Teleport pláza

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 24, 2016 1:57 pm

Persze hogy én választottam ki a helyszínt és az időpontot. Így érhetett a legkevesebb negatív lehetőség, és kizárt hogy elfogadjam ha mások invitálnak meg. Abba variálni fogok, miután molesztált az a nyomorék Warren… Még egyszer nem fogok efféle csapdába sétálni… Míg ő elpakolta a felesleget én a késemet azért az övemre tűzve hordom, miközben egy tartalék ott figyel az inventorymba. Ugyanakkor amikor leültünk elővettem a táskámból Lunát és letettem az ölembe. Luna kapott egy kis ruhácskát, így hiába tojás elvileg éreznek és hallanak dolgokat, tehát óvom őt a hideg elől is. Így egy pont rászabott, zsákocskát kapott, ami nem ér a tojás tetejéig, hanem egy kapucnival végződik, amit ha rá is húzok, egy picike rés marad neki.
- Értem. Mmo-kal én is játszottam, de én jobban szerettem a modernebb és korlátlanabb felépítését. Az egyikben nagy szerepet játszottak az elementek, és ehhez kellett resistenket alkotni, ott is letehet petünk, és egy-egy kártyával fejleszthettük a karaktereinket. A másik nagy kedvencem viszont egy tps-típusú lövöldözős játék, rengeteg móddal, kiegészítőkkel, fegyverrel és fegyvertípussal. Imádtam. És az volt az egyetlen olyan játék ahol a kevesebb néha több. – Az utóbbi mondatot némileg diszkrétebben említettem meg neki, persze nem fejtettem ki bővebben, de reméltem leesett neki hogy a ruhára és azok felépítésére gondolok. Na meg a hajakra… Bár ez is inkább a játékstílustól függött. Végül a mozgását is megdicsérem, bár én nem a járására gondoltam. És részben csak mondani akartam valamit, nem akartam hogy beálljon az a tipikus kínos csönd.
- Ez nem látszik. – Jelentem ki.
- Bár, én a harc közbeni mozgásodra céloztam. ^^” – Még a végén félreértheti, aminek azért nem örülnék.
- Csak pár hete? – Lepődtem meg.
- Én is úgy egy hónapja. – Teszem közzé.
- Igen, van. Luna. Vagyis még… Pár naponta változik, és amúgy sem tudom mit adjak neki amíg… amíg ugye nem tudom hogy fiú-e vagy lány. Vagy miféle állatka lesz. – Magyarázkodom.
- Amúgy… a pontjaim is miatta nem osztottam még el. – Folytatom a magyarázkodást, mert sokaknak logikátlan vagy érthetetlen lenne. Végül megemlítettem neki a céh lehetőségét. Igaz még én sem vagyok igazi tag, vagyis még nem érzem annak magam, dee…
- Én azt hiszem a Jumpy Vigor-ba fogok csatlakozni. – Jegyzem meg.
- Jun nevű lány a céhvezér, de Shukaku egy idomár, említette meg a lehetőséget. És Cearso volt aki azt hiszem szintén bátorítani akart. – Jegyzem meg. Bár a sötét titokról nem teszek említést. A céhvezér eltűnése. Ki fogom deríteni mi történhetett…
- De több szórólapot is láttam. Azt hiszem a White Rose is tagokat keres, meg az Unity. Bár nem tudom mennyire lehetnek elévültek a hirdetések, és nem is igazán ismerem a céheket sem. – Adom tovább a tudásom. Majd bele kóstolok a kávémba… Nem kellet sok majdnem kiköptem, igencsak meg kellett erőtlenem magam hogy a számban lévő korty lecsússzon. És kis is lettem nevetve.
- Ne nevess ki… nem gondoltam hogy ilyen… - Jöttem kissé zavarba, és szabadkoztam. Végül kaptam egy új rendelést.
- Én szeretem a kávét, ha jól van elkészítve. És ha kicsit hűltebb. – Persze a hidegben jobb kicsit langyosan, de azt már nem említem meg hogy ha tehetem hidegen iszom.
- Úgy látom otthon vagy a teákban. – Mosolyodtam el. Én nem sokat tudok róluk, nekem szinte mindegyik ugyanolyan, de szeretek pörögni, ezért is szoktam inkább kávét inni.
- Kakaós?.. De ugye semmi fahéj? – Kérdeztem kicsit aggódva. Nem akartam megbántani, de a fahéjas dolgokat nem szeretem… Sem az illatát sem az ízét… Végül kihozták, én pedig belekóstoltam. Meglepően gyors volt a pincér, bár nincs is annyira teltház sem, vagyis ezzel magyaráztam.
- Tényleg finom . –Dicsérem meg, és a meleg tea szinte azonnal átjárt, és az arcom is kissé kipirult. A kezem nem bírta a meleget, így nem tartottam állandóan kézben.
- Amúgy azt hittem hogy kevés lány játszik efféle játékokkal, de rengetegen vagyunk. – Jelentettem ki.
- Először kicsit aggódtam is, hogy egyedüli vagy ritka számban fogok menni ebben a világban, végül azt hiszem több lehet a női játékos mint a férfi, vagy legalább fifty-fifty arányban lehet. – Kortyoltam még egyet.
- Pedig sokszor ha csak beleszóltam a mikrofonban sok pattanásos láma el volt alélva hogy tényleg lány vagyok. – Vigyorodtam el.
- Lányként tudhatod milyen ez. – Vittem tovább a beszélgetést, bár nem tudtam hogy a téma helyén való-e... Egyszerűen nem tudtam mit kitalálni.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 603
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2049/2100  (2049/2100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kurama on Hétf. Feb. 01, 2016 9:36 am

Hát nem nagyon tudtam hova tenni a kevesebb több mondatát de nem is teszem neki szóvá inkább hallgatom tovább és gyorsan tisztázzuk a félreértést a mozgásommal kapcsolatban.
- Oh, hát a rendszer sokat segít a harcban szóval ez alig ha az én érdemem. – Na ez egy hazugság volt. Habár nem sűrűn használtam késeket, főleg nem harcban a mozgásom harc közben pontosan átvette azt amit tolvajlás közben is használtam, halk, precíz léptek felesleges mozdulatok nélkül, ahogyan azt kell.
- Hát az első megérzések általában be szoktak jönni szóval biztosan kislány lesz. – Mosolygok még a pontozós dologra bólintok egyet. – Érthető hisz teljesen más harcmodort igényel majd ha már a pettel karöltve harcolhatsz. De emiatt nem kell aggódnod mert van lehetőséged rá újraosztani a pontjaidat, csak pár szafari jelvényre van szükség. – Na kezdőként ez meglepő lehet, hogy tudom de ebbe pont véletlen futottam bele. Találtam egy njk-át ami jelvényeket vált be és kíváncsi voltam miket kaphatok meg hogy miféle jelvényekről is van szó így ezzel tisztában voltam, később pedig a kézikönyvben is megtaláltam.
- Shukakuval én is találkoztam és azt hiszem nekem is említette a céhet, de nem hiszem, hogy oda megyek. Jumpy Vigor… nem szimpatikus a név. A white rosetól pedig már üzenetet is kaptam ami vicces mert egyetlen taggal sem találkoztam, nem tetszik a rámenősségük. – Na már majdnem teljesen le is szűkítettem a kört. – De úgy tudom van kereskedő céh is talán az is hasznos lehet. – Majd később kicsit jobban átmérlegelem magamban. Na mikor az új rendelés megérkezik úgy a téma is változik.
- Annyira nem tapasztaltam, nem használtam mikrofont és olyan nagyon sokat nem is játszottam, de tény hogy ha női avatart indítasz az emberek kedvesebbek veled, viszont az én tapasztalatom szerint tényleg fele-fele arányban vannak fiúk és lányok, de olyan sok emberrel nem találkoztam még.

avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Feb. 11, 2016 11:33 am

- Tényleg? Én is vettem akrobatikát, bár nekem még csak egyes szintű… és… de mindegy, biztos ki kell tapasztani, végül is nem is olyan rég szereztem be. – Egy zavart mosoly, szinte megbeszéltem magammal, na mindegy következőleg ügyesebb leszek.
- Amúgy én is remélem, valahogy jobban el tudnék képzelni egy lány petet mint fiút, bár sok különbség aligha lenne közöttük, de a név adást megkönnyítené. – Mosolyodtam el. Hát igen, lány vagyok a lányos dolgok jobban mennek mint a fiúsak. Végül meg lettem értve, örültem neki, ugyanakkor igen a szafari jelvény az egy másik dolog volt.
- Igazság szerint a jelvények beváltása jó, de úgy tudom hogy egyre nehezedik, és ha tehetem inkább a fejlesztésekre használnám majd el. – Magyarázom, bár lehet megint túlbonyolítom a dolgokat. Végül a céhek kerültek terítékre.
- Tényleg csak a név miatt? – Nevettem fel, picit meglepve ugyanakkor hát nah. Valahol tetszett a lány válasza, bár kicsit kétkedtem hogy tényleg ennyire meg lehetne ítélni látatlanban a neve miatt.
- Igen, tőlük én is kaptam. Meg is lepődtem hogy hogy és honnan és ki… mármint érted. – Vakartam meg a homlokom zavaromban, bár tény hogy a rámenősségük nekem sem jött be túlzottan. És igyekeztem kutatni az emlékeim között, de én sem találkoztam velük.
- Kereskedő céh? A Jumpi is az. Meg azt hiszem a legtöbb céh az. – Gondolkodtam el ténylegesen ami az arcomon is meglátszódott. Igazság szerint nevek után kutattam, de hirtelen semmi sem ugrott be.
- Ahhoz képest hogy azt mondod hogy nem játszottál, vagyis keveset hasonló játékokkal, akkor viszont nagyon ráérzel dolgokra. Tudod én a megszokás híve vagyok, és nehezen állok át egyik típusról a másikra, és a sao kényszer játék… de azt hiszem kezdek megbarátkozni vele. – Jelentettem ki.
- Igen, én csináltam lány és fiú avataros karikat is, és tény hogy tényleg kedvesebb a lány karikkal. – Értettem egyet a lánnyal.
- Amúgy nem tudom, én mindig azt hittem hogy a fiúk többet játszanak mint a lányok, mármint ilyenekkel. – Adok egy kicsit az előítéletekre, és tény a való életben kevesebb kocka lánnyal találkoztam mint fiúval, végül picit helyezkedtem a székemen.
- Amúgy van pasid? - Kérdek rá ha már témánál vagyunk, persze rögtön hozzáteszem kissé zavartan, a kezeimet rázva.
- De, nem muszáj válaszolnod ha túl intim. - Magyarázom.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 603
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2049/2100  (2049/2100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Teleport pláza

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.