Részletes Előtörténet Sablon (FONTOS)

Go down

default Részletes Előtörténet Sablon (FONTOS)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 30, 2014 3:53 pm

Ebben a topicban írok nektek egy előtörténet sablont, magyarázattal körítve.

Adatlap

Név: A karaktered neve, két tagú. Japán név eseténél vezetéknév (pl. Kayaba) majd keresztnév (pl. Akihiko).
Nem: Férfi vagy nő a karakter.
Kaszt: Itt választhatod ki a kasztodat. A kasztok megtekintéséért kattints ide.
Kor: Az karakter kora (Fontos, hogy a karakter úgy néz ki, mint az az ember, aki irányítja.)

Kinézet: Itt néhány sorban írd le karaktered kinézetét. Javaslom, hogy előbb keress neki egy avatárt és utána írd meg, könnyebb, mint a leírtakhoz passzoló avatárt keresni.

Jellem: Itt fejtsd ki karaktered jellemét. Ajánlott, hogy ide néhány sornál többet írj, hogy ne csak vázlatosan láthassuk a karaktered belső világát. Ha nem tudsz mit írni érdemes abban gondolkodni, hogy egyes szituációkban hogyan cselekszik.

Képességek

Ezt megpályázhatod előtörténettel együtt is, ha teljesen tisztában vagy a képesség szabályokkal. Ellenkező esetben érdemes kihagyni és majd később megpályázni.

Előtörténet

Az előtörténetnek legalább 500 szavasnak kell lennie. Ezt a szómennyiséget Wordben vagy webes oldalakon, például ide kattintva tudod lecsekkolni, plusz segíthet a hozzászólás alatti számláló, de figyelj arra, hogy az mindent beleszámol. Itt találsz egy kis eligazítást, hogy mit tehetsz még az előtörténetedbe:


  • A karaktered születési körülményei, család, vagyon.
  • Élete mielőtt a játékba lépett.
  • Hogyan szerezte meg a Nerve Gear nevezetű konzolt és a játékot.
  • Miért pont azt a kasztot választottad, amit (harcművész, lovag és harcos esetében azt is írd le, hogy milyen fegyvert választottál)
  • Hogyan reagált arra, amit az admin mondott, miután elsőként lépett a játékba. (A játékból nem lehet kilépni, a halál a való életben is halál, ahhoz, hogy kiszabaduljon, ki kell, hogy vigye mind a száz szintet.)
  • Ha állatidomárt kezdesz, akkor kezdésnek egy tojást kapsz. Jó lenne, ha leírnád, hogy hogyan néz ki a tojás, mivel az állat, amit belőle kapsz meglepetés. (Ha nem tetszik a kapott állat, és rendesen tudod is indokolni a váltás szándékát, szólhatsz az adminnak, ki leellenőrizte az előtörténeted, hogy mit kérsz helyette)
  • Később csatlakozás magyarázata: A rendszer nem engedte be az összes játékos tudatát a játékba a főtéri bejelentés után. Ehelyett sztázisba helyezte (köbö hibernáció) és csak később engedte be őket, mikor már többen meghaltak. Így akik később léptek be, azok természetesen nem tudtak fejlődni és ezért vannak ott most, ahol.
  • Kezdhetsz későbbi szinteken is, a KVÍZ kitöltésével, vagy a kiképzőtiszt használatával akár 20. szinten is kezdhetsz.


Remélem segített a fentebb látható példa előtörténet.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.