[Küldetés] A Porcelán Lány

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Egil on Csüt. Márc. 06, 2014 9:07 am

- Ühüm, ő az, az átkozott. - lehet hallani, hogy a vicsorítása közben a porcelán fogai hogyan csúsznak egymáson. Mint mikor ráharaptok a villára.
Bár Norika rendelkezik egyes szintű akrobatikával, de én ezt alacsonynak érzem a liánokon való közlekedéshez, így inkább hanyagoljátok, vagy hamar elérhet titeket a lebukás veszélye. A Trollok veletek vannak, totyogva és hangosan indulnak el a gomba irányába, majd veszi is őket észre Hupikék és alakul ki köztük egy kisebb vita. Értetni nem értitek, a saját nyelvükön beszélnek.
Mögé kerülhettek, mint a katonák, lopakodva, némán. Elkapni nem tudjátok, gyors ahhoz, de hogy meglát titeket, úgy nem fut el, kíváncsian és félredöntött fejjel néz titeket. Beszélhettek hozzá, azonban elkövettettek egy hibát. Norika levette a válláról a Porcelánlányt, ki így szabadon ront neki a Hupikéknek. Megállíthatjátok ehhez elég gyorsak vagytok, de ha nem nyugtatjátok meg az így rémülté vált Hupikéket, úgy ő hamar futásnak ered.

avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Utahime on Pént. Márc. 07, 2014 9:37 am

Néztük a gombát, és a porcelán lányka már a fogát csikorgatta, ahogy meglátta. Legalább biztosak lehetünk benne, hogy ő is felismerte.
- Nyugalom kicsi lány. Ha meglát minket, még elszalasztjuk amilyen fürge... Csak várj egy picit a bokorban, kérlek. - Reméltem megnyugszik kicsit, és nem kergeti el a gombát. Ahogy Nori letette, a kislányt, rá is bólintottam a tervre.
- Jó ötlet! Tehát, elterelnétek a figyelmét…? - Pillantottam a trollok felé, de máris indultak. Úgy tűnt ők sem kedvelik a gombát, és hangoskodva indultak a gomba felé, majd élénk vitába elegyedtek egymással, furcsa nyelvükön. Sikeresnek vehettük a figyelem elterelést, mialatt halk hangon, sietve Falcohoz fordultam.
- Te is maradj itt a bokorban vele. A fényedet hamar észrevenné. - Falco bólintott és a mutatott bokor felé indult a pöttöm lánnyal. Visszapillantottam még egyszer a bokorra, amiben Falco világított, és fényét a porcelán felerősítve szórta szét. Talán mégsem egymás mellé valók, de a bokor miatt nem látszik mi is van ott, és a gombát most kellően lefoglalják a trollok. Akkor hát nincs más hátra, mint...
- Induljunk...? - Suttogtam, ahogy elindultam a Hupikék felé. Igyekezetem a növényzet takarásában haladni, és hátulról minél közelebb kerülni hozzá, és a csillogó tárgyaknak kiállító pultjául szolgáló fához. Már viszonylag közel értünk, mikor a porcelán lány viszont elvesztette a türelmét, és megindult a gomba felé. Falco is kiugrott utána, láthatólag zihálva, furcsa füttyöt hallatva. Mintha eddig is feltartani próbálta volna forrófejű küldetésadónkat. Ahogy a kis porcelán Falco lángjaitól narancsos csillogással szorongatta kardocskáját, meglehetősen ijesztő látványt nyújtott. A gomba helyében bizony én is menekülőre fogtam volna a dolgot, de ezt most el kellene kerülnünk valahogy. Nem tudtam, hogy ha közelebbről, mi is felfedjük magunkat, csak jobban megijesztené-e, bár a kislánynál biztosan nem lehetett már sokkal félelmetesebb. Ha maradok, közelebb mehetnék a lopott holmikhoz, de a gombát biztosan nem közelíthetjük meg teljesen észrevétlenül. A feltűnő párra pillantva láttam, hogy Falco csipogó nyelvén igyekszik megnyugtatni a lányt, és elé áll időnként. Sóhajtva Nori felé pillantottam és egy bólintással kijöttem a rejtekemből. Hogy magasságom se legyen fenyegető számára, rogyasztott térddel a tenyeremet mutattam a gomba felé, jelezve hogy nincs ártó szándékom.
- Ne haragudj Hupikék, csak beszélni szeretnénk veled. Tudod, elvettél valami fontos tárgyat mindünktől, és nagyon örülnénk, ha visszakaphatnánk azokat. - Igyekeztem nyugodt hangot produkálni, amennyire az tőlem telt ilyen izgatott állapotomban. A porcelán lányra néztem, és felé mosolyogtam.
- Ha visszaadnád, amit elvettél, biztosan ő is megnyugodna… Mond, csak, mire kellenek neked a csillogó tárgyak? - Biccentettem a porcelán felé. Az eddigiekből úgy ítéltem, ő értheti, amit mondok, ezért is próbáltam beszélni hozzá. Viszont az, hogy én is megérteném-e ha válaszolna valamit, komoly kétséget hagy. Ha valahogyan mégis megértenénk egymást, talán ki lehetne békíteni a porcelánkát is…

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Tsubasa Norika on Vas. Márc. 09, 2014 1:03 pm

Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy szerettem volna véghez vinni a megbeszéltek alapján, mert az akrobatika szintem még a liánon lengést sem nagyon engedte. A csudiba! Hát akkor marad a szárazföldi lopakodás Utahime mellett. Porcelán csajszika hát sajnos nem akart igazán szót fogadni, ez volt a másik problémája a dolognak. Szerencsére a trollok segítőkészek voltak és már mentek is a Hupikék Kékgombához veszekedni egy kiadósat. Vajon miről is vitatkoznak, az egy jó kérdés, hiszen egyikünk se értett semmit abból, amit mondtak ezek itt. A társnőm rögtön rendet csinált a küldetésadónk körül, és otthagyta vele a kis madárkáját is.
- Indulhatunk - bólintottam.
Olyan laposan haladtam Utahime után a növényzetek takarásában, ahogy csak bírtam, és olyan hallkan, hogy mellettem a légy zümmögését is lehetne hallani. Ez az, sikerült mögé kerülnünk. Nem nagyon akarom a Hupikéket bántani, egyelőre (ha az nem akar minket), csak a cuccainkat akarjuk tőle visszaszerezni. Már éppen nyúltam volna észrevétlenül a holmik felé, mikor az az ostoba Porcelányka ismét nem fogadott szót, és indult a gomba felé támadni. A kismadárka persze igyekezet megállítani őt, az akciónkat fújhattuk, mert a kék gomba meglátott minket, és nagyon megrémült. Összenéztünk Utahimével, aki sóhajtott, én meg a fejemet csónáltam, aztán visszamentem a Porcelánkához, amíg ő próbált beszélni a kék gombával.
Ott teremtem olyan gyorsan, ahogy tudtam, és kellemes bájjal felemeltem hátulról küldetésadónkat. Most már belátom, hogy hiba volt levennem a vállamról a kiscsajt.
- Ejnye, Porcelán Lányka, hát meg nem kértünk szépen téged, hogy várj a bokorban? - mondtam neki játszi ejnye-bejnyével és csitító csendességgel. - Ha nem hallgatsz ránk, és teszel mindent a küldetésünk biztos sikere érdekében, így sose kapod vissza becses tárgyadat Hupikéktől. ^^ :] - Még akkor sem vesztettem el a türelmemet, kedves és bájos mosolygással fogtam a kezeimben a lánykánkat, ha az elkezdene ficánkolni és hadonászni a kardjával. Sok volt az ilyen rossz gyerekecske az otthonban, és már megszoktam az ilyesmit, úgyhogy ebben az esetben lehet rám számítani.
- Nyugi, nyugi, kedveském, legalább adj egy esélyt, hogy megmagyarázza nekünk Hupikék úrfi, hogy miért és hogy tette - nyugtattam tovább kedvesen, aztán a Hupikékhez fordultam. - Kérlek szépen, kedves és aranyos Hupikék úrfi, én is kíváncsi lennék az okokra, amit éppen a kedves barátném tett fel önnek. És mondja el, hogy igaz az, amit a Porcelán Lány mesélt nekünk arról, hogy ön bántotta őt nagyon durván és érzéstelenül vett el tőle valamit, ami az övé? - Igyekeztem barátságos lenné felé is és maradni abban a távolságban, ahol vagyok most. Sőt, legalábbis igyekeztem óvatosan hátrálni a Porcelán Lánnyal.
Vajon a Hupikék érti az emberi nyelvet és beszéli is? Ha nem, itt gondban leszünk. o.o

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Egil on Kedd Márc. 18, 2014 8:09 pm

A Hupikék mikor figyelmesen tekintett rátok, mikor pedig ijedten fordul a Porcelánlány felé. Nem tudja, hogy mit is gondoljon. Ti láthatón nem akarjátok bántani, viszont a Porcelánlány...
A kérdéseitek hallva, hogy miért is csinálta azt amit csinált, magyarázásba kezd, heves gesztusai közben még a fehér kalapját is leveszi és azzal is kalimpál. Nos, hogy hogyan is beszél, milyen hangot ad ki egy kicsiny és kék gomba, azt a fantáziátokra bíznám, de az biztos, hogy a szavait nem értitek sajnos.
A heves magyarázása lassan alábbhagy. Nagyokat sóhajt, gondolkodásában vakarja a fejét, az állát, s a fenekét, majd beadva a derekát nyújtja nektek az ellopott értékeiteket, azonban tartja is a másik markát. Cserét kínál, s nem hajlandó alkudozni. Vissza adja a számotokra fontos tárgyakat és elfogad a ti szemeitekben nem olyan értékes tárgyakat, azonban azok csillogjanak, mert ha nem, úgy visszahúzza a kezét és marad nála, ami a tiétek.
A gond csupán csak az mindezzel, hogy ha bár ti meg is kötitek az üzletet, a Porcelán lány már nem hajlandó erre. A Hupikék nyújt neki egy porcelán dísztárgyat, ugyanakkor a lány inkább a kardját nyeletné le vele, mintsem, hogy adjon neki bármit is.
Oldjátok meg a helyzetet.
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Utahime on Szer. Márc. 19, 2014 11:50 am


Falconak sikerült feltartania a porcelánt, amíg Norika oda nem ért hozzájuk, és igyekezett beszélni vele. A törékeny leányka már nem tudott nekirontani a gombának, de még mindig mély haraggal tekintett felé, és ezt bizony a Hupikék gomba is érezte. Hogyne tette volna, ha a haragvó grimaszba torzult szép arcocskáján tisztán látszott, hogy elutasítja az "áruló" szavainkat, és igyekszik ellenállni Norikának is. A gombának viszont tényleg szüksége lehetett a csillogó csecsebecsékre, és ezt igyekezett minden eszközzel értésünkre adni. Sajnos az ő szanaiból sem értettünk semmit, de furcsa hangján kihallhattuk, hogy fontosak számára. Végül az értetlen, tekintetemet látva lemondóan sóhajt egy nagyot.
- Umm, Ne haragudj, sajnos nem értek gombául... de nekünk is szükségünk lenne azokra a tárgyakra... - Nézek rá bocsánatáért esedezve, és magamban örömmel veszem tudomásul, hogy itt valószínűleg minden lény érti az emberi nyelvet. Amit ugye a tolmács programnak köszönhetően egy nyelvnek vehetünk. Végül felénk nyújtotta a holminkat, de az üres tenyerét is nyújtotta. Bizonyára nem adná vissza ingyen, valami más csili-vili holmit szeretne cserébe, de kérdés, hogy mit fogadna el. Körbenéztem a többiekre, hogy áll-e a csere a többiek részéről is, de a küldetésadónknak határozottan nem állt szándékában cserébe adni bármit is. Egyet tudtam érteni vele, hiszen a saját holminkat szeretnénk visszakapni, amit eltulajdonítottak tőlünk. Viszont ebben a világban az erősebb győz, ez pedig nem csak a harcokra vonatkozik. Ha a kis gomba volt olyan ügyes, hogy a nyakamból lelopja a láncomat, úgy hogy azt észre sem veszem, akkor bizony minden elismerésem az övé, akárcsak a lánc. Ez persze leginkább csak annyit tesz, hogy magas gyorsaság és lopakodás pontokkal rendelkezik, de itt minden a pontokról szól, így kimondhatjuk, hogy megérdemelte a zsákmányát. Mi pedig vissza is kaphatjuk, másért cserébe, tehát biztosan nem egy gonosz gombáról van szó. Mivel én vagyok itt, igyekszem a gombával beszélni, és Norira hagyom a porcelán csitítását, hátha kitalál valamit a lenyugtatására.
- Ezek jók lesznek mindért cserébe? - Kérdeztem felmutatva három fényes arany érmét. Egy egy érme minden tárgyért. Amennyiben valóban csak a csillogás számít, talán elég lesz ennyivel kiváltani mindenki értékét. Talán a változatos forma is számít, előveszek egy üres fiolát, és azt is hozzácsapom a váltságdíjhoz. A fél kezemet a cseretárgyakkal, a másikat üresen a gomba felé nyújtom, viszont mielőtt átadnám neki, még igyekszem komoly hangon szólni felé, de elég hangosan, hogy a porcelánka is hallja.
- Ha legközelebb szeretnél valami csecsebecsét, kérdezd meg hogy elviheted-e. Lehet hogy nem kaphatod meg, de talán adnak helyette valami más szép dolgot. - A porcelán házban biztos van jó pár töredék, és cserép is valahol amit nem sajnálhat tőle ez a leány sem.
- Esetleg össze is barátkozhatnátok... - Néztem bizonytalanul hátra. Ha a gomba ennyire szereti a csillogást, bizonyára örülne, ha a lányka a közelében lenne időnként... Bár kérdéses, hogy mire is kell neki ez a holmi.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Márc. 19, 2014 3:10 pm

- Most már irgum-burgum, Porcelán Lánykám! - szidtam le szigorúan, de játékosan a lánykát, mert nagyon durva módon akarta lerendezni az egészet még azután is, hogy próbáltam lebeszélni őt a szándékáról, és miután meghallgattuk, hogy a Hupikék a saját, ismeretlen nyelvén próbálta tudtunkra adni a helyzetet. Ha jól értelmeztem a mutogatást, mielőtt lemondóan sóhajtott, bizony szüksége van ezekre a tárgyakra.
- Van egy olyan sejtésem, hogy szerintem a kék gomba nem egy nagyon gonosz erőszakos lélek, de te úgy viselkedsz ám - mondtam a küldetésadónknak. - Ha nagyon vissza akarod kapni becses kis tárgyacskádat, kedveském, akkor ezt oldjuk meg erőszakmentesen, és megbeszéléssel. Hát látod, hogy a beszélgetéssel könnyen megoldódnak a helyzetek.
És valóban összejött valami ebből. Hupikék kézbe vette elcsent tárgyainkat, és valami másért cserébe hajlandó lett volna visszaadni. Ejj-ejj, a régi jó elő-ókori cserevásár. Ókorból voltam mindig a legeslegjobb a történelemben. :3
Nem volt nálam semmi olyan, amit odaadhatnék neki, bár most, hogy nézegetem a hajpántomat a kezecskéiben, úgy érzem, hogy nagyon nincs is már rá szükségem. Tulajdonképpen nem is olyan értékes számomra, különben is ilyeneket úgyis lehet máshol és bármikor beszerezni egész jó áron. ^^
- Na jól van, drága kis Hupikék, tudod mit? Neked adom. Végül is megvoltam eddig is nélküle, amióta elcsented. Majd veszek magamnak egy másikat. De amúgy igaza van Utahimécskének. Ha valamit meg szeretnél kapni, akkor ne csend el, hanem kérdezd meg, hogy neked adja-e vagy adj érte valami olyasmit, amit elfogadna érte cserébe. Hát látod, hogy a kis csecsebecsevágyad milyen agresszív bosszúszomjas leánykát zúdított rád a sors - Itt rámutattam a még mindig karban fogott Porcelánykára, aki a világért se hajlandó cserélni azért a tárgyért, amit elloptak tőle. - Ja igen, kedves Hupikék úr. Ha már itt tartunk, szeretnék még egy dolgot tisztázni. Elég ha rábólintasz vagy csóválod a fejed, abból elég sokat fogunk bőven érteni. Igaz az, hogy tényleg bántottad és megaláztad volna ezt a kis Porcelán Lánykát ezért a kis porcelán holmiért? Csak tudni szeretném tudni, mert ő azt mondja, hogy durván bántalmaztad és úgy loptad el a holmit.
Akár igaz, akár nem, Hupikékkel folytatott beszélgetés után az általam erősen lefogott Porcelánykához fordulok.
- Szégyellhetnéd magad, hogy ilyen csúnyán viselkedsz! Bosszúvággyal bizony sose kapod vissza a tárgyacskádat. Ha vissza akarod kapni a becses tárgyadat, add akkor oda neki a porcelánkardocskádat. Na mit szólnál hozzá, Hupikék úr. Örülnél a kardocskának?
Most ki fog derülni, hogy a rossz Porceláncsajszi számára mi a fontosabb. Ha a csecsebecséje, akkor kénytelen lesz odaadni neki a kardocskáját. Ha meg nem, akkor az azt jelenti, hogy igazán agresszív vérbosszúszomjas ez a kicsi, törékeny, buta leányka, akit nem szabad engednünk Hupikék közelébe, mert ezzel nem csak tönkretesz mindent, de még saját magának is kárt fog okozni. Kicsit szemét dolog volt tőlem, hogy dilemma elé állítsam így a lánykát, de valamit muszáj ám tenni, hogy végre pontot tegyünk az úgy végére. És ráadásul nem kellett olyan fölöslegesen harcolnunk egy mobbal/njk-val, aki még a póknál is jobban fél egy rossz mozdulat mellett.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Egil on Vas. Ápr. 06, 2014 8:17 pm

A Hupikék megrágcsálja az Utahimétől kapott érméket, majd elvéve azokat cseréli ki a tárgyaitokkal. A Porcelán lánynak még lenne egy - két szava hozzá, de Norika mondandójával együtt a porcelán lányt is figyelmen kívül hagyja és távozik tőletek.
E történet talán sok kérdéssel és túl egyszerűen is záródik, részben azért is mert nem is terveztem izzasztó küldetést a számotokra, részben mert rendesen elhúztam ezt már nektek így is. Ezért bocsánat még egyszer.

A küldetést lezárom, a jutalmak:

Utahime és Norika:
+ 60 exp
+ 140 arany (70 + 20 ( mob felfedezés) + 50 ( ritka mob felfedezés)

Norika keresés jártasság: Sajnos nem talál semmi

Young Justice: Shu, Peter, Utahime + 10 exp (a többiek sajnos maxon vannak)

A jártasságok miatt 15 növény és 2 recept potion és méregfőzésre mindkettőtöknek.

Azt hiszem ennyi.
Köszönöm a küldetést és a türelmet, nagyon szépen írtatok.
avatar
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 23, 2014 6:56 pm

Utahime: Potion/méregfőzés: Kis Potion Recept, Vörös Bika Potion Recept
Növénylátás: 3 -> 18, 7 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Porcelán Lány

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.