Kiképzőtiszt

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 06, 2015 4:04 pm

Lamia: +76 elosztható pont, 20. szint.
Akae: +40 elosztható pont, 20. szint.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Shakan on Pént. Aug. 28, 2015 5:20 pm

Az utóbbi időkben nem igazán voltam valami nagyon aktiv, inkább csak tengtem a céhházban, és arra gondoltam, hogy a bátyus éppen most mit csinál, meg hogy mért nem jön el hozzám legalább látogatóba, hogyha egyszer már nem volt hajlandó velem együtt csatlakozni.
Közben nagyon sok víz folyt le a.... valamilyen folyón, fogalmam sincs már, hogy mondta a bátyus, de történt néhány dolog.
Mondjuk a bátyus belépett egy másik céhbe, így gyakrabban találkozunk, és a húszas szinten is túljutottak már azok, akik tovább akartak menni. Ez egy dolgot is jelent még: a kiképző következő szintje is megnyilt. Az út már ismerős volt, és a választási opciók is csak egy kicsit változtak meg. Gyakorlott mozdulattal választottam a lehetséges választások közül a 3. opciót.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kazura on Hétf. Aug. 31, 2015 8:19 pm

A Danee-tól kapott koordinátákat követve könnyűszerrel rátaláltam a Kiképzőtisztre. Mint kiderült már korábban is jártam erre, de nem szenteltem túlzottan nagy figyelmet az egy helyben álldogáló alaknak. Mint kiderült hiba volt. Odaléptem az NJK-hoz, majd végighallgattam az előre beprogramozott szöveget.
Pontosan ahogy Danee említette. Ezen pontozás után a szintem valóban 20-as lesz, sőt ahogy látom minden tizedik szint megnyitása után bővül a választék is. Azonban az elosztható pontokat is figyelembe véve inkább 16-os szintűnek fogok számítani. Meg persze ott van a tier követelmény miatti negatívum is, szóval nem árt majd észben tartanom, hogy a látszat ellenére mégsem érek fel a hasonló szintű játékosokkal vagy mobokkal, különben igencsak kellemetlen helyzetben találhatom magam. De még így is rengeteg újdonságot megnyit számomra, szóval vágjunk bele.
-A harmadik opciót választom-hangzik válaszom, majd a változtatások érvénybe lépése után egy széles mosoly kíséretében vágok neki  letesztelni újdonsült képességeimet.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Graceful on Szer. Szept. 02, 2015 2:31 pm

Lám, a napok hogy elrepültek felettem! Egy éve biztosan itt játékban vagyok már, de szinte nem is öltem, csak a tömegtől óckodtam egész idáig. Féltem tőlük, s féltem az engem körülvevő hatalmas bestiáktól. Küldetésekre sem merészkedtem el emiatt. Hogy mekkora idióta vagyok! A többiek mind küzdenek. De én csak sírok. Van ennek így értelme? A kérdés költői, a szememben csak az válaszolná meg, aki bunkó akar lenni. Magam is tudom jól rá: Nem. Nincs. Ezért akarok változtatni a dolgokon. Előző nap este fekszek le ezzel, s ezzel a gondolattal kelek fel, hogy aztán csak felöltözzek, és kirohanjak a fogadóból ahol egész eddig éltem. Olyan békés!
Akárcsak a város, ha nem törődöm a benne élőkkel. Az épületek rendszere... Az időnként látott zöld növények, a kék ég! Már-már gúnyosan tükrözik a valóság gyönyörét. Vajon odakint mi a helyzet? Rendben vannak még a gyerekek, akiket láttam az árvaházban? A rosszakra is gondolok, pedig rájuk haragudnom kéne. Lenne sok okom rá. Yuri vajon olyan eleven még, mint amilyennek megismertem? És anya? Eljutott hozzá a hírem? Sok idő telt el, azóta biztosan észrevették, mi van velem, aggódnak. Bár küldhetnék innen nekik valamit! Egy tárgyat. Egy képet... Egy üzenetet.. Egy jelet arról, hogy élek.
Vajon a Sword Art Online játékosai tudnak álmodni? Amit látnának így, valóságos? Vagy csak a Rendszer által generáltak? Szeretném azt hinni, a teljes tudatunk került át, szóval mindkét, az álom dologra öszpontosuló előbbi kérdésekre igen a válasz. Mert akkor elhihetném, hogy tényleg anyát látom bennük, mikor csak lehunyom szemem a paplan alatt, vagy Yuri hangját hallom valahol a hajnal tájékán.
Észre sem veszem, a filózással milyen gyorsan repül az idő. Pedig így van. S mire észbe kapok, rég a főtéren járok. Figyelmem meg annyira elterelődik, hogy nekimegyek valakinek.
- Uhm... Bocsánat! - szólalok meg vékonyka hangomon, hátrébb lépek, védekezőn magam elé tartva kezeimet, no nem mintha bántana, vagy ilyesmi. Elővigyázatosság.
- ... Megharagudott rám? - kérdezem félénken, ám az illető csak akkor szólal meg, amint közelebb lépek hozzá. Hoppá, ennyire számítana a távolság két karakter között?
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet! - NPC? ... Máris világosabb. Elolvasom a nevét, lekérem az elérhető opciókat. Ám nem döntök azonnal. Inkább mérlegelek, időközben meg félreállok, nehogy megvárassam, aki esetleg rábukanna, s mentem megrohamozná.
A 10-zel nem elégednék meg. Azért érzem ezt, mert sokat halasztottam, és csak a bűntudatot gerjeszti bennem. Simán elérhettem volna ennyi idő alatt, ha sokat harcolok. Viszont gyáva voltam. A 20-as már csábítóbb. Másnak durva lehet, hogy ő beleveti magát a mobozásba, magam, illetve páran meg néhány gombnyomással elintézik a nagyobb szintet, noha később ugyanúgy fejlődnek, mint bárki. És én a gombnyomogatósok táborát gyarapítom.
- Döntöttem. A húszas szintre szeretnék lépni!

_________________
avatar
Graceful
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2015. Jan. 16.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Nolan Daneworth on Pént. Szept. 11, 2015 6:26 pm

Nolan Daneworth írta:Elérve a cukrászdát, benyitott. Hárman voltak előtte, így várt egy kicsit. Mikor sorra került, vett egy csokoládé tortát, mely egyből a tárgylistában landolt, későbbi elfogyasztás céljából. Vett magának egy üveg almalét, majd elhagyta a cukrászdát. Elindult vissza a főtérhez, miközben kortyolgatta az italt Megpillantva egy padot, leült oda és megitta a maradékot, az üveg pedig pixelekké vált, rögtön utána el is tűnt. Továbbindulva, befordult még egy sarkon, majd Shukakuval találta szembe magát, aki egy kissé megfeddte őt a vásárlás miatt, a fiú pedig csendesen hallgatta őt végig.
"Nézd, tudom hogy aggódsz értem, de némi pénzt áldoznom is kell arra, hogy jobb legyen."
Jaden csak követte a lányt. Miközben haladtak, nemigen nézett semerre. Végighaladtak pár utcán, majd elérték a főtérhez közeli helyet.
"Szeretném megmondani, hogy a tortát nem vesztegetés céljából vettem."
Mostmár sokkal közelebb voltak a kiképző tiszthez, így Jaden lassított egy kicsit. Odaérve a kiképzőtiszthez, Jaden csak nézte egy darabig, aztán még közelebb lépett.
"Ez az NJK a szintemet fogja növelni. Jól fog jönni a magasabb szint, ha teljesíteni akarok."

Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Ha igényeled a szolgáltatásait, akkor a következőek közül választhatsz:

1. opció: Maradok a jelenlegi szintemen.
2. opció: A 10-es szintre szeretnék lépni.
3. opció: A 20-as szintre szeretnék lépni.
4. opció: A 30-as boss legyőzése szükséges a megnyitásához.

"A kettes opciót választom."
avatar
Nolan Daneworth
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2015. Sep. 08.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
114/500  (114/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Vas. Szept. 13, 2015 9:06 am

Shakan: +40 elosztható pont, 20. szint
Kazura: +68 elosztható pont, 20. szint
Graceful: +76 elosztható pont, 20. szint
Nolan: +36 elosztható pont, 10. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Miu on Szomb. Szept. 26, 2015 8:22 pm

Újfent a Kiképzőtiszt előtt állok és azon dilemmázok, hogy most igénybe vegyem e a szolgáltatást vagy ne. Igazából magam is feltudnék fejlődni a huszadik szintre és én most meg is vagyok elégedve a szintemmel. De a mai rohanó világunk meg ostorozva követeli rajtam, hogy minél hamarabb és de most azonnal varázsoljam fel magam egy magasabbra szintre.  Pontosabban Danee az aki ostoroz, azért mert már az új tagok is igénybe vették a kiképzőt és mindenki szeretne menni egy kazamata ürítésre, csak hát rám várnak, hogy meglegyen a csapat. Bár eddig a többiek még nem jelezték a problémájuk amiatt, hogy várni kell arra, hogy fejlődjek, de biztos kezd már nekik is fogyni a türelmük. Aztán mivel képtelenség olyan ütemben küldetéseket és harcokat vívni, hogy egyik napról a másikra elérjem a szükséges szintet, így kénytelen voltam elvánszorogni ide és immáron már másodjára igénybe venni a kiképzőt. Tehát végül a hossza tétovázás és nyüglődés után, végre ráböktem a 3. opcióra és vártam, hogy beteljesüljön a varázslat, aminek következtében a 20. szintre lépek.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Kedd Szept. 29, 2015 11:06 am

Miu: +24 elosztható pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Okt. 29, 2015 9:39 am


Megszeppenve léptem a kiképzőtiszt elé, a nem várt pm-nek köszönhetően igencsak ideges és sietős voltam… Akadtak előttem párak és még volt időm meggondolni magam. Tudtam az idő kényszer és az idő ellenség… Az idő kiegészít… De sorra kerültem, kicsit idegesen kezdtem interaktolni vele. Az előttem lévő rögtön a húszas szintet igényelte,  én örültem a tízesnek is. Vagyis az is aggasztott, eléggé aggasztott. Féltem a megbélyegzéstől, viszont az idő szorított. Fejben már a sorrendet és a szükségletek listáját taglaltam. Majd az npc végre rám figyelt.
Embarassed  - Tízes szintig kérném, de csak szafari miatt, meg... meg hogy eltudjak menni a céhházba... Különben nem kérném, különben nem csalnék... - Meg is kaptam gyorsan ahogy a pontokat is így jöhetett a következő dilemma, osszak-e el belőle… >.>

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Vas. Nov. 01, 2015 5:10 pm

Kiwi: +36 elosztható pont, 10. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ijichi Sou on Szomb. Nov. 07, 2015 9:09 pm

Elérkezett ez a nap is számára. Soujiro ezidáig nem igen foglalkozott ezzel a lehetőséggel, hisz miért is? Itt az első szinten minden meg volt számára ami érdekelte és amit szeretne, viszont eljött az első eset amikor ha fejlődni nem is igazán, de legalább a felsőbb szintekre el szeretett volna jutni. Tizenkilenc szint amit lehetősége lenne bejárni, átlátni és akárkivel akárhova elmenni. Lényeges az is hogy ugyan a fejlődés másodlagos számára, de ha érdekei megkívánják akkor bizony vállalna nagyobb szinteken is küldetéseket. Így elhatározva magát lép oda az npc-hez és kéri ki magának a húsz szintnyi expet és pontot, és ugyan nem kívánja elosztani őket idő előtt, de legalább nyitottabb lesz számára a világ.

(20.-as szintig kérte.)

_________________
Szín:#badcfe
avatar
Ijichi Sou
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2015. Sep. 29.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
362/1500  (362/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Vas. Nov. 08, 2015 4:48 pm

Ijichi Sou: +76 elosztható pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ritsu on Pént. Dec. 25, 2015 8:07 pm

Éppen kintről sétáltam befele hogy megnézhessem a dolgokat a boltban, mivel fáradt voltam ezért csak arra tudtam gondolni hogy "bár csak jobban teljesítettem volna". Mentem volna hazafele de a szökőkút elterelte a figyelmemet. Tán órákig nézegettem és gondolkoztam a hülyeségeimen majd megláttam egy NJK-t.
Felfigyeltem a szerkójára, elég jól öltözködött szóval figyeltem rá. Aztán elkezdett valamiről hablatyolni, valami, "Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet" vagy..legalábbis valami ilyesmit mondott. Erre felfigyeltem és kértem tőle hogy ismételje meg. Megismételte és egyből rávágtam hogy a 3.opciót választom. Nem tudom mi lesz belőle, remélem nem átverés mert az pont az a dolog ami most nem jönne jól.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Szomb. Dec. 26, 2015 6:14 pm

Ritsu: +76 elosztható pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Kiyuu on Pént. Jan. 15, 2016 10:09 pm

Ez a nap is ugyanolyan egyhangúan és letörten kezdődött, ahogyan az idáig eltöltött nap a játékban de, hamar összeszedtem magam és gyorsan változtattam a ruhámon.
- Indulásra készen. - gondoltam magamban és már nyitottam az ajtót.Lementem a fogadóba vezető lépcsőn és leültem a szokásos asztalomhoz, de mire kigondolhattam volna azt, hogy mit akarok rendelni akkorra már ott volt Yuuma-san aki egy NJK volt igazából és már mondta is az előre belé programozott szövegét:
- Jó reggelt kívánok, mit hozhatok önnek? -mondta vidáman, úgy akár egy igazi ember.
- Egy tojásrántottát kérek. -mondtam röviden.
-Egy pillanat és már hozom is. - mondta és ezzel együtt el us távozott.Utána nézve azt gondoltam, ha nem tudnám higy csak egy program akkor még simán el tudnám hinni, hogy ember.Amúgy egy pár szó Yuuma-san külsejéről, egy kicsit alacsonyabb volt nálam és skarlátvörös haja volt amihez a tipikus felszolgálólány ruha párosult.Mire észbe kaptam volna, addigra már ki is hozta a rendelésemet.
- Jó étvágyat kívánok! - mondta és már itt sem volt. Gyorsan bepakoltam a kajám és gondoltam ma kihagyom a harcolást és egy kicsit sétálgatok és vissza gondolva milyen nagy mák volt. Szóval sétálgattam és egy nagy térre tévedtem, ahol egy szökőkút állt.
- Vajon lehet érezni a vizet? - ezzel a gondolattal közelebb merészkedtem és mikor oda értem hirtelen hozzám szólt egy NJK.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
1. opció: Maradok a jelenlegi szintemen.
2. opció: A 10-es szintre szeretnék lépni.
3. opció: A 20-as szintre szeretnék lépni.
4. opció: A 30-as boss legyőzése szükséges a megnyitásához. -mondta az NJK.
- A harmadik opciót választom. - mondtam gondolkodás nélkül.
avatar
Kiyuu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2015. Dec. 12.
Age : 21
Tartózkodási hely : Karcag

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Szomb. Jan. 16, 2016 1:27 pm

Kiyuu: +76 elosztható pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Chariton on Hétf. Jan. 25, 2016 3:26 pm

Értelemszerűen a Kiképzőtiszthez veszem az irányt. Nem szerettem volna élni a lehetőséggel amit kínál, viszont kénytelen vagyok, hogy beléphessek a céhházba, valamint Timidus is ezt ajánlotta. Ilyen kevés ember gondolkozna Shu-hoz hasonlóan, hogy azonnal meghívtak a céhbe? Vagy csak ennyire megkedveltek? Majd megkérdezem tőlük. Egyenlőre elértem a Kiképzőtiszt elé. Felteszi a kérdését amit egyszer már hallottam, mikor egy másik játékos tanácsára meglátogattam őt. Mire ideértem eldöntöttem, hogy nem fogom használni, viszont kíváncsiságból beszédbe elegyedtem vele. Semmi érdekes nem volt, egyszerűen azt választottam, hogy maradok ott ahol vagyok. Most viszont más a válaszom:
- Élek a 2. lehetőséggel. Szeretnék a 10. szintre lépni.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Szer. Jan. 27, 2016 9:00 am

Chariton: +36 pont, 10. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Nezumi on Vas. Ápr. 17, 2016 3:14 pm

- Itt mindig ilyen sokan vannak?
- Nincsenek is sokan, meg egyébként is te akartál ide jönni. Mit gondoltál, a főtér üres lesz?
- Nem, csak azt, hogy kevesebben. Elég későre jár már.
- Biztos vagy benne, hogy belevágsz?
- Te hoztad fel ezt az egészet, most meg próbálsz lebeszélni róla?
- Nem, csak érdeklődtem.
- Jó, akkor essünk túl rajta gyorsan, és húzzunk el innen.
- Miért zavar téged ennyire a tömeg?
- Mintha nem tudnád.
- Azért elmagyaráznád?
- Tudod, mennyien akarják megölni az urukat, pusztán mert féltékenyek a hatalmukra?
- De ez védett terület. Itt nem eshet bántódásod!
- Nem olyan biztos ez. Biztosan dolgoznak már a probléma kiküszöbölésén, és előbb utóbb megtalálják a választ, hogyan öljenek meg itt.
- Túl sokat képzelsz bele. Látod ő az, megérkeztünk.
Ahogy közelebb értek hozzá, a kiképzőtiszt rögtön hozzákezdett szokásos mondókájához.
- Milyen lekezelő velünk. „Kis szintű vagy?” És ha igen, semmi közöd hozzá!
- Nyugi, mindenkinek ezt mondja, nem tudja felismerni a felsőbbrendű személyeket.
- Jól van, na! Jól figyelj szolga, a harmadik opciót választjuk, és most kapkodd magad!
avatar
Nezumi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2015. Aug. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
38/1500  (38/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Vas. Ápr. 17, 2016 10:28 pm

Nezumi: +76 elosztható pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Sai on Pént. Jún. 17, 2016 3:29 pm

Chapter 5

~ Amúgy most megyünk is valahová, vagy csak sétálni támadt kedved? ~ nézett fel rám Buba komolyan érdeklődő tekintettel
- Megyünk - mosolyogtam, de nem fejtettem ki rögtön, hogy hová is
Én tudtam jól, hogy hova indultunk el a fogadó küszöbén átlépve, így rendkívül jól szórakoztam Bubán hullámzó arckifejezésén, ami elindult a kedélyesből a türelmes várakozáson át, a ez enyhén dühös dohogássá változó egyre fokozódó türelmetlenségig.
Már szinte fülig ért a szám, ahogy vártam, hogy kitörjön belőle a felháborodás, de mielőtt még egy Buba hang is befúrakodhatta volna a magát a fejembe:
- Emlékszel arra a fura npc-re, amelyikkel a napokban futottunk össze?
~ Melyikre gondolsz a sok közül? A fél karú zöldségárusra, vagy kovácsra, aki egy kislány volt, esetleg a sárkányra, a múltkori boltból?
- Nem, egyikre se. A sárkány egyébként se biztos, hogy npc ... - gondolkoztam el - Az ő esete eléggé elgondolkoztató
- De visszatérve a kérdésemhez: a ki-kép-ző tiszt!
~ Áh, A kiképzőtiszt!
- Igen, A kiképzőtiszt
~ És most oda megyünk?
- Ahogy mondod, Buba!
~ Miért talán felhagytál az elveiddel és önmagadat becsapva a rendszer kínálta kiskapukat is kihasználva akarsz többnek látszani, mint ami valójában vagy?
Csak legyintettem.
- Nem - ráztam a fejem - Csak arról van szó, hogy átgondoltam. Pro és kontra érveket állítottam az előnyök és hátrányok mellé
~ Lefogadom: a pro érvekből volt több, mi?
- Figyelj: most van felszerelésem és valamivel erősebbek is lettünk ez által, de utána kérdeztem a kazamatázásnak, és abból amit meséltek nekem, simán elbuknánk a legkisebb szintűt is, szóval, valamit tenni kell, erre jutottam. A másik, hogy utána néztem, hogy merre lehet még gyorsan fejlődni, viszonylag veszélymentesen, és tudod milyen fülest kaptam?
~ Na milyet? ~ nézett rám olyan szemekkel, mintha csak azt mondaná: " biztos valami oltári baromság lesz!"
- Párbaj!
~ Pár-baj? ~ hangsúlyozta erősen megkérdőjelezve a dolgot
- Igen - vágtam rá magabiztosan - Állítólag ez a legjobb módszer, sőt, jobb mint a mobolás, ha csak a fejlődés a lényeg, és bele se lehet halni!
~ Na persze, egy párbaj, amibe senki se hal bele, hiszi a piszi!
- Mond, mióta vagy te ilyen kétkedő?
~ Mindig is az voltam! Emlékeztetnélek rá, hogy a saját érzelmi kivetülésedből készültem
- Jó, mindegy, de a párbajokat igen is be lehet úgy állítani, hogy ne halljunk bele!
~ Na arra kíváncsi leszek, de remélem nem a saját bőrünkön akarod megtapasztalni elsőre
- Dehogynem!
~ Te nem vagy normális! ~ húzta a mancsát az arca elé
~ Hova lett belőled az a végtelen paranoia meg a nettó bizalmatlanság?
- Nem tudom, biztos szabadságra mentek
- Na itt is vagyunk - torpantam meg az utca szélén, a megfelelő személy előtt.
~ És tényleg!
- Áh, igen, igen - kommentáltam a kiképzőtiszt mondókáját
- 10-es szintű szeretnék lenni, vagyis legyen a második opció
~ Biztos nem rögtön 20-as? ~ nézett rám ferde szemekkel Buba
- Nem, előbb el akarom érni a T2-es tárgy szintet. Majd utána!
~ Te tudod ...
- Szóval kettes! Kettes opció, legyen szíves!

_________________
avatar
Sai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2016. Jun. 14.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
46/500  (46/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Pént. Jún. 17, 2016 4:34 pm

Éppen a Kezdetek Városában bandukolok, mikor észreveszek egy fura alakot, aki egyfolytában ugyanazt a szöveget hajtogatja.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Na persze, ez kábé annyira abszurd, mintha azt mondaná, hogy "150 aranyért kijuttatlak a valóságba". A közelébe érve tőlem is megkérdezi, aztán felsorolja az opciókat. Végül is, csak egy NPC karakter, nem forralhat gonosz terveket a fejében.
- Nos, ha többre van programozva, mint némi sablonszöveg elmondására, akkor szeretném, ha elmagyarázná: ez átverés-e, vagy sem?
Mivel csak a szokásos, "NPC-s" nézéssel néz rám, ezért gondolom, tényleg csak a beprogramozott szövegét tudja mondani.
- Ehem, akkor... a harmadik opciót szeretném választani, ha nincs ellenére.
Miért lenne ellenére? Csak egy NPC.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Szomb. Jún. 18, 2016 12:01 pm

Sai: +36 pont, 10. szint
Takara Kazutoshi: +76 pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 14, 2016 2:31 pm

Két ember győzött meg róla, hogy érdemes a kiképzőt igénybe vennem. Az egyik Chariton volt, aki a céhházak miatt ajánlotta, hogy 10-es szintre dobassam fel magam a kiképzőtisztnél. A másik Shu (és Timidus), akik fellelkesítettek, hogy petet akarjak szerezni magamnak, ehhez viszont 20-as szintre kellett kiképeztetnem magamat. Ez volt az erősebb hatás, hiszen végülis ez vett rá, hogy elinduljak a kiképzőtiszthez. De hogyha már megtehetem, terveztem meglátogatni mindkettőjüket a céhházukban, hiszen ugyanabban a céhben vannak.
 Mivel már jártam a kiképzőtisz környékén, nem esett nehezemre odatalálni, és már messziről hallottam az ismerős kiáltást:
Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Odaérve felugrott a 3 opció, és én pedig nagy sóhajjal rányomtam a 3.-ra. Kicsit tartottam a változástól, de már korábban döntést hoztam, és nem változtattam rajta.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Klein on Csüt. Dec. 15, 2016 3:29 pm

Chakna:+76 pont, 20. szint
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiképzőtiszt

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.