Tachibana Makoto

Go down

default Tachibana Makoto

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 27, 2012 7:12 pm

Adatlap

Név: Tachibana Makoto
Nicknév: Tachi
Nem: férfi
Kaszt: lovag
Kor: 19
Indikátor: vörös
Céh: Felszabadítók

Kinézet
Spoiler:
179 cm magas és 72 kilót nyom. Nyúlánk, mozgékony férfi, atletikus alkata van. Ébenfekete haját gyerekkora óta növeszti, egy vastag fonatba kötve hordja és immár a térdéig ér. Vörös szeme remekül összejátszik mind az aljas, mind a pajkos félmosolyával, és az unott ábrázatával is. Ezek az arckifejezések fordulnak elő a leggyakrabban nála, meglepettséget, félelmet és egyéb, mások számára hasznos érzelmeket igyekszik nem kimutatni.
Ruházatára a sötét színek, a szürke, a fekete a jellemzőek itt-ott vöröses beütéssel. Elmaradhatatlan kelléke a hosszú, galléros köpeny, mely mögé el tudja rejteni az arcát is szükség esetén, habár ezzel ritkán él.

Jellem
Spoiler:

  • Flegma: Nehezen lehet felbosszantani, közönyösen, nemtörődöm módon kezeli a legtöbb helyzetet. Sokszor hangoztatja ha idegeskedést, kapkodást lát, hogy nem érti, mire fel a nagy izgágaság, nyugalomban sokkal hatékonyabban működik az ember.
  • Türelmes: Nem rohan sehová, higgadtan szemlélődik és analizál, alaposan végiggondolva, hogy mi legyen a következő lépése, cselekedete.
  • Öntörvényű: Nem szeret utasításokat követni, inkább a saját feje után megy. Együttműködni is csupán akkor hajlandó másokkal, ha van haszna a dologból. Nem különösebben érdeklik mások, csak a saját szórakoztatása fontos számára.
  • Aljas: Nem egy jótét lélek, imád naiv emberek bizalmába férkőzni, hogy kihasználhassa, elárulhassa őket. Legfőbb szórakozása áldozatai reakcióit tanulmányozni, mikor rájönnek, hogy becsapták őket.
  • Gátlástalan: Lopás, csalás, gyilkosság, nem számít neki. Szereti szenvedni látni az áldozatait, ha ehhez a kardját beléjük kell mártania, nem habozik megtenni. Azon játékosok egyike, aki nem hisz Kayaba Akihiko szavainak, számára ez egy ugyanolyan MMO, mint a többi, a logout gomb hiányát és persze a virtuális világot leszámítva.
  • Szoknyapecér: Ha van gyengéje, azok egyértelműen a lányok. Nehezen tud ellenállni egy-egy csábos szempárnak, no persze a gyeplőt azért igyekszik a kezében tartani. Mégis, a gyengébbik nem kedvéért még hajlandó az elviből is engedni... egy kicsit. A megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe.
  • Intelligens: Analitikus beállítottsága remek megfigyelővé, jó stratégává és körmönfont taktikussá tették. Nehezen lehet meglepni, sok mindenre számít és hamar alkalmazkodik. Remekül átlátja és megérti a bonyolultabb logikát igénylő feladatokat, szituációkat is.

Képességek

Titan Armour
Spoiler:
Tachi képessége sokkal ellenállóbbá teszi a páncélját, ami annál tartósabb lesz, minél nagyobb erővel próbálják azt elpusztítani. A képesség passzív, ha egyszer aktiválódik, többször nem kell dobni rá a kockával. A páncélzat minden olyan körben, amikor a karakternek sebzést okoztak, az ellenfél erejének/irányításának függvényében visszaépül.
a) Amennyiben az egy támadással (árnyharcosnál és idomárnál támadáskör) okozott sebzés meghaladja az eredeti páncélérték felét, úgy a sérülés mértékének egyharmada generálódik vissza páncélban.
b) Ha az okozott sebzés kevesebb, mint Tachi eredeti páncélértékének fele, akkor a sebzés egynegyedét kapja vissza a karakter.
Hátrányok: A páncél legfeljebb az eredeti értékére épülhet vissza, tehát 20 páncél esetén hiába szenved el 60 sebzést a karakter egy támadásból, csak 20 páncélt fog visszakapni, nem 30-at. Továbbá a rengeteg páncél viselete miatt Tachi gyorsasága felszerelés nélkül nem haladhatja meg a páncélzat értékének egynegyedét.

Everlasting Crystals
Spoiler:
A képesség a harcban közvetlenül nem használható, gyakori kristályokat megörökíti az utókornak, tartósabbá és/vagy újrafelhasználhatóvá teszi. Például egy Gyertya Kristály nem csak két körig, hanem jóval tovább használható, vagy egy Fotó Kristály több képet is tud készíteni. A tartósság a speciális pontoktól függ, például tíz pont esetén a Gyertya Kristály összesen tíz körig világít, vagy a Fotó Kristály tíz képet készít, mielőtt összetörik. Jelenleg a következő kristályok tartoznak a képesség hatókörébe (a lista új kristályok megjelenésekor bővülhet):
- (Gyenge) Kinézet Kristály
- Hangrögzítő Kristály
- Gyertya Kristály
- Bohóc Kristály
- Fotó Kristály
- Dráma Kristály
- Szövegromboló Kristály

Reactive armor
Spoiler:
Leírás: Ezen képesség hatása alatt ha Tachi a pajzsával kivéd egy támadást, olyan lökéshullámot gerjeszt a két fém találkozása, mely visszalöki a támadót és megakadályozza a további támadásait abban a körben. A hatás csak akkor lép érvénybe, ha a támadás sebessége meghalad egy bizonyos szintet.
Hatása: Elvétett támadás esetén az ellenfél nem támadhat többet abban a körben attól függetlenül, hogy hány támadása lenne még. Ha az első támadást rögtön elhibázza az agresszor, a képesség megszűnik és három körig nem lehet újraaktiválni. Ha sérül a karakter az adott körben, a képesség aktív marad. Emellett ha az utolsó támadását védi ki az ellenfélnek Tachi, akkor a következő támadása biztosan talál. A Reactive Armor csak akkor működik, ha az ellenfél rendelkezik többletkörrel. Idomárok esetében értelemszerűen külön-külön hat hat a petre és az idomárra.

Felszerelés
Jobb kéz: Megerősített Kopja ( +18 Erő -4 Gyorsaság )
Bal kéz: Szükség Pajzsa ( +5 Élet +35 Páncél )
Rúna: Egyedi Igazság Rúnája ( +5 Erő +6 Fegyverkezelés +3 Gyorsaság )
Testpáncél: Senzankoo Páncélja ( +50 Páncél )
Sisak: Obszidián Burgonet ( +12 Erő +30 Páncél )
Csizma: Indamintás Lábbeli ( +4 Kitartás +6 Fegyverkezelés +6 Gyorsaság )
Köpeny: Egyedi Foltozott Köpeny ( +5 Kitartás +10 Fegyverkezelés +5 Páncél )
Gyűrű: A Kaszás Rettegett Gyűrűje ( +9 Kitartás +3 Fegyverkezelés +2 Gyorsaság +3 Élet )
Gyűrű: Egyedi Harmat Gyűrű ( +8 Fegyverkezelés +4 Spec. Képesség )

Arany és Exp
0 Arany és 0 Exp

Ércek
Tier 1: 5 db Bronzérc, 8 db Munkálatlan Bőr, 2 db Sida Kő, 3 db Halvány Rubin, 2 db Vasérc, 0 db Holdkő, 0 db Rubin.
Tier 2: 14 db Fémkő, 7 db Vastag Bőr, 4 db Drágakő, 7 db Tömény Rubin, 10 db Acél, 0 db Borostyánkő, 1 db Tűzkő.
Tier 3: 4 db Halvány Holdkő, 9 db Jeti Bőr, 4 db Topáz, 7 db Opál, 12 db Aranyérc, 0 db Obszidián, 0 db Gyémánt.
Tier 4: 1 db Fekete Holdkő, 0 db Pikkely, 0 db Mithril, 0 db Orichalcum, 0 db Platinum, 0 db Zafír, 0 db Szivárványkő.

Növények
Tier 1: 9 db Kis Tövisgyökér, 0 db Faeno Levél, 2 db Barna Gomba, 0 db Tövisgyökér, 5 db Vörös Pitypang, 0 db Kristálylevél, 0 db Örökké Lángoló Tulipán.
Tier 2: 0 db Vastag Tövisgyökér, 0 db Faeno Ág, 0 db Vörös Gomba, 0 db Nihil Levél, 8 db Óriás Pitypang, 0 db Fagylevél, 0 db Lávatulipán.
Tier 3: 0 db Nihil Ág, 0 db Eknier Levél, 0 db Gyilkos Galóca, 0 db Ezüst Százszorszép, 0 db Gigantikus Pitypang, 0 db Sárkánylevél, 0 db Őslevél.
Tier 4: 0 db Faeno Virág, 0 db Eknier Ág, 0 db Fekete Gomba, 0 db Nihil Bogyó, 0 db Fagyott Pitypang, 0 db Színváltó Bogyó, 0 db Foszforeszkáló Levél.


Fegyverek
1 db A Pajzshordozók Oldalkardja ( +2 Erő )

Páncélok
1 db Alkony Maszk ( +2 Kitartás +5 Fegyverkezelés +10 Páncél )

Egyéb tárgyak
5 db Mini Potion ( +5 hp )
4 db Kis Potion ( +20 hp )
3 db Rövid Specialitás Potion ( 2 körig 3-al növeli a spec. képesség pontjaid )
1 db Egyszerű Frissítő Potion ( +4 gyorsaság 1 körig és +25 hp )
5 db Gyenge Paralízis Méreg ( Egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Gyenge Speciális Méreg ( 2 körig megakadályozza a speciális képességek működését amennyiben a célpont legalább 5 szinttel alacsonyabb a használónál, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Hazatérés Kristály ( ezzel már ismert városokba teleportálhatsz (használat után ez a kristály nem törik szét) )
3 db Pajzs Kristály ( aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár )
2 db Gyenge Kinézet Kristály ( aktiválása után 1 körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más )
1 db Magasugrás Kristály ( aktiválása után a használó egy ugrás erejéig kétszer olyan magasra ugorhat )
3 db Hangrögzítő Kristály ( rögzíti és visszajátssza a vele felvett hangokat )
2 db Farkasagyar Kristály ( A kristály aktiválás után a játékos szintjének megfelelő számú farkas illúzióját kelti. Ezek az állatok nem sebeznek, át lehet haladni rajtuk, érintésre szertefoszlanak, viszont félelemkeltőek, zavaró hatásúak. )
1 db Halvány Füst Kristály ( a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst 2 körig tart )
3 db Fotó Kristály ( A kristállyal fényképet lehet készíteni, amit egy régimódi fényképezőgép módjára kilök magából, ezután összetörik. )
2 db Denevér Kristály ( Aktiválásakor egy nagy rakás denevér repül neki az ellenfélnek. Nem sebez, csak zavaró hatású )
1 db Tükör Kristály ( aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható )
1 db Egyedi Csillag Kristály ( Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja. )
1 db Pánik Burok ( A burok aktiválódik, ha egy karakter meghalna, és a burok halál előtt kiteleportálja a karaktert a főellenség harcból. Hátrány: Használat után teljesen kiteleportálódsz, így jutalmat sem kapsz. A tárgy használat után széttörik. )
1 db Tartós Specialitás Potion ( 3 körig 9-el növeli a spec. képesség pontjaid )
9 db Nagy Potion ( +40 hp )
2 db Páncélbőr Potion ( ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne )
2 db Rövid Ellenméreg Potion ( az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről )
2 db Gyenge Gyors Ütés Potion ( Ha megiszod az adott kiskörben kapsz +1 többletkörnyi támadást, csak legalább 5 szinttel alacsonyabb célpont ellen használható. )
3 db Gyenge Altató Méreg ( Aki a mérget kapta 3 kör múlva elalszik 1 körre, az alvás pihenőkörnek számít, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
3 db Kinézet Kristály ( aktiválása után 3 körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más )
3 db Dráma Kristály ( Használatakor drámai hangot ad ki )
2 db Lökés Kristály ( aktiválásakor meglöki ellenfeled, így az elveszíti a következő körét, egy bosson/játékoson egy harcban maximálisan egyszer lehet használni )
2 db Hamis Sebzés Kristály ( A kristály használatakor a következő támadást egy illúzióval spékeli meg. Bár a következő ütés nem fog többet sebezni, de aki elszenvedte a sebzést, az azt hiszi, hogy az életcsíkja a pirosba csökkent, és úgy is látja. Az illúziót csak a csapást elszenvedett fél látja, tehát körülötte mindenki a rendes életpont csökkenést látja. Az illúzió 1 körig tart, csak játékosokon használ, értelemszerűen csak ijesztésre jó, küzdelmet nem lehet vele nyerni. )
2 db Büntető Kristály ( Egy piros indikátoros JK-t két körére kalitkába zár, megakadályozva a cselekvésben, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Pánik Kristály ( A kristály aktiválódik, ha karaktered meghalna, és a kristály halál előtt kiteleportálja a karaktert a főellenség harcból. Hátrány: Használat után teljesen kiteleportálódik, így jutalmat sem kap. )
2 db Harag Potion ( a potion megivása után a használó elveszíti mellékcselekvését és helyette +1 támadási kört kap, emellett nagyon haragos lesz valamiért mindenre és mindenkire, harc végéig tart, negatív hatásként érzékeli a rendszer így letisztítható )
3 db Fárasztó Méreg ( -6 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
2 db Füst Kristály ( Egy vastag füst keletkezik a kristály elhasználásakor, amiben csak kettes szintű látással lehet látni. Aki nem lát benne az két körig nem támadhat. A füst két kör múlva lejár. )
3 db Gyenge Copy Kristály ( A legutóbb használt T1 vagy T2-es kristályt ismétli meg, célpontot újra kell választani, még, ha ugyanaz, akkor is. Előnye, hogy külön kristály effektnek számít, így például egy karakteren lehet egyszerre két gyógyító kristály effekt is, az egyik gyógyító kristály néven, a másik gyenge copy kristály néven. )
1 db Szövegromboló Kristály ( egy szóra/szövegre/könyvre...stb. dobva összekuszálja annak betűit, például emberből lehet rebme, egy összekuszált szövegre dobva pedig visszarendezi annak szavait )
2 db Jégszilánk Kristály ( A kristály csak akkor használható, ha a közelben van jég, a jég szilánkokra törik és a szilánkok a célpontnak repülnek, a használó és a célpont szintjének összegét sebezve. )
3 db Erősítő Kristály ( Használat után a következő sebzésed +30-at fog sebezni. )
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.