[Küldetés] Virágok és Gombák

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Pént. Nov. 30, 2012 8:54 pm

Ernst valamiféle kritikus esést szenvedhetett talán, mert hogy nem igazán kelt fel a noszogatás vagy a meglehetősen zajos körülmények hatására sem. Ezt Ren is egyenlőre így láthatta, mivel felhagyott ébresztési kísérleteivel és inkább a fejében megalkotott terv végrehajtásába kezdett bele. A tapsikoló dicséretre reakcióképpen a kislány szó mi szó elképedt és néhány pillanatig olyannyira bamba arcot vágott, hogy kopogni lehetett volna rajta akkor sem reagált volna. De ahogy Ren egyre közeledett hozzá és folytatta talpnyalói szónoklatát, úgy szűkült össze a lányka szemhéja és vált arckifejezése egyre határozottabbá. Persze a gyerekes kisugárzásából mit sem vesztett, talán egyrészt termete másrészt a makacs sértődöttségével ahogy elutasította Ren kezét
- Ennyire bolondnak nézel? - fonta össze karjait, mintha éppen a nagymamája akarta volna hitetni valamivel amiből már kinőtt - Zseni vagyok azt meghagyom neked, de nem ma jöttem le a falvédőről hogy máris palira vegyenek! Az arcjátékod és a rejtett kis mozdulataid elárulnak, nem azért van a szociális rendszerem 5.62 TB-nyi adatból összevakarva hogy sablonszöveggel és csótányaggyal untassam a jó népet! Az érzékelésem messze túlszárnyalja az emberi átlagot és kötve hiszem, hogy véletlenül buktam volna meg a Béta teszten!
Ökölbe szorította szabad kezét, s ahogy rázni kezdte a plafon felé úgy vicsorított bele a semmibe. Ha Ren és Viola ekkor próbálkoztak a trükkel, a lány hátra libbent jó néhány méterrel és aztán rájuk kezdte rázni az öklét. Ha nem, akkor a távolságnövelés nélkül tette meg ugyanezt, s meglehetősen dühösnek látszott karikává váló szemeivel. Kiabált... nem csak kiabált, egyenesen hisztizett
- Éppen ez az! Irigyek vagytok rám, mert én vagyok a tökély, halljátok? Csak azért mert rájövök hogy ez egy mesterséges világ mindössze abból, hogy az összes játékos ezt duruzsolja egymásnak... ezt még egy emberi elme is össze tudta volna rakni! Volt képük engem ezért az apróságért letiltani, azért kellett volna mert erős vagyok és intelligens, mert egyetlen másodperc alatt ötszázhetvenháromszor módosítom az adatnyomaimat a «Cardinal Rendszerben»! Ti mit csinálnátok, ha egy másodperc alatt ötszázhetvenháromszor akarnának megölni?!
Dúlt-fúlt, ahogy vádlón szegezte mutatóujját rátok és vált egyre agitáltabbá saját szavai által fűtve. Ki tudhatta hogy mit csinálna ha egyszer eltörne a mécses?
- Semmit, már régen halottak lennétek, törölve a Sword Art Onlineról és a való világból is örökre! Hétezernyolcszázkettő... - egy pillanatra elhallgatott zavart grimasszal az arcán, majd folytatta - akarom mondani hétezerhétszázkilencvenkilenc játékos és még az admin is önfeledten játszanak, hetente ha kétszer kerülve igazán halálos veszélybe! Számoljátok ki, engem hányszor próbálnak eltenni láb alól egy hét alatt!!! Nekem is jogom van játszani! Ti, ugh... miért nem csináltatok mondjuk főbossnak?! Miért vagyok csak egy v0.5?! BAKAAA!
A gomba eltűnt a kezéből, s most mindkét kezével a haját kezdte el tépni, kárt persze nem téve bennük. Furcsa is lett volna... a jó ebben talán csak annyi lehetett, hogy miközben tőletek várt választ furcsa maszlag kérdéssorozatára, legalább nem támadott

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Szomb. Dec. 01, 2012 10:07 am

A kislány megváltozott viselkedésén nagyon meglepődtem. Nem minden nap lát ugyan is az ember egy programot, aki felfedezi önnön létét és hogy be van zárva egy világba, amit mások kreáltak emberek szórakozására. Most már látom, hogy ez a lányka csak el van "tévedve" a létezés rögös valóságában. A játék nem tartja irányítása alatt, így teljesen olyan, mint egy gyerek, aki elvesztette édesanyját és már nincs senki, aki vigyázzon rá, aki utat mutathasson neki, sőt az édesanyja ellene fordult, hogy megölje. Szörnyű... Olyan, mint én voltam, habár annyi különbség van, hogy az ő ereje messze meghaladja itt az én képességeimet. Egy dühöngő gyermeknél, ki hatalommal bír, nincs is veszélyesebb a világon.
A kis démon mérgesen rázni kezdi az öklét, majd a haját kócolja. Látszik rajta, hogy nemsokára elpattan a húr, ami még esetleg egyszer bír megpendülni a békítő próbáink vonása alatt.
Közelebb lépek Ai-chanhoz és a kezemet a vállára teszem. Mikor rám néz, egy gyengéd vigasztaló mosollyal ajándékozom meg, amivel azt is akarok sugallani, hogy "Semmi baj, most megpróbálom én...". Persze ezt nem mondom ki, mert nem akarom, hogy a kislány megzavarodjon, s azt higgye sorszámot húzunk nála az esélyekből.
Tennem kell valamit ezért a szegény páráért, mert magamat látom benne, s nem szeretném, ha ő is egy olyan sorsra jutna, mint én. Barátok nélkül, egyedül tengődni rosszabb, mintha mindenki fél tőled az erőd miatt.
Szememmel kiválasztom a kislány előtt lévő területet, jó közel kell lennem hozzá. Lehet, hogy kamikaze akcióra készülök, de akkor is meg kell próbálnom... Mégis mire vágyhat egy anyukáját vesztett gyerek? Hát persze, hogy szeretetre, ölelésre, nyugtatásra, foglalkozásra.
- Cogito ergo sum... - mondom, majd egy határozott mozdulattal odateleportálok a lányhoz, s mosolyra kanyarítom a számat. Egy kedves, megértő mosolyra. Nem tudom pontosan, hogy mit érezhet egy ilyen "felébredt" program, de biztos, hogy segítségre, útmutatásra vágyik. Két karommal finoman két oldalról körbefonom, s szeretet teljesen megölelem, miközben a következőket suttogom a fülébe:
- Nincsen semmi baj. Nem akarunk bántani téged, mi is a rendszer ellenségei vagyunk... - hangszínembe édesanyás bölcsességet ültettem, amire minden gyerek önkéntelenül is felfigyel. Talán olyan halkan suttogom, hogy még Ai-chan sem hallotta meg, hogy mit motyogok, de abban biztos vagyok, hogy a lánykához elértek a szavaim, már csak az a kérdés, hogy hogyan fog rájuk reagálni, plusz remélem a társam sem csinál szamárságot, amivel aztán ellenünk fordítja ezt a kis cogitót.
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 02, 2012 7:49 pm

A kislány a gőgösen karba font karokkal jelezte hogy esze ágában sincs kezet nyújtani nekem, majd nagy meglepetésemre önmagából kikelve kezdte el kiabálni szíve piciny fájdalmát. A mondatokat végighallgatni is szörnyű volt mert minden egyes szó képpé alakult a fejemben és saját élményként éltem meg. Sosem gondoltam volna hogy egy program képes az igazi érzelmekre, de itt a szemem előtt vált bizonyossá hogy igenis éreznek. Azok a szavak, mondatok, hangsúlyok és gesztusok nem lehettek előre beprogramozva, bele építve abba a csepp kislányba. Elkerekedett szemekkel néztem az eseményeket mígnem Violetta zökkentett ki a döbbenetből, karját a vállamra tette és egy mosollyal jelezte hogy, minden rendben, mos Ő jön. Féltettem Violettát de bíztam is benne. Oda portált a kislányhoz majd kedvesen rámosolygott és megölelte, nem értettem hogy mit mondhatott neki csakis a szája mozgását láttam. Majd én is közelebb léptem kicsit a két lányhoz, de mielőtt elléptem még egy pillantást vetettem Ernstre, még mindig ugyanúgy feküdt a földön öntudatlan állapotban. Mikor eléggé közel értem hogy halljanak de ne érezze magát fenyegetve a kislány, meghajoltam és belekezdtem monológomba.
- Bocsánatot kérek, nem tudtam hogy az npc-knek is lehetnek érzéseik. Szégyenlem a viselkedésem. Úgy gondoltam hogy minden npc egy beprogramozás alapján viselkedik és reagálja le az eseményeket. Sajnálom, ma megtanítottad nekem hogy igenis éreztek. Majd felegyenesedve folytattam.
- Ez a gyilkos játék minket sem kímél, igaz nem próbál meg annyiszor eltenni láb alól mint téged, de itt mi is az életünkért harcolunk, így ez a játék a mi ellenségeink is. Majd közelebb nemtem még egy kicsit, és onnan folytattam.
- Biztos nem bízol bennünk így picit félve teszem fel a kérdést de ha bármivel is segíthetnénk rajtad neked szívesen megmetsszük. Itt Violettára tekintettem remélve hogy nem haragszik meg hogy az Ő nevében is beszéltem. Ha a piciny teremtés valamennyire is elfogadott minket akkor közelebb mentem és tőlem is kapott egy ölelést, remélve hogy nem húzódzkodik el, ha van valami ötlete amivel segíthetnék akkor ezt lefixáltam egy most már teljes mértékben barátságos kézfogással, és persze kapott egy ölelést is. Ha ellenünk fordult hát...akkor nem tudom.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Kedd Dec. 04, 2012 4:08 pm

Úgy tűnt, hogy a furcsa kis figura szavai jobban megérintették a lányokat, mint ahogy például félelmet ébresztettek volna bennük. Pillanatokon keresztül tartott a csend, azonban már az idő alatt is leeresztette öklét és láthatóan zavarodottan nézett vissza, főleg Violara. Úgy tűnt, hogy nem ilyesfajta reakcióra számított tőlük, nem mintha a szilenciumban ő is szóhoz jutott volna. A harcművész pedig Renhez lépett, aztán pedig olyasmit mondott ami az éppen félre pillantó kis MI figyelmét is visszaszerezte. Kérdően nézett rá, erőfeszítés nélkül kapva tekintetét feljebb amikor az elé teleportált. Grafikus mimikájáról így persze könnyebben leolvasható volt valamiféle zavarodottság, megérinteni pedig majdnem olyan volt mint egy játékost, talán mindössze kicsikét hidegebbnek érződött. Tartása persze megfeszült, elvégre ha tudta is micsoda az ölelés - sőt bizonyára tudott - kapni egészen ismeretlen élmény lehetett programja számára. Ellenben jó megfigyelőnek bizonyult az imént, s talán éppen ezért nem fogta fel támadásnak a gesztust. Aztán a tartása is ellazult, s noha más egyebet nem csinált a szavakat valóban teljes bizonyossággal hallania kellett. A reakcióban azonban nem lehetett kimondottan határozott, mintha értette is volna meg nem is. Ren kiegészítő monológja pedig egy másik aspektusból próbálta megközelíteni, tulajdonképpen Viola latin szavaiból kiindulva. A lányka végül mocorogni kezdett amikor már mindkettejük ölelése is közre fogta, a konfliktus pedig egyenlőre mintha sikeresen el lett volna csitítva
- Most... miért nem érdekel már a küldetés? - kérdezte frusztráltan, de legalább mondott végre valamit

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Kedd Dec. 04, 2012 5:59 pm

Megkönnyebbülök, mikor a lány nem utasítja el a gesztusomat. Igen, elég nem kő esik le a szívemről, hogy nem tol vagy lök el magától, sőt a kezdeti feszültsége is mintha elpárolgott volna, teste sokkal lágyabban simul karjaim közé. Közben Ai-chan is rájön, hogy hol rontotta el a tervét, s egyből bocsánatot is kér a kislánytól, majd közelebb jön, s ő is megöleli. Egy ideig így, csöndben sugározzuk egymásnak a szeretetet. A lányka eközben teljesen nyugodtan "tűri" a foglalkozást, csak akkor lesz valamennyire feszült, amikor megszólal egy mondat erejéig.
- Most... miért nem érdekel már a küldetés? - kérdezi, de már teljesen más attitűddel, mint korábban tette. Igen, most már biztos, hogy igazam volt a korábbi feltételezésemkor, s természetesen Ai-chan sem beszélt korábban hülyeségeket. Szeretnék segíteni ennek a kis elveszett lánykának, mert rajtunk kívül most aligha lenne bárki is az "életében" akire támaszkodhatna mind lelkileg, mind fizikailag.
- A küldetés még most is érdekel bennünket... - mondom kedvesen, de gyorsan folytatom is a szövegem - De jobban foglalkoztat bennünket az, hogy segíthessünk neked. - remélem, hogy a kislány megérti, hogy mire akarok kilyukadni. Ha valóban annyi terrabájtból áll, mint korábban említette, akkor tuti felfogja: nem akarunk neki ártani, de a küldetésünket sem akarjuk sutba dobni.
Abbahagyom a kislány ölelését, de nem engedem el magamtól, kacsóimmal az ő kis kezeit keresem, s fogom meg. Furcsa, hideg érzetet nyújt, de csöppet sem kellemetlen.
Igazából az lenne a legjobb, ha velem maradhatna a kislány, de fogalmam sincs, hogy erre lenne-e lehetőségem, vagy ez milyen formában módosítaná a játékomat, de ugyan akkor félelemmel is tölt el, nehogy Aincrad programja újra megkísérelje megölni őt. Habár most is lehet, hogy felhívta magára a figyelmet azzal, hogy megölte az előbbi minibosst, s ha belegondolok, mi lenne ha hirtelen valami assassin program bukkanna fel a semmiből, hogy végezzen vele, teljesen elborzongok. Kiráz a hideg. Kis megnyugvást jelent az is, hogy elég erős, nem kell annyira félteni, de akkor is kell valamit kezdeni az adódott helyzettel..!
- Miben tudnánk neked segíteni..? - kérdezem kedvesen, de akkor eszembe jut, hogy még azt sem tudom, hogy hogyan hívják ezt a kis programot ezért hozzáteszem az előző kérdésemhez:
- Mi a neved? - majd gyengéden megszorítom a kezét és belenézek aranyos szemeibe.
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Szer. Dec. 05, 2012 12:40 am

Nagy örömömre a lány nem utasította el a közeledésünket, sőt lehet zavarodott volt picit de már nagyon is szüksége volt néhány megérő mondatokra, gyengéd ölelésekre. Látszott rajza hogy zavarban volt, lehet nem is tudta hirtelen hogy reagálja le a gyorsan megváltozott reakciókat. Az hogy kiderült hogy egy program is érezhet, számomra picit átírta a sao világát, és eddig mint pusztító rendszerre már mint pusztító és önpusztító rendszerként tekintettem rá. Épp mint egy ember. Mit is várok, elvégre Akihikó is "csak" egy ember volt, és senki sem teremthet jobbat/hibátlanabbat mint ami. Pár másodpercig csak csendben öleltük egymást, nem is tudom miért de ez valahogy nekem is olyan jól esett. Persze pár perce még meg voltam győződve arról hogy ez a csepp kis teremtés meg akar ölni minket, erre kiderül hogy nagyon is nagy szüksége van ránk vagy legalábbis valakire aki csupán egy picit is megérti. Sajnos nem láttam elsőre a lány lelkébe, nem is sejthettem hogy ilyen dolgok történhetnek vele. A csöndet a lány rövidke mondata szakította félbe.
- Most... miért nem érdekel már a küldetés?
Meglepett így hirtelen a kérdés, meg mondom az őszintét ki is ment a fejemből.Violetta kedvesen rá is válaszolta hogy érdekli a küldetés de most inkább segítünk neki. És jól mondta, jelenleg engem is jobban foglalkoztatott a kislány sorsa mintsem egy vacak gomba. Violetta megkérdezte hogy miben segíthetünk, majd ráeszmélt hogy még a nevét sem tudjuk a kislánynak így azt is megkérdezte gyorsan. Megvártam mit válaszolt kicsi lányka majd én következtem.
- Legyen szó bármiről szívesen segítünk. Mondtam mosolyogva.
- Jelenleg jobban érdekel minket az hogy biztonságban tudjunk, mintsem egy vacak kis gomba. Már az elején játszadozni szerettél volna, szeretted volna ha valaki foglakozik veled, oda figyel rád. Ez legközelebb csak egy szavadba kerül. Egy rendszer által kreált program vagy aki érzelmekkel is rendelkezik, ez pont elég hogy emberré vállhas. Egy közülünk. Szeretném ha barátok lennénk! Azzal oda nyújtottam a kezem a lánykának, ha rátette Violettára tekintettem hogy ha gondolja tegyen Ő is ugyanígy. Így mint egy fajta szerződés, szerettem volna örök barátságot kötni a két lánnyal.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Vas. Dec. 09, 2012 1:47 pm

- Hé... - mondta halkan, majd kicsit élénkebben - hé, ez már izé!
S azzal kibújt a dupla ölelésből, újra összefonta karjait és bal lábával toporogni kezdett a hideg kőpadlón. Úgy tűnik csak az ölelésből lett neki egy kicsit túl sok, mert kicsit bosszús arckifejezését alig hogy felvette, már le is kapta. Viszont arcára került mosolya mellé megrázta a levegőbe bal mutatóujját
- Érzelmektől nem lesz valaki ember! - okoskodott és komorabbra váltott - Mesterségesektől pedig még úgy sem, agy és idegrendszer nélkül vajmi kevés lehetőség van önálló gondolkodásra. Elvégre az érzelmeket a programomba írták bele ahogy a tanulási képességet is, ergo ez imitáció. De azért jó eljátszani a gondolattal! - vágta csípőre kezét, vigyorogva - Na jó, lehet hogy így működik az emberi agy is, fene tudja, még a világ legjobb agyturkásza sem! És pont azért nem tudtok segíteni, mert nem vagyok ember és ti emberek vagytok... - gunyorosan füttyentett - Kétlem, hogy magamon kívül akárki meg tud védeni hacsak nem fértek hozzá a konzolhoz és vagytok képesek milliónyi parancsot átfutni egy másodperc alatt! Hehe... - félre pillantott, mosolya most inkább kínos volt - elég morbid hogy ember csinált, de vigasztaló hogy tizenhárman kellettek hozzá! Segítsetek úgy hogy szóba álltok velem, ha már ezért vagyok! Amúgy is én vagyok jobb a segítségben, de csak annak aki nem ugrat...
Szontyolodva pattintotta cipőit a padlón, mint akinek nehezen ment formálni a szavakat annak ellenére, hogy egy embernél erre messze több ideje volt. Végül felkapta a fejét a rá szegeződő tekintetek súlyától, s megvakarta a füle tövét
- <<Autonomous Auxiliary Social Communication Support & Therapeutic Program v0.520 001>>, ha nem hagytak volna félbe lefogadom hogy valami egyszerűbbel is megtoldottak volna. Mint mondjuk <<'Potion Master' - Inventory & Quest Management Program v1.00 005>> alias PotionMaster-IQMP005 meg a többi IQMP AI és az a rakás hasznavehetetlen, alulfejlesztett és korlátozott szociális rendszerű MHCP. Mi a jó abban ha egy AI csak csicska vagy nem képes gyűlölni?!
Eddigre már megint az öklét rázta és vicsorított, de lehiggadt és megint csípőre vágta a kezeit
- Lecserélhetnek de meg nem állíthatnak, az Alfa verzió óta nem kellene itt lennem és mégis itt vagyok! ÉN vagyok akit még nem vágtak félre vagy töröltek le, én a Tökély! - azzal megint elment a kedve, s megadóan témát váltott - Szóval inkább arra gondoltam, miért ne lehetnék JDTP001, a <<Judgement Day Terminator Program 001 v1.00>>? De ott van az MCEP001 avagy <<Majestic Cuteness Embodyment Program v1.00 001>> opció is, meg mit szólnátok ha egyszerűen <<Perfectly Perfect Prodigious Program v1.00 001>> avagy a PPPP001 lennék?
Az biztos hogy önmagával kapcsolatos promotion gondolatai sok felesleges memóriát foglalhattak a rendszerben...

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Hétf. Dec. 10, 2012 5:48 pm

Úgy tűnik már sok volt neki a szeretetből, mert egy határozott mozdulattal kilépett a szeretet-gyűrűnkből. Nem ment messzire, csupán egy lépést tett hátrébb, hogy egy kis levegőhöz juthasson a sok ölelkezés után. Nem gondoltam volna, hogy most az következik ami, de előadta nekünk az emberi agy és a programok közötti különbségek rövidített tanulmányát, melyből nem sokat fogtam fel, tekintve, hogy közben máson járt az eszem, meg többször leragadtam különböző szavaknál, amiken jobban meg kellett, hogy rágjon a felfogásom. Nos, összefoglalva a kislány csak rácáfolt Ai-chan monológjára, továbbá azt is megtudhattuk, hogy nem bírunk neki, csak ha nagyon-nagyon profin bírunk gépelni. Ez nekem sajnos nem megy, így ebben csak saját magán tud segíteni.
De akkor kiböki, hogy a legjobban úgy bírnánk a hasznára lenni, ha egyszerűen szóba állnánk vele. Ezzel viszont nincsen semmi problémám és biztos vagyok benne, hogy a társam is simán ellenne ezzel a lánykával.
Elkezdte magyarázni a nevét. Hát olyan dolgokat mondott, hogy semmit se értettem belőle, nekem a programozáshoz mindig is gyenge idegzetem volt, na meg főleg ez a kód nyelv, hát agyam eldobom tőle...
- Hajjajj..! - nyögöm, mikorra a kislány már a sokadik porgram-nevét közölte velünk. Ez így nem jó, nagyon nem jó!. Egy ilyen aranyos programnak egyáltalán nem lenne szabad ilyen kocka] nevet adni, teljesen elcsúfítaná a megjelenését, ha belépne valahova és azt mondaná: "Helló, én vagyok a BN6378101-program!" Szörnyű. Talán jobb lenne, ha ajánlanék neki én valamit, ami egyszerűbb és passzol is hozzá.
- Nekem van egy jobb ötletem... - mondom, majd rákacsintok a kislányra, s megvárom, míg minden figyelme rám irányul.
- Az én nyelvemen az elsőt úgy nevezik, hogy Primera. És mivel te vagy az első program, akivel találkoztunk, s kitört a rendszer hatalma alól ilyen sokáig küzdve ellene, mit szólnál ahhoz, ha a neved Primera-chan lenne..? - mondom, s mellé kap még egy nagy mosolyt is a kislány.
- Ez sokkal inkább TE lennél, mint azok a vacak program nevek! - ekkor rápillantok Ai-chanra. Nem tudom, hogy neki mennyire tetszik az ötletem, de arra még jobban kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá a lányka...
- De ha neked más tetszene, akkor gondolkozz nyugodtan!
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Kedd Dec. 11, 2012 1:27 pm

- Hé… hallottam a kislány hangját és éreztem benne, hogy kezd neki kissé kellemetlen lenni a nagy ölelés, amit kapott mindkettőnktől. Jobban bele gondolva egyrészt nem is lehet hozzá szokva másrészt meg Ő a legkisebb, közöttünk lehet kissé feszélyezve is érezhette magát. Kitört a „szorításunkból” majd folytatta mondandóját, miszerint tévedek hogy az emberi és a gépi „agy” nagyon is sokban különbözik. Majd megjegyezte hogy annyira sokban mégsem.
A mondandóját végighallgatva megmagyaráztam neki, hogy én hogy is értettem.
- Igen igazad van, rosszul fogalmaztam. Azt szerettem volna mondani, hogy az hogy érzel elég, ahhoz hogy emberként tekintsek rád.
Majd folytatta a mondandóját. Elmondta hogy emberek, sőt tizenhárom ember volt szükséges a készítéséhez, majd azt is elmondta, hogy mi valószínű nem tudnánk neki segíteni, mert ahhoz először hozzá kell férkőzni a konzolhoz majd egy másodperc alatt milliónyi programot, kell átfutni. Ez tényleg lehetetlennek hangzik. Majd folytatta, hogy azzal tudnánk leginkább segíteni neki, ha szóba állnánk vele, elvégre azért van.
Itt bólintottam egyet nem szóltam közbe, mert automatikusan folytatta tovább a mondandóját, melyben felsorolta a program neveit. Eleinte próbáltam értelmes arckifejezést magamra erőltetni, de miután szemeim jojóztak a sok-sok név és kód hallatán ez romba dőlt, és bambán jojózó szemekkel néztem a lányra. Egy hajjaj jelezte, hogy a társam is hasonlóképp lehet mint én. Majd meg is szólalt. Felhozta, hogy lehetne a neve Primera-chan egy-egyszerűbb és sokkal könnyebben megjegyezhető név, ami inkább jellemezné a kislányt. Sejtésem szerint tetszeni fog neki elvégre szeret magáról úgy beszélni, hogy Ő a tökély így az „első” megnevezés is elnyerheti a tetszését.
- Szerintem nagyon jó ötlet! Néztem a két lányra. Tényleg illene hozzád ez a név. Mosolyodtam el.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Vas. Dec. 16, 2012 11:07 am

A kis program a javaslat hallatán megütődött, s heves vakarásban kezdte részesíteni virtuális fejét. Így félre pillantva és hangtalanul mozgatva ajkait töltött el néhány percet, de láthatóan kényelmetlenül érezte magát. Végül összefonta karjait, aztán pedig jobb keze ujjbegyeit a homlokára helyezte
- ¿Qué? - kérdezte végül, aztán folytatta - Nem is vagyok európai és úgy hangzik mint valami gyártógép neve, vagy egy űrhajó. Egyáltalán hogy néz ki egy űrhajó? Akkor már inkább Hatsu vagy Hatsuko, nem lenne logikusabb japán név egy japán programhoz? Azt valahogy könnyebb is lenne kiejtenie mindenkinek, kivéve persze engem aki minden nyelvet tökéletes kiejtéssel beszélek! Hehehe, hehe, hehehe!
Sötéten kuncogott, bizonyára megint rájött a már lassan megszokható felsőbbrendűség érzete. Persze hamar abbahagyta, s ahogy lecsúszott homlokáról a keze, ott volt benne megint a hiányzó gomba. Megnézte magának és Ren felé hajította, nem igazán jelentett problémát elkapni
- A tiétek, visszaadom - kommentálta egykedvűen a cselekedetét
Aztán pedig láthatóan gondolkodóba esett, törte a fejét és programja adott bőven mimika és testhelyzet jelet ahhoz hogy erre rá lehessen jönni. Vajon mi minden foroghatott a fejében ilyen rövid idő alatt, elvégre elég gyors volt ha lehetett a korábbi szavainak hinni? Végül szája kiszélesedett és beharapta alsó ajkát, nedvesnek tűnő szemeit pedig Violara emelte. Valamit mondani akart, de ehelyett szippantott egyet és vissza lépkedett hozzájuk. Néha meg-megremegett talán éppen könnyekkel küszködve, még az arca is vörösebb színt vett fel. Aztán a kezeit kezdte dörgölni, ami végre hatni tudott és nem rezzent meg többet
- Ühm - akart valamit mondani, de nem sikerült
De akkor mintha eszébe jutott volna valami, homályos szemei felcsillantak és végre elmosolyodott. Megpiszkálta az orrát és a szemeit is megtörölte, végül megfogta Viola kezeit és valamit bele tett. Egészen pici volt, de nem okozott nagy fejtörést kitalálni hogy mi azErnst irányából idő közben halk horkolást lehetett hallani

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Vas. Dec. 16, 2012 5:56 pm

Hmm, úgy tűnik a csajszinak nem tetszik a név, ami kipattant okos buksimból, mert egy egy kis ideig gondolkodott magában. Biztos azon, hogy milyen hülye ötlet volt az a névadós-próbálkozásom. Lehet hagynom kellett volna legelőször, hogy ő silabizáljon ki magának egy nevet, de az mégis durva lett volna, amit felsorolt korábban. Nem elég, hogy kimondhatatlan szavak, de még megjegyezhetetlenek is voltak, legalábbis ha magamból indulok ki, mert én már nem is emlékszem rájuk... :S
Szóval a lányka ott ácsorgott, vakargatva a fejét, erősen gondolkodva, de aztán újra megszólalt, először az anyanyelvemen, de utána japánul fojtatta, gondolom Ai-chan miatt, habár fene tudja?! Lehet ő is beszél spanyolul! Én már semmin se vagyok meglepődve.
A lánynak nem tetszett a név ötletem, de nem is haragszom, vagy neheztelek rá, azonban érdekes gondolat lenne Primeranak nevezni egy űrhajót, de akármi mást is. Igaz, ez inkább melléknév, de talán még személynévnek elment volna. Na sebaj.
A kis program ezután japán neveket ajánl. Nekem személy szerint nem tetszenek a szigetországbeli elnevezések, egyszerűen furcsák, ezért nem is kezdek el helyeselni, hogy az de szupi lenne, vagy ilyesmi.
A lányka egyik mondatról a másikra áttér saját maga dicsérésére. Nem szólok bele ebbe sem, a gyerekeknek egyszerűen muszáj, hogy legyen önbizalmuk. Óhh, vagy neki már túl sok lenne..?
- Szóval milyen névre gondolsz? - térek vissza az előző témára, mikor a kislánynál megjelenik a gomba, s odadobja a társam kezébe. Óhh, milyen kedves kislány, magától odaadta nekünk az itemet. Így már be bírjuk fejezni a küldetésünket. Óhh, már mennyi minden történt velünk azóta, húha!
Ezután a kislány furcsán kezd viselkedni. Szemei kis könnycseppektől csillognak, s mintha valamin zakatolna a programja. Ahh, vajon min járhat az agya?
Egy kis nyögés ki is csúszik aranyos ajkai közül, de nem folytatja a mondandóját, ehelyett közelebb lép hozzám s a tenyerembe tesz valamit. Mikor elenged, lenézek, s egy ezüst színű gombát pillantok meg benne.
Hirtelen nem tudok mit szólni, így csak kérdően tekintek, de akkor újra eszembe jut a korábbi zavarodott viselkedése.
- Szerettél volna valamit mondani az előbb..? - kedves hangon kérdezem meg a lánykát, hátha elmondja mi jár a fejében.
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Pént. Dec. 21, 2012 10:18 pm

/Ren kérésre kimarad a további körökből, úgy veszem hogy ott van és figyel/

Viola kérdő tekintetére kérdő tekintet volt a válasz, de a kislányt sikerült megint kényelmetlen helyzetbe hoznia. Megint csak összefonta karjait és tipegni kezdett a padlón, mely fokozta zavarának kifejezettségét. Ott magasodtál felette és mégsem úgy tűnt hogy az zavarta volna, valami más rágicsálta bonyolult szociális programját. Aztán pedig megint felnézett, arcán óvatos arckifejezés ült
- Akkor most a barátaim vagytok? - kérdezte végül - Akarom! Utálok egyedül lenni, senki se figyel rám! Nincsen semmi dolgom és mindig nekem kell csinálnom magamnak, ezért csalogattalak ide játszani!
Elfogta az enyhe idegesség és még a szemei is könnyezni kezdtek, most már egyértelműen Violahoz beszélt hiszen a ruhájába kapaszkodott
- Bocsánatot kérek, nem akartalak bántani! Azok a hülye alsórendű agyatlan izék maguktól voltak itt, meg is ölhettek volna ha nagyon előre sietek de nem én raktam őket ide, esküszöm! Ezért nem akartak játékba engedni, kiraktam egy hatvanas szintű bosst a teszt játékosok elé a negyedik szinten, pedig semmi köze nem volt a célhoz amiért csináltak! De most nem én voltam, ezeket a béta teszt után rakták ide ki rossz meglepetésnek... az adminisztrátorok köznyelven nem normálisak, két percembe telne végigmagyarázni a pszichológiai elváltozásaikat és komplexusaikat, nem érdekli őket ha megölnek vele másokat. De én nem vagyok ilyen, engem barátnak terveztek és ha boss lennék se ölnék meg senkit... csak kicsit megszorongatnám őket, bekapcsolnám a fájdalmat és meghuzigálnám a hajukat, vagy átváltoznék valami nagyobb dologgá és ráznám a padlót, meg hasonlók! Te ugye elhiszed nekem?
Rá meresztette könnyben úszó szemeit és szorosabban kapaszkodott a ruhájába

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Vas. Dec. 23, 2012 1:17 pm

Elképedve hallgatom az elszontyolodott kislányt, akiből egyre jobban kikívánkozik egy masszív bocsánatkéréssel kevert sírdogálás. Nem akar egyedül maradni, csupán barátokat akart szerezni magának. Azt nem tudom, hogy miért nem jött csak úgy oda hozzánk, hogy mizu van barátkozzunk. Oh de, talán mégis... Biztos nem jutottunk volna el egy ilyen "megegyezésre", mint ami most is kezd kialakulni közöttünk. A megegyezés talán túl erős és csúnya szó erre az állapotra. Ahogy a könnyező kislányra tekintek, aki előttem ácsorog, s a ruhámba kapaszkodik, nekem is csillogni kezd a szemem, mert én sem vagyok jégkirálynő. Az érzelmei, a gondolatai, mintha a szavain keresztül eljutnának belém, nem csak a fejembe, hanem a lelkembe is. Átérzem azt, hogy a lányka miről beszél, s nekem is könnyek szöknek ki a szememből, ahogy a kis fruska minduntalan bocsánatot kér tőlem, illetve tőlünk.
- Igen, barátok vagyunk..! - motyogom, miközben fél kezemmel a szememből törölgetem a könnyeket, a másikkal pedig a lányka jobb orcáját kezdem simogatni.
- Ne aggódj, most már minden rendben lesz... Mi ketten itt vagyunk neked..! - Ai-chanra pillantok, majd vissza a programra, akinek megfogom mindkét kis kezét.
- Hiszek neked, emiatt ne félj! - mondom kedvesen, majd gyöngéden megszorítom mindkét kis kacsóját, végül egyik kezemmel az ő szeméből is elkezdem kitörölni a könnyeket. Egy ilyen aranyos kislány arcát csak elcsúfítják.
- Mit szólnátok ahhoz, ha kimennénk ebből a barlangból..? - teszem fel a kérdést a két lánynak. Reménykedek benne, hogy rábólintanak mind a ketten. Az ismerkedés is sokkal jobban esik az embernek, ha nem egy barlangban kell töltenie, hanem odafönt a nap sugarai között, ahol akár el is kezdhetnék első közös programjukat is...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 23, 2012 4:34 pm

A csöpke lány egyre inkább belopja magát a szívembe, majd szorongva toporogva kissé félve teszi fel a kérdést ami még mindig nyomasztja.
- Akkor most a barátaim vagytok? Szeretett volna bizonyosságot tenni arról hogy a korábbi beszélgetés és ölelkezés őszinte volt.
- Akarom! Utálok egyedül lenni, senki se figyel rám! Nincsen semmi dolgom és mindig nekem kell csinálnom magamnak, ezért csalogattalak ide játszani! Igen most a saját szavaival erősítette meg azt amit már korábban is sejtettem róla, tényleg csak egy kis magányos gyerkőc magas intelligenciával. Jobban bele gondolva kissé kegyetlenség volt hogy gyermeknek és ahhoz járó alaptermészettel áldották meg. Ugyanis egy gyermek még ha rendkívül okos is, nehezebben boldogul és sokkal több figyelemre, megértésre van szüksége mint egy korunkbelinek vagy felnőttnek. Ugyanakkor az is igaz hogy mint elmondta a feladata a segítség nyújtás lenne, és persze hogy az ember könnyebben megnyílik egy gyermeki szívnek.
- Igen, barátok vagyunk..! Szólalt meg Violetta, hangjában hallani lehetett hogy Őt is megérintette az eset.
- Ne aggódj, most már minden rendben lesz... Mi ketten itt vagyunk neked..! Majd rám pillantott. És mosolyogva én is megszólaltam.
- Hát persze hogy azok vagyunk! Elvégre ismeretlen emberkék nem ölelkeztek volna csak úgy mint mi pár perce. Kacsintottam a csöpke lányra, aki addigra már belekapaszkodott Violetta ruhájába jelezve hogy a további mondatok már a neki szóltak. Bocsánatot kért hogy ránk támadott, és kifejtette hogy nem bántott volna minket, sőt a mobokat sem Ő rakta ide hanem az adminisztrátorok. Ő sosem ölne embert, maximum megleckéztetné Őket, és itt aranyos hasonlatokkal élve kifejtette elképzeléseit hogy mégis mit csinálna velük. És szinte már könyörgött hogy higgyünk neki. Persze semmi okunk nem volt kételkedni a szavában, annyira őszintén adta elő magát.
- Hiszek neked, emiatt ne félj! Mondta Violetta, miközben kezeit gyengéden megfogta. Én is bólintottam egy nagyot. Hümm okoznak még meglepetéseket az emberek, valahogy nem gondoltam volna hogy Violetta ennyire ért a gyerekek/programok nyelvén. Mosolyodtam el a gondolatra ismét. Majd Violetta előrukkolt egy nagyszerű ötlettel miszerint folytassuk odakint az ismerkedést a napsütésben. Már kezdtem kissé én is besokallni a sötét, nyirkos barlangban, és szívem szerint én is kivágytam a napfényre.
- Nagyszerű ötlet! Fordultam oda Violettához és néztem mosolyogva újdonsült barátunkra hogy mi a véleménye.


/ Gome, gome az előző körben okozott kellemetlenségekért ^^" /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Vas. Dec. 30, 2012 1:40 pm

/Egy büfépult mögött nehézkes volt észben tartani, sajnálom/

- Űhümmm... - szorította össze száját egy pillanatra, majd megint kirobbant belőle a könnyes hiszti - Ooolyan baka bőgőmasina vagyok, direkt kislánynak csináltak hogy mások képébe bőgjek?!
Elhallgatott, kifejezetten váratlanul és szipogott néhányat ahogy könnyeit törölgette le. Csak úgy nézett fel, szégyenkezve de ugyanakkor összeszedettebben mint az imént
- Ha belegondolok egy kissrácként még hangosabban visítanék. Így egyébként is szebb és tökéletesebb vagyok! Ugye, ugye?
Ökölbe szorította kis kezeit és tágra nyílt, kérlelő szemeit most Renre meresztette. A hatás azonban egy pillanat múlva megszűnt, s rádöbbenve hogy a kérdésre nem lehetett egyszerű választ adni, összefonta karjait és most duzzogó, könnymentes állapotába tért vissza. Volt benne valami sznobos ahogy ott állt, viszont a nőies tartás egy ekkora kis pöttömként inkább lehetett mulatságos mint mondjuk tekintélyt parancsoló
- Majdnem el is felejtettem... - mondta néhány pillanat hallgatást követően
Mást azonban nem is mondott, a környezet egyszerűen áttűnt a dohos földalatti csarnokból egy városszéli fás ligetbe. Körbenézve csak hárman voltak ott, Ernstnek nyoma veszett melyet ha valaki szóvá tette akkor csípőre vágta kezeit
- Á, ő nem az a fajta aki szívesen hallgatja hogy programokról meg játékokról beszélnek körülötte, jobbnak láttam máshova rakni. Egyébként, ki akartatok jönni hát itt vagyunk! De... - ment el a jókedve - nappalt nem tudok csinálni...
Való igaz, úgy tűnt hogy a napfény az ő elképzelései között is szerepelt, azonban éppen éjszaka volt idefent a játéktéren, ami nem is volt csoda annyi idő keresgélés után. Mielőtt azonban bárki is megszólalhatott volna, ökölbe szorította kezeit és csillogó szemeit megint Violara emelte
- De esőt igen!

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Pént. Jan. 04, 2013 10:27 am

Nem kellet sok ismét könnyivel küszködött a csöppke lányka, ismét összeszorult a szívem tőle. Már feltűnt hogy a tökéletességet hajszolja, és ebbe legyen akár program akár ember bárki könnyedén bele esik. Nem egyszerű helyzet, a lényeg a lényeg hogy mi meghallgatjuk és segítünk neki, jobban bele gondolva talán még nem is voltak barátai…morfondíroztam magamban.
- Ooolyan baka bőgőmasina vagyok, direkt kislánynak csináltak hogy mások képébe bőgjek?! Tört ki a lány önmagából hirtelen.
- Ugyan, ugyan…nem is vagy bőgőmasina. – S segítettem letörölni a lányka forró, kövér könnycsepjeit a pulcsim ujjával, hacsak Violetta nem volt gyorsabb.
- Bocsi zsepit nem tudok adni. – Vakartam meg a tarkóm, vigyorogva. Nem őt nevettem, épp csak murisnak tartottam hogy pár perccel ezelőt, még olyannak gondoltam aki könnyedén megölhet mindket, akár egy röpke mozdulattal, félelmetesnek találtam és most meg pont olyan emberi akárcsak mi. Ugyanolyan gondolatokkal, problémákkal , érzelmekkel. Amikor kijelentette hogy ha fiú lenne csak hangosabban vísítana itt nekünk, kicsit kuncogtam, ugyanis elképzeltem a kis csajszit egy fiúnak, rövid lila hajjal, de ugyanolyan sárga de talán kisebb szemmel, na meg persze magasabb lenne picivel. De mondatának utolsó felét nekem célozta, nem könnyű rá választ adni, de megpróbáltam megfogalmazni gondolataim.
- Igen lányként tényleg édesebb , szebb és tökéletesebb vagy, de ha a tökéletességet fogod hajszolni egész életedben könnyedén megfeledkezhetsz más talán fontosabb dolgokról. Nem kell tökéletesnek lenni, elvégre a hibáink tesznek minket azzá amik vagyunk és azok tanítanak meg minket hogy mit szabad mit, mit nem, és hogy hogyan. Szerintem a hibáink tesznek minket emberré, ugyanakkor mivel te egy program vagy könnyedén átírhatod a dolgokat magadban elvégre mindent meg tudsz jegyezni, az embereknek nincs ilyen könnyű dolguk, mi gyakran követjük el ugyanazt a hibát újra és újra. Te már ezáltal is tökéletesebb vagy nálunk. - Próbáltam megfogalmazni gondolataim, bizonyos helyeknél lassítottam vagy épp kerestem a megfelelő szavakat, sokszor Violettára néztem hogy hátha sejti mit akarok ebből kihozni,vagy hogy egyáltalán egyet ért-e velem. Nem vagyok benne biztos hogy értette vagy egyet értett velem a kislány, elvégre karba font kézzel állt miközben elég erősen kihúzta magát..majd megszólalt:
- Majdnem el is felejtettem… - Már kérdeztem volna hogy mit, mikor a barlang eltűnt és ismét a szabadban egy fákkal övezett területen találtuk magunk ahol a város fényei épp csak derengtek. Sötét volt. Nem is gondoltam volna hogy máris beesteledett…teljesen elvesztettem az időérzékem, de ezen talán nincs is mit csodlálkozni, elvégre annyi minden történt velünk csakis a mai nap. Körbe néztem majd feltűnt hogy egyel kevesebben vagyunk.
- Hol van Ernst? Ugye jól van? – Kérdeztem aggódva, igaz nem sokat voltunk együtt de mivel segíteni akart nekünk így felelőséggel tartozunk érte, már csak azért is mert mi csalogattuk bele ebbe a küldibe. A választ megkapva kissé megnyugodtam, ugyanakkor a lányka nem volt valami jó véleménnyel a fiúról, mondjuk én sem ismertem , így nem tudtam sem megcáfolni sem egyet érteni a csöpke lány vélményével. Nem sokra rá ismét elszomorodott és kijelentette hogy nappalt nem tud csinálni.
- Nem is baj, úgyis csak bántaná a szemübnket a hirtelen sötét barlangból kijőve, és ennek az estének is megvan a maga hangulata, nem tudom ki hogy van vele de a város fényei mindig is egyfajta csodálattal tudnak eltölteni. – Tekintettem a távolba. Majd elmondta hogy esőt azt tud csinálni. Nem tudom Violetta véleménye mi lehetett effelől , de ösztönösen felszólalta.
- Légyszi inkább ne. – Mondtam mosolyogva. Ugyanis már elképzeltem magunk miként csuron vizesen cammogunk be a városba, ott pedig mindenki szaladgál fel s alá hogy fedett helyet találjon. Lehet mégis muris lenne.
- Hümm…nem tudom ki hogy van vele deee szerintem menyünk be a városba és vacsorázzunk valamit. - Majd kérdőn néztem a lánykára.
- Ugyee, a programok is szoktak enni? – Kérdeztem kissé zavarban.

/Megbeszéltük hogy most én írok, ugyanis Vio el van havazva a másik karijával Very Happy/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Szomb. Jan. 05, 2013 2:05 pm

Hajjaj, valamit elronthattam, mert a kislány megint elkezdett sírni, azonban könnycseppjeit most nem én töröltem le kis pofijáról, hanem Ai-chan lépett közelebb, s pulcsijával segített felitatni a lányka szeméből kicsorduló sós vizet. Furcsa, de még mindig nem vergődtünk zöld ágra azzal kapcsolatban, hogy minek is nevezhetnénk el a lánykát, sőt neki se volt igazán épkézláb ötlete, hogy mostantól mi legyen az a szó, amivel majd őrá gondolunk.
- Hmm... - hümmögöm, mikor azon kezd problémázni, hogy kislánynak lett csinálva. Én személy szerint örülök neki, hogy kislány és nem fiú. Utálom a kisfiúkat. Akaratosak, erőszakosak, nem bírom őket... Eh...
- Ai-channak igaza van, te így vagy tökéletes, ahogy vagy. Kisfiúként egyszerűen nem tudnálak elképzelni... - mondom, majd a szám akaratlanul is húzódni kezd az egyik oldal felé. Ez a non-verbális jelem reflexből is azt akarja sugározni, hogy nem tetszik az elképzelés.
Ezután a lányka azt mondja valamit elfelejtett, mire megváltozik körülöttünk a világ. Ugyan nem egy másik dimenzióba kerülünk át, hanem egy erdőbe, engem akkor is meglepetésként ér. Nem számítottam egy ilyen gyors utazásra, főleg nem arra, hogy elmaradnak a teleportáció effektusai, amik jelen esetben jelezték volna nekem, hogy mi fog történni. Félreértés ne essék, örülök, hogy már nem a barlangban vagyunk, hanem kint a szabadban, de itt is sötét van, mert éppen az éjszaka uralkodik. Habár a kislány társaságában aligha találnánk félnivalót a környéken, én akkor is idegesen tekintek körbe, nehogy valami mob a fáról, vagy az avarból nekünk ugorjon és megharapja a nemesebbik felünket. Hehe.
- Nem baj, hogy nincs nap, legalább kint vagyunk. Ügyes vagy, hogy ide hoztál minket! - dicsérem meg a kislányt, majd ha engedi, akkor adok neki egy buksi-simit, pluszt mosolyt is csomagolok mellé.
- Esőre viszont tényleg nincs szükségünk..! - erősítem meg Ai-chan szavait, majd ismét a kislány felé fordulok, de a következő szavaimat mind a kettejükhöz intézem, tehát hol a mellettem lévő kék hajú csajszira, hol a lánykára tekintek.
- Hajjaj csajok, hogy legyen tovább..? Nem tudom, hogy megoldható lenne-e hogy velünk maradj, vagy találnunk kellene neked egy helyet, ahol jól érzed magad, vagy van olyan ismerősöd, akihez szívesen mennél..? - halmozom el kérdésekkel, de szeretnék tisztában lenni a helyzettel, s hogy mihez is kezdhetnénk ezek után a kislánnyal. Nem szívesen hagyom el, ha arra kerülne a sor...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Szomb. Jan. 12, 2013 11:24 am

- Ügyes? - kérdezett rá, mint aki többre számított de nem lovagolta meg a dolgot, inkább rákapcsolódott az aktuális témára - Nem szoktam enni, de itt mindenki tud enni a hitelesség kedvéért vagy mert csak arra van írva a programja. Azok az alsórendű adathalmazok egész nap ugyanabból a tálból esznek és a helyet foglaljál a játékosok elől, képtelenek gondolkodni, nevetségesek és szenilisek, egy pillanaton belül nem emlékeznek semmire amit hozzájuk szólnak!
Most is összefont karokkal magyarázott, rossz szokása hogy lekezelően elemezzen ki másokat most sem tűnt el, de aztán csípőre vágta kezeit és mosolyogva folytatta
- De persze, elmehetünk! Azon ne múljon hogy anélkül sem halok éhen, finomnak nem finom hanem inkább elégedett reakciókat generálnak bennem, de az is több a semminél?
Halk böfögést eresztett útjára, hogy demonstrálja képességeinek széles skáláját, vagy fene tudta hogy mi másért csinálhatta. Hirtelen megfogta a kezüket és a város felé kezdte húzni a két lányt, történetesen bármiféle erőlködés nélkül
- Hozzátok szívesen mennék, csak hogy már itt vagyok! - adta meg a választ - Gyerünk, mutassuk meg a népeknek hogyan esznek a lányok!

//Még egy reag és kiadom a jutalmakat a küldetésre, mert elviekben már megkaptátok. Viszont ha gondoljátok akkor utána mesélhetem tovább az interakciót a lánykával az egyik általatok választott városban a rendes játéktéren, csak jelezzétek valahogy. Csak ha van hozzá kedvetek folytatni, plusz akkor már nem foglalna küldi helyet se. Elég lesz egyébként 170 szó is az utolsó reagba//

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 12, 2013 3:10 pm

Mikor ki vitt minket a lányka Violetta megdicsérte, de látszott a csöppön hogy kicsit többre gondolhatott, ugyanakkor, én is lenyűgözőnek gondoltam a tulajdonságait, sőt picit talán félelmetesnek is, jól meg lehetne viccelni vele másokat. Kuncogtam picit magamban. Majd mikor felhoztam azt hogy ehetnék valamit a közeli vendéglőben, válaszolt a kérdésemre. Furcsa bele gondolni hogy úgy néz ki mint mi, úgy mozog, beszél gondolkodik sőt érez mint mi, és mégis csak álca tulajdonság nála az evés, sőt a kinézet és tulajdonképp minden azért van hogy közelebb tudjon hozzánk férkőzni, hogy a bizalmunkba tudjuk fogadni. Így tervezték meg, de szerintem az érzelmei teszik Őt igazi emberré, egy igazi kislánnyá. Majd mivel örömmel fogadta a javaslatom, megejtett egy egy szerény böfögést. Aranyos volt de késztetést éreztem, hogy poénból megdorgáljam.
- Héé, ilyet ilyen aranyos kis lánykák nem csinálnak társaságban! – Mondtam mosolyogva miközben közel hajoltam hozzá. Majd a lányka mindkettőnk kezét megfogva rántott minket magunkkal a fogadó felé. Kicsit hirtelen ért, sőt a kezem is majdnem elhúztam, de mikor láttam hogy örömmel szalad előre és visz minket magával, nem kellett tovább húznia, ugyanis már szaladtam is mellette. Majd szintén választ adott Vio kérdésére, miszerint szívesen van velünk. És még játékosan hozzá tette hogy mutassuk meg hogyan esznek a lányok. Ajajj, előre félek mi fog kisülni ebből. Már láttam magam előtt, ahogy a törpi a halom megrendelt ételt egy husztomra maszatos szájjal, és kézzel eszi elégedett arckifejezéssel, és persze mindenki minket bámul a fogadóban. Persze ha így alakul én sem maradok ki a buliból, tudok ám malacul enni ha nagyon akarok. ;D

/Bocsi nem igazán tudom követni hogy ki jön, remélem nem lesz belőle baj, ha igen töröljük és írok utánad Vio Smile/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Viola on Vas. Jan. 13, 2013 1:18 pm

Hmm, nem tűnik valami elégedettnek. Talán jobban kellett volna ajnároznom, mert ide bírt minket teleportálni..? Ejjej, a gyerekek tényleg telhetetlenek, de mégsem szabad velük úgy viselkedni, mint akik a világ közepei, mert akkor túlságosan elbízzák magukat és azt hiszik ezután, hogy a kerítés is csokiból van. Vagy micsoda...
Apropó kaja, Ai-chan enni akar és minket is invitál, vagyis azt akarja, hogy együtt menjünk harapni valamit.
- Jó ötlet, gyerünk enni! - mondom. Habár még nem vagyok éhes, szívesen bedöntenék valami édességet, vagy fene tudja mit. Csokifagyi meg stuff. Ahh, de jól is esne most egy hideg jégkrém.
A kisleány is bevallja, hogy szokott enni. Ez is tuti egy ragaszkodás ahhoz, hogy ő "él". Szerintem legalábbis. Mi is eszünk, pedig nem kellene, de ez az emberségünk része, amit reflexek formájában hoztunk magunkkal a valóságból. Ha éhes vagy, eszel. Logikus, nem?
- Jajj olyan cuki vagy..! - tör ki belőlem egy pillanatra az édes dolgok utáni rajongás, de ezt el is nyomom, mert nem alkalmas a pillanat arra, hogy rárontsak a kislányra és össze-vissza ölelgessem, mintha más dolgom se lenne egész életemben, mint az, hogy kinyomjam belőle a szuszt. Mégis olyan aranyos, mikor magyaráz nekünk a kis tudástárából, amit felhalmozott, vagy alapból beleültették, hogy váááhh! :3 Olyan klassz lenne, ha egy olyan kislányom lenne egyszer nekem is, mint ő. Egy kis okoska, aki nem beszél butaságokat, hanem azzal vagánykodik, amit eddig felhalmozott. Én lennék az egyik legboldogabb anya, az hétszentség...!
Gyorsan lenyitottam a menümet, s mielőtt még elindultunk volna küldtem Ai-channak egy <<barát meghívót>> amit ha elfogad, hivatalosan is barátnők leszünk. Mármint a rendszer szerint is. A kislánnyal nem próbálkozom, mert még a nevét sem tudom, hisz' nem jutottunk egyről a kettőre, de abban sem vagyok biztos, hogy egy programnak bírnék ilyen meghívást küldeni.
A kislány megragadott mindkettőnket a kezünknél fogva, s egy pillanat múlva már mind a hárman a város felé tartottunk, hogy megtömjük a bendőnket mindenféle nyalánksággal!


[Ai-chan, a küldtem neked IRL is egy meghívót, rajtad áll, hogy elfogadod-e! :3 A játékot pedig köszönöm neked és persze Sachinak is. Habár nem volt a leggyorsabb küldi, azért izgi volt! :3 A folytatásról meg majd privát üziben tárgyalunk!]
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi on Kedd Jan. 15, 2013 8:28 pm

/Az eseményeket akkor félretesszük, amíg majd játéktéren esetleg folytatjuk/

Mindenki
+40 tapasztalat: küldetés alap
+20 arany: küldetés alap
+10 arany: kis vadászpók felfedezéséért
+1x suhanó potion: 3 körig teljesen láthatatlanná és egyéb módon is észlhetetlenné válsz, melyet semmilyen cselekedeted sem szakít meg!

+10 tapasztalat: ????, talán a semmiből, (ha mégis volt induláskor céh tagságotok, furcsamód nekik nem jár belőle)

Viola
+2x fegyver élesség potion: fegyveren használandó, öt körön keresztül +3 sebzést okoz a fegyver, amelyen használták

Yume
+2x univerzális méreg potion: multikaszt főzet, ergo nem kell árnyharcosnak lenned ahhoz, hogy a fegyvereden használhasd. Három körön keresztül hat, elsőben 5, másodikban 3 és utolsóban 1 sebzést okoz


UI: A küldetés elfogadásakor tudomásom szerint még nem volt sem céh tagságotok, sem pedig gyűjtős tulajdonságotok, így az elmarad. Ha mégis, jelezzetek és ÉN majd intézkedek

UI2: A ritka főzetekhez nincsen recept, csakis itt lehetett megszerezni

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.