[Küldetés] Sword Arti Nyomozók

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Taidana on Szer. Nov. 14, 2012 4:06 pm

Én továbbra sem voltam Bozont, és azt vettem észre, hogy mintha egy rossz álomból ébrednék, már nem a magát Scooby-Doo-nak nevező kutya ül a vállamon, hanem megint Susaya.
Mégis mi a franc volt az előbbi? – követeltem tőle választ az előbbire, miközben lihegve, futtában olyan alaposan végigmértem, amennyire csak lehetett: hála égnek nem maradt rajta semmilyen maradványrész, mint a barna bunda, a kilógó nyelv, vagy azok a szörnyű szemek. Nem mondom, Susaya örökké letakart szemei sem voltak jobbak, de reméltem, hogy idővel csak kikukucskál alóla egy igazi szempár, amelyikkel lehet is mit kezdeni. Arany bundája pedig fényesen csillogott. Hiába, jól tartottam…
A K I S O K A T N É Z A Z É G F E L É, G Ö D Ö R B E E S I K – hívta fel a figyelmem arra, hogy bizony eléggé elkalandoztam. Próbáltam összekapargatni futtában elhagyott koncentrációmat, de hiába: egyrészt reménytelenül eltévedtem – de ez még nem is jelentett volna problémát, ha láttam volna, kit követek. Viszont én még őt is elvesztettem.
Nem láttad, merre mentek – kockáztattam meg Susayának egy kérdést, de az aranymajmom ignorálta a kérdésem. Bár csak rájönnék végre, hogyan tudnám rávenni, hogy közös szót értsünk! – gondoltam magamban, nagyjából már ezredszer eddigi rövid kalandozásaim során, de végül, mint ahogy mindig, most sem kaptam választ senkitől.
Ha választ nem is, vizuális effektet viszont igen, amitől el is állt a lélegzetem. Egy sikátorba kanyarodtam be, már csak céltalanul lődörögve. Őszintén szólva a halál akart visszamenni a két íjászlányhoz, ahhoz a Kanához, meg a másikhoz, hogy azt mondjam: csütörtök. Egyrészt tuti nem is vennék a lápot, másrészt meg franc akar viccelődni egy elcseszett küldetésen. Ilyen gondolatok között tépelődtem, amikor megláttam az NPC-t. Susaya megmarkolta vállamon a ruhámat.
U G Y E M É G C S A K F E J B E N S E I D É Z T E D M E G A H A L Á L T, TAIDANA? – A nevem már egészen jól ment neki, és neki olyan tulajdonsága volt, amit én nem mondhattam el vele kapcsolatban magamról: a szívembe látott.
Megborzongtam
Nem ilyen hülyeségeken múlik az ilyesmi… – állítottam, de elég bizonytalan volt a hangom. Hiszen de, emlegettem. Susaya leugrott a vállamról, és én is közelebb léptem a felakasztott alakhoz. Tudtommal NJK-t nincs jogunk bántani! – nyögtem a szám elé kapva a kezemet. Susaya nem válaszolt. A menümet lehívtam, írtam a lányoknak.
És amíg megjöttek, csak álltam ott döbbenten, újra és újra elolvasva a felírt üzenetet. Próbáltam elütni egy viccel az egészet, bár korábban ugye megesküdtem, hogy nem teszek ilyet: úgy sem fogunk soha, de soha eljutni a hármas szintig.
Azt hiszem, rossz vicc volt ez is.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 14, 2012 5:24 pm

Az NJK és a kötél hirtelen eltűnik. A cetli lassan a földre zuhan, miközben megfordul. Ekkor egy villanást láttok, majd egy ismeretlen szemével látjátok, ahogy illúziókat kreál, köztük Benihát meg a játékosok egy részét. Természetesen egyszer sem nézett magára a történések folyamán, mintha ez lenne a speciális képessége és tisztában lenne a használatával.

Hangos lépteket hallotok magatok mögött. Egy-egy kéz fogja meg a lányok vállát, majd egy kérdés hangzik el.

- Nos, tudjátok, hogy ki ölte meg a fiamat?

Jutalom: 30 exp 40 arany ( 1 exp Kusumi Ayaninak és Zhou Xiu Shuinak)

Taidana: Halvány Erősítő Kristály Recept, Rövid Vízen Járás Kristály Recept, +10 Faeno Levél + 6 Tövisgyökér + 4 Barna Gomba

A növénylátás 6-os szintre nőtt.

Kana: Bőr Sisak Recept, Bronz Vért Recept, +3 Sida Kő, +5 Munkálatlan Bőr, +12 Bronz Érc

Az érclátás 6-os szintre nőtt.

Részletek az összesítésben. A küldetést lezárom.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.