Phoenix Brotherhood

Go down

default Phoenix Brotherhood

Témanyitás by Noxy on Vas. Dec. 29, 2013 6:03 pm

Phoenix Brotherhood
(Főnix Testvériség)


Kik is vagyunk mi? Mit akarunk? Mik az elveink?
Mi vagyunk a testvériség. Mi vagyunk a család. Mi vagyunk a Tűz, a Víz, a Szél, a Föld, a Fény és a Sötétség. Mi vagyunk azok, akik felkerekednek újra, és újra, és újra akár a kudarc mélyéből is, mint egy főnix, mikor poraiból támad fel. Mi vagyunk az igazságosztók és a megbocsátás, akik igazságot és segítséget szolgáltatnak Aincradban. Azért vagyunk, hogy segítsünk a bajbajutottakon, elejét vegyünk gonosz lelkek gaz terveiben és esélyt adjunk azoknak, akik eltévedtek, de meg szeretnék újra találniuk a helyes utat. Ki a Főnixek egyikét vagy egy ártalmatlant bánt, kihasznál, az velünk kerül szemtől szembe. A testvériség tagjai mind testvérek, akik megosztják egymással tapasztalatainkat, közös vagyonunkat, közös tárgyainkat, közös ételeinket, közös hátasainkat. Bár szabad utat adunk testvéreinknek, nincsenek bizonyos határok megszabva, de a rend szabályait kötelesek betartani, vagy ellenkező esetben neki is bűnhődnie kell, valamint a rendből való kizárását vonja maga után (csak abban az esetben jönnek ezek, ha többször is megszegi a szabályt az illető). Bárki csatlakozhat hozzánk, aki szeretne a mi testvériségünkhöz tartozni. Vörös indikátorosokat is szeretettel fogadunk azzal a feltétellel, hogy ha valóban megbánta-e bűneit, vagy csak csupán balesetnek köszönhető az indikátor elvörösödése.
Testvériség címerével ellátott Tabard és/vagy a címer alakú jelvény a rendünk képviseletét jelképezi, de nem kötelező hordani, csak különleges alkalomkor, átlagos időszakokban mindenki felveheti szabadidős ruháját. Nem számít a siker vagy a hatalom, csak az elveink, rendünk céljának betartása, baráti kapcsolatok és némi szórakozás is. Persze, azért igyekszünk minél többször kivenni részünket a szintek megtisztításában. Nem erőltetjük testvéreinket kötelességükre, mindenkinek joga van azt csinálni, amihez kedve van, és azzal barátkozhat, akivel akar, azonban mégis elvárjuk egymás iránti tisztességes viselkedést és kötelesek részt venni a céhgyűléseken is, ami ugye a rendünk egyetlen kötelező dolga.

Szabályok
1. Mindenkit fogadunk indikátor színének függetlenül. A vörös indikátorosok esetében csak akkor, ha valóban jó útra akar-e térni, tisztára mosva nevét (nem kell csüggedni, esélyt mindig megadjuk! Very Happy)
2. Mindenki toborozhat új tagokat ismerkedős játék, vagy akár KT mellett, ám a céhvezérnek (Főnix Anyának) jóvá is kellene hagynia a csatlakozást.
3. Bármilyen jellegű bűn, amit elkövet a rend tagja (Sleep PK, lopás, más játékos bántalmazása, ilyesmi), attól függően büntetést kap attól függően, milyen súlyos az. Lehet kártérítés vagy kizárás.
4. A zsákmány azé, aki találja, de ha lehet, azért osszon meg valamit a céhhel is, hogy ezzel előre segítse a tagok fejlődését, vagy anyagi gondjait.
5. Ha lehet, a testvériség támogassa a céhet némi arannyal, hogy fejlődhessünk!
6. Fél vagy teljes életű KT-zások szóba jöhetnek, azonban kérném minden tagot, hogy tisztességes párbajokat vívjon ellenfelével, akármilyen is a viselkedése. Mutassunk jó példát mindenkinek.
7. Nem ölünk! Nem barbárok vagyunk, hanem igazságosztók, akik a rend elvárásai szerint büntetnek.
8. A bankból kivett felszereléseket, amikre utána már nem lesz szükséged, tedd kérlek vissza, hogy más tagok is fel tudhassák használni!

Tagok
1. Judy Noxia (céhvezető, azaz Főnix Anya vagy Főnővér)
2. Joey Chrome
3.
4. -
5. -
6. -
7. -
8. -
9. -
10. -

Utolsó módosítás: 2014. szeptember 6.


A hozzászólást Judy Noxia összesen 19 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 22, 2014 8:32 pm-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Phoenix Brotherhood

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 01, 2014 2:11 am

A céh megszűnt.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.