Onsen

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Onsen

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd. Jún. 23, 2015 11:49 pm

Belenéztem a szemébe és azt láttam, aminek ott kellett lennie, tényleg az üresség, egy kisírt porhüvely volt, ami egy végtelen, de mégis dobozba zárt sötét tengeren vergődött. Csodás lány, de az ami maradt belőle, akár lehetne egy áthúzott név is a halottak kastélyában. Micsoda.. inkább csak öleltem, tovább. Túl sok dolog egyszerre. Furcsa, hogy a veszteség, nem csak a hiánnyal jár, hanem egyszerre minden, üres és érzelmekkel teli tekintetetek váltják egymást, majd ahogy elmennek, üresség amíg jön egy újabb. Vajon, ha innen kiszállunk én is elmegyek, akár a többiek? Nem. Ha el is küld, nem fogok elmenni, maradok. Addig amíg erővel el nem küld. Beszívtam a gőzt lassan és kifújtam. Nem szóltam rá, talán volna mit, de azt üvöltésen kívül nem lehetne kiadni, egy fájdalmas üvöltésen kívül. Hisz minden hibás ebben, a holtak kastélya, a hely amit egy őrült tervezett és a megőrjített játékosok, akik ezt okozták! Ujjaim hegyével erőteljesebben fogtam rá, mintha attól félnék pixeleire hullik itt és most. Túl sok dolog egyszerre, igaza van, és így jobb ha tudja, miért is nem akarok ilyen lenni.
- Ahányszor eddig középpontba kerültem, valami mindig elromlott. Kifejezettel utálok sodródni, főleg amikor fejem fölött döntenek, de még mindig jobb.. sötétebb az átlagnál. Arra rájöttem sötétben járni nem szeretek, inkább a fényben, de ahhoz pedig gyenge vagyok - elhallgattam, hisz nem épp a hibáimra kíváncsi, hanem hogy ő hogyan fog ebből a helyzetből feltérdelni, majd felállni. Ujja hegyére pillantottam, háttérben keble alatt lágyan mozgott a vízfelszín. Igaza van, de megéri eldobni a biztonságot nyújtó homályt a fényre? Ő a fényben élt és még talán most is ott él, vagy ott akar élni. De talán nem lövök nagyon mellé, ha ez nem így van. Leengedett kezei után nyúltam és könnyedén belefontam ujjaim. Már ha hagyta a víz alatt - változtatni azon, ami vagy, nem sokat, de valamennyit kell. És nem a régi Mirikára, hisz ő mindig is túl.. kelekótya volt. Látványosan sodródott az árral - le tekintettem a víz felszínen túlra, és talán több magabiztosságot is sugároztam mosollyal, mint ami belém fér, de tágra nyitott szemekkel néztem rá - egy jövő, ahol a közös cél, amit kitűztek nekünk az kevés legyen és többet adjon, mint amit korábban adtak lehetőségeid. Ezzel nem azt mondom, homlok egyenest felejtsd el, ami eddig történt. Arra építsd fel az új várad - mondtam vállaira pillantva, majd szemébe nézve.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 29
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Onsen

Témanyitás by Mirika on Pént. Jún. 26, 2015 11:13 am

Éreztem, hogy az ujjai nagyobb erővel préselődtek a bőrömnek. Furcsa volt, mert minden rezdülését éreztem. Nem azért volt, mert öleltük egymást, akkor máskor is észrevettem volna az ilyesmit. Persze utoljára Anattal voltam így. Talán azért éreztem, mert most is rá gondoltam, és elhittem, hogy aki a karjában tart, az ő. Ami igazából tök hülyeség, mert tisztában voltam vele, hogy Yuichi ölelget és próbál vigasztalni. Hát, felemás sikerrel. Igazából vigasztalásra nem volt már szükségem, sokkal inkább iránymutatásra. Vagy csak szimplán valamire, amivel legalább egy kis időre elfelejthetem a nyomorúságomat. Valahogy sokkal könnyebb volt, amikor Kotát veszítettem el. Vele előtte szakítottunk, azután volt az, amikor Rennel is összegabalyodtam, és akkor ismertem meg Yuichit. Amikor a hír ért, akkor meg már együtt voltam Anattal. Lényegében egymást vigasztaltuk, hiszen ő ugyanígy volt Vio-channal. Most viszont nem maradt semmi és senki, akire vagy amire támaszkodhatnék. Pedig jelentkező volt rá. Atoru is próbálkozott, most meg itt volt Yuichi, csak... nem tudom. Nem éreztem velük kapcsolatban ugyanazt, a feltétlen bizalmat. Mondjuk ezzel a sráccal szemben nehezen is érezhettem volna bármi ilyesmit Rolling Eyes
- És amikor sodródsz a homályban, akkor nem romlik el semmi? Ez ostoba kifogás Rolling Eyes - jegyeztem meg. Elég volt arra gondolni, hogy mi lett a magánéletével, hány lány miatt kell rosszul éreznie magát. Szóval hülyeség volt, rossz dolgok mindig történnek. Meg jók is. Akármilyen hozzáállással.
- Mi lányok jobban szeretjük, ha egy pasi határozott és a kezébe veszi a sorsát - tettem hozzá. Igazából ez már az elrejtett utalás volt, hogy ÉN szeretem ezt. Idegesített, hogy a pillantása a szemem és a cicim között ingázott. Hatszázadik alkalom volt, hogy felizgult rám, és mindig talált valami kifogást: közbeszólt a pincér, mással találkozott, mardosta a bűntudat, most meg biztos a vacak állapotom miatt hazudott. Ja, hazudott. Nem volt őszinte. Most is, miután összefűzte az ujjainkat, belefogott valami idióta filozofálgatásba, aminek a felét se értettem. Nem is vágom, mit értett azon, hogy kelekótya voltam. Meg hogy sodródtam az árral. Egyáltalán melyik régi Mirikára gondolt?
- Aha... és... te milyennek szeretnél látni? Mi az, amin szerinted változtatnom kéne? - kérdeztem, közben pedig kiszabadítottam a kezeimet, és megfordultam. Háttal dőltem neki. Így talán... jobban kézre esek neki. Hátha így őszintébb lesz.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2227
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 20
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Onsen

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Jún. 26, 2015 1:52 pm

Periférián, sokkal másabb. Lehet, nem ismeri ezt annyira. Sokkal kevesebb az elvárás, és úgy minden. De attól elromlanak dolgok, a játékosok ugyan-úgy egymást ölik, amit csak a sötétből tudok megakadályozni, nyíltan kiállni a játékos ölőkkel szemben, egyenlő.. a halálával. De egyben kifogás, igen. Ha korábban ment egy másik ilyen világban, miért ne működhetne itt is? Max nem verem nagy dobra, hogy hadjárat indult ellenük és a bossok ellen. Kicsiben kezdem, és aztán maximum növekszik ez, vagy sem. Az ez utáni rész meg abszolút nem hiányzott. Kissé elkomorodtam, és félre is fordítottam arcom. Ugyan a víz melege továbbra is kellemes volt, de hirtelen olyan hideg rázott ki, amit régóta nem éreztem. Bár nem kételkedhetem szavában és amúgy is túl sokáig húztam el ezt. Jövőben vállalok parancsnoki poszt vitelét. Ha viszont kilépek a katona posztból és szólóra fókuszált életemből, akkor.. kit érdekel!
- Boldognak, és mondjuk.. – teljesen jó amikor kitudom kapcsolni az agyam beszéd közben, és a pillanatok törtrésze alatt letudok futtatni megannyi szálat. Sőt, minden szál ugyan oda vezet, ez miért van. Mit akarok tőle, azon kívül, hogy ágyba vigyem? Miért csak ez fut be minden szálon? Hisz ez nem igaz. Ideje tennem és újra elveszítenem mindent, hogy újra felépítsek mindent? Ujjaim és kezem magától cselekedett, ahogy körbefonta kebleit. Tenyerem végig simított egészen combjáig a vízben és combjait ellentétes irányba indítottam meg, ha nagyon nem ellenkezett. – először is a magányod betölteni valamivel – súgtam és csókoltam meg füle tövét. Abban a pillanatban nem visszakoztam tovább. Kellene kérnem? Nem, elveszem a felkínáltat. Pozícióváltása, a gőz és maga hely talán kellett volna, de mind ellenállhatatlan volt. Az a megannyi rejtély, ami övezi. Ismert és ismeretlen pontjai, mozdulatai, mind kiélesítette érzékeim, fürödtem a tettlegességig fajult sóvárgásban, ahogy nem állt ellen eléggé s kényelembe helyezhette magát, a víz alatt szembe fordítottam magammal szembe.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 29
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Onsen

Témanyitás by Mirika on Pént. Jún. 26, 2015 2:49 pm

Szükségem volt rá, hogy megtegye. Egyszerűen tudni akartam, hogy milyen érzelmeket vált ki belőlem Yuichi, ha hozzám ér. Nem dacból, vagy nem azért, mert kiprovokáltam, hanem azért, mert enged a vágyainak. Jó, nem mondom, hogy most nem segítettem rá, de ezek az apró jelek, utalások nem számítottak. Ezek mindig benne voltak a pakliban, minden flörtnek részei voltak. Eddig mindig a képébe toltam a dekoltázsomat, vagy arra játszottam, hogy ha nem akar nyuszi maradni, akkor megteszi. Most nem, most a kezébe adtam a gyeplőt.
Becsuktam a szemem. Kellemes bizsergés járta át a testem, ahogy kezei közé zárta a melleimet, ahogy végigsimított ujjaival a combjaimon. Ahogy az ajkai hozzáértek a fülem tövéhez. Libabőrös lettem és egy apró, halk sóhaj szökött ki az ajkaim között. Ez a néhány pillanat döntő volt, és bár jól reagáltam, azért a kétségek bennem maradtak. Nem csak azért esik jól, mert érzelmileg kiszolgáltatott voltam? Vajon hetek múlva, ha ezen az időszakon már túl estem, hogy reagálnék? Mondjuk ez hülye kérdés volt. Yuichi vonzó pasi volt, ezelőtt én is vágytam őrá, nem csak ő énrám. Nem, a kérdés inkább az volt, hogy megtehetem-e Anattal azt, hogy ágyba bújok egy másik fiúval. Engedjem el a múltat... lehet Yuichi is pont azt csinálta, mint én, puhított, hogy elfogadjam a közeledését. De ő nem volt ilyen fondorlatos bugyivadász.
- Én attól félek... hogy ha betöltöd a magányom... akkor utána már nem foglak érdekelni - szólaltam meg vontatottan. Igen, azt hiszem csak ettől féltem, hogy ha most odaadom magam neki, akkor elveszti az érdeklődését irántam. Hogy csak egyéjszakás kaland leszek, aztán más szoknya után fog futni megint, és nem lesz támaszom se. Azt már most tudtam, hogy szerelmes nem vagyok. Nem is lehettem, az én szívemet még mindig Nacchan foglalta el. Viszont egy baráti szexkapcsi nem hangzott rosszul. Azzal biztosan el tudtam volna terelni a figyelmemet, és egy kicsit jól érezni magam. Remélem... Szóval odabújtam a fiúhoz, de egyelőre háttal akartam neki maradni. Most azt hiszem nem tudtam volna ránézni. Én magam se tudtam, milyen érzelmek játszanak az arcomon, ő meg végképp nem láthatja.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2227
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 20
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Onsen

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.