Palace of Justice - ismertető

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Go down

default Palace of Justice - ismertető

Témanyitás by Hinari on Hétf. Dec. 23, 2013 6:16 pm


Palace of Justice!

Ez a különösen szép épület a Kezdetek városának északi féltekén helyezkedik el, s a játék egyik legerősebb céhének szolgál az otthonául, a Justice League-nek.A pompás, robosztus megjelenésű épület nem csak kívülről tűnik tágasnak, bent is nagy a tér. Az előcsarnok ügyesen megművelt gránit-padlóján végigsétálva bárki könnyedén beléphet a gyűlésterembe, ahol a céh tagjai üléseznek egy-egy fontosabb döntés meghozalatakor; a terem amúgy alkalmas házasságkötésre, vagy bármi másra is. A földszinten az előcsarnokból nyílik még egypár vendégszoba és egy társalkodóhelyiség is, valamint egy nagyobb konyhatér, a közös főzésekhez.
A csarnok két oldalán lépcsősorok vezetnek fel az első és a második emeletre, ahol a céhtagok lakásai és a sütiszoba található; s ha valaki még ezeknél is tovább merészkedik, hamar a rejtélyes folyosókon találhatja magát, különös páncélokkal, titkos lépcsőkkel és soha nem látogatott termekkel övezve. Minden tag magának választja ki és rendezi be a lakrészét, olyanra, amilyenre ő szeretné. A harmadik emeleten a lépcsőkön felsétálva rögtön a díszterembe léphetünk be, melynek hatalmas teraszai remek kilátást biztosítanak a Kezdetek Városára és Erdejére - előtte a tóval-, másik oldalról pedig a céhház kertjére és a céhkert utáni területre, mögötte az első szint hegyvonulataival.

A kert a palota második erőssége. Elég nagy ahhoz, hogy mindenkinek, aki igényt tart rá, lecsíphető belőle egy kis szegmens, ha egy privát területre volna szüksége. Ott aztán ültethet amit szeretne, s természetesen csinálhat, amit akar. A kert túlsó vége egy nagyobb mezőben folytatódik, szélén a Chocobo Farmmal, melyet egy fiatal lány, Jeanie igazgat.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.