[Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Itachi Saton on Szomb. Feb. 08, 2014 12:17 pm

Bár felsegített és adott Health potiont de ez a minimum ha már lelőtt és miközben beszélek ez a nőszemély még kardot fog rám. Nem tudom mivel húztam fel de mind egy is pont nem érdekel mit gondol majd csinálok neki bajt ha kötekedik. Persze aztán levette a kést ~Nyilván tudja kivel van dolga~ a mellemről de még beszólogat.
-Ez nem babazsúr? Akkor rossz helyen járok -húztam tovább a nő agyát -tudom miért segítettél ne is mond!
Elnevettem magam és ő csak folytatta kritizálta az indikátoromat.
-Lehet, hogy egyeseknek vörös indikátora van de azok legalább emberek és nem olyan őrültek és nevetségesek, hogy jártassák a szájukat annak akik veszélyesek számukra. -majd akkor alig alig bírtam ki, hogy ne nevessek rajta -de vigyázz! Ha így folytatod valamelyik vörös még jobban bevörösödik ha a te fejedet veszik! -viszont ekkor már komolyra fordítottam a szót és nem is vártam meg míg válaszol csak elsétáltam és beépültem a csapatba. Katherina indulásra intette a csapatot és hamar a esős csapadék hó formájában zúdult az égből és nem akart alábbhagyni.
-Főnökasszony! -kiabáltam Katherina-nak -ez így nagyon nem lesz jó! A hó elfog minket temetni és mind itt fogunk meghalni. Ráadásul kezd sötétedni is hamarosan itt vannak a mobok is és gondolom nincs kedve megint lövöldözni meg farkasokkal küzdeni szóval talán valami tábort kéne vernünk.
Ám Katherina nem szólt semmit és ahogy ránéztem eléggé be volt még pöccenve. Tök mind egy majd megfagynak én majd megoldom de ezek... Sétáltunk tovább és megpillantottam egy kis kunyhót majd, bár tudtam, hogy Katherina ideges ismét szóltam neki elvégre itt megtudnánk magunkat húzni...
-Katherina ott a távolban szerintem egy kunyhó lesz... Nem lehet látni tisztán a sok hótól de valószínű, hogy az az. Talán megnézhetnénk és ott meghúzhatnánk magunkat míg eláll a hóvihar...

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Snowcat on Kedd Feb. 11, 2014 2:43 pm

Majdnem mondtam valamit erre a nagyképű fazonkára, de úgy láttam, felesleges, hiszen Katherina úrnő már igyekezett helyretenni ezt a figurát. Erre meg mit kapott szegény? Újabb beszólást. Nyo, erre azért már mindenképpen lépnem kellett.
- Hé, vöröske, lehet, hogy talán igazad van, de te már így is túl vörös vagy ahhoz, hogy egy rendfenntartó banda vagy egy másik vöröske téged vadászon le busás pénzért sokkal előbb, mielőtt Katherina úrnőt kapnák el. Szóval csönd és induljunk tovább! Úrnő, parancsoljon előre.
Ezzel el is indultunk. Nem mondhatnám, hogy teljes volt a nyugalom a csapatban, nyo. Igaz, hogy már jó ideje messze jártunk a farkasfalkától, még így is feszültség volt a levegőben. Ott mentünk Reginával a két fél között... Itacsicska vs Katherina úrnő. Én az utóbbinak szurkolok. Remélem, a piás ezúttal a mi oldalunkon áll... és azt is, hogy végre kijózanodott. Ha netán alkohol-elvonási tünetek keletkeznének rajta, számomra inkább szórakoztató lenne. Legalább megtanulja a kurafi, hogy kell leszokni az alkoholizmusról.
Egyik pillanatról a másikra kemény csapatékváltozás hó és szélfújás kíséretében. Nagyon-nagyon imádnám ezt a környezetet, de nem tudom kiélvezni, ha egy ilyen feszült bandában kell caplatnom.
Újabb beszólás egyik féltől a másiknak a fejem felett, azaz Itacsicska járatta a pofáját, mintha ő lenne a csapat zsenije.
- Nem akarok megint beleszólni, de szerintem eléggé egyértelmű mindenki számára, hogy mi van itt, csak a kérdés, hogy hol találjunk szállást, Okostóni!
Katherina úrnő még így is elég ideges, és nem is csodálom miért. Az tutimix, hogy ő is tisztában volt azzal, amiről eddig feleslegesen okoskodott a másik fél. Regina mellettem már nagyon felborzolta a bundáját, hogy jobban megvédje magát a hóvihartól. Nyo, de jó neki ekkora bundával. Mit nem adnék érte, hogy nekem is ilyen szép vastag bundám legyen... ezért Reginát felkaptam a földről, és a nyakamra tettem, hogy legalább a nyakamat melegítse egy kicsit. Nem örült ennek, de aztán hosszútávon élvezte, hogy neki nem kellett császkálnia, míg nekünk igen.
Nyo, aztán hirtelen megpillantottunk nem messze egy kis viskócska... nya végre, csak találtunk egy helyett, ahol meghúzódhatunk!
- Igen, ez egy kunyhó! - erősítettem meg azt, amit Itacsicska látott. - Erre az észlelésem a tanú! Na megyek én, megnézem, hogy lakik-e benne valaki vagy nem, mert azért szó nélkül nem állíthatunk oda, ha netán valóban lakják-e!
Azzal előre, de óvatos lépésekkel siettünk Reginával, hogy felderítsük ezt a házat. Először csak óvatosan bekukkantottam az ablakba, hátha látok innen valamit vagy valakit odabent. Ha valamiért nem látok semmit az ablakon keresztül (vagy takarja valami, vagy olyan koszos), akkor bekopogok. Ha többszörös kopogásra sem reagál senki, akkor visszamegyek a csapathoz és szólok nekik, hogy jöjjenek, mert abban a házban senki sincs.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Danee on Szomb. Márc. 01, 2014 10:05 pm

//MESÉLŐI POSZT


- Igen, az lesz az... – feleli elcsüggedten a nő, oda se fordulva, csak a hólepte tisztás fehérbe vont fűszálait rugdalja mérgében
- Menjetek előre, mi is mindjárt... csak még... – az égre emeli a tekintetét, nem zavartatva magát, az arcára hulló apró hópelyhektől sem, melyek a koszos-szürke égi dunyhákból szállingóznak alá.
Egy nagy elégedetlen sóhaj hagyja el az ajkát, mielött a kíséret másik két tagjával utánatok indul.
A menedékház, csupa-fa rönkház, tornácát percről percre falja fel a szélfútta hó. Ablakaiból nem mutatkozik fény, kéménye sem ereget füstöt. Csend honol a tájon, csak a varjak kárognak, s a csizmáitok talpa alatt ropog a hóval borított avar.
Snowcat hiába kopog egyszer, kétszer, sokszor, nem jön felelet, s nagyon keresnie se kell a csapat többi tagját, hisz addigra már mindenki ott toporog az ajtó előtt.
Katherina terelgeti arrébb a kísérőit, s az ajtóhoz jutva, kulcs és jelszó nélkül nyit be oda
Sötét van, a kinti világosság mit sem segít, most, hogy a hófelhők eltakarva a napot, szutykos szürkületbe vonták be a tájat. Épp csak annyit látni, hogy egy folyosó húzódik előttetek, ajtók mindkét oldalt, s szemben is.
- Kerüljetek beljebb! A hideg elől ma éjszakára itt húzzuk meg magunkat, holnap pedig kitaláljuk hogyan tovább... – tessékel benneteket beljebb, a benyitott ajtót kitárva előttetek.//Kurokoto és Skaara 500 szóval pótolhat. Határidő: 03.07 péntek éjfél.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Skaara on Kedd Márc. 11, 2014 4:57 pm

Kicsit mint valami zombi, a gondolataimba merültem. Felettébb érdekes események, ami közt összefüggéseket próbáltam megfigyelni, de kudarcba fulladt, a saját kaotikus elmém elvesztette a fonalat. Továbbindultunk, és zombi módjára követtem a társaságot. Katherina és Itachi civakodásán a "vörösödés" tekintetében meg tudtam érteni a kialakult helyzetet. Katherina céhéhez nem illik a vörös indikátor, és valószínűleg ki is tennék a céhből azonnal, holott nem szándékosan lőtt rá Itachira, hanem a reflexeinek hála lőtt. A gyorsaság pontjai felerősítették az érzékelést, az idő számára máshogy telt, ahogy a harcnál is látható volt, hogy amíg én kettőt pislogtam, ő kettő farkassal végzett. A SAO rendszere ily módon emberfeletti képességek birtokába juttatja a játékosokat csupán néhány bájtnyi adat miatt, amik a tulajdonságokat írják le ebben a világban. Nem csak gyorsaság terén, hanem észlelés, látás, erő, kitartás amik még látványosak ilyen szempontból. Emberfeletti erő, éles látás a legnagyobb ködben és füstben, amikre a valódi világ törvényei alapján lehetőség sincs. Egy csont-és-bőr kategóriájú ember ott nem dobálózhat nálánál kétszer nagyobb sziklákkal, és az optikai zoom sem pörög nála a novemberi ködös reggeleken, hogy pl. vezetés közben észrevegye az úton átszaladó szarvast. És vannak olyan dolgok is, amik kifejezetten igazságtalanok. Ilyen például a fegyverkezelés, amellyel a kétbalkezes emberke simán el tudja verni az olimpiai vívót is, ha sokkal több pontja van fegyverkezelésen, mint a bajnoknak.
De legalább most nem a Kurokoto vs Snowcat szájkarate volt a műsoron.
Ahogy haladtunk, odaértünk egy házhoz, ahova Snowcat már kopogtatott is, de semmi válasz nem jött bentről. Vagy csak szimplán packet-lossos az ajtó, és semmi nem megy át, de azt kétlem. Aztán Katherina benyitott, és sehol senki. Csupán a félhomály. Aztán ahogy beértünk, az egyik üres szobába betelepedtem, valószínűleg a többiek is hasonlóan tesznek. Kicsit pihengettem, és csak gondolkodtam. Holnap reggel indulunk tovább, és addig még sok időnk van. Végigfutottam a tárgyaim listáját, majd kiléptem a menümből. Aztán ismét agyalni kezdtem. Katherina eléggé ideges lehet, vagy legalábbis nem épp jó kedvében. Elég sok minden összejött neki, a farkasoktól elkezdve a kocsmabútoron át az elkóborolt majd majdnem lelőtt kémig. Nem irigylem, hosszú napja volt. Lehet nem a legalkalmasabb a pillanat, de egy próbát megér. A többiek miatt inkább nem kopogtatok a szobájánál, mert ki tudja, még a falnak is füle van, esetleg Kurokotonak meglenne a holnapi két üveg közti beszédtémája, vagy hasonlók.
Újra lehívtam a menümet, és az üzenet írása menüpontra ráböktem. A címzetthez beütöttem a Katherina nevet, remélhetőleg a játékban is ezt a nevet használja, és átmegy majd az üzenet. Ellenkező esetben egy hiba jön vissza, hogy "Hiba az üzenet küldése közben". Ugyanez jönne akkor is, ha valami blokkolná az üzenetküldés-fogadást, de hogy pont egy ilyen helyen lennénk, arra viszonylag kevés esélyt látok.
Aztán elkezdtem pötyögni az üzenetet:
Spoiler:

Kedves Katherina!
Hosszú nap volt a mai, és eléggé eseménydús volt az utunk. Hogyha van kedved hozzá, örülnék neki ha átjönnél egy kicsit beszélgetni egy csésze forró kávé mellett, és kicsit jobban megismernénk egymást Smile
Skaara
Aztán az üzenet küldés gomb után vártam a fejleményeket. Remélhetőleg Katherina átjön és elbeszélgetünk, esetleg itt marad éjszakára. Nem valószínű, de el tudnám viselni, ha úgy alakulna.

_________________

Pontozás:
1. szint
Élet: 4 (20)
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+1)=4
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


avatar
Skaara
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Sep. 08.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
229/250  (229/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Snowcat on Szer. Márc. 12, 2014 4:50 pm

Kopogtam, semmi. Benéztem az ablakon, semmi. Csekkpojnyt. Üres a ház, és egy ellenségnek semmi nyoma, nyo. És jött is Katherina úrnő kinyitni az ajtót.
Azt nem mondanám, hogy jó meleg van itt, mint a legtöbb fogadókban, nyo, de ahhoz megfelel, hogy meghúzzuk magunkat éjszakára. Különben is én, még mielőtt a White Rose-hoz csatlakoztam volna, sokáig csöveztem az utcákban vagy sikerült valahogy kivennem egy-egy szobát hála az én bájomnak, amivel sikerült pár hölgyet akkor elbűvölnöm.
- Amondó vagyok, azért nem árt éjszakára őrséget állítanunk - javasoltam a kanfajtársaknak. - Nem tudni, hogy elég biztonságot fog-e nyújtani nekünk a fakunyhócska, nyo. Mi négyen felváltva fogunk őrködni két óránként. Katherina úrnő sokkal több dolgot tett a mai nap folyamán, mint mi négyen együtt, úgyhogy neki nem muszáj részt vennie az éjjeli őrségben. Vállalom, hogy én kezdjek, és majd utánam fog jönni egymás után a többi. Aztán majd eldől, hogy a következő éjszaka melyikünk lesz az a szerencsés, aki egy kemény nap után végigaludhatja az éjszakát. Jól gondoljátok meg, hiszen nem egy veszélytelen erdőben vagyunk, ahol sok a farkaskoma és talán Regina rokonai is még letehetik nálunk tiszteletüket az éjszaka folyamán.
Nya, természetes, hogy őrséget kell állnunk, hogy biztosítsuk egymás biztonságát. De ez azért is jöhet jól, mert így akkor ki is derülhet, hogy itt a csapatban ki lesz itt megbízható, és ki nyem. Katherina úrnő meg hadd aludjon, szegény elég sokat harcolt és idegeskedett a hülye Itacsicska miatt (is). Tőlem oké, ha netán ő is kivenné a részét az őrködésben, mégis talán jobb lenne, ha kiheveri inkább azt a sok feszültséget, nagyon ártana neki ez az éjszaka folyamán munka közben, és nem tudna arra koncentrálni, amire kéne. Mi viszont nem vagyunk túl frusztráltak, és ami azt illeti, bennem jobban megbízhat a küldetésadónk, mint ebben a másik háromban együttvéve! ˇ^ˇ
És valóban elkezdtem az őrködést minden ellenkezés ellenére (ha volt). Regina ott volt mellettem. Mivel ő éjszakai állat igazán, így ő akár az egész éjszakát is végig őrködné.
- Papa, akarod, hogy az utánad jövőkkel együtt őrködjek?
- Hát... nem is tudom. Végül is miért ne? Valakinek azért szemmel kell tartania ezt az Itacsicskát, mert ennek nemhogy a szeme, még a pofája se áll jól... a ruházatáról meg ne is beszéljünk. Nagyon nem méjsztrím a csávó.
- És a piás bunkó?
- Abból kinézném, hogy bealudna őrködés helyett! Ha jön, akkor egy percre se hagyd, hogy igyon és bealudjon, mert még rajta száradhat a nyugodt-nyugtalan éjszakánk! Sőt, abban se vagyok biztos, hogy hajlandóak lennének őrködni éjszaka, mert jobban szeretnének lustálkodni vagy elcsábítani szegény úrnőnket... szent kötelességed, hogy csapatmunkráa bírd őket! Értettem?
Regina tisztelegve emelte fel a farkát azt jelezvén, hogy ezúttal lelkesen vállalta a feladatot. Ahogy a két órás őrködésem lejárt, megyek felverni a következő szerencsétlent, aki őrködik utánam két órán át, amíg őt nem követi a következő. Regina egész éjjel rejtett leshelyéből segédkezett őrködésben, vagy közben figyelte árgus szemekkel a többieket.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Klein on Szer. Ápr. 23, 2014 11:47 pm

Küldetést lezárom!

Jutalmak:
Snowcat - 46 xp és 60 arany
Skaara - 46 xp és 60 arany
Kurokoto - 36 xp és 50 arany
Itachi - 35 xp és 50 arany

Céhjutalmak:
White Rose - 30 arany a céhbankba
Enhi, Nio, Kiyoshi, Snowcat, Ryutoshi 4-4 exp, Thunder 3 exp.

Crazy Cemetery - 25 arany a céhbankba
Astaroth, Itachi és Darkness 6-6 exp, a többiek fullon.

Jártasságok:
Snowcat
Keresés - nem talált
Páncélkészítés: Bőr Sisak Recept, Kapcsolat Gyűrű Recept
Érclátás (56 -> 71): 5 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 7 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Itachi Saton
Fegyverkészítés: Éles Kés Recept, Futóíj Recept

Kurokoto
Érclátás (31 -> 44): 6 Bronzérc, 6 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 5 Vasérc
Növénylátás (31 -> 44): 7 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Váltságdíj - Felderítők

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.