Dzsungel

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Dzsungel

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Nov. 14, 2015 6:31 am

És a meglepettség csak még inkább nevetésre késztette Shut. Arra, hogy nevessen, hiszen szerette a jókedvet, és szerette ezt megmutatni másoknak is. Megmutatni azt a fura ellentmondást, amit az általuk vallott nézetek képviseltek. Ő volt az, aki ezt a világot teljesen valósnak képzelte el, aki nem volt hajlandó, már csak Timidus miatt sem azt mondani, hogy ez a világ egy játék... és mégis néhány kivétellel, akit eddig látott, csak ő játszott. Mindenki halálosan komolyan vett egy játékot, kivéve őt magát, aki nem is tekintette játéknak ezt az egészet. Ezután már együtt nevettek, és a kis idomár annak is nagyon örült, hogy boldogságot tudott csalni Nio arcára. Összességében elégedettnek mondhatta magát a mai nap eseményeit tekintve. Timidus csak bólintott, amikor a harcművész jó diákhoz illően visszamondta a leckét, ám Shu kissé megijedt, és megrázta a fejét.
-Szerintem azért pihizz egy kicsit. Meg... lassan nekünk is indulnunk kell haza, szóval egy újabb játékra már...
-Szerintem nem ránk gondolt, Shu.

És ez a pillanat, amikor kivételesen Timidus értette jobban az emberi kommunikációt, újra csak mosolyt csalt kis hősünk arcára, és fellélegezve bólintott. Jó volt ez a kis csata a lánnyal, de ettől még nem fogja megszeretni a harcot. Majd amikor az ellenfél részéről is megtörtént az összegzés, már Timi bólintott elégedetten. Nem tudni, hogy mennyi harci tapasztalata van Nionak, de az, hogy valami olyat léptek, amit szerinte nem sűrűn látni, egyértelműen pozitívum.
-Fel kell készülnöd mindenre. Az, hogy valaki egy távolsági fegyver közelébe akarjon férkőzni, oda, ahol a nem éles vagy hegyes része található, teljesen egyértelmű. A fegyver megragadása azt a célt szolgálja, hogy ezen a területen belül tartsa magát, vagy éppen téged olyan közel, hogy ő maga tudjon támadni a kisebb hatótávolságú fegyverével. Számíts erre, ha lándzsát forgatsz. Én is köszönöm a küzdelmet.
-És én is! És ahogy Timi mondta, fel a fejjel, és több önbizalmat! A világ nem akar bántani, mi sem akarunk bántani, Yuichi sem akar bántani, és Timi még meg is dicsért. Kell ennél több?

Újra felnevetett, és csak ekkor tápászkodott fel a földről.
-Nekünk viszont most már tényleg indulnunk kell. Mi vagyunk a sorosak a vacsinál, és egy egész céhre nekem is idő főzni. Örülök, hogy találkoztunk, és ha bármi van, nyugodtan látogass meg minket. Vagy a céhházban leszünk, vagy a Dojoban, vagy a boltban... de ha küldesz egy levelet, akkor majd úgyis mondjuk. Éééés... üdvözöljük a többieket is. Szia!
Ezzel, ha Nionak nem volt több kérdése, és nem arra indult vissza, amerre ők... na de ezt még várjuk ki...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dzsungel

Témanyitás by Nio on Szomb. Dec. 05, 2015 1:09 pm

Lassan tápászkodtam felülő helyzetből. Izgalmas volt a mai nap és örülök, hogy új barátokat és tapasztalatokat is szereztem. De ez is csak azt bizonyítja, hogy van még mit tanulnom. Ha mást nem is akkor azt biztosan, hogy hogyan legyek magabiztosabb.
Figyelmesen hallgattam végig Shut és Timidust. Magamban többször is köszönetet mondtam a mai napért. Azonban amikor azt mondták, hogy ideje hazatérniük rájöttem, hogy dicsekedni akarok. Bár ez nem a legjobb kifejezés, de tény, hogy el akarom mondani Yuichinek. És az is, hogy többet akarok edzeni.
-A pihenéssel nincs gond. Ritkán jut eszembe, hogy edzek, de akkor nagyon. Ha Yuichi velem van, akkor többnyire nem csinálunk semmi fárasztót, vagy edzésfélét... Bár tény, hogy nem ártana, de valahogy sose jön össze a dolog- jutottak eszembe romantikus sétáink, menyek alatt lett volna idő ugyan edzeni, és tervbe is volt véve, de valahogy a dolgok mindig másként alakultak. Esetleg majd Yuichit is megkérem, hogy tanítson egy kicsit párbajozni. Bár kardforgatóval már küzdöttem... mindegy is.- Köszönöm a mait, és remélem majd esetleg egyszer még megismételjük. Addigra remélem visszaszerzem a magabiztosságom. Az igazt megvallva fél uton valahol elhagytam...- jelentettem ki mosolyogva, de közben Astrum képe villant be gondolataimba egy pillanatra. Az volt az a küldetés, ahol elveszett.- Sziasztok!- intettem nekik, majd elindultam, ahhoz akit szeretek.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dzsungel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 10, 2015 6:10 pm

A kobold invázió után.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dzsungel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.