Céh épület mögötti kert utáni terület

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 22, 2015 3:39 pm

Hinari: Gyenge Fárasztó Méreg
Yuuki: Görbe Kés
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Dec. 26, 2015 1:49 am

Céhes Karácsonyi Ünnepség


Pár napja fel térképeztem a Yeti kolóniát, érdekelt mégis hova vezet a hegyi ösvény, és sikerült találnom egy barlang rendszert a havas hegy oldalban. Négy jeti védi látszólagosan a bejáratot, azon meg nem sikerült bejutnom, de talán a többiek benne lesznek egy kis szokatlan karácsonyban. A dísztermi karácsony nyugodt légtérben zajlott, azonban kíváncsi leszek mennyire mozgathatóak meg egy kis változatos karácsonyhoz. Van így is elég bajunk, minthogy összeüljük és megbeszéljük az évet hogyan zártuk, és azt hogyan veszítettük el Szophiet. Talán egy kis hegyi séta, majd a barlangban karácsonyfa állítás, vissza hozza jobban az életkedvüket a többieknek is.

- Sziasztok - köszöntettem azokat, akik eljöttek a Díszterembe a megbeszélőre. - Az idei karácsonyra picit mást terveztem, mint amit megszoktatok. Először is a tárgyra térnék. A karácsonyt nem itt a palotában tartanánk, hanem egy helyen, amit meghódítunk. Meghódítani pedig -

- rajtuk keresztül tudjuk. Fenn a hegyen találtam egy barlangot, amit négy jól megtermett Yeti véd. A Feladatunk az lenne, hogy a karácsony fát, felvisszük a hegyre az ételekkel és némi tüzelőanyaggal, legyőzzük a Yetiket, elfoglaljuk a barlangot, fát és tábort verünk, ajándékozunk, majd ha átmelegedtünk és kibeszélgettük magunkat, hazáig szánkózunk.

Vártam a pillanatot, amikor a székekről felpattannak és távoznak a többiek. De azért hátha akad a  céhben valaki, vagy mindenki, akinek tetszik. A fát már oda készítettem a hídon túl és a tűzifát is bepakoltam egy jókora zsákba. súlyemeléssel egészen könnyen cipelhető, hegyre fel lehet vele gond, de azt hiszem képesek volnánk megoldani. Közben kerestem Niot, hátha mellém áll, vagy nem akasztja ki bohókás karácsonyi tervem.


// elvárások: első kör avagy a jelentkezés határideje január 4. Persze a határidő tolható, ha szeretnétek. Ha karakterednek nem tetszik, amit hall elég egy pm-et írni nekem és akkor legkésőbb január 4-én jön a 2. kör. Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Jan. 13, 2016 11:06 pm


Persze már készültem a karácsonyra én is. Ajándékok beszerzése, utánajárások, általában nem túl jó hangulatban: tudtam, hogy mindenki ott lesz, akit a családomnak nevezhetek. Mindenki, aki számít és persze nem a saját céhével karácsonyozik. Mindenki...kivéve Szophiet. Vajon a börtönben is ünneplik a karácsonyt? A szeretet ünnepét? Szeretet... ajkaimba haraptam, úgy folytattam az utamat a hóban, jobb híján céltalanul lődörögve odakint. Nem akartam most találkozni velük. Igen, együtt kellett volna, és végülis nem is volt rossz velük lenni. Ám egy kazamatázás Yuukival, és egy ünnepség, ahol mindenki boldog és vidám, együtt készítve az ebédet, majd beszélgetve egész este... egyáltalán nem volt ugyanaz. Vajon fel fogja-e bárki is hozni a lányt? Kérdezni, miért került börtönbe, mit csinált? Vajon mit felelnék rá nekik? És már majdnem itt van, és én el sem kezdtem a szervezést...
Az üzenetet sem olvastam el rögtön. Egyszerűen nem érdekelt, nem s.o.s. állt a tárgy mezőjében, így nem foglalkoztam vele. Csak amikor később megnéztem, írtam az időpontra egy rövid "Ott leszek"-et. Megbeszélés a díszteremben. Csöndesen sétáltam fel a lépcsőn a harmadikra, páran hallottam már voltak ott. Köszöntem, próbálva mosolyogni, de pillantásom minduntalan a terem azon pontjára tévedt, ahol előző évben azt a közös képet készítettük. Azon még mindenki ott volt. Persze ez nem volt igaz: azóta többen is lettünk, ám jelenlétük inkább hozzáadott a céhhez, nem pedig az űrt pótolta, mely Szo hiányával keletkezett, s melyet most éreztem talán a legnagyobbnak, hosszú napok óta. Egyedül Al tudott őszinte mosolyra késztetni, melléje is ültem le végül, kíváncsian várva, Yuichi mit tervez, mihez kellett összehívni mindenkit.

A kiosztott lapot forgattam a kezemben. Jetik. Ez eddig rendben is volt, bár...
- És hogyan szeretnéd legyőzni őket? - kérdeztem, feltekintve céhtársamra - Egy epic hógolyócsatával; vagy esetleg sütivel elcsalni őket? Nem szívesen használnám a Katanát éppen karácsonykor... - pillantottam félre, a mondat végére le is halkítva a hangomat. Állandóan a csaták. A fiú persze jót akart, egy kis változatosságot, amiért hálás is voltam, nemkülönben az egész fáradozásáért, amit értünk tett. Ha pedig nem tartott ki a fegyverhasználat mellett, úgy persze benne voltam az ötletben. Jót fog tenni egy kis séta a hegyen. Most mindent, csak ne legyen ugyanaz, mint múltkor. Az még túl sok feltépett sebet okozna...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jan. 14, 2016 11:41 am

Egyből csekkolta a levelet. Valójában minden levelet egyből csekkolt amit a JLtől kapott és minden ilyen levelet betett a kedvencekbe a levelesládájában. Tudott Szophieról, ahogyan mindenki más is. Nem akarata felhozni, ahogyan talán senki más sem. Yuichi látszólag rá se gondolt, biztosan nagyon aggódhat Hinariért. Nem különben ő is. Számára sem volt kisebb meghökkenés a történet. Elsőre el se akarta hinni, de mivel Hinari maga mondta el, és Hinari ilyesmivel nem viccel, kénytelen volt. Azt azonban nem tudta, hogy mivel is tudná kedvesét jobb kedvre deríteni. Nem volt elég, hogy neki mosolyog. Mintha kötelesség lenne mutatni, hogy túl van rajta. De egyelőre nem tehetett semmit. Még nem tudta mit is kéne tennie. Mikor a lány mellé ült, átkarolta, s úgy figyelték ketten a kardforgató fiút. Az ötlet egyáltalán nem volt rossz! Remélte, hogy a csapat többi tagja is benne lesz, de párja problémáját hallva úgy érezte, neki kell eloszlatnia a tévedést.
- A Yetik nem hallnak meg! - olyan meggyőződéssel beszélt, mintha tudományosan igazolható lenne. - De tudom, hogy győzhetjük le őket! Egyszer olvastam egy film után.... - Némi kotorászás után az inventoryjában előhúzott egy 52es méretű bakancsot és az asztalra "helyezte". - Ezzel fogjuk megvesztegetni őket! Köztudott, hogy imádják a nagy cipőket, mi másért lenne akkora lábnyomuk a hóban? Surprised - Komikus határozottsága súrolta a bolondságot, de még épp hogy megállta, hogy el ne nevesse magát. - És szerintem ezek a kis Yetik chou kawaiik! <3 - Vette fel őszinte odaadással a képet az asztalról közben.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jan. 17, 2016 4:37 pm

Őszintén szólva, fogalmam sem volt miként töltsem a karácsonyt, már legalább három éve nem ünneplem és nem is nagyon hiányzott, most viszont nagyon úgy tűnt, hogy idén megint megünneplésre kerül ráadásul hosszú idő után újra Onee-channal tehetem ezt meg. Arról viszont fogalmam sem volt Yuichi senpai mit is tervez egészen addig a pillanatig amíg személyesen nem avat be.
Naná, hogy Alex rögtön lefoglalja a helyet Onee-chan mellet, még szerencse hogy a másik oldalán még van hely így ott foglalok helyet és hallgatom a nagy hadi tervet.
Yetik? Nem találkoztam még eggyel sem, illetve egy hasonló szörnnyel igen de az más volt. Már épp egyet akartam érteni onee-channal mikor Alex kidob egy hatalmas bakancsot az asztal közepére.
- Izéé… nem hiszem, hogy a Yetik bakancsra vágynának… - Veszem kézbe is az említett tárgyat. – Különben is, honnan van neked ekkora bakancsod? Ilyen nagy a lábad. – Forgatom körbe. Simán beleférne kétszer is a lábfejem. – Egyébként én úgy tudom, hogy félnek a tűztől, talán megpróbálhatnánk elijeszteni őket de, szerintem se lenne kedves dolog pont karácsonykor molesztálni őket. Én sütikre és ajándékokra szavazok, ami lehet akár egy… hatalmas bakancs is… - Eeehh, Alex-kunnak most az egyszer lehet igaza van bár én nem a megvesztegetés szót használnám sokkal inkább a lekenyerezést. – Lehet, hogy nem is gonoszak csak szőrösek és ölelni valók és ha sikerülne őket meggyőzni arról, hogy nem bántanánk őket akkor a chocobók mellet lennének a céhnek yetijei is.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 22, 2016 2:37 pm


Al felvetésére csak hitetlenkedve ingattam a fejem, jókedvűen mosolyodva el: a fiú teljesen komolyan beszélt, mégsem lehetett komolyan venni. De tényleg; bakancsok? Ráadásul Yuuki jól mondta, egyáltalán honnan van neki ilyesmi? Kuncogtam az ötleten: végülis, egy próbát megér. Közben a lány felhozott más opciókat is; ő is a kardhasználat ellen volt, így bólogattam rá; meg lehet ezt oldani erőszak nélkül is. Sikerült is megegyezni, azután pedig, ha mindenki készen állt, Yui vezetésével el is indultunk. Én a magam részéről hagytam, hogy a fiúk cipeljék a fát és a többi szükséges kelléket, jól megvoltam a mászással és a csevegéssel, amivel hamar el is ment az idő. Örültem, hogy ezúttal nem a céhházban töltjük, és a szokásosnál hidegebb levegő sem zavart annyira: a lényeg úgyis az volt, hogy eltereljem a gondolataim. S ez, szerencsére, ma este sikerült is.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Vas. Május 29, 2016 1:29 pm
Üveggolyók


előzmény

Merthát nem lehettünk mindig együtt. De jó idő volt, így miután előkészítettem a vacsorát, tíz perc a szobában ücsörgés után inkább lesétáltam az udvarra, leterítettem egy pokrócot, hoztam magamnak hűs limonádét, és pihentem. Még nem ment le a nap, bár Al már elég régóta elment. Nem mintha aggódtam volna érte, de... azért megnéztem, hol csámborog, és mosollyal konstatáltam, hogy együtt van Yuukival és Ozival, méghozzá a huszadik szinten. Biztos virágot keres nekem ^^ Valami szépet vagy különlegeset, vagy... hát, a kék tulipán volt az egyetlen, amiről nem tudtam eldönteni, örülnék-e neki, vagy sem. Túl sok rossz emléket hozott fel.
Valamennyi idő múlva pedig már meg is hallottam a hangját, s miközben az előcsarnokban Nes útba igazította őket, én felálltam és elkezdtem összehajtogatni a pokrócot, hogy majd velük mehessek fel.
- Sziasztok - köszöntem derűsen amint közelebb értek, Yuukinak mosollyal Alnak pedig szájrapuszival, s közben fél szemmel már a zsákot figyeltem, amit Al olyan lelkesen lengetett. Aztán mindketten le is pakoltak egyet-egyet, éshát... üveggolyók. Azt hiszem, az arcomra pontosan le volt írva, hogy nem pont erre számítottam, de sok lehetőségem nem volt megszólalni, örültem ugyanis, ha követni tudtam a fiút, aki eközben már a meséje felénél tartott - Öhm... most? Inkább előbb fürödj le, addig hozzád nem érek - nyújtottam ki felé a nyelvem játékosan, végignézve a feltételezhetően nyálkától ragadó ruhadarabjain. Ha pedig felém akart volna nyúlni, mert az előző kijelentésem után naná hogy ez lenne az első dolga, nevetve ugrottam el az útjából, megkerülve őt és beérve Yuukit, csatlakozva hozzá, amíg fel nem értünk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jún. 11, 2016 7:30 pm

Úgy hadart hogy talán még ő sem tudta volna követni teljesen. De nem is volt fontos és ezt Hinari is tudta jól, vagy csak meghallgatni, vagy leinteni kellett, és már folytatja is. Kikerekedett szemekkel bámult a lányra, aki elküldte volna fürödni, és a lányra, aki merészelt több golyót szedni mint ő. Csak most vette észre persze. - Hát én még csak nem is estem hasra tőlük. x3 Óh, azt említettem, hogy hol lelhetőek? x3 - Persze közben próbálta volna tartani az iramot, amit gyorsi pontok híján nehezen ment és az utolsó pillanatban egy hirtelen ölelés támadással elkapni Hinarit, de a lány kimenekült a kezei közül. - Meh, pedig ilyen csókot még senkitől soha nem kapnál még egyet. XD -  Aztán mintha csak eszébe jutott volna és valóban. Elképzelhető, hogy Alex agyában random sorsolással jelennek meg impulzusok a következő lépésre vonatkozóan. Szóval elkezdte ecsetelni, hogy milyen "aranyos" csigaszerű fogas lények "ejtik" a "golyókat"... szemgolyókat..... - És aztán respanwolnak és újra *.* A végén már szinte sajnáltam őket, de megérte a sok "fáradság" . Cool Szóval csak a kis izékék nyomkodása miatt fröcskölődött rám egy kevés nyálka. Nem is olyan sok x) - És indult egy újabb Hinari rohamra.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jún. 12, 2016 8:36 am

Kivételesen hagytam volna, hogy Alex arassa le a babérokat, annyira aranyosan lelkesedett az üveggolyókért és szép csendben tovább álltam volna ha nem szól be.
- És még úgy is, hogy egy csomót bakiztam többet szedtem össze mint te. Kicsit többet kellene gyakorolnod. – Nyújtottam volna ki rá a nyelvem ha azzal nem a szám szélén lévő nyálkát nyaltam volna le magamról. Aztán idő közben újból Hinari felé vette az irányt abból a célból, hogy feltételezhetően őt is össze kenje.
- Hmmm… Alex ennyire eleven akkor az egész céhházat összefogja kenni a nyálkával. Lehet segíthetnénk neki lemosakodni… kint az udvaron. – Pillantottam Hinari nővérkémre majd ki az ablakon, mert mit ad isten, pont az ablak alatt a céhkert egyik szökőkútja csobog. Az a bizonyos pillantás pedig igencsak sejtelmes volt ahhoz, hogy Hinari kitalálhassa a gondolataim. Ketten már simán kidobjuk őt súlyemelés ide vagy oda :3
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 15, 2016 9:37 pm


- Nem is akarok – kerültem el Alex útjából, aki a hadarása ellenére sem tudta annyira elvonni a figyelmem, hogy sikerüljön belém ragasztania a nyálkát – Amúgy nem kellene ennek elpixeleződnie lassan? – kérdeztem, szándékosan nem szólva bele kettejük csipkelődésébe, Al viszont, talán a kérdésemre, de elkezdte kifejteni, mik is azok tulajdonképpen, amik a kezemben lévő zsákban lapulnak. Éshát… - Szemek!? – úgy dobtam el, mintha nem ia a saoban lennénk, ahol nagyjából bármi, de bármi megtörténhet – Dehogy fogok én szemekkel játszani, felejtsd el Neutral  – szemléltem a folyosón guruló darabokat, melyek közül egy-egy azóta már el is érte a lépcsőt, kitartóan gurulva a palota főbejárata felé. Lemondón sóhajtottam: ezekben még egészen biztosan el fog esni valaki. Majd ugrottam is el a következő roham elől, most éppen Yuuki elé, persze vigyázva, hogy róla se ragadjon rám egy csepp se ebből az izéből.
- Amúgyis, inkább hoztál volna virágot, ahogy a normális fiúk szokták ˇˇ - húztam fel az orrom, de nem volt igazi a neheztelés, s egy pillanatnál nem is tartott tovább. Elég volt csak ránézni: még így nyálkásan is helyes volt, habár… vizesen lehet még ennél is helyesebb lett volna Rolling Eyes El is néztem a szökőkút felé, eljátszadozva Yuuki felvetésével, majd úgy döntöttem, ha már „kitett” engem ilyesminek, énis viszonozom kicsit a szívességet. Persze szigorúan elméleti terepen maradva, erről azonban őneki még nem kellett tudnia, ugyebár xP
- Nem is rossz ötlet – bólogattam a lányra – Mit gondolsz, a lenti szökőkút, vagy az udvar végi folyó felel meg jobban a célnak? – kérdeztem töprengést tettetve, miközben azért felkészülten vártam az újabb rohamot, hogy ha kell, tudjak még hárítani pár próbát, mielőtt végleg megadom magam: tudtam úgyis, hogy sokáig nem fogom bírni. Alex ellen valahogy soha semmit nem bírtam sokáig. Főleg, ha az a közelségének hárításával járt együtt…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jún. 28, 2016 2:44 pm

- pff x3 Felőllem versenyezhetünk is. - Vette fel a kesztyűt önkénytelenül is. Ha harc akkor legyen fura sárga fogas csigaszem szedegetés *.* Aztán Hinari eldobta az ő csigaszemeit T.T ... - : o Neeeeehh >< Eldobtad őket :/ ... szegények ToT- Összeszedett párat, de mire odaért már több mint a fele elgurult. Le a lépcsőn, és még tovább o/ Szóval amíg és amennyit lehetett még megmentett. Majd megütötte a fülét a "normális" szó és elmosolyodott. Guggolva pillantott fel a lányra. - A "normális" fiúk nem olyan menők mint én X3 hentai -
Aztán hirtelen elhallgatott. Ezek ketten valamit tervelnek O.o Felállt, közben le-le potyogtak a kezéből az összeszedett golyócskák. Kiült rá az a kisfiús kinézet, amikor valamit nem szeretne. "Áhh csak nem teszitek meg ^^ ugye? o.O " Majd megváltozott az arckifejezése.... eszébe jutott valami...
- Az együtt fürdésben benne vagyok x) Sannin de x3 krhm és én leszek középen xD- Al... persze hogy nevet >.>

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Aug. 01, 2016 1:52 pm

- Szerintem a szökőkút jobb lenne. A folyóban halak is vannak és félő, hogy ettől a ragacstól még bajuk is esne. - Vigyorodtam el, már csupán azért is mert ezzel Onee-chan egyértelmű engedélyt adott arra, hogy Alexet erőszakkal bedobjuk a szökőkútba.
- Attól félek, hogy ezt nem te döntöd el, Alex-kun. - Ropogtattam meg az ujjaim aztán egy gyors menü előhívás és ár a kezembe is varázsoltam egy vaskos kötelet. Egyedül nem fogom tudni becibálni őt a kútba Hinari-chan pedig nem fog hozzányúlni így kell valami alternatíva.
- Kowabunga! - Vetődtem rá a fiúra és igyekeztem csomót kötni rá. Tökmindegy hova csak ne tudjon megszokni.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Hétf. Aug. 01, 2016 9:06 pm


Elnevettem magam a guggoló Alexen. Olyan egyszerűen hárította a mondatom, mintha meg se karcolta volna, én meg nem tudtam nem nevetni rajta. Leguggoltam mellé.
- Igaz is, ezekkel az üveggolyókkal nagyon menő vagy a kezeid között – ugrattam, ezen pillanat erejéig határozottan „üveggolyókként” referálva azokra a szemekre, hiszen utóbbi megfogalmazással valahogy… kevésbé lett volna gyermeki az összkép.  Én azonban szerettem a gyermeki Alexet is. Közben Yuuki is előállt a tervével, én pedig tettetett elégedettséggel szemléltem a kialakult párbeszédet, egészen addig, amíg a lány elő nem hívta a kötelet. Rossz emlékek kötődtek hozzá, és én nem… nem akartam Alexet így látni.
- Azzt hiszem erre azért nem lesz szükség – kaptam ki Yuuki kezéből a tárgyat, direkt megnyomva az első szót, bár nem mutatva feléjük semmit abból, ami a háttérben mozgatott. Vidám maradtam, elnézőn ingatva a fejem, de Yuuki helyett mégis inkább a fiút róttam le:
- Közös fürdőzés, mi? Szóval én már nem is vagyok elég neked ˇˇ Kis perverz – nyújtottam rá a nyelvem – Bár ha összenyálkáztok, kénytelen leszek én is fürdeni. Talán elmegyünk Yuukival egy kis éjszakai fürdőzésre a patakhoz, szigorúan fürdőruhában. De vigyázz ám, fiatalember, van észlelésem, és jaj lesz ha rajtakaplak!
- Még rosszabb is, mintha ledobnánk a szökőkútba – fordultam Yuukihoz, persze magam is mosolyogva. Az ilyesmihez már hideg van, ezt mindhárman tudtuk - és amúgyis: én inkább egy forró tea mellett üldögélnék most a kanapén, minthogy kimenjek a hátsó kertbe; és szerintem… ezzel nemcsak én voltam így.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kuradeel on Hétf. Okt. 03, 2016 9:37 pm

Hinari [T1] Nagy Bunkósbot
Yuuki [T1] Kidolgozott Bőrruha
Alex [T1] Bronz Cipő


;P

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.