Teleport pláza

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Teleport pláza

Témanyitás by Klein on Hétf. Okt. 07, 2013 1:53 pm

A város főterén található a szintre vezető teleportkapu, mely egy négyszögletes alapú kőemelvény lényegében. Mögötte a városi katedrális emelkedik, melynek vaskapu bejáratát két hatalmas szobor őrzi. A templomtorony harangját óránként megkondítják, a gyakori esti ködben hátborzongató élmény a visszhangját hallgatni. A téren gyakran rendeznek vásárokat a helyi NPC árusok, de a környék szolgál a legtöbb bolt otthonául is.


A tér nappali fényben


A teleportkapu, mögötte a katedrálissal
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Nov. 18, 2013 11:13 pm

\o/ Wíííí! \o/

Taft. Még soha nem jártam ebben a városban, pedig csinos kis település. Ha a céhemnek nem lennének alacsonyabb szintű tagjai, eskü ideköltöztetném a céhházat. Nagyokat szippantok a levegőbe, úgy szívom magamba a városka illatait, színkavalkádját, látványát, az emberek sokaságát, mint a szivacs. Jóleső érzés itt kóricálni, még ha egymagam vagyok is. Időnként még nekem is jólesik a magány, bármennyire is társasági emberke vagyok. Viszont ha éppenséggel nincs társaságom, akkor rendszerint éppen vadászok. Ezúttal azonban nem mobra, hanem itemre.
Megint besúgóztam. Igen, már megint. Nem bírok magammal >.> Pedig mióta fejlesztettük a céhházat, nem mondhatnám, hogy felvet a lóvé. Gyakorlatilag minden fölös cuccomat pénzzé tettem, teljesítettem 1-2 megrendelést is, végül az összegyűlt összeget jószerével majd mind elkockáztam. De legalább nem volt haszontalan a próbálkozásom, s ismét sikerült táncba vinnem Fortuna asszonyt! Néha már kezdek attól félni, hogy kockafüggő lettem, ráadásul az ilyen sikeres próbálkozások csak még kevésbé veszik el a kedvem az újabb és újabb besúgólátogatástól.
Egy hangyányit azért csalódott vagyok. Tényleg nem akarok telhetetlen lenni, de ennél már csak az lett volna mencsibb, ha T1-es normál és T2-es ritka páncélt tobok Rolling EyesÜsse kő, ennek is örülni kell, hisz dobhattam volna egy büdös nagy semmit borsos áron. A koordináták furcsa helyre vezetnek, Taft teleport plázájához. Hogy mi a csudáért hívnak egy ilyen létesítményt plázának, sosem fogom megérteni... Elérkezem a megadott helyre, villog is veszettül a mapom, hogy biza' itt vannak a drágaságok, pontosan ott, ahol állok. Ám bárhogyan is pillogok, nem látok magam körül semmilyen árulkodó jelet. Egészen addig tanácstalan vagyok, míg el nem lépek, s így a lábam alatt meg nem mozdul egy kő! Áhhám, szóval most aktiváltam a kis hamist! S voálá, egy kőlap alatt lapul egy zsák, s bizonyára benne vannak az itemek. Lássuk mit mit dobott a szerencsekerék >.>


A következőket találtad: Minotaurusz Sisak (+3 erő +8 páncél), Acélgyűrű (+4 erő +4 speciális képesség +2 élet)
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Dec. 07, 2013 10:00 pm

- Ichi, segíts már! – Szóltam a barátomnak. – Nem tudom megfogalmazni annak a Peter nevű fickónak, hogy be akarok lépni a céhébe, és hogy talizzunk már a Taft-i Teleport Plázába!
- Jaj, te… - mondta Ichi a kérésemet hallva, majd segített megcsinálni normálisan az üzenetet. Amikor elküldtem, grifi megkérdezte:
- Na, készen vagy?
- Mint a biosz házim!
- Vagyis sehogy.
- Hééé, honnan veszed?!
- Onnan, hogy te sose csináltad meg. – Ja, tényleg.O.o na szóval, miután készen voltam, elindultam Taft-ra, hogy összefussak a céh főnökkel. Ugyanis az történt, hogy a többiek már csatlakoztak egy-egy céhhez, de én nem, úgyhogy ne maradjak ki a jóból. Nagy nehezen a Young Justice-ot választottam, mert ott nincs egy olyan bátor és hős lovag sem, mint én!Very Happy bár azok a koboldok alaposan megkergettek, mert véletlenül az egyikük farkára léptem. DE NEM ARRA A FARKÁRA!>< Na szóval, a Kobold incidens után meg érkeztem Taft-ra, azon belül a Teleport plázára. Azta, de nagy hely!O.o Én meg nem adtam meg, hogy ezen belül pontosan hol, és hogy nézek ki! Hogy a rák enné meg a belemet ilyenkor, vagy inkább még sem! Most honnan tudjam, hogy itt van-e Peti vagy ki a rák. Azt tudom külső forrásból, hogy nagy sárkánya van, de ha most nincs nála, akkor szopás van nekem! Aztán eszembe jutott valami. Előkészítettem a tüdőmet, persze nem úgy, hogy kikaptam, aztán mély levegő és…
- ITT VAN EGY BIZONYOS PETER WORKER?! – Akkorát ordítottam, hogy egy párocska is rémülten ugrott ki egy bokorból és szaladt el. Remélem meghallotta az illető is, mert tényleg be akarok lépni a céhébe!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Dec. 23, 2013 11:56 am

Egy meglepő találkozóra hívtak meg engem, melynek egy bizonyos Scorpion volt a feladója. Röviden és tömören csatlakozni akart hozzánk, a céhhez. Meglepődtem. Örültem is meg nem is. Örültem, mert a kicsiny céhünk úgy tűnt, hogy bővülni látszódott, azonban olyan lelkes sem voltam, mint amilyenek kellett volna lennem. Rég volt már, hogy csatlakozni akart volna hozzánk bárki is. Mióta megalakult a céh, azóta leginkább csak távoztak tőlünk. Csupán csak Jay csatlakozott hozzánk legutóbb Channak köszönhetően. Már – már mondhatni meg is szoktam a családias légkört.
Persze céhvezérként nem állhattam hozzá így ehhez a dologhoz, nem lehetett létszám stoppot mondanom, de talán jól is jött ez a találka, amolyan felvételi volt Scorpion számára.
Nem ismertem, nem tudtam róla semmit sem. Minek a leginkább a hasznát vettem volna, az egy külső leírás a személyét illetően, hisz igencsak feszengtem, hogy nem találtam őt. Leültem egy padra. Talán ő felismerhetett engem, talán. Ismerte a céhet, úgy gondoltam, ismert engem is valamelyest, látott legalább.
Hisame nem volt mellettem, engem hívott, a sárkányt nem említette. Meg hát egy sárkány nem is biztos, hogy jó első benyomást nyújtott volna a számára. Bár tény, hogy igencsak sokakat vonzott a pikkelyes is.
- Oh. – emeltem fel a tekintettem, hogy a nevemet kiabálták. Volt hangja, azt meg kellett hagyni. Felálltam, megigazítottam a ruhámat, azért mégis csak, majd indultam meg felé. Szőke haja volt, ártatlan tekintette. A lányok talán aranyosnak mondták volna, én maradtam a kisfiúsnál. Intettem neki, reméltem, hogy meglátott, majd léptem elé és nyújtottam is a kezem – Hejhó. Örvendek, Peter vagyok. És te Scorpion, ugye?


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Dec. 26, 2013 11:55 am

A hangomat meg is hallotta egy napszemüveges srác, akinek olyan ciánkék haja volt, hogy tuti, hogy világít a sötétben. De akkor hogy a rákba alszik?O.o amúgy úgy láttam meg, hogy intett nekem, aztán elém jött, és bemutatkozott. Ő Peter!
– Hejhó. Örvendek, Peter vagyok. És te Scorpion, ugye?
- Igen! – ráztam meg a kezét. – De szólíts csak Joey-nak!Very Happy érdekes, nem volt vele az az állítólagos sárkány… Biztos más dolga volt annak, vagy ilyesmi. Biztos valaki kis gyíkocska csak, akit pár részeg sárkánynak nézett a sok piától! bár amilyen dilis néha ez a játék, ki tudja…
- Amit tudni kell rólam, az az, hogy Lovag a kasztom, a szintem 11, és ha Kobold van a céh épületben, én szakszerűen kiirtom!Very Happy hát igen, azokhoz már annyi tapasztalatom van, hogy Kobold Mester is lehetnék, ha lenne ilyen.Cool
- Kérdéseim lennének így hirtelen. Milyen céh a tiéd? – azért tudni szeretném, hogy nem-e elmebeteg gyilkosok közé kerülök majd, ugyanis Grifi majdnem úgy járt, hogy szektás céhhez csatlakozott kis híján, de szerencsére időben észrevette. Bár mondjuk akkor észre kellett volna vennie, mikor kérdezték tőle, hogy mennyire tartja nagyra Kayaba szerintük csodálatos tetteit.O.O Teljesen behülyültek azok, én mondom! Közben türelmesen végig hallgattam, hogy ők milyenek. Bár érdekes, hogy a vörösöket a legtöbb céhbe vagy feltételekkel, vagy egyáltalán fel sem veszik.  Ahol meg csupa vörös van csak, azokról meg nem éppen a legjobbakat hallani. Remélem, nem derül ki, hogy ez is valami szekta csoport.O.o Amikor befejezte a céhe bemutatóját, megkérdeztem:
- Van még valami, amit tudni akarsz rólam? – hátha kihagytam valami fontosat. Csak ne a bankkártya számomat kérje el, mert nincsen bankszámlám!XD

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Dec. 30, 2013 10:47 am

Oh, egy lovag volt ő. Már csak egy paripa hiányzott alóla és e szőke hajával milliókat tudott volna elcsábítani úgy. Mint egy herceg, hehe. No mindegy.
A céhről kérdezett, majd miután levettem a szemüvegem, úgy taglaltam is pár dolgot arról, míg egy pad irányába vezettem magunkat. Kezdtem a tényekkel, az adatokkal, majd folytattam a létszámmal és a tagok egy - két adatával. Nem árultam el titkokat, mondhatni csupán csak neveket és kasztokat. A céh alakulásának a célját is elmeséltem, a történetét, de persze csak felületesen, hisz sosem voltam nagy mesélő, majd kérdezett ő.
- Van, persze. Szinte alig mondtál valamit is magadról. – nevettem fel, majd tekintettem rá és mutattam egy talált üres pad irányába, hogy kanyarodjunk arra – Nos kezdjük talán a legfontosabb dologgal. Mindenkinek volt, van oka jelenleg a céhben, hogy miért is csatlakozott hozzánk. A kérdés egyszerű, te miérted tennél így? És mielőtt jönne a rövid válasz, tud, hogy a mert csak nem elég indok. Vigyázok a többiekre, az idegenekkel óvatos vagyok.
Legalábbis próbáltam az lenni. Shu és Chan, Jay is és Lea, Arisa. Mindenki védeni való volt és e feladat az enyém volt. Meg kellett ismernem Joeyt most, nem szabadott felelőtlennek lennem. Persze ez nem egy randevú volt, nem vártam csodát ettől a találkozótól, de nem maradhatott ismeretlen a számomra. Hogy nem tudtam róla semmit sem, úgy nem küldhettem el a meghívót neki. Legalább az okát tudnom kellett, hogy miért akart csatlakozni hozzánk. Bevallom nem akartam, hogy kihasználjon minket. Volt egy céhházunk, kevesen voltunk, így egyszerű logikával rá lehetett jönni, hogy volt egy kisebb felhalmozott tulajdonunk és nem akartam, hogy ez kihasználásra kerüljön bárki által is.
Leültem a padra.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Jan. 14, 2014 4:33 pm

Volt még kérdése. Pontosabban azt mondta, hogy alig mondtam magamról valamit, meg hogy a mert csak nem elég ok, hogy miért is vegyen be a céhébe. Közben meg jelezte, hogy üljünk le egy padhoz.
- Az az oka, hogy a te céhedhez akarok csatlakozni, hogy szeretnék minél hamarabb erősebb lenni, és így több ártatlannak segíteni, csak hát egyedül nem igen megy. – ja. Mostanság a szólós küldetések nem nagyon mennek. Volt olyan, hogy alig kezdődött el, de már buktam is el, mert elfelejtettek szólni a csapdáról, ami abban a kazamatában volt. Így hogy fejlődjön a hős lovag, hogy segítsen a bajban jutottakon, mi?! Volt olyan céh, ahova azért nem vettek fel, mert zöld a szemem, és az nem német tökéletesség, mert csak olyanokat vesznek fel, aki tökéletes német. Barmok. Volt olyan céhhel szerencsém, amelyiknél marha magas volt a céhadó, hogy ez miatt nem volt a tagsága több 2 embernél. Egy harmadiknál meg csicskáztatták a kicsiket, s mikor megemlítettem nekik, hogy ez azért már bunkóság, hiszen a testvéri szeretet elveit terjesztik elvileg, kivágtak, mint macskát üríteni. Ezek vajon hogy a rákba szereztek Nerveizét?O.o Mindegy, visszatérve a témához, elkezdtem regélni magamról:
- Az igazi nevem Joey Chrome, Amerikából jöttem, mesterségem címere Lovag.XD Na jó nem, igazából csak tanulok, a szüleim meg biológusok az ízeltlábúak és pókszabásúak terén, van egy bátyám is, akinek munkáját elfelejtettem, nahát.O.o A Nerveizét bátyám barátnőjétől kaptam, és hát pechemre ez volt az első játékom, amit ki akartam próbálni.^^” A lovag kasztot azért választottam, mert így meg tudom védeni a védteleneket, főleg ha hölgyek azok, de srácokat is megvédek, és meg ez jobban tetszett, mint a többi!Very Happy mondtam ezt büszke fejjel.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 17, 2014 7:50 am

>>Drake Haru<<

Kis híján őrültnek is lehetne mondani. Hát igen egy kovács, aki nem képes megkeresni saját kenyerére valót, vagy inkább a fegyvereinek, potiainak valót, sajnos elhatározásra kell, hogy jusson. Mély levegőt veszek, és elküldöm az üzenetet.

Kusumi Ayani írta:„Üdvözöllek Drake Haru. Azért küldöm ezt az üzenetet, mert úgy érzem meg tudnánk egyezni, egy kettőnk közötti szállítói kapcsolatról. Ha jól értesültem T2 ércekkel és növényekkel rendelkezel, melyekre fegyverkészítés és potionfőzés jártasságaim miatt volna szükség. Természetesen fair árat fizetnék értük, és szó sincs átverésről, meg ilyesmikről. Ha érdekel az ajánlatom gyere a 11. szintre. Taft Teleport Plázájában várlak. Ha kérdésed lenne, ott felteheted őket.”

Nyeltem egyet. Bár nem rémlik, hogy találkoztunk volna, vagy maximum csak futóban, de annyit tudok, hogy vörös indikátoros. Azért remélem, hogy eljön, és elegendő a szintje ehhez az emelethez, de akkor is baj lehet belőle. Tudom, biztonságos környéken tartózkodok, de akkor is. Kazuma is vörös, és hányszor megpróbált már ölni… jobban át gondolva nem olyan sokszor, de elégszer, hogy óvatosságra intsen. Sajnos nem ismerek róla semmi egyebet. Ez pedig igencsak megrondítja a képet… ráadásul, ha Miri megtudja, hogy egy vörös játékossal üzletelek… hej, abból lesz, majd nagy kavar… Remélem Miri azért nem haragtartó, ha esetleg rossz szemmel nézne rám, de meg kell értenie, hogy gyűjtők nélkül nem megy… Bár én is leválthatnám az egyik készítésemet, nem akaródzok megtenni ezt. Türelmetlenül lépkedek körbe-körbe a Teleport Kapu előtt, és minden női érkezőre, akinek vörös indikátora van, rákérdezek, hogy ő-e Drake Haru. Remélhetőleg nincs olyan sok céhjellel ellátott, vörös indikátoros nő…

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Jan. 19, 2014 11:16 am

Joey

Nem tudtam különösebben értékelni az elejtett poénjait. Persze jó volt látni, hogy ilyen jó kedve volt, de első ránézésre kicsit gyerekesnek tűnt a számomra, vagy csak félő én álltam már túl komolyan a dolgokhoz.
Nemes szándék vezérelte, mit tisztelni kellett, azonban az utolsó mondata nem kevés kételyt ébresztett fel bennem. Reméltem csak, hogy nem lányokat akart felhajtani a céhvel, mert ez nem arról szólt. Nyilván Channak ott volt Jay, Shu pedig enyhén kicsi volt még hozzá, így nem is a céh tagjait féltettem, de nem akartam, hogy a Young Justice-nak miatta rossz híre keljen.
A mondataiból és ebből a helyzetből pedig arra is rájöttem, hogy nem most és nem így fogom megismerni őt. Mintha egy vallató lettem volna, úgy éreztem magam a padon ülve. Kérdezek, válaszol és várja a következő kérdést, hogy újra válaszoljon. Nem illett hozzám ez a szerep és igencsak kényelmetlenül is éreztem így magam.
- Rendben. Persze ez még nagyon kevés, hogy bízzak benned, de azt hiszem, hogy menni fog. Egy ideig biztosan. – mosolyogtam rá biztatóan, remélve, hogy így enyhül valamelyest a helyzet.
Tényleg nem tudtam meg sokat róla, de az nyilvánvaló volt, hogy nem vezérelte ártó szándék. Meg ha az is vezérelte, úgy félő ő járt volna rosszabbul, nem én, illetve nem mi.
Felálltam, magamra vettem a napszemüveget, majd fordultam hozzá.
- Gyere, menjünk. Megmutatom a céhházat és addig még tudunk beszélni. – a kezem nem nyújtottam neki, hisz nem volt lány, de vártam, hogy ő is felálljon hozzám, hogy együtt indulhassunk. Talán majd a többiek is alkothatnak a fiúról véleményt, de kételkedtem benne, hogy bármelyikük is megszólta volna Joeyt. Aztán kitudja, később lehet jó baráttá is válik.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Jan. 23, 2014 4:04 pm

/Ayani/


Elképzelni sem tudtam, hogy mi az a csipogás, amely megzavart csendes lelki békémben, miközben az aranyat számoltam abban az istenverte céhházban. Még ha lett volna mit számolni rajta.Rolling Eyes Elég kevéske volt. De rendesen vezetni kellett a könyvelést, nincs mese. Valakinek ezt is meg kell csinálnia. Csak tudnám, hogy miért én vagyok az a valaki._. Egyszóval feláldoztam drága ölésre szánt időmet, hogy olyasmit csináljak, ami akárkinek menne a céhből, egyszerűen csak lusták ilyesmire, és csendesen elszórakoztam a sötétben, ahogy hallgattam a fémes csilingelést. Peeenng. - Egy arany. Penng. - Két arany. Ekkor viszont: Piitty. - Ez nem arany. Ez egy üzenet hangja._. Ez meg mi? Csak azt ne mond, hogy megint egy küldetés, mert a falba verem a fejem.>.> A céh nem vállal soha többé ilyesmit. És miért nekem küldözgetik ezeket is? Már önkéntelenül is kezdem azt érezni, hogy én vagyok az istenverte vezér. És azt hiszem, a többiek is azt hiszik, hogy magamra vállaltam a feladatot. >.> És én ki vagyok, hogy felvilágosítsam őket ennek ellenkezőjéről? Szóval visszatérve a pittyegésre.. Egy nagy, káromkodással tűzdelt sóhajjal nyitottam meg, hogy aztán elképedjek. Nem egy NPC küldte, és nem furcsa küldetésre invitált, még csak nem is a céhhel kapcsolatban. Vagyis a céhhez kapcsolódott, csak nem annyira szorosan. Csak azt tudnám, honnan tudta ez a játékos a nevemet. Akikkel találkozok, és bemutatkozok, azok rendszerint többé nem élnek.. akarom mondani felszabadulnak. Vagy talán kitudódott a nevem? Oda az inkognitóm? Nem mintha érdekelnének ilyesfajta dolgok.. Csak mégis furcsa ez az egész. Mivel volt mersze a kislánynak hozzám levelet intézni, amikor valószínűleg tudta, hogy ki vagyok, és mit teszek.. Nos, kíváncsivá tett. Épp ezért mentem ki fényes nappal, korán délelőtt az utcákra, fel Taftba, a ködbe rejtett városba, hogy megnézzem magamnak a csajszit. Remélhetőleg tudja azt is, hogy nézek ki. Mert ha nem, akkor egy érdekes játék veheti kezdetét. Sunyin elmosolyodtam, és elsétáltam egy padig, ahova le is ültem, behunytam a szemem, és úgy tettem, mint aki nem vár épp senkire.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Jan. 26, 2014 4:09 pm

//Peter Worker//

Ajaj, az arckifejezéséből ítélve valami rosszat mondtam! Lehet azt hiszi az utolsó mondatom miatt, hogy csak a lányokra hajtok?:O Pedig úgy tudom, hogy a céhében gyerekek vannak a szebbik nemből! Bár igaz, most úgy érzem magam, mintha egy vallatóban lennék. Szerencsére megnyugtatott azzal, hogy bár még nagyon kevés, de egy ideig elég, hogy bízzon bennem. Húúú! Majd mondta, hogy menjünk, mutatja a céhházat, és közben beszélgethetünk. Ez most jó vagy rossz?o.o
- Oké! - mondtam neki, kissé bizonytalanul, így hát elindultam vele a céh épület felé. Ahogy sétáltunk, megkérdeztem.
- Ha jól tudom, csak négyen vagytok, és valami Justice League kiscéhe vagytok. - miért van olyan érzésem, hogy megint elrontottam? Miért vannak állandóan ilyen érzéseim? Miért kérdezek ilyen hülyeségeket? Mindegy, remélem felvesznek a céhbe, mert ez egész normálisnak tűnik. Eszembe is jutott, hogy Ichiro belépett valami híres céhbe egyszer, de kilépett onnan, mert elvárták tőle, hogy csak a céh tagjaival barátkozzon, velünk meg ne, mivel mi kívülállónak vagyunk, azok meg soha nem érnek el semmit soha az életbe szemléletük szerint. Persze Ichi előtte alaposan leordította a fejüket, persze a szokásos nyugodt stílusával. Aztán sorra léptek ki az újoncok onnan, végül feloszlott a céh, de nem ez miatt, hanem mert állítólag összekaptak azon, hogy ki legyen a céhvezető, mivel azt elüldözték, miután alkalmatlannak nyilvánították ki. Elég durva volt, úgyhogy remélem itt nem fordul elő ilyen, pláne mert tudtommal igen kevesen vannak, és lehet csak Peter lenne képes vezetni a céhet, mert neki van tapasztalata már hozzá, meg minden. Na, én ezért nem alapítottam céhet, és nem is fogok!Very Happy

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 1:38 am

// Kincaid @.@ //

Teleport nyílik, ember lép át rajta. Itt még nem járt. Körbenéz, elégedett. Nem, nincs a hátán Barran pallosa. Csak egyszerűen feljött, mert meg akarta nézni. Mert megengedheti. Jók a felszerelései, nyugodt lehet minden felől és a védett övezet megvédi a fájdalmaktól. Azok a fura fájdalmak! No Nem tudja, hogy mi történhetett valójában vele. Az is lehet, hogy egyszerűen Kayaba teszteli rajta, hogy mennyit bír ki az emberi agy huzamosabban. De legalább védett övezeten, meg amíg a páncél tart, nincs probléma. Tényleg mi lehet ennek az oka, vagy ez minek a következménye? Suspect
Szép hely, sok npc, sok jk, díszes házak, sok boltok, vásárolgatni való. Talán még veszi is valamit, ha megéri és kell is neki. Rolling Eyes Nem akart különösebben költeni. Mostanában minden pénzügyi gondjait Anat elintézi. Nem mintha kérte volna, de a céhvezér elkérte az ő, és jószerivel a többiek felszereléseinek listáját is, és azok alapján újítja őket. A legutóbb is kapott egy pöpec csizmát. Valami T3-as kincs. Medvetalp, vagy mi....vagy az nem az volt? scratch A lényeg, hogy jó statokat ad, sok erő pont. :FFF És menőn is néz ki. Cool Sétálgat, meg meg néz egy egy npc standot, majd tovább. Cukrászdák, süteményes boltok, kávézó... nyitott. Teraszos kialakítású. Npc karakterek szaladgáltak. Igyekeztek kiszolgálni a játékosok hadát. Hadát? Ami azt illeti, most nem is nagyon vannak erre felé játékosok. Pár előrferdül, de nem több. Ő is csak azért van itt, mert megtehtei. Pihen, ejtőzik, és ha már itt van, iszik egy felpezsdítő cappuchinot. Nincs oda különösebben a kávékért, de a cappuchino mindenen túltesz. *.* Habos, meg édes, meg krémes, meg azért van benne coffein is, amennyi épp kell. Jobb helyeken még mogyorót is tesznek bele. El is döntötte, mogyorósat fog kérni.
Aztán kit látnak meg a szemei? Egy ismerős alak. Az a lovag a bossokról. Úgy látszik ő is megtalálta a legkedvezőbb helyet ezen a helyen. Ami azt illeti van is mit megkérdeznie tőle, és ha már így összefutottak miért ne menjen oda hozzá? Nah? Semmi válasz? Akkor oda is megy...
- Heló! - Mint valami vadász, aki becserkészi a vadat. Mosoly, intés, csillogó kerek szemek. - Csatlakozhatok? Njk-k mellé mégse ül le az ember, és ha már együtt bossolgatunk, gondoltam megismerhetnénk egymást. Surprised
Alex vagyok. Előbb is be kellett volna mutatkoznom, de egy boss harc előtt nehéz ilyenekre figyelni, sumane..
. -
És már leis ült. Sasuga Alex. \o/ Ilyen egy tipikus szófosás. \o/ Egyszerűen csak le kell rohanni a másikat, ha azt akarod, hogy engedjen maga mellé. \o/ .... .____.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 1:40 am

//Alex \o/ //

Alig akartam hinni a szememnek. Már megint betalált egy! – integettem vissza. A változatosság kedvéért ezúttal egy sráccal sikerült összefutnom a boss-os csapatból. Tényleg úgy éreztem, hogy az életem velük egy átjáró házzá vált, amin úgy közlekedhetnek be és ki az emberek, ahogy csak kedvük tartja. Azt már nem! Elhatároztam: vele itt aztán veszettül bunkó leszek.

Persze, van egy üres, foglalj csak helyet – húztam kijjebb az egyik széket, és bőszen kínálgattam. Mégis mit művelek?! A fene! Ördögi tervem, hogy kitolok vele, meghiúsult. Már igazán bunkó se tudok lenni. Szörnyű!
Tornácra telepedtem, ott szürcsöltem a kávémat, és éppenséggel bőven volt hely körülöttem. Imádtam az itteni NJK-at, mert ha JK telepedett köréjük, szolidan odébb költöztek. Isteni reggelnek indult a mai nap, csicsergő madarak, kellemes, meleg szél, felkelő nap-animáció is megvolt, pipa, az „élet szép!”-érzés, meg stuff. Erre… erre tessék! Már itt is ül előttem egy újabb idegen-ismerős boss-harcos arc.
Mi járatban errefelé? – kezdeményeztem beszélgetést, ha ő eddig nem tette volna meg. Ultra szociális voltam, az a helyzet. Ezt csináld utánam!

A halántékom nyomogattam, végiggyúrtam az arcom. Első körben nem tudtam, mi késztet erre. Második körben jöttem csak rá, hogy ez nagyjából olyan volt, mintha egy álarcot próbáltam volna levenni magamról. Sikertelenül.
Hiszen ez az álarc nem volt valós, csak egy szerepkör volt. Hogy én most frontharcos vagyok. Ez olyan volt, mint régebben, hogy én vagyok Argo, vagy Szürke Íjász… Meg alacsony a szintem, nem céhezek. Lassan már azt sem tudtam, hogy ki vagyok, de komolyan!

Fészkelődtem, de aztán csak találtam kényelmes helyet. Egyik lábam átvetettem a másikon, kezemben pihent pár aranyért vásárolt kávém. Ezt akkor is megiszom még ma reggel, ha a világ összeomlik körülöttem!

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 11:18 am

Alig, hogy kimondta: "Csatlakozhatok?" A fiú már vágta is rá, hogy van ám itt egy üres (szék?), foglaljon csak helyet. Nem is kellett volna a többi, magyarázkodás féleség, de ha Al egyszer valamibe belefog! Rolling Eyes Még az sem akasztotta meg beszéd közben, hogy a fiú húzta ki neki a széket. Nem gyanús? Alnak egyáltalán de nem. Á dehogy. Mosolyogva ült le és köszönte meg a kedves invitálást, majd kissé nevetgélve folytatta, amit elkzdett. Mint valami piciny ösztönylény, aki ha a már az öröklött mozgásokat elkezdte, akkor is végig csinálja, ha az már fölöslegessé vált. Nah jó, vagy egyszerűen csak zavarban volt. Rolling Eyes Nem számított ám ilyen közvetlen viselkedésre. A bossokon való megjelenése is elég váratlan és bizarr volt, és nem hogy társasági lénynek nem ismerte meg onnan, de úgy általánosságban véve rá tudná aggatni az antiszociális jelzőt. Erre meg itt hellyel kínálgatja. Suspect
- Sankyú,- ül le- Njk-k mellé mégse ül le az ember, és ha már együtt bossolgatunk, gondoltam megismerhetnénk egymást. Surprised
Alex vagyok. Előbb is be kellett volna mutatkoznom, de egy boss harc előtt nehéz ilyenekre figyelni, sumane...
-
Majd a nagyon fontos kérdés, míg Al ismerkedik az új helyével. Hogy miért is jött ide? Hát. o.O
- Semmi különös. Városnézés. Még nem voltam ezen a szinten. Nah meg hátha talál az ember egy jó questet. -
Csillan fel a szeme a rögtönzött válasz alapján kapott ötletre, amire eddig nem is gondolt valójában. Később mindenképp körül kell néznie quest érdekében is. Lehet, hoyg van egy pont neki való. Közben egy csinos njk lányka közeledett, és megkérdezte, hogy "Az urak szeretnének valamit rendelni?" Hiszen Al most érkezett csak meg.
- Én igen. Egy mogyorós cappuchinot kérnék, habbal.
- Csokoládét kér a tetejére? -
- Igen *.* -
- Máris hozom. Ön, uram? -
Itt az njk-k úgy látszik, mindenkit magáznak. Surprised

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 11:37 am

Komolyan felmerült bennem, hogy nála ez a sok beszéd nem alapbeállítás, hanem egyenesen valami speciális támadás, amivel hipnotizálja a környezetét, és agyatlan zombikat gyárt a vele szóba állókból. Zavartan pislogtam rá a hirtelen jött információroham alatt fulladozva. Agyam kétségbeesetten próbálta feldolgozni az utolsó szóig az elhangzottakat, hogy tudjam, egyáltalán miről beszél a srác. Katatón állapotomból az érkező pincérnő ébresztett. Kérdésével, miszerint kérek-e valamit, zavarba hozott. Úgy éreztem, hogy vele meg átestem a ló túloldalára. Kétségbeesetten lestem a szemem sarkából Alexre. Jól láthatóan ott volt a kávé a kezemben. Nemrég épp tőle rendeltem és kaptam meg. Alex túl sok információval dolgozott, ez a csaj meg túl kevéssel.
Nem, azt hiszem, már mindent megkaptam – szabadkoztam némi elutasító éllel a hangomban. Gyorsan szürcsöltem is az italomból, hogy a számat jogosan ne kelljen további beszédre vagy magyarázkodásra használnom. A fene, hogy olyan gyorsan le tudunk nyelni bármit! Mármint… Italokra, meg ételekre gondolok. Mert így rohadt gyorsan újra üres volt a szám. Mármint… Úgy értem, nem volt benne ital. Izé…

Szia, Kincaid vagyok – adtam meg magam. Tök reménytelen volt, hogy ne ismerje az igazi nevem. Hinari már tudta, igazán csak magam alatt vágtam volna a fát, ha valakinek, aki az ő köreihez is hozzátartozik, másként mutatkozom be. Főleg, hogy egyre inkább úgy tűnik, én is tagja vagyok annak a bizonyos körnek. A bossharcosoknak. Yeah, remek – húztam el a szám.
Én sem szeretek nagyon beszélni a nagyobb harcok előtt. Nem nagyon ismerek senkit. Elég… zárkózott közösség vagytok. – Egymás után pakoltam szavakat. Magam sem értettem, hogy miről beszélek. Ez az egész kezdett kísértetiesen hasonlítani a Hinarival való találkozásomra. Ott se volt fogalmam se, hogy mit miért mondtam. Főleg, ha egyáltalán nem is úgy gondoltam…

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 11:59 am

A lányka elindult a kis cetlijével, amin ott szerepelt Alex itala is, miután A srác nemet mondott rá. Ezúttal pedig nem Alex kezdeményezett, ő csak ült. Már kibeszélte magából, amit előre összehadart magának. Most már feltehetően fog tudni rendesen is kommunikálni. feltehetően. Rolling Eyes
Most nem ő kezdeményezett. Jólesően üldögélt a székében, mikor A fiú bemutatkozott. Tehát Kincaid. Nem is rossz választás nicknamenek. Bárcsak ő is tudott volna valami frappáns nevet használni magának. Surprised Nah de nincs miért panaszkodnia. Az Alex egy teljesen jó név, ha azt nézzük, hogy ezen a helyen a japók vannak előnyben, és így egyedivé válik a név választása. Cool Kin is japó, ami azt illeti.
A bemutatkozásra nem lehetett volna hogy reagálni, de figyelt rá, bólintott is, mint ha ez valamit előre lendítene.
Aztán történt még valami. A fiú folytatta és egy egész furcsa dolgot említett. Alex elcsodálkozva nyitotta szóra a száját.
- Valóban? Hmmm, azt hiszem tudom mit mondasz. Surprised -
Komolyan elgondolkozott. Mikor még mindenkit elkívánt volna a pokolba az egész játékkal együtt, akkor ő sem érezte úgy magát, hogy nagyon tartozna valahova. Jobban mondva, nem is nagyon akart.
- Kincaid, te, nem szeretsz Aincradban élni? -
~ Nah ezt jól megmondtam. Az első találkozásunk és a fejéhez szegezem, hogy lám lám, mi itt a baj. De azért érdekel. Mindig olyan komor, mintha utálná az egészet ahogy van. Ilyen értelemben hasonlít rám. Nagyon is. De lehet hogy tévedek. ~
Megfordult ugyan a fejében, hogy mond valami visszakozót, vagy hagyja a fenébe a sok komolyságot, és megpróbálja elütni egy viccel, de mégsem tette. Már kimondta. Nincs visszaút. Csak remélni tudja, hogy nem sérti meg, vagy riasztja el emiatt Kincaidet. Kedvesen viszonyult a megjelenéséhéez. Nem kéne egyből lerohanni. El is döntötte, hogy nem fogja meggyötörni ilyen nagy atyaias dumával, nincs is az ilyeneknek semmi értelme. Közben megérkezett a cappuchinó. A lányka letette az asztalra, Alex elé, majd "Kellemes délutánt" kívánt, és eltűnt. Mármint nem szó szerint, hanem csak elment a dolgára. Rolling Eyes

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 12:22 pm

Ez a felvetés, hogy szeretek-e itt élni, azért elég meredek témaváltás volt, legalábbis első körben mindenképpen annak tűnt. Kellett azért egy-két másodperc – amit sikeresen elütöttem azzal, hogy zavartan újabbat kortyoltam a kávémból –, hogy össze tudjam kötni ezt a kérdést azzal, ami eddig elhangzott. Rájöttem, hogy csak én nem tudtam hirtelen követni a fiú hiperenergikus bakugrásait a beszélgetésünkben.
Miért, te talán szeretsz? – csattantam fel, ahogy összeállt a kép. – Mármint… – váltottam békülékenyebb hangnemre. – Bocs, csak úgy értem, hogy azért sokkal jobb lenne ez, ha ki is tudnánk lépni, nem? Komolyan mondom, az sem biztos, hogy akkor kevesebb időt töltenék ebben a játékban, mint most – vigyorodtam el. Igazi kockapoén, pacsit rá!
Annyira elégedett voltam sziporkázó humorosságommal, hogy még a fiút is kezdtem megkedvelni.

Kicsit belsőségesre sikerült ez a beszélgetés – jöttem rá. Gyorsan nagyobb távlatokat kerestem a tekintetemmel, és az Alex körülötti tömeget kezdtem vizslatni. Szeretni szoktam ezeket a reggeli ücsörgéseket. Mindig hagytam időt rá, hogy ez azért meglegyen.
Ki tudja itt, hogy melyik az utolsó reggelünk, nem? Neked nincs valami megszokásod? Hobbi, amire itt szoktál rá. Korábban például soha nem kávéztam – magyaráztam. A tekintetem visszatért Alexre. Lopva végigmértem, amikor nem figyelt, néhány izgalmasabb pontot újra meglestem. Természetesen a ruházatára gondolok. A páncélzat. Fegyverzet. Céhlogo. – Hogy is hívják a céhetek? – Tényleg nem jutott eszembe a nevük. – Pedig elég sok frontharcos jön tőletek is, nem? – mondtam ki hangosan a következő gondolatom.
Talán a kávé tette, hogy ennyire megeredt az én nyelvem is. Bár egy ilyen taggal, aki könnyen kommunikál, nekem se esik nehezemre.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 12:42 pm

Érezhető volt, hogy túl nagy volt a váltás. ~ Fene.... ~ Egy ideig csak az italukat szürcsölgették. Jobban mondva, csak Kin tette, Alex még barátkozott a sajátjával. Fogta a kis kanalat, bele mártotta a habos, csokis, mogyorós finomságba és kavargatta, majd még mielőtt egy kanálnyit a szájába vehetett volna a fiú élesen felcsattant. Rámeredt nagy zöld szemeivel. Megsértette? Nah tessék. Nem kellett volna így lerohannia. Mindig olyan nagy témákat vált. Az ember nem is mindig tudja követni. wtf
Aztán még mielőtt esélye lehetett volna a szöszinek magyarázkodásra, Kincaid lágyabb hangnemben folytatta az előbbit. Kissé kifejtette amit előzőleg olyan "hirtelen" fejtett ki. Elmosolyodott a válaszra. Jah igen, el is felejtette, hogy itt a többség nagy kocka. Ő meg csak egy kis kezdő hozzájuk, (és úgy amúgy is) képest. Hát ez van, de már nem zavarja. Ez tény, eddig is, és anno akkor is tudnia kellett, hogy valószínűleg sok bétással, meg nagy gamerrel lesz egybe zárva. Ha nem is véglegesen.
Majd volt egy árnyalatnyi szünet, mikor a másik srác a környezetet nézegette meg magának.
- Hát igen. Nem is így értettem. - Vakarta meg zavartan a halántékát kicsit Alex, majd belekortyolt a cappuchinoba. *.* Ez tényleg olyan finom, mint amilyennek látszik!
A következő kérdésre megrázta a fejét. ...
- Vagyis. Nem tudom. Inkább a régi szokásaimat vettem újra fel. Például újra dobolok. Surprised Szereted a zenét? Van egy két jó játék, ami remek ostokkal operál. :3 -
Majd kanál a habba, és hab a szájhoz emel. Kérdés.
- Artes. - Mondta teljesen magától értetődően. Hamm. Finom. *.* Lenyel. - Artes Liberales. Smile Igen, Anattal együtt, - a céhvezérünk - hárman vagyunk forntharcosok. A szőke íjász lány. Esutelnek hívják, és egy lovag. Raven kun. Én pedig harcos vagyok Cool. Tényleg, milyen kasztú vagy? -
Majd Cappuchino time.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 12:58 pm

A zenét? Hogyne. Régen… Majdnem gitároztam – mondtam. Már amennyiben az online gitártanulások annak számítanak. Mondhatnám, hogy remek önképző voltam, de igazság szerint csak rohadt sokat kockultam a gép előtt. És vannak olyan játékok, amik tényleg meg is tanítanak dolgokra. Durva, mi?
Jobban szeretem az animés ost-okat. Meg a nyugati stílust. Az nagyon bejön, igen – erősítettem meg a saját állításom. Lassan hűlni kezdett a kezemben a kávém, pedig igazán nem volt kedvem hideg masszát szürcsölgetni. Lábat váltottam: ezúttal lassan zsibongó bal lábam került a jobb fölé. Rituálisan újra ölembe helyeztem az italom, miután megint szürcsöltem belőle. Igazság szerint nem volt sok idő hátra: még egy-két korty, és nekem indulnom kéne edzeni. Fészkelődtem kicsit a helyemen. Nem akaróztam kilépni a beszélgetésből.

Anat – ízlelgettem. – A nevet ismerem, szoktátok emlegetni, de nincs arc előttem, hogy kihez tartozik.
Kérdésére majdnem rávágtam, hogy idomár, csak a csigám láthatatlan, és épp a haját eszi, de aztán rájöttem, hogy valszeg nem értené a poént. Nem nagyon emlékszem arcokra abból az időből. Elég gyorsan történtek az események.
A fejemben gyors listát futtattam korábbi bemutatkozásaimból: csak egy volt közülük az idomár. Állítottam már, hogy programhiba miatt megmaradtam a régi elf kasztúnak. Vagy, hogy íjász voltam eddig, most váltottam csak. Kardforgató vagyok. Esetleg harcművész, csak ilyen kardszerű a fegyverzetem.
Lovag vagyok – böktem ki végül. Nem volt más választásom. Meztelennek éreztem magam előtte. Kezdett megszűnni a korábbi komfortos érzés.
És... milyen az Artesben? – bukott ki belőlem a gyors visszakérdezés, mielőtt ő tesz fel újabbakat.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 1:23 pm

~ Majdnem? o.O Hogy hogy majdnem? O.o Az oké, hogy "csak egy kicsit tudok", de majdnem? Majdnem tudni valamit, milyen lehet? De legalább szereti a zenét. Razz ~
Érdeklődve szürcsölgette a forró cappuchinot, miközben Kinre figyelt. Nem is olyan zárkózott a srác, mint gondolta volna. Azt hitte, hogy nem engedi majd leülni, vagy ha mégis, akkor csak ül és néz ki a fejéből, őt meg elnyomja a passzív agresszivitásával. De egyáltalán nem ez történt, sőt! Teljesen nyugodtan elbeszélgettek. Az animés ostokra felcsillant a szeme.
- Animés vagy? Végre valaki! Annyira furcsa volt, hogy rengeteg gamer van körülöttem, de szinte senki meg nem említette volna az animéket. És mik jönnek be leginkább? Shounen, vagy inkább a komolyabb seinen fajták? Surprised -
Megint fellelkesült, és mint ilyenkor szokás fel is gyorsult beszéd közben. Ő ezt észre sem vette, teljesen tudat alatti reakció volt.

- Anat? Hát, magas, nyakigláb figura. Barna haj, állandó mosoly, és egy pörölyt használ harc közben. Surprised - Azt azért nem tette hozzá, hogy az a pöröly tulajdonképp a harcos legendás, mert minek? Ha valaki tudja, hogy milyen a legendás harcos fegyó, úgyis rájön Falánk örökké vérző nyálcsorgatásából, ha meg nem, nem az ő tisztje felvilágosítani. A kasztnál nem igen szólt, meg nem is volt ideje, ugyanis újabb kérdést kapott. Neki egyre inkább tetszett ez a helyzet. Egyre kevesebbet is kortyolt a cappuchinoból. Hiszen volt miért jártatnia a száját.
- Nagyon...érdekes. xD Én csak később csatlakoztam az Arteshez, de ahhoz képest elég gyorsan be tudtam illeszkedni. Anat pedig valami mesterien foglalkozik a céh ügyeivel. Rolling Eyes -
~ És én még saját céhet akartam volna magamnak. Nem is tudom, hogy bírtam e volna ezt a sok terhet, ami azzal jár. ~
- Igazán jó hely ha céhet keresel magadnak. ^^ -
Nem ámítás volt. Megtetszett neki a szegény lovag, aki saját magától harcolta fel magát idáig, és most itt üldögélnek egy kávézó teraszán és "eldumcsiznak". Sőt, akár most azonnal is képes lett volna írni Anatnak egy levelet, hogy talált valakit, aki Artes kompatibilis lehet.
De előbb a cappuchinó!

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 4:06 pm

Hát, nekem már sikerült összefutnom animésekkel. – A fülem tövét vakarásztam elgondolkodva. – Dumáltam is velük. Általában máig alacsony szintűek, vagy… Vagy át is van húzva a nevük a kőtáblán. Tudod, az animék nem éppen a realitásokról híresek, és nekik idő kell, amíg rájönnek, hogy a világ nem úgy működik, mint a sorozatokban.
Szürcsölés. Köhécselés. Újra igazítottam az arcomat fedő, csak a fejemben létező maszkon: a halántékomat dörzsöltem, a szemem nyomkodtam. – Ez a valóságban még nem is lenne baj, de itt élesben megy a játék, és az életükért kell küzdeniük. – Kicsit megrágtam az utolsó szavakat, mielőtt kimondtam volna. Túl komoly téma ez így kora reggelre. Elhúztam a szám. Próbáltam volna elterelni gyorsan a témát, mondjuk felvetni a kedvenc animefajtám, de aztán jobbnak láttam, ha nem adom ki magam. Sokan félreértik a yaoi fanokat.

Akkor már inkább felvettem a beszélgetés korábbi fonalát:
Igen-igen, így már rémlik valami. – Annyira nem volt szörnyű az arcmemóriám, amennyire panaszkodni szoktam rá. De sokkal könnyebb hülyének tettetned magad, és akkor kevesebbet is várnak el tőled. Más kérdés, ha viszont tényleg le is butulsz arra a szintre egy idő után.
Miért mondod ezt a céhkeresős dolgot? – lestem Alexre a szemem sarkából. Korábban a téren sétáló embereket figyeltem, sokan várták itt meg a csapattársaikat, és indultak neki felfedezéseknek, vagy élvezték ki hozzánk hasonlóan a jó időt, és innen indultak sétálni. Még nagyjából kora reggel volt, és így nem is voltak sokan, de tudtam, hogy hamarosan megnövekedik a tömeg. Előbb el kéne indulnom, hogy elkerüljem a csúcsforgalmat.
Vagy a másik opció, hogy találni egy másik programot mára.
Hmm? – vártam választ a feltett kérdésemmel kapcsolatban.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 4:40 pm

Elhúzta a száját a meghalós témára. Jah igen, ez a hely egy börtön, ahol ha meghalsz, vége a dalnak. Igen igen, ezt ő is nagyon jól tudja. Kayaba annyira,... igazságtalan! A legtöbben még csak gyerekek, akik ide kerültek, miért kell őket ilyen nagy veszélynek kitenni? Ő is csak tizennyolc éves, jobban mondva, most már lassan a húszat fogja tölteni, ahogy számolgatja a napokat. Két karácsonyt éltek meg itt bent. Elmegy az élete, egy játék kedvéért? Egy játék miatt kell meghalnia? Elég morbid felállás. "Az animések meghalnak.... A világ nem úgy működik, mint a sorozatokban".
~ wakatteru. ~
- Remélem azért, mégsem halnak meg. Nem tudom, egyikünk se tudhatja, de... remélem. -
Ran jutott az eszébe. Annak a srácnak meg kellett volna köszönnie, hogy nem hagyta magára a letargiája közepén. Valószínűleg csak a szemüvegét tologatta volna zavartan, meg mondta volna hogy nem azért tette, hanem mert egy íjész és blabla, jött volna a "szent" szöveg a legjobb kasztról, azonban mégis. Ennyivel tartozott volna neki. Szeretné átadni ezt az üzenetet. Nem temetheti a halottakat. Akkor csak még keserűbb az itt lét.
Hinnie kell, hogy Kayaba mégiscsak egy jó blöff mester. Muszáj ebben hinnie.
A fiú újabb szavaira tért vissza gondolataiból. Akkor most már emlékszik Anatra, nagyszerű. Akkor jó. Bólintott. A következő mondatra elmosolyodott és hátra dőlve, előbb belekortyolt a kihűlésnek indult italába.
- Nem tudom mik a szándékaid a jövőre nézve, de egy céh sokat segíthet. - Majd letette a csészét. Még volt benne valamennyi. Komolyabb hangvételűvé változtatta a hangját.
- És nemcsak a felszerelésekről beszélek. Hanem a társakról, akik kisegítenek, ha bajba jutsz, meg arról a közösségről, ahova tartozhatsz, és megbeszélheted a fontos, vagy az apróbb problémáidat is. - Félrenézett.
- Menő lehet egyedül vinni a szinteket, de veszélyes. Ismertem egy íjászt, aki erősebb volt nálad, de nem támaszkodott a társaira. - Mély levegőt vett és Kinre vitte újból azokat a zöld tekinteteket.
- Te magad mondtad, hogy ez már élesben megy. Itt az életed a tét. - sóhaj -
Nem én vagyok a céh vezére, így úgy tűnhet, hogy fölösleges beszélek erről, de nem szeretném ha egyszer csak eltűnnél.... -
~ Úgy mint ő is. A fene essen abba a Pápaszemesbe! ~
Érződött, hogy oda még kívánkozna valami. Aztán Alex egy erőltetett vidámságot próbált magára erőltetni.
- Persze lehet, hogy nem az Artes a te céhed, de ki tudja. Lehet megkedveled Antot és jól éreznéd magad nálunk. Surprised -
Előre dőlt kissé. A maradék cappuchinot nézegette. Nem jól csinálta. Megint lerohanta szegényt.
- Ne érts félre, nem akarok semmit sem erőltetni. ^^" Hiszen nem is ismersz még minket... -

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kincaid on Szomb. Márc. 15, 2014 5:44 pm

Nem voltak tapasztalataim a halál utáni életről, hogy tényleg felébredünk-e otthon, vagy egy kórházban, bárhol. Így azt sem tudom megmondani, hogy örülnöm kéne, vagy sírnom, mert én még nem haltam meg itt a béta teszt óta. Csészémben lötyköltem a kávémat, és figyeltem, ahogy a fekete folyadék mindig újra visszafolyik. Sötét gondolatok voltak ezek ehhez a világos reggelhez. Nem tetszett, milyen irányt vett a beszélgetésünk.

Tényleg nem ismertem a frontharcosokat korábban, nem is nagyon érdeklődtem irántuk. Az ember így is sokat hallott róluk, főleg ha alacsonyabb szintű körökben mozgott. Rájuk akartak hasonlítani, a céhükbe akartak tartozni. A személyes véleményemet, hogy ők is csak emberek, és egyáltalán nem biztos, hogy olyan szentek, mint aminek egyet-kettőt a hírük beállított, általában megtartottam magamnak. Meghagytam őket álmodozásaik között. Ha ez éppenséggel motiválta őket, az engem nem zavart. Úgy éreztem, ezzel tudom a legjobban segíteni őket.

Hallgattam, amit mondd, és igazság szerint… Lehet, hogy nem ez a legemberibb reakció, de egyre dühösebb lettem rá. Nem arra, amit mondott, hanem arra a nézőpontra, amiből beszélt. A frontharcosok magas lováról.
Így is van, nem ismersz engem. Én sem téged. Alig váltottunk néhány szót, de már azt mondod, hogy nem örülnél, ha eltűnnék. Miért? Ne haragudj, de nekem ez… – Nem mondtam ki, hogy mire gondoltam. Képmutatás.
Felálltam a székből. Üres csészét tettem a le az asztalra. Késésben voltam a tervezett időbeosztásomhoz képest.
Ne haragudj, de én most megyek. Jót beszélgettünk, és nem akarom, hogy ez most elrontsa, ezért beszéljünk erről később, rendben? – Meghajoltam felé, ahogy illik. Nem vártam engedélyt, felpaprikázva távoztam. Nem baj, sok alacsony szintű mob várta, hogy kitöltsem rajtuk a mérgem. Túl sok is. Ezer mob egyenlő már csak egy szintlépéssel. Túl kemény munka – ilyen irányban jártak már a gondolataim távozás közben, vissza sem nézve.

//Nagy játék volt, sokkal közelebb kerültem a karakteremhez! Köszönöm!//

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 6:51 pm

Teljesen magába mélyedve nézte a maradék cappuchinoját. Valóban sokkal komorabb élt vett a beszélgetésük, mint azt kellett volna és ez az ő hibája. Nem tagadhatja, ő már csak ilyen. Mindenkiért aggódik, és senkit sem akar elveszíteni.

Csak figyelt, csodálkozón meresztette rá a lovagra azokat a zöld szemeket és figyelt. A szavai egyértelműek voltak. Mérges rá. Feldühített őt. Már megint megtette, felhúzott valakit a személyeskedésével, avagy ezt nem így hívják. Dehogynem. Egyszerűen úgy kezelte ezt az idegen fiút,mintha régi pajtások lennének, pedig egyáltalán nem állt szándékában ilyesmi. Amiket pedig mondott, valóban úgy is érezte. Nem hazudott. Vagy kivetítené erre a lovagra a félelmét, amit Ran hagyott hátra benne? "A solosok meghalnak." Ő is majdnem meghalt. Nem válaszolt, talán csak egy elfúló "Aha"t tudott kipréselni magából. Mást nem, ezt is alig hallhatóan. Miután a fiú végleg hátat fordított neki, ő még egy jó darabig ott maradt ültében.
Egyszer megkörnyékezte egy njk, de elhajtotta. Nem ivott bele a maradék italba sem. Csak nézegette és forgatta a csészét.
~ Vajon most mi lehet a véleménye rólam? Érzelgősnek gondol, vagy azt hiszi, hogy a magas lóról osztottam az észt neki ... Cshh, a fenébe is, nem így akartam. De talán, talán nem utált meg. ~
Keserűen elhúzta a száját. Egyszerűen lerohanta a srácot, ahelyett hogy normálisan elbeszélgetett volna vele. Elszúrta. Kihörpintette a maradék italt és felállt. Ideje lesz mennie. Talán megemlíti ezt a Kincaid fiút mégis csak Anatnak.

A nap további részeiben kazamatázott, mobolt, kiélte a frusztrációját rendesen. Semmi lazázás. Kemény mobokat választott ki magának. Csak, hogy motiválják a még nagyobb szintre és emlékeztessék, hogy nem olyan erős ám, nem kell hasra vágódni attól a 71 sebzéstől. Látta ám itt is, hogy a fegyverkezelése nagyon alacsony. Majdhogynem épp csak minden harmadik csapás talál be. Ezt orvosolni kell minél előbb. Meg talán ráír Crusherrel, hogy találjon neki valami jobb questet, vagy van e valami hasznos infója. Fejlődni kell. Itt nincs helye magas lónak!

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Márc. 15, 2014 7:04 pm

Kincaid: Harmat Gyűrű
Alex: Fémgyűrű

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.