertelés nélkül a sráccal, aki mögött a védelmet kerestem. Nem láttam értelmét a porhintésnek, még ha ezzel esetleg feszültséget is keltek a csapatban, már ha lehet csapatnak nevezni négyünket. Nehéz volt, de azért megkíséreltem odafigyelni a gyanúsítottakra, merthogy azokkal a jelzésekkel a fejük felett nyilvánvaló volt számomra, hogy köztük van a gyilkos. Nevekkel eszem ágában sem volt törődni, egyedül ezt az Eisukét jegyeztem meg magamnak, éljenek a tahók alapon Razz Még egy mosolyt is küldtem felé.
- Ööö... te, mondd csak, merre menekült a köpenyes alak? Tudsz még mondani valamilyen részletet, amire felfigyeltél? Milyen színű volt a köpeny, láttad-e, hogy alatta milyen ruha volt?
- kérdeztem a shotától (Chion), majd a figyelmem elsősorban azok felé fordult, akik tök semmitmondó dolgokat mondtak.
- Se lát-se hall állapotban voltál a nagy udvarolgatás közepette, vagy te is tudsz valamit hozzátenni, ha már a barátnőcskéd hallott ezt-azt? - szegeztem neki a kérdést a Casanovának (Gyousei), aztán ismételten Eisukére pillantottam. Megvártam, amíg visszanéz rám, hogy aztán félénken lesüthessem a szemem és a fülem mögé söpörjek egy tincset.
- Jól van, ööö... te, aki nem tudsz semmit, nincs kedved elárulni hogy mit is csináltál legalább? Tudod baromira nem segítesz, úgyis képzeld, senki sem tud semmit, azért vagyunk itt :/ - kötöttem bele a srácba (Chikao), ha már ilyen részletes és informatív volt. Kivételesen szándékosan voltam bunkó, bár azért szoktam én ilyen lenni, ha valami idegesít és pocsék hangulatom van, csakhogy most kicsit más volt a helyzet. Reikót nagy ívben megkerülve végül aztán kikötöttem az igazi célpontom mellett.
- Sok barom, egyre jobban elmegy a kedvem ettől az egésztől a sok díszpinty miatt... Tiszta gáz :/ - morogtam Eisukének a fejemet csóválva - Áh... elegem van máris... hogy lett egy ilyen normálisnak tűnő arc piros? Felcseszett valamelyik ostoba lúzer? - kérdeztem tőle cseverésző hangnemben, mintha nem is érdekelne már az egész dolog, ami miatt itt vagyok. Bíztam benne, hogy az a néhány pillantás és a hangnemem szimpivé tesz engem a szemében.
- Remélem ez a pár pattogi gyorsan megoldja az ügyet és pucolhatunk innen. Merre mész, veled tarthatok? Unom már, hogy játszanom kell a jó kislányt, nem tudok kikapcsolódni :/ - próbáltam beszélgetésbe elegyedni a sráccal, és méltatlankodva összefűztem a kezeim a melleim alatt, hogy kicsit kiemeljem őket. Közben pedig fél füllel igyekeztem odafigyelni arra is, ami körülöttünk történik.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Pént. Szept. 21, 2012 9:17 pm

Őszintén szólva a hápogáson kívül többre nem igazán futotta tőlem.
Banyek!
Itt mindenki gyilkos?!

Döbbenten néztem körbe a teremben. Először csak egyetlen vörös kurzort vettem észre, de aztán szépen lassan felfogtam, hogy mit is látok: itt a játékosok kivételével mindenkinek vörös kurzor lebegett a feje felett. És innentől kezdve már abban sem voltam biztos, hogy az az egy játékosnak tűnő lány, aki olyan aktívan intézkedik, de ő is vörös fejjellel járkál közöttük, nem tartozik-e a küldetéshez, mint beépített ember…?
Ne hagyj magamra! – kaptam a lány keze után nem sokkal, hogy ellépett mellőlem. Teljesen hasznavehetetlennek éreztem magam. Eddig nem is figyeltem igazán az eseményekre, hogy kinek mit válaszolnak a sorba állítottak. Ez félelmetes volt! Máris buktam volna a küldetést? Azt nem lehet! Nem lehet! Mondja már valaki, hogy nem lehet!
Milyen infóink vannak eddig, mit tudtunk meg? Segíts! – nyüszítettem, ami igen, tényleg nem volt túl férfias, de egyáltalán nem is éreztem magam férfinak, ha logikai rejtélyeket kellett megoldani. Én egy menekülős, sikátorban NJK üldözős jelenetet vártam, ahol Susaya majd bemutathatja királyságos karate-, meg falmászómozdulatait, és simán elkapjuk a gyilkost. Nem pedig egy ilyen… ilyen… szavakat sem találok rá. Erre a feladatra. Hogy mennyire nem nekem való.
Be sem mutatkoztam eddig. Saru Taidana vagyok, szia… segííts! – Nem bírtam magammal, pillanatok alatt totál bekattantam, teljesen kétségbe voltam esve. Nekem az ilyen feladatok sose mentek. A bemutatkozással is elfutott velem kicsit a ló, kicsit intimebb közelséget akartam ezzel a lánnyal, akivel eddig is beszélgettem, ezért szép japán szokás szerint jól meg akartam hajolni. De most a lendületem eléggé „megcsúszott”, és ha rajtam múlik, gyönyörűen lefejeltem… Fail!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 28, 2012 1:59 pm

Kino válaszol Reiko kérdésére:
- A férjem egy kettes szint körüli játékos, Kensakunak hívják. A gyilkosság idején egy fogadóban volt, hiszen neki nem volt kedve házakat nézegetni. Most valószínűleg engem keres. Nem emlékszem az ember kinézetére, csak arra, hogy egy kést tartott felénk. Sajnos nincs senki, aki alá tudná támasztani.
Majd Chika jön:
- Igen, láttam egy-két másodpercig a küzdő felet. Sajnos nem ismerem fel, de magas volt, az biztos. Semmilyen köpenyt nem láttam, nem tudom, hogy miről beszélsz. Ibuki sem volt a helyszínen. Sokan voltunk ott, akik látták, köztük jómagam.
A következő kérdésre Chika kissé zavarodottan válaszol:
- Igen, ugyanaz volt, Kinot láttam nem messze tőlem, de ő csak mosolygott, semmi több.
Miközben Reiko kérdezgette a két lányt, párhuzamban Ibuki is válaszolgatni kezdett Oichinek:
- Fémes, kard volt.
Ezután Hitomi válaszolt:
- Inkább fás volt, súlyos kardnak hallatszott.
Ezután Keiji válaszolt:
- Kardforgató vagyok. Végül nem vettem meg a kardot, amit szerettem volna. Az árus piaca pedig a főtértől nem messze volt, ha jól tudom, balra a harmadik ház, ha Nyugat felé megyünk.
Az úrból azonban semmit sem sikerült kiszedni, hiszen a személyes őrei nem engedték fel Oichit hozzá. Ezek után Kana kérdéseire mentek a válaszok:
- Észak felé menekült az alak és a köpeny ezüst volt, olyan, mintha egy páncélt látnék, azzal a különbséggel, hogy a szélben lebegett. Alatta nem láttam semmit.
Majd Gyousei válaszolt:
- Ugyanazt hallottam, amit a leányzó, hogy egy fémes kard a földre esett,
Ezután Chikao válaszolt:
- Jól van, elárulom, de ne mondd el senkinek. Szerelmes voltam egy leányba, de a behívás előtt néhány órával dobott. Egy padon ültem és sírtam.
Majd Eisuke jött:
- Sok köcsög felcseszett már, de akinek kipucoltam az irháját, az különleges volt. A hülye fejével azt hitte, hogyha nekem szegezi a fejszéjét, akkor átadom neki a cuccaim. Na találd ki, hogy ki járt pórul.
A következő kérdésre is válaszolt:
- Ha ezek az idióták elengednek, akkor felőlem jöhetsz velem.

// Ha valaki rendelkezik nyomkövetéssel, észleléssel vagy hallgatózással, szóljon! Neki plusz információi lesznek. //

Eddigi adatok:

Ibuki:
- A tett helyszínén volt
- Látta az áldozatot eltűnni
- Látta mellette a fegyverét
Csak Oichi tudja:
- A fegyver fémes kard volt

Eisuke:
- ?
Csak Kana tudja:
- Akit megölt fejszés volt
- El akarta venni a cuccait
- Ha elengedik szívesen viszi magával Kanát

Chion:
- Látott egy köpenyes alakot menekülni
Csak Kana tudja:
- Észak felé futott
- Ezüst, páncélszerű köpeny


Keiji:
- Kardot akart vásárolni

Gyousei:
- Egy leányzónak udvarolt
Csak Kana tudja:
- Fémes kardot hallott

Chikao:
- ?
Csak Kana tudja:
- Elhagyták
- Egy padon ült és sírt

Kino:
- Házat nézegetett.
Csak Reiko tudja:
- Házas
- Pirosodása férje megtámadója miatt, aki kést fogott feléjük
- Férje fogadóban volt, most Kinot keresi
- Kiáltást hallott
- A halál után csendet hallott

Hiromi:
- Neki udvarolt Gyousei
- Hallotta, ahogy egy fegyver a földre esik
Csak Oichi tudja:
- A fegyver fás, súlyos kard volt

Beniha:
- Aludt

Chika:
- Virágokat nézegetett
Csak Reiko tudja:
- Szereti a virágokat
- Két férfit látott küzdeni
- Magas volt
- Nem viselt köpenyt
- Nem nézte a küzdelmet
- Nem látta Ibukit
- Kino csak mosolygott
- Nem hallott kiáltást
- A halál után sikított

Ayame:
- Főzött

Koharu:
- Segített főzni
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szer. Okt. 03, 2012 11:25 am

- Azt azért nem értem - villantak fel szemei Kino magyarázatára - hogy ha nem ő van bevörösödve hanem ön, akkor miért maga volt az aki házat nézett? Nem volt benne annyi lovagiasság, hogy biztonságban tudja és helyette elmegy házat nézni? Mi az hogy nem volt kedve hozzá? Kino-san csak megmondta volna a férjének, hogy milyen elképzelései voltak és ő a védelme érdekében helyettesítette volna. Legalábbis a logika ezt diktálná... van esetleg magyarázata?
Apró kis részlet-ingadozásnak vélte, de az ő munkája jelenleg az volt hogy kizárjon minden ellentmondást és kifőzze az összes csomót a gyanúsítottak vallomásaiból, kiket jelenleg tanúként is kezelt. Figyelte az arcjátékukat és testtartásukat miközben beszéltek, s azon tűnődött hogy vajon volt e valami furcsa szokásuk amikor egy bizonyos szót vagy kifejezést említettek. Mert hogy, bizonyos embereknek szokásaik hazudozás közben, aktuális elképzelés példájaként legyen az a váll vakarása amikor harcról beszél, mert súlyos életpontvesztesége volt harc közben egy vállszúrástól, igaz hogy nem fájt. Tehát ilyen jeleket keresett miközben beszéltek, hátha valamilyen szónál volt hasonló, akkor pedig ki kell majd találnia hogy mi az... vagy rákérdezni, sarokba szorítva az illetőt. A fogósnak szánt kérdéseire való reakcióikra is nyitva tartotta szemét! Kinot követően Chikahoz fordult
- Azon tűnődtem, hogy vajon volt másvalaki aki ugyanazt a gyilkosságot látta, mint ahogy ön is - magyarázta meg a lány értetlenségének okát, s most olyan hangosan tette hozzá, hogy a többiek is meghallják... //komolyan// - Ha pedig többen is voltak ott, felismer még valakit is az ittlevők közül? Nézzen jobban körül! Mert hogy mindkettejük vallomása ellentmond a másikénak és ezért a szavahihetőség megkérdőjelezhető! HOGY LEHET AZ, hogy nem hallotta Kino-san sikítását, de az áldozat vagy gyilkosa kiáltását igen azelőtt, míg őn Kino-san... - szegezte bal mutatóujját a lányra - hogy lehet az, hogy nem hallotta egy férfi kiáltást, de sikított amikor Chika-san azt állította hogy csak mosolygott?! Mivel magyarázzák ezt az éktelenül nagy ellentmondást, ha mindketten egyazon gyilkosság közvetlen szomszédságában álltak???
Kino... nagyon sok volt az ellentmondás körülötte és bizony ki kellett deríteni az igazságot, de ettől még nem zárhatta ki azt sem, hogy volt ésszerű magyarázat az ő és férje viselkedésére, valamint lehetett Chika is a hazug! Mert hogy Chika látta Kinot állítása szerint, de ha Kino őt nem látta viszont, akkor egyáltalán nem biztos, hogy Kino ott volt! De lehettek mindketten hazugok, egy olyan ellentmondást kreálva ami szándékosan (!) eltereli valami másról a figyelmet... mint például ha fedeznének valakit? Nem az volt a fontos most, hogy ez volt e a kérdéses gyilkosság, hanem hogy minden szálat gondosan elvarrjanak ebben a teremben!

//Kis zenei aláfestés: https://www.youtube.com/watch?v=HkEQ4nGczDU //
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Hétf. Okt. 15, 2012 5:31 pm

Kellett egy pár pillanat, míg leesett, hogy a majmos srác hozzám beszél meg felém kapálózik. Először értetlenül pislogtam rá, aztán szép lassan átváltottak a vonásaim felháborodottá, ahogy egyre idegesítőbben viselkedett. Ahogy ott nyűglődött és piócaként ragadt rám, még akkor sem tetszett volna, ha éppen nem a feladaton próbáltam volna dolgozni, hanem úgy alapból lézengtem volna. Franc se gondolta volna, hogy rám fog akaszkodni, ha tudom, hogy ilyen ez a srác, garantáltan kerülöm, mint macska a forró kását >.>
- Szállj le rólam, tökfilkó >.> - próbáltam meg eltávolítani a közelemből kissé kétségbeesetten, nem akartam hogy beleköpjön a levesembe. Azonban csak nem szállt le rólam, így eléggé nehezemre esett Eisukénél bevágódni, legalábbis biztos nem keltettem benne jó benyomást azzal, hogy két majom csimpaszkodik rajtam >.> A hab a tortán az elcseszett bemutatkozása volt, konkrétan megszédültem tőle, ahogy a kobakja az enyémnek koccant, és neki is tántorodtam Eisukénak.
- Bassza meg, húzz már el a picsába >.> - szavaim tökéletesen őszinték voltak, ezúttal semmi megjátszás nem volt bennük. Teljesen felhúzott ez a Taidana gyerek, és igen sokatmondóan pillantottam a célpontomra, abban bízva, hogy esetleg lesz olyan kedves, és eltávolítja a srácot a közelünkből. Bár jobban belegondolva gyorsabb volt, ha inkább én intézkedem.
- Basszus, figyu! Ott az a két jómadár, foglalkozz velük és kopj már le :/ - mutattam a két főzőcskéző tanúra, mivel ők csak álldogáltak ott, és senki sem figyelt rájuk. Közben próbáltam elraktározni az infóimat, bár a síró-picsogó hősszerelmestől úgy kábé felfordult a gyomrom is. Dobták, erre siránkozik, ecsém Rolling Eyes Használhatatlan egy alak.
- Faszom... sok retardált... - méltatlankodtam Eisukénak morogva - Te legalább jó fejnek tűnsz :3 Minek hívtak egyáltalán be, láttál valamit ebből az egészből? Surprised - fordultam a sráchoz, olyan természetesen feltéve a kérdée, amennyire csak lehetett. A nagyobb ráhatás kedvéért pedig át is karoltam a karját, hogy kicsit érezze, nőből vagyok, és kihívó tekintettel néztem a szemébe. Remélem nekem elárulja, amit tud, még ha nem is érdekli ez az egész :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Csüt. Okt. 18, 2012 6:19 pm

Hé, az elején még tök kedvesnek tűntél – fittyentettem lefelé az alsó ajkam, hogy mutassam, mennyire szívbe vágott ez az elutasító modora hirtelen. – Ki kéne mosni szappannal a szád – morogtam, viszont ezúttal már szinte csak magamban, hiszen időközben faképnél lettem hagyva. – A rohadt élet! – morgolódtam tovább. Körbenéztem: mindenfelé vadidegen arcok. Most már azt sem tudtam, hogy egyáltalán ki is volt az a JK, aki velünk együtt jött ide, és elvileg nem lehetett ő a gyilkos, pedig piros indikátora volt. Totál kétségbeestem. Az hagyján, hogy harcokban semmire sem vagyok jó, azon kívül, hogy szorongatom az idomítópálcám, hogy Susaya jó nagy maflásokat osztogathasson, de még egy vacak küldetés is kihívás számomra. Tulajdonképpen a válasz teljesen nyilvánvaló volt: IGEN!
Neked nincs tipped, öcskös? – próbáltam fűzni a nyakamon henyélő majmot, de csak annyi figyelmet kaptam tőle, hogy masszívan ignorált. Ez meg, valljuk be, édeskevés.
Rendben, márpedig én nem leszek porfogó ebben a nagy pörgésben! – határoztam el magam, majd megkerestem a tekintetemmel, hogy kit is ajánlott a bunkó csaj. Sorba vettem mit tudok róla: a listám igen rövid volt, hiszen eddig egyáltalán nem figyeltem, gáz vagy nem gáz, lényegében véve semmit nem tudtam róla.
Csőváz, Mester! – köszöntem rá nagy hanggal, és nem értettem, hogy Susaya a nyakamban mégis mi a fenéért kezdett hirtelen mocorogni. – Itt gürcöl ez a sok girnyó. Mondj már nekem valamit arról, hogy mi a helyzet veled! – böktem oldalba nagy vigyor kíséretében, és hogy oldjam a feszültséget, nem elé álltam, hanem mellé helyezkedtem, hogy az ő távlatából lássam a többieket. Hátha lassan csak képbe kerülök, hogy mi a szitu errefelé.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 22, 2012 3:56 pm

Miután mindenki végigmondta a mondanivalóját, hirtelen egy sikolyt lehetett hallani, aminek okát Reiko látta és talán a többiek is. Chika sikoltott és sikoltása után darabokra tört és mögötte Kino mosolygott, és megpörgette kését. A tragédiára még reagálni sem lehetett, sorban lehetett hallani a kiáltásokat. A tragédia közben Eisuke mosolyogva megszólalt:
- Persze, hogy láttam, de most mennem kell, baba.
Egy kristályt vett elő, amit a földnek vágva füstöt idézett elő, amiben pillanatok alatt eltűnt Kino és úgy nagyjából mindenki. A füst nem tartott sokáig, körülbelül egy perc múlva már jelét sem lehetett látni, csak azt, ahogy négyen futnak előletek. Ha valaki jobban megnézi őket, akkor észreveheti, hogy egy barna hajú fiú (Ibuki), egy vörös hajú kisfiú (Chikao), Kino és egy kék hajú lány (Beniha) fut előletek. Először elfordulnak jobbra és, ha utánuk fordultok, Kino már nincs ott. Elfordulnak balra és egyenesen futnak ki a városból. Érjétek őket utol.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Pént. Okt. 26, 2012 4:50 pm

Reiko szúrósan méregette a két lányt, vajon mi a fene folyhatott itt éppen? Az tény hogy mind a ketten ellent mondtak egymásnak és egyáltalán nem valami profi módon, vagy egyikük vagy mindketten sárosak voltak. Alig telt el néhány pillanat, amikor Kino szája széle elég különös módon megrándult és Reiko rögtön odakapta tekintetét. Ekkor csillant meg a szeme sarkában valami, s ösztönszerűen visítva térden próbálta rúgni a barna hajú lányt hogy blokkolja egy cselekedetét a körben, a sebzés nem volt cél. Ha sikerült a beavatkozás már azt is megfigyelhette hogy egy késsel volt dolga, de maximum arra lehetett ideje hogy odébb szökkenjen, magával rántva a másik lányt vagy legalább kettejük közé. Az a tekintet amivel Chikara meredt elárulta szándékát, nem a semmiért analizálta a két lány reakcióit már jó néhány perce, tettre késznek kellett lennie hogy az első gyanús reakció tulajdonosát kiszúrja. A lányt pedig nem hagyta, nem azért szemelte ki segítőjéül hogy ő ne legyen ott neki amikor szüksége volt rá, Mitsurugi Reiji sem hagyta volna! Mellesleg koronatanú is volt, így hivatalosan is fontosabb volt bárki másnál. Sikerülnie kellett... túl felkészült volt ahhoz hogy ne sikerüljön, muszáj volt... különben semmi értelme nem lett volna az egésznek...
- Csak a testemen keresztül... - karolta magához óvón a zöld hajú lányt, s bal mutatóujját megint Kinora szegezte - Tettes Asszony! Igazán botor ötlet volt egy ilyen mozdulat, miközben a szemem rajtatok volt! Sose becsülje senki alá a törvény lányát!
Arra számított hogy konzervnyitóval kell majd kiszednie a tettesből az igazságot, de most egészen más helyzet volt. Ő maga nem is igazán figyelt fel a füstbombára a hangján kívül, nem jelenthetett gondot átlátni rajta a vásárolt jártasságával. Három személy mindenképpen futásnak eredt, ami bizonyíték volt együttműködésre több személy között is, de hogy Kino ott akart e maradni hogy befejezze amit elkezdett, az más kérdés volt. Akkor semmiképp nem tágult előle, máskülönben elengedte Chikat és íját kézbe véve megpróbált annyi démoni nyílvesszőt a futók után lőni, amennyit csak lehetett, Kinot mindenképpen el akarta találni. Aztán szusszanni néhány pillanatot
- A MÁSODIK KIJÁRAT FELÉ MENEKÜLNEK! - kiáltotta el magát, hogy némi irányadást adjon a többieknek, majd nyílvessző nélkül felszabadult baljával kézen fogta a zöld hajú lányt - Velem jössz mielőtt megint vérszemet kap valaki!
Azzal a nyomukba szegődött, tartva egy biztonságosnak látszó követési távolságot

Amennyiben a gyors reakció félresikerült, a helyzet sokkal borúsabbá de annál egyszerűbbé vált. Egy pillanatra hitetlenül meredt a mosolygó lányra, majd tekintete elsötétült, s kezében felvillanó íjával gondolkodás nélkül rálőtt
- Megöllek... - suttogta hidegen, s már feszült is fegyvere az újabb lövésre, többé már nem volt képzelt ügyvéd
Nem tétovázott, szembeszállt vele vagy a nyomába sietett és újra meg újra utánalőtt

//nyílvesszőket bárhogy is alakul, kiszámolnád nekem?//
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Hétf. Okt. 29, 2012 4:20 pm

Kezdtem úgy érezni, hogy ezek a questek nem valók nekem. Sikerült folyton felhúznom magam valamin eddig valamennyi küldetésemen, habár az is lehet végső soron, hogy csak azért vagyok ennyire ingerlékeny, mert "picit" különlegesek a körülmények, és a fasságoknak komolyabb következménye lehet. Egy rendes MMO-ban maximum respawnolsz, ha elcseszel egy küldit és belepusztulsz, itt viszont nincs ilyen. Legalábbis elvileg, aztán ki tudja. Mobokon túl még nem láttam meghalni senkit, viszont az tény, hogy azon a kavicson, amin rajta van az összes játékos neve, ki-kihúzódott már egyik-másiké ilyen-olyan indokkal...
Kellemes kis flörtkísérletem a kőbunkóval nem tartott sokáig, hiába terelhettem el vele a figyelmemet arról, mekkora idiótának tartottam a majmos srácot. A sikoltásra és a dulakodás hangjára azonnal odakaptam a fejem, és szorításom is azonnal enyhült Eisuke karján. Sejtettem, hogy ez a Mitsurugi csaj még gondot fog okozni, nem véletlenül piros játékos >.> Csak egy pillanatra terelődött el a figyelmem, de ez bőven elég volt arra, hogy kiszemelt gyanúsítottam akcióba lendüljön. A kristály felrobbanása olyannyira meglepett, hogy meg se tudtam akadályozni a fiú kezemből való kicsúszását, és hiába kaptam utána, a tömény füstben nem láttam semmit, így nem is értem el a kezét, hogy megragadhassam.
- Francba, tudtam! - méltatlankodtam magamon bosszankodva, hogy aztán erős köhécselésbe fogjak, köszönhetően ennek a hülye füstnek. Mire kitisztult a levegő, Eisuke már felszívódott, és négy egérutat nyerő emberkét pillantottam meg távolodni. Morogva szökkentem előre, hogy nem túl magas, de azért tűrhető gyorsaságom és akrobatikám kombinációját kihasználva utánuk eredjek remélhetőleg társaimmal egyetemben. Remélem nincsen náluk teleport kristály, különben gáz lesz >.> Ahol csak tudtam, rövidítettem az utat átugrálva a tereptárgyakon, közben pedig előhívtam íjamat is. Amint kellően nyílt terepre értünk, ahol nem volt esélye arra, hogy elforduljanak valamerre, egy pillanatra megálltam, hogy beindíthassam a sword skillemet és elengedhessek egy nyilat. Úgy céloztam, hogy a kék hajú lány elé fúródjon be a talajba, így akartam megtorpanásra kényszeríteni, és a pillanatnyi zavarát kihasználva utolérni és leteperni a földre.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Hétf. Okt. 29, 2012 9:36 pm

Füstbombák, kiabálások és pixelek.
Mi a franc van már?! Kezdett bennem felmenni a vezérhangya, mert már megint nem értettem az egészből semmit, pedig a csökkent értelmű medvebocs szerepét nem én szoktam megkapni az élettől, szóval igazán-őszintén-marhára-kegyetlen élvezni tudtam volna végre, ha csak kicsit is megállapodik körülöttem a ringlispíl és végre érteni kezdem, hogy mégis mi a franc van már?!
A fene se vette észre, hogy ezt a fenti, vastaggal szedett mondatot – némileg fokozva a helyzet abszurdságát –, és is magas hangon üvöltöm, de jelen pillanatban az érdekelt a legkevésbé, hogy én mit csinálok, sokkal hálásabb lettem volna némi információért arról, hogy mindenki más mi a fenét művel.
Valaki kapcsolja már fel a villanyt, túl sok itt a sötét alak! – ordibáltam, miközben köpködtem, a szemem törölgettem és Susaya után kiabáltam. Elégedetlen, magas hangú morgását soha nem hallottam még. Lefagytam, mert már arra kellett gondolnom, az épület vasszerkezete adta meg magát, más nem adhat ki ilyen hangot. De aztán: fenéket, hiszen a SAO-ban vagyun!
S A R U T A I D A N A, E Z Ú T T A L J Á R J O N E L Ő B B A L Á B A D, M I N T A Z E S Z E D! – visította a petem a bejárattól, én meg örömmel konstatáltam: szerintem értem, hogy mire gondol! Kilométeres távolságra Kanáék után, krákogva, de csak kivágódtam a füstbombázott épületből.
Srácok, szerintem a kihallgatásnak vége, hazamehettek! – vetettem hátra könnyelműen a vállam felett, miközben végre egészséges, szabadtéri sword art levegőhöz jutva trappolni kezdtem az íjászlányok után, nyakamon az időközben felkapaszkodó Susayával. Pont mindig láttam őket addig, amíg bekanyarodtak/eltűntek/megléptek egy aktuális útszakasz/épület szélénél/tetejénél/oldalánál… Nem akarok ködösíteni: szerintem mindig pont tudtam követni őket. Bár az utolérést messze esélytelennek láttam.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 04, 2012 6:10 pm

Chika sikeresen túlélte a küldetést, és ezúttal már Reiko kezét fogva futott a négy rosszakaró felé, Kanával együtt...és természetesen a jól lemaradt Taidanával.

Reiko összesen öt nyílvesszőt lőtt el, amiből három talált. Az egyik eltalálta Ibukit, a másik kettő pedig Benihát.

Kana ügyességének köszönhetően futás közben is meg tudta ereszteni nyilát, amivel, ha nem is pontosan oda talált, ahova akart, de sikerült megállítania, majd elkapnia Benihát.

Tiétek, elkaptátok a lihegő, földön fekvő Benihát. Úgy látszik, hogy Reiko lassító nyilai és Kana terve kifejezetten jól sült el. Mit kezdtek a tússzal? Talán kikérdezitek?
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Csüt. Nov. 08, 2012 5:06 pm

Reiko kifejezetten örült annak, hogy a zöld hajú társa nem akadékoskodott, sőt mi több még a tempót is jól tudta vele tartani a látási viszonyok és egyéb akadályozó tényezők ellenére. Jól esett neki hogy sikerült kihúznia a bajból, elvégre a mai bagázsból ő volt az aki a legszimpatikusabban viselkedett és nézett ki. Az utcán végigfutva egy pillanatra rátekintett és küldött neki egy mosolyt
Vele szemben Kino szóhasználata egy kissé geometrikus volt, mellesleg mostanra nem csak bűzlött a levegő a személye körül. Az imént védett helyen le akarta szúrni Chikat, aztán korábban, ha a zöld hajú lány elbeszélését jól értelmezte, a körülmények szerint ő szúrhatta le a szomszédságában párbajozó egyik fiút hátulról. Lehetséges lett volna hogy Kino különleges képessége a bárhol és bárkivel párbajozás lett volna? Egy ilyen képességgel pedig akár bérgyilkos is lehetett a játék keretein belül, tettestársaival együtt akár még egyetlen céh tagjai is lehettek
Efféle gondolatok jártak a fejében, ahogy Chika kezét szorongatva hirtelen megtorpanásra kényszerült. Egy másik íjász, tulajdonképpen az egyik küldetéstársa ugyanis elrobogott mellettük és elkapta a menekülő kék hajú lányt. Ebből nem maradhatott ki ő sem, tudni akarta hogy miféle információkat lehetne kiszedni belőle. Amint melléjük ért kihúzta magát
- Áhá, egy kiesett! - mondta szélesen vigyorogva - Mi volt ez az egész színjáték, feltételezem hogy négyen vitték végbe a gyilkosságot, nemde? Ha besegítesz az ügyben, nem... ha átállsz a mi oldalunkra, akkor nem járnál rosszul!
Eztán tartott egy kis szünetet hogy a többiek is feltehessenek kérdéseket, beleértve Chikat, viszont ha a túsz nem volt hajlandó együttműködni, Reikonak hirtelen ötlete támadt
- Akkor vallassuk ki! - húzódott vigyora szélesebbre, s a legközelebbi fiúra pillantott - Van erre egy kiváló módszer... te ott! Mi lenne ha megtapiznád a szabódó hölgyet?
Sunyi ötlet volt és hatnia kellett, azonban... szinte azonnal eszébe jutott egy módosítás, ami egyrészt szórakoztatóbb lett volna másrészt pedig elképzelhetően sokkal hatásosabb
- Várj... mi lenne ha ÉN csinálnám a tapizást? Az cikibb volna, nem?
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Csüt. Nov. 08, 2012 6:44 pm

Jól van, még azért gyakorolnom kell a skilljeimet, de nem volt ez olyan rossz lövés. Elértem a célomat, és hála a másik lány hathatós közreműködésének, utol tudtam érni a szökevényt. Egy macska ügyességével vetődtem rá és kulcsoltam a lábánál fogva, így lerántva őt a földre. Ebben már volt tapasztalatom a játékon belül is, a tünemény bogaras esetnél a saját klónommal kellet hasonlóképpen elbánnom. Záros határidőn belül ráültem a derekára és a földhöz szorítottam a karjait is, ne ficánkoljon itten nekünk. Nem vagyok éppen túl nehéz, de ebből a pózból talán nem fog ledobni magáról.
- Te.. izé... majmos srác! Taidana! Üldözd tovább őket, egy másik is megsérült! - kiáltottam rá szerencsétlen srácra, akivel azért alaposan elbántam pár perce, de mivel amúgy is idegesített, ezért annyira nem is bántott a dolog, hogy mondjuk sajnáljam, vagy ilyesmi. Nem különösebben érdekelt, hogy csíp-e vagy sem, nem volt célom minden egyes játékos szívébe belopni magamat. Csak az arra érdemesekébe, ez a lúzer meg tett róla, hogy ne tartsam számon. Örüljön, hogy a neve eszembe jutott.
- Reiko, az a csajszi akibe belekötöttél, lehet hogy még itt van a közelben - fordultam a másik íjász felé. Az egyik sarok után szem elől tévesztettem a négy menekülő egyikét. Mondjuk szerintem semmi értelme nem volt az egésznek, sokkal logikusabb lett volna, ha az egyik elfut és magára vonja a figyelmet, a többi meg lelécel. Az az Eisuke srác is eltűnt valahová, az ő keze is benne kellett hogy legyen ebben a gyilkosságban, ha segített elterelni a figyelmet. Remélem nem futottunk csapdába.
- Na csicseregj szépen, ha jót akarsz magadnak! Légy egy kicsit önző és ne falazz a többieknek, így jársz a legjobban. Piros játékosként csak nincs olyasmid, mint becsület, he? - nyomatékosításként még meg is húztam a haját. Az volt a poén, hogy piros játékossal azt teszünk, amit csak nem szégyellünk, a mi indikátorunk nem fog változni. Bár Reikonak már úgyis mindegy volt, viszont megengedtem magamnak, hogy ne gyanakodjak rá perpillanat. Asszem eleget tett eddig, hogy kiérdemelje a pillanatnyi bizalmamat.
- Szerintem kötözzük ki, vetkőztessük le teljesen meztelenre, aztán az tapizhatja és ott, aki és ahol csak akarja. Mit szólsz? :3 - rángattam a szemöldököm sejtelmesen, majd a hóna alá csúsztattam a karomat, hátrafogtam a kezeit, aztán álló helyzetbe rántottam a csajszit, igyekezve kiszolgáltatott helyzetbe hozni az íjász és a bámészkodók számára, amíg nem szerzünk egy kötelet. Naná, hogy belementem a játékba már csak a fun kedvéért is :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Pént. Nov. 09, 2012 12:00 pm

Lassítanom kellett, hiába mindenféle parancs, hogy ki után fussak, meg talán ezen függ a küldetés sikere, hogy kapunk-e jutalmat, vagy egyáltalán elégségesre elvégezzük a feladatot, meg minden ilyesmi felelősség tökre nyomta a vállamat, de tényleg, szinte fizikailag éreztem, ahogy nyomják a vállamat… jah, nem, az csak Susaya volt. A lényeg, hogy képtelen voltam faképnél hagyni a három lányt, ahogy arról beszélgetnek, hogy egy lányt levetkőztessenek, a mellét taperolják. Hova kerültem?! Ez a mennyország!
Csorgattam a nyálamat ott mellettük, futólépésben, a lábaimat kapkodva, hogy azért mintha csinálnék valamit, de hát franc akarta közben itthagyni ezt a lánycsapatot, még a végén nélkülem csapnak anti-etikus mód-os orgiát. Hát hogyne!
Persze ez álomnak szép volt, de egy virtuális valóságban szerezni szexuális élményt már annál vacakabb életpályát jósol meg, főleg úgy, hogy fogalmam sincs, Susaya mégis mit csinálna alatta, de akarja a halál, hogy közben egy kutya nézze. – Egy kutya?! Bakker, mi a szar történik itt?!
BOZONT? BOZONT, TE VAGY AZ? BOZONT HOL VAGY, NE SZÓRAKOZZ! ÉHES VAGYOK, EGYÜNK MEG NÉHÁNY SZENDVICSET! – Nyekeregte a barna, Susayánál jobban megtermett állat, szintúgy a vállamról, szemét napellenzőként használva, a környéket fürkészve. Basszus, mégis mi van már itt?!
Ledobtam magamról, mert már remegő lábakkal álltam alatta, és amúgy is elég félelmetes volt nekem ez az egész.
BOZONT! – kommentálta az esetet a kutya, akinek nyakörvén az alábbi felirat lógott: Scooby-Doo.
Nem ismertem.
Úgy döntöttem, hogy nem most van itt a hülyeségek ideje, nekem elég volt az értelmetlenségekből, inkább olyasmit csinálok, ami legalább fix az életemben: futok. Méghozzá abba az irányba, amerre Kana mutatott, az után a lány után, akit nem tudtak elfogni. Scooby viszont úgy tűnt, nem hagy magamra, és lihegve szedte a tappancsait utánam. Jézusom, ijesztő egy látvány volt, minden pillanatban azt vártam, mikor tanyál el, a lehetetlen mozgásával.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 09, 2012 12:52 pm

Lányok: Beniha teljesen zavarodott volt. Próbált teljes mértékben ellenkezni a perverzségeknek, nem akarta hagyni, hogy levegyétek a ruháját. Eleinte csak szimplán mondta, hogy ne, majd kiabálta és csapkodni próbált, a végén pedig sikoltozott. Az egyik dolog, amit észrevehettetek volna, hogy a tapizásra teljesen nem reagált, csak a vetkőztetésre. Ha abba hagytátok a vetkőztetését, akkor megnyugodott és megszólalt:
- Jó! Jó, elég! Mindent elmondok, csak hagyjátok abba! Az egészet Ei...
Itt azonban megállt a mondanivalója és hirtelen vér kezdett folyni a szájából. A fejét lelógatta és a két tenyerére nézett, majd meghalt, azaz darabokra tört szét.
Ha mégis levetkőztettétek, akkor észrevehettétek, hogy az egész teste, ami a ruhák alatt volt, tele volt tetoválásszerű írásokkal. Kétségbeesett szemmel nézne rátok és halkan, sírva megszólalna:
- Az átok...
Ennyit tudna csak mondani, majd meghalna, azaz darabokra esne szét.

Taidana: Taidanának, akarom mondani Bozontnak sikerül rendesen eltévednie a városban, viszont ez segített neki, hogy megtaláljon valamit. Ha odahívta a lányokat (pl. játékbeli üzenettel), ha nem, egy nem játékos karakter lógott egy sikátor közepén, a nyakánál felakasztva. A mellkasán egy cetlit lehetett megpillantani:

Szint 3
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szer. Nov. 14, 2012 10:23 am

Nem várva tovább saját ötletét követően, elkezdte tapogatni az elfogott leányzót a nyaka és az oldala környékén, mert máshoz még nem fért hozzá. Nagy megrökönyödésére azonban annak semmi baja nem volt a dologgal, mint inkább Kana szorításával. Ekkor is ütött szöget a fejébe valami, egy íjász lefogta ezt a másik játékost... talán íjász volt ő is, vagy idomár? Vagy...
Ideje nem volt gondolkodni, mert társa felülírva az ő utasítását most elküldte a fiút a többiek után, de neki azért még maradni volt kedve ahogy Reikonak is. Végül azért tovább rohant, a másik íjász pedig egy váratlan ötlettel állt elő: vetkőztessék le!
- IGEN! - vágta rá felcsillanó szemekkel és ökölbe szorított kézzel, de a következő pillanatban kihúzta magát és kevésbé lelkesen hozzátette - Lássuk csak milyen idomokat rejtenek a ruháid!
Azzal nekiállt a műveletnek, ami nehéznek bizonyult mert a lány néhány apró ruhadarab után kapálózni meg visítani kezdett. Reiko egy pillanatig még habozott a dologgal, aztán abbahagyta hogy a vallatószöveg második szakaszával folytatta
- Á, látom ez hat rád! - kuncogott játékosan, korábbi idegessége elillant - Nos, hajlandó vagy beszélni?
Hajlandó volt, nyomatékosítva a feltételt miszerint abbahagyják a nyilvános vetkőztetést, feltéve ha más nem folytatta helyette. Azonban alighogy elkezdte kimondani hogy - szerinte - Eisuke, s talán hogy "az egész Eisuke ötlete volt?". A lényeg, hogy ekkor vérezni kezdett a szája és a tenyereibe nézett, Reiko pedig ösztönösen követte a példáját. Hogy volt e ott valami az nem biztos hogy kiderült, de az igen hogy foglyuk eltűnt a pixelek között, ergo meghalt. Reiko hátrált néhány lépést, majd hasonló látványra szokatlan ésszel megvakarta az állát
- Egy pillanat... - nézett félre - el tudtad kapni pedig íjász vagy és ő erősebb is lehet, aztán el tudtuk kezdeni vetkőztetni menü nélkül, aztán meg vérzett... volt neki játékos indikátora meg kurzorja egyáltalán? Vagy akkor valamilyen njk vagy bot volt???
Jó kérdés volt? Volt neki vagy sem? Játékos volt vagy sem? Vér?

Ha pedig sikerült levetkőztetni...
- Átok?! - képedt el
S már ölelte is volna magához vigasztalás céljából, ha nem tűnik el. Hosszú "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeem!" sikítás hagyta el az ajkait. s kellett neki néhány másodperc hogy lehiggadjon és összeszedje gondolatait, felvázolva ugyanígy a fenti elméletét

Ha pedig kaptak egy hívást és a helyszínen változtattak, szemügyre vette az áldozatot és a ráragasztott cetlit
- Szint 3? - agyalt a dolgon - Folytatás a harmadik szinten, vagy mi?
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Mirika on Szer. Nov. 14, 2012 3:30 pm

Asszem partnerre találtam a hülyeségekben, bár fene tudja, Reiko milyen indíttatásból javasolta az egész fogdosást, ráadásul az hirtelen fellelkesedés az ötletemre is minimum furcsa volt. Nemtom, valahogy nem olyannak tűnt, mint aki poénnak venné, inkább... mintha komolyan örült volna neki? Mivel a csajszi eltakart, így nem láthatta a megrökönyödött arcomat, de azt hiszem... jobb lesz, ha nem vonok le semmilyen következtetést, vagy ilyesmit, még a végén megütöm a bokám Neutral Ettől függetlenül a prédánk is marha furán viselkedett, látszólag baromira nem zavarta, hogy a kezem a mellén pihent éppen, és az sem, amit Reiko csinált. Lehet mégis jobb lett volna a majmos srácot itt tartani, hogy lássuk akkor mit reagál a tapizásra. Nem mintha túl bizalomgerjesztő lett volna hagyni annak a lúzernek, hogy kiélhesse a perverz vágyálmait >.>"
Viszont mikor a másik íjász nekifogott leszedni róla a ruhákat, végre reagált a túszunk is, ráadásul egyre hevesebben. Egy idő után már alig bírtam lefogni, annyira kapálózott és úgy vergődött a kezeim között. Nem volt ellenemre, hogy abbahagyjuk a nyilvános megszégyenítést.
- Basszus, megsüketültem @.@ - panaszkodtam, mivel a sikítozásától még mindig csengett a fülem. Nem mondom, nekem is van hangom, de ez a fruska talán mg az én hangerőmön is túltett.
- Ei...? Eisuke, mi? Franc, és ott volt a kezeim között >.> - bosszankodtam, toppantva is egyet mérgesen, de az igazán para dolgok csak most kezdődtek. Reiko reakciójára esett le, hogy a csaj vért köpött infó helyett, mikor köhögni kezdett, pár pillanat múlva meg már semmit sem fogtam le, legfeljebb a levegőt. Tágra nyílt szemekkel figyeltem, ahogy szilánkokra tört. Hátrálni kezdtem, és elestem, a fejemet rázva. Mi a franc történik itt?! Most... meghalt? Vazz, mi ez az egész?!
- Piros indikátoros volt, ez tuti! Mindenki az volt! - feleltem "kissé" idegesen, az élménytől sokkolódva. Értetlenül álltam az események előtt. Mondtam már, hogy gyűlölöm a krimiket? >.> Zavaromban még azt is nehezen vettem észre, hogy üzenetem jött, pedig ott villogott a boríték az orrom előtt. Mikor leesett, remegő kézzel böktem rá, és csak néhány pillanat múlva koppant, hogy honnan ismerős a Taidana név.
- Váááh, még ez is. Remélem azért hívott, mert elkapta valamelyiket... - morogtam, majd intettem Reikonak, hogy menjünk. Kételkedtem benne, hogy ez a helyzet, és mikor odaértünk, igazam is lett. A szám elé kaptam a kezeimet a látvány hatására, de aztán ismét fordultak egyet a fogaskerekek. NPC volt az akasztott alak, nem játékos. Idegesen sóhajtottam fel.
- Na az tuti, hogy én nem leszek ott >.> - dőltem neki a sikátor falának, először a vállamat, aztán a fejemet nekitámasztva. Nem, nem kérek folytatást, köszi, ennyi bőven elég volt ebből a sztoriból...

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.