Kazuma vs Ayani 4. forduló

Go down

default Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 10, 2013 10:08 pm

A mai nap csodás volt. Sütkérezhettem a napon a jó időben, futkoshattam össze-vissza, ahogyan jó lesett, és megszabadultam minden bajtól, ami csak körbe vett engem a napokban, és Tűzrózsa társaságában élvezhettem az élet jókedvét. Az élet habos oldala (ahogy a sörreklám is említette valamikor) a mai. Minden nyugodt, minden szép, és kellemesen meleg, és sehol egy mitugrász mob, vagy gonosztevő, aki megzavarhatná nyugalmamat. Éppen fürdőruhában fürödtem a Tavacskában, amikor petem hangosan nyerítve távolodni kezdett a víztől. Hát végül is Lángparipa, szóval nem nagyon kedveli a vizes környéket, de azon kívül jól elvan, míg a sörénye, vagy a farka nem kap vizet. Én csak hagytam, hogy a víz sodorjon a felszínen lebegve. A nap sütötte arcomat, és kis híján, már az alvás határán voltam annyira kiszívta az energiát belőlem a tündöklő égitest. Így hát egy gyors rúgkapálózással máris a víz alatt termettem, és miután felemelkedtem gyönyörködhettem a 2. szinten. Az víz langyossága kellően ellazított, és lemosta rólam a sok koszt, ami rám tapadt a hosszú napok folyamán. Kis híján meg is feledkeztem, hogy valójában ez csak szimulált világ, de minden olyan tökéletesnek tűnt. Egy gondolat viszont aggasztott. Bár mindenki már szabadulna ebből a világból, én inkább maradék. Tűzrózsán kívül halott minden családtagom. Mindkét anyám és apám, bátyám, még a nagyi is. Egyedül petem jelentette családot, meg a céhem. Míg a céhem tagjaival bármikor találkozhatok kint petem végleg eltávozik, és soha többé nem fogom látni. Ez a dolog sajnos lelombozta jókedvemet, de megpróbáltam lemosni magamról ezt a bú-t, így újra víz alá buktam, és csak kis idő után jöttem ismét fel.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Okt. 12, 2013 10:23 am

Mit keresek én pont a második szinten? Természetesen egy minibosst. Ez még azon kevés dolgok közé tartozik, amiért érdemes lemászni a frontról. A probléma viszont ott kezdődik, hogy itt nincs boss. Bár ez nem csak az én problémám. Ha nem találom meg a bosst, amit a kölyök említett akkor lehet rajta fogok inkább gyakorolni. Azt mondta, hogy a tó környékén szokott feltűnni de egyelőre nyomát sem láttam.
Épp egy nádast akartam megkerülni mikor a közelből hangos nyerítést hallottam. Elővigyázatosságból rögtön aktiváltam a lopakodásom és úgy indultam meg a hang irányába. Az én szintemen már kevés játékos jelenthet igazi veszélyt de, sosem lehet tudni kibe fut az ember, na meg hogy hányan is vannak. Óvatosan közelítettem végig a nádas takarásában haladva, míg egy tisztább partszakaszon megláttam a hang gazdáját. A lángoló paripa láttán egyből megfeledkeztem a keresett minibossról. Ayani és Tűzrózsa tökéletesen megfelel boss pótlónak. Legutóbb már legyőztem de, sosem éreztem igazán a magaménak azt a győzelmet figyelembe véve, hogy akkor nem a saját pontjaimmal küzdöttem ellene. Most viszont itt az alkalom, hogy egyszer s mindenkorra megmutassam ki a jobb. Ha kell, akkor az életével együtt zárom le a mi kis párbajsorozatunkat. Ideje előhalászni a kasztom erősségét. Benyúltam a köpenyem alatt rejtőző üvegcsék közé és hamarosan már a késemen tudhattam az egyik paralízis mérgemet. Talán az összes többi közül ez volt a kedvencem. Volt is belőle elég. Eltettem a kést bár úgyis hamarosan újra elő kell húznom. Aztán lopakodásomat kikapcsolva el is indultam feléjük. Amint megláttam Ayanit felbukkanni a vízből, szépen köszöntem is neki.
– Védett területen kívül, felszerelés nélkül egy tóban úszkálni? Így nem fogod sokáig húzni… - közelítettem feléjük nyugodtan.

//1x Gyenge Paralízis Méreg elhasználva//
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 19, 2013 5:28 pm

Nem kellett odanéznem, hogy felismerjem a hang gazdáját. Kazuma volt az, és ha jól hallom felénk közelít. Nem különösebben érdekel. Csöndesen úszom a vízfelszínén, még, és csak akkor szólalok fel, mikor petem felállt, és a fiú felé kezdett indulni agresszív lendülettel.
- Nyugalom Tűzrózsa. Ne húzd fel magad. Kazuma biztos csak élvezi a nap melegét, mint mi. Nem kell így nekirontani fűnek, fának. – felsóhajtok, majd Kazumánajk intézem szavaimat – Bár gondolom nem a kellemes idő miatt vagy itt. Mélységesen csalódnék benned, ha tényleg emiatt járkálnál ezen a szinten. Nem olyannak ismertelek meg, aki leül, hogy élvezze az életet, hanem annak, aki elveszi másoktól ezt az érzést. Vagy csak véletlenül vörös az indikátorod? Azonban, ha inkább harcolni vágysz, megemelem a kalapom. Azt hittem te a sunyi fajta vagy, aki hátulról állítja beléd a kést. Viszont… - ekkor lemerülök, majd mire feljövök, már fel vannak szerelve a felszerelések – Mindig kész vagyok a bajra.
Kiúsztam a partra, majd a vizes hajamat hátracsapva néztem Kazura. A fiúval eltöltött viszályságod mára már kellemes emlékekké fakultak, bár azért nem szeretek a közelében lenni, de jelen pillanatban bunkóság lenne elmenni azzal, hogy „Bocs nem bírom a pofád”. A fiú szemébe néztem. Kíváncsi voltam, hogy miért van itt, bár remélem, nem csatázni akar, de ha mégis, hát had jöjjön. Kétszer már elvertem, egyszer ő is, így itt lesz, az ideje úgy látszik az egyenlítésnek. Tűzrózsa odajött mellém, és óvva közém, és Kazu közé áll. Megsimogattam a hátát, de nem vettem le a fiúról a szemem.
~ Csak ne csinálj olyat, amit megbánsz. – esdekeltem magamnak.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Okt. 24, 2013 7:06 pm

Lassan csökkent köztünk a távolság és nőtt a pet idegessége. Nem zavartattam magam különösebben, de azért a fél szememet az állaton tartottam. Ayani végül megszólalt a pethez intézve a szavait én, pedig megálltam pár méterre tőle. Aztán nekem is válaszolt. Kicsit mondjuk meglepett mikor a víz alá merülve felszerelkezett. Nem gondoltam volna, hogy páncélban is ilyen jól tud úszni.
– Nekem elhiheted, hogy nem miattad vagyok itt, de ez végül is mindegy. Mellesleg ha sunyi módon akarnék végezni veled, akkor kapnál egy kis bénító mérget és hagynám, hogy a tó elvégezze a munka nehezét. Gondolom a lovacskád, nem szívesen követne a vízbe… Ez viszont nem lenne épp kedvemre való megoldás ellened. Nincs szükségem ilyen aljas húzásra, ahhoz hogy legyőzzelek. - kis szünetet tartottam, míg partra evickélt. Megnyitottam a menümet de észrevettem valamit az indikátoránál. - Még mindig a Voice kutyája vagy? - vetettem oda foghegyről. - Érdekelne, hogy merre is találhatnék meg egy bizonyos Kotarut. Feltételezem, ismered. - vártam kicsit a válaszára hátha tud valami hasznos infóval szolgálni. Azt a mocskot szívesebben fojtanám vízbe, mint a csapat healerét. A lánynak legalább még lehet haszna a későbbiekben is. Kotaru már csak holtan használhat bárkinek is. Reményeim szerint nekem. Aztán ha már nem volt más lenyomtam pár gombot a menümben.
– Ha nincs ló, a szamár is megteszi… - morogtam az orrom alatt és elküldtem a teljes életes párbajfelkérést. Az első lépés lehetőségét meghagyom neki. Előhúztam a késemet és már készen álltam a harcra. Jobban belegondolva… ő most találkozik először a Parazitával. Talán emlékezetessé tehetném számára az első találkozás élményét.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Okt. 28, 2013 8:07 am

Kazu a parton várt rám. Voicos hozzászólásán csak forgattam a szememet.
- Ha úgy vesszük… - mondom, majd jött a Kota-s kérdés – Ismerni ismerem, tudni is tudom, hol lehet hála a minimapnak, és a közös céhnek, de miért mondanám el neked?
Ezután meg jött a párbajfelkérés, meg egy kis mormogás, amelyet jártasságom miatt hallottam.
- Ha nincs ló, a szamár is megteszi. – mondom csipkelődve ismét, majd hozzáteszek még valamit – Mondja a fiú, ki makacsabb egy öszvérnél.
Elfogadtam a felkérést, és vártam a visszaszámlálásra. Kazu ellen még nem használtam a nevelés kesztyűjét, így ha Tűzrózsa ellen fordulna, meglephetem egy kis dologgal. Menet közben aktiválom a Dühöst, így 1-gyel nő Tűzrózsa sebzése, majd mikor 0-ázódott a visszaszámláló elmosolyodtam.
- Enyje Kazu mi ez a hirtelen jött udvariaskodás? Hirtelen nem is tudom, hogy megtisztelve érezzem-e magam, hogy enyém lehet az első támadás. Tűzrózsa, Lángoló Unikornis.
Tűzrózsa sebzése sajna nem éppen nagy, és így is csak 24-et sebezne. Vagyis 25-t mert jött az a +1 sebzés Kesztyűnek hála. Felsóhajtok még egy nagyot. Hát igen.. Sajnos pechemre nem tudtam még fejleszteni a kicsikémet, de mindennek eljön az ideje. Most Kazura kell koncentrálnom. Eddigi küzdelmeinkben egyszer sem használta a kasztjának előnyét, a mérgeket. Ez mindig is furcsálltam, de végül is tökmindegy. Ő baja nem az enyém, ha nem használja őket. Tőlem is vett már egyszer, és azt sem tudom, mi van azokkal. Mindenesetre figyelem, ahogy petem nekirohan, vagy legalábbis próbál nekirohanni a fiúnak. Kíváncsi vagyok mennyi esze van Kazunak, és mennyit jegyzett meg az eddigi harcainkból.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Szer. Okt. 30, 2013 9:02 am

A csipkelődő megjegyzését válaszra sem méltattam. A makacsságom az egyik leghasznosabb képességem. Ezért vagyok még itt. Elfogadta a felkérést és jött a visszaszámlálás. Nyugodtan ácsorogva válaszoltam a korábbi kérdésére.
– Nem akarok én tőle semmi különöset. Csak visszafizetném neki az adósságomat. - szép lassan aztán elérte a számláló a nullát bár azt nem tudtam nem észrevenni, hogy babrál valamit a kesztyűjén. Nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot de, azt hiszem nem is fontos.
– Érezd csak megtisztelve magad, amiért az én kezem által fogsz veszíteni ismét. - láttam, mire készül. Nagyon is jól ismertem már a képességét. Úgy gondolja, hogy a lángok miatt úgysem tudom megérinteni legfeljebb kitérni előle és megvárni, amíg lecsillapodnak a patás lángjai. A késsel tényleg nem próbálkoznék így de, van neki egy meglepetésem.
Nem mozdulok a közeledő unikornis láttán de, készen állok a válasszal. Amint elég közel egyet pördülve balra térek ki, és mire elér már csak a bal kezemet, hagyom az orra előtt. Kíváncsi lennék a lány reakciójára, ha eltalálna és csak a lovacskája, sérülne. Attól nem tartok, hogy esetleg megpróbál kitérni a kezem útjából, hisz miért is félne egy egyszerű balkéznek nekirohanni?
Aztán attól függetlenül, hogy a bal kezem elérte-e az unikornist csak néztem utána, ahogy elrobogott mellettem. A mozdulatsor miatt ugyan kettejük közé kerültem de, bíztam a hallgatózásomban, ha esetleg Ayani meg is próbálna a hátam mögé osonni, akkor időben tudok reagálni rá. Végül, míg Tűzrózsa lelassított vagy megpróbált megfordulni addig én nyugodtan lépkedve elindultam balra, hogy azért mégse nyílegyenesen kettejük között legyek. Továbbra sem kívántam kezdeményezni. Emlékeztem még a korábbi párbajaink egyik fontos buktatójára. Túl gyorsan akartam túl sokat, de ha nyugodt maradok, és nem sietek minden meglepetést már a párbaj kezdetén elsütni, akkor végig megőrizhetem az irányító szerepet. A védekezésből kitámadó taktika pedig jól illeszkedett a Parazita tulajdonságaihoz.

Élet: 90/90
Páncél: 9/9
pontok:
Élet: 18
Fegyverkezelés: 17
Erő: 12+12+14 (26 sebzés/támadás)
Kitartás: 5+6=11
Gyorsaság: 36+13=49
Spec. képesség: 6+3=9
Páncél: 9

Lopakodás: 1
Hallgatózás: 1
Látás: 1
Akrobatika: 1
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 31, 2013 12:50 pm

Kíváncsi voltam vajon milyen adóssága lehetne Kazumának Kotarou ügyében. Bár biztos voltam semmi jó sem lehet a dologban. A fiú a felé irányuló rohamot nem is próbálta elkerülni, ehelyett csak félreállt kinyújtott kézzel. Tűzrózsa megpróbált korrigálni, hogy nagyobb valószínűséggel találjon. Természetesen így is bele fog ütközni a bal karjába a fiúnak, hisz nem tudott ilyen későn sokat haladni, de legalább fel tudja majd öklelni, hisz ha a kezét találja el, akkor nagy valószínűséggel talpon tudna maradni, de ha a mellkasát is sikerül, akkor már tuti biztos a siker… vagy nem. Bárhogy is legyen, szembetűnik, hogy Tűzrózsa élete megfogyott elég jól. Még nem aggódtam ez ügyben, de kissé zavart… Fogalmam sincs, mi van Kazu bal kezével, de most hogy feltűnik, másképp néz ki. Abban az esetben, ha sikerült felöklelni, már szaladok is felé, és jobb kezemen lévő Nevelés Kesztyűjével megpróbálom megragadni a bal kezét, míg a jobb kezemmel a bal csuklóját próbálom leszorítani, hogy ne hadonásszon azzal a késsel. Kicsit érdekes lehet, a látvány nyújthat, ahogy ott ülök Kazu mellkasán, és lefogom a fiút, hogy ne mozogjon, de rossz az, aki rosszra gondol. Ha sikerült lefognom megvárom, hogy Tűzrózsa átgázoljon rajtunk. Ez a taktika mindig nagy sikert ajánlott a harcunknál, és mindig sikerült megnyernem, ha ezzel próbálkoztam. Azonban akár sikerült, akár nem sikerült lefognom megkérdezem tőle.
- Áruld el… Mi a franc az ott a bal kezdem… és hol van a késed? Eddig 2 késsel szoktál harcolni, most meg hirtelen csak 1 van. Mond már légyszi, hogy ez miért van? De gondlomom úgy se fogod elárulni.

Ayani
120 HP, 16 Páncél

Tűzrózsa
34 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Nov. 21, 2013 5:11 pm

A patás erősen lángolva rohant felém, de reméltem hogy eléggé távol tudom tartani ahhoz, hogy a lángok ne érjenek el de én még éppen elkaphassam. Megvártam, míg elég közel ér, hogy a lehető legkevesebb ideje maradjon korrigálni az irányt. Aztán pedig a terv szerint egy fordulattal kitérjek az útjából és egyúttal el is kapjam. Szinte tökéletesen sikerült a mozdulatsor. A vártnál ugyan kicsivel erősebb volt az ütés ugyanis nem csak a kézfejemet kapta el hanem az alkaromat is de két lépéssel korrigáltam a hibát és talpon is maradtam. Tűzrózsa életereje szépen megcsappant az ütésemtől és bár sárgába nem vittem le de ránézésre elég közel került hozzá. Azonban az már nem tetszett hogy az én csíkom is megmozdult. Ezek szerint még a kartávolság sem elég, hogy kikerüljek a lángok hatósugarából. Ebben az esetben csak egy dolgot tehetek. Meg kell várnom, hogy a patás visszavegyen kicsit.
Azonban nem álltam meg gondolkodás közben. Kihasználtam a kis időt, amit nyertem azzal, hogy a négylábút továbbvitte a saját lendülete. Oldalazva próbáltam kikerülni Tűzrózsa és Ayani közül, hogy lehetőleg egyikük se töltsön túl sok időt a hátam mögött, bár lopakodás jártasság híján a hallgatózásom valószínűleg lebuktatja majd őket, ha ilyesmivel próbálkoznának. Eddig legalábbis nem láttam semmi jelét, hogy ilyen jártasságot tanultak volna.
Megvan a tervem, amivel könnyedén eltűntethetem a petet a képből, azonban meg kell várnom, míg a lángjai lenyugszanak kicsit. Addig nem tehetek mást, minthogy várok. Azonban nem tervezek egyhelyben ácsorogni, míg ő belém rohan. Fárasztó megoldás, de amíg nem változik a helyzet, addig a gyorsaságomra támaszkodom, és egyszerűen nem engedem a közelembe. A gyorsaságomnak elégnek kell lennie, ahhoz hogy egyikük se kerülhessen hozzám öt méternél közelebb. Végül egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megszólalok persze továbbra is figyelve a távolságra.
– Kössünk egy kis fogadást. - tartottam egy lélegzetvételnyi szünetet majd folytattam. - Ha legyőzlek, akkor megmutatod nekem, hogy merre találom Kotarut. Ha pedig én veszítek akkor te, kérhetsz tőlem valamit. - ebbe talán még bele is megy, de természetesen most sem fogok veszíteni.

Élet: 75/90
Páncél: 0/9
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Nov. 29, 2013 5:30 pm

Tűzrózsa vadul vágtat Kazuma felé, ki… nem akar kitérni petem elől…
- Meg vagy kutatva? – kérdezném, mikor Tűzrózsa legázolta kezét, ám nem szóltam semmit, mikor élete fogyott petemnek is. Elnézem Kazumát, és elhúzom a számat. Tartogatott nekem egy kis meglepetést, de nem estem kétségbe… csak a petem épsége zavart. Élete igencsak megcsökkent egyetlen támadástól, de jó hír, hogy a fiú élete is megfogyott. Petem lángjai elkezdenek gyengülni, majd kihunynak… sajnos van egy pihenő idő, mert Tűzrózsa túlhevülne, de jobb nem gondolni erre. Paripám, és én egyre gondoltunk. Próbáltuk kettőnk között tartani Kazut, majd mikor jelzek egyszerre elindultunk felé. Természetesen ügyelek, hogy ne kerüljek Tűzrózsával szembe, mert akkor összeütköznénk petemmel. Azonban figyelek Kazuma késeére, és foszlásnak induló kezére is, mely előbb jó nagyot csapott petemen. Bekapcsolom a Kicsappanó Egészséget, és máris petem 5 HP-t gyógyulni kezdett. Kazumát remélem, meglepi a roham, így jócskán megcsappantatjuk az életét. Ha nem az se kár, de próbálunk visszatérni egymás mellé. Ha távol maradunk, akkor nagy sebzésének köszönhetően, lehet, hogy bajba kerülünk, és hamar kiiktatja egyikünket. Szerencsére drága petem biztonságba van mellettem, viszont én igencsak bajba kerülök, ha nem figyelek. Kissé félek is attól mi történik, ha én veszítek. Múltkor szerencsém volt, mert a rendezvényen nem tudott megölni… de most… nyeltem egyet, mert tényleg elég veszélyes helyen vagyok, hisz ezen a kis szinten nem járnak olyan gyakran frontharcosok… Viszont Kazu fogadásos dolgán kiakadtam.
- Ezt ugye nem gondolod komolyan? Nem fogom elárulni egyik társamat sem, legyen az régi, vagy új. Szóval kérlek felejtes ezt el Kazuma.

Ayani
120 HP, 16 Páncél

Tűzrózsa
39 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Kedd Dec. 03, 2013 6:44 pm

Próbálnak bekeríteni… ahogy sejtettem. Eddig semmi újdonságot nem produkáltak. Gyorsaságommal pedig elég könnyen tudtam tartani tőlük a távolságot. A futkározás közben feltett kérdésemre nem épp azt a választ, adta amit hallani szerettem volna. Mindenesetre a válasza alapján arról megbizonyosodhattam, hogy nem ad magának túl sok esélyt a győzelemre. Hamarosan a patás lángjai kezdtek lecsillapodni. Itt az ideje a másik irányba futni. Legalábbis így gondoltam. Az idomár viszont előbb lépett. Talán megérezte a veszélyt, mert Tűzrózsával együtt megindultak felém. Nem ért túl nagy meglepetésként a dolog hisz tudom milyen kamikaze akciókat szokott végrehajtani. Végül is van elég élete, hogy megkockáztassa. A fő problémát nem is ez jelentette, hisz viszonylag egyszerűen kitérhettem a támadásuk elől csak kicsit jobban be kellett gyorsítanom. Az igazi gond az volt hogy ezek után együtt is maradtak így kicsit meg kellett variálnom az eredeti tervet. Végül valószínűleg a saját életemből is fel kell áldoznom egy kicsit, de ha ezzel gyorsan pontot tehetek a harc végére, akkor megéri.
Továbbra is tartottam tőlük a távolságot de már nem sokáig. Egyenlítenem kell kicsit az erőviszonyokon. A második képességemhez nyúltam és pillanatokon belül az árnyékom már saját életet élt. Tettünk egy 180 fokos fordulatot és megindultunk a két üldöző felé. Az árnyékom Ayanit célozta, míg én egyenesen Tűzrózsának rohantam. Ayanit valószínűleg sikeresen lefoglalja majd a gyengécske másolatom, amíg én nullázom az állatkáját. Az árnyékom egyszerűen csak megpróbálja minél távolabb terelni tőlem és megkísérli lefogni az idomárt bármibe is kerül ez neki.
Közben mikor elértem a petet a késemmel döftem felé egyet. Ha épp rohant felém nem törődtem vele túlzottan hogy eltalál-e, csak arra összpontosítottam, hogy a késem biztosan célba érjen. Tudtam, ha ez sikerül, akkor már nem sok esélye lesz ebből a helyzetből kikeveredni, és mivel egyszerre foglaljuk le mindkettőt, még csak segíteni se nagyon tudnak egymásnak. Végül, ha a késem elérte a kitűzött célját és Ayanit elég jól lefoglalta az árnyékom, akkor még nem vittem be a végzetes csapást. Megálltam a lebénult állat fölött és megjegyeztem.
– Elgyengültél…
Ha pedig Ayani valahogy kicselezte az árnyékomat vagy a késem szaladt mellé, akkor a bal kezemmel próbáltam megütni a lovat.

Élet: 75/90
Páncél: 0/9

Árny:
Élet: 23/23
Páncél: -/-

//Ha a kés talál akkor Tűzrózsa 1 körre lebénul.//

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Dec. 09, 2013 7:21 am

A baj csak úgy özönlöttek a fejemre. Nem elég, hogy Kazu olybá tűnik gyorsabb nálam, most életre keltette az árnyékát is. Most jön az, hogy muszáj kicsit visszavonulni. Aktiválom 2. képességemet, és mielőtt elérne, minket felrepülök, egy időben Tűzrózsa gömbjével. Ha árnyéka még nagyon siet, képes lenne eltalálni, viszont Tűzrózsa sokkal kisebb célpont, így őt Kazunak nagyon nehéz lenne eltalálnia. Teljesen megközelítem Tűzrózsát, és ezután lenézek Kazumára. Volt egy-két dolog, ami bökte a csőrömet, és sokáig nem bírtam, ki.
- Kazuma. Miért akarod te ennyire Kotarout? – kérdezem tőle komoran – És, miért érzem úgy, hogy meg akarsz ölni? Tudom, hogy nem véletlenül van fejed fölött egy vörös indikátor, de én másnak gondoltalak téged. Beismerem egyszer-kétszer tényleg szemét voltam veled. De van valakim, aki segített megváltoztatni. E képességemnek nincsen hatóideje. Maradhatunk így is, vagy válaszolsz. Becsületszavamra mondom, ha őszinte leszel, velem leszállok, és végigjátszom ezt a küzdelmet repkedés nélkül. Csak kérlek… mi a bajod Kotarouval, és ha van velem is, akkor mi volna az? Többször is megmentettelek bossokon, meg mindenhol ahol tudtalak. Csak annyit kérek tőled. Válaszolj…
Ha válaszolt normálisan, szavamhoz híven távolabb megyek, majd kikapcsolom képim, és petemmel az oldalamon a fiúra nézek. Igaz, ami igaz jobb lett mióta nem harcoltunk... Sosem tartottam magam értékes frontharcosnak, és még pocsékabb solo harcos vagyok, így nem lep meg, hogy ilyen hamar bajba kerültem. Petem újabb 5 HP-t kapott Kesztyűmtől. Ebben a körben még működik a funció, így nem tudom még módosítani… de ahogy látom Kazunak fő célpontja petem. Aggódó pillantást vetem patásom felé, majd visszanézek a fiúra, és védekező állást vettem fel, ha támadt, és petem elé lépek. Én foglalkoztam Kazumával, és próbáljon meg bármit elállom az útját petem elől. Eközben Tűzrózsa egy rúgást próbálna az árnyék ellen bevinni.

Ayani
120 HP, 16 Páncél

Tűzrózsa
44 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Jan. 04, 2014 10:32 am

Nos erre számítanom kellett volna. Nem az első eset hogy látom ezt a képességét, bár ellenem eddig még nem használta. A késem csak a levegőt szelte, ahogy a nagy patás egy kis gömbbé változva repült el előlem. A levegőben megálltak és úgy tűnt nem igazán akarják folytatni a harcot. Egyelőre nem siettem. Egyszerűen leengedtem a karjaimat, és felnézve rá hallgattam, hogy mit akar mondani. Végül nem csalódtam benne. Csak a szokásos hülyeségek jöttek ki a száján, ami egy cseppet sem tudott érdekelni.
– Nem tartozik rád, hogy mit gondolok, vagy hogy mit miért teszek, és ha nem harcolsz, akkor azt hiszem ezt a kört én nyertem. - ezek után a késemet elrakva megfordultam és az árnyékommal együtt elindultam az ellenkező irányba. Nem hiszem, hogy megpróbál hátba támadni, ha pedig mégis akkor lesz egy jó alkalmam beadni neki azt a bizonyos mérget. A hülye zenéje miatt akkor sem tudna észrevétlenül a hátam mögé osonni, ha éppen teljesen vak lennék. Őszintén szólva elegem van a mi kis harcunkból. Kinek akarok én bizonyítani? Mit érek vele, ha most minden trükköt bevetve legyőzöm? Azt hiszem időközben annyira be akartam bizonyítani, hogy én vagyok a legjobb, hogy elfelejtettem számolni a következményekkel. Jobb, ha marad pár rejtett trükköm baj esetére. Azt hiszem így is egyértelmű, hogy én vagyok a jobb.
– Még valami! - kiáltottam hátra meg sem állva. - Maradj jó bossokon, kerüld Kotarut és nem lesz ötödik kör… - ha mégis akkor nem szabadulsz ilyen könnyen. Tettem hozzá a végét már csak magamban. Ha pedig nem jött utánam akkor szépen ott is hagytam és a mérget is elhasználtam az első szembejövő mobon.

Élet: 75/90
Páncél: 0/9

Árny:
Élet: 23/23
Páncél: -/-

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Klein on Vas. Jan. 19, 2014 12:12 am

Ossu!

Hát, őszintén szólva nem ez volt pályafutásotok legjobban megírt párbaja, picit rövid is volt, szóval csak 40 expet és 80 aranyat tudok adni rá. Lezárom a küzdőteret!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs Ayani 4. forduló

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.