Telihold Fogadó

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Jún. 22, 2017 11:46 am

- Tőlem aztán Rolling Eyes Nem fogom belőled kiverni, ha kussolsz róla, szíved joga - legyintettem. Az sose zavart, ha valaki nem akar beszélni, abból még nem volt baj, ha valaki hallgatott. Csak abból, ha megszólalt, és valami olyasmi csúszott ki a száján, ami szemen szedett hazugság volt. Vagy valami olyasmi, ami felhúzott. Ez a csaj viszont úgy éreztem, nem tud felhúzni, mert ad egy, nem hülye, ad kettő, nincs benne rosszindulat.
- Hallod, ezzel a szarkazmus nevű fogalommal taliztál már? Ha nem, most bemutattalak neki, oké? - ennyit arról, hogy nem hülye. Vagy idegesítő. Fasz tudja, de azt nem szeretem, ha valakinek nem esik le, és megsértődik rajta. Annyira azért nem vagyok nehezen kiismerhető, eléggé az arcomra van írva minden, nem?
- Úúú, ijesztő - legyezgettem a kezemmel, mintha a körmömet szárítanám... vagy rávágták volna az ajtót, és fájna. Poénnak ez elég dark volt, de ha igaz, az sem érdekelt különösebben. Én nem az vagyok, aki majd megsajnálja a kis buksiját. Azzal semmire nem megy, ha sajnálják. Használhatatlan. Ha meg segítség kell neki, azt majd kér, és én vagy adok, vagy nem. Ennyire egyszerű.
- De kis kényes vagy. A pia az pia, erős van meg gyenge, és kész. Az olcsótól ugyanúgy bele lehet baszni, valamelyik még finom is Rolling Eyes - közöltem vele. Ez egy sznob vazzeg, és úgy néz ki, mint egy madárijesztő. Fura kombó. Én nem azért iszok, hogy az ízeket élvezzem, hanem vagy hogy jól érezzem magam, vagy azért, hogy keményen bekúrjak a haverokkal. Onnantól kezdve meg full mindegy, mit öntök magamba, nem?
- Én bírom a gore-t, láttam már csúnyákat. Kiröhögni se foglak, annyira bunkó azért nem vagyok. Szóval előttem leveheted - mondtam neki, miközben félig-meddig már hátra nézelődtem, hogy hol a picsába van már a tequilám - Úgyse mersz lesmárolni Rolling Eyes - tettem hozzá - Amúgy Riko, de szólíts csak bunkó ribancnak, mint mindenki más - vigyorogtam rá, mire végre óhajtott megérkezni az italom minden kellékével együtt. Nem is vacakoltam, felszórtam a fahéjat a kézfejemre, belenyaltam, aztán ledöntöttem a piát habozás nélkül. Megráztam a fejem, és utána küldtem a szelet narancsot is.
- Uhh, ez kurva jó volt! - szóltam elismerősen. Marta a torkomat rendesen, erről van szó!
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 309
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10489/10500  (10489/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seishin on Pént. Jún. 30, 2017 11:33 pm

- Kiverni? Kacag a nyuszis mamuszom ér reszket. Majd ha akarom tudni, fogod, ha meg nem cseszheted, mert nem fogom elmondani. Ha nem tetszik, ott az ajtó viheted a lufid is, de vigyáz, ki ne durranjon.
Fejemmel az ajtó fele intek, bár tudom, úgy se megy el. Meg nem is akarom elzavarni, érdekes asztaltársaság. Azért kijelentésem meg toldom egy mosollyal. Láthassa utolsó mondatom nem teljesen komoly.
- Oh én ismerem, azt hiszed egyedül te ismered szegény szarkazmust? Na, na én is sok embert meg fogalmat ismerek ám, nem vagyok buta.
Most meg legyezget, mint egy kényes körömlakkos kisasszony, amit nem tudok szó nélkül megállni. nem is akarok igazából, ha már ő ilyen velem én miért legyek más vele? Két kezem az arcomra teszem, és úgy mondom ki szavaim.
- Oh kisasszony orrát bántja az olcsó sör szaga, az alkohol és a füst? Jajj de kényeske! Újujujj vigyáz nehogy le essen a műkörmöd kicsikém!
Meg vonom a vállam és meg iszom italom utolsó cseppjeit.
- Még te mondod nekem kényes. Az egyébként meg ízlés jó ízlés, hallottál róla vagy bemutassalak neki? Az olcsóság nem zárja ki a minőséget, de a ló pisi az már más téma.
Kezemmel következő szavaira meg csak intek. ugyan már ez csak hazudik a lány, kíváncsi és kész. Azt hiszi, majd pár üres szónak bedőlök, abból nem eszik ma éhezni fog.
- Előtted, ugyan már még a kabátom, sem ha lenne. Nem érdemled meg igy láss, egyébként is nincs kedvem nézni, ahogy rókázol a látványtól.
Az italom sajnos elfogyót igy rendeltem még egy adagot és a vicces az volt, hogy egyszere hozták ki. Tehát az én rendelésem előbb érkezet, meg mint az övé.
- Akkor egyezségünkre Bunkó Riko, akit egy korsó ló húgy után egyébként se smárolnék le kisasszony.
Nagyot kortyoltam, majd elégedetten fel sóhajtottam. Igazán jól eset a pár korty nedü.
- Egyébként miért is vagy ribanc? Csak nem pénzért megvásárolható a tested?

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Rikomono on Kedd Júl. 11, 2017 3:27 pm

Uncsi. Hiába szívtam a vérét, ő csak dobálta vissza a labdákat rendületlenül, egyiket a másik után. Ebben nem volt semmi érdekes így, szóval a sokadik alkalom után már elkezdtem látványosan unatkozni, mármint hátradőltem a széken és nézelődtem. És járt a lábam, de nagyon. Én aztán nem csípem, ha egy helyben kell rostokolnom, és nem csinálhatok semmi izgit, csak egy lökött csaj szánalmas próbálkozásai záporoznak felém. Nem vágom, miért csinálta. Fel akart piszkálni? Engem, ezzel a szinttel? Nevetséges Rolling Eyes Remélem ő is levágja, hogy ez így nem vezet semmire, mert az elég ciki lenne, ha mindezek után folytatná.
Igazándiból az ivás se volt egy túl izgi dolog, az nekem mindig csak a hangulathoz kellett, csak ja, néha elszaladt velem a ló. Mindenkivel előfordul egy piálós bulin, nem? Na nem voltam még olyan sokszor részeg, talán ha kétszer vagy háromszor, és nem most lesz a kövi alkalom, ahogy nézem. Nem volt meg hozzá a társaság Rolling Eyes
- Szeretnéd, ha nem kéne melóznod, hogy megkapj, mi? - kérdeztem vissza erre az utolsó kérdésére, majd az asztalra könyököltem, és az államat a kézfejemre fektettem. A fahéj szaga ott maradt, picit birizgálta az orromat, de túlságosan végül is nem zavart.
- Te nem vagy folyamatosan olyan bunkó, hogy minden csaj és pasi kiakad és válogatott szitkokkal szór meg? Én ötből négy ember agyát fel tudom baszni öt perc alatt csak azzal, hogy őszintén kimondom a véleményem. És kurvára élvezem Cool - mondtam vigyorogva - Kicsit csalódás, hogy te nem hagyod magad, téged mivel lehet felpiszkálni? Uncsizom Rolling Eyes - állítottam helyzet elé, hátha úgy érzi, hogy szórakoztatnia kell. Remélhetőleg nem azzal a vacak síppal.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 309
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10489/10500  (10489/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Silence on Szer. Nov. 01, 2017 12:46 am

//Morgane LeBlue//

Eljött a pillanat, hogy  Fuwa visszatérjen Taftba. No, arra még nem szánta rá magát, hogy a korábbi társait felkeresse. Most csak az ismerős melegvízre vágyva jött fel a 11. szintre.
Mert hogy, ő tud valamiről, amiről kevesen: A városka Telihold fogadójának van egy föld alatti, hangulatos fürdője.
Keskeny, faragott kő csigalépcső vezet le a félhomályos, nagyjából 10 fő befogadására képes medencetérbe.
Majdnem pont olyan, mintha egy barlangi tó lenne, kellemesen meleg termálvízzel. A "terem" közepén viszonylag kicsi, kerek, gőzölgő medence található, körülötte fából készített, rusztikus padok, és heverők. A falon meleg, narancssársás fényt adó fáklyák sorakoznak, majdhogynem romantikusnak mondható hangulatot kölcsönözve a helynek.
De ugorjunk vissza a történet elejére: Miért vágyott Fuwa ebbe a fürdőbe?
Ez nagyon egyszerű! Egyrészt, mert régen volt itt. Másrészt, amikor itt járt, a meleg víz és a légkör mindig megnyugtatta, és jókedvet varázsolt neki. Most pedig pontosan ezt szerette volna: Egy kicsit ellazulni, pihenni és jókedvet gyűjteni.  Mert a munka kicsit lestrapálta a napokban.
Stabil állást még mindig nem talált, és mostanában az alkalmi munkái is  megterhelőnek bizonyultak neki. Vagy fizikailag, mert sok futkosással vagy cipekedéssel jártak, vagy lelkileg, mert sok emberrel kellett érintkeznie miattuk. Vagy több esetben mind a kettő egyszerre.
Tehát fogta a törölközőjét és a fürdőruháját, és ellátogatott a jól ismert fürdőbe egy délután kipihenni a sok fáradalmat. A törölközőt szépen leteríti az egyik padra, a füzetét gondosan elteszi az inventoryjába, és vörös bikinijében kényelmesen elhelyezkedik a vízben. Azaz kiteszi a kezét a medence szélére, és ráhajtva a fejét, csukott szemmel pihen.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

avatar
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1345/1400  (1345/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Morgane LeBleu on Vas. Nov. 05, 2017 8:09 pm

*kukucs*
Néztem be az egyik sarkon bizonytalanul a 11. szinten, mondanom sem kell sokat nem jártam erre, vagy úgy is mondhatnám, hogy keveset. Bóklásztam szinte céltalanul, vagyis úgy tűnhetett, de igazából csak menekültem....
Most mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ugyan ki elől?
Hát én megmondanám nagyon szívesen, de nem tudom... sőt jobb ha nem tudom, mert ha megint találkoznék vele akkor nyugodtan mondhatom, hogy nem ismerlek.. de komolyan nem tudom ki az. A miértet igen de nem az volt a kérdés
Razz

-Huhh leráztam... a nagy pirosos fehér páncélos alak aki elől menekültem végre lemaradt
Így nyugodtan fordultam be a sarkon, majd egy nagy sóhajtás és egy kör lihegés után, amit a jó húsz perc mászás és futás okozott, most picit kifújhattam magam. Úgy két perc után indultam tovább amikor megláttam őt.... igen őt...
-ohh ne már most komolyan?!-eredtem neki megint majd két három kanyar után egy apró ablakra lettem figyelmes a föld szintjén és hamar beugrottam oda...

Nos két dolog volt ami történt ott velem...
egy megláttam egy szép fürdőt benne valakivel... de pszt még-wáááá-csúsztam el a vizes kövön nagyot huppanva
-oucs oucs-de erre nem volt időm hamar feláltam és becsuktam a pici ablakot.
kettő már hallottam is a követőm örjöngését és figyeltem tovább megye szerencsére igen...

Majd amikor elment végre megfordultam és két szem nézett rám....
-öhm... Bonjour! igen kellemes hely remélem nem zavarok! -na így sem jártam még soha... most milesz.... csak ne sikítson...-ekkor elpirultam... bár ritkán szoktam olyat most mégis megtörtént.
avatar
Morgane LeBleu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2017. Oct. 02.

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1100/1200  (1100/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Silence on Szomb. Nov. 18, 2017 3:11 pm

A termálvíz, a fáradtság, és a csend meg nyugalom rövid idő alatt megteszi a hatását. Fuwa fél órával azután, hogy bemászzott a medencébe, már-már elszenderedett a vízben, amikor az elég magasan lévő ablakon keresztül valaki bepottyant. Felkapja a fejét, és nagy, kerek szemekkel néz rád. Viszont, mivel elcsúsztál, és gyorsan felpattan, és odamegy megnézni, jól vagy-e. Még felsegíteni is megpróbál.
Amire ugye nincs szükség, mert mire odaér, már fel is pattantál, és próbálsz kifele nézni az ablakon. Amit nem tudsz olyan könnyen megtenni, végülis az ablak alja úgy kétméter magasan van. De azért meg tudod oldani az egyik heverő segítségével, ha odahúzod és arra állsz fel.
Amíg te ezzel foglalatoskodsz, Fuwa kíváncsi szemekkel néz téged. Mi olyan érdekes vajon azon az ablakon? Ha meg ott akarsz kimenni, akkor miért jöttél be rajta?
Sokáig viszont nem kell gondolkodnia rajta, mert hamar felé fordulsz, és kérdezel. Hogy zavarod-e? Miért zavarnád? Megszokta itt, hogy mások is vannak. Meg is rázza a fejét.

Aztán visszamegy a medencéhez, és visszamászik a jó meleg vízbe. De már nem  tud olyan nyugalmasan, félig feküdni a vízban. A váratlan érkezésed után teljesen éber lett.

Néha néha fél szemmel rád pislant. Nem hagyja nyugodni, hogy honnan kerültél ide, és miért az ablakon keresztül jöttél, amikor ott az ajtó? És miért vagy ruhában egy fürdőben?

Ha a kezében lenne a füzete, talán még kérdezne is. De félti, hogy vizes lesz, és nem tudja majd megint használni, úgyhogy csak csendben nézeget téged, és próbálja kitalálni a válaszokat.
Amennyiben csatlakozol hozzá a medencében, igyekszik nem útban lenni, és ha kell félrehúzódik, hogy elférj.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

avatar
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1345/1400  (1345/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.