Kiképzőtiszt

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 02, 2014 7:43 pm

Kodoku:

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.

1-es szintű pontjaid (az eddigi játékokhoz, hogy megmaradjon):
Élet: 6
Fegyverkezelés: 2
Erő: 0
Irányítás: 3
Kitartás: 1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 1
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Michiko on Hétf. Jan. 13, 2014 12:37 am

Az vezérelt előre, amit Aneuve mondott nekem, mielőtt minden elkezdődött volna. Minél erősebb leszek, azaz nagyobb szintű, annál több mindent nézhetek meg és szerettem volna menni nagyobb szintekre is, nem csak a Kezdetek városában. Hallottam hogy van egy Kiképző tiszt, aminek a hangzása elsőre rémisztőnek hangzott, de miután kedves emberek elmagyarázták, hogy nincs mitől tartanom, úgy döntöttem, hogy felkeresem. Már messziről lehetett látni azt a bizonyos "njk"-t Boldog voltam. Kezdtem megszokni ezt a nyelvezetet, és már helyenként fel is ismertem őket. A tartásukból vagy mozgásukból néha megtörik a folytonosságot és ekkor lebuknak. Odaléptem elé, ő pedig vidáman köszöntött, hát én sem voltam másmilyen.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
- Üdvözletem. - Bólintottam is közben. - Igen, kis szintű vagyok és szeretnék erősebb lenni. A nevem pedig Michi-o. Téged hogy hívnak?
Talán nem hallotta, amit mondtam neki, üsse kő, most nem rontja el a kedvem semmi. Lenéztem, s ahogy ez meg is történt, észre kellett vennem, hogy egy tábla van előttem, pont ugyanazzal a szöveggel, mint amit a Kiképzőtiszt is mondott, csak annyi különbséggel, hogy rákattinthattam gombokra.
Szóval így kell elfogadnom. Értem. Tehát ez a téglalap adja meg a választás lehetőségét. Aneuve mondott valami hasonlót. Azt hiszem lefelé kell lendítenem a jobb kezem , hogy kijöjjön egy "ablak", a "menü", ahol sok mindent tudok csinálni. Ezzel is meg kell ismerkednem akkor jobban. Rolling Eyes
Rányomtam a "kettes opcióra" és az "ablak" el is tűnt.

_________________


szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
avatar
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
35/500  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 13, 2014 4:57 pm

Michio:

A 10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Szophie on Pént. Jan. 17, 2014 1:57 pm

Voltaképp nem tudom, mit is várok ettől a besúgótól. Mindig valami rossz cuccot ad, hatalmas árakért. De ha csak egyszer jönne be az infó, amit kapok tőle.. Nos igen, az esélyeim ugyanakkorák, mint másoknak. Nem mondom, hogy jó üzletet szoktam csinálni, de ez van. És ha már képes vagyok süteményekre annyi millió pénzt kidobni, akkor semmiségnek tűnik már mindez. Szóval megint úgy gondoltam, miért ne próbáljam meg? Hátha bejön! A kis cetlit szorongatva sétálgattam a kezdetek városában. Mi a fene az a kiképzőtiszt? Soha életemben nem hallottam ilyesmiről. Embereket kérdezgettem, de a legtöbben elküldtek a francba a kérdezősködésemmel együtt. Viszont páran, akik voltak oly kedvesek, és segítettek, elirányítottak egy szökőkúthoz. Ott kellett keresnem azt a tiszt micsodát. Na de kérdem én, az meg ki? És melyik a sok közül? Legalább azt mondták volna, hogy néz ki._. Sok emberhez odamentem, de a legtöbben újra csak elhajtottak. Néhányan még párbajozni is akartak. Pedig én nem akartam ám semmi rosszat, csak egy aprócska kérdést feltenni. :(Gonoszak ezek az emberek, főleg hogy csak a fejlődésükkel vannak elfoglalva. Nincs idejük egy ilyen gyámoltalan lány megsegítésére, mint én vagyok. Na meg ugye vannak a perverzek._. És a nőcsábászok._. Nem szeretem, ha utánam füttyögnek.>.> Illetlen, faragatlan tuskók! Persze ez is csak azt jelenti, hogy szépnek tartanak. Szóval egy kis önbizalmat azért jelent, a dolog.. Csak hát na. Kínosak az ilyen szituk. Aztán ott volt a tény, hogy a sütemény gondolatától is rosszul lettem. Ugyanis én feltettem egy kérdést, erre válasz helyett közölték, hogy meghívnak valamire.. Én meg nem az a fajta vagyok, aki egy meghívást elutasít. Így történt, hogy dugig ettem magam. Most pedig itt ülök ezen a nyomi szökőkúton, és várom a csodát..

És a csoda jött. Hallottam, ahogy egy emberke beszélgetett egy másikkal valami kiképzésről. Oda mentem az NJK-hoz, és erre megkérdezte az tőlem is: Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet... Hát most mondhattam volna, hogy egy Mirikáéval egyező szintet szívesen elérnék - bár igazság szerint fogalmam sincs, milyen szintű, de tuti magasabb, mint én. Hisz ő mégis csak céhvezér. Végül inkább azt mondtam, nem akarok semmit. És ma már úgy tízmilliomodik alkalommal feltettem ugyanazt a kérdést. Hol a fenében találom azt az alakot, akinek itt kéne lennie?!
És erre az árnyakból előtűnt egy csuklyás. A kezembe nyomott valamit, és amilyen gyorsan jött, úgy el is ment. Igazán különös eset volt. Mindenesetre.. Mindenesetre megkaptam, amiért jöttem. Elköszöntem a kiképzőtiszttől, bár nem tudom, foglalkozik-e az ilyen apróságokkal. Majd végül hátra arcot mutattam, és haza mentem.


Mini Potion (+5 hp)

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Vandok on Vas. Jan. 19, 2014 6:34 pm

Éppen egy sütizőből jöttem ki és hazafelé tartottam, hogy valami táplálót is egyek. Ez nagyjából így is történt csak, hogy valaki megfogta a vállam és azt mondta: kis szintű vagy? Felvihetlek ha szeretnéd.erre megfordultam és lehajtott fejjel és torz hanggal hozzám szól.
- NJK vagyok, szeretnéd, hogy felvigyelek 10-es re?
Ujjongó örömmel mondtam, hogy a kettes lehetőséget választom.
Elkezdtem neki gagyolászni, hogy most ismerős fog felvinni vagy mi hol ki és mikor? Meg sem vártam, hogy bármit is mondjon elrohantam felkeresni néhány barátomat beszélni velük, hogy s mint van ez. Azt sem tudtam hova tegyem a fejem annyira siettem. Elszaladtam, összefutottam egy haverral, elmeséltem az egészet majd azt mondta, hogy: Gyorsan fuss vissza ő tud csak felvinni! Erre én döbbent arccal egy perc merevség után indulhattam is vissza mint egy őrült. E-közben azon töprengtem, hogy:
- Normális vagyok? Mit gondoltam, hisz ő mondta, hogy fel fog vinni.
Visszaértem és megkérdeztem, hogy: - Küzdőtereznem kell?
Erre már hagytam, hogy válaszoljon és azt mondta: Nem majd ő intézkedik én csak várjak. Vártam nem történt semmi. Megkérdeztem mi lesz már. Azt mondta türelem kell álljak meg se rezzenjek mert ne m fog tudni segíteni.
Katonásan kihúztam magam majd szemrezzenés nélkül álltam. Csinált valamit csak, hogy azt mondta csukjam be a szemem de olyan villanás történt, hogy még csukott szemmel is láttam kinyitottam a szemem és azt mondta, hogy tízes vagyok majd megint ujjongó örömmel elszaladtam a barátomhoz és elmeséltem ami történt. Remek érzés volt és még mindig érzem azt az izgatottságot amit akkor éreztem.
avatar
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 22, 2014 4:37 pm

Vandok:

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.

1-es szintű pontjaid (az eddigi játékokhoz, hogy megmaradjon):
Élet: 2
Fegyverkezelés: 1
Erő: 3
Irányítás: 4
Kitartás: 1
Gyorsaság: 1
Speciális képesség: 3
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ryuu on Szomb. Jan. 25, 2014 2:00 pm

Amint a kis (de felettébb mulattató) intermezzóm, Mr. Frontharcos vagy, lovag urasággal befejeződött, rá is vettem magam egyből, hogy megkérdezzek egy njk-t a Kiképzőtiszt hollétéről. Egész eddig büszke voltam magamra, hogy njk-k monoton duruzsolása nélkül is kiigazodom az egyes szinteken, de már kezdett tele lenni a nemlétező hócipőm is vele, hogy ez a tag egyszerűen nme akar sehol se felbukkani, ahol én keresném. Végül is egész közel volt a Főtérhez, valami forgalmasabb, de persze általam ritkán (azaz soha) nem látogatott részen. Végre elérkeztünk ide is, leszólítottam, mire ő jött egy egyértelműen sablonszöveggel. Azért ha már sao egy kicsivel többet vártam volna, még egy njk-tól is. Pont itt, ahol szinte saját tudattal rendelkező petek segítenek kipusztítani fajtársukat a kalandorok oldalán, de hát ez úgyis csak egy "csali". Nem kell túl okosnak lennie. Az ember úgysem figyel arra, hogy mit mond ez a szerencsétlen, azzal lesz elfoglalva, hogy áhítattal nézze ahogyan kúszik vissza felfelé az exp mutatója. Nem mondom, hogy én küönb voltam, mert nem. Ugyanúgy néztem én is, ahogy egy kicsit vissza kapok a régi méltóságomból. De engem nem vernek át. Nem fogok leöletni magam a hirtelen jött stat részegség folytán. Feltornázom én magam gyorsan, és még tovább is mint eddig.
Tehát rányomtam az egyetlen értelmes és választható válaszra. Igen, szeretenék a tizes szintre lépni. >.>

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Cú Chulainn on Pént. Jan. 31, 2014 3:05 pm

Süt a nap, mint a tengerpart otthon...áhh, édes otthon. Ott is ez az idő volt jó arra, hogy lebarnuljak...kíváncsi vagyok a játék rendszere egyáltalán támogatja e a dolgot. Majd még megérdeklődöm valakitől. Lándzsám a vállamon, ha nem más miatt, legalább dekoratív. Szemem is behunyva ahogy az ég felé függesztem tekintetem. Mondjuk így nem szerencsés sétálni. Főleg nem egy dugig lévő városban. Ennek hála történt ez a kis baleset, hogy majdnem feldöntöttem valakit.
- Hol a szemed, ember?!-kiabáltam rá dühösen...pont én, aki csukott szemmel közlekedett és nekiment.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
- Oh, hogy egy NJK vagy. Akkor hiába is ordítoznák veled...-mondtam szavába vágva, de néhány másodperccel később felfogtam mi van- Jól hallom? Kiképzés?-szóltam felcsillanó szemmel. Már olvasom is a felugró panelről az infókat. Ez tetszik! Remélem nem vág át...egy életem egy halálom, a 2. Opciót választom.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 01, 2014 2:09 pm

Ryuu:

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.

Cú Chulainn:

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ayse on Pént. Feb. 21, 2014 9:22 pm

Hallottam pletykákat és az a lány is megerősítette aki ok nélkül faggatózott… minden ismeretség nélkül tudni akart rólam olyan dolgokat amihez nem biztos hogy köze volna… de mindegy is, attól függetlenül örömmel válaszoltam neki, és osztottam meg vele életem bizonyos részeit, emlékeit. Az ember áradat között igyekeztem utat törni, és lépteim szaporáztam amint megpillantottam az említett kiképzőtisztet. Álltak páran előttem, de mikor végre rám került a sor, igaz sok felvilágosítást nem kaptam, de fontolóra vettem a kérdést. Célszerű elfogadnom a pontok végett, ugyanakkor tudatosítanom kell magamba hogy a fejlődésemnek nem lesz konkrét látszatja… arról nem is beszélve hogy amint elérem, jöhetek vissza huszas szintre váltani… Szóval szinte fizikai lehetetlenség beérnem a többieket, még ha vért izzadok akkor sem, ez nyílvánvaló… de mindent meg kell tennem, nem gondolja tán Akihikó hogy ezzel kifog rajtam?... Nevetséges.
- A második opciót választom. A tízes szintre akarok lépni. – Hehh, hallottam hogy a húszas szintet csakis akkor választhatom ha meg lesz nyitva a huszadik boss… valahol vígasztal ugyanis ez azt jelenti hogy mégsem vagyok annyira lemaradva… talán.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 12, 2014 1:25 pm

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Miu on Szer. Május 07, 2014 4:34 pm

Ebből a játékból tényleg nem lehet kijelentkezni, most már sikerült felfognom a dolgot véglegesen is. De még is mihez kezdjek most? Később kerültem a játékba, jóval később mint mások. Most ahol vagyok az Kezdetek Városa hmm…Találni kéne valami elfoglaltságot, valami olyat ami segít a mostani helyzetemen, mert ha továbbra is kis szintű maradok akkor sokat fogok unatkozni és azt ugye nem szeressük. Most kérem az Isteni csodát!…Ekkor hallottam meg valakit, mármint nem igazán volt személy csak egy NJK volt, de amit beszélt…Magasabb szintet ad…Remek, máskor is így teljesüljenek a kéréseim. Közelebb lépek végig hallgatom még egyszer, biztos ami biztos, majd választom is a számomra kívánt opciót.
-Akkor élnék is a második opció lehetőségével.
Majd széles vigyorral a képemen mentem is tovább a dolgomra…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 07, 2014 11:44 pm

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Yue on Szomb. Jún. 28, 2014 7:49 pm

Sétálgattunk Inu-val a Kezdetek városában. Csak a szokásos. Kicsit elegem lett abból, hogy a napom abból áll összesítve, hogy eszek, iszok, alszom de nem harcolok mert még nem vagyunk hozzá elég erősek. Vagy Inu persze erős de én nem vagyok az még. Ha meg nagyon veszélyes helyekre mennénk akkor szerintem az első amit észrevennének rajtunk, hogy egyes szintűek vagyunk így aki akar, vagy akarnának megölni minket az nagy valószínűséggel könnyen meg is teszi. Sétáltunk és sétáltunk én meg közben majdnem nekimentem egy NJK-nak figyelmetlenségemben.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd, kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.-mondta az ajánlatot a kiképzőtiszt, nem is gondolkoztam sokat a válaszon. Három opció közül lehetett választani. Én a 2. opciót akartam . Úgy is a 10-es szint volt az első célom.
-Akkor a 2.opciót választanám. 10-e szinte szeretnék lenni!-mondtam.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 29, 2014 9:45 pm

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Suzume on Hétf. Jún. 30, 2014 1:31 pm

Hát itt vagyok. Nagyon nem fűlött a fogam hozzá de hát nincs mit tenni. Ha valamit érni akarok a játékban egy kicsit táposabbnak kell lennem. Hallottam már sok pletykát a kiképzőtisztről és igen csak népszerű az olyan „ébredtek” között mint én, ennek ellenére nekem minden porcikám tiltakozott ellene. Valahogy csalásnak gondoltam vagy nem is tudom. Olyan mint mikor hitelt veszek fel. Nem tetszik az embernek de ha a szükség megkívánja hát nincs mit tenni. Elveimet megsemmisítve léptem oda az npc-hez aki magyarázott valamit. Biztos a szokásos szöveget darálta el. Nem igen figyeltem és nem is érdekelt. Kiválasztottam a második opciót és kész is voltam. Nem is volt olyan rossz. Nagyon…

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 30, 2014 4:21 pm

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Rey on Csüt. Aug. 14, 2014 7:55 pm

Nem sokkal az ébredésem után eszméltem bele hogy rettenetes hátrányomat le kell dolgozzam így a városba kezdtem bolyongani és érdeklődni hogy hol találok lehetőségek hirtelen szintugrásokra. Ekkor egy furcsa idegen szólott hozzám:
- Tán alacsonyak érzed magad szintileg a többiekhez? Én segíthetek a problémádon!
Ezt meghalva mély gondolkodásba estem hogy vajon mi lehet a trükk ebben az egészben, de nem sikerült rájöjjek így csak annyit feleltem:
- Igen!
Erre a különös idegen bemutatkozott:
- Üdvözöllek játékos, én a kiképzőtiszt vagyok három kettő lehetőségem van számodra. Ebből az első: Maradhatsz jelenlegi szinteden és nem tartalak fel tovább. Illetőleg van még egy opció a második lehetőség miszerint ugorhatsz 10 szintet, de nem kapsz tapasztalati pontot csakis kizárólag a tíz szintet.
Ezen mondatokat halván kedvem magasra szökkent, de tapasztaltabb játékos révén egyből a +10 szinttel járó hátrányon morfondíroztam, de mivel nem jöttem rá ezen opció hátrányára így magamban elhatároztam hogy a második opciót választom.
avatar
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
570/600  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 16, 2014 2:17 am

10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Justin Taylor on Szer. Szept. 10, 2014 5:02 pm

Ez is egy pont ugyanolyan átlagos napnak indult, mint a többi. Nem terveztem mára semmi különösebb dolgot, csak követtem a jól megszokott napi rendemet. Vagyis nagy nehezen délben kivonszoltam magam az ágyból, szép lassan fél óra alatt sikeresen elkortyolgattam a kávémat és azon agyaltam, hogy mit is kellene ma csinálnom. Az elmúlt időben nem nagyon sikerült szintet lépnem … viszont ezzel a kis szinttel meg nem vagyok megelégedve. Jól lenne rövid idő alatt legalább a 10. szintet elérni, hogy fel tudjak zárkózni a többiekhez. Üres hassal azonban nem lehet gondolkodni. >.< Szóval mielőtt még ki találom, hogy mihez is fogok kezdeni a mai nap folyamán először meg reggelizek így délután.
Természetesen hol máshol is reggeliébedzhetnék meg, ha nem a Sword and Phoenixben. Szerintem lassan már akár be is költözhetek ide, annyiszor eszek itt. xD De hát most ha egyszer finom a koszt amit itt adnak. *.* Miután elfogyasztottam a reggeliebédemet egy kicsit szétnéztem a Kezdetek Városában hátha találok valami kedvemre való küldetést vagy valamit.
- Kis szintű vagy? – Szólalt meg egy hang a hátam mögül. – Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tartsd a többiekkel az ütemet. - *Hatás szünet.*
- Nani? - Néztem kérdően az előttem álló NJK-ra. – Megismételnéd? – Azonban válasz helyett csak egy ablak jelent meg amin három opció volt fel sorolva. Létezik ilyen? Hogy valaki ilyen könnyen lépjen fel a 10. szintre?
- A 2. opciót választom.

_________________
Színem: Burlywood


avatar
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
100/500  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Asato on Pént. Szept. 26, 2014 8:10 pm

Pár nap múlva újra találkozni fogok Saitoval és ráadásul egy másik személlyel is. Vajon ő is olyan lenyűgöző karizmatikus kisugárzású lesz, mint a céhmester? Vagy pedig egy hozzám hasonló? Annyi csak a bizonyos, hogy a művészetek valamelyike felé húz. Legalábbis a céh leírásából ítélve annak kell lennie. Mindenesetre ez nem változtat azon a tényen, hogy fejlődnöm kell. Saito javasolta, hogy látogassam meg a Kiképzőtisztet, úgyhogy egy hosszas keresés – és két eltévedés – után sikerült is itt kikötnöm. Ahogy odaértem a szökőkúthoz meg is találtam, úgyhogy odamentem hozzá és elpanaszoltam neki életem problémáját.
– Tudtam, hogy a szökőkút közelében vagy, de nem láttam, hogy merre a sok erre járókelőtől. Így is már a rosszullét kerülgetet – persze a fickó némán katonásan figyelt csupán egy szót sem szólva.
– Nem is tudom mit vártam tőled. Mindegy. Na mutasd mit tudsz nekem nyújtani – azzal kijelölöm őt és erre elmondja a beprogramozott szövegét, majd feldob egy választásos panelt, mely elég egyértelműen korlátozott lehetőségekkel rendelkezik. Távozom, vagy pedig 10. szintre lépek. A további opciók a későbbi bossokhoz vannak kötve, ezek alapján, ha nagyon vacakul mennek a dolgaim, akkor sem kell aggódnom, mert ha beütik a 20-as bosst, akkor én eljöhetek ide és újra szintet léphetek. Remélhetőleg legalábbis jó az ideológiám…
– Kérlek, akkor képezzél ki te marcona munkásember. Mutasd, meg miért kellene téged fizetni! – azzal rányomok a szintléptető gombra.
Így már előrébb leszek a célomhoz. Már átolvastam a botanika alapjait, így többet fogok tudni segíteni, ha esetleg nem menne jól a virágválasztásuk. Milyen furcsa, hogy nem régen még teljesen egyedül voltam. Most meg megnyitom a barát listát és ott jelzi Saito nevét. „Barát lista”. Várjunk csak!
– Akkor ez azt jelenti, hogy ő most már a barátom?! – kiállt fel félhangosan, majd zavartan körbenéz és elsiet a térről…

_________________
"Hiába találkozol gyakran a rosszal, nézd mindig a jót. Ki tudja mennyi időd van még, hogy gyönyörködj a szépségében..."
avatar
Asato
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2014. Sep. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Egy új izgalmas világban

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
30/500  (30/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 27, 2014 10:54 pm

Justin Taylor: 10-es szintre léptél és 32 elosztható pontot kaptál.

Asato: 10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Morrigan on Szer. Okt. 08, 2014 8:56 pm

- Csak viccelsz. Kiképzőtiszt. A SAO-ban. Neutral - fapofával dünnyögi orra alatt a véleményét. Elég jól ismeri a kiképzőtiszteket, legalábbis odaát a való világban. Sőt, egy alkalommal még ő is erre a rangra léphetett. Saját emlékezetében valahogy egészen más kép él a kiképzőtisztekről. Képtelen ezt a képet beintegrálni eme virtuális valóság "falai" közé.
- Hát ha meg akarsz dögleni a következő missziódon is... Rolling Eyes - forgatja mind a nyolc szemét Daeva. Egészen másfajta reakciót várt Morrigantől. Valahogy kicsit lelkesebbnek gondolta. Azt hitte, valami jót talált ki. Pontosabban, tudja jól, hogy jót talált ki. Csupán nem igazán értékelik mindazt az erőfeszítést, amit Morriganért megtesz. ¬_¬ Elvégre, egyikük sem érdeke, hogy az első szinten tespedjenek továbbra is. Már elég volt belőle.
- Hmphhh... Nem is tudom. - húzza a száját, miközben a pók utasításait követve sétál Daevával vállán a helyszín felé. - Honnan tudjam, hogy nem csapda? Biztos csak át akarsz verni. >.> - azért még mindig arra megy, amerre a pók mondta neki, hogy menjen. Elég furák ezek ketten. o.o
- Ha meg akarnálak ölni, azt nem a Kezdetek Városában tenném. Védett terület, rémlik már? Cöhh... gyagyás. ¬_¬ - sértődötten kalimpál egyik lábával, miközben megérkeznek.
- Jó, jó, jó... nem kell a hiszti. Na szal, mit kell vakerálni? Ja, látom már... Kettes opció, bekapcs. De ha kiderül, hogy átverés az egész, akkor felkínállak preparált faldísznek, te rémség. >_> - bök rá a rövidke kis NJK-beszélgetés után a másodikra. Jó lenne tényleg, ha nem murdálna meg a legközelebbi küldetésen. Odakint még sokan várnak rá.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Shakan on Szer. Okt. 08, 2014 9:11 pm

Nem hiszem el, hogy egy év alatt alig fejlődtem egy picinykét. Szerencsére a többiek megmutatták merre találhatom a kiképző bácsit. Nem is kell sokat keresgélnem, mert elég csak közel mennem és máris rátér a lényegre.
Persze szeretném, mit kell csinálnom érte?
A következő opciók közül választhatok:
1. Maradok a jelenlegi szintemen.
Nem, nem ezt akarom.
2. A tízes szint, akkor a 3. a húszas szintet adja?
-Hadd válasszam a 3. opciót. Lécci, lécci.
Még a képességemet is megpróbálom használni, de azt hiszem nem sokat érek el vele. Akkor marad a második opció. Lemondóan választom ki az elérhető lehetőséget.
Az hiszem várnotok kell még rám egy picikét, anyu és apu, de annál jobban fogtok örülni, amikor újra találkozunk. És egy nap biztos találkozni fogunk. Biztos, mert most már én is itt vagyok. Csak ne tévedjek el újra...

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 17, 2014 8:22 pm

Morrigan: 10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.

Shakan: 10-es szintre léptél és 32 elosztható pontot kaptál.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.