[Játékos Küldetés] Halloween Party!

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Vas. Jan. 12, 2014 2:39 pm

A sötétben turkálásnak nem lett nagy eredménye, ugyan megtaláltam azt a baltát, de petróleumot egy cseppet se találtam csak néhány üres fémdoboz meg valami sisak került még a kezem ügyébe, amiket egyből félre is dobtam miután a dobozokban nem volt semmi egy sisakkal meg mit csináljuk maximum hozzátudjuk vágni valakihez, de többre nem jó. A balta bekerül a Töklámpás menübe. Bár, hogy Aidor gondolatban kinek a fejébe állította a baltát azt nem tudom, de igencsak arról árulkodott a mosolya, hogy valami ilyesmi játszódhatt le a fejében, közbe a piros pacát ábrázoló kép nagy puffanással lesett a falról, de nem kár érte, hisz nem volt se szép se művészi. ~ Na most mi legyen? Hagyjuk az egésze és nézzünk szét máshol is, végül is azzal, hogy a sötétben kutakodunk nem jutunk előrébb.~ Épphogy befejeztem a gondolatot és szóltam volna, hogy mennyünk máshova, mikor Aidor elővett egy kristály és fényt csinál vele, majd közölte, hogy nem örök éltű szóval gyorsan találjuk meg a petróleumot vagy valami mást ami nyomra vezet. ~ És lő világosság,  így már sokkal egyszerűbb, hogy látom is mit csinálok. Akkor lássunk neki még egyszer a keresésnek.~ Elkezdem ismét átvizslatni a helységben található szekrényeket tárolókat, amennyire tudtam benéztem mögéjük, hogy ott hát ha van valami meg alattuk is megnéztem, közben meg a kedves partner mit akar még meglelni azt nem tudom, de bőszen kereste az biztos, szinte elkezdte átrendezni a raktárt. ~ Azért érdekelne mit akar még találni, főleg azzal, hogy a falat vizsgálja, talán termeszekre vadászik?!. Áhh biztos nem, inkább rákérdezek.~
-Te mit akarsz még ennyire megtalálni?
Közben keresgélek még és fülelek a válaszra.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Vas. Jan. 12, 2014 9:25 pm

Licht és Aidor - Raktár:
A gyertyakristálynak köszönhetően szépen bevilágítottátok a raktárat, láthatjátok, hogy nem olyan hatalmas a hátsó szekrények zöme pedig ponyvákkal vannak takarva. Óvatosan pakolásztok a dobozokban amiknek nagy része szemetet tartalmazott, meg néhány haszontalan eszközt. Miközben Aidor tereprendezésbe kezdett Licht megpillanthatott az egyik tároló mellett egy poros üvegcsét amiben még egy kevéske petróleumot lel, mellette pedig egy tűzgyújtó szerszámra is bukkan. A rendszer automatikusan hozzáadta a lámpáshoz amit most már használhattok is, viszont csupán két nagy környi ideig ég szóval jól osszátok be mikor használjátok. Ez idő alatt Aidor ötlete a titkos ajtó felkutatására is sikeresnek bizonyult ugyanis a szoba végében a szekrény mögött a kőfal helyett néhány léc van felszögelve mintha egy alagút lenne. Ha úgy döntötök félrepakoltok az útból akkor könnyedén hozzá is férhettek, azonban a léceket kézzel nem tudjátok eltávolítani. Hogyan tovább?

Töklámpás raktáratok::
- Balta
- Lámpás (2 körig fényt ad)
- Tűzgyújtó szerszám

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Hétf. Jan. 13, 2014 5:46 pm

Egyik... polc... másik polc... egyik láda a másik után... A gyertya kristályt letettem az egyik ládára, hogy könnyebben pakolászhassak az meg továbbra is ontotta magából a fényt... "kösz Ducker" gondoltam. Soha nem költöttem volna gyertya kristályra még ha nem túl értékes. De úgy tűnik ez nagyon hasznosnak bizonyult amit még tőle kaptam... bár sajnálom, hogy nem találtuk meg azt a "nagy" kincset, de legalább találtunk valamit.
Igazából azóta csaptam fel kincsvadásznak kisebb nagyobb sikerekkel. De annyit sikerült elérnem, hogy mindenki ismeri a nevem akinek csak ércekre van szüksége és rendszeresen keresnek is... Persze még így se mindig könnyű. De most kutatásom siker koronázta. Benéztem az egyik szekrény mögé és megláttam... a rejtett alagutat. Néhány lépést hátra léptem.
Licht eközben tovább keresgélt és elhajított egy sisakot. Egy pillanatra oda néztem de nem foglalkoztam vele tovább. Aztán megszólalt.
-Te mit akarsz még ennyire megtalálni? A kérdésre elmosolyodtam. Majd neki rohantam a szekrény oldalának ami zörögve dőlt el. Majd hangos puffanással landolt felkavarva némi port, így felfedve előttünk a rejtett alagutat.
-Valami ilyesmit. Mondtam csípőre tett kézzel az átjárót vizsgálgatva. Deszkák akadályozták meg a tovább menetelt. Megfogtam az egyiket és megpróbált kifeszíteni az recsegett egy kicsit, de semmi más együtt működést nem tanúsított az ügyben. Akkor sem mikor a lábam rá tettem az alatta lévőre. És úgy rángattam. Ebbe a pózba pedig hátra néztem Licht felé és meg pillantottam egy macskát... megint... ez ugyan az!!! Pislantottam egyet és eltűnt... megint. Megborzongtam, de ettől függetlenül megint a lábamra álltam és elindultam a fejsze felé.
-Azt hiszem igazad lesz Licht ennek tényleg jó hasznát vesszük.
Mondtam és meg ragadtam a baltát majd egy erőteljes rohamot indítottam a lécek ellen megpróbálva egy csapással át vágni rajtuk... Persze ha nem sikerül újra próbálom...

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Kedd Jan. 14, 2014 3:39 pm

Kutatgattam itt is ott is, közben Aidor erősen átrendezte a terep, én már-már felakartam adni a petróleum keresését, mikor hirtelen az egyik tároló mögött meg láttam valami üveget. ~Talán meg lett végre a petróleum?!~ Oda mentem és közelebbről is szemügyre akartam venni az üveget, de rendszer rögtön érzékelte a lámpást és egyből hozzá adta az üveg tartalmát a lámpáshoz, majd az üveg pixeleire bomlott, volt még ott ahol az üveget leltem egy tűzgyújtó szerszám is. ~ Még jó, hogy ezek legalább egy helyen voltak és nem kell külön keresni ezt is.~ Közben a csapattársam is meglelte amit keresett az egyik szekrény mögött amit terep rendezés közben tolt félre, egy bedeszkázott járat volt mögötte, rögtön el is pakolt az útból és szemügyre vette közelebbről is, én közbe feltápászkodtam a földről leporoltam magam és oda mentem és is a deszkákkal elzárt úthoz. ~Akkor már az is meg van, hogy merre megyünk tovább.~
-Akkor mindketten megleltük amit kerestünk, meg lett a petróleum is, meg közvetlen mellette ott volt a tűzgyújtó szerszám is szóval azt se kell keresnünk. Akkor most az a terv, hogy azon a járaton megyünk tovább?
Bár fölösleges volt megkérdezni, ki se mondtam a kérdést Aidor máris a baltáért nyúl és megrohamozta a deszkákkal elzárt utat. ~Akkor tényleg arra fogunk menni, bár kíváncsi vagyok, hogy a többiek mire jutottak eddig. Viszont most már ez az járat vagy alagút is érdekel vajon mi lehet arra felé? Lehet pont ott botlunk valami nyomba ami az közelebb vezet az elkövetőhöz?~ Gondolkoztam magamban, közben figyeltem a partnerem miképp rohamozza az elzárt utat.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 15, 2014 9:59 pm

- Regiiii-ke *-* Hiányoztál ám már nekem, és uhúúú de szép nagyra megnőttél. ^^ – Dicsértem meg a kisnagy csőröst. Sok szép emlék fűz hozzá, főleg mikor az egyik küzdőteren kicseleztük Rent, és kajtathatott a madara után, miközben mi szépen megkajáltunk. :3 Régi szép idők ^^ De most nincs idő a nosztalgiázásra, sok-sok tennivaló vár még ránk, főként hogy felfedezzük a konyhát. o/ Ha már egy ekkora kísértetházban járkálunk. Időközben látom hogy a többiek is feltérképezik a környéket, és mindenki párban. Hehee, én lehagytam az én „társamat” és bár igaz hamarabb elértem a konyha területét, bekukkantva a halovány kis résen és látva hogy nem valószínű hogy egy terülj-terülj asztalkám fog várni, nem is volt kedvem bemenni… ráadásul zombikkal sem akartam találkozni, legalábbis egyedül nem. Így hát bevártam Rent is aki kisvártatva meg is érkezett, és megpóbált csípelődni is.
- Eehee, ne gondold hogy kihagylak a buliból. Razz Öltöttem ki rá a nyelvem, most én.  Mikor közelebb ért benyitottam és a vártnál is rosszabb látvány fogadott. Blaaa, jöhetett volna a róka, bár szerencsére Aincadban még nem tapasztaltam, hogy gyakori vendég volna. Szerencsére. Noh, nincs mit tenni megtámadtam az egyetlen mozdíthatónak tűnő dolgot, így súlyemelés kettővel nem hiszem hogy sokáig tartana. Megfogtam hát, majd megemeltem és… és… shock… ∑(;°Д°)… Nem tudtam mit tenni, amikor éreztem hogy valami ki fog pottyanni megpróbáltam vissza tolni az ajtót, de az úgy ahogy volt a kezemben maradt… és rám borult az összes trutyi… az összes trutyi…ミ●﹏☉ミ... amint felfogtam és tudatosult bennem, amihez kellett ugyan pár másodperc, tőlem nem várt gyorsasággal kezdtem el ugrálni egyik lábamról a másikra, és próbáltam megfogni a kezemmel hogy leszedjem a mellkasomról… majd rájöttem hogy akkor még a kezem is undi lesz… hirtelen nem tudtam mit kezdjek… ott csüngtek a banánhéjak és a nem nagyon tudom beazonosítani a többit a domborodó mellkasomon…
- Szedd le!.. szedd le!… szedd leee! – Kiabáltam kínomban, bár nem gondoltam komolyan… sőt Jin-en kívül más pasi csak ne nyúlkáljon oda. >< Majd kisvártatva elpixeleződött rólam, bár ez már nem segített rajtam…
- Undi lettem… egy undorító kis-disznó… egy bűzölgő varacskos malac… .・゜゜・(/。\)・゜゜・. Soha többet nem bántom a szekrényajtókat QQ Bocsánat! Bocsánat Bocsánaatt! QQ - Szégyelltem magam, főleg hogy pont Ő aki minden alkalmat megragad hogy nevessen rajtam, vagy hogy megalázzon… hogy csépelődjön és kötözködjön velem… hogy pont Ő látott ilyen helyzetben. QQ A sokktól még pár másodpercig csak ültem egy helyben, miután összerogytam ott ahol épp álltam. Bambán bámultam magam elé, és igen… az arcom színe nem hogy pipacsvörös, vagy épp holt sápadt… sőt már a kék árnyalatokat is túlhaladta… egyenesen színváltós arcommal meredtem és bámultam a semmibe… És csak remélem hogy senki nem jön a közelembe… vagy pedig maximum egy hányózacskóval…
- Undi vagyok… szánalmas… és undi… büdös és undi… - Mormoltam az orrom alatt, bár ezt csak az érthette ki nagyon fülelt. Kellet egy kis idő hogy észhez térjek, és még így sem voltam teljesen önmagam. Feláltam ugyan de a mozgásom még így is egy zombiéhoz emlékeztetett… ~ Mahh… hogy minden szörnyűség velem történik… QQ~ Nem vettem észre a papírost… valahogy már nem tudott lekötni a szekrény környéke… mindinkább kezdtem kutatásba valamivel távolabb… majd ha már nem volt mit megtalálni, akkor megszólaltam.
- Éjhes vagyook… QQ – És tényleg az voltam, mindezek ellenére a pocikám megmordult. Én pedig ismét elvörösödtem, majd megpillantottam valamit… valami ehetőt?... nem tudom mert eddig nem láttam, de most…*-* Egy giga hamburger! Uhh, van vagy fél méteres.
- Waaah, egy fél méteres gigahambi! *-* - Jelentettem ki hangosan, és már emeltem is a számhoz…
~ Kicsit rágós.. ~ Haraptam rá még párat…
~ Sőt még csak nem is hambi íze van… T-T ~ Majd kinyitottam a szemem és… ismét fail… QQ Még szép hogy a táskámnak nincs hambi íze… QQ Ráad Ren eddig sem gondolt komplettnek… ezek után meg… már én sem bízok saját épelméjűségemben... QQ~Ismét cikizni foog QQ~ Ismertem fel a helyzetet… és már alig vártam hogy ennek a mai napnak vége legyen… egyszerűen félek a következő pár perctől…órától… örökkévalóságtól… ~ Haza akarook menni! QQ~

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 18, 2014 10:20 pm

- Hát hogyne! Razz persze-persze. Ne nekem mesélje, tuti, hogy beijedt és azért nem mer bemenni egyedül. Ez már szinte megcáfolhatatlan tény, nincs is miről vitatkozni… amúgy sem tud meggyőzni az ellenkezőjéről.
Belépünk a konyhába és amit ott látunk, hát… azt könnyen ki lehet fejezni pár betűvel is
~ Fúúúúj!! >.<
- Szerintem is – Tessék, Reginald már jellemezte is pár betűcskével, bár lehetett volna rövidebb is, ha nem nyújtja el ennyire.
~ Ő innen akar enni? :O ~ kérdezi nagyokat pislogva a főnixem… ez egy igen jó kérdés… ha valóban erre vetemedne, akkor kénytelen leszek magára hagyni… én nem tudok ilyen helyen enni, még csak sokáig meglenni sem.
- Remélem nem
~ De miért, ennyire Baka?
- Az is lehet, de szerintem csak éhes..
~ Baka… ~.~ ~ nesze… így magyarázzon neki el az ember valamit. Hiába… nagy erőfeszítésre lenne szükségem ahhoz, hogy meggyőzzem az igazamról és ne a saját kijelentéseit vegye igaznak, megrendíthetetlennek… és ez most nincs meg. Meg mondjuk nem is áll nagyon távol az igazságtól. Tuti, hogy nem fut százon a csaj,  de még az elfogadható kategória.
Érdeklődve figyeljük, hogy mihez kezd a szekrénnyel… egyszerűen kitépi a helyéről… hát más megoldás eszembe se jutott volna, de tényleg Rolling Eyes
- o.O
~ O.o ~ elkerekedett szemekkel nézzük, hogy a zárt ajtó kinyílik és Ai-chant elönti a kiömlő trutyi. Egyből hátralépünk pár lépést.. Regi is, én is.. nem kívánunk részt venni eme fürdetésben… Egy minimális együttérzés kezd kialakulni bennem, mikor felfigyelek a jelenetre Amit a lány nyomat.
~ Hihihihih.. mondtam, hogy baka.. hihihihi ~ kezd el nevetni Reginald és az én akaratom is csődöt mond.. hangosan felnevetek, nem is, már röhögök… Petemmel egymásba kapaszkodva, könnyes szemekkel élvezzük az előadást, amit itt kapunk a lánytól.  Egyszerűen nem bírjuk abbahagyni… elkapott minket a röhögő görcs vagy mi. Épp kezdenek elcsitulni a kedélyek, mikor elkezdi enni a saját táskáját… nem semmi a csaj…
..... hosszúpercek múlván végre normálisan tudunk levegőt venni… lenyugszunk, meg minden
- Ai-chan.. látom tényleg imádod ezt az ünnepet, hehehe Reginald megint elkezdi a vihogást.. jól szórakozik az tuti.. én is nevetgélek még, de megakad a szemem egy öreg papírdarabon..
- Voah.. ez tuti egy nyom.. de jó vagyok ebben Cool értelmét nem látom ugyan a szövegnek, de elrakjuk. A nyom, az nyom… .. felveszek egy kesztyűt és kinyitogatok itt mindent, amit lehet, meg tologatok.. hátha van itt még valami… Regi meg…. cask röhög Ai-chanon…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Vas. Jan. 19, 2014 5:51 pm

Ren és RenAi - Konyha:
A szekrényből kiömlő rothadt ételből néhány egészen nagy darab csótány bújik elő, többek között a szeméttel beborított lánykáról is lemászik egy pár. Egy-egy bemászik a bútorok alá, néhány az ajtón megy ki amin bejöttetek, azonban ha elég figyelmesek vagytok feltűnhet, hogy néhány valami csoda folytán eltűnik az egyik falrésznél, minden nyom nélkül. Illetve ezzel egy időben különös csörömpölés szerű hangra lehettek figyelmesek a szobán kívül. Mit tesztek?

Aidor és Licht a következő mesélésüket majd a nagy mesélésben kapják amikor már mindenki írt :3

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Azmaria on Pént. Jan. 24, 2014 6:50 pm

Csak mentem egymagamba a sötét folyóson. Korábban még soha sem éreztem ennyire magam egyedül mint most. Sötét volt, hideg és félelmetes. Egyszerűen utálom ezt a helyet.Shizu is már lehet, hogy keres engem. Nem akartam neki ekkora csalódást okozni, de mégis sikerült. Amikor láttam az arcán néhány perccel ezelőtt mennyire megvolt ijedve, akkor most vajon mit érezhet. Kicsit a tempómon gyorsítottam, már a végén nem is sétának neveztem a tempómat hanem inkább futásnak. Pár méterrel odébb láttam egy ajtót tárva nyitva. Gyorsan odamentem és kopogtam rajta. Pontosan nem is tudom miért kopogtam az ajtón mikor nyitva volt, és egy ilyen helyen. Talán a megszokás kedvéért. Nem jött válasz, csak pakolászást hallottam, bejeb merészkedtem. Hirtelen lépteket hallottam. Valaki felém közeledett. Végig futott a hátamon a hideg, de hirtelen megkönnyebbültem. Aki éppen felém tartott nemvolt más mint Shizuka-chan. Hirtelen csak visszament és mondta hogy mennyek be a másik szóba részbe. Azt is mondta valamit talált. Gyorsan utána siettem, nem akartam megint szemelől veszteni. Bár egy kicsit úgy tűnt mintha nem is vette volna észre, hogy eltűntem. Kicsit különös mert, sok mindenki felháborodott volna emiatt, de én nem, inkább örültem is neki. Nem kellet miattam aggódnia. A szoba dolgozó szobára hasonlított. Tehát kétség kívül az volt. Poros volt az egész, hely de ez engem viszont egyáltalán nem zavart. Inkább a sötétség. Shizu azt akarta, hogy meggyújtsam a lámpást. De azt hogy is kell?
- Persze meggyújtom.-mondtam gondolkozás nélkül. Össze vissza nyomogattam a gombokat, mire végül megtaláltam a jót.
-Végre sikerült!- kiáltottam föl örömömben teljesen megkeletkezve Shizuról.
-Vagy is úgy értem kész, most már biztos jobbak lesznek a fényviszonyok.-helyesbítettem ki magam. Shizu elkezdte kezelésbe venni a ládikát. Tényleg nagy volt itt a felfordulás. Talán járhatott itt a gyilkos. Elkezdtem lábnyomok után kutatni. Sajnos nem jártam sikerrel. Ha én egy gyilkos lennék vajon mit tennék? Ha megzavarnának hova bújnék, vagy hova tűnnék, esetleg mit csinálnék? Először nyitogatni kezdtem a szekrényeket, de sajnos ez se vált be, mindegyik televolt pókhálóval, szóval itt biztos nem keresgélt. Elkezdtem, kutakodni, gondoltam valami titkos rekeszt találok, vagy valami mást. Néhány filmbe láttam, hogy a detektívek könyveket, húznak ki a könyvespolcból. Én is úgy tettem mint ahogy a filmekben láttam. Miközben próbálkoztam a könyvekkel. Elgondolkoztam. - Talán logikával kellene gondolkoznom, mert, ha csak úgy soha nem lesz meg az amit keresek. Mert hiszen a logika mindig győz.-töprengtem magamban. Biztos valaminek itt kell lenié, egy régi újság, egy könyv vagy valami. Esetleg a lámpa bura alatt lapulhat valami. Vagy a gyilkos fegyvere lehet itt elrejtve..bár ezt inkább kizárnám mert a konyhába kéne lennie annak. A szekrények polcainak tetejét is megnéztem,de ott sem volt semmi különös, aztán inkább fojtattam a könyvek kihúzgálásával, bele lapozásával...

_________________


avatar
Azmaria
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2013. Oct. 14.
Age : 17

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
161/500  (161/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Pént. Jan. 24, 2014 9:21 pm

Shizuka és Azmaria - Dolgozó szoba:
Miközben Shizuka a ládával bíbelődik és Azmaria fényt csinál egy gyenge rengést érezhettek. A lámpás fénye semmi újat nem fed fel számotokra, viszont kellemes világosság járja át a szobát, jobban láthatjátok a poros pókhálós falakat és bútorokat, illetve a ládát is jobban meg tudjátok figyelni. Egy közepesen nagy masszív faláda, lakat nincs rajta könnyedén fel tudjátok nyitni, benne néhány üres üvegcsére bukkantok illetve régi orvosi feljegyzésekre. A sok számotokra értelmetlennek tüntető papiros közül leginkább egy füzetecske tűnik ki. Ha kiemelitek rájöhettek, hogy csupán az elő és hátlapja egy füzetnek, amire egyfajta vörös folyadék száradt rá, ami elfedi azt a részt amin a tulajdonosának neve lenne olvasható. Viszont mielőtt jobban szemügyre vehetnétek egy erősebb rengés rázza meg újra a szobát, néhány könyv kiesik a kinyitott vitrinekből, az asztalka felborul, majd Shizuka lábai alatt beszakad a padló. Csupán bokáig süllyed, de koránt sincs vége a megpróbáltatásaitoknak ugyanis, az ajtó irányába egy vékony csíkban megreped a talaj, majd egy-egy kéz tapintását érezheti a lány talpain amik sebesen próbálják őt húzni a csík mentén.

Mit tesztek? :3 //Ne fogjátok vissza magatokat \o/ //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Jan. 24, 2014 10:16 pm

- Köszi, Azu-chan! - mosolygott kis barátnőjére - Akkor lássunk munkához!
- Én belenézek ebbe a ládába, hátha van benne valami nyomravezető
- Elég... - óvatosan feszült neki az oldalára fordított láda fedelének
- ... gyanús, hogy csak itt... - lassan engedte szétnyílni a poros kis tárolót
- ...a szoba közepén, oldalra borítva
- Na lássuk akkor! - néz rá Azmariára nem kis borzongást átélve - remélem nem harapja le semmi se a kezemet! - viccelődött a kisebbik lánnyal, a nyelve hegyét is pajkosan kinyújtva oldalra
- Hm? - adott hangot meglepődésének, amikor egy üvegcsét húzott elő a láda mélyéről
- Nahát... - tartja fel a kevéske fény felé - ebben meg mi lehetett? - forgatja meg címkét keresve rajta
- Ez valami orvosságos izé lehetett - néz bele közben a nyitott szájú üvegcsébe - de már nincs benne semmi... mindegy... azért, elrakom
Még pár hasonló üvegcse kerül elő, és papirosok, de egyiken sincs semmi nyomravezető. Egyszer csak ráakad egy kis viharvert jegyzetfüzetre.
- Hüüüm? - nyitja ki kíváncsian - talán többet tudhatok meg az üvegcsé...
- Hö? Ez üres! - lepődik meg, majd hajtja vissza fedlapját, hátha arról leolvashat valamit, de le van pecsételve valami vörössel
- Szerinted ez vér? - mutatná Azu-channak, de abban a pillanatban megmozdul a szoba, a szekrények nyikorogva veszejtik el könyveiket a polcokról, de az már fel se tűnik Shizukának, hogy az asztal is tótágast fordul, mert a padló recsegve szakad be alatta, mindkét cipellőjét elnyelve
- Ááááááááááááá!!! - sikít fel rémületében, a dobozban megkapaszkodva tud csak talpon maradni, bár bokáig süllyed a padló alatt
- Azu... !!! - kiáltaná, hogy meneküljenek ki innen, de abban a pillanatban felhasad a padló, most az ajtó irányából egészen... ő felé
Shizu mondandója sikításba fullad, s csak egy pillanatra hallgat el, amikor mindkét bokáján egy-egy marok szorítását érzi
A rém! A gyilkos! Itt van! Elkapott! Meg akar ölni!
Mint aki undorító nyálkába lépett, ösztönösen próbál kilépni a beszakadt padló alól, de a marok megrántja a lábánál fogva, és ő önkéntelenül, kalimpálva hátrazuhan
Alig hogy levegőhöz jut az esésből, fülsüketítőt sikításban tőr ki, vadul rugdalva mindkét lábával, rátiporva egyikkel a másikat fogva tartó kezekre
- Azuuu! - kiált fel rémülten - Segíts! - sipítja az életéért küzdve
- Segítsééééég! - kiált teli torokból, abban bízva, hogy a többiek meghallják majd

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 26, 2014 10:39 pm

Borzasztóvá vált ez a mai nap, még a legrosszabb napjaimat is túlszárnyalta… de ez itt… ~ Haza akarook menniii! ~ Legszívesebben hangosan üvöltöttem volna, már a számon volt a szó… és sok minden más is amit valószínű Regi csipogásával cenzúráztak volna ki… pedig én nem vagyok olyan lány… >< Nem beszélek ám csúnyán. ><  De most itt voltam a mocsokba… mocskosan. ~ Útálom a szekrényekeeet >< ~ És igen, ezennel felérnek nálam egy Oz-fóbiával, soha többé nem fogom bántani őket, és soha többé nem fogok kinyitni egy szekrényt sem! ><  A szép rucim és megjelenésem oda… tele vagyok trutyival… nyálkás… nyúlós…ragacsos… csúszós… és nedves trutyival, ami nem mellesleg a szaga is taszító.. Így lettem én egy undi kismalac…. >< Hehee, most kéne egy ölelést adnom Reginek vagy Ren-nak. o/ De ekkora kínzást még ők sem érdemelnek QQ Remegő kézzel próbálom lerázni,vagy valamiképp leszedni magamról, mikor még egy furcsaságot is tapasztalok… ~ Valami mozog… QQ ><”~ És igen, az udniságból ami engem beborít pár csótányszerű rovar mászik ki, undi lábacskáikkal… És én kész voltam abban a pillanatban, két dolgot érezhettem hogy megtörténik velem: vagy elájulok, vagy sírva fakadok. Mind a két lehetőséget közelinek éreztem… még azután is hogy mozdulatlan testemről már elpixeleződött az engem rettegésben tartó undiság. Szinte fel sem fogtam hogy Ren és Regi rajtam nevet… majd lassan kitisztult a kép, látni kezdtem őket is és felszínes tudatomba lassan beolvadt hogy mi történt és mi történik most is. Ajkaim remegni kezdtek, szemeim csillogni kezdenek, majd mindezek után hangosan elkezdek bömbölni. ><
- Útálom ezt a mai napot! Ma minden és mindenki olyan gonosz velem QQ – Majd mikor kissé megnyugodtam, letöröltem a könnyeim, felálltam a földről és megszólaltam.
-Ezért még megnyuvasztok valakit! – Jelentettem ki halkan de annál fenyegetőbben, miközben már-már elmebeteg, gonosz vigyorra húzódott a szám. Majd mintha mi sem történt volna, oda pillantottam a falhoz ahol eltűntek a rovarok. Oda léptem közel hozzá, végig szemmel kísérve a repedés esetleges hosszát, és a súlyemelésemmel kompenzált „mindent bele” ökölcsapással, megkíséreltem beszakítani… Ha nem sikerült, akkor vállat vonva hátrébb léptem és átadtam Ren-nek a terepet.


/Jun-samaaaa >< Onegaii, legközelebb kicsivel több lereagálni valót kérek... *fejéhez kap majd befogja a saját száját*
- Nem szóltam semmit! Sunimaseeeeen QQ ><-/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Saya on Pént. Jan. 31, 2014 8:31 pm

//Kiyo reagjára vártam, de a jelek szerint tehetem mégegy ideig... Rolling Eyes
És anélkül ez most rövid lesz >
A Kiyo nem igazán reagál semmit, max hümmög, de lehet, még azt sem, és ez olyan fura, mert megszoktam, hogy azért az emberek általában válaszolnak ám szavakkal is, ha kérdezik őket. Engem legalábbis arra neveltek, hogy ha kérdeznek, akkor válaszoljak, csak azt is óvatosan, és szerintem a Kiyo, ha ugyanezért játszik Csendkirályt, akkor túlzottan is túlreagálja az óvatoskodást Rolling Eyes
~Vagy csak afk...~
Az mi? O.o
~Semmi.~
Akkor meg ne mondjad O.o
Végül bemegyünk, kettesben-hármasban, nem tudom. Persze a könyvtártól rögvest egy híííííí reakciót alkotok, vagyis beszívom a levegőt és vigyorgok, meg legszívesebben pattogva már nézném végig őket, de türtőztetem magam. Bár mondjuk, miután a Kiyo még mindig passzív, végül fogom magam, elveszem azt a lámpást és szaladok is... hogy aztán hirtelen megakadjon, és zuhanjak egy nagyot hátra.
-Au >< -gonosz lámpa >< Ja, oké, már értem, fel van fűzve valamire, és az fogyott el. De akkor is gonosz Sad
Feltápászkodom, közelebb megyek, felveszem a lámpát újra, és elkezdem nézni a könyveket :3
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Pént. Jan. 31, 2014 10:53 pm

Résztvevők:
- Licht
- RenAi
- Aoi Shizuka
- Aidor
- Kiyoshi (500 szóval pótol)
- Ryuninji Ren
- Azmaria
- Saya

Határidő: 5 nap/kör

Ha valami nem világos zaklathattok pü-ben vagy chaten :3

térkép:

Mindenki nyugodtan elhagyhatja a szobáját, mehet másikba, vagy éppenséggel találkozhat a többiekkel, hogy megbeszélje mit tudott meg. Rajtatok áll, hogyan tovább. Shizu sikolyát mindenki hallotta, akárhol is tartózkodjon a házban, az viszont rajtatok áll, hogy mennyire tulajdonítotok neki jelentőséget.

Aidor és Licht - Raktár => Titkos kijárat:
A korhadtnak tűnő deszkák nem igazán akarták megadni magukat, mindaddig amíg Aidor kicsit agresszívebben nekik nem rontott a korábban talált baltájukkal. Néhány erős csapás, elegendő volt ahhoz, hogy eltüntessétek az akadályt, viszont nem csak a fal maradványai, hanem a baltátok is pixeljeire esik. Amint elszáll a por amit felkavartatok, a csillagos égbolt és a hold köszönt vissza rátok. Kijutottatok a kertbe ami meglehetősen nagy, tele korhadozó fákkal, szomorú füzekkel, és néhány sírkővel. Ahol éppen vagytok kisebbek, viszont ha a távolba néztek fokozatosan növekszik a méretük.

Aoi Shizuka és Azmaria - Dolgozószoba => Folyosó:
Shizuka hangos kiáltásaira sem adták meg magukat a szorongató kezek, sőt mi több hirtelen nagyobb erővel rántják meg a lány lábát és húzzák az ajtó felé, oly annyira, hogy a lány a földre zuhan és magatehetetlenül siklik tovább. Talán Azmaria segíthetett volna rajta, viszont már túl késő volt. A szobából könnyűszerrel kirántja a lányt azonban talán véletlen műve lehet, hogy éppen arra ténfereg Mio is, aki sietve a lányhoz rohan megragadja a kezeit, és súlyemelés jártasságának köszönhetően szinte kikapja a földből a lányt. A kezek eltűnnek, és minden megnyugodni látszik. A korábbi élményt még talán ki sem pihented, azonban máris hangos kopogtatást hallhatsz az ajtó irányából, és hangos kiáltásokat.
- Hé, ha van ott valaki válaszoljon! Hall engem valaki? - A hang könnyen felismerhető, a hóhérnak öltözött alak hangja, Mio az ajtóhoz lép és válaszként hallatja a hangját, amolyan jelt ad, hogy ott van - Próbáljatok megnyugodni, történt egy kis probléma, de már a megoldásán dolgozunk, addig is ne essetek pánikba. Valaki belepiszkált a kísértetházba és talán veszélybe is kerülhettek. - a mondat végeztével nem válaszol a kérdésekre, csupán lánc csörgést, illetve némi beszélgetést hallhattok a távolban.

RenAi és Ren - Konyha => Étkező(titkos szoba):
A fal egy bizonyos pontján nem csupán a repedés nagy mértéke, hanem még az eltérő színű csempe is árulkodik arról, hogy valami megbújik a fal mögött. A lány az előző hibájából nem tanulva ismét beveti hatalmas erejét, hogy átszakítsa vele a falat. A művelet sikerrel zárult, a falat olyan egyszerűen áttörte mintha papírból lett volna. A földet beborítják az összetört csempedarabok, amik a szokásosnál is lassabban tűnnek el. Viszont ami sokkal fontosabb, hogy tényleg nem a véletlen műve volt ez a sok jel. Egy rejtett szobára bukkantatok, ami nem más mint egy étkező. A szoba közepén egy díszes asztalka áll, körülötte négy székkel, amiből kettőn egy-egy faragott sütőtök foglal helyet, bennük gyertyával. A másik két hely üres, az asztal pedig roskadásik van rakva étellel. Van ott minden, sütemény, húsok külön féle köretekkel, és valahol az asztal közepén pedig egy üst amiben minden bizonnyal leves található. Ami még szembetűnő lehet, az  az, hogy a saját készítésű bejáratotokon kívül még a szoba túloldalán egy ajtóra bukkanhattok, amit ha kinyittok eleinte kicsit akad de a folyosóra vezet pontosabban a könyvtárral szembe. Úgy tűnik az előszoba tapétája alá volt rejtve az ajtó.
Étkező:

Saya és Kiyoshi - Könyvtár:
A könyvtár bizonyul a legnyugisabb helynek mind közül. A pislákoló lámpa hamar felkelti Saya-chan érdeklődését, és játszani kezd vele, majd a könyvek kötik le a figyelmét miközben Kiyo nem csinált semmit. Talán jobb is így, kintről hallhatjátok a beszűrődő hangokat, pontosabban majdnem mindent amit a többiek csináltak az elmúlt percekben. Kiáltozások, favágás szerű hangok, és a fal betörését is. Ha szükségesnek érzitek nyugodtan felkereshetitek a többieket, hogy kiderítsétek mi is történt. Saya a pakolás közben rábukkant egy különös babára. Régi időket felidéző ruhát visel, kicsit szakadt és poros viszont aranyosnak mondható, ellenben az arcával ami inkább emlékeztet egy szörnyetegre mint sem egy gyermek legkedvesebb játékára. Hopp de mintha megmozdult volna... vajon csak képzelődtél/tetek? Ha elég figyelmesek vagytok rájöhettek, hogy a játékszer bizonyos időközönként pislog egyet. Különös nemde?
Különös baba:

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Szomb. Feb. 01, 2014 10:39 pm

Újra és újra lesújtottam a baltával. Nem lehetek túl jók az értékei ha ilyen nehéz volt pár deszkát elintéznem vele. De vállalkozást siker koronázta és végül az utolsó deszka is meg adta magát. Annyira beleéltem magam, hogy észre se vettem mekkora port kavartam. De azt azért még a porban is láttam, hogy nem csak a deszkák, de végül a fejszém is apró pixel darabokra hullott. Na annyi baj legyen... A por lassan elszállt és meg pillanthattam a tiszta csillagos eget. Gyönyörű holdfényes éjszaka volt. Viszont kicsit csalódtam. Egy szűk, pókhálós, mélybe vesző alagútra számítottam. Attól tartok ezúttal kénytelen leszek valami barátságosabbal beérni. Nem mintha kifogásom lenne ellene. Különben is... azt hiszem mára ép elég port nyeltem. Hátra pillantottam Licht-re.
-Szabad az út. Kiléptem a szabadba és egy kertben találtam magam. Korhadt öreg fák... sírkövek... hangulatos. Nos azt hiszem visszaszívhatom amit az imént gondoltam, de legalább nem poros. Ép elindultam volna, hogy kicsit jobban körülnézek mikor egy sikítást halottam bentről. Hátra fordultam. Nem Licht volt... megnyugodtam, akkor ki? Talán elkezdődött a zombi apokalipszis vagy mi? Persze ez egy kísértet ház így természetes, hogy az emberek sikítoznak, persze lehet mesterséges effekt is, hogy az embereket a frász törje ki. Talán jobb lenne nem foglalkozni vele... Különben is... védet terület. Nincs mitől tartani. Hátra néztem Lichtre és, hogy megállapítsam ő, hogy vélekedik a dologról. Ha közömbösen a sírkövek mellet haladva elindulok a kert belseje felé. Esetleg néhányat meg is vizsgálok. De csak azért, hogy tudjam van-e nekem is csinálva-e egy kis szép gödör. xD

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Szomb. Feb. 01, 2014 10:46 pm

Figyeltem ahogy Aidor a deszkákkal küzd, majd jó pár próbálkozás után sikerrel utat tört, bár nem csak az akadály hanem a balta is eltűnt, az biztos, hogy azt se fogjuk már többet használni. Leszállt a por, bár az út elég hamar kifele vezetett, hát ha kijutni kellet volna akkor, biztos mi nyerünk, de sajna nem az volt a feladat. Körbenéztem valami kertbe voltunk, a látvány teljesen illet a hangulathoz, öreg korhadozó fák, sírkövek meg ehhez hasonló nyomaszt dolgok. Közben a távolból valami sikítást lehetett hallani, egyből fülelni kezdtem, de nem tudtam beazonosítani, hogy honnan jön és valódi e vagy csak effekt. Annyi biztos, hogy nem csak nekem tűnt fel.
-Hát…Ez most vagy valami hang effekt vagy valakire ráugrott valami ide illő „aranyos” dolog. De a lényeg, most merre tovább? Elég nagy ez a kert és nekem, fogalma sincs, hogy melyik részét lenne érdemesebb megnézni…
Az idéző jelest rész kézzel mutogatom, befejezve a mondandóm megint körül néztem a terepen, de semmi extra nem tűnt ki, a sírköveken kívül nem sok mindent lehetett megnézni, bár nem hinném, hogy sokra mennénk azok nézegetésével.
-Keressünk valami kriptát vagy nem tudom, még ilyesmi helyeken lehet eldugva valami vagy még nemrég kiásott sírok, kint hagyott koporsók….Nem tudom, de valamit kezdenünk kéne…Mit gondolsz?
Nos kimondva már nem is hangzott valami jól az ötletem, de csak kell ötletelni, hisz itt gondolkozni kell nyomozni kell, ami sajna eddig nem igazán volt. Folyamatosan vizslattam a terepet, közben figyelt Aidorra, hogy ő mit mond, meg esetlegesen választ e egy cél irányt és megindulunk valamerre.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Feb. 07, 2014 6:39 pm

Ai-chan, mint általában, most sem gondolkodott mielőtt cselekedett és… öhm… meg is lett ennek az eredménye. Beterítette egy rakat trutyi, aminek a közelébe nem mentem volna.. nincs az a pénz, meg semmi sem, viszont látványnak meg nagyon mókás. Nem csak én, de a petem is így gondolta, mert együtt nevetünk ezen a szegény lányon. Ez van, nem lehet mindig visszafojtani a nevetést, és megmondom őszintén, hogy jól is esik. Belegondolva: ha ő lenne a helyemben, tuti ő is kinevetne. Erre mérget vennék, ismerem már annyira a lányt, hogy ezt levágjam... ezért nincs is bűntudatom, max egy nagyon pici,  a nevetés miatt Rolling Eyes
- o.O
~ O.o ~ csak úgy, előjelek nélkül elkezd bömbölni a lányka. Hát a nevetés az egy fél pillanat alatt abbamarad, mert hát síró lánykát kinevetni már nem olyan vicces :roll:Jó, van akinek az, de nem nekem Suspect
- Megríkattad?
~ Megríkattad? ~ kérdezzük szinte teljesen egyszerre a másiktól.
- Én nem Rolling Eyes
~ Én nem ˇ^ˇ~ ezzel el is van rendezve a dolog. Egyikünk sem tett semmi rosszat, tehát Ai-chan magától kezdett el sírni, mi csak mulattunk egy jót Rolling Eyes
- De Ai-chan… te döntöttél úgy, hogy kitéped onnan azt a szekrényt Rolling Eyes- úgy van  úgy van. Regi is bólint, hogy igazam van… mosom kezeimet, nem én borítottam rá azt a trutyit…
Nem telik el sok idő, Ai-chan már nem sír, helyette pszichopata módjára vigyorog…  most már tuti, hogy nem fut százon Suspect
- Goni!
~ Boni!~ facepalm
- Az Boni, nem Goni!
~ Ja az is Cool~ igen, ez az én Regi-m facepalmés most itt van még velem Ai-chan is, aki megint az erejét fitogtatja. Én nem szólok bele, ha megint valami „balesetet” akar, hát nyugodtan, az ő dolga. Maximum majd nevetek egy jót, hehe.
Ezúttal sajnos, vagy nem sajnos :roll:nem történik semmi, csak egy új helyiségbe jutunk, aminek én az értelmét nem látom :O
- Héééé!!!! – épp lépnék be a szobába, mikor Regi félrelök és beviharzik. Kiszagolta a süteményt és rá is vetette magát…. tele a csőre, csak úgy majszolja a finomságokat, nem is kérdi, hogy kellene-e másnak facepalm
- Miért nekem kell itt a felnőttet játszanom? Sad - még Regi is egy gyerek, meg Ai-chan is…. nem akarok komolykodni… az tök gáz ˇ^ˇ

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by RenAi on Pént. Feb. 07, 2014 7:55 pm

Kikészítenek itt ezek ketten… kézen fogva a mai nap eddigi eseményeivel. A „De Ai-chan… te döntöttél úgy, hogy kitéped onnan azt a szekrényt. „ csak egy:
- Pofa be! >< - Volt a válaszom, össze szedtem magam és kissé kikelve önmagamból törtem be az ajtól. ~ Huhh… legalább ez sikerült><”~ Bár amekkora feszültség volt bennem, azt csodáltam volna ha nem ütöm ki az háznak az oldalát. Hiába imádom ezt aképim. >< Kövi lehetőségkor még tolok rajta egy szintet. Akkor már sziklákat is fogok tudni mozgatni! o/ Legalábbis remélem. >< Amint leszállt a por, megpillantottam a mellék helyiség csodáját.
- Uhh, ez maga a menyorszááág! *-* :F - Jelentettem ki, de Regi bevág a képbe… méghozzá elém. >< Nah most meg tudnám fosztani a tollaitól a kis főnix madárkát. *Ismételten gonosz vigyor.* Majd láttam miket is támad meg előlem.
- Ez szentségsértés a sütikkel szemben!>< - Morgogva felkiláltok, majd bevetem magam én is a kaja-csat… akarom mondani kaja versenybe.
- Ilyedn naacs, hoagy evgy madájka hamajaobb évs gyojsaobbaon torlja be nálaoam ao süetiekebt >< Fealháobojító.. – Zsörtölődtem teli szájjal. >< És versenyre kelltem a kis pipivel. Persze gyorsabb volt nálam, de én rendelkezem az évek és a rutin számával, egyszóval mér tapasztalatból tudom hogy hogy is kell, vérprofin zabálni. Majd mikor már lepusztítottunk minden olyat ami fogunkhoz való volt az asztalon, akkor elégedetten, kerek pocakkal dőltem hátra a székben. Megkoronáztam mindezt azzal hogy egy nyalókát elővettem az inventorimból, affajta levezetésként. Majd Ren-re pillantottam, és előkaptam egy tányért tele, fini husival. A pasik elvileg szeretik. Ha meg vegák valszeg homok is… De nem is ez volt a lényeg. Feláltam és a kezébe adtam.
- Ennyit kimentettem. – Mosolyodtam el, aztán ha megeszi megeszi, ha nem hát nem. Mivel a húst én nem szeretem így nincs veszteni valóm. :PKicsit elgondolkodva néztem körbe. ~ Jéé, egy ajtó…~ Mértem fel a terepet, meglepettséggel hogy nem holmi rejtett átjárót esetleg vissza ahonnan jöttünk úti cél tárul elénk. Ha mindenki végzett, oda sétáltam kilincsre a kezem és hátra fordultam.
- Ne lustálkodjatok. gyeretek ti is! >< - Szóltam hátra a duplaR- párosnak. Kinyitottam az ajtót, lassan komótosan, had nyikorogjon minnél hangosabban. o/ Nem, nem azért, csupán féltem mi lehet elrejtve mögötte. Ami egy sötét folyosó volt. Whe… eszem ágában sem volt, előre menni, így az ajtóval párhuzamosan megálltam és egy egyszerű kar lendítéses gesztussal, jeleztem hogy fiúké az elsőbség.
- Bátraké a szerencse. – Szóltam oda nekik ha nem vették volna a lapot. Majd miután megindultak, utánuk mentem. Persze nekem volt némi gógyim, és a sötét folyosót megvilágítottam, méghozzá felkaptam a székről az egyik töklámpást és uccu neki. Már ha ez kivitelezhető volt. ><”  Tehát a fiúk baktattak előttem a sötétségben, én meg villogtam a lámpával o/ Majd megtorpantam, az arcom elé emeltem és úgy döntöttem megtréfálom őket, már ha tudom. *Ördögi vigyor* Persze utolsóként baktattam így ezt nem is láthatták, majd mikor tényleg nem figyeltek, meg is kezdtem a „Rémítsük halálra a többieket akciót o/” Hátra pillantottam majd felsikoltottam.
- Kyaaah! – De amint ezt megtettem számra tapasztottam a kezem, és rémülten néztem a srácokra. Majd a hátam mögé pillantottam. Persze nem volt ott semmi RazzÉs én ezt nagyon is jól tudtam, de maradtam a szerepemnél, és ilyedt arcal tekintettem vissza.
- Ott volt… hidd el hogy ott volt.. egy.. egy.. – Igyekeztem dadogni és magas elnyomott hangon megszólalni. Hehee, mekkora színész vagyok o/. Majd folytattam.
- Mindegy, fussunk! – Kiáltottam el magam, és előre tolva a srácokat igyekeztem mozgásra bírni őket, majd észrevétlen is hátra hagytam őket…>.> Beléptem az első ajtón, majd még azelőtt becsuktam az ajtót hogy ők is beléphettek volna. Legalábbis ez volt a terv. Hehee, kint egyedül őket megeszi a fene o/ De ha csend volt, ha kiabáltak legyen akrámi, azért egy idő után beengedtem őket is.
- Uhh, bocsi. ^^” – Szólaltam meg, kis vigyort megejtve. Majd végre eljött az idő hogy szétnézzek, merre is vagyunk
- Uhooo, egy könyvtár oO – Csaptam össze a kezem, remek felismerő képességemnek hála. Sok a könyv tehát tuti könyvtár. o/
- Etoo-rooo… Most mit kéne itt csinálnunk? – Kérdeztem a fiút kémlelve. Akin most valahogy talán a könyvtár nyers fénye… vagy nem tudom pontosan, de a csupasz felsőtestén akaratlan is megakadt a szemem… ><” Pár pillanatra ledermedtem, majd csak reméltem hogy nem vette észre. Mintha mi sem történ volna, robotikus mozgással fordultam el tőle, leplezve vörösödő arcom, háttal álltam neki, és igyekeztem Regit is elkerülni. Majd ismételten robotikus mozgással felemeltem a kezem, intettem a srácnak és közben megszólaltam.
- Asszem én szétnézek. – Jelentettem ki, és gyorsan porfelhőt hagyva magam után, behúztam a csíkot a könyvespolc sorai közé. Remélve hogy egy kis nyugit találok magamnak, ahol jól összeszidhatom magam.
- Baka, baka, baka, baka, baka ééééén. >< - Takartam el, még mindig vörös arcom, majd megráztam a fejem és eltereltem a figyelmem, Jin sármos felsőtestével.
- Uhh, máris jobb!~ – Jelentek meg piros szivecskék körülöttem, mikor hátamat neki támasztottam az egyik polcnak, majd lecsusszantam és kifújtam magam.
- Wehhh, szívás ez a nap… - Majd pár percnyi szieszta után, ismételten bele vetettem magam a kutatásba… bár nem tudtam pontosan mit is kéne keresnem, de azért megtettem a tőlem tehető legtöbbet. o/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Kedd Feb. 11, 2014 8:06 pm

*Mini mesélés*

Aidor, Licht - Udvar:
Kijutottatok a hátsókertbe, ami jobban mondva inkább egy temetővé alakított, eléggé elhanyagolt udvar. A fák egy része kiszáradt, vagy éppenséggel kidőlt, csupán néhány példányon van még levél, sokkal inkább a bokrok dominálnak. Miközben haladtok előre a kitaposott ösvényen, jobb illetve bal oldalon is sírokat láthattok. Utatok végül a kert legvégébe vezet, ahol már csak elszórtan láthattok néhányat a korábbi sírkövekből. Azonban meglepő módon a korábbitól eltérően három a többitől eltérőre bukkantok. Viszonylag közel egymástól, egyiken sincs név, vagy dátum, csupán üres sírkövek. A balszélső virágokkal díszített, a jobb szélsőn néhány üres régi üvegcsét láthattok, és a középsőre egy régi mára már használhatatlanná vált szablya van akasztva. A kert végében vagytok tovább már nem tudtok haladni, viszont nyitott a lehetőség, hogy körbenézzetek, vagy vizsgálódjatok ahogy azt korábban is tehettétek. Ha nem éltek ezzel a lehetőséggel akkor visszatérhettek a házba és új úti cél után nézhettek.

RenAi, Ren - Étkező => Könyvtár:
Az étkezőbe betérve rögtön nekiugrottatok az ételnek, vagy legalábbis Ai és a madárka. Ínycsiklandozó sütemények, finom húsok és egy rejtélyes levesestál, fedővel lefedve. Miközben falatoztok, és valamelyikőtök mer a levesből, a levessel együtt egy fémből készült alkarvédő kerül elő belőle. Nem egy mai darab, jó néhány horpadás van rajta. Rátok bízom mit kezdetek vele. Ai kíváncsiságból belesett a könyvtárba ahol már Saya is Kiyo is munkálkodik, nyugodtan megoszthatjátok egymással a tapasztalatokat, azonban kintről egy hangos csörömpölést hallhattok, pontosabban a folyosóról, és ezzel egy időben Kiyo alatt megnyílik a talaj és eltűnik. Esélyt sem kaptok rá, hogy segíthessetek neki, a csapóajtó villámgyorsan összezárul enyhén felverve a könyvtár padlójára lerakódott pórt. Ha megpróbálnátok felfeszíteni sem sikerülne, viszont egyesített erővel folytathatjátok a kutatást, ha szükségesnek érzitek, illetve megleshetitek mi okozta a kinti zajt.
(Ai és Ren ha a könyvtárban vagytok a korábbi könyvtár leírásom és a képet használhatjátok, hogy mi milyen :3)
// Kiyo, ha időközben megérkezel és reagálni szeretnél, akkor addig írd a reagod, hogy egy sötét szobába érkezel :3//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aidor on Csüt. Feb. 13, 2014 8:48 pm

*bólintottam* Egyetértettem Lichtel. Valószínűleg csak egy effekt volt. Elindultam hát az udvar közepe felé, de semmi nem ragadta meg a figyelmem. Nem volt a sírokban sem semmi különös. Csak a kert hátuljában... ott volt 3 sír. Egyiken sem volt név, vagy bármi más adat. Kitöltetlenek voltak... Valamint az egyiken törött üveg darabok a másikon virágok a harmadikon egy öreg kard volt. Elgondolkoztam... Biztos nem véletlen, hogy ezek itt vannak. Biztos nem véletlen volt itt a rejtek ajtó. Akkor viszont lennie kell itt valaminek...
-Hm... Licht... mindegy. Mondtam, mivel nem tudtam igazán mit mondani. Azt hiszem egyelőre a legjobb az lesz ha kiásuk a sírokat. Szóval neki is láttam a virágos sír kiásásának a fegyvereimként szolgáló kesztyűkkel. Ha nem történik semmi folytatom az üveg darabos sírral, aztán a kardossal. Valamelyikben csak van valami... és remélhetőleg nem egy ghult ások ki... Vagy valami élőholt szörnyet... sőt igazság szerint... legjobb lenne ha egy hulla se lenne benne. Valahogy nem érzem jó ötletnek a holtakat háborgatni... De nincs más választásom, szóval ásunk. Csak abban reménykedek még, hogy nem fog semmi sem a nyakamba ugrani. Vagy az legfeljebb egy kicsi szőrös mazoista izé lesz. Ami nem akar megenni... megölni... megkínozni... csapdába csalni... átverni... megmérgezni... ledöfni... levágni... felnyársalni... karóba húzni... megfagyasztani... elaltatni... szénné égetni... stb. Tehát valami kellemestet kérek. Még ha ez lehetetlen is... én azért reménykedek, hogy egy nap meglelem a legendás kicsi szőrös mazoista izéket... Mert azok még mindig jobbak mint sok egyéb Aincradban. Legalább kiderülne, hogy van valami ártalmatlan életforma is az NPC-ken kívül Aincradban.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aoi Shizuka on Csüt. Feb. 13, 2014 10:17 pm

//nem tudom Azmaria fog-e még játszani  :S 

Sikítva próbál megkapaszkodni mindenben, amit csak elér, akár tíz körömmel is a padlóba, mindhiába. A nyitott ajtón át a folyosóra cibálja a két kéz, kétségbeesésében az örülettől csak az élni akarása menti meg, és persze Mio.
Fogalma sincs, mikor jött be a lány is, aki a szalagokat osztotta, de amikor felrántotta a kezek fogságából, már nem is érdekelte a dolog, csak hogy itt van, és ha más nem is sietett a segítségére, legalább ő pont jó helyen volt jó időben
- Kösz...önöm... Mio-chan - préselte ki az ajkai közt, de amikor Mio visszaengedte a saját lábaira állni, az egész lány remegett mint a kocsonya.
Még a hóhér hirtelen felcsattanó hangjától is úgy összerezzen, hogy Mio karjába kapaszkodva szorítja magához a lányt, egészen kicsire összehúzva magát, az arcát pedig Mio vállába temeti
- Nem akarok meghalni - hüppögi sírástól remegő testtel- nem akarom hogy újra elkapjon az a valami! Ne hagyj magamra Mio-chan! Azmariával nem tudom mi lett, talán őt is elkapták a kezek! De nem merek oda visszamenni egyedül...
Vörösre sírt szemeit törölgetve veszi el az arcát a lány vállától, és néz kérlelőn rá:
- Segítesz nekem? Megnézzük mi van Azmariával? Hogy mi történt odabent?
Mio kezéért nyúl, a keze közé fogja, és úgy kérdezgeti tovább:
- Ha, ha Azmaria eltűnt ... - a gondolattól is kirázza a hideg, a válla is megremeg tőle, a fejét is oldalra fordítja, annyira megviseli ez a lehetőség - ... akkor mit csináljak? Mi volt ez a szörny és miért pont engem... ? És hova akart vinni?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Licht on Szomb. Feb. 15, 2014 12:22 pm

Aidor nem mutattok különösebb reakciót, sőt az ötletelésbe se nagyon segített, neki mindegy, hát akkor meg marad az eddig felállás kutakodunk csak merre kezdjük meg arról lövésem se volt. Közben csak megindultunk egy irányba és végül az udvar végében kötöttünk ki, tovább már nem volt út és az igazat megvallva csak így szemmel átvizsgálva az eddig helyszínt semmit érdekfeszítőt nem láttam. Három sír volt előttünk, amiken se név se dátum, az egyikre virágok vannak rakva, a másikra üvegek a harmadikon meg egy szablya van ami egyébként teljesen használhatatlan. Nem találtam összefüggést bennük, még a virágok meg szablya talán, de az üres üvegek, ha csak nem valami alkoholista sírja akkor nem tudom mi célt szolgálnak azok ott, ahhoz meg, hogy virág tartó legyen túl messze van egymástól a kettő. Aidor neki kezdett ásni, hát végül is lehet valami azokba sírokba, ki tudja. Addig is nekem is aktivizálni kéne magam és szétnézni a környéken, hisz még azt se tettük meg és kitudja melyik korhadt fa gyökerébe vagy ép törzsébe van valami elrejtve.
-Amíg itt áskálódsz, addig én szétnézek az udvaron, hát ha találok valamit…Szóval most vissza megyek oda ahonnan ide ki jöttünk és jobban szétnézek itt kint.
Ezt elmondva megvártam mit reagál vagy hogy legalább vegye észre, hogy lépek nehogy később legyen az, hogy keresni kell a másikat. Vissza mentem egész addig a lyukig amin keresztül ide jöttünk, majd mindet szépen sorjában alaposán megnéztem közelebbről. Benéztem a fák törzsén lévő üregekbe meg a gyökereik közé, ha bármelyikbe láttam valamit akkor be is nyúltam, hogy kivegyem és megnézzem, közben remélve, hogy nem épp egy idegbeteg mókus lakik ott. Az ott lévő sírokat is jobban megvizsgáltam körbe jártam őket, bármi olyan rést, üreget találva ahova betudok nézni be is néztem és ha valami látszódott is benne akkor be is nyúltam érte, nem különösebben zavartattam magam azzal, hogy épp mibe is fogok bele nyúlni…
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Feb. 17, 2014 2:55 pm

- Csak nem fáj az igazság? Razz– cukkolom még egy picit a lánykát, hehe… Mindek emelget olyan dolgot, aminek nem tudja a tartalmát? Hát mert butaaaaaaaa Rolling Eyes  Dühében megint az erejét fitogtatja… nem mintha nekem ne lenne meg a súlyemelés jártasság, csak nem kötöm az orrára… had élvezkedjen egy picit. Aztán majd ha eljön az idő és lesz rá alkalom, elemelem előle a dolgokat, csak a vicc kedvéért Suspect
A következő helységben egy terülj-terülj asztalka fogad minket, amit Regi egyből be is céloz, a sütikre hajt….  Nem szólok semmit.. Reginald egy főnix, öngyógyító erővel…. ha meg is mérgezi magát, tuti nem lesz semmi baja, elpusztulni nem fog….  Ellenben, mikor Ai-chan is odarohan, hogy megtömje üres hasacskáját, nyomok egy facepalm-ot. Azt tudtam, hogy sokat eszik, hiszen nem véletlen van  ekkora légzsákokkal, de hogy idegen eredetű kajára is ráveti magát.. nem gondoltam volna Suspect
Én is odamegyek, de eszem ágában sincs enni, nem vagyok én butaaaaaaa, mint mások… csupán vizsgálgatok, szagolgatok, belemerek a leveskébe, erre olyat találok benne, ami tuti nem egy hozzávaló, de kit érdekel? Visszarakom ráa  fedőt és hátrább lépek..
- Egyetek levest is Rolling Eyes- majd várok… várok és várok, míg ezek ketten habzsolnak.. elég rendesen. Regi se semmi, de nem tudja leverni a lánykát, akinek minden kalória pont a megfelelő helyre megy Rolling Eyes
- Ej, gyerekek… tisztára öregnek érzem magam mellettetek Sad
~  Urusai!!!!
- -.-’’’- Ai-chan kimentett nekem egy pár falat husit, de hogy én meg nem eszem, az tuti… maximum csak akkor, ha nem lesz rosszul a lány, ha nem mutatja mérgezés jeleit, addig nem Suspect
- Kössz! – és egy mozdulattal be is nyomom az inventorymba…. a többi már a kis kísérleti báránykán múlik…. Mire visszapillantok, már nincs előttem, csak Regi.. ekkor hallom hangját a hátam mögül..
- Ne parancsolgass >_<
~ Baaaka  >.< ~ lassan odabattyogunk mind a ketten hozzá, hogy mit akar most éppen.
- Hai-hai  gyáva nyuszi kisasszony Razz azzal elindulunk a sötét folyosón, Regi elől, én mögötte…. tényleg sötét van… kellene egy kis fény..
- Redinald…  egy kis fényt- ekkor kicsit mérgesen felém fordul és az arcomba bámul majd:
~ Bööööööööööööööööööööööööööööööööööfff
- O_O -  akkorát böfög, hogy rendes lebeg tőle a hajam o.O, majd halad tovább előre O.o
- O-ooké…. – erre nem lehet mit mondani… neveletlen bunkó :arrogant:Egyszerűen mondhatta volna azt is, hogy: NEM és kész…  
Magamban mérgelődök tövább, haladva a, Reginek hála, sötét folyosón, mikor figyelmesek leszünk egy kiáltásra
~ He?!
- Mi az?! – fordulunk oda egyből.. Ai-chan látott valamit pale
- Mi, mi, mimimit? :O pale
~??? :O ~ ezután kapcsolok cask, hogy valószínűleg megint valami bogarat, vagy egeret láthatott…. nőőőőők facepalm
- Héhéééé!!
~ >.< ~ komolyan nem tudok kiigazodni ezen a lányon. Elkezd tolni minket, majd beelőz…. és magára csukja az ajtót  facepalm Mindegy.. nem teszek semmit, tudom, hogy fél egyedül, így csak csendben a falnak támaszkodom és várok….
- Tudtam, hogy nem sokáig bírod egyedül Razz mondom, mikor végre nyílik az ajtó. Regi beront rajta, én meg lassan követem…
- Passz…. nyomokat keresni?  és.. vagy o.O .. elszaladt o.O
~ Baka!
- Az -.-’


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by RenAi on Hétf. Feb. 17, 2014 6:54 pm

Whee >< Úgy döntöttem nem foglalkozom velük. >< Sem a nem épp szerencsés fordulatokban bővelkedő napommal, sem pedig Ren megjegyzéseivel. Olyan gonosz ez a srác >< Pedig régen azért ennyire még nem volt elszálva magától… >< Amíg hosszú haja volt akkor még rendes volt, most csak gonoszkodni tud másokkal. >< Ha tudnám szálanként ragasztanám vissza a haját hogy ismét régi „fényében” tündökölhessen, és lecserélje ezt a kiállhatatlan imázsát. >< De mint mondtam egyik fülemen be, másikon ki. >< Amikor rá kérdez arra hogy fáj-e az igazság, szimplán meg sem hallom. >< De az tuti hogy neki is fájhat valami. >< Míg mi szépen eszegetünk… elegánsan csipegetünk… nem dehogy.. mi olyat nem teszünk. Egyenest zabálásnak lehetne nevezni azt amit mit teszünk. Regi sem kis pályás de azért beleőzni még ős sem tud. Hiába a kis csőr nagy poci ellen sosem győzhet. Ren levessel is megkínál minket, én csupán ehlúzom a szám. Nem vagyok nagy leves-es, nem szertem, főleg nem süti után. Viszont láttam hogy furcsa fejet vágott a levesre pillantva, úgymond bele merve… gondolom a kellemes látvány végett kínálta nekünk is. >< De nem hagyott annyiban a dolog, így miútán fényes diadallal beelőztem a petet, és sikeresen lepusztítottuk a feltálalt ételek nagy részét, utána azért megnéztem miféle levest is kínált volna nekünk. Elhúztam a szám mikor megpillantottam azt a valamit ami bele volt téve… az úgy kinéző vashinányos emberkéknek készített levesbe. Kimerve, az asztalról egy szalvétát felvéve ki halásztam, megtörölgettem, és végig mértem találok-e rajta bármit ami hasznos lehet, majd bele tettem a közös inventorynkba. Nem vagyok bunkó ezért kimentettem pár gusztább húsféleséget is Ren-nek, aki egy falatot sem evett, legalábbis amióta velünk van nem. Nem hiszem el hogy még mindig nem éjhes. De nem igzat, láttam hogy eltette a raktárába így majd ha késöbb éjhes lesz talán csipeget. Az már nem az én dolgom. Megpillantva az ajtót, kitessékelem a srácokat, hogy mutassák Ők az utat. Én gondoskodtam a magam megvilágításáról ha tudtam, Ren-nek már nehezebb dolga volt Regivel. Amikor egyenest lebüfögte, azt hiszem még sosem szimpatizáltam annyira a kis madárral mint akkor. Razz Egy kuncogást is megengedtem, pedig még mindig mérges volta, de ez a jelenet mégis jobb kedvre derített.
- Szép volt Regii! o/ - Kiáltottam oda kis madárkának. Majd úgy döntöttem megviccelem őket, úgy néz ki a terv első fele bejött o/ Ren ilyedt képezete mindennel felért és közel is álltam ahhoz hogy elnevessem magam, dadogva kérdezett rá hogy mit is láttam, de nem válaszoltam ehhelyett elkezdtem őket tolni, majd mikor úgy véltem hogy gyorsabb ha egyedül haladok tovább szimplán csak beelőztem őket. Egy ajtót megpillantva be is tértem, kizárva ezzel a két fiút. A végén úgy látszik felspanoltam saját magamat is, és tényleg úgy vágódtam be rajta mintha az életem múlott volna rajta. Hátamat neki támasztva lihegtem, majd mikor kapcsoltam hogy kizártam őket (ami persze részben szándékos volt Razz ) kinyitottam az ajtót és beengedtem. Regi gyorsan be is repült, Ren meg mintha csak vonszolta volna magát, olyan lassan lépett be és persze az élcelődő mondatát sem hagyta kívül, amire csupán egy nyelvöltés volt a válaszom. Beazonosítottam a helyet ami ugyebár egy könyvtár volt. o/ Szeretem a könyvtárakat. Razz De nem igazán értettem hogy mégis mit kéne keresnünk most itt, itt nem hiszem hogy lesz hulla vagy gyilkos >< Bár ki tudja >< Lehet akad itt olyan npc aki egy rémunalmas könyv végeztével bele halt az unalomba. o/ De mindegy, tanácsozásomat hangosan is feltettem hátha tud segíteni, de a könyvtár fénye valahogy jobban kiemelte a melkasának doborulatait ami eddig fel sem tűnt. >< A válasza csak annyi volt hogy keressünk nyomokat… >< Nah ezzel sem lettem kisegítve ám. >< Pasiiik… >< Majd mikor észbe kaptam hogy még mindig a felső testét bámulom, gyorsan elfodultam, és lángvörös arccal távoztam is. Persze ő ezt nem vehette észre, remélem hogy csakis annyit látott hogy elindultam nyomokat keresni. o/ Hááát… jah >< Nyomkeresésem közepette megtámasztottam egy könyves polcot, és igyekeztem kiverni a fejemből azt amit tettem. >< Nem bámulhatom más pasik felsőtestét, engem csakis Jin érdkelel! >< Bakaaaa én! ><

A polcok között hangokra lettem figyelmes, vagyis inkább lépésekre. Kilestem mögülle és azt láttam hogy egy fiút elnyel valami… valami csapó ajtó szerű >< A srácot nem tudtam beazonosítani... Mégis ösztönösen ugrottam utána, hogy hátha el tudom még kapni a kezét, hogy felhúzzam vagy vissza rántsam, de túl lassú voltam hozzá. QQ A srácot elnyelte a sötétség, és nem állíthattam meg. Rést és repedést kerestem hátha ki lehet nyitni az ajtót hogy akkor valami kötelet leengedünk neki hogy felhúzom de semmi. Láttam hogy a fiú nem volt egyedül, egy lány társaságában volt. Megkértem hát hogy segítsen, hátha vissza tudjuk hozni a fiút. Majd mikor már feladtam minden lehetőséget, lenyugodtam és rápillantottam a lányra.
- Szia RenAi vagyok, de hívj csak Ai-nak. Találkozhattunk volna valami nyugodtabb helyen, de ha már így alakult…
- Örülök hogy megismerhetlek! – Hajoltam meg előtte mint ahogyan azt illik.
- Azzal a taggal vagyok egy partyban. A srácot Ren-nek hívják, a madárkát meg Reginald-nak. – Mutattam Ren-re és Regire.
- Úgy látom egyedül maradtál, legalábbis egy ideig. – Folytattam.
- Szeretném ha csatlakoznál hozzánk, legalábbis míg elő nem kerítjük valahogy a társadat. Persze ha szeretnétek után a is maradhattok. – Folytattam, és örültem hogy végre nem egyedüli falat leszek Ren számára. Most már nem csak rajtam fogja élezni a nyelvét, kötözködhet vele is. o/ Bár jobban elnézve, biztos nem fog egy ilyen édes kislányt bántani. Szall mégis csak maradok én neki, mint főfogás. >< Ha bele egyezett, akkor együtt folytattuk tovább. Ren véleményét ki sem kértem, nem is érdekelt igazán, egy ártatlan lányát biztos Ő sem hagyna magára… túlontúl biztos amilyen perverz… ><
Kinti zörejek törték meg a beszélgetésünk, ijedten néztem rájuk, majd úgy döntöttem jobb ha meg nézzük.
- Mi lehetett ez? – Kérdeztem ösztönösen, persze nem tőlük, inkább csak afféle költői kérdés volt. De már lábam útnak is indult hogy ki érve választ kapjak a kérdésemre.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Aida Atsumori on Kedd Feb. 18, 2014 7:59 pm

A party igazából egész jól alakult, be voltam öltözve szellemnek, pakolgattam tököket, megismertem pár kedves embert és összekerültem egy erősen szimpatikus leányzóval is. Mi lehet ennél jobb? Mi választottunk utoljára ajtót, vagyis a „választás” szó erős túlzás, inkább megkerestük azt, amelyikhez még senki nem nyúlt. És…csinos volt…ápolt, lakkozott fa, szemkáprásztatóan díszítve, egyszerűen fantasztikus…na meg a kilincs…álom…egyszerűen hívogatta az embert, hogy érzékien ragadja meg és tolja leee~…viccen kívül, mielőtt még ajtófilnak hinne mindenki, tényleg hívogatóan nézett ki, ezért nem is tétováztam, be is léptem.
- Kiyonak hívnak. – válaszoltam a lány kérdésére.
”Pedig egyszer már bemutatkoztam…nem? Vagy csak beakartam mutatkozni? Mostanában egyre több ilyen fordul elő…tegnap azt hittem felvittem a szobámba a teámat…de valahogy mégsem...érdekes…nagyon érdekes…Biztos a szellemlét elvitte az eszemet...vagy csak öregszem...egy vén faszi vagyok, aki kopaszodik, ráncos a homloka és a zacsija úgy lóg, mint Nigori alvó állkapcsa matekórán!!! Ja nem...addig még  van vagy ötven évem...szuper, fiatal vagyok, erős és jóképű...”
Egy könyvtárba tettük be lábainkat, egy igazán szép könyvtárba. Egymás mellett szorosan sorakoztak a könyvespolcok, az egyik alacsonyabb volt, mivel egy ablak volt fölötte.  Fejemet jobbra fordítottam és észrevettem hogy az egyik sarokban valami pislákol.
- Jól van szerintem nézzünk körül. – fordultam Sayához, majd elmosolyodtam. – Mit szólnál ahhoz, ha mondjuk én körülnéznék ezen a részen,- mutogattam arra a térfélre, amerre nem a pislákoló cucc volt. – te pedig azon? – mutogattam a másik térfél felé.
”Fura egy hely…egy teljesen ép könyvtár, egy kísértetkastélyban…Na megy van rajta egy fura ablak is…meg kéne majd vizsgálni…nem hinném hogy csak szellőztetésre, meg fény beeresztésre találták ki…Meg kitudja, lehet, hogy a szoba tovább is van és a könyvespolcok csak a többi rész elrejtésére szolgálnak.Minden nyugodt volt, nem történt semmi, csend volt. Saya kíváncsiság egy pillanat alatt odavonzotta a lámpáshoz, így aztán a mondatommal elkéstem. ”Mindegy…” – mosolyodtam el, majd odamentem a saját magaménak kijelölt térfélnek. Levettem pár könyvet, aztán leültem és belekezdtem az átolvasásukba. ”Japán népmesekönyv…Lengyel népmesekönyv…Latin szótár…Japán népdal gyűjtemény…Mik ezek? Hogy kerülnek ezek ide? Ilyeneket olvasnak a szellemek? Tiszta vicc…Várjunk...én szellem vagyok és én is beleolvastam ezekbe…Ezektől a démoni iratoktól már nem lehetek többé igazi szellem! Na mindegy, ezekkel sokra nem megyek, veszek még le könyveket.” – és leszedtem még egy fél tucatot. ”Jééé~…egy enciklopédia…Ez meg egy folyóirat! Úristen, miket tartanak itt…És…és…ez itt egy…”
Arcom elvörösödött szemeim felcsillantak…egy erős felnőtt tartalommal rendelkező könyvet tartottam a kezeimben, de nem ez volt az egyetlen különlegessége a mesterműnek, hanem hogy rendelkezett illusztrációkkal is...
”Nem! Kiyo! Nyugszik! Leteszi! Nem szabad! Itt van Saya!”
Aztán csattanásokat, kiáltásokat hallottam, leraktam a földre a könyvet, aztán lassan, óvatos léptekkel odamentem az ajtóhoz és rátapasztottam a fülemet.  ”Jól van…ez csak egy játék…esélytelen, hogy valami bajuk történt volna, valószínű, hogy csak egyszerűen megijesztette őket egy…valami, így aztán visszamentem az „olvasósarkamba”, visszapakoltam a könyveket a helyükre.
- Jól van, itt nincs semmi. Te találtál valamit Saya? – néztem körül.
Hirtelen egy pillanat alatt elkezdtem zuhanni, egyszerűen kinyílt alattam a padló, próbáltam valamiben megkapaszkodni, valahogy nem beesni, de hiába próbálkoztam, beestem valahova. Sötét volt, még csak az orromig se láttam el. ”Persze már, hogy nem vettem Éjjellátást…utálom ha nem látok semmit…Nem bírnám ki a vakságot, szükségem van a vizuális dolgokra az élethez.” Eltelt egy kis idő, de nem történt semmi…Igazából csak öt másodperc pergett le, de valahogy a fejemben lévő óra megint átkapcsolt órákban mérésre, tehát az a pár pillanat, jó hosszúnak tűnt. ”Na jó, ez már talán kezd félelmetes lenni...Mondjuk ez a Kísértetkastélynak a lényege, hogy jól megijedjünk, de nem azért lettünk párba osztva, hogy együtt rémüljünk halálra?”
- Hahó… - tapogatóztam bizonytalanul.
”Várjunk..ez a „hahózás” nem nagyon megy hozzám…meg balszerencsés egy dolog…a Náci zombikban is így haltak meg az emberek, „hahóztak” aztán jöttek a zombi és széttépték őket…Mindegy..akkor várunk…meg tapizzuk a falat…”
avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Jun on Pént. Feb. 21, 2014 4:08 pm

Résztvevők:
- Licht
- RenAi
- Aoi Shizuka
- Aidor
- Kiyoshi
- Ryuninji Ren
- Azmaria (500 szóval pótol)
- Saya

Határidő: 5 nap/kör

RenAi (1) <=*emlékeztető nekem nem kell vele foglalkoznotok*

Aidor és Licht - Udvar:
Különváltatok ugyan, de egy területen maradtatok. Aidor ásni kezd. A föld kemény, ezért elég fáradtságos munkával ugyan de sikerül kiásnia a virágos sírt, időnként a földön növő futónövényektől is meg kell ugyan szabadulnod de végül elérsz a koporsóig. Egy teljesen átlagos koporsó semmi különös nincs rajta, azonban amikor felnyitod nem találsz benne senkit, csak egy halom használati tárgyat, viszont mindegyik tárgy a kertészkedéshez kapcsolódik valamilyen formában, van ott rozsdás metszőolló, lyukas öntözőkanna, kis lapát aminek eltörött a nyele, néhány zacskó virágmag, és egy régi papiros. Ha közelebbről megvizsgálod üres, a papír megbarnult, bizonyára régóta hever odalent, de csak néhány megkezdett sor van rajta.
. Csupán ennyi se több se kevesebb. Ha a többi sír kiásásához is hozzáfogsz azokkal nehezebb dolgod akad, az üvegcsés sír körül tömérdek törött üveg van, amikkel ha nem vigyázol megvághatod a kezed, illetve a koporsót leszögelték, ezért felnyitni nem fogod tudni. A harmadikkal pedig hasonlóképp jársz, kiásni ki tudod, de alaposan le lett zárva.
Hogyan tovább?
Licht eközben a kertben tevékenykedik. A fák odvában néhány madárfészekre bukkanhatsz, a bokrok tövében sem jársz sikerrel a kereséssel, miközben mászkálsz, valami megcsillan a távolban. Ha közelebb rohansz azonban sajnálatos módon csak egy üvegdarab csillant meg a hold fényében. De talán szerencsésnek is mondhatod magad ugyanis, egy darab cetli tapadt az üvegdarab hátoldalára, ha megnézet akkor a következő sorok találhatóak rajta.
Cetli:
XXXX. Augusztus 1.
„Megtudtam a nevét. Malcolmnak hívják, mostanában elég sok időt töltöttünk együtt beszélgettünk és miegymás. Még egy szál rózsát is nekem ajándékozott. Viszont holnaptól kerülnöm kellene… ismét kezdem rosszul érezni magam. Viszont nagyon kedves volt tőle, hogy segített, valahogyan meg kell hálálnom neki.”
Hogyan tovább?

Shizuka - folyosó:
- Nem kell megköszönni, éppen a közelben jártam. - nyögte ki közömbös hangon, majd az ajtóhoz sétál ahonnan az imént kirángatott az a fura dolog. - Nem nyílik. - állapította meg a lány majd újra meg újra lenyomta a kilincset - Ne aggódj, veled maradok. Most az a legfontosabb, hogy megfelelő felszerelést találjunk. Azzal a valamivel már én is összefutottam és nem fogott rajta a fegyverem, nincs életcsíkja, se neve... fogalmam sincs mi lehetett...De szerencsére sebzést sem okoz. - osztotta meg a tapasztalatait a különös jelenségről, majd közelebb sétált hozzád és a kezedben maradt könyvecskét kezdi vizsgálni a szemeivel, viszont nem kéri el, hogy jobban megnézhesse.
- Az lenne a legjobb, ha kitalálnánk merre is menjünk először. Az emeleten már jártam, viszont szerintem jobb lenne idelent maradni. Mit tanácsolsz? - csendben megvárta a véleményed, hogy merre folytassátok közösen az utatokat, ha nem választasz útvonalat, vagy a lányra bízod akkor a folyosón található szekrény felé veszi az irányt, és a lakattal kezd babrálni.

RenAi és Ren - Könyvtár:
A levesben talált tárgyon semmi különlegeset nem fedezhettek fel, viszont néhány karcolást és törés nyomot láthattok rajta, felülete nem sima, eléggé megviselt.(hopsz ^^" Ren okos módon nem nyúl az ételhez, hamarosan Ai és a falánk főnix érezheti is a hatását a korábban fogyasztott dolgoknak. Amíg a madár rohamosan fáradni kezd, majd lassan álomba nem merül addig a lány összeesik. Viszont furcsa képek tárulnak a szeme elé. Mindent fekete fehérben lát, egy szépen tisztán tartott szobában van, pontosabban egy hálószobában, a falon néhány virág díszeleg. Többek között lát egy ágyat amin egy lányka ül miközben az éjjeli szekrényén heverésző flaskákból "falatozgat" amik minden bizonnyal gyógyszerek. Az ággyal szembeni erkélyen pedig egy férfi alakját látja kirajzolódni. Ezen képek láttán hirtelen magadhoz térsz. Mialatt te ezeknek a fura látomásoknak voltál rabja Ren csak annyit lát, hogy te összeestél tested hideg, és mozdulatlan. Miután felébredtél pont fül illetve szem tanúja lehetsz a pár sorral arrébb álló lányka beszélgetésének amit egy fura játékbabával folytat.
Ti feladatotok annyi, hogy reagáljátok le a helyzetet, Ren nyugodtan pakolászhat mászkálhat, RenAi az ébredése után tehet hasonlóan viszont erőtlenebbnek érzed magad, és fáradtabbnak is. Regi viszont nem ébred fel, de úgy tűnik jól van ugyanis szuszog. Kereshettek új úti célt ha gondoljátok.

Kiyoshi - pince:
Kellemetlen érkezés, nagy csörömpölés, és vak sötét. Mi mást tehetnél egy ilyen helyzetben mint hangod hallatni a végtelen sötétben ezzel megtörve a csendet. Miközben sétálgatsz és tapogatózol időnként lágyan érezni kezded, hogy valami simul a fejedhez, ha megtapogatod rögtön rájöhetsz, hogy minden bizonnyal egy kötélre bukkantál, ami a mennyezetről lóg le. Leszerelni nem tudod a sötétség miatt, viszont ha továbbra is egyenesen haladsz hamar eléred a falat. Ezzel egy időben valami eldől a szobában és darabokra törik, de nem látod mi is az pontosan. A fal mentén haladva pedig eljuthatsz egy ajtóig amit kinyitva egy lépcsőházba érkezel. Néhány sok felfelé, egy ajtóba bukkansz ami a földszintre juttat, illetve tovább is haladhatsz egyenesen az emelet felé. Hogyan tovább?
lépcső:

Saya - Könyvtár:
Kiyo hirtelen eltűnésének lehetsz fül és akár szemtanúja is. Illetve Ai korábbi bemutatkozása majd hirtelen álomba szenderedésének egyaránt. De talán ennyi furcsa történés mellett cseppet sem lehet furcsa, ha a játékbaba amit találtál visszaköszön neked.
- Szia - majd kíváncsian pislog feléd - Mit akarsz? - kérdez vissza, és továbbra is meglepetten néz rád. Hangja egy fiatal lányéra hasonlít. Ha szeretnéd nyugodtan megpróbálhatsz vele komolyabban is beszélgetni, kérdéseket feltenni, vagy akár magaddal vinni, ha úgy tartja kedved. Ha az utóbbi mellett döntesz nem ellenkezik, örömmel megy veled.
Ha úgy érzed, hogy a könyvtárban semmi érdekes nincs már nyugodtan választhatsz új úti célt illetve, akár együttes erővel Renékkel folytathatod az utad. De ha a maradás mellett döntesz, komolyabban is belevetheted magad a pakolásba.


A hozzászólást Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 24, 2014 9:16 pm-kor.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Halloween Party!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.