[Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Okt. 16, 2014 8:20 pm

Ohh.. Mikor szerezte meg? Nagyokat pislogok magam elé.. Pedig úgy hittem, nem sikerült elég közel mennem a csillagvizsgálóhoz ahhoz, hogy elérje. Aztán lehet, rosszul tudtam.
- Ohh, hát akkor már megszerezte. - nézek rá, ám arcomon nem látszik a csalódottság. Egyszerű közöny kísérte csupán megállapításomat.
Inkább szám szélét kezdtem el belülről rágogatni. Ez a helyzet nem jó, úgy hiszem, nincs egy velem együttműködő társ sem. Így pedig tettetnem kell, hogy én is a csapat része vagyok. Vagy valahogyan el kellene érnem, hogy beilleszkedjek. Egy terv kéne, de sürgősen. Valami hasonló, mint amit az északi-gyűjtőcsatorna felrobbantásakor talált ki Kashim, az egyik társam. Elég sokáig együtt kerestük a betevő falatot a sikátorokban. Azt hiszem, talán fél évnél is többet tölthettünk együtt, ami rengetegnek mondható abban a helyzetben, amit annak idején megéltem. Folyamatos menekülés volt az élet. Az emberek akaratlanul is elszakadtak egymástól. És ami a legkülönösebb, hogy csak nagyon ritkán találkoztunk egy régi ismerőssel újra. Abban a fejetlenségben egyszerűbb volt az élet, egyszerűbb volt a beolvadás, amikor senki sem törődött a másikkal, és nem foglalkoztattak senkit a lélek nagy gondjai.Rolling Eyes Igazából törődtünk egymással, egy nagy közösséget alkottunk. De épp ezért ebben a közösségben megszűnt az egyéniség. Mindenki egy gyilkos túlélőtáborrá olvadt össze, egy célért küzdve, a túlélésért. Persze azért egyénileg küzdöttünk.. Mégis elmondhatom, hogy ott és akkor az emberek sokkal közelebb álltak egymáshoz, mint ezekben a bizonyos fejlődő társadalmakban. Itt szükség volt háttér tervekre, mintha csak ellenségeim lennének csapattársaim. Nem volt elég egyszerűen csak eldöntenem, hogy meg akarom-e ölni őket. Itt nincs közösség.
Csendben maradtam és figyeltem. Vártam, magam sem tudom, mire. Talán arra, hogy bombák zaját halljam, vagy a felettünk elrepülő vadászgépeket.. De nem volt semmi különösebb zaj, csak az üzenet pittyegése.
- Rendben, akkor nézzük meg a következő termet. - néztem rá Alehandrora mosolyogva. - Persze csak ha van kedved velem tartani. - merőben eltért hirtelen viselkedésem az eddigitől, és ezt meg is kívántam magyarázni valamilyen felszínes indokkal. - Azt hiszem, csak úgy juthatunk előrébb, ha együtt dolgozunk, mint az előbb. - mutatok a kezében lévő kulcsra, mintha egyáltalán nem is zavarna, hogy nála van. Ohh, pedig dehogynem.
- Shukaku, Timidus, talált valamit Jun? - kérdezem, amíg még a teremben, velünk van, és nem ment le a csapóajtón. Aztán..
- Vagy talán te? - lépek mellé, és ha nekünk is megmutatja, érdeklődve figyelem az ajtót.
-Szerintem érdemes lenne először átkutatni a többi termet is. - jelentem ki aztán, és ha megmutatja a csapóajtót, ha nem, ha jön velem más, ha nem, elindulok a jobb oldalon fekvő második ajtóval nyíló terembe. És hogy mit remélek ott? Rongyokba bújtatott, éhező, mosolytalan, gépekként élő és túlélő embereket, társakat, akiknek az a céljuk, hogy túléljük. Asszonyokat, akik halott gyermekeiket látják viszont bennem, gyerekeket, akik hasonló sorsba születtek, mint én, és hasonló vidámsággal is állnak hozzá a dologhoz. És természetesen a dolgot. A bűzzel és piszokkal szennyezett csatornákat, egy utcát tele vérrel és halott emberekkel, és a menekülés, a túlélés, a gyilkolás izgalmát. Vagy csak egyszerűen egy új szobát, amit újra alkalmam van felfedezni és megismerni, és keresgélni benne, ötletelni. Társakkal, vagy egyedül, lényegtelen.

/Elnézést.>

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Pént. Okt. 31, 2014 7:57 pm

//A kulcs Ryuunál//

Shuék könnyeden tudnak fel-le mászkálni a láthatatlan lépcsőn, főleg ha Shu fején van a szemüveg, mert akkor még nem is esik orra. Nem záródik be semmilyen kapu, nem csippenti le az orrotokat sem.
Amikor Jun átdugja a bottá változó fegyverét a nyitott ajtón, nem történik semmi, de ezt talán értékelheted pozitívumnak is, hiszen nem záródik be hirtelen az ajtó, nem ráz meg áram és még csak nem is pixeleződik el a fegyvered.

Következő szoba Harunak:
Ryuu 750 szóval pótolhat, utolsó lehetőség.


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 05, 2014 5:59 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Okt. 31, 2014 8:12 pm

Igaz Jun Timidus szavaira válaszolt, de neki már Shu ad választ a kérdéseire, hiszen szeretné biztatni a lányt, szeretné egy kicsit megismertetni azzal a világképpel, ami benne kialakult. Csodálatos pozitivitás és bizalom a világ, és annak irányítói felé. Bármennyire tudja is Shu, hogy a rendszer másik oldalán is csak emberek ülnek, azok az emberek eddig őt soha nem hagyták magára, a küldetésnek pedig igenis az a célja, hogy teljesítsék, nem pedig az, hogy meghaljanak rajta. Ebben teljesen biztos, különben semmi értelme nem lenne az egésznek, hiszen ennél százszor szórakoztatóbban is megölhetné őket a kalandmester, aki ráadásul ezidáig végig olyan jó tanácsokkal, és személyre szóló tanácsokkal látta el őket, tehát az is bizonyos, hogy már meg vannak kedvelve, és mivel a mesélő látta, hogy míg Ryuuék civakodnak, ők milyen jól együttműködnek Junnal, így megajándékozta őket. Mi sem egyszerűbb ennél!
-Azért enged el, mert teljesítetted a küldetést. Ez mindig így van, ha teljesítünk egy küldetést, akkor befejeződik, megkapjuk a jutalmakat meg ugye közben a vele járó élményt. Most… most ügyesen úgy csinálták, hogy véletlenül összefussunk, de neked most a cicával kell törődnöd. Tényleg… egyébként nem éhes? Van még nálam pet eledel, amit készítettem, meg itt van Timidus tálkája is, próbáljuk meg megetetni hátha akkor majd kevésbé fog félni. Biztosan ő is nagyon megijedt szegényke…
És már nyomja is Jun kezébe a dobozkát.
-Nem javaslom, hogy együtt menjünk ki. A feladatot csak Jun végezte el, csak őt engedi ki a szoba. Meglátjuk, hogy mi lesz, ha ő kijutott, és ha nem záródik be az ajtó, az azt jelenti, hogy mi is mehetünk.
-Igaza van Timidusnak. Menj, és majd ha kiértél etesd meg a cicát, de a tálkát azt kérem vissza…

Mosolyog a harcművészre, és egy picit meg is hajol felé, hiszen teljesen biztos abban, hogy itt most az ő útjaik elválnak.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 31, 2014 10:19 pm

Nem hittem el, vagyis inkább nem akartam elhinni amit látok. Az ajtó csak úgy kinyílt, a cica megvan, lényegében készen vagyok a küldetésemmel. De akkor a többieknek mégis mi a fenét kell csinálniuk? Nem értem. Összezavarodtam, még az is eszembe jutott, hogy ez az egész valójában csak egy csapda, és ennek elkerülése érdekében egy cselesebb lépéshez folyamodtam. Metamorphot átváltoztatva egy bottá böködtem meg az ajtó körülötti részt, döfködtem át, hátha valamit aktiválok. Persze semmi sem történt, és döbbenten álltam. Furcsa. Nagyon furcsa. Shu okfejtésére csak bólogattam, talán igaza van, immáron vissza is alakítottam gyűrűvé a kis drágát, mert mégis csak kényelmesebb a cipelése és nem akadályoz semmiben sem.
- Talán igazad van. - lehajtottam a fejem és a macsekot vizsgálgattam. Kitudja mióta tűnt el, és ez a ház nem éppen olyan helynek látszik ahol csak úgy friss cicaeledelt, vagy akár bármilyen más élelmet helyeznének ki. - Akkor azt hiszem kint megetetem. Majd valahogyan meghálálom az ételt, a tálkát pedig kitisztítva visszaadom. Természetesen. - öltöttem nyelvet és mát át is vettem a csomagot. Néhány lépést tettem, majd visszapillantottam a lányra.
- Oh Majd elfelejtettem. - lenyitottam a menüm és előhalásztam a korábban talált mozaikdarabkámat, és át is nyújtottam neki - Talán nem lenne jó ötlet ha ezt magammal vinném. Az egyik emeleti szobában találtam még amikor a cicát kerestem, azt hiszem az előtt még mielőtt eltűnt volna a lépcső. Remélem hasznotokra válik majd. - biccentettem, és immár át is léptem a küszöböt. Feltételezhetőleg nem egy személynek kell átlépni ahhoz, hogy a csapda aktiválódjon, amivel egy guillotine kettészel, vagy összepréseljenek a nehéz ajtók. Már a gondolatba is beleremegek, de ahogyan Timidus is mondta a feladatom elvégeztetett. A cicát vissza kell vinni a tulajdonosához, amilyen gyorsan csak lehet.

Ha sikerült kijutnom.
- Ugye éhes vagy már cicus? - simogatom meg a buksiját, majd a tálkát leteszem, és öntök neki egy kis nasit. Amíg pedig kajál, szemrevételezem a házat kívülről. Egy gyors pillantás, még mielőtt visszaviszem a gazdájához, nem árthat..

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Pént. Okt. 31, 2014 10:44 pm

Jun sikeresen kijut az épületből, és az ajtó továbbra is nyitva marad. Mindezt Harunak is jelzi a minimap.
11:50

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Szer. Nov. 05, 2014 7:43 pm

// ééés beestem \o///


Nem igazán kedvelte ezt a helyzetet, habár mégsem mondhatta azt, hogy utálja. Egyszerűen mindkét érzés benne volt, és persze nem mindkét érzés ugyanannak az aspektusával kapcsolatban a helyzetnek. A csillagvizsgálóra támaszkodva nézett hol előbb az egyik lányra, hol a másikra. Különösebben nincs baja a petekkel, de ez a nagyra nőtt gyík az egyik olyan tényező, ami nem egészen illeszkedik bele a számára komfortos történésekbe. Nem tudja megmondani, hogy miért. Mert nem teljes magyarázat az, hogy egy gyík okosnak tartja magát (sőt, okosabbnak nála ), volt már erre példa. Sok sok hidegvérű hitte azt, hogy nincs egy szinten Ryuuval, és végül is igaza lett. Tényleg nem voltak egy szinten vele, csak nem fogták fel mennyire kevesek ők hozzá képest. Ryuu elképzelésében legalább is élénken élt az a képzet. Noha valóban sokaknál tarthatta magát okosabbnak, talán pont ez volt a baja. Nem tanulta meg soha a tiszteletadás bárminemű válfaját. Tehát ez a része az egész dolognak (ami ugyan zavarta, de egyáltalán nem idegesítette) teljesen kezelhető volt. Volt már része benne, ha nem is volt hétköznapi eset, hiszen ahogy nőtt a csodálóinak tábora úgy ment a híre is és kezdték félni. Persze egy kisiskolás csoportban ha elég karizmatikus valaki, ergo van kiállása és elég nagyra tudja nyitni a száját, akkor gyorsan köré gyűlnek. Nem volt hát ez másképp Ryuu kortársainál is és a fiú csak úgy fürdött a csodálatban. Ezt pedig egyáltalán nem vetette meg. Sőt, valójában imádja ha körül rajongják. Tehát az, hogy a sárkány nem tette, nem volt jó érzés, de nem volt ismeretlen sem előtte. Haru más tészta volt. Ő a másik táborba tartozott, ami legalább annyira izgatta a fantáziáját, mint az előbbi, ha nem jobban. Egy haragos sokszor sokkal érdekesebb mint két talpnyaló. Azért mindkettőnek meg van a maga előnye meg hátránya, így mindkettőből illik egy egészséges mennyiséggel megtartani. Ryuu így gondolta, tehát Haru harapóssága még mulattatta is, és feltett szándéka volt tovább húzni az agyát.
A játék azonban egyáltalán nem volt annyira érdekes, mint hitte. Persze lehet hogy azért érzi így, mert túl sokat fecsegett az elején, vagy a sárkányra koncentrál, ami nem szokása. Még hogy az ő figyelmét elterelje holmi számok halmaza? A Jun nevű kislány nem esett ki a látóteréből, de egyelőre kivül tartózkodott az érdeklődi köréből, azaz abból a pár négyzetméterből ami a szoba volt, melyben álltak ők hárman. Meg a pet. x3 Ott könyököl a csillagvizsgálón és unottan rázogatja a kulcsot, majd (van neki karikája) akkor az ujjára helyezve pörgetgeti és figyeli ahogy a kulcs vége föl-le, föl-le járkál. Shukaku chan írogat valakinek, valszeg Junnak, közben beszélgetnek Haruval, nem nagyon érdekes, de fél füllel attól még figyel. Közben fejlemény van a minimapon is. Lazán feldobja a kulcsot ( a másikat már az inventoryba mélyesztette és nem is tervezi elővenni, de ez valamiért itt maradt a kezében) majd lehívja jobb kézzel a menüt, hogy jobban lássa a térképet, végül a kulcs (rendes akrobatika jártasság híján) leesik a földre. Közben meg a kis piri hozzá szólt (?) - Ohh. o.O - Veszi fel félelmetes gyorsasággal a kulcsot és végre újra hajlandó odafigyelni a többiekre. - Persze menjünk X3 - Mintha ott se lenne más Haru chanon kívül, elindul a lánnyal előre, majd el az indomár páros mellett.
Persze csinálhatta volna másképp is, de egyrészt kifulladt és akart magának egy kis szünetet adni, ( és ehhez pont jól jött az unott, "nem érdekel a kicsinyes halandó bajaitok" szerep), másrészről menő unottan állni a nagy semmibe, miközben a többiek azon izgulnak, hogy vajon meghalunk e vagy sem. X3
Tehát egyszerűen levegőnek nézte a párost, persze később merően tagadni fogja ha úgy kívánja meg az érdeke, de most mintha ott se lennének és kedvesen "próbál" elcsevegni a vöri fruskával x3 - Akkor most együtt fogunk tovább kalandozni? *.* - Hirtelen eszébe jut, hogy az előbb még szívta a vérét a lánynak a "szerelmével" és újra megtetszett neki az ötlet. Ki is hallatszik a hangjából, hogy fellelkesült. - Kéne találnunk magunknak egy csapatnevet. ^^ - Közben bár nem láthatóan, de szándékosan nem megy a lány mellé, vagy elé, hagyja, hogy akár még előre is siessen. - Mit szólsz a .. nem az nem jó.... vagy inkább legyen a ... áhh az se,... te mit ajánlsz? .... vagy tudod mit? hagyjuk. Mégse akarom. Rolling Eyes - El is kedvtelenedett közben, mintha valóban lelombozta volna, hogy nem tud találni kettejüknek egy frappáns nevet.
Majd ahogy elérik azt a helyet, ahol Haru chan a szoba felé kanyarodott, ő nemes egyszerűséggel lefelé mégy a lépcsőn, még a szemüveget is ráilleszti a fejéről a szemére.... Nyitva az ajtó, akkor miért nem menjen ki rajta? o.O Minden szó nélkül lelép... és győz. \o/inventory:
macskafejes kulcsocska
csillagvizsgálóról a kulcs

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Nov. 06, 2014 4:54 pm

Tény, hogy nagyon idegesített a srác, de megpróbáltam jó képet vágni hozzá. A lényeg, hogy megtűrjük egymást, és én jól szórakozhassak a szobák átkutatása közben. Vele vagy nélküle. Valahol mélyen vágytam rá, hogy jobban felfedezzem őt, megismerjem. Beszélgetni akartam vele. Mégsem szólaltam meg. Tudtam, hogy úgysem válaszolna, hogy úgyis továbbra is folytatná a baromkodásait.. Habár ezt is fel akartam fedezni benne. De erre eszköz volt a csendességem is. Löki a különös dumáját így is - úgy is. Ez pedig csendben maradva a legszórakoztatóbb.
Talán direkt akar még jobban idegesíteni. Fogalmam sincs. Még ő sem lehet ösztönösen ennyire elviselhetetlen. Nem létezik. Kivéve, ha maga az ördög jött el értem._. De ha ilyen lesz a pokol, akkor én most azonnal nekiállok meggyónni.
- Igen. - mondom, szélesen elmosolyodva. Annyira idegesítő, hogy már a saját belső vergődésemen röhögök. Ilyen sem fordult még elő velem.O.o De tény, egyszerűen képtelen voltam megállni vigyor nélkül. Amit megpróbáltam, rángatózni kezdtek az arcizmaim.
- Ohh, pedig a csapatnév az izgalmas. - húztam el a számat csalódottságot tettetve, aztán vigyorogtam tovább. Most azért, mert végre bekukkantottam közben a következő szobába.
- Remélem, szeretsz pancsizni. - fordulok hozzá, miközben szélesre tárom az ajtót. - Ugyanis valaki meleg vizes fürdővel várt minket. - engedem előre Alehandrot.
- Talán egy kulcs van a víz mélyén. - bólogatok magam elé. - Igazán megnézhetnéd. - közben a tükröt kezdem el vizslatni. Szörnyen nézek ki. És ez a kifejezés még bóknak számít az én állapotomban. O.o Bezzeg Alehandro.Rolling Eyes
Aztán megnéztem a borotválkozó tükör mögötti kis fiókokat, hátha találok valami érdekeset ott. Végül kibámultam az ablakon. Vajon hány óra van? Nappal vagy éjszaka? És hol vagyunk? Innen kilátni? Mező? Erdő? Fák? Vagy fű?

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Nov. 11, 2014 8:35 pm

Haru:
A fiókocskákban egyszerű fürdőszobai dolgokat találsz, úgy mint egy kis kézi tükör, egy tekercs kötszer, illetve egy szivacs. A kádhoz közelebb lépve, észreveheted, hogy egy kígyó úszkál a víz felszínén, a kád alján azonban van valami item, de a fodrozódó víz miatt nem tudod teljesen meglátni, hogy mi is lehet az. Mindenesetre tenyérnyinél nagyobb darab valami nem lehet. Amit a kád fölött látsz, az pedig nem ablak, hanem egy infra lámpa lámpasor egy ráccsal ráccsal elzárva, a rács mögött pedig van egy dugóhúzó.

Ryuu:
A lépcsőn lefelé haladva azt láthatod, hogy Jun épségben kint van a nyitott bejárati ajtón túl, alakját a holdfény világítja meg, kezében egy cica. Shu és Timidus még a küszöbön belül tartózkodnak.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 11, 2014 9:01 pm

Shu csak mosolyogva figyelte, ahogy Junci kilép az ajtón, és még integetett is neki biztatásképpen. Jó, azt be kell vallanunk, hogy picit azért izgult, látott ő már turpisságokat Aincrad világában, de meggyőzte saját magát, és persze a sárkány is meggyőzte arról, hogy Junnak baja biztosan nem fog esni, maximum egy láthatatlan fal majd visszatartja, vagy valami ilyesmi. A kislány rendületlenül bízott a kedves Játékmesterben, aki egyengette az útjaikat. És Jun, ahogy Shu várta is, teljesen épségben kilépett az ajtón, és még utána is épségben volt, kint pedig sötét. Nem mintha ez nagyon zavarta volna a lányt, hiszen szerette a csillagos, hűvös nyárestéket, a harcművésszel pedig már sátoroztak is a szabad ég alatt, de így megtehetett egy nagyon fontos lépést. Az óráikat bárki elállíthatta, az nem jelentett volna semmit, ha azt egyezteti össze a menüjében lévő időjelzővel, de azért ahhoz, hogy valaki a Holdat állítsa el… jó, ahhoz is csak Játékmesternek kellett lenni, vagy… vagy ezt csak Kayaba bácsi teheti meg? Nos ezt nem tudta, de már csak ezért is érdekelte, szóval kikukkantott az ajtón, hogy meglesse, hogy a kedves kísérő is delel-e, azaz valóban éjfél van-e, ahogyan az órák mutatják. Most már azzal sem kellett foglalkoznia, hogy a két díszpintyre figyeljen, így nem is érdekelte, hogy Ryuu merre császkál, készségesen elállt az útjából, hadd menjen Jun után, ha nagyon szeretne. Mondjuk az éjfélt ő sem itt akarta megvárni, hiszen az még mindig valami misztikus, babonás dolog volt, meg valami újnak a kezdete. Persze ebben az is benne volt, hogy Timidus is jobbnak látta először kiengedni egy macskátlan egyént az ajtón, mint Shukakut, szóval ő sem állt a Ryuu útjába.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Pént. Nov. 14, 2014 1:22 pm

Tenném hozzá, hogy teljesen átlagosan lépdeltem lefelé a lépcsőn, el a kislány mellett meg a bohóc ( tuti mindenki utálja a nagy arca miatt Rolling Eyes ) sárkánya mellett és mentem egyenesen az úti célom felé. Persze, hogy nem siettem, az feltűnő lenne márpedig (noha egyáltalán nem érdekel, hogy ki vesz észre és ki nem, sőt ) sosem volt poén hogy ha az emberek felkészültek az érkezésemre. A vöri nyomatta nekem a dumát, és mintha kicsit változtatott volna a taktikáján. Eddig a pokolba kívánt egészen nyíltan is, és ez arra késztetett, hogy még inkább húzzam az agyát, de most egy egyértelműen idióta ötletre igent mondott. Ezt elraktározzuk magunkban. Valamit akar a kis fruska! O.o Tehát semmi feltűnő nem volt ám abban, hogy beszéd közben, meg sem várva Haru chan szavait, kijelentem, hogy "áhh mégse" és teljesen az ellenkező irányba fordulok. o/ Junci irányába! \o Ezzel az ég világon semmi probléma nincs ugyebár. A Shu nevű icinyke picinyke porszem és az imádott rabszolgája persze észre vett. Érdekelt is volna, hogy ha elballagva előtte, ráüvöltök a lányra, mit csinálnának, de feltételezhetően a pet nekem ugrik, akkor meg nem tudok angolosan távozni. Suspect Így elvetettem az ötletet egy másik alkalomra, ( mert ilyenre mindig kínálkozik lehetőség Razz ) és szemem sarából követve a piroska útvonalát. Nagyszerű. Beofrdult valóban az általa megjelölt ajtón és egyfolytában dumálva "hozzám" arra figyelt, hoyg mitlát. Semmi kétség ha tényleg kienged a Játékvezető, akkor egy troll. Még azt is későn fogja felfogni a csaj, hogy nem vagyok mellette, nem hogy már meg is nyertem a játékot! Razz
Persze az a komisz kis pet megvárja hogy megsülök e az ajtóban elrejtett védőburkon, vagy.... vagy elvesztik e a játékot. Szerintem arra számít, hogy nem engednek ki.
Közben teljesen nyugodtan érek a küszöbhöz, eheheh, és át fogok lépni rajta! *.*
Tuti arra számítanak, hogy fail lesz. Valójában én is, de hát.. meg kell próbálni. Megpróbálok átjutni a kapun...

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Pént. Nov. 14, 2014 1:32 pm

A hold állása is ugyanazt az időt mutatja, mint az órátok, utóbbi egészen pontosan ennyit:

11:56

Ryuu pedig gond nélkül kibattyoghat és csatlakozhat a holdfényben álló Juncihoz, nem ütközik semmi akadályba. Shu és Timi mindezt ugye látja, Haru pedig ugyanazt tapasztalhatja a minimapján, mint amikor Jun lépett ki az ajtón.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Nov. 17, 2014 7:51 pm

Egyeztetések alapján továbbmesélem a szálat pár másodperccel xD
Szóval, Jun kilép a cicával a kezében. Stimm. Ryuu hátrahagyva a következő szobában kutakodó Harut, leszambázik az emeltről és az őt előzékenyen kiengedő ShuTimi mellett ki is sétál. Gond nélkül. Példáját követi a kis páros is, akkor is, ha időközben Haru is észbe kapna, hogy talán nem ártana a többiek után mennie. Amikor Shu&Timi is átlépi a küszöböt - szintén gond nélkül - akkor Haru előtt felvillan az üzenet:
Játékmester írta:
Szeretnéd egyedül végigjátszani a játékot? hentaiJun, Haru 500 szó, sorrend megkötés nincs.


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 23, 2014 6:29 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Nov. 17, 2014 10:10 pm

Mindenki rohangál, meg futkározik, meg kapkod össze vissza. Shu már nem is érti, hogy minek kell kapkodni, és még akkor sem fogja fel, amikor Ryuu elszáguld mellette, éppen csak nem feldöntve. Csak csóválja a fejét, értetlenkedik, és lassan utánabattyog. Haru nem különösebben foglalkoztatja, hiszen egyértelmű, hogy semmi veszély nincsen, teljesítették a feladatot, és akkor most végeztek is. A Játékmester megtanította nekik, hogy a csapatmunka mennyire fontos, ezért hát Junnak és a cicának, akik a legjobb csapat voltak, kinyitotta az ajtókat, amin ugye kisétálhatott Timi és Shu is, akik szintén nagyon jó csapat voltak, és végtére a szerelmespár is csinált valamit, bár ők voltak a legönzőbbek, és ezért most meg is kapják a maguk büntetését. Az biztos, hogy Shu nem kedveli Ryuut, Haru pedig akkor most egyedül marad, de úgyis nemsokára ő is ki fog jönni, ha észreveszi, hogy ki lehet. Persze valószínűleg az bújhatott meg az ügy hátterében, hogy a Játékmester is biztosan nagyon szereti a cicákat, szóval nem szerette volna, ha szegény állatkának túl sokáig kell bezárva lennie. Mindenesetre az egész konklúziója annyi volt, hogy a várakozásokkal ellentétben ismételten nem a nyers erő meg a civakodás, hanem az ész diadalmaskodott. Persze az egyedülléten kívül Shu egy percig sem gondolta, hogy a Játékmester ártani akarna neki, de jó lecke volt. Lecke arról, hogy kicsit önállósodjon, lecke arról, hogy a narancsok és a vörösök nem mindig gonoszak, de azért nem kell bennük megbízni, mert valami turpisságon mindig törik a fejüket, és lecke arról, hogy aki a kismacskák kijutását tartja szem előtt, az mindig győzedelmeskedik. Egy rövidke meghajlással gratulált ugyan Ryuunak, de azután Jun felé fordultak.
-Látod, mondtam, hogy nem lesz semmi baj. Segítsek hazavinni a cicát? Talán még azt is felkutathatnánk, hogy hol szökött ki a lakásból, és akkor nem kellene majd megint megkeresni… ugye segítünk Timidus?
A sárkány bólintott, majd a kis idomár egy pillanatra még visszafordult a ház felé, intett egy picit a Játékmesternek, aki biztosan figyeli őket valahonnan, és halkan megköszönte az érdekes küldetést. Újabb bizonyíték arra, hogy a küldetések értük vannak, és nem ellenük.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Kedd Nov. 18, 2014 11:04 pm

Tartunk ott, hogy kilépek, már csak pár lépés, egy falatnyi másodperc, mely arra sem lenne elég, hogy visszaforduljak közben elbüfögni magam, választ el attól, hogy megnyerjem a küldetést! Vagy ropogósra süssenek, mint egyszer volt már meg is próbálták a celláinkban. No Szóval a halállal játszom épp. o3o A mindent vagy semmit! Az orosz rulettet, vagy mit! owo Az enyém a győzelem, vagy szánalmas halállal halok meg egy kislány előtt a tét. Nem kis dolog! De bevállaltam! Mert... nem érdekel a kislány! Razz
Még egy kicsi, már csak pár centi, még egy kis táv, és már már ... már mindjárt átlépem! ... És átléptem. \o/ Azonban valami nem stimmel. Elmaradnak a fanfárok, a yeah, you win! fellkiálltás, a konfetti, de még csak az áram se csap meg!
Még nők sincsenek! No Körbenézek, de nincsenek. Suspect Ugyan van itt egy entitás, aki a Jun becenévre hallgat és neme ismeretlen, meg épp követ egy törpe lány, átlépve a szent (!) küszöböt, de semmi. Nők nincsenek. És ez alól a halmaz alól kivétel a fent turkálgató marék haj is! Razz Most tényleg! Úgy néz ki mint Sadako a körből! -.- Csak vérszomjasabb. xdxd De persze attól még udvarolgattam neki. Cool Mert hát amit csináltam az az ő szótárában udvarlást jelent ám. ^^ Úgy bizony. ^^ Persze, először meglepődtem hogy akkor utasított el, mikor szépen néztem rá, de hát ezek ezt szeretik. A sado-mazot. Suspect Tuti élvezte a kis gyilkolgatásait! Asszem majd alkalomadtán meg is kérdezem tőle, hogy mi volt benne olyan jó. ^^ Oké, ez eldöntve, de koncentráljunk a mostani problémákra.
- Gyerekek... kivittük a küldit? O.o Könnyű volt... - Túlságosan is. De ha már a két női "ízű" egyénnek mehetnékje volt, én nem voltam ellene. Meg amúgy is éhes vagyok. - hm hm, nem is tudom. - Még azért visszanézek, de a hasam jelez is. Csak tisztesen, halkan mordul fel szokásához híven, nem óhajtja bejelenteni a világnak, hogy éhes vagyok. Rolling Eyes Szóóvaaaal, nem érdekel ez az egész! o/
Ami jó volt belőle, azt kiélveztem, szépen bemegyek az első faluba, ami védett ~ de nekem aztán most az is jó, ami nem az ~ és rendelek valami húúúsossat. owo - Ti éhesek vagytok? omo - Kérdem meg újdonsült társaimat, hátha van kedvük beugrani a közeli mekibe és bedobni pár hamburgert. Vagy egy roston sült bárányhúst, vagy amit a középkori japók megesznek. >< Nekem mindegy, mi van a közelben csak ehető legyen. Rolling Eyes - Farkas éhes vagyok. xd - Jelentem ki, akkor is ha őket ez egyáltalán nem izgatta, és köszönik szépen, de nem voltak kíváncsiak az információra. Én viszont nagyon is úgy vagyok vele, hogy most, miután bejelentettem, kezdek jobban lenni. Már nem gyötör annyira az éhség, mint mielőtt elárultam volna nekik. o3o
Akkor hát, nem foglalkozva semmivel és senkivel ~ még a két csajszival se, ha nem akarnak elindulni, ő bajuk ~ megyek előre, ki a kis kerítésen, már ha meglátom és nem bukfencezem át rajta és elindulok arra felé, amerre a mini map mutatja a védett övezetet. o/
Ennyit erről a rémálom küldiről. Haru meg, ha kikerül és nem pixeleződik el, akk majd megkérdezem tőle, hogy milyen volt. ^^ Jaj ez a Haru chan olyan kis figyelmetlenke. o3o

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 21, 2014 2:16 pm

Meglepett, hogy a játékmester csak úgy mindenféle kérlelés, könyörgés és játszadozás nélkül kinyitotta előttünk a kúria főbejáratának ajtaját. Döbbenten tanulmányoztam kellő távolságból, és egyből arra gondoltam, hogy ez valamilyen csapda. Nem lehet valami ennyire könnyű. Aggodalmaimnak hangot is adtam, mire Shuék próbáltak megnyugtatni, hogy a küldetést teljesítettem és ezért elhagyhatom a házikót, a cicával együtt. Nem mintha ne bíznék bennük, de jobbnak láttam leellenőrizni, hogy nem-e rejt csapdákat az ajtó. Metamorph segítségével végigböködtem jó messziről az ajtófélfát, a küszöböt paskolgattam, huzigáltam a levegőben a botot, hátha aktivál valamit, aminek nem kellene ott lennie. Viszont semmi sem történt. A sok biztatás végül meghozza az eredményét és a cicával és a kölcsönholmikkal a kezemben léptem át a küszöböt, kissé aggódva, hogy mi vár rám odakint. Lassú léptekkel haladtam előre, szemeimmel lassan végigelemzem az éjszakai udvar képét ami elém tárul. Semmi. Nem vár rám egyetlen kardfogú, borotvaéles karmokkal váró szörnyeteg sem, sőt gyakorlatilag semmilyen dolog nem volt kint ami akár a veszély legapróbb gyanúját kelthette volna. Egy pillanatra felvontam a szemöldököm, és magam mellé raktam a cicát.
- Hát ez meglepően könnyű volt. - fordultam vissza a főbejáratra pillantva. Az rendben van, hogy én kijutottam, de vajon őket is kiengedi? Elvégre a küldetéseink csak véletlenül keresztezhették egymást. A cicuska egy nyávogással, majd pedig ágaskodással jelzett, ezzel emlékeztetve, hogy meg akartam etetni amint kiérek. Leraktam elé a tálat, majd megtöltöttem fincsiségekkel, amire azon nyomban rá is cuppant, és jóízűen falatozott. Elég régóta van távol, és a nagy csatangolásban biztosan megéhezett már. Közben "Takumi-kun" is megjelent, önelégülten kibattyogva az udvarra, nem túl lovagiasan félretolva Shuékat az útból.
- Nekem még le kell szállítanom a cicát. - válaszolom a fiúnak, közben pedig a jóízűen falatozó állatkára pillantottam, majd pedig Shu-ra, aki szintén kijött az épületből. - Persze az nagyszerű lenne. A gazdája is biztos örülni fog a segítségünknek, és hogy visszakapja a drágaságát. - molesztálom meg picurit a már jóllakott macsekot, majd a tálkával együtt fel is kapom. Ryuu-tan magyarázgatásaira nem igazán figyeltem, elkönyveltem annak, hogy szeret magában beszélgetni. Közben pedig fél kézzel előkaparásztam a fényképet ami még abban a szobában készült, és a kezébe nyomtam.
- Neked adom. Nekem nincs már szükségem rá. - mosolygok rá, és megvárom amíg elveszi, ha nem teszi akkor én rakom el, és abban az esetben pedig még ki kell találni mit is kezdek egy ilyen selejtes fotóval. Nem sok hasznát veszem, főleg mert a fél fénykép egy fél fejből, áll, még emléknek sem felel meg. - Mindenesetre, remélem a lány is kijön hamarosan. További jó estét Takumi-tan. - búcsúzom el a fiútól, majd Shuékra pillantok.
- Akkor mehetünk? - várok egy picurit, hogy bólintson, és már elő is kutatom a célpontunk helyét, szintén fél kézzel. Nem is tudom mihez kezdenék ha egy husisabb cickát kellene a kezeimben tartanom.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Szomb. Nov. 22, 2014 2:49 pm

Nagyokat pislogtam magam mellé, mikor észrevettem, hogy volt Alehandro, messze van Alehandro. Kissé csalódott is voltam, hogy úgy itt hagyott, ám annál sokkal jobban voltam dühös rá. Egy csöppnyit belepirultam az egész dologba, ahogy ott ácsorogtam, egészen eddig magamban beszélve. Megtréfált! A fene a kölykét, csak úgy itt hagyott! Én meg voltam olyan béna, hogy észre sem vettem. facepalm Zavaromban megtorpantam, csendesen lehajtottam a fejem, és próbáltam átgondolni, hogy vajon mikor is történhetett ez az egész. És mégis miért? Valamit elrontottam? Vagy szándékosan tette? Közben a minimapomat is nézegetni kezdtem, ahol észre kellett vennem, hogy a többiek már mind kint vannak. Ez újabb fejtörésre adott okot. Viszont pozitív, hogy legalább megoldódott a "vajon miért hagyott itt Alehandro?" probléma. Egy jó dolog az egészben. De mégsem értettem úgy igazán. Kinyílt az ajtó, pedig még semmit nem csináltunk. Biztos a játékmester bácsik és nénik megunták azt a szerencsétlen társaságot. Meg kell hagyni, én is untam őket. Ám ez egyáltalán nem ér. Mire belemelegednék a játékba, vége? Neeem, nem! Ezt nem engedem! Rendesen végig akarom játszani! Vagy legalább megtudni, hogy mi lett volna a feladatunk.. Egyáltalán az sem ér, hogy itt görcsöltem a mozaikdarabokért, erre csak úgy kinyílik az ajtó a semmitől. Itt valami turpisság van a háttérben! Vagy ha nincs is, én akkor is végigjárom ezeket a szobákat. Ahhoz túl érdekesek, hogy csak úgy itt hagyjam őket. Aztán ha nincs semmi, akár még ide is költözhetek.*-* Olyan kis aranyosak azok a ketrececskék ott lent, meg ez az egész rendszer. Csak meg kell találnom az irányító pultot.
Hát.. Sok szerencsét, Alehandro, Timidus, Shukaku, Jin.. vagy Jan? Jun? Szóval sok szerencsét a továbbiakban. Én azért elköszönök, még ha ti nem is tettétek.. Főleg Alehandro nem.>.> Még csak egy viszlátot sem böfögött.>.> Egészen bunkó dolog ez pedig.. De hát biztosan nem kapott megfelelő nevelést.Rolling Eyes Szóval én maradtam, és tovább folytattam a szoba felfedezését. Ami egészen érdekesnek nézett ki, kezdve azzal, hogy ablaknak hittem egy lámpát. facepalm
A kád volt még, ami a figyelmemet igazán vonzotta. Vagyis a benne csillogó tárgy, amit egy ronda kígyó őrizgetett. Nagyot sóhajtottam, elővettem a bárdomat, és megböködtem vele az állatot. Nem támadtam, még nem. Csak magamra akartam vonni a figyelmét. Bíztam benne, hogy nem lesz semmi baj. Mondjuk még kötszer is van a tükörben. Tényleg... kötszer. Az mégis minek egy ilyen világban?
Elővettem azt is, nézegetni kezdtem, a tükörrel együtt. A tükröt a kígyó felé fordítottam, megnéztem abban is őt, hátha vámpír kígyóval van dolgom. Rolling Eyes Aztán visszarakosgattam a helyére a tárgyakat... Csak ráérősen, szép nyugodtan. Úgyis egyedül vagyok.
Végül megengedtem a kád csapját, hátha. Aztán meg a dugóra villant tekintetem. Megnéztem, milyen. Olyan rendes dugós dugó, amit ki kell húzni, vagy az a fajta, aminél van egy ilyen kis kerek bigyusz, amit csak el kell tekerni, és felemelkedik a dugasz, a víz meg elkezd lefolyni. Habár ha ilyen is, ezt egyelőre nem kéne megtenni. A végén még az item is lefolyik.__.
Uhmm.. Tényleg, egyébként az ilyen helyeken a tükörre szoktak írni.. Krumplival. És ha pára van, akkor az írás látszódni fog!
Így hát végül azzal kezdtem el foglalatoskodni, hogy a tükörkére lehelgettem. Egészen szánalmas próbálkozás volt, de hát... SAOban minden lehetséges. Mondjuk a valóságban is. Csak hát ott minek hagyna valaki üzenetet? Egyáltalán itt minek hagyna valaki üzenetet? O.o Jó, ezt inkább hagyjuk... Nem mintha lenne a kígyón kívül akárki, aki idiótának nézhetne. Nem mintha az zavarna.. Na jó, de, zavar. Még az is, ha saját magamat nézem annak.__.
Így hát abbahagytam ezt az elfoglaltságot, és gondolataim újra visszatértek a kígyóhoz. Talán olyan ez, mint egy aranyhal... Lehet, teljesíti 3 kívánságom. Vagy nem. De talán beszélhetnék vele ez ügyben. Beszélni.. Egy kígyóval.. Nem úgy volt, hogy nem teszek idióta dolgokat? >.> Izé...
Körbenéztem magam körül, és úgy súgtam..
- Ssssssszzzzzia. - próbáltam kígyósan sziszegni, na. De ezt csak egy picit, majd megráztam a fejem, miközben azzal ostoroztam magam, hogy már megint mekkora egy hülye vagyok.>< Ilyesmit tenni... Nem normális.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 23, 2014 7:40 pm

Keresés 3. szint Shunak:
(Mindig találsz legalább 1 normál tárgyat, kis esély ritka tárgyra)
1-2-3-4: nem talál
5-6: ritkát talál

Keresés 3. szint Junnak:
(Mindig találsz legalább 1 normál tárgyat, kis esély ritka tárgyra)
1-2-3-4: nem talál
5-6: ritkát talál

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 23, 2014 7:40 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 23, 2014 8:24 pm

cheers Gratulálok, 11 hónap után vége a küldinek! cheers

Végül úgy döntöttetek, hogy a késlekedő Harut magatok mögött hagyjátok, a kis vöri pedig van annyira tökös (vagy inkább bögyös?) leány, hogy inkább bent marad és végigjátssza a játékot. Azt viszont még nem sejti, hogy a Játékmester időközben új játszótársakat invitál épp mellé.
Shu&Timi, Jun és Ryuu, ti sikeresen kijutottatok a kúriából, hála Jun questjének. Amikor mindhárman kiértek és Haru is a bent maradás mellett dönt, ismételten bezáródik a Blackriver kúria ajtaja. A bent szerzett tárgyak mindegyikét elveszítitek, a Shunál lévő mozaikdarab és a Ryuunál lévő kulcsok újra elrejtődtek valahol a kúrián belül. Ryuu és Shu questje kipipálódott és mindhárman elteleportálódtok a Kezdetek városának határához, közel a védett terület határához. A cicát ha visszaviszitek a gazdájához, akkor az NPC roppant mód örvend neki és Jun quest-je is kipipálódik.

Haru a folytatást az új topicban kapja majd meg, linket pü-ben kapja tőlem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jutalmak:
Haru és Shu fejenként 240 expt és 250 aranyat kapnak.
Jun a később csatlakozás nyomán 170 expt és 180 aranyat kap.
Ryuu beváltása (Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több aranyat kapsz.) révén 240 expt és 300 aranyat kap.

Methamorph 45 exp-t fejlődött.

Céhbónuszok:
Liberators kap 125 aranyat a céhbankba, a tagok (Haru, Tachi, Asuka, Cellindir) pedig fejenként 30 expt.

Artes Liberales kap 430 aranyat a bankba, a tagok között pedig 205 exp eképpen oszlik meg: Saya 28 exp (betelt), Jun 45 exp, Raven 44 exp, Alex 0 exp (betelt), Shu 44 exp, Anatole 44 exp.

(Jun és Shu is felhasználta ezt: A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jártasságok:
Shu keresés: Használt Cipő
Jun keresés: Nagy Körpajzs

Junnak és Ryuunak jár a hallgatózás 1 után 1-1 ingyen tárgyinfó dobás
(Küldetések után ingyen dobhatsz egy tárgy infót, a dobott értékből mindegyik kockánál le kell vonni kettőt.)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Receptek és nyersanyagok:

Haru:
Kristályírás (T1): Fagytér Kristály Recept
Növénylátás (T1): 70->90, 6 Kis Tövisgyökér 2 Faeno Levél 5 Barna Gomba 4 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang

Ryuu:
Potion/méregfőzés (T1): Béna Adrenalin Potion Recept, Gyenge Fárasztó Méreg Recept
Növénylátás (T1): 11->31, 7 Kis Tövisgyökér 5 Faeno Levél 2 Barna Gomba 4 Tövisgyökér 2 Vörös Pitypang

Shu:
Kristályírás (T1): Fotó Kristály Recept, Magasugrás Kristály Recept
Növénylátás (T1): 100->100, 5 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 4 Barna Gomba 1 Tövisgyökér 7 Vörös Pitypang

Jun:
Kristályírás (T3): Csillag Kristály Recept
Növénylátás (T2): 166->186, 7 Vastag Tövisgyökér 3 Faeno Ág 4 Vörös Gomba 2 Nihil Levél 4 Óriás Pitypang

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.