[Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Vas. Nov. 11, 2012 8:42 pm

El se hiszem hogy bejött. Úgy tűnik nem számítottak ilyen hirtelen kitörési kísérletre de, bármennyire is be vagyok sz*rva azért még nem adtam fel. Sikoltó hangot hallatva próbálták kikerülni a csapásomat és épp elég széles rés keletkezett közöttük, ahhoz hogy átcsusszanjak közöttük. Nem teketóriáztak sokáig gyorsan felém fordultak, és ha lehet most még dühösebbek voltak, de talán óvatosabbak is. A sok kis szemükkel bőszen lesték minden mozdulatomat. Az első kis siker jó hatással volt a közérzetemre bár a vidámságtól igencsak messze voltam még, de ha ez sikerült talán még esélyem is lehet ellenük. Egy oldalról lényegesen könnyebb védekezni, mint kettőről. Viszont a manőverem nem biztos, hogy teljesen hibátlan volt ugyanis eszembe jutott hogy talán a fáklyára ez nem volt jó hatással. Viszont most mi legyen a következő lépés?
Az addig megvan, hogy egy oldalon vannak, viszont a hátam védtelen és ki tudja a fénykörön, kívül még hányan várhatnak a megfelelő alkalomra. Ha megfordulok ezek biztos a hátamra, ugranak, úgyhogy úgy döntöttem bízom a szerencsémben és inkább a látható ellenfeleimre, ügyelek. Talán kicsit felelőtlen is voltam. Viszont továbbra is csak kivárnak. Azt akarják, hogy én lépjek, amit kifejezetten utálok. Rendben. Lassan lépek hátra néhányat. Ők is hasonlóképpen tesznek csak éppen előrefele. Továbbra is teketóriáznak, bár már egyre türelmetlenebbek pillanatokon belül megindulhatnak, de ha gyorsabb vagyok, talán megzavarhatom őket. Keményen megvetettem a lábamat egy frontális rohamhoz, amikor újabb nem várt esemény következett.
Egy újabb ellenfél érkezett hátulról. Egy szívdobbanásnyi ideig csak az izzó kék szemeket láttam a vállam fölött, aztán cselekedtem. Erősen hátrafelé rugaszkodtam, ezzel talán meglephetem és kibillenthetem az egyensúlyából az új támadómat és az egyetlen késemmel is a feltételezett helyzete felé szúrtam. A fáklyát viszont egyenesen magam elé tartottam. Nem akartam használni de talán a többi pók kétszer is meggondolja majd, hogy beszálljanak a harcba. Ez után viszont a pókok felé próbálok ugrani, hogy elkerüljem a válaszcsapást, és alaposabban felmérhessem a helyzetet minden oldalon, vagy hogy az éppen szemből rohamozó pókokat is, megvagdossam kicsit.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Nov. 14, 2012 8:06 pm

Yare-yare, el se hiszem, mennyi erőfeszítést belefektetek ebbe az egészbe. Azt meg pláne, hogy annak az átok rejteknek pont a legundorítóbb helyen kell lennie, ami csak létezik ebben a labirintusban. Az ember azt gondolná, hogy beletettek a játék készítői egy csavart, és a legnehezebbnek tűnő járat csak a játékosok szívatására való, de nem. Persze mit is akarok? Ez az első szint, itt minden a legegyértelműbb, hogy a gyógyegereknek is legyen sikerélménye. Én lennék az, aki mindent túlkombinál, mert túl magas szinten gondolkozik.
Az ötből ez a mocsaras volt az utolsó előtti kürtő, amit nem fésültem át, azonban egyértelműnek tűnt számomra, hogy az utolsóba még csak nem is érdemes bemenni. Itt lesz az, amit keresek. Az első kettőt még azzal a három szerencsétlen, jámbor békeharcossal kutattuk át, én viszont a második zsákutcánál úgy véltem, hogy túlságosan kockázatos folytatni az ár-érték arányt figyelembe véve. Ez egy nehéz kazamata volt magas szintű mobokkal, a két járat pedig alaposan megtépázta a négyfős csapatunkat. Különösen Chuck szenvedett el sok sérülést, 3. szintű játékosként kötelességének érezte, hogy megvédjen minket, alacsonyabb szintűeket. Milyen nemes gondolat... és milyen szánalmas. Örömmel vetettem véget a SAO-beli pályafutásának, kihasználva alaposan megcsappant életpontjait. Lenyűgöző, hogy bedőltek a mesémnek a balesetről, melyben piros játékos lettem, naivitásuknak pedig ára volt. Az a megdöbbent kifejezés Joe és David arcán, mikor barátjuk szilánkokra robbant, mögötte pedig felfedezhették az én sunyin vigyorgó arcomat... Felbecsülhetetlen, azt hittem ott helyben röhögőgörcsöt kapok! Hiba lett volna, hiszen akkor el tudnak kapni, de kibírtam addig, amíg el nem tűntem a szemük elől.
Megörököltem áldozatom felszerelését ugyan, ám magasabb szintű ereklyékre számítottam, így talán kapzsiságom vonzott vissza erre a helyre. A vesztemet talán nem fogja okozni eme egyébként cseppet sem megvetendő tulajdonság. Aki meg akar élni ebben a cudar világban, annak minden lehetőséget ki kell használnia az előretörésre. Ezért sem vetettem meg azokat, akik a béta-tesztben szerzett tudásukat úgy használták ki, hogy közben másoknak nem segítettek. Ha a Máltai Szeretetszolgálatot játszod, olyan sorsra jutsz, mint Chuck barátunk :] Egyébként már csak azért is éreztem magam biztonságban, mert az előző két járatban elszenvedett sérüléseim a minimális szintet karcolták, hála a három testőrömnek, a hiányzó életpontokat pedig már pótoltam a zsákmányolt felszerelésből. Azóta viszont átfésültem még egy járatot, immár egyedül, és sajnos eredménytelenül. Azok a szívós pókok megnehezítették a dolgom, de azt hiszem a legkönnyebb utat fogtam ki.
Jelenleg pedig a sárban voltam kénytelen tocsogni, miközben füleltem a hangokra, amik a járat végéből szűrődtek felém. Harcra utaló zajok voltak, kardok fémes csattogása, egy vékony hang kiáltásai... és hörgés. Tisztában voltam vele, hogy a két bosszúszomjas melák valahol itt kóvályog, és hoztak magukkal erősítést, de ha nem tévesztettem, akkor nem velük fogok találkozni, ez pedig az én malmomra hajthatja a vizet Smile Amint közelebb értem, lekapcsoltam a fáklyámat és azokra a fényekre hagyatkoztam, amik a teremből szűrődtek ki. Mindeközben pedig a falhoz lapulva használtam ki, hogy már szilárd talaj van a lábam alatt. A félhomályban két játékost pillantottam meg, nos... zombikkal o.O hadakozni, a pajzsból ítélve az egyik lovag volt, akárcsak én. Mindkettejük élete narancsba fordult immár, és nem állt túl jól a szénájuk, hiába volt csupán néhány ellenfelük. A fiú ráadásul éppen most esett pánikba és esett hanyatt, halálra váltan rázva a fejét és kiáltozva, hogy nem akar meghalni. Hm... Az államat vakargatva töprengtem el, hogy miféle lehetőséget is biztosít mindez számomra, illetve hogy milyen stratégiát is kövessek. Némi gondolkodás után a jó öreg, szakállas taktikáim egyikénél maradtam végül. Elrugaszkodtam a faltól, vettem egy mély levegőt...
- SHINEEEEEEE!! - üvöltöttem torkom szakadtából, és hatalmas lendülettel rontottam ki... illetve be a terembe. Megcéloztam a legrosszabb állapotban lévő ellenfelet és le is vágtam a fejét, ezzel nullázva az életét, majd a dagi helyére beugorva, elszántan kaszaboltam tovább a fegyveremmel a nálam lassabb mobokat. Érkezésem lelket öntött a kis csapatba, és moráljavító hatásommal nem is lehetett kérdéses, hogy mi lesz annak a három-négy élőhalottnak a sorsa.
- Huh, még épp időben érkeztem, mi? Tachi vagyok, örvendek a szerencsének! - csókoltam finoman kezet a kislánynak, aztán felhúztam a láthatóan teljesen ledöbbent srácot a földről. A pajzsa erősebbnek tűnt, mint az enyém, még a végén jól is járjatok ezzel a bevetődéssel, ha ügyesen játszom ki a kártyáimat.
- Kell itt lennie valahol egy titkos szobának. Segítsetek megkeresni, mielőtt respawnolnak! - mondtam a duónak, és elővettem a fáklyámat, hogy kicsit több fényt adjak, majd a falak felé vettem az irányt, tapogatva a felszínüket egy kapcsoló után kutatva.
- Jobb lesz, ha sietünk, Davidék hamarosan rájönnek, hogy itt van az a szoba, amit keresnek. Nem fogom hagyni, hogy meglépjenek a kinccsel, amit mi bányásztunk ki nekik, nekünk meg semmi se jusson! Rohadt szemetek, ha nem hallottam volna meg véletlenül, mit terveznek, gyanútlan lennék még mindig... - ökölbe szorítottam a kezemet, és úgy csuktam be a szemem, mintha éppen a feltörni készülő dühömet próbálnám elfojtani. Bekapják vajon a csalit?

// Kwon NJK-sítva a mesélővel megbeszélve, ha kell valami cselekvés tőle, dobjatok PÜ-t //
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Csüt. Nov. 15, 2012 5:04 pm

Kazuma: hová szúrtál? Nincs mögötted senki! Viszont léptek hangja már melletted, felvisít az egyik óriáspók…
Vigyázz a mérgeikre! Nem sebeznek alapból nagyot, de ha néhány mérgük betalál, máris simán legyaknak! – figyelmeztet még emelt hangon David. A harcos figyelmeztet, szeme még mindig enyhe kékes derengéssel világít. Fáklya nincs nála, de nem is lenne elég keze, hiszen akkor mivel forgatná kétkezes pallosát? Azzal, hogy komoly csapást mért az egyik óriáspókra, felbolydultak, támadnak ők is, és mire visszafordulsz, az életvonaladat kell védened neked is. David meglehetősen lassú, ahogy fegyverét forgatja, ennyi ellenféllel egyedül képtelen volna elbírni, hiába sebezne nagyot egyikükre, ha közben az összes többi is betámadhatná őt. Ettől függetlenül vállalja, hogy kicsit eléd helyezkedik, így te körülötte fogsz tudni dolgozni. Hogyan taktikázol?

Kido, Tsibo (és Kwon?): rendezzétek soraitokat. Very Happy

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Pént. Nov. 16, 2012 6:17 pm

Ezt elszúrtam. Nem volt mögöttem senki. Kicsit megzavarodva nézek gyorsan körbe és még pont sikerül félreugranom a pók útjából. Közben az új jövevény is mellém ér. David. Ő meg hogy kerül ide? Átfut az agyamon, hogy nincs rajtam a maszk de, most nincs időm ezzel foglalkozni.
- Ne osonj így a hátam mögé! – kiáltottam rá Davidre. Ő mintha meg se hallotta volna már előttem volt, és csigalassúsággal forgatta a kardját. A kis szemetek egy pillanatra megint megtorpantak de nem tovább és hamarosan már őt szorongatták, úgy ahogy előtte engem. Egyedül nem sok esélye van, hogyha nincs erős páncélzata. A pókok még nálam is gyorsabbak hát még egy harcosnál. Most még el tudnék futni. Addig simán kibírja, míg eltűnök de, nincs nagy kedvem megint egyedül maradni ezen a helyen. Meg aztán mégis csak idejött segíteni így viszont már kötelességem itt maradni. Szóval mérgük is van ettől tartottam. Lesújtott az egyik pókra, ami miatt a többi még idegesebb lett. Visítva rohamoznak. Látszólag nem tetszik nekik, hogy a vacsora segítséget kapott. Nekem se kell több és Davidet kerülgetve, próbálom tőle távol tartani a sötét bestiákat. Elképzeltem milyen röhejesen nézhetek ki ebben a ruhában, ahogy jobbra-balra ugrálok és az arcomat, se takarja semmi. A gondolattól dühödten csapkodom a pókokat.
- Ki fogok jutni és megölöm azt a rohadékot, aki bezárt ide! Nem fog néhány rohadt pók megállítani! – A tőlem talán szokatlan dühkitörésem minden szavát egy-egy döféssel nyomatékosítom. Bár sokszor elkerülik az ütéseimet de, a sikeres találatokat mindig egy hatalmas sikollyal jutalmazzák. Talán így már sikerül megfutamítanunk őket.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Vas. Nov. 25, 2012 8:45 pm

Tökéletes Daviddal a csapatmunkátok, bár mind a ketten szereztek sérüléseket, de nem vészesek. A harcos életcsíkja sem érte még el a sárgát, neked pedig mindent védett a páncélod, pedig egyetlen óriáspók maradt már csak előttetek. Ekkor kezdődnek a problémák: a harcos lába bizony megbicsaklik, térdre rogy, majd eldől. Ez különös, főleg, hogy életcsíkja továbbra is a zöld részben van. Csúszik azonban szépen lassan lefelé. Nem lehetetlen, hogy hallottál már róla, ez a paralízis. Egyedül kell szembenézned az óriáspókkal, páncélod már nulla.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kido Yukari on Vas. Nov. 25, 2012 11:12 pm

- Így kell ezt csinálni! - kiáltotta ismét, persze a srác takarásában.
És már húzta is fel lopva az egyetlen gyógyfőzetét, hogy Dagi még véletlenül se gyaníthassa, hogy Yukari bizony beszedett egyet és mást a Zombik fogaitól. Nem volt éppen hajlandó engedni méltóságából előtte, ha már ilyen jól haladt a behálózásával az esetleges gonosz sidekick szerep megvizsgálásához. A műveletek tehát folytatódtak zseniális tervei szerint, azonban néhány pillanaton belül Dagit egészen váratlanul felöklelte egy zombi, s felpattanás helyett egyszerűen elhajította pajzsát és ülepén ülve, fejét rázva könyörögni kezdett az életéért. Yukari tervének tehát annyi volt, dühe pedig rakétává vált, céljaként pedig a csillagos ég! Meg a telihold a Dagi hátsóján...
- Ryadovóy... mit is mondtam?! EGY LÉPÉST SEM HÁTRA!!! - azzal bele is rúgott hátulról, bár az nem sokat érezhetett belőle - A félelem szítókat, bujtogatókat és dezertőröket KINYÍRJUK!
Egy pillanat szünetet tartott és összefont karokkal mérte végig a közeledő zombikat, kimondottan érdektelen ábrázattal az arcán, mert hát az imidzs az imidzs volt! A lábainál ettől függetlenül ott hevert egy haszontalanná vált fajankó, aki semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy összeszedje magát. Yukarinak pedig nem volt kedve helyette megcsinálni. Inkább visszavette a gyógyfőzet után megüresedett kezébe a 2. számú kését, s félre húzott szájjal a zombikra szegezte.
- Halál a Fasiszta Disznókra! Teasütiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
És már mozdította is volna meg virtuálisan augmentált ízületeit, ha nem ugrik elő a semmiből egy fiú, egy Yukariénál sokkal jelentéktelenebb és tisztára amatőr módon megszerkesztett csatakiáltással az ajkain, melyből még a kreativitás apró csíráit is hiányolta. Ő persze egy kicsikét bamba tekintettel arcán vette szemügyre az előtte kitáruló jelenetet, mert az annyira nem volt eredeti, hogy már fájt: rejtélyes hős a semmiből, aki egy srác, abból a szögből furának tűnő fizimiskával. Ergo, egy cosplayek világában teljesen hétköznapi és normális figura volt, hurrá... Új taktika kellett hát: elfutkározott a csetepaté körül, miközben a srác hadakozott a zombikkal, s valahányszor felülkerekedett éppen valamelyiken, Yukari ott termett bevinni a gyilkos csapást. Miért hagyta volna neki az XP-t, mert megdolgozott érte? Ugyan már, Yukari szerint ugyanis Yukarinak jobban kellett, tiszta sor és vérprofi indoklás!
A csata pedig hamar véget is ért, miután az utolsó zombi készségesen összeomlott az utolsó alkalommal. Magányos hősünk pedig kézen csókolta főszereplőnket, aki kíváncsian ismét összefonta karjait, s felvonva jobb szemöldökét végignézte Dagi felsegítését. Tachi, mi? Csak egyetlen kép villanhatott erre az eszébe:A srác pedig - minő meglepetés - már vette is keze irányításába a dolgokat, mintha éppen otthon lett volna. Ez Yukari imidzsének nem tett valami jót, itt ő volt a főnök! De nem kellett üvölteni, vagy felkapni a vizet... ide stílus kellett! Ráadásul a fiú dühös kedvében volt, még ha ez igazi hősnőnket kissé hidegen is hagyta, sőt a káröröm valahol ott bujkált egy vörös köpenyre áhítozó szempárja mögött. Eltette saját fáklyáját, helyébe pedig az 1. számú tőr került vissza, aztán vissza a kezek összefonásába, végül fel a lóhátra, s onnan diskurálni. A srác összecsapott meséje túl egyszerű volt Yukari agyának, hogy felfogja, mi a frász folyt itt éppen...
- Milyen hülyeséget zagyválsz itt össze? - kérdezte egy hercegnő sértődöttségével, de ugyanazon képzeletbeli nemesasszony eleganciája nélkül - Egy: olyan tömören rizsálsz, mintha még több rizzsel akarnád teletömni a képem! Kettő: cseresznyefa vessző! Három: nem vagy a párom! Négy: te is ugyanúgy bűzlesz, mint az a két légy! Öt: te jössz! Ki vele, mi a reménytelen sztorid? Érthetően, ha lehet!
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Nov. 26, 2012 3:18 pm

A kis híján palira vett idiótát nem volt egyszerű eljátszanom, sajnos igencsak ellenkezik személyiségemmel a naivitás mindenféle formája. Lévén egy nagy halom bit jelentette az egzisztenciákat, még a rendszerhiba is fenyegetően lebegett a fejem felett! Bváh, hiba volt ebbe a paranoid vesztes szerepbe belebújni, már most éreztem, milyen nehéz lesz hitelesen kijátszani egy magamfajtának @.@ Most már azonban nem volt visszaút, egy 180 fokos személyiségváltással teljesen elástam volna magam és a meglepetés erejét, a részben hiteltelen színészi alakítás pedig még mindig jobb volt, mint az inkonzisztens viselkedés. Igyekeztem többször is döbbent arcot vágni, ahogy a lányka folyton elvette előlem a végső csapás lehetőségét, holott érdektelen volt a gyerekes reakciója... Engem nem érdekeltek túlságosan a tapasztalatpontok, a megfelelő eszközökkel és módszerekkel bárkitől megkaphattam azt, amit éppen akartam, szinttől függetlenül :]
A fiú tűnt a duóból a könnyebben befolyásolhatónak, bár a kezemet még a biztató mosolyom ellenére is meglehetősen nehezen fogadta el. Ez a népség az agyamra fog menni Rolling Eyes Látva, hogy a vállba veregetés első jelére összehúzta magát, inkább letettem arról, hogy a továbbiakban hozzáérjek, legalábbis amíg be nem törtem a szavaimmal. A lány viszont... hm, szkeptikus pillantása nem volt valami kellemes, noha érthető, hogy a semmiből előkerülő mindentudó alak gyanút kelt benne. Kérdéshalmazára meg is torpantam szerepemnek megfelelően, és néztem rá, mint borjú az új kapura.
- Mi? Hát nem érted?! - förmedtem rá teljesen kétségbeesetten, kezeimet összetéve és a plafon felé nézve. Még fel is sóhajtottam a drámai 'az isten szerelmére'-hatás kedvéért :] Egy darabig járattam a tekintetem a két fiatal között, egyikük követelőző, másikuk bizonytalan pillantását méregetve, majd feléjük fordultam, megadva magamat.
- Oké, titeket nem az a két pojáca rángatott ide azzal, hogy mindenféle király felszereléseket lehet itt szerezni? Itt keringek már egy órája, örülök hogy a sárga csík felett tudom tartani az életemet a potijaimból >.> Erre most, mikor járatot váltottam, hallom, hogy ott kint beszélgetnek. És mit?! Ott röhögtek rajtunk, hogy miután kitisztítjuk az összes zsákutcát a moboktól, majd sajnálkozva elküldenek minket, aztán megkeresik a titkos szobát, ahol el vannak rejtve azok a cuccok! De nekem... de nekem a barátom itt... itt... - zaklatottá váltam, nagyon felkavart a képzeletbeli barátom elvesztése, úgy bizony. Mérgemben bele is csaptam a barlang falába, aztán dühösen motyogni kezdtem magamban valami zagyvaságot, akkor sem érthették volna, ha elég hangosan mondom.
- M-mi történt vele...? - szólalt meg bátortalanul a fiú, én viszont ignoráltam a kérdését, úgy folytattam a monológot. Szándékosan hagytam benne homályos foltokat számukra, ha túl nyugodtan magyaráznék, az olyan hiteltelenné tenné Rolling Eyes
- Naivak voltunk! De ne hagyjuk magunkat becsapni! Hárman vagyunk kettő ellen! Ugye segítetek nekem? - szegeztem nekik a kérdést. Igazából a lányon múlt minden, a fiún látszott, hogy nem mer önálló döntést hozni. Nincs hallgatózásom, így nem hallhattam mit súgott a dagi neki, mikor kicsit közelebb merészkedett, azt a félénk hangot így is alig lehetett érteni.
- Neked nem voltak gyanúsak ők ketten, Y-Yukari...-chan?
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Nov. 26, 2012 11:08 pm

Davidet kerülgetve sikerül bevinnem pár szép vágást. Nemegyszer a lábaikat céloztam meg és sikerült kitérnem, mielőtt visszaüthettek volna. David kicsit kevesebb ütést osztott ki a támadóinkra de a késeimnél nyílván jobban sebzett. Egyre agresszívabban támadtak minket és az egyik túl közel került hozzám. A fejébe döftem az egyik késemet, de ő ugyanakkor megmarta a kést, tartó kezemet mire David is belevágta a kardját. A pók apró szilánkokra robbant szét de a harapásától az a minimális páncélom is lenullázódott, ami volt. A heves támadások közepette David is bekapott egy-két találatot de szinte rezzenéstelenül tűrte. Hamarosan újabb két pók került a mobtemetőbe.
Már csak egy maradt, amikor ismét egy nem várt fordulat következett. David egyszer csak megbotlott azt hiszem. Aztán eldőlt, mint egy zsák krumpli. Az első gondolatom az volt hogy valahogy az a mocsok megölte de nem esett szét és az életcsíkja is még zöld. Bénító méreg? Még belegondolni is borzalmas, hogy úgy ölnek, meg hogy még csak mozogni sem bírsz. Kirázott a hideg a gondolattól már nincs páncélom. Egyetlen megmaradt ellenfelem vad mohó tekintettel várta a következő lépésemet.
A társam magatehetetlen testét átugorva csaptam a pók felé, de az könnyen kitért előlem és oldalról próbált belém marni, ami elől viszont én tértem ki a falhoz lapulva. Ismét felé vágtam de csak azért hogy elmozdulhassak a faltól. A számításom bejött és ismét egymással szemben álltunk. Egyedül nehezebb. Nincs aki elterelje a figyelmét. Vontam le fejben a logikus következtetést. A fáklyát szúrásra emelt lándzsaként tartottam magam előtt és úgy indultam meg a mérges pók felé talán ez majd megzavarja az összpontosításban . A tervem az hogy lehetőleg elvakítom annyira hogy a fáklyától ne lásson engem rendesen és egyszerűen az oldalába vagy a hátába kerülök és úgy szúrom bele a kést akár többször is. Ha ez nem válik be, vagy túléli, akkor elhátrálok tőle, és lehetőleg egy új tervet dolgozok ki, miközben megpróbálom távol tartani magamtól.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Pént. Nov. 30, 2012 10:20 am

Kazuma: az óriáspók bizonyára szívesen túlélné a csatát, de lehetőséget sem hagysz számára: a terved jól működik, így hamarosan pixelekre bomlik. Nem csak exp-t és pénzt jelez a felette megjelenő ikon, hanem tárgya(ka)t is.


Hatássemlegesítőt kaptál, amit fel tudsz használni David paralízisének feloldására. Rendkívül hálás lesz érte. Szép munka volt. És most kérlek gyere velem. Bízz még meg kicsit bennem, és minden miértre választ kapsz. Vagy ha még élnek a társaid, akkor válaszokat kaptok. – David megiramodik. Ha nem akaródzol vele menni, akkor még erősködik kicsit, de láthatóan sietni akar, így nem vár túl sokáig.
Határozottan veszi a kanyarokat, percek múlva a barlangrendszer sűrűjében jártok már, amikor egy nagyon csúszósnak tűnő járathoz értek. Sokkal inkább lehetne csúszdának nevezni. Hó-rukk! Talán neked szólt, ha vele vagy még, talán saját magát próbálta bíztatni, de David kezdi is a sort, és ugrik.

Kido és Tachi-Kwon újabb vendégeket fogad, ezúttal viszont nem zombik formájában: David, a harcos JK érkezik egy oldalsó hasadékból. Fújtatva, mint egy bika, életpontjai láthatóan nem teljesek.
Áruló! – bődül el, ahogy meglátja Tachit. – Most meghalsz! – ordítja el magát, majd kétkezes pallosával a fiúnak ugrik, ha ez rajta múlik.


Sorrend: álljunk vissza a régire. Kazuma, Kido, Tachi-Kwon. Köszi!

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Pént. Nov. 30, 2012 4:55 pm

Végre fellélegezhettem, ahogy az utolsó póknak is vége lett. Apró szilánkokra robbant szét és megnyílt az orrom előtt a kis ablak benne a jutalmammal és kaptam egy hatássemlegesítőt. Elfojtottam egy megkönnyebbült vigyort aztán a földön fekvő Davidhez fordultam és már nem láttam a szemében a félelmet, ami eddig a pillanatig kínozta. Én viszont nem voltam biztos benne hogy örülök ennek. Akármi is történt nem bízom benne. Eltettem a késemet és elővettem a kis üvegcsét, leguggoltam elé és enyhén meglóbáltam az orra előtt.
- Na most jól figyelj rám! Amennyiben látni szeretnéd még a napot, szépen elmeséled, hogy mi folyik itt, és ha megpróbálsz átverni… - Elhallgattam. A lényeget valószínűleg megértette. Bármennyire is nem tetszett leöntöttem a torkán az ellenmérget és eldobtam az üres üveget. Felvettem a maszkomat és ismét a kezemben volt a kés. Nem magyarázkodott sokat, mert a többieket is be akarta avatni. (off)Erre a fordulatra nem számítottam, de teljesen korrekt, küldök plusz információkat. Szép volt! - Diabel(/off) A fogamat csikorgatva intettem neki hogy induljon és én is, követtem. Gyorsan haladtunk és látszólag nem próbált megszökni. Nem értettem hogy mi a célja de egy pillanatra se vettem le róla a szememet és egyszer se hagytam, hogy három lépésnél távolabb kerüljön tőlem. Elérkeztünk egy meglehetősen csúszós járathoz és David azonnal belevetette magát. Nem tetszett a dolog… A fenébe is az egész rohadt barlangot gyűlöltem de nem hagyom, hogy itt hagyjon.
Utána vetettem magam és egy kis csúszás után megálltam. Felpattantam és még láttam, ahogy Dave épp beveti magát egy szélesebb járatba, de rögtön meg is állt. Egy fél pillanat múlva, pedig már karddal a kezében ordítva rohant neki valakinek. Én is utána rohantam és ismerős arcokat pillantottam meg. Mintha hónapok teltek volna el azóta, hogy szétváltunk és szinte örültem, hogy újra látom az idegesítő lányt. Persze a „szintén” van a hangsúly. Viszont volt velük egy számomra még ismeretlen alak is, akinek cseppet sem tetszett a képe és az összképet még az is rontotta, hogyha ezek ketten megölik egymást, akkor nem lesz, aki elmagyarázza, hogy mégis mi folyik itt. Egyenlőre nem szólok és nem is mozdulok. Nem az én dolgom, amíg túlságosan le nem megy az életerejük és sok ember harc, közben szeret leginkább fecsegni. Így tehát eloltottam a fáklyámat elővettem a másik késemet is és nekidőltem a nyirkos falnak. A világítást meg a többiekre hagyom az enyémben, már úgyse lehet túl sok.
- Hol találtátok ezt a fura alakot? – Kérdeztem nyugodt hangon "régi" ismerőseimet. Bár talán kicsit furán hangozhatott ez a kérdés egy rózsaszín ruhás maszkos alaktól…
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kido Yukari on Vas. Dec. 02, 2012 11:47 am

A fiú nem örült a hitetlen beszédnek, ami igazat megvallva várható és érthető is volt. Sántított néhol a fiú, de ugyanakkor hulla jó volt kiforgatni a szavait és azzal csesztetni, hogy a teljes meséjével baj volt. Már ezért megérte, holott kifejezetten jól esett, hogy volt valaki más is, aki David és csapata ellen tanúskodott, alátámasztva Yukari velük kapcsolatos vádjait. Ráadásul ki is hallgatta őket, ami már önmagában is... várjunk, mi van? Kihallgatta őket... most? Jelentőségteljes pillantással jutalmazta a kettejük párbeszédkörének perifériájáról figyelő Dagit, akinek teljesen más volt a sztorija. Egy ellentmondás? Itt valami nem stimmelt valamelyik sráccal, ami azt illeti a jól tápláltabbik nem keltett olyan benyomást, mint aki kitalál valamit. Ugyanakkor nem érdekelte kimondottan a dolog, de már ott volt Zombi, David, meg... Joe (?) eddig is, akikben nem bízott meg, erre most ez a Landsknecht sem tűnt valami biztos pontnak a viharos óceán közepén. A lényeg itt az volt, hogy megszerezze magának a kincset, de legalább a neki tetsző részét! Témánál maradva: pengtek a húrok és a világ elmosódott, hogy visszatérjen az a pár pillanat, ami a lényeget tartalmazta...

- Az egyik férfi visszament.
- Milyen férfi és hova?
- Hát a David... vagy Joe. Nem tudom melyik. És el. Ki a barlangból
- Áhá! Tutkóra jó oka volt, hogy nem maradt az eredeti tervnél. Hehehe... már ha egyáltalán az volt az eredeti terv, amit nekünk is előadtak! De hát, ez van! Maximum majd széjjel verjük a kekeckedő seggüket, ha bepróbálkoznak! Hahahahahaha, sima ügy!


End quote... valahogy nem tartotta érthetőnek, hogy miután egyikük kiment, a másikuk meggondolta magát és visszament beszélgetni, mikor inkább tőrbe kellett volna csalni őket. Yukari szerint ugyanis Zombival szűrte Joe össze a levet, míg David odakintről orcsesztrálta az eseményeket, ami a legelképzelhetőbb szkenárió volt a zombik támadása után. Ez a Tachi pedig, az igazat megvallva volt valami zombis az ő fizimiskájában is, ezt el kellett ismerni. Ő kellett, hogy legyen a csapat negyedik tagja!
- Ku... kuku... - kuncogott lassan, majd felrobbant - BWÁHÁHÁHÁHÁHÁ WUHAHAHAHA, JIHIHIHIHIHI, CHUCHUCHUCHU VIHÁJJÁ!!!
Ugyanis a másik irányból ekkor fáklyafény kíséretében két alak bukkant fel, Zombi és David... minő meglepetés. Utóbbi pedig meg is rohanta Sir Tachit, felvázolva előtte az osztozkodni nem akaró gazfickók históriáját. Röhej egy banda, neki pedig sokkal jobb dolga volt. Mert hogy Zombi érdeklődőbbnek tűnt irántuk, mint a másik kettő, Dagi pedig ideálisnak tűnt feláldozható gyalognak, már ha arra szükség volt. De ekkora zűrzavarból valahogy ki kellett keveredni, még az egész bagázs egyszerre csap le rá, miután elintézték a nézeteltéréseiket. Mindenesetre odacsusszant Dagihoz és a fülébe pusmogott:
- Tartsd szóval, nem juthat át... - azzal pedig elsietett fáklyástól a terem kevésbé elfoglalt végébe.
Kellett lennie valaminek ideát, ami a kincs felé vezethette őt. Még ha nem is volt rejtett átjáró, egy jel az útirányt illetően jól jöhetett. Plafon, fal, padló, kövek, bármi... Elvégre itt legvégül csakis egyetlen győztes lehetett...


~Extrém Nagy Vörös Köpennyel, persze...~
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Dec. 02, 2012 3:23 pm

Játszottam a gondolattal, hogy valami olyasmit is elsütök, hogy "higgyetek nekem" és könyörgőre fogom, de az talán már túlzás lett volna ebből a szánalmas szerepből. A pápaszemes fiún látszott, hogy bizonytalan, de talán hajlik a történetem felé, viszont a lány más tészta volt. Különös kisugárzása baljós légkört teremtett. Lükének tűnt, de a felszín alatt egy perceptív, okos elme rejtőzött, akit nem lehet olyan könnyen az orránál fogva vezetni. Elszámítottam volna magam? Hmmm... mindegy, vajmi keveset számított a bizalma a végeredmény szempontjából. A kétségek csíráját elültettem vagy meg is öntöztem, nem feltétlenül volt szükségem a teljes bizalmukra. Legfeljebb egy hangyányival nehezebb dolgom lesz, ha megtaláltuk azt a rejtett szobát.
Számításaimat azonban roppant kellemetlen módon keresztül húzták. Bosszús fintor került az arcomra a két szó szerint beeső alak láttán. Először azt hittem, a két palimadár talált rám, de csak a harcost ismertem fel a duóból. Ezek szerint nem csak két játékost hívtak segítségül, ami még nem is lenne baj, azonban David telebeszélhette a rejtélyes alak fejét. Meg kell hagyni, furcsa ízlése volt a lánynak ezzel a maszkkal... egy ilyen fiús alkathoz nem illik ez a rózsaszín ruha sem.
- Abból nem eszel, nem fogsz elhallgattatni! - kiáltottam rá a pallossal rám támadó férfira, és a fáklyámat gyors mozdulatokkal kicseréltem a pajzsomra, hogy háríthassam a csapását. Megszokott harcstílusomtól eltérően szimplán csak felfogtam a nagydarab kardot, és tartottam, amennyire tudtam. Heveny pillantást vetettem oldalra, hogy láthassam a csapat maradékának reakcióját. A Daviddel érkező ismeretlen az általam pátyolgatott duóhoz húzott, ami feltétlenül jó jel volt a szempontomból. A szemem előtt kibontakozó jelenet azonban felettébb komikus volt. A teasütis lány megpróbálta faképnél hagyni a társaságot, mire a kétségbeesett dagi bepánikolt, és megkapaszkodott a hölgyikében. Mintha megijedt volna a maszkostól...
Kihasználva, hogy nem ide figyelnek, megengedtem magamnak egy aljas vigyort, és egy ügyes mozdulattal kiléptem a pajzsomat átnyomni igyekvő harcos szorításából. Célom az volt, hogy felhasználjam ellene a saját lendületét, és az így keletkező védelmi résbe szúrjak bele. Még az eddiginél is jobban fel akartam bőszíteni, hogy a nekem kedvező mederbe tereljem ezt a kis dulakodást. Túl sokan voltak körülöttem, és semmi kedvem nem volt kutyaszorítóba kerülni, így hát harcunkat a trió irányába fordítottam el. A pallossal hadonászó szerencsétlennel ellentétben én csak tettettem, méghozzá hogy nehezen bírok az ellenfelemmel, de közben higgadt fejjel ügyeltem arra, hogy a pajzsom felfogja a támadásai erejét, és ne sebezzen rajtam túl sokat. Nem volt könnyű egyszerre erre is figyelni és azon is dolgozni, hogy kellő közelségbe érjek a másik lovaghoz, de végül összejött a tervemhez a megfelelő szituáció. David következő csapásának felfogásánál nem ellenkeztem, ereje pedig szinte elrepített. Elestem, a túlsúlyos fiú figyelmetlensége pedig végzetesnek bizonyult számára. Teljesen "véletlenül" úgy esett ki a fegyverem a kezemből, hogy a fiú pixeltestébe fúródott, és pont annyi ideig "fagytam le" a döbbenettől, hogy lenullázzam azt a kevéske életét. Mikor "felocsúdtam" és kirántottam a testéből a pengét, már késő volt. Sziluettje ragyogóan felvillant, és látványos effekt keretében apró szilánkokra tört. Teljesen megdöbbent ábrázattal vettem tudomásul a szörnyű "balesetet", valójában azonban ha tehettem volna, a képükbe röhögök :]
- Istenem, mit tettem?! - hitetlenkedtem elsápadó arccal, és legelőnyösebb színészi tudásomat latba vetve négykézláb álltam neki hátrálni, mintha sokkos állapotba kerültem volna. Vonásaimat eztán a düh rajtam ritkán látható leple borította be.
- Teme... Szóval ez a terved, David?! Megölni ezeket a szerencsétleneket, engem felhasználva?! Ezt nem úszod meg szárazon! TEASÜTIIIIIII! - pattantam fel, és mintha elment volna az eszem, úgy rontottam neki a férfinak, látszólag esztelenül csapkodva a fegyveremmel. Annyira nevetségesnek éreztem magam... rémálmaim lesznek ettől a viselkedéstől...
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Vas. Dec. 02, 2012 4:04 pm

Úgy tűnik, hogy ezúttal Kidóhoz szegődött a vakszerencse, még akkor is, ha ő egyébként tényleg hasonló terveket is rejtett a fejében, de Kwon kapaszkodása meghiúsította ebben: ugyanis esése nyomán bizony hozzáért a falhoz, ami nem ujjacskái lehorzsolódását jelentette ebben a gonosz világban, hanem egy felugró kis ablakot a lány orra előtt: „Az Ön szintjénél magasabb helyre kíván belépni. Megszakítja a folyamatot?” A megszokott jelzések: a kis kék karika az igen, a piros x a nem.
David jól látja ezt az egészet, szeme elkerekedik. Nem figyel Tachira, túl vannak már azon, hogy hátra tudta vágni őt, és azt hiszi, egyelőre biztonságban van. Vannak. Azonban tévedett. A mozgásra figyel csak fel, ahogy a szivárványszín bomló pixelek felkavarják az eddig zsákutcának hitt barlang levegőjét.
NEM LEHET! – ordítja, ahogy rémülettel a szemében lassan felfogja, hogy mi történt már megint. A pallos a kezében megereszkedik. – NEEM! – kiáltja megint torka szakadtából. A keze megremeg, fegyvere élével a földbe áll, David lába elenged, térde zuhan, a pallos tartja meg csupán, abba kapaszkodik, hogy el ne vágódjon, miközben könnyes tekintetét Tachira emeli:
Miért, ember? Mondd, miért? Miért kell neked embereket ölnöd? – kérdezi remegő hangon, remegő kézzel, egész testét rázza lassan a zokogás. – Hát nem érted, hogy ezzel tényleg megölöd őket?! – néz Tachira. Látszik, hogy teljes az értetlenkedés a szemében.
A háttérben eközben pixelről pixelre alakul át a barlangrendszer Kido körül: kopottas, régi fénykorokat idéző kapu épül, fokról fokra formálódik, a fáklyafények lassan tükröződni kezdenek porlepte vasrácsain.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Vas. Dec. 02, 2012 5:11 pm

Az a szemtelen kis mitugrász természetesen nagy vihogással köszöntött de elhatároztam, hogy nem veszek róla tudomást most fontosabb dolgom is van annál hogy vele foglalkozzak. A dagi meg mintha megrettent volna tőlem közelebb és húzódott hozzá. A kérdésemre persze nem kaptam választ. A másik kettő meg bőszen próbálta kicsinálni a másikat és kezdtem nagyon ideges lenni. Az események viszont cseppet sem lassítottak.
A lány megpróbált elfutni mire a dagi belekapaszkodott a következő pillanatban pedig már azt láttam ahogy egy kard repül és egyenesen a dagadt fiú hasába fúródik. Ledermedve néztem, ahogy az ijedt arca apró szilánkokra hullik szét akárcsak a pók, amit talán csak néhány perce végeztem ki. Nem mozdultam már úgyis késő lett volna. Nem az első volt, akit láttam meghalni, de az első, aki nem önszántából halt meg. A városban sokakat lehetett látni, akik úgy gondolták, hogy így kijuthatnak és én is majdnem megtettem. Talán igazuk volt de ez akkor is sok. A dühöm szinte fojtogatott. David térde rogyott és könnyes szemmel nézett fel a gyilkosra. Elég volt ebből! Nem tudom, hogy mi folyik itt, de túl messzire mentek. Előre vetettem magam David elé és a másik fiú felé fordultam.
- ÁLLJ MEG TE ROHADÉK! – Üvöltöttem rá. Majd szétvetett a düh de meg kell próbálnom tisztán gondolkodni.
- Vagy most azonnal befejezitek vagy velem is számolnotok kell! És most beavatnátok, hogy még is mi franc folyik itt!? – Megpróbáltam fejben rendezni a dolgokat de hiába. Azt hiszem már egyiküknek sem tudok hinni. A tehetetlenségemtől rosszul voltam és kezdett komolyan fenyegetni, hogy dühömben olyasmit teszek, ami csak tovább rontja a helyzetet. Felkészültem hát, hogy addig küzdök, ameddig bírom, hogy legalább tudjam miért. Azt vettem észre, hogy a maszk egyre jobban zavart. Letéptem az arcomról. Már úgyis mindegy. Erősen kételkedtem benne, hogy valaha is kijutok innen. Farkasszemet néztem a fiúval és vártam a reakcióját de, ezek után már azon se lepődtem volna meg, ha David kardját látom előtörni a mellkasomból. Legszívesebben végeznék vele, de ezt, határt nem léphetem át! Még biztosan nem…
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kido Yukari on Vas. Dec. 02, 2012 7:58 pm

- B***d meg, te szerencsétlen... engedj el! Harcolj! - nyafogott a belé kapaszkodó Daginak, ráadásul még igaza is volt!
Mert aki nem harcol, az elveszik és nem lesz a végén olyan ember, aki megmentheti. De hát... a végén úgysem menthet meg senki semmit, el fogja törölni az összes kis csótányt ennek a mocskos világnak a színéről, MUHAHA! Azonban Dagi ezúttal nem engedelmeskedett, elképesztő erejével tartotta vissza Yukarit, ki tudhatta... talán éppen a halálba? Pedig ekkorra már karnyújtásnyira volt a megoldás, a lehetőség, a felvillanó gomb... ami csupán egy választást állított elé, nem többet és nem is kevesebbet! Yukari ujja azonban a csapat menürészre kattintott és egy szempillantás alatt kilépett belőle, s kicsit csalódott, ámde ugyanakkor kaján vigyor terült szét az arcán. Azzal rákattintott a továbblépés pozitív válasz gombjára, s ugyanazon kezébe kerülő tőrével a belé kapaszkodó nyakát célozta meg.
- Gratulálok, megbuktál a vizsgán! - mondta a képébe, azonban a fiú koraszülött módon ekkor pixelekre bomlott szét!
Hogy kinek a fegyvere vitte be a halálos sebzést, arra perpillanat senki sem gondolt. Vagyis... David? Zombi? Mintha most mindenki a lovagra figyelt volna, akinek fegyvere visszahúzódott éppen az egykori Dagi helyéről. Csak nem próbálta megölni? Á, fenéket! Yukari nem volt idióta, az efféle kérdések megválaszolása egy ilyen helyzetben másodlagos volt, el kellett tűnnie innen... még ha egy nagyobb veszedelembe is rohant, be a rejtett területre, talán éppen egy halálos boss elé... de ezt is óvatosan, készen a menekülésre!
- Hajrá, pupákok! - nevetgélt halkan, s diszkréten kivonta magát...
Ha szabadnak tűnt a terep, továbbra is zseniális elővigyázatosságával, de ugyanakkor szükséges sietséggel fáradt beljebb. Egyik kezében tőre, míg másikban a fáklyája, amit bármikor készen volt elhajítania teleport kristályáért cserélendő. Talán nem talált semmit, talán talált valamit és a megvizsgálásával szörnyek és csapdák armadáját zúdította a járatokra... de akkor, legalább magával visz mindenkit! Hehe, elvégre nem ez volt a célja mindvégig?! Hát... na jó, ő az összes játékost akarta kicsinálni, de ha nincsen jobb...
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Dec. 02, 2012 9:30 pm

Kissé kezdett fárasztóvá válni a számomra szokatlan mimikák gyakori alkalmazása. Most például kénytelen voltam újra meglepettséget színlelni, hiszen David új társa hirtelen közénk vágott, én pedig kénytelen voltam lefékezni. Tekintve, hogy teljes volt az életcsíkja a maszkos alaknak, ezt egy egyszerű balesettel nem lehetett volna elintézni Rolling Eyes Megilletődötten hőköltem hátra, némi zavarodottságot mutatva, noha egyre jobban elegem volt ebből a szerepből. Fél szemmel a kislányra sandítottam, kihasználva, hogy paranoikus módon körülnézhettem, és elégedetten konstatáltam, hogy megtalálta a titkos szobát. A probléma abban rejlett, hogy mégis hogyan jussak tovább úgy, hogy itt van David. Nélküle sokkal egyszerűbb lett volna befolyásolni a többieket, de legalább a maszkos, fiús lány... - illetve hm... a maszk letépése alapján fiú - is bizonytalannak tűnt még, így nem volt veszve a helyzetem. Kétségtelen volt, hogy döntés elé van állítva, mely alapvetően változtathatja meg a sorsomat. Ha menekülni kényszerülök, ott van ugyan a teleport kristályom, de amennyiben lehetséges, nem szerettem volna felhasználni a drága felszerelést. Joe hiányából pedig arra következtettem, hogy ő a barlangrendszer bejáratánál várhat engem. Tch...
- Mit hadoválsz össze-vissza, David?! Ne merészeld rám kenni, te kapzsi gazfickó! Milyen ember azt olyan, akinek nem számít mások élete néhány kétes értékű felszerelés miatt? - fakadtam ki a köztünk álló fiút ignorálva, és szinte félre is taszítottam őt az útból, de csak szinte. Nem kívántam megkockáztatni, hogy erőszakot alkalmazzon rajtam, az életpontjaim kis híján átfordultak már a narancssárgába. Vékony jégen egyensúlyoztam. Magamat nem láttam kívülről, de bíztam benne, hogy a reakcióim kellően reálisnak tűnnek, ugyanis David megtörése nagyon is valódi volt. Szánalmas fickó, hogy rázhatja meg ennyire egy számára teljesen ismeretlen ember "halála"? A hiszékenységnek nincs határa.
- M-mit csinál az a lány?! - kiáltottam fel hirtelen, úgy véltem ideje megtörni ezt a patthelyzetet. Szerencsére "labilis" idegállapotomba sok minden belefért, így akár az is, hogy a rejtett terem felszereléseivel kecsegtetve előhozzam a többiekből a kapzsi ösztönlényt. Bizonyára érzékenyen érintené őket, ha az egész végén üres kézzel távoznának, különösen David-et. Ami azt illeti, én sem örültem volna neki, ámde az én inventory-mban már volt egyet s más a két játékos megölésének köszönhetően :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Vas. Dec. 02, 2012 11:49 pm


Hiba! Figyelem, veszély! – ugrott fel újabb ablak, ahogy Kido megpróbálta lenyomni a kapu kilincsét. A hatalmas ajtó nyílott, majd egy pillanattal később kattant, és miközben az előbb olvasható üzenetet írta ki előtted, az egész boltozata, majd a szárnyak is vörös warning jelzésbe váltottak át.
Az Ön szintje túl alacsony, biztos, hogy folytatja a belépést? – kérdezett rá megint a rendszer, de ez egy végtelen folyamat volt: ha igenre nyomtál, akkor újratöltötte az egész rendszer a warning feliratokat, de a kapu ezúttal már fikarcnyit sem mozdult. A nem válaszra a rendszer megint újabb üzenettel válaszolt, de a tartalma már más volt: A terület minimum szintigénye: 3! És ezzel együtt a Warning jelzések eltűntek, majd a kétszárnyas kapu is, ahogy megjelent, pixelről pixelre átfordult, és „köddé vált.”

David nagyon hangos nevetésben tört ki. Öblös hangja betöltötte a teret, nyilvánvaló volt: ez nem egészséges boldogság, nem az a felhőtlen kacaj. Tébolyult hahota? Annál inkább!
Hármas szintű lettem, amíg utánad kutattunk! – kacsintott Tachira, most, hogy az megpróbálta odébb tolni a közéjük álló Kazumát. Szemei tágra nyíltak, a könnypatak még mindig nem apadt el az arcán, de nevetett már. – Csak velem tudtok belépni! – kacagott fel megint.
Te tűnj a közelemből! – Ez egészen más hangnem volt már, ahogy Tachi felé ordított. – Tűnj a srác közeléből! – kiabálta, és közben elkezdett feltápászkodni. A pallost használta fogódzónak. Jobb kezével a semmit simította végig: lehívta a menürendszerét. Virtuális klaviatúra ugrott fel előtte. Levelet ír, ha van rá ideje.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Dec. 03, 2012 4:54 pm

Sok mindenre felkészültem de, hogy egyszerűen keresztülnéz rajtam arra még én sem számítottam. A kezem megremegett és hajszálnyira voltam, attól hogy rögtön nekiessek. Ehelyett viszont hátráltam két lépést. Ha Davidnek van igaza itt helyben végeznünk kéne vele de, valami mégis visszatart. A monológjából nem sokat fogtam fel. Túlságosan lekötött a saját dühöm hogy a siránkozását hallgassam. Az utolsó mondata viszont áthatolt a ködös gondolataimon és egy pillanatra odafordítottam a fejemet.
A lányról teljesen megfeledkeztem és épp egy ajtó előtt állt, ami emlékeim szerint eddig nem volt ott vagy csak én nem vettem észre. A felirat szerint hármas szint alatt nem tud belépni. Ennyit, arról hogy megszöksz a felszereléssel gondoltam magamban kárörvendően. David csak nevetett bár volt valami ijesztő ebben a nevetésben.
Szóval csak vele juthatunk be. Gyűlölöm, hogy ilyen helyzetbe hozott de döntenem kell. Keményen megvetettem a lábamat előtte miközben írni kezdett valamit.
- Mostmár tényleg elég… Én levettem a maszkomat de te még nem mutattad meg magad. Szóval mutasd csak ki is vagy valójában! – Mondtam szinte vicsorogva az előttem álló fiúnak és annyi gyűlöletet vittem a hangomba amennyit, csak bírtam. Minden egyes mozdulatát árgus szemekkel figyeltem. Most nem hibázhatok. Látni fogom, ha hazudni próbál. Nagyon ügyes színésznek kell lennie, ha ebből kihúzza magát de, felkészültem a támadására is. A legjobb az lenne, ha feladná, mert ha nem, akkor egyikünk számára véget ér ez a játék. Láthatóan már veszített az életéből de túlzás lenne alábecsülni azt, akinek nem számít hány embert öl meg. Talán hagynom kellene, hogy kivégezze Davidet de, én mégis védeni fogom, amíg kell. Nem hagyom, hogy meglegyen ez az öröme, ha pedig engem támad teljes erőmből viszonozni, fogom.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kido Yukari on Csüt. Dec. 06, 2012 9:13 pm

- Mi van? - vitatkozott az igen gombbal hallhatóan - Mi van?! - kezdett dagadni egy ér a halántékán - MI VAN?! - dörömbölt másik kezével az ajtón, az egyre hisztérikusabbá váló mi vanok pedig lassan állandósuló ismétlésre kényszerítették halálra ítélt próbálkozásait. Húsz legalább felcsattant a teremben, mire végre elhallgatott, s bambán belenézett egy maga mellé képzelt kamerába. Leesett neki...
- ÁHÁ, fordított pszichológia! - tört fel bal mutatóujja az ég felé, s ugyanazon ujj jelentőségteljesen a nem opcióra kattintott!
Számára síri csend lett, még egy zombi sem hörrent fel az elméjében. Csak ő volt és az ajtó, utóbbi pedig a hosszú pillanat végén megrezzent, s animációja átvitt értelemben összeomlott. Minden olyan volt a falon, mint azelőtt. Yukari jobb szemöldöke kicsit megemelkedett a homlokán, miközben David vonagló röhögése az oda illő háttérzenéről gondoskodott. Fogait összeszorította, kezeit pedig ökölbe, majd egy pillanatnyi hatásszünetet követően kikívánkozott belőle az energia!Ezt egyszerűen nem akarta elhinni, mi a frásznak kérdezte mégis belépésről és ismételgette, ha nem azért, hogy a végén nemre kattintva átengedje? Erre eltűnik és... eltűnik, lehetetlen! Ez annyira de annyira ismerős stílus volt, olyan választás elé kerülni, ahol nem oszt és nem szoroz, hogy melyikre pöckölsz! Mégis miféle fazonok képesek kitalálni ilyesmit? Egy fittyfenét, az ilyen alakokból mindig is csak egy főkolompos van! Naná, el is tudta képzelni azt a ragyásan sunyi pofáját, amint most is valami szupertitkos rejtekhelyén vigyorgott azzal a tudattal, hogy Kido Yukari megint egy szaltóval messzebb került a játékosok kiirtásától!01010000 01110010 01101111 01100010 01101100 01100101 01101101 ?
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Dec. 06, 2012 11:54 pm

Nos, nem sikerült megakadályoznom, hogy enyhe elképedés fakadjon az arcomra, miközben a barna hajú kislány unos-untalan pötyögtette az előtte felugró kisablakot, és közben folyamatosan ugyanazt a mondatot ismételgette. Eddig is roppantul furcsa volt a viselkedése, de a bekattanásra valahogy nem számítottam. Érdekes volna hosszabb távon is tanulmányozni őt. David ellenben kevésbé volt meglepő, noha elég gyenge idegrendszerre vall, hogy ennyitől megbomlott az elméje. Le merném fogadni, hogy az a típusú játékos, aki teli torokból káromkodik a monitor előtt, ha megölik a karakterét Rolling Eyes
Azt hiszem ez volt az a pont, ahol ellehetetlenültem, hiszen nem elég, hogy a barlang lassan elmegyógyintézetté alakult át, sajnos az események kifejezetten ellenem játszottak azzal, hogy a rejtett szobának szintigénye volt, és azt David teljesítette egyedül. Páni félelemről tanúskodó halálra sápadt arckifejezésem hirtelen kisimult, görnyedt testtartásomat kiegyenesítettem, majd lustán megvakartam a tarkómat. Felsóhajtottam, aztán pötyögni kezdtem a menümön, pontosabban előhívtam annak a szerencsétlen daginak a felszerelését. Elégedett vigyorral konstatáltam, hogy a pajzsa valóban erősebb az enyémnél, és nem is haboztam lecserélni. Csak ezt követően pillantottam fel a fiúra, aki nem volt rest megkérdőjelezni színészi alakításomat.
- Yare-yare... Habár nem teljesen vélem jogosnak a mérgedet, az arckifejezésed kifejezetten megmelengeti magányos szívemet. És ha most megbocsátasz, mivel nekem itt nem osztottak lapot, nem kívánom tovább zavarni köreiteket... - vetettem egy megvető pillantást az elmeháborodott Davidre, majd szépen elindultam kifelé, és közben, akárcsak a harcos, én is pötyögni kezdtem egy üzenetet. A címzett viszont nem Joe volt - legalábbis feltételezem a férfi neki írt - hanem a menümben Kazuma néven megjelent fiú. Mire elértem a kifelé vezető járat száját, sikerült elküldenem neki az üzenetet.

"A lány impulzív és megbízhatatlan, Davidnek pedig elment az esze és még Joe-val is osztozkodnod kellene, már ha egyáltalán adnak neked valamit. Vagy nem kapsz semmit, vagy három-négyfelé kell osztanotok a zsákmányt. Ha azonban az én oldalamra állsz, csupán ketten kell osztozkodjunk. Nem vagyok kapzsi, a rejtett szobában fellelhető felszerelések kétharmadát megkapod, ha segítesz nekem túljárni az eszükön. Nincs hasznom belőle, ha becsaplak, és mindketten nyernénk az üzleten, fontold meg Wink "

Az árnyékokba húzódva álltam meg, és figyeltem a reakciókat. Valahogy nem hittem, hogy David utánam akarna jönni, mikor ott van az orra előtt az, amire annyira vágyott. Ebben az állapotban vajmi kevéssé érdekelheti elhunyt barátja, vagy akár az a szerencsétlen dagadék, akitől már az is csoda volt, hogy eddig húzta. Vállam felett pedig időnként hátrapillantottam, nem akar-e meglepni véletlenül Joe a hátam mögül Rolling Eyes
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Pént. Dec. 07, 2012 1:01 am

NE MERÉSZELD! – ordította David, de hát már kismilliószor hallottátok az utóbbi fél percben is kiabálni, kit érdekelt néhány újabb kifakadás? Nos, talán Tachit, aki után elindult a srác. Fáklya nélkül, de amint a sötétbe lépett, azonnal kéken villant a szeme: bizony neki éjjellátása volt, így egészen otthonosan mozgott a „labirintusban”, lopakodásáról nem is beszélve, aminek hála léptei alig vertek zajt a visszhangzó barlangban. Nagyon közel járt már Tachihoz, sőt ez már a nagyon-nagyon-nagyon (és még néhányszor persze nyugodtan ideírható fokozásképpen, szinonimák és egyéb önkifejezési kellélek hiányát tanúsítandó) közel kategóriája volt, amikor egy kar átnyalábolta, és hátra rántotta. Joe volt az, aki éppen jókor érkezett egy másik kereszteződésből ahhoz, hogy tudatlanul mentse Tachi bőrét. Két olyan ember párbeszéde zajlott le közöttük, akik már régről ismerik egymást. Filmes sablonmondatok váltották egymást közöttük a sötét oldalról, a csábításáról, arról, hogy a hatalomhoz felelősség is tartozik, míg végül: „Ha megölöd, olyan leszel, mint ő.” – Joe így tereltette végül vissza Davidot a csapathoz a terembe, már ha ők is ott maradtak.
Azt hiszem, hogy volna egy-két dolog, aminek a magyarázatával tartozunk nektek – fogott bele a mondókájába…


Ha rajtam áll, utolsó kör következik.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kazuma on Pént. Dec. 07, 2012 5:26 pm


Akárhogy is nézem ez bizony matt. A fiú jobbnak látta felhúzni a nyúlcipőt de David nem engedett és utána indult. Én nem. Nem akartam tovább részt venni a gyilkos játékukban. A lány sem érdekelt már. Tőlem azt csinál amit akar, csak engem, hagyjon ki belőle. Leültem hátamat a hideg falnak támasztva. Megpróbáltam összeszedni magam. Szerencsétlen dagadt barom. Maradt volna valamelyik városban. Aki hülye az haljon meg. Gondoltam sértődötten. Csak magának köszönheti. Ezzel lezártnak is tekintettem a dolgot. Sikerült lenyugodnom és kizárnom a külvilágot. Csak a gyenge szellő hatolt át a tudatomon. Egy darabig még itt maradok. Biztos voltam benne hogy David visszajön. Ha meg nem, akkor valahogy csak kijutok. Nem akartam mást csak egy kis nyugalmat de ezt sem kaptam meg. Már félálomban ültem, amikor egy kis ablak jelent meg előttem benne egy üzenettel, ami eszembe juttatta, hogy mit akarok még, és ő még többet ajánlott… Újabb ablak jelent meg és egy kis billentyűzet. Túl nagy az ajánlata és túlságosan is igaz az, amit írt, ahhoz hogy egyszerűen nemet mondjak. David és Joe megbízhatatlan és kiszámíthatatlan viszont ugyanez elmondható az üzenet küldőjéről is. Ráadásul, ha segítek neki, könnyen el tudom képzelni, hogy megöli a többieket. Végül összeszorított fogakkal elküldtem a rövid, de lényegre törő választ.

”Mi a terved?”

Enyhe bűntudatot éreztem mikor David visszatért és magyarázkodni kezdett. Akárhogy is, még nem késő dönteni. Nem álltam fel. Inkább maradtam a helyemen, és úgy hallgattam végig a magyarázat bővebb verzióját. Talán nem olyan nagy baj, ha elszedem az elrejtett felszerelést. Soha nem játszottam tisztességesen akkor most miért ne folytassam? Talán sikerül a nélkül is, hogy megölnénk őket. Remélem, van egy jó terve.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Kido Yukari on Kedd Dec. 11, 2012 12:47 am

Ebben a félresikerült kalandozásban azért valami jó is volt, például az, hogy a kis bakit leszámítva profi módon ignorálták a Yukari Fesztivált. Mert hát a figyelem középpontjának nem volt mindig jó lenni, például az ilyen esetekben. Így hát, miután még kiadósan megrugdosta az ajtó hűlt helyét, duzzogva összefonta karjait és meglepetten tapasztalta, hogy őt és Zombit leszámítva nem maradt a teremben senki. Hát... ezt ki is nézte Davidből és abból a Tachi nevű, besorolhatatlan jellegű fazonból egyaránt. Meg Zombiból is, ezért is volt perpillanat gyanús ez a dolog, mert mi dolga volt még egy ilyen helyen gubbasztva? Nem is foglalkozott vele, sőt Yukari most maga sem moccant, ami az árnyak között talán adott neki némi rejtőzködést.

Ugyanis figyelni próbálta, a gond mindössze annyi volt, hogy ő sem látott valami jól a sötétben és így nem tudta megmondani, mit bénázott össze. Csak tippelni tudott, ami pedig a róla eddig költött, Yukari számára pedig mindenképpen irányadó megállapítás volt: ellene forralt valamit, ez már a zombitámadáskor leesett neki! Haverjai nélkül pedig most valami új trükkhöz kellett folyamodnia, s mind a David-Joe, mind pedig a Tachi banda ugyanezen cél által vezérelve téblábolhattak valamerre!
Talán már azon is volt, hogy jómaga is távozzon a helyszínről, mikor David váratlanul visszatért és derengő szemeivel ki nem szúrta Yukarit. A magyarázkodásnak kezdődő dolog pedig új reményt ébresztett benne: ha nem értette meg korábbi betörő szándékait, vagy már elnézte neki... akkor talán még nem volt késő visszatérni az alap tervhez, mármint becsatlakozni a kincsvadászatba! Fene, jobb lenne az üres kézzel távozásnál, mellesleg David meg Joe fizimiskája voltak a legátlagosabbak a bagázsban, utánuk pedig ő következett a sorban! Ezzel mehetett még valamire! Ja, jó kislány türelmesen végighallgat!
avatar
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
170/200  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Dec. 12, 2012 6:22 pm

Nahát, csak utánam jött. A megbomlott elme sok logikátlanságra képes, ezek szerint az irántam érzett ellenszenve túlmutat a kapzsiságán. Yare-yare... pedig jobban járna, ha hagyna futni, elvégre a barátját nem hozza már vissza, ahogy azt a szerencsétlen flótást sem. Nem hinném, hogy bármelyikük is visszatérne egy ilyen játékba, miután végre kijutottak belőle, még nem szokhatták meg annyira ezt a világot, hogy visszavágyjanak ide. A család, a barátok, a normális élet hiánya honvágyat ébreszt, és ha valaki visszatér, az korántsem biztos, hogy a következő néhány hónapban-évben vissza fog tudni jutni a szeretteihez. Joggal hiszik azt az itt raboskodók, hogy akiknek lenullázódott az életük, valóban meghaltak, hiszen senki sem olyan bolond, hogy visszajöjjön.
Csak az volt a sajnálatos, hogy David-et jelenleg nem érzékeltem a sötétben, hiába meresztettem a szemem, s nem is hallottam. Nem szerettem a túl magas kockázatot, így inkább elindultam kifelé a barlangból. Ismét megéreztem a mocsaras rész marasztaló élményét, bár most mintha kezekként fonódtak volna rá bokámra, hogy visszatartsanak. Az érzés egészen valóságos volt, így kissé értetlenül próbáltam meg bővebb információt szerezni. Többször is megbotlottam, és hamarosan már a derekamnál éreztem a visszatartó erőt, sőt, mintha a hajamat is húzkodták volna visszafelé.
- Oi Neutral - fordultam meg egy cseppnyi felháborodottsággal a hangomban, kissé irritált a jelenség. Erősen csábító volt a gondolat, hogy működésre bírjam a fáklyámat, és végül engedtem is a kísértésnek. A felgyúló fényben alakokat találtam magam körül, mindegyiküknek ismerős volt az arca. A testes, szakállas kardforgató Chuck, a pufók pápaszemes lovag, az a kardforgató lány, akitől talán két hete szereztem néhány értékesebb felszerelést... Mindőjük feje felett üres volt az indikátor, és egy közös volt bennük. Már nem a játék részei, vörös kurzoromat köszönhettem nekik.
- Mi van, még egyszer szilánkokra akartok robbanni? - kérdeztem tőlük közönyösen, és kardomat rájuk szegeztem. Ők azonban csak bámultak rám meredten, üres tekintettel. Szórakozik velem a lelkiismeretem, milyen kellemetlen... Rolling Eyes Nem mintha nekem lenne olyanom :]
A jelenség egy oldaljáratból előbukkanó alak megjelenésére foszlott szét. Bevallom, kicsit meglepett, hogy David pallosa szinte centikre volt a nyakamtól, hátra is hőköltem. Joe volt olyan kedves, hogy megállítsa a harcost és elrángassa vérben forgó szemeivel együtt, és míg előttem kibontakozott egy meglehetősen sablon jelenet, elgondolkodva megvakartam a tarkómat. Életük túl magasan volt ahhoz, hogy tovább bökdössem őket, valamint a barlang bejáratánál sem ütközhetek akadályba, hiszen Joe megjelent a színen. Megfordultam hát, és elindultam kifelé, nem várva meg, hogy mi lesz a további sorsa annak az ostoba rejtett szobának, és a benne rejlő felszereléseknek. A fiú pedig még a szövetségkötésre is hajlamos lett volna az üzenete alapján talán.

"A barlangrendszer kijáratánál lepjük meg őket, addig érd el, hogy ne gyanakodjanak rád. Várj a jelemre és a kislánnyal kezdd!"

Üzentem vissza, ám mihelyst kiértem a barlangból, már rég eldöntöttem: a jel, amire várni fog, soha nem fog megérkezni. Helyette inkább élvezni fogom a bizonytalansága látványát távolról. S ki tudja, talán őt magát fogom megtámadni, mikor már elszunnyadt benne a gyanú, a többiek pedig már távol lesznek. Elvégre a nyereségem ugyanannyi lenne mindkét variációnál :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Diabel on Pént. Dec. 14, 2012 6:53 pm

A teljes történetet Joe és David felváltva mondja el. Egymástól veszik át a szavakat. Ez nem jelent problémát nekik, elég régóta ismerik már egymást ahhoz, hogy akár egy-egy mondat közben változzon meg, hogy éppen ki mesél.
A történet egy részét már innen-onnan tudjátok. A három barát (Joe, David és Chuck) egy információ után kutatva indult el a barlangrendszerben, hogy megtalálja azt a bizonyos titkos járatot. Jó partynak tűnt számukra Tachi is, és árnyharcosuk éppenséggel nem volt a csapatban. Elég jól dolgoztak össze, így bizony skillek és felszerelések terén is előrébb jártak, mint az átlag játékosok, de attól még szükségük volt még egy emberre, így az árnyharcos csatlakozhatott hozzájuk.
Tervük, hogy négyen alkossanak egy csapatot, és a rejtett teremmel kapcsolatos információjuk új szintre emelje a barátságukat és nem mellesleg a szintjüket is, nem várt fordulatot vett, amikor Tachi aktivizálta igazi természetét. Chuck halála túlságosan megrázta a két barátot ahhoz, hogy egyből cselekedni tudjanak, így szem elől vesztették a menekülő Tachit. Nem adták azonban fel: tudták, hogy a barlangot nem fogja elhagyni. Ahhoz túlságosan kell neki a titkos járat pontos helye. És a mögötte lévő bónuszokat sem utasítaná el. Így Joe őrt állt a barlang kijáratánál. David sokkal hatásosabban kutatott addig is a sötétben, éjjellátása és lopakodása miatt szinte észrevehetetlen volt. Ketten viszont még így sem boldogultak, ezért hívták segítségül az online lévő játékosok listáját, és írtak random neveknek. Nem jött el mindenki, de így is találkoztak három emberrel: Zombi, Kwon és Kido. Joe akkor sem mert eltávolodni a barlang bejáratától, ezért csatlakozott ő csak később a csapathoz. Nem mondták el az eredeti történetet, mert féltek, hogy úgy nem állnátok kötélnek, ezért találták ki a kamu sztorit a kincsekről. Annyira nem hazudtak, hiszen a rejtett területen talán tényleg van egy-két ritka cucc. Viszont a szintkorlátról nem szólt nekik sem az infóbróker, így viszont már értik, ezen a környéken miért voltak olyan magas szintű mobok, mint a Foszló Zombik. Joe nem elég magas szintű még, így egyelőre ők sem fognak belépni. A ti életeteket sem akarják kockára tenni. Így döntöttek. Távoznak.
A szituáció, amiben ragad a társalgás nagyon idegen a két barát számára, így ők sem tudnak mit kezdeni vele: a fiút nem fogták el, halott társuk halott marad. Ti is elvesztettetek egy ismerőst, és bár a rejtett terület kapuja számotokra már nem titok, mégsem léphettek be egyelőre. A duó búcsúzkodik…

A küldetést lezárom!
Nos, nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem tudok összegző és eseménymagyarázó dumálások nélkül kalandot zárni. Ne haragudjatok rám miatta, ígérem, hogy még tíz ilyen kaland után már profibban fog menni. Most nagyon sok variálás volt a kaland közben is, főleg, hogy más ötleteivel kellett dolgoznom, többször úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó én ehhez – ha ti is így éreztétek, akkor bocsesz, de legalább kitartottam, és végül szerintem egész szép, kerek véget zártunk… már amennyire sikerült. Ajánlatom továbbra is fennáll: pozitív és negatív kritikákat egyaránt szívesen fogadok. Legfeljebb ha túl negatívra sikerülnek, elveszik a kedvemet, de ha annyira negatív volt tényleg a kaland, akkor talán jobb is az úgy. Very Happy Köszönöm az együttműködést, mindenki kivette a részét belőle: volt, aki türelmes volt, más nagyon segítőkész, a harmadik meg hihetetlen volt, ahogy írt. Smile Nagyon élveztem!

JUTALMAK!
  • a 35 exp mindenképpen jár mindenkinek
  • és 100 arany a Foszló Zombik, mint új mob, felfedezéséért.
  • Tachinak érclátásáért KA majd adományoz. Céhjutalmak nincsenek.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy érdekes próbálkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.