[Küldetés] A Völgy

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Okt. 17, 2014 10:45 am

Amint beértem a csigalépcsőn igyekeztem előre haladni, de hirtelen valaki megfogta a vállam és lelassított. Átfordítottam tekintetem a vállam fölött és Hinari van itt. Arca aggodalomról tanúskodott, ezek szerint, eszméletlen feküdhettem az erdőben. Amúgy nem éreztem magam fáradtnak, rátekintettem ez úttal első alkalommal az életerő sávomra, ha ez nagyobb volt mint piros, akkor:
- Umm. Készen állok rá, talán egy pillanatnyi pihenőre volna szükség, persze ha jön a harmadik személy. Addig elöljáróban csak annyit, össze kell fogjunk vele, különben - rátekintettem a lányra, aki követ minket, de pisszegésre lettem figyelmes. Ellenben megittam egy kis potiont (+20 hp) és megfogadtam Hinari tanácsát, megköszöntem és addig pihentem, míg meg nem hallottam a pisszegést.
Mikor oda néztem, furcsán hatott Saya lefelé lógó haja, olyan mintha a torony átfordult volna és ő állna valami teraszon, míg mi a plafonon lógunk, ahogy odatapaszt a gravitáció. Talán normál körülmények között, kiugrana a szívem a helyéből egy ilyen látványra és kis egér módjára keresném a menekülő utat a realitásba, de ez nem az a hely. Egy sisak, amit a fejemre tettem és a benne létrehozott világ. Bármennyire is valóságos, főleg amikor az emberekre nézek, de ez nem az. Amit mondott Saya az még inkább visszazökkentett a jelenlegi valóságba. Használjuk a tollat, biztos nem valami golyós tollra gondolt, körbe néztem és ekkor figyeltem meg, hogy a lány, szárnyaiból tollakat hullajt. Hinarira kérdően néztem, és mögéjük, mikor érkezik már a piros játékos, legalább az egyik, és milyen szándékkal.
A kislány felé fordultam, majd feje búbjára tapasztva kézfejem és rámosolyogva mondtam pár szót, mégis csak jobb ha tudja Hinari is és Ő is.
- Kislány, vigyázni fogunk rád, bármi legyen és rád is Saya - majd elvettem kézfejem, azonban ahogy az ablak felé néztem, az már üres volt. Újból kérdően néztem a világba, Megváltozott az a kislány, nagyon. Biztosan képessége lehet ez a falon járás, vagy a félarcú lány, amit mondott, annak lehet köze hozzá?
Bármi is a kérdés, a válasz adott. Valami van lent és úgy tűnik előre vezet csak az út a felé.
- Készen állok, csak egyet nem tudok, hogy jöttem vissza az erdőből? - elmosolyodtam buta kérdésemen, nem csak ezt az egyet nem tudom, van azért is több is.. - mire értette Saya, hogy használjuk a tollat? - itt tekintetem a kislány felé fordult. Bármennyi tolla is vész el percenként az mind az övé. Elég megviseltnek tűnik, így.
Ha Hinari utamra engedett, úgy, megindultam a lépcsőn lefelé, és az ajtónál igyekeztem a kaparás szünetében kinyitni az ajtót, lehetőleg úgy, hogy ne tudjon bezúdulni a lépcsőfeljáróba a teremtmény vagy teremtmények sokasága. Amit megláttam felmértem és ellenfelek létszámát kutatom az előttünk feltáruló térségben.


Pontozás:

Pontozás:
Szint 19.
Élet 23+2
Fegyverkezelés: 22+13
Erő/Irányítás: 12+22
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 37+13
Speciális képesség: 11+8
Páncél: 30

Felszerelés:
{T2} Alkony Maszk (+2 kitartás, +5 fegyverkezelés, +10 páncél)
{T2} Fémpáncél (felszerelt, +20 páncél)
{T2} Egyedi Rubin Köpeny (felszerelt, +5 erő +2 spec)
{T2} Fémgyűrű (felszerelt, +5 erő +2 kitartás)
{T2} Harmat Gyűrű (felszerelt, +6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
{T2} Nyúlcipő (felszerelt, +10 gyorsaság +2 kitartás)
{T2} Bika Rúna (felszerelt,+7 erő +2 élet -1 gyorsaság)
{T1} Szabdaló (felszerelt, +5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés)
1x {T2} Díszes Katana (+9 erő +3 fegyverkezelés) nem felszerelt.
1x {T1} Fényes Vaskard (+5 erő) nem felszerelt

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hinari on Szomb. Okt. 18, 2014 4:15 pm


Pihentünk… vagyis Yuichi tette, én addig türelmesen tébláboltam mellette, el-elnézegetve a torony mindkét fele felé, felkészülve a harcra, ami előttünk állt. A fiú mondatára csak bólintottam, követve a pillantását, Tachibana azonban nem jött. Valószínű nem is fog. A fejemet ingattam: megbeszéltünk egy csapatmunkaszerűséget, legalábbis a küldetés végéig, ám akkor Yui nem volt ott, s a lovagnak bizonyára nem volt ínyére az új helyzet. Nem örültem neki, hogy egyedül maradt fent az őrzőkkel, s annak sem, hogy ezzel gyakorlatilag ránk bízta a tűzpatkány legyőzését. Lemondóan sóhajtottam, s indultam volna tovább, amikor meghallottam a pisszegést.
- Köszi – mosolyogtam rá a fejjel lefelé lógó kislányra, s miközben céhtársam Cathyt nyugtatta, én előszedtem a magamnál lévő két tollból az egyiket, forgatva azt a kezemben, újra rábökve, hátha ezúttal ad némi információt.
- Erre értette, valószínűleg – válaszoltam a nekomata helyett, megmutatva a fiúnak a hófehér tollat – Az égből hullott alá, bár azt nem tudom, kitől és miként – tettem hozzá – Cathy, te tudsz róla valamit? Hogyan kellene használni? – fordultam a lányhoz, ám nem álltam meg: lassan leértünk. Mielőtt azonban Yui kinyithatta volna az ajtót, intettem neki, jelezve, hogy egy kicsit figyeljen rám.
- Odalent egy tűzpatkány ácsorog, bár nem tudok róla sokat. A küldetés szerint meg kell szereznünk a Tűzpatkány Köpenye és a Sárkány Nyaklánca névre hallgató itemeket, előbbit valószínűleg a lenti mob fogja dobni, így most ez a cél, a sárkányos dologgal ráérünk utána is foglalkozni… bár lehet időközben meg fog jelenni az is – húztam el a számat: nem akartam egyszerre harcolni a kettővel, bár egy részem sejtette, hogy ha sárkány, nem lesz kicsi, az pedig leginkább fentről fog érkezni – arról, ahol most éppen a lovag van.
Hogy hogyan kerültél a torony tetejére, azt nem tudom, Hel hozhatott föl, és utána bízott Cathy gondjaira valószínűleg – folytattam kis szünet után, fél szemmel a lány felé fordulva, megerősítést vagy javítást várva tőle – A három másik lány, akiket láttál, az Őrzők. Képesek felvenni a saoból számunkra ismerős játékosok alakját, mint például Sayáét vagy Chanét. Azért vannak, illetve voltak itt, hogy akadályozzanak Cathy kiszabadításában, ám kettejük most segít, ahogy láthattad is. Azt hiszem ezekből maradtál ki – mosolyogtam rá biztatón – Most én fogok tankolni. Ne válts le, csak ha kérem – tettem hozzá elkomolyodva, majd két kézbe vettem a Katanát, én hátraléptem, engedve, hogy Yuichi kinyissa az ajtót.


statpontok:
Élet: 39+5=44 (220hp)
Fegyverkezelés: 49+23=72
Erő: 22+45=67
Kitartás : 21+5=26
Gyorsaság: 33+33=66 (+6 kasztbónusz, de azt Ozi oldala számolja már)
Speciális képesség: 28+12=40
Páncél: +70

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Okt. 18, 2014 5:11 pm

Nem jöttek vissza megnézni, hogy hol maradtam el. Időnként a csapóajtó felé pillantottam, de nem nyílt ki, így levonhattam ezt a következtetést máris. Nincs szükségük rám, úgy gondolják. Ezért gyengék, mert nem látnak túl a szimpátia rózsaszín ködén, hiába lehetnék hasznos a számukra, elutasítanak, mert más vagyok, mint ők. Szemben velük, én akkor működök együtt valakivel, ha hasznot látok benne, függetlenül attól, hogy kiről van szó. Józan eszű ember így tenne, és itt a józan ész alatt nem azt értem, amit mindenki más. Ezt a józan eszet a túlélés ösztöne diktálja. Bennük pedig ez nincs meg elég erősen. Sajnálatos, hogy a játék ilyen megbocsátó :]
Mindezzel együtt most nem volt rájuk szükségem, legalábbis ebben a pillanatban. Megvoltak a terveim, amik nagy valószínűséggel eltértek attól, ami az ő fejükben megfogant. Ebben a fázisban nem voltunk egymással kompatibilisek. Jelenleg az előttem ülő, feszültséggel teli, pikkelyes bőrű leány volt velem kompatibilis, minden figyelmeztetés ellenére. A másik két őrzőnek talán volt oka félni tőle, elvégre voltaképpen nem is ugyanazon az oldalon álltak. Leviathán nem kívánta a nekomata szabadulását, szemben a társaival. Nekem azonban nem volt mitől tartanom. Miután egyedül maradtunk, hagytam néhány pillanatig, hogy a felgyülemlett feszültség valamelyest kiszabaduljon belőle. Remegett a dühtől, a belőle áradó sötét aura ínycsiklandó volt. Ekkor tettem a kezem a feje búbjára, és barátságosan megsimogattam.
- Hiszek neked. Valóban veszélyesnek tűnik a kis hercegnőtök :] Nem szükséges ismernem az okot, amiért bezárták, messziről látszik rajta, mennyire instabil és destruktív a jelleme. Így hát hajlandó vagyok szabotálni a mentőakciót, de csakis abban az esetben, ha eltávolítod a hosszú hajú fiút a szőke lány mellől. A módszer lényegtelen, csak maradjon életben. Hogy hangzik az ajánlatom, Istennőm? :] - vigyorodtam el ravaszul. Hürremnek tettette magát korábban, ismerte a kapcsolatunkat, így biztosan nem lesz újdonság neki a megszólítás sem. Számomra is egyszerűbb volt Aphroditéként kezelni, semmint aljas kígyóként, aki egy tengeri szörny nevét viseli, habár az is igaz, hogy ha teljesen el tudnék vonatkoztatni a kilététől, akkor egészen mást csinálnánk most :]

HP:120 | F:73 | E:50 | K:19 | GY:20 | S:22 | P:115
Világít a kardom, és ha leütik a vértpáncélom, 50% esély van rá, hogy plusz 30 sebzést felfog :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Szer. Okt. 22, 2014 2:06 pm

A rendszer, jelezve, hogy az életcsíkod teljesen tele van, jelzi, hogy nem szükséges meginnod a Potiont Smile
Ahogy haladtok lefelé, egyre melegebb lesz. Cathy-n ugyan nem látszik meg emiatt semmi, még csak nem is izzad, sőt, egy óvatlan pillanatban kicsit ki is tárja szárnyait, majd sűrű bocsánatkérés közepette visszaengedi azokat. Mikor viszont a tollakra terelődik a szó, elfordul és látni, hogy nem igazán szeretne sem rátok, sem Sayára figyelni, és mikor Hinari elé emeli az egyiket és kérdez, elsápad, a füleire tapasztja a kezét és összeroskad, szemét lehunyva. Akár megálltok, akár nem, addig marad guggoló állapotban, amíg Hinari el nem teszi a tollat.
Mikor beléptek, megcsap titeket a forróság. Mióta elhaladtatok itt, a patkány igazi kis melegfészket rakott itt magának. Az oszlopokat és falakat megperzselte, a földön mindenfelé a fekete lábnyomait látjátok. Amint Hinari belép, felétek fordul és sziszeg, elrettentésképp.

Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tűzpatkány
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
TűzpatkányHinari: 220/220, 70/70
Yuichi: 150/150, 30/30

***

Látszik, hogy Leviathán valaminek igencsak a küszöbén áll. Árnyéka már változik is, olyan, mintha egy szarvasagancsos, megnyúlt pofájú rém bújna meg valahol mélyen benne. Kezeit ökölbe szorítja, megjelent pikkelyei sötétednek, és újak jelennek meg. Valahol a könyökénél pedig más is, bár még nem megállapítható, hogy mi.
Az egész változássorozatot a simogatás állítja meg. Döbbenten nyitja ki sárga szemeit, amelyek már olyannyira nem emberiek, hogy végigszalad az ember hátán a hideg. Mikor kinyitja kezeit, azokon már valóságos karmok foglalnak helyet, de nem csap oda velük az arcodra, mint tán eredetileg akarta. Felnéz rád, majd végül ő is elmosolyodik.
-Nem hiszek neked. -feleli ravaszul, mintha csak köpné a szavakat, majd hátrébb lép, fel a párkányra. -De ez túl csábító. Tehát Hel "kis kedvencétől" kell megszabadulni... -néz elgondolkodva a torony falát követve lefelé. -Ha a patkány nem intézi el egyébként is, akkor vállalom. Majd elviszem jóóóóóóó messzire... :3 Addig is, nem kísérjük figyelemmel a szenvedésüket? -fordul feléd.


//Tachi megúszta a szólóharcot. :]  Neki nincs kikötés, mikor írjon, ki után, de maradjunk az "egy körben egyszer teheti meg felállásnál", tehát egy Yuichi és Hinari legyen két Tachi között :]
Hinari és Yuichi pedig harcolgatnak a szokott módon. A toll használata egy mellékcselekvést fog igényelni.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hinari on Hétf. Okt. 27, 2014 2:29 pm


Cathy furcsán viselkedett. Már maga a tény, hogy egyáltalán nem adott semmi információt a tollakról, mintha csak a jelenlétükkel tudnának ölni… nem értettem, miért ódzkodik a lány ennyire tőlük. Enyhén csodálkozva pillantottam rá, s vállat vonva tettem el a tollat, közben arra jutva, hogy vagy rossz emlékek kötik a tollak tulajdonosához, vagy maga az item képes valamire, ami rossz hatással van a nekomatára – talán ezért is mondta Saya, hogy használjuk őket. Hogy a lánynak jólesik a forróság, azt csak egy mosollyal nyugtáztam, momentán nem bírt akkora jelentőséggel, mint az előttünk álló harc, így én is inkább az utóbbira koncentráltam.
Miután Yui kinyitotta az ajtót, először csak benéztem, még mindig a folyosón állva, azért készenlétben tartva a Katanát. A jószág nem úgy tűnt, mint aki nagyon el akarna rejtőzni, nyilvánvalóan nem tartott a harctól, reakciója pedig nem sok jóról tanúskodott. Elhúztam a számat.
- Erős.
Vagy legalábbis annak mutatta magát. Mindenesetre, egyelőre nem használtam sem a tollat, sem képességet; először fel akartam mérni a helyzetet, s csak azután cselekedni: ahogy elnéztem, Tachibana szépen kivonta magát a munka alól, céhtársamnak meg nem volt annyi élete, hogy bármilyen meggondolatlanságot megengedhessek magamnak. Ketten mégiscsak nehezebb lesz ez, mint hárman, Piroska viszont várhatja, hogy könyörögjek neki, akár egész álló nap is. Megvagyunk mi nélküle… legalábbis egyelőre. Megráztam a fejem, és támadtam, megpróbálva kiszámolni, mennyi élete lehet, úgy helyezkedni, hogy Cathy esetleges reakcióit is nyomon tudjam követni. A tollak pedig addig is az inventorymban ültek: kettő volt csak belőlük, ahogy a quest második feléhez is két item kellett. Nem pazarolhattunk.


Mivel Tachi nem harcol, nemtom meg kell-e írni a szólimitet, de nekem bárhogy jó. Smile

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Szer. Okt. 29, 2014 12:04 pm

//Ha megvan a limit, teljes jutalmat kaptok, ha nincs, akkor a csapottat, ennyi Very Happy //

A patkány, mikor látja, hogy elrettentése nem járt sikerrel és Hinari egy szép darabot levágott az életéből, nagy sikolyt hallat, majd nekiugrik a lánynak, hogy megharapja. Hinari 10-et sebződik.

Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tűzpatkány
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
TűzpatkányHinari: 220/220, 60/70
Yuichi: 150/150, 30/30

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Okt. 29, 2014 7:29 pm

Ahogy beléptem, Hinari már meg is előzött, míg végig néztem a támadását, és ahogy jelentőset kanyarított le a Tűzpatkány életerejéből, volt egy kis időm. Hel szerint hárman kellünk a kislány vagyis Cathy védelmében, ezen kívül nem halhat meg és lehetőleg ne őrüljön meg. Saya nem is Saya volt és Chan sem. Őrzők, ezek szerint ők vigyáztak eddig rá, hogy ne szabaduljon el és védték meg testvérétől, aki már újra él, erről vajon a kislány tud? Testvéri kötelék ehhez kevés, de ha ő egy nagy hatalmú lény, akkor tudnia kell. És a tárgyak a védelmét, vagy az elpusztítását szolgálják? Nem tudom, de mi hamarabb beszélnem kel erről Hinarival és a pirossal is. Na meg persze, jobb ha az aktuális építő elemről nem feledkezem meg, azzal, kardomat felfelé párhuzamosan a toronnyal állítottam és rohamoztam a helyiségben. közben hátra pillantottam Cathyre, ott van-e még.
Ahogy elértem a megtermett szörnyeteget, a füle tövénél akartam vágni, ahol remélhetőleg egy jelentős csíkot húzok és díszítem piros csíkkal lángnyelveit.
Visszavonultam kissé, lehetőleg Hinari irányában, ahol csak oda súgtam neki, röviden letömörítve:
- Hárman kellünk és nem hallhat meg - igyekeztem gyorsan mondani és halkan, remélem legalább egy szófoszlányt elkapott belőle. Sajnos nem ismerem Cathy hallását és azt sem tudom, milyen hatással lehet rá az amit Hel mondott el nekem. Ha pedig Hel tényleg a testvére és megölt egy Örzőt, azért, hogy közelről tudjon rajta bosszút állni és megölni őt. Úgy elhiszem Hel mennyit szenvedett, láttam rajta, de Cathy is. Utóbbi kislányról még nem tudom mit gondoljak, küldetés szerint.. küldetés szerint.. aszerint sem tudom. Hibádzik valahol, csak tudnám hol..
Ránéztem a rendkívül jól megrajzolt teremtményre a tűzpatkányra és csak egyre tudtam gondolni, akkor ki fog derülni, ha meglesz, mind az öt tárgy, vagy hiányozni fog egy. Gondolkozz és harcolj! Kardom hegyét a patkány felé mutatva védekező állást vettem fel, hirtelen fog jönni a rohamja, amiből már egy elérte Hinarit. Neki viszont látszólag meg sem kottyant a harapás, csak ott van a piros hogy találat érte.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 29, 2014 7:29 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Okt. 30, 2014 8:13 pm

Nos, azt hiszem remekül időzítettem. Már elkezdődött valamiféle metamorfózis, de azt nem kívántam megvárni, hogy az álcát teljesen ledobva átalakuljon valamiféle szörnyeteggé, akiből kiveszik minden emberség. Elvégre egy olyannal nehézkes kommunikálni, főleg ha elveszti az eszét. Nekem se esne jól, ha egy torz kreatúrával kellene emberként bánnom, jó ez így, hogy megvan a látszata, még akkor is, ha tudom, hogy az a látszat csalóka.
Mihelyst azonban a tenyerem a selymes haj alatt húzódó jéghideg bőrt érintette, a folyamat visszafordult. A lény megenyhült a szavaimra pont, ahogy vártam, ahogy kívántam. Az ajánlatom visszautasíthatatlan volt, mindkettőnk számára kedvező kimenetellel. Én is jól járhattam vele, és ő is. Megvolt az az előnyöm, hogy nem érintett a világ hogyléte, számomra mindegy, hogy mi történik, miután elhagytuk ezt a helyet.
- Helyes :] - mutattam cinkos vigyort. És hogy azzal voltam elégedett, hogy engedett a csábításnak, vagy azzal, hogy nem bízott meg bennem, azt már a fantáziájára bíztam, noha nem csináltam volna belőle titkot, hogy mindkettő melengette a szívemet :]
- A legkedveltebb elfoglaltságaim közé tartozik szenvedő embereket figyelni :] - mondtam kvázi igent a meghívásra vigyorogva. Mint aki lelki társat talált. És azt hiszem nem is voltam messze az igazságtól. Ugyanakkor természetesen az is motivált, hogy így könnyebben kicsalhatom belőle a számomra hasznos információkat.
- Erős ez a patkány? - kérdeztem például rá egyre, amivel nem is a szörny erejére voltam kíváncsi, hanem arra, hogy ami számára erős, az vajon számunkra is az-e? Elvégre nem biztos, hogy jó ötlet lenne felbőszíteni egy nálamnál jóval hatalmasabb teremtményt, és egy ilyen összehasonlítás segíthet belőni az erejét :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Kedd Nov. 04, 2014 10:32 pm

Yuichi vágása tökéletes ívet ír le a levegőben, a patkány fájdalmasan felordít, ahogy életereje sárgába fordul. Szemei vérvörös izzást vesznek fel, és ahogy a fiú elhalad mellette, karmaival beleváj három vörösen fénylő sebet a mellkasába. Lefordult Hinariról és helyette a szamurájt veszi célba.
Cathy ezután belép az ajtón, kezét a szívére teszi, és úgy figyeli a patkányt mozdulatlan tekintettel és kifejezéstelen arccal. Yuichi mondatára megmoccannak fülei, hallja őket, de nem foglalkozik vele, csupán egy kis mosoly születik ajkaira. Motyog valamit, de egyikőtök se hallja, hogy mit.

Yuichi 20-at sebződik.

Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tűzpatkány
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
TűzpatkányHinari: 220/220, 60/70
Yuichi: 150/150, 10/30

***

Mikor igent mondasz, egy gyors suhanás tanúja lehetsz csupán. Ha pont pislogtál, még nem is láthattad, merre indul, csupán arra figyelsz fel, hogy már a hátad mögött van, és lágyan átkarolja a mellkasod.
-Akkor kapaszkodj. -súgja a füledbe, és a lábad elemelkedik a talajtól. Repültök, és ahogy lefordultok a torony tetejéről, a földön láthatod az árnyékból, hogy hatalmas méretű szárnyakon suhantok lefelé. Talán mégsem tévedtél te olyan sokat azzal a leangyalozással? Suspect
Amint földet értek, ezek a szürke szárnyak eltűnnek, és egy hatalmas ablakon át, még ha kicsit színesebben is, de elétek tárul a bent zajló csata, ahogy a patkány épp belevágja karmait Yuichiba. Leviathán nekidől az üvegnek és úgy néz befelé.
-Egyáltalán nem erős, csak van egy-két dolog a tarsolyában. Úgy is mondhatnám, ő nem olyan megszokott, mint amivel eddig találkoztatok Rolling Eyes

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hinari on Csüt. Nov. 06, 2014 2:43 pm


Annyira nem is volt erős ez a szörny – s talán pont emiatt volt mégis az. Alig sebzett, és az élete se volt sok, ám ha csupán ennyit tudott volna, Cathy nem tanácsolja, hogy hárman szálljunk szembe vele. És akkor még ott van a sárkány is… Alig láthatóan elhúztam a számat, s kezdett érlelődni bennem a gondolat, hogy mégiscsak elő kéne vennem azt a tollat, bár hogy pontosan mit kéne vele csinálni, arról fogalmam se volt. Tanácstalanul pillantottam körbe. Ekkorra már Yuichi is sikeresen sebezte a mobot, ám támadása nyomán a tűzpatkány rá fókuszált, őt karmolta meg, s a viselkedésében beállt változás egy cseppet sem tetszett. Nem tudtam, hogy az életcsíkjának sárgulása okozta-e, vagy esetleg minden kiskörben számíthatunk ilyesmire, mindenesetre annyi nyilvánvalóvá vált, hogy nem húzhatjuk el a harcot.
A fiú szavait nem tudtam mire vélni. Homlokráncolva fordultam utána, s kérdőn néztem rá, mégis honnan tudod mindezt? Végül csak bólintottam, bár továbbra sem teljesen értettem, a mobra vagy Cathyre érti-e a mondottakat, illetve hogy pontosan mihez is kellünk hárman. Fél szemmel pillantottam a bal fölső sarokba, de Tachibana életcsíkja teljes volt, aminek egyszerre örültem s bosszankodtam is miatta: ha tényleg hárman kellünk, bonyolult lesz összeszedni őt, bár legalább nem keveredett harcba, így van esély rá, hogy nem ölik meg, mire mi végzünk. Ez mindenképpen pozitív.
- Majd erről még beszélünk – mondtam a fiúnak, a patkány felé véve az utam, s amíg a jobb kezemben tartott Katanával belevágtam egyet, bal kezemben a tollat szorongattam, a támadás után próbálva valamilyen módon aktiválni azt – vagy ha ez nem sikerült, legalább megnézni, milyen hatással van a mobra a közelsége.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Pént. Nov. 07, 2014 12:15 pm

Hinari csapása nyomán az életcsík nullára zuhan, a patkány pedig rögvest a lány felé fordul, hogy villogó karmaival lecsapjon rá, de ekkor meglátja a tollat és szoborrá dermed. Látszik, hogy meg se mer mozdulni, amíg a toll a közelében van. Odakint Leviathán ennek láttán döbbent grimaszt vág és az ablakra csap ökleivel.
-Mi a...?

Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tűzpatkány
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
TűzpatkányHinari: 220/220, 60/70
Yuichi: 150/150, 10/30

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Nov. 15, 2014 4:57 pm

No, ez már valami olyasmi, ami a kedvemre való és ha lehet így fogalmazni, hürremes volt. Egy kis titokzatosság, némi rejtély, egy csipetnyi huncutság... Lágy ölelése kellemes érzéseket keltett bennem, különösen úgy, hogy ebben a testben tartózkodott. Azt hiszem valóban volt bennünk közös, legalábbis könnyeden megtalálhattuk volna, ha mást nem, a közös hangot. Milyen kár, hogy nem egészen azonosak az érdekeink :] Neki konkrét célja van, erős motivációja, míg én csupán szórakozni kívánok, és nem igazán érdekelnek a következmények. No és persze a legnagyobb sajnálatomra nem egészen tartozunk ugyanahhoz a fajhoz, máskülönben hajlandó lennék félretenni ezt az apró különbséget a felfogásunk között. Így azonban nem maradt más választásom, mint egy laza együttműködés, esetleg egy kis játékkal egybekötve, hogy mindkettőnk érdekei érvényesüljenek... talán.
- Ahogy kívánod. Kérdés, hogy hová? :] - vigyorodtam el pajkosan, de a következő pillanatban már a levegőbe is emelkedtem. Kissé olyan érzésem volt, mintha Superman vitt volna el repülni, csak valahogy megfordultak a nemek. Na persze Supermannek nem voltak hatalmas szárnyai, amelyek árnyékot vetettek volna a talajra. Valahogy nem egyezett semmilyen általam ismert kígyószerű vagy tengeri lénnyel a szárnyak koncepciója, azonban nem akadtam fenn ezen az apróságon. Lehetett ajándék az angyaloktól, ha már az őrzők tőlük kapták a feladatukat. Lényegtelennek tűnt jelen helyzetben a szokatlan testrészek forrása. Annál jobban érdekelt, mi folyik az ablak mögött, miután puhán talajt fogtunk. A patkány nem mutatott sok ellenállást, már majdnem vége volt, mire odaértünk, miközben egyik sorstársam se került veszélybe. Sajnos így, hogy ő sem tartotta erősnek, nem mutatott meg semmit a saját erejéből, hiszen egyezett a véleményünk. Akkor lehetett volna haszna a kérdésemnek, ha eltérő a szemszögünk. Mindenesetre voltak még kérdéseim, amikkel előrébb juthattam az engem érdeklő témák sorában.
- Miért pont ezt az alakot választottad, hogy megjelenj előttem? - kérdeztem némi érdeklődést vegyítve a hangszínembe, miközben a bent zajló eseményeket figyeltem. Érdekelt, milyen dolgok vannak a tarsolyában, ám mielőtt ez kiderülhetett volna, azt hiszem a mi kis csapatunk volt az, amelyik hamarabb húzta elő az ászt az ingujja alól. A lány dühe láttán halványan felvontam a szemöldököm.
- Kettő is van belőle - tájékoztattam ideiglenes szövetségesem, hiszen csak a vak nem vonta volna le a következtetést a toll és a patkány viselkedése között. Ezen túl azonban érdektelennek mutatkoztam. Azért hátha jártatja kicsit a száját :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Nov. 20, 2014 10:40 am

A tűzpatkány máris életének végén jár, egyetlen vágás és meg is van a tárgy. Mégis, valami nem stimmel. A Hinari kezében tartott toll hatással van rá, még könnyebb célponttá téve. Tétován a kislány felé pillantottam, közel volt, hogy a patkány elérje őt.. nem hezitálhatok.
Kardom lejjebb eresztettem és közel ugrottam, hogy farkától egészen a homlokáig húzzam fel a kardot, és remélhetőleg eltalálom és el is pixeleződik.
A vágás pillantásonkénti lassúsággal haladt előre. Igen beszélünk róla, de ketten nem tudom eredményesek lehetünk-e. Talán igen, talán nem, de jobb volna, ha itt lenne a piros is, így most lehetősége van tervezni, ami egy gyilkos esetében nem túl kedvező ránk és a kislányra nézve sem. Umm, mindegy is. Hirtelen felgyorsulva újra, vágtam és ugrottam hátrébb.
- Vigyázzatok! Nehogy robbanjon - kiáltottam. Hisz bármi történhet, akár még fel is robbanhat a teste és tűzbombaként elárasztja a helyet, aminek csak életerőnk adhat határt, hogy túléljük-e. De az övé még annál is ismeretlenebb. Vajon egy ilyet egy njk túlélhet-e? Hisz a játékosok ölik őket, szerintük úgyis újra élednek. Kardom hátra csapva vártam és valamilyen hang jött valamerről. Lábbelim csúszott a kövön, de ezen kívül más nem, akkor meg mi lehet? Hátamat az ablak felé mutatva vártam az elkövetkező pillanatok sikerességét, avagy kudarcát.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 20, 2014 10:40 am

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Hétf. Nov. 24, 2014 1:32 pm

Kérdésedre Leviathán bár feléd sem néz, huncut mosolyra görbül szája és meglegyinti hosszú, hófehér haját a szél.
-Továbbra sincs fogalmam róla, te milyennek látsz engem, Shoggoth-ot vagy Hel-t. -von vállat. Majd következik a tollal történő incidens, és mikor megtudja tőled, hogy kettő is van nála, lehajtja a fejét. Mély levegőket vesz, majd elfordul az ablaktól és tesz pár lépést, hogy ökölbe szorított kezekkel libbenjen ide-oda, mindenféle halk szitkot szórva Hinari fejére.

A patkány, mivel teljesen ledermedt a toll miatt, csak annak köszönheti még életét, hogy Yuichi a jelek szerint elcsúszott a fényes padlón és a kard ártalmatlanul csak pár szőrszálat hasít le róla, de életpontjaiban nem ejt kárt. Ekkor lép előre Cathy, szemeiben elszántsággal, és egyenesen a patkány elé lép. Elmosolyodik és a kezét nyújtja.
-Gyere...
Két másodperc múlva a toll kék pixeleire esik szét, feloldva a patkányt az átok alól, aki rögvest elbőgi magát és felemeli hatalmas, karmokban végződő mancsát, hogy lecsapja Cathy-t. Ahogy a karmok végighasítanak a lány bőrén és a légmozgás megtáncoltatja annak haját és tollait, Cathy Hinari felé pillant.
-Most!

Odakint Leviathán, ha akár picit is elvetted róla a tekinteted, Tachi, változáson megy át. Bár igaz, egyenlőre csak annyit látsz, hogy megjelentek a szárnyak és egyre nagyobbá válnak, szinte abnormális méretűvé, színük pedig a sötétszürke és a koromfekete színeiben játszik. Árnyéka pedig megnyúlik és groteszk módon mintha sokkal hosszabb nyakat mutatna a hölgynek, mint ami valójában. Szinte tapintani lehet a dühöt, amit érez. Végül, mindegy utolsó momentumként, felordít, állati üvöltéssel.
Hinari: 220/220, 60/70
Yuichi: 150/150, 10/30
Tachi: 120/120, 115/115
Cathy: -40/?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hinari on Csüt. Nov. 27, 2014 10:45 am


Továbbra sem tudtam mire vélni a helyzetet, egyszerűen túl könnyű volt a dolgunk. Legalábbis látszatra, ez pedig roppantmód zavart, olyannyira, hogy Yui hibázását is csupán a szükséges rossznak fogtam fel, egy pillanatra nem társítva a dologhoz semmilyen negatív gondolatot. Nem találta el, majd a következő el fogja. Biztos kézzel fogtam a Katanát.
A toll elpixeleződésére viszont nem számítottam. Nem is igazán gondoltam bele, hogy maga a tűzpatkányra kifejtett hatása oly erős lehet, hogy ez rövidúton az item megsemmisülését jelenti majd, s ekképpen igyekeznünk kéne. Alig láthatóan húztam el a számat, ahogy leengedtem az eddig a tollat tartó kezem. Kitámasztottam, most kellett végezni vele, amíg nem okoz nagyobb kárt. Cathy viszont megelőzött.
- Ne! Hagyd! – indultam meg, megdöbbenve a patkány engedelmességén. A lány olyan reakciókat csalt ki belőle, amit egy mobtól aligha lehetett elvárni, ám az alap viselkedését sajnos nem tudta ez sem módosítani. Az állat támadott, és én elkéstem. Karmai előbb értek Cathyhez, mint a pengém éle őhozzá, ám a lánynak sem kellett megismételnie, még be se fejezte a felkiáltást, a Katana hegye belemart a tűzpatkányba, végighasítva annak oldalát – Hagyd őt békén! – ezt pedig már a mob kapta, miközben – a csapás erősítése végett – két kézre fogtam a fegyvert, s úgy fejeztem be a mozdulatot, végül hátralépve, hogy megbizonyosodjak róla, végleg sikerült-e elpusztítani. Reméltem, ki fogja dobni az itemet, ami a küldetéshez kell, ha így történik majd, a sárkánnyal már könnyebb dolgunk lesz: mostmár tudtam, mire, hogyan és főképp meddig lehet használni a földről összeszedett tollakat.
- Honnan tudtad, hogy el fog pixeleződni, és miért nem mondtad korábban? – fordultam a lány felé, hangomban cseppnyi nehezteléssel, ám mindeközben aggódva néztem végig rajta, nem tett-e benne kárt a bestia karmolása – Csak úgy tudunk hatékonyan segíteni, ha mindent elmondasz, amit tudsz – tettem hozzá egy lemondó sóhaj kíséretében, majd tekintetemmel Yuichit kerestem, egyelőre nem kérdezve rá az általa mondottakra.
Ekkor jött az üvöltés. A fenti ablak felől hallottam, így egy másodpercnyi hezitálás után a fiúra pillantottam, az ajtó felé intve fejemmel (mindezt csak akkor, ha a patkány elpusztult és kidobta az itemet):
- Mennünk kéne. Odakint asszem egy újabb harc vár ránk…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Dec. 02, 2014 7:25 pm

Kardom úgy szántott végig a tűz szörny mellett, hogy öröm volt nézni. Mellesleg a jobban fellendülő bal lábam ellensúlyozásával, hogy ne bukjak hátra.. ez valahogy elvette minden koordinációm. Más szituációban, tuti hátamra estem volna, de ez nem valami vicc, itt bizony, életek múlhatnak egyetlen elcsúszom a jégen poénon. Nem beszélve azokról, akik eltűntek Aincradból, hisz őket ki kell szabadítani, meg persze, itt a tizennegyedik szinten helyre állítani a rendet, vagy ennél is tovább menni.
Mire kissé összeszedtem lépteim, Hinari kardja belemart a szörnyetegbe, de látszólag, Cathy is sérült.
- Ne - mondtam magam elé, lélek vesztve, kiábrándultan. Egyetlen elcsúszás, mennyi kárt okozhat.
Lehorgasztott fejjel, álltam csak ott, hisz mit tehetnék? Ha Cathy tényleg elmondja, hogy mi fog történni, az sem biztos. Hisz ő egy űzött vad, akárcsak ez a patkány. Összerezzentem, ahogy Hinari ajkait elhagyta a sóhaj, hisz nem kell odanézzek, tudom, hogy mire céloz. De a vörös nélkül nem érhetünk sokat. Hel utalt rá, hogy hárman kellünk védelmére, de ugyan miért? Lehet csak álmodtam az egészet és, minden.. ami és aki ott volt, csak én találtam ki.
Apró mozdulatokkal saját megcsóváltam a fejem. Ki a fejemből, buta gondolatok. Majd az ablak felől jövő zajok forrását kerestem.
- Igazad lesz, nagyon is. Hisz még egy tárgy hiányzik, nem? - néztem céhvezéremre. Félre kell tennem azt a szégyent, amit okozok, minden lépésemmel, csak még egy kicsit, utána jöhet két nap barangolás a semmibe és mellé edzés. Vagy akár egy boss harc. Kitudja.
- És valaki is hiányzik még, mielőtt beszélek - tettem egy rövid és szűk hozzáfűzést. Ahogy kiesett az item, készen álltam akár az ajtón kirohanásra, akár egy újabb elcsúszásra a torony kövezetén.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Dec. 06, 2014 3:09 pm

Most, hogy a választ megkaptam, ráébredtem, hogy ezt a kérdést már egyszer feltettem. Lehetséges volna, hogy az erdőbéli találkozásunk óta eltelt idő valóban több, mint amit mi érzékeltünk? Hiszen a torony állapota is erősen megromlott ez idő alatt, és Cathy sem volt már olyan friss és üde. Az elméletnek van racionalitása. De az is lehet, hogy szimplán elfeledtem, ami szintén elképzelhető volt. Az én memóriám se mindenható, sőt, inkább csak arra terjed ki, amit látok is, arra nem, amit hallok. Tulajdonképpen a hallásom az egyetlen, ami nem határozza el a lényeges információkat, hiszen a csókok íze, a bőr tapintása, vagy a lányok illata mind maradéktalanul megmarad az elmémben, és azokat bármikor fel tudom idézni, össze tudom vetni egy új tapasztalattal. Mit jelen esetben is, amikor Leviathánt vetettem össze Hürremmel. Ha nem lenne ilyen hüllőszerű, akkor is meg tudnám őket különböztetni egymástól minden bizonnyal :]
- Ebben az esetben engedd meg, hogy átfogalmazzam a kérdést: mi dönti el, hogy kit látunk bennetek? - tettem fel a módosított kérdést. Bár bizonyosságom nincs rá, de úgy hiszem, hogy ugyanúgy láttam őket, ahogy mondjuk Hinari-chan, és ő is azt látta, amit én. Annak ellenére, hogy a zöld hajú kislányt nem ismerem, és talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, ő sem ismeri Aphroditét. Érdekes kérdés volt, és talán egymás percepcióját is befolyásoljuk, de még mindig úgy találom a leglogikusabbnak, ha ők húznak ki a fejünkből egy-egy számunkra kedves képet, és azt az alakot veszik fel, így elnyerve bizalmunkat részben, vagy egészben.
Persze bizalomról legfeljebb már csak tudatalatti szinten lehetett szó, hiszen felfedték a kilétüket előttünk. Vagyis mi úgy hittük. Leviathán esetében ez többé-kevésbé helytálló megállapítás volt, hiszen amit tett, az nem tűnt színjátéknak. Se a gyűlölete, se a hirtelen haragja, se a huncut oldala. Csupán a valódi formája hibádzott, de ha ez így megy tovább, talán azt is megláthatom hamarosan :] Eddig kígyóként tekintettem rá a hüllőszerű, pikkelyes bőre és a szemei miatt, de egyre többet láttam félig átalakulva, annál inkább homályosult el ez a kép lelki szemeim előtt. Mi az, ami hüllőszerű, vannak gigantikus, sötét szárnyai és hosszú a nyaka? Ha jól rémlik, szükségünk van egy sárkányra az utolsó próbához, és még az is lehet, hogy megtaláltuk, és még csak keresnünk sem kellett :] Ugyanakkor kíváncsi voltam, hogy a kettőnk alkuját ebben az állapotban hogy tervezi a lény megvalósítani. Ami engem illet, nem maradhattam így, főleg mivel az ablakon keresztül láttam, hogy "társaim" elindulnak, és az üvöltés valószínűleg vonzza őket. Így amíg ideértek, kissé kényelmetlen helyzetben leheveredtem a torony falának tövébe, és mint aki rettentően szenved, olyasféle arcot vágtam. Mint aki éppen bevágta a fejét, és csak most ébredezik a kábaságból :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 17, 2014 11:08 pm

Mégsem lesz illusztráció, hisz nem akarlak titeket még jobban feltartani.

A tárgy, amit ezek után Hinari szerzett, a Tűzpatkány Köpenye nevet viseli.
Cathy tekintete tán a legfájdalmasabbá válik, mikor hallgatja Hinari szavait, majd lehajtja a fejét. Kezét ökölbe szorítja, s csupán csak az orra alatt mormogja kissé dühösen:
-Mert elpazaroltad.
A Torony alapjai megremegnek, és vakolat hullik a földre, némelyik a falakról, némelyik a plafonról. Persze a földrengésnél sokkal inkább érezhetitek a hatalmas üvöltés keltette rezgéshullámot, s odakint az ébredező sárkányt, akinek fehér haja egyre inkább elveszti a színét és tapad a bőrére, hogy valami másnak adja át a helyét.
Bár a leviathán a bibliában és a szokványos leírásokban tengeri kígyóként szerepel, ez a fajta kicsit sem emlékeztet rá. Mire az átalakulás, ami az utolsó fázisokban már elég gyorsan végbemegy, eléri a csúcsot, egy hatalmas, valóban egy kisebb sárkány méreteivel vetekedő alakot vesz fel. Egész testét fekete és szürke tollak borítják, amik olyan selymesnek tűnnek, mint a leglágyabb ruha, amit valaha is láttatok. Hosszúkás pofájából borotvaéles fogak néznek vissza rátok, vörös szemei villognak, ahogy körbenéz, titeket keresve, feje tetején a szokványos szarvak helyett szarvasagancsra emlékeztető, veszélyes fejékek fogadnak titeket. Szárnyait összecsukja, ahogy megfordul és immár szembe áll veletek.
Feje felett megjelenik a név és az életcsík: Sötét Leviathán.
Hinari és Yuichi így tehát kirohan a szabadba, Cathy viszont odabent marad, nem mozdulva a helyéről még akkor sem, ha kéritek.

Spoiler:
Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Sötét Leviathán
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Sötét Leviathán
Tachibana (Sebzés: 50, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Sötét LeviathánHinari: 220/220, 60/70
Yuichi: 150/150, 10/30
Tachi: 120/120, 115/115
Cathy: -40/?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hinari on Szer. Dec. 24, 2014 11:55 am


Egyáltalán nem értettem Cathyt, s a viselkedése kezdett kihozni a sodromból. De visszanyeltem a haragot, elég volt csak ránézni… ám ezúttal nem hagytam annyiban. Megnéztem az itemet, ráböktem, hogy mit tud, majd eltettem az inventorymba. Odaléptem a lányhoz, lehajolva hozzá, s igaz eddig sokmindent nem tudtunk meg tőle, most viszont nem elégedtem meg ennyivel. Határozottan néztem a szemeibe, türelmesen, de ellentmondást nem tűrően.
- Neked akarunk segíteni, téged akarunk kiszabadítani. Legalábbis így hiszem, jelen pillanatban – ráncoltam a homlokom – Miért nem segítesz nekünk ebben? Miért nem működsz együtt? Te sokat tudsz erről a világról, a toll működését is ismerted, a jelek szerint. Miért nem mondtad el? Ha tudtam volna, hogy kell használni, akkor nem „pazaroltam volna el” – emeltem ki az utolsó szavakat, próbálva azért kímélni a lányt, így hangomon semmiféle vádaskodás nem érződött. Egyszerűen csak… nem volt ésszerű. Ez az egész.
- Odakint van egy sárkány, és valószínű erősebb lesz ennél a patkánynál. Az utolsó itemet adja, ami a sikeres küldetéshez kell. Cathy, most kérlek, mielőtt kimegyünk. Hogyan használjuk a tollat? Illetve mit tudsz erről a sárkányról? – kérdeztem a lánytól, s addig egy tapodtat sem mozdultam, amíg nem adott egy normális választ.

Cathy nem mozdul, fejét is annyira lehajtja, hogy nem is látod az arcát, hacsak nem hajolsz le annyira, hogy akár még a bugyiját is megnézd >.>; Ellenben ahogy egyre több szó hagyja el a szádat, a torony egyre inkább remeg és azzal fenyeget, hogy lassacskán a fejetekre hull, azt meg picit sem biztos, hogy ilyesmit az életpontjaitok túlélnének Suspect
Válaszolni sem válaszol, hacsak azt nem számoljuk, hogy amennyiben közel hajolsz és a nagy zajban kiveszed, mintha a "Sajnálom" taktust ismételné újra meg újra.


Illetve nem akartam mozdulni. Ám arra hamar rájöttem, hogy ha továbbra sem teszem, a torony össze fog dőlni, ezt pedig nem kockáztathattam meg. Cathy persze nem volt hajlandó semmit sem elárulni, sem segíteni, de még megmoccanni sem.
- Mennünk kell. Most! – pattantam fel, leporolva a vállamra esett vakolatdarabkákat – Yuichi, segíts, ki kell vinnünk Cathyt – kértem a fiút, neki hátha van súlyemelése. Majd rohantam, kifelé, remélve, hogy mindketten utánunk jönnek. A – valószínűleg a – torony tetején pihengető lovag most eszembe se jutott. Így egy pillanatra meg is lepődtem, hogy idelent látom, ám elnézve őt, nem volt túlzottan jó állapotban. Életpontban viszont nem sérült, így enyhe homlokráncolással figyeltem, mit kezd magával: az előttünk álló sárkány nem úgy tűnt, mint aki bármelyikünket is hagyná elmenni.
- Mostmár itt vagyunk hárman – fordultam céhtársam felé – Viszont nincs időnk csevegni, ám ami fontos, azt mondd kérlek – pillantottam a mob felé, készenlétbe helyezve a Katanát. De nem tudtam, mit tegyek. Ész nélkül meggondolatlanság lett volna rárontani, ellenben nem hagyhattam, hogy lépéselőnybe kerüljön. Így végül kénytelen voltam előrelépni, újfent magamra vállalva a tank szerepét – legalábbis egyelőre. Ám képességet még nem használtam: ahhoz túl keveset tudtunk az alakváltóról.


2x támadom a mobot és Argo majd jelezd pls hogy sima-, ritka mob-e vagy miniboss. Köszi!

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 24, 2014 11:55 am

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 31, 2014 7:49 pm

Ha Yuichi megpróbálja megérinteni Cathy-t, valami elektromos áramhoz hasonló kisülés csapja meg. Életpontjaiból, páncéljából nem veszít, csak épp rettentő mód kényelmetlen érzés. A Torony tovább remeg.
Hinari katanája viszont gond nélkül suhan előre a Leviathán teste felé, vöröslő pixeleket harapva ki belőle. A sebzések elnyelése után az egész lény teste aranyosan felvillan és életcsíkja egy nagyon kicsit feljebb emelkedik - gyógyult. Nem sokat, jóformán alig látni az értékét.
Hatalmas üvöltést követően viszont megcsapja a hátráló Hinarit, jókora, 25-ös sebzést mérve a lányra.

Spoiler:
Hinari (Sebzés: 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Sötét Leviathán
Yuichi (Sebzés: 34, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Sötét Leviathán
Tachibana (Sebzés: 50, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Sötét LeviathánHinari: 220/220, 35/70
Yuichi: 150/150, 10/30
Tachi: 120/120, 115/115
Cathy: -40/?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 887
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jan. 01, 2015 9:33 pm

Elpazarolni, én pazaroltam, el, hogy sikeresen kikerülte a patkány a vágásom, ilyet elszalasztani, és ahogy Cathy duzzogóra fogta, egy igazi kisgyerekre hasonlított, bármi is volt a természete, bármi is Ő maga. Egy olyan ember, mint a többi, aki segítségre szorul.
- Cathy segíteni akarunk neked, mind a hárman. Megóvunk testvéredtől, és igyekszünk felszabadítani. Az őrzőid rosszul bántak veled? - fűztem Hinari szavaihoz, de látszólag továbbra sem mozdult. Nem volt mit tenni, irány befelé érte. Cselekedni maradt időm, formalitásokra alig. Ahogy megemeltem a lányt súlyemeléssel könnyebb szerrel valami más történt, megrázott, mire elengedtem azonnal. Felnéztem, hogy éleben vagyok-e még, ami eddig nagyon úgy tűnt igen. Újra próbáltam és ismét megrázott, mire majd elejtettem. Nem fog menni, nem bírom így megemelni, hiába lenne könnyű a kislány. Nincs más választásom kockáztatok..
Újra neki veselkedtem, és a folyamatos bizsergés és nehéz mozgás mellett megindultam vele. Az ajtó keret előtt kicsit begyorsítva, hogy mind a hárman kijussunk, ott még egy kicsit ugrottam is. A torony valószínű porrá fog omlani, és jobb lenne, nem így meghalni, ahogy a zuhanó sziklák eltipornak. Azonban a toronyt alkotó kő és törmelék eltörpülni látszik. Nyomban letettem odakint, mintha az agyam sokkolnák, de nem csak ez, hanem az is.
- Te jó.. - a termetes sárkány látványa, egyben lenyűgöző, de a mellette megjelenő életerő sáv azt mutatja, hogy ezt nem fogjuk tudni megkerülni. Pár bossal volt már dolgom, és a legtöbb esetében elbuktam. Hinari segített talpra állni újra és újra, és most is itt van, valamint ő máris elemezte a szituációt. Benne jóval több erő van, mint bennem. Viszont nem csak a sárkány tűnt fel, hanem a piros is. Chan szavai igaznak kell legyenek, korábban bosson sem támadott minket hátba, itt is együtt kell vele működjek valahogy. Idegesített igazából a helyzet, hisz megölt minimum egy ártatlant, aki már soha nem fogja levenni a nerve geart..
Azonban nem törődhetek jelenleg ezzel, lakolnia kell, hogy dacol az igazság ellen, de a sárkány felhördülése, Hinari támadását követve, még a gondolatokat is kikergette a fejemből. A termetes lény, üvöltése velőt záró, és a mancs ahogy eltalálta, ép ésszel felfoghatatlan, hogy ezután is ott van. A játékban ez lenyűgöző, hogy mennyire erősek is lehetünk, nincs más, mint egy gyors támadás és vissza Cathy védelmére, csak addig ne bántsa ez a piros.
Megindultam, karomat magam elé tartva rohantam, és ahogy támadó mancsához közel értem a szabdalót ívesen felfelé kanyarítottam egy alulról irányzott vágással, és a sárkány könyökét igyekeztem átvágni. Majd visszarohantam és Cathy elé álltam be, ha még ott volt.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 01, 2015 9:33 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Völgy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.