Csatornák

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Júl. 08, 2015 2:53 pm

Nem értem. Nem értem. Nem értem! Nem értem? Nem értem?! Én ne érteném? Én mindent fel tudok fogni, meg tudok érteni, jobban is, mint bárki más! Megremegett a kezem, és benne a kés is, jobban odapréselődött a penge Ryuu-nii nyakához. Visszatartott lélegzettel lestem minden szavát, mozdulatát, robbanásig feszültem. Egy rossz szó. Egy rossz szó, és áthasítom a nyakát. A sebbel együtt visszakapja a fájdalomérzetet, és onnantól kínozhatom, kínozhatom, ameddig meg nem unom és félre nem dobhatom *.* Bár Alex-sannál jobb alany nem lehet, ő igazán különleges volt. Őt nem is éri meg megölni, ellentétben Ryuu-niivel =) Visszatartottam a lélegzetem, mereven bámultam a fiút. Az ajkát, hátha így hamarabb eljutnak hozzám a szavai. Mondd már ki! Mondd már ki! Tűkön ültem, tűkön!
Aztán felnevettem. Meghallottam. Amit mondott. Unalom? Az unalom az ellensége? Nem tudja szórakoztatni magát? Ara-ara, azt hittem, ennél talpraesettebb. Elhúztam a kést a torkától, és megpörgettem a kezemben, majd becsúsztattam a tokjába.
- Helyes válasz ^^ - kuncogtam tovább, azonban a felszabaduló kezem rátettem a mellkasára, hogy visszatartsam. Nem akartam, hogy feldöntsön, sem azt, hogy megcsókoljon - De ahhoz, hogy igazán helyes legyen, meg kell mutatnod, hogy nem csak a bájaimmal kívánod elűzni az unalmad - feddtem meg, miközben a tenyerem nyomása enyhült, és ahogy levált a kezem a mellkasáról, ujjaim begyével végigsimítottam rajta. Aztán nyomtam egy rövid csókot is az ajkaira. Nii-sama *.* Olyan az íze, mint Nii-samának *.* Hirtelen magamhoz öleltem az én kicsi Nii-samámat, olyan kis aranyos, mini Nii-sama, emlékeztet arra, amikor még kisebbek voltunk *.*

_________________

Madness is a gift that has been given to me

Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Ryuu on Csüt. Júl. 23, 2015 11:21 am

Azzal foglalkoztam, hogy elmondjam amit akarok. Ha el is jutott hozzám az idegessége, és a kés erőteljesebb rászorítása, minden bizonnyal úgy véltem, nem fontos információ. Lényegében nem változtatott azon, amit közölni akartam vele. Aztán a kés eltűnt, a lány pedig enyhülni látszott, ám ezzel párhuzamosan, mintegy fordítottjaként, én kedvtelenedtem el. Nem elég, hogy már másodjára utasít vissza, még olyan butaságokat is a fejébe vesz, hogy nekem kellett magyarázkodnom neki. Jó, valljuk be, hogy ez így is történt. Egy időre, valamennyire, nem tudom mennyire, pontosan az történt, amit ő akart. Bosszantott a tudat, persze hogy! A "helyes válasz" pedig csak tetézte dühömet. Azt hiszem annak is jobban örültem volna, hogy ha nem elégszik meg azzal amit mondok, majd tovább hergeli magát. Megint félreértett, de tudom, hogy a helyzetem nem túl egyszerű. Néha én magam sem vagyok tisztában vele, és már az is idegesített, hogy az előbb nem elég, hogy kétségbeesetten látva a szabadulást benne, meg is akartam neki magyarázni ezt! Én! Elhúztam a számat, bár hagytam a csókot. Az ölelésre pedig szoborként reagáltam. Szerény vigasz ahhoz képest amit elképzeltem. És nem ért. Vagy én nem értem magamat, ami lehetetlen. Nem érzem azt, hogy így jó lenne, és ha ez a helyzet, akkor itt valami nincs rendben!
- Mah. - felsóhajtok, azzal a mélyről jövő mélabús fajtával. Egy pillanatra elbizonytalanodtam afelől is, hogy hogyan juttassam tudtára az akaratom, aztán valami felcsillant előttem. Jobb kezem a fejére tettem, kedvesen cirógatni kezdtem, miközben újra szóra nyitottam a szám. A szavaim is lágyabb, sokkal kevésbé követelőző hangot kaptak. - Még szép! ^^ - Azt hiszem óhatatlanul is keveredett a szavaim mellé egy aprócska kegyetlenség is. - Az is unalmassá válna egy idő után, fő a változatosság. Nah meg. Mindent meg akarok ismerni, ami veled kapcsolatos. :3 - Okos kislány ő. Ha kimondanám, amit valójában is gondolok, - és amiről feltételezhetem, hogy így is felfogta -, akkor az valahogy úgy szólna, hogy: Ne érts félre, el tudom magam szórakoztatni, csak most épp rád esett a választásom. Nah ez az amit ha kimondanék, elszakadna a kis kötelék köztünk, ami van, ezért lassanként érdemes adagolni.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29

Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
662/700  (662/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Aug. 12, 2015 1:09 pm

Az ölelés. Mozdulatlanná meredtem, már nem gyömöszöltem, nem dörgölőztem hozzá boldogan. Helyette mást csináltam. Kuncogtam. Baljósan. Miért? Mert tudtam, mit él át. Láttam a szemében. A csalódottságot. A bosszúságot. Láttam őket. A szemen keresztül minden érzelmet láttam. Nii-sama komplex dolgokat tanult a viselkedésről, hogy láthassa ugyanazt, amit én akkor, ha valakinek a szemébe nézek. Ez volt köztünk a különbség, én ezért voltam zseni. Nem csak a lexikális tudásom miatt, nem csak bonyolult rendszerek működését fogtam fel gyorsan... bár akár az emberi érzelmeket is tekinthetjük bonyolult rendszernek. Csak a változókat benne nem számok vagy kémiai reakciók adják, hanem a tapasztalat az alapja és a környezet befolyásolja. Jelen esetben az én tetteim. Kiválthattam belőle bármit. Örömöt, dühöt, félelmet, vágyakozást, amit csak akartam. Mert értettem, hogyan működött. Ezért tudtam azt is, hogy ő különleges. Sok mindenki félt volna tőlem, ha úgy viselkedem, mint Ryuu-nii előtt. De ő nem. Ő unatkozott, és kereste a kalandot, most éppen abban, hogy idejött, utánam, és nem hódolt be az akaratomnak teljesen. A konfliktusból származó izgalmat kereste. Csakhogy...
- Ezt már mondtad, mégsem teszel semmit érte ^^ Nem vagy őszinte, Ryuu-nii. Félelmet érzel, ezért palástolod a valódi gondolataidat. Félsz a veszteségtől, ami érhet, ha nem alkalmazkodsz hozzám =) - szembesítettem a viselkedésének okával. Irányítani akart, de attól tartott hogy ha megteszi, akkor nem fog tudni szórakozni, ezért visszafogta magát és hagyott érvényesülni. Behódolt nekem, azonban ettől nem érzi magát jól. Csalódottság, bosszúság. Egy taposóaknán állt, ha lelép róla, véget ér az élete, de ha rajta marad, az sem megoldás. Segítségre volt szüksége =)
- Fiú vagy, én pedig vonzó vagyok számodra. Kívánatos. Izgalmas. És amíg nem kapod meg, amit akarsz, addig nem tudsz másra gondolni, nem tudsz tovább lépni. Hazudtál, mert azt hitted, ezzel felelsz meg nekem, és ha megfelelsz, eléred a célod - magyaráztam tovább, immár úgy, hogy eltoltam őt magamtól, így újra a szemébe nézhettem. Látni akartam, mit szól a szavaimhoz. A magyarázatomhoz. Az abszolút, megcáfolhatatlan igazsághoz. Általában az emberek nem viselik jól, ha szembesítik őket a hibáikkal, de úgy éreztem, Ryuu-nii esetében ez nem lesz igaz.
- Szóval hadd kérjelek meg újra. Mutasd meg, hogy nem csak a bájaimmal kívánod elűzni az unalmadat =) - kérleltem cseppnyi bujasággal a hangomban. Most megtalálod a helyes választ? Vagy kitörsz végre az irányításom alól? ^^

_________________

Madness is a gift that has been given to me

Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Szept. 21, 2015 3:36 pm

A fülénél fogtam meg. Mosolyom inkább volt vicsorgás, mint az ajkak lágy elmozdulása. Nem palástoltam dühöm. Tajtékzottam. Hangom azonban mindebből semmit sem sejtetett, és ez ijesztővé is tehetett volna. De nem előtte. Más megrémülne ha egy kitörni készülő vulkán haragjával festem az arcomra a ráncokat, a szemöldököm szúrósan lefelé tart, majd a fogam csikorgatom, de a hangom lágy marad és könnyed, akár ha ő és én nem látnánk semmit sem  rossznak. Őt azonban ez nem ijesztheti el, tudtam jól, mégsem álltam meg. Csak lássa, hogy mit érzek! Tulajdonképpen csalódtam volna, ha hátra hőköl, a célom egyszerű információ közlés volt csupán. Eddig engedtem neki. Adtam magamból annyit, amennyit a jelen helyzetében megérdemelt. Izgató volt, kívánatos, és a szó nem csak erotikus értelmében. - Ch. Túl sokat akarsz. - Feleltem csevegős hangnemben. Mindvégig, amíg el nem tolt, mozdulatlanul hallgattam szavait. Nem vehette ki, mit érzek, csak akkor, amikor én megengedtem neki. Miután egymásra néztünk, minden más lett. Tudattam vele az álláspontom. Becsuktam a szemem, és egy mélyről jövő, látványos sóhaj szakadt fel a torkomból. Az arcomon nem ijedtség barázdálta a ráncokat, hanem az, hogy nem voltam megelégedve vele. A fülénél tartottam őt, bár a kezem csak épphogy ott lebegett kettőn között. Azért nyúltam ki, hogy a kapcsolat ne szakadjon meg. Figyeljen rám. Lásson. - Miért gondolod, hogy érdemes vagy rá? - Elhúztam már-már játékosan a számat, de még mindig ott volt rajta a bosszúság. - Csak mert érdekesnek tartalak? - Szánakozó kuncogást hallattam.  Elengedtem, a szobára vittem tekintetem. Ez egy alapvető technika. Arra kényszeríti a velem szemben ülőt, hogy ő is oda vigye a tekintetét, ahová én. A kínzó és egyéb játékszereken jártattam végig a tekintetem. Nem tetszettek. Barbár, értelmetlen dolgoknak tartottam őket és noha nem mondtam ki, az arcom elárulta. A körút után visszavittem rá a vörös szemem. Az én vérvörös íriszeim, az ő felemáséiba. Lassan elengedtem a fülét, és a szájára ejtettem jobb hüvelykujjam. Először tetszett, majd úgy tettem mintha unnám és gyengén meg is taszítottam. Felálltam, újból a szobát vizslatva.  Egy hosszú pillanatig úgy tűnt, mintha üvölteni, vagy széjjel dobálni készülnék a teremben minden mozdíthatót. Ám ez esett volna legtávolabb az igazságtól. Felemeltem a karom, játékosan felé fordultam. - De nem hibáztatlak miatta. Wink - Most már az arcom is követte a hangomat. Mosolyom ezennel őszintének hatott, mintha éppen megbocsátottam volna neki. Leguggoltam elé, bizalmassá váltam, hangom is suttogó volt. - Megbabonázó a tébolyultságod. *.* Bár sértő, hogy feltételezed rólam a pusztán testi örömök hajhászását. :/ - Felemeltem a mutató ujjam. - Elárulom, nem jártál messze az előbb. Okos lány vagy. - Újra felé mosolyogtam. Bátorítón, mint egy testvér a vizsgázni készülő kishúgának, majd megráztam a fejem. - Viszont azt hiszed, hogy legyőzhetsz. Nem az a fajta vagyok. Vedd úgy, hogy képtelen vagyok veszíteni. Ez is férfi mivoltom miatt lehet, talán. :3 - Mélyen beszívtam a levegőt, minden cseppjét élvezve. Elkalandoztam gondolatban. - Sok mindent tehetsz velem, de nem győzhetsz le. - A tekintetem ő közötte és aközött vándorolt, ahová nézett.  Ha rám, akkor  a szemébe vájtam saját tekintetem egyszer-egyszer. Derűsen, úgy mint aki tudja, nem érheti semmi baj. Már nincs mitől félnie. Tulajdonképpen sosem volt. - Harcolhatunk is. Szóval, tettekkel. - Megrántottam a vállam. Ez tőlem egyértelmű jele volt annak, hogy unom. Nem izgatott, nem kívántam foglalkozni vele. Akkor sem ha ő igen, és ha ő igen, az bosszantó volt és csalódás. - Vagy meg is mutathatod, hogy hol vagyunk. Ha nem hiszel a szavaimnak, nem fogom bizonygatni, hogy mit érzek. :3 - Kuncogtam, hirtelen jött a nevetés, és át is adtam magam egy pillant erejéig. - Butus. :3 - Majd újra megrántottam a vállam. - Kockáztatnod kell. Belemész az ismeretlenbe, vagy maradsz az ósdi "nézzükmegmilyenamikorlevágomazújját" katasztrófánál. - Mondat közben a megfelelő szavaknál, kissé hadartam, és elvékonyítottam  a hangomat, hogy elég idegölően hülye picsás legyen. Majd kitártam egyik karom, jelezve a szobára. - Én várok. - Hátra dőltem, az ágy úgy is kapóra jött. Hirtelen olyan nyugodt voltam. Nem azért, mert tudtam, hogy nincs fájdalom érzet. Szentül hittem, hogy ha lenne is, ugyanígy cselekednék. Kockáztattam. Ahogy neki is tanácsoltam az előbb, és ezzel együtt megismerhetek valamit. Hogy dönt? Nehéz választás, persze, biztosan sok mindent átélt már ez a bizarr szoba. Rolling Eyes De a kínzások egy sémára épülnek, még ha az alanyok eltérő reakciót is mutatnak. Végül mindig ugyanaz a vége. Azonban amikor dönteni kell, az érdekes személy, érdekesen dönt!

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29

Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
662/700  (662/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Szept. 24, 2015 3:53 pm

Nem úgy viselkedik, ahogy elvárom. Nem úgy. Hiába akarom, hogy bábként rángathassam, és azt tegye, amit én kívánok tenni vele, mégsem teszi. Arcátlanság... nem =) Hiába akarom, nem fogja azt tenni, mert ő olyan, mint Nii-sama. Nem is akarom, hogy engedelmeskedjen nekem, mert akkor unalmas lenne, akkor olyan lenne, mint a többi. Könnyen befolyásolható játékszer. Egy baba. Márpedig én már kinőttem a babázásból ^^ Tetszett, ahogy feldühítette magát miattam. Tetszett a szemében villogó düh. Ez is bizonyította a félelmét. Olvastam egy könyvet, ami érthetetlenül népszerű világszerte, engem viszont rendkívüli módon untatott. Minden fekete volt benne, vagy fehér. Viszont volt benne egy idézet, aminek az igazságtartalmával nem lehetett vitatkozni. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést. Pont azt, amit szeretek *.* Áldás volt a düh, amit sugárzott, csillogó szemekkel fürödtem benne. Lenyűgöző volt, csodálatos *.* Szótlanul néztem, mit csinál, hallgattam, amit mond. Egy pillanatra se vettem le róla a tekintetem, egyetlen pici pillanatra se *.* Végig őt bámultam, áhítattal a szememben. Hallgattam az édes hangját, amiből csak úgy sütött a felsőbbrendűség csodálatos tónusa *.* Olyan aranyos volt, ahogy azt hitte, fölöttem áll *.* Még mindig azt hitte, hogy jobban jár, ha képmutató marad és nem mutatja meg, mire gondol, mit akar valójában. Félt tőle, hogy ha megmutatja a meztelen valóságot, akkor elmenekülök megint. Megértem ^^ De már igazán nem kellett ettől tartania. Végleg beleestem *.* Pont, mint Nii-samába *.*
Megtámaszkodtam a karjaimmal a padlón, és eltoltam magam tőle. Kicsit elgémberedtek a lábaim, így nehezemre esett talpra állni és stabilan megállni, de néhány pillanat és egy-két apró lépés után újra működőképeseknek éreztem a végtagjaim, és hangosan kuncogva a nyakába ugrottam, boldogan dörgölve az arcom az övéhez *.*
- Most már nem kell félned, nem fogsz elveszíteni ^^ Nyugodtan légy őszinte magadhoz és hozzám is, én elfogadlak úgy, ahogy vagy ^^ Úgy akarlak, ahogy vagy. Mindenedet *.* - fejeztem ki a vágyamat boldogan, és közben majd kiszorítottam belőle a szuszt...már ha képes lettem volna rá, de csak egy gyenge lány vagyok ^^ - Nem akar senki legyőzni, nincs rá szükség, hogy harcoljunk ^^ Nem vagy veszélyben... azt teszel velem, amit csak szeretnél ^^ - emelkedtem fel kissé, és néztem mélyen a szemébe - Érted ugye? Nem kell tovább játszanod egy olyan szerepet, amivel meg akarsz nekem felelni. Azt akarom, hogy a tetteké legyen a főszerep... Ryuu-nii =) - vidám, csicsergős hangomba egy csapásra beköltözött némi baljós tónus, szemem csillogásának is nyoma veszett, csak a jéghideg ürességet lehetett benne látni. Ám aztán elpirultam, és lélektükreimbe is visszaköltözött a melegség - Szeretlek, Ryuu-nii *.* - adtam a tudtára vallomásomat, aztán lesütöttem a szemem. Yada... ez olyan zavarba ejtő volt... Embarassed

_________________

Madness is a gift that has been given to me

Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Ryuu on Szer. Okt. 07, 2015 2:45 pm

// *poszt írás helyett azon röhög egy ideje, hogy a legnagyobb gyilkos gondol magára úgy, hogy* " én csak egy gyenge lány vagyok ^^" .... kész, meghaltam xD //

Jellemző volt. Tébolyult és fanatikus - mondhatom így - módon szögezte a tekintetét az enyémre. Nem tudom, nem tudhatom miért, de biztosan köze van ennek ahhoz a bizonyos személyhez, akit emleget. Sértette a büszkeségemet, hogy egy másik földi halandóhoz hasonlítgassanak, ám nem volt mit tenni. Kuro még így is érdekes volt és egyre inkább az a titokzatos idegen is. Talán már ismerem is, csak még nem tudok eleget róla, hogy összekapcsolhassam. Beszéltem tovább, annyit amennyit jónak éreztem, amikor már remélhettem, hogy kiváltom vele a megfelelő reakciót. Addig, nem tovább. És, hogy pontosan mi is a megfelelő? Először is le kell tennie arról, hogy itt tartson... bármit is jelentsenek a kínzó eszközök. Nem hittem a valódiságukban, de nem akartam még itt abba hagyni a játékot. Akár tényleges halált jelent, akár nem. Ezen felül viszont nem voltak konkrét terveim. Nem vártam semmire, sőt! Kíváncsi voltam rá, hogy mivel rukkol elő. Bár nem számítottam sok újdonságra, annyira nem voltam lelkes. Épp kényelmesen elhelyezkedtem az ágy végénél, elnyújtózva a földön, mikor ő felállt. Nem zavartattam magam, had jártassa be az elgémberedett izmokat. Míg őt figyeltem az jutott eszembe, hogy milyen valóságos ez a játék. Még ezekre a nüansznyi érzésekre is ad egy alternatívát. Nem teljesen valósághű, hiszen nincs fájdalom, de ott van ez. Nem tudod igazán megfogni és mire elgondolkoznál rajta, már nincs is, mégis megadja az ízét a világnak. Ez egy teljesen új élet, mintha nem is emberek hanem egy másik faj szülöttei lennénk, akik máshogy élik meg az érzéseket, mint a Föld lakosai.
Aztán a nyakamba ugrott.
Nem kifejezetten minden átmenet nélkül, nem volt hirtelen, számíthattam volna rá, de ... én mégsem számítottam erre. Volt benne valami érthetetlen. Nem azért, mert ne lett volna képes rá. Jól tudtam, hogy megdöbbentő személyiség, de ennek nem volt semmi értelme! Vagyis. Ő volt maga a kiismerhetetlenség. Legalább is felszínesen. Így láttam. Egy zseniális elme, tele zavarokkal, és őrültségekkel, de én mégis láttam a rájuk épülő sajátos mechanikát. Ki akartam bogozni, hogy mindent megtudjak róla, hogy az enyém lehessen! Még annak is volt értelme, hogy be akart ide zárni. Érdekes voltam a számára, ezt használtam ki. Talán ugyanúgy mint ő énnekem. A mostani reakciója viszont puszta érzelemkitörés. Vagy nem? Játszik! És ez olyan hihetetlen? A szavai negédesek voltak, olyanok, amiket nem hallottam még. Ilyen nyíltsággal még senkitől sem. Volt az anyám, aki egy idő után félt tőlem, voltak lányok akik a kedvemben jártak, de csak féltek tőlem, és voltak a cimbik, akikben sosem bíztam... és. Nem!
Erővel kellett rendeznem az arcomat, hogy ne leplezzem le magam... még jobban. A zavartan feltartott kéz is lehullt. Talán komolyan is gondolhatja. Elvégre ő nem olyan mint a többi. A szeretetét sem éli meg úgy. Csak olyan őrült módon, mint az előbb is. Szeretete jele lenne az is, hogy feldarabol és kis dobozkákba csomagol, hogy örökre az övé maradjak.... tudtam ezt és mégis... miért esett ilyen jól?
Bevillant egy kép, amint a nyakához hajolok és rátapasztom a számat. Megkóstolom, a végén lenyalogatva minden nedvességet róla. Az volt a röhejes, hogy nem azt az érzést váltotta ki bennem, mint eddig. Valami sokkal melegebb... valami volt.
- krühüm... - Mosolyogni próbáltam, de oldalra hajtott fejjel, és cékla vörösen nehezen ment. Vettem egy mély levegőt... és rákényszerítettem magam, hogy őrá nézzek. - Akár, be is mutathatnál az új barátaimnak. x) - Túl leszek rajta. Engem nem hozhat zavarba semmi! >< De legalább sikerült mosolyognom.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29

Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
662/700  (662/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Kuromajo on Pént. Júl. 15, 2016 5:40 pm

Hirtelen... megváltozott. Valami történt. Miközben átöleltem. Miközben hozzá dörgölőztem. Miközben szerelmet vallottam neki. Miközben boldoggá tett a létezése. Miközben megadta a hamis képzetet, hogy Nii-sama itt van mellettem. Ryuu-nii egy pótlék volt, tudtam ezt jól. Tudtam. Tudtam, de mégis szerelmes voltam belé. A benne rejtőző Nii-samába. Úgy verdesett a szívem, mint vele, úgy vágytam az érintésére, arra, hogy megsimizze a buksimat, hogy megdicsérjen, hogy kedvesen rám mosolyogjon, hogy magához szorítson, hogy megcsókoljon, hogy megmutassa, hogyan lehet gyengéden szeretni. De most valami történt. Megtorpantam. Ijedten néztem rá, de ő nem nézett rám vissza. Kerülte a tekintetem. Kényszeredett, hamis mosolyt erőltetett magára. De aztán megpillantottam a szemét. Félelem. De ez nem olyan volt, mint eddig. Nem voltam benne biztos, hogy mitől félt. Ez zavart. Bosszantott. Idegesített. Nem csak a tekintete. Az egész viselkedése. A kisugárzása. Furcsa volt. Szokatlan. Még sose néztek rám így, még sose.
- Mi a baj, Ryuu-nii? - szólaltam meg. Cérnavékony volt a hangom. Ijedt. Remegett - Valami rosszat tettem? - aggódtam. Féltem. Valamit elrontottam, de nem tudtam, mit. Nem értettem, amit láttam. Olyan volt, mintha feladott volna egy harcot, mintha elfogadott volna valami elkerülhetetlent.
- Új barátaid...? - értetlenül kérdeztem vissza. Körbenéztem. Milyen barátok? Nincsenek barátai. Nem lehetnek barátai! Ha a barátaira figyel, akkor rám nem fog. Ő hozzám tartozik! - Ryuu-nii... miért akarsz barátokat? Én nem vagyok elég neked? - kérdeztem a fejemet oldalra billentve. Kissé üres lett a tekintetem - Vagy te nem is szeretsz? - folytattam az értetlenkedést. Elveszettnek éreztem magam. Gyengének. Sebezhetőnek. Kitárulkoztam előtte. Mi lesz, ha nemet mond? Én azt nem viselném el. Miért viselkedik ilyen furcsán? Mi történt vele? Mit hibáztam el? Én nem ronthattam el semmit, képtelenség, lehetetlen, elképzelhetetlen! Nyugtalanná tett. Válaszokat akartam. Nii-sama mindig meg tudta értetni velem, ha valami komplex dologgal vagy érzelemmel találkoztam. Lázasan kutattam az elmémben, de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam. Soha semmikor. Emlékeztetett valamire, de mégis teljesen más volt. Nem értettem. Nem értettem.
- Magyarázd meg - csúszott ki a számon, én pedig ijedten kaptam a kezeim az ajkaim elé, mielőtt végül csüggedten lehajtottam volna a fejem, a kezeimet pedig az ölembe ejtettem.

_________________

Madness is a gift that has been given to me

Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Ryuu on Csüt. Okt. 20, 2016 11:29 am

Korholnom kellett volna magam, amiért túl sokat mutattam magamból ő előtte, de nem ezt tettem. Néztem a pofiját, a lefelé görbülő ajkait, és kivételesen nem valami erotikus ötlet jutott eszembe, hanem az, hogy ez a lány komolyan gondolja. Túl őszinte volt, és én hittem neki. Elhittem, hogy most így hiszi. És még az is csak valahol a távolban hangzott fel a tudatom mélyén, hogy mi lesz később? Imponált a kiakadása. A követelés, hogy magyarázzam meg. De mit? Fáradt voltam, ~ vagy azzá tett? ~ színészkedni. De ez is csak utólag lett nyilvánvalóvá. Mindkét kezemmel fogtam a vállait, jobbról balról, hogy egy leheletnyit hátrébb toljam. - Miért? Te talán engem szeretsz? - Fásultan szólaltam meg. Úgy mint akit soha senki nem szeretett még igazán. Így azt se tudja, hogy milyen. Elengedtem jobbját, hogy egy rakoncátlan tincset tekerjek az ujjam köré a halántékáról. - Nem ismersz. - Cinizmus is lehetett volna, mégsem az volt. Sőt. Bántam, hogy nem ismer. Hogy így mondja, hogy szeret. Hiszen így hiteltelen, nem? Fájt a fejem ettől az egésztől. Az a furcsa érzés. Mint amikor elgémberedtek a végtagjaid. Kedvem lett volna felállni és kijelenteni, hogy "Ez nekem nem tetszik". Kimenni. Kirúgni az ajtót, átvándorolni a falakon és... tudtam, hogy nem lehet. De ezt kívántam a legjobban abban a helyzetben. Fújtam egyet. - Ch. Nem tudod milyen, amikor szeretek. Vagy milyen környezetben vagyok képes a legjobbra... - Kiengedtem a tincset, megsimítva egyetlen ujjal az arcát vele. A tincs göndör maradt. Elnézegettem. Tetszett. - Nem is biztos, hogy akarnád. - Őt néztem, lemondó mosollyal, és nem fordult meg bennem, hogy ezzel vajon kit minősítek. Megfogtam az arcát mindkét kezemmel közre zárva, közelebb hajolva hozzá. Egyre gyorsabb ütemben vert a szívem. Mondani akartam neki valamit. Valami ahhoz hasonlót, amit az előbb éreztem. Olyasmit, ami kifejezi azt... - De most akarod, hm? Megmutatom. - Már csak egyetlen centi választhatott el minket egy csóktól. Erősen tartottam. Azt akartam, hogy érezze azt, amit az előbb én is. Nem gondoltam, hogy másképp is lehet. Ebben a csókban azonban benne volt az a fura érzelem is, ami intenzívebbé tette, s egyszersmind hosszabbá. Megtestesülése a furcsa vonzódásomnak felé és a birtoklásvágyam ösztövér elegye.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29

Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
662/700  (662/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Csatornák

Témanyitás by Sponsored content Today at 2:27 pm


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.