[Küldetés] Warrior Cats 2.0

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Szomb. Nov. 23, 2013 4:40 pm


Warrior Cats 2.0


Résztvevők:
- Licht
- Atoru
- Asasel
- Nio
- Judy Noxia
- Darkness
- Nomad

Határidő: 5 nap/kör
Sorrend: nincs

Hűvös éjszakának nézhettek elébe, de az ezüstösen ragyogó teliholdat egy árva felhőfoszlány sem takarta el. Magasztosan, ellentmondást nem tűrően világított bele a végtelenségig nyúló sötétségbe. Egyetlen csillag sem dacolhatott a Hold fényességével, mellyel merészen kacérkodott. Habár Horunka nem éppen a legnyüzsgőbb városka Aincradban, most valamiért minden hangulatosabb és fényt árasztóbb. Az esti városfények valóban feldobják eme várost, és bár senki sem sejti, de hamarosan valami nagy dolog fog történni. Ünnephez való készülődés lenne? Nem, semmiképp sem, mégis érezhetitek, hogy ezen az estén egy eseményre számíthattok. A hangulatos fényáradat ellenére a lámpák igen hamar elalszanak - egytől egyig, egymás után, mintha valami magába szívná az utcákat beborító ragyogásokat. Lényegtelen, hogy ki melyik részén tartózkodik a városban, és milyen célból, de mindnyájan felfigyelhettek egy közös jelenségre. A Hold incselkedő fénye eltörpül amellett, ami áthalad Horunka macskaköves utcáin: egy szálkás alkatú, fehéren sziporkázó emberforma, akit csak hátulról vagy oldalról láthattok. Lassan, komótosan lépked, de embert próbáltató céltudatossággal teszi mindezt. Zsebre dugott keze kissé flegmává teszi az emberalakot, azonban van benne egyfajta méltóság, amitől inkább magasztosnak tűnik. És ahogyan csendben végigvonul Horunka utcáin, néhol el-elpillantgat, mintha valami felkeltette volna a figyelmét, de megállni nem állt meg. A városka határa felé tartott. Ha valakinek nem állt szándékában követni az idegent, a belőle áradó fényesség tisztán láthatóvá teszi, hogy amint kilép a Horunkát körbeölelő védőmezőből, elmaterializálódik. Alakja jónéhány pillanat erejéig bizonytalannak tűnt, és sejteni sejthetnétek, hogy lassan, de biztosan alapon egy állat alakját veszi fel - és nem is akármilyenét. A felnőtt méretekkel rendelkező, hófehér színben táncoló, dús sörényű oroszlán megrázta fejét, és visszatekint. Bár bizonytalan, hogy most kire is pillanthatott, de a szemetek előtt felnyíló küldetésablak tisztává tette a tényeket: az oroszlánná formálódott idegen valóban benneteket hívott. A küldetésleírásnál ennyi állt:


Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt...
A titokzatos küldetés nem említi a feladatot, csak a nagy jutalmat, ha végrehajtásra kerül. Amíg átgondoljátok, érdemes-e elfogadni a küldetést vagy sem, a fehér oroszlán ott állt, fejét ide-oda ingatva, mintha figyelne valamit.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Vas. Nov. 24, 2013 11:57 am

Egy újabb hűvös éjszaka, amin nem alszom. Az ok igen egyszerű: valaki felbérelt, miután átléptem a 10-es szintre, hogy találjak meg neki valakit, és végezzem ki. Csakhogy egy pillanatra elfordítottam a fejemet, és eltűnt. Az éjszaka közepén.
- Remek… - Morogtam magamban, s elindultam megkeresni őt. Észrevettem, hogy Horunka hangulatosabb és fényárasztóbb is most. Valami nagydolog fog itt történni? Nem tudni biztosan. Viszont megvan az áldozatom.
~ Most megvagy… ~ Már készítettem elő az íjamat, hogy fejbe lőhessem. De egyszer csak kialudtak a lámpák. Egytől egyig, szép sorban, emiatt semmit nem láttam már.
- Mi a fene!? – Úgy nézett ki az egész, mintha valami elszívná belőlük az energiát. Az áldozatom is nyomtalanul eltűnt a sötétben. Ám valami járt a macskaköves utcákon, aminek fénye mellett eltörpült a holdé is: egy ember, fehér ragyogással. Nem tudtam előröl megnézni, mert folyamatosan ment. Valamit keresett néha tekintetével, de pontosan nem tudom, mit. Arra gondolva, hogy talán elvezet a célpontomhoz, elkezdtem követni. De távolból csak, hátha megtámadna azonnal, amint észrevesz. De amikor odaért, alakja szétbomlott, s egy hatalmas, fehér hím oroszlán állt már a helyén. Visszatekintett a nemes állat. Nem tudtam egy ideig, hogy mit néz éppen, mikor megjelent egy küldetésablak, ami egyértelművé tett mindent: Engem. Én voltam az, akit hívott. A Küldetés éppen olyan titokzatos volt, mint az állat jelenléte, képessége és viselkedése:

Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt...
Nem volt semmi a feladatról, viszont nagy jutalmat ajánlott végrehajtásáért. Az oroszlán ott állt a helyén, s fejét ide-oda ingatta, mintha figyelne valamit. Valószínűleg azt, hogy mit fogok lépni.
~ Hmm… Lehet, hogy a célpont is látta az egészet, s ő is jön a küldetésre… Akkor pedig itt az alkalom, hogy elkapjam, s egy kis pluszt is szerezzek a jutalom mellé. ~ Rövid ideig gondolkodtam ezen, s elfogadtam a küldetést. Így megadtam az esélyt, hogy a célpontom tálcán kínálja magát nekem.


A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 25, 2013 4:48 pm-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Vas. Nov. 24, 2013 8:07 pm

Sötét éjszaka volt, a hold bevilágította a tájat. Éppen úton voltam Horunka városa felé. Szerettem éjszaka sétálgatni, hisz ilyenkor mindig nézegethettem a csillagokat, amik minden éjszaka más és más csillagképeket rajzoltak ki. Azonban ezen az éjszakán a hold a szokottnál is jobban sütött, így inkább a igyekeztem a faluba. Azonban, alighogy értem el a falu határt, a fényben pompázó város, egyszer csak sötétbe borult.
- A francba! Ez megint annak az Akihikonak az egyik gyilkos ötlete lenne?
Gyorsan behúzódtam egy sikátorba, hogy nehogy észrevegyen valaki. Ahogy ott vártam, egyszer csak valami fény kezdett derengeni a falu közepe felől. Minden esetre nem bújtam elő, hisz a legrosszabbra készültem. Majd egy fénylő emberalak ment el az úton. Rám nézett, de nem állt meg, ha nem ment tovább. A kíváncsiságom azt súgta, hogy menjek utána, de az óvatosságom azt, hogy még egy kicsit várjak. Igazam is lett, nem sokára egy íjász haladt el a lény után, én pedig utána, de a hallás távolságán kívül, legalább is reméltem, hogy még nem figyelt fel rám. Így haladtunk egészen a város határáig, ahol egyszer csak a derengő ember átváltozott egy fehér sörényű, méltóságot sugárzó oroszlánná. Majd visszatekintett, és egy küldetésablak nyílt meg előttem, benne ezzel a szöveggel:

Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt…
Ezen kívül mást nem is említett, csak a hatalmas jutalmat, ami ugyancsak ígéretes volt, azonban az előttem haladó karakter is megkapta ezt a küldetést, és már el is fogadta.
~ Úgy látszik, ideje lesz meg ismerkedni a játékosokkal. - mondtam, majd rá nyomtan az elfogadásra.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nomad on Hétf. Nov. 25, 2013 8:49 am

Éjjel a csillagos ég, vagyis, ha pontosabbak akarunk lenni, lényegében a csillagokkal tarkított, és egy ragyogó holddal is tovább díszített plafon alatt nyugodtan sétálok a Horunka falunak elnevezett kis területen. Természetesen hozzám hű módon, most is sötét ruhákban, csuklyával a fejemen mozgok. Kifejezetten jó látványt nyújt ez a kis falu éjjel a lámpák fényében, ámbár ez sem tart túl sokáig, hiszen ahogy az utcákon ballagok, egyszer csak kialszanak a lámpák, vagyis elvileg teljes sötétségnek kéne lennie. Persze ez nem vonatkozik rám, nálam inkább csak olyan, mintha most menne le a nap. Kevesebbet látok, mint kéne, de mégis többet, mint amennyit a való világban ilyen helyzetben láthatnék. Ezt a sötétség hatására kissé kifakuló szemeim is jelzik. Hamar odalapulok az egyik ház falához, és úgy kezdek el figyelni, hogy vajon mi történhet most. A válasz nem is várat sokat magára, mert az egyik pillanatban arra leszek figyelmes, hogy pont az ellenkező irányból, mint amerre nézek, fény kezd el áramlani. De, mire odakapom a fejem, a forrása közvetlenül mellettem halad el. Egy fénylő emberi alakot vélek felfedezni, ami kissé gyanús nekem. Bár, lehet ebben a világban nem kéne meglepődni semmi ilyesmin. Miután eltávolodott tőlem, a sötétség ismét kezd körbe ölelni, lassan én is elindulok, mint, ahogy előttem két illető is utána vonul. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog most történni. Hasonló képen mint a fénylő fickó, én is komótosan, de magabiztosan lépdelek az úton zsebre dugott kézzel. Talán a különbség, hogy én kissé lehajtom a fejemet, hogy a csuklyám biztosabban takarja arcomat. Ahogy elérjük a falu határát, a fénylő alak egy fehér nagymacskává változik, és hátra fordulva minket kezd el figyelni. Amikor megjelenik előttem a küldetés ablak, hamar felfogom az egészet. El sem olvasom azt a rövid kis szöveget, csak a jutalmat nézem meg, hogy megérné-e. Bár arról sem tudni sokat, csak, hogy nagy jutalom. Sóhajtok egyet, majd elfogadom a küldetést én is, mint, ahogy szemmel láthatóan azok is, akik előttem állnak.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nio on Hétf. Nov. 25, 2013 3:02 pm

A mai éjszakám valahogy álmatlannak bizonyult, ezért egy kisebb esti sétára indultam, hogy valamennyire felfrissüljek és addig sem unatkozom. Bár az este hűvösnek bizonyult és egy kicsit talán... titokzatosnak is vagy valami hasonló. Ahogy baktattam az esti utcákon szinte annyira céltalanul, hogy már céltudatosan egyre csak éreztem, hogy itt valami nincsen rendben. Lehet, hogy ez az érzés nem hagyott aludni? Ez az első estém a Kezdetek Városán kívül és máris valami rendhagyó fog történni.
Menet közben egy ponton lelassítottam, majd néhány lépést követően meg is álltam. Nem voltam egyedül az utcán, ami egy kicsit ugyan megnyugtató volt, de az nem nyugtatott meg, hogy vajon mi volt az, akit "társaságomnak" nevezhettem. Pontosabban amiket... NJK? Játékos? Vagy valami más? Amióta itt vagyok és aktívabban "játszom" a játékot valahogy már el jutok arra a szintre, hogy nem lep meg semmi, elvégre a játék korlátait a fejlesztői képzeletek adják és ahogy elnézem van egy-két programozó, akiknek valami nincsen rendben a fejükben.
Mindenesetre ahogy elszárnyaltak a gondolataim, az alak hirtelen eltűnt szemeim elől. Hogy őszinte legyek már nem is egyszer faragtam rá kíváncsiságomra, viszont tudni akartam mit tartogat nekem ez a furcsa este, így mégis elindultam az alak után. Pontosabban arra amerre annak véltem. Nem is kellett olyan sok macskaköves utcát végig rónom mikor elértem a város határát és megtaláltam az alakot, aki felkeltette érdeklődésemet. És ahogy elnéztem, nemcsak az enyémet...
Az alak azonban valami emberiből valami mássá vállt, egy fehér oroszlánná, olyanná, mint amiket fantasykban látni. Mindezek után egy rövidke szöveg jelenik meg előttem: "Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt…", ami egy rejtélyes küldetést takar.
Nem tudtam mire vélni a szöveget, bár volt már dolgom rejtélyes küldetéssel, ami igencsak rosszul végződött... Azonban némi hezitálás után elfogadtam a kiírást. Történjék bármi meg kell tudnom mi ez a különös érzés, ami nem hagy nyugodni.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Licht on Hétf. Nov. 25, 2013 4:39 pm

Mit kerestem én Horunka faluba, igazából én sem tudtam, egyszerűen csak ahhoz volt kedvem, hogy kiruccanjak oda, hisz a Kezdetek városán kívül mást nem nagyon ismerek még. Szóval elmentem kirándulni egyet Horunkába, olyan késő délután környékén értem oda a faluba, így estig eltartott a utcán való kódorgásom. Nem foglalkoztam az idővel, az utcák egész jól ki voltak világítva nem volt gondom a látási viszonyokkal, már épp úgy gondoltam, hogy keresek egy fogadót magamnak, mikor kialudtak a fények és minden sötétségbe borult. Meglepett a dolog, sőt még kicsit meg is ijedtem, hisz ez nem túlzottan szokványos jelenség. A sötétben toporogva vártam, hogy kicsit hozzá szokjon a szemem a sötéthez, bár így sem láttam többet, hirtelen valami ember forma haladt el mellettem, bár ez magában nem lett volna furcsa, viszont erős fényt áradat vette körül, bár az, hogy mikor ért mellé és honnan került ide arról valahogy lemaradtam. Elkezdtem követni az alakot, hátha köze van a hirtelen bekövetkezett lámpaoltáshoz, követtem egész a falu határáig, ott feltűnt, hogy nem csak engem vonzott ide az idegen alak, átlépve a falu határát alakot váltott és immáron egy fehér oroszlán állt előttünk, majd a következő ablak ugrott fel előttem.
Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt...
~Hmm…Ez most egy küldetés lenne??~Próbálta valami rejtett üzenetet keresni a szövegben, de nem jártam sikerrel, egy fél perces gondolkodás után elfogadtam a feladatot, majd ismét az oroszlánra figyeltem, aki csak egy helyben állt és várt arra, hogy mit lépünk. Érdekes kis feladatnak ígérkezik, sőt sikerült elég nagy lángra lobbantania kíváncsiságom, végig néztem a többieken, majd vártam az oroszlán következő lépését.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Kedd Nov. 26, 2013 6:44 pm

Úgy döntöttem, hogy a hétvégémet Horunkában töltöm. Nem éppen kellemes hely, de itt nyugalmamat találhattam ezúttal. Itt akartam kipihenni mindazt, amit átéltem az elmúlt hét alatt, mint a bossok és a Yuichi-ügy. Még mindig bántott, hogy Yuichi Ayanit választotta, csak mert egyből összejött nekik a dolog, de ettől függetlenül mi még barátok vagyunk a fiúval, aki nekem olyan, mint a lelki-társam és a legjobb barátom egyben. Még mindig csodálkozom rajta, hogy tudott összejönni Ayanival, aki jobban szereti Mirikát és ráadásul még gyerek. Én húsz éves vagyok, nemsokára huszonegy, Yuichi viszont idősebb nálam néhány évvel. Ettől függetlenül kénytelen-kelletlen áldásomat adtam rájuk. Nekem az a fontos, hogy Yuichi boldog legyen, én meg nem akarok a boldogságának útjába állni. Hála a Fehér Viharfőnixnek ismét kellemesebben érzem magam korábbiaknál.
Gyönyörű, teliholdas esténk van. A fogadó teraszán ültem legkellemesebb körülmények között. Egy dönthetős székben ültem, kezemben egy bögre finom, forró csokoládéval, miközben a teliholdat és mellette eltörpülő csillagokat néztem. Miközben néztem a holdat és a céhemre, munkámra, nevelőszüleimre, Yuichire és utána jövő új leendőbelimre gondoltam, hirtelen furcsa dolog történt. Mindenhol a fény kialudt, és a falut ellepte a szürke sötétség. Aztán mikor hozzászokott a szemem a furcsa sötétséghez, hirtelen egy vakítóan foszforeszkáló alak jelent meg az utcán. Ő volt az egyetlen fényesség az utcán. Noha ide-oda nézett egy pillanatra, csak ment tovább a falu határának irányába.
Tudnom kellett, hogy mi ez az egész és mi köze van ennek a világító, szinte még körvonalát is elvakító alaknak a hirtelen jött sötétségre. Gyorsan megittam a maradék forró csokit a bögrémből, és az alak után meredtem.
Nem én voltam az egyetlen, aki követte ezt az alakot. A démonos küldetésről jól ismert lány, Nio és még pár másik alak is feltűnt a faluhatáron. Hárman voltunk lányok, és hárman fiúk, de látszólag a fiúkból kettő árnyharcos volt, mint én. Szerintem a típikus, csendesebb alakok. Hozzám, a Fehér Viharfőnixhez képest ők olyan feketék, mint a halál hollója. Még ez a kis íjász is gyanús volt.
A világító alak ebben a pillanatban egy gyönyörű fehér oroszlánná változott át. A maga módján valóban minket választot ki arra a küldetésre, amit küldött nekünk egy panelen keresztül:

Senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi hanem meztelen életét és a zsákmányt...
Érdekes ez az üzenet. Mint egy bukott eszme haszonélvezője... egy olyan alakról szól, aki ránézésre veszélyes és büszke, de valójában nem? Nem tudom, hogy így jól értelmeztem-e. De talán az is lehet, hogy valami eszme világában kellene kutakodnunk egy kicsit.
Ez lesz ám egy igazi kaland ezzel a furcsa társasággal. Elfogadtam a felkérést. Senki se szólt eddig egy szót sem, ám végül belém szorult annyi bátorság, hogy egy apró kérdéssel megszólítsam az oroszlánt.
- Mit kell tennünk?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Csüt. Nov. 28, 2013 1:47 am

Az unalom nagy úr, a lábam pedig jól bírta. Ennek következtében megérkeztem egy kis városba, melynek neve: Horunka. Fogalmam sem volt, hogy mit keresek itt. Talán küldetést? Vagy csak eluntam a Kezdetek Városát? Ki tudja...

Miután átléptem a város határát egy feldíszített település, gyönyörű színeivel próbálta vonta el a figyelmem gondolataimból. Az idő hűvösnek bizonyult, de ez apró kis kellemetlenség volt csupán. A telihold magasan fent virított az "égen", fénye tán az egész várost kitudná világítani. Ilyen furcsa gondolatok ballagtak szép körkörösen az elmémben. A telihold mindig ilyenné tesz. Ma sem fogok tudni aludni tőle.  Felsóhajtok miközben elindulok az egyik macskaköves utcán egy fogadót keresni. Ekkor azonban olyan érdekes dolog történt, mely azonnal felrázott szokásosnak nem mondható gondolataimból. Az utcán végig, sorban haladva hunytak ki a lámpákból a fények, melyek mintha egy bizonyos irányba hajlonganának.  Miután az egész utcán sötét lett, a hátam mögül egy hatalmas fény forrás bukkant fel, mely mintha fényesebb lett volna a hold fényénél is. Mire észbe kaptam, az ismeretlen már mellettem sétált el, így csak oldalról figyelhettem meg nem éppen átlagos vonásait. Nagy vonalakban hasonlított ugyan egy emberhez, de eme faj soha nem lenne képes olyan sziporkázó fehér fényt árasztani magából, mint ez a teremtmény. Zsebre dugott kézzel, szép lassan halad végig az úton. Kíváncsiságom hajtana, hogy megtekintsem a lényt szemből is, azonban a tudatalattim meggátol a cselekedetemben.  Így hát csak nézem tovább, amíg végigsétál az utcán, néha-néha oldalra pillantva, mintha keresne valakit-valamit.
Mikor kiért a város határon túlra, emberi formája elenyészett, és átvette helyét egy fenséges, hatalmas hófehér oroszlán. Megrázta fejét, s körbepillantott. Nem voltam benne biztos, hogy valóban engem néz-e, de erre a kérdésemre egy küldetés ablakkal válaszolt. Miután elolvastam az üzenetet, tűnt csak fel, hogy nem is vagyok egyedül az utcán. Mögöttem még hát másik játékos előtt fénylett fel az küldetés.
- Többen nem is lehetnénk. - gondoltam bosszúsan, de mivel a jutalom magasnak, a létszámból ítélve pedig a küldetés gyorsan elvégezhetőnek leledzett, ezért magam is elfogadtam a feladatot.
Ekkor megszólalt a hátam mögött egy gesztenyebarna hajú, zöld szemű, fiatal lány:
- Mit kell tennünk? - kérdezte, az oroszlánhoz intézve szavait.
Én csak álltam és vártam, miközben figyelemmel kísértem minden egyes játékos mozdulatát, az oroszlán viselkedését. Próbáltam minél kevesebb figyelmet vonni magamra. Vártam a folytatást.


Statjaim:

Élet: 8 (40HP)
Fegyverkezelés: 12
Erő: 7 (+1kés)
Kitartás: 5
Gyorsaság: 15
Spec. Képesség: 4
Páncél: 4
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Csüt. Nov. 28, 2013 12:01 pm


Amint valamennyien elfogadjátok a küldetést, az oroszlán félig szembefordul veletek, hogy jobb szeme sarkából megnézzen benneteket. Feltűnhet, hogy arcvonásai, haja tökéletesen ugyanolyan volt, mint amikor még emberi formában tartózkodott. A kérdésre felhúzta ínyét, és egy pillanat erejére felmordult, aztán tovahaladt. Farkát idegesen lengette. Úgy tűnt, nemigen akar instrukciókat adni a feladatról - egyelőre. Természetes könnyedséggel ballagott, habár észrevehető az állaton, hogy valami aggasztja. Ha követitek az oroszlánt, döbbenet foghat el, amint átlépitek a Horunkát körbeölelő védőzóna határát: ugyanúgy elmaterializálódtok, mint a látszólagos küldetésadó. Enyhe zsibbadást érezhettek, mint amikor életpontot vesztetek, de ettől nem kell tartanotok. Sejthetitek, hogy az történik veletek, mint ővele. Ellenben ha nem, nagy meglepetésként érhet a tény: oroszlánok lettetek. Nem olyan természetesek, mint az igazi életben élő ragadozók, hanem jobbára mesébe illő nagymacskák. Mimikátok, hajatok - nemtől függetlenül - megmaradt, a fiúknál rövidebb, mellen növő sörény is befigyelhet. Bundátok színe megegyezik a hajatokéval, ha nem, akkor vagy világosabb, vagy sötétebb, de az árnyalat ugyanaz. Néhány fontosabb felszerelést leszámítva teljesen csupaszok vagytok, az övhöz, nyaklánchoz és egyéb tartozékokhoz hasonló dolgokat észrevehetitek magatokon. A megdöbbenés mindenkit érhet, főleg azért, mert ahogy egyesek már korábban, úgy nektek is vacakolnotok kell a négy lábon való járással. Ezzel szemben szaglásotok és hallásotok kifinomultabb lett, tehát ha szag alapján kell felismernetek egymást, gyerekjáték lesz. Az oroszlánotok egy újabb pillanatra megállt, megvárván benneteket, elvégre nem egy perces kalandnak nézhettek elébe. Már ez a forma is egy kész kaland lehet, egyesek számára. Minden esetre a fényes alak nem fordul szembe veletek, de olyan érzés tölthet el néhányotokat, mintha szólni szeretne. Szél söpört végig a kietlen mezei tájon, ami felborzolta az oroszlán dús sörényét. Megrázta magát, amitől a sörénye úgy tűnt, mintha táncoló lángnyelvek csaptak volna föl az ég felé. Úgy tűnt, mintha a rázkódástól apró, foszforeszkáló részecskék lengték körül az oroszlán testét. Egy szót sem szólt - ez tette annyira titokzatossá, mégis készült valamire. Azonban a legváratlanabb pillanatban meggondolja magát, és szembefordul veletek. Mindenkihez külön odamegy, és az arcotokra lehel. Lényegtelen, hogy ki az első vagy utolsó, az érzés ugyanaz: mindnyájan olyan álmosak lesztek, hogy alig bírjátok a szemeteket nyitva tartani. Egymás után dőltök el a pázsitos talajon, és alszotok el. Mielőtt végleg elnyomott titeket az álom, az oroszlánt mosolyogni láthatjátok, miközben suttog:
- Az álmok földjén könnyű eltévedni. Álmodjatok szépet, és nem érhet baj. - Aztán semmit se láttok, semmit se hallotok. Teljesen átadtátok magatokat az alvás örömének.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Csüt. Nov. 28, 2013 2:25 pm

Az oroszlán nem igazán szólt, csak morgott és csapott a farkával. Maga módján jelezte, hogy kövessük. Ellenkezés vagy más szó nélkül követtem az állatot egészen a védőzónán kívülre. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ez az emberré átalakuló oroszlán vajon valamelyik nagyember petje-e vagy csak simán a csatlósa. Végül elvetettem ezt, mert az oroszlán kicsit se tűnt annak, mint aki szolgálna is valakit.
Ahogy kiléptem a védőzónából, zsibbadást éreztem, majd hirtelen elbicsaklottam. Fel akartam állni két lábra, de nem ment, mert valahogy a csontozatom ezt nem engedte. Négy lábra támaszkodtam, aztán igen nagy meglepődéssel fogadtam a füvet lapító kezeim helyén két erőteljes mancsot.
- Mi a... - Csak ennyi jött ki a számból. Láttam, ahogy a többiek is átváltoztak. Testük elnyúlt, macskaszerű tartássá vált, farkuk nőtt, a fiúknak ráadásul még sörényük is.
Megtettem egy kört, hogy oldalra fordított fejjel végignézzek magamon. Én is oroszlánná változtam.
Judy Noxia nőstényoroszlánként:
A hajam kicsit visszahúzódott az átalakuláskor, de vastagabb szőrként még ott volt a fejemen és a tarkómon keresztül, tetején egy csíkkal. Úgy éreztem, mintha egy kicsit megváltozott volna a természetem, de csak egy nagyon kicsit. Vad nem lettem, de morgással fejeztem ki nemtetszésemet többiek jelenlétére és a helyzetre, amiről a fehér oroszlán egy szót se szólt. Egy jó dolog volt abban, hogy oroszlánná változtam: elég hideg az idő ma este, a szőr pedig melegen is tart.
Ahogy nagy nehezen hozzászoktam a négy lábon járáshoz, lassan odakacsáztam a fehér oroszlánunkhoz, aki ebben a pillanatban szintén megállt. Szélfútta sörényét felborzolta, s mintha lángcsóvák lennének, úgy csaptak fel, testét meg foszforeszkáló pontot keringték körül, mint az atommagot az elektróda.
Mielőtt megkérdeztem volna tőle, hogy miért változtunk át oroszlánokká, megfordult, majd odajött hozzánk az arcunkba lehelni. Mikor rám lehelt, úgy éreztem, hogy az álom rögtön elnyom bennünket. Egy pillanatra halványan vicsorítottam, majd álmosan eldőltem az egyik oldalamra a puha pázsiton. Mielőtt végleg elnyomott volna az álom, még tisztán hallottam azt, amit a fehér oroszlán intézett felénk:
- Az álmok földjén könnyű eltévedni. Álmodjatok szépet, és nem érhet baj.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nio on Csüt. Nov. 28, 2013 10:07 pm

Amint elfogadtam a küldetést ismét valami rendhagyót tapasztaltam, amit a mai napon már igencsak sokszor az aktívan itt töltött időm alatt. A küldetésadónk ugyanis komolyabban nem tájékoztatott minket, hogy hová is megyünk vagy hogy tulajdonképpen miért. Semmi! De ha már itt vagyok akkor vágjunk bele. Úgysem tudom ma este aludni. Indultam meg az oroszlán felé. Ezúttal nem érdekelt, hogy mi lesz, vagy hogy mennyire lesz veszélyes. Egyszerűen, csak mentem. Volt ugyan egy-két rémes küldetésem, de valahogy már kezdem megszokni, elvégre ezek után végre ismét szabad lehetek. Van inspiráció, vágjunk bele!
Ahogy menet közben kiléptem a faluból egy furcsa érzést követően én is nagymacskává váltam, amire végképp nem számítottam. Viszont nem tagadom, a nevem miatt talán, de mindig szerettem a macskákat, elvégre Neko vagyok, a nevem az. Bár egyszerű házi macskák híve vagyok, de egy fekete oroszlán sem semmi. Viszont ha fiú lennék nagy sörénnyel... valahogy másabb lenne.
Mértem végig magamat időközben. A bundám fekete volt, és már-már szinte elvesztem az éjben. Láttam már filmekben fekete oroszlánt, de így "élőben" kicsit másabb. Főleg, hogy én vagyok az az oroszlán. Miután kigyönyörködtem magamat magamon leültem és körbenéztem, hogy mások is kiléptek e már a faluból. Mint kiderült igen. Egy másik lány is érdeklődött a különleges éjszakai kirándulás után. Vajon Ő sem tudott aludni?
Kicsit elbambultam ugyan, de hamar feleszméltem, mikor a kalauzunk, a fehér oroszlán odasétál elém és enyhén az arcomra lehet. Kicsit hátra is húztam fejem, ami hirtelen egyik pillanatról a másikra nagyon nehéz lett szemhéjammal együtt. Ezek után még éreztem, hogy a földre fekszem bár nem akartam, csak úgy jött. Mintha még a küldetésadón is mondott volna valamit, de azt sajnos már nemigen értettem, olyan távolinak hallatszott hangja... csak amit fejem a magam elé tett mancsaimra ért... elaludtam. Nem voltam álmos, de valahogy mégis sikerült elaludnom, pedig ma nem akartam.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Pént. Nov. 29, 2013 3:29 pm

Miután elfogadtam a küldetést, egy hang szólalt meg mögöttem:
- Mit kell tennünk?
Hátrafordultam és észrevettem három lányt meg két fiút. Nagyszerű! Nem hittem volna, hogy ennyi játékost fog vonzani az oroszlán, de hát már nincs visszaút. Visszanéztem a nagymacskára, aki elkezdett minket figyelni, majd felmordult és elindult. Utána mentünk, de alig értünk kijjebb a város védő zónájából, máris történt valami velünk. Egy kicsit fájt a fejem és zsibbadtam is. Majd megtapogattam a fejem, de valami furcsát vettem észre. A hajam valahogy más lett. Majd ránéztem a kezemre, de helyette egy mancsot láttam.
Körül néztem, hogy hol vannak a többiek, de játékosok helyett csak öt másik oroszlánt láttam, akiknek az arcvonásaiban felismerni véltem a többi felhasználót. Gondoltam odamegyek a fehér oroszlánhoz, megkérdezni, hogy mi folyik itt, de rájöttem, hogy a járás nem olyan könnyű, mint hinném. Alig léptem kettőt, el is estem, úgyhogy inkább hanyagoltam a dolgot és inkább ültem és gondolkoztam. A gondolataimból csak az vert fel, amikor az egyik lány oda sétált hozzá, de kérdezni már nem tudott semmit, mert a fehér oroszlán rálehelt, majd a lány eldőlt.

- Hát ez meg? –jött ki a számból. Majd a következőhöz lépett, rálehelt és ő is elterült. Majd elkezdett felém jönni. Gyorsan el akartam menekülni, de még mindig nem ment olyan jól a járás, így elestem. Félelmemben becsuktam szemem, majd valami meleg szellő-féleséget éreztem az arcomon hozzá ezzel a mondattal társulva:- Az álmok földjén könnyű eltévedni. Álmodjatok szépet, és...
A végét már nem értettem, mert elnyomott az álom.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Vas. Dec. 01, 2013 1:10 pm

Furcsa… Az oroszlán arcvonásai és haja ugyanazok voltak, mint emberként. Nem válaszol a kérdésre, amit az egyik látszólag öntelt lány tett fel, hanem felmordult egy pillanatra. És megindult.
~ Na azt már nem… ~ Nem hagyhattam, hogy ezen álljon vagy bukjon az áldozatom elkapása! Mentem a többi idióta után, majd mire észbe kaptam a többiek átváltozása miatt, addigra én is átléptem Horunka határát, s én is oroszlánná változtam át. A hajam, az arcmimikám és a szemem ugyanolyan volt, bár oroszlánként teljesen fekete voltam, mint az a lány, csak hímként. A többi különböző lett, és az a beképzelt fruska ránk morgott a jelenlétünk miatt. Én hangosabban morogtam rá, jelezve, hogy fogja be a száját, de nem reagált rá a fehér színű. Gyorsan kitanultam a négy lábon való közlekedést, hiszen majdnem ugyanúgy kell, mint két lábon. A kis Ms. Tökéletesnek Hiszem Magam már ment a fehérhez, aki közben megrázta magát, hogy megkérdezze, hogy mi történt velünk. Pff, mit képzel, hogy majd pont egy ilyen öntelt csitrinek fog majd egy állat mondani bármit is? Szánalmas… Körbenéztem, hátha felismerem köztük az áldozatot, akit meg kell ölnöm. Nem volt itt. Az átkozott fehér miatt bizonyára elszökött. Már indultam volna el vissza, mikor a fehér az arcomba lehelt. Kicsit felmordultam, hogy minek csinálta, mikor elkezdtem álmos lenni. Mivel álltam, meg is szédültem, így leültem, majd megint szédültem, így a hasamra feküdtem. Nem értettem, hogy mi történik velünk. De legalább nem egyedül voltam, hanem a marhák is ugyanígy jártak. Láttam, ahogy a fehér mosolyog ránk, majd suttogott valamit arról, hogy könnyű az álmok földjén eltévedni, úgyhogy szépet álmodjunk, és nem lesz baj. Eztán a fejemet a keresztbe tett mancsaimra tettem akaratlanul, és elaludtam.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nomad on Hétf. Dec. 02, 2013 5:36 pm

Végeredmény képen, amikor elfogadtam én is a küldetést, gyorsan körbetekintek, aztán az oroszlánt kezdem el meredten figyelni. A gyors körbetekintés alatt, ha jól számoltam össze, lényegében heten vagyunk. Abból három lány, és velem együtt négy fiú. Egyenlőre nem alakítok róluk véleményt. Végeredményben úgy is megfogom őket utálni nagy eséllyel. Az egyik lány rákérdezett, hogy most mi is lesz, de csak morgást kap válaszul, aztán az oroszlán elindul. Többiekkel együtt én is utána haladok, és átlépek a védőmezőn kívülre. Amint átékezek enyhe zsibbadás szerű érzés fog el, mitől ösztönösen az életsávomra vándorol a tekintetem. Bár az érzés hasonló, az mégsem mozdul helyéről, így meg is nyugodhatok szerencsére.  Miután elmúlt a bizsergés, már csak azt veszem észre, hogy négykézláb állok a fűben, Jobban mondva négy lábon. Hiszen egész testem átalakult csak úgy, mint a többieknek, oroszlánná. Látszólag nem vagyok egyedül ezzel sem, és egy lány, és egy másik srác is szintén fekete hajjal rendelkezett, így nekik is fekete lett a bundájuk. Sörényem, gondolom most mondható középhosszúnak, akár csak normál alakomban a hajam.
~Szóval ilyesmi érzés lehetett a meseországos küldetés alatt az oroszlánnak, meg a rókának is...~
Futtatok le elmémben egy gyors gondolatot, ahogy picit sétálgatok négy lábat használva. Amikor meghallom ahogy néhányan elkezdenek morogni, bár nem tudom, hogy az alakkal kapcsolatosan, esetleg, hogy többen vagyunk, vagy talán csak egy bizonyos személlyel kapcsolatban van problémájuk, de nem is nagyon foglalkoztat. Én személy szerint csak orromon keresztül egy nagyobb adag levegőt fújok ki, sóhajtásként. A fehér oroszlán ezek után szépen egyesével mindenkinek a képébe lehel, mire, elkezdenek az emberek, vagyis jelen esetben oroszlánok álmosodni. Ebből én sem vagyok kivétel. Nehezedő szemhéjaim ellen küzdve figyelem ahogy a többiek elterülnek a földön. Végül én sem bírom már kinyitni a szemeimet, viszont makacsságom ennek ellenére meglátszik rajtam, hiszen sikerül állva elaludnom, és nem is esek össze. Persze még előtte hallom a fehér szavait, de nem sok jelentőséget találtam benne, főleg az álmosság ellen küzdve.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Licht on Hétf. Dec. 02, 2013 8:41 pm

Az oroszlán nem mondott semmit és nem is mutatott különösebb reakciót, időközbe kicsit bővült a csapatunk, az egyik lány megkérdezte mis is lenne pontosan a feladatunk, de válaszul csak morgást kapott semmi mást, úgy néz ki nem fogunk részleteket hallani tőle. Mindenki megindult a falun kívülre, velük együtt én is elindultam, amint átléptem a falu határán bizsergető érzés fogott el, majd igencsak más szemszögből szemlélhettem a világot, nem igazán értettem a dolgokat, de mikor ismételten végig néztem a csapaton láttam, hogy oroszlánokká változtam, majd végig néztem magamon és észrevettem , hogy én sem jártam másképp, a bundán fekete volt akárcsak a hajam színe, de láttam ,hogy nem én vagyok az egyetlen fekete oroszlán. Végigmértem magam amennyire tudtam, majd egyesével megemelgettem a mancsaim, hogy egy kis járás próbát tegyek, bár mászkálni nem igen mászkáltam, miután befejeztem az úgymond járás próbát leültem és vártam, na persze nem kaptunk felvilágosítást most sem és látván a fehéroroszlán előbbi reakcióját a kérdésekre nem is igen próbáltam kérdezni bármit is. Jó darabig úgymond felénk se néz, majd egyszerre csak úgy tartja kedve, hogy felén forduljon, bár még mindig nem szólt egy szót sem, mégis úgy nézett ki mintha szólni szeretne. Egyszerre csak megindul felénk és sorba oda ment mindenkihez és rájuk lehet, majd rögtön el is aludtak, közbe mindenkit ezzel a szöveggel küldött az álmok birodalmába:
- Az álmok földjén könnyű eltévedni. Álmodjatok szépet, és nem érhet baj.
Bár csak úgy mint az előző üzenetet ezt sem igen tudtam értelmezni. ~Még is mi lesz ez Álom háború vagy mi?!~ Szaladt végig a gondolat a fejemen, mire már nálam járt az oroszlán és velem is ugyanazt tette mint a többiekkel, majd elmondta nekem is a már eddig elégszer halott szöveget, onnantól pedig mély sötétség már aludtam is, bár valamiért van egy olyan érzésem, hogy nem ott fogunk kelni ahol elaludtunk.
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Kedd Dec. 03, 2013 12:48 pm

Az oroszlán pusztán egy morgással válaszolt az érdeklődő lánynak, majd tovább is ment. Járásában feltűnt egy nagymacska ideges pillantásai.
- Ha maga a munkaadónk retteg a feladattól, az nem éppen túl meggyőző. - mondom csak úgy magamban.
A többiekkel együtt lépek ki a város kapuján, mikor enyhe bizsergést érzek, és testem egyre csak halványul. Értetlenül körbepillantok, de rá kell jönnöm, hogy nem csak engem ért el a "kórság". A bizsergés egyre erősödik, majd váratlanul gerincem a földre kényszerít. Ahogy esésem tompítása céljából magam elé teszem kezeimet, feltűnik, hogy azok mennyire megváltoztak. Kezem helyén nagymacskákéhoz hasonló hatalmas szőrös mancs vágódott a földnek. Miután leérkeztem, éreztem, hogy nem leszek képes újra két lábra állni. Ez a tény egyszerre megdöbbentett, és örömmel is töltött el. Már tudtam mi történik velem. Ugyanolyan szépséges és fenséges oroszlánná változok, mint az a hím, aki megbízott minket. Ahogy végignéztem testemen, már ahogy gerincem ezt engedte, érdekes látvány tárult elém. A megszokottól eltérően, testem nem homokszínű volt, hanem valami zöldes színt öltött, melyet azonban ezüst színű csíkok (akár csak a tigriseknél) tarkítottak.

Körbenézek. Szemem elé még másik hat újdonsült oroszlán kerül. Többen a járást, mások az erejüket próbálgatják. Nekem nincs szükségem ilyen sületlenségekre. Bízok magamban, és bízok a testemben is. Nem kell sem a járást, sem mást gyakorolnom az így tökéletesen megszokott, új testemmel. Egyszer csak a Fehér Oroszlán megfordult. és elindult felénk. Mintha mindenkihez külön odamenne, de mindenkit egyszerre ér el, a leheletéből fakadó ismeretlen képesség. Azok akikre rálehel (már pedig mindenkire) egytől-egyig esnek össze, és merülnek mély, hortyogós álomba. Mikor elém került az oroszlán, megpróbálom elkerülni a lehelet "támadását", de magamban bizton tudom, hogy ez lehetetlen. Szemem le-leragad, de testem és agyam még küzd a fáradság ellen. Még hallom az oroszlán felém intézett szavait, mielőtt összegömbölyödve magam is mély álomba merülök.
- Az álmok földjén könnyű eltévedni. Álmodjatok szépet, és nem érhet baj. - mondja. Én persze nem értem. Már hogy érhetne baj, egy ilyen erős teremtményt, mint egy oroszlán?! Fogalmam sincs. Viszont még életemben nem tapasztaltam ekkora örömöt az alvás felett.
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Kedd Dec. 03, 2013 4:38 pm


A hímoroszlán hangja visszhangot vert a fejetekben, ami lassacskán elhalkult. Mintha egyfajta instrukció lett volna a feladathoz, amit jobbára észben kell tartanotok ahhoz, hogy teljesítsétek a megbízást. Óraketyegés. Nem tudni, pontosan melyik irányból jön, de elég közel. Mondhatni nagyon közel. Tizenöt másodperces ketyegés, azután gongszót hallhattok, mintha éjfélt ütöttek volna. Lehet, hogy este volt, de még kilenc sem múlt el, amikor elfogadtátok a küldetést. Az órából származó gongszó azonban segített eloszlatni az álmosságotokat, és a titeket körülvevő sötétséget. Nem ugyanott ébredtek, ahogyan ezt másnak már le is esett. A hely barátságosabb volt Horunkánál, tényként kezelve, hogy itt minden világított.


Még mindig oroszlánokként találjátok magatokat, azonban most valahogyan könnyebbnek érezhetitek magatokat. Könnyebben megy a négy lábon való járás, könnyebben álltok fel a kábítás után - az előbb mintha tényleg misem történt volna, csupán valahol máshol ébredtetek fel. A hely békés, és valahol kedves is. Az egyetlen szembetűnő tényező lehet, az a grafiti a falon, ami jobbára a kinti nagyvárosokban mindig előfordult. Aki közelebbről megszemléli, nem tapasztalhat semmi újat, viszont a fal tetjén ült valami - vagy valaki.
- Nohát, ennyi új jelöltet? - Egy csodálkozó férfiú hangja üti meg a fületeket. - És én még azt hittem, hogy unatkozni fogok...
A fal tetején egy fiatal oroszlánfiú feküdt, fejét mancsaival megtámasztva, bájosan mosolyogva. Jól meglehet, köze lehet a feladathoz, de látszólag esze ágában se volt lemászni onnan. Egyszerűen csak méregetett benneteket, miközben kuncogott egyet-kettőt. Váratlan megjelenésetek felettébb szórakoztatta a fiút, bárki is legyen az.

Technikai megjegyzés: oroszlánformátok - különösen a fiúknál - korhoz viszonyított, így ne igazán képzeljetek magatoknak földet érintő sörényt. Nagyjából ilyesmit képzeljetek be magatoknak. És a haj ugyanúgy megmarad, még a lányok esetében is! Öhm, és kérném, hogy egyikőtök mondandóját, és az enyémet se másolgassátok ki, nem tudom hányadszorra olvasom el ugyanazt a mondatot. ^^"

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Kedd Dec. 03, 2013 9:05 pm

Miközben aludtam, valami furcsa dologra lettem figyelmes. Valami óraketyegést hallottam, majd egy gongszót, aminek a hangjára egyből kiment az álom a szememből. Ahogy felébredtem, valamit észrevettem. Már nem a Horunkánál voltunk, hanem valami tér-féleségen. A város nem volt ismerős, de mégis otthonosabbnak és biztonságosabbnak tűnt Horunkánál, hisz itt végre világítottak a lámpák is. Körbenéztem és megláttam a többi játékost. Gyorsan megszámoltam őket és arra jutottam, hogy heten vagyunk. Négy fiú, három lány, már amennyire a sörényekből és arcvonásokból kibírtam venni. Egy kicsit soknak tűnt, de hát mit lehet tenni, ennyien jelentkeztünk. Eztán elkezdtem a négy lábon járást, nehogy arcra essek megint, és csodák-csodájára sokkal könnyebben ment. Ezután körbenéztem és megláttam valami egyáltalán nem ebbe a világba illőt: egy graffitit. Odamentem és jól megnéztem. Ilyeneket is legutoljára Kiotóban láttam, de azok nem voltak ilyen művésziek. Majd észrevettem még valamit, a graffitis fal tetején: egy oroszlánt, vagy valami hasonlót. Aki elkezdett beszélni hozzánk és látszott a hangjából, hogy élvezi, hogy ennyien jöttünk a küldetésre. Majd odaszóltam neki:
- Hé! Gyere le! Még a végén leesel! –gondoltam jó ürügy, hogy lejöjjön. De ő csak kuncogott párat. Tehát nem jön le. Mindegy is, ha köze lesz a küldetésünkhöz, csak lejön majd egyszer. Majd visszamentem a többiekhez.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nio on Szer. Dec. 04, 2013 3:49 pm

Amint elaludtam szinte azonnal fel is ébredtem, ahogy feltehetőleg minden a küldetésben részt vevő játékos. Azonban eddig Horunka faluban voltunk. Viszont most... valahogy nem tudom. Egyébként is nehezen tájékozódom, de most végképp. Ahogy felálltam és körbe néztem eléggé sok dolog is feltűnt. Többek között, hogy még mindig oroszlánok vagyunk, és a fehér oroszlán nincs sehol. És lehet hogy csak én látom így, de ez nem éppen a SAO-ban megszokott város. Graffiti? Mintha valamelyik valóságbéli nagyváros kidekorált utcáin lennének. Vagy végül is valami hasonló. Elvégre ennek a játéknak csak annyi köze van a valósághoz, hogy ott készült. És ilyet vagy ehhez hasonlót még nem láttam ebben a virtuális valóságban még sehol. Ezt leszámítva talán minden stimmelt... már amennyire.
Nézgelődéseim közben így lámpafényben is megnéztem a többi küldetésben részt vevő játékost, bár nemigen tudtam, hogy ki kicsoda. Elvégre nem volt alkalmam fényes nappal megismerni őket. E tevékenységem közben egy ismeretlen és egy kicsit talán szemtelen fiú hang ütötte meg fülemet. Először azt hittem, hogy a fehér oroszlán visszatért közénk, de tévedtem. Egy fiatalabbnak tűnő oroszlán feküdt a falon és nézett le ránk. El nem tudtam képzeni, hogy ki lehet, de azt igen, hogy ő fogja tovább görgetni a feladat fonalát, melyet az a nagymacska Horunka falujában elindított.
Ami engem illet nemigen tetszett a modora így nem is szóltam semmit. Lesz ami lesz, ha kérdeznek válaszolok. De nem akarok vitába bonyolódni senkivel. Főleg úgy, hogy azt sem tudom mit kell csinálni. Így az a legbölcsebb ha várok, míg történik végre valami, amihez én is hozzá tudok szólni, vagy valami hasonló.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Szer. Dec. 04, 2013 8:43 pm

Elaludtam. Úgy tűnt, mintha ez az alvás nagyon gyorsan lefutott volna éterileg, mert mintha alig pár másodpercig tartott volna. Hallottam az óraketyegést, amit majd egy gongszó követett.
A szó legszorosabb értelmében gongszóra ébredtem. Ébredezés közben halkan mordultam egyet, megráztam fejem (felborzítva egy pillanatra a hajam/kicsi "nőstényi sörényem"), nyújtózkodtam egyet (karmaimat kifeszítve), s kerestem a fehér oroszlánt, aki álomba bocsájtott minket. Kis csodálkozásomra nem Horunka határában, hanem egy teljesen vadidegen helyen tértem magamhoz. Furcsa, hogy én és a többi fekete meg az egyetlen tigriscsíkos oroszlán hogy kerülhetett ide... és hol a fehér oroszlán? Talán még álmodom?
Felültem, aztán körülnéztem a környéken. Az biztos, hogy jobb hely, mint a Horunka falu, bár ehhez a környékhez nagyon nem illett bele a grafiti. Nos, művész létemre azt mondom, egészen stílusosak a falfirkák, és nagy jövőt jósolok azoknak, akik ezt alkották, bár őszintén szólva jobb helyet is találhattak volna.
Követtem a tigriscsíkos oroszlánt, hogy magam is közelebbről is szemügyre vegyem a falat. Egy cinkes fiatal oroszlán mosolygott le ránk onnan. Az arcából lerítt, hogy élvezte a "műsort". Jegyzéseiből már meg is állapítottam, hogy igencsak nagy köze lehet az egészhez, és ezen a küldetésen nem is fogunk unatkozni. A csíkos oroszlán hiába szólt rá, hogy jöjjön le, mert veszélyes, de az csak kuncogott. Ha leesik, úgyis csak a talpára fog, mert végül is macskaféle, mint ahogy mi is azok vagyunk. Amíg a társam néhány szóra megszólította az új társaságunkat, addig megtisztogattam a mancsomat. Azt hiszem, tényleg belém szorult némi oroszlán-jellem.
- Öhm... ne haragudj - szólítottam meg a fiú után a fiatal oroszlánt, a lehető legudvariasabban, mint nálam mindig is szokás volt jó modorból. - Esetleg megtudhatnánk, hogy ki vagy te, és mit keresünk itt?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Pént. Dec. 06, 2013 6:42 pm

A fehér oroszlán hangja addig visszhangzott, amíg el nem csendesedett végül. Óraketyegés követte aztán. Elég közel volt, majd gongszó. Csoda, hogy nem süketültem meg tőle. Elég rövid ideig hagytak aludni, mert kezdtem ébredezni. Egy alapos nyújtózkodás után láttam, hogy nem Horunka határánál vagyunk, hanem egy legalább kicsit barátságosabb helyen. Az egyik falon volt egy furcsa graffiti, de egemet nem érdekelt az ilyesmi. Észrevettem, hogy könnyebben tudok járni és felébredni. Egyébként ez a hely békés és valahol még kedves is volt. Az egyik kolléga biztos elhányta volna magát Japánba, mert ő utálja keménykedés céljából az ilyeneket. Pedig igazából érzőlélek, aki rózsákat nevelget csak azért, hogy a barátnőjét boldoggá tegye velük. A graffitin nem volt semmi szokatlan. Viszont a fal tetején már igen: egy fiatalabb hím oroszlán volt ott, és minket nézett. Az a mondata, hogy mennyi új jelölt van, arra a következtetésre jutottam, hogy nem mi voltunk az lesők, akik így jártak. Először a tigriscsíkos próbált vele beszélni, de semmi. Majd a lány jött. Biztos neki sem fog beszélni, mert csak nézett minket, és néhányszor kuncogott. Közben azon törtem a fejemet, hogy miképpen lehetne rávenni, hogy beszéljen. Az erőszakkal semmiképpen sem, az csak az igen makacs embereknél való. Talán ésszel… De mi van, ha nincs esze? Vagy egyszerűen megvárjam, míg magától megszólal, hátha azt is elárulja, hogy miért történik mindez velünk, illetve, hogy mit akarnak tőlünk, és miért mi? Úgy döntöttem, hogy inkább a harmadik lehetőségnél maradok, és inkább várok. Közben nézegettem körbe. Pechemre nem volt itt az áldozatom. A franc essen bele!

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Hétf. Dec. 09, 2013 2:20 pm

//egy kis megjegyzés: Csupán az én oroszlánomnak van "tigriscsíkjai", és én még nem álltam szóba senkivel. Tehát nem a csíkos oroszlán volt az aki a párbeszédet kezdeményezte az oroszlánfiú-val. Gondoltam szólok, nem szeretném ha valaki összekeverné a cicáinkat RazzSmile//

Sötét van. Bármerre is nézek, bárhová is megyek, csupán sötétséggel találom szemben magam. Mintha a nagy "Semmi"-ben lennék. Ekkor azonban meghallok valamit. Valamit, amit leginkább egy ingaóra ide-oda járásának a hangjaként tudnám beazonosítani. Forrását nem lelem, úgy tűnik, mintha csupán a fejemben hallanám a hangját, de ez sem megalapozott tény. Egy pár másodperc után hangos gong szólam telíti meg a levegőt. Olyan gongszó, melyet leginkább templomi harangoknál hallani, mikor delet, vagy éjfélt üt az óra.
- Nem aludhattam ennyit! Az előbb még kilenc óra sem volt. - tisztázom magamban. Ez egy kissé felidegesít, de bizonyára hamarosan rájövök miről is van szó, tehát nem is hergelem tovább magam vele.
A gongszó mintha kitépett volna addigi sötét világomból, s távolodni kezdtem tőle. Beleszédültem a sebességbe, ezért lehunytam szemeimet. Mikor ismét kinyitom, egy ismeretlen hely látványa tárul elém. Bárhová nézek is, mindenhol fényt látni, tökéletesen kivilágítva az egész települést. Mivel négykézláb emelkedem fel, ezért tisztában vagyok vele, hogy még mindig annak a fenséges tigriscsíkos oroszlánnak a bőrében vagyok.  Fejemet körbe forgatom, azonban egy lelket sem látni itt. Pontosabban látni, a másik hat "oroszlán-játékost", akik előttem aludtak el a Fehér Oroszlán leheletétől. Velem szemben a falon megpillantok egy hatalmas graffitit, mellyel Aincrad világában eddig még nem találkoztam, csupán Tokióban lehetett látni ilyet. Ott viszont mindennapos látvány volt, így nem is nagyon foglalkoztat a dolog. Az azonban már igen mikor egy hangot hallottam a fal tetejének irányából. Mondata meglepődöttséget sejtetett, azonban hanglejtésében nem volt semmi, ami tükrözte volna mondandóját. A szövege azonban felkeltette kíváncsiságomat.
- Tehát nem mi vagyunk az elsők, akik vállalkoztak erre a feladatra. De akkor hogy lehetséges, hogy még senkitől sem hallottam olyan küldetésről, melyben az ember az állatvilág királyává válhat? - morfondírozok magamban, s eldöntöm, addig amíg nem tisztázódik a fiatal hím oroszlán ittlétének oka, addig nem bízhatok meg benne. Nos igen, ugyanis a fal tetején egy fiatal hím oroszlán volt látható, aki nem igazán zavartatta magát. Ez még inkább idegesített benne. A körülöttem lévő oroszlánok közül kettő is megszólította, de eddig nem adta jelét annak, hogy válaszolni is kíván a kérdéseikre. Abban viszont biztos vagyok, és bizonyára a többiek is erre a következtetésre jutottak, hogy annak ott fent, köze van a küldetésünkhöz. Sőt tovább víve ezt a fonalat, és a mondatából kikövetkeztetem, hogy vagy ő maga a küldetésadónk, vagy csak a kísérőnk lehet.
- Nos, ez nem sokára kiderül. - fejezem be a találgatást.
- Gyere le közénk, hogy mi se unatkozzunk. Mondjuk elmondhatnád, hogy hol vagyunk, és miért vagyunk ott, ahol vagyunk. - szólok fel neki, és mondatom szüneteinél mélyről feltörő morgás teszi nyomatékosabbá mondandómat. Kezdek egy kissé feldühödni a helyzeten. Ideje lenne megtudni miért vagyunk itt, miért lettünk oroszlánok, s ha már itt vagyunk, hadd végezzük már el a feladatot...! Szemem összeszűkül, de semmi más jel nem utal idegességemre. Egyelőre...
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Kedd Dec. 10, 2013 4:19 pm


A fiú még a szép szerű megszólításokra se mozdul, csupán az állát vakargatja mutatóujján található éles karmával. Nem, semmiképpen sem akart lejönni, főleg mások kedvéért nem. Pimasz mosolya és kuncogása talán gyanakvó gondolatokat kelthet, de illedelmesen válaszolt a kérdésekre, amiket a csapat föltett.
- Nem az elsők, de nem is az utolsók. - szögezte le Asasel kijelentését. - Volt már más alkalom is, amikor oroszlánként kellett boldogulnia egyeseknek, de megoldották. Remélem, hogy ti is sikerrel jártok. - itt kuncogott egy sor, miközben másik mancsával hátrébb fésülte sörényét. Judy kérdése magára mutatott. - A nevem Cecil. Ez már nem az a hely, amit ti Horunkának neveztek. Ez a város a játékosok álmaiból és vágyaiból épült, amit a Tervező vezet. Egy barátom álmait és vágyait lovagoltátok meg. Így kerülhettetek ide. Sajnos nem találom őt, már legalább egy hete vagyok itt, de még nem sikerült meglelnem a társamat, mert a város felbecsülhetetlenül nagy, és a környék tele van... ellenséggel. - Habozott. Már maga az is furcsa lehet, hogy nem feltétlenül mobokról beszélt. Habár kétségek gyötörték, Cecilen ezt észre sem vehettétek. Hunyorított egyet, miközben ínyét felhúzva megvillantotta szemfogait a lámpák fényében. Farkánt meglengetve megrázta fejét, és bár először úgy tűnt, hogy ugrásra szánja el magát, mégsem mozdult.
- Hadd halljam a neveteket. - mormolta, meglepő ingerültséggel. Karmával a falon kopogtatott, farkát lengetve türelmetlenül várta a válaszaitokat.

Atoru, mivel nem lett meg a 250 szó, ebben a körben a körben +48-at kell írnod (202 szavas lett). Nomad 500 szóval pótolhat.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Licht on Csüt. Dec. 12, 2013 10:25 pm

//Gondolom én véletlenül csúsztam le a +500 szóról való kiírásról, most mondanám, hogy kihasználhattam volna, de elég jól látható, hogy kimaradtam az előző körből. Very Happy Hát kissé katasztrofális lett ez a szöveg, lehet kicsit sok a szóismétlés, meg kissé kusza a szöveg sorrend.  Rolling Eyes  Ezért elnézést kérnék, de most csak ennyit bírt az agyi kapacitásom. //

Mély álomba merültem, de mintha közben óra ketyegést hallottam volna, majd egy hangos gongszó verte ki a szememből az álmot, miután magamhoz tértem körül néztem és beigazolódott a sejtésem miszerint nem ott ébredünk ahol elaludtunk, még mindig oroszlán alakban voltunk, viszont már jóval könnyebb volt a járás mint eleinte. Egy kivilágított téren voltunk, egy hatalmas falat pedig érdekes mód grafiti díszített, viszont ez teljesen elüt a játéktól, hisz nem abban a korban játszódik a játék maga ahol már grafitival díszítenék a falakat, ha még egy nagy falfreskó lenne még érthető volna, de hogy grafit. Nézelődésem egy eddig ismeretlen hang zavarta meg, a fal tetején volt a hang forrása, oda néztem és egy oroszlánfiút pillantottam meg, aki látszólag élvezi a helyzetet. Két játékos társam szóba elegyedett vele, mármint megszólította, egyikük megpróbálta lehívni a fal tetejéről, még a másik megpróbálta megérdeklődni, hogy mégis kicsoda és, hogy miért is vagyunk itt. Nem igazán tudtam mit kezdeni a dologgal, inkább csöndben vártam az újonnan felbukkant tag válaszát, reakcióját a csapattársaim mondandójára, kérdéseire. Még mindig furcsa volt számomra ez az oroszlán forma, így háttérben maradva próbáltam megbarátkozni a dolgok helyzetévvel és elfogadni a jelenlegi tényállásokat. Nos nem igazán akaródzót lejönni az fiatal oroszlán, de kis gondolkodás után válaszok hagyták el a száját. Megtudtuk a nevét, meg hogy pontosan miféle hely is ez. ~Szóval tényleg valami állom világba csöppentünk, nem gondoltam volna, hogy ilyen helyek is lehetnek a SAO-ban.~ Az fiatal oroszlán tovább folytatta a mondandóját, melyből kiderült, hogy elvesztette a társát és jó ideje vár már ott a fal tetején, említette, hogy hatalmas ez a város és, hogy számtalan ellenféllel találkozhatunk ezen a helyen. ~Na mily öröm hír ez, még normál formámban is nehezen kezeltem a fegyverem és elég ügyetlen vagyok a harcokba, erre itt még ránehezít a dolgokra az, hogy oroszlánformában vagyok.~ Bár ahogy hallottam nem mi vagyunk az elsők akik így jártak, meg hát nem is egyedül kell itt neki vágnom a dolgoknak, ha előttünk lévők is feltalálták magukat akkor nekünk se lehet túlzottan nehéz, ha összefogunk. Bár igaz nem úgy csen a dolog az ellenfeleinkkel kapcsolatba, mintha csak szimpla mobok lennének, végül is ez egy álom világ akármivel összefuthatunk, azért kissé érdekel ez a hely és szívesen felfedezném magamnak, a faladat során biztos lesz is rá esélyem, végére még egész jó emlék is lehet belőle a kezdeti nehézségek ellenére. Majd első megmozdulásra úgy tűnt, hogy Cecil leóhajt ugrani a falról, de mégsem helyette inkább ingerülten mormogta le nekünk a a kérdését, miszerint a nevünk óhajtaná megtudni. Körül néztem vártam, hogy valaki előbb szólal e meg, de végül mégis csak szóra nyitottam a számat és bemutatkoztam az mostanra már csak igen ingerült cimboránknak.
-Az én nevem Licht. És igen csak érdekel az, hogy még is mit kéne itt csinálnunk, miből állna a feladatunk?
Eddigi lapítós hallgatásom megtörve, érdeklődtem a feladatunkról, mert biztos nem beszélgetni hívtak ide, illetve hoztak vagy altattak nem igazán tudom, inkább álomra kényszerítettek minket, hisz ez egy álom világ. Végül Cecil igencsak megkönnyítette a dolgom, hisz így már nekem nem kellesz kitudakolnom a többiektől, hogy ki kicsoda, csak fülelnem kell, hogy kit hogy hívnak. Végig néztem a csapaton és, hát elég érdekes oroszlánok voltunk, az igazat megvallva egy oroszlán kivételével mindannyian eltértünk az ismert nagymacska kinézetétől, hisz legtöbbünk bundája fekete volt, sőt még volt egy tigris csíkos oroszlán is köztünk. Az biztos, hogy elég „színes” egy banda vagyunk, de hát végül is unalmas lenne, ha mindenki szabvány szerint hasonlítana egy oroszlánra. Miután felmértem a csapat felmérést és memorizáltam az „arcokat” kicsit közelebb mentem a falhoz, majd vártam, hogy mindenki befejezze a bemutatkozást, majd válasz kapjak a kérdésemre, majd elkezdjük a feladatot. Bár nem igazán tudtam eldönteni, hogy hány óra lehet, hisz Horunkába sem figyeltem az időt aztán, meg hogy itt mennyi az idő azt végképp nem tudom kideríteni, még válaszra vártam tekintettemmel keresetem az óratornyot ami felébresztett, már ha óratoronyról van szó, mert lehet valami kisebb is, végül nem találtam meg az órát, így tekintetem ismét Cecilre szegeződött, aki még mindig ingerültnek tűnt, én viszont kezdtem egyre inkább unni maga, így ülő helyzetből fekvőbe helyeztem át magam és figyeltem az események folyását, hallgattam a csapattársaim bemutatkozását meg a távolból szűrődő zajokat, annyi feltűnt még ezzel az oroszlán formával kapcsolatba, hogy a szimaton és a hallásom is jobb lett. De arra, hogy komolyabban ki is használjuk ezt, még várni kell, viszont nem hinném, hogy olyan sokat kellene várni rá, gondolom amint befejeződik a bemutatkozós kör, kezdhetünk is vagy legalább a lényegre térünk. ~ Elég furcsa egy feladat ez, talán még is csak valamiféle Álom háborúba csöppentünk.~
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Pént. Dec. 13, 2013 4:40 pm

Cecil? Érdekes neve van egy fiatal hímoroszlánnak. Legalábbis azért érdekes, mert lányos név. Innen ered a Cecília név is, ami olasz is és magyar is. Ha tévednék, akkor javítsanak ki... ja igen, ezt gondoltam, mert ezt azért nem hangoztattam ki annak a személynek, aki még tudna nekünk segíteni a küldetés során.
Akkor ez a hely mégis az álmunkban létezik? Azt mondja, hogy ez a hely a játékosok álmaiból és vágyaiból épült fel egy Tervező nevű alak jóvoltából. Ki lehet ez a Tervező? Mi a dolga? Mik a szándékai? Aztán azt mondta, hogy valami barátjának az álmait valósítottuk meg, de ő ez idő alatt eltűnt, és maga se tudja, hogy merre van. Kereste, de hiába, mert ez a város nagyon nagy és állítólag minden sarkon lehet egy ellenség, azaz mob vagy játékos. Ebből tudtam meg, hogy itt van valami igen nagy probléma. Ha tényleg úgy van, ahogy mondja, akkor nem lenne jó ötlet még sokáig itt ácsorognunk. Nem tudom, én valami kis kétséget láttam benne, de lehet, hogy talán a lámpa fénye miatt van. Azért ne legyünk ebben az egészben annyira biztosak. A feszültség még így is itt körözött a fejünk felett lassan leereszkedő keselyű példájaként.
Az egyik fekete "oroszlány" bemutatkozott, és már fel is tette a kérdést, amit pontosan én is feltehettem volna. Ezalatt megismerkedtem a karmaimmal. Kitoltam, behúztam, majd a körmöket kiélesítettem a falon.
- Judy Noxia. - mutatkoztam be ingerült kérésre. - Ha azt mondod, hogy a város nagy és vannak itt ellenségek, akkor szerintem az lenne a legjobb, ha elindulnánk valamerre, mielőtt erre jön valami igen veszélyes alak, persze, ha mind egyetértünk ebben - tanácsoltam, aztán ülő helyzetből nyújtózni kezdtem, majd felálltam a lábaimra. Most már egész jól tudok mozogni oroszlánként, és lassan hozzászoktam azokhoz az adottságokhoz is, amivel egy oroszlán rendelkezhet. Hallás, szaglás, látás... kifejezetten, mint minden macskafélének. Míg vártam, hogy a többiek is bemutatkozzanak, és mondják a mondanivalójukat, addig belekezdtem egy nagyobb tisztálkodásba. Egy dolog, hogy még bőven van bennem emberi, azért oroszlánként mégsem engedhetem meg magamnak, hogy a bundám mocskosodjon. Időnként muszáj tisztán tartani azt, mert máskülönben a mocsok úgy ráragad a szőrre, hogy aztán leszedni sem lehet utána. Rolling Eyes

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.