[Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Aug. 16, 2014 5:13 pm

Judy:
Bár Ichiro csak kicsit gurult, viszont a késszúrás elég volt, hogy teljesen leküld a lépcsőn őt! Csakhogy későn veszed észre, hogy Joey közben magához tért, s éppen állt fel segíteni neked, ám a hátráló Ichiro belé ment, ezért őt is, illetve a lovagot is leküldted az igen hosszú lépcsőn, amin hallani lehet, ahogy gurulnak, majd a végén valami fémbe csapódnak. ÁÚ! A farkas épp ez miatt nem figyelt rád, s kapta a kést a farába, amitől felugrott, s ő is legurult a lépcsőn. Hé, legalább nem sérültél meg! Ha lemész, láthatod, hogy Ichrio eszméletén kívül van, így csak a farkasra kell koncentrálnod.

Ichiro: -52 HP
Démonfarkas: -52 HP
Judy: 90/105 HP

Atoru és Nio:
A szobor gombja nem az ajtót nyitotta meg nektek, hanem az egyik szekrényt, amiből két Csontváz jött elő. Nahát, ki gondolta volna, hogy csontváz van Tenebra szekrényében? Rolling Eyes Miután levertétek a csontvázakat, kinyílik az átjáró, s láthatjátok hogy Judy éppen ott van, illetve ha úgy döntött, éppen ment le. Leírni kérem a posztban a csontváz elleni harcot, amitől 5-5 HP-t vesztettetek!


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 28, 2014 7:00 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Nio on Szer. Aug. 27, 2014 2:44 pm

Eleinte sikertelennek tűnt a keresés, viszont mint kiderült valamit mégis találtunk… Atoru segítségével előrébb jutottunk, bár igazán kihagytam volna ezt a részt.
Atoru felfedezett egy szobrot, mely egy ajtót nyitott. Illetve… inkább egy szekrényt, amiben két csontvázat leszámítva nem volt semmi. Úgy tűnik mégse találtuk meg se Tenberrát, se Judyt. Bár ami azt illeti a szívbajt hozták rám, ahogy kiugrottak a szekrényből. Kicsit kezd olyan lenni ez az egész, mint valami kísértetház. Előbb azok a gazok, most meg csontvázak a szekrényben.
A rövidke szívroham után rögvest ki is derült, hogy ezek a mobok nem éppen a barátságosabb fajtából valók, tekintve hogy ránk is támadtak szinte azonnal, ahogy észrevettek. Pont az ilyen váratlan támadások miatt van nálam a fegyverem, pontosabban van a kezem ügyében.
Az egyikre tudtam csak figyelni, aki rám támadt. Sajnos a másikat nem tudtam követni, és csak remélni tudtam, hogy Atoru is védekezett vagy csinált vele valamit. Nem volt ugyan valami gyors mob, de éppen elég volt az, hogy mégis kissé felkészületlenül ért a megjelenése. Ami miatt első támadása sikeresen be is talált, a karomon egy vékonyka vágás és néhány pixel jelezte, hogy megkarmolt. Az életem ugyan alig mozdult meg, de ha lehet többet nem hagynék itt. Indultam meg lendületből és szinte visszakézből meg is kapta a reakcióm egy kecsesebb fordulat kíséretében. Sajna ez nem volt elég még neki, de a következő csapása elől sikeresen sikerült kitérnek ez alkalommal. Amire egy erőteljesebb döféssel válaszoltam, aminek hála ezúttal ő volt az aki pixeleire esett.
A rövid harc után tekintetemmel Atorut kerestem, hogy mégis merre lehet ő vagy a másik csontváz. Nem volt nehéz ellenfél, bár remélem nem csak én gondoltam így…

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Noxy on Szomb. Szept. 06, 2014 3:37 pm

Nos, bevált a kis módszerem, és az agymosott barátunk, amint szépen legurult a kutyus és szegény Joey kíséretében a lépcsőről, kómában bánja már a bűneit. Persze az első dolgom, hogy gyorsan Joeyhoz fussak, és rögtön a teste felett térdeltem. Éppen hogy elkezdtem magához téríteni, a kutyus még harcra készen volt.
- Vieni, *piccolo cane - szólítottam olaszul a még talpon álló Tenebra legjobb démoni barátját, és úgy támadtam felé, hogy közben Joey-t védelmeztem a testemmel. No, így ha felbukkanna bárki, aki Ichirohoz híven szintén őt akarná, ahhoz engem kell megütnie.

//2x 26=52 sebi kutyulira//

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 06, 2014 3:37 pm

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Atoru on Kedd Szept. 23, 2014 7:32 pm

/Elnézést a késésért ^^”/

Ez az! Gomb! Nyitódás! Irány lefelé! \o/
Vaagy mégsem… Persze, tudhattam volna, hogy nem lesz olyan egyszerű dolgunk. Persze, hogy egy szekrénynek kell kinyitódnia, amiben csontvázak vannak. Miért is ne? >.>
De… Várjunk csak… Miért tart Tenebra egy csapat csontvázat a szekrényében? Suspect Vagy az a nagyra nőtt sárkánygyík, akivel kint találkoztunk, ezekkel táplálkozna? Eléggé szegényes diétának tűnik. >.>
De akkor álljunk is neki a biológiaórának. Hogy is voltak azok testrészek? Koponya, szegycsont, lapocka, bordák, aztán… Őőő… Ott vannak a csigolyák, meg a medencecsont… Lejjebb pedig a combcsont, meg a lábszár és a sípcsont. Meg a lábfej. Azt hiszem ennyi… Igaz, nem az a kétszázvalahány csont, de szerintem szépen körbeírtam a csontok vázát. És akkor most rendezzük át őket! /o/
Elkezdtem a támadást, ami eléggé rosszul kezdődött, hála egy szőnyegnek, ami ott volt és elcsúsztam rajta. Bele a csontvázba. Ő pedig szépen ki is használta, és a szép, fehér kezecskéjével – nem, nem azért fehér, mert nem jár napozni – meg is támadott. Le is vitt öt életpontot. -.-
De aztán én sem voltam rest, máris ellentámadásba lendültem, és két vágást ejtettem is rajta. Egyik az egyik kezét érte, a másik pedig a koponyájára irányult. Ettől pedig pörgött is egyet szegénykémnek a feje. Végül pedig – bánatomra – a rendes helyére fordult vissza. Kár. De akkor vissza a harchoz.
Most a csontvázon volt a sor, hogy támadjon, és ezt ki is használta… volna. De én egy briliáns blokkolás kíséretében kivédtem. És utána már bele is kezdtem a következő támadásba, és egyik pengém a csigolyáját, míg egy másik a lábát karistolta meg. Már csak egy kicsit kellett az életéből, amit a következő csapással el is tüntettem. A csonti pedig pixelesővé változott. Közben körülnéztem, hogy hol lehet Nio, és örömmel láttam, hogy ő is megúszta. És közben kinyílt az átjáró is! \o/
Haladunk, haladunk.
- Nio, jól vagy? Indulhatunk tovább? – kérdeztem meg a lánytól. Ha belegyezik, akkor mehetünk lefelé, ha nem, akkor meghallgatom, hogy mi a gondja.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Szept. 27, 2014 6:11 pm

Atoru s Nio:
Ha megbeszéltétek, szépen leszaladtok a lépcsőről a hangok miatt, amit a csatározás okozott, illetve Joey sikítása.

Judy:
Van egy jó hírem meg egy rossz hírem neked. Jó hír, hogy at utolsó kés szúrásoddal megölted a farkast, s Ichi is kikerült a kiütés miatt a hipnózisból!\o/ Rossz hír, hogy így neked is már kötelező a 250 szó. S dikk már, a farkas hagyott valamit maga után: kutyapiszok helyett egy koponyás kulcsot.

EGYÜTT, Joey szemszögéből, azaz az én szemszögemből:

Úúúúh, de keményet ütöttek, pedig nincs itt fájdalomérzet. M eglátom Ichiro-t, eszembe jut, hogy gonosz, így sikítottam, mint egy hősies kislány, s megdobtam egy csonttal, pedig mellettem volt.
- Hé, mit művelsz, meghülyültél?! - förmed rám a barátom.
- Éljen, nem vagy agymosott!\o/ - Ichiro így nézett a többiekre, hogy valamelyikük mondja már meg, hogy én meg miről beszélek. közben én körbenéztem. Üres terem, kapcsolódva egy vas ajtóhoz. Az ajtón se kilincs, se kulcslyuk, csak egy karika, rá egy kötél kötve, viszont rá volt festve valamivel egy félszemű Smiley. Szerencsére sárga volt, s élénk, így nem pisa volt. Felnéztem, amerre a kötél haladt. Jéé, ott a kötél másik vége, amire valami nehezéket kötöttek, egy csigán. S a szerkezet alapján az ajtót nyitotta. Arr, de berozsdásodott a csiga, így várhatjuk, hogy leeresszen a kötél.
- Gyerekek, van valakinél valami eldobható?


A hozzászólást Joey Chrome összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 27, 2014 6:12 pm-kor.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Nio on Pént. Okt. 03, 2014 10:47 pm

A csontvázakat vagy miket sikeresen leküzdöttük szinte karcolások nélkül, csak egy két pixelt hagytam el hála az égnek. Ezek ugyan nem voltak nehéz ellenfelek, de valami azt súgja, hogy ez még csak a kezdete annak, ami eztán jön. És a hangokból ítélve ebben egyre biztosabb vagyok.
A csontvázak után megkerestem Atorut, hogy megnézzem Ő is jól van e és sikeresen vette az akadályt. Bár mielőtt én kérdezhettem volna efelől, nos… Ő megelőzött.
-Persze, remekül. Semmi komoly- ráztam meg fejem.- Te rendben vagy? –kérdeztem vissza, majd válasza után a frissen kinyilt átjáró felé fordultam. –Igen ideje indulni. Judy, Ichi és Joey már biztos várnak a felmentő seregre, bár ki tudjam hogy mennyire leszünk hasznosak ez ügyben... -...csak ne legyenek olyan nagy bajban, hogy ne tudjunk segíteni. Húztam furcsa grimaszra szám e gondolattal bezárva mondatom.
Még gondolni se akartam arra, hogy mi lenne a legrosszabb lehetőség, hogy mi vár odalent ránk. Ami a hangokból kifolyólag nem volt éppen valami bíztató. De itt az ideje, hogy megembereljem magam végre és felnőjek a feladathoz, és én is szembenézzek félelmeimmel, melyek e helyen gyűltek össze szép számmal.
-Indulás!- szólaltam meg normális hangerővel, és néztem Atorura még egyszer, majd indultam is előre.
Fegyverem továbbra is kezem ügyében volt. Valahogy nem akartam hirtelen támadásra számítani, az igazán rosszul érintette volna életcsíkomat, elvégre még nem állt szándékomban meghalni. Mindenesetre, ami lent fogadott, arra nem számoltam éppen… elkéstünk… A bajok forrása eltűnt, pontosabban elintézték mire odaértünk.
-Jól vagytok? Mi történt?- néztem rájuk érdeklődve, majd mikor Joey kérdezett elkezdtem gondolkodni és nézelődni, h mi is van nálam.- Régi ruha és néhány kacat… Mire gondoltál pontosan?

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Noxy on Hétf. Okt. 06, 2014 7:34 pm

Egy szúrka-piszka, és a kutyulinak annyi. A koponyás kulcsot rögtön magamhoz vettem, amint észrevettem a földön. Pont ott, ahol a kutya hagyta.
Eközben a fiúk magukhoz tértek. Végignéztem, ahogy Joey először megdobja Ichirot - aki időközben újra a régi volt -, majd boldogan megöleli megdöbbent barátját. Nem kérdezte, de nagyon látszott rajta, hogy mennyire szeretné tudni, hogy mi történt... és talán miért van ennyi hp-ja, és miért boldog Joey, hogy viszontláthatja normális énjében.
- Öhm, Ichiro... biztos tudni szeretnéd, mi történt? - néztem rá kicsit bűnbánóan, hiszen én voltam, aki párszor megcsapta késsel, majd lerúgta a lépcsőn. - A lényeg, hogy történt veled egy és más, de szerencsére újra a régi vagy... csak a hp-dat töltsd vissza itallal vagy evéssel, rendben?
Ekkor befutott  kis csapat maradék két tagja Ato és Nio személyében. Az utóbbi érdeklődött, mi történt.
- Semmi különös, csak egy kis előzetes abból, ami vár ránk, amire megtaláljuk Tenebrát - Csak ennyit mondtam, hiszen most, hogy a srácok jól vannak és Ichiro nem egy agymosott szolga többé, semmi értelme tovább firtatni az egészet. Ideje lenne tovább indulnunk... már ha tudnánk is valamerre a visszautat leszámítva. Egy kilincs nélküli vasajtó állja az utat. Talán azzal a lelógó kötéllel lehet felhúzni az ajtót, csak a probléma az, hogy akkor valakinek kint kell maradnia, hacsak nem lehet odakötni valahová ebben a teremben. De a másik probléma meg az, hogy a csiga, ami tartja a kötelet, el van rozsdásodva. És valahogy az a furcsa nehezék igencsak nem a megbízhatóság területén van.
- Szerintem ne álljunk alá, mert még leszakadhat - javasoltam, és félre is léptem. Azért még jól megnéztem ezt a félszemű szmájlit is. Talán valami csapdát jelez, ami talán elveheti a fél szemünket is. Ajajj...
- Miféle eldobhatóra gondolsz? - kérdezem Joey-t - Szerintem ez az egész egy csapda, és valami baj fog történni, ha mégis meghúznánk a kötelet. És ez a szmájli se éppen viccből lehet ott. Szóval én inkább keresek itt valami más utat. Más ötletem nincs, de én ebben a vasajtóban nem bízom.
Elkezdem tapogatni a falakat lehetséges titkos átjáró után kutatva.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Atoru on Vas. Nov. 02, 2014 6:30 pm

Tehát Nio rendben van. Megnyugodtam.  Akkor viszont irány lefelé! \o/ És most kivételesen, Nio mondta ezt. Nocsak-nocsak, úgy látszik, hogy egy kicsit ő is fellelkesült. Gondolom azért, mert így már végre megtalálhatjuk a többieket. Habár én jól tudom, hogy Judy-ét nem kell aggódni. Elég erős és frontharcos is, nem végeznek vele egykönnyen. Másrészről pedig a céhvezérem, így voltaképp sebezhetetlen az én szemszögemből. Rolling Eyes De akkor most tényleg irány lefelé! >.<
Szépen haladtunk le a lépcsőkön – miközben én majdnem elcsúsztam… - és így meg is érkeztünk a többiekhez. Viszont fura volt a felállás. Suspect Joey csapkodta a barátját, Judy életcsíkja pedig eléggé megrövidült. O_o  Úgy látszik, hogy elkéstünk. De miért? Én nem szeretek késni! >< Mások kárára pedig főleg nem. És még potiont sem tudok adni Judy-nak. ilyen hasznavehetetlen céhtag vagyok.  Sad De most elég az önsajnáltatásból, inkább lássuk, hogy mi a helyzet. Tehát itt egy ajtó, és van hozzá kötél és egy… eléggé leépült csiga, amihez jobb, inkább nem nyúlni. Suspect
Joey kérdésére pedig felkapom a fejem.
- Eldobható? Lássuk csak…  -és már el is kezdtem átnézni az inventory-m… amikor alig néhány perccel előbb néztem meg, hasonló indok miatt. facepalm Nem baj, fő a memória. Körbenéztem a teremben is, üres volt. Remek. Akkor viszont irány vissza, az előtérbe. /o/ - Mindjárt jövök.  – szóltam a többieknek, és visszafutottam arra, amelyről jöttünk. Amikor felértem, gondolkodásba estem. Hm… Vajon mit vigyek el? A szekrény túl nehéznek tűnik. A szőnyeggel sokra nem megyünk – leszámítva, ha repülőszőnyeg… Rolling Eyes -, maradtak a képek, és a szobor… Én a festményekre szavazok. Suspect - gyorsan le is kaptam kettőt a falról, és már vittem is vissza. – Ezek gondolom eléggé eldobhatóak. Surprised – mondom a többieknek. – Egyébként Joey, mire kellenek eldobható cuccok? O.o – kérdezem meg a fiút, mert ezt a részletet nem hallottam. Viszont ha arra kell, hogy felálljunk rá, akkor... Akkor a szekrényt kell hoznunk. >.>

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Nov. 21, 2014 3:06 pm

- Olyasmire, ami megmozdítja a csigát, mert hogy a rozsda miatt nem fog mozdulni magától, az tuti. - mutattam fel a többieknek, hogy lássák, miről van szó. Judy csapdát gyanított, így elkezdte tapogatni a falat. Az még oké volt, az viszont már nem, hogy megnyomott valamit, kattanás, s lezuhant a padlóba!
- JUDY! - én meg Ichiro azonnal odarohantunk elkapni, de nem sikerült, viszont hála az istennek aktiválódott a teleport kristály, s elteleportálta máshova! Legalább nem halt meg, bár ígyis eggyel kevesebben vagyunk most.
- Él még, csak elteleportálódott. És TE JÓ ÉG, most jutott eszembe, hogy megvan, mi a csaj terve!
- Komoly?!
- Ja! A konyhába maradt neki valahogy a naplója! Ő csinálta azt az izét, ami személyiségcserét okozott, még pedig azért, hogy a most gyilkolásra hajlamos zöldekkel, akikből csak talán több van, mint vörös, mészárlást indíthasson az új, hipnózisos képijével, hogy minél kevesebb játékos maradjon a végére! - Ichiro rám nézett döbbenten, majd:
- NORMÁLIS AZ A NŐ?! - életem első alkalma, hogy látom Ichiro-t így kiakadni valamiért.
- Öhm, szerintem nem. O.o De nem ez a lényeg most! Atoru, dobd a festményeket, s pontosan céloz, mert nem akarja senki se a nyakán nyakéknek!


Judy kilépett a játékból saját döntése alapján! Köszönjük neki a részvételt!Smile

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Nio on Csüt. Nov. 27, 2014 7:44 pm

Végül Atoru bizonyult hasznosnak az eldobható tárgyak ügyébe. Bár Ő nem az invinroryában keresgél, hanem máshol. Judy viszont nem bízott abban hogy biztonsági út az amerre menni készülünk, ezért másik utat keresett, amit egy bizonyos értelemben talált is. Megnyomott valami keresés közben kinyílt is egy ajtó, Ő meg egyenesen a mélybe esett. Mozdulni is alig tudtam felé olyan gyorsan történtek. Csak oda fordulni tudtam, még hang se jött ki torkomon, de nem is lett volna haszna.
Judy eltűnése után éppen javasolni akartam, hogy meg kéne keresni, elvégre nem egy elhanyagolható útitárs ereje szempontjából, mikor Joey megelőzött és felvázolta Tenbera tervét. Ami kicsit kitörölte az iméntiket fejemből. Egy időre biztosan.
-Pontosan nem emlékszem ugyan, hogy legutóbb mit akart elérni, de az már akkor is kiderült, hogy egy pszichopata- fűzte hozzá egy rövid megjegyzést, és kezdtem kutatni emlékeimben, ami kicsit nehézkes volt. Tekintve, hogy az az eset az egyik olyan eset, amit inkább el akarok felejteni. Legutóbb viszont, ha jól emlékszem, akkor démoni farkasokkal akart elérni egy kisebb mészárlást kezdve Rózsa völggyel, vagy mi is volt az a hely. Bár abból a jelek szerint nem lett semmi. De személyiségcserével vérfürdőt rendezni... ez egy kicsit sok.
Végül Atoru meg is hozta azokat a festményeket, amik a csigához kellenek, mint eldobató nehezékek. A csapda miatt, meg szerintem fölösleges aggódni, mivel ezen az átkozott helyen mindig veszélyben vagyunk akárhol is legyünk éppen. Ez később se lesz másképp, hiszen egy elmebeteg boszorkány területén vagyunk, ahol feltehetőleg hamarosan vele is találkozunk. E gondolat után a szőr is felállt a hátamon. Legutóbb egy nagyobb szintű gyíkocskával akarat minket megetetni. Valami azt súgja most se lesz kedvesebb.


_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Atoru on Csüt. Dec. 25, 2014 5:59 pm

- Tehát eldobni. - mondom Joey-nak. Lehet, hogy mégiscsak jobban jártam volna, ha a mellszobrot hozom le... De én nem fogok dupla kört tenni, abban biztos vagyok. Tehát maradtak a festmények. Nem lesz egyszerű eltalálni vele, de majd megpróbálom.
Azonban mielőtt még eldobhattam volna, egyszer csak a fiúk kiáltására lettem figyelmes.  És persze én is egyből oda siettem, bár már nem láttam Judy-t. Azinban biztos voltam benne, hogy Joey-éknak igaza van, és nem esett semmi baja.
Tehát még egy emberrel kevesebben lettünk. -gondoltam magamban. Először Elysion tűnt el a könyvtárnál, most pedig Judy. Vajon melyikünk lesz majd a következő?  Remélem,  hogy egyikünk sem.
Ezután pedig érdeklődve hallgattam Joey beszámolóját Tenebra terveiről. Tehát így állunk. Eléggé erős és veszélyes képesség ez egy ilyen nő kezében. Bele se merek gondolni, hogy mi történne,  ha mindenkin tudná használni. Apropó mi akkor mégis hogyan akarunk szembenézni vele? Esetleg van valamilyen feltétele a használatának? Meglehet...
- Ichiro, téged is ő hipnotizált, nem? Hogyan csinálta? Talán a szemeivel csinálta? Vagy a hangjával? - érdeklődtem. Ha tudjuk, hogy hogyan csinálja, akkor elejét tudjuk venni a hipnózisnak. Igen, ez beválhat. Ha persze Ichiro emlékszik valamire is a hipnózisból.
És már nem maradt más hátra, mint eltalálni az a csigát, ami odafent lóg.
- Rendben, Joey. - mondtam a fiúnak és koncentráltam. El kell találnom azt a csigát. Judy-ért. A barátaimért. Az aincradi lakosokért. És azért, hogy megállítsuk ezt az elmebeteg nőszemélyt. Hiszen Nio-ék is mondták, hogy egyszer már szembe kellett nézniük velük és akkor is el tudott menekülni. Még egyszer nem hagyhatjuk futni.
Így aztán eldobtam a kettő festményt egymás után.  Csak remélni tudom,  hogy az egyik legalább betalál.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Dec. 29, 2014 11:48 am

OFF: Elnézést a késésért, ha minden jól megy, lassan vége lesz a küldetésnek.

ON:
- Valami zenét hallottam csak, mielőtt minden elsötétült volna előttem. Gondolom valami zenedobozzal hipnotizál mindenkit. Úgyhogy majd javaslom, hogy valamivel dugjuk be a fülünket, ha elé kerülünk. - felelt Ichiro Atoru kérdésére. Apropó, Atoru, ő dobja a festményeket, s azok szállnak, szállnak, szállnak... egyik a nyakamra, a másik telibe a csigát, s aztán a nyakamra! X.X De legalább bevált, mert megmozdult a csiga, így a nehezék lehúzta a kötelet, s kinyílt az ajtó! \o/
- Ez az, jók vagyunk! - ujjongtam, miközben leszedtem a két festményt magamról. Óóh, megint folyosó. Klafa. Méghozzá jó hosszú. Dupla Klafa. Hát, jobb ötlet híján intettem a csapatnak, hogy jöjjön. ahogy mentünk, kb a közepénél, ami fél órába telt, valami igen ijesztő hangulatú zenét lehetett hallani.
- Ez volt az! - szólalt meg hirtelen Ichiro, de olyan hirtelen, hogy majdnem kiugrottam a gatyámból. - Fogjátok, s dugjátok be vele a fületeket! - s mindenkinek adott 1-1 pár füldugót, amit én azonnal használtam is. Ha mindenki bedugta a fülét, mehettünk tovább, egészen egy naaaaaaaaaaagy teremig, aminek egyik oldalában valami über ronda orgona játssza a dalt. Ott aztán nagy meglepetés ért minket. Ugyanis egy full páncélos alak éppen a feltéltelezhető Tenebrával harcolt. Nem is kicsit! Bár érdekel, hogy a dal miért nem fog az alakon. O.o
- Most komolyan lemaradtunk valamiről? - Én hülye kellett hangosan megkérdeznem, mert Tenebra meghallotta!
- Lám-lám, megjött a szabotáló csapat... Kár, hogy végetek! HALÁLOSZTÓ, MEGÖLNI ŐKET! - jaj ne, már megint itt az a dög! Hogy mászott ez ki onnan?? lehet, hogy végünk lett volna, mert kerülni se tudtuk volna, olyan gyors volt az állatja, de a lovag elé ugrott, s a pajzsával pofán teremtette.
- Semmisítsétek meg az orgonát, akkor Aincrad felszabadul! Én feltartom őket, gyerünk!
- Nem fogom hagyni, hogy tönkretegyétek a tervem! - Eeeeek, ez elkezdett lila gömböket dobálni! D8 ÁBC, eltalált az egyik! S oda a páncélom negyede!
- Hallotta valaki amúgy, mit mondott?


mit tesztek? MEGJEGYZÉS: halljátok, mit mondott Tenebra és a lovag, csak halkabban.

statjaitok és cuccaitok e küldetésben:
Atoru
Stat:
Élet: 10 - 50HP
Fegyverkezelés: 9
Erő: 7 (+1 kés)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 10
Spec. Képesség: 7
Páncél: +2

Felszerelés:
2xKezdő Kés (2x 0,5 erő)
Kezdő Ruha (+2 páncél)

1x Mini Potion (+5hp)

Jártasságok:
1. Keresés

Nio
Stat:
Élet: 11 - 55HP
Fegyverkezelés: 9+3
Erő: 7+7
Kitartás: 11+4
Gyorsaság: 9+2
Spec. Képesség: 8+4
Páncél: +11

Felszerelés:
Ördög Lándzsa (+4 erő, +4 spec képesség, +2 kitartás)
Vas sisak (+7páncél)
Bőrruha (+4 páncél): kivétel KT Chitose.
Szakadt Köpeny (+1kitartás)
Aranygyűrű (+3erő); Birkózó Gyűrű (+1 kitartás)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)

1x Mini Potion (+5hp)
Gyertya Kristály
Rövid Pontosság Potion (1 támadás erejéig biztos találatot nyújt).

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Nio on Kedd Jan. 06, 2015 10:03 pm

Atoru kérdésére Ichiro felelt. De milyen zene hipnotizálhat? Bár ebben a játékban eléggé kreatívak a fejlesztők, így nem is csodálom, hogy ilyesmi is lehetséges. Mindenesetre jobb vigyázni. Semmi kedvem itt meghalni, vagy ilyesmi...
Mindezek után sikerült kisebb, nagyobb nehézségek árán kinyitnunk az előttünk álló akadályt, ami Atorunak és ötletének volt köszönhető, bár ami azt illeti ami mögötte várt, az nem volt valami bizalom gerjesztő. Ismét rosszat sejtő folyosó. Ahogy elnéztem a többiek se rajongtak érte, de ez van. Tegyünk végre pontot a végére amint lehet.
Indultam el én is a folyosón, melynek közepén meghallottuk azt a bizonyos hipnotizáló dallamot. Ichiro figyelmeztetésére be is dugtuk fülünket, nehoyg valami baj legyen, és mentünk is tovább.
A folyosónak eléggé soká lett vége, de vége lett. Melynek végén egy nagy és tágas terem fogadott minket, illetve Tenbera és egy ismeretlen páncélos. Éppen egymással hadakoztak, ami azt jelentette, hogy nem csak mi indultunk a boszorka ellen. Így hátha több esélyünk van, és végre jobban zárul a nap, mint mikor legutóbb találkoztunk ezzel a nővel. Bár ki tudja...
Tenberát és a páncélost Joey hangos beszéde zavarta meg, mely részben a füldugók számlájára volt írható, ami miatt Tenbera ránk, a "szabotáló csapatra" szabadítja állatkáját. Nem először állunk szembe ezzel a pettel, de semmi kedvem itt hagyni miatta a fogam. Már készültem is volna a jószággal vívott csatára mikor a páncélos közbe lép:
- Semmisítsétek meg az orgonát, akkor Aincrad felszabadul! Én feltartom őket, gyerünk!
- Irány az orgona!- jegyeztem meg én is hangosabban, majd indultam is.
Igen ez érthető, az orgona a baj forrása Tenbera mellett. Igen ám, viszont ezt nem olyan egyszerű. Tenbera állatkája ugyan le volt foglalva, de valahogy nem akarta engedni nekünk, hogy keresztül húzzuk számításait, így valamiféle gyöngyökkel próbált visszafogni minket. Nem akartam tudni, hogy ni lesz akkor ha hozzám érnek, így inkább kerülgettem őket. Ami miatt lassan de biztosan eljutottam az orgonáig.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Atoru on Csüt. Jan. 08, 2015 4:03 pm

- Hm. Tehát zenével.- gondolkodtam el Ichiro válaszán. Tehát egy olyan zenét használ Tenebra, amivel tudja a játékokat kontrollálni? Ez lehet, hogy gond lesz. De ehhez előbb még be kell jutni, amihez egy nagyon szerencsés dobásra van szükségem. Akkor hát, próba cseresznye...
Az első dobásom, nem volt túl sikeres, ugyanis egyből Joey-t találtam el vele. A másodikkal pedig eltaláltam a csigát! \o/ És csak aztán Joey-t... Rolling Eyes
- Jujj, bocsi Joey, nem tudok nagyon dobni. - kértem elnézést a fiútól. Viszont ami most fontosabb: megnyílt az ajtó és mehetünk tovább. Már csak az a gond, hogy egy elég hosszú folyosó nyílt meg előttünk, én pedig jól tudtam, hogy mit jelent egy hosszú folyosó. Vagy megnyílik alattunk a föld, vagy egy óriási szikla fog utánunk gurulni, vagy pedig valami más ínyencséget tartogat nekünk. Esetleg valamilyen csapdát is. Rolling Eyes Ennek ellenére elindultunk, és már elég hosszú ideje mentünk, és még mindig semmi. Suspect Kezdem azt hinni, hogy nincs is csapda...
Gondolom már hallottak néhányan Murphy-ről. Ő megmondta, hogy ami megtörténhet, az meg is történik. Így aztán persze, hogy meghallottuk egy zenét, és persze, hogy ez a zene pont a hipnózisba ejtő zene volt. Hurrá.
De szerencsére Ichiro-nál voltak füldugók, így már immúnisak lettünk a hangjára. Ez már tényleg hurrá. Cool
És ezek után meg is érkeztünk egy szobába, ahol... Már nagyban folytak az események. O.o Ki ez a lovag? Ezek már harcolnak, Most komolyan csak a közepén tudtunk becsatlakozni az akciónak? Ez így nem olyan izgi... De tegyünk valamit! o/
Öhm... Mit is? Surprised Oh, igaz is, a lovagnak van egy jó ötlete, hogy verjük szét az orgonát. Szegény hangszer. No De ha dönteni emberi életek és egy orgona között, a hangszert játékosokat választom.
Így aztán a gömbök cikázva, nagy nehezen odajutottam a hangszerhez, és ha tudtam, a késeimet is beleszúrtam. Csak hadd sikerüljön! ><

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Jan. 09, 2015 2:13 pm

Jó pár gömb eltalált minket, ami miatt kb mindenki páncéljának lőttek, de végül épségben elértük az orgonát! \o/ Atoru beledöfte a kését, ami miatt ugyan a dal torzult ugyan, legalábbis amennyit hallottam belőle, de csak akkor lehetett hallani az óraketyegést, majd mire rájöttünk, hogy mi az, BUMM! Az egész orgona szétrobbant, ugyanis valami robbanószer volt benne! Én úgy elszálltam, hogy pofán csaptam magammal a sárkányt, a lovag meg odacsapott, ami miatt eléggé lesérült, így elmenekült. S akkor láttuk, hogy Tenebra sehol!
- K***a élet! - káromkodtam, ami úgy tűnik a helynek nem tetszett, mert omlani kezdett!
- Futás! - kiáltotta a Lovag, s ha akarták a többiek is, ha nem, követni kellett, ami nagy szerencse volt, mert egy rövidebb úton kijutottunk a villából, ami leomlott aztán. De mire megköszöntük volna, eltűnt a lovag. O.o
- Ideje megnézni, hogy normális-e mindenki. - szólalt meg Ichiro.

Visszamentünk Mirage-ba, s látni lehetett, hogy mindenki normális lett. Mindössze zavarodottan néztek egymásra, hogy mi történt, illetve hogy miért fáj a fejük.
- Ez az, sikerült, megmentettük Aincrad-ot!Very Happy - ujjongtam örömömben. S láttuk a többieket is, akik szintén néztek, hogy mi volt itt, s ismét normálisak, hurrá!\o/


Írjatok egy befejezőt!Smile Köszönöm a részvételt!Smile

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Nio on Pént. Jan. 09, 2015 7:22 pm

Az orgonát több kevesebb sikerrel elértünk, ás Atorunak hála, a dalnak is vége lett. Jobban mondva eltorzult ugyan, de nem azt az iménti dallamot játszotta, hanem valami sokkal hamisabbat. Azonban itt még nem volt vége. A hamis dallamok közül kattogás hallatszik, ami igencsak rosszat sejtet...
Mire észbe kaptam volna az orgona már fel is robbant egy nagy BUMM! kíséretében, én meg valahol a terem másik végén tértem magamhoz. S ha még ez se volna elég, Joey igen találóan jellemezte is a helyzetet Tenberát illetően. E kijelentésére hamar fel is pattantam, elvégre nem éreztem semmit sem abból a lökésből ami ért, és körbe is néztem. Sajnos Tenbera már megint meglógott és valószínűleg már messze jár. Kicsit csalódott is voltam, mivel ismét nem sikerült pontot tenni a vele való találkozás végére. Ami tehát azt is jelentette nagy eséllyel, hogy nem ez volt az utolsó húzása. Azonban a megpróbáltatásoknak ezen a ponton nincs vége.
Feltehetőleg a robbanás meggyengítette az épületet, ami miatt elkezdet omladozni a fejünk felett. A lovag, aki nem tűnt még el, mint Tenbera, elkiáltotta magát "Futás!" címszóval. Más lehetőség nemigen akadt, ha még élni akarunk...
Épségben ki is jutottam, és ahogy körbenéztem mindenki, aki kis csapatunkból megmaradt. Bár a lovag nem volt sehol. Pedig lett volna hozzá egy-két kérdésem Tenberával kapcsolatban. Remélem abbahagyja az a nőszemély ezt az értelmetlen tevékenységét és soha az életbe nem látom többet, se őt, se bestiáját.
Joey javaslatára megnéztük az orgona hatását, hogy visszaállt e már a rend. Visszatértünk Mirage-ba és mint kiderült ismét minden a régi. És hála az égnek ezt a napot is túléltem. Bár mint kiderült van némi félnivalóm... és ami azt illeti valószínűleg Judynak is.
-Jöhet az ünneplés! Van valahol valami jó fogadó? Erre koccintani kell!- csatlakoztam az ujjongóhoz. Bár Tenbera még életben van...

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Atoru on Vas. Jan. 11, 2015 2:17 pm

És sikerült bevinnem azt a bizonyos találatot, és az orgona hangja... Eléggé vészjósló lett. Legalábbis a hangja most jobban hasonlított egy repedt fazékhoz, mint egy gyönyörű hangszerhez. Habár azt is meg kell mondanom, hogy ez az orgona eddig sem nézett ki valami rózsásan. Suspect Viszont most egy ideig nem fogok tudni a saját szemeimbe nézni... Tönkretenni egy hangszert, amikor én is hegedülök, azaz hegedültem. Tényleg, most jut eszembe, talán vennem kéne valahol egyet. Akad egyáltalán Aincrad-ban olyan hely, ahol lehet venni hangszert? Mert akkor talán veszek egy dobot is. Ez a kettő a legjobb hangszer, amit valaha is kitaláltak... A gitáron kívül. Rolling Eyes
Azonban a gondolkodás alatt egyszer csak hallottam egy különös hangot, amit már hosszú ideje nem. Ez egy óra? O.o De miért? És hogyan és hol?
Nos, az utolsó kérdésre frappáns választ kaptam egy jókora detonációval, ami minden bizonnyal süketté tett volna a valóságban, ha persze túlélem a robbanást. De ez szerencsére Aincrad, tehát itt ilyen dolgokat is biztosan túlélünk.
Úgy látszott, Joey annyira meglepődött a robbanáson, hogy elkáromkodta magát, és erre láncreakciószerűen elkezdett beomlani az épület. Elég furcsa felépítése lehet, ha ennyitől elveszti a tartását.
Azonban hősies lovagunk, aki már a megérkezésünkkor is Tenebrával volt elfoglalva, úgy látszik kiismeri itt magát, és egy egérúton keresztül - így hívják, azt hiszem scratch - kijutottunk. És a legfurcsább, hogy mindezek után eltűnt a lovag. Suspect Én azt gyanítom, hogy igazából Tenebra cinkostársa volt... Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem támadott ránk. Hm... Lehet, hogy tévedek.  
De ez most nem is fontos. a lényeg az, hogy épségben kijutottunk, és megmentettük a játékosokat. \^o^/
Nio-ék felajánlását viszont elutasítottam.
- Köszi srácok, de én ezt most kihagynám. Most van egy kis elintéznivalóm... - mondtam, és már futottam is vissza a céhházunkba, elmesélni Judy-nak, hogy mi történt. Végül minden jó, ha a vége jó, csak Tenebrával nem tudom, hogy mi történt. scratch

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 15, 2015 4:21 pm

A küldetést lezárom.

Jutalmak:
Keresés jártasság kidobás

Nio: Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány*
Atoru: Nevelő Köpeny

Elysion: 15 exp 30 arany (jártasság jutalmat nem kap mivel nem fejezte be a küldetést)
Nio: 85 exp 100 arany
Atoru: 85 exp 100 arany

Céh jutalmak:

Angelic Voice: +50 arany, Sakamoto Rin +1 exp, Kokoro +4 exp, Mirika +10 exp, Ayani +10 exp, Atoru +11 exp, Aidor +11 exp

White Rose: +50 arany, Dretan +2 exp, Enheriel +5 exp, Minori +6 exp, Ryutoshi Kurasai +5 exp, Nio +5 exp, Tetsuko Jin +5 exp

Jártasság jutalmak:

Nio: Érclátás: 94 -> 100, 6 Bronzérc 5 Munkálatlan Bőr 2 Sida Kő 4 Halvány Rubin 3 Vasérc
Növénylátás: 86 -> 100, 5 Kis Tövisgyökér 2 Faeno Levél 4 Barna Gomba 5 Tövisgyökér 4 Vörös Pitypang

Atoru: Potion/Méregfőzés (T2): Gyenge Bossgyengítő Méreg Recept, Egyszerű Adrenalin Potion Recept
Növénylátás: 44 -> 64, 7 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 4 Barna Gomba 3 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Gyűlölet démonjai 2. - Tébolyodott Aincrad

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.