[Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 02, 2014 7:50 pm

Résztvevők:
Vandok
Thunder
Cú Chulainn

A hirdetőtáblán van egy új küldetés kitűzve amit épp egy rasta hajú férfi tűzött ki oda. A táblán ez áll:
Bátor embereket keresek kik elbírnak bármivel és elhoznának nekem egy nagyon ritka növényt. Akit érdekel jöjjön Bobby drogériájába és mondja meg a pultosnak, hogy "a növényért jöttünk" a pultos tudni fogja! Természetesen a jutalom sem marad el
Feladat: Menjetek el a kezdetek városába és keressétek meg Bobby drogériáját onnan majd Bobby fog tovább vezetni titeket.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Hétf. Feb. 03, 2014 4:44 pm

Mostanában sokat gondolkoztam azon merre és hogyan tovább. Jobb ötlet híján visszatértem az első szintre, hogy előröl kezdhessek mindent ám jól tudom, hogy az itteni küldetések már nem adhatnak akkora jutalmat amivel kissé megmozdulna az exp sávom, de hát üsse kavics. Mostanában úgyis egyedül voltam a gondolatimmal így talán még jót is tehet ez a kis kimozdulás így hát amint a pixeleim ismét összerakódtam ezen a szinten amit ide teleportálódtam elindultam az egyik törzs helyemre. Legalábbis egy ideg az volt mert jó ideje nem jártam ezen a szinten. Amint megérkeztem kértem egy pofa sört és leültem a pult mellett lévő első asztalhoz. Szépen csendben iszogattam amikor megláttam, hogy egy rasta hajú titokzatos férfi a küldetés táblához igyekszik. Amint odaért egy papírost helyezett el rajta. Nyomban le is esett, hogy egy küldetést jött feladni. Gondolkozni kezdtem hogy odamenjek e egyáltalán és megnézzem milyen küldetésre kereshet embereket. Szépen lassacskán ürült a korsómból az italom és ahogy ez megtörtént szépen komótosan felkeltem a nyogodt helyemről és a korsómat a pulthoz vittem majd kifizettem az italomat is. Ekkor kezdtem kérdezgetni a pultost arról a rasta hajú férfiról ám ő maga se tudott túl sokat róla. Ő is csak annyit mint én, hogy most adott fel egy küldetést. Nos mivel hát úgysincs jobb dolgom meg hát ezért is jöttem ide, hogy küldetés vállaljak legalább legalább megnézem mik vannak azon a táblán. Elindultam a felkérésekhez. Meglehetősen könnyen odajut most az ember nem úgy mint kezdetben. Meglehetősen sok küldetést lehet még elfogadni ezen a szinten. volt időm bőven végigolvasni mindet ám egyik se volt az igaz majd akkor érkezhettem ahhoz a centihez amit az ismeretlen adott fel. túl sok infót nem tartalmazott, de egy próbát megér gondoltam magamban amikor elfogadtam a felkérést. Az infót követve elkezdetem felkeresni azt a drogériát melyről szó esett a kis üzenetben. Majd ráment egy fél délutánom amikor sikerült odaérnem. Egyenest a pultoshoz igyekeztem és elmondtam neki miért is vagyok itt.
- A növényért jöttem … legalábbis ez lehet a titkos jelszó vagy nem tudom - amint ezek a szavak elhagyták számat kíváncsian figyeltem mit fog válaszolni nekem.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Feb. 03, 2014 5:49 pm

Hiába vannak meg a szintek és a pontok a Kiképzőtiszttől, ez még nem az igazi. Se felszerelésem, se pénzem rá. Ezért egy ideje állok már a hirdetőtábla előtt, de semmi olyan küldetést nem találtam, ami felkeltette volna az érdeklődésem. Legyek akármilyen helyzetben, úgysem fogok olyat csinálni, ami unalmas. Nem az én stílusom. Farkasok gyilkolása, elveszett cica keresés...egyik sem tűnik túl nagy feladatnak. Ráadásul egyedül. Még inkább nem szeretném. Körbenézek, de senki más nem keres most küldetést. Kezd kihalni a város, mindenki felsőbb szintekre megy. Nem baj, jó nekem itt még egy picit, csak találjak valami érdekest. Ekkor odajön egy rasta hajú férfi és felrak egy hirdetést. Ahogy jött már el is tűnt. Furának tűnt, nem sok embert láttam ilyen frizurával itt. Mindenesetre elolvasom mit rakott ki.

"Bátor embereket keresek kik elbírnak bármivel és elhoznának nekem egy nagyon ritka növényt. Akit érdekel jöjjön Bobby drogériájába és mondja meg a pultosnak, hogy "a növényért jöttünk" a pultos tudni fogja! Természetesen a jutalom sem marad el"

Na, ez már tetszik. „Emberek”. Tehát több ember kell. Akkor annyira könnyű sem lehet. Csak tudnám merre ez a drogéria. Alig maradt már a napból, éjszaka gondolom zárva. Ha pedig nem sietek, holnapra lehet már meg sem lesz a küldetés. Irány az üzlet. Aki az utamba kerül megkérdezem, így elég gyorsan megtalálom. Semmi extra nincs benne kívülről. Mint egy sima üzlet. Ideje bemenni. Kopogtatok és belépek. Csak egy ember van bent, gondolom ő az eladó. A pult háta mögött áll, ez még jobban igazolja a hitemet. Odalépek hozzá.
-Helló! A növényért jöttem.-mondom kellően titokzatos hanglejtéssel.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Vandok on Kedd Feb. 04, 2014 7:38 pm

A Missionál partról indultam el sétálni vén Monró Rasta drogériájába. Bármennyire is szép volt az idő sötétlett és a Missionálnál 8 balos 2 jobbos és 6 középi útelágazás van mind két irányba. Elindultam balra a második elágazásba ahol egy zsákutca van. Ez a zsákutca két le nem festett fal között található . A két panel között egy dróttal elvont terület van ami azért van így megoldva mert a túlsó végén kutyák vannak elzárva. Ha ott lefordulunk balra akkor egy fekete ajtó mögött találjuk a drogériát ahová én is tartottam. Kértem egy italt majd Monró Rasta aki igazából is rasta, kitett a hirdetőtáblára egy cédulát. Azt mondtam:
- Ez az! pont nekem való!
Majd.. elkezdtem a pult felé közeledni és elmosolyodtam. Kifizettem az italomat és léptem tovább. Hajnali ötkor elindultam, hogy tud-e valaki valamit erről a küldetésről. Megnéztem kihez kéne fordulni aki ezt egyáltalán kikészítette ezt a szórólapot. remélni és hinni akartam, hogy megcsinálom a küldetést mert kellenek a pontok és a felszerelés.
- Nagyon szeretnék nyerni. Megszerezni a ritka növényt de úgy elég nehéz, hogy nincs honnan elkezdeni az egész küldetést.
- Ahj Vandok megint mibe keverted magad?!.
Mondogattam magamnak és közben nagyokat sóhajtottam. Elmentem az Emerikenerdőbe és ha nem tévedek el akkor a pusztára kéne, hogy kijussak.
Átjutottam az erdőn és délre ki is jutottam a pusztára. 40 fok lehetett akkor volt az egész napnak a legmelegebb pontja és meglepetésemre Monró Rasta járkált arra és észre vette a cetlit a kezemben. Azt meglátva elvezetett egy titkos helyre odamentem a pultoshoz és azt mondtam:
-A növényért jöttem.
Ekkor megmutattam a lapot ami miatt én is idejutottam, hogy ezt el is olvassa.


A hozzászólást Vandok összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 07, 2014 8:24 pm-kor.
avatar
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Csüt. Feb. 06, 2014 5:24 pm

Vandok ki marad még 3 napja van 500 szóval pótolhat.

Nektek pedig a további sztori:

A pultos elfogadta a jelszót de Thunder ért ki elsőnek és mivel 1 ember nem elég ezért adott Thundernek egy sört majd azt mondta neki, hogy várjon egy kicsit. Majd megérkezett Cú őt is várakozásra kérte de már elég sok idő eltelt és senki nem jött. A pultos bemegy egy ajtón mikor kinyitja az ajtót hangos reggea zene szól és színes fények láthatók bent. Pár percet kell várnotok és ismét nyílik az ajtó. Már nem hallatszik zene de a fényeket még mindig lehetett látni. Az ajtóból a pultos jön elő először aztán pedig egy fenékig érő raszta hajú hippie uraság. Odalép hozzátok és bemutatkozik.
-Csáó! Én Bobby vagyok! Szóval ti lennétek a jelentkezők? Értem...
Majd átküld nektek egy térképet. A térképen nem látható semmi csak néhány vörös pont de utak és egyéb más nem.
-Nem is húznám tovább a szót a piros pontok a növényeket jelzi amit össze kell szednetek. El is mondanám akkor részletesen a feladatot. Az erdőbe kell elmennetek de mivel ezt én is bármikor megtenném van benne egy kis csavar amiért én nem merek elmenni. Az erdő egy nagyon veszélyes hely, rengeteg mob van és ami még érdekesebb, hogy trükkös kis erdő tele van csapdával és illúzióval na meg sok trükkel. Mint ha csak egy bűvész alkotta volna... Ha elhoztok nekem 15 növényt akkor meg kapjátok a jutalmatokat!
Majd egy üzenetet küldött valakinek és így folytatta.
-Hívtam egy járművet míg ideér addig hozok nektek egy képet a növényről, hogy jobban felismerhessétek!

Odaadja a képeket és hamarosan meg is jön az ígért jármű. Egy fura színes autó jött ami kicsit lepukkant volt de a célnak megfelelő lehet.
-Itt is a jármű menjenek üljenek be a kocsis elviszi önöket az erdőbe onnantól a térképre hagyatkozhatnak.
Miután az autóba száltatok 1 órás út után a sofőr szól, hogy megérkeztetek. Kiszálltok és mindenütt erdő vesz titeket körbe és az erdőbe 4 út van. Az egyik a visszavezető út a másik három pedig mind különféle. A bal oldali út egy kacskaringós út és úgy tűnik mintha teljesen más irányba vezetne az út mint a térképen kijelölt hely. A középső út a legésszerübbnek tűnő út teljesen egyenesnek tűnik és pont arra vezet mint amerre kéne. A harmadik út a jobb oldalatokon helyezkedik el bár az nem olyan összevissza mint a bal oldali mégis az is más irányban helyezkedik el mint amerre a növények vannak és ráadásul sokkal sötétebbnek és veszedelmesebbnek tűnik.

Küldetés innentől kezdődik igazán döntsétek el merre indultok el! Még mindig 250szó és 3nap a limit 2014.02.09 éjfélig lehet írni! Sok Sikert!

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Csüt. Feb. 06, 2014 6:05 pm

- Nekem nem jár sör?-vetem oda felháborodottan, miután végigmérem a mellettem lévő játékost. Nem szólok hozzám, kezdje ő, ha akar valamit. Én nem akarok. Bár a söre jólesni. Ha jól sejtem összekel majd dolgoznunk, nem kellene beszólnom neki. Majd az idő eldönti. Mikor kinyílik az ajtó belátok és nagyon úgy tűnik, jó buli van bent. És engem nem hívtak. A végén még megsértődök. Berúgni se lenne jó ötlet a küldetés előtt ami azt illeti. Bár még nem próbáltam, ebben a játékban lehet e egyáltalán...lesz még rá időm szerintem. Nyílik az ajtó, és végre itt van az is aki a küldetésünket adja gondolom. A főtérre is ő rakta ki, legalábbis hasonlított rá. Ő is raszta volt, meg ez is. Köszön, illik nekem is.
- Szevasz...Lancer. –megnézem az átküldött térképet. Mit is mondjak...sokatmondó – Legalább nem lesz unalmas, főleg ha ilyen trükkös is, mint amilyennek mondod.  
Legalább felismerhetőnek tűnik. Meglesz főnök.
–mutatom neki a hüvelykujjamat miután megláttam a képet és reagáltam is rá.

Megjött a kocsi, beszállok a másikkal együtt, de nem szólok hozzá egész idő alatt. Minek? Unalmas az út, de akkor sem fogom ezzel elütni az időt. Inkább pihenek kicsit, már amennyire tudok az ilyen fapados járműven.  Kiszállok és szétnézek. Ehe, ez még útvesztőnek is elmegy. Három erdőbe vezető út van, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy csak egy a helyes. Azt mondták trükkös az erdő, tehát logikusan végiggondolva arra kellene menni, amerre nem kellene. Aha...biztos. A lényeg hogy a középső utat nem fogom választani. Talán ideje szólni a partneremhez?
- Én nem választanám a középsőt. Váljunk szét, vagy velem jönnél? –kérdezem tőle, mondom rezzenéstelen arccal, mélyen a szemébe nézve, készen arra, hogy elinduljak jobb felé, ami a legveszedelmesebbnek tűnik. Engem nem fog megijeszteni, lehet ez is a trükk része.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 09, 2014 10:52 am

Na itt van Vandok-nak a pótlás:
Amikor beérsz már csak kevesen vannak a drogériában... Elmondod a jelszót és a pultos elfogadja majd ezt mondja:
-Elkésett de várjon egy kicsit mindjárt szólok Bobby-nak ő majd elmondja mi lesz a sorsod...
Majd gyorsan kihívta a főnököt Bobby-t és egyből a lényegre tért...
-Nagyon jó... .Miért késett? Na mind egy hívok egy másik kocsit majd a srácok adnak neked útbaigazítást....
Eljön érted az autó és elvisz a helyre amit már fentebb leírtam és a srácok még ott vannak.

||Feladat: Beszéld meg velük, hogy milyen irányba mentek és kérdezd meg tőlük mi is a feladat mivel Bobby nem mondott neked semmit...||

Thunder-re és Vandok-ra este 23:59-ig várok legkésőbb utána megy tovább!

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Vandok on Vas. Feb. 09, 2014 8:51 pm

A pultos kihívta Bobby-t '5 percet vártam vagy is viszonylag keveset míg a kocsi ideért. Átmentünk az erdőn és számomra gyorsan odaértünk de, persze viszonyítás kérdése. Nem adtak különösebb útbaigazítást ( megint ) így elindultam és a két fiú Cú és Thunder ott álltak a 4 útvonalnál. Különböző hosszúságú utaknak tűntek és meg kellett találni a helyes irányt. Elkezdtem nézni a térképet,az út hosszúságát és minden apró eltéréseit egymás között.
nem tudtam, hogy a srácok hány perce vagy akár órája itt állnak. Megkérdeztem, hogy milyen rég ücsörögnek itt de nem mondtak semmit. Nem tudom, hogy nem hallottak vagy csak nagyon koncentráltak de az is lehet, hogy nem érdekelte őket. Na, de el indultam jobbra ahogy hallottam Cú-tól.
Mivel Cú dobta fel ezt a témát és én mondtam, hogy:
- Jó, én biztos, hogy arra fogok menni mivel nincs különösebb ötletem és javaslatom, hogy merre kéne menni. Hosszasan elgondolkodtam, hogy mi van ha balra mennénk.? Erre Thunderre néztem mivel eddig nem nagyon volt érdekelt a dologban. Aztán mondtam, hogy szerintem azért lenne az a legjobb mivel nem abba az irányba néz mint amerre a növények vannak de, kacskaringós az út így lehet, hogy pontosan abba az irányba fog fordulni.
- Elgondolkodtató nem igaz?
- Pffúú nehezebb mint gondoltam.
Mondtam, és vártam, hogy a többiek reagáljanak. Megkérdeztem tőlük, hogy: -Ha Cú mondta, hogy jobbra, én balra, Thunder pedig nem szolt semmit így legyen középső út, akkor miért nem megyünk ezeken az utakon külön-külön?!. Szóval befordultam balra és készültem a válaszukra és az indulásra.
avatar
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Feb. 10, 2014 12:14 am

Thunder kimarad 3napja van még 500szóval. A sztori tovább:

Jobbra indultatok el a látszolag legrosszabb úton. Sötét volt a fákról indák lógtak le. Mindenféle furcsa zajt hallottok és pár perc séta után egy szakadékhoz értek. A szakadék túl oldalán egy fényes tárgyat láttok. Ezen kivül egy másik űt van amivel talán megtudjátok kerülni a szakadékot.

feladat: Találjátok ki, hogy haladtok tovább!

ismét 3nap

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Hétf. Feb. 10, 2014 3:12 pm

A pultos elfogadta tőlem a jelszót ám kicsit nyugalomra intett. Elmondta, hogy várjak még egy kicsit hátha jelentkezik még valaki mivel úgy fest a dolog, hogy én értem ide legelsőnek. -Jól van várok egy kicsit - mondtam majd leültem egy asztalhoz és a pultos hozott egy korsó itókát melyet még ki se kellett fizessek. Amolyan a cég ajándéka lehet, hogy ilyen hamar eljöttem, de nagyon nem is érdekelt ha már ingyen van, így hát gyorsan bele is kortyoltam. ~ Hmmm ...sör …. és pont olyan hideg amilyennek lennie kell ~ mondtam magamban amikor egy újabb alak bukkant fel és a növény után érdeklődött. Tekintettel arra, hogy melyik szinten is vagyok és az érdeklődő felszerelésére pillantva arra a következtetésre jutottam, hogy még nem nagyon merészkedett ki erről a szintről. ~ Lehetséges volna, hogy léteznek még első szintű játékosok? ~ tettem fel magamnak a kérdést mikor megpillantottam közelebbről az érdeklődőt. Majd nemsokkal ez után a pultos a mögötte lévő ajtón bement és jó ideig nem bukkant fel. Ám egyik pillanatban ismét nyílik az ajtó és visszajött a pultos fószer de nem egyedül. Egy rasta hajú csávó is vele jött aki bemutatkozott nekünk és küldött egy térképet, hogy merre találjuk azt a bizonyos növényt. Majd elmondott pár infót amit úgy érzett, hogy meg kell osztania velük és lehetett látni, hogy ezután lehívta a menüjét és egy gyors üzenetet küldött valakinek. Kezünkbe nyomott egy-egy képet, hogy hogyan néz ki az a növény melyet fel kell keresnünk és ekkor már tudni is lehetett, hogy miért küldött üzenetet valakinek. ~ Hívott egy járművet ami a célpont közelébe visz. Legalább nem kell annyit gyalogolni ~ mondogattam magamban majd szépen elfogyasztottam a maradék sörömet és beszálltam a járműbe. Röpke egy órás út volt, de még így is hamarabb értük ide mintha gyalogolnánk. Kiszálltam majd körbenéztem mit hol merre miként és hasonlók. Egyből leesett a négy lehetséges út kiválasztása, de ebből csak három a lehetséges jövőbeli továbbhaladásunk, mivel az egyiken ugyebár idejöttünk. Ahogy nézegettem a lehetséges útvonalat egy közeledő jármű hangjára lettem figyelmes. A sejtésem beigazolódott. Tényleg egy jármű. Úgy fest valaki elkésett és utánunk küldték.
- Én amondó vagyok, hogy térképezzük fel az utakat. Valljunk szét majd úgy tíz vagy inkább tizenöt perc múlva jöjjünk vissza és mondjuk el mit láttunk. Abban az esetben, ha valaki nem jelenne meg akkor azt kell feltételeznünk, hogy bajban van. Nem nagyon ismerlek titeket és még kevésbé tudom mire vagytok képesek, de csak egymásra számíthatunk. Szóval aki nem jelenik meg időben nyomban utána, hátha meg tudja még valaki menteni a másikat. Mint mondtam nem ismerlek titeket így egymásra lettünk utalva ebben az erdőben. És így utólag nem árt észben tartani amit a fogadós mondott nekünk. - majd a harci öltözékemet vagyis az itemjeimet magamra varázsoltam.
Gyorsan a társaim feje fölé tekintek, de úgy, hogy ne vegyék észre, hiszen csak a nevükre vagyok kíváncsi. - Nos Vandok neked is elmondott mindent az a rasta hajú csávó? - kérdeztem meg a későt és ha nemmel felelt akkor tájékoztattam a fejleményekről..
Amint sikerült megbeszélni ki merre megy figyelmeztettem őket még egyszer az információkra és arra, hogy a kérdéses időben jelenjenek meg itt. - Nos akkor én megyek balra - szóltam majd el is indultam a kiszemelt útvonalon. ~ Ha mégse ez lenne majd úgy is visszafordulok és megbeszéljük merre tovább. ~

// Sorry a késés miatt Sad //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Kedd Feb. 11, 2014 6:02 pm

// Kicsit összekeveredett ez így, remélem jól viszem azért a cselekményt.//

-Előbb lépjünk partyba, úgy látjuk egymás életpontjait. Ezen kívül egyetértek az ötlettel, remélem nem nyíratjátok ki magatokat. Sok szerencsét!-mondom és már távolodom is tőlük.

A megegyezés alapján elindultam a jobb oldali úton. Hát nem ide fogok jönni nászútra az biztos, mindenhol csúszómászók vannak és fura hangok szűrődnek át a fák között. A csapattársaim útja is ilyen lehet? Fiatalnak nézett ki az a lány, remélem nem fog megijedni, ha a másik út is ilyen. A fiút nem féltem, védje meg magát. Sehol egy olyan növény eddig amilyen kellene, nem is jelzi a közelemben a térkép. Azért nyitva tartom a szemem, biztos ami biztos alapon. Egyenlőre a csapattársaim HP-ja is rendben van. Viszont itt egy szakadék, túlságosan széles ahhoz, hogy átugorjam és hidat sem látok. Eléggé mély, megérezném ha beleesnék. Muszáj megkerülni, vagy más utat választani. Még jobban érdekel vajon mi csilloghat a másik oldalán. Tehát keresnem kell egy átjutási lehetőséget. Megkerülni megtudnám, de elfog tartani egy ideig. Úgy döntök, hogy ezt itt hagyom, a 15 perc úgyis letelik lassan és csak aggódnának...ha ugyan aggódnának. De a megbeszéltekhez tartom magam és visszaindulok, majd ha ők sem találtak érdekesebbet visszajövünk ide, vagy akár magam is, az a csillogó dolog felkeltette az érdeklődésemet. Visszagyalogolok a sötét úton, ami mintha sötétebb lett volna, mint idefelé. Eltelt az idő, jön az este, sietnünk kell a növénygyűjtögetéssel, nem lenne szerencsés itt maradni éjszakára. Remélem azért jól meg is fizeti az a raszta csávó. Ezen elmélkedve visszaérek a kiinduló ponthoz, megvárom ameddig a többiek is visszatérnek, meghallgatom a mondandójukat és elmondom a szakadékot is. Ha ők megtalálták a növényt javaslom menjünk arra, ha nem akkor pedig a szakadékhoz. Közben figyelem az életcsíkjukat is, ha pedig 15 perc múlva sem érnek vissza, elkezdem a keresést Vandokkal.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Szer. Feb. 12, 2014 4:05 pm

||Thunder mivel késtem neked a történettel így mindenkinek meghosszabítom az írást tehát 15-ig írhat mindenki! Sok sikert! ||
Thunder neked a sztorid:

Nem tartottál a többiekkel és egy teljesen más irányba indultál. Úgy gondoltad, hogy ez így jobb lesz. Elindultál az úton de észre sem vetted, hogy a fákból falak lettek és nem is egy erdőben kötöttél ki hanem egy labirintusban. Majd mikor felemeled a fejed rájössz és ismét egy elágazásban kötsz ki. Balra nézel rögtön egy kis szobát látsz melyben egy arany színű láda van, viszont pár méterrel előtted még két irányban út lehetőség van jobbra is és balra is.
Feladat: Döntsd el mit csinálsz: Megnézed a ládát vagy jobbra mész vagy balra vagy inkább visszamész és megpróbálod utolérni a többieket.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Vandok on Pént. Feb. 14, 2014 9:41 pm

Cú beleegyezett az ötletembe. Elindultam balra és megpillantottam egy zöld növényt. Azt mondtam:
- Há ez túl egyszerű volt!
Megfogtam és egyből le is zsibbadt a kezem. Vörös lett és feldagadt. Azt hittem ott helyben el is ájulok úgy nézett ki az egész. Azt mondtam:
- Te jó Isten!
Persze, először felsikított úgy, hogy beremegett az egész erdő. Gondolom Thunder és Cú is meghallhatták. Visszasétáltam, hogy a 15 percen belül legyek. Pár percen belül már sokkal kisebb volt a kezem. Erre, hirtelen megpillantok egy akkora csótányt, hogy egy pillanatra megállt a szívem. Megint sikítottam és ekkor már madarakat is hallottam elrepülni a fejem felett ijedten. Lassan kiértem és a távolból már láttam Cút és reménykedtem nem hallotta amit leműveltem. Viszont ekkorra már kibuggyant a könnyem de az már egy jó nagy krokodil könny volt és e-pillanatban kifehérlett a kezem. Thunder se volt sehol és persze Bobby sem.
- Mondjuk ennyi balszerencse után már számíthattam volna rá.
Mondtam magamban és vártam mint a sült galamb. Szinte már a hideg rázott ki, hogy ne ez az út legyen a legjobb 3+1 közül. Thundert viszont sehol sem láttam és ez eléggé aggasztott. Mert ő is tudja, hogy vissza kell érnie és mindjárt letelik a 15 perc. Remélem 3-ból 3-an térünk vissza a küldetésből.
- Mondjuk, miért ne térnénk vissza? Hisz eddig csak én nekem kéne súlyosan orvoshoz fordulnom ami itt az erdő közepén nincs.!?
Fárasztónap volt ez a mai de megy a nap, száll az idő a növény nem szalad sehová én viszont igen mert hulla vagyok úgy, hogy megvárom a fiúkat és aztán remélhetőleg szia és kész.
avatar
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Szomb. Feb. 15, 2014 8:25 pm

Úgy fest mind a hárman más és más útvonalon indultunk el. Én középen a többiek pedig nagyon nem érdekeltek merre haladtak. Talán visszajönnek a megbeszélt időre, amit kitaláltam és majd az információk alapján talán jutunk majd valamire az útvonallal kapcsolatban. Ahogy haladtam a kiszemelt útvonalamon, lépten, nyomon figyeltem nem e van erre felé is olyan növény melyért küldtek minket és akkor nem kellene olyan messze menni. Sajnálatos módon nem láttam semmi hasonlót ám hírtelen síri csend lett körülöttem és egy labirintus bejáratát pillantottam meg. Kezemet a nekem jobb oldali falra tettem és elindultam befelé. Időm még rengeteg volt, amit felhasználhattam. A kezemet semmi esetre se vettem le a falról nehogy eltévedjek odabenn. Egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy egy elágazáshoz értem. Balra egy szobát pillantottam, meg amiben valami csillogott, ami feltehetően egy ládikó vagy hasonló lehet. Erre csak azért következtetek mivel játszottam már pár hasonló játékkal ám az is igaz, hogy általában itt csapda szokott lenni. Egyelőre nem megyek be, hanem visszafordulok a többiek irányába. Majd megpróbálok velük egy kis megállapodásra jutni, de legalább elmondhatom, hogy amerre mentem továbbágazik az út. Kezemet nem vettem le a falról így mindenképp visszajuthatok a többiekhez, hacsak nem olyan labirintus ez ami folyamatosan változik, bár remélem nem ilyenbe sétáltam be. Lépteimet kicsit gyorsabbra vettem, hogy időben visszaérjek a többiekhez. Amikor visszaértem láttam mind a kettejüket ám mintha nem lettek volna abban biztos, hogy visszajönnék értük.
- Nos van egy jó és egy rossz hírem. A jó hír az, hogy amerre mentem van tovább út ám a rossz az, hogy ehhez egy labirintusba be kell mennünk. Illetve ez igen kényes téma mivel ameddig eljutottam ott volt egy szoba benn egy ládával, de nem mentem be. Szerintem túl egyértelmű csapda. De ha úgy döntetek, hogy meg kéne, kaparintani annak a tartalmát egy próbát tehetünk feltéve, ha biztonságosan ki juthatunk onnan, viszont javaslom csak egy személy mennyen be majd oda. Ez én lennék egyértelműen mivel én találtam rá arra a valamire, de ha meg tudom szerezni, akkor megosztanám veletek a ládikó tartalmát, de a biztonság érdekében legyetek résen hátha segítségségre lesz szükségem. Szóval röviden és tömören amerre mentem van tovább út kettő is illetve ez a láda a szobában – majd elhallgattam és figyeltem a reakciójukat a mondandómra illetve vártam a többiek mire jutottak.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 16, 2014 10:39 am

Remek egyre inkább estek szét, viszont én is most késtem de még mindíg Vandoknak hibás . Három nap az három nap nem vacakolunk 19-ig pótolhatnak Thunder, Cú nektek pedig csempészek be egy kis izgalmat.
Sztorid Thunder:
Két kobold harcos jön felétek és bár harcra készültök ők nem. Megállítanak és azt kérdezik tőletek, hogy nem-e láttatok a környéken egy arany színű ládát mert értékes kincsek vannak benne. Bizonyára arról a ládáról van szó amiről Thunder beszélt. A kobold harcosnak aki veletek beszélt egy aranykulcs van a nyakában bizonyára csak azzal lehet kinyitni a ládát.
Kobold harcosok fejenkénti statja : HP:10|F:4|E:3|K:2|GY:3|S:1|P:5|
Feladat: Van pár lehetőségetek az egyik az, hogy elmondod nekik hol láttad a ládát. A másik, hogy megpróbálsz velük elbánni (kockázós). A harmadik, hogy szóval tartod őket és megvárod míg a társaid odaérnek. Az utolsó pedig az, hogy fére vezeted őket de akkor ha a koboldok visszatalálnak biztosan megölnek. Döntsétek el mit tesztek, beszéljétek meg és hajtsátok végre! Sok sikert kívánok.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Kedd Feb. 18, 2014 4:20 pm

Szépen lassan elindultam visszafelé a találkozóhelyre ahonnan korábban elválltunk. Ahogy korábban haladtam előre nézegettem van, e valamerre olyan növény melyet be kellene gyűjteni és ezt a visszafelé tartó úton is megtettem, de mind hiába. Sajnos nem akadt meg a szemem egy olyan növényen se. Már kezdetem feladni a keresést, amikor a távolban két alakot pillantottam, meg amiből arra következtettem, hogy az újdonsült társaim lesznek azok. Ahogy közeledtem egyre jobban kivehető volt, hogy bizony nem erről van szó és nem ők azok. Szépen lassan kardomra csúsztattam kezemet és úgy sétáltam lassan közelebb és közelebb a két ismeretlenhez. Amikor már rendesen látótávolságba kerültek és ki tudtam venni rendesen alakjukat láttam, hogy ezek valami koboldok lehetnek. Elindultak felém és megállítottak úgy hogy még a fegyverem se tudtam előrántani, de szerencsémre nem tűnnek ellenfélnek. Egy láda után érdeklődtek.
- Egy láda? Hmm….. – estem kicsit gondolkodóba, hogy láthattam e egy olyan ládát amiről beszéltek. Az igazat megvallva nem az a feladatom, hogy a ládával foglalkozzak, hanem a növény beszerzése szóval elmondom nekik mit láttam.
- Láttam egy hasonló kinézetű ládát korábban, de nem tudom, pontosan azt keresitek e, de ha ezen az úton haladtok tovább – mutatok arra amerre én is mentem – akkor minden bizonnyal meglelitek majd. Remélem, sikerrel jártok. – majd remélhetőleg békén hagynak és továbbállhatok és várhatok a társaimra, hogy időben megérkezzenek a találkapontra.  Lassan letelik a kitűzött idő ám éppen időben betoppannak mind a ketten és ekkor mondom el nekik, hogy amerre én mentem van tovább két út.
- Nos, akkor kezdem én, hogy mit láttam. Lényegében eljutottam egy kereszteződéshez, mint amilyen itt van, előttünk ám onnan csak további két út vezet tovább. És ti mit láttatok vagy találatok? - majd vártam mit fognak a többiek cselekedni.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Kedd Feb. 18, 2014 9:53 pm

Útközben kiszúrtam három alakot a távolból. Ez egyel több mint amennyien indultunk, ha mindenki vissza is tért. Érdekes...Mikor közel érek, látom a „csapattárs” fiút, Thundert és még két goblin harcost. Nem harcolnak, lehetséges, hogy értelmes fajtából származnak? Odafele úton lassítottam és pont hallottam azt amit beszélnek. Ááá, ezt elbaltázta. Inkább lekellet győzni őket, vagy valahogy átverni. Esetleg feltartani addig ameddig megérkezünk. Miénk lehetett volna a kincs...De így...na mindegy. Mire teljesen odaérek Thunderhez, a goblinok már eltűntek. Végighallgatom amit mond és elmondom a magamét.

- Mesélsz még arról a ládáról? Lehet mi is megszerezhetünk belőle valami értékes cuccot...Én egy szakadékot találtam a másik oldalán csillogó tárggyal. Nem volt irányába növény a térkép szerint sem. A kereszteződéshez csak együtt menjünk, azt ajánlom, nem lenne jó elveszíteni egymást és meghalni. Főleg nem azt a Vandokot vagy kit. Van egy ötletem...kövessük a koboldokat és nézzük meg mit szereznek a ládából. Ha esetleg csapdába botlanak, máris felderítették nekünk, gyalogként. Csak Vandokkal van egy kis, nem fogja tudni hol vagyunk és bepánikolhat. Maradsz és nézem a koboldokat, vagy egyáltalán nem tetszik az ötlet?-várom a válaszát és körbenézek. Vandoknak nyomát sem látom, de az életpontjai sértetlenek. Szerencsére. Nem sokára utána megyek, ha nem jön. Közben megnézem a lándzsámat. Kezdőnek tűnik, az is. Remélem ezután a küldetés után letudom cserélni valami jobb és impozánsabbra. Meg a páncélom...meg az összes többi felszerelésemet. Közben egyre sötétebb van, lassan utolér minket, az meg nem lenne túl szerencsés. A határidőt sem mondta meg a küldetésadó, de gondolom nem több a mai napnál.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Szer. Feb. 19, 2014 6:48 pm

Nem várok tovább! Vandok ki lett zárva de egy fedősztori nektek:
Éppen álltok és beszélgettek amikor hirtelen egy üzenetet kaptok teljesen egyszerre.

Mikor elolvassátok az üzenetet Vandok kilépett a party-ból.

A feladatotok:
Ketten maradtatok de nem adhatjátok fel! Döntsétek el merre indultok és most már együtt menjetek! A további utasításokat azután, hogy elindultatok.
u.i: Még mindig mehettek balra,jobbra és középre is.

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Szomb. Feb. 22, 2014 1:45 pm

Miközben ecsetelem a dolgokat Thundernek, üzenetem jött. Megnéztem, Vandoktól, amelyben elmondja, hogy haza megy mert eltévedt. Szegény kislány, nem neki való volt még egy ilyen erdő. Sem ezek a csúnya csúszómászók. De legalább már semmi nem áll a tervem útjába, ezt közlöm Thunderrel is.

-Na, most, hogy Vandok sincs itt, tényleg mehetünk a koboldok után. Szerintem amúgy is a labirintust kellene választani, szóval az utunk odavezetne. Csak akkor gyorsabbnak kellene lennünk, mert ezek a koboldok kifosztják a ládát, mi meg hoppon maradunk. Ha mégsem jön be a tervem, még mindig választhatjuk a középső utat, bár már bőven éjszaka lesz. Neked nem mondott semmit a kocsmáros arról, hogy meddig kell leszállítani neki a növényeket? Mert nekem nem.

Mondandómat elmondván és kérdéseimet feltévén várom a válaszát, de jó lenne már döntésre jutni az ügyben, mert eléggé unalmas itt állni ami azt illeti. Egyre hűvösebb van, ahogyan száll le az éjszaka, én inkább egy meleg ágyban képzelném most el magam inkább, mint egy erdő közepén, egy idegen fiúval és sok-sok begyűjtésre váró növénnyel. De a pénz az úr itt is, kint is sok dolgot megtettem érte, itt is kell az életben maradáshoz. Vagyis pont ahhoz nem, de ahhoz, hogy ne érezzem azt az eljövendő időben, hogy épp éhen halok, na ahhoz kell. Valamint fejlődni is szeretnék. Kijutni a bossokhoz meg ilyesmi, még ha nem is sok esélyem van rá. Céhet is kellene találnom. Lehetőleg olyat, ami passzol az elveimhez. Nem holmi jófiúk bandáját. Még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy olyan céhbe kerüljek. ._.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Vas. Feb. 23, 2014 8:26 pm

Amint elmondtam társamnak, hogy én személy szerint mit láttam és tapasztaltam azon az úton merre haladtam ő maga is elmondta mit látott. elmosása szerint egy szakadékhoz ért, aminek a túloldalán valami csillogó tárgyat látott. ~Lehet a lánnyal is hasonló történhetett, ha már én is láttam valami értékeset, de engem nagyon nem hozott lázba ~ mondtam magamban, ahogy tovább hallgattam a társamat. Ekkor kaptam egy üzenetet a lánytól, aki elkésett korábban és úgy küldték utánunk. Sajnos eltévedt bár nem is tudom hogyan hisz a mapon láthatta volna, merre kell visszajönnie hozzánk. No, mindegy is… kicsit szerencsétlen leányzó, de megesik az ilyen. Lehet, majd később felkeresem a küldetés után, bár még nem biztos.
-Nocsak, nocsak… hallgatózunk és kémkedünk mások után? Nem szép dolog ez és ezt nem szeretem. ha már hallgatóztál, akkor nincs mit mondanom a ládáról. Láttam otthagytam és kész. Nem az a feladatom, hogy a ládát szerezzem, és ha jól sejtem neked se vagy tévednék? Elsődleges feladatunk a növények minden más érdektelen. Nem érdekel hányas szinten vagy és a többi. Előbb a felkérés minden más csak utána jöhet, szóval megyünk és összeszedjük, a növényeket utána meg azt csinálunk, amit akarunk, csak legyenek meg. Szerintem jobb lesz, ha velem tartasz és ígérem, ha ezzel a gyűjtögetéssel végeztünk, akkor megnézzük, a ládát feltéve a koboldok nem tudják megszerezni. Bocs, de nekem fontosabb a felkérés, mint az hogy valami láda miatt kockáztassam, magam legyen abban bármilyen erős felszerelés. Szóval akkor irány arra merre voltam. Jah és így utólag honnan tudod, hogy erre egy labirintus van? ezt még a koboldoknak sem mondtam. Egyébként nem emlékszek arra, hogy ki lenne, tűzve egy időpont mire kell leszállítani a növényeket, de mimnél előbb annál jobb szerintem - fejeztem be ezzel a mondandómat és mutattam az utat egészen addig amerre jártam. Az út közben azon gondolkoztam vajon jól van e a leányzó mert nem szeretném ha a nevemhez fűződne a halála. Remélem tényleg el tudott teleportálni, hiszen ki tudja, a koboldokon kívül mik mászkálnak ebben az erdőben.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Feb. 23, 2014 10:18 pm

Köszönöm Thunder, hogy úgy tettél ahogy megbeszéltük!
szóval a sztori.:
Visszamentek oda ahol Thunder volt. Meglepetésetekre a látvány ugyan az:
Egy elágazás és az aranyszínű láda. Az elágazás egyforma a láda aranyszínű rajta egy arany lakattal.
Feladat:
Döntsétek el mit csináltok. Balra mentek Jobbra mentek vagy a ládához és, hogy a ládával mit kezdtek.
Csak, hogy értelmes keretek között tevékenykedjetek a ládával:
-1., Megpróbáljátok leverni róla a lakatot.
-2., Az ajtón lévő ezüst kulcsal megpróbáljátok kinyitni.
-3., Elteszitek interyorba a ládát és küldetés végén megpróbáljátok kinyitni.
Hogy még jobban megdolgoztassalak titeket írok pár szót a ládáról és környezetéről:
Egy félméteres falvastagságú acéldoboz, sehogy nem lehet rajta bejutni csakis az ajtón. Az ajtófélfán van egy ezüst kulcs felakasztva. Bent egy kissebb aranyláda látható és alatta valami pirosas dolog lóg ki, mintha szőnyeg vagy ehez hasonló lenne. Valami díszítő elem de bármi más is lehet. Fent a plafonon közvetlenül a láda felett van egy szintén piros lámpa de nem ég.

Több infót nem adok döntsétek el mit csináltok

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Feb. 24, 2014 4:20 pm

Miközben beszélgetünk Thunderrel elindulunk arrafelé amerre ő ment korábban.

-Hallgatolózás? Úgy beszéltetek, hogy az egész erdőt felvertétek, legalábbis nagyjából az egészet hallottam, mire ideértem, hallgatózás nélkül is. –na jó, talán kicsit lelassítottam a lépteimet amikor meghallottam, hogy beszélnek, de nem annyira, hogy hallgatózásnak nevezzem- Honnan tudod, lehet még a ládába is növényeket dugtak. ._. Trükkösnek mondták ezt az egészet. De legyen – mennyire utálom amikor másnak kell igazat adnom...de most elkerülhetetlen volt, nem akarok sem egyedül bolyongani itt, sem egyedül megpróbálni felnyitni azt a ládát, ami telelehet csapdával. Ráadásul a fiú jóvel erősebbnek néz ki nálam. Ideje előhozni a kedvesebb énemet, ha normális beszélgetünk, talán nem lesz olyan unalmas. – keressük először a növényeket, aztán a láda, vagy kitudja mit találunk még. Azt mesélted, hogy ezután az elágazás után következik még egy elágazás...Út út hátán, ez nekem már erősen labirintusnak tűnik, ahogyan ez az egész erdő is. Ha meg nincs időpont az csak jobb, nem szeretem ha sürgetnek. De egyetértek újra, minnél korábban végzünk annál jobb, nem tetszik nekem ez az erdő.

Mire végeztem a mondandómmal, elérünk a helyre, ahová Thunder vezetett. Olyan mintha egy óriáskocka lenne, rajta ajtóval. Nem túl bizalomgerjesztő, ha az az ajtó bezáródik, nincs menekvés, bent meg kitudja mi történik. Tényleg nem érdemes piszkálni ezt a ládát, akármi is legyen benne.

- Na jó, teljesen meg gondoltam magam, nem kell ez a láda. Döntsük el jobbra vagy balra menjünk és szerezzük meg végre a növényeket, aztán tipli. Szerintem maradjunk együtt. Az ezelőtti választásnál a bal oldali volt a helyes, elvégre itt vagyunk, lehet újra bejön. Szóval szerintem induljunk el balra.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Csüt. Feb. 27, 2014 9:07 pm

Olybá tűnik, hogy a társamnak, kinek nevét nem is tudom egyetértett azzal a felvetésemmel, hogy a növények az elsődleges „célpontjaink” és hogy azok begyűjtése a fontosabb. Egész úton csak annyit hallottam, hogy láda így láda úgy növény pedig emígy. Ám amint a labirintus bejáratához értünk kissé elcsendesedett, aminek örülök is. Egy egész egyszerű feladat ez a növényszerzés csak az a baj, hogy több útvonal közül kell válogatni, ami mind idő és az idő az mely nem nekünk dolgozik, hiszen ha rossz utat választunk, akkor vissza kell menni és egy másikat megpróbálni. Még az is lehet, hogy nem ez a helyes útvonal hiszen nem tudom a leányzó eljutott e egy elágazáshoz mint én vagy egy olyan szakadékhoz melyet a megmaradt társam említett. Még az is lehet, hogy csak egy út volt, aminek a végére se ért. Nem tudhatom, de jelen esetben a nemsokára felbukkanó két út közül kell majd ismét választani, de jobb lenne együtt maradni, mint hogy ismét szétvalljunk. Ahogy erre gondoltam ismét magam előtt láttam a kérdéses két útvonalat, ami közül választani kellett. A szobát melyben a láda volt épp úgy figyelmen kívül hagytam, mint legutóbb, de mivel korábban voltam már itt most azt se nézetem meg benn van a láda vagy nem. Biztos elvitték már a koboldok, hiszen előbb indultak el erre, mint mi ketten. Társam kissé kizökkentett a kis gondolatmenetemből merre kéne menni, ami nem is baj, hiszen meg kellene tényleg beszélni merre és hogyan tovább.  Elmondta, hogy a láda már nem is érdekli és még egy irányt is felvetett ötletnek.
-Szóval ez lenne, amiről korábban említést tettem. Egyet értek, hogy most együtt kellene maradni. Ha itt lenne a leányzó, akkor jobb volna szétválni, de mivel ketten maradtunk bölcsebb, ha együtt maradunk ezen túl. Nem érdekel, ha több órába telik így a küldetésünk, ha netán rossz útvonalon mennénk. Ami a továbbhaladást illeti … Nos, semmi ellentmondót nem tudom mondani, hogy azt az utat, válasszuk, amit mondtál.


// Ami azt illeti, bocsánat a késés  miatt és köszönöm, hogy nem haladtatok tovább nélkülem //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Itachi Saton on Pént. Feb. 28, 2014 2:22 pm

Elindultatok hát balra viszont az út teljesen egyenes. Órákig sétáltok és olyan mint ha nem is haladnátok. A környezetetek elég zavaros mindig változik néha erdős részen vagytok néha pedig falak közt viszont az iránt tartjátok még is olyan érzésetek van mint ha valami rendszerhibába keveredtetek volna. Majd pár óra séta után amikor már rátok sötétedett nevetgélést hallotok a jobbról aztán balról és néha-néha egy két felettetek elsurranó árnyékot. Nem foglalkoztok vele vagy ha igen nem tudtok ellene mit csinálni tovább sétáltok. Nem kellett sokat sétálni amikor egy íj vessző csapódik be közétek majd egy elf férfi ugrik oda.

-Mit kerestek erre felé ilyen későn? Ez az én helyem most kénytelen leszek meg ölni titeket!
Mondta nektek az elf és látni lehetett rajta, hogy nem viccel főleg azért mert vörös indikátor volt a feje fölött.

Egy vándor elf támadt rátok:
Élet: Teljes (zöld)

Thunder: É:30x5 F:14+2 E: 18+18 K:5+4 Gy:18+12 Sk:8 Páncél: 48
Cú Chulainn: É:9x5 F:10 E:9+2 K:8 Gy:10 Sk:5 Páncél:2

Thunder-nek 2 vagy afölé kell dobnia minden 6-ik körben pihen speciális képességhez 3 vagy a fölé kell dobnia
Cú-nak 3 vagy a fölé kell dobnia minden 5-ik körben pihen speciális képességhez 3 vagy a fölé kell dobnia

Sorrend:

Thunder
Thunder
Elf

Elf

|| Thunder most te kezdesz vasárnapig legalább írj!||

_________________
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
avatar
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Thunder on Vas. Márc. 02, 2014 2:53 pm

Elindultunk hát azon az úton melyet társam javasolt és melyre nem volt, mint mondanom hisz úgy is visszajuthatunk ide, ha netalán rossz úton haladtunk volna. Hosszas órákon keresztül bolyongtunk ezen az úton mely bizonyos rendszerességgel változott körülöttünk. Nem nagyon vonta el a figyelmemet, hiszen így is csak a növényeket figyeltem hátha egy vagy netalán több felüti a fejét és eltehetem az inventorymba. Ám sajnálatos módon nem pillantottam meg egy darab növényt, se és amikor felhagytam az úton való keresgéléssel arra lettem figyelmes, hogy kezdett ránk sötétedni. Ahogy lassan tovább és tovább haladtunk az úton mintha nevetgélésre lettem volna fegyelmes hol jobbról, hol pedig baloldalról. Ekkor már kezdett kicsit rossz előérzetem támadni így hát a kardomon kívül minden felszerelésemet is magamra öntöttem. Gyorsan felcsaptam a menümet és hihetetlen gyorsasággal kiválasztottam a megfelelő itemjeimet melyeket használni szoktam.  Ez után kezdett beigazolódni a sejtésem, mert rejtélyes árnyaka kezdtek elsuhanni a fejünk felett. Társamat arra utasítottam, hogy vegye fel a felszerelését, mert rossz érésem támadt.
-A lehető legjobb itemeket szereld fel, amid van… Rossz előérzetem van – mondtam társamnak. Nem sokkal ezután egy nyíl csapódott be közénk a távolból.
-Mit kerestek erre felé ilyen későn? Ez az én helyem most kénytelen leszek meg ölni titeket!- letett hallani a távolból.
- Próbálkozni bőven lehet – rögvest válaszoltam neki majd a kettőnk közötti távolságot egy gyors rohammal csökkentettem a válaszom után. A futás közepette láttam meg ellenfelem, hogy is néz ki pontosan és egyből leesett, hogy egy elf az. Nem volt időm meglepődni a kilétén, hiszen már sok ehhez hasonló játékkal játszottam már így nem zökkentem ki a rohamom közepette. Kardomat előrántottam annak hüvelyéből és a lehető legtöbb támadást próbáltam rámérni, amit csak tudtam.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy


Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
avatar
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
1119/1200  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hiányzó növény - Nem minden arany ami fénylik

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.