[Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Vas. Feb. 09, 2014 5:01 pm


Tehát mindannyian körbe álltok, Shana középen, őt Peter védi, előttetek a kráter, benne a szemét forgató Kennel, akit rendkívül mulattat ez az egész dolog. Kezét csípőre teszi, úgy válaszol a céhvezérnek:
- Érdekes, hogy pont az jön megmenteni, aki megölt volna, ha ők nincsenek. Csak nem bűntudatod van? – nevet fel, majd széttárja kezeit – Azt hiszem tanultam valamit. Aki segíteni jön, az támad hátba, és aki eddig ellenem volt, az segít ki. Fura ez a világ. Shana, gyere, adok valamit – mosolyog rá a lányra, aki megszeppenve nézi őt, de nem indul el, talán nem is tudna, nem is hagynátok. Ken a zsebébe süllyeszti kezét, előhalászva belőle két itemet, a tenyerén tartva őket, hogy jól lássátok. Ilyen távolságból csak azok tudhatják, mi az, akiknek már volt a kezén: a két Kapcsolat Gyűrű, amit Shana azon az estén keresett.
- Tehát mégis…
Ken megvonja a vállát.
- Ha kellenek, gyere ide értük – mondja, ügyet sem vetve a társaság többi tagjára. A lány pedig, Koburával együtt, mostmár maga is elindulna, ha visszatartjátok, úgy erővel kell azt megtennetek. Ekkor veheti észre Shukaku (az egyetlen akinek van Észlelése) az árnyakat, melyek kilépnek a fák közül, Lopakodást használva, az észleléssel nem rendelkezők csak akkor veszik észre őket, amikor a csapattól négy-öt méterre kikapcsolják a jártasságot. Heten vannak, a vezér piros, a többi narancs indikátoros, mind fiú vagy férfi, korosztályuk igencsak változatos. Egyiknek íj van a kezében, van, akiknek fejsze, kések vagy lándzsa, a legfiatalabb mellett egy morgó farkaskölyök lép előrébb. S amíg ti velük vagytok elfoglalva, Shana továbbra is a gyűrűket figyeli, egyre kétségbeesettebben. Végül, alig észrevehetően, súg valamit Koburának, aki, kihasználva, hogy mással vagytok elfoglalva, egy pillanat alatt Ken mellett terem, túl kicsi és túl jól manőverezik ahhoz, hogy a kör megbontása nélkül elkaphassátok.
- Áh, a híres Young Justice céh. Van egy ajánlatom számotokra – a középkorú, pocakos férfit szórakoztatja a helyzet, ráérősen megvakarja a hátsó felét, majd folytatja – Elmehettek, és akkor nem lesz harc. Mármint a két ifjú csatáján kívül – bök Shana és Ken felé – Illetve harcolhattok is ellenünk, ahogy elnézem, igencsak kívánatos hölgyek is vannak köztetek. Őket megtartjuk, ugye fiúk? – hangját röhögés kíséri, s egypár füttyszó – Nos?


A hozzászólást Strea összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 09, 2014 5:37 pm-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 09, 2014 5:26 pm


Timidus csak forgatja a szemeit az idiótaságra, de nem szól semmit, inkább hagyja a lányt beszélni, ő pedig gyorsan jelzi Hisaménak, hogy még inkább figyelje a lányt, és nagyon reméli, hogy Peter a súlyemelés jártasságával, vagy Hisame, aki jóval nagyobb a lánynál, vissza tudják tartani. A terve ismét bevált, ami megint csak meggyőzte arról, hogy nélküle és a hadicselei nélkül semmire nem mennének.
-Azért jöttünk segíteni, mert Shana megkért minket.
-Komolyan? Húha… gyűrűk. Aztaaa! Na ide nézz!

Mutatja fel a sárkány az egyik mellsője csuklóját körbeölelő karperecet.
-Ezért adtad el magad? Persze… nem mondom, nagyon szép tárgy, de azért ez egy kicsit túlzás.
A lány, ahogy észreveszi a lopakodó csapatokat, azonnal felkiált.
-Jobbról, az erdő felől! Heten vannak, pirosak is!
-ÁK! Figyelj a…

És itt elcsipog valami halandzsát, amit még a macska sem érthet meg. Mivel Shu nem volt hajlandó Timidus számára káromkodásokat tanítani, a rendszer úgyis kisípolja, így nem is hallhat, így alkotott saját magának, amivel kifejezheti az érzelmeit. Az cseppet sem érdekelte, hogy más esetleg nem érti, és most nagyon jól jött, amikor meglátta, hogy a kígyó kisurran a lábuk alatt.
-Kobura, te… ez csapda!
-Shana… azt ígérted, hogy megbízol bennünk. Látod, ők még mindig azt akarják, hogy harcoljatok egymás ellen. Nem nyerhettek, csak ha velünk maradtok.

Elgondolkodott, majd a harcosok felé fordult, de nem tudott mit mondani, csak gyűlölettel a szemében nézett rájuk. Timidusnak azonban lett volna hozzájuk egy-két keresetlen szava, de ezúttal nem Hisaméhez fordult, hanem Álomkelőhöz, akit okosabbnak tartott.
-Peter vigyáz a lányra. Te tudsz beszélni ezekkel a barbárokkal. Ha tudod, akkor csináld úgy, hogy közben Ken a fejében is hallja, neki emeld ki a részeket. Shu szerint a lelkiismeret ilyen hang amit ők hallanak… hátha a fiúban is van ilyen. Mondd nekik, hogy nem fogunk harcolni, és Ken sem akar Shanával harcolni, hiszen ha gyűlöli Petert, amiért ő meg akarta ölni, ráadásul véletlenül, akkor nem akarhatja ő megölni Shanát, pedig így nincs más választása. Ennek semmi értelme. Csináld úgy, mintha az ő gondolatai lennének… vagy a lelkiismereté… akárki is az. Te jobban értesz ehhez, jobban ismered az embereket. És ha még marad időd, találj ki valami haditervet is… én már dolgozom rajta.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 10, 2014 12:37 pm

Passzív maradok. Úgyse tehetek és úgyse mondhatok semmit, csak forgatom a szemem és karba tett kézzel figyelem az események alakulását. Ken egy kétszínű rohadék, azt már látom, kis csapatunk szerepei pedig egyre jobban körvonalazódnak. Timidus folyamatos csipogásából és Álomkelő olykori fordításából gondolom, hogy a kis sárkány valóban igazi stratégává nő - velem ellentétben odafigyel mindenre és mindig van valami terve. Shukaku igazán büszke lehet rá.
Peter és Hisame a jelek szerint egyszerű testőrök lettek, avagy túsztartók, na nem mintha szívesen nevezném szegény Shanat túsznak.
Na és mi ketten? Nem vagyunk olyan erősek, mint Peter, sem olyan okosak, mint Timidus és Shukaku. Nem tudunk tenni semmit. Sőt, tekintve, hogy itt vagyok, még az is biztos, hogy ennek az egésznek jó végkimenetele le....
~Na ezt most verd ki a fejedből, liba, vagy megharaplak!~
-Igenis! -húzom gyorsan ki magam, majd döbbenek rá, hogy ezt hangosan és ijedten mondtam ki facepalm
~Koncentrálj. Most nincs itt az ideje az önsajnálkozásnak, megértetted?~
-Ühüm...
~Nyugi, ezt most csak te hallottad...~
Mély levegőt veszek és figyelek, ám csak arra kapok észbe, hogy már sokkal többen vagyunk az eddiginél. Ellenfeleink pedig nem igazán néznek ki jófiúknak. Nem szokásom valakit az indikátorszíne miatt elítélni, ugyanúgy, ahogy a valóságban a bőrszín vagy a származás sem számít nekem... de ha egy ilyen emberről lerí, hogy bántani akar, akkor én sem leszek vele valami kedves mattaku
A kívánatos hölgyek említésére emelem csak fel kérdőn a szemöldököm és körbenézek. Van itt két kiskorú lány meg én, akit mindennek lehet nevezni, csak kívánatosnak nem facepalm Ezek vakok? Suspect Vagy pedofilok...

Álomkelő eközben Timidusra próbál figyelni, kevés sikerrel. Fülét hátracsapva megrázza a fejét és csattanva szól rá a kissárkányra:
~Lassabban! Nem értelek, ha így hadarsz.~
Második tervét, talán ennek hála, már jobban érti, bár tudom, hogy nem kristálytisztán.
~Azért ennyire nem értek az emberekhez, de megpróbálom...~
És próbálja. Nem bámul az ellenfelek felé, hol a sárkányra néz, hol rám, hol a férfiakra, teljesen úgy viselkedik, mint akit senkit nem érdekel. Szavai mégis elérhetik a fiút, ha nincs valamilyen különleges képessége, ami meggátolja. Ő a maga részéről legalábbis megpróbál mindent.
~Biztos, hogy ezt akarod?~
~Hisz már régóta ismered Shanát. Ő is ezt tenné?~
~Kedvelne még téged, ha folytatod ezt az egészet.~
~Ezek a gyűrűk megérik egyáltalán a kockázatot?~
~Mi van, ha valójában Shana akar segíteni neked, a színes indikátorosok pedig becsapnak?~Ahaaa, szóval a kígyóhoz már valami gyűrűk is társulnak, meg párbajok, meg ilyesmi  scratch  Asszem értem \o/ Vagy ha én nem, akkor a Hugi biztos, mert ő okosabb Razz
~Örülök, hogy beismerted, kukuku~
Mikor a kráterhez érünk és elkezdődik mindaz, ami itt folyik ( Rolling Eyes), Hugi már úgy kezd mocorogni a fejemben, mint egy ketrecbe zárt macska. Jay még súgja is, hogy eresszem előre, de én ettől félek egy kicsit. Hugi fura, és érzem, hogy ő most harcolni akar elsősorban, nem csak állni és nézni. Nem engedhetem előre, sajnálom.
~Eressz...~
Nem! Még nem! Előbb figyeljünk.
~Eressz! Engem idegesít ennek a fura valaminek a csipogása...~
Nem >< Majd eresztelek, ha kellesz .__.
A "kívánatos hölgyek" említésére körbenézek. Itt vagyok én, egy velem talán egykorú kislány meg a Chan. Félredöntött fejjel nézek a bácsik felé:
-Ti akkor pedofilok vagytok? O.o

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Feb. 24, 2014 7:11 pm

- Egész eddig volt, de azt hiszem, hogy már elmúlt. – feleltem lemondóan a fiúnak, a többi mondandójára pedig egyszerűen nem reagáltam. Fölösleges lett volna, máshogy gondolkozott, máshogy látta a dolgokat.
Próbáltam vigyázni Shanára, próbáltam tartani őt, azonban, hogy terelték a figyelmünket az érkezettek, úgy bújt is ki mögülem Kobura és kúszott el Kenhez. Nem értettem, hogy miért engedte a kígyóját.
Hogy körbevettek minket, heten, mint a gonoszak, úgy egy pár pillanatra megilletődtem. Nem a csapda helyzete miatt, hanem, hogy vezérként kellett most cselekednem. Szokatlan volt, ilyen szituációban még nem igazán voltunk. A pocakos felé fordultam, hisz ő szól mihozzánk.
- Áh, a híres, áh, nem, nem híres. Mindegy. Van egy ajánlatom számotokra. – és váratlan vakarta meg Hisame a fenekem, hasonlóképp, mint ahogy a pocakos tett az imént saját magának. Csak csóváltam a fejem a sárkány cselekedetén, de folytattam is tovább – Elmehettek, és akkor nem lesz harc. Mármint hármunkon kívül. – mutattam rá, majd magamra és Hisamére – Illetve harcolhattok is ellenünk, ahogy elnézem, igencsak kívánatos férfiúk is vannak köztetek. Őket megtartjuk, ugye lányok? – nem mintha bármelyik lányomból is kinéztem volna, hogy szívesen tartott volna maga mellett egy rabszolgát és talán ők sem hiték el ezt, de kellett a határozott és színpadias visszavágás.
– Barbie és Ken párharcát pedig szerintem nem fogjátok megnézni. – szólt Hisame is mellőlem és vicsorított látványosan a körülöttünk álló emberkékre.
Az céh bankja csupán csak pár kattintás volt és így pillanatok alatt emeltem ki onnan, egy csapat sebzés kristályt. Előrelátás talán, vagy inkább csak biztonságosabb volt így, de dobtam is azt Hisame felé, ki a fogai közé ragadva harapta is darabjaira, aktiválta azt.

A céhbankból elhasználtam egy  Haladó Csapat Sebzés Kristályt.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Jay on Csüt. Feb. 27, 2014 9:47 pm

Csak úgy pörögtek az események körülöttünk, lassan már azt se tudtam, hogy hol a fejem. Azt viszont biztosra tudtam, hogy valami nagyon nem oké: kezdett kissé szorongani a gyomrom, ami viszont egyértelműen a veszély jele volt: bajban vagyunk.
Az pedig még csak tetézte a gondokat, hogy Shana megpróbált kimenekülni közülünk, amint meglátott valamit Ken kezében, ami fogalmam sincs, milyen gyűrű lehetett.
Chan hirtelen felszólalása miatt kissé megugrottam, a kardom pedig egyértelműen fényleni kezdett, támadásra készen.
-Te, óvatosan, még a végén rám hozod a szívrohamot- súgom a fülébe, persze csak poénkodva.
És ekkor megtörténik az, amitől féltem: jó néhányan kilépnek a bokrok közül, fenyegetően, az egyik ráadásul vörös indikátoros. Éljen. És heten vannak. Pont mint a gonoszok \o/
Van ott íjász, állatidomár, harcos, és a többi. A pocakos megszólalásán viszont remegés lessz úrrá rajtam: nem a félelemtől, hanem az idegességtől. Meg azt a jó édes nénikétek térde kalácsát, még hogy megtartani az én barátnőmet? Előbb vájom ki a szemeteket egy kiskanállal, mintsem hogy hagyjam magam!
Nyugalom, nyugalom. Nálunk a helyzeti előny, mivel Peter és Shu is elég erős, plusz ÁK is nagyot tud sebezni Channal. Itt egyedül én vagyok a kakukktojás, mert nem valami nagy a sebzésem...
Saya pedofilos megszólalására egy erőteljes facepalm veszi kezdetét, persze, csak a fejemben. De hála ennek, a remegés az idegességtől abbamarad, így jobban tudok koncentrálni a minket körülvevő dolgokra.
Peter meg a visszaszólásával meglepett, de vettem az adást: próbál magabiztosnak tűnni. Vagy tényleg az \o/
-Azt biztos hogy nem fogják megnézni! - mondtam kicsit hangosan.
Hát hajrá, ha harc lesz, nézek elébe, ha kell, még ölök is, de hogy a páromat és a barátaimat megvédem, az biztos!

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Pént. Feb. 28, 2014 12:40 pm


Shana ijedten Peter mögé bújik, és a fiú válla mögül figyeli az eseményeket, a Vezér azonban csak jót mosolyog Saya kérdésén, a fiatal idomárfiúra pillantva, aki csillogó szemekkel nézi az íjászlányt.
- Én ugyan nem, de vannak itt megfelelőbb személyek – harsogja nevetve, ám amikor Peter megszólal, arckifejezése komorrá válik, majd int egyet a kezével, mintha egy bogarat akarna lerázni róla – Vezérhez illő bátorság, ám semmi szórakozás nem lenne benne, ha szétvernélek – mondja unottan, majd füttyent, és egy hatalmas, legalább fiatalkorban lévő sas száll le mögéje, harcra éhesen méregetve Hisamét – Kezdjük hát.
Mind a kilencen egyszerre indulnak, a hét játékos és a két pet, Ken egyelőre nem mozdul. A sas 22-őt sebez Peterbe.

*
Nah ilyet még nem csináltam, szerintem nem is fogok, de ezt most így fogjuk lejátszani. Pengetánc harcrendszerrel, a switchrendszer pedig az AS-ból. Mivel in-game se tudjátok, így nem fogom előre megmondani sem azt, kire mennyit kell dobnotok, sem a többletköröket stb. Mindig írjátok oda a reag végére, kit támadtok és mennyi sebzéssel, én pedig, hogy ne foglaljon helyet, a reagjaitok végére fogom betenni, találtatok-e, kivéve akkor, ha utána az ellenfél csapatából jönne valaki. Csak az tud switchelni, aki (rögtön) az adott támadás után jön; kört átadni lehet, ám 1 ember nagykörönként csak 1et kaphat. Fontos! Ez nem párbaj! Nem lesz lila fal, így ha a karaktereitek nem akarnak ölni, jól gondoljátok meg, kire támadtok, számoljatok, és az életcsíkokat is nézzétek! Most nem fogok megóvni senkit az öléstől, de annyit mondok, hogy 1 találattól egyik ellenfeletek sem fog meghalni. Páncélokra is tessék odafigyelni (in-game ha a karakter tudja mennyi páncélt ad 1-1 item, úgy lehet, ezértis írom majd oda a páncélt adó felszereléseket)!

életek:
Peter: 195+18
Hisame: 97
Chancery: 90+30
ÁK: 45
Shukaku: 65+28
Timidus: 32
Jay: 60+26
Saya: 60+24

Shana: 45+8
Ken: full élet (Bronzvért és Hősi köpeny)

Vezető: full élet (Birkózó Páncél, Minotaurusz Sisak)
Sas (pet): full élet
Lovag: full élet (Fémpáncél, Hősi köpeny, Mino sisak, Nagy körpajzs)
Árnyharcos: full élet (Hősi köpeny, Vas sisak)
Harcos: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Idomár: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Kisfarkas (pet): full élet
Íjász: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Harcművész: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)


sorrend:
Vezető
Peter
Árnyharcos
Chan
Íjász
Saya
Idomár
Shukaku
Jay
Harcművész
Shana
Harcos
Lovag

Ken

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Márc. 03, 2014 5:54 pm

Következtetnem kellett, pedig nem szoktam ilyet tenni, nem értettem hozzá. Nem tudtunk róluk semmit sem, ám talán ők sem rólunk szerencsére. A felszerelések? Talán, de örültem, hogy tudtam én mit viseltem, nem hogy más. A Sas sebzése? Annyit sebzett szinte, mint Hisame, így talán a Vezér is annyit sebezhetett, mint én, bár kérdő volt, hogy úgy pontozta e magát, mint én. Gyorsabb volt tőlünk és hogy sikeresen sebzett a madár, úgy a fegyverkezelése is magas lehetett. Sok kicsi apróságból sok mindent le lehetett következtetni. Kár, hogy ennyire nem szoktam belemerülni az elemzésekbe. Talán most is csak a muszáj volt, mi erre késztetett, mert bár volt egy Timudusunk, de sajnos nem lehetett mindig rá várni és támaszkodni.
Induljak meg? Egy Shana volt mögöttem, nem hozhattam elhamarkodott döntéseket, rá is vigyázni kellett. Felelőtlen vezér pedig most nem akartam lenni, elégszer voltam már az. Talán jó példa lehetett erre a korábbi találkozásunk. Álljak, míg majd mindenki elindult? Nehéz döntés volt, de lett egy ötletem.
- Hisame! Shana a tiéd, védd őt, kérlek! – bár a lány nem bízhatott meg ilyen hamar a sárkányban, azonban a helyzet, a kérés és a bizonyítás miatt tudtam, hogy Hisame teljesíteni fogja a feladatát, ha akarja ezt Shana, ha nem. Nyilván Hisamének is voltak korlátjai, de kérésre a maximumot nyújtotta most.
- És kéne az erődből is Hisame. – ezt már halkabban mondtam és utaltam rá, hogy használja rám a képességét, már ha tudja azt aktiválni.
A tudattal indultam meg a Vezér felé, hogy Shanának lett egy élő pajzsa és a szándék vezérelt és a remény, hogy Vezér nélkül hamar feladják a küzdelmet. A többieknek nem adtam utasítást, megindultak felénk, védjék magukat és támadjanak úgy ahogy tudnak.


Egy támadás, csak Peter támad. (Sima kocka)
Képesség aktiválás próba. Ha sikerül akkor 3 támadásig Peter meg megkapja Hisame erejét, míg Hisame irányítása 0 lesz. (Római kocka)
Sebzés, ha sikeres a támadás: 16 Ha sikeres a képesség is, akkor: 37

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 5:54 pm

The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03, 2014 6:35 pm

*dob*

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 6:35 pm

The member 'Strea' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03, 2014 6:37 pm

Képesség sikeres, a támadás viszont nem.

Az árnyharcos Petert veszi célba. Támadás sikeres, 2x10 sebzés Peterbe (ha Chan nem switcehli le).

életek:
Peter: 193
Hisame: 97
Chancery: 90+30
ÁK: 45
Shukaku: 65+28
Timidus: 32
Jay: 60+26
Saya: 60+24

Shana: 45+8
Kobura: 22
Ken: full élet (Bronzvért és Hősi köpeny)

Vezető: full élet (Birkózó Páncél, Minotaurusz Sisak)
Sas (pet): full élet
Lovag: full élet (Fémpáncél, Hősi köpeny, Mino sisak, Nagy körpajzs)
Árnyharcos: full élet (Hősi köpeny, Vas sisak)
Harcos: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Idomár: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Kisfarkas (pet): full élet
Íjász: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Harcművész: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)


sorrend:
Vezető
Peter
Árnyharcos
Chan
Íjász
Saya
Idomár
Shukaku
Jay
Harcművész
Shana
Harcos
Lovag

Ken/ Nem hiszem el hogy Streával ez már a harmadik 5ösöm facepalm (Kidobósban a Vezérhez volt az első). /


A hozzászólást Strea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03, 2014 6:39 pm-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 6:37 pm

The member 'Strea' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Chancery on Hétf. Márc. 03, 2014 7:28 pm

Mély levegőt veszek, és Peterrel ellentétben nekem most nem sok kedvem van a viccelődésre. Ahogy telnek a másodpercek, az adrenalin úgy hág egyre magasabbra bennem, de a szokásos magabiztosság helyett most csupán remegést kapok tőle. Félek és féltek, szívem szerint megfognék mindenkit és eltűnnék a helyszínről a kristályaink segítségével. Az Istenért, miért kellett ebbe belemásznunk?
Álomkelő felborzolt bundával már készen áll, szemeit ide-oda járatja az ellenfeleken, mérlegel és gondolkodik. Őt elfigyelve be kell látnom, hogy nekem sincs más választásom... rendben... akkor mérlegeljünk.
Szerencsétlenségünkre elég erős csapat gyűlt össze ellenünk. Az árnyharcosok gyorsak, de hátrányuk, hogy a két támadásból nem biztos, hogy mind a kettő be is talál. Az íjászok távolságiak, és nem is szokásuk hagyni, hogy valaki a közelükbe férkőzzön, de ha ezt sikerül elérni, általában könnyen leüthetőek. A harcművészek erősségei nem ismeretesek számomra, azon kívül, hogy bármilyen fegyvert forgathatnak. A harcosok a nehézfiúk, tekintve csökkenő életerejükkel egyenes arányban növekvő sebzésüket; remélhetőleg ezt a többiek is tudják, és arra fogunk összpontosítani, hogy egyszerre és gyorsan iktassuk ki... valamennyire >.> A lovagról jóformán semmit sem tudok, az idomárok pedig egyértelműek: ketten vannak, megosztott szerepekkel.
Végignézek a saját csapatunkon is; három idomár, két nagyobb pettel, egy kardforgató és egy íjász. Shana-t nem számolom be, nem szeretném, ha részt venne a csetepatéban.

Peter megindul, mindössze Hisame számára nyújt némi utasítást, így egyértelművé válik, hogy az idomárokról kialakult kép teljes ellentét veti most be taktikai lépésként. Mivel ő a legpáncélosabb is közöttünk, nem féltem, legalábbis egyenlőre. Ki fog bírni pár nagyobb csapást, Hisame-val ellentétben.
Viszont ha van valami, amit én gyűlölök, akkor az az, ha utasítások nélkül kell csapatban harcolnom. Ahhoz én... ahhoz nekem nincs elég önbizalmam. Össze kell szedjem magam és kitalálni valamit, amivel hasznos lehetek. Amiért hálát adhatok KayaBának, hogy személyiségem szöges ellentétét rendelte mellém egy vadmacska képében, aki jóformán hezitálás nélkül indul előre, lehajtott fejjel, mintha rohamozó oroszlánként venné üldözőbe a menekülő gazellákat. Léptei nyomán fekete tollak libennek fel a levegőbe.
-Oh my... -túrok a hajamba, vízszintesbe állítva a botot, majd a többiekre nézek. -Kövessük! És csak óvatosan. Ők az elszántabbak.
Remélem, már ebből megértik, hogy mire akarok kilyukadni. Ellököm magam a földtől és követem a macskát, hogy végül kétfelé váljunk; én a Vezért, ő pedig az íjászt veszi célba.


//Első kocka ÁK, célpontja az Íjász, ha sikeres, akkor 32 sebzést mér rá.
Második kocka én, célpontom a Vezér, siker esetén 15 sebzés.

Edit: Paff. >.>//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03, 2014 7:28 pm-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 7:28 pm

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03, 2014 7:42 pm


Támadás sikertelen, ám az ellenfél csapatából senki sem olyan gyors (nincs rögtön a támadás utáni köre), hogy eléugorhasson az íjásznak, így az dühösen ÁK felé csap egyet (mivel a lövést tiltja a rendszer az ellenfél közelsége miatt), majd hátraszalad, és felmászik a fa tetejére. Támadása sikeres, a macska 3 sebződést kapott.

életek:
Peter: 193
Hisame: 97
Chancery: 90+30
ÁK: 42
Shukaku: 65+28
Timidus: 32
Jay: 60+26
Saya: 60+24

Shana: 45+8
Kobura: 22
Ken: full élet (Bronzvért és Hősi köpeny)

Vezető: full élet (Birkózó Páncél, Minotaurusz Sisak)
Sas (pet): full élet
Lovag: full élet (Fémpáncél, Hősi köpeny, Mino sisak, Nagy körpajzs)
Árnyharcos: full élet (Hősi köpeny, Vas sisak)
Harcos: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Idomár: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Kisfarkas (pet): full élet
Íjász: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)
Harcművész: full élet (Hősi köpeny, Bronzvért, Vas sisak)


sorrend:
Vezető
Peter
Árnyharcos
Chan
Íjász
Saya
Idomár
Shukaku
Jay
Harcművész
Shana
Harcos
Lovag

Ken


A hozzászólást Strea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03, 2014 7:48 pm-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 7:42 pm

The member 'Strea' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Saya on Hétf. Márc. 03, 2014 9:43 pm

//Akkor ezekre a körökre account-ügyileg is őt hozom, de jutalomból továbbra is kimarad :3//

Nem igazán értem, mire akar a nagy piros-indiános...
~Az még mindig indikátor...~
...kilyukadni azzal, amit mondott... meg miért azt mondják, hogy kilyukadni? O.o Az emberek ki szoktak lyukadni?
~Ha jól szúrsz, akkor igen. Én pedig értem.~
Há' mert te okos vagy \o/ És mire?
... pale Aha, értem... Na de neeeem, nem-nem-nem, azt már nem! Max az Anatnak engedném, de azt is jól meggondolva. Én ezt senki másnak nem fogom engedni! >,< Hugi, tedd a dolgod, de óvatosan, oké?! Mert nem akarok én is megint színes lenni, mint régen.
~Igenis.~
Ekkor még úgyis a nagyok beszéltek, lehunytam a szemem, és hagytam, hogy a fejem elködösüljön lassan. Hugi tudata egyre nagyobbá és nagyobbá vált, mintegy hatalmas polip, ami a karjaival körbeöleli az agyam. Végül kinyitja a szemem és körbenéz, a Peter már megindult, de nem sikerült megütnie a vezért. Álomkelő kirobbant, Chan pedig nem sokkal utána, pont arra a mocsokra, aki végül fel is menekült egy fára. Bolond, mert a macskák nagyon jól tudnak fára mászni :3 És én is nagyon jól tudok célozni.
Felhúzom az ideget és célzok, de nem tudom, kire. Ketten is a Vezérre ugrottak, de jó lenne a többivel is törődni. Mondjuk... elég, ha csak megijesztjük őket, nem?
Énekelni elkezdjek?
~Még fölösleges. Várj vele pár percet. Ha azt látod, hogy kezdenek a többiek fáradni, majd akkor.~
És a... másik?
~Azt akkor, ha valaki a közelünkbe jön.~
Oké ^^ Akkor hajrá \o/
És Hugi végül úgy dönt, a Vezér fejét célozza meg.


//Vezér támadva, sebzés találat esetén 26 (Irányítás+erő fele, el ne felejtsem .__.)//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 9:43 pm

The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03, 2014 10:40 pm


Támadás sikeres, ám az idomár a Vezér elé ugrik, leswitchelve őt, majd dühödten néz Sayára.
- Hogy mered bántani? – kérdezi, majd a petjéhez fordul – Mufurc, támadás!

Támadás Saya ellen, talált. 15 sebzés.

életek:
Peter: 193
Hisame: 97
Chancery: 90+30
ÁK: 42
Shukaku: 65+28
Timidus: 32
Jay: 60+26
Saya: 60+9

Shana: 45+8
Kobura: 22
Ken: full élet (Bronzvért és Hősi köpeny)

Vezető: full élet
Sas (pet): full élet
Lovag: full élet
Árnyharcos: full élet
Harcos: full élet
Idomár: majdnem full életsáv
Kisfarkas (pet): full élet
Íjász: full élet
Harcművész: full élet

sorrend:
Vezető
Peter
Árnyharcos
Chan
Íjász
Saya
Idomár
Shukaku
Jay
Harcművész
Shana
Harcos
Lovag

Ken


A hozzászólást Strea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03, 2014 10:46 pm-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 10:40 pm

The member 'Strea' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Márc. 03, 2014 11:17 pm


~Oké-oké! Legalább a parancsaimat követik. Addig jó! Meg tudtuk védeni a lányt és nem engedtük, hogy elkószáljon. Szuper! Feladat teljesítve! Legalább is ez a része. De… miért Peter? Miért Peter?! Hát ez csodálatos! Nem elég, hogy ő megy, de még el is rontja. Pfff! Nem baj, végül is okos ötlet lett volna, ha sikerül a támadás. A képességükkel együtt nagyon hatásos lett volna. Volna… Mindegy! Nyugalom! Türelem! Akkor majd ÁK! ÁK ügyes és okos. És… és az íjászt támadja. Miért az íjászt támadja? Figyelemelterelés… csak ez lehet. Igen! Biztosan ez a célja, és azért is vétette el direkt a támadást. De ÁK okos, és tudja, hogy ha a közelében marad, akkor az csak keveset tud támadni. ÁK okos!~
-Shu! Íjász! Segíts Ák-nak!

A lány csak bólintott, de először még a mellette álló Jay felé fordult.
-Kérlek Timidust switcheld, ha támadnák. Kevesebb élete van, és hasznosabb a harcban mint én. Őt kell védeni.
Ezután kihasználva akrobatikáját már kapaszkodott is fel ÁK után, hogy támadhassa az íjászt.
~Közelharc. Abban az íjászok rosszak. Timidus pedig azt mondta, hogy tegyek az erőre is. És én tettem. És... akkor most én is erős vagyok.~
Nem nézett bele az íjász szemébe, inkább ÁK biztató tekintetét kereste, majd szúrt.
~Ha a közelében marad, akkor lefoglalják az íjászt, és csak keveset tudnak majd sebezni. A farkas elvileg nem tud fára mászni, így Shu is biztonságban lesz. Csodás! Terv kitalálva! Most jön az én részem.~
-Shu! Képi! Most!

-Rendben Timidus! Értettem! Igyekszem!
~Az íjász ügyes. Nem néztem volna ki belőle, de ügyes. Tartogatom neki a pontosság potiont, de nem hiszem, hogy kelleni fog. Nem is érné meg, hiszen pici még, kevesebbeket tud csak sebezni akkor is, ha betalál. Vagy… aszta! Nem is! A lányka erős! Meg kell gondolnom…~
-Ügyes vagy ÁK! Foglaljátok le az íjászt! Többiek a főnökre! Úgyis leswitchelik!
Csipogta és jelenleg bőven elég volt neki, hogy a petek megértik. Megindult a főnök felé. Tudta, hogy nem ölhet, hiszen a csapattagok vigyáznak rá helyette is.
~Ha az irányítójuk feladja, akkor a csapatnak is annyi. Önként fogják bekapdosni a sebzéseket, és semmi másra nem lesz idejük, csak arra, hogy védjék a főnököt. Olyanok mint azok az idióta petek, akik csak az utasításokat képesek követni. Szánalmas!~
Mielőtt elérte volna, odakiáltott a petnek.
-Switchelj Mufurcka! Védd a gazdád gazdáját! Még véletlenül se legyenek önálló gondolataid!
Vigyorogva, csaknem vihogva igyekezett karmait és fogait belemélyeszteni a főnök arcába.


Az első kocka Shukakué az íjászra, a második Timidusé a főnökre.

Shu megpróbálja aktiválni a speciális képességét. Ha működik, akkor minden bevitt sebzés (akár a petre, akár Shu-ra) fele magát a támadót is éri három körön keresztül.


A hozzászólást Shukaku összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 03, 2014 11:30 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 03, 2014 11:17 pm

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 03, 2014 11:38 pm


Shu nem talált be, de Timidus igen. Mivel a támadási körök után Jay jön, és nem az ellenfél csapat, így nincs lehetőség a switchre. A Vezér tehát 31-et sebződött. Képesség sikeres.

életek:
Peter: 193
Hisame: 97
Chancery: 90+30
ÁK: 42
Shukaku: 65+28
Timidus: 32
Jay: 60+26
Saya: 60+9

Shana: 45+8
Kobura: 22
Ken: full élet

Vezető: majdnem full életsáv
Sas (pet): full élet
Lovag: full élet
Árnyharcos: full élet
Harcos: full élet
Idomár: majdnem full életsáv
Kisfarkas (pet): full élet
Íjász: full élet
Harcművész: full élet

sorrend:
Vezető
Peter
Árnyharcos
Chan
Íjász
Saya
Idomár
Shukaku
Jay
Harcművész
Shana
Harcos
Lovag

Ken

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Jay on Szer. Márc. 05, 2014 3:04 am

És igen, harc kerekedett. Bár arra nem számítottam, hogy tényleg lesz egy pedofil köztük, de sebaj. Majd jól elhúzzuk a nótáját a szerencsétleneknek! \o/
A túlerő viszont számomra is egyértelmű, és fogalmunk sincs, mennyire erősek. Petert ráadásul azonnal megtámadta a Vezér sasa, megsebezve őt. Na ez nem jó, akkor egyértelműen gyorsabb nálunk...
Peter támad, eredmény nélkül, én meg csak azon vagyok, hogy Shana-t és Chant védjem, de főleg Chant....mert ezek megölnek minket, őket meg elviszik magukhol, leláncolva....gondolni sem akarok rá.
Majd nemsokára Chan is megindul mellőlem, miután az ellenfél belesebzett Peterbe...ez nagyon nem jó.
De sajnos Chan sem talált, ahogy láttam, és ÁK-t is megütötték...nagyon remélem, hogy azért nem állunk vesztésre. Meg azt is, hogy sikerült megértenem, azt amire Chan gondolt...tehát, mindannyian támadjuk a vezért.
Azutána Saya támadt, viszont nem a vezért sikerült megsebeznie az ellenfél switchelése által...az viszont számomra egyértelműnek tűnt, hogy nagyon tisztelik és félik a vezért, akár az életük árán is megvédik...ez nekünk csak előny! Hisz támadni nem tudnak majd, hanem csak védekezni :3 És így talán hamar véget érhet ez a pokol.
Saya-t is megsebezték, ami megint csak nem tetszett nekem, meg az sem, hogy Shu és Timidus hiába támadtak, az ellenfeleink életsávja éppen hogy csak megmozdult...túl erősek.
De mostmár késő menekülni, harcolnunk kell...így hát én is rárontok a vezérre, remélve, hogy leswitchelik megint csak, így a saját körük elmegy.
Ha nem sikerül ez a csata, akár meg is halhatunk...mindannyian. Azt én meg nem akarom. Nagyon nem. Még túl sok dolgot meg kell tegyek ahhoz, hogy most meghaljak!
Meneküljetek el, a fene vigyen el titeket!!!

(sikeres támadás esetén 11-es sebzés :S illletve nem tudom, hogy Peter által elhasznált Haladó Csapat Sebzés Kristály mit ad, de ha semmit, akkor 11 XD)

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 05, 2014 3:04 am

The member 'Jay' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.