Tolbana Hősei Emlékmű

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Tolbana Hősei Emlékmű

Témanyitás by Mirika on Kedd Május 31, 2016 5:48 pm

- És én nem óvhatom őt?! Persze én csak lány vagyok, maradjak kussban és örüljek, hogy könnyű életem van, mert megvédenek a nagy, erős karok Rolling Eyes - csattantam fel kissé idegesen. Ezt úgy utáltam, amikor valaki ilyesmivel jön, nekem meg akkor biztos nem is lehetnek hasonló érzéseim, ez a pasik kiváltsága >.> - Hát nézd meg, most hol vannak azok a karok... Ha igazán szeretsz valakit, és igazán megbízol benne, akkor nincs előtte titkod, azért vagytok együtt, hogy segítségek egymást mindig! - nyomtam meg a legfontosabb szavakat: igazán, nincs, együtt, mindig... Bennem Anat még nem bízott meg eléggé, tök felesleges az ellenkezőjét állítani. Remélem Acchan úgy fog bánni Kokoroval, ahogy megérdemli. Ő is sokkal erősebb, mint amilyennek látszik, és biztosan mindent megtenne azért, hogy megóvja a fiút a bajtól...
- Nincs semmi baj, nem kell... csak na... - ellenkeztem kicsit az ölelése ellen. Mármint szavakkal, mert amúgy nem tettem ellene semmit. Igazából jól esett. Persze, végre úgy kaptam segítséget, együttérzést, hogy nem kellett kérnem. Csak ez igazán őszinte. Más kérdés, hogy nem volt rá most szükségem. Kicsit felzaklattam magam, ennyi.
- Hozzám Anat azért jött, hogy kikapcsolódjon, hogy elmeneküljön a problémái elől és jól érezze magát... Ha valami baja volt, azt nem nekem mondta el. És ez így nem volt jó... - húztam el kissé a számat. Szerettem volna, ha velem is megosztja, ami a szívét nyomja, akkor éreztem volna igazán egy párnak magunkat. Lehet, hogy időre volt szüksége, de ettől még nagyon nagy csalódást okozott, amikor előállt a Sayonarás történettel.
- Hogy mi legyen? Hát egyrészt verd ki a fejedből azt, hogy kutakodni kezdesz... - néztem rá szigorúan - Veszélyes... gondolj Kokorora - húztam elő az adut. Igazából szemét dolog volt tőlem, de nem érdekelt. Igazán könnyen párhuzamot vonhatott a kettőnk esete között, hogy mi lenne azzal a csajszival, ha valami történne Acchannal is.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbana Hősei Emlékmű

Témanyitás by Atoru on Vas. Jún. 12, 2016 9:04 pm

Mikor vált Miri ennyire feministává? Ez a kérdés ötlött fel bennem. Persze tudtam, hogy ez így nem igaz és csak a düh és a bánat beszélt belőle. Ezért nem lenne ildomos tovább bőszítenem.
- Ezt nem mondtam - csitítottam. - De te mit tettél volna a helyében? Így akart téged megóvni. Min változtatott volna, ha már az elején tudsz erről? Nincs elég erőnk szembeszállni velük - erre a gondolatra ökölbe szorult a kezem. El akartam hinni, hogy mindezt csak ők terjesztik és nem igaz. De mit tudunk felmutatni ellenük? Semmit. Egyszerűen semmit.
Megértettem Mirika érzéseit. Én sem akarok titkolózni Kokoro előtt. De ha arra kerül a sor, a védelme érdekében titkolózni fogok. Ha egy olyan erővel állnék szemben, nem számítana a segítség.
Örültem, hogy nem ellenkezett túlzottan... Nem is, inkább örültem, hogy kissé már ellenkezett az ölelés ellen. Amikor a szobájából húztam ki, akkor nem csinált semmit. Akkor tényleg gy roncs volt, mind testileg, mind lelkileg. Most már legalább próbálkozik. Ez nekem éppen elég.
- Ezekről... nem tudtam. Sajnálom. - gondolom senki nem tudott. Nekem mindig ők tűntek az álompárnak. Boldogok voltak és jól passzoltak egymáshoz. Ezt láttam.
És így az is kiderült, hogy Anat felől másnál kell érdeklődnöm.
Már éppen szabadkozni kezdtem volna, amikor megemlítette a varázsmondatot. Elfordítottam a fejemet. A legjobb gyógymód a megelőzés. Ez azért gonosz húzás volt, még akkor is, ha céhvezér... Valójában nem. Pont azért volt elvárható húzás, mert céhvezér. Vajon mire számítottam, amikor elmondtam neki?
Akárhogyan is, most el kell döntenem, hogy mit tegyek: igazat adok Mirinek, vagy folytatom a kutatást, vállalva a kockázatot és veszélybe sodorva Kokorot.
Hosszú ideig csendben álltam, mire megszólaltam.
- Bármennyire is igazad van, már belekezdtem és a végére akarok járni... Sajnálom Miri, de ezt végig szeretném csinálni. Viszont Kokorot nem fogom belekeverni és olyan mélyre sem akarok ásni, hogy bajom legyen belőle. Ha rizikós lesz, kiszállok. Rendben? - igazából nem tudom mit ajánlhattam volna. Ennek tényleg a végére akartam járni és tudom, hogy Miri meg fog utálni. Sőt, gyűlölni fog és amint tudja, a földbe tipor dühében. Tudom, mert én is ezt tenném a helyében. Eléggé ellentmondásos, nem igaz?
Nem tudtam még mit mondhatnék. Amit akartam elmondtam, most már a tettek fognak beszélni. És szerintem főleg az ő tettei...

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 959
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbana Hősei Emlékmű

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jún. 20, 2016 11:15 am

Felhorkantam a kérdésére, kezdtem úgy érezni, hogy most versenyzünk, ki tud nagyobb közhelyeket pufogtatni. Ez nem egy rohadt anime, hogy majd hősködjön és megvédjen a bajtól >.>
- Mit tettem volna? Hát például nem kezdek kapzsi, gyanús alakokkal >.> De ha már ott vagyok, akkor egyből hozzá fordulok, mert tudom, hogy ketten együtt erősebbek vagyunk! - szögeztem le határozottan - Tudod, hányszor láttam már olyat, hogy valaki magánakcióba kezd, mert hősnek érzi magát, és a rövidebbet húzza? - húztam el a szám savanyú képpel. Megszámlálhatatlan esetet tudtam volna felhozni. És mind erősnek számítottak, de egyedül mindenki gyenge. Mindenki, kivétel nélkül. Én is, ő is, csak annyi a különbség, hogy mennyi ideig tartasz ki, mielőtt fűbe harapsz. Nem értettem, miért vannak még mindig ilyen idióták, amikor ezer meg egy példa van rá, hogy miért nem szabad, miért nem érdemes kockáztatni. És akkor itt van ez a srác, aki még talán saját magát se tudná megvédeni, és mégis hülyeségeket vesz a fejébe, ráadásul olyat, aminek az égvilágon semmi értelme sincs.
- Nem fogsz tudni kiszállni... - közöltem vele nyersen. Ez olyan, mint amikor a dohányosok azt mondják, bármikor le tudnának szokni, vagy amikor a srác azzal jön, hogy majd kihúzza, de aztán egyik se történik meg. Baromság.
- Ha nem vered ki ezt az ökörséget az ütődött fejedből, számíts rá, hogy Koko-chan tőlem fogja megtudni, hogy mit csinálsz... Nem fogom végignézni ugyanazt, ami Anattal történt! - szemét húzás volt, de ha ez kell, hogy visszatartsam, akkor nem félek bevetni a legaljasabb módszereket is, amennyiben ez megmenti őt... őket. Én ezzel befejezettnek tekintettem a diskurzust, még kapott a fiú egy szúrós pillantást, majd faképnél hagytam. Nem volt kedvem tovább vitatkozni vele és idegesíteni magam egy fafejű gyerek ostobaságain.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbana Hősei Emlékmű

Témanyitás by Atoru on Vas. Jún. 26, 2016 6:31 pm

Lehorgasztottam a fejem. Igaza volt. Teljesen igaza volt mindenben. Ha Anatole már az elején értesít mindenkit... Nem, ha be sem lép, már akkor nem történt volna meg a gond. De honnan tudhatta volna? Szerintem kíváncsi volt, én is az lettem volna. Akkor is...
- Nem tudom, hogy mikor szállt be hozzájuk. Azonban az elején egyáltalán nem tűntek annak. Csak miután bejelentették, hogy egy egész szintet lefoglalnának... És ő is ott volt... Igazad van. Ha szól nektek, mindenkinek, akkor talán ez nem történik meg - Fiatalság, bolondság - tartja a mondás. Még nagyon sok mindenen kell átesnem, hogy eljussak odáig, mint Miri. Vajon hány és hány játékos hagyta ott a céhet? Barátok, társak. Az emberi kötelékek hátulütője, hogy nagyon fáj a búcsúzás.
Már éppen ellenkeztem volna, hogy ki tudok szállni, de megláttam az arcát. Tudta. Persze, hogy tudta, mi fog történni... És remekül sakkban tudott tartani Kokoróval. De nem hinném, hogy csak ezért hozta fel. Talán azért is, mert nem akarta, hogy mi is azon essünk át, amin ő. Aggódott miattunk. Azt akarta, hogy boldogok legyünk.
Ha ott és akkor ez eszembe jut, akkor biztosan megköszönöm neki és szorosan átölelem. Ha akkor tudom, hogy mit fog tenni, akkor biztosan megköszöntem volna neki mindent.
Sóhajtottam. Akkor még lemondóan.
- Ha tényleg ezt szeretnéd, tiszteletben tartom a döntésed - nem akartam túl fagyosan megfogalmazni, de ennyire szükség volt, hogy kifejezzem tiszteletemet, azonban késő volt, már elment. Gondolkodtam rajta, hogy utána megyek, de nem tettem. Nem tettem és azóta is bánom.
Persze honnan tudhattam volna, hogy akkor látom utoljára? "Éld minden napod úgy, mintha az utolsó lenne." Hát, én nem ezt tettem. És erre Miri volt az intő példa.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 959
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tolbana Hősei Emlékmű

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.