[Küldetés] Bunmei Legenda

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Vas. Jan. 05, 2014 6:31 pm

Mikor megszólaltak a harangok kiadtam a parancsot az ajtóknál várakozó árnyaknak. Furcsa volt úgy irányítani őket, hogy nem látom mit csinálnak, és míg nem végeztünk nem is voltam benne teljesen biztos, hogy sikerült. Viszont elvileg működnie kellett. Végül megérkezett Anat üzenete. Egy szóban összefoglaltam a választ - kész - aztán az árnyékomat visszahívva el is indultam a korábban megbeszélt hely felé. Azonban megérkezve nem csak a korábban halottnak hitt Zerios tűnt fel, hanem Srentok indikátorának változása is. Azt hiszem felesleges is lenne kifejtenem hogy mennyire nem tetszett ez a változás. Nem örülnék neki, ha Gorkemor legyőzésével esetleg ismét hasonló változáson menne keresztül. Egy fekete indikátor már nem lenne vicces. Ennek ellenére Anat nagyon közvetlenül közeledett a bosshoz és Bunmei is nagyon jókedvűnek tűnt. Remélem, nem akar tényleg barátkozni vele. Nem létezik, hogy nem veszi észre, hogy valami nagyon nincs rendben. Feszülten várakoztam mögöttük a lehetőségeken gondolkozva, és ahogy Hinarira esett a pillantásom láttam rajta hogy ő sem nyugodt. Ekkor viszont Anat indult meg felénk ismét egy kis időt kérve Bunmeitől és ahogy felénk fordult észrevettem, hogy ő is eléggé ideges az új helyzet miatt. Kicsit odébb terelt minket majd elkezdett pötyögni. Aztán miután mindkettejük üzenetét elolvastam én is leírtam, hogy mit gondolok, nem írtam nekik kisregényt de nem is szorítkoztam csak a minimumra. Ez a helyzet komolyabb, annál hogy csak magamra gondoljak. Mert ha nem sikerül jól összedolgoznunk, akkor nagy bajban találhatjuk magunkat.
Végül mikor végeztünk Srentok felé fordultam és feltettem a kérdést, amit jelenleg a legfontosabbnak tartottam.
– Mi a terv Gorkemor ellen?

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 05, 2014 9:25 pm

II. Bunmei furcsán nézi távolból beszélgetésetek, majd elmosolyodik, mikor Kazuma érdeklődik Gorkemor iránt. Egyik kezét Zerios fejére rakja és megáll mellette.
- Gorkemor egy nemrégiben létrehozott bossjelölt, aki éppen átlagos mobokkal harcol, hogy felfejlődjön és ki bírjon állni a ranglistán lévőekkel.
Tart egy nagyon rövid szünetet és folytatja.
- Hm... hogy is mondjam. Gorkemor fel tudja támasztani a halottakat, de sajnos csak a harc idejére. Ezzel a képességgel ugyebár nagy jövő várna rá, ha nem lennénk mi. Mi ugyebár meg fogjuk állítani...
Körbenéz rajtatok és folytatja.
- Ezúttal nem kell semmi trükk az elkapásához, egyszerűen csak oda kell menni és leütni, de ha már itt tartunk egyben el is mondom hogyan működne az újjáélesztés.
Vár egy keveset, majd a Zerios fején lévő kezét megemeli és visszateszi annak fejére.
- Ugyebár Zerios barátunk majd nyitni fog nekünk párhuzamos tereket, majd az egyik, a jelenlegi térben elindulunk, hogy elkapjuk Gorkemort. Ha sikeresen megtettük ezt, akkor Gorkemort megkérjük, hogy élessze újra társainkat, amíg a harc tart. Ezután Zeriost megkérjük, hogy a többi párhuzamos teret, ahol ő és én visszautaztunk az időben, mikor még élt a családom megfogja és egyszerre zárja be. Fontos, hogy előtte a párhuzamos terek egyikében meg kell ölni Gorkemort. Ugyebár a visszautazgatással gyorsnak kell lenni, mivel még a bezárás előtt oda kell jutni, és nem feltétlenül könnyű megtalálni azt az időpontot.
Vesz egy nagy levegőt, összeszedi gondolatait és folytatja.
- Na most egyszerűbben. Vegyünk például három teret. Szerintem annyi bőven elég. A három tér indulási pontja ugyanaz. Az első térben elérkezünk Gorkemorhoz, levesszük pirosba az életét és rávesszük, hogy élessze újra a családom. A második térben szintén elérkezünk hozzá, de ezúttal gyorsabban, leöljük, majd visszamegyünk oda, ahol még élt a családom. A harmadik térben nem öljük meg Gorkemort és csak visszautazunk időben a családomhoz. A három tér ilyenkor egyesül és a játék programja a következő információkat fogja kapni. Gorkemor él, Gorkemor halott, Gorkemor él, Bawlor újjáéledt (ideiglenes), Bawlor él, Bawlor él, Dragres újjáéledt (ideiglenes), Dragres él, Dragres él, Grakken újjáéledt (ideiglenes), Grakken él, Grakken él. Nos, a játék programja alapból az elsődleges információnak az első, a fő teret veszi figyelembe, tehát a következőt: Gorkemor él, Bawlor újjáéledt (ideiglenes), Dragres újjáéledt (ideiglenes), Grakken újjáéledt (ideiglenes). Nos, mivel a többi tér hirtelen bezárult, a program új információkat kapott és újra átvizsgálja az adatokat. Ekkor valószínűleg a következő fog történni: Gorkemor él, a program két ellentétes információt kapott, Gorkemorral nem történik változás; Bawlor, Dragres, Grakken ideiglenesen újjáéledt, azonban a program két megerősítést kapott, hogy élnek, a program hibába ütközött, az alábbi adatok élnek.
Srentok kifújja magát. Látszik rajta, hogy kissé megfáradt a sok magyarázásban, de azért ismét belekezd a mondanivalójában.
- Sajnos egy adathalmaz elméje csak egy térben tud lenni, mivel mi nem rendelkezünk Zerios képességével, így válasszatok melyik térben szeretnétek lenni és majd megkérem Zeriost, hogy aszerint cselekedjen. Bár én javaslom azt, hogy ti hárman legyetek a fő térben én meg Zerios meg majd elintézzük a többit.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 05, 2014 10:37 pm

Szóval egy bossjelölt, aki tápolja magát. Ejj-ejj, nem túl kecsegtető információk, báár, ha úgy nézzük, hogy lehet egy huszon-harmincadik szintű bosst csíphetünk meg még ideje előtt, akkor annyira nem is rosszak a lehetőségeink. Bár ettől függetlenül a helyére még kerülni fog egy másik. Sajnos No
Bunmei erre megint egy olyan katyvasz szövegelésbe fog, hogy a fülem majd kettéáll. Tisztes távolságban állunk tőle, s ahogy szavait hallgatom, ismételten a lábam alatt lévő porba kezdenék el rajzolgatni. Azonban az aszfalton erre nem sok lehetőségem van, így lehívom a menümet és egy jegyzetfüzetbe kezdek el a paintet és a gyerekrajzokat meghazudtoló idétlenséget rajzolni. A vége az lesz, hogy összefirkálom félkészen az egészet és inkább kiixelem a menüm. Egyetlen dologban voltam biztos, mégpedig abban, hogy Srentokot nem hagyhatjuk egyedül Zeriossal. Nem verhet át úgy bennünket, mint az előbb. Elvetemült döntésre szánom el magamat, s teszek is hozzá egy lépést előre.
- Én veletek tartok. Mármint veled, Srentok barátom, vagy nevezzelek inkább koboldképűnek? Melyik tetszik jobban? - incselkedek Bumival tréfálkozva -Jobb ha lesz veled is egy segítő, ha esetleg Zerios szökni próbálna, vagy ha balul sülne el valami. Hinari nagy kislány már, Kazuma pedig kellően erős segítő. ketten is könnyedén legyűrnek egy bossnál is gyengébb mobot. Mi ketten pedig szintén erősek leszünk, Srentok.
Nem vagyok normális! Most jelentettem ki, hogy egy veszélyes mob társaságát kívánom, méghozzá egyedül. Bár Bunmei továbbra is a szövetségesének tekint bennünket, nem pedig az ellenségének. De mi lesz akkor, ha megkapja, amit akart? Mi lesz, ha a testvérei felélesztése után, még mielőtt bezáródna a sík, megöl? Mi van, ha az eddigi mézes-mázos dumája, a pacsizások, az ömlengős szövegei, mind csak hízelgések voltak, hogy megkapja, amit akart, majd eldob, mint egy használt pzs-t. Igencsak megvan rá az esély, de muszáj kockáztatni. Egyedül nem hagyhatom, de Gorkemort is le kéne győzni. Kíváncsian pillantok hátra, várva a társaim reakcióját. Lehet baromi könnyelmű voltam, de muszáj kockáztatnom is egy kicsit. Egy kérdésem azonban még akad Bunmeihez: - Mondd csak, a hazatérés kristály vagy a pánik burok megvéd majd, ha menekülni kell?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 05, 2014 10:41 pm

Srentok elmosolyodik.
- Számítottam a válaszodra, akkor mi a harmadik térben fogunk utazni. A kérdésedre pedig igen a válasz, bár nem tudom mi az a burok micsoda.
Ezután Hinarira és Kazumára pillant.
- Ti melyik térben szeretnétek lenni?
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Hinari on Szer. Jan. 08, 2014 10:19 am


Bezártam a panelt, majd visszasétáltunk Srentokhoz. Én csöndben hallgattam, amíg Anat és Kazuma szinte egyszerre kérdezett rá Zerios és Gorkemor sorsára, közben elmélyülten figyeltem a hiéna lila indikátorát, várva a saját kérdésemmel, előbb végighallgatva Bunmei újabb kacifántos monológját. Bevallom, néhány helyen elvesztettem a fonalat, pedig általában én vagyok az, aki odafigyel ezekre, minden tényből külön következtetéseket levonva, elemezve a helyzetet, mielőtt hozzászólna a témához. Összeráncolt homlokkal próbáltam tartani a lépést a szöveggel, és valami logika volt benne, azt hiszem, de lassan én is kezdtem besokallni. Kayaba nem volt normális, hogy egy közönséges mobnak ennyi intelligenciát adott. Srentok mindent tudott, pedig elvileg nem járt el azokra a bizonyos megbeszélésekre, tudott Zerios dolgairól, pedig elvileg abban a lyukban tengette napjait, még azután is, hogy koboldból „kiválasztottá” lett. Tudott a rendszer működéséről, a programok analizáló képességéről, s bár mondhatnám, hogy igen, jól előrelátott mindent (ahogy a felemelkedés hátrányait például) már a felbukkanásunk előtt is, így nem lehetne okom a tagadásra, de ez azért már mégiscsak sok. Túl sok.
Nem beszélve arról, hogy némely korábban elmondott mondatai sem feltétlen támasztják elő a mostaniakat, sőt, néhol ellent is mondanak egymásnak. Nyilván nem jegyeztem meg szóról szóra mindent, de arra határozottan emlékszem, hogy a barlangban azt mondta, elveszi a két másik mob erejét. És amint ez a lila indikátorából látszik, meg is történt, ugyebár. De akkor minek van még mindig szükségünk Zeriosra? Miért nem maga Srentok nyitogatja a kapukat? Most meg azt mondta, nem rendelkezünk Zerios képességével, többesben mondta, tehát magára is értette. De akkor meg miért volt képes visszatükrözni Anat képességét, ha korábban nem tudta, és miért változott az indikátora? Az se stimmelt, hogyan volt képes legyőzni a tér-időmanipulátort nulla kondícióban, egy hevenyészett lándzsával. Hümmögtem, jelezve, hogy ne siessünk még annyira előre, várjanak még egy kicsit, mielőtt nagy akciózásba kezdenénk. Kezemet csípőre tettem, egyelőre halasztottam Anat leszidását, amiért ilyenre vállalkozott, mert kicsit belegondolva, talán hármunk közül tényleg ő volt az, akire rá lehetett bízni Srentokot. Hiszen ha a hiéna tényleg képes valamilyen formában módosítani a képességünket, egy esetleges harc során Anattal jár a legrosszabbul Rolling Eyes … ellenben a kovács óriási erejével és gyorsaságával képes hamar leütni őt, ha nem viselkedik normálisan. Nálam már vészesebb lenne a helyzet, Kazuról meg nem tudom pontosan, így ezegyszer talán tényleg jó stratégiai döntést hozott a céhvezér. Bár azért ne siessünk ennyire előre.
- Több kérdésem is lenne, mielőtt elindulunk – szóltam végül, inkább érdeklődőn, mint neheztelő hangsúllyal – Bár erre lehet nem tudsz válaszolni, de kíváncsi lennék, Kayaba miért hagyott életben, ha ennyit tudsz a rendszerről, és annak működéséről – azt persze már nem tettem hozzá, hogy ha nem is törölni, de módosítani lehetett volna Srentok memóriáján. Nem, még a végén azt hiszi, veszélyforrásként tekintünk rá, illetve könnyen levonhatja belőle, amit valójában gondolok: hogy az adminnak bizony még mindig van célja az utolsó Bunmeivel is. Jó lenne tudni, micsoda, ám lehet ezt maga Srentok sem sejti, így aztán főleg nem érdemes ezt firtatni. Idővel úgyis kiderül, csak legyünk elég figyelmesek, hogy rájöjjünk, mielőtt belekerülnénk a közepébe. Feltéve, ha nem vagyunk benne már most is… Viszont az tényleg érdekelt, hogy maga Srentok mit gondol erről, magáról és a helyzetéről. A válasza elárulhatja a gondolkodásmódját, hogy mennyire tekinti önmagát fontosnak vagy senkinek, és ha továbbra is ilyen közvetlen lesz velünk, fel se fog merülni benne, hogy több van a kérdésemben, mint puszta érdeklődés.
- Illetve ezt a képességes dolgot sem értem. A barlangban arról beszéltél, hogy elveszed két társad erejét, hogy megvalósíthasd a célod. Ez akkor Zeriosnál most sikerült, vagy sem? – konkrét, egyenes kérdés, és mindkét válaszra máris volt észrevételem, így inkább továbbfűztem a gondolatsort – Mert nekem úgy tűnik, hogy igen – intettem az indikátora felé – Ám akkor miért van szükségünk Zeriosra, és miért mondtad magadra is, hogy nem birtoklod a képességét?
Talán már ígyis túl sok lesz a magyarázat, ám ahelyett, hogy befejeztem volna, és hagytam volna annyiban a dolgot, mint Anat, mégtöbb és mégtöbb kérdés tolult a fejembe, egyre kuszábbá téve a helyzetről kialakított véleményem. Persze bőven benne volt, hogy valamit nem értettem jól vagy félreértettem, de csak egyszer mondta el, akkor is elég gyorsan, így ő se várhatja, hogy minden tiszta legyen. Sőt, valószínű pont ez a célja, hogy bólintsunk rá, lehetőleg minél kevesebb problémázás nélkül. Sóhajtottam, és megmasszíroztam a halántékomat, kezdett belefájdulni a fejem ebbe az egészbe. Márpedig innen én egy tapodtat sem voltam hajlandó megmozdulni, amíg nem látom át a helyzetet tisztán és pontosan. Nem, az nem én lennék, beleugrani fejjel egy olyanba, amit nem értek jól. Ingattam is rendesen, magamban összegezve a hallottakat, és összesítve a többi kérdésemet, hogy Srentokra zúdítsam, amint válaszolt az előző kettőre. Mindezt persze ártatlan érdeklődéssel és várakozó tekintettel, ami amúgy félig még őszinte is volt.


/Karakteremnek lesz még „pár” kérdése, de már ígyis hosszú a reag, szal szerintem Srentok válaszaira reagáljon mindenki, és a többit majd kövi körben. (Karijellem nem engedi meg a fejjel a falnak gondolkodásmódot, így karim addig nem fog elindulni, amíg nem kapott mindenre választ. Anat, Kazu, bocsi hogy elhúzom az indulást, csak karinak ez fontos ><”)/

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 08, 2014 5:42 pm

Srentok Hinarira néz és elmosolyodik.
- Azért hagyott életben, mert nem tud róla.
Ezután nagyon meglepett fejet vág Hinari következő kérdésére.
- Ilyet mondtam volna? - pislog egy-kettőt majd rövid idő után folytatja - én nem emlékszem, hogy ilyeneket mondtam volna, lehet csak félrebeszéltem.
Ezután arcán aggodalom jelenik meg, majd türelmetlenül megkérdezi:
- Indulhatunk már? Majd utána lesz időm elmesélni mindent, de így elveszthetjük Gorkemor nyomát.
Gyorsan hozzáteszi:
- Melyik térben szeretnél utazni?
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Jan. 13, 2014 9:01 pm

Egyre kevésbé tetszett a helyzet alakulása. Bunmei rengeteget magyarázkodik, de csak egyre újabb kérdéseket vet fel, és folyamatosan sürget, hogy segítsünk neki. Próbáltam követni de egyre nehezebben fogtam össze a szálakat és egyre jobban idegesített a dolog. Egyre erősebb a gyanúm hogy az egész játék csak arra megy ki, hogy begyűjtse magának a bossok erejét, és ne tudjuk elintézni. Percről percre jobban viszketett a tenyerem ettől a Srentoktól. Anatole lépett oda hozzá először miután befejezte a magyarázkodást. Alighogy elkezdett beszélni megindult a kezem a késem felé de aztán félúton mégis megálltam és bosszúsan figyeltem a kovácsot. Talán nem most kéne szórakoznia…
Hinari viszont úgy tűnt hasonló véleményen van, mint én. A kérdései alapján legalábbis úgy tűnik, ő sem szeretne fejest ugrani azelőtt, hogy megnézné mennyire mély az a bizonyos víz. Azonban kielégítő válasz helyett csak újabb összecsapott magyarázkodást és siettetést kaptunk. Az eddigiek után azt hiszem megkockáztatnám, hogy esetleg elveszítsük Gorkemor nyomát.
– Minek sietni annyira? - tettem fel az egyszerű kérdést. - Még ha el is veszítjük Gorkemor nyomát, én bízom annyira a képességeinkben, hogy újra megtaláljuk. Ha most sikerült legközelebb miért ne menne? Azonban azt hiszem érthető, hogy nem ugorhatunk fejest csak úgy egy mob kedvére. A végén még azt hinném, hogy valami más is megbújhat a háttérben. Tudod az én bizalmamat nehéz elnyerni és mostanában valahogy túl sokszor botlik meg a nyelved... - fejeztem be. Végig nyugodtan beszéltem de azért éreztettem vele, hogy ez még könnyen megváltozhat. Összefont karokkal vártam hogy vajon mit válaszol. Remélem, végre rászán egy kis időt, hogy rendesen megválaszolja a felmerült kérdéseket és elrendezze a félreértéseket…

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 13, 2014 11:00 pm

Bunmei nyugodtan válaszol:
- Megértem, bocsánat. Akkor beszéljünk, Gorkemor ráér.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 16, 2014 11:19 am

Az, hogy ilyen gyorsan, s látszólag meggondolatlanul vágtam rá Bunmeinek, hogy én vele tartok, csöppet sem volt elhamarkodott és vakmerő döntés. Csak bízni tudtam abban, hogy társaim sem hiszik ezt, s fel fognak tenni pár kérdést, ami hátráltatja az akció kezdetét. Így is lett, úgy tűnik jó partnereket választottam magam mellé. Miután válaszommal felbátorítottam, Srentok siettetni próbál bennünket, ahogyan azt vártam is. Túlbuzgósága viszont azt az érzetet kelti bennem, hogy nem csak a testvérei iránt táplált érzései vezérlik, a hatalomvágy is kezd már eluralkodni rajta. Szép kis történetet adott elő, miközben gyengének és gyámoltalannak tettette magát, próbálta elhitetni velünk, hogy a rendszer áldozata, s hogy mi vagyunk a galád gyilkosok, akik lemészárolták a családját. Bűntudatot és szánalomérzetet próbált kelteni bennünk, s bár nem gázoltunk bele dalolva a csapdájába, mégis szarvas hibát vétettünk akkor, mikor magára hagytuk. Ilyen botorságot nem engedhetünk meg még egyszer magunknak és azt sem, hogy legyőzhetetlen mobot kreáljon magából két nagy hatalmú miniboss erejének kiszipolyozásával. Zeriosra pillantok, vizslató tekintettel méregetem egy ideig. Aztán vállamra vetem pörölyömet, jobbommal pedig a szakállamat dörzsölgetem, miközben komótosan, már-már szórakozottan fel-alá kezdek járkálni Bunmei előtt, úgy 3-4 méterre.
- Hmm, valami nem fér a fejembe Srentok barátom... Kérlek segíts rájönnöm a titokra! Elmondtad, hogy Zerios maga csacsogta el hencegésképpen a képességét. Elég részletes beszámolók lehettek, ha ilyen jól felkészült voltál és könnyedén el tudtad kapni, sőt le is győzted és elszívtad az erejét is - bökök ujjammal a lila indikátora felé. Az mégsem lehet a képessége, hogy tetszőlegesen változtathatja a kurzorszínét, tehát nyilvánvaló, hogy megerősödött. Viszont könnyen lehet, hogy tényleg azért hagyta életben Zeriost, mert a képességével nem bír, kénytelen felhasználni őt a tér-idő utazáshoz. Vagy pedig Zerios is egy beavatott embere és ki tudja mennyire van biztosan megkötözve és lefegyverezve. Már semmiben sem lehetünk biztosak, hiszen nem voltunk jelen a nagy találkozáskor.
- Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy mégis honnan vagy ilyen jól informált Gorkemorról? Ő is ilyen beszédes, hencegő öregúr lenne? Ó a csudába, nem is, van még egy kérdésem feléd, Srentok barátom: Mégis miért vagy olyan biztos abban, hogy baj esetén haza tudunk teleportálni majd? A tér és az idő relatív, még ebben a világban is, mégis mi a garancia arra, hogy nem egy antiteleport részbe lépünk bele és válunk ezáltal a jól kigondolt terved részévé, ahol is könnyedén lemészárolhattok hárman összefogva bennünket. Te sem gondolhatod komolyan, hogy kockáztatni fogjuk az életünket csupán szívességből, minden haszon nélkül. Eleve nem értem nekünk mi hasznunk ebből az egész küldetésből, nyilván a kedvességünkre és a bűntudatunkra építettél, mikor a barlangban meggyőztél bennünket, hogy álljunk az oldaladra. - Meggyőzni? Ugyan, saját kapzsiságunk vezetett idáig, nem a jóhiszeműségünk. Komótos járkálásom közepette többször is Zerios felé lesek, az ő reakcióira vagyok most a leginkább kíváncsi. Vajon kinek az oldalán áll? Vajon beépített embere-e Srentoknak? Vajon mellénk állna-e, ha úgy hozza a sors. Zerios elé lépek, mit sem tartva Bunmeitől, majd pörölyömmel előre nyúlva kívánom megemelni a megkötözött miniboss állát, hogy tekintetünk találkozzon. Nem akarom megérinteni, elég volt mára a mobfogdosásból. Mosolyogva intézem Zerios felé a szavakat. - Nagyon csendben vagy. Nem jó ez így, szívesen hallgatnám a  te véleményedet is a kialakult helyzetről.  
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 16, 2014 1:24 pm

Srentok elmosolyodott majd a jobb kezébe fogta a lándzsáját és megforgatta a levegőben. A forgatásban megállt, mikor a lándzsájának éle a föld felé nézett. Srentok Zeriosra vitte tekintetét és egy határozott, hirtelen mozdulattal annak vállán keresztül döfte a lándzsát, úgy, hogy a vége kiállt Zerios oldalából. Srentok szemkontaktust tartott Anattal és forgatta a lándzsáját a testben, míg Zerios pixeleire nem esett. Ezután nyugodt hangon megszólalt, miközben megtörte a farkasszemezést.
- Látom mire megy ki a dolog... - mondja miközben Zerios szerteszálló pixelei ahelyett, hogy széjjelszóródtak volna a levegőben egyenesen Srentokba szálltak - ... fölösleges tovább titkolnom. Úgy gondoltam, hogy csak a végén mondom el, de már mindegy. - miközben Zerios pixelei folyamatosan özönlenek Srentokba indikátora lassan liláról feketébe vált - Eltitkoltam néhány dolgot előletek, mivel sosem segítettetek volna, ha az ismeretükben lennétek. Emellett szerintem megadtam a tiszteletet, hogy nem hazudtam. Igen, az információim hiányosak voltak, de legalább igazak.
A pixelek áramlása abbamaradt, már semmi sem maradt Zerios helyén, csak a kötél, amivel le volt kötözve.
- Szerény véleményem szerint egy mestermű vagyok, egy isten a teremtő alatt. A másolás mestere vagyok.
Körbeviszi tekintetét Kazumán és Hinarin is.
- Akármivel vagy akárkivel találkozom, elég a szemükbe nézni és megtudom gondolataikat. Onnantól meg csak ügyesen kell rákérdeznem a dolgokra... Akármit megérintek és megkapom a harci tapasztalataikat. Elég csak megütnöd és pontosan tudom, hogy milyen harci mozdulatok közül fogsz válogatni a következőhöz... Ha látok egy képességet én is el tudom sajátítani. Megtanulom minden csínját, minden lehetőségét egy röpke pillanat alatt. - Anatra néz - Többet tudok a képességedről, mint te magad. Memóriám határtalan. És ha akárkit is kivégzek...
Tart egy rövid szünetet.
- És persze többet is tudok, de miért is beszéljek róla... csak elárulnám vele a titkaimat. Bolond nem vagyok, nem csökkentem az esélyeimet.
Elmosolyodik és válaszolgatásba kezd.
- Hinari drága, Kazuma sosem fog bennem megbízni. Kazuma, nyugodj meg, mivel mást nem hallok csak azt, hogy mennyire meg akarsz ölni. A levelezgetésetek amúgy nagyon édes. Anatole, az a hasznotok szárazna a segítésemből, hogy túlélitek. Az elején még erősebbek voltatok nálam, azonban most akár egy ütéssel kivégezhetném akármelyikőtöket. A célom tényleg a családom kiszabadítása, ha segítetek nem esik bántódásotok. A lándzsa pedig azért kellett, mert harcra készen álltam. Tudtam, hogy egyszer eljönnek értem és tudtam, hogy egyszer célom megölni Zeriost. A kristály pedig csak akkor nem működne, ha az alternatív terekben Kayaba átalakította a célhelyeket bossteremmé, de célom alapból nem a megölésetek volt, csak Gorkemor képességét akartam, hogy újjáéleszthessem a családomat és ha esetleg megint meghalnának ismét visszahozhassam őket a későbbiekben. Hinari, Zeriosra csak azért volt szükség, hogy megtévesszelek titeket. Ha nem lenne ennyi kérdésetek csak Zerios személyében álcázhattam volna a képességemet, így továbbra is elérve, hogy segítsetek.
Kifújja magát, a lándzsáját a földbe szúrja majd annak támaszkodik és megnyalja a száját.
- Na mire vártok még, válasszatok teret és gyertek velem vagy végetek.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jan. 16, 2014 7:55 pm


Ahogy Kazuma és Anat is kérdezgettek, olyanokat, amit én is akartam, de olyat is, amit nem, úgy váltam egyre feszültebbé. Tudtam, már a nekem adott válaszából tudtam, hogy itt baljós dolgok állnak a háttérben. Már folytattam is volna, kérdeztem volna őt, miért kell sietnünk, ha nem tudta ő sem, mégis mikor fogunk eljutni őhozzá, a barlangba. Miért nem válaszolt az indikátorral kapcsolatban, miért beszél össze-vissza. Összegyűjtöttem pár egyéb észrevételt is, miközben társaimat hallgattam, Srentoknak azonban már ez is túl sok volt – el kellett mondania az igazat. Ahogy lendítette a lándzsát, úgy húztam ki a fegyverem a tokjából, ám mire a penge elért volna hozzájuk, Zerios már halott volt. Megtorpantam, a kard megállt a levegőben: nem fejeztem be a mozdulatot. Még számomra is túl gyors volt. A szemkontaktust végig tartottam vele, próbálva higgadt maradni, értelmezni amit mondott, és kitalálni, hogy minek milyen következményei lehetnek ránk nézve. A gondolatolvasást nemigen hittem el neki, a képességmásolást viszont igen, Anattal is ezt csinálhatta az előbb. Elhúztam a számat: ez volt az a pont, amikor már én se tehettem semmit, amikor rájöttem, hogy esélyem sincs. Behunytam szemeimet, mély levegőt vettem, de akármennyire is akaródzott, még gondolatban sem soroltam fel, miket tudna ellenem fordítani. Többet nem kockáztathatunk. Éshát, valljuk be őszintén, a képességeim miatt jutottam el idáig, azok segítettek sok harcot megnyerni, nélkülük, ellenük viszont…
Anatra pillantottam, kíváncsi voltam, ő hogyan reagál. Hogy hibáztattam volna akármiért is? Nem. Csak annyit tudtam, hogy őmiatta mentem bele ebbe, engem nem érdekeltek a minibossok, nem lelkesedtem annyira a Bunmei családért sem, viszont segíteni szerettem volna neki. Vajon mire gondolhat most? Valahogy… valahogy tudatni akartam vele, hogy ne magát okolja (ha felmerül benne ez egyáltalán, amire azért nem vennék mérget Rolling Eyes), de képtelen voltam megmozdulni: a mob szavai mögött rejlő tények lesokkoltak. Vagy tesszük amit mond, vagy meghalunk. Hiszen még kellettünk neki, a terek miatt. Bár kételkedtem benne, hogy életben hagyna minket, azok után, hogy ilyen információk birtokába jutottunk, ám egyelőre nemigen volt választásunk… vagy mégis? Tekintetem önkéntelenül is az övemre csatolt kristálytartóra vándorolt, ám a kezem nem követte azt: mit nyernék vele, ha most elteleportálnék, a többiekkel együtt? Az elfutás, a menekülés itt nem játszott, Kazuról talán el tudtam volna képzelni, de én képtelen lettem volna rá. Hiába sikerülne, ha sikerülne egyáltalán, nem hagyhatunk itt az első szinten egy fekete indikátoros mobot. Veszélyeztetnénk vele több száz embert, ezt meg mint a Justice vezetője sem tehettem meg, egyszerűen nem. Újra Srentokra néztem, próbáltam összeszedni magam, habár eléggé nehezemre esett. Eszemben sem volt megtámadni, még Anat beszéde után sem, már a lila indikátoros Jégsárkány is mély nyomokat hagyott bennem, amivel a Bunmei fölött magasodó hegyek egyikében találkoztam. Azóta tudom, a színnek mekkora jelentősége van. S bár reménykedni mindig szabad, most valamiért az sem igazán ment, egyetlen dolgot próbáltam csupán, a szemébe nézni, és gondolatban kérdezni tőle, ezáltal tesztelve, hogy igazat mondott-e. Ha ennyire jó másoló vagy, miért nem cserkésztél be egy solo játékost, és vetted el az erejét? Miért vártál eddig, miért nem tettél valamit te is, hogy megmentsd a családod? Hiszen már rég halottak. Feszült csönd, fejemet lassan járattam körbe, lenyelve a gombócot a torkomban, elsőként szólalva meg, mielőtt a többiek bármi ostobaságot elkövetnének.
- Nyertél.
Nehezen mondtam ki, ám idáig mentem el, s nem tovább. Nem érdekelt, hallja-e vagy sem a gondolataim, ennél rosszabb már úgyse lehet, ennél többet már nem tud elvenni tőlünk. Legalábbis remélem. Azonban bármennyire is következett volna mindebből, én nem voltam hajlandó teljesen feladni. Ez csupán egy új helyzet volt, aminek meg kellett felelni, semmi sem változott, csupán a tét. Ezt mondogattam, mert így volt. Ha elkezdünk pánikolni, attól semmi sem oldódik meg. Csöndben kell lenni, és várni a megfelelő alkalmat. Csak bízni tudtam benne, hogy erre Anat is rájön, nem szívesen néztem volna végig a halálát. S a többit, Srentok barátom, megtartom egyelőre magamnak.

Újra kérdezte, vagyis inkább már követelte, hogy válasszunk teret, azonban meg kellett értenie, hogy ez nem ment olyan könnyen, mint azt ő gondolta, azok után, amiket az imént elmesélt nekünk. Szabad kezem emeltem, jelezve, hogy várjon még egy kicsit, adjon még egy kis időt. Mint mondotta, hiányosak az ismeretei, így aztán főleg át kellett gondolnunk, mit cselekszünk, hátha van olyan, amire ő sem gondolt. Meg amúgyis, részemről nem ment annyira gyorsan az előzőek megemésztése sem. Idő kellett…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Jan. 18, 2014 2:39 pm

Feszülten figyeltem minden szavára. A kés már a kezemben volt ugrásra készen mióta felemelte a lándzsáját, de az indikátor megállított mielőtt bármit is tehettem volna. Eddig nem találkoztam lila indikátorral sem, de úgy gondoltam lehet esélyünk ellene. A fekete viszont a biztos halál jele. A félelmeimmel küzdöttem. Ritkán éreztem meg úgy igazán ezt az érzést. A játék kezdete óta szinte folyamatosan veszélyben van az életem, és azt hiszem, már kezdtem megszokni. Valahogy mindig kikeveredtem belőlük és mindössze egyszer nullázódott az életem egy boss elleni harcban. A burok viszont kimentett a szorult helyzetből. Mindig volt valami, ami átlendített ezeken a helyzeteken. Bíztam az erőmben és a lehetőségeimben. Most egyelőre nem láttam sok lehetőséget és nagyon figyeltem, hogy egy se tűnjön el észrevétlenül.
A támadás egyelőre nem opció, viszont ha arra kerül a sor, akkor bizony nem fogom hagyni magam csak úgy leszúrni. Lesütöttem a szemem és csak Srentok lábát néztem. Nem hittem el neki teljesen hogy képes a gondolatainkban olvasni de jobb félni, mint megijedni. Elég a szemükbe nézni… Akkor most nézz a szemembe te mocsok. Lázasan pörgött az agyam és megtaláltam azt a mondatot, amiből erőt meríthettem. Bolond nem vagyok, nem csökkentem az esélyeimet. Most megvagy! Még mindig nem legyőzhetetlen. Még szüksége van ránk. Csak meg kell találnunk a módját, hogy legyőzzük.
A továbbiakat gondoltam át épp, amikor Hinari megszólalt. Dühös pillantást küldtem felé. Nem hiszem el, hogy ennyire gyenge. Ez már a második alkalom, hogy ilyennek látom, mióta itt vagyunk. Bezzeg a kúriában egyszer sem tört meg. Nagyon remélem, hogy gyorsan összekapja magát, mert most kivételesen nem hiszem, hogy egyedül meg tudom majd oldani a helyzetet. Visszafordultam Bunmei felé és bár a tekintetét továbbra is kerültem, eldöntöttem, hogy nem hagyom magam ilyen könnyen legyőzni. Főleg nem egy ócska adathalmaznak. Végül az egyre jobban bizsergő bal kezemre „hallgatva” gúnyosan megszólaltam.
– Mégis mi a biztosíték arra, hogy nincs végünk, ha segítünk neked? Egyébként jól mondod. Tényleg egy cseppet sem bízom egy ostoba mob szavában. Csak egy báb vagy Kayaba kezében, ha még nem vetted volna észre. Pont úgy ahogy a többiek is. Épp annyira vagy te mestermű, mint amennyire a halott testvéreid voltak! - Felemeltem a fejem hogy a szemébe nézzek. Éreztem, hogy talán túl messzire megyek, de már megszaladt a szám, a lassan elszíneződő és formáját vesztő bal kezem pedig, elég önbizalmat adott hogy ne hátráljak meg. - Miért segítenék neked még erősebbé válni? Senkinek sem fogom a talpát nyalogatni egy koszos mobnak meg aztán főleg nem! Szóval légy szíves adj egy jó okot arra, hogy segítsek neked vagy rólam le is mondhatsz. - mire a végére értem a Parazita könyöktől lefelé inkább hasonlított egy éles, fekete pengére, mint egy kézre, jobb kezemben pedig továbbra is fenyegetően fordult a kés hegye a bossunk felé. Merészen továbbra is farkasszemet néztem vele magabiztosan sugározva felé, hogy engem bizony nem fog megtörni az erejével, és ha kell meg is küzdök vele és bár a teleportkristályom is kéznél volt, a legutolsó pillanatig nem terveztem használatba venni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 18, 2014 2:55 pm

Srentok előre nyújtotta a lándzsáját, ami megnyúlt, egyenesen Kazuma felé repülve, de Srentok megállította Kazuma orra előtt. Kazumát a löket hátra repítette és a legközelebbi fának dobta. Páncélja nullázódott és egy életpontja maradt. Ezután Srentok Anatra és Hinarira néz.
- Megsértette a családom, mondjatok egy okot, hogy miért ne öljem meg. Most is csak azért élte túl, mert még meg sem ütöttem.
Rövidesen miután elmondta egy pillantás alatt Kazumánál terem. Nem is láttátok milyen gyorsan ment oda, tehát gyorsasága messze elhagyta a tiéteket. Leguggolt és a szabad kezével megfogta a fa tövében lévő Kazumát a nyakánál, miközben felé tartotta a lándzsája. Ezután Kazumának súgta a következőt és gondoskodott arról, hogy a többiek ne hallják:
- Úgyis jól jönne a parazita ereje.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 18, 2014 4:48 pm

Úgy tűnik a mondókám elég hatásos volt és végre sikerült kiugrasztani a nyulat a bokorból. Ahogy Srentok elkezdi forgatni a lándzsáját, jó erősen megmarkolom a pörölyömet, hogy lesújthassak vele, de hogy kire, az attól függött, hogy Bunmei megtámad-e. Ha igen, akkor Zeriost magunk mellé kell állítanunk úgy, ahogy azt a levelezésünkben is felvetettem. Kiadtam a jelszót a többieknek, Srentokot "barát"-nak neveztem, ami a megállapodásunk szerint azt jelenti, hogy halnia kell. Ha viszont nem támad meg engem, akkor Zerios fejére kell mérnem az ütést. Nem szalaszthatok el egy vaskos exp csomagot, mellyel kielégíthetném Falánkfiú mérhetetlen pixelétvágyát. Az egész hajtóvadászatom célja az volt, hogy a legim fejlődhessen, bár a barlangban egy kicsit meginogtam, mikor felmerült annak lehetősége, hogy Srentokot felhasználhatnánk mindannyiunk javára. Tényleg páratlan lehetőség lett volna, ha a segítségünkre lett volna belső infókkal, bár tartottam tőle már akkor is, hogy Kayaba hamar elejébe menne ennek.
Bunmei azonban igencsak meglep. Mire emelhetném karomat, már le is döfi az előttem lévő Zeriost. Rezzenéstelen arccal nézem végig, ahogy pixelekre szakad a legimnek szánt zsákmányom, teljesen lefagyok. Ismét meglepetést tudott okozni, azt hittem engem fog támadni, mert elfogyott a türelme. Bár azzal semmivel sem lenne előrébb, hiszen szüksége van ránk Gorkemor elkapásához. Továbbra sem mozdulok el, még mindig az eltünedező Zerios előtt állok, vállal merőlegesen Srentoknak. Ahogy belefog újabb magyarázó monológjába, kissé oldalvást döntöm fejemet, úgy sandítok rá. Pörölyömet időközben magam mellé engedem, miközben a kristálytartómnak felpöccintem a fedelét övemen, így pillanatok alatt kezem ügyébe kerül a teleport kristályom. Bár eszem ágában sincs elteleportálni. Akkor aztán bottal üthetnénk a nyomát az immáron fekete indikátoros mobnak, kit mi szabadítottunk rá az első szintre. az éj sötét és tele van iszonyattal...
Az exp szerzés másodlagossá vált, okosabbnak kell lennünk, mint ő. E téren eddig kudarcot vallottunk. Két dolog azonban nem kóser. Hogy lett lila az indikátora, ha eddig nem is végzett Zeriossal. S csupán attól, hogy megölte, máris fekete lett az indikátora? Lehet, hogy nem is a gondolatolvasás a képessége, hanem az, hogy tetszőlegesen váltogatja a kurzorszínét, hogy megfélemlítsen. A másik dolog meg épp ez a gondolatolvasósdi. Csupa olyan dolgokat emleget, amik nyilvánvalóak: Kazu mindenkit meg akar ölni, és senkiben sem bízik, olyan paranoiás. Ez nem újdonság. Azt sem említette részletesen, hogy miről leveleztünk. Ez legalább olyan kamu lehet, mint a telejósda. Hogy is mondta? Elég csak mások szemébe nézni és onnantól meg csak ügyesen kell rákérdezni a dolgokra. Ez egyszerű pszichológia, nem gondolatolvasás. Abban biztos vagyok, hogy a képességmásolós dolog igaz, hisz velem is kibabrált. De lehet egyetlen mobnak több spec képessége egyszerre? Hmm, mindenesetre egy valami nem árt... Előveszek egy füstszürke napszemüveget, mely jótékony homályba burkolja tekintetemet. Elengedek egy csalódott mosolyt Srentok felé. - A csudába, megelőztél. Én akartam lecsapni a fejét, de hisz ezt már úgyis tudod Cool
Továbbra sem húzódom el tőle, én magam is ismerem a lándzsás harcmodort még harcművész koromból, ha meg akarna támadni vele, lényegtelen, hogy közel állok-e hozzá. A sebessége meg különben is lenyűgöző. Más statjától viszont nincs ismeretünk. Hinari úgy tűnik már kezdi is feladni. Dehogy nyert, legfeljebb egy kis csatát, de a háborút még nem veszítettük el. Miközben azt fontolgatom, hogy párbajra hívom Bunmeit, hogy kideríthessük, valóban olyan erős, mint ahogyan azt az indikátora mutatja - persze nem teljes életig tartó párbajra - Kazu kezdi felhergelni magát. Őszintén szólva egyetértek minden egyes szavával, de az, hogy hagyja magát felidegesíteni és megfeledkezik arról, hogy higgadtnak kell maradnunk, nos nem éppen a mi malmunkra hajtja a vizet. Felvont szemöldökkel figyelem bal karját, még a szemüvegem is lejjebb tolom kicsit. A következő pillanatban meg már arra eszmélek, hogy Kazu kis híján meghal és a mi kezünkben van az élete! Shocked Na most már én sem vagyok olyan nagy arc, bakker, ez a fekete indikátor tényleg veszettül veszélyes Shocked - Ne! Én mondok egy okot! - Kazura szükségem van még, mint ahogyan Srentoknak is. - Kazuma nélkül nem tudod elkapni Gorkemort!
Nem füllik ahhoz sem a fogam, hogy segítsünk Bunmeinek újjáéleszteni a testvéreit, de ahhoz sem, hogy elmeneküljünk és elveszítsük a nyomát. Egy évembe tellett megtalálni, nem hagyom, hogy csak úgy kicsússzon a kezeim közül, pláne nem így. Patthelyzet. Egyetlen esélynek azt látom, ha Gorkemor segítene legyőzni Srentokot. De van itt még valami titok, ami a háttérben lappang. Amit elhallgat előlünk, az lehet a megoldás ellene. Csak rá kellene jönnünk mi az >.< Vissza kellene mennünk az időben, hogy még a barlangban megölhessük. Bárcsak visszamehetnénk... bárcs... Hmm.. Gorkemor fel tudja éleszteni a holtakat. Ha Zerios újra élne és szabad lenne, visszamehetnénk a múltba, hogy még a barlangban megölhessük Bunmeit O.O

Epic music a posthoz
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 18, 2014 7:56 pm

Srentok elmosolyodik és Anatra néz, majd a keze kicsit felvillan, használva Anat visszaemlékezős technikáját.
- Miért ne tudnám?
Ezután mellette megjelenik két klónja karba tett kézzel, pont, mint Kazuma képességénél.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 18, 2014 9:08 pm


Elsősorban Anatot figyeltem, Srentok szavaira hogy reagál, de a szemem sarkából láttam Kazumát is. Pár mozdulat, a lassú átváltozás kezdete, és már tudtam, hogy baj van. Feléje fordultam, őt néztem, de nem tudtam közbeszólni, valószínű nem is lett volna értelme, csak tovább dühítettem volna. Szavaiból csakúgy áradt a lenézés, én pedig hosszú idő óta először éreztem csak igazán azt a fajta félelmet, ami nagyon régóta nem járt már át. Óvatosan pillantottam Srentokra, aki abban a pillanatban mozdult, számomra követhetetlen sebességgel.
- Ne! – indultam el, ám talán egy tizedmásodperc nem telt el, Kazuma máris egy közeli fa törzsén koppant, az iszonyatos gyorsaságot és erőt fel sem fogtam először. Elképedve bámultam, Bunmei mégcsak hozzá sem ért, a fiú élete máris pirosban volt, a mob egyetlen suhintásától. Persze, az a fekete indikátor nem játék, a lila se volt az, ám úgy tűnt eddig csak én vettem ezt komolyan hármunk közül. Még Anat se, egészen eddig. Nyeltem egyet, úgy lefagytam, ahogy voltam, s csak Srentok kérdése zökkentett ki. Anat már vágta is rá a választ, ám nem mondott sokat, sőt, szinte semmit sem. Ha engem így felidegesítenének, mint most a hiénát, nemigen érdekelne egy hirtelen mondat, minden magyarázat nélkül. Közbe kellett lépnem, ha nem akartam, hogy a szemünk előtt ölje meg a fiút.
- Kifejtem – mondtam rögtön a harcos fiú után, nem hagyva időt, hogy Bunmei válaszoljon neki, hogy kinevesse vagy egyszerűen csak megölje Kazumát, megfelelő ok hiányában. Gyorsan összeszedtem a gondolataimat, ám elkéstem, a mob ugyanis nem várt a válasszal: Kazuma képességét használta, hogy mégtöbb fizikai és nem fizikai előnyhöz jusson, s pont ahogy sejtettem, Anat nem győzte meg. Mélyen beszívtam a levegőt, majd közelebb lépve hozzájuk, kezdtem bele, végig tartva Srentokkal a szemkontaktust, higgadtan és tárgyilagosan beszélve, mintha nem éppen egy emberélet múlna szavaim sikerességén – Ha jól emlékszem, három térben kell lennünk, egyikben még harcolni is fogunk, így nem elég egy-egy ember mindhez. Nos, mondhatnád, hogy majd „meggyőzöl” egy másik játékost, aki engedelmesebb, mint a fiú, de ne felejtsd el, hogy hol vagyunk – nyeltem egyet, eddig talán rendben ment minden – Ez a szint széle, itt aligha fogsz másik játékost találni – mutattam körbe, most az egyszer örülve neki, hogy ennyire kintre mutatott a koordináta, ahová az ajtónyitogatás után mennünk kellett – És mivel mi a kristályokkal csak ismert városokba teleportálhatunk, ha Kazumát meg is ölöd, minket nem tudsz sakkban tartani és magaddal vinni sem, amíg nem találsz mást. A klónok se jók erre, nem tudsz egyszerre több térben lenni velük, Gorkemor ellen harcolni meg főleg nem. És minket sem tudnak itt tartani, az okokat azt hiszem te is tudod jól – mondtam enyhe mosollyal az arcomon. A klónok képtelenek a sebzésre, és sebződés után semmivé válnak, így csupán üres fenyegetésre jók, azok ellen, akik nem ismerik a képességet. Én azonban találkoztam már vele, így viszonylag nagy magabiztossággal mondtam el a tényeket, s egy pillanatra behunytam a szemem, mielőtt folytattam volna – A másik az idő. Ha Kazumának ennyire le tudtad vinni az életét, akkor a saoban játszó játékosok nagy részét megfélemlíteni se tudnád, hogy segítsenek neked, hiszen egy suhintásodtól elpixeleződnének. A kereséssel pedig időt veszítesz, rengeteg időt. Valljuk be őszintén, neked egyikünk se nagy kihívás, ezek után pedig kétlem, hogy Kazuma… vagy bármelyikünk hátba akarna támadni, tehát nem vállalsz kockázatot. Ellenben ugye te is minél hamarabb viszont szeretnéd látni a testvéreidet? Nem érné meg neked sem, ha elhúzódna ez az egész, arról nem is beszélve, hogy Gorkemor legyőzéséhez nem kezdőkre van szükséged, és olyan hármast, mint mi, nehezen fogsz találni. Abban pedig biztos vagyok, hogy szükséged van játékosokra a küldetésedhez – tettem hozzá – Mert ha nem lenne, nem kérdezted volna tőlünk, miért hagyjad életben a fiút. Egyszerűen csak megölted volna, ahogy minket is.
Bíztam benne, hogy ennyi elég lesz, ígyis kiszáradt a torkom, annyit beszéltem, főleg magamhoz képest. Sóhajtva néztem rá az árnyharcosra, reméltem, hogy ha már így kiálltam érte, ő is visszavesz egy kicsit. Más választása úgysem volt…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 18, 2014 9:33 pm

Srentok visszafordul Kazumához.
- Mész neki egyel. Melyik teret választod?
Ezután elengedi Kazuma nyakát.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Vas. Jan. 19, 2014 12:56 pm

Merészen fúrtam a tekintetem Bunmei szemeibe. Ha támadni próbál, én készen állok. Hirtelen mozdult meg de bíztam a gyorsaságomban. Nincs nálam gyorsabb. Bíztattam magam. Ha kivédem a csapását, hárman le tudjuk gyűrni még őt is. A lándzsa hegye száguldani kezdett felém de nem terveztem egy helyben ácsorogva bevárni. A balomat emeltem hogy eltérítsem a csapást, és míg a lándzsa ártalmatlanul siklik el mellettem, én rárohanva leszúrhassam a mobot. A valóság azonban ennél sokkal ijesztőbb volt. Még az út negyedét se tette meg a kezem mikor a lándzsája elért. Olyan gyorsan történt hogy szemmel is alig bírtam követni a mozgást. A lábam alól kiszaladt a talaj és úgy szálltam el, mint egy papírfecni amit tornádó kapott fel. Sosem éreztem még korábban ilyen elsöprő erőt. Egy pillanat alatt tűnt el minden. Egy fa állított meg és továbbított rövid úton a földre. Míg én nem sok sikerrel próbáltam volna visszaszerezni a talajt a lábaim alá, Bunmei mondott valamit de úgy forgott velem a világ, hogy alig érzékeltem belőle bármit is. A következő pillanatban pedig erős ujjak fonódtak a nyakamra és Srentok arca jelent meg előttem. A félelemtől kikerekedő szemekkel vettem észre a vörös pöttyöt, ami az életemet jelezte.
– Nem! - akartam kiáltani, ahogy kimondta a Parazita nevét, de csak egy erőtlen nyögésre futotta, mintha ezzel eltörölhetnék bármit is. Bátorságról már szó sem volt. Jobbommal a megragadtam a kezét hogy lefejtsem a nyakamról, bár tudtam, hogy semmi esélyem így jóformán csak a kezét fogva próbáltam elég levegőhöz jutni. Talán a szabad Parazitával meg tudtam volna szúrni, de a félelemtől képtelen voltam megmozdítani. Megbénított. Az erőm szertefoszlott és nehezemre esett nem könyörögni neki az életemért. Úgy éreztem, ha azt megteszem az még rosszabb a halálnál is a büszkeségem halovány árnyéka ami még megmaradt, de talán még erre is képes lettem volna. Nem akarok meghalni, nem így, nem most…
Anat hangját hallottam de csak a felvillanó kezet láttam magam előtt és a megjelenő árnyékokat.
– Ne… - leheltem rémülten. Ahogy a kezem elengedte Bunmei kezét és lehanyatlott az ellenállásom utolsó morzsája, Hinari hangját hallottam. Hosszan beszélt bár nem tudtam figyelni rá, de éreztem, hogy az életemért teszi. Bunmei elengedte a nyakam, én pedig két kézzel támaszkodtam a földön előtte.
– Mindegy. - válaszoltam nehézkesen megrázva a fejemet. Az erősen bizsergő bal kezem már majdnem teljesen visszanyerte egy kéz formáját. Felemeltem a jobbomat és a tenyeremet néztem még mindig térdelve. Próbáltam összeszedni magam, hogy koncentrálni tudjak és hamarosan sikerült is. Az árnyékom megmozdult és egy fekete lepke jelent meg benne. Hagytam, hogy megmozgassa a szárnyait majd ökölbe szorítva a kezem, visszaküldtem a helyére. Nem lopta el. Szememmel gyorsan megtaláltam a mellettem heverő kést és visszatűztem az oldalamra és ugyanakkor az egyik kis üvegcsét is leakasztottam az oldalamról és kiittam a tartalmát sárgába küldve az életemet. Feltápászkodtam és a tekintetüket kerülve vártam. Úgy éreztem magam, mintha a saját árnyékom lennék. Egy üres báb valaki más kezében. Éreztem, hogy elfog a hányinger.

//1x Kis Potion (+20 hp) elhasználva//

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 21, 2014 3:52 pm

Srentok felegyenesedik, majd megszólal:
- Változott a terv. Anatole helyett Kazuma jön velem a harmadik térben, mivel ennyi élettel aligha fog tudni harcolni. Az első térben, ahol rávesszük Gorkemort az idézésre Hinari jön velem. Neki jó a meggyőzőképessége. - fordítja tekintetét Hinarira - A harmadik térben, ahol le kell ölni Gorkemort, ott pedig Anatole fog velem jönni.
Ezután megszólalni sem hagy nektek időt és egy teljesen másik helyen találjátok magatokat.

Anatole Saito:
Egy ködös szintre érkeztek Srentokkal, ami valószínűleg a 11-es szint. Srentok, mintha nagy haverok lennétek, a válladra helyezi karját és úgy sétál melletted, forgatva lándzsáját.
- Mondd csak Anatole, ti játékosok miért vagytok olyan kegyetlenek a fajtánkkal?
Rád fordul tekintetével és az eddig vidámságos arckifejezése komorrá válik. Közben folyamatosan sétál előre és húz téged maga után, ha esetleg lemaradsz az ütemben.

Hinari:
Egy ködös szintre érkeztek Srentokkal, ami valószínűleg a 11-es szint. Srentok kissé távol áll tőled, de így is melletted, majd megszólal:
- Kövess.
Még mentek néhány lépést, majd folyamatosan maga elé nézve beszél olyan hangerőben, hogy halljad.
- Én látom, hogy te vagy a csapat esze. Miért nem csatlakozol hozzám? Ketten sokra lennénk képesek... - vár egy keveset, majd folytatja - Innen úgysem lehet kiszabadulni, a száz szintes badarság csak mese, örökké be vagytok zárva. Én úgy gondolom, hogy sokkal bölcsebb erős társak között lenni. Ezek az idióták akármikor hagynának meghalni, ha a saját életük forogna kockán.

Kazuma:
Az egyes szinten vagy, előtted Srentok, mögötte az a fa, aminél lementetek a barlangba. Srentok a következőt mondja:
- Itt őrködhetsz, vagy akár haza is mehetsz ha gondolod, nem mintha engem érdekel. Megsértettél és örülj, hogy túlélted.
Ezután megfordul és nélküled lemegy a barlangba.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 30, 2014 1:26 pm

Most sajnálom csak igazán, hogy nem hoztam magammal Mirikát. Az ő esze, logikázása és a mindenre kiterjedő figyelmessége, most elkéne. De hát a fene gondolta volna, hogy ekkora hacacáré keveredik ki abból, hogy nekiveselkedünk legyakni egy sprinter minibosst némi exp-ért. Abban kétségek nélkül biztos voltam, hogy Hinarira és a képességeire szükségem lesz, már a Túlélő csarnokban is bebizonyosodott, hogy nagyon jól össze tudunk dolgozni. Viszont mellé szükségem volt egy villámgyors árnyharcosra baj esetén, Mirikán kívül ilyen embert pedig nem ismerek, csak Kazut. Az antiszoc sráccal pedig amúgy is kész hullámvasút a viszonyunk, ráadásul azt is ki akartam fürkészni, hogy Hinari és közte milyen titkok lappanghatnak. Gyanúsak nekem, már a twister óta. Lehet titkon ezzel a rossz fiúval bújik ágyba, mások előtt pedig ő a szűziesség szobra? Suspect Nos az ezen való merengésnek csöppet sincs itt az ideje.
Azért is sajnálom, hogy nem Miriika jött velünk, mert bár eléggé éles a nyelve neki is, de sosem sodorta volna ekkora veszélybe saját magát, mint most Kazu. Elvitték a fiút az indulatai, s fura ezt mondani, de egy mob jóindulatán múlt, hogy nem halt meg. Mondjuk eleve a mob miatt halt volna meg, szóval ehh... Azt hittem, hogy a rövidke, ám de nyomósnak hitt érvem kellően elég lesz, de arról fogalmam sem volt, hogy ilyen arculcsapás fog érni. Nem vagyok tisztában Kazuma képességével, de most már határozottan kapisgálom. Áhh, persze. Hiszen hogy tudott volna egymaga elintézni egyszerre 4 ajtót is. Anatole, megint nem használtad a fejedet! Ideje lenne végre! Szerencsére Hinari észnél van. Sose hallottam még ennyit beszélni ezt a lányt Suspect De legalább hatásos volt. A folytatás viszont ismét váratlanul ér. Bunmei elvesztette a türelmét és további tervezgetés és miegymás nélkül szakít el egymástól bennünket. Fogalma sincs, hogy én melyik Srentokkal tartok éppen egy síkon. Talán az enyém az igazi. Hiszen én választottam először. Bár azt is mondta, hogy helyettem Kazuma megy vele a harmadik térbe. @.@ Megin össze akar kavarni a kis mocsok! Mad
Köd, mindenhol köd. Be fog göndörödni a hajam. Nem szeretem a ködöt. Nincs látásom. Elégedett vagyok a 4 választott jártasságommal, viszont ez a Látás hiány néha borsot tör az orrom alá, éppen ezért szoktam legalább egy olyan társat vinni magammal, akinek a szemeire tudok hagyatkozni. Nekem meg ott vannak a füleim. Srentok próbál spanolni, úgy látszik bejött neki ez a vonal. Most már annyira nem akarok a pajtija lenni, bár úgy vélem rosszban sem kellene lennem vele. Ehh, ezt most valószínűleg ő is hallotta a fejemben. Gondolatolvasás... Hmm, még mindig nem hiszem, hogy képes rá, de jobb lesz inkább nem gondolni semmire. xP
- Csupán annyira vagyunk kegyetlenek, mint amennyire ti is velünk... - válaszolom színttelen hangon, maximális nyugodtsággal lépdelve mellette. Nem nézek rá, pedig érzékelem, hogy ő engem vizslat. Nos, a válaszom őszinte. A mobok csak akadályoznak bennünket, nem mellesleg meg ki akarnak nyírni. Nem hibáztatom őket, erre lettek programozva. De hiába próbáltam szövetségre lépni Srentokkal, a programkódja ez ellen van. Bár hozzá kell tenni, mob létére az egyik legértelmesebb, legkörmönfontabb lény, akivel egész aincradi időm alatt találkoztam. - Ugye nem lesz bajuk... a többieknek?  - Tekintetemet csak ekkor fordítom felé és őszinte aggodalmat olvashat ki belőle. - Jobban örültem volna, ha én megyek veled... mármint a másik veled Kazu helyett. Olyan érzésem van, mintha fel akarnád áldozni. S persze kérdezhetnéd, hogy ugyan miért aggódok egy piros indikátoros miatt, de ha hagysz valakit meghalni, az olyan, mintha magad is gyilkossá válnál. Én pedig nem akarok egy embernek sem a gyilkosa lenni. - Kis szünetet hagyok. ELgondolkoznék, de nem merek. Inkább kérdezek újból. - Mi lesz pontosan a feladatom? Mit kell még tudnom?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jan. 30, 2014 7:17 pm


Megkönnyebbültem fújtam ki a levegőt, és néztem rá Kazumára, akit végül elengedett a hiéna. Talán mosolyoghattam volna a mob szavain, hogy a fiú jön nekem eggyel, de nem volt kedvem hozzá, csupán a pillanatnyi kimerültséget éreztem, ami a kiélezett szituáció lenyugtatásával tört rám. Pár másodperc csönd, ideje volt összeszedni magam, és a továbbiakkal foglalkozni, a kérdéseimmel, ami a terekkel kapcsolatban felmerült. Mert volt belőlük bőven, ám Srentok nem hagyott időt rájuk, rövid monológjára mégcsak válaszolni sem tudtam, máris egy másik helyen találtam magam, a többiektől elszeparálva. Hát ez nagyszerű. -.-
Első gondolatom az volt, hogyha Bunmei így tud minket ugráltatni a terek és idők között, a korábbi érveim fele máris megdőlt, így voltaképpen úgy hagyta életben Kazumát, hogy nem feltétlen kellett volna neki. Bevallom, először örültem a ténynek, ám aztán csak eljött a bizonytalanság is, hiszen a mob eddig minden volt, csak nem ostoba. Vagy így akar hatni ránk? Tény, ha megölte volna a srácot, máris máshogy álltam volna hozzá, de nem tudtam, mi kéne neki tőlünk, amit nem tud erővel elvenni. Csöndben sétáltam mögötte, nemigen foglalkozva a köddel, a Látás-Észlelés kombinációm most is a segítségemre volt, azokra támaszkodtam, miközben gondolataim teljesen máshol jártak. Észrevettem, persze, a kérés helyetti utasítást, meg se lepődve rajta, ellentétben a következő szavaival. Nem hiszek neked. Biztosan csapda lesz, vagy trükk, semmi logikát nem láttam benne, miért akarna engem maga mellé, valamiért fel se merült bennem, hogy bármi egyébre is szüksége lehet az erő mellett. Aztán kezdtem kapisgálni, pont azok miatt, amiket én mondtam neki a fa mellett, valóban, nem lennék teljesen használhatatlan. Elvileg. A kijutásról és a társaimról mondottakban viszont nem volt igaza, vagy legalábbis csak részben, és szavaiból az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudja a mi helyzetünket, nem elég informált vagy nem tudom.
- Azt hiszem, van valami közös bennünk. Mindketten vágyunk vissza a családunkhoz – felnéztem az égre, s egy kis szünet után folytattam – Miattuk sem tehetem, meg magam miatt se. Ez a világ… ez a rendszer jól van kitalálva, okkal, ha nem lehetne kijutni, elveszítené az értékét, a jelentőségét. Kayaba szemében is. Biztos vagyok benne, hogy egyszer vége lesz, akár megélem, akár nem – sóhajtottam, tekintetemmel Srentok hátát figyeltem – Ám abban igazad van, hogy van aki simán hagyna meghalni. Ez emberi tulajdonság – vontam meg a vállam - De vannak, akik nem, és én velük szeretném eltölteni az időmet, pont úgy, ahogyan te a testvéreiddel.
Nem mondtam többet, nem próbáltam mindenáron bizonyítani az álláspontomat és menteni magam, ha képes volt megérteni, azt ennyiből is meg lehetett. Igyekeztem nyugodtan beszélni, nem féltem, azt hiszem. Azon már rég túl voltam. Gondolkodtam kérdéseken, az előttünk álló feladattal kapcsolatban, kíváncsi voltam, hogy Anattal és Kazumával vajon mi lehet most, van-e esélyünk ezt egyben megúszni, és ha igen, pontosan mit is kell tennünk érte. Ám mégse kérdeztem, kicsit jó volt csöndben sétálni, és ha csak egy másodpercre is, de nem a jövőről beszélgetni: addig volt jó, amíg nem tudtam, mi vár ránk. Ha eljön az ideje, Srentok úgyis elmondja.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Kedd Feb. 04, 2014 8:29 pm

Végül csak ketten maradtunk. Nem néztem a szemébe, de figyeltem minden mozdulatát. Pár szó után már el is tűnt a barlang nyílásában. Szólni akartam bár nem voltam benne biztos, hogy mit is. Csak kieresztettem a levegőt, ahogy eltűnt a szemem elől. Remegtek az ökölbe szoruló kezeim és éreztem, hogy ismét feléled bennem a harag. Dühös voltam magamra. Hagytam, hogy megfélemlítsen, hiába határoztam el, hogy nem fogom.
– Rohadj meg… - sziszegtem farkasszemet nézve a hasonmásommal. Elkiáltottam magam és minden erőmet beleadva behúztam neki egyet. Szinte akadálytalanul suhant át rajta az öklöm és enyhén kibillentem az egyensúlyomból, ahogy az árnyék szétfoszlott az ütésemtől.
– Gyáva féreg! - szaladt ki a számon, ahogy száznyolcvan fokos fordulatot véve lendületből ütöttem meg a hátam mögött ismét alakot öltő árnyékot. Ezt még párszor eljátszottam mielőtt leálltam volna. Mélyeket lélegezve próbáltam lenyugodni miközben néztem az ismét összeállt hasonmásom. A bal kezem ma már másodszor kezdett el visszaváltozni de legalább kicsit kitisztítottam a fejem. Tudtam mit kell tennem. Még ha irtóztam is a gondolattól. Ha nem teszem meg, akkor akár itt helyben fel is köthetem magam. Erősebbnek kell lennem.

//Na most vagyok gondban… :scratch:A harmadik képességemet már a küldetés kezdete után pályáztam meg, viszont IC elvileg már a küldi előtt is megvolt Kazunak a képesség. Mivel nem tudtam eldönteni, hogy használhatja-e, ezért megírtam mindkét verziót és te majd eldöntöd melyiket veszed figyelembe. XP//

//Ha használhatja a képit://
A kezembe vettem a teleportkristályom és aktiváltam a harmadik képességemet. A bőröm elfeketedett és elkezdett átformálódni, ahogy én magam váltam árnyékká. Úgy tudtam alakítani magam, ahogy a saját árnyékommal tehettem. A helyemen hamarosan már csak egy kis éjfekete patkány állt gyakorolva az öniróniát. Nem tetszett amire készülök, de volt egy megnyugtató dolog ami mellettem szólt. Ha ebben a formában meg is üt, akkor is először csak egyre csökken le az életem és talán lesz időm aktiválni a kristályt mielőtt másodszor is meglendítené a lándzsáját, és ha még ez sem elég a második képességemmel is tudom kicsit hátráltatni. A legfontosabb viszont hogy lehetőleg semmit se vegyen észre. Látnom kell, mit csinál.
Lecsusszantam a lyukba hogy amint leérek, keressek egy kis sarkot, ahol lopakodásommal meghúzva magam ezt a formát megtartva figyelhetem, mit csinál Bunmei.

//Ha nem használhatja a képit://
A kezembe vettem a teleportkristályom és a lyuk széléhez sétáltam a hasonmásommal együtt. Nem tetszett amire készülök. Remélem baj esetén az árnyékom fel tudja tartani addig, míg aktiválom a kristályom. Előreküldtem az árnyékot és a kristályt, szorongató kezemet a köpenyem alá rejtve követtem lehetőleg végig takarásban maradva mögötte, bármi is kerüljön elém. Ha pedig megláttam Bunmeit és nem kellett rögtön menekülőre fognom, akkor a fegyverén tartva a tekintetem megszólaltam.
– Győztél… dolgozzunk össze. - azt hiszem, amúgy sincs más választásom…

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 05, 2014 5:24 pm

Anatole Saito: Bunmei csak nézett maga elé miközben beszélgettél. Rövidesen miután végeztél egy álszent mosolyt vesz fel és a következőt mondja:
- Sikerült válaszolni? Bocsánat, hogy nem figyeltem, éppen az összes emlékeden átmentem. Sok új érdekes képességet tudtam szerezni, szerencse, hogy frontharcos vagy. - mondja miközben megpaskolja a válladat a kezével, ami végig rajta volt, ezután elveszi onnan.
- Tehát megismételnéd, amit mondtál? - folytatta, ezúttal már egy lépéssel arrébb állva, szintén előre haladva a ködben.

Hinari: Bunmei bólogat a mondanivalódra, majd halkan beszél, miközben sétál a ködben és mutatja merre kell menni.
- Tudod, nem csak az én családom járhat így, több mob is van, kinek a családjait az olyan játékosok ölik meg, mint Kazuma. Helyesbítek, a játékosok, mivel minden játékos csak egy gyilkos... mondjuk miért ne lenne? Jutalmat kap érte, semmi hátránya nincs. Egy rendszert kell kialakítanom a játékban, be kéne tanítanom a játékosoknak, hogy hogyan viselkedjenek, mert ez így nem helyes...
Egy pillanatra megáll, majd folytatja a lépéseit és elmosolyodik közben.

Kazuma: Sikeresen a barlangba jutottál, azonban ahelyett, hogy Bunmeit láttad volna ott egy alak néz egyenesen rád... [Folytatás kövi hsz-ben.]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Yoshiaga on Szer. Feb. 05, 2014 5:24 pm

- Mélyen tisztelt patkány elvt... barátom! - szólítottam meg, miközben a bal szememet szemüvegestül az arcába toltam. Nem is tudtam, hogy a patkányok szeretnek úszni, ez pedig egyenesen belecsobbant a lyukból érkezve. A levegőben forgásos mutatványára pedig 8.42-t adok a tízből, hiszen 1.32 másodperc töredéke alatt megdöntötte az eddigi patkány ugrás elvárásaim.
- Először is szeretnék gratulálni a bűvészmutatványának. Nyolc egész negyvenkettőt kapott tízes skálán, ami még olimpián is elmenne. Kár, hogy a játékban nincsen olimpia... - nevettem el magam, miközben fejem a barlang teteje felé nézett és a hasamat fogtam. Ezután szinte másodpercek töredéke után visszatértem, hogy gigászi szemként terrorizáljam a patkányt. A lencsém még meg is bökte az orrát. Szegény biztos félhet, hiszen óriási vagyok hozzá képest. Óriásiak a vicceim. Ha-ha. - ...rágcsálóknak!
Kiáltottam el magam, majd hanyatt estem és a földön fetrengve nevettem. Csodásak voltak a vicceim, úgy gondoltam, hogy teljesen sikerült ezzel megpuhítanom a patkányt. Már nem kéne tőlem félnie, hiszen csak egy idióta lehetek.
Lassan felkeltem a földről, majd folytattam:
- Mondja csak patkány koma... maga csak szimplán szeret csobbanni vagy valami van-e itt a barlangban?
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Kazuma on Szer. Feb. 05, 2014 10:19 pm

Óvatosan indultam meg lefelé de a lyuk persze túl meredek volt ehhez így hamarosan csúnyán megcsúszva kezdtem egyre gyorsabban közeledni a barlang belseje felé. Végül lyuk falai hirtelen eltűntek és egy véletlen szaltó kíséretében ügyetlenül csobbantam bele a vízbe. Gyorsan kapkodtam a lábaimat, hogy kilökdössem magam a partra, ami ebben a szokatlan alakban nem volt olyan egyszerű, mint először gondoltam. Csak reménykedni tudtam, hogy nem voltam túl feltűnő de egyelőre egy lándzsát sem láttam és úgy döntöttem, hogy ezt jó jelnek veszem. Végül nehézkesen de elértem a partot viszont körülnézni már nem volt időm.
Egy fél pillanatra elállt a lélegzetem, ahogy egy hatalmasnak látszó szemmel néztem farkasszemet és már vártam a lándzsát. A szúrás viszont elmaradt és rájöttem, hogy ismerem a szem tulajdonosát és az bizony nem Bunmei. Látszólag nagyon jó kedve volt valamiért, ami kicsit sem javított az enyémen. Egy pillanat alatt átlátott az álcámon és olyan nyugodtnak tűnt mintha csak egy fogadóban ücsörögnénk egy fekete boss barlangja helyett. Rengeteg kérdés merült fel bennem, míg rajtam élezte a nyelvét és rettenetesen bosszantott, hogy szinte semmit nem tudok róla. Összesen két információmorzsát sikerült megtudnom a nevén kívül. Nagyokat üt, és időben felismeri a vesztes helyzeteket. A szedett-vedett csapatával könnyedén elbántunk, de mivel feladta mielőtt őt is leüthettük volna, nem sokat láttam belőle hogy mennyit tud. Annyi biztos, hogy nem árt óvatosnak lennem vele a jelenlegi helyzetben.
– Vajon mit keresnék Bunmei barlangjában? - morogtam nem túl „patkányos” hangon. Egyelőre úgy döntöttem még megtartom ezt a formát. Amíg nem tudom mennyit tud valójában, addig a lehető legkevesebb információval kéne szolgálnom magamról.
– Egyébként meg engem is érdekelne, hogy te mit keresel itt... csak nem a bőrére pályázol? - válaszoltam kérdéssel a kérdésre, direkt kihagyva a mondatom második feléből a „te is” szavakat. Az alapján, amit tudok róla, még akár Bunmei egyik csatlósa is lehetne. Remélem, befejezi végre a milliméterekről bámulást, mert kezd nagyon irritáló lenni…

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Bunmei Legenda

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.