[Játékos Küldetés] Halloween Party!

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Kedd Okt. 15, 2013 7:44 pm

Résztvevők:
- Licht
- RenAi
- Aoi Shizuka
- Kincaid
- Itachi Saton
- Aidor
- Yokuatsu
- Ryuninji Ren
- Azmaria
(Az első kör lezárása előtt még lehet jelentkezni, ha valaki kedvet kapott hozzá)

A naptárra pillantva biztos sokatok rájött, hogy bizony ez egy ünnepnap, méghozzá nem is akármilyen.  Már hetekkel ezelőtt feltűnt egy eddig kevesek által ismert személy az első szint nagyobb városkáiban és amerre ment mindenhova plakátokat ragasztott fel, ha beszélgetésbe próbált vele elegyedni bárki is, csak rámosolygott és a kezébe nyomott egy szórólapot.  A két papiros ugyanazt a szöveget tartalmazza, amolyan reklámféleségként szolgál.  Meglehetősen hívogató a felhívás, ingyen étel és ital, olcsón kölcsönözhető jelmezek és egy egész város Halloweeni dekorációba burkolva. Már magában hívogató az egész felhívás, de ha elég szemfülesek vagytok, apró betűvel még az is olvasható, hogy a Főtér mellett egy Szellemház is épül, akik elég bátrak ahhoz, hogy végigsétáljanak rajta és kibírják, a borzalmakat jutalomban részesülnek. Helyszínnek a Kezdetek városához elég közeli Torubana városát adták meg.  Annak ellenére, hogy ősz van az idő szép napos, és tökéletes arra, hogy felmérjétek a terepet az esti szórakozás előtt.

Feladatotok az, hogy érkezzetek meg a városba azon belül a Főtérre, azt rátok bízom, hogy együtt vagy külön-külön teszitek. Tudom, hogy említettem a jelentkezésnél, de ismét mondom, hogy nyugodtan ismerkedjetek egymással, beszélgessetek, építsetek kapcsolatokat. :3

Minimum szókövetelmény: 250 szó (Ha valaki kimarad, egy körből akkor 500 szóval pótolhat majd)
Sorrend: Nincs
Határidő: 5nap/kör (Ha hamarabb ír mindenki akkor korábban kezdődik a következő kör)

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Szer. Okt. 16, 2013 8:51 am

Egyik nap a városban sétálva láttam, hogy valaki épp plakátokkal tapétázza ki a várost.
Az illető pont egy plakátot ragasztott fel mikor odaléptem hozzá, nem különösen akartam vele szóba elegyedni elég sietősnek tűnt a dolgával, mikor oda léptem rám nézett és széles mosollyal az arcán a kezembe nyomott egy szórólapot és sietve távozott.

- Várjon!...Ez most….akkor….
Nem tudtam semmit sem kérdezni, nem fordult vissza, így hát elkezdtem tanulmányozni a szórólapot amit a kezembe nyomott. A papíroson álló szöveget először figyelmen kívül akartam hagyni, mivel valami reklámnak tűnt, meg még valami Halloweeni partira való meghívónak gondoltam.
- Hmmm….Ez egész jó mókának hangzik, lehet meg kéne néznem mi is ez pontosan.
Jegyeztem meg hangosan magamnak, majd nem is folytattam a magamban beszélést, hanem jobban szemügyre vettem a szórólapot, feltűnt a lap alján valami apró betűs szöveg. Ami a következőt írta:

„A Főtér mellett egy Szellemház is épül, akik elég bátrak ahhoz, hogy végigsétáljanak rajta és kibírják, a borzalmakat jutalomban részesülnek.”

Ez a mondat eléggé szöget ütött a fejemben, még egy kicsit derültem is rajta, hogy azért járna jutalom, hogy végi sétáljak egy Szellemházon. Bár ezzel együtt elkezdte az oldalamat furdalni a kíváncsiság, hisz nem egy átlagos Szellemház lehet, ha jutalom üti annak a markát aki végig megy rajta. Nem vagyok az a ijedős fajta, így nem gondoltam, hogy bármily nehézségem akadna a feladat kapcsán. Sőt mintha rémlene, hogy Itachi is emlegetett volna valami röhejes Kísértetházas feladatot, meg még valami olyat, hogy ilyen nevetségesen egyszerű felkérést még nem látott.
- Hmmm….Talán erről beszélt volna.
Még mielőtt elindultam volna írtam neki egy üzenetet, melybe a következőt írtam:

Hali!

Ma kaptam egy szórólapot, mely egy Halloweeni városkába Torubanába invitál. Na meg,hogy jutalom jár annak aki végig megy a Szellemházon. A minap beszéltél nekem valami ilyesmiről rémlik?
Majd fussunk össze Torubana város főterén, majd még ott beszélünk.

Üdv: Licht
Elküldtem az üzenetet és elindultam Torubanába, már nagyon érdekel mégis mi várhat abban a bizonyos Szellemházban.Mikor odaértem a város főterére, láttam a hatalmas Kísértet házat. Leültem egy padra és vártam Itachi válaszát az üzenetemre, na meg, hogy ide érjen és beszéljünk.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Yokuatsu on Szer. Okt. 16, 2013 9:16 pm

Még mindig lenyűgözött, az a látvány, amit Aincrad nyújtott. Az illatok, az ízek, az érzések, mind tökéletesek voltak, ha az alkotó jó célokra használta volna világát, emberek álmait válthatta volna valóra. ”De nem így tette” – lőttem le az utolsó vaddisznót is.
Különösképp engem nem érdekelt, hogy be voltam zárva egy játékba, úgy gondoltam, minél távolabb vagyok édesapámtól, annál jobb. Csak akkor ébredtem rá igazán, egy egyszerű bábnak használt, a versenyeimből kapott ajándékokat, pénzt, mind a saját hasznára fordította. ”Tönkre tette az életemet, édesanyámat pedig rács mögé jutatta …” – mérgelődtem magamban.
Próbáltam fékezni indulataimat, és tekintettel a lemenő Napra, elindultam a város felé. Még kicsit dühös voltam, a gyermekkori emlékeim azonnal felszínre törtek, de mikor tapasztaltam, - életembe először - milyen gyönyörű a Naplemente, nagyon elcsodálkoztam. Sose tudtam megnézni, mindig kellett valahova mennem abban az időben. Arcomon mosollyal haladtam A Kezdetek Városa utcáin, rózsaszínes fény töltötte be az üres utat, majd hirtelen egy árnyék vetült, és egy emberi alak lépett elő, azonban sokáig nem volt ott, egy plakátot kirakott az épület falára, aztán ahogy jött, el is tűnt. Felkeltette a figyelmemet, szabályosan kíváncsivá tett, ezért izgatottan sétáltam oda a plakáthoz. ”Hallowen? Mi az a Hallowen?” – kerekedtek el a szemeim, a szó láttán.
Egy pár percig ott álltam a fal előtt, átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy másnap elmegyek Torubana városába, megnézni, pontosan mi is van ott, valamint, az ingyen étel és ital is kecsegtetően hangzott.

Korán reggel felkeltem, a Nap még fel se kelt, nem láttam értelmét máris elindulni a másik városba, helyette inkább kimentem A Kezdetek Erdejébe, valahogy megnyugtatott az ottani légkör. Hála istennek aznap nem zavartak meg vaddisznók, vagy farkasok, órákig feküdtem egy fatövében. Talán kicsit még el is szenderedtem. ”Langyos? Simogató?” – nyitottam ki szemeimet. Gyönyörűen sütött a Nap, felpattantam, majd elindultam a helyre.


A hozzászólást Yokuatsu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 17, 2013 2:39 pm-kor.
avatar
Yokuatsu
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Oct. 13.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Phobos on Szer. Okt. 16, 2013 9:28 pm

Kissé fújt a szél, de tetszetős idő volt. Zsebre dugott kézzel járkáltam fel, s alá, egyéb teendőktől megkímélten. A többi idegen ezt az időt ősznek hívta - és hogy miért volt ez annyira különleges? Mert ők buták voltak, és nem tudták definiálni ezt a szót: ősz. Hullottak a levelek, hűvös volt. Máris két dolog, amivel összekapcsolhatnám az őszt.
- Szép. - Az első szó, amiről felvilágosítást kaptam, mióta megszabadultam attól a páncéltól. Hálás voltam Feliciának, amiért segített egy újabb kifejezéssel gazdagítania, még ha az agyamra is ment a kérdéseivel. Ki, mi, miért, hol, hogyan? Vissza se merek gondolni arra a kedvesnek indult, de pokoli véggel záródott találkára. Azt mondta, szépen játszottam, pedig annyira természetesen zongoráztam, mintha csak levegőt vennék - a véremben van. Míg azt gondoltam, hogy ide tartozok, azt gondoltam, a zongorajáték egy velem született adottság volt. És ahogyan megkaptam a kellő információkat ahhoz, mit kell tennem az életemmel, át tudtam gondolni azt, amit át kellett.
Nem tudtam, milyen nap a mai - mégis úgy éreztem, mintha környezetem egy különös hangulatban lett volna. Nem értettem, az idegenek mit csináltak - mire jó ez? Mi az az ünnep? Mit kell megünnepelni? Mi a célja? Rosszallóan csóváltam meg fejemet, miközben folytattam céltalan járkálásomat abban a városban, amit napokkal ezelőtt mentettem meg - pusztítottam, hogy megmentsem. Különös páros, akárcsak a halál és az élet. Nem, egyáltalán nem tűnt fel az az idegen, aki csak úgy, szinte brahiból odalépett hozzám, kezemben nyomva egy papírost, aztán továbbállt. Szemöldökömet felhúzva vizsgáltam meg. Halloween? Mi az a Halloween? Tanácstalanul dörzsöltem halántékomat - átkoztam az alakot, amiért csak úgy, magyarázat nélkül megszökött előlem. Vállamat megvonva átskimmeltem a szórólap további részét is. Úgy tűnt, az apró betűs részt kéne nagyobb figyelembe vennem, semmint az ingyen ínyencségeket. Talán megtudom, mi az ördög az a Halloween. Már magában megérte a kockázatot vállalni, ha újabb dologgal leszek gazdagabb - és talán közelebb juthatok ahhoz a bizonyos századik szintig is. Szellemház - valami ijesztő, rémisztő jelenséggel asszociált, bár ez is csak a szerény véleményem volt. Nem kellett a világ végére mennem, elvégre Torubanában szervezték meg ezt az egészet. Így folytattam a járkálást, tekintetem néha egy-egy idegenen akadt meg. Vajon ők is amiatt jöttek?

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Csüt. Okt. 17, 2013 3:59 pm

Már rég elhagytam a Kezdetek városát, de az utam valahogy mégis mindig erre sodor. Az ősz eljött. Visszaemlékezett igen... Nem is volt olyan régen, hogy elkezdtem, haladni fel a csúcsra, talán féléve? Viszont annál régebben volt, hogy ez az átkozott játék elkezdődött. Néha eltűnődöm, mi lehet otthon. Vajon már mindenkinek a karácsony fele járnak a gondolatai? Kicsit magányosnak éreztem magam, mikor arra gondoltam, hogy talán a világ már el is felejtett. Vagy arra, hogy ha nem is felejtette el, a valóságban emberek milliói teszik változatlanul a dolgukat mintha mi sem történt volna. Reggel elmennek dolgozni, iskolába, ki-ki hova stb. és vajon a valóságban gondolkodik valaki más is rajtam kívül ezen? Aztán valaki kezembe nyomott egy szórólapot ez kizökkentett. De nem is bántam jobb, ha nem foglalkozok vele az épp eszem megőrzése és a lelki békém végett. Ránéztem a szórólapra. Majd megpillantottam a felragasztott plakátokat is a falakon és oszlopokon. Elolvastam. Úgy tűnik valamiféle karnevál lesz. Érdekes, azt hiszem, kár lenne kihagyni. És egy kísértetházról is olvasok. Elhúztam a számat, nincsenek jó emlékeim a kísértet házakról, hát még azoknak rólam...De a jutalom ígéretesnek hangzik. Meglátjuk...

Este jót aludtam, majd delelőt elindultam. Így kényelmes menetben délutánra meg is érkeztem meg is érkeztem Torubonába. Persze közbeiktatva egy ebédszünetet.
A standok lassan mind felálltak, de a buli amúgy is éjszaka kezdődik. Erről szólna a Halowen, nem? Addig is én el leszek. Meg amúgy is....jut eszembe. Kéne valamilyen jelmez. Így hát elindultam jelmez után nézni. Valami egyszerű… és olcsó. Ezek lesznek a nézőpontok. Egy maszk… azt hiszem, ennyinek elégnek kell lennie. Esetleg egy fehér paplan… legrosszabb esetben.


_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Azmaria on Pént. Okt. 18, 2013 5:16 pm

Felkeltem reggel. Kint egy kicsit hideg volt,a szél fújta a fák ágait.A fákról színesebbnél, színesebb levelek hullottak. Volt sárgás, barnás vöröses és vegyes színű levelek. Alapjában nem a kedvenc hónapom az ősz. Mert sokszor az elmúlást jelenti.
De most különösen jó volt látni,nagyon megnyugtató volt. Úgy döntöttem járkálok egyet a városban, de a hideg miatt Diamondott ( Sas fióka pet ) nem viszem magammal. Mivel még csak fióka, és nagyon gyenge a szervezete, és nem szeretném hogy baja essen. Így hát elindultam a városban. Néztem közben a levelek hullását. A városban furcsa módon egy csomó plakát volt. A falakon és az oszlopokon is. Az egész város tele volt plakátozva. Az egyik plakáton meg akadt a szemem. Ott állt egy lány is. Gondoltam ő is a plakátot olvassa. Én is oda mente a plakáthoz ahol a lány állt. A lányon rögtön lehetett tudni, hogy íjász, mivel a kezében tartotta az íját. Gondoltam biztos az előbb vadászott NJKra. A lánynak derekáig érő fekete haja volt, körülbelül 168 cm magasnak becsültem. A plakátra nézve rögtön a nagybetűs feliratot olvastam. Halloween Party! Elkezdtem egy kicsit magamba gondolkozni. Halloween mi is pontosan? Ó már emlékszem, nagyon szeretem ezt az ünnepet, mindig belehetett öltözni valami ijesztő jelmezbe. Persze én sokszor meg ijedtem a dekoráción. A nagy gondolkodásom közepette egy furcsa alak jött oda és egy szórólapot nyomott, a lánynak, meg nekem is a kezembe. Semmit nem szólt, nem is várta meg, hogy kérdezek tőle, hanem ránk mosolygott és elment.  A szórólap nem igen tért el a plakáttól. Ugyan az volt mind a kettőre írva. A szórólapon olvastam tovább a dolgokat.Ingyen étel és ital, olcsón kölcsönözhető jelmezek és egy egész város Halloweeni dekorációba burkolva. Nekem ez az egész egyből megtetszett. a helyszínek a Torubana várost adták meg ahol az egész törtnéi fog. Nem is volt innen olyan messze.  A mellettem álló lányon is látszott, hogy neki is tetszik ez az egész.
- Szia  gondoltam, ha neked is tetszik ez az egész akkor együtt mehetnénk oda?
a lány nem szólt semmit csak bólintott egyet. Gondoltam ez az igen akar lenni. Elindultunk. Út közben olvasgattam tovább  a szórólapot. Az apró betűs résznél tartottam. A  Főtér mellett egy Szellemház is épül, akik elég bátrak ahhoz, hogy végigsétáljanak rajta és kibírják, a borzalmakat jutalomban részesülnek. A Szellemházat, mindig is ki akartam próbálni, de féltem attól, hogy nagyon ijesztő dolgok lehetnek benne. Gondoltam meg kérdezem a lánytól mit gondol róla. De előbb bemutatkozom neki, mert figyelmetlen voltam, és elfelejtettem.
-Elnézést kérek az udvariatlanságom ért, mert elfelejtettem bemutatkozni. Az én nevem Azmaria. És téged, hogy hívnak?
-És mit gondolsz a Szellemházról, nagyon ijesztő lehet szerinted?
- kérdeztem izgatottan.
Miután megkérdeztem ezeket tőle kíváncsian vártam a válaszait, közben pedig haladtunk a Torubana város felé.

_________________


avatar
Azmaria
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2013. Oct. 14.
Age : 17

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
161/500  (161/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Okt. 19, 2013 11:22 pm

A kezdetek városában kötök ki ár megint, pedig már nem itt lakom, csak az a baj, hogy az ismert cukrászdák közül itt található a legjobb, így muszáj időről időre ellátogatnom ide, hogy feltöltsem a készleteimet… .úgy két, maximum háromnaponta Rolling Eyes
Ez van, szükségem van az édességre, mert az olyan jó ~.~ Na meg Reginald kedvenc csemegéje is csak itt kapható…. ő meg megőrül, ha nem kap naponta többször is, így nincs más megoldás, mint feltankolni pár naponta.
A visszaúton, a teleport kapu felé meglátom, hogy valaki plakátokat ragasztgat, meg szórólapozik… elég rosszul mehet neki Rolling Eyes Azért odalépek az egyikhez, hogy közelebbről is szemügyre vehessem
- O.o…. Halloween?! – El is felejtettem, hogy az is van, ráadásul mostanában? Hát igen, túl elfoglalt voltam eddig, hogy a dátumokat nézegessem, meg ilyenek…. Hehe… ígéretesnek hangzik.
~ Az mi? ~ Kérdezi Reginald, akinek fogalma sincs erről… honnan is lenne?
- Hosszú. A lényeg annyi, hogy ingyen eszünk és iszunk, meg partyzunk \o/
~ Rágcsa is lesz?
- Gondolom
~ Akkor én is megyek ~.~
- O.o facepalm - a franca…. már megint nem gondolkodtam Sad Most kénytelen leszek őt is magammal hurcolni…. veeeeh. Remélem, nem vágja tönkre a bulit, mert néhanapján elég ünneprontó tud lenni.
- Rendben…. de jól viselkedj – mondom egy nagy sóhajtás után
~ Baka ˇ^ˇ ~ majd elindulunk haza, hogy én felkészüljek, ő pedig lefárassza magát addigra, nehogy kedve legyen kötözködni valakivel Rolling Eyes A 11. szint elég érdekes, tetszik nekem, ezért ideköltöztem. Reginald-nak is bejön, bár szerintem neki tökmindegy, mert repülve közlekedik, meg minden. Elég a boldogságához a rágcsa és a napi pár fight…

Átkelve a teleport kapunk Torubana-ban találjuk magunkat, ahová jönnünk kell. Egyből a főtérre tartunk, de egy kicsit nyögvenyelős az út, mert Regi mindenkiben ellenséget lát, aki ijesztő jelmezben vagy. Nem győzőm őt visszafogni, vagy elnézést kérni attól, akinek nekiment. Ejj, de buta ez a petecske. Egy idő után megunja és felrepül… szerencse, így remélem kevesebb kért csinál, bár… róla van szó. Én megérkezem a főtérre és tekintetemmel azt a reklámozott szellemházacskát kezdem keresni… az az én helyem Cool


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Saya on Vas. Okt. 20, 2013 12:07 am

//Ezüstróka végülis már lezárult SmileÍgy is utolsó pillanatig vártam >.>//

-Aztaa...
~Halloween...~
-Ingyen kaja *.*
~Szellemház *.*~
-Ingyen pia *.*
~Szellemház *.*~
Téged csak ez érdekel? O.o
~Igen. Szellemház *.*~
Akkor egyetértünk abban, hogy ezt megnézzük közelebbről?
~Újabb kivétellel: igen. De megöllek, ha kihagyjuk a Szellemházat.~
Rokonlátogatást tervezel? :3
~Ha-ha-ha, nagyon szellemes.~
De azért érzem ám egy kicsikét, hogy tetszik neki, amit gondoltam, hihihi.
És mivel úgyis Torubanában járok, sasszézva-ugrálva, a köveken akrobatikázva várom az esemény indulását. Megpróbálok kézenállni, aztán bukfencezni, de nagyon kemény hozzá a föld még itt is, ezért hamar abbahagyom. Végül A Kurokoto bácsitól kapott zsírkrétával rajzolok egy ugróiskolát és elkezdek ugrálni, aztán tovább rajzolom bonyolultabbra.
Mikor már kezdenek lézengeni az emberek, beszaladok egy bokor mögé, hogy kisvártatva ismét előbukkanjak, ezúttal jelmezben. Hugi utasításait követve és a cicafülő Chancery néni segítségével csináltam, mert a Chan is sok-sok ruhát szokott készíteni magának a szabadidejében, és a Jay bácsi invitált hozzá, meg ilyesmi.
Bár nem is tudom, mennyire nevezhetem ezt jelmeznek. Elvégre, most én vagyok a Hugi egy kicsit.
Spoiler:
Egy kis tükörben még a hajamat is beszíneztem szőkére, picit megrövidítettem és kontyba kötöttem oldalt. Tudom, hogy utána visszatehetem az eredeti színre és hosszra, mert már megpróbáltam, és működött :3 Mert én biza figyelek ám mindenre, csak nem mindig >.>
Mikor mindezzel megvagyunk, a Hugi egyre jobban és jobban kezdi érezni magát, úgy tűnik, tetszik neki az új külsőnk, tekintve, hogy tulajdonképp elvileg ő így is néz ki. Ja, és elfelejtettem mondani, hogy ma én nem az íjász Saya vagyok ám, hanem Hugi, a vámpír :3 Mert a Hugi szereti a vámpírokat.
-Na rettegj, Szellemház lakója, mert jövök! -kiáltok fel és körbenézek a főtéren, hogy mi változott, amióta utoljára itt jártam. Alig pár perce.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Okt. 20, 2013 9:58 am

- Halloweeni mulatság... kölcsönözhető jelmezek... ingyen étel, ital... Torubanában - olvasta a feliratot az sulis egyenruhát viselő, fekete hajú lány. Mélyen elgondolkodott, ahogy a plakát előtt állt és azt találgatta, hogy ha átmenne a szomszéd városba, akkor vajon milyen jelmezbe bújna legszívesebben
- Szellemház? So desu ka? - olvasta az utolsó sorokat meglepődve
- Ez egyre érdekesebb, vajon tényleg lesz olyan ijesztő mint a filmekben vagy csak olyan kiszámíthatóan unalmas, mint a vidámparkokban? - szőtte tovább a gondolatait magában
- "Szia  gondoltam, ha neked is tetszik ez az egész akkor együtt mehetnénk oda?" - hangzott mellőle egy kislányos hang
Pislogva nézett oldalra, majd le, merthogy észre se vette eddig, hogy bárki is állna mellette.
- Ezek szerint nagyon elmerülhettem a gondolataimban, ha nem figyeltem fel rá... -állapította meg magában
A kislány jó 30 centivel, igen, egy vonalzóhosszal alacsonyabb lehetett nála, haja halovány kék volt, szemében pedig furcsán vöröses szín csillogott, de nem lehetett idősebb mint az árvaházi gyerekek legnagyobbikai
A fekete hajú lány csak bólintott, igazából totálisan elmerült a kusza gondolataiban, alig figyelt a körülötte lévő valóságra. A jelmez, az árvaházi gyerekek, a szellemház, és ez a kislány, ezek kavarogtak az elméjében.
Azon vette észre magát, hogy már kint vannak a városon kívül, és valamerre Torubana irányába sétálgatnak kettesben. Csak pislogott újfent, mint akit visszarántottak egy mély álomból.
- Igaz is, mintha valamit kérdezett volna az előbb, amitől magamhoz tértem...
Pár pillanatnyi gondolkodás után beugrott, hogy a nevét mondta a kislány: Azmaria.
- Milyen fura név, de szép... Még sohasem hallottam ilyet, csak Máriát, vagy... talán Esmeraldát, ami hasonlíthatna... - lepődött meg, de a gondolatait megtartotta magának
- Shizuka, a nevem Aoi Shizuka, örülök, hogy megismerhetlek, bocsi, ha szótlan voltam eddig, de ma össze-vissza csapongnak a gondolataim!
- Remélem az lesz - mosolygott szelíden a lány - de ha együtt megyünk be, akkor talán nem lesz olyan rémisztő!
Idő közben el is érték az aprócska város határát, ami most inkább hasonlított volna egy boszorkány lakta elhagyatott helyre, ha nem lett volna teleaggatva vicces mosolyú töklámpásokkal, és nyüzsgött volna különféle jelmezbe bújt játékosoktól.
- Öltözzünk be! Te mi szeretnél lenni? Én tuti boszi leszek! - határozta el ravaszkás vidámsággal az arcán, majd megragadta Azmaria kezét, és a jelmez kölcsönző feliratú stand felé vette az irányt
- Egy boszorkány jelmezt kérnék! Fekete, csúcsos kalappal! - adta le a rendelést, s egy pár perc múlva már új külsőjében tündökölt:
Boszi jelmez, Shizuka:_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Vas. Okt. 20, 2013 7:21 pm

Résztvevők:
- Licht
- RenAi (500 szóval pótol)
- Aoi Shizuka
- Kincaid (500 szóval pótol)
- Itachi Saton (500 szóval pótol)
- Aidor
- Yokuatsu
- Ryuninji Ren
- Azmaria
- Raven
- Saya

Volt, aki társakkal, néhányan egyedül és olyan is akadt, aki már a város környékén tartózkodott. Senkinek sem jelentett komoly gondot a megérkezés, az egyetlen, ami talán kicsit zavaró lehet sokaknak, hogy erősen fúj a szél és mindenfelé széthordja a faleveleket a város utcáin. A város főtere felé haladva egyre több játékossal futhattok össze, aki pedig már járatos Torubana utcáin az tudja, hogy a szokásosnál is nagyobb a forgalom a város utcáin. Néhányan csak egyszerű járókelők, de a legtöbbjük valamilyen díszítő munkát végez. A főtérre érkezve jó néhány felállított standot láthattok, amik annak ellenére, hogy javításra szorulnak már üzemképesek és nyugodtan vásárolhattok ott ételt vagy italt. Ami még szemet szúrhat, hogy a plakáton olvasható Kísértetház már áll méghozzá a parkot alakították át a cél érdekében. Egy jókora temetőt is építettek hozzá a kísérteties hatás fokozása érdekében. De még nem lehet bemenni, néhány őr sétálgat előtte, ha bárki közelebb merészkedne érdeklődni, elmondják, hogy csak napnyugta után szabad a bejárás addig is zárva van. Néhányan már nekikezdtetek a szórakozásnak, vásárolgattok és ruhát próbáltok, de hamarosan megkeres titeket egy-egy csinos lányka, és mint ha ezer éve ismerősök lennétek, csak úgy megragadja a kezeteket és pár métert ráncigál titeket.
- Találtunk néhány segítőt Helen! – kiállt oda az egyikük egy kirakatot díszítő lányka felé aki széles mosollyal az arcán siet hozzátok oda és amint megérkezik meghajol előttetek és bemutatkozik.
- Sziasztok! A nevem Helen és én lennék ennek a nagyszabású Halloweeni party-nak a főszervezője. Tudom, hogy nem szép dolog ilyesmit kérni, és akaratotok ellenére ráncigáltak ide a lányok… De tudnátok egy kicsit segédkezni? Úgy tűnik túl nagy fába vágtam a fejszém és nincs elég emberem, hogy mindennel elkészüljünk napnyugtáig. – néz felétek bánatos tekintettel, hagyva egy pillanatnyi szünetet a mondandója után. – Természetesen fizetség is járna érte, és nem olyan hatalmas dolgokról lenne szó csak néhány apróságról. Ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel bármire szívesen válaszolok.

Helen:

Ebben a körben nyugodtan lehet kérdésekkel bombázni a hölgyet, következőben már kezdődik a munka Twisted Evil Külön örülök, hogy néhányan már jelmezt is választottatok magatoknak az éjszakai móka előtt, estig még mindenkinek lesz ideje megtalálni vagy a többiekkel megtárgyalni mi is szeretne lenni, aki nem választ az majd Helentől kap ajándékba jelmezt a későbbiek során :3

Minimum szókövetelmény: 250 szó (Ha valaki kimarad, egy körből akkor 500 szóval pótolhat majd)
Sorrend: Nincs
Határidő: 5nap/kör (Ha hamarabb ír mindenki akkor korábban kezdődik a következő kör)

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Szer. Okt. 23, 2013 11:56 am

Már egy ideje ücsörögtem egy helyben, közben egyre több játékos gyűlt a helyszínre, közöttük azok akikkel együtt fogok dolgozni. Bár az én kedves céhtársam sehol sem láttam, eléggé felhúzott a dolog, még egy üzenetet sem dobott,  hogy mi van, meguntam a várakozást és úgy döntöttem,hogy kicsit körbenézek a helyszínen és megkeresem azokat a személyeket akikkel együtt kellesz ügyködnöm majd. Közbe meg, ha netán ideér az a suttyó akkor majd megkeres, ha akar, innentől nem érdekel az ügy. Indultam volna felmérni a terepet mikor jött egy ismeretlen lány megragadta a karom és elkezdet vonszolni maga után, pár méterrel odébb elengedett és megszólalt, bár nem hozzám beszélt, pedig érdekelt volna miért cibált ide. Ekkor ütötte meg a fülem a lány száját elhagyó mondat: - Találtunk néhány segítőt Helen!
Helen, mintha rémlene ez a név, igen megvan ő lesz a munka adó, az aki megszervezte ezt az egész herce-hurcát. Széles mosollyal az arcán jött felém, bemutatkozott és segítséget kér az előkészületekhez. Persze én rábólintottam, hisz pontosan emiatt vagyok most itt.
-Persze, bármibe besegítek. Annyi érdekelne, hogy mi is lenne pontosan a feledat?
-Ami viszont még nagyon érdekel az a Szellemház, miféle hely az? Ez az egyetlen ami nem hagy nyugodni.

Ezek után láttam, hogy nem én vagyok az egyetlen akit ide ráncigáltak, áh szóval ők lenének a társaim, bár az még mindig nincs itt akire vártam, kissé duzzogó arckifejezéssel ejtettem ezt a gondolatot és innentől, már tényleg nem vártam az érkezését. Oda fordultam a többiekhez, széles vigyor terült el az arcomon, intettem  nekik, majd a következő szavak hagyták el a számat:
-Üdv mindenkinek én Licht vagyok, úgy tűnik most csapat társak leszünk mindannyian.
-Bennetek kiket tisztelhetek?


A hozzászólást Licht összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 23, 2013 11:13 pm-kor.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by RenAi on Szer. Okt. 23, 2013 9:17 pm

A sok kajától kissé émelyegve kóvájogtam az uccákon ami egy megújulni látszó bőrt húzott magára. Igen. Haloween. Sok filmben láttam már, sok manga és anime is feldolgozta hogy milyen is lehet de nálunk jappánban ez az ünnep nem anyira elfogadott. Vagyis inkább nem annyira kihasznált ünnep. Elvégre ez az amerikaiak szokása nem pedig a miénké, erre most részt vehetek benne. Átélhetem hogy milyen is lehet egy amerikai emberkének ez a nap. A plakátokat már olvastam és azon voltam hogy mihamabb el is érezzek arra a helyre ahol mindezt megrendezik nekünk. Kissé szédültem így leültem egy közeli padra. Hátra dőltem és pihentem kicsit. Fejem az ég felé fordítottam amit a fák lombjai épp elég oltalmat adtak hogy szemeim ne bántsák a nap tűző sugarai. Ősz van… a szél is erősen fúj. Talán túl erősen is. A fák már lassan megkopaszítva álltak előttünk. Egy kósza levél az arcomra hullott, kezemmel levettem és nézegetni kezdtem.
- Hamarosan itt a tél!... Útálom a telet! – Morogtam, majd felkeltem és útnak is indultam. A falevelek ropogtak a talpam alatt. Használhattam volna teleport kristályt de valahogy olyan nosztalgikus volt így végigmenni a szinteken és újra élni az eseméneket amik ezek a helyek őríztek. Persze néha néha azért meg kellett álljak pihenni, mert a kitartás pontjaim a szintemhez mérve elég alacsonyak, de ez van. Sajnálom rá költeni mikor vannak statok amire nagyobb szükség van. Lassan meg is érkeztem. Körbe néztem de túl sok ismerős arcokkal nem találkoztam. Megálltam néhány standnál hogy vásároljak valami ínyencséget amiből a tök süti lett a kedvencem. Épp nézelődtem mikor egy furcsa lány aki szemmel láthatólag megörült nekem valami ismeretlen okból megragadta a kezem és egy tök aranyos Helen nevű lánykához ráncigált. Látszott a lányon hogy tényleg segítségre van szüksége és nem is haboztam. Segítek neki. Miért is ne tenném. Aranyos és még tanulhatok is néhány dolgot a Haloweenről. Esélyem nyílt jó pár ruha felpróbálására. A bőség zavarában mindent kipróbáltam amit csak megláttam. Így voltam Zombi, szellem lány, cica lány, múmia, boszorkány, tök. Igen az utóbbi picit fura volt. De a kedvencem a boszi maradt. Még könyvet is kaptam hozzá kiegészítőnek amiből igaz egy kukkot sem értettem, mivel nem hogy japánul de még csak nem is angolul volt. A teremben össze gyűltünk páran de Ren kivételével senkit sem ismertem. Gondolkodtam rajta hogy oda menjek-e hozzá vagy sem, de a legutóbbi találkozásunk valami más lett. Furcsa… de azt hiszem tartok tőle. Nem tudom elfogadni a tényt hogy ennyi idő alatt annyit fejlődött hogy három csapással kenterbe ver… pedig eddig gondolkodás nélkül játszadozhattam az életpontjaimmal, de Ő megmutatta nekem hogy ez már nincs így. Hatalmas egója már a kezdetektől meg volt, és amióta ennyire az élen van azóta csak méginkább nőt. Nagyot sóhajtottam, majd úgy döntöttem megpróbálkozok egy körrel. Régebben csíptem és nem akarok rosszba lenni vele, de ami tény hogy vigyáznom kell. Nem tudom pontosan hova tenni a fiút… de nem is kell. A frissen kölcsönzött jelmezemben, oda megyek hozzá és meglepem.
- Konnichiwa, megismer uraságod? – Kérdezem kissé eltorzítva a hangom és olyan szöveggel amit nem igen használnék. Majd kuncogok egyett. A paróka jól takar, a ruci cuki kizárt hogy felismerjen. Razz

A rucim ^^:

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Pént. Okt. 25, 2013 2:46 pm

Félútig se jutottam... hova is? Valami jelmezt kerestem, azt persze nem tudtam, hol. De aki keres az talál alapon elindultam vala merre. Mindegy is... tehát félútig se jutottam mikor egy sexy csaj kézen ragadott és elráncigált vala merre. Azt hiszem ez ellen normál esetben vajmi kevés kifogásom lehetne ellene. Most viszont idegesített, hogy fogalmam sincs ki ez-az illető. Na még mielőtt bármit is kérdezhettem volna már ott is voltunk ahová vezetett. Ez gyors volt.
- Találtunk néhány segítőt Helen!
És egy nő száguldott oda hozzánk:
- Sziasztok! A nevem Helen és én lennék ennek a nagyszabású Halloweeni party-nak a főszervezője. Tudom, hogy nem szép dolog ilyesmit kérni, és akaratotok ellenére ráncigáltak ide a lányok… De tudnátok egy kicsit segédkezni? Úgy tűnik túl nagy fába vágtam a fejszém és nincs elég emberem, hogy mindennel elkészüljünk napnyugtáig.

Igen, úgy fest nem vagyok egyedül. Rajtam kívül még többeket is befogtak a lányok. Segítsünk mi? Ez aztán a munka erő piac... itt a dolgozókat csak összekapkodják az útról. Ezért szeretem Aincradot... Na, mivel úgyis ráérek és nem tudom képes lennék-e vissza utasítani az ajánlatot + még fizetnek is. Azt hiszem nincs okom vissza utasítani.
Szóval csak simán válaszoltam:
-Persze, mit kéne csinálnunk?

Úgy tűnik szépen össze gyűltünk és van aki barátságosabb a többieknél:

-Üdv mindenkinek én Licht vagyok, úgy tűnik most csapat társak leszünk mindannyian.
Bennetek kiket tisztelhetek?


-Aidor, örvendek. Mutatkoztam be.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Azmaria on Pént. Okt. 25, 2013 3:15 pm

Tehát a lány neve Shizuka, szerintem aranyos a neve van. És az imént azt mondta, hogy reméli hogy ijesztő lesz. Én viszont ennek az ellentéte voltam. Viszont, ha tényleg együtt megyünk be, mert valami ilyesmit is mondott, tehát, ha együtt megyek be vele akkor tényleg nem lesz annyira rémisztő. Beértünk a Torubana városába. Shizuka hirtelen megrakatta a kezemet és egy jelmez kölcsönző feliratú stand felé vitt.
- Öltözzünk be! Te mi szeretnél lenni? Én tuti boszi leszek!- Shizuka ezt mondta mielőtt még a stand előtt álltunk volna. Már rég eldöntötte, hogy mi szeretne lenni, én meg még csak nem is gondolkodtam el ezen.Töprengtem azon hogy vajon melyik jelmezt válasszam, de ekkorra már Shizuka egy boszorkány jelmezbe állt mellettem. Először nem ismertem meg, mert annyira meg változott a külseje, de később rájöttem, hogy ő az. De én vajon mi legyek? Lehetek mondjuk szellem, cica lány vámpír, zombi, múmia, vagy boszorkány. Végül nagy nehezen a vámpír mellet döntöttem.
- Én egy vámpír jelmezt szeretnék, ami fekete és kicsit szomorú a stílusa.
Az gondoltam ez a jelmez pont az én jellememnek az ellentéte. Nemsokára én is az új külsőmbe voltam.


Jelmezem:A külsőm teljesen meg változott. A hajam fekete lett és egy csattal föl lett tűzve, hogy rövidebbnek tűnjön. Azonnal beleszerettem a jelmezbe, nagyon tetszett nekem. Persze Shizuka jelmeze is nagyon jó volt. Mivel már mind a kettőnknek meg volt a jelmeze ezért elmentünk a büfés standok hoz.Még mi előtt az árusnak elmondtuk volna, hogy mit szeretnénk, hirtelen elrángatott minket két lány, egy pár méterrel odébb. Hirtelen nem értettem mi történik. Egyszer csak az egyik lány megszólal, de nem hozzánk.
- Találtunk néhány segítőt Helen!- kiáltót oda egy segítő lánynak.
A lány oda jött hozzánk és meghajolt előttünk.
- Sziasztok! A nevem Helen és én lennék ennek a nagyszabású Halloweeni party-nak a főszervezője. Tudom, hogy nem szép dolog ilyesmit kérni, és akaratotok ellenére ráncigáltak ide a lányok… De tudnátok egy kicsit segédkezni? Úgy tűnik túl nagy fába vágtam a fejszém és nincs elég emberem, hogy mindennel elkészüljünk napnyugtáig. Rögtön azt gondoltam én szívesen segítenék neki bármiben, meg ha már úgy is itt vagyunk meg még úgy is süt a nap belefér egy kis segítség. Hiszen még úgy se sötétedett be.
Természetesen fizetség is járna érte, és nem olyan hatalmas dolgokról lenne szó csak néhány apróságról. Ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel bármire szívesen válaszolok.- tette még hozzá Helen.
- Szia az én nevem Azmaria én szívesen segítek neked bármiben, csak majd
mond meg, hogy miben. Még azt szeretném tudni, hogy Nagyon ilyesztő lesz a kísértett ház?
Vártam Helen válaszát, és figyeltem mit mond Shizuka Helennek.

_________________


avatar
Azmaria
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2013. Oct. 14.
Age : 17

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
161/500  (161/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Saya on Pént. Okt. 25, 2013 3:59 pm

Még alig-alig kóricáltunk a Főtéren, várva a buli kezdetét, mikor valaki megragadta a csuklómat és elkezdett ráncigálni. Megijedtem ;_; De csak egy "Hékás"-ra futotta belőlem, mert csak vitt meg vitt, és meg már azt hittem, hogy valami rosszat csináltam.
~Mi rosszat? Na, eressz előre, majd én ellátom a baját!~
Nee, Hugi, ne bántsad. Biztos van oka, csak nem tudom, mi.
~Oké, de ha utolsó pillanatban kiderül, hogy bajban vagyunk, elnáspángollak.~
Végül ki is derült, hogy mi az a valami, mikor lassan már fürtökbe szedte a lány az embereket körülöttem, mint a szőlőt, végül egy másikkal közölte, hogy talált pár segítőt, és ennek az a másik nagyon-nagyon örült. Be is mutatkozott, mint Helen, és ki is derült, hogy nem mi vagyunk bajban, hanem ő, és segíteni kéne, hogy időben befejezhessen mindent.
Na, Hugi, előre szeretnél jönni?
~Megy előre az Ördög, de nem én.~
Rendben, akkor én fogok játszani ^^
-Én Saya vagyok! -emelem fel a kezem lelkesen. -Segítek akkor én is, főleg, ha már ide lettem rángatva Razz-nyújtok nyelvet pajkosan arra a lánykára, aki rángatott, de persze semmit nem gondolok nagyon komolyan, mármint segíteni segítek, de nem áll szándékomban leteremteni ezért a lányt. Meg is mondom ezt neki, ha úgy látom, hogy komolyan veszi :PNekem mondjuk személy szerint nincs még kérdésem, egyen kívül, de előbb úgyis megvárom, amíg a Helen mindenkinek válaszol a többire, és csak utána emelem fel a kezem.
-Nekem mi lesz a feladatom, Helen néni? -érdeklődöm, mert bármira készen állok, csak a drágaköves szárnyaim ne akadjanak bele semmibe >.>
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Phobos on Pént. Okt. 25, 2013 8:02 pm


Nem különösebben érdekelt a felhozatal, a Halloween miatti zsibongás. Csakis a szó jelentése, és a jelenség értelme foglalkoztatott, semmi más. Jártam-kelten az idegenek között, mintha kívülálló lennék, ki semmiképp sem akart elvegyülni a tömegben. Fehér holló voltam a többi fekete között, még ha kerültem is őket. Semmit se tudtam arról a helyről, melyet ők csak otthonnak kéne neveznem, mégis bölcsebbnek tartottam magamat valamennyiüknél. Ostobák - többnyire így jellemezhetném őket, mivel azok is. Semmit sem értenek, ráadásul jóval többre tartják magukat saját társaiknál. Nem értettem, miért félnek ennyire a haláltól - nem mindegy, ki mikor hal meg? Vagy már annyira merészek, hogy már eme fogalommal is dacolni akarnak, nem csak az Építésszel? Mi az élni akarás? Milyenfajta láthatatlan erő? És hogyha eljön az idő, bennem is felragyog ez a szikra? Magyarázatokra volt szükségem, de megint egyedül maradtam - egyedül, a sok akadállyal szemben.
- Hiba volt elküldenem. - Hiba volt a véleményemet kimondanom Felicia előtt. Még ha viccesnek és zajosnak is találtam a lányt, segített rajtam. Egy alapos definíció többet jelentett nekem a puszta létnél. Csak éltem, de semmit se tudtam - tudás nélkül pedig nincs okom és merszem az élethez. Tudni akartam. Nem mindent, csupán éppen annyit, hogy elégedettség töltsön el. Így, ezzel a tudattal tébláboltam a felállított standok között, fondorlatosan hümmögve. Nem igazán illettem ehhez a tablószerű képhez - a lelkes idegenekhez, a mulatozáshoz. Csöndben haladtam tova, a standokon található enni-innivalókat szemlélve. Valamilyen különös akarat - amit elvileg bendőkorgásnak neveztek - arra vitt rá, hogy egy puha, egzotikus színű, édeskés dolgot vegyek magamhoz, amit az idegenek süteménynek hívtak. Ahelyett, hogy nyomban belekóstoltam volna, alaposabban megvizsgáltam - jobbára biztosra megyek, mit veszek magamhoz, és ez a sütemény sem élvezhetett kivételt. Miután megszaglásztam, kissé elbizonytalanodtam, valóban az idegenek készítették-e. Felmerült bennem a bizonyos ételmérgezés vagy az érzékenység gondolata is, de az édességre nézve az teljesen ártalmatlannak tűnt, semmint gonosznak. Aprót haraptam belőle, és akkor minden megváltozott. Kellemes borzongás futott át rajtam: tetszett az íz, de megint nem tudtam rá a megfelelő szót. Frusztrált voltam, ám közben megörültem a kényeztető íznek. Észre se vehettem, hogy nagy mohóságomban, hogy pillanatok alatt elfogyott - ezek szerint én se voltam különb a többinél. Elkomorodtam, miután ez a tudomásomra jutott. Elszórtam a süteményt borító papírost, s továbbálltam. Boldognak kellett volna lennem, belül mégis tomboltam - kicsit sem különböztem tőlük, s ez az, ami frusztrált. Miközben magamban botránkoztam, egy kéz ragadt meg. Az idegen lány magával rántott, és mire az szándékairól kérdezhettem volna, már meg is állt. Hogy miért pont engem ráncigált a Helen nevezetűhöz, jó kérdés. Az előbbi mintha egy másik nyelven beszélt volna, szinte semmit sem értettem abból a maszlagból. Segítség? Party? Tanácstalan voltam, bár egyáltalán nem mutattam ki a külvilágnak. A bemutatkozás még várhat - előbb magyarázatokra volt szükségem ahhoz, hogy bármit is értsek, és orvosoljam a bajt.
- Csak egy kérdés. - szóltam komoran, aztán körbenéztem a többieken, végül ismét a szervezőre pillantottam. - Mi az a Halloween? - Szégyenkezés, megalázás, botránkozás. Minden effélét ki kellett zárnom magamból - csupán tudni akartam, semmit több.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Okt. 26, 2013 4:22 pm

- Woooo! Azmaria-chan most még aranyosabb ebben a jelmezben!  - csapott önfeledten a levegőbe jobbjával Shizuka, hatalmas mosollyal a száján meg a csillogó szemekkel, majd szélesre tárt karokkal átölelte a lányt, meg is emelte egy pillantara, majd ahogy visszaengedte a bakfist a járdára, akár egy babát, még meg is simogatta a buksiját, kicsit kócolva a vadonat új vármpírt.
Majd jött egy harmadik lányka, aki se szó, se beszéd nélkül megfogta a kezeiket és maga után vonta Azmariát is, Shizut is.
- „Találtunk néhány segítőt Helen!” – kiálltott oda az ismeretlen leányzó egy másik, kirakatot díszítő lánynak, aki a munkáját félbe hagyva rögtön oda is jött hozzájuk. Illetve nem csak ők voltak ott, hanem egy csomó ismeretlen is. A kirakatos lány be is mutatkozott:
- „Sziasztok! A nevem Helen és én lennék ennek a nagyszabású Halloweeni party-nak a főszervezője. Tudom, hogy nem szép dolog ilyesmit kérni, és akaratotok ellenére ráncigáltak ide a lányok… De tudnátok egy kicsit segédkezni? Úgy tűnik túl nagy fába vágtam a fejszém és nincs elég emberem, hogy mindennel elkészüljünk napnyugtáig.” – majd még hozzátette –  „Természetesen fizetség is járna érte, és nem olyan hatalmas dolgokról lenne szó csak néhány apróságról. Ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel bármire szívesen válaszolok.”
- Sziasztok, én pedig Shizuka! – szólalt meg a lány rögtön Azmaria után – És én is nagyon szívesen segítek mindenben, ha tudok!
A kisebb fajta tömegben volt egy jellmezbe öltözött lány még aki valahonnan nagyon ismerős volt neki, ráadásul JL-es logóval, pont mint ő, s bár eddig nem sikerült találkoznia senkivel sem a céhből Hinarin kivül, a tagok fényképei...
- Igen, az arca! A ruha nem stimmel, és a haja is mintha kicsit más árnyalatú lenne, mint a képen, amit a lányról láttam - töprengett magában
- RenAi? – kérdezte félhangosan a lány felé fordulva, bár nem volt biztos benne, hogy ő is észrevette-e már, vagy hogy meghallja a hangját. Látta, hogy a lány odament egy helyes szőke fiúhoz, és így igazából, már nem is igazánszerette volna zavarni

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Szomb. Okt. 26, 2013 6:14 pm

Résztvevők:
- Licht
- RenAi
- Aoi Shizuka
- Kincaid (750 szóval pótol)
- Itachi Saton (750 szóval pótol)
- Aidor
- Yokuatsu (500 szóval pótol)
- Ryuninji Ren (500 szóval pótol)
- Azmaria
- Raven
- Saya

Helen türelmesen végighallgatta a kérdéseket és a bemutatkozásokat is. A lánykák, akik összegyűjtöttek és idehoztak titeket, visszatértek a munkájukhoz, kirakatokat díszítettek, vagy éppen a kipakolt asztalokat terítették meg. Licht kérdései megmosolyogtatták, közétek lépett, pontosan Aidor és a kíváncsi hölgy közé vállaitokra tette a kezét, megköszörülte a torkát, hogy biztosan mindenki rá figyeljen.
- Örülök, hogy megkérdeztétek. Mint mondtam, tényleg csak apróságokról van szó. Először is, most kaptam jelentést a cukrászoktól, és tökfaragóktól, hogy nincs elég sütőtökünk…és Halloween nem Halloween tökpite és lámpások nélkül. Igaz? – nevetett fel. Közben kilépett a tömegből, hogy mindenki láthassa. – Szóval azt szeretném kérni, hogy töltsetek meg egy kocsit, sütőtökkel és hozzátok vissza a faluba őket. – mutatott a távolban egy hatalmas lovas szekérre.  –De sajnos nem tudok hozzá adni semmit, ami húzná… szóval a megmozdításáról nektek kell gondoskodnotok. – Ha jobban megnézitek, nagyon jó állapotban van, valószínűleg még soha sem használta senki. Négy ember pedig elég is arra, hogy nagyobb erőkifejtés nélkül el tudjátok hagyni Torubana-t és a sütőtök földekre jussatok. A kísértetházról feltett kérdésekre nem válaszol, csupán gonosz mosoly húzódik a szájára.
- Mindent megtudtok a maga idejében. – kacsint Saya és Azmaria felé. Végül Raven kérdése gondolkodtatta el leginkább, meglepődve vakarta a fejét. Valószínűleg még soha senki sem kérdezte meg tőle, mi is az a Halloween. Tett egy kört, végül az egyik közelben dolgozó lányka rohant oda hozzá és súgott néhány szót a fülébe.
- Tényleg! – csapta össze a kezeit. – A Halloween, a szellemek és boszorkányok ünnepe, de ez csak a borítás, valójában mindenkit a csoki és süti hegyek vonzanak. Amikor úgy látta, hogy már nincs több kérdés meghajolt köszönet képen, hogy segítetek neki, és csak arra kér mindenkit, hogy siessetek vissza minél hamarabb.
A szekérhez lépve, magatok is megbizonyosodhattok róla, hogy üresen elég könnyű mozgásra bírni, még akkor is ha néhányan ültök rajta. Elég gyorsan sikerül kijutnotok a városból, az ünnepre való készülődés és építkezések ellenére is. A városkapu átlépése után szinte rögtön belefuttok egy táblába, ami mutatja nektek az utat, a földek felé. Szerencsétekre nincs túl távol Torubana-tól.

Feladat: Osszátok fel a feladatokat, igazságosan magatok között. A kocsit üresen ketten is tudják húzni, nem jelent túl nagy akadályt. De ugyebár, több száz sütőtökkel együtt már nagyobb kihívást fog jelenteni a dolog. Majd induljatok el, a földek felé. A post addig tartson, amíg meg nem érkeztek. A munka a következő körben fogja kezdetét venni. Utazás közben nyugodtan lehet ismerkedni, beszélgetni :3.

Minimum szókövetelmény: 250 szó (Ha valaki kimarad, egy körből akkor 500 szóval pótolhat majd)
Sorrend: Nincs
Határidő: 5nap/kör (Ha hamarabb ír mindenki akkor korábban kezdődik a következő kör)

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Saya on Hétf. Okt. 28, 2013 11:36 am

Ahaaa, szóval tököket kell hozni! Dejó *.* Nézem a szekeret, majd rá a többiekre, hogy kik tudnák húzni, és vannak még férfiak, én meg kislány vagyok, mondjuk ha egyikük nem vállalja, elhúzom én is szívesen, de felülni nem fogok rá, mert sétálni azt én is tudok :PAzt mondjuk nem tudom, a Helen mire értette, hogy megtudoma magam idejében, hogy mit is kell majd csinálnom, hiszen már tudom, mit kell csinálnom... O_O (aka Saya nem kérdezett rá a Szellemházra Razz)
Az egyik srác kérdésére elvigyorodom, végighallgatom Helen kicsit suta válaszát, majd kihúzom magam. -A Halloween egy ír pogány ünnep, és eredetileg azért tartják, mert a régi kelták hite szerint ezen a napon visszatérnek a holtak lelkei látogatni, ezért régen mindig kiraktak az ablakba vagy az asztalra ételeket, hogy kiengeszteljék őket, a töklámpások fénye pedig utat mutat nekik.
És tudnék még mesélni, de csak akkor fogok, ha a srác kérdez még. Nem tudom egyébként, honnan tudom ezt az egészet, csak halványan rémlik, hogy olvastam... akkor vajon ezt még a Papánál olvastam volna?
~Igen.~
Mikor és hol és mennyire?
Hugi? Nem mondod el?
~Nem.~
Sad Kár, pedig mindent tudni akarok a Papáról meg az akkori időkről. Gonosz vagy >,<
Ha mindenki kész van, a szekér mellé lépdelek. Nem ülök fel rá, és az elejéhez is akkor állok oda, ha senki más, vagy csak kevesen és nem tudjuk elhúzni, tehát szokás szerint nyitva hagyom a lehetőségek tárházát :DA "This is Halloween"-t dúdolgatva követem vagy vezetem a többieket, ahogy épp alakul, a nyilakat követve egészen a tökföldig.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Szer. Okt. 30, 2013 1:50 pm

Helen válaszolt a kérdésekre, bár a Szellem házról nem mondott semmit, mindent megtudunk a maga idejébe, nehéz lesz kivárnom annyi szent. A feladatunk annyiból áll, hogy elkel menünk a tökföldre és elszállítani onnan a tököket vissza a városba. Bár a kocsit nekünk kell húznunk, üresen még én is elhúzom, de tele kissé nehezebb meló lesz, de elég sokan vagyunk rá, szóval nem biztos, hogy olyan nehéz lesz megpakolva visszahozni a szekeret. Volt egy srác aki rákérdezett, arra mi is pontosan az a Halloween, Helen válasza nem volt valami frappáns, kicsit el is mosolyodtam rajta, hisz ő már csak a mostani divattá vált felszínes maszlagot adta meg magyarázatnak, majd még egy lány is kifejtette ugyanezen témára a választ, de már sokkal jobb válasszal rukkolt elő, majd oda ment a szekér mellé és várta, hogy induljuk gondolom. Na meg még feltűnt, hogy páran már jelmezben jelentek meg, lehet nekem is keresni kellet volna valamit, de már erről lecsúsztam, hisz innentől elkezdődik a küldetés és nem hinném, hogy lesz időm jelmezt keresgélni most már. Vissza térve a feladathoz, úgy döntöttem odafele beállok húzni a szekeret, aztán visszafele majd eldől bevállalom e, oda léptem a kocsi elé, majd vártam ki lép még oda, hogy megmozgassuk a szállító járművet. Mindezek után, kezdetét vette az út a tökföldre, elég jól ki volt táblázva az út a tökföldig, így könnyű volt eltalálni oda, olyan vészesen messze sincs Torubanától, így ha kellőképp összefogunk akkor a teli kocsit is hamar vissza tudjuk majd juttatni. Elérve a tök ültetvényt leültem a kocsi mellé és vártam a dolgok folytatását.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Yokuatsu on Hétf. Nov. 04, 2013 3:33 pm


Ahogy közeledtem Torubana városa felé, egyre több embert láttam, akik a pakoltak, szállítottak, vagy díszítették a környéket. Végül beértem a városban, és kissé meglepődtem. ”Miféle elmebeteg dolog ez?” – nézelődtem, az utcákon sétálgatva.
Mindenhol világító töklámpásokat láttam, műdenevéreket, vagy igaziakat kitömve, s egyéb rémisztő motívumokat. A főtéren standok sorakoztak, a mellette elterülő parkot temetővé alakították át. Kissé megbántam, hogy egyáltalán elmentem, sosem szerettem az elmebeteg dolgokat, az egész hely olyan volt, mint ha egy csapatnyi bolond elszabadult volna a diliházból és átvette volna az uralmat a környéken. De, úgy gondoltam, egyszer nem árthat. Kíváncsian ballagtam a bódék között, nézelődtem mik vannak, találtam gyorséttermet, lövöldét, sőt még ajándékboltot is. Majd, egy jelmezkölcsönzőt, ami a végső csapást jelentette számomra. ”Lehet, hogy ez valami olyasmi mint a farsang? Még soha se öltöztem be…talán ki kéne próbálnom.”
Egy férfi boszorkány jelmezt vettem ki, és egy fekete hajszínezőt, amit azonnal fel is használtam. Épp tovább készültem, amikor egy elbűvölő leányzó ragadta meg a kezemet, és ráncigált odébb.

- Találtunk néhány segítőt Helen!
– szólalt meg egy mellettem álló hölgy.
Egy kirakatot díszítő másik szépség jött oda hozzánk, meghajolt, majd belekezdett mondandójába. Bocsánatot kért, amiért így ideráncigáltak minket a barátnői, majd elmondta, hogy szüksége lenne egy kis segítségre, mivel túl sok neki ez így hirtelen. Nem akartam mondani neki, hogy erről az eseményről, vagy ünnepről – legyen is bármi, - nem tudok túl sokat, viszont gondoltam, mindennel azon leszek, hogy segítségére legyek, amit egy bólintással jeleztem neki.

Sokan kérdezősködtek, mutatkoztak be, viszont én simán, némán hallgattam őket. Elárulta, kisebb munkákat kell majd végeznünk, nem lesz annyira megterhelő. Megkért minket, hogy menjünk el és hozzunk sütőtököket, mert „A Hallowen nem Hallowen töklámpás és tökpite nélkül”. Nekem ez sokat nem mondott, de mivel ezt kérte, készen álltam a végrehajtásra. Körbenéztem, nagyjából kikkel is kell majd együtt dolgoznom, vagy inkább mikkel. Láttam élőholtat, kalózt, vámpírt, mindent és egyre jobban gondoltam azt, ez tényleg valami elmebeteg ünnep, és nem kéne ott lennem, de mivel már megérkeztem és jelmezt is választottam, valamint fel is ajánltam segítségemet, így már nyilván nem mehettem el. Gondoltam beállok a szekér elé, nem lesz túl nagy kihívás, hisz sok dolgot húztam, és emeltem már, nálam idősebb versenyzőket megalázva, több korosztályban is rekordot döntve. Két leány között voltam, egyik mellettem haladt és egy dalt dúdolgatott, a másik pedig segített nekem húzni a szekeret. Őszintén szólva eléggé meglepődtem a dolgon, tudtam, hogy vannak olyan nők, akik hatalmas fizikai erővel bírnak, de segítőm egyáltalán nem tűnt annak. Az igaz hogy a látszat gyakran csal, és előreítélkezni, viszont abban az esetben szinte biztos voltam igazamban. Volt még egy dolog amin meglepődtem. Bár egy szekér, az természetesen nehéz, nem pihekönnyű, de valahogy...ahhoz képest is elég súlyosnak ítéltem. ”Lehet, hogy itt mindenki egyenlő esélyekkel indul?”
Aránylag csend volt, csupán a lány dudorászása hallatszott. Egy ideig megnyugtatóan hatott, majd lassan átment inkább kínosba a hangtalanság. Én nem akartam beszélgetést kezdeményezni, inkább vártam, hátha megteszi más.

avatar
Yokuatsu
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2013. Oct. 13.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Kedd Nov. 05, 2013 3:42 pm

Kocsihúzás, nem ügy. amúgy is vagyunk elegen hozzá. A rakodás sem lehet sokkal nehezebb. Persze ez egy békés küldetésnek indul amúgy sem vártam volna ennél nehezebbet. Persze bármikor kitelik ettől a játéktól, hogy az egész egy vérfürdőbe torkollik, de nem hinném, hogy ez lenne a vége.
Na jól van, csináljuk. Mondom a többieknek. Ló természetesen nincs... kemény menet lesz. Remélem a mobok azért békén hagynak minket. Közben elgondolkodtam. Mi az a hallowen. Ilyen kérdést se sokat hallani. Ha nem is ünneplik sok helyen azért ezt illik tudni. Vagy legalább, hogy mi a lényege. Úgy tűnik odafelé nem kell több 2 embernél. Egy férfi és egy nő már ott állt a kocsi előtt. Na jó legyünk udvariasak... Oda sétáltam a nőhöz. És el gondolkoztam... mit mondjak? Végül azért csak kinyögtem valamit.
-Cseréljünk, majd én húzom. Olykor- olykor... egy-egy jó cselekedett belefér a napi teendőim közé.
Bár ez most csak udvariasság. Ha elutasítja a kocsi [és a húzók] elé állok és a menet élén haladok. Nem szeretném meg kockáztatni, hogy rajtunk üssenek vagy, hogy ránk támadjon egy nagy szőrös izé. Ami ettől az átkozott játéktól kitelik. Ha elfogadja az ajánlatom természetesen leváltom. Persze azért szemmel tartom a környéket... itt van Saya is... aki szokás szerint... eleven. Na addig jó amíg az. Bár azon néha elgondolkozok vajon felfogja-e a helyzetét. Örök rejtély... Most is ép dúdol valamit... de mit csináljak... gyerek. A többiek... hát ők a többiek... mit mondjak? Na mindegy... menjünk.


_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Azmaria on Pént. Nov. 08, 2013 5:08 pm

Tehát a feladatunk az hogy tököt kell hozni.
Az nem lesz annyira nehéz, még a kocsit húzni se, ha üres. De ha már nehéz, a tökök miatt akkor már kicsit nehezebb. Szerencsére a feladathoz csapat munka kell. Hárman már oda álltak a kocsi elé. Én is oda mentem Shizukával együtt. Nekem kicsit úgy tűnt Shizuka már ismer itt egy lányt, mer először nagyon nézte hogy mit csinál, és mintha meg akarta volna szólítani de nem tette. Akik a kocsi előtt álltak azokból ketten elkezdték húzni a kocsit. Én most még nem húztam a kocsit, hanem majd akkor fogom mikor tele lesz mert ahoz több ember segítsége kell. Én ott a kocsi közelébe sétálgattam, csöndbe,és figyeltem a tájat. Nem mertem megszólalni, mert senkit se ismertem és kicsit féltem. A kocsi mellet egy lány dúdolt, egy dalt. Először nem tudtam, hogy mit is dúdol, de lassacskán rájöttem, hogy a Halloween című dal az. Kicsit vissza gondoltam Helen válaszára a kísértetházzal kapcsolatban. Pontosítva nagyon nem mondott róla semmit, csak egy sunyi mosollyal nézett akkor rám meg a mellettem álló lányra, és azt mondta hogy mindent megtudunk a maga idején, de vajon mit jelenthet ez? Viszont azt furcsállottam, hogy valaki azt kérdezte mi is az a Halloween? Helen erre a kérdésre is válaszolt, de a válasza kicsit nyers volt. Viszont ott az egyik lány tökéletesen megválaszolta, még sokkal többet is tudott róla mit én. Ahogy mentünk tovább, egyszer az egyik srác megszólítja azt a lányt aki a kocsit húzta egy fiúval. Fel ajánlott neki, hogy inkább ő húzza a kocsit a lány helyet, szerintem ez elég rendes dolog. Nem sok ilyen ember van manapság. Amíg a srác nem szólalt meg addig síri csönd volt. Még Shizuka se szólt hozzám. Mondjuk én se hozzá, szóval érthető volt ez a dolog. Csak a lány dúdolását lehetett hallani. Kicsit rémisztő kezdett lenni, szerencse, hogy még a srác megszólalt, mert kicsit kezdtem nyugtalankodni.

_________________


avatar
Azmaria
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2013. Oct. 14.
Age : 17

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
161/500  (161/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Nov. 09, 2013 2:57 pm

Kicsit elmélázott a lányon aki nagyon hasonlított arra a RenAira, akiről a céhvezér Hinari mesélt. A többiek beszélgettek körülötte, de ő valahogy elveszett a gondolatai és a lány képe fölött. Csak azt vette észre, hogy a beszéd elcsitult és mindenki egy irányba indult el, ha nem is egyszerre, de elég feltűnő módon. Tenyerével életet paskolva az arcába rázódott vissza a többiek világába. A tömeg után fordul és egy vontatható egyszerű kiskocsit vett észre, aminek már be is álltak páran a rúdja mellé, míg mások mögötte vagy mellette kezdték kísérni. Be is ugrott pár szófoszlány, kezdett összeállni a kép, hogy tököt kell a kiskocsival hozniuk. A másik lányt kereste, akivel az ide-úton jöttek, s akivel együtt választottak jelmezt is. Már ott bandukolt a kocsi mellett, kicsit ijedten és a testtartásából ítélve kicsit szomorkásan is.
Shizunak rögtön felötlött a gondolat, hogy talán miatt, és talán mert túl sokáig időzött azon a másik lányon. A bűntudattól áthatva futott a kislány után, s mellé érkezvén, az árválkodó kezébe dugta a tenyerét, finoman megszorítva.
Az önkéntelenül is fejét felkapó lányt egy mosollyal ajándékozta meg
- Ne félj, nem hagylak magadra! - súgta kedvesen
- ano... Azmaria-chan? - szólalt meg újra kicsivel később
- uh... lehet hogy ez most furcsán fog hangzani, de ugye te még csak általános iskolába jársz? Mármint, nagyon fiatalnak tűnsz! Lehet hogy tévedek, mert engem is mindig fiatalabbnak néznek, pedig már 19 vagyok!
Aztán a nagylány elcsöndesedett, de csak egy pillanatra, amíg eszébe nem jutott egy másik dolog:
- ööö, és te milyen kasztot választottál? Én tudod, íjász vagyok! Nem szeretem a közelharcot - szabadkozott - a szörnyektől meg félek, így inkább idomár se lettem. De látom, neked sincs peted, akkor te... ?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Szer. Nov. 13, 2013 7:30 pm


Résztvevők:
- Licht
- RenAi
- Aoi Shizuka
- Kincaid (750 szóval pótol)
- Itachi Saton (750 szóval pótol)
- Aidor
- Yokuatsu
- Ryuninji Ren (500 szóval pótol)
- Azmaria
- Raven
- Saya

Nem telt túl sok időbe mire leértetek a tökföldre, a föld szép száraz, szóval nem kell félnetek, hogy elsüllyedtek a sárban. A ti kocsitokon kívül egy ugyanolyan már parkol, ez bizonyítja, hogy több segítőt is kiküldhettek, a sütőtök beszerzésre. A sütőtökföld óriási amerre a szem ellát mindenhol narancs, fekete és még éretlen zöld tököket is láthattok. Egy két madárijesztő is el van helyezve, hogy az éhes varjakat elijessze, de láthatjátok, hogy sokat nem érnek ugyanis a madarak rajta pihennek. Néhány másik játékostól, akik szintén dolgoznak, könnyen elleshetitek, hogy miféle módon kell a tököket „leszüretelni”, ha követitek a példájukat, biztosan sikerül jó néhányat leszednetek. Egy idős házaspár is a földeken dolgozik, legalábbis a pár női tagja, a férfi gyakran néz szét a mezőn, illetve vizsgálódik. Ha elég közel vagytok, hallhatjátok, hogy megjegyzést tesz.
- Nézd Anyus, még egy szekér Torubana-ból! – mutat a kocsitok felé, a dolgozó nő pedig csak lepisszegi, és halkan rászól, hogy nem illik mutogatni. Amikor úgy látszik, hogy a bácsi is tartja magát az illemhez, és visszatér dolgozni. Ismét hangosan felszólal, akik közel vannak, hozzá azok jól hallhatják.
-  Elég bátrak, lehetnek, ha még ezeken a napok képesek Torubana-ban maradni… - a mondatát nem tudta befejezni mivel a nő ismét csendre inti, amire válaszul csak megrázza a fejét. – Kíváncsi vagyok vajon idén megtalálja e a…. – mielőtt befejezhette volna a mondatát a nő sietve szájára tapasztotta a kezét, közel hajolt hozzá és valamit a fülébe súgott.
Ha megraktátok a szekeret annyi tökkel, amit elégnek találtok, és még el is tudjátok húzni, akkor visszaindulhattok a városba, a nap is egyre távolodik a horizonton, nem lenne jó sötétben mászkálni városon kívül. Visszafelé vezető úton, a távolban farkas ordítást hallotok, és néha egy-egy suhogó bokor is megrémítheti a társaságot. De ha megnézitek, mi is okozza a különös zajokat, semmit nem találtok. Különös ugye? Azonban a különös hangok, rejtélyes bokorrezzenések ellenére minden gond nélkül vissza is találtatok a városba, a nap pedig már teljesen lenyugodott. Az ott lakó gépi karakterek már elkezdték gyújtogatni a lámpásokat a város szélén, egyre bentebb haladva pedig mindenhol ijesztő, vagy akár aranyos jelmezekbe bújt embereket láthattok. A tömegből sietve kilép a megbízótok, hálásan kezet ráz mindenkivel, vagyis azokkal, akik engedik neki. Két segítője, akiket korábban már láthattatok, a begyűjtéseteknél, átveszik tőletek a kocsit, és ketten elhúzzák, és kezdik lepakolni róla a beszerzett árut.
- Nagyon köszönöm, hogy segítettetek. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok nektek. Most már a gyerekek is megtanulhatják a tökfaragás kemény és megterhelő munkáját. – nevet fel, közben mögüle kilép két kislány, indikátoruk alapján könnyen kitalálhatjátok, hogy ők is játékosok akárcsak ti. A korukat sem nehéz behatárolni, körülbelül hat és nyolc év közöttiek lehetnek. – De ahogy ígértem, megkapjátok a fizetséget a munkátokért, - kicsit kutakodik, a menüjében majd előkap néhány papirost és felétek tartja. – Tessék, itt vannak az első belépő jegyek a kísértetházba, érezzétek jól magatokat. – mosolyog felétek, és várja, hogy elvegyétek a jegyet, ha valaki mégsem venné, ki a kezéből ő maga nyomja a kezébe. Egy pár másodpercetek van csak megnézni közelebbről a díszes jegyeket, majd a korábbi két lány, akik feltehetőleg ikrek, hoz egy hatalmas kosarat, amiből különféle jelmezek lógnak ki. Akik korábban nem szereztek be jelmezt, vagy nem viselik, azokat oda húzzák, és már-már parancsolják, hogy válasszon ki valamit. Mondván, jelmez nélkül a Halloween sem Halloween. Egy kis ideig várnotok kell, mire bemehettek a kísértet házba, addig szabad foglalkozásotok van, majd a házba épített „óratorony” kinyílik és egy óriási madár jelzi a pontos időt. Akár egy kakukkos óra.


Akik már korábban beszereztek jelmezt, csak nem hordják, nyugodtan megakadályozhatják a lányokat, a ráncigálásban, meghallgatnak, mindenkit és békén hagyják ha felölt egy jelmezt. A hsz-etek ott érjen véget, hogy a Kísértetház ajtaja előtt várjátok, hogy kinyílik. A jegy amit Helen adott nektek, minden ilyen információt feltüntet, mint például, hogy amikor az óra jelez legyetek a bejáratnál és hasonlóakat :3

Határidő továbbra is 5 nap/kör.
Ezúttal nem kapott senki sem +250 szó terhelést aki kimaradt a mostani tökföldes körből, de többször ez nem fog előfordulni.
Sorrend: Nincs

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.