Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Go down

default Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Bacchus on Szomb. Jan. 11, 2014 5:16 pm

Róttam a köröket a kezdetek városának északi részében, ahol volt elég kocsma, de mindegyik rendesen védett volt és jómódú játékosok jártak csak arrafelé. Egy kettőt megkérdeztem mit tenne, ha látna egy piros játékost és ríbakoltak csak. Barmok, nem tudják hogy ez a hely pont ideális a bűnözésre, itt még csak zsaruk sincsenek, akkor és ott lehetne fosztogatni, amikor van elég idő és kedv rá. Azonban alig vagyunk még páran így nem alakíthatom meg a bandát. Gourdomat vállamhoz szorítva bandukoltam, mire betértem a "Csillangók Pub"-ba. A neve úristen ez mi.
Bájgúnár csoportosulás a pult mellett, az asztaloknál egyenes háttal ülő mimózák. Sarkokban már volt egy két nem oda illő egyén is.
Egy próbát megér.
Beléptem és láttam az emberek morál zuhanását, kirívó öltözködésem keveseknek, sőt még nekik sem jön be, mi az már hogy vértezet nélkül mászkál itt előttük valaki. Rájuk vigyorogtam és letettem az asztal közepére a Gourdom.
- Mit isztok? - kérdeztem a kisebb csaj társaságot, mire ők úgy rebbentek szét, mintha pillangók közé tapodó békanyelv volnék. Mit szólnának, ha egy edzés után jönnék be? Nem narancs szagú lennék, mint ez a pohár itt. Vissza tettem az asztalra poharukat és megcéloztam az egyik sarkot. Magányosan üldögélő alakot pillantottam meg, odaléptem, lerántottam a csuklyáját és egy fiatalos arcot láttam meg mögötte. Alig lehetett tizenhat, fekete haj, vékony arc kard a hátához erősítve. "Nagyon" csúnyán rám nézett és majdnem be is rezeltem. Letettem két tenyerem az asztalára és közel hajoltam képéhez.
- Volna-e merszed, megvágni azzal? - villantottam szemem kardja felé. Mire ő csak ült ott és kérte, hogy távozzak, magában egyedül akar lenni. - Te tudod.. - azzal hátat fordítottam és elsétáltam asztalától. További sarkokat próbáltam ki, de csak olyan fiúk és lányok voltak ott, akik szintén kényesek. Hol vannak a patkány háton lovagló haramiák?
Ki sétáltam újra az utcára. A nap még elég magasan volt ahhoz képest, hogy tél volna, vagy mi fene. Fáztam ugyan, de már hozzá szoktam, hogy ne remegjek, legalábbis ne mutassam ki ezt. Egyszeriben az út eltűnt és egy fura magas épületet láttam a balra vezető úton. Elindultam arra, a bejárati ajtó nem is lehetett volna nagyobb.. Nem tudtam mifene ez az épület, ezért körbe jártam elsőnek. Mikor hátulra értem, láttam egy vörös hajú lányt. Faágakon ugrált és hadonászott maga előtt. látszik nem ivott még eleget, hogy van ideje ilyenre. Tovább indultam, itt nincs semmi érdekes.. várjunk csak! Hátra fordultam és fejem neki passzíroztam a kerítésnek. Hasonlít arra a lányra a bajnokságról.
Aki... levágott. Nem, biztosan nem az, ez a lány gyors és csak úgy szeli a levegőt.. vajon tud fejjel lefele is futni az ágakon? Ezzel a lendülettel kéne. Lepillantottam és láttam a kerítésen némi havat összegyűlve.
Izibe összegyúrtam golyó alakba, párat hátrébb léptem és nagyjából megcéloztam egy irányt. Sose tudtam dobni, gyerünk csak zavarjam meg.. aztán futás.
Eldobtam a hólabdát és a kerítésen csattanva leesett. - Hogy aza.. - gyúrtam még egyet és újra elhajítottam, ez már átrepült felette, de kitudja hol áll meg Rolling Eyes

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Rita Hanami on Szomb. Jan. 11, 2014 10:44 pm

Egy gyönyörű téli havas reggel, milyen idő lehetne alkalmasabb egy kis edzésre? Gyakorlatilag bármi, vagyis inkább nekem teljesen mindegy, hogy épp milyen idő van. Folyamatosan azon vagyok, hogy minél jobban tökéletesítsem a kardforgató technikámat. Legalább ebben legyen előnyöm ha már szintben így lemaradtam a többi élharcostól. Sütött a nap így a hó elég fényesen verte vissza a fényt. Szeretem a havat de ebben a formában mondhatni utálom, szinte teljesen elvakít. Amúgy is kicsit érzékenyebb a szemem a fényre ami ha belegondolok elég fura hiszen itt a játékban ennek nem lenne szabad így lennie vagy tévednék? Minden esetre ez nem gátolhat meg benne, hogy feladjam a napi edzést, ennél azért keményebb fából faragtak. Általában a kardforgató és akrobatikus mozdulataimat szoktam fejleszteni de most közbe kellet iktatnom az új képességem begyakorlását. Nehéz volt hirtelen lecserélni a felszereléseimet, még egy-egy fegyvert vagy páncélt is nem még egy egész szettet. De persze a gyakorlat teszi a mestert ugye bár. Eleinte próbáltam nyugodt állapotban, csupán a kardomat lecserélni gyors egymásutánban. Mondanom sem kell kezdetben majd egy másfél percig tartott a képesség használta. Gyakorlatilag ha a menüben turkálva teszem meg ezt akkor is gyorsabban tudok cserélni. Egyszerűen pokoli nehéz volt csupán gondolattal lecserélni a felszerelésemet. Egyszerűen túl sok minden el tudta vonni a figyelmem annyira, hogy a képesség ne aktiválja magát ami sajnos harcban problémás lesz hisz ott eleve több dologra is figyelnem kell. Több órányi szenvedés után végül sikerült annyit elérnem, hogy már végül viszonylag gyorsan, pár másodperc elteltével le tudtam cserélni egy-egy fegyvert vagy páncélt. Ez azonban egyenlőre édes kevés. Újabb és újabb óra telt és egyfolytában csak gyakoroltam még végül a lecserélésem elfogadható szintre nem tudtam hozni. Végre eljutottam arra a szintre is, hogy már mozgás közben is tudtam alkalmazni, és a fákon ugrálva, előre felállított célpontokat vágtam át a kardommal, majd lecseréltem a fegyvert és ugrottam a következőhöz. A gyakorlat kimerítő volt hisz egyszerre kellet a támadást az akrobatikát és a képességem aktiválni és ezt a rendszer is a tudtomra adta az arcomon megjelenő izzadság cseppek formájában. Teljesen belemerültem az edzésbe, olyannyira, hogy egy felém repülő hógolyót is célpontnak néztem és még azelőtt szétcsaptam a kardal, hogy eltalálhatott volna.
- Ez nem az én művem! – Eszméltem fel, hisz én repül hólabdákat nem állítottam fel az edzéshez. A golyó röppályájából kiszámítva, oda pillantottam ahonnan feltételezésem szerint a hógolyó indult. Egy férfi állt ott, fél csupaszon… vagyis volt rajta valami mellény szerű vagy micsoda… Ha bele gondolok láttam már őt méghozzá a viadalon. Amint észre vette, hogy figyelem a fiú futásnak indult.
- Hé! Állj meg! – Kiáltottam utána és leugorva a fáról a nyomába eredtem, de igazából nem is értem, hogy miért.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Bacchus on Vas. Jan. 12, 2014 12:40 am

Futottam egészen a híd közepéig, ami ehhez a robusztus épülethez vezetett. Korábban is hallottam, hogy megállásra kér, de nem törődtem, vele, azonban a dobogás alapján, csak utánam jött. Lehajoltam és markoltam fel némi havat. Magam előtt szépen összegyúrtam és labdát alkottam belőle. Közben menüm lehívva a lábbelim eltüntettem. Esetlen ázó-fázónak adjam ki magam, vagy a merésznek, aki vagyok. Ez a hógolyó dönt erről, nem más. Ha nem talál esetlen ágrólszakadt leszek és ellopom tőle, amije csak van, miután behív egy meleg teára, megmutatja a szobáját és elbeszélget velem. Készségesen ríbakolok, hogy milyen nehéz a sorosom itt mióta felvettem azt az ádáz sapkát. Valamint arra az eseményre is csak azért neveztem be, mert.. éhes voltam és enni akartam. Nem jó ez túl átlátszó, miért neveznék be egy élet-halál harcra, talán a becsületem visszaállításáért? Igen ez így jobb máris. Volt ott valaki, aki letiport és neki akartam megmutatni, hogy bizony is számítok és nem lehet ilyen szemét másokkal. amilyen neveket elkezd majd sorolni választok egyet, addig viszont csak a fejem rázom. Vajon értékes lehet a kardja? Mennyi suskát kaphatnék érte?
Álltam a hóba mezítláb és feldobtam a hólabdát, mikor a tenyerembe esett, mosolyra húztam a szám.
Ha viszont talál a hógolyó, akkor kicsit másfelé terelődik a dolog. Nem leszek azaz esetlen kis senki valamint kiderítek róla egyes mást, például, hogy miért is olyan erős, hogy azon a harcon, három ütésből azonnal kiejtett. Ehhez viszont a specialitásomhoz kell nyúljak. Az iváshoz. Mekkora a májad te lány, és miért igéztél meg ennyire, vöröske? Bár így is úgy is leitatom.. húztam meg a vállam. Már csak az a kérdés, te labda.. hogy meglopom, vagy ellopom?
- Fogadás indul.. - haraptam el a szám, miközben halkan magam elé dünnyögtem. Azzal egy mozdulattal hátrafordultam és vaktában eldobtam a hógolyót.
- Hógolyócsata! - harsogtam vidáman azzal lehajoltam egy újabb lőszerért.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Jan. 13, 2014 12:15 am

Futottam edzésem megzavarója után, bár fogalmam sincs miért. Meg merészelte zavarni az edzésem! Ááá, nem, közel sem ez állt a háttérben. Megleckéztetem amiért megpróbált megdobni egy hógolyóval! Nem, ez sem igaz. Hmmm… ezt még magamnak is nehéz beismernem de a valódi indok, hogy érdekelt a fiú. Mármint nem olyan téren, a harcstílusa, a modora, valahogy megfogott volna? Jobban megakartam ismerni a harcstílusát, a modorát. Meg akartam vele küzdeni! A viadalon csak egy rövidke betekintést kaphattam abból mire is képes. Most komolyan még, hogy egy köcsögöt vagy mit használjon támadásra? Oké, hogy a harcművészek szabadon használhatnak mindent fegyvernek, de azért mégis csak van egy határ! Ráadásul mi volt ez az egész hógolyósdi? Nyilván fel akarta kelteni a figyelmem de nem lett volna egyszerűbb csak szimplán leszólítania?
- Áljj már meg! – Kiáltottam ismét utána de a szavaim süket fülekre talált. – Chh… - Néztem rá szúrósan, majd rágyorsítottam. A viadalon már kiderült, sokkal gyorsabb vagyok nála, nem engedhetem meg, hogy elfusson előlem. Ahogy a sebességemet növeltem egyre közelebb és közelebb értem hozzá. Épp már csak ez kicsi kell és… A fiú ekkor hirtelen megáll és megfordul és hozzám vág egy újabb hógolyót… alig másfél méterről. A „támadás” váratlanul és hirtelen ért így a labda egyenest az arcom közepén placcsan szét. Szinte azonnal megálltam, mint akinél behúzták a kéziféket. A dobás ereje hátralökte a fejem és meglepettségemben el is felejtettem visszabillenteni így egy kis ideig néztem az eget majd egy lassú mozdulattal visszahajtottam a fejem és letöröltem az arcomról a hómaradványokat és dühös pillantással néztem a fiúra.- Te meg mégis mit művelsz?

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Bacchus on Szer. Jan. 29, 2014 2:24 pm

A hógolyó pontosan az arcán roppant ripityára. És valahogy túlontúl közel jutott. Az előbb még amott volt.. valamit tud ez a csaj. Épp nekem való szórakozás lesz..


- Épp hó csatázom, veled.. - mutattam ujjal a lányra. - Ahogy ott repkedtél a faágakon, mint egy majom - nyomtam meg az m-et a szó végén - kíváncsivá tettél.
Tetszett tőle ez a nézés, olyan aranyosan feldúlt. Vajon milyen lehet kiakadva? Muris.
Lehajoltam lába előtt és talpam alatt éreztem a hideg havat ropogni, összegyúrtam két hógolyót lassacskán és miközben felemelkedtem vele, nem restellettem végig tekinteni szép szár lábain. Ahogy visszatértem állásba felé nyújtattam a két hógolyót. - Lássuk, mennyivel vagy gyorsabb - leheltem pára felhőt beszéd közben. Kihúztam magam kissé jobban és szélesen vigyorogva elejtettem az egyik hógolyót. Ha nem reagált azonnal és nem kapta el a hólabdát, úgy kinevettem, ellenkező esetben futottam el felé az épülettől és tőle. Ha nem kapta el és bármit is tett, hogy beszállt-e a hócsatába vagy sem úgy is futottam előle. Először is jobb távol tudni az épülettől.
Amint esetleg megfordulna, úgy újra megdobtam a még a kezemben lévő hógolyóval. Jól szórakoztam, sőt sose jobban, mint amikor szívózhatok másokkal. Ezzel a lánnyal meg főleg.
Ha esetleg ügyet sem vetne hócsatázásomra és nem érdekelné a dolog úgy távozása közben odakiabáltam neki. "Két óra múlva várlak a főtéren, gyere el szépség" utána minden izmom megfeszítve elfutottam onnan. Amennyiben követett a hócsata felhívással, úgy sorra dobáltam felé a hólabdákat távolodva a jókora épülettől. Jobb távol tudni azt a helyet. Lehet ott van a két társa. Akihez csapat társam át akart állni.. Mekkora árulás volt az.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 31, 2014 11:06 am

-Majom?- Kérdeztem vissza kissé ingerülten. Most ez a fickó tényleg le majmozott? Eleve ki mondta, hogy én hó csatázni akarok? Na várjál csak, letörlöm én azt a vigyort a képedről. A férfi lehajolt és két újabb hógolyót gyúrt közben pedig elég feltűnően a lábaimat méregette. Nem tettem rögtön szóvá, csupán keresztbe font karral vártam, hogy ismét szemmagasságba kerüljön velem.
- Találtál valami érdekeset? – Vontam fel a szemöldököm és kicsit oldalra billentettem a fejem. Vajon mit akarhat azzal a két hógolyóval? Felém nyújtotta a két hógolyót és szélesen vigyorogni kezdett. Egy darabig mélyen a szemébe néztem még mindig ugyan azzal a szúrós pillantással majd a hógolyókra tekintettem.
- Lássuk! – Mondtam és vártam, mire elengedte az egyik hógolyót. Abban a pillanatban a pupilláim kitágultak és már húztam is elő a kardot, és lentről fölfelé, függőlegesen kettévágtam a lezuhanó hógolyót de közben úgy intéztem, hogy a kardom hegye az állát is elérje. Nem féltem, hogy baja lesz, ha elhajol akkor akár egy méltó ellenfelet is tisztelhetek benne ha meg eltalálom akkor is maximum hátralököm picit, hisz védett területen vagyok.
- Elég gyors volt? – Kérdeztem a vállamra téve a kardot és utánozva a vigyorát. Ha futásnak indult akkor követtem ám ezúttal tartottam a távolságot. A felém dobált hógolyók elöl pedig hol elhajoltam, hol pedig a kardommal térítettem el. Most már kíváncsivá tett mit is akar kihozni ebből az egészből, persze a szokásos összeesküvés elméletek ismét megfordultak a fejemben. Talán bosszút akar állni a viadal miatt és kicsalogatni a védett területről, hogy a haverjaival rám támadjon. Ki tudja? Majd meglátjuk, de azért nem voltam rest ezt szóvá is tenni.
- Mond csak mit akarsz ezzel elérni? Elcsalni a céhháztól majd ki az erdőbe? – Kiáltottam utána.

_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Klein on Vas. Ápr. 13, 2014 4:18 pm

Egy leadott kari és egy nem túl aktív. Igen, ezt a párbajt lezárom. 10 xp és 30 arany a jutalmatok.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rita és Bacchus görbe bögre, vagy tükre, vagy estéje..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.