[Küldetés] Warrior Cats 2.0

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Pént. Dec. 13, 2013 6:10 pm

Nem mi vagyunk az elsők, de nem is az utolsók. Szóval már mások is jártak már itt. A neve Cecil. Egy barátja álmában vagyunk. A barátját nem találja ebben a városban, ami a játékosok vágyaiból és álmaiból készült, és tartja fent a Tervező, mert hihetetlenül nagy és tele van ellenséggel. Érdekes, hogy nem mobokról beszélt. Majd Cecil ideges lett valamitől, és a nevünket kérte. Kettő lány már bemutatkozott. Az egyiket Lichnek hívják, míg a hülye libát Judy-nak. Egyből tudtam, hogy ez sem több egy büdös amerikainál, aki csoda folytán nem 150 kg. A kis… tyúk javasolta, hogy induljunk valamerre, mielőtt jönne valaki. Pff, ostoba nőszemély.
- A nevem Darkness. – Mutatkoztam be nagy nyugalommal. – A nevemmel ellentétben én nem vagyok az a sötét gonoszkodó idegen, akitől tartani kéne. Én csak egyszerűen azt írtam be felhasználó névnek, ami eszembe jutott, és amit elfogadott a rendszer. – Mutattam a kedves arcomat, már amennyire lehetett oroszlánként. Tuti, hogy a liba gyanakodni fog rám, de egy gyanakvása semmit nem ér, ha többen is inkább bennem bíznak, mintsem a többibe. Talán mégis itt van a célpontom, csak máshol van. Valahogy majd el kell érnem majd, hogy leváljak tőlük, és megkeressem. De igen nehéz, ha ennyien vagyunk, és az egyik gyanakodik mindenre, ami él és mozog. Tekintetemmel körbenéztem, milyenek az utak. Remélem, hogy lesznek kanyarok, vagy mellékutak, amerre mehetek magukra hagyva a többieket. Sose hagytam elrohanni egyetlen célpontot sem élve, most sem tervezném az első félresikerült munkámat véghezvinni. Vajon ezek a marhák mennyire erősek igazából? Egyáltalán hasznosak lehetnek-e számomra?

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Pént. Dec. 13, 2013 9:53 pm

Az oroszlán, válasza után csak még kíváncsibbá tett. Nagyon is meg akartam tudni, hogy mi lesz a dolgunk. Bár biztos vagyok benne, hogy valamiképpen segíteni fog nekünk, (ebből az utolsó hozzám intézett mondatából következtettem) még mindig nem voltam képes megbízni benne. Az egyik lány oroszlán kérdésére válaszolva kiderült a neve a hímoroszlánnak, mely még mindig a fal tetején heverészett. Cecil. Cecil?! De hát az női név...ugye? Márpedig legjobb tudásom szerint az. Na mindegy, ezen nem fogok fenn akadni. Mint szövegéből kitűnik, valóban elhagytuk Horunka faluját. Jelenleg egy álomvilágban tartózkodunk, melyet egy Tervező nevezetű valaki irányít. Tehát csakis a Fehér Oroszlán segítségével juthattunk el idáig, bár ez magától értetődő volt. Azt is elmondja, hogy őt keresi. Már egy hete ezen a helyen dekkol, de még nem jutott sehová. És a város nagy, sőt egyenesen hatalmas, melyet valamiféle ellenségek lepik be. Itt égbe szökik nem létező szemöldököm. Elég sok eddig nem megmagyarázott tényt állít elénk, és elvárja, hogy mindet el is higgyük? Jó az is tény, hogy ellenkezőjét sem lehet bizonyítani....egyelőre. Mogorván állt fel, és követelte neveinket. Az első egy nőstény Lichtként mutatkozott be, és tette fel a leglényegesebb kérdést. Utána Judy jött sorra, aki fülét-farkát behúzva menekült volna mihamarabb, pedig jelenleg nyolcan voltunk. Ekkor szólalt meg a harmadik player, egy bizonyos Darkness, aki erősen bizonygatta, hogy nem olyan sötét, mint a neve is mutatja.
- Érdemes lesz rá odafigyelni! Olyan "embernek" tűnik, aki egy zokszó nélkül átharapja a torkomat egy sötét sikátorban. - vésem eszembe, s ezentúl kellő figyelmet fordítok arra a fekete hím oroszlánra. Feltűnik, amint lopva körbesandít, talán lehetséges menekülési útvonalat keres. Kitudja. Azonban ha rákényszerít, el fogom távolítani az utamból. Amint elmondja mondókáját, előlépek a többi oroszlán körül, megrázom azt a kis sörényemet ami van, majd egyenesen Cecil szemébe nézek.
- A nevem Asasel. Lenne egy pár kérdésem. - majd választ sem várva folytatom. - Hol is vagyunk pontosan? Ki ez a Tervező, és mire képes? Kik, vagy mik az ellenségek? A Te ellenségeid, vagy a miénk is? Ha maga a barátod hozott ide minket, akkor hogy-hogy nem találkoztál vele? És az utolsó kérdésem. Ha azt mondtad, hogy egy "álomvilágban" vagyunk, mi történik akkor, ha itt meghalunk?
Majd miután végeztem mondandómmal, kényelembe helyezem magam, és mindenre kiterjedően figyelek tovább.
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nio on Szomb. Dec. 14, 2013 3:19 pm

Elsőre kicsit sem volt szimpatikus az az oroszlán, aki minket fogadott ebben a környezetben, ami mint említette nem egy amolyan tipikusan SAO-s városka, hanem valakinek az álma. Ami megmagyarázza azt az érzést, pontosabban eseményt, ami idekerülésünk előtt kicsivel történt. Az az oroszlán biztosan ezzel kapcsolatba mondott valamit. Mindegy...
Mindezek után bemutatkozott az egyik játékos kérdésére felelve, és így róla kiderült, hogy Cecilnek hívják, azonban még mindig nem voltam kibékülve a modorával és a pimasz viselkedésével. Mindenesetre, ha már bemutatkozott akkor illik a gesztust viszonozni.
-Én Nio vagyok- mutatkoztam be röviden, majd leültem. Bár már valahogy jobban megy ebben a testben a mozgás és már kezdek megbarátkozni vele, de... valahogy mégsem az igazi. Bár gyerekként sokat járkáltam hasonló formába, játszottam húgommal négykézláb, ez viszont valahogy mégsem olyan. Csak a póz hasonlít, de az érzés egyáltalán nem.
Viszont ami azt illeti... lehet hogy nem tetszik a viselkedése, mégis az igazat megvallva én sem vagyok mindig az a mintadiák vagy micsoda. Vannak nehezebb pillanataim, amikor nem hasonlítok nyugodt, visszafogott önmagamra. És nem mellékesen ebben az álomvilágban, vagy jobban mondva küldetésben csak őt ismerjük egyedül jelen pillanatban... És még most sem tudom mit kér a feladat...
Lehet, hogy meg kellene találni azt a bizonyos elveszett barátot, akiről az imént ejtett szót Cecil? Vagy fel kell fedezni a helyet? Akármi lehet, elvégre egy álomban minden megtörténhet. De talán mivel ez nem az én álmom valahogy félek. Volt már részem rémes küldetésnem, és nem hiszem, hogy kérek belőle megint. Mindenesetre akármi is legyen a feladat valahogy majdcsak megoldjuk.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Vas. Dec. 15, 2013 7:46 pm

Elnézést, a szólimitről nem tudtam ^.^” De akkor bepótolom rendeer

Szóval nem mi vagyunk az elsők, akik ide tévedtek… De akkor hogy-hogy még nem hallottam erről a helyről? Elméletileg a besúgónak tudnia kéne erről a helyről, nem? Ez így egy kicsit gyanús… Szóval ezt a oroszlánt Cecilnek hívják? Karakternévnek egy kicsit különös, de hát nem vagyunk egyformánk. Tehát még alszunk? Akkor ezért nem hallottam erről a helyről! Ellenségek? Szóval mobok vagy ilyesmik? Vagy inkább játékosok?  És ha ez tényleg a barátjának az agyszüleménye, akkor miért nem álmodja azt, hogy ide jön, és akkor itt lesz? Hisz ha arra vágyakozik, hogy ezzel a Cecillel találkozzon, akkor könnyen megtehetné. De akkor ez nem azt jelenti, hogy lehet, hogy nem is barátok? De ez csak egy hipotézis, inkább nem szólok, nehogy még valami történjen velem… Előttem többen is bemutatkoztak, akik közül Darkness volt az egyik leggyanúsabb, hisz sokszor megesik, hogy a kedves külső rút belsőt takar… Legalább is valahogy így mondják. Egy másik játékos, pedig nagyon jó kérdéseket tett fel, olyanokat, amilyenek nekem eszembe se jutottak. Hisz mi van akkor, ha ránk nincsenek veszéllyel azok a bizonyos „ellenségek”? Itt abbahagytam a gondolkodásmenetet és gyorsan bemutatkoztam:
- A nevem Atoru. Kiotóban éltem és a tesómmal együtt kezdtük a játékot, de ő időközben meghalt és azóta szólózok. - hallgattam el, majd visszamerültem a gondolataimba. És ha éppen a bizonyos „barátja” állította az ellenségeket, hogy ne tudjon a közelébe férkőzni? Lehet, hogy mi is ezért vagyunk itt? Hogy legyőzzük ezt a Cecilt? Akkor viszont nem szabad benne bíznunk, hisz az a végünket is jelentheti. Csak hogy egyelőre mást nem tehetünk, mert ha nincs innen valakinek magasabb szintű akrobatika képessége, akkor anélkül nehezen fogjuk elérni, ameddig ott fent van. Úgy hogy inkább egyelőre meghúzódok az árnyékban, mint egy jó árnyharcos és majd ha eljön a tettek ideje, akkor majd megmutatom, hogy mire vagyok képes és kiderítem az igazat erről a helyről.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Szomb. Dec. 28, 2013 12:13 am


A fiú mindenkit körbeszemlélt, miután sor került a bemutatkozásra. Elégedett volt, hiszen még élt valamennyi udvariasság az emberekben, hogyha nem is az igazit, de a neveteket megosztjátok vele. Türelmetlenül nézett le a csapatra, ujjaival a falat ütlegelve. Különösen a kérdések halmaza idegesítette, és az, hogy egy egyszerű útmutatóként kezelték. Ínyét már távolról látszóan is felhúzta, és egy morgással jelezte nemtetszését. Várt egy kicsit, hatásszünet gyanánt, majd féloldalas mosolyt eresztett el, bár szemöldökét még mindig ráncolta. Karmát néhol ki-, néhol behúzta, holmi játszadozás céljából.
- Ha mindenre tudnám a választ, akkor valószínű, hogy említést tettem volna. - mormogta, habár leginkább Asaselben kereste a bűnbakot. - A Tervezőnek köszönhetitek, hogy itt vagytok. Ő felügyeli ezt a helyet, és játékosokat is ideküldi. Fogalmam sincs, miért, milyen célból. Annyit tudok, hogy a hely tele van... - Azonban mire kimondhatta volna, mivel, fülét hegyezte. Ha remek hallásotokra hagyatkoztok, ti is meghallhatjátok, hogy nem is olyan messze valaki vagy éppen valami mozgásban van. Nem csak a léptek zaját, hanem egy bizarr zümmögést is észlelhettek, ami semmiképpen sem embertől származik. Bármi is legyen, Cecil megelégeli a semmittevést, macskamód nyújtózik egy nagyot, és elegáns szökellés közepette leveti magát a helyéről, s már menne is a dolgára. Bár hátat fordít a csapatnak, azért még egyszer visszatekint, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg tartjátok-e vele a lépést.
- Amíg itt vagytok, az ellenségek az álmaitokon lakmároznak. Ezen a helyen az álmok olyan valódiak, mint amilyenek mi mindnyájan. Ha hagyjátok, hogy az álmotokat elemésszék... nos? Az felér egy halálos ítélettel. Sose legyetek abban elég biztosak, hogy csakis mi vagyunk itt! Sose! - Szavai szigorúak voltak, ámbátor gúnyosan mosolygott. Hümmögött egyet, miközben jobb mutatóujját az ajkára biggyesztette, aztán az előbbinél jóval komótosabb tempóban ment tovább, mintha megfeledkezett volna eddigi sietségéről. Lassan eltűnt egy kanyarban, rátok nem várva.

Kérném, hogy jelenlegi pontozásotokat a posztotok végén, spoilerben tüntessétek fel!

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Szomb. Dec. 28, 2013 11:20 am

Odalépkedtem Asasel mellé, és leültem. Mindenki bemutatkozott. Niot már ismertem annyira, hogy megbízzak benne, Asasel és Licht is az az eset, akikkel még egy csapatban is tudnék dolgozni. Azonban ez a Darkness nevű fiú, aki már a kezdetekkor úgy nézett rám, mintha egy rakás trágya lennék, a bemutatkozása így is okot adott arra, hogy gyanakvás és aggodalom hulláma kísérje, bár egyedül látszólag Asasel osztotta ezt a fajta nyugtalanságot, a másik két lánynak még fel sem tűnt valamiért. Amint a gyanús személy most csak Cecilre figyelt, addig odahajoltam a tigriscsíkos füléhez, és ezt súgtam neki: - Ne tévesszük szem elől. Nagyon gyanús nekem a srác. Nem biztos, hogy csak a jutalom kell neki. Láttad, hogy milyen undorító módon néz mindenkire, de leginkább rám? - Több szavam, több kérdésem már nem volt ezután, hanem csak ültem és vártam, hogy mikor ér véget ez a bájcsevej, és tegyünk valamit küldetésünk érdekében.
Cecil nem sokat tud, annyit elmondott, hogy a Tervező miatt vagyunk ebben az álomvárosban, mert talán valami terve van velünk. Nem lehet, hogy a Tervező maga a fehér oroszlán volt, aki az álomba küldött minket? Egyelőre ő állhat csak a fehéroroszlán-gyanúsak listáján. Aztán a kis fiatal oroszlán fülelni kezdett. Bár nincs hallás jártasságom, hála annak, hogy az isten megáldotta a macskákat kagylófülekkel, még így is hallottam nagyon apró neszben valami(k) vagy valaki(k) közeledését. Aztán Cecil leugrott és szigorúan figyelmeztetett minket, hogy az itt kóborló ellenség (legyen akár játékos vagy akár mob), az álmainkból táplálkoznak, amíg itt vagyunk, és ha engedünk ennek, akkor nincs más számunkra, csak a halál. Meg kell találnunk az eltűnt barátját. Ez biztos. Aztán a vezetőnk elindult lassan, majd befordult az egyik sarkon. Ha nem akarunk lemaradni és eltévedni, tartani kell vele a tempót. Ha mindenki kész volt az indulásra, akkor menet közben már Nio mellé szegődtem. Úgyis már jó ideje beszélni akartam vele a dologról, amiről mindenképpen tudnia kellene, akár jól fogja fogadni, akár rosszul fogja érinteni. Nem akarok neki fájdalmat okozni, de jobb, ha tőlem tudja meg, minthogy egy rossz ember vesse a szemébe, vagy lássa. Ez utóbbiak még annál is rosszabbak. Ha Yuichi legalább elém állt volna, vagy küldött volna nekem egy MP-t, akkor nem borultam volna ki pár nappal ezelőtt.
- Nio, beszélnünk kellene. Yuichiról - mondtam neki komolyan, de bűnbánóan. Intettem, hogy egy kicsit maradjunk le, mert nem akarom, hogy hallgatózzanak. Nem akartam kerülgetni a témát, rögtön a lényegre tértem, mert hamarabb túl akartam esni rajta. - A fiú, akit te szerettél, megcsalt téged egy másik lánnyal... és mindkettőtöket eldobott miattam. Rosszul érzem magam miatta, de nagyon szerelmes voltam belé, mellette képzeltem el az életem hátralevő részét. Ő is "elméletileg" jobban szeretett engem még nálad és a másik lánynál is. Aztán meg engem is eldobott egy céhtársamért, akinek még mindig nem bírom megbocsátani. Még mindig együtt vannak, de nem hiszem, hogy sokáig. Ayani csak egy kislány, és Mirika lelkes talpnyalója, Yuichi meg nem akarja annyira elkötelezni magát. De mégis összetört a szívem, és majdnem öngyilkos is lettem. Már megbűnhődtem lelki szenvedéseimmel, de nem várom el, hogy megbocsáss nekem. De mégis... nagyon sajnálom és bánom. Nem akartalak megbántani téged. Csak azért mondtam el neked mindezt, mert nem akarom, hogy úgy járj, mint én majdnem. Meg hát jogod van tudni erről, hiszen te is nagyon szeretted őt.
Aztán szomorúan lehajtottam a fejemet. Csak szemszögből figyeltem a lányt, hogy fogja fogadni mindazt, amit elmondtam neki Yuichiról és csalásairól. Ha Nio is annyira megbántódik, hogy öngyilkosságra veti magát, és ha ez sikerülne is neki, az az én hibám lenne. És ebben még lenne is igazság.

/Niohoz fűzött szavaim négy szem és négy fül közt folyik, tehát ne hallgatózzatok Very Happy/

Spoiler:
jelenlegi statom bónuszokkal 13. szinten

Élet: 18 (75 hp)
Fegyverkezelés: 16 (+5)
Erő: 16 (+14 )
Kitartás: 8 (+6)
Gyorsaság: 17 (+11)
Speciális képesség: 7


A hozzászólást Judy Noxia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 29, 2013 12:01 pm-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Szomb. Dec. 28, 2013 5:51 pm

Elég csekély, és epés válasz kíséretében adta tudtunkra saját bizonytalanságát Cecil. Felém intézett mérgelődése inkább tűnt számomra a saját maga civódásának. Azonban, mint tőle kiderült, hogy amint végeztünk a jelenlegi küldetésünkkel, ez a bizonyos "Tervező" lesz az, aki kipenderít az álomból. Viszont azt furcsállom, hogy nem tudja, miért küldi ide az embereket. Pedig azt állította, hogy nem mi vagyunk az elsők, mióta itt van, így tudnia kellene az okát a játékosok ittlétének. Még mindig elég sok a megválaszolatlan kérdés, de ezekre majd úgy látszik személyesen kell fényt derítenem. Addig viszont be kell érnem az ő vezetésével. Füleim behúzom, csíkos farkam testem körül sertepertél, de azért lehajtom fejem, lássa, elfogadom vezetőként. Legalábbis egyenlőre. Mikor az ellenségekről kezdett el beszélni, mondata félbeszakad, és fülelni kezd. Saját füleim is kiélesednek, és radar módjára körbekémlelnek, ide nem illő zaj után kutatva. Az egyik irányból meg is hallok valami furcsa zümmögés szerű hangot, mely engem leginkább egy rovar, vagy darázsraj hangjára emlékeztet. Cecil nem is folytatja, nyújtózik egyet, mint aki elgémberedett végtagjaiba akarja felébreszteni a vért, és már indulna is. Ekkor odasétál mellém a Judy néven bemutatkozott oroszlán, letelepedik, és míg mindenki Cecilre figyel, gyorsan belesúgja közlendőjét fülembe. Egyetértésem jeléül, csupán egy halk, torokból feltörő morgást hallatok. Fejem egy kissé megemelem, szemem Darkness-t fixírozza, aki épp indulni készült Cecil után, és úgy válaszoltam alig hallhatóan Judy-nak.
- Igazad van. Érdemes lesz szemmel tartani. Én hátul maradok és figyelni fogom, nehogy bármi ostobaságot csináljon. Judy, nem tudjuk mire képes, és mi a célja, tehát légy résen! - mondom még neki, aztán magam is felpattanok fektemből, és a sort bezárólag megyek a többiek után. Judy hozzá társul Nio-hoz, és valamiről sutyorog neki, talán épp figyelmezteti őt is. Ami nem is lenne probléma, hiszen nem tudhatjuk mi vár ránk. Ha valaki megbontja az összetartást, és különválunk egymástól, nem biztosíthatom senki testi épségét. Mint kiderült az "ellenség" a mi álmainkból táplálkozik, így meg is halhatunk bizonyára. Azonban míg akaratom erős, nincs mitől félnem. Cecil befordult egy sarkon a többiek szorosan a nyomában, én pedig egyre idegesebben vártam, mi fog történni mindezek után.

_________________
Pontjaim. Ami zárójelben van, az már az új felszerelés, és csak a futó küldetések, és küzdőterek (kivéve Hermit ellen) után számítanak.:

Élet: 8 (40HP)    
Fegyverkezelés: 12   (+3) 
Erő: 7+1      (+5.5)
Kitartás: 5     (+2)
Gyorsaság: 15     (+2)
Spec. Képesség: 4     (+2)
Páncél: 4             Páncél: 9Felszerelés az új itemeimmel.:

Kezdő ruha(felszerelt, 2páncél)
1x Kezdő kés(felszerelt, +0.5erő)
Árnyszúró Bicska (felszerelt, +2Erő; +2Spec.Képesség; +1Kitartás)
Vassisak (felszerelt, +7páncél)
Mokaszin (felszerelt, +3fegyverkezelés; +2gyorsaság)
Szakadt Köpeny (felszerelt, +1kitartás)
Arany Gyűrű (felszerelt, +3Erő)
1xKezdő Kés (+0.5Erő)


hazatérés kristály
1x mini potion (5hp)


Színek:

#585858 - szürke, melyet elbeszélésre használok.
#660000 - sötétvörös, párbeszédhez.
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Nio on Vas. Dec. 29, 2013 9:35 am

A küldetés percről percre egyre furcsább lett, bár még nem volt részem sok küldetésben, mégis már most így az elején valahogy rendhagyóbb volt, mint a többi. Nemcsak a macskaforma, de az hogy hol vagyunk... szóval őszintén az egész. Bár a maga nemében minden küldetés egyedi. Mindenesetre...
Cecil maga sem tudott sokat mondani jelenlegi helyzetünkről; valami tervezőt említett és hogy valami álomban vagyunk. Sajnos a jelenlegi helyzet számomra igencsak zavaros és még nem tudom a részleteket hová rakni. Remélem idővel kiderül. Viszont nem is tudta végig mondani azt a kevés segítséget sem teljesen, mivel valami félbeszakította. Valami ami az ellenségünk. Ez nem csak Cecilen látszott, még én is hallottam, mikor el kezdtem fülelni. Nem tudom mi lehetett pontosan a zaj forrása, de van egy tippem, hogy nem barátkozni akar.
Mindezek után Cecil végre lejött a falról, és egy gondolat után elindult valamerre a helyszínről. Nem tudtam merre megy, de szerintem nemcsak én voltam így vele. Azért mégis jobbnak láttam követni. Régen voltak rémálmaim, és talán már nem is félek tőle, de ki tudja, mit is rejtegetek fejemben amiről nem is tudok. Nem tudom ugyan mitől félek, de olyan nincs hogy senki sem fél semmitől.
E gondolatok után felálltam és Cecil nyomába szegődtem tisztes távolságba. Kicsit kezdek bízni az oroszlánban, viszont a modora még valahol nem stimmel. És az sem kerülendő, hogy itt van ebben a világban egyedül ki tudja mióta, mégis alig tud valamit mondani. Lehet, hogy titkol valamit? Mindenesetre volt már olyan kalandban részem, ahol egy olyan alakból lett ellenség, akiről nem is gondolná az ember. Mindenesetre tényleg nem szabad fél vállról venni a helyzetet. Ki tudja mi vár itt ránk a következő sarkon. Résen kell lenni, az biztos.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Vas. Dec. 29, 2013 3:07 pm

Az a Judy nevű szajha észrevette, hogy nem úgy nézek rá, ahogy elvárja. Mit képzelt, hogy fogok majd ránézni? Mint valami gyönyörűséges királynőre, mikor csak egy nyomorult kis senki káposztalével az agya helyén? Szánalmas a gőgössége, az biztos. A szülei is biztosan örömtáncot járnak, amiért megszabadultak ettől az embernek csúfolt csövesnek valótól. Már most sustorog az egyik hím oroszlánnal. Biztos azt hiszi, hogy az majd, nos, mondjuk úgy, hogy eltölt majd vele egy bizonyos estét. Hacsak a fiúnak nincs ízlése, akkor biztos a rákba fogja elküldeni majd. A másik két lány is ostoba plázacicák, akiknek az sem tűnne fel, ha itt helyben megölném Cecilt a pimaszságáért. Az említett személy Asasel-ben kereste a bűnbakot, miközben tovább mondta az információt. Hogy a tervező miért küld ide játékosokat, milyen célokból, nem tudja. Mielőtt mondta volna, hogy mivel van tele a hely, fülelni kezdett. Mintha hallott volna valamit. Valaki mozgott a léptek zajából következtetve. És még bizarrnak mondható zümmögést is lehet hallani, ami biztos nem embertől származott. Még elmondta, hogy az ellenségek itt az álmainkból lakmároznak, ami felér egy halálos ítélettel, ha hagyjuk. Szívből remélem, hogy Judy amilyen ostoba, hagyni fogja, jót tenne a halálával a világnak. Kitaláltam valamit. Odamentem Licht-hez, és halkan suttogtam neki, nehogy más meghallja.
- Nem azért, hogy megijesszelek vele, de szerintem óvakodj Judy-tól. Olyannak tűnik, aki képes lenne egymásra ugrasztani a játékosokat, hogy csak az övé lehessen a jutalom. Már most az ujja köré próbálja csavarni Asasel-t, azt a tigris csíkosat, és ki tudja, mire akarja majd rávenni. És Nio-nak is suttog valamit, de nem hallottam, hogy mit. – ha reményeim szerint beveszi Licht, akkor kész is van a liba befeketítésének kezdete. Bár kíváncsi vagyok, hogy hogy reagál majd arra, hogy az egyik társától tartania kell. Majd miután hiába vártam, hogy Asasel meginduljon, én mentem utolsó előttinek, hogy ne gyanakodjon rám még jobban.


//Licht-hez fűzött szavaimat csak Licht hallja, szóval én is kérném, hogy ne hallgatózzatok. Köszönöm szépen az együttműködést.Smile//


Pontozás, felszerelés:
Élet: 7 - 35HP
Fegyverkezelés: 7 +4
Erő: 7
Irányítás: 7
Kitartás: 7
Gyorsaság: 13
Speciális képesség: 7
Páncél: +2

Felszerelés:
- Ősi Pók Emblémás Íj (+4 fegyverkezelés)
- Kezdő Ruha (+2 páncél)

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Licht on Vas. Dec. 29, 2013 6:49 pm

Cecil mindenkit körbe mért miután bemutatkoztunk és látszólag elégedettnek tűnt, de nem sokáig, nem igazán örült a neki feltett kérdéseknek, majd kifejtett, hogy ha tudná mi folyik itt vagy egyé információval tudna szolgálni elmondaná. Belekezdett újfent abba a mondandójába is, hogy itt rengeteg ellenség van, de újfent nem derült fény arra, hogy miféle ellenségek ezek, mivel valami vagy valaki mozgásba lendült a távolban vagy közelben és ezzel félbe is szakították Cecilt, aki egyből indulni készült. A zajok hallatán én is feltápászkodtam a földről, közben pedig oda jött hozzám Darkness és elmondása szerint nem azért, hogy megijesszen, de vigyázzak Judy-val, mert képes lenne itt összeugrasztani mindenkit. Egy kissé érdekes fintor ült ki az arcomra, közben pedig Judyra pillantottam és erőst gondolkodtam azon, hogy most melyikükkel is kéne vigyázni. ~ Pont az mond ilyeneket, aki már rögtön a neve kimondása után mentegetőzött azzal ,hogy a nevének nincs köze a személyiségéhez. Bár senkit se ismerek így nem rangsorolok senkit sehová, majd eldőlnek még a dolgok csak nehogy fejfájás legyen a vége számomra.~ Bár így összeméregetés közben feltűnt, hogy ez a kettő kiszúrta magát egymásnak és biztos, hogy mindenki figyelni fog a másikra, de hát nem lehet mindig mindenki jóba ez van, nekem is vigyáznom kell, ha nem akarok komolyabb problémát pluszba a nyakamba.
-Rendben, majd oda figyelek rá.  
Bár nem volt valami meggyőző a válaszom, de többre nem futotta, nem akartam senkivel se rosszba lenni vagy ilyesmi, végül is csak együtt kellene dolgoznunk, így jobb ha meghúzom magam és igyekszek úgymond semleges maradni, bár idővel úgy is elfogom hagyni ezt az álláspontom, hisz a körülöttem lévők is eléggé egy röghöz kötötték ki magukat és hát így nem egyszerű semlegesnek maradni. Közben Cecil megindult, de még előtte annyit mondott, hogy itt minden valóságos és, hogy az ellenségek az álmainkból lakmároznak vagy ilyesmi, az biztos, hogy lépést kel vele tartanunk, bár nem igazán várt ránk és lassan el is tűnt az egyik kanyarban.

Pontok, Felszerelés:

Pontok:
Élet: 16 (HP: 80)
Fegyverkezelés: 8
Erő: 8 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: (+2)

Felszerelés:
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Futó Kasza (+3 erő +3 gyorsaság)
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Hétf. Dec. 30, 2013 8:19 pm

Miután mindenki bemutatkozott, megint csak elkezdtem töprengeni. Mi van akkor, ha van köztünk rossz szándékú játékos? Hisz ő akár a végünket is jelentheti. Sose voltam az aki hitt az első benyomásban, hisz mindig rosszul gondolkoztam. De most egyelőre mást nem tehettem. A legtöbbjükkel simán tudtam volna csapatban dolgozni, csak az egyikük volt egy kicsit fura nekem. Az az oroszlán, akit Darkness-nek hívnak. Hisz minek választ olyan nevet, amiért magyarázkodnia kell? De lehet hogy tévedek. Aztán arra lettem figyelmes, hogy Cecil a Tervezőről beszél. Talán Kayaba Akihiko-ra gondol? Vagy a barátjára, aki talán az ellensége? Mindegy is, eleget gondolkodtam és már kezdett fájni. A tesóm most biztos azt mondaná, hogy mindenkinek az fáj ami a leggyengébb. De ő már kijutott ebből a világból. Majd újból felfigyeltem valamire: Cecil félbehagyta a mondatát és fülelni kezdett. Én is fülelni kezdtem és valami zümmögésre figyeltem fel. Méh vagy darázs lehetett és úgy tűnt a nagyobb fajtából, hisz még nem láttuk, de hallottuk már. Ezután Cecil megindult, mi pedig utána. Majd azt láttam, hogy Judy Nio mellé szegődik és beszélget vele. És így visszagondolva, mintha a többiek is beszélgettek volna. De velem nem beszél senki. Kihagytak :(Ennyit arról a reményemről, hogy megbíznak bennem. Pedig még Darkness-szel is szóba állt az egyik lány, igaz a fiú ment oda hozzá. Judy pedig úgy látszik már ismerte a Nio nevű oroszlánt, hisz elég sokáig beszélgettek. Habár mindegy is, amúgy se vagyok az a túlságosan társasági lény, inkább anti-szociális személyiség vagyok. Csak az a gond, hogy kíváncsi is vagyok. Így kullogtam egyedül, magányosan.
Pontok:
Élet: 10 (50 hp)
Fegyverkezelés: 9 (+6)
Erő: 7 (+1)
Kitartás:8
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7
Páncél: (+2)
Felszerelés:
2x Kezdő kés (2x 0,5 erő)
Kezdő ruha: (+2 páncél)
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Kedd Dec. 31, 2013 2:07 pm


Ahogyan befordultok a sarkon, egy szökőkutas térre érkeztek, Cecil azonban eltűnt - pontosabban újból egy ház tetején láthatjátok, hátsó lábait komótosan lógatta lefelé. Állát bal mancsával támasztotta meg, és vigyorogva nézett le rátok. Jobb mutatóujjával egy bizonyos pontra mutatott. A szökőkútból víz helyett lila, furán csillogó füstképződmény jött elő. Egy perc erejéig egy tömbben lebegett, aztán három embernagyságú alakot vett fel. Ezt követően lassacskán három mob állt előttetek, támadástól meg nem riadva, fejük fölött a nevükkel.


Ha valamelyikőtöknek feltűnne, hogy Cecil meg se mozdul, ő csupán kuncog egyet, majd teljes magabiztossággal, gátlás nélkül jelenti ki:
- Engem nem bántanak a kicsikék, nem adom meg az okot rá. Azokat támadják, akik álmodoznak. Nektek viszont jobb lesz vigyáznotok! - a végét dalolva csépli el, és miközben ti a harcra készültök, unottan ásítva nézegeti a karmait. Feltűnhet nektek, hogyha megpróbáljátok fegyvereiteket ebben a formában használni, különös melegség jár át rajtatok: pont amikor a fehér oroszlán az arcotokba lehelt. Lehet-e köze a dologhoz? Nincs időtök tanakodni, harcra fel!

Judy (Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Judy
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3
Asasel (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3
Darkness (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3
Nio (Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3
Atoru (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3
Licht (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Álomfaló A1
Álomfaló A2
Álomfaló A3

Harci körök következnek, ahol nem kötelező a 250 szó! Megkérnélek benneteket, - amellett, hogy mindenki jelezze már a pontjait (Asasel!) - hogy ne szó szerint írjátok le ugyanazt, amit én a mesélésben. Törekedjetek a kreativitásra (persze tisztelet a kivételnek)!

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Noxy on Szer. Jan. 01, 2014 8:51 pm

//Mivel Nio nem írt kommentet a legutóbbi posztomhoz, amiben Judy beszélgetést kezdeményezett vele, addig úgy leszek kénytelen beírni, hogy a lány valamiért oda se figyelt rá. :)Bocsi előre is Nio, ha egy kicsit bántónak fogod találni a Judy Nioról írt véleményét. //

Valami itt nem teljesen oké, de nagyon nem. Egyrészt Darkness odament, és súgott valamit a Licht nevű lánynak, közben felém sandított szemeivel. Talán valami olyasmit mondott neki, amivel bizonyára felbolygathatja a csapatot. Látom, amit látok, folyamatosan szemmel tartottam menet közben mindent és mindenkit, főleg Darkness minden lépését, miután eleget tettem Asasel kérésének.
Másrészt ott van Nio. Vagy süket, vagy ennyire beleveszett a maga kis világába, vagy ennyire megharagudott rám, vagy csak egyszerűen lovak módjára máshová figyel. Micsoda modortalanság (persze, ha a legutóbbi állna a háttérben). Én meg itt teszem ki a lelkem azért, hogy elmondhassak neki mindent Yuichi dolgáról, és erre egy ilyen jellemű "ignorálást" kaptam... az érthető, ha hallotta mit mondtam, és ezért mérges lett mindenkire, aki "szerelme körül" forgott". Érthető és jogos. De ha annyira magával vagy mással van elfoglalva, hogy egy ilyen fontos dolgot meg se hallgasson, az azért már sértő. A japánoknál ez nem így működik, tudom jól, ki már négy öt évig élt Tokióban.
- Azzal a Darkness nevű fiúval azért jobb, ha vigyázol, persze, csak ha hallottad, miket mondott magáról - mondtam utolsó szó jogán, aztán magára hagytam a lányt.
Végül otthagytam a lányt, és mikor mentem, egyszer csak azon kaptam magam, hogy ott sétálok a másik fiú mellett, aki Atorunak hívnak. Úgy tűnik, nagyon egyedül érezhette magát, bár nem tűnt annak az alaknak, aki nagyon szívesen lenne társaságban, legalábbis ránézésre olyan.
- Csatlakozhatok hozzád? - kérdeztem tőle, és mikor igent mondott, akkor ott sétáltam mellette. Ha nemmel válaszol akkor, kicsit lemaradok, hogy felzárkózzam Asaselhez. Abban az esetben, hogy ott mehettem mellette, gondolkoztam, hogy vajon megpróbáljak-e vele beszélni valamiről. Végül úgy döntöttem, próba szerencse, és indítványoztam a csevejt. A nemleges válasz esetén a lenti szavakat Asaselnek mondom.
- Mit gondolsz erről a világról? Nekem itt minden bűzlik, és úgy tűnik, némelyik csapattársunkban sem bízhatunk, még a barátainkban sem. Az a lány, akivel beszéltem, már rég ismerjük egymást, de most hozzám se szólt, pedig egy barátjáról meséltem neki szomorú dolgot. Nem értem, hogy miért kell így mindenkinek egymás ellen fordulni, mikor csak összefogva juthatunk ki a SAO-ból.
Hirtelen háztetőn találtam Cecilt ugyanabban a pozícióban, mint korábban a falnál, aztán a szökőkút füstjeiből, melyek magából a szökőkútból jöttek, lassan felvették három mob alakját. Cecil szavai kicsit sértésként értek, mikor kijelentette, hogy nem ad okot arra, hogy segítsen a harcban, de fontos információ volt, hogy ezek az akármik/akárkik csak azokat támadják, akik álmodnak. Ám most harcolnunk kell ezekkel. Mikor használnám a fegyvereimet, furcsa meleg érzést éreztem. Ugyanazt az érzést, mikor a fehér oroszlán ránk lehelt. Majd ráér akkor ezen gondolkozni, ha legyőztük őket.

//Egymás után támadom az Álomfaló A1-et és az A2-öt késenként 18-as sebzéssel, azaz egy-egy mobra 2x18-al sújtok le//

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Szer. Jan. 01, 2014 9:00 pm


Álomfaló A1-2-3 3x5-öt sebez Judyba.

Álomfaló A1: -36 HP (zöld);
Álomfaló A2: -36 HP (zöld);
Álomfaló A3: full HP;

Judy Noxia: 75 HP, 20 páncél
Asasel: 40 HP, 4 páncél
Nio: 55 HP, 11 páncél
Darkness: 35 HP, 2 páncél
Licht: 80 HP, 2 páncél
Atoru: 50 HP, 2 páncél

Asasel jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Asasel on Csüt. Jan. 02, 2014 3:52 pm

//Elnézést kérek, azt hittem ti is látjátok az aláírásban a pontjaimat. Javítottam. Még valami: Ez lesz az első harcom mióta játszok, tehát még nem igazán értem a lényegét, ha rontok valamit kérném kijavíttatni magam. köszönöm a türelmet előre is!//

Mint sereghajtó bandukolok komótosan a többiek után. Judy próbált beszélni Nio-val, de mintha csak egy falnak szövegelt volna, a lány úgy tűnt, semmit nem fogott fel a beszédéből. Ezután Judy otthagyta a lányt, és a hátrébb lévő Atoru néven bemutatkozó, zárkózott fiúval próbált beszélgetést kezdeményezni. Amennyiben sikerült neki, akkor egy hirtelen ötlettől fogva, felzárkózok Darkness mellé, és úgy, hogy a többiek ne hallják mondandómat, a következőt közlöm vele:
- Remélem jól átgondoltad a helyzetünket. Ugye tudod, ha most lelépnél, vagy bármivel is akadályozni akarnád a küldetésünket, akkor nem várt eseményeket zúdítanál a nyakadba?! És ha itt eltűnsz, vagy elmenekülnél, akkor soha nem jutnál ki innen. Ugyanis csak a küldetés végeztével fogunk tudni kijutni erről a helyről. Jól gondold át, mit cselekszel, mielőtt lépsz. Szerintem nem akarsz egész hátralévő életedben másnak az álomvilágában kajtatni. És szólok előre! Ha valakit megtámadsz a csapatunkból, egy szó nélkül megöllek, és nem fog zavarni ha "bepirosodok"! Tartsd észben! - majd otthagyom, hadd gondolkozzon el a dolgon.
Amennyiben nem sikerül Judy-nak beszélgetnie a fiúval, és odajön hozzám, így felelek szavaira:

- Attól függ melyik világra gondolsz. Ha arra amelyikben most leledzünk, akkor nem sok mindent, bár az azért zavar, hogy ha akarnánk sem tudnánk kijutni, míg el nem végezzük a küldetést. Legalábbis szerintem nem tudjuk addig elhagyni ezt a helyet. A lány eléggé magának valónak tűnik, de mivel nem tett eddig semmi rosszat, így nincs okom negatív érzelmeket táplálni iránta. - utolsó mondatára rossz indulatúan morranok egyet. - Szerintem nincs igazad abban, hogy csak összefogással lehet kijutni innen. Ha elég erős leszek, magam fogom bevégezni az utolsó boss-t. Természetesen, még így kezdőként, lehet hogy nagyképűen hangzik, de ez a tervem. - fejeztem be a beszélgetést, és lemaradtam kissé, hogy ismét szemmel tarthassam Darkness-t.
A sarkon befordulva egy teret pillantok meg, közepén szökőkúttal. Hirtelen nem látom Cecil-t, de felpillantok egy házra, és meglátom, amint nagy nyugalmában heverészik a tetején. Mutatóujja helyén lévő karmával egy irányba mutatott nekünk. Odapillantva meglátom, hogy a szökőkútból, melyből víznek kellene jönnie, valami lilás színű, gáz halmazállapotú füstképződmény tör fel. A gázra nem jellemző módon azonban ez a valami egy darabban lebegett egy darabig a kút felett, majd lassan alakot változtatva, három részre osztódik, és egy emberformájú mobbá változik tovább. Cecil megjegyzésén felszalad a szemöldököm, és sejtésem beigazolódni látszik, hogy nem bízhatunk meg benne. Ahogy előhúznám inventorymból a késeimet, valami furcsa melegség árasztja el a testemet, hasonlón ahhoz, mikor a Fehér Oroszlán elaltatott minket, de nem történik semmi. Értem, tehát nem leszünk képesek fegyvert használni. Aztán beugrik, hogy mindannyian oroszlánokká "vedlettünk", és így fegyvereink is mindig kéznél, akarom mondani mancsnál vannak. Megcsattogtatom agyaraimat is, és egy majdnem emberi mosollyal nyugtázom, hogy állkapcsommal képes vagyok szinte bármit átharapni. Judy már meg is indult, így magam is kiengedve karmaimat száguldok a célpont felé. Mivel Judy az első kettőt ütötte, így magam is rájuk célzok.

// Azt hiszem Judy azért tudta ütni mindkettőt, mert többszörösen gyorsabb náluk. Ha magam is képes vagy erre akkor, hozzá hasonlóan, Álomfaló A1-et és Álomfaló A2-öt  késenként 5-ös sebzéssel, így 2x5-öt ütök mindkettőbe, ha talál. Ha nincs akkor gyorsaságom, hogy mind a kettőt támadjam, akkor csak A1-et támadom mindkét késsel, így 2x5 sebzést víve be, amennyiben talál.//

_________________
Pontjaim. Ami zárójelben van, az már az új felszerelés, és csak a futó küldetések, és küzdőterek (kivéve Hermit ellen) után számítanak.:

Élet: 8 (40HP)    
Fegyverkezelés: 12   (+3) 
Erő: 7+1      (+5.5)
Kitartás: 5     (+2)
Gyorsaság: 15     (+2)
Spec. Képesség: 4     (+2)
Páncél: 4             Páncél: 9Felszerelés az új itemeimmel.:

Kezdő ruha(felszerelt, 2páncél)
1x Kezdő kés(felszerelt, +0.5erő)
Árnyszúró Bicska (felszerelt, +2Erő; +2Spec.Képesség; +1Kitartás)
Vassisak (felszerelt, +7páncél)
Mokaszin (felszerelt, +3fegyverkezelés; +2gyorsaság)
Szakadt Köpeny (felszerelt, +1kitartás)
Arany Gyűrű (felszerelt, +3Erő)
1xKezdő Kés (+0.5Erő)


hazatérés kristály
1x mini potion (5hp)


Színek:

#585858 - szürke, melyet elbeszélésre használok.
#660000 - sötétvörös, párbeszédhez.
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 02, 2014 3:53 pm

The member 'Asasel' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Szomb. Jan. 11, 2014 7:52 pm


Bár úgy sem talált, így akinek nem tiszta: oroszlánként ugyanúgy a fegyvereteket kell forgatnotok (kreativitás!), különben a sebzést úgy veszem figyelembe, mintha azok nélkül, ököllel sebeznétek! Asasel, a gyorsaságod kisebb Judyénál, így csupán egyszer támadhatsz. A sorrend fel van tüntetve az előző oldalon, s ahányszor a neved fel van tüntetve, annyiszor támadhatsz.

Álomfaló A1-2-3 3x5-öt sebez Judyba.

Álomfaló A1: -36 HP (zöld);
Álomfaló A2: -36 HP (zöld);
Álomfaló A3: full HP;

Judy Noxia: 75 HP, 5 páncél
Asasel: 40 HP, 4 páncél
Nio: 55 HP, 11 páncél
Darkness: 35 HP, 2 páncél
Licht: 80 HP, 2 páncél
Atoru: 50 HP, 2 páncél

Darkness jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Jan. 12, 2014 2:29 pm

Na tessék, egyből ellenfelek. A szajha és az egyik ágyasjelöltje máris támadt, csak amilyen marhák, nem egyre koncentráltak, hanem kettőt támadtak. Nagy nehezen megoldottam, hogy lét lábra üljek, és a mancsaimat nehezen használva kilőjek egy nyilat.

//az 1# Álomfalót, találat esetén 10-et sebzek belé (Erő fele+Irányítás értéke)//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 12, 2014 2:29 pm

The member 'Joey Chrome' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Darkness on Vas. Jan. 12, 2014 2:32 pm

//Joey az én multim, és véletlenül azzal voltam, miközben ideírtam. Elnézést kérek érte, remélem még beleszámít!//

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Kedd Jan. 14, 2014 6:51 am


Álomfaló A1-2-3 3x5-öt sebez Judyba.

Álomfaló A1: -46 HP (sárgászöld);
Álomfaló A2: -36 HP (zöld);
Álomfaló A3: full HP;

Judy Noxia: 65 HP,
Asasel: 40 HP, 4 páncél
Nio: 55 HP, 11 páncél
Darkness: 35 HP, 2 páncél
Licht: 80 HP, 2 páncél
Atoru: 50 HP, 2 páncél

Atoru jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Atoru on Kedd Jan. 14, 2014 8:24 pm

Egyedül bandukoltam a többiek között, amikor egyszer csak a Judy nevű oroszlán lépett mellém és megszólított. Végre valaki *-*- csillant fel a szemem.
- Persze, nyugodtan gyere! – válaszoltam a lánynak. Elkezdett kérdezgetni, én pedig válaszoltam.
- Az biztos, hogy Kayaba Akihiko valami őrült zseni lehet. Hisz létrehozott egy világot, azonban nem az emberek szórakoztatására, ahogy a legtöbb számítógépes játékkészítő. Uralkodni akar rajtunk, legalább is így gondolom. - majd csöndesebbre vettem a szót - Ami pedig a többieket illeti, nos, egyetértek veled. Nem értem, hogy néhány játékos miért a saját céljait helyezi előtérbe. Hisz nem hiába nem játékos csapatok küzdenek egymással, mint a legtöbb MMORPG-vel. Itt a játékosoknak mobokkal kellene harcolni, nem pedig egymással. – utalok itt a vörös játékosokra. Aztán valamit észrevettem a szemem sarkából hogy valami sárga „folt” felugrik egy háztetőre. Majd egy közeli kútból egyszerre 3 mob jött ki. Tudhattam volna, hogy Cecil nem fog ilyenkor segíteni. Minden esetre támadásba lendültünk. Judy volt a leggyorsabb, így ő támadott először. Majd Asasel és Darkness támadt.
- Itt az én időm. – mosolyodtam el és elővettem a késeimet. Fura érzés volt. Valami ismerős bizsergés fogott el, amit már régebben is éreztem. Sokat nem foglalkoztam vele, inkább rátámadtam az első Álomfalóra.


// Ha talál akkor 2x8 (16 ) sebzést kap az Álomfaló-A1//
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 14, 2014 8:24 pm

The member 'Atoru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Phobos on Szer. Jan. 15, 2014 3:22 pm


Álomfaló A1-2-3 3x5-öt sebez Judyba.

Álomköd kieresztése (1/3);

Álomfaló A1: -64 HP (sárga);
Álomfaló A2: -36 HP (zöld);
Álomfaló A3: full HP;

Judy Noxia: 50 HP,
Asasel: 40 HP, 4 páncél
Nio: 55 HP, 11 páncél
Darkness: 35 HP, 2 páncél
Licht: 80 HP, 2 páncél
Atoru: 50 HP, 2 páncél

Licht jön.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Licht on Szer. Jan. 15, 2014 3:43 pm

Futottunk Cecil után, majd megállt és kijelentette, hogy őt nem bántják az ellenfelek, de minket annál inkább és nem úgy nézett ki, hogy segíteni akarna nekünk. A támadások nagyja lement, most már csak nekem kéne valahogy megoldanom, hogy használhassam a kaszám. Megpróbáltam megfogni, de nem sikerült, így a számba vettem a kaszát és úgy rohamoztam meg az ellenfelet.

//Támadom az Álomfaló-A1-et, ha talál akkor 11 sebzést kap.//
avatar
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Warrior Cats 2.0

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.