Utahime & Desdemona

Go down

default Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Vas. Feb. 02, 2014 8:08 pm

A mai nap kissé korán kezdődött számomra, bár nem vagyok egy álom szuszék magamhoz képest tényleg korán fent voltam, persze Aisu még aludt és nem igazán szerettem volna felébreszteni, nem díjazta volna egyrészt másrészt így sok mindent betud sűríteni egy napba, hát még h több ideje van rá, akkor tényleg neki indul a világnak. Szóval a lehető leghalkabban kiosontam a szoba ajtaján és lementem a fogadóba reggelizni, hisz minek is ébreszteném fel amiatt, hogy lejövök enni ő maga nem tud enni, így feles lenne ilyesmivel zavarni. Ilyen nyugodt reggelem még nem volt, általában Aisu mindig csinál valamit ami után persze elnézést kell kérnem a tulajtól, de a mai reggelem igen csak nyugodt, viszont nem tartott sokáig miután vissza tértem a szobába a kis gólem már feszengve várt, kicsit meg volt ijedve és kissé dühös is volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire megfogja hatni az, hogy itt hagytam egyedül.
~Merre volt, én már azt hittem valami történt és nem vettem észre!
-Korábban keltem és lementem reggelizni, hagytalak aludni még egy kicsit, amúgy is csak nyügös lettél volna, ha felébresztelek.
~Meglehet, de bármi történhetett volna és az én dolgom, hogy vigyázzak rád, hisz emiatt vagyok itt, ha te nem lennél én se lennék…Mármint úgy hiszem…
-Értem nyugalom, a fogadó védett területen van, így nem hinném, hogy komolyabb bajom eshetne.
~De…de..de…
A kis gólem nem igazán tudott már mint mondani, sőt mi több igencsak a sírás határán alhatott nem tudom,  hogy egy gólem képes e sírni, de Aisun erősen látszott a kényszer, lehet képes sírni csak visszafolytja, de mindenesetre meglepett a reakciója nem hittem volna, hogy ha egyedül hagyom az ennyire meghatja. Oda léptem hozzá a kicsi hideg kobakjára raktam a kezem.
-Nyugalom, legközelebb szólok, ha elmegyek vagy hagyok egy üzenetet neked, ha neked ilyen fontos akkor igyekszem innentől figyelni rá.
~Re…rendben, de lehet, hogy kicsit túlzottan reagáltam le a dolgot. De ma merre menjünk? Ezek után én szeretnék kimenni és kiszellőztetni magamból a dolgot.
Gyorsan visszatért a régi önmagához, bár néha kissé érdekesen használja a szófordulatokat. Töprengtem egy kicsit magamba, majd úgy érzetem, bár sokat követelőzik ma mégis átengedem neki az utunk megtervezését.
-Ma oda megyünk ahova te szeretnéd, kárpótlás kép az előbbiek miatt.
~Hát…akkor menjünk valami parkos helyre először, később pedig még kitalálom.
Biccentettem egyet, majd Aisu el is indult, megrohamozva a legközelebbi parkot. Oda fele úgy mentünk mint mindig, a kis gólem sietősen elől, néha hátranéz nem e hagyott el, én pedig csak a magam tempójában megyek utána. Miután oda értünk a szokásos játéka következett, tehát bujkáljunk a fák lombjai közt és borokban, jó ideig eltud így szórakozni, közben persze a lehulló faleveleket is megkergeti ilyesmi. Jó ideje játszhatott már mikor figyelmes lett valamire.
~Desdemona valakik vannak a környéken!
~Miért lep meg téged ez mindig, sokszor mondtam már, hogy az ilyen helyeken megfordulnak mások is.
~Tudom, de…
Majd el is tűnt a parkba ültetett fák rengetegében jó néhány percre, majd nagy izgalommal jött vissza.
~Képzeld! Egy idomárt láttam valami fura madárral!
~Értem…
~Ohh, téged nem is foglalkoztat…De lehet, hogy utánam jöttek vagy ide jönnek majd ugyanis eléjük vágtam, gyorsan végig mértem őket és jöttem is vissza.
~És úgy gondolod emiatt, ide jönnének vagy követnének téged.
~Hát csak néz rám, nem vagyok egy gyakori jelenség…
Egy kisebb sóhajtást elengedve zártam a témát, hisz ha még is ide jönnének még az is lehet, hogy Aisunak lenne némi elfoglaltsága, bár igaz akkor nekem is akadna társaságom, aminek kevésbé örülnék, hisz nem vagyok egy túlzott társaság kedvelő személy.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Vas. Feb. 02, 2014 10:53 pm


- Oké, akkor vegyük át még egyszer. Sóhajtok. Három rövid, három hosszú, majd újra három rövid. Na?
Istenem… Timisus egyáltalán nem így mondta. Szegény biztos nagyon félre értett valamit. De hogy kéne nekem ezt tudatni vele?
Majd végül csak csipogott olyan ritmusban, ahogy kértem.
- Nagyon ügyes! – Dicsértem meg. – Ha messze kerülnél tőlem és bajba kerülsz, vagy csak szeretnéd, hogy felvegyelek, mindig csinálj majd így, rendben? – Hosszú csipogás és bólintás. Na! Megy ez!
Mivel ő már így is értette amit mondok, a barkóbás játékot hanyagoltam. Pontosabban úgyis azt tettük, ha útközben mondani akart valamit, és tanulás gyanánt inkább őt próbáltam megtanítani arra, hogy hogyan értethetné meg magát velem. Egyszerűbb, mintha én próbálnám megérteni őt, már csak azért is, mert ő sokkal gyorsabban tanul. Ez volt az első komolyabb kísérletünk, így kora reggel óta nyúztuk már egymást. Én személy szerint nem szoktam reggelizni, de Falconak minden sikeres feladat után adtam egy jutalom falatot. Ez sem nevezhető reggelinek ugyan, de eddig ő sem kapott, hiszen csak együtt étkeztünk. A jutalom falatok csak amolyan „háziállat idomítási” trükként jutottak eszembe, de meglepően jó étvággyal ette. Eszembe is jutott a napirendjéhez szorosan ragaszkodó kissárkány, és úgy döntöttem, hogy ezután igyekszem valami rendszert vinni Falco napjaiba is – a reggelivel együtt. A gyakorlást befejezettnek ítélve megsimogattam.
- Szeretnél levegőzni egyet? – Igenlő válasza után a fejemre ültettem, és mivel nem akartam messze menni, a városba indultam el, hogy egy csendes parkban sétáljunk egy kicsit.
A parkba érve előbb Falco koppintott egyet a fejemre, hogy figyelmeztessen, de így csak még jobban megijesztett, amikor elém ugrott egy… gólem? A városi parkban? Pár másodpercbe peletelt, mire rájöttem, hogy egy pet lehet, de akkora már el is tűnt a bokorban. Néhány pillanatig mozdulatlanul álltam, a gólem hűlt helyét nézve, majd elindultam utána.
Ahogy átvágtam néhány bokron megtaláltam a tettest. És a gazdája is vele volt, így melléjük sétáltam.
- Um, sziasztok. – Köszöntem, majd egy pillanatig haboztam, hogy mit is mondjak.
- Sziasztok! – Csipogta Falco. – Nem szép dolog így ijesztgetni mások gazdáját. Persze nem baj, mert egyébként is ijedős, de azért illik bocsánatot kérni…
- Kicsit meglepett a peted az előbb… elém ugrott egy bokorból… - Próbáltam magyarázni itt létem okát.
- Lehet, hogy más játékosok sem örülnének neki… - Néztem rá bizonytalanul. Nem tudtam mondjam-e el, hogy vannak akik peteket lopkodnak, igaz én is csak nem rég hallottam ilyesmiről, és egyaltalán nem voltam biztos benne, hogy a városokban is lehet-e. De ha így viselkedik az erdőben is még bajba kerülhetnek…


A hozzászólást Utahime összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 03, 2014 12:16 am-kor.
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 03, 2014 12:05 am

A kis gólemnek végül csak igaza lett, a páros akit említett utána jöttek. Na persze nem jókedvükben csinálták, mint kiderül Aisunak sikerült igencsak meglepnie őket. Említésre került a viselkedése is, igen gyakran rohan így a dolgoknak, sajna még mindig nem tudtam eléggé e fejébe vésni a megfelelő viselkedési formákat.
-Sziasztok…Ohh, igen elnézést kérek a viselkedése miatt, bár sokszor elmondtam már neki a dolgokat, még sem szeretné tartani magát hozzá.
Közben a kis gólem, vizsgálgatta a másik petet közelebbről, valamiért számára érdekes volt, viszont nem túlzottan meglepő, hisz eddig nem igazán találkozott még más petekkel.
~Bocsánat, furcsa madár. Én csak oda néztem, nem terveztem semmi rosszat. Miféle madár vagy te egyébként?
Kissé meglepett, hogy Aisu rögtön társalgásba is kezdett a másik pettel, bár úgy tűnik csak a külleme furcsa neki kissé és csak is ennyi foglalkoztatja igazán.
~Aisu, nem gondolod, hogy be is kéne mutatkoznod, ha már szóba elegyedsz vele.
Miután ezt elmondtam a kis gólemnek, nekem is eszembe ötlött, hogy nem ártana bemutatkoznom, ha már így alakultak a dolgok.
-Majd elfejtettem, elnézést a modortalanságomért. Én Desdemona vagyok a kis gólem pedig Aisu névre hallgat.
~Igen. Furcsa madár én Aisu vagyok. A te neved mi?
Végül csak bemutattam Aisut is, bár a másik játékos nem hallja amit a kis gólem beszél csak más petek hallják a hangját, meg azok akikhez hajlandó szólni, bár idegeneknél ez nem szokása sőt még nagyobb ismeretség után se biztos, hogy beszélne az illető játékoshoz. A kis gólem érdeklődve várja a másik pet válaszát, bár nem tudom, hogy a furcsa madár kifejezés mennyire tetszik, majd neki ez is elég illetlen dolog ám, másokat csak úgy ilyesféle jelzőkkel illetni, de már túl sokszor vettem át ezt Aisuval és most nem igazán szeretnék leállni vele vitatkozni vagy ép újabb illemtanórákat adni neki.

//Aisu minden mondatát hallja Falco, de te ebből semmit se hallasz, továbbá azt még Falco se hallja, ha Desdemona beszél Aisuhoz.//


A hozzászólást Desdemona összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 03, 2014 1:40 pm-kor.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Hétf. Feb. 03, 2014 9:15 am


A lány szavaira bólintottam.
- Ah, értem. Kicsit nehéz tanítani őket. Én épp a kommunikációnkat igyekszem fejleszteni, mert ugye csak csipogni tud...  Mivel még nem tud nagyon elmászkálni, nem tud nagy kárt csinálni sem.
Közben Falco is csipogott a gólemnek.
- Persze az emberek nagyon sok mindentől meglepődnek. Legalábbis az én gazdám biztosan. Például, ha kiengedem a tüzem, így…
Ahogy kimondtam, hogy nem csinál sok bajt, Falco felszegte a fejét, és egy tűzcsóvát eresztett az égnek.
- Bocsi. Um... mármint ezen kívül. Időnként le kell hűtenie magát... azt hiszem. Bár annyit már tud, hogy csak arra fújhat, amerre nincs semmi… - Mentegetőzetem sután, és megsimogattam Falcot a fejemen.
Pár pillanat alatt nyilvánvalóvá vált, hogy ő bizony mozdulatlanul is több kárt tesz. Ezért végül csak elmondtam, hogy szerintem miért nem jó, ha elmászkál. – Végül is Falco legalább előttem kerül bajba, így tudok rá vigyázni is, már amennyire…
- Tudod… nem rég azt hallottam, hogy vannak olyan játékosok, akik kirabolhatnak és elvehetik a peteket is… és a tiéd egy ritka pet… - Bár elgondolkodva egy pillanatra, mintha valami olyasmit is említettek volna. hogy ha ilyennel találkoznak, az biztosan elég nagy szintű lehet, hogy kivégezze a gazdáját… Hm… nem kéne olyasmiket mondanom, amiről én sem tudok ><
Egy ideig zavartan álltam csak, de engem is ilyennel ijesztgettek, és a könyv szerint, amit kaptam, az ő pete még ritkább volt, mint az enyém… Majd amikor bemutatkozott még zavartabban kaptam fel a fejem. Hiszen én magam sem tudom mit keresek itt. Újabban csak nekimegyek random embereknek, és elkezdek kotnyeleskedni... talán tényleg megőröltem ebben a játékban?
- Örvendek. Én Utahime vagyok, ő pedig Falco. – Mutatkoztam be én is. Bár eredetileg nem terveztem sokáig időzni, nem akartam elmenni sem, ha Falco – ki tudja miről – ilyen lelkesen csiripel, a gólemmel. Így én is próbáltam használható beszédtémát keresni.
- Te megérted, amit a peted mond? - Kérdeztem, azon gondolkodva, hogy lehet ilyen furcsa lénnyel szót érteni.
- Ha nem szándékosan ijeszted meg, akkor is ijedősek. Ezért kell vigyázni rájuk. Én is szeretem megfigyelni őket, csak még nem nőttek ki a repülő tollaim, ezért nem tudok közel menni. Meg szerintem sokkal érdekesebb lehet úgy megfigyelni őket, ha ők nem látnak. Például egy magaslatról. Ha kinő a szárnyam, a magasból majd sokkal jobban meg tudom figyelni őket… - Mesélte lelkesen Falco. - Én egy főnix vagyok. Látod, még csak pihéim vannak, rendes tollaim nem, de a lángjaim már most is nagyok... - Ahogy ezt csipogta kihúzta magát a fejemen, hogy magasabbra érjenek a testét körbefogó lángok.
Majd a gólem egy pillanatra a gazdájára figyelt, és bemutatkozott.
- Á, szia Aisu. Még be sem mutatkoztam volna? Ne haragudj, én Falco vagyok. Azt jelenti sólyom. A gazdám mesélt egy „másik világról”, ahol olyan madarak vannak, és szerinte hasonlítok rájuk… Talán ezért lennék furcsa? A te neved mit jelent?

avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 03, 2014 2:11 pm

A két pet szinte rögtőn, jó beszélgető partnerekké váltak, viszont ez a gazdáikra kevésbé volt igaz. Kissé meglepett mikor a kis főnix elengedett egy láng csóvát, de nem lett belőle különösebb probléma, majd szóba jött a petek okítás, meg valami pet tolvajokat is említett a lány, ami újabb enyhe meglepettséget idézett az arcomra.
-Szerintem addig nem is lesz komolyabb gondod míg röpképtelen a csöppség, így ahogy elnézem elég eleven teremtés. Nos, igen Aisunak szokása előre rohanni vagy épp pár perc vagy pillant erejére eltűnni, de innentől fokozottan figyelni fogok rá, nem lenne jó, ha egyszer csak nem térne vissza. Talán be kéne szereznem egy pórázt hozzá, bár nem hinném, hogy örülne neki.
~Póráz?! Gyorsan letudnám szedni magamról, nekem jó így szabadon, inkább én is oda figyelek jobban.
Kissé elégedetlen hangon szólalt hozzám, de gyorsan vissza is tért a másik pettel való társalgásba.
~Üdv Falco. Szóval egy főnix vagy, igazából nem láttam még főnixet ezért találtalak furcsának, de így már érthető. A te gazdád gyakran megijed, nos én nem gyakran látok ilyet Desdemonától, igazából mindig nyugodt szokott lenni.
Majd jobban szemügyre kezdte venni a kis főnix lángjait, ami még inkább felkeltette az érdeklődését, számara ez még teljesen ismeretlen és új.
~Te lángolsz, én jégből vagyok a nevem ezért is jelenti azt, hogy jég, mármint így gondolom a gazdám szerint ez a név illik hozzám. Sólymokat se láttam még, én csak az itteni madarakat láttam eddig, sőt Desdemona elmondása szerint abba a másik világba nincsenek gólemek csak is a mesékben.
Jó volt látni, hogy Aisunak nem okoz gondod a barátkozás látszólag eddig jól kijön Falcoval.
-Én és Aisu telepatikus úton beszélünk, mivel nincs szája se beszélni se pedig enni nem tud, eddig nem volt problémánk a kommunikációval. Noha megesik, hogy szóban válaszolok neki néha, kissé szokatlan nekem még ez a beszéd forma.
~Repülés…Én csak lebegni tudok, az is annyiban kifúj, hogy az emberek szemmagasságba emelkedem vagy épp egy fa lombjáig, az égbe képtelen volnék felemelkedni. Biztos jó érzés lehet, bár gondolom hasonló ahhoz mint a föld felett lebegni csak az sokkal magasabban van.
A kis gólemnek nem esett nehezére a beszéd, nekem viszont nem ment túl jól, nem szoktam csak így ilyen közvetlenül társalogni bárkivel is.
-Bár gondolom, te is megérted Falcot, hisz úgymond elég erős kapocs tud lenni egy idomár és pet között, viszont tényleg nem tudom milyen lehet a te esetedben csipogást megérteni.
Próbálkoztam a beszéddel, hisz ha már Aisu ilyen jól elvan akkor csak nem rángatom el a társaságától, viszont nem tudom mit fog kijönni a dolgokból, mostanában Aisu nagyon kiakarja próbálni az erejét, lehet, hogy egy ellentétes elemben lévő pet még inkább késztetni fogja rá, már csak azért is, hogy megtudja képes e elolvadni, viszont egyelőre még csak beszélgetnek és eddig nem tűnik vészesnek a dolog.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Hétf. Feb. 03, 2014 6:17 pm


- Igen, remélem ő nem fog messzire elröpködni... bár a levegőben nehezebb elkapni is. - Legalábbis reméltem. Ha őt akarná valaki, csak nem lövi le.
A póráz ötletére erősen megnéztem a gólemet. Néhány lebegő jégdarab… vajon hogyan lehetne rátenni egyaltalán? Amíg gyorsan visszatér, biztos nem kerülhet nagy bajba. Ha pedig túl erősek az ellenfelek talán mindegy is, hogy ketten vannak-e.
- Ha nem szokott messze menni, akkor biztos nem eshet nagy baja, vagy azt észreveszed te is. Gondolom, amíg ilyen kicsik mindegyik elég eleven… Bár Falco elég sokat alszik, még álmában is ereget ilyen lángokat... Az veszélyesebb szokott lenni. - Igazán aggasztó is… valamit kéne kezdenem a kitöréseivel…
- Egyszer azt mondták, hogy valamin le kéne vezetnie az energiáját, és akkor nem lángolna ennyit. - Vagy legalább álmában nem... Természetesen ez is Shu mester tanácsa volt, és a kislány tanácsai eddig mind hasznosak voltak. Ezt viszont nem mertem még kipróbálni, mert még egy valódi küzdelmünk sem volt. És azok a szörnyek olyan félelmetesek...
- Hm, tehát ilyen jég… bizony, elég hideg a levegő is körülötted. - Csiripeli Falco, egy kis csend után, ahogy közelebb jön a gólem.
- Én sem láttam sólymokat, csak a gazdám sokat mesélt róluk. Biztosan nem lehet az olyan érdekes világ, ha még gólemek sincsenek ott. Bár szerintem inkább az a mese, hiszen az én gazdám folyton csak mesél róla, de még egyszer sem láttam, hogy lenne másik világ is. Persze én még csak nem rég keltem ki, tehát rengeteg dolog van, amit még nem láttam…
- Hogy nem tud enni? - Ismételtem halkan elgondolkodva. Szóval neki legalább nem kell pet eledelre költeni. De még ha gólem is, azért csak egy élőlényről van szó, ami táplálkozik. Ebben a világban ugye ennek eleve nem sok értelme van, sokszor átkozom is, hogy az éhségérzetet beépítette Kayaba… De ha már realisztikus, akkor legyen is az! A korallok is esznek.. Szálingózó egysejtűeket. Itt még levegő sincs. Bár a jéggólemről nehezen képzelném el, hogy fotoszintetizál, de ha mégis, úgy szintén csak arra jutunk, hogy nem eszik. Sóhajtok egyet, és mintha csak most fognám fel, mit is mondott, - talán így is volt - meglepetten kérdezem.
- Ez azt jelenti, hogy tud gondolatot olvasni? Ha erősen gondolsz valamire, azt érti, vagy hogyan? - Kíváncsian néztem a lányra. Talán még fióka a petem, de a végén tényleg én vagyok az egyetlen, aki nem érti meg a társát? Ezentúl bizony sokat tanulunk, hogy beszédre bírjam…
- Hát igen... Valamennyire. Arra gondoltam, hogy megtanítom neki a morze-jeleket, és majd úgy csipog, hogy megértsem… :3 - Mondtam hóbortosan, majd, eszembe jutott Shukaku.
- Ismerek egy idomárt, aki megérti, hogy mit csipog a társa. Én is próbálkoztam vele, de azt hiszem, lehetetlen a számomra. - Igaz azt mondták, nekik is sok időbe telt, de miért próbálkozzak a majdnem-lehetetlennel is, ha Falco már így is megérti, amit mondok. Egyedül az ábécét kell megtanítani neki…
Közben Falko is elgondolkodott.
- Csak lebegni tudsz? Azt hittem, hogy ha lábad úgysincs, akkor olyan magasra szállsz amilyenre akarsz… A gazdám egyszer mesélte, hogy ha hideg a levegő, akkor jegek meg havak szállnak az égben. Majd próbáld meg olyankor, talán a hidegben menni fog. - Biztatta a gólemet.
Mégis hogy lehet, hogy már most is repül, és azt mondja nem tud repülni… Talán lehúzza a súlya? Bár az is furcsa, hogy szárnya sincsen, akkor mégis mitől lebeg?
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 03, 2014 8:47 pm

Eléggé meglepte a dolog, mikor említettem, hogy Aisu nem tud enni és a telepatikus kommunikálás közöttünk is meglepő volt számára.
-Nos, eddig még nem jelezte sose, hogy éhes lenne, bár mikor először kerültünk össze akkor meg is kérdeztem tőle és ő maga mondta, hogy nincs szüksége ételre, arról fogalmam sincs, hogy miképp pótolja az evést vagy valamivel pótolja e egyáltalán.
Majd hagytam egy kis szünetet, igazából nekem is elkellet gondolkodnom a gondolat olvasós dolgon, viszont mikor épp csak magamnak gondolkodom azt nem hallja, így nem hinném, hogy olvasna a gondolatokban…
-Nem hiszem, hogy képes gondolatot olvasni, általában csak azokat a gondolataimat hallja amiket megkívánok osztani vele, egyéb gondolatokat nem hall. Mármint ez az eddigi észrevételem. Viszont nem szükséges nagyon koncentrálni a gondolat átvitelre, igazából ugyanúgy hat mikor rendesen beszélek csak ép a fejemben mondom azt amit szeretnék…
Közben a kis gólem és Falco is erőst diskurálnak, bár igaz csak Aisu részéről értem a dolgokat, de még mindig nem mondott semmi olyat amit nem kéne vagy illetlen lenne. Ami meglep, hogy már-már egészen jól eltársalgok Utahimével, bár mindketten idomárok vagyunk, így a kis kedvencek eléggé nagy témakört fognak közre amiről már lehet társalogni.
~Csak lebegni tudok…Nem tudok olyan magasra szállni mint szeretnék megvannak a korlátaim, bár nem hinném, hogy a gólemeket az égre teremtették volna. Szerintem földhöz kötött élőlényeknek születtünk, bár igaz az is, hogy teljesen különbözök a többiektől, lehet itt is valamiféle mitikus élőlénynek számítok…
-Visszatérve rátok, szerintem ötletes dolog morze jelekre tanítani a kicsit, hisz valahogy meg kell értenetek egymást. Én nem igazán tudom mihez kezdenék a te helyedben, lehet nehezebben boldogulnék mint te. Bár szerintem ezt a megértésdolgot idomárja válogatja, hisz szerintem mindenki másképp beszél a petjével vagy az is lehet, hogy ezt az adott személy lelkivilága határozza meg miként kommunikál majd a petjével. Bár ez csak az én teóriám, lehet butaságot mondtam most ezzel.
Társalgás közben fél szemem Aisun van, bár eddig meglepőn nyugodtam eltársalog a másik pettel, eddig még nem jött egy őrült ötlet sem tőle, bár lehet most elszóltam magam…
~Falco mi lenne, ha játszanánk? Mármint mindketten kicsik vagyunk és nem igen tudjuk mire vagyunk képesek, de játék közben megnézhetnénk azt is. Mit szólsz?
~Aisu, mit tervezel? Nem valami nyugodt játéknak hangzik az ötleted.
~Nem is lesz nyugodt, úgy nem is lehet játszani…
Valamit már készülőben van csak remélni tudom, hogy az úgymond „játék” nem fog rosszul elsülni majd, bár előbb meg kell várni a másik fél válaszát is.
-Úgy látszik Aisu tervez valamit, bár Falco válaszától függ a dolog, ha ők megbeszélésre jutnak, akkor mi már nem sokat tehetünk. Aisu elég hajthatatlan, ha kitalál valamit…
Bár jobban örültem volna annak, ha a kis gólem megelégszik a beszélgetéssel, de sajna az energiájából kitelik, sőt magához képest sokáig is volt nyugton.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Hétf. Feb. 03, 2014 11:41 pm


Ühm, szóval nem eszik. Bólintottam. Legalább eggyel kevesebb dologra kell figyelni. Majd láthatólag őt is elgondolkodtatta a telepátia dolog. Azért kicsit irigyeltem, gondolatban mégis könnyebb lehet megérteni egymást… de aztán mégiscsak egyet kellett értenem vele.
- Igazad lehet… - Gondolkodtam el újra. Tulajdonképpen mindenki személyre szóló petet kapott, és ugye nem is keltek ki rögtön. Talán direkt mindenkinek magához illő petet osztott a játék. Tetszett ez a gondolat. És szerettem is volna igaznak hinni, hiszen Falco kisegít mindenben, amit nem tudok a játékról.
- Szóval csak lebegni tudsz. Igazán kár. De biztos könnyebben tudsz mozogni, mert mondjuk, nem botlasz el… A gazdám minden gazban meg tud botlani, igaz elesni azért nem szokott. A lábak nem túl hasznosak. Bár még nem tudok repülni, úgyhogy amíg meg nem növök, jó itt a fészkemben. A gazdám fejéről is egész jó a kilátás… - Csiripelte Falco lelkesen.
- A gazdámmal néztünk egy képes könyvet, amit ajándékba kaptunk. Abban volt egy kép rólad is, és abban azt írták, hogy a jéggólem egy ritka faj. Talán ezért különbözöl a többi földhöz kötött élőlénytől… - Majd egy kicsit elhallgatott, míg a gólem meg nem kérdezett valamit.
- Ó, de jó ötlet! Eddig még egyszer sem használtam igazán a tüzem. - Örömében magasabbra csapott az őt körülvevő láng is, és elkezdett ficeregni a fejemen.
- A gazdám is csak „tábortűznek” meg „fáklyának” titulál folyton… - Panaszkodik.
- Hm, hogy mit terveznek? - Kérdeztem, de ekkor már éreztem, hogy Falco mozgolódik a fejemen.
- Úgy érted, harcolni akarnak? – Kérdeztem, mert ő legalább a társalgásuk felét érti…
- Öö… ez egész jó ötlet lehet… Mármint az előbb ugye mondtam, hogy Falco nem tudja igazán levezetni az energiáját. Talán egy kis csetepatéban kiélhetné magát, és utána nem lángolna annyit csak úgy... - Méláztam el egy pillanatig, majd csak meggondoltam a dolgot.
- De ő magától nem nagyon tud mozogni, mert még nem elég erős a szárnya… - És agy madártól csak nem várható el, hogy a földön szerencsétlenkedjen. Kicsit tanácstalanul nézhettem a lányra, e két álláspontom közé szorulva.
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Pént. Feb. 07, 2014 4:00 pm

Az gazdi maga, meglepődött a petek ötletén, de maga a kis kedvenc látszólag díjazta az ötletet.
~Nos igen csak lebegni, de igaz nem tudok megbotlani, bár még a gazdámat se látta még megbotlani…
-Aisu inkább játéknak hívja, de igen köze lenne a harchoz.
Noha eleonte úgy tűnt, a lány belemegy végül csak nem jutott dűlőre, hisz a kis  főnix még ne igazán tud repülni és egy madár a földön csak nem botladozhat.
~Akkor te benn vagy, akkor játszunk…Desdemona szabad?
~Várj egy kicsit, még…Megengedem neked, de megbeszélem a dolgot Utahimével is…
Majd tekintetem ismét az előttem álló félre irányítottam.
-Megértem az állás pontod, de Aisu szerint Falco se veti el az ötletet, sőt nem hinném, hogy egy olyan igazi összecsapást láthatnánk, hisz amint mondtam Aisu inkább játéknak hívja és még mi se vettünk részt harcokban. Tehát egyenlő felek lennénk.
Szögeztem le a dolgokat a lánynak, bár igaz lehet, hogy a Falco kissé ügyetlen lenne a talajon, de a kis gólem esetében egy kis birkózáson és kergetőzésen kívül semmi komolyabb nem történne. Közben a kis gólem kérlelő tekintete mereszt Utahimére, hogy minél hamarabb engedélyezze a játékot számukra.
-Részemről meg van az engedély, már csak rád várnak, mindketten tapasztalatlanok vagyunk. Talán egy kicsit mi is okulhatunk majd a dologból.
~Falco vedd rá, hogy megengedje ez csak móka lenne!
Aisu közben már Falco alá is adja lovat, hogy minél hamarabb tudjanak játszani, még mindig kérlelően néz a lányra és én is melléálltam ebben a helyzetben, hisz tapasztalat szerzés céljából se lenne rossz dolog engedni nekik a harcot, mármint a játékot…

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Pént. Feb. 07, 2014 7:10 pm


Örültem, hogy Falco talált magának játszó társat. De mivel még egy harcban sem vettünk részt, reméltem, hogy szerezhetünk is némi harci tapasztalatot a móka közben. Így Falco nem csak a lángjait engedhetné ki, de azt is megtudhatnánk, hogy is néz ki egy küzdelem. Nem árthat felkészülni rá, mielőtt messzebb merészkednénk a várostól.
- Azt mondod, vegyem rá... de egy szót sem ért abból amit mondok. - Panaszkodott Falco. - De ne aggódj, biztos bele megy, hiszen ő is gyakorolni akart. Egész reggel azt mondogatta, hogy kéne valakivel "gyakorolni a harcot", mert nem mer csak úgy szembeszállni egy ellenséggel. És ha ez így megy tovább, biztos hogy nem fogunk fejlődni...
Mivel Desdemona többesszámot használt, úgy értettem nem csak Aisu fog harcolni, hanem ő is. Ha ez a helyzet, úgy lehetek Falco lába. Ha pedig csak a petek harcára értette, Falco úgy is kilángolhatja magát kedvére. Akárhogy is, de természetesen a magam részéről is benne voltam egy kis játékban és egyetértőn bólintottam.
- Rendben, jó lenne gyakorolni a harcokat, mielőtt valódi csatába kerülnénk. - Miközben ezt mondtam, már le is nyitottam a menüt, a küzdelemre való felkérés elküldése végett. Mostanra már egész jól kezeltem azt, de mivel még nem hívtam ki senkit harcra, most beletelt néhány hosszú másodpercbe.
- Tehát csak engedjük őket tombolni, vagy mi is játsszunk? - Kérdeztem közben, mert még mindig nem voltam benne biztos, hogy melyik a jobb ötlet.
Majd csak elküldtem a felkérést, és mosolyogva vártam hogy elfogadja. Úgy sejtettem a "játék" az első sebzéses dolgot jelentheti, de úgy lehet, túl gyorsan véget érne. Nem kérdeztem meg, hagytam had válasszon. Végül pirossá váltak számunkra. (ha csak a petek küzdenek, úgy letettem Falcot a földre, és Dézi mellé álltam.)
- Azt hiszem, kezdhetjük a játékot. - Csipogta Falco, és a gólem felé eresztett egy kis tüzet.

Pontok:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 1
Erő: 1
Irányítás: 3 (+1)
Kitartás:  2
Gyorsaság: 1
Speciális képesség: 3
Páncél: (+4)
Falco 4-et sebez, ha talál.

avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 10, 2014 1:27 pm

Még mielőtt ténylegesen is bármi esemény történ volna még pár kérdést letisztáztunk, meg a petek is letisztázták a maguk dolgát. Bár mindketten tapasztalatlanok vagyunk és a partnereink se kivételek érdekes harc lesz itt látható, hisz mind az idomárok, mind a petek az első harcuk előtt állnak és bár a kis kedvencek nagy lelkesedéssel vágnak bele, senki se tudja megjósolni mi fog itt történni még.
-Először engedjük őket tombolni, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, mennyire fáradnak el harc közben..
~Ha bele fog menni akkor semmi probléma sincs, akkor lehet kezdeni amint mindenki megbeszélt mindent…
Amint ezt Aisu kimondta már indult is felé egy lángcsóva, ami késs meglepte így hiába mozog gyorsan és egyszerűen, most betaláltak neki, amit kissé zokon vett, nem gondolta volna, hogy rögtön kezdés után bekap egy támadást. Én ezt követően kissé félre álltam, utasítást nem adtam a kis gólemnek, gondolván, hagy játssza ki magát, így kiderül az is, hogy magában mennyire reagál jól a helyzetekre és miképp cselekszik, hisz úgy is egy elég irányíthatatlan kis rosszcsont. A lángcsóva bekapása után Aisu kicsit megrázta kis jég kobakját majd indította is a válasz csapást, ha Falco nincs a lány fején akkor csak egyszerűen felé indul és egyik karjával mér egy ütést a kis főnixre, ha viszont Falco még mindig gazdája fején tartózkodik akkor előbb leszedi onnan, hogy Utahimét ne sebezze és leteszi a földre, majd utána próbálkozik be az előbbi csapással. Ezt követően próbál egy kis távolságot tartani Falcotól, igyekszik nem benne lenni a következő lángcsóva útjába.
~Az első támadás csak szerencse volt, én nem készültem fel rá…
Miután kellő távolságra érezte magát a kis gólem csak elejtette a duzzogós mondatát, amit nem bírt magában tartani.

Pet hp: 15 (zöld)
Sebzés után:
Pet hp: 11 (zöld)

//Stat aláírásban, ha Aisu talál akkor 5-töt sebez.//

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Hétf. Feb. 10, 2014 6:17 pm


Miután elfújta az első tüzét, Falco nekiiramodott, hogy elrejtőzzön egy bokorban, remélve, hogy elég időt nyert a lángszórással. A gólemet valóban meglepte a gyors indítás, de miután megrázta magát egy kicsit, azonnal indított egy ellentámadást is. Ez pedig majdnem kilapította a bokor felé sprintelő csibét. Szerencsére újabb lángoktól félve messzebb hátrált a gólem, és ezalatt volt ideje összekapni magát. Gyorsan feltápászkodott, és amilyen gyorsan csak telt tőle, már tepert is a bokor irányába. Végül csak beért a bokorba, és valamelyest biztonságban tudva magát, válaszolt is a gólemnek.
- Ha már el van kezdve a játék, jobb, ha fel vagy készülve. Az erdőben is bármikor támadhatnak rád nem igaz? - Nevetett rá Falco, miközben a kobakját dörzsölve szárnyaival. - De így sem sikerült, amit terveztem...
Ezután inkább csendben maradt, és igyekezett a bokor sűrűjében csendben haladni, hogy a gólem ne tudja merre van. Bár a bokor sem volt túl nagy, és talán Aisu néhány csapással azt is szétveri, de mégis nyerhet egy kis időt, ha nem érheti el azonnal. Mivel a gólem elég nagy volt, a csibe ösztönösen a legkisebb helyre igyekezett bújni, tehát egy szűk járatban leült két vastag ág közé. Izgatottan várta, hogy Aisu a hatókörébe jöjjön, és lángot is fújhasson felé az ágak közül.  És persze remélte közben, hogy a bokort nem gyújtja fel. Kellemetlen lenne, ha a gazdája figyelmeztetést kapna rongálásért, már ha van ilyen...

- Nahát, Aisu elég erős... - Állapítottam meg míg leültem egy padra, ahonnan jól lehetett látni az eseményeket. Vagy leget, hogy inkább Falco gyenge, hiszen még repülni sem tud...  Talán nem kéne engednem, hogy ilyen durva játékokat játsszon.
- Úgy tűnik Falco talált magának egy búvóhelyet. - Néztem a lányra. Esetleg addig megpróbálok beszélgetni... Mégis csak 2vs2-t kellett volna kérnem Bár nem a kettőnk közül én vagyok az, aki még csak nem is érti a petét, így a csapatmunka nem nagyon ment volna. Jobban mondva vita nélkül az lett volna amit én akarok, pedig én vagyok a hülyébb, ilyen téren mindenképp. Egy petbe pedig eleve egy harcra írt program... Ahogy ilyen butaságokon gondolkodtam Aisut néztem, hiszen Faco nem is látszott. Vártam hogy mit tesz. Kicsit patthelyzetnek tűnt, de ha időre megy, és nem történik semmi, akkor Aisu már nyert is.

Falco: 5/10 (Sárga?)

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Kedd Feb. 11, 2014 1:24 pm

Aisu kissé duzzogott Falco hirtelen kezdése miatt, sőt a visszaszólásán is, már nem tudott mit vissza szólni, kicsit felhúzta magát, azon még inkább, hogy a kis főnix egy kis zugba húzta meg magát, hogy ő ne férjen hozzá. Bár igaz magára is haragudott, hogy hagyta oda beszaladni Falcot, talán ha megállította volna akkor nem tudott volna elbújni.
-Aisu erős?! Nem igazán harcoltunk még, sőt azt se tudom, hontantól számít egy pet erősnek…De Falco se gyenge, sőt elég eszes kis főnix, egyből felmérte a viszonyokat és elbujt Aisu elől, kíváncsi vagyok mit fog most lépni mérgében…
Közben egy enyhe mosoly ült ki az arcomra és én is helyet foglaltam a padom Utahime mellet és tovább szemléltem a petek harcát és figyeltem most Aisu mit is fog csinálni. A kis gólem nem nagyon akart közelebb menni tudván, hogy amint oda megy egyből kap egy lángcsóvát és ötlete se volt, hogyan kéne hozzá férnie a kis főnixhez. aki látszólag jól elvermelte magát abban a kis résben. Kerülgette a helyett messziről és azon gondolkozott most hogyan tovább, ha elég ügyes akkor talán így is eltudja kapni Falcot csak jól kéne hozzá kezdeni, de fogalma nem volt mit is kéne lépnie és jelenleg az a gazdájától se várhat segítséget most magára van utalva. Végül csak megunta a bokor kerülgetését közelebb merészkedett, bár elég bizonytalanul, gyorsan bele akart kukkantani abba az üregbe ahol Falco meghúzta magát. Azért óvatos maradt, szépen lassan közelítette meg a kis főnix búvóhelyét nehogy kapjon egy támadást, de ötlet híján végül csak az üreg felé dugta a kis kobakját, hogy ebből mi lesz nem lehet megjósolni, mindenesetre Aisu erősen próbálja kitalálni, hogyan is tovább.

Pet hp: 11/15 (zöld)

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Kedd Feb. 11, 2014 3:59 pm


Úgy tűnik, sikerült a gólem bosszantása, de nem jött közelebb a bokorhoz. Falco már-már elkezdett fészkelődni, hogy kidugja a csőrét, de végül Aiusu is megunta a kőrözést a búvóhely körül. Lassan közelített, de Falco igyekezett kivárni, amíg egészen közel ér. Amikor már be nézett az ágak közé, rájött, hogy az ágak bizony útban lesznek, így kifutott a bokorból. Aisu mögött akart kijönni, és fújt is egyet felé, remélve, hogy újra meg tudta lepni. Mivel a gólem ezúttal elég óvatosnak tűnt, és gyorsabb is volt nála, azonnal tüzelt felé amint kidugta a csőrét a bokorból. Ezután újra a bokorba akart ugrani, hogy átfutva rajta egy nagyobb bokor felé vegye az irányt aminek vastagabb ágai voltak, de ritkábban. Talán az nem gátolná abban, hogy védett helyről tüzeljen. És ha sikerül, talán Aisut is felbosszantja annyira, hogy még kövesse is.
A padon ülve aggodalmasan figyeltem a harcot. A gólem elég okos volt, hogy ne engedje magát felbosszantani, sőt... kifejezetten óvatos lett. Idegesen a nyakláncomat piszkáltam, és Desdemona felé fordultam.
- Hát elég erős, egy csapással levette Faco fél életét... Bár mindketten túl erősnek tűnnek ahhoz képest, hogy milyen sebezhetőek. - Bár ez csak egy játéknak lett szánva, de túl sebezhetőnek tűnik mindkét pet. Remélem nem ölhetik meg egymást ilyen harcban...
- Még egyikünk sem harcolt igazából, de annyi következtetést már levonhatunk, hogy nem lenne jó egymagukban hagyni őket egy valódi ellenséggel. - Mivel nekem dupla annyi életem van mint Falconak, és még páncélzattal is rendelkezem, szerencsésebb lenne, ha én szenvedném el a sérüléseket helyette. Viszont a kis termete előnyt is jelenthet a számára... Állapítottam meg kicsit meglepetten. Nem gondoltam, hogy Falconak ez egy fegyvere is lehet. Ellenkezőleg, mindig úgy gondoltam, hogy inkább nem is szállunk harcba, amíg meg nem nő egy kicsit... Hiszen még csak egy kis fióka. Persze az is igaz, hogy ez egy kétséges taktika, és inkább menekülésnek tűnik. Viszont egy ilyen élet-halál küzdelemben, vagyis itt, Aincradban, nem lehet tiszta küzdelemre számítani. Mindeni úgy harcol ahogy tud, vagy mer... Ezen elmélkedve, hogy hogy használtatnánk ezt ki, akkor is, ha csapatban játszanánk, új gondolat siklott át a fejemen.
De hiszen Aisu egy jég gólem, ami jégből van. Az előbb még attól féltem megfagyasztja az egész bokrot Falcoval együtt, vagy jégesőt szór rá... de csak verekszik. Desdemonára pillantottam, de ilyesmit nem illik megkérdezni. Mások képességeit megtudva már lehet terveket készíteni ellene. Talán csak arról van szó, hogy egy ilyen kis játék miatt nem akarják elárulni magukat. Igaz, minek is tennék, ha anélkül is könnyűszerrel legyőzhetnek.
- Legalább megtudtuk, hogy Aisuról ugyan leolvadt egy kis jég, de nem árt neki jobban, mintha megütötte volna valami. - Mondtam vidáman. Ez talán azt is jelentheti, hogy Falconak sem árt jobban a hideg, mint a verekedés... persze az erős ütések is épp elégnek tűnnek neki...

Falco: 5/10
Megint 4 sebzés, ha talál.
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Szomb. Feb. 15, 2014 7:49 pm

A kis gólem eléggé óvatosan próbálta körbe puhatolózni a kis főnix rejtekét, de hiába az óvatosság, mivel Falconak pont opcionális rejteke volt amint a kis fejét az üreg felé dugta, már jött is a láng csóva, ami ismét elkapta a kis jéggólemet. Aisu hamar felhúzta magát a dolgon, így egy elég erő teljes ütést mért a kis főnix fióka rejtekére, de ez az ütés meg akadta így csak lyukat tágította ki, ezzel könnyítve Aisunak a hozzáférést ellenfeléhez. Majd szinte rögtön a másik ütését követően a másik karjával indította is a következő csapását, a gólem biztos volt a sikerében, bár ki tudja mekkora az a üreg még az is lehet, hogy Falco így is félretud húzódni a támadás elől, mindenesetre Aisu bedühödött nem tetszett neki az, hogy ilyen kellemtelen helyzetbe került.
-Tényleg elég ügyesek, bár igen egyedül nem hinném, hogy megállnák a helyüket egy harcba, ahogy látom Aisu el is vesztette a türelmét, kissé agresszívra sikeredett a mostani ütése. Remélem Falcoval miden rendben van és semmi komolyabb baja nem lett.
Tovább néztem az eseményeket, Aisu még egy ideig az üregben tartotta a karját nem húzta ki rögtön a támadást követően, beszorult oda a karja mint az erőlködéséből látni lehetett, de végül sikerült neki kirántani onnan a karját és rögtön fel is vett egy tisztes távot és várta Falco most mit fog csinálni vagy hogy egyáltalán volt e értelme a támadásának.
-Igen az ami elkezd leolvadni róla szinte azonnal helyre is áll, ez elég érdekes valahogy jó ezt is megtudni. Eddig elfigyelve elég sok új dolgot láttam tőle, de jó megtudni milyen is a harci modora, a jövőben ez segítheti a csapat munkánkat és kiderül az is mit kell fejleszteni és gyakorolni a későbbiek során. Vagy te nem így gondolod?

Pet hp: 7/15 (sárga)

//Ha Aisu talál akkor 5-töt sebez//

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Szomb. Feb. 15, 2014 9:27 pm


A gólem a második lángcsóva elszenvedése után már egyaltalán nem volt óvatos. Sőt, a dühtől elvakulva csapott a bokor mélyébe a kis csibe után, aminek éppen sikerült visszaugrania a búvóhelyére. A csapás nyomán csak úgy recsegtek az ágak, és még a föld is beleremegett. Falco a vastag ágak közelébe menekült, remélve, hogy azokat nem tudja olyan könnyen eltörni, és megvédik a feltorlódott ágaktól. Sajnos tévednie kellett, hiszen szinte azonnal jött egy második csapás is, és az ütéstől az ágak meghajoltak.  Ahogy a törött gallyak feltorlódtak, és a ágak szinte présbe szorították a kis csibét, éppen eléggé érezte Aisu haragját. Bár az ágak tompítottak egy kicsit az ütésén, így sikerült még élve megúsznia eddig a pontig.
- Vá- vá- várj egy kicsit!! Feladom!!! - Csipogta a gallyak közé szorult kis fióka, amilyen hangosan csak tudta. Legnagyobb szerencséjére úgy tűnt, hogy Aisu ökle is beszorult a törött ágak közé. Nagy nehezen csak sikerült kihúznia, és kicsit mintha hátra is esett volna a lendülettől, így újra a távolból nézett a vesztes madárkára, aki megpróbált kikecmeregni a gallyak alkotta börtönéből.
- Nyertél Aisu! Nagyon erős vagy!  - Csipogott felé újra, elismerően. Már nem volt nyoma az előbbi félsznek. Kicsit ugyan megijedt az iménti csapásoktól, de most, hogy vége a küzdelemnek és Aisu is eltávolodott tőle, sikerült megnyugodnia.
- Majd később is játszunk egyet, ha megtanultam repülni, rendben? Addigra én is erős leszek ám! - Csipogott már egészen vidáman, visszanyerve pajkosságát. De a gallyak sehogy nem akarták kiengedni, hiába kaparta a lábával.
A padon ülve figyeltük az eseményeket, egészen békésen beszélgetve, tudván, hogy csak játszanak...
- De, igen! - Nevettem felé. - Én is épp a csapatmunkánk fejlesztésén gondolkodtam. Már korábban is próbáltam mindenféle ötleteket kifundálni, de a legjobban csak úgy lehet az ilyesmit, ha ki is próbáljuk, mennyire működik a dolog... - Bólogattam. Majd egy hangos csipogásra, vagy inkább rikoltásra, visszanéztem a petek küzdelmére láttam, hogy a gólem beszorult a bokorba, majd hátrébb hőköl, miután kiszabadult... És Falco merre van? Már vége a játéknak, hiszen a látóterem jobb szélén láttam, hogy Falco bekapta az utolsó ütést...
- Falco? - Pattantam fel, miután továbbra sem jött elő. De hiszen nem halhat meg így! Ez csak egy baráti küzdelem volt, ráadásul városban... vagy ez talán nem számít, ha elfogadunk egy kihívást. Most belegondolva, az első ütés pont levitte a fél életét... akkor a másodiktól logikusan elfog neki, nemde? Viszont a látóteremben az élete még nem szürkült el, bár pirosban van, ki tudja a peteknél hogy jelzi ez a halált? Már a bokor előtt nézelődtem, amikor megnyugodtam a csipogást hallva, és meg is találtam hova szorult be szegényem. Miután kikapartam a törmelék alól, szorosan átöleltem, és ránevettem.
- Neked aztán ellátták a bajodat, mi? Ne ijesztgess így máskor! - Majd visszatérve Desdemonáék mellé megsimogattam Aisu jégkobakját, ha megengedte.
- Ügyes voltál, Aisu.
- Köszönöm a játékot! Nagyon tanulságos volt, és gratulálok. - Csipogott Falco is az ölemből.
- Nohát. Azt hiszem, nyertetek. Gratulálok! - Nevettem újra Desdemonára. - Szeretnétek esetleg máskor is játszani egyet? Azt hiszem, ez elég hasznos lehet nekünk is, nem csak a peteknek.
Falco: 01/10 (Piros)

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Desdemona on Szomb. Feb. 15, 2014 10:29 pm

Aisu hirtelen felindulásból támadott, be is ragadt a végén az ágak közé és Falcot is sikeresen megijesztette.
~Pillanat beszorultam…mindjárt ki fogsz tudni jönni csak előbb kiszabadítom magam…
A kis gólem nagy nehezen kikászálódott az ága közül ,majd várta, hogy a kis főnix fióka is kimásszon onnan.
~Én nem akartam ennyire durva lenni, csak valahogy bedühödtem…Bocsánat, ha rád ijesztettem Falco. Nyertem?! Te is erős vagy, már nekem se sok kellet volna, hogy piros legyen az a csík, mi az élet csík, ha jól emlékszem…
Aisu közelebb ment ismét Falcohoz, mivel furcsállta, hogy még nem jött elő, ekkor vette észre, hogy beszorult a kis főnix, de nem tudott neki segíteni a kijutásban, sajna az ő végtagja talán előnyösek támadáshoz, de ilyen kisebb és óvatosságot igénylő dolgokhoz már alkalmatlan, sőt kissé félt is, hogy ha segít azzal Falco életé véletlenül lenullázná azt pedig nem szerette volna.
~Persze, játszok veled akkor is mikor megtanulsz repülni, sőt én bármikor szívesen játszok veled.
Folytatta a kis gólem a társalgást, úgy döntött kétségbe nem fog esni és inkább megvárja míg Utahime kiszedi onnan ő nem kockáztat.
-Igen igazad lehet, legközelebb lehet nem csak őket kéne tombolni hagynunk, hisz így lehet elfáradnak, de a csapatmunkánk nem javul.
Közben láttam, hogy Aisu már egy ideje ott totojázik a szét cincált bokor mellet, de Falco sehol, már Utahime is kezdett nyugtalan lenni, miután a szólításra se jött elő oda rohan a bokorhoz, közbne Aisu visszajött mellém.
~Falco beszorult, de már nincs gond, ki lett szabadítva.
Aisu mondta után megnyugodtam és után láttam is, hogy Falco is rendben van azon kívül, hogy az életcsíkja vörös lett semmi komolyabb baja nincs. Aisu engedett a simogatásnak, bár számára érthetettlen ez a reakció, mi jó van abban vagy csak dicséret része lenne, de már kezdi megszokni és már többnyire engedi is, mert már arra rájött ebben semmi rossz nincs. Utahime nevetve gratulált nekünk, de inkább szólt ez Aisunka, hiszen most a gazdik semmit se csináltak, közben az én arcomra is kiült egy kisebb mosoly.
-Köszönjük. De ti is ügyesek voltatok. Persze legközelebb is játszhatunk, de mára elég volt jobb lesz ha megyünk eléggé kimerült mindkettőnk petje és az életüknek se ártana helyre jönnie, ehhez viszont pihenniük kell.
~Igen, szívesen játszok veled máskor is Falco és köszönöm a mostani játékot. Szia!
-Nos akkor mára búcsúzunk is, viszlát.
Azzal mindenki el is indult a maga útjára, most a kis gólem nem rohant előre, úgy tűnik először van így elfáradva, tényleg el van pilledve szegény, de ze legalább az alvásban se fogja akadályozni majd.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Utahime on Vas. Feb. 16, 2014 6:15 pm


Miután befejeződött a csata, ami ugyan nem tartott sokáig, de mindkét petet láthatóan megviselte, mindannyian inkább pihenni vágytunk. Falco a szokásos fészkelődése helyett, most csak fáradtan hevert az ölemben és a gólem, Aisu is sok izgalmon ment át a rövid meccs alatt.
- Igen, egyetértek. Most jobb, ha kipihenik magukat. - Nézegettem Falco maradék életpontját. Bizony, egy apró baleset is végzetes lehet most a számára, jobb, ha most hazamegyünk gyorsan, és megemésztjük a tapasztalatainkat.
- Mit szólnátok, ha holnap ilyenkor is játszanánk egy kicsit? Persze, ha nincs más dolgotok… Mi kijövünk a parkba holnap is, és ha gondoljátok, játszhatunk egyet csapatban is, hogy ne csak ők tanuljanak.
Igazán örültem volna, ha újra gyakorolhattunk volna, hiszen nekem is meg kell tanulnom a pálca használatát. Csak nemrég sikerült előhívnom belőle azt a fényes effektet és sajnos, ha sikerül sem oda találok, ahova céloztam… Mindenképp gyakorolnom kéne valakivel, és ennél biztonságosabb módja nemigen lehet a dolognak. Ha van is, nem tudom, mi lehetne az.
- Holnap? Aisu, a gazdám azt mondta, holnap! Addig ki kell pihennünk magunkat, és majd játszunk egyet mindannyian! - Hallatszott a lelkes csipogás az ölemből, de a hang gazdája meglehetősen kókadtan hevert.
- Akkor találkozunk holnap! Sziasztok, pihend ki magad Aisu. -  Mosolyogtam feléjük integetve, és én is megindultam hazafelé.
/csak hogy én is elköszönjek...:3/
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Klein on Vas. Feb. 16, 2014 9:51 pm

Ossu!

Lezárom a küzdőteret, 25 xp és 70 arany a jutalmatok Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Utahime & Desdemona

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.