[Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Jún. 06, 2014 12:09 am

A fiú úgy váltogatta a hangulatát, mint más az alsóneműket… már persze ha valaki ezzel a cselekedettel még törődött a SAO világában. Shu azonban ezt csak annyira tapasztalta, ahogyan ezek a kis információk eljutottak hozzá akkor, amikor éppen egy sokkal fontosabb cél lebegett a szeme előtt, tudniillik az, hogy a sárkányt kiszabadítsa. Azt látta, hogy a másik kettő veszekszik, de nem volt ereje arra, hogy megfigyelje, hogy mi is történik pontosan. Talán ha nem foglalta volna le az, hogy nincs mellette a pet, akkor még kevésbé bízott volna meg a fiúban, mint ahogyan most tette. Timidus ezzel szemben nem adott nagy jelentőséget ennek. Az emberek furák és a viselkedésük is fura, főleg akkor, ha be vannak zárva. Ennyi erővel az idomárra is gyanakodhatott volna, hiszen ő sem volt normális. A lány közelebb lépett, a sárkány pedig abbahagyta a himbálózást, és mindketten türelmesen hallgatták Ryuut. Már az jó pontot jelentett, hogy megjegyezte az idomár nevét. Az egész veszekedést azzal próbálta meg csitítani a lány, hogy bemutatkozott. Kedves volt Ryuutól, hogy erre emlékszik. Nem szóltak közbe, csak a legvégén. Előszór a sárkány, majd a lány. Mindketten halkan, bár Timidus annyira nem, hogy Haru ne hallhassa a válaszát, ha figyel.
-Egyikőtökkel sincs rendben minden. Az lenne a cél, hogy kijussunk, ahhoz pedig együttműködés kell.
-És… azt sem tudjuk, hogy te milyen ember vagy… én… szeretnék segíteni… szeretném, ha mindannyian kijutnánk…

Egy kicsit elhallgatott, majd lassan megrázta a fejét.
-Lehet önvédelemből ölni. Például ha meg szeretnél védeni valakit… akit foglyul ejtettek. A rendszer igazságos… az emberek nem.
Elnézett a falatozó Haru felé. Azt ő is látta, hogy valami gond van a lánnyal… de gond az vele is volt bőven elég. Veszélyesnek azonban nem tűnt… legalább is most nem. Persze a fiúnak könnyedén lehetett igaza is. Összenéztek ketten, idomár és a sárkány, majd Shu bólintott, és ez a bólintás Ryuunak is szólt, nem csak Timidusnak. A sárkány ezután már nagyobb hangerővel kezdett beszélni.
-Egyikőtöket sem ismerem, és egyikőtöket sem akarom bántani. Az egyetlen célom az, hogy Shut kijuttassam. Segítsetek kijutni, és utána azt csináltok egymással amit akartok. Azt nem ajánlom, hogy minket próbáljatok megtámadni. Nem hiszem, hogy bármelyikőtöknek lenne akkora szintje, hogy legyőzzön minket.
És a hangjában nem volt semmiféle fellengző színezet. A frontharcosok többségét ismerte, és ők már lehetnének a fronton. Ha ezt a kettőt nem látta még ott, akkor valószínűleg még nincs meg a kellő szintjük hozzá. Abban persze nem volt biztos, hogy összefogva nem győzhetnek… de ezek ketten még egy közös ellenség ellen sem tudtak volna összefogni, ha még arra sem jöttek rá, hogy saját magukért összefogjanak.
-Haru… megtennéd, hogy… kiengeded? Csak együtt juthatunk ki… segítenünk kell egymást… kérlek…
-Az ajtókat pedig az óramutató járásának megfelelően fogjuk kinyitni. A padlón a minta arra fele kanyarodik. Keressetek valami jelet a padlón, ami megmutatná, hogy melyikkel kell kezdenünk. Sorrendnek és szabálynak kell lennie, anélkül nincs értelme a rejtvénynek. Ajtót csak akkor nyitunk, ha közösen eldöntöttük, hogy melyik legyen. Magánakciók nincsenek. És mindenki fogadja el a csoportmeghívást. Nem tudhatjuk, hogy mit rejt a terem, és így láthatjuk egymást a térképen. Shu!
És a lány már el is küldte a csoportmeghívást mindkettejüknek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Hétf. Jún. 09, 2014 8:18 pm

Nagyokat faltam a szendvicsemből, és jóízűen rágcsáltam. Elégedetten dőltem hátra, és egyre csak elégedettebb lettem, ahogy tele lett lassan a pocakom. Közben észrevettem a két pusmogó alakot, és egy kicsit érdekelni kezdett a dolog, de azért annyira nem, hogy ne hagyjam el a szendvicsemet és a sarkocskámat. De azért figyeltem.. A sárkány egészen érthető volt. Valami olyasmit mondott, hogy nincs minden rendben. Hümm.. Talán épp rólam van szó? Voltaképp szerintem minden rendben van velem, úgyhogy ez nem igaz. Vagy nem rám vonatkozik.
Megvakargattam a fejemet. Voltaképp ha már itt tartunk, itt a kislány és a sárkány tűnt a legveszélyesebbnek. Ugyanis aki nagyon kedves meg aranyos mindenkivel, és ártatlannak tűnik, az tud a legjobban hátba támadni mindenkit.
- De csak egy juthat ki, az itt a baj. - szóltam közbe a sárkány mondandójába. - Ha te Shut akarod kijuttatni, máris szembe kerülsz velem, mert én meg magamat.. - lehajtottam a fejem, és a szendvicsemet kezdtem el nézegetni. - És ha kijuttatom a ketrecből, azzal.. azzal hátráltatom a saját kijutásomat, mert úgy egyel több ember lesz, aki ki akar még jutni rajtam kívül. És az titeket is hátráltat, nem? - kérdeztem, de azért elővettem a kulcsomat, és megszorongattam. - Senki sem mondta, hogy igazán segítenünk kell egymást.. - mondtam csendesen, de érthetően. Azért a csoportmeghívást is elfogadtam. És most kíváncsi vagyok, hogy Alehandro szülei tényleg voltak-e olyanok, hogy ezt a nevet adják neki - gondolom valami latin-amerikai sorozat után -, avagy hazudott a nevével kapcsolatban.
Tétován kinyújtottam a kezem, amelyben a kulcs volt. Néztem egy darabig, majd megráztam a fejem, és letettem magam elé. Most mit tegyek? Nem akarok kiengedni. Az csak hátráltatna engem. Nem, nem fogom megtenni, semmiképpen sem. De akkor Shukaku fog megharagudni, nem? Nem mintha nem lenne így is elég sok haragosom, és nem mintha nem lett volna mindegy, egyel több, avagy kevesebb. De mégis.. ő adott egy szendvicset, amikor még nem is ismert.
- Én nem bírom benne. - emeltem tekintetem Alehandrora. - Végig ellenséges volt velem. - mondtam még mindig rá nézve. Teljesen logikus volt a dolog. Hisz miért engednék ki valakit, aki már az elején olyan rondán bánt velem, és ő kezdte az egész kötekedést..
- Mi a garancia rá, hogy nem támad meg, ha kiengedem? Te nem támadtál, te már.. kicsit.. benned jobban megbízom egy picit. De persze nem teljesen. - És így, ezt a gondolatmenetet követve.. én is megbízhatóbb vagyok, hiszen én sem támadtam.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Szer. Jún. 11, 2014 1:50 pm

Ez a Haru, ejej, nem jó kislány, bizony nem, és még makacs is hozzá. Felvethetjük azt is, hogy csak zabálni akart semmi egyebet. Ezért segített a kis csajon, és ezért hisztizett, meg gondolkodott teljesen idiótán egész eddig. .... és még most is. Persze ezzel nem zártam ki, hogy képes lenne a józan ész használatára is, de azt sem, hogy egyáltalán nem képes rá. Egy elmebeteggel lettem össze zárva. facepalm Höhh, ha belegondolok ezt nekem is mondták már. x3 De ettől az adag salátától eltérően, én egy eszes elmebeteg vagyok. ˇ^ˇ Használom azt a "kis szürke állományt". Rolling Eyes Hahh, egy lemondó sóhajjal hallgatom végig a gyík szavalatát, de már előre tudom, hogy időpocsékolás, és én vagyok még mindig a ketrecben! Míg egy időre önkényesen kivonom magam a beszélgetésből, megcsodálom a talapzatot, meg ameddig ellátok, az ajtókat is. A gyík jól mondta. Az óramutató járásának megfelelően szűkül a kanyar, de ebbe aztán beledumálhatjuk az ellenkezőjét is. Majd sorrendekről meg szabályokról beszél, meg arról, hoyg nincsenek magán akciók. Hehe, erre elfolytottam egy nevetést. Erről győzd meg Miss Hisztérikát.
S lám lám, a lány a vártakkal megegyezően is viselkledett. - Cöhh, ezért utálom a hisztis pi... - hmp, a csajszira tekintettem. Talán mégse kéne előtte így beszélnem. Valami azt súgja, hogy az nem lenne jó pont a számomra. >.> Így hát megköszörültem a torkom és egy másik szóval helyettesítettem az egyértelmű pejoratív kifejezést. - ... nőszemélyeket. Csak magukra gondolnak, még akkor is, ha ezzel mindenkinek az életét kockáztatják. - Sértődött "voltam" és mélységesen elszomorítónak tartottam, hogy egy ilyen ember miatt, mint a Haru nevezetű önzés zsák, fogunk odaveszni már az elején. - Így, ahogy ő viselkedik, nem érezném biztonságban magam, ha egy partyban lennénk, de nektek... - egy enyhébb arckifejezéssel fordultam a páros felé, direkt választva a többesszámot. - ... megadhatom az igazi nevem. - Ezzel nem egyeztem bele semmilyen partyba, és csak a nevemről volt szó. De ezzel együtt kijelentettem az állás pontomat. Shukakuékban megbízok, viszont őket meg féltem attól, hogy az a gyilkos a közelükbe legyen. No És aztán még rá is pakoltam még egyet. - Így elérhettek majd, ha bajba kerülnétek. - S most Harura tekintettem. \o\ Annyira egyértelmű és annyira érthetetlen vagyok. \o/

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Szer. Jún. 11, 2014 2:20 pm

11:16


Arra lehettek figyelmesek a vitázás közepette, hogy egy alacsony lányka közeledik felétek a levegőben Timidus ládája mögötti fal felől. A mozgása olyan, mintha majdnem a plafon magasságából indulva egy láthatatlan lépcsőn sétálna le. Fején egy furcsa szemüvegféleség van, olyan, mint amit a világháború repülősei viseltek, méregzöld lencséi a lány fél arcát kitakarják. Az érkezőnek zöld indikátora van.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 11, 2014 2:56 pm

-Shu! Üzenet!
A lány azonnal előhívta a menüjét és az üzeneteket, és megmutatta a sárkánynak, hogy mit kaptak. A pet bogarászta egy ideig, majd megszólalt.
-Téves!
Reagálta le gyorsan a sárkány Haru válaszát, majd ki is fejtette.
-Csak az ajtón léphet ki egyetlen játékos, azonban a feladatokat együtt kell megoldanunk. A bejárati ajtón viszont egy mozaikos zárrendszert találtok, amelyhez ki kell gyűjtenetek a hiányzó öt darabot. Találtok és gyűjtenetek. Többesszám, tehát egyedül senkinek nem fog sikerülni. Azt is leírja, hogy kijuthatunk az ajtón, tehát mindannyian kijuthatunk, azaz nem csak a leggyorsabb játékos.
-Szerintem… ott nem a pontokra gondolt, Timidus.
-Tudom. Megtanulhatnának már rendesen fogalmazni. Szóval de igen, segítenünk kell egymást. Az pedig egyértelmű, hogy nem hal meg a többi játékos. Sokkal könnyebben elérné a célját, azaz azt, hogy egymásnak essünk, ha azt írná, hogy a második és a harmadik meghal. De ezt nem írja, szóval nem hal meg.
-És… nem kérjük, hogy bízzatok egymásban… csak segítsünk egymásnak… kijutni…
-Yap! Egyébként a garancia én vagyok. Ha bármelyikőtök is megtámadná a másikat, akkor én a megtámadottat fogom védeni, tehát a támadónak semmi esélye nem lesz.

Ryuu javaslatára is csak megcsóválták a fejüket, és most Shu szólalt meg először.
-De… ha már nem is az igazi nevedet mondtad, akkor már hazudtál is… és akkor most miért lehetne benned jobban megbízni, mint benne?
-Jajj nem unjátok még?! Kit érdekel a neved? Szerinted majd üzeneteket fogok neked küldözgetni? Azért kell a party, mert akkor a térképen is láthatunk, és ha bajban leszel, akkor nem lesz sok időd nekünk üzenni, sőt, leváltani sem tudunk egy hamis névvel.

A sárkány fújt egyet, majd felnézett a fiúra. Miért ilyen értetlenek az emberel? Valóban nem volt várható, hogy Shu és Timidus majd telespammeli Ryuu levelesládáját, mást pedig nem nagyon tud kezdeni a nevével, minthogy üzenetet küld rá. Ha ennyire titkolja a nevét, akkor valószínűleg másoknak sem adta meg. Az pedig fel sem merült a sárkányban, hogy esetleg nekik lenne szükségük bármelyikük segítségére a kettő közül.
-Fogadd el a felkérést!
Kiabált közbe Shu, majd az érkező alak felé mutatott.
-Jön valaki.
Mindketten Haru felé húzódtak el, hogy minél távolabb legyenek az érkezőtől, Timidus pedig be is állt védekező állásba kettejük elé.
-Fiú, te most elmondod az igazi neved, vagy elfogadod a felkérést, Haru pedig átküldi a kulcsot amivel kijuthatsz. Semmi kedvem miattatok elveszíteni a játékot.
-Kérlek… tegyétek amit mond…

A lány hangja kérlelő volt, és csak úgy remegett benne a félelem. Sohasem jelentett jót, ha egy kísérteties szobába egy kislány lépked be… a levegőből… eltakarva a szemeit… persze Shu nem akart ellenségesen fellépni, és az érkezőnek még az indikátora is zöld volt.
-Izé… szia! Téged is bezártak ide?
A hangja halk volt, és remegett… de legalább nem volt ellenséges.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Szer. Jún. 11, 2014 3:41 pm

Túl sok tétlenkedés, túl sok unalom, és talán még ezeknél is több lelkesedés, hogy végre kitörjek ezekből a semmilyen hétköznapjaimból. Az utóbbi hetek lustaságát nem akartam azon nyomban valami komoly feladat elvégzésével elfeledtetni, inkább a könnyebbekre vadásztam, amolyan bemelegítés céljából, ezért is kezdtem az első szinten kutatni küldetések után. Azok mindig könnyűek, és nem tartanak túlságosan sokáig. Rögtön szembe is került velem egy szimpatikus fajta, egy elveszett macsekot kell visszavinnem a gazdájának, egy bizonyos Elvirának. A feladat adott, az idő tökéletes, akkor miért lenne bármi is ami hátráltathatna ennek elvégzésében?  Természetesen semmi sem, ezért nagy lelkesedéssel indultam is arra a környékre ahol utoljára látták a macskát.
- Egek... miért mászkálna el egyetlen háziállat is védett területen kívülre? - értetlenkedtem miközben lassacskán egy ház kezdett kirajzolódni a távolban. Semmiféle kételyt nem ébresztett bennem az, hogy belépjek rajta, már nem ez az első alkalom, hogy ehhez hasonló épületbe botlok, valami küldetés, vagy felkérés teljesítése alatt. Ha jól sejtem odabent találom amit keresek... se perc alatt megleszek, de azért a biztonság kedvéért ha ez is úgy elhúzódna mint Abraham feleségének felkutatása, inkább küldök egy üzenetet a céheseknek, hogy ne aggódjanak ha ma nem látnak otthon. Biztos ami biztos, inkább ne aggodalmaskodjanak miattam feleslegesen. Pillanatok alatt bepötyögtem az üzenetet, majd a kelleténél azért óvatosabban közelítettem meg a főbejáratot, készen arra, hogy bármelyik pillanatban nekem ronthat egy Kobold katona, vagy valamilyen csapdába botlok majd, ahogy ez már megszokható volt. De ez nem így történt. Sehol egy mob, vagy egy csapda, semmi szokatlan. Vállat vonva, sétálgattam először a földszinten, nyitogattam be találomra a szobákba, amelyikbe be tudtam. Közben hívogatva a cicát. Viszont egyetlen nyávogás, sem érkezett válaszul, ezért új útirányként az emelet feltérképezését tűztem ki célul. Nem is volt olyan hülye ötlet üzenetet küldeni, mert ez tényleg nem egy öt perces küldetésnek ígérkezik. A lépcső megmászása után röpke pihenőt szándékoztam tartani, viszont ijedezve eszméltem rá, hogy a lépcső amire le szándékoztam ülni eltűnik mögülem. Ijedten estem hátra.
- Jó.. semmi probléma, ez csak a küldetés része... amint megvan a macska, visszatér hozzám a lépcső, vagy találok egy vészkijáratot... valahol... - nyugtatgattam magam, majd újból erőt véve magamon ismét a küldetésre kezdtem koncentrálni. Szépen sorban végigjártam mind a hat szobát amit az emeleten találtam, néhány bútorzatának vizsgálatával több időt is eltöltöttem.
- Lenyűgöző, ez a stílus... egy ilyen szobát én is elfogadnák.. - motyogtam magamban, úgy látszik ez már egy rossz szokássá kezd válni, hogy beszélek az elegáns bútorokkal, miközben tapogatom őket, és vágyakozom utánuk. Nem siettem el a dolgot, és egy-egy szobában kissé túlságosan is kíváncsiskodóvá váltam, és elkezdtem a fiókokat kihúzgálni, ékszeres dobozokat nyitogatni. Természetesen nem azért mert szükségem lenne bármire is ezek közül, csupán reménykedtem, hogy némi nyomra bukkanok, végtére is nem ez lenne az első eset, hogy egy összetettebb feladattá válik a könnyűnek tűnő küldetés. Az egyik szobában egy szép díszes dobozkában egy fura mozaikszerű darabra bukkantam, pár pillanatnyi tétlenkedés, és grimaszolás után, végül az iventory-mba csúsztattam, hátha szükség lesz rá később. Az utolsó szobában pedig a sminkasztalon egy régi szemüvegre. Nem egy átlagos darab, ha nem egy játékban lennék biztos lennék benne, hogy egy cosplay darabja. Vigyorogva próbáltam fel, majd pillantottam a tükörbe, hogy meglessem mennyire áll rajtam menőn. Minden főhősnek kell egy badass eszköz, nekem itt van metamorph, de most egy szemüveg is amivel adhatok picit a külcsínre is. A tükörben visszatükröződve vettem észre, hogy mögöttem macska lábnyomok világítanak az úton.
- Eh! Több mint badass! Ez még hasznos is! - jött a felismerésem, majd elégedetten pattogtam ki a szobából követve a nyomokat, amik minden bizonnyal elvezetnek a célomhoz, közben hívogattam magamhoz a macskát. - cicc, cicc, gyere cicaa~ - lassacskán visszatértem a lépcsőhöz, amit korábban eltűnni hittem, azonban úgy tűnik, hogy mégis csak itt van, de láthatatlan. Legalábbis szabad szemmel annak tűnik. Miközben leértem a lépcsőn, egy gyermeki hang ütötte meg a fülem, azonnal a hang irányába fordultam, hogy azonosíthassam ki is az aki kérdést intézett felém.
- Szia - köszöntem, habár ekkor még fogalmam sem volt kinek is, nem mertem túlságosan megközelíteni az illetőt, nem voltam biztos abban, hogy biztonságos e, ezért inkább tisztes távolságból, időnként lassú lépésekkel közeledtem felé. - he?! Bezártak? Én azon az ajtón jöttem be nemrég... De... mondd csak... te ember vagy ugye? és nem láttál erre felé egy cicát? - biztos ami biztos. Sosem lehet az ember százszázalékosan biztos abban, hogy nem e egy szellemmel beszélget. Főleg akkor ha ilyen baljósan hangzik a megszólítása, viszont vele ellentétben én határozott hangon válaszoltam ezzel is jelezve felé, hogy egy bátor hős vagyok, hátha eltántorítom attól, hogy megtámadjon, és inkább egy hű szolgálómmá váljon, vagy társammá, aki segít megkeresni a cicust...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Szer. Jún. 11, 2014 4:20 pm

Jun

Shut felismerheted, illetve észreveheted, hogy ott van mellette Timidus és egy vörös indikátoros lány. Felettük egy furcsa szerkezeten 3 ketrec lóg, a legalsóban lévőbe pedig be van zárva egy sárga indikátoros fiú. Amint leérsz a lépcsőn, a szemüveg pixelekre hullik. Bárhogy is próbálsz visszalépni a láthatatlan lépcsőfokokra, képtelen vagy visszamenni. Most már te is csak annyit látsz, mint a többiek: A terem egy tágas előtér, elülső oldalán a főbejárattal, rajta egy mozaikos zárszerkezettel, az előtér négy sarkában pedig egy-egy ajtóval. A padlót egy spirális mozaikkép díszíti. Az ajtókon nincsnek jelzések, a falak üresek, mázolatlanok, vakolatlan téglából vannak. A minimapod szerint mind a 4 helyiség bejárható terület, tehát az ajtók nincsenek zárva. A terem mind a négy szegletében van egy-egy óra, azok ütemes, folyton - igaz csak hangyányit - erősödő kattogását te is hallhatod. Mindegyiken ugyan annyi az idő: 11:17

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Jún. 15, 2014 1:40 pm

Hümmögve néztem a kislányt és a sárkányt. Igazuk volt, ha úgy nézzük. Igazuk..
- Okos. - biccentettem a sárkány felé, és elraktároztam magamban a tényt, hogy ilyen petek is vannak. Még egyel sem találkoztam, aki ennyire értelmes lett volna. Sőt.. ha az igazat meg kell vallanom, egyáltalán beszélő pettel sem találkoztam soha. Az érvei teljesen helyénvalóak voltak, és még engem is sikerült végül meggyőznie, habár nagyon nem fűlött hozzá a fogam. Komótosan felkeltem a helyemről, és lassan a ketrechez léptem. Megkocogtattam az egyik rácsot, majd elmosolyodtam.
- Ha megtámad, akkor.. én megmondtam. - vontam meg a vállam, majd bedobtam a kulcsot a mi kis hazug Alehandronknak. Aki természetesen nem a saját nevét mondta meg, ezzel is csak rontott a helyzetén.. Ejnye, hisz a hazugság nagyon csúnya dolog. Persze döntésemhez, hogy kiengedem őt nem csak az tartozott hozzá, hogy a sárkány tökéletesen meggyőzött. Nagyon zavart a kattogás, mely egyre erősödött. Mintha egy óra járna itt valahol. Habár nem túl feltűnően, azért folyamatosan figyeltem az órámat. 11:11-et szerencsére már elkerültük, ez jó. Már csak 11:30at kell majd túlélni.. Hisz úgy van a mondóka, fél tizenkettő, bolond min a kettő.. Talán ehhez lehet valami köze az időnek. Vagy az is lehet, hogy az egésznek semmi szerepe nincs, csak úgy kattog itt valami, és lehet, n tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Mindenesetre nem akartam megvárni, hogy ha mégis igazam van, lejárjon az időnk. Az is lehet, hogy a levegőből közelítő lánynak már köze van az idő múlásához.. Csak csendesen figyeltem, ahogy mellénk lépdel, majd köszön. Én egy szót sem szóltam egy darabig, amíg egy ajtót nem kezdett emlegetni.
- Szia! Ajtó? Hol? - mondtam gyorsan egymás után ki a három kis szót, majd kérdőn pillantottam rá. - És hogy repültél ide közénk? És honnan? - néztem fel a semmibe. - Cicát? - miért keres rajtunk itt egy cicát? És miért az a legnagyobb baja, hogy hova tűnt egy cica, amikor egy ilyen óraketyegős szörnyű helyzetbe kerültünk? És az indikátorunk nem elég emggyőző ahhoz, hogy tudja, emberek vagyunk? Meg.. mik lennénk, mobok? Mondjuk az enyém lehet mobé is, de... Azért annyira nem vagyok ronda, hogy állatszerűen nézzek ki.>.>
- Egyébként.. Dolgozhatnánk végre a kijutáson, most, hogy Alehandro kiszabadult.. - mondtam hirtelen, majd elkezdtem követni a mintát a földön, hátha az egyik ajtóhoz vezet, ahogy a sárkány mondta. Jó kis szórakozás ez így most, hogy ennyire unatkozom.Rolling Eyes Dehogy unatkozom, pont erre nincs épp türelmem.>.< Egy ilyen helyzetben!!

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Jún. 23, 2014 2:58 pm

Tetszik ez a gyík. Egész logikusan gondolkodik, és van mersze is, bár kissé lapos, több érzelmet is beleadhatna, de ha nincs beleprogramozva, akkor így járt. Rolling Eyes A szövegelése is helyt álló volt, ám még nem döntöttem afelől, hogy kijátszam e a "nagyon" fontos infómat, ami valóban nem jelent semmit. Semmit nem kapnak attól, hogy megtudják az amúgy is fake nevemet, és a senki nem fog maileket küldözgetni senkinek, csak mert tudja a nevét. Nem szóltam semmit, sejtelmesen somolyogtam csak és gondolkoztam. Valójában vártam valamit. Azt, hogy a csaj felálljon, vagy kitörjön az Aincraddi nagy háború. Mindegy mire, felőlem azt is megvárhattuk, amíg a számláló lejár. Aztán mégis valami más történt. Egy újabb tag jelent meg elég nagy felvezetővel. Már egészen úgy éreztem magam mint egy valóság showban vagy azokban a japán délutáni túlélős műsorokban, amit apa szokott bámulni. Egy macskát keresett és láthatóan fogalma sem volt arról, hogy mi folyik itt. Remek! Pont kapóra jött. ^^ Még intettem is neki egy mosolygósat bent a ketrecben. Aztán, vagy épp közben a őrjöngő vad megközelített. Vetettem rá egy megszeppent pillantást, majd hagytam, hogy szépen kinyissa nekem a ketrec ajtaját. Hahh, nah végre.
- Doo~mo Haru chan. - Úgy másztam ki abból az elviselhetetlen cellából, mint egy előkelőség a saját, díszes hintójából. Kifelé menet még meg is lapogattam a csajszi vállát, nehogy már úgy érezze, hogy tartozom is neki valamivel. Rolling Eyes Minden átmenet és zavartság nélkül telepedtem le új pajtink mellett. Mondjuk azt még nem döntöttem el, hogy egy fiús lány, vagy egy lányos fiúról van e szó, de jelen helyzetben ez mindegy. Rolling Eyes Leguggoltam mellette megállva és végig pásztáztam végre a magam lábán a terepet. A gyík eddig jól látta. Felállva a jövevényre pillantottam és mosolyogva mutatkoztam be neki.
- Heló. :') Én Takumi vagyok, és te? Surprised - Nos, ha már úgy se kell senkinek a nevem, akkor minek mondjam el? ;P Aztán összecsaptam a kezeim. - Yoshi, legyen akkor az elsődleges feladatunk a macsek megtalálása. \o/ Ennek érdekében pedig, nah meg a számlálónk miatt is, jó lenne mielőbb kiválasztanunk egy ajtót és benyitni azon. Mit szólnátok ahhoz? - Mutattam egyre a főbejárati ajtótól legtávolabbiaktól. A bal oldalira pontosan, mert a jobb oldali olyan meh. Rolling Eyes

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Jún. 23, 2014 6:10 pm

Most, hogy mind a négyen egy helyiségben vagytok, ráadásul szabadon mozoghattok, eldönthetitek, hogy éltek-e a Ryuu által javasolt lehetőséggel, vagy külön utat választotok. Ahogy említettem, 4 ajtó van, amelyek egy-egy oldalhelyiségbe vezetnek. A mozaikos zárszerkezettel ellátott főbejárathoz közelebb eső két ajtó mögötti helyiségeket a minimapotok lezárt területnek mutatja, a két távolabbi a bejárható terület, ezek ajtajai nyitva vannak. Válasszatok, vagy sem, de az órák ketyegnek!

11:18


_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 23, 2014 6:22 pm

Amikor a lány közelebb lépett, végre kirajzolódott az arca is, és felismerhetővé vállt az Artes csapatának a tagja. Shu egy ideig gondolkodott a nevén, hiszen Anat bemutatta neki, de Timidus természetesen gyorsabb volt.
-Szervusz Jun. Cicát nem láttunk, viszont most már te is részese vagy a játéknak. Ki kell jutnunk.
-Jun! Tényleg Jun! Szia! És… izé… hát igaza van. Valami logikai feladvány lehet. Azt hiszem időre…

Haru dicséretére a sárkány biccentett, és elvigyorodott.
-Tudom. Köszönöm.
Végre valaki meglátta, hogy ki is képes őket innen kivezetni, meg egyáltalán ki tud itt gondolkodni. Ez még előnyére válhat a lánynak, hiszen ha a győztessel bratyizik, akkor talán több jutalmat kap a küldetés végén, mint második helyezett, vagy valami ilyesmi. Jó taktika.
-És igazad van. Dolgozhatnánk a kijutáson.
-De… cica?
-Jó reggelt!
-Mármint… nem… hanem, hogy akkor most ő is itt ragadt?
-Igen. Viszont mint Haru is mondta, dolgozhatnánk a kijutáson.

Körbekémlelt a díszes bagázson, majd a termen, majd megkérte a lányt, hogy mutassa meg neki is a térképet.
-A négy ajtó közül kettő nyitott, a fiú pedig hazudik. Ha nem akarod, hogy visszarakjunk a ketrecbe, akkor fogadd el a csapatfelkérést, hogy láthassuk az igazi nevedet és tudjuk, hogy nem hazudsz. A levélben, azaz a küldetés kiírásában három személy szerepelt, tehát egyvalaki közületek felesleges, és értelemszerűen azt kell kizárnunk, aki nem hajlandó együttműködni, és akadályoz minket a kijutásban. Két percet kapsz, ez azt jelenti, hogy amíg a nagymutató a négyesre ér. Ha addig nem fogadod el, akkor visszateszünk. Az ellenállás hasztalan és értelmetlen. Nagyobb a szintem, többségben vagyunk, ráadásul a mi céhünk jóban van a lány céhével, tehát tudja, hogy nekünk kell segíteni. Shu!
-Izé… Jun… megkérhetlek, hogy… elfogadnád a felkérést? Azért kell, hogy lássuk egymást a térképeken, és ne tévedjünk el. Köszönöm szépen…
-Én is köszönöm.

Hajolt meg Timidus mancsait megrogyasztva Jun felé, majd folytatta.
-Amíg gondolkodsz fiú, addig akár meg is indokolhatod, hogy miért azt az ajtót választottad. A macska egyértelműen csak hazugság.
-Blöff. Szerintem csak blöff… ürügy…
-Lényegtelen. A lényeg az, hogy nagy valószínűséggel nem a feladat része. Jun, nézd meg kérlek, hogy megváltozott-e a küldetésed leírása a listában, illetve kaptál-e új küldetést. Ha mindez megvan, utána majd dönthetünk. Haru?

Pislantott a lányra, hogy meghallgassa az ő véleményét is. Ő nevezte a sárkányt okosnak, tehát nyilvánvalóan a legértelmesebb volt közülük.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Szer. Jún. 25, 2014 12:25 pm

Követve a lábnyomokat eljutottam egy lépcsőhöz ahol hangokra lettem figyelmes. Miközben a hang forrása után kezdtem kutatni a drága szuperhős szemcsim eltűnt. Kissé csalódott voltam amiért nem tarthattam meg de ezek szerint ez csak egy ideiglenes eszköz volt. Csupán arra szolgált, hogy egy kis támpontot kaphassak merre is bujkálhat az az átkozott macska. De rajtam nem foghat ki, ha itt van lent akkor előbb vagy utóbb megtalálhatom. A mögöttem lévő lépcső pedig kámforrá vált, szóval bizonyára a cicus sem tud majd feljutni rajta. A képességemmel inkább nem kísérleteztem, nem akartam feleslegesen elpocsékolni, főleg mert bármikor előbukkanhat valami. Meglepődve néztem végig a  fura kis társaságon akik néhány fura ketrecnél várakoztak. Illetve az egyikük még fogságban is van. Megszólítottam őket ugyan, de fene sem gondolta, hogy egy színsorrenddel fogok farkasszemet nézni. Egy ismerős lányka és a petje, ha jól emlékszem őket mutatta be Anat pár napja. Shukaku, és a sárkánya pedig... Timidus? Azt hiszem igen, de túlságosan kellemetlen lenne ha csak úgy megkérdezném azok után, hogy ők emlékeztek a nevemre.
- Hát... a lépcsővel szemben volt... azt hiszem... - kissé összezavarodtam, egészen biztos vagyok abban, hogy az a mozaik díszítés nem volt ott korábban. - de lehet, hogy nem itt jöttem be. Nem vagyok abban biztos, hogy eddig is itt volt ez a zár... - közben a ketrecbe dugott srác is kimászott a kis magánzárkájából, próbáltam kevésbé grimaszolni, és nem torz arckifejezéssel bámulva rá. Ugyan legbelül mégis inkább úgy éreztem, hogy legszívesebben bezárnám a kulcsot meg magammal vinném, de ez kicsit embertelen lenne. De ez a gondolat igaz a vörös lánykára is. Semmi kedvem nincs az életemet kockáztatni, és vele spannolni.
- Izé üdv Takumi... és a többiek. Én Jun vagyok. - mosolyogtam a kislányra, és a sárkányára, ö volt az egyedüli akitől nem tartottam, sőt kissé aggódtam is miatta, hogy egészen idáig ezekkel volt körülvéve. Csoda, hogy nem bántották. A fiútól távolabb léptem majd a sárkány fura kijelentéséről kezdtem kérdezgetni.
- Játék? Miféle játék? Be vagyunk zárva?... - közben ismét az ajtóra pillantottam, ezek szerint akkor a díszítés több mint dísz, hanem egy zárszerkezet. Mintha egy puzzle lenne. A csapatmeghívást elfogadtam, és elkezdtem a térképet alaposabban is szemügyre venni.
- Miért nem válunk két csapatra? Kettő megy balra kettő pedig jobbra, és alaposan átvizsgáljuk a két szobát, majd 10 perc múlva itt találkozunk és megosszuk egymással az információinkat? - vetettem fel az ötletet, talán ez tűnt a leglogikusabbnak, meg több szem többet lát, és így gyorsabban körbejárhatunk mindent.
- Én jobbra megyek. - jelentettem ki, - A jobb oldal mindig jobb! Szóval ki tart velem? - vártam egy pillanatot, ha valaki jelentkezett mellém akkor vele együtt indultam az ajtóhoz, ha pedig nem akkor egyedül. Biztos vagyok benne, hogy nem érhet túl nagy meglepetés, meg persze képes vagyok megvédeni saját magamat is. Remélhetőleg nem fog egy lengőbárd kettészakítani amikor kinyitom az ajtót.

tárgyak:

Mozaikdarab

//Avagy irány a jobb oldali ajtó \o/ //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Szer. Jún. 25, 2014 1:04 pm

- Akkor megyek én is veled! >.< / -
Nem, nem, most nem tehetem meg, hogy bemutassam az "igazi" énemet. Sokan úgyis félre értenék az én nagy szívemet! Sad Nos, viszont mindig is úgy gondoltam magamra, mint egy olyan személyre, aki lehet több másik személy is. Én egy komplex ember vagyok. Egy csipetnyi ilyen egy csipetnyi olyan meg amolyan jellemmel megfűszerezve. Sok sok ember egyben. Nah jó, ez olyan furán hangzott, az igazság az, hogy az én jellemem egy olyan jellem, ami szeret más jellemekben tetszelegni. Ki tudja melyik az igazi? Rolling Eyes Shukaku meg a gyíkja szavaival nem akartam foglalkozni, de láthatóan új tagunk az indikátorok alapján döntött, így a kis idomár lányt nem veszíthettem el. Harut meg megeheti a fészkes fene!
Utána ugrottam az új ember, alias Jun chan után megijedve, hogy ha két lépésnyire eltávolodna, akkor elveszíteném! Azt meg nem akarom! No Mint egy megmentőt, úgy kezeltem és hiába volt ellenérzése, én bizony átöleltem a... hmm, legyen lány, úgy jobban jön ki,  szóval a lánykát. - Nem akarok azzal az őrülttel egy légtérben lenni. Főleg egyedül nem! T.T -
Nem, itt nem volt szó semmiféle utalgatásról, mindenki tudhatta, hogy a vöriről beszélek, habár ez esetben a gyíkról is beszélhettem volna, de nem. Rolling Eyes
Majd nagy nehezen elengedve a lánykát, ~ engedve ellenkezésének ~ elfogadtam én is a party meghívást. - Tessék. Most már tudjátok a nevem, nem mintha olyan fontos lenne, de a vörit ne hívjuk meg a csapatba. Neutral - Direkt volt, hát persze! A vöri nem akart kiengedni és majdnem bent ragadtam! Crying or Very sad MOst én voltam a megijedt kisfiú, aki akkor is ezt az opciót választaná, ha tudja, hogy ezzel hátrányba kerülnek, persze a sárkucira számítottam, hogy úgy is ki fog oktatni egy : " De akkor nem látjuk merre megy" szöveggel. Ez lenne a legalapabb egy ilyen tudálékos pettől. Nem bántam, ha okosabbnak hiszi magát, ha jól néztem, amúgy is azon a véleményen lehetett, hogy itt mindenki hülye rajta kívül. Rolling Eyes
- Akkor megyek én is veled! >.< / - És követtem Junt. Rolling Eyes

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Hétf. Jún. 30, 2014 7:20 pm

Kissé értetlenül meredtem a helyzetre. Ez a sárkány majdhogynem úgy viselkedett, mint egy ember. Egy utasítgató ember. Egyébként volt is hozzá elég esze, és ameddig nem akadályozta az elképzeléseimet, addig nem is nagyon zavart a helyzet. Amúgy sem terveztem magamra vállalni ezt a szerepet, valahogy távol áll tőlem a dolog.
ost pedig itt állt velünk még egy lány, akiről nem tudtam semmit - nem mintha a többiekről tudtam volna akármit is, de legalább az eddigiek alapján őket már elhelyeztem fejben viselkedés alapján a mércén, amely mutatja, mennyire szeretném őket megölni, és mennyire vagyok hajlandó együttműködni. Nem is kell mondanom, Alehandro olyan szintre emelkedett nálam a meggyilkolás terén, mint még ember soha. Azt csodálom, hogy még mindig nem kaszaboltam le.^^ De neeem, ez úgy jó, ha várhatok vele.. Kivárok, a tökéletes pillanatig.
- Akkor.. akkor hogy kerültél ide? Mert mi csak annyit láttunk, hogy felénk lebegsz.. - szegeztem a kérdést az új lánynak. Akit - mint kiderült - Junnak hívnak. - És mi volt az a szemüveg? Van valami funkciója, vagy az csak egy... kiegészítő? Egyébként a nevem Haru. - tettem azért hozzá a végén a nevemet is. A valódit, egyesekkel ellentétben.. Sohasem értettem, mi oka lenne valakinek a nevét eltitkolnia. Persze ha lenne valamilyen hasznom belőle, megtenném. Ám semmilyen célt nem szolgált most a mi kis Alehandrónk titkolózása, legalább is én nem tudtam róla. Jahh.. és hívják akárhogyan, nekem már Alehandro marad.
- És akkor most meg kell keresnünk egy kiscicát is? - kérdeztem Junra nézve. Mi lenne akkor, ha a macska lenne az első, aki kijut innen? Igazán vicces helyzetet teremtene, úgy gondolom. Talán érdemes lenne megtalálnom azt a macskát, és a végén segíteni az ő kijutását. És akkor itt ragadnánk mind az öten.*-* Ott kezdődne az igazi móka.. - Szegény kiscica.. - néztem körbe, hátha meglátom most. Persze az előbb körbejártam a helyet, és akkor sem találtam semmit sem, nemhogy egy macskát. - Őt is ki kéne mentenünk, a végén még itt marad, és éhen hal. - motyogtam, mintha csak tényleg aggodalom töltött volna el a macska iránt. Tény, ami tény, tényleg meg akartam találni.
- Ha nem a küldetés része a cica, akkor is.. - néztem a sárkányra kérlelő szemekkel. - Persze közben dolgozhatunk a küldetésen is, természetesen. És.. lehet, hogy attól még, hogy 3 embert írt az üzenet, most megváltoztatták, nem? Vagyis a játékszervezők elunták a dolgot, és így akarták feldobni.. vagy nem tudom. - próbáltam megfogalmazni, mire is gondolok.. Nem hinném, hogy Jun jelenléte véletlen lenne, vagy hogy neki nincs semmi szerepe. Főleg, hogy még egy mozaikdarab is volt nála. Itt az ideje, hogy megszerezzük tőle.. Vagy nem, nem is. Majd a végén elég lesz elvenni. Ha meglesz az összes darab. És a cica is.
- Öhmm.. De nem úgy volt, hogy ezt a küldetést most közösen kell vinnünk? Mert azt írták.. és mert úgy van esélyünk.. Ha szétválunk, akkor.. akkor nem lesz így. Most ezért engedtem ki Alehandrot? - siránkoztam, enyhén kiakadva. Nem mintha nem lett volna az én szempontomból kellemes, hogy Shukaku és a sárkánya társaságában maradjak. Igaz, ami igaz, Alehandrot nem bírtam, Junt pedig még nem ismertem.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Júl. 07, 2014 8:08 pm

Ha Jun megnézi a quest listáját, akkor ugyanazt találhatja benne, mint a kúriába lépésekor: Találja meg a macskát és vigye vissza a gazdájához. Ha Shu, Haru vagy Ryuu nézi meg a quest listáját, ugyanazt a leírást találhatja, amit a játékmestertől kapott még a ketrecbe zárva.

Annak, aki benéz a jobb ajtón:

A helyiség egyik falán sincs ablak, mindenhol csak a mennyezettől a fa parkettáig érő polcos szekrények vannak. Minden polc üres, pormentes, foltmentes. A helyiség közepén egy kis asztal van, négy lábbal, rajta pedig 3 db olyan spéci szemüveg, mint ami Junon volt. Az egyiknek sárga, a másiknak vörös, a harmadiknak pedig kék a lencséje.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 07, 2014 9:16 pm

Figyelmesen hallgatták Jun szavait, és Timidus végre látta, hogy valaki képes cselekedni is, nem csak rinyálni. Ugyan a fontos információkat nem osztotta meg velük, amiket kértek, de azok az információk nem a jelenlegi helyzetben voltak fontosak. Ami azonban fontos volt, hogy ezen a kis elfelejtésen kívül, hiszen a lány nyilvánvalóan elfelejtette a sárkány kérését, nem nagyon történt már atrocitás. Még a fiú is engedelmesen belépett a csoportba, követte az utasításokat és besorolt Jun mögé.
-Ne aggódj Ryuu, a vörös velünk jön.
-Haru. A neve Haru…
-Yup! Te menj Junnal, tíz perc múlva találkozó ugyanitt. Tíz perc. Se több, se kevesebb. Ne nyúljatok semmihez, csak jegyezzetek fel mindent amit találtatok. Fogalmunk sincs arról, hogy mi veszélyes és mi nem. Ha mindketten megvagyunk, akkor összeegyeztetjük a talált tárgyakat, és kitaláljuk, hogy mi legyen a következő lépés. Csapatmunka. Nincsenek magánakciók.

Itt Harura tekintett.
-Így közösen fogjuk vinni a küldetést, mert a döntéseket együtt hozzuk meg. A különválás csak a feltérképezés érdekében történik. És majd figyelni fogunk arra is, hogy nem látunk-e macskát.
-Ha… ha nincsen papírotok vagy ceruzátok, akkor szívesen adunk…
-Yup! Ha valakinek van olyan képessége, amivel segíthet, akkor azt ossza meg most. Én tudok éleszteni valakin negyven életpontot, ha szükséges. A támadó képességeket majd akkor osztjuk meg, ha harcra kerül a sor, addig fontos, hogy ne tudjuk, ha esetleg majd egymás ellen kell harcolnunk. Ha esetleg valakinek ez nem tetszik, akkor nyugodtan elküldheti csak nekünk a képessége leírását, és majd én koordinálom a lépéseket. Ha ez sem tetszik, akkor legalább a csapat másik tagjával osszátok meg. Nem akarok felesleges áldozatokat. Az órák okkal vannak ott, nincs időnk szórakozni. Mindenkinek világos minden?
-Yes, sir!
-He?
-Akció indul! T-10 perc.

És a lány kézen fogta Harut, majd elindultak a másik ajtó felé, a sárkány pedig értetlenkedve röppent utánuk. Az idomár kizökkentette. 

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Júl. 07, 2014 9:39 pm

Bal oldali szoba:
Egy az egyben ugyanaz, mint a jobb oldali helyiség, csak 3 fiolával a kis asztalon: egy sárga, egy vörös és egy kék színű löttyel.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Júl. 08, 2014 6:13 pm

Felsóhajtottam. Alehandro haszontalan volt, és egyre idegesítőbb. Ez a Jun meg sajnos ismeretlen. Nahh mindegy, én akkor maradok Shukakuval és a sárkánnyal. Még talán érdekes is egy kicsit a társaságuk. A sárkány mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet annyira, hogy szívesen legyek vele, és a lány társasága is egészen.. kellemesnek volt mondható. No, most miért néztek így rám? Én is szoktam rendes társaságban lenni. Odakint még iskolába is jártam, voltak barátnőim, beszélgettem velük, eljártunk iskola után még karaokézni is.. Én sem vagyok ám olyan elvetemült mindig, mint azt a legbelsőm mutatja. Képes vagyok normális emberi érzésekre is, csak egy kicsit a.. magam módján. Szóval megtűröm én az embereket magam mellett. Csak kevesen vannak, akik nem idegesítenek. Shukaku pont azok közé tartozott, pedig azt hittem, ebben a nyavalyás játékban ilyen ember nincs is. Eddig még mindenki ölni való volt, akivel eddig találkoztam. Habár csak a felét végeztem ki azoknak, akik megérdemelték volna. Úgy döntöttem, egy pár emberrel nagyvonalú leszek, és hagyom még szenvedni.
Bólintottam, jelezve, hogy tudomásul vettem mindent. Furcsa volt egy sárkánynak bólintani. Timidusnak. Különös, hogy még neve is van. Érdekes.
- Semmilyen hasznos képességem nincs. - megvontam a vállam. Ez tényleg így volt. És ha nem hisznek nekem, hát nem hisznek. Pedig én egészen idáig csak az igazságot mondtam, tényleg. Aehandronak bezzeg jobban hinnének, mint nekem, pedig ő még hazudozik is. Habár Timidus és Shukaku nem biztos, hogy neki hinnének. Nem tudom. Az is lehet, hogy csak úgy tesznek, mintha kedvesek lennének velem.
Igaza volt, az órákkal kapcsolatban. Sietnünk kellett. És már indultunk is, habár meglepődtem, ahogy Shukaku megfogta a kezemet, és úgy vont maga után. Végül nem löktem el magamtól, hanem én is megfogtam az övét. Együtt, közösen menjünk be. Úgy lesz a legjobb..
3. Mindössze 3 fiola volt az asztalkán. Kérdőn néztem a lányra először, majd sárkányra. Úgy volt megbeszélve, hogy nem fogunk hozzányúlni, így nem tettem. Viszont még mindig azt jelentette ez, hogy összesen hárman vagyunk a küldetésben. Tehát egy tényleg fölösleges. Talán szellem..Sárga, vörös, kék. Ha választani kéne, Shukakunak adnám a kéket, magamnak a vöröset, és... a sárgát Junnak. Alehandro biztosan a fölös emberünk.
Körbenéztem, kutattam, hátha végül megtalálom a cicust a teremben. Még ciccegtem is. Végül kimentem, hogy időben visszaérjünk.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Szer. Júl. 09, 2014 6:53 pm

Próbáltam minden kérdésre válaszolni, illetve biztosan akadt olyan is amire azonban mégsem sikerült. Hirtelenjében bombáztak velük, nem figyelhettem oda mindegyikre, én is csak emberből vagyok, akárcsak ők is. A vörös indikátoros lányka kérdése meglepett, hiába mutogattam a lépcsőre... vagyis a helyére, ugyanis elég hihetetlen, hogy csak úgy eltűnik onnan valami.
- Egészen biztos, hogy itt volt egy lépcső és azon jöttem le. De a szemüvegemmel együtt el is tűnt. - bólogattam, majd kaptam is a következő kérdést ami ezúttal pont az említett tárggyal kapcsolatos. - Oh, hogy az? Abban a szobában találtam ahol a mozaikdarabkát. A segítségével láttam a macska lábnyomait, meg szerintem elég jól nézett ki, ahhoz, hogy hordhassam. - kicsit bánom, hogy csak úgy köddé vált, talán így kissé nehézkessé válik majd a küldetésem. Apropó küldetés, mintha kérdezték volna, hogy változott e valamit a listámban szereplő felkérés. Lenyitottam és kikerestem, azonban továbbra is az állt benne ami eddig is, egyetlen karakter sem változott meg benne.
- Még mindig meg kell keresnem a macskát. Legalábbis másik küldetést nem látok a listámban. - vállat vontam, ha ez a feladat akkor el is fogom végezni, ha törik ha szakad. Nem sok küldetésről futamodtam eddig meg, és azt hiszem ez sem lesz az amit csak úgy félbe fogok hagyni. Meg érzem, hogy  egy karnyújtásnyira vagyok tőle.
- Az én képességeimmel sokra nem megyünk itt, szóval inkább nem is osztom meg ha nem baj. - Úgy tűnt, hogy a többiek is nagy örömmel fogadták a ketté válás ötletét, azonban nem tarthatott sokáig az örömöm, Takumi-kun rögtön hozzám is vetődött önként is dalolva, mint társjelölt. Vágyakozó pillantást vetettem a kislányra és az ö sárkányára, valahogy sokkalta szimpatikusabb volt az a páros mint, hogy egy ilyen sráccal mászkáljak. A sárga rombusz a feje felett cseppet sem nyugtatott meg, de visszautasítani pedig még sincs szívem. Túlságosan engedékeny lettem. Bólintottam neki, majd hirtelenjében el is indultam a kiszemelt szoba irányába. Talán csak reménykedtem, hogy lerázom a fiút, és sikerül előtte bejutnom a szobába, azonban gyorsan kapcsolt és mintha egy kutyus lenne végig a nyomomban loholt.
- Örülttel? Harura gondolsz? - kérdeztem vissza, kicsit meglepett, amit mondott a srác, de ezek szerint ö ismeri őt. - Mit érdemes tudni erről a lányról? - Talán hasznomra is válhat azzal, hogy velem jött. Lehet, tényleg nagyon óvatosnak kell lennem. Nem véletlenül vannak ezek az indikátorok... A szoba kinyitása előtt előhúztam a zsebemből egy fotókristályt, felesleges lett volna jegyzeteléssel elpocsékolnom az időm mikor meg is örökíthetem a látottakat. Ezt követően pedig mentem is szétnézni a szobában. Rögtön szemet szúrtak az asztalon heverő speckó szemcsik, de a kislány azt mondta, hogy ne nyúljunk hozzá. Szóval nem is fogok.
- Egyébként mi történt a kijárattal? Mióta vagytok idebent? Kiráz a hideg ettől a helytől... -

//1 fotókristály ellőve//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Kedd Júl. 15, 2014 11:10 am

- Nohát, Miss Piri is a macsekot akarja megtalálni előbb. ^^ - "súgtam" oda köbö mindenkinek, de egyértelműen a sárkuci felé pillantva. Letorkollt, mert egy szegény állatot akartam megmenteni, ráadásul megrágalmazott, hogy hazudok. >.> Pedig csak a nevemet nem voltam hajlandó elárulni, mert.... iz, miért is? scratch Jah igen, mert unatkoztam. x)
Azért lezavartam a már fejben lezajlott kis jelenetet Jun chan nyomorgatásával és a kiakadásommal, amire kaptam egy "biztató" választ. Nem kell a gonosz szörnyeteggel együtt mennem. Jjahh de nagy megkönnyebbülés. Rolling Eyes A sárkány viszont kezdett idegesíteni, túlságosan a kezében ... mancsában akarta tartani a szálakat. Egy kis szabadságot sem adott az egyes részt vevőknek. Az egység a fontos az egyén kárára mi? x3 De nem szóltam. Készségesen figyeltem, s miután Haru chan kijelentette, hogy neki nincs jó képije, én egy "Osu" hangzóval felemeltem ~ játékosan ~ a kezem. - Nekem is van gyógyító képességem is. Nem túl sok, de valamicske. Surprised -
Hahhh, remélem érződik, hogy nem hazudtam, csak egy kicsit ferdítettem. Nehogy már ebből következtessenek a szintemre! -.- Majd ahogy a sárkuci folytatta, azt hiszem elképzeltem a véres pofiját, ahogy betöröm. >.> - Osu, főnők. o.o7 - Játszottam tovább magam, én aztán ezekben a pár pillanatkákban, a legnagyobb követője leszek. \o Utána meg ki tudja. Rolling Eyes
Jun chan szavai elgondolkoztattak. Mozaikdarab van nála, ami azt jelenti, hogy jóban kell vele lenni. ^^
A quest felkérése pedig egyértelműen más, mint a mienk. Mondjuk minekünk nem is volt választásunk ezt illetően, deh ezen már nincs miért bánkódni.
Shukaku chan reakciója furcsa volt azonban. Kézen fogva távozott az ellenkező irányú szobába a vörivel! o.o Fenébe, nem sikerült elijesztenem a kis butát, ebből még gondok lehetnek. No Tíz perc, mi? Cshhh...
Megfordultam és Jun chan mellé soroltam. Hátra tett kézzel, majdhogynem dúdolgatva, s vidáman néztem rá.
- Hát őrült. Mikor még be voltunk zárva röhögcsélt össze vissza, meg a hasával volt elfoglalva. Egy kicsit sem érdekelte, hogy mi történik. Miatta nem jutottunk ki egy csomó ideig. - Megrázkódtam, mintha az emlékképek felzaklattak volna. Első osztályú színész vagyok. Cool - Ha nem tette volna, biztosan nem ráz meg a rács. :/ -

Nos, bent három ugyanolyan, vagy legalább is nagyon hasonló szemüveg volt, mint amilyet ő is hordott amikor lejött. - Mond, ... Jun chan. Miért tartasz jobban tőlem, mint a piros indikátoros lánytól? Smile - A kérdés feltevéséhez még egy kicsit előrébb is siettem és most teljesen hétköznapi fejet vágtam hozzá. Az emberek szeretik, ha a másik nem tűnik ki túlságosan közülük. Ehhez tartottam magam most is. Látszott rajtam, hogy nem értem, és rosszul érzem magam miatta. Olyan bánatos vagyok, hogy majdnem megöl a tudat. \o/ Szomorkásan tettem hozzá a folytatást. - Nem akarok ám bántani senkit, pedig volt hogy nem csak kirabolni akartak volna, én mégsem öltem meg senkit sem. >.> - Ellentétben másokkal, de ezt ő is nyugodtan hozzá teheti, elég fejlettek hozzá az agyi ideg receptorai. Ideje használnia is. \o/ A bánatos képemről úgyis lerítt, hogy mire akarok utalni. Csak mert "hevesebb" vagyok mint mások, nem kéne előítélettel viseltetni felém, úgy, hogy nem is vagyok ráadásul vörös. Nah ezért nem lettem az. \o/ Razz
Majd Jun chan, még mielőtt beléptünk volna, elővett egy fotó kristályt, amibe szerencsésen bele is lógtam. Nem vettem észre nah, de szerencsére az utolsó pillanatban mégis megláttam és volt még időm egy "v" betűt formálni egy mosoly kíséretében az utókornak. \o\

Aztán odasiettem az asztalhoz és felkaptam a sárga lencséjű szemüveget. - A kék Shujé, a vörös meg a pirijé lesz, lássuk mi tud... - Engem aztán nem állít meg egy elcseszett program. x) Aztán rámeredtem Jun chanra. - A, ne aggódj, majd visszateszem. ^^

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Júl. 15, 2014 8:30 pm

11:23


_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Szer. Júl. 16, 2014 11:33 pm

Nem kívántam a többiek orrára kötni a képességem mivoltát, nem egy olyan dolog amit tanácsos lenne egy vörös és egy sárga közelébe felfednem. Habár még ha zöldek lennének is, nem biztos, hogy a bizalmam elegendő lenne, semmi ismeretséggel ahhoz, hogy megosszam velük miben is rejlik a "tudásom". Nincs miért lelkiismeret furdalást éreznem. Viszont a többieket hallgatva, ők sem szívesen árulják el mijük is van. Ez pedig cseppet sem bizalomgerjesztő, egyedül az a srác bátorkodott elárulni aki a nyomomban van. Kisebb, nagyobb jelekkel, mint például pillantásokkal, grimaszokkal, és elég jól látható kikerülésekkel, próbálom jelezni felé, hogy csak elviselem. Persze nem túlságosan sértő szándékkal. Inkább csak zavaró, hogy ennyire a közelemben akar lenni. A különválást követően sem mentek másképpen a dolgok. Követett, nyomomban loholt, de legalább készségesen válaszolt a feltett kérdésemre, aminek viszont örültem.
- Röhögcsélt? - kérdeztem vissza meglepődve. - Hát őszintén szólva, én sem vagyok teljesen biztos abban, hogy megbízhatunk-e benne. Elég furcsa, és nem véletlen vörös... - nem mintha ismerném a lányt, de ha ez tényleg így volt ahogyan ez a srác mondja akkor jobb elővigyázatosnak lenni vele. Kicsit aggodalommal tölt el, hogy Shukaku és a sárkánya is ezzel a lánnyal van most egy másik teremben. Ennyire még sosem örültem annak, hogy csapatban vagyunk, és láthatom az életcsíkokat. A srác reakciója miközben nekem mesélt teljesen meggyőzött. Ez nem játék. Az a lány minden bizonnyal túl jó színész. Próbált bevágódni nálam azzal, hogy ö is a macska felkutatására terelte a témát, holott ez csak az én küldetésem.
- Milyen kérdés ez? - lepődtem meg. Nem gondoltam volna, hogy ilyesmit fog tőlem kérdezni valaha is valaki. Az arcáról nem tudom leolvasni, hogy mire is gondolhat, ez pedig felettébb idegesítő. - Azt hiszem mindkettőtöktől tartok kicsit. Dee csak azért mert most találkoztunk először, és nem tudok semmit rólatok. Éppen ezért inkább nem is mondok olyat, hogy megbíznék-e valamelyikőtökben vagy sem. Shukakuval már egyszer találkoztam, de azt még nem nevezném ismeretségnek. - hirtelen talán túl sokat is beszéltem, mint amennyit kellett volna. A mondat végével elkaptam a fejem a fiú tekintetéből. Nem kívántam túl sokáig hagyni neki, hogy bámuljon, mert még a végén rossz dolgok sülnek el. Ennek ellenére is a fiú elkezdett magáról beszélni, mintha csak megértésre várna. Tisztázni akarná az indikátorát, valami folytán. Hallottam már ilyen játékosokról, szóval nem elképzelhetetlen, hogy ö is így járt.
- Hát mivel nem vagy vörös, ezért valahogy éreztem, hogy ilyesmiről van szó. - pillantottam az indikátorára, majd az arcára - Viszont ne aggódj, elvileg egy idő után rendbe jön, és újra makulátlan zöldség lehetsz. - nevettem el magam, közben a fotó is elkészült, habár nem pont úgy mint szerettem volna. Csak sóhajtottam rá, de nem szóltam érte, hogy belelógott a képbe. Túlságosan szerencsétlen ez a srác, inkább nem is szidom le érte. A kép még talán használható ettől függetlenül. A szobába lépve elkezdtem körülnézni, alaposan megnézve a falakat, arra gyanakodtam, hogy a szekrénysor mögött talán egy titkos folyosó rejtőzhet. Elkezdtem kopogtatni, őket, amikor is a srác a szemüvegekről magyarázott majd fel is próbálta az egyiket.
- Hé! Ezt lehet nem kéne, mi lesz ha eltűnik, pont mint az enyém is? - de már elkéstem. Persze könnyű azt mondani, hogy ne aggódj, nem lesz semmi baj. - Mi.. Mi az? Van valami furcsa az arcomon? Ne bámulj ennyire, zavarba ejtő tud lenni... - kaptam az arcomra a kezem. Egyszerűen olyan mintha átnézne rajtam, megőrjít a tekintete. Kísérteties, rémisztő, és valahogy olyan megfejthetetlen. Inkább visszafordultam az üres polcsorokhoz, és még egyszer szemügyre vettem őket, mielőtt még lejár az idő.
- Mennyi időnk is van még?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Pént. Júl. 18, 2014 6:13 pm

// Hai hai o/ //

Egész normálisan reagált a csajszi rám. Összegezve, nem olyan orbitális a probléma, és így is képzeltem el. Nagyszerű vagyok. Cool A lány... igen, lányban egyeztem meg magammal. Szóval a lány csak az indikátorunk, igen, mindkettőnk indikátora alapján döntött. És ez jó jel. Ki is mondta. Arra van beállva, hogy a zöld szép, a többi csúnya sáros és gonosz embörök viselik. Ezt persze nem így tálalta, de a burkolt " még csak most találkoztunk először" szavai egyértelműek voltak. Én türelmesen és "érdeklődve" hallgattam végig a kis beszámolóját mindenről ami az eszébe jutott. Még megpróbált nyugtatni is, hogy majd kizöldségezedem. Höhö, pont ő. Nem tudja kivel áll szemben. x3 De nem fogom lelombozni, sőt, ez egy jó kapcsolat kezdete. Csak annyit kell tennem, hogy "őszintén" örüljek ennek az információ morzsának, és én ezt készséggel meg is teszem. ^^
- Ó, tényleg? *.* Ennek örülök, és annak is, hogy nem tartasz gonosznak. :3 - Majd ugye jött a fényképezős rész, amiben muszáj volt kicsit pózolni. ^^ Az asztalon viszont volt egy szép szemcsi. \o/ Gyorsan a kezembe vettem. Eszembe se jutott az a gyík, amíg Jun chanra nem néztem, és gyorsan megnyugtattam, hogy semmi baj, majd visszateszem,  ám mondott valami érdekeset.
- Ó, igazad lehet, ez esetben.... :3 - És egyből lehívtam a menümet, írtam egy szép levelet az újdonsült csapattagjaimnak.

Kód:
Ahoy. Találtunk pár érdekes motyót itt, ha ti is, hozzátok el, nincs túl sok időnk. Azt hiszem meglesz a cicus.

- Macska lábnyomokat látok. Szerintem kövessük. Smile - Ezzel a végszóval pedig felkaptam a többi szemcsit is és kivittem a fejemen a sárga színűvel. Még mindig azon keresztül néztem a világot, vicces volt.
Meglátva a többieket feléjük nyújtottam a másik kettőt.
- Ti mit hoztatok? Gomene, de ez a kattogás mintha felgyorsult volna. Nah meg így nyomra leltünk, kövessetek. x3 - És.... nem indultam el a kijelölt úton, kizárólag csak akkor, ha beszámoltak a másik szobáról és megkaptam az ottani cuccosokból a rám esőt. Biztos voltam benne, hogy kell ott is lennie valaminek. Olyan szépen ki volt készítve nekünk is.... - Ahm, Jun chan készített képet is a szobáról, ha akarjátok, sztem megmutatja. - Néztem rá Timidusra. "Kedvesen" de határozottan jelezve felé, hogy nem vagyok hajlandó az ő parancsait követni, inkább kövessenek ők engem. ^^ Én viszont mindvégig higgadt voltam. Teljesen nyugodt és békét sugárzó. \o/

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 18, 2014 6:42 pm

Shu azonnal megnyitotta az üzenetet, a sárkány pedig a válla fölött figyelve olvasta vele együtt. Ezután Timidus kiröppent, ránézett a fiúra, elhúzta a száját, majd visszaröppent a szobába, és a látottaknak megfelelően kiadta a módosított utasításokat.
-Ryuu ismételten nem képes a csapatjátékra. Neki nem okozott sebzést a tárgy, amiket talált, tehát elméletileg nekünk sem fognak ezek, ha ugyanolyan elven működnek.
-Izé… biztos vagy benne, hogy nem sebezte?
-Az életcsíkját nem. A többit nem tudom megállapítani.
-Timidus!
-He?
-Semmi. Ne csúfolódj.
-Nem teszem. Haru, megtennéd, hogy hozod azokat az izéket kérlek?

Szólt a vöröskéhez, majd már kezdte is az idomárt kitoloncolni a szobából. Az, hogy Ryuut nem sebezte az a valami, egyáltalán nem nyugtatta meg, és amíg mindenki más nem vette a kezébe, addig nem is fogja engedni a lánynak, hogy ő hozzáérjen. Shu védelme a legfontosabb, úgyhogy ha már az ismeretlen elrablójuk adott neki három próbababát, miért is ne használná fel őket? Ryuu önként volt olyan hülye, hogy kipróbálja a szemüvegeket, így hát nagyon valószínű, hogy a többiek is beállnak majd a sorba. Amikor mindannyian kiértek, és a fiú megemlítette a macska lábnyomokat, akkor Shu egy picit oldalba bökte a könyökével a sárkányt, és szépen besorolt Jun mellé.
-Lehet, hogy a cica is a kirakós egy darabja.
-Lehet. Szóval akkor mégis csak fontos megkeresnünk.
-Lehet.
-Mi fiolákat találtunk, ugyanilyen színűeket, mint ti szemüvegeket. Azt… nem tudom, hogy mi lehet benne…
-De ha rád hatott a sárga szemüveg, akkor talán kipróbálhatnád a sárga üveget, Haru pedig a pirosakat.
-És mi meg a kéket.
-Igen. De akkor minek van itt Jun?
-Lehet, hogy ő kijut amint megtalálja a cicát. Szóval segítsünk neki. Hova vezetnek a nyomok, Ryuu?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 02, 2014 2:34 pm

11:25


Haru 500 szóval pótolhat.
Határidő aug. 8. éjfél

Ryuu írjon elsőként!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.