Telihold Fogadó

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Jan. 18, 2015 3:10 am

Elmondta. Nem mindent, de vázlatosan. Vázolta a szitut! Ez eredmény! Hinari azonban sokáig nem válaszolt. Már már azon kezdett el gondolkozni, hogy hol mondott olyat, ami nem volt érthető, vagy félreérthető esetleg elfogadható, amikor a lány megpuszilta. Olyan közel voltak így is, és még mindig lehetett fokozni. Nah igen. Pedig ebbe már nem kellene belepirulnia. Nem az első szerelmetes csók csattant már egymást közt és ez csak egy ártatlan puszi. És mégis. Kiüresítette a fejét egyetlen hölgyeményt tartva meg benne, de őt olyan tisztán. Tisztábban annál is, ahogy előtte feküdt centikre. Olyan tisztán, ahogy a szerelmesek tudnak látni. Kiélesítve rá az érzékeit.
Örült, mégis úgy ölelte át a lányt, mintha félne valamitől és a testével próbálná megvédeni.
Ne mond ezt!
Féltette. Félt attól, hogy ez olyan ígéret, amit megbánhat. Túlságosan szívből jövő. Olyan, amit az ember nem szeg meg minden reggel. De mi van ha holnap mondjuk már ő .... nem lesz sehol. Csak a pixelei? Vagy megbolondul mert már nincs teste, csak egy itt ragadt gondolatfoszlány, és kifogyott az utolsó szufla amit a még élő Alex közvetített a sisakba? Ha ugyanazt a szöveget fogja hajtogatni, amíg .. amíg.
A párnába süllyesztette Hinari mellett a fejét. Oldalra fordult, de meglepően nem könnyeden hanem szorosan karolt bele a lányba, hasra fekve oldalról. Csukott szemmel, csak az érzékeire támaszkodva élvezte a lány selymes hajának illatát. Itt volt a nyaka egészen közel hozzá. Oda akart bújni és megcsókolni, ám ha megtenné, akkor még hevesebben törne fel a szíve dobolása és talán azt nem tudná visszaszorítani.
Hinari Hinari ><
Egy hirtelen ötlettől vezérelve emelkedett fel. Nem temetheti bele a lány hajába a búját. Vagy mondja el, vagy hallgasson, és ehhez a legjobb választás a csók. A zöld tekintetek a kék szemekbe mélyedtek, majd lejjebb vándoroltak a piros ajkakra. Lehajolt, hogy minden szó nélkül megtegye amit elképzelt.
Veled vagyok,bármi is történjék.
Be kell állítanom az etikai módot.....
Hálacsók volt ez, de szavak nem jöttek rá, talán fölöslegesek is voltak. Két érzés feszítette ketté. örült, de félt is. Féltette a lányt. Már csak miatta sem halhat meg. Milyen groteszk. Milyen kegyetlen... az a sok mivanha...
Milyen gonosz.
Mikor elváltak az ajkaik egymástól, újra a kék lélektükrökbe bolondulva mégis szóra emelkedett.
- Hinari én... -
Megakadt. Bejött a két zöld tea és a két nagy kehely gyümölcsrizs. Az njk lányka vidáman és egy kicsit incselkedve köszönt az egymáson fekvő ifjú párra, mire Al a pillanat töredéke alatt termett az asztal mellett és "készségesen" segített a hölgyeménynek, csak ne legyen bent a szobában, és kézbe vette a két teáscsészét. Előbb ugye ezek. Masírozott is vissza velük az ágyhoz. Persze a kis intermezzoban volt ideje visszakapcsolni az etikai módot. >.>

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Hinari on Szer. Jan. 28, 2015 9:13 pm


Furcsa kettősség uralta őt: a szemeiben csillanó fény, aranysárga hajának hullámai, melyek belevesztek az enyémbe, mind-mind lágy, selymes és mély volt, végtelen, fodrozódó folyam a feneketlen óceán fölött, napsugártól megszelídítve. Érintése, mozdulatai azonban erőt sugároztak, rendíthetetlen várat, ami megvéd, és ami meg fog védeni, mindentől, mindig… bármi is történjék. Mégsem volt hideg, mint a mozdíthatatlan kőfalak, melegen fogott közre, karolt át, szótlanul, szavak helyett apró rezzenésekkel felelve, követve kettőnk szívének ritmusát, ahogy ajkaink újra egymásba fonódtak, s újra érezni véltem mindazt, amiről azt hittem, már soha nem fogom, ebben a tompított világban… De nem figyeltem rájuk. Semmi gondolat nem jutott át a fiún, arcának ívén, mosolyán, féltő tekintetén, őt láttam, ő volt csak, s hangtalanul kulcsoltam át karjaim mögötte, egy második csókra húzva magamhoz újra.
Lassú, pislákoló fény, mit a szoba egyetlen lámpása adott: fényében szinte életre keltek Alex kusza fürtjei, s amíg ő beszédhez készülődött, ujjammal megpöndörítettem az egyiket, hagyva, hogy újra visszaálljon, óvatosan érve hozzá megint, végigsimítva rajta, pillantásomat a fiú felé fordítva végül, hiszen ajkait szólásra nyitotta. Csak a szemeit néztem. Belőlük próbáltam olvasni, jót, szépet, esdeklőt vagy szomorút. Alex azonban nem folytatta. Elment. Fájdalmasan hunytam be a szemeim, karjaimat leejtve a fehér lepedőre, úgy maradva, megrezzenve a hirtelen jött hidegtől, amit a fiú hiánya okozott, s ami könyörtelenül fúrta be magát, abban a pillanatban, ahogy Alex elengedett. És akkor újra eszembe jutott. Mindaz, ami történt, s a hűvös félelem, mely halkan osont be a csukott ablakon. A lángok meglobbantak, szinte magukhoz vonzva tekintetem, pótolva a meleget, visszaadva egy kicsit az előző percekből és lelassítva az időt. S én képtelen voltam levenni róluk a szemem. Egy kicsit feljebb tornásztam magam az ágyon, s rámosolyogtam Alexra, amint a fiú közelebb ért, kezében a két csészét szorongatva, amikről meg is feledkeztem. Tea és fagyi. Amiket lent rendeltünk. Kettőnk közé álltak. Nem akartam. Így Alex olyan messze volt. Hosszan néztem a kezembe adott példányt, a benne lötykölődő folyadékkal, majd tekintetem a fiúéra emeltem, kérőn nézve Al szemeibe. Tea. Lesütöttem szemeim, újra megremegve. Fázom…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Feb. 11, 2015 11:25 pm

Zavarodottság uralta el. El akarta hessegetni magától azokat a végletesnek ígérkező gondolatokat, amik a "halála" után lepték el és azóta is minduntalan megkörnyékezték. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy Hinari felé menekült mind jobban. Nem tudta leállítani, s amikor megpróbálta visszatértek a rémképek. Élet és halál között lavírozott. Egyfelől ott várt rá a lány kinyújtott karja a mindenséggel együtt, másfelől viszont az elmúlás hideg karmai akaszkodtak belé. Természetes volt, hogy egyre közelebb húzódott a lányhoz, szinte belemarkolt, nehogy lehúzza az a másik jelenség. Azonban ezután már az etikai mód bekapcsolása sem segített. Az agya zakatolt könyörtelenül és választást követelt. Vagy ez vagy az! Az egyiknek meg kellett adnia magát. A szobából való kirohanás nem volt opció. Máshol nem érezte volna magát élőnek. De mi van ha Hinari nem akarja? Ez túl gyors! Túlságosan az! Meg mégis csak...
Leült a lány mellé az ágyra, majd a kezébe adta a meleg, még gőzölgő teát. Ezután a sajátját kezdte bűvölni két kezében szorongatva.
Mit tegyen? Mit tegyen?
Nem akarta Hinari érzéseit figyelmen kívül hagyni, márpedig Hinari nem olyan, .... és ő sem, nem de?
Az ilyesfajta gondolatok viszont csak azt eredményezték, hogy visszavándoroltak a sötét jövő rémképei is.
Megrázta a fejét, hogy aztán gyorsan belekortyolhasson a teába amit sikeresen félre is nyeljen. Köhögés krákogást váltott, majd félbeharapott magyar furcsaságokat, amik nem hasonlítottak szavakra sem, csak hangokra, végül megfordulva verte a fejét nem egyszer, nem kétszer, de háromszor is az ágy támlájához.
Immortal object.
Immortal object.
Immortal object.
Végül lecsúszva a paplanra, felszisszent a tarkójára ömlött innivalótól, ugyanis a bal kezét ~ amiben a tea volt ~ a fejére akarta tenni. Sikerült. ...
Olyannyira magasan volt ekkorra már a saját testhőmérséklete is, nah meg a pulzusa, hogy szinte sistergett a teától a bőre, amit végül is nem ivott meg.
Kis szünet után egy sóhaj szakadt fel belőle. Mit tegyen, mit mondjon? Nem szabad elmondania, minek? De egyszer úgyis el fogja, nem fogja kibírni egyedül ezt a terhet!
Hinari én.... lehet már halott vagyok rég és csak a nervegear által eltárolt agyhullámokat játssza le a rendszer amíg van lehetősége rá.
Lehet, hogy egyszer eltűnök minden átmenet nélkül.
Lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy csak hónapok múlva.
Nem tudom.
Egy időzített bomba vagyok.
Hogy mondjam így, hogy örökké?

Egy férfiúi kéz nyúlt a lány karcsú csuklója felé. Lassan ráfonódott majd magához húzta óvatosan. Az arcára tette és lehunyt szemmel élvezte ezt a helyzetet pár pillanatig. Nehéz volt ez a pár pillanat számára.
Egy csókot lehelt a kézfejére, és csak ekkor emelkedett fel ő maga is. Nem szólt most sem, csak egy szót.
- Még. -
Nem várt, nem kért, vagy kért újra. Még többet akart. Csókot. Hosszan, szenvedélyesen. Azonban azt a csókot két levegővétel közben lejjebb csúsztatta Hinari nyakára. Még akart, és most már mindegy volt. Érezni akarta, hogy él. Aztán elmosolyodott, és ez volt az a pillanat, Hinari nyaka fölött, amikor megállt a csókokban. - Melletted maradok mindvégig.
Mindvégig. Amíg csak lehet. Egyik kezével támaszkodva, másikkal a lányt fogva a vállánál kutakodott lejjebb is. Beszívva a tüdejébe az illatát, átérezve minden kis rezdülését, még akart....

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Hinari on Szer. Márc. 04, 2015 9:42 pm


Valami volt a levegőben. A lámpa fényében izzott, ott volt a tea rezdüléseiben, a csésze falára felcsapódó folyadékban, melyből pár csöpp szabad útra kelt, beleugorva, elvegyülve az alaktalan mélységgel. A kimondatlan szavak. Pillantásom a ruhán végigfolyó csöppeket követte. Ujjaim fürkészőn simították végig a benedvesedő anyagot, az idő lassúságából azonban éles köhögés zökkentett ki. Ránéztem. Nem volt önmaga.
Nem tudtam meghatározni a miérteket, ezúttal nem. Szomorú mosollyal nyugtáztam, mégse fogadtam el. Kezemet nyújtottam feléje, bizonytalanul, s az út felénél mégis megálltam, félénken húzva vissza, újra két kézben tartva a teát. Szemeimet behunytam, összeszorítva ajkaim. Mire gondolsz most? Kérdezni akartam. Magamhoz ölelni, hisz nincs semmi gond, itt vagyok, itt vagyunk. Biztonságban. Ketten, mentesen mindenféle ártó szándékú benyomástól, s az emlékek borús árnyai már messze jártak. Szótlanul figyeltem a felvillanó hatszögeket. Egy. Kettő. Három. Ajkaimat szólásra nyitottam, ám nem jött ki hang közöttük. Lesütöttem szemeim, s ahogy az első könnycsepp elérte a teát, az ital hirtelen feltörő hullámainak határozottsága rám is átragadt.
- Miért nem mondod el? – kérdeztem csöndesen. Ekkor, csak ekkor pillantottam rá újra, elhomályosult szemmel, s ahogy a gondolat megfogant fejemben, úgy öntött el újra a félelem, a határozatlanság. Félelem az ismeretlen bizonytalanságtól, mi körülvett minket, mi ott volt a levegőben, egészen ezidáig láthatatlanul. Mit tudsz, amit én nem? Nekem elmondhatod… Összerezzentem az érintéstől, ám erő az nem volt bennem semmi. Hagytam magam, hogy magához húzzon, hogy közelebb jöjjön, s ahogy az égő, zöld szempárba néztem, végre ki tudtam fújni a sokáig benn tartott levegőt. Hosszú, halk sóhaj, melyet rég nem látott mosoly követett, s a csók, mely édesebb volt így. Már a teával sem foglalkoztam. A csésze tompán koppant a földön, s én már nem vágytam válaszra. Csak őrá. Ellazultam, megfeledkezve a kérdésekről, átadva magam az újonnan előtörő, ismerős s egyben ismeretlen érzéseknek, melyek középpontjában ő állt… ő, akit soha többé nem akartam elengedni. Fel se merült bennem, hogy gyors. Nem voltak realitások, ezekben a percekben. Nem létezett más, csak ő; s én boldog mosollyal adtam át magam az érzésnek, azt sem tudva, hisz nem volt fontos, hogy mikor kapcsoltuk ki az etikai módot. Már nem fáztam. Fedetlen bőrömön nem fogott az ablak felől érkező, hűvös szellő; Alex lénye és a bennem lüktető forróság elnyomta a külvilág minden megnyilvánulását. Ketten voltunk, mégis egyek. Mindvégig…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 23, 2015 6:24 pm

I wanna be your Romeo...

Végül csak hátradöntötte a lányt. Vizes volt a haja a teától, s még nem kapott észbe a rendszer, hogy fel kéne száradnia. Jó volt így, s bár összevizezte Hinarit is, egyikük sem bánta. A nyitott ablak ellenére sem fáztak, pedig még csak ősz vége volt. Alex feje tele volt épp oda nem illő dolgokkal, de ahogy átadta magát a döntésének, legyen aminek lennie kell módon, kezdett felszállni az a bizonyos köd, csak hogy egy másik vegye át a helyét. Az agya egy kis szegletében érzékelte azt a tényt, hogy a lány, még csak meg sem hökkent a hirtelen váltása miatt. Mintha ő maga is várta volna, ő maga pedig ebben a rózsaszínködös állapotában egyszerűen csak nyugtázta, hogy minden simán megy előre. Mint egy olajozott szerkezet a maga útján, megállíthatatlanul. Az a kérdés sem csengett már a fülében.
Biztos azt fogja hinni, hogy emiatt viselkedtem így...
... és nem is lő nagyon messze a választól. Élni akart, érezni, hogy él, bebizonyítani a létezését mind magának mind Hinarinak. Ez egyszer újra és újra, amennyire csak lehet. Nem gondolkodott többé a miérteken, a hogyanokon, az okokon, azon a bizonyos holnapon, a jövőn, a múlton. Csak volt. Ez egyszer a jelenben volt, és átadta magát a puszta létnek.
Miért nem mondja el?
Ne most! Majd máskor, majd ha már nem bírom tovább.
Nem tudott nem fülig érő mosollyal lihegni a lány nyakába a sokadik csók után is. Együvé tartoztak, ők ketten az egész világ ellenében. Mindvégig....

// nem fogja betoldozni hülyeségekkel meg nyállal, csak hogy meg legyen a 250. néha jobb a kevesebb >< //

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Klein on Vas. Márc. 29, 2015 12:11 pm

Hinari: Irányítópálca (+2 irányítás)
Halász Alex: Bohóc Kristály
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Asuka on Hétf. Márc. 30, 2015 10:13 pm

Meglepően sokáig tart, amíg Chan végre felébred. Ennek láttán még én is elálmosodom kissé, s a szám elé rakom a kezem, hogy ásítsak egyet. Egy kávé most biztosan jót tenne, s azt hiszem, már tudom is, hogy hova viszem el a cicafüles lányt. A várost nagyon szeretem, s csupán azért nem vittem még oda a boltomat, mert akkor a kis szintűek nem jöhetnek hozzám szépítkezni, ellenben csak jót hallottam a fogadóikról. A Teliholdban persze még sosem jártam, csak a Rezesben, ott kisebb a forgalom, meg lehet vízipipát is kapni, ami máris egy jó pont.
- Gyenge Altató Méreg. Olcsó beszerezni, előállítani, és egy körig biztosan hat. ^^ - megosztom vele az információt, hiszen mindig is butaságnak gondoltam, hogy nagy hadititokként kezeljük az ilyeneket. Olyat is láttam már, hogy lekaparták az üvegcséről a poti nevét, amit olyan nagy gonddal készítettem, hogy az ellenfél ne láthassa, mit használsz. Nem mintha tudna ellene mit tenni, hiába olvasta az üvegcsét.
- Még én csináltam régen. Ez volt az utolsó üvegem. De ha érdekelnek a potik... vagy a fodrászat, kozmetika, akkor tessék. >.< - párna vissza, névjegykártya elő, mindig tartok magamnál eleget ilyen esetekre. Könnyebben megjegyzik a boltom nevét, szolgáltatásait és elhelyezkedését, ha van róla bizonyítékuk. Bármikor jól jöhet. A névjegykártyának egyébként két oldala van. Az egyiken a poti és páncél részleg, a másikon pedig a szépségszalon szolgáltatása olvasható.
- Gyümifagyi! *3* Mit szólnál hozzá, ha Taftban folytatnánk? Ott biztosan találunk finom fagylaltot. Végtére is, ott általában meleg van. ^^ - egy mediterrán hangulatú városka profiljába pedig pont beleillik a fagyizás. >.<
Így aztán elteleportálok Taftba, s a főtéren várom meg, hogy Chan is megérkezzen. Nem kell sok, hogy elcsábuljak a piac felé, hiszen annyi, de annyi színes, meg csillogó, meg haszontalan dolgokat árulnak, hogy az valami hihetetlen! *.*
- Mondd csak, Chancery. Te ugye, szóval izé, jól tudom, hogy frontharcos vagy? Embarassed - folytatom a társalgást, miután a nagy tömegben újra megtalálom, s megindulunk valamerre. Nem nehéz kiszúrni, hiszen megvan a maga egyedi kisugárzása. Visszafogott ugyan, ami az öltözködését illeti, de akkor sem lehet összetéveszteni mással. Főleg nem a petje mellett.
Életem első boss csatájára készülök, s ezért is arénázok ilyen sokat.
- Szóval, azt szeretném megkérdezni, hogy milyenek a boss harcok. Még sosem voltam egyiken sem... és nem tudtam még senkit megkérdezni. A magas szintű ismerőseim nem járnak ilyenekre. - ugyan Tachival váltottam már pár szót erről, de ott egy egészen más fajta problémát boncolgattunk. Chan viszont biztosan tud nekem mondani valamit erről. Ki más, ha nem ő?
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 11, 2015 8:27 pm

/Zu kanosnyuszi /

Most, hogy a probléma nagyjából megoldódott, koncentrálhattam végre a kellemes dolgokra. Mármint az mellett, hogy az agyam egy hátsó szegletében továbbra is Chiaki járt, és nagyon remélem, hogy Kun hamarosan előkeríti nekem a lányt.
Hogy zavart volna, ami a céhház kapujában történt? Egyáltalán nem. Sem Hinarival sem Zuval nem változott a kapcsolatom az eddigiekhez képest az én szemszögemből. Persze egy kicsi puffogást azért megengedtem magamnak, hiszen megint lenéztek. Éa nem csak Annu, Zu is ezt tette. Csak úgy parancsolgat, hogy ide menjek meg oda menjek, meg furcsa, sokatmondó arckifejezéssel néz rám..
Kissé fortyogva mondtam hát ki a 4 betűs város nevét, hiszen megfordult a fejemben, hogy az ugráltatásának nem engedelmeskedvén nem megyek utána, hadd tanulja csak meg, hogy nem odamegyünk, ahova ő akarja, ha én nem akarom... De mégis miért ne akarnám? És egyébként is túlságosan örültem neki, vele akartam lenni, ölelni és szeretni az én kis csodámat, így aztán győzött ez a vágy, és a kék fénybe burkolódzva megérkeztem a ködös kis városba. Most is sűrű réteg borult a városra, amiben az orromig sem láttam, így csak megálltam a teleportkapu mellett, és ide-oda néztem, keresve Zut. Csak megvárt, ha már ő rángatott ide..
Vezér közben szaglászni kezdett, Zut keresve. Sok a szagminta, de mivel a fiú is nemrég jöhetett, így nem volt nehéz ráakadnia. Ahogy aztán nekem sem, hiszen alig pár lépésre állt csak tőlünk.
Amint észrevettem, rögtön megrohamoztam és agyonölelgettem újra, arcomon végig széles mosoly ült. Annyira nagyon örültem! Mélyen beszívtam az illatát, és egyáltalán nem akartam elengedni.
Még farkaskám is örült a fiúnak. Bár emlékszem, régen sosem volt túl barátságos a viszonyuk, most mégis kapott Zu egy aprócska kis gesztust a pettől. Vezér egyszerűen csak odadörgölte az orrát a fiú lábához, aztán el is settenkedett, mielőtt túlságosan feltűnő lenne a szeretete.
- Még neki is hiányoztál. - suttogtam Zu fülébe, igyekezve farkasom híres neves füleit elkerülni, nehogy még megbántsam a büszkeségét.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Kazuma on Vas. Május 17, 2015 6:05 pm

/Szo bari /

Egy kis ideig fel alá járkáltam, kicsit hűvösebb fejjel is átgondolva a történteket, és várva, hogy vajon Szophie követ-e. Bár azt hiszem ez utóbbiban biztos lehettem, mindenesetre így is tovább tartott, mint reméltem. El akartam mondani neki ezt-azt. Tartottam tőle, hogy ezúttal túl messzire mentem, mentünk. Vajon időben megfékeztem? Nem sok mindent akarok úgy, mint Chiaki halálát, de rájöttem, hogyha most megöljük, az végzetes lehet mindannyiunknak. Ha Szophie és Hinari összecsapnak, az komoly szakadáshoz vezethet. Azt hiszem már mindkettejüket sikerült eléggé kiismernem. Még ha kicsit nehezemre is esik, de el tudom képzelni, hogy betartsa a fenyegetését. Ha hagyom, hogy egymás torkának essenek, azzal nem csak Szophienak, de mindannyiunknak rosszat teszek. Türelmetlenül sétálgattam, de aztán aktiválódott a teleportkapu, és egy pillanatra ismét félrehajítottam a problémákat.
Nem pont az orra előtt álltam, így elsőre nem vett észre, de nem kellett sokáig várnom. Úgy indult meg mint a gyorsvonat, de jól ismertem már, így előre felkészülve, nem esett nehezemre tompítani a becsapódást.
– Jó, hogy eljöttél. - mondtam, miközben jó szorosan magamhoz öleltem, és addig nem is engedtem el, míg ki nem szabadította magát a karjaim közül. Ám még mielőtt bármi történhetett volna, éreztem, hogy valami a lábamnak dörgölőzik. Szélesebb lett az arcomon a mosoly.
– Nocsak! Még a végén rájön, hogy nem is akarok rosszat neked. - válaszoltam szinte nevetve.
– Gyere, menjünk valami nyugodtabb helyre, és megszabadulok ettől a maszktól. - mondtam neki és ha beleegyezett, a kezét megragadva elindultam a törzshelyem irányába. Majd pár lépés megtétele után, újra megszólaltam, ezúttal már komolyabb hangnemben.
– Bocsáss meg, hogy ismét köddé váltam, és nem válaszoltam az üzeneteidre sem. Túl öntelt voltam. Elbizakodott...

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 04, 2015 12:06 am

És már el is felejtettem, mi minden történ nagyjából fél perccel ezelőtt. Nem volt érdemes tovább rágódni rajta. Most már lesz, ami lesz. Kun biztosan teszi a dolgát, én pedig végre fürödhetek a boldogságban. Mert ez most tapinthatóan vett körül. Régen nem éreztem magam ennyire felszabadultnak és vidámnak. Mintha csak kiengedtek volna egy kalitkából. Leírhatatlanul felemelő érzés volt. Hiszen a halottnak hitt barátom tért vissza a kívánságomra! Ez azért nem semmi teljesítmény! Egyszerűen csak az örömre van okom. Én pedig megteltem vele színültig. Teljesen új embernek éreztem magam, és bizonyos szinten azzá is váltam. Egy évek óta a lelkemet nyomó, és egyre csak növekvő kő esett le rólam, ezzel pedig újra teret engedhettem valaminek, amit már talán régen el is felejtettem. Vagy mondjuk inkább úgy, eltűnt valami, ami folyamatosan jelen volt bennem. A gyász. Soha többé senkit nem fogok meggyászolni! És többé nem fog gondot okozni a fekete szín, még annyira sem, mint eddig. Hiszen már halványultak a vele kapcsolatos negatív érzéseim, és bőven jól elvoltam vele. Mégis, az a két év, amíg csak és kizárólag fekete ruhákban jártam, nem tűnhetett el csak úgy a semmibe. És a szín a gyászom jelképe maradt akaratlanul is. Végül is az is én voltam. Ám most már más jelentése volt a színnek. Majdhogynem pompázó. Rejtélyes. Imádnivalóan ismeretlen. Mély és kusza. Meg még megannyi jelző.. Mindet ki lehet fejezni egyetlen színnel.
Vezér reakcióján én is jót kuncogtam, ám közben nem engedtem el a fiút. Nem én, még hosszú percekig nem. Sohasem akarom elhagyni többé. Semmilyen indok nem késztethet rá, hogy elengedjem.
Beszívtam az illatát, és belefésültem a hajába.
Na jó, egy indok azért mégis van.. A maszk. Ha azért kell elengednem, hogy olyan helyre menjünk, ahol végre leveheti..
Elhúzódtam hát, és belehelyeztem csöppnyi tenyerem a mancsába, majd vidám mosollyal indultam meg az oldalán, a lehető legközelebb maradva hozzá, hogy még érezzem a testének melegét.
Nem reagáltam szavaira. Fel sem fogtam igazán őket. Nem érdekeltek. Nem is nehezteltem rá egyáltalán. Ezt pedig láthatta mosolyomból, érezhette érintésemből, ahogy nyugtatóan simítottam végig kézfején.
És a helyszín, és ez a boldog ragaszkodás, amivel a fiú mellett sétáltam, közben egészen ismerős kezdett lenni..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Hétf. Ápr. 18, 2016 9:47 pm

//Tachi//

Jól érzem magam. Röviden ennyi lenne az állapotjelentésem, ami egyébként sem érdemel több szót részemről. Én érezni akarom, nem jártatni róla a szám, mint valami unalmas ismeretterjesztő film. A fogadóból még épphogy saját lábaimon lépek ki, kezemben a megvett üveg rum maradékával, mit valamilyen oknál fogva már nem akarok meginni. Jobban mondva még, hiszen ez az állapot alighanem hamar elmúlik. A bent korábban szóló ritmus jár a fejemben. Azon kapom magam, hogy jó kedéllyel dúdolom fennhangon, miközben lábaim ide-oda rakosgatom részeges szökelléseim közben. Akárki les rám, pillantásuk lepereg rólam egytől-egyig. Ki a frászt érdekli? Lesz egy jó napjuk, mivel látnak engem, na és akkor? Ennyit adhatok nekik ajándékba, elvégre az én látványom csak az lehet. Gyönyörű hajam mint mindig, most is csodálatosan vöröslik utánam, tartva velem a lépést. A benne lévő fekete szalag nem ereszti az azzal közrefogott részt továbbra sem. Az valamivel józanabb, mint én. Ez sem érdekel. Bár de, érdekel, elvégre a kinézetemről van szó, az pedig nem árt, ha rendben van. Sőt, rendben kell lennie. Nem mondanám, hogy totálisan részeg vagyok. Akkor nem tudnék járni, vagy gondolkozni, mi ugyan nehezen, de még sikerül valahogyan. Szépen átgondolom minden egyes lépésem, amivel a szökőkút peremén, majd annak vizében kötök ki, további tánclépések közben, miknek köszönhetően nem szégyellem meglocsolni az arra tévelygőket. Tehetek én róla, hogy nem figyelnek, mikor épp a vízben ugrálok? Nem.
- Lépj előre, vezesd a frontot, Bud a hős, Bud a hős - kezdek bele egy valamikor máskor hallott dalocskába.
Ha jól rémlik, még a hetedik szint egyik falucskájában hallottam. Nagyon fülbemászó a fenébe már, éppen ezért nagyban teszek arra, hogy egy egyébként minden bizonnyal ellenséges koboldról szól.
- Bátorságod mutatja, hogy a kobold erős, a kobold erős... - folytatom, ezt követően azonban eszembe jut valami más.
- Lépek majd iszok egy nagy kortyot, én a hős, én a hős. Bátorságom mutatja, hogy a gyomrom erős, a gyomrom erős... - kezdem el átkölteni, ez a verzió azonban nem tetszik annyira, hogy ennél maradjak.
Helyette visszatérek az eredeti szöveghez és annak további éneklése közben, na meg egy-két korty tényleges megivásával táncolok tovább, olykor csak jókedvűen forogva az engem teljesen eláztató kútban.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Ápr. 19, 2016 7:15 pm

Én nem éreztem jól magam. Mármint, a fizikai állapotom kifogástalan volt, az életcsíkom ereje teljében zöldellett a szemem sarkában, fájni már évek óta nem fájt semmim, és minden testrészem kielégítően működött. Az én bajom ennél sokkal megfoghatatlanabb, lelki eredetű, és rendkívüli módon zavart. Ugyanis akármennyire vagyok képzett más emberek viselkedésének elemzésében, saját magam analizálásával jó nagy fába vágtam a fejszémet. Megmagyarázhatatlan torzulások következtek be, melynek csak az okáról volt egy erős sejtésem, azonban magát a problémát és annak a megoldását képtelen voltam megfelelően megragadni. Hiányoztak azok a bizonyos darabkák a kirakósból, és egyre hangosabb és követelőzőbb volt a hang a fejemben, mely azt ismételgette: ismerd meg önmagad. Lehetetlen. Az ember nem képes saját magára objektíven tekinteni, a gondolkodását befolyásolják a vágyai, a céljai, a hiúsága, a büszkesége, képtelen őszintén elismerni az összes hibáját. Saját magunknak sokkal könnyebben hazudunk, mint bárki másnak. Alapjában véve engem nem érdekelt, hogy mit miért teszek. Volt, amit meg tudtam magyarázni, volt, amit nem, és sosem kívántam beleásni magam ennél jobban, most azonban, hogy a viselkedésem eltérő eredményt hozott az általam kívántnál, és meglehetősen rendszeressé vált az esemény, elkapott az aggodalom.
Taft ködös estéjében egy újabb hasonló pillanat erősített meg ezen aggályaimban. A szökőkútban ugráló, kétségtelenül hamisan danoló, csurom vizes hölgyemény ugyanis megragadta a figyelmemet, ám míg mondjuk egy éve azonnal és pontosan tudtam volna, hogy kívánom megközelíteni, most elfogott a tanácstalanság, és semmi kreatív, frappáns első benyomás nem pattant elő agytekervényeim mélyéről. Erre még az sem volt kifogás, hogy a lány nem volt már szomjas, és mint ilyen, a kiszámíthatatlanság mintaképe volt. Szánalmas és elszomorító, hogy ilyen törést kell megélnem. Régi fényem veszendőben vala... Felsóhajtottam, majd miután eltávolítottam a cipőmet a lábamról, jómagam is bemásztam a kútba, majd igyekeztem megragadni a lány szabad csuklóját, és a magasba emelve azt, felém fordítani.
- Hölgyem, sajnálattal kell közölnöm, hogy a ritmustalan mozgása nem felel meg a kútban táncolás szabályainak. Meg kell kérnem, hogy hagyja abba a tevékenységét, és fáradjon be velem a legközelebbi sötét sikátorba kihallgatás céljából - szólaltam meg heveny szigorral a hangomban. Lassan, tagoltan beszéltem, hogy biztosan értse az esetleg komplikáltabb szavakat is, bár kapatos emberekkel csupán ritkán kommunikálok, így nem biztos, hogy sikerrel járok.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Kedd Ápr. 19, 2016 7:35 pm

Valójában észre sem veszem, hogy csatlakozik hozzám valaki, amíg meg nem ragadja az illető a csuklómat. Nagyokat pislogok rá, kissé durcásan, amiért megzavarta a játékomat, közben pedig igyekszem végighallgatni mondandóját anélkül, hogy közberöhögnék. Ez csak addig sikerül, amíg be nem fejezi, utána azonban jókora hahotában török ki megszólítása miatt. Az üresedő félben lévő üveget hasamhoz szorítva dőlök kicsit előre, homlokom egyenest a pasas vállának nyomva, már amennyiben módomban áll.
- Te most tényleg hölgynek neveztél? - kérdem, mint aki el sem akarja hinni, aztán kicsivel később kapcsolok.
Az üveggel ezúttal a másik vállát paskolom, megunva szorongatását egyszerűen eleresztve azt idővel, engedve, hogy elpixeleződjön a maradék. Később még meg fogom bánni, ebben biztos vagyok.
- Nincs semmi baj a ritmusommal. Maximum a szabályaitok vannak rosszul kalibrálva. És eszem ágában sincs bemenni veled semmiféle sikátorba - vágom rá durcásan.
Karomat nem tépem ki szorításából. Engedem neki hogy tartsa mancsom, mert én bizony ebbe semmiféle energiát nem pazarlok. Ha neki így kényelmes, akkor üsse kutya. Vagy harapja, vagy csináljon vele akármit, amíg engem nem ér kár. Képét kezdem el tanulmányozni. Az alkohol okozta torzuláson át próbálom kiszűrni vonásait, mik most valahogy nem is néznek ki rosszul. Neeem, ilyet nem játszunk! Részegség meg egy pasi, semmi jót nem szül. Vagyis hát... mégis... De a másnap csúnya dolog, na meg a tisztánlátás. Semmi kedvem hozzá, még akkor sem, ha itt nincs az a fejfájásra emlékeztető izé, ami általában gyötörne és visszatartana az állandó alkoholizálástól. Ez alighanem Kayaba hibája.
- Ha annyira bajod van a ritmusommal, mutasd meg, hogy mi a szabályszerű! Hajrá, a karomat már úgyis épp elég ideje szorongatod! - mondom, akkor is, ha esetleg már elengedte volna kacsómat.
Na igen, ennyi fáziskésés még megengedett. Legfeljebb csodálkozva pislogok néhányat mancsomra, figyelve az ujjak helyét. Egy lépést még közeledek is felé, na nem fenyegetően, sokkal inkább követelődzően. Ha annyira tudja a tutit, hát ideje lenne produkálnia valamit, nem holmi sikátorokba invitálni.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Ápr. 19, 2016 7:56 pm

Az alkoholos befolyásoltság számomra nagyjából egyenlő a halállal. Az érzékek tompulnak, a reakcióidő és a mozgáskoordináció kidobható az ablakon, a józan ész pedig nekivág a Fuji hegynek egy hosszú, kimerítő túra erejéig egy szál rövidnadrágban. Ezért nem is szoktam inni, legfeljebb egyetlen korsó sört, hiszen minden következmény ősi ellenségemnek számít. Na most a hölgy reakciói nagyszerűen illettek a sorba, de mivel még nem volt annyira tintás, ezért akár aranyosnak is nevezhettem volna visszataszító helyett, ahogy megpróbálta felfogni, mi történt vele.
- Hivatalos közegként kötelességem tisztelettel megszólítani. Esetleg valami mást preferál? :] - kérdeztem, burkoltan célozgatva a nevére, már ha leesik neki. De ha mást mond, én azt sem bánom, lényeg hogy szólíthassam valahogy :] A borgőzös hangulathoz illően máris rajtam támaszkodott, de meg kellett állapítanom, hogy még van annyira józan, hogy kiszúrja az apró rendellenességeket a mondandómban, ami felettébb örömteli.
- Nem rémlik, hogy bármi rosszat mondtam volna a ritmusáról, ami pedig a szabályainkat illeti, azok csupán a közízlést követik - tartottam továbbra is a hivatalos hangnemet, és mivel fárasztó és furcsa lenne továbbra is a magasban tartani a lány kezét, ezért leengedtem azt annyira, hogy mindkettőnknek kényelmesebb legyen a kézfogó. Legalább ha kibillen az egyensúlyából, meg tudom tartani. Vagy ő ránt magával :]
- Meglehetősen merész azt kérni egy férfitól, csurom vizes ruhában, hogy mutassa meg a ritmusát :] - vigyorodtam el, felhívva a hölgyemény figyelmét a mondandója visszás értelmezhetőségére, és ennek örömére a derekára is tettem a kezét, és ha már ennyire közelebb kívánt lépni, én konkrétan magamhoz húztam. Csupán néhány centi választotta el az arcunkat.
- Hogy hangzik egy szimpla keringő? Vagy valami latinosabb táncra vágyik kegyed? - érdeklődtem magabiztos félmosollyal, miközben a csuklója fogásán is változtattam, és helyette a kéz fejét illesztettem az enyémbe lágyan.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Kedd Ápr. 19, 2016 8:21 pm

Az alkoholizálással nekem semmi problémám. A jóravaló, vagy inkább saját magamat féltő eszem ilyenkor is a helyén van, sőt! Ha teljesen részeg vagyok, akkor általában senkivel nem vagyok hajlandó szót váltani. Mondhatni kifordulok magamból ilyen téren, meg sok más téren is. Ami meg a hivatalos közeget illeti, nem szégyellem ismételten kinevetni ezt a fickót. Még hogy hivatalos közeg. Ez vicces. Van itt egyáltalán olyan? Ha igen, akkor nem egyszer kellett volna már rácsok mögött töltenem józanodási időszakaimat.
- Azonosítsd magad! - vigyorgok rá - Hívtak már sokféleképpen. Kóbor macska, Hercegnő, de a legjobb talán mégiscsak a Seiun lesz, elvégre az mégiscsak a nevem - elmélkedem, komolyan elgondolkodva az ügyön.
Persze sorolhattam volna még jó néhány megszólítást, kellemeset, komolyat, komolytalant és még sok másfélét egyaránt, a leggyakoribbak azonban mégiscsak ezek voltak az Árulót leszámítva.
- Éppen elég, hogy szabálysértőnek tituláltad - felelem durcásan.
Mégis ki venné jó néven, ha ezt mondanák neki? Senki. Aki mégis, az őrült, hibbant, csökött agyú... Áááá, mindegy! Én akkor sem épp bóknak veszem és szerintem ő sem annak szánta. Már csak azt kellene kitalálnom, hogy hazudott-e ezzel kapcsolatban. Minden bizonnyal. Sosem voltak problémáim a tánctudásommal. Jó, talán most tényleg bizonytalanabb, meg minden, de a ritmus akkor is a lábaimban kell, hogy legyen. Az egyetlen ok tehát a dallal lehet, nem mással.
- Nem szereted Budot? - kérdezem máris, összeszűkített szemekkel vizsgálva arcát.
Karjaink lejjebb ereszkednek. Nem volt ellenemre a nyújtózkodás, talán még előnyömre is volt egy kicsit, mert így megálltam egy helyben, ahelyett hogy tovább forogtam volna.
- Ruha nélkül merészebb lenne - vigyorgom vissza, szinte reflexszerű választ adva megjegyzésére.
Ez már alighanem túltesz a kétes értelmezésen, ezt követő mozzanataival ellentétben. Csak pislogok, mikor közelebb von magához. Szabad kezem azonnal mellkasára téved, úgy lesek fel rá, először nem is értve, hogy most mégis mit akar, aztán lassan tisztázódik számomra is. Kacsóm vállára siklik, miközben ő másik végtagom igazgatja. Elgondolkodva kérdésén sorra veszem, hogy miféle táncokat tudok, azok között azonban a latin elég szegényes bizonyítvánnyal bír. Ami azt illeti, még azt sem kapott.
- Semmi kegyed! Azt hiszem, az első jobb lesz.
A stabilitás végett is. Ki tudja, hogy merre borulnék az első hirtelen mozdulatnál. A keringőre legalább fel tudok készülni valamennyire. Nyelek is egy nagyot, készen arra, hogy akkor megindulunk, az egész azonban innentől kezdve csak rajta áll. Most komolyan táncolni fogunk?

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Ápr. 19, 2016 8:51 pm

- A Kóbor Macska túl hosszú, a Hercegnőhöz kéne legalább egy tiara, a Seiun pedig nem tetszik eléggé, úgyhogy nekem Sei-chan leszel egyelőre :] - töprengtem el hangosan, immár hangnemet is váltva, és a formalitásokat mellőzve beszédemből - Az én kódnevem Tachi, de ismernek rókaképűként és Adoniszként is - feleltem viszonzásképpen, igyekezve hasonló közös pontokat találni a becenevekben. Aztán ha úgy alakul, ő is kaphat tőlem valami személyesebbet, ami csak rá vonatkozik, de ehhez mindenképp kell még egy ihletadó momentum és egy kicsit behatóbb ismeretség :]
- A szabályok arra vannak, hogy megsértsék őket - jelentettem ki kategorikusan. Aztán hogy ő, ebből milyen következtetésre jut az eddigi kontextust tekintve, az már nem rám tartozik. Én csak kimondtam a magam igazságainak egyikét, ami nem feltétlenül passzol a hivatalos közegekhez, de azt nem mondtam, hogy én minek vagyok a hivatalos közege ugyebár :]
- Azt már nem merészségnek nevezném - feleltem, miközben lelki szemeim előtt elképzeltem a jelenetet. Nyilván, hiszen férfiből vagyok és Sei-chan határozottan dekoratív látványt nyújtott. Ha nem így lenne, most nem állnék itt, a fejünkre hulló vízcseppek alatt, melyek lassan az én ingemet is eláztatják, csak hogy szinkronban legyünk ezen a téren is :]
- Akkor hát Maestro, kérném a zenét! - szólalok fel jó hangosan, azonban a Maestro nem tett eleget a kérésemnek. Feltehetőleg azért, mert nincs jelen, úgyhogy rövid hümmögés után megvontam a vállamat, és muzsika nélkül tettem meg az első lépést a keringőzés felé. Kifejezetten kíváncsi voltam, hogy a lábszárunkig érő vízben, kótyagos fejjel hányszor fog rálépni a lábamra, még én magam sem voltam biztos benne, hogy a nehezített körülmények között mennyire lesznek pontosak a lépéseim. Mellesleg ettől a ponttól kezdve azt hiszem beléptünk az elmebetegek klubjába, ahogy a bámészkodó emberekre pillantva ezt realizáltam is. Nem meglepő: egy párocska elázott öltözetben igyekszik keringőzni, miközben egy szökőkútban zuhanyoznak.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Kedd Ápr. 19, 2016 9:30 pm

- Azt hiszem, túl sok tündérmesét néztél. Sosem voltam az az álszent idétlen vigyorú hercegnőcske, úgyhogy a tiara is felesleges. Amúgy a választásod megteszi - elmélkedem, majd hallgatom az ő variációit.
Adonisz, na persze. Saját magának adogat beceneveket? Vagy csak én nem látok tisztán? Akármelyik az igaz, nem hiszem el. Nem én!
- A Tachi megteszi - maradok végül annál.
Rövid, nem utal egyik nem ismert jelzőjére sem, arról nem is beszélve, hogy rövid. Ez már önmagában elég ok. Ó és könnyen ejthető, meg hasonlók, ezeket ki ne felejtsem. Na akkor most mi van? A szabályok arra, hogy megszegjék őket? Őőőő...??? Most már tényleg nem értem. Ez a gondolkodás kezd ténylegesen nehezemre esni, ami nem is csoda, ha össze-vissza beszél itt nekem. Mindegy, van abban valami, amit mond. Néhány szabály tényleg csak azért van, hogy megszegjék őket. Ehhez is tudás kell. Ahhoz, hogy úgy csinálja az ember, hogy ne vegyék észre. Vagy szándékosan úgy, hogy észrevegyék. Az már kicsit vakmerő is, de hát na... Anélkül nem élet az élet. Kell egy kis mersz. Csak egy kicsi.
- Akkor minek neveznéd? - érdeklődöm kedvesen, valódi kíváncsisággal.
Nem tagadom, az én fantáziám is eljátszik a gondolattal. A gond csak az, hogy ebben a gondolatban egy amatőr fantomképrajzoló keze is benne van, aki hajlandó túlzásokba esni egy-egy részletet illetően. Hiába józanít a víz, van bennem elég ital ahhoz, hogy nehéz dolga legyen velem, próbáljon akármennyire hatni rám a hideg zuhany. A tánc pedig elkezdődik. Az első lépéseknél én még mindig a muzsikust keresem mindhiába. Hát ilyen nincs. Mint valami idióta, úgy festhetek, még az ital ellenére is. Bár minden bizonnyal tisztában van nem kismértékű fogyasztásommal, úgyhogy üsse kutya. Lépteim nem túl stabilak, az tény. Olykor meg is ingok, ezért jobbára felé dőlök, bízva abban, hogy ő majd egy kicsit jobban tart szükség esetén. Egyszer-kétszer lábfejét is érik lábaim, bár csak finoman. Elvileg. Aztán hogy mi a valóság, az már más kérdés. Szerintem egész hamar reagálok az esetleges lábra taposások esetén. Eltelik némi idő, mikor végre felnevetek.
- Tényleg táncolunk - vigyorgok tovább, nem is csodálkozva saját ökörségemen.
Sokkal inkább az lep meg, hogy egy hasonlóan őrülttel van dolgom. Egy pillanatra az ég felé emelem az arcom, behunyva szemeim, engedve, hogy a lehulló cseppek arcom áztassák. Valamennyire ennek hatására hátra is dőlök, karjaimmal azonban kapaszkodok annyira, hogy vissza tudjam magam húzni Tachi közelébe. Az egész úgy nézhet ki, mint valami nyálas filmben. Két idióta táncol egy szökőkútban, magasról téve a körülöttük hüledezőkre, vagy arra, hogy egyesek már hívnák a rendőröket, a mentőket, vagy akárkiket, hogy végül becsukjanak egy elmegyógyba. Jó, talán addig nem mennének el, de ha belegondolok... Egész jó buli. Mármint a tánc, nem a diliház.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Ápr. 20, 2016 11:22 am

- Nahát... akkor tán tolvajhercegnő vagy? :] - vetettem fel a másik lehetőséget, ha már a klasszikus hercegnői szerepet elutasította. A kóbor macskához az egyébként is jobban illett, vagy mondhatnám úgy is, hogy passzolt a sorba, kezdve azzal, hogy hölgy jelzőt is kikérte magának. Egyre több jel mutat arra, hogy valódi rossz kislánnyal akadt dolgom, bár a jó kislányok eleve nem nyúlnak italhoz, vagy legalábbis nem annyihoz, hogy ilyen állapotba kerüljenek.
- Minek nevezném...? Kihagyhatatlan ajánlatnak :] - vágtam rá egy rövid hatásszünet után, és ezzel együtt az arcán is végigsimítottam gyengéden. Nagyjából ez volt az utolsó olyan mozdulat, amit nem a tánctartáshoz kötöttem, innentől kezdve szigorúan tartottam magam a keringő szabályaihoz. A lépéseim bár lassúak voltak, de pont emiatt pontosak is: a víz miatt egyébként sem siethettem túlságosan, és valószínűleg Sei-chan is nehezen maradt volna talpon, ha úgy igazán megforgatom. Így is nehezére esett az összeszedett mozgás, hiába kapaszkodott belém, inkább én tartottam őt, a dülöngélése pedig külső szemlélő számára akár szórakoztató is lehetett volna. Számomra kihívás volt vele együtt tartani a fejemben zakatoló ritmust, minduntalan arra törekedett, hogy kizökkentsen az elaprózott léptekkel, vagy a lábfejemre taposva.
- Látod, az én szabályaimmal is lehet jól szórakozni :] - bólintottam, de igazából ezután a megjegyzés után arra voltam kíváncsi, hogy mennyire rémlik neki a szabályok megszegéséről tartott bő egymondatos értekezésem. Addig mindenképp eljutottunk, hogy már konkrétan meg-megállnak az emberek minket nézni, és mivel a lány egészen jól megtalálta a megfelelő ritmust, megkockáztattam, hogy az eddigi negyedfordulatok helyett megpróbáltam félfordulattal megforgatni. Ebből vagy esés lesz, vagy a világ nyolcadok csodája. Legjobb esetben pedig a karjaimban köt ki :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Szer. Ápr. 20, 2016 2:41 pm

A becenevek sokasága közt kalandozik elmém, kutatva az említett után, de semmi. Pedig tényleg végiggondolom a megannyi lehetőséget, legalábbis azokat, amikről tudok, hogy rám vonatkoztatták azokat. Nem kevés van, mégis felveszem velük a küzdelmet, csak hogy válaszolhassak kérdésére.
- Zsarnok, kiváltságos, áruló... Nem, tolvaj még nem voltam. Legalábbis nem tudok róla, hogy hívtak volna Tolvajhercegnőnek - gondolkodom immáron hangosan.
Persze volt egy-két olyan cselekedetem a múltban, amivel akár azt is rám sózhatták volna, így viszont minden bizonnyal jól csináltam azt, amit. Ez egyfajta elégedettséggel tölt el akkor is, ha a játékba kerülésem előtt igyekeztem is jó útra térni. Tényleg megpróbáltam, hát... Nem hiszem, hogy sikerült. Simítása váratlanul ér. Túl közel vagyok hozzá ahhoz, hogy kitérjek, arról nem is beszélve, hogy kezeimnek most nem vagyok annyira ura, hogy még időben odaérjek, félre söpörni a gaz mancsot. A megszokottól meglehetősen eltérő ez a gesztus, ezért határozottan mondhatom, hogy zavaró. Ezzel azonban nem tudok sokáig foglalkozni. Hamarosan a táncra való összpontosítás lesz főbb feladataim egyike, a lábaimon való megmaradás mellett. Ha én nem is vagyok egy könnyen kezelhető táncpartner, Tachi lehetővé teszi számomra, hogy kiélvezzem ezt a kis időtöltést. Szavai lassan kúsznak be agyamba. Fejem oldalra döntve nézek fel rá, ábrázatát tanulmányozva.
- Ideig-óráig biztosan. Gondolom aztán jön el az idő, hogy megszeged a saját szabályaidat. Biztosan jó mulatság - vigyorogtam rá.
Idővel eljutok arra a szintre, hogy lépteim során elkerüljem táncpartnerem lábait. Megszokva ütemét kezd egy kicsit untatni a dolog, ennek azonban nem adok hangot. Még. A felvett ritmusba beleszokva váratlanul ér a váltás. Kicsit jobban is kell rajtam húzni ahhoz, hogy meginduljak a nagyobb ívet író forgásba, melynek következtében egyensúlyom elfelejtem megtalálni. A hirtelenségben válla helyett inkább nyakába kezdek kapaszkodni, ezzel próbálva meggátolni saját elborulásomat bőrén csúszó ujjaimat igyekezve egy helyben tartani. Az egész akár egy szép bedöntés is lehetne a kívülállók szemszögéből, már ha a velem keringő férfi képes és hajlandó megtartani. Egyéb esetben borulunk, vagy legalábbis én, amennyiben galád mód elereszt. Nem lenne szép tőle, nagyon nem. Ennek ellenére nekem most ez is szórakoztató és nevetésben török ki közben, igyekezve elfelejteni az iménti apró nyikkanást, amit volt szerencsém hallatni.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Ápr. 20, 2016 4:14 pm

- Nahát, ezek meglehetősen érdekes nevek egy hozzád hasonló szépségnek - töprengtem el félhangosan - Hadd találgassak: valami nagykutya lánya vagy, vagy csak jó embernek doromboltál...? - érdeklődtem Sei-chan hátteréről, vagyis pontosabban a "becenevek" forrásáról. Az ittas ember őszintébb, így nem kételkedtem abban, hogy használható választ kapok, ha máshogy nem, a mimikájából le fogom tudni szűrni, merre kell keresni az igazságot. Lám, az se tetszett neki, hogy megsimítottam az arcát, bár azt még el kell döntenem, hogy maga az érintés, vagy csak a típusa volt számára zavaró. Tekintve, hogy minden különösebb akadály nélkül kapaszkodott belém és ölelgetett, inkább az utóbbi felé hajlottam a választ tekintve.
- Nem szoktad meg, hogy kedvesen bánnak veled a férfiak? :] - lőttem egyet a vakvilágba. Mi értelme találgatni, ha a választ ő maga is megadhatja? Eddig nem tűnt túl zárkózott lánynak, bevallom örültem is volna neki, ha kicsit nyíltabb lenne. Mostanában túl sok zárkózott, titokzatoskodó nővel volt dolgom, és fárasztó mindig információt kicsalni belőlük, jól esett volna valaki, akivel szemben nem kell elővennem a harapófogót.
- A saját szabályokban az a legjobb, hogy úgy alakítom őket, ahogy akarom :] - és akkor is szegem meg őket, amikor kedvem tartja, sőt, akár azt is megtehettem, hogy a szabályszegés pár perccel később szabállyá válik. Az igazán szórakoztató dolog viszont mások szabályainak megszegése volt, különösen akkor, amikor a másik fél rádöbben, hogy mennyi élvezet is rejlik a bűnös létben :] Persze most ebben a táncban is sok élvezet rejlett, hiszen nem minden nap adódik lehetőségem keringőzni egy szökőkútban. Maga ez a tett is megfelelt egyfajta szabályszegésnek. Tekintve, hogy tudtam, mit csinálok, és fel voltam készülve az esetleges következményekre, volt bennem és a karjaimban annyi erő, hogy a váratlanul meginduló lány után tudjak kapni, és határozottan átölelve megtartottam. Ezen csak az változtathatott volna, ha a víz alatt megcsúszik a lábam, vagy őnagysága nehezebb a vártnál. Vagy ha szándékosan elengedem. Bevallom, ez is megfordult a fejemben, de nekem most jobban tetszett az az eshetőség, hogy miközben megtartom, közvetlen közelről a szemébe nézek, miközben ő lassan abbahagyja a nevetést, és rádöbben, hogy milyen tökéletes alkalom lehetne ez egy csókra :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Csüt. Ápr. 21, 2016 9:09 am

- Nem, éééés... nem - jutok végül erre némi idő után.
Ez még igaz is. Nem az apám az öreg és nem is dorombolok neki. Egyszerűen benyújtottam igényeimet, amiket teljesített a játékba lépésemig. Cserébe jól tanultam, meg elkerültem a bajt, ami végül úgyis megtalált. Nesze nekem! Ezek a dolgok már csak ilyenek. Mindig megtalálnak, ott és akkor, amikor nem kellene, vagy olyan mértékben, ami már nem egészséges. Gondolataim akaratlanul is a hasamon végighúzódó sebhelyre kalandoznak, mit akár Tachi is láthatott megfelelő távolságból, legalább részben, a jobbára fedetlenül hagyott területen. Ezen a kérdésével sem segít. Bár annyit még nem ittam, hogy depresszióba essek emiatt, sosem volt kellemes emlék. Az pedig az utolsó emlék, amikor a valóságban egy férfi közölte, hogy márpedig ő kedvesen bánik velem. Tény, hogy nem ölt meg, de azt hiszem, megpróbált, csak már nem tudta megtenni.
- A kedvességnek sok formája van. Van amit megszoktam, van ami nem túl kellemes és ezt a fajtát pedig... Szokatlan - zárom le ennyivel.
Őszinteségemnek vajmi kevés köze van az italhoz. Talán annyi, hogy ha maradtam volna az asztalom mellett további... hm... vedelésre, akkor minden bizonnyal azt hajtogatnám most folyamatosan, hogy "Hagyjál!" meg hogy "Húzz innen a francba!" és hogy "Nem mondok semmit!". Valahogy ebben a sorrendben.
- Óóó, tényleg? Ezek szerint mások azt sem tudhatják, mikor szegik meg a szabályaidat, csak ha ezt közlöd velük. Aztán pedig ami az egyik pillanatban szabályszegés, a másikban meglehet, hogy már teljesen legális. Csakhogy... Mi van, ha azt mondom, hogy a te szabályaid számítanak szabályszegésnek? Nem, várj, annak te csak örülnél - nevetem el magam kis időre.
Azért figyelem őt, hátha valami teljesen érthetetlent zagyváltam itt most össze az elképzelt helyett, vagy mellé lőttem volna a tippemmel, ami az eddigiek tudatában annyira nem is tipp, mint tényállítás. Ezek a komoly szakkifejezések megterhelik az agyamat. Vagy jelenleg megterhelik. Mióta szoktam én ennyit gondolkodni? Lehet, hogy mégis többet ittam a kelleténél? A franc... Szerencsémre van olyan gáláns, hogy megtartson, így nem kell a vízbe zuhanástól tartanom egy darabig. Nevetésem csak nem akar abbamaradni, főleg, mikor újra és újra átgondolom jelenlegi helyzetünket saját kissé darabosan működő agyacskámmal. Egy pillanatra oldalra pislantok, hogy megnézzem, hogy is állunk közönségileg. Nem olyan sokan, de azért vannak egy páran, ráadásul az elhaladók is mind azt figyelik séta közben, hogy mit néz a többi. Nevetésem azonban abbamarad és nem lesz más dolgom, minthogy Tachi szemeibe nézzek sajátjaimmal. Elhallgatok. Néma csendet engedek magunk közé, míg arcát tanulmányozom, aztán kicsit közelebb araszolok hozzá, de nem annyira, hogy csók lehessen belőle.
- Csábító ajánlat, de ehhez már sokat ittam. A közönség csalódását pedig elviselem - mosolyogtam rá, továbbra is nyakába kapaszkodva karjaimmal, ezúttal azonban valamivel ragaszkodóbban, hátha szavaim után eleresztene.
Én ugyan nem fürdök ebben a kútban! Nem ááám. Belegondolva, ha józan lennék, már csak a buli kedvéért is megtettem volna. Simán, hogy teljes legyen a műsor, most viszont. Így járt, így jártam, így jártunk. Meg hasonlók.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Ápr. 22, 2016 12:09 pm

- De legalább jó nyomon járok, ugye? :] - kérdeztem, azért kíváncsian tapogatózva a háttere felé. Mivel magát a koncepciót nem kérte ki magának, csak a két eshetőséget lőtte le, ezért bátran mertem feltételezni, hogy azért nem járok messze az igazságtól, aztán ő majd vagy megerősíti, vagy nem. Ha az utóbbi, akkor kénytelen leszek konkrétan rákérdezni találgatás helyett, hogy mégis mi a forrása ezeknek a szokatlan jelzőknek az ő esetében. Nem különösebben érdekelt, hogy esetleg olyasmiben vájkálok, amibe nem illene beleütni az orrom, számomra nem létezett olyan, hogy valami illik, vagy nem illik. Azt tettem, amit én jónak láttam, én már csak egy ilyen öntörvényű kis suttyó voltam :]
- Nahát. Engem érdekel, a kedvesség miféle formáival találkoztál eleddig, megszánod szegény kíváncsi fejemet? :] - érdeklődtem, miközben elraktároztam magamban az információt, hogy valószínűleg a gyengédség nem feltétlenül tartozott ezen formák közé. Ugyanakkor azt nem mondta, hogy rossz volt, csak a szokatlanságot emelte ki. Persze melyik nő ne szeretné, ha gyengéden bánnak vele? Talán van egy-kettő, aki olyan körülmények között nőtt fel, hogy inkább kemény férfiak között szocializálódott, és az ő esetük más, de alapjában véve nem jellemző.
- Tetszik a logikád, valóban hasonló módon működik az én világom. Kérdés, hogy számodra mennyire szimpatikus ez a fajta rugalmas megközelítés... - kíváncsiskodtam. Bevallom, az első benyomások alapján olyan lányka tűnt Sei-chan, aki nem szereti, ha szigorú szabályok közé szorítják, máskülönben miért is ugrálna egy szökőkútban, vagy táncolna egy magamfajta fickóval öt perc ismeretség után?
- Valóban? Szerintem épp elég józan vagy, sokkal tisztább a tekinteted, mint pár perce :] - állapítottam meg, ha már ilyen hosszan nézhettünk egymás szemébe. Ő kapaszkodott, én tartottam, és a fülemben még mindig a nevetése csengett. Édes dallam volt :] Most viszont kicsit feljebb helyeztem a kezem a hátán, hogy fel tudjam húzni, de attól még, hogy immár mindketten merőlegesen álltunk a talajszintre, még nem eresztettem el, és továbbra is kellemes közelségben tartottam magamhoz.
- A csábító ajánlatoknak pedig nem szabad ellenállni, az is az önsanyargatás egy formája csak, egy béklyó, amivel megfosztod magadat a szabadságtól és az élet... élvezetétől :] - okítottam ki, miközben közelebb araszoltam az arcához éppen annyira, hogy összeérhessen az orrunk hegye. Az orrunké, amiről amúgy csöpögött a víz :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Szomb. Ápr. 23, 2016 12:43 pm

- Talán - öltöm ki felé nyelvem.
Engedem találgatni, elvégre vicces, mi minden juthat ilyenkor az emberek eszébe. Meglehet, hogy  hamarosan elmesélem neki a dolgokat, akkor azonban félő, hogy minden megváltozik, amit nem akarok. Jobb így, mikor vicces minden, mintsem fordítva. Valahogy az emberek túlontúl hamar képesek változni. Igaz, olykor én is lehetnék komolyabb, vagy kezelhetném komolyabban a múltamban történt eseményeket, mégis... Az csak lehangol és felemészt, akár a végtelen tűz, vagy egy örökké felszakadó seb. Na már most, ezt a sebet jobb leragasztani, úgy tartani, majd csak nagyon ritkán meglesni, hátha mégis eltűnt addigra.
- Ó, szegény kicsi fejed... - paskolom meg kicsit arcát - Hosszú a lista. Erre a világra korlátozva eddig azok voltak a legkedvesebbek, akik meghívtak úgy is, hogy tudták, semmit nem kapnak cserébe - szűkítem le a dolgokat, ezzel rövidítve számomra a felolvasandó listát.
Szimpatikus a fickó, szó se róla. Elég kevesen állnának le velem táncolni egy szökőkútban, miközben közönséget toborzunk magunknak. Igazából még egy ilyen sem volt, csak olyan, aki padlóig itta magát. Nos, az ilyeneket nincs kedvem támasztani, mert nehezek, és korlátoznak saját mozgásomban. Röviden, túl problémásak ahhoz, hogy bajlódjak velük. Jobb szépen leültetni őket a placc közepére és vízzel locsolni, ami még kicsit vicces is, főleg, ha a víz hideg. Tachi esetében ilyenekkel nem kell foglalkoznom, mert láthatóan bennem több a pia, mint benne. Arról nem is beszélve, hogy érezhetően, mert eddig ő volt az, aki tartott engem, s a továbbiakban is ez a felállás marad.
- Határozottan - nevetem el magam.
Igen, tetszik ez a mentalitás és nem fogom tagadni. Miért is tenném? Azon kívül, hogy azzal állított ide, hogy kövessem egy sötét sikátorba? Ahová néhány órával ezelőtt, vagy holnap reggel simán követném? Az is lehet, hogy még valamivel később is. O.O Remélem nem hozza fel később. Való igaz, hogy józanabb vagyok, mint korábban, ennek pedig több oka is van, lehet, akármi...
- Ezt nem te döntöd el. Én érzem, itt - mondom, fejem felé bökve ujjammal, miközben valamivel távolabb tudhatom magamtól.
Ez a rövid eltávolodás ad egy szusszanásnyi időt, utána viszont megint közelebb találom őt. Sőt, még közelebb, mint ezelőtt. Nem húzódom el, nem vagyok az a fajta, helyette állom tekintetét és meleg leheletét, mit tisztán érzek arcomon.
- Akkor úgy tűnik, élvezettel szegem meg egy újabb szabályod - kuncogom, majd eltávolodom tőle, amennyiben engedi.
Néhány lépéssel hátrébb araszolok, hogy tisztán láthassam őt. Ekkor egyik lábam ügyetlenül keresztezem a másikkal, egy pukedliszerűséggel zárva táncunkat, karjaim pedig úgy tartom, mintha egy szoknya széleit szorongatnák ujjaim.
- Köszönöm a táncot! - nevetem el magam, nem bírva komoly maradni.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Ápr. 23, 2016 1:40 pm

- Nahát... ha így folytatod, kénytelen leszek személyesen kihallgatni téged. Vannak hatásos módszereim :] - közöltem vele az eshetőséget. Ejnye, ez a titokzatoskodás. Legalább ő sokkal játékosabban teszi, mint más nők, akik amellett, hogy egy szót sem hajlandóak beszélni magukról, még citromba is haraptak, ezt pedig nem igazán díjaztam. Amit Sei-chan csinál, az legalább lehetőséget ad egy kis szórakozásra, egy jó hangulatú adok-kapokra vagy éppenséggel az említett kihallgatásra, bár azt nem említettem, hogy mire hatnak a módszereim, ugyanis nem feltétlenül a nyelve fog megeredni tőlük :]
- Én nem kedvesnek hívnám őket, habár a te szemszögedből nézve valóban nagyon kedvesek lehettek :] - nevettem el magam kissé a választ hallva - Sajnálattal közlöm, hogy ezzel a fajta kedvességgel én nem szolgálhatok - jelentettem ki. Több okból is: egyrészt nem fogom meghívni, hiszen már így is épp elég ital van benne, másrészt meg én előbb-utóbb mindig kapok valamit, ha van annyi türelmem, hogy utánajárjak a jutalmamnak. Sei-chan esetében úgy éreztem, olyan nagyon nem is kell türelmesnek lennem. Sok szempontból egy húron pendültünk, ami az eddigi felületes ismeretségünket illette.
- Most arról a testrészedről beszélsz, aminek az ítélőképességét köztudottan negatívan befolyásolja az ital? :] - utaltam arra, hogy minden bizonnyal jelen állapotban én jobban meg tudom ítélni, milyen állapotban van, mint ő maga. Noha ebben van egy kis ellentmondás is, hiszen ha valóban elég józan lenne, akkor nem lenne rá szükség, hogy én döntsek helyette. Ugyanígy, az ő szempontjából nézve ha nem érzi magát beszámíthatónak, akkor jobb, ha rám bízza magát, de ha már elég tiszta a feje, akkor már nincs rá oka, hogy ellenálljon annak a csábító ajánlatnak.
- Az imént azt állítottad, nincs ellenedre a rugalmasság, most mégis makacsul ragaszkodsz az íratlan szabályokhoz? Úgy fest, csak a szád nagy :] - provokáltam kicsit, miközben hagytam, hadd lépjen hátrébb néhányat, ha szeretne. Kár lenne elrontani ezt az ígéretes estét a sietséggel, azt észrevettem volna, ha csak kéreti magát.
- Megtiszteltél vele :] - hajoltam meg én is színpadiasan, csak én nevetés nélkül, majd újfent közelebb léptem, mintha újra át akarnám ölelni, de most csak a kacsóit ejtettem rabul az én két kezemmel - Tekintve hogy kezd hűvös lenni, a ruháid csurom vizesek és az alkohol melengető hatása is bármikor elmúlhat, mit szólnál ha valahol máshol folytatnánk? Na nem egy sötét sikátorban, hanem mondjuk egy zuhany alatt :] - kérdeztem vigyorogva - Persze ha nem akarsz társaságot hozzá, én szívesen kukkollak az ajtó mögül is - tettem hozzá rövid hatásszünet után - Vagy rendeljek inkább vacsorát kettőnknek addig? - töprengtem el hangosan, egyre rosszabb körülményeket teremtve magamnak. Mit meg nem teszek érte... :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Seiun on Szomb. Ápr. 23, 2016 2:37 pm

A kihallgatáson elnevetem magam. Van egy olyan sejtésem, hogy ez a faggatózás más lenne, mint a rendőrségi verzió. Hogy miben, arra lenne egy-két ötletem, amit azonban nem áll szándékomban taglalni, vagy még csak találgatni sem velük. Biztos vagyok benne, hogy kreatív dolgokkal állna elő, amiket nem tudnék megállni nevetés nélkül. Vagy talán mégis, akkor azonban egészen másként élvezném, az eddigi tapasztalatok alapján. Azt azért nem hinném, hogy olyasvalaki lenne, mint a kinti késes gyilkos. Ha mégis, úgysem tudna nekem itt komolyabban ártani, amíg a városon belül vagyok és nem fogadok el párbajfelkérést. Egy pont ennek a világnak a javára.
- Nagy kár, de biztos vagyok benne, hogy kitalálsz valamit a szórakoztatásomra - mondtam, jelezve, hogy túlélem, ha nem hív meg egy italra - Egyébként minek neveznéd őket? - kérdem azért, mert érdekel az álláspontja az ügyben.
Az ítélőképességem és az alkohol kapcsolata érdekes, kísérletekért kiáltó témakör. Eszemben sincs beállni egérkének egy ketrecbe, várva, hogy halálra itassanak alkohollal, bár az utóbbi része jöhet, mert kíváncsian várom, mekkora anyagi kár árán sikerülne... Na mindegy. Lényeg, ami lényeg, hogy egyesek szerint ítélőképességemet az alkohol pozitívan befolyásolja, a szokásossal ellentétben. Ehhez persze kell egy szint, amit még nem léptem át. Nagyon. Sokak szerint részegen sokkal kevesebb őrültségre vagyok hajlandó, amit nem is csodálok, ha nem bírok felkelni egy asztal mellől. Ez azért ritkább eset, mert általában van valaki, aki összevakar.
- Meglehet, hogy esetemben más a helyzet - nevetem el magam ismét.
Provokálására nem sokon múlik, hogy reagáljak. Csak a szám nagy? Neeem, ez közel sem így van. Általában. Fenébe a piával! Soha többet nem iszom. Azt hiszem, kevesebbet sem. A lényeg, ami lényeg, hogy éreztem magamban a késztetést, hogy visszalépjek hozzá. Ujjaim egy pillanatra ökölbe hajlanak, amiből végül is egy lazább forma meg is marad, miközben egyik karommal keresztbe fogok melleim alatt és a másikkal nyakam alá érek, egy arra tévedt vizes tincshez. Ezekről a helyekről lesznek elorozva mancsaim, miközben engedem ezt a tolvajló műveletet. Ajánlatai felérhetnek a számára visszautasíthatatlan kategóriába esőkkel, és bevallom, egy részről számomra is. Úgy értem, egy része még mindig nem, de azért nem bánnám, ha még egy kicsit szórakoztatna ez az alak. Ráadásul valahol tetszik ez az alig burkolt egyenesség, na meg az, hogy lényegében az első ajánlat után, mintha maga alatt vágná a fát alapon adná a többit.
- Nem vágyom társaságra a zuhany alatt, nem érdekel ha kukkolsz és jöhet a vacsi - felelem végül - Amint elereszted a kezeimet - teszem hozzá.
Fura, zavaró, szokatlan. Nem vagyok az a mások kezét szorongató fajta, hacsak nincs épp ahhoz kedvem. Az biztos, hogy hamarabb csüngök valaki nyakában vagy karján, minthogy megfogjam a kezét. Az olyan... nem is tudom. Nem én.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Telihold Fogadó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.