[Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Szomb. Aug. 02, 2014 4:58 pm

Persze, hogy a cica is a kirakós egy darabja! De ha nem is, addig is csinálnunk kellene valamit, amíg itt vagyunk, nem de? o.O nem szeretek álldogálni és várni a nagy semmire. A magam kezébe veszem a dolgokat és elindulok! o/ Most is ez volt, gyorsan kijött mindenki, én pedig elmagyaráztam a sok félős nyuszinak, hogy mi van. Kaptam is egy üvegcsét.
- Aha. Hát nem biztos, hogy meginni kéne ezeket. o.O - Mert hülye azért nem vagyok! Razz - Ahh igen. A nyomok... *körbenézek* - Előre megyek pár lépést, felteszem a lábam de semmi. Úgy látszik nem ez a megoldás. Pedig olyan sokat magyaráznak a filmekben a "bizalom" meg a "hit" erejéről, és akkor rá kell lépni egy láthatatlan hídra,.... vagy valami ilyesmi. Höhö. - Zsákutca. Talán a ti szemüvegetekkel többre jutunk. - Ránézek Junra, majd Harura, aztán csak a végén a két jómadárra. Hahó, Csinálhatnák ám ők is valamit! xd - A lábnyomok egyelőre a levegőben lógnak. - Mondom még mindig a fejemen tartva a szemcsit, és azon át nézve a világot. - Talán a tiétek mutat egy kapcsolót, amivel újra előhozhatnánk a lépcsőt.... - Megvonom a vállam. Hirtelen ötlet volt. Az üvegcsét közben az inventorymba rejtem. De azért arra kíváncsi lennék ha valaki lehúzná, hogy akkor mi történik! Talán összetöpörödünk mint abban a régi amcsi filmben... a... aa, hogy is hívták Aliceban! Unalmas volt. Rolling Eyes Nem is néztem végig, inkább mentem vissza játszani. x3 Sose bírtam az elavult, gagyi színezést, ha már van rendes cgi, akkor használták. Az újabb Final Fantasyknál is szépen ment, ráadásul a sao tökélyre is fejlesztette. x) Nekem nem adja be senki, hogy a kézzel rajzolt film milyen csodás és mekkora érték! Suspect

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Vas. Aug. 03, 2014 11:29 am

A srác fura kérdései kissé összezavartak, mintha csak belém látna ami cseppet sem tetszik. Az pedig, hogy megmagyarázta az indikátorszínének a történetét pedig némi megnyugvás érzését keltette, de mégsem éreztem teljesen rendben magam. Talán csak amiatt tört felszínre ez a furcsa nem megszokott érzés, mert egy fura villába zártak be, miközben nekem küldetést kellene teljesítenem. Na meg persze ott van az a vörös lányka aki bármelyik pillanatban bekattanhat és lemészárol mindenkit. Takumi-kun, mer hát így mutatkozott be akkor legyen Takumi.. elégé megrémisztett a meséjével a lányról. Viszont nem mutathatom ki felé a bizalmatlanságom. Mély levegőt veszek majd kifújom, közben a srác magára öltötte az egyik szemüveget. Azonban hamar "megnyugtatott", hogy visszateszi. Ez persze nem így történt, rögvest írt egy üzenetet a társainknak.
- Macsek nyomok? - csillogtak fel a szemeim, a küldetésem még nincs teljesen elveszve. - Az én szemüvegemmel is azokat láttam. Szóval nem lehetetlen, hogy mindegyik ugyanazt a dolgot mutatja meg. Rejtett kis nyomokat. - osztottam meg vele ismét, az információt, közben rohantunk a többiekhez.
- Igen.. itt a kép... - mutatom meg nekik a fotót amiben félig benne van a srác feje is. - A szoba üres volt, csak ezek a szemcsik voltak bent. - magyaráztam majd a lányokra figyeltem.
- Szerintem még ne igyon bele senki. Lehet valamire önteni kell, vagy akár csapda is lehet. Mondjuk méreg vagy hasonló. - meredt rá a tekintetem a kétes tartalmú üvegcsére. Szerencsére nem is kortyolt bele a srác. De igazuk van. Ha mindkét szobában ugyanolyan  színű dolgok voltak akkor összetartozhatnak. Lehet, hogy meghosszabbítja a hatását a szemüvegnek, vagy valami. Az enyém ugyanis eltűnt, szóval ebben még lehet is valami.
- Lépcső... én egy lépcsőn jöttem le, és a lábnyomokat követtem amik lefelé vezettek. - pillantottam a fiúra, kicsit gyanakodni kezdtem. Mégis mikor ment fel a macska, hogy ha az én lábnyomaim lefelé, az övé pedig felfelé vezetnek? Mindkét szobában voltunk, és egyikben sem volt... akkor egyetlen létező magyarázat, hogy idelent van egy rejtekhely, valami ahova befér.
- Lehet van itt valahol egy szelőőznyílás, vagy valami a talaj közelében, ahova be lehet bújni. - majd azzal a lendülettel hasra vágódtam és kúszni kezdtem. Gondolkodj úgy mint egy rágcsáló, hogy tudd hova is kell mennie... oh a macska nem rágcsáló... akkor mint egy macska. Gondolkodj mint egy macska.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Vas. Aug. 03, 2014 12:06 pm

-Timidus, nem lehet, hogy nekünk kellene felvennünk a kék szemüvegeket?
-Nekünk?
-Hát… úgy értem, hogy nekem. Végül is én vagyok a kék, meg ugye te is kékes vagy, de nem hiszem, hogy neked szánták volna a szemüvegeket, szóval csak én maradtam.
-A levezetésed valószínűleg helyes, azonban…
-Akkor jó, az nekem elég. Szeretnék segíteni a cicának, hogy kijusson innen. Biztosan ő is ugyanúgy meg van ijedve, ahogyan mi is meg voltunk, amikor kiderült, hogy be vagyunk zárva. Ráadásul ő még a küldetést sem kapta meg, szóval nem is tudja, hogy nekünk kellene őt megtalálnunk.

És ezen az okfejtésen megbizonyosodva, anélkül, hogy megvárta volna Timidus tiltakozását, hiszen a sárkány jól láthatóan tiltakozni akart, és először próbababaként használni a társaikat, felvette a kék színű szemüveget. Pislogott párat, körbenézett, és ő is meglátta a kélen foszforeszkáló nyomokat. Azt azonban még nem tudta, hogy Ryuu ugyanezekre a nyomokra gondolt-e, vagy ugyanezeket látta-e, így rámutatott.
-Ezeket a lábnyomokat láttad Ryuu?
Rámosolygott a sárkányra, hogy Timi láthassa, nem történt semmi baja, majd Harura pillantott, de úgy tűnt, hogy a lány nem nagyon akart semmit csinálni, így nem is erőltette.
-Nekünk van kettes szintű nyomolvasásunk, úgyhogy… igen, cica lábnyomok, és felnőtt macska, nem is kiscica… és valóban a levegőbe megy tovább, mintha repült volna…
És egy újabb remek ötlet, szépen levette az itemet, majd ráhelyezte a sárkány kobakjára.
-Én nem a földön kutatnék, Jun. Timi, megtennéd, hogy felrepülsz oda, ahova a nyomok mennek? Hátha van ott valami csapóajtó, vagy ilyesmi. ha igen, akkor idehúzzuk azt a dobozt, amiben voltál, és megpróbálunk mi is arra menni, hátha… van valakinek akrobatika jártassága?
Nézett körbe a többieken, miközben a sárkány alaposan megvizsgálta a falat.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Aug. 03, 2014 8:19 pm

Persze.. Hozom én, természetesen.. Ti meg csak féljetek hozzányúlni ezekhez a dolgokhoz..>.> Nem! Nem fogom vinni egy sárkány két szép szeméért az összeset. Felvettem a piros kis üveget, és azt, de csak azt szépen magammal cipeltem. A többiért menjenek be ők, ha akarnak. Nem mintha félnék, vagy ilyesmi. Akkora nagy problémát nem okozhat csak az, hogy hozzáérek pár vacak üveghez. De nekik sem okozhat, ha nekem sem. Így hát nem vagyok én senki szolgája, vigye csak mindenki a magáét.
- Öhm... Junnak volt szemüvege ugyan, de ő nem kapott üveget.. Vagy legalábbis mi csak hármat találtunk. - jegyeztem meg, amikor összetalálkoztunk a többiekkel. Valami itt nem stimmelt. Vagy ő is felhörpintett valamit, vagy... nem tudom. Valamiért számára nincs ital.
A cica egy fontos elem volt. És úgy látszik, a többiek is fontosnak találták, még ha más volt az okuk is, mint nekem. De megbeszéltük, a cicát kell keresnünk mindannyiunknak. A többiekre néztem. Csak csendesen ácsorogtam, és bámultam őket, miközben agyamban üres gondolatok keringtek. Aztán hirtelen lefagytam. Tekintetem Jun és Ryuu között kezdett el cikázni. És valami különös érzés fogott el.. Ahogy Jun-chanra néztem.. Olyan.. Nem is tudom. Mellette eltörpült Ryuu vörös szeme. Jun egyszerre volt aranyos is, meg nem is. Már annyira ronda volt a cukimuki hajával, meg fura ruháival, meg azzal az ártatlan tekintetével, hogy majdnem rá tudtam volna fogni, hogy szép. Pedig kevés dologra mondom ezt. Aztán ránéztem Ryuura.. Most valahogy megint olyan béna volt az arckifejezése, amit már rondának lehet nevezni. Vonzó, persze... De csak ritkán. És mégis ki akar megölni valaki olyat, aki csak ritkán néz ki jól? Igazán felvehetné a gyilkosabb arckifejezését, az olyan jól áll neki...
Aztán ácsorogtam tovább. További üres gondolatokkal. Sóhajtottam is egy mélyet. Elhúztam a számat. És fel akartam dobni valamivel a történéseket.. Mert ez így unalmas volt. Az óra meg csak ketyeg, és ketyeg, és mi sem történik... Ásítottam egyet. Majd hirtelen ötlettől vezérelve a zsebembe nyúltam, és elővettem azt a kis fiolát, amit benne rejtegettem.
Aztán felhajtottam a piros üvegcsét. Hogy miért? Mert egyszer élünk a mának! Kit érdekel a holnap? Meg mert érdekelt, mi fog történni.. Nem hallhatok meg egyszerűen egy italtól, ez a játék úgy van programozva, hogy nincsenek ilyen rendellenes dolgok. Vagy ha vannak, így jártam. Persze jobban örülnék neki, ha egy ártatlan kezétől hallnék meg, de az étel kóstoló szerepe sem olyan rossz. És legalább megtudhatom, hogy tényleg kijutok-e, vagy meghalok. És ha meghalok, akkor végre megtudhatom, hogy van-e pokol. Vagy valami.. Akármi. Vagy csak a semmi. Valahogy mindig is érdekelt ez a dolog. Persze nem terveztem soha ilyen hamar rájönni a nyitjára, de azt sem mondhatom, hogy hosszúra terveztem az életem. Igazság szerint a háború ideje alatt anno mindig csak pár órára terveztünk. Sosem mertem volna olyasmiben bízni, mint hogy megélek még egy hetet, vagy hasonlók. Most pedig úgy tippelem, maximum negyven éves koromig tart szerény kis életem. Nem lenne jó tovább. Ráncosan? Öregen? Fájó izmokkal, ropogó csontokkal, minden nyavalyával? Ugyan már! Így legalább az életmódomra sem kell ügyelnem.. Elvisz a magas cukor szint, a koleszterin, a tüdőrák, vagy a jó Isten tudja, mi.. Lényegtelen. De ez negyven éves korom előtt be kell, hogy következzen. Habár még fogalmam sincs, mit fogok tenni, ha mégis elkerül a kaszás. Nem fogok öngyilkos lenni. Hacsak olyan módon nem, mint most, amikor ezt a fura italt hirtelen ötlettől vezérelve megittam...

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Aug. 05, 2014 8:52 pm

Sem Jun, sem Timidus nem talál rejtett ajtót, titkos rekeszt, eldugott kart stb. Haru megkapta a piros ital elfogyasztásának eredményét pm-ben.

Haru írjon elsőként!

Új határidő: aug. 11.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Aug. 10, 2014 9:05 pm

A torkomhoz kaptam, majd az életcsíkomra vándorolt rögtön a tekintetem. A csíkot lestem, mintegy remélve, hogy nem csökken pirosba, majd nem fogy el végleg, mint azt már annyiszor láttam áldozataimnál. Szememben félelem tükrözött, ajkaim megremegtek. Teljesen csendben voltam, ám a félelem nem hagyott el, még akkor sem, amikor percek múlva sem változott semmit az életcsíkom. Álldogáltam, majd kérdőn a többiek felé fordultam. Azt akartam megtudni, milyen reakciót váltott ki belőlük az előbbi. Nyöszörgő hangot hallattam, de nem szólaltam meg. Alig jött ki hang a torkomon. Elfordítottam a fejem, majd egyszerűen csak álltam, és a semmibe révedtem. Mintha valamire felfigyeltem volna. Persze ez így is volt. De arra a valamire csak én figyelhettem fel közülünk. Nem tudom, mi látszódhatott rajtam, talán még el is sápadtam egy csöppet. Beszélni mindenesetre nem beszéltem, ha kérdeztek, nem válaszoltam, és többé egyszer sem néztem a szemükbe. Mintha egy másik világba csöppentem volna, mintha csak nem is érzékelném őket. Lassan eltátottam a számat, majd átsétáltam a fal mellé, és leültem, hátamat nekivetve a falnak, majd a plafonra néztem.
- Méreg. Rossz. - ejtettem ki lassan, vontatottan, elég gyötrelmes hangon a szavakat, miközben tovább bámultam a semmit, láthatóan üres tekintettel. Közben pedig gondolkodtam, habár ez aligha látszódhatott rajtam. Azt hiszem, ez a reakció volt a legjobb, amit tehettem. Nem akartam, hogy átéljék azt, amit én is. Nem tudtam ennél többet tenni. Aztán eszembe jutott még valami. Négykézláb odébb kullogtam, végül egy pontban megálltam. Ott ücsörögtem tovább, felnézve, végignézve a semmin, majd magam elé kitartottam a kezem, mintha csak egy láthatatlan asztalon nyugtatnám azt.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 11, 2014 7:04 am

Noping, noping és ismételten noping. Semmit nem találtak, se csapóajtót, se nem csapó ajtót, se semmilyen ajtót. Pedig milyen jó kis terv volt ám. A lány rásandított az órákra, majd közelebbről is megvizsgálta, és halkan felkuncogott. Milyen vicces lenne, ha csak visszatekerné a mutatókat egy picit, hogy több idejük legyen. Bár csak sejtette, hogy az órák nem csak díszítő elemként vannak jelen, de az is benne volt a pakliban, hogy csak idegesíteni akarják őket a ketyegéssel. Persze nem nyúlt hozzájuk, hiszen mivel a küldetés fontos részei voltak, és talán az idejük akkor sem változott volna, ha eltekergeti, nem akart belepiszkálni a szerkezetekbe.

Az, hogy a vörös indikátoros lány nem hozta magával az ő üvegeiket sem, egyiküket sem lepte meg. Shu eleve nem is várta el tőle, Timidus pedig meggyőződhetett arról, hogy egyrészt a lány mégsem annyira hülye, mint gondolta, másrészt ő sem képes a csapatmunkára.A csapatnak ugye mindig kellett egy vezető, aki jelen esetben ugye kompetencia alapján kizárólagosan a pet lehetett, a vezetőre pedig minden esetben hallgatni kell, így jelenleg a csapatmunka abban nyilvánult volna meg, ha azt csinálják, amit ő mond. Persze szokás szerint nem ez történt, és meg is lett a baj.

A vörös indikátoros Haru nevezetű lány saját, természetesen rossz következtetésen alapuló döntést hozott amikor felhajtotta az üvegcse tartalmát. Shu azonnal potis üvegcsékkel termett mellette, de úgy tűnt, hogy arra nem volt szükség, de a lány arcát elnézve valami biztosan történt vele a lötty hatására, és ez a valami nem volt kellemes. Az idomár halkan, suttogva szólongatta a lányt, és kérte, mondja el mi történt, Timidus persze nem nagyon aggódott, és csak egy szót szólt:
-Idióta.

Az, hogy Shut miért nem szólta le, amikor ugyanilyen felelőtlenül kapta magára a szemüveget, talán sokak számára kérdéses lehetett, azonban a válasz igen egyszerű volt. A sárkány eredményetika alapján működött, így ha egy cselekedet pozitív kimenetelű volt, ha egy terv bevált, akkor az egy jó terv volt. És mivel Shu döntése eredményre vezetett, így jó döntés volt. Ilyen egyszerű.

Haru ugyan nem lett jobban, és Shu aggódva figyelte, azonban mivel nem sokat tehetett, a lány meg nem volt hajlandó válaszolni, így inkább újra elkérte a sárkánytól a szemüveget, és megpróbálta a nyomokat visszafele követni. Világító nyomok… hol látott már ilyet? Nyomok, nyomozás… hát persze!
-Lányok, nincs valamelyikőtöknél véletlenül hajlakk?
Nézett főként Junra, hiszen Haru egyrészt nem nagyon tűnt olyannak, aki ilyenekkel foglalkozik, és most nem is volt olyan állapotban. Még Ryuura is sandított, hiszen manapság mit lehet tudni, tartogathat ő is meglepetéseket. Ha mindenki értetlenül nézett rá, akkor persze meg is magyarázta.
-Sohasem láttatok még nyomozós filmet? A nyomokat le kell fújni valami fluoreszkáló anyaggal, és utána UV fénynél látszanak. Ugye most van szemüvegünk, vannak nyomaink, amik egy idő után eltűnnek, és van egy löttyünk is. Van valakinek sprickolója, amibe bele tudnánk tölteni?
A kis idomár nem volt nagy rajongója a krimiknek, de azért ennyit mindenki tudott, aki elkapott pár epizódot valamelyik sorozatból. Shu kezdett belelendülni a játékba, és nagyon boldog volt, amiért a küldi készítői nem valami kaszabolós vackot adtak neki ismét, hanem olyat, ahol gondolkodni kell. A többiek menjenek csak bossra meg kazamatába, és higgyék azt, hogy gyilkolni kell a fejlődésért, ő ezzel szemben játszani fog, és jól érezni magát, és ugyanúgy kap érte aranyat meg expet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Aug. 11, 2014 3:03 pm

Üzenet villan mindannyiótok előtt, tartalma elküldve pm-ben.

11:28

Jun és Ryuu 500 szóval pótolhat
Határidő: aug. 15.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Aug. 11, 2014 4:20 pm

// Shuval megbeszélve a hsz tartalma. x3 //

Nem történt semmi sem olyan gyorsan, mint amennyire "lefagyni" látszottam. Csak "néztem ki" a fejecskémből és láthatólag "használhatatlan" voltam. Bizony. "Emésztettem". Közben meg azon járt az agyam, hogy úristen, ezek mind őrültek! De ezt fel is használhatom ám a magam javára, bizony bizony! *.* Szóval ott tartottam, hogy néztem előre, néztem hátra, de nem csináltam én az ég egy adta világon de semmit se! A sárga kis szemcsi jól mutatott a szememen. x3 Szóval el voltam vele. okés, arra vártam, miután Haru ledöntötte magába a löttyöt, hogy halálnak halálával haljon meg. \o/ Vicces lett volna ugyan, de semmivel nem jutottunk volna előbbre. Hacsak annyival nem, hogy valóban nem meginni kell a löttyöt. Épp akkor kaptam meg én is az üzenetet, amikor Shukakku chan felvidult....

De ne siessünk ennyire előre. Haru méreg lenyelős attrakciója olyan hatásos volt, hogy a kis idomár már szedte is elő a potis üvegeket, azonban annyira nem volt ügybuzgó szerencsére (?), hogy a látható hp csökkenés elmaradása ellenére is lenyomja a torkán a potit. Drágák ezek a szmötyik. Jun chan kedves ... lány, ám most igazán nem érdekelt. Nem voltam teljes készültségben így csak feltételezni tudtam azt is, hogy ő is Harura figyelt. Én azonban, ahogy a kis idomár is, közelebb mentem a vörihez. Ám nem szólongattam, nem kérdeztem tőle semmit. Egyszerűen csak néztem és figyeltem.
- Itt nnincs fájdalom, ano... - Ez volt ami először szemet szúrt, a lány reakciója hibás. Azaz nem megszokott. Hallottam, hogy a Viadalon bolt fájdalom, azaz meg kell tudnom az igazat. - Hé! Haruka! HARU CHAN! - Úgy hadonásztam előtte, mint egy süket a vak előtt. Lóbáltam a kezem közvetlen az orránál, csak hogy figyeljen rám. - ÉR-ZEL-FÁJ-DAL-MAT??? - Tettem fel tagoltan és jó hangosan neki a kérdést. Ez fontos. Majd megkaptam azt a bizonyos üzit....
- No lám. o.o - S ekkor szólalt fel Shukaku chan is. Felolvasta. Nem csak nekem. Mindenkinek. Hangosan.
- Mindent megteszel kicsi lány, csak éppen nem vagy elég bátor. Kár...
Én azonban csak megbámultam majd mentem vissza Harukához a kérdésért. Ha a Viadalon lehetett fájdalom és ez a nő itt vonaglik, akkor ez azt jelenti, hogy hiába vagyok beta tester ( ami amúgy régen mindegy is ), vannak bizonyos esetek, amikor igenis van fájdalom. Kíváncsi lennék, hogy ez kint az eredeti testünkben okoz e valami hibát. Fájdalom. Azért az nem mindegy. Már jó két éve nem éreztem fájdalmat. Nem lenne szép dolog ha egy hasba szúrás kiterítene mondjuk..... - Hmmm, Haru chan! te is kaptál levelet?!?!? - Akadékoskodtam a piri fölött. Most ő volt a kísérleti nyuszi. Ugyan senki nem kérte meg rá, de hát ha jelentkezett akkor legyen olyan szíves és legyen jó kísérleti alany. Nah. Én meg közben gondolkozhattam azon, hogy amit kaptam mit jelent. Egyszerű provokáció csak, vagy .... vagy tényleg mutatnak nekem valamit? Felegyenesedtem és újra körbekémleltem a helyet macska nyomok vagy egyéb anomália után. Van.. kell lennie valaminek ami oda nem illik. Még azt is megpróbáltam, hogy Haru hadonászásait értelmezni tudjam. Asztal? Vagy szék? - Látsz valamit, Haru chan? o.O - nem hagytam békén a csajt. Válaszoljon minden kérdésemre! Aztán a kis idomár felé fordultam. Mosolyogni való, ahogy a sárkány védi, de érdekes, hogy például Haru miatt is aggódott. Aggódott volna egyáltalán? Tud ilyet egy gép? Miért mondta a csajnak, hogy idióta, ha nem másért, mert féltette az életét? Azt hiszi, hogy a hasznukra lehet még? De hát már most is a hasznunkra van! *.*
Érdekes a kis pet, talán még tudok is kezdeni vele valamit.
- Shukaku chan. Még mindig semmit nem látsz a szemüveggel? - Majd Junhoz. Úgy fordultam meg mint aki valóban Harut félti, és az ő épsége érdekében cselekszik. - Jun chan, te is kaptál levelet? Nézzétek az enyémet. Surprised -


Játékmester írta:
Így tovább, egyedül benned bízom, hogy kellően vakmerő és elszánt vagy

- Azt hiszem valamit akarnak tőlünk. Surprised vagy csak még mindig a széthúzás lenne a céljuk? - Úgy álltam ott, mint a megtestesül jóakarat. - És senki ne igya meg az italt. o.o - Jelentettem ki a nyilvánvalót, majd egy aggódó pillantást vetettem a furcsán elnyúlt lányra. Aztán elővettem a sajátom. - De mire kelhetnek? - Költői kérdés volt, ám pont megfelelő arra, hogy az együttműködés látszatát keltse. Mindig szeretik az emberek, ha megosztják velük mások a gondolataikat és kérdéseiket. :3 Teljes lázban égtem az ügy megoldásától. ^^
- hmm? - Eljutott ám a tudatomig előbb is a kislány lelkesedése, és pont azért nem reagáltam rá olyan gyorsan. "Előbb szegény Harut kellett megvizsgálnom". Szegény szegény. - Nem tudom. Nekem nincs. o.O - Majd Junra meredtem kérdőn. Shocked

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 11, 2014 4:56 pm

Olyan csodaszép volt már eleve is minden. Oké, volt egy kis kötekedés, egy kis szurkálódás, amikor bezárták Timidust az elején, de ennek is biztosan valami segítő tartalma volt a játékmester részéről. Shu szerette volna hinni, hogy végre egy olyan küldit játszik, amit maga Kayaba írt, de azért nem reménykedett benne túlságosan… mindenesetre ez a játékmester is nagyon ügyes volt. Útközben már arra is rájött, hogy arra akarta felhívni a figyelmét, hogy ne függjön ennyire Timidustól, mert egyedül is meg kell tudnia oldani a dolgokat, és ebben teljesen igaza is volt. Néha a petnek is pihennie kell, nem nyaggathatja szegény sárkányt minden ügyes-bajos problémájával. És ezt a feltevését csak még inkább igazolta, amikor megkapta a levelet. Nagyon megörült, amikor a játékmester szót látta, és kicsit büszke is volt rá, hogy egy játékmester vele levelezik, így izgatottságában gyorsan fel is olvasta.
-Mindent megteszel kicsi lány, csak éppen nem vagy elég bátor. Kár...
Újra átfutotta, majd elmosolyodott, hiszen akkorra már Ryuu is jelezte, hogy levelet kapott, ráadásul a fiú meg annyira segítőkésznek mutatkozott, mint még soha. Még Timidusnak is el kellett ismernie, hogy Ryuunak bizony haszna van, és nem beszél hülyeségeket amikor Harut kérdezi. Azonban egy feladat még hátra volt, és Shu el is kezdte?
-Ti mit válaszoltok a levélre?
Kérdezte teljesen természetesen, miközben ő már pötyögte is be a választ. Egy levélre válaszolni kell, főleg ha ilyen kedves és segítőkész.


Kód:

Kedves Játékmester!

Köszönjük szépen a küldetést, nagyon érdekes, és megígérem, hogy igyekszem bátrabban viselkedni.

Dorothy és TotoEzt a levelet azonban Timinek mutatta meg csak, aki a válla felett áthajolva olvasta, hogy mit ír. És ezt a mesét még a sárkány is ismerte, azonnal Harura pillantott, és már tudta is, hogy ő lesz a madárijesztő. Meginni egy teljesen ismeretlen italt? Zseniális. Amint az idomár elküldte a levelet, újra Ryuu felé fordult.
-Igazad lehet. Voltunk már olyan küldetésen, ahol éreztünk fájdalmat. Én is.
A lány elmerengett azon, hogy mit is jelenthet az ő, és Ryuu levele pontosan, miben is kellene bátrabbnak lennie. Biztosan megint arra akar rávilágítani, hogy Timidus nélkül hozzon döntéseket. Mint amikor felvette a szemüveget. Talán valamiféle burkolt dicséret is volt… mindenesetre elhatározta, hogy mostantól nem fog annyira megijedni soha többé, mert tudja, hogy senki nem akarja elvenni mellőle a sárkányt… legalább is a világot irányítók közül senki. Mindketten Junra és Harura figyeltek, várván a válaszukat.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Hétf. Aug. 11, 2014 5:10 pm

A földön kezdtem kutatni, ugyan a lábnyomok felfelé vezetnek, de ez nem feltétlenül jelentik azt, hogy odafent van az a dolog amit meg kell találnunk. Kicsike ajtó, valami elhagyott tárgy, esetleg egy kapcsoló vagy kar amit meghúzhatnék. Álmodoztam, hátha találok valami ilyesmit és majd ezzel lenyűgözöm a társaim, akik minderre nem is gondoltak. Azonban bármennyire is kúsztam, másztam térdre is ereszkedtem mégsem sikerült olyan dolgot találnom ami segíthetne abban, hogy "feljussunk a lépcsőn". Ha csak nem néhány porcica lenne a megoldás kulcsa, amit aligha hiszek. Felsóhajtok és ismét két lábra állok.
- semmi. - mondtam ki, kissé elszontyolodva. A tervem kudarcot vallott és új ötlettel még nem álltam elő, ami nagy hiba. Forognak a fogaskerekek, de semmi hasznos. - Nekem van. De csak egyes szintű. - jelentkeztem a lány kérdésére, talán ez elég hasznos információ számukra. Az akrobatika talán az egyetlen olyan jártasság amitől nem kell tartanom, hogy bajt hoz rám ha megtudják mások is. Azonban olyan hasznos dolgokat mint az észlelésem, vagy hallgatózás inkább nem osztottam meg velük. Közben a fura lány benyakalta a löttyöt amit találtak a szobában. Micsoda felelőtlenség. Kissé megijedve figyeltem a lány minden apróbb mozzanatát, hogy lássam miféle külső hatást vált ki belőle az ismeretlen anyag.
- Lehet ez valamiféle drog. Ha méreg lenne akkor az életpontjai csökkennének, vagy, valamilyen hátráltató hatást keltene benne. - figyeltem a lányt, és egyenesen rémisztő volt ahogyan a semmibe mered, majd arrébb vonszolja magát. Csak annyit remélek, hogy nem valami hallucinogén cuccot kapott, mert akkor nem árt készenlétben lenni. Nem biztonságos. Még józanon sem érzem azt, hogy meg tudnék benne bízni.
- Várjunk egy picit hátha jobban leszel. Talán innod kéne valamit, vagy... Valakinek nincs véletlenül egy Gyenge Tisztító kristály a tarsolyában? Azzal kideríthetnénk, hogy méreggel van e dolgunk vagy sem. - pillantottam először a fura fiúra, majd a sárkányos lánykára. Ezzel egy időben már érkezett is egy üzenetem. Felvont szemöldökkel néztem a tartalmára, majd a címzettre.
- Játékmester? Milyen eredeti név. - majd zártam is be anélkül, hogy bármit is mondtam volna a levél tartalmáról. Amúgy sem látom értelmét, ugyanis más is hasonlót kapott. Nincs értelme annak, hogy megismételjem. A fiú kérdésére bólintottam. Még szép, hogy kaptam. Ez viszont kissé aggasztani kezdett. Mégsem véletlenül kerültem ide? Hozzájuk hasonlóan csapdába estem.
- Hajlakkom nincs, tintám van. De nem hiszem, hogy sok hasznát vesszük. - túrtam is fel a tárgyaimat is húztam elő egy még fel nem használt csomagot. Ugye a kristályírásnál a növényekből előbb tintát kell csinálni, ezért mindig van nálam valamilyen, növényből. Közben ha kérte a lány mégis, lepasszoltam neki. Közben sétáltam egyet a szobában. Két ajtót már meglestünk, de van még kettő(piros részek Embarassed). Vajon mért vannak zárva? Hol a kulcs? Megsimítottam a gyűrűm, és egy hatalmas kalapáccsá változtattam, és jó erősen rácsaptam az ajtóra, hátha nem immortal object és betörhetem. Rácsaptam kettőt az ajtóra, teszt céljából, közben a lány válaszos kérdésére is reagáltam.
- Én inkább kihagyom a válaszírást. Először találkozni szeretnék az illetővel mielőtt még leveleznék vele. Nem vagyok a távkapcsolatok híve. - öltök nyelvet, és még egy utolsót rávágtam az ajtóra. Lássuk mi is történik.


_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Aug. 18, 2014 8:55 am

Úgy tűnik Haru továbbra is pantomimest játszik, anélkül, hogy válaszolna nektek. A kis piri életsávja nem csökken és zöld keret sem jelez mérgezést. A zárt ajtók immortal objektek, lila burok jelenik meg az ütlegelés hatására. A tinta nem segít a lábnyomok láthatóvá tételében.

11:30

Haru 500 szóval pótolhat és arra kérném, hogy lehetőleg ő kezdjen.
Határidő aug. 22. (péntek) éjfél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 22, 2014 3:51 pm

-A szemüvegek arra kellettek, hogy meglássuk a nyomokat. Mindhárman láttuk a nyomokat, és ugyanazokat a nyomokat, tehát ez biztos. Az is biztos akkor, hogy a cicával kellene foglalkozni, ha már az ő nyomait láttuk. Viszont… az nem vezetett sehova, illetve ugye zsákutcába…
Gondolkodott hangosan a lány, és közben ide-oda billegett, vagy éppenséggel körbe-körbe járta a terepet.
-Azután vannak ezek az üvegek, amiket nem meginni kell…
Rásandított a még mindig szótlanul ücsörgő Harura, és Jun kérésére csak szomorúan csóválta meg a fejét. Tudta jól, hogy milyen kristályok vannak nála, de ilyenből egy darab sem volt, ráadásul ugye ha tudott is gyártani, az alapanyagokat nem hordta magával, azok szépen a közös boltban voltak egy dobozba zárva. Az akrobatikát már el is felejtette, azt csak azért kérdezte, hogy ha esetleg Timidus talál valamit, akkor tudnia kellett, hogy mindenki fel tud-e jutni a falon egy ugrással, de mivel a sárkány semmit nem talált, így már nem volt fontos.
-…azt viszont nem tudjuk, hogy akkor mit kellene vele csinálni. Talán bekenhetnénk vele a szemüveget, és akkor mást is láthatnánk… vagy nem tudom.
Kicsit elhallgatott, elgondolkodott, de mivel semmi ötlet nem jutott eszébe, így hát folytatta az összegzést.
-És ezen kívül ugye kaptunk leveleket is a játékmestertől, amiben segíteni szeretne nekünk. Nekem azt írta, hogy legyek bátrabb, Ryuunak azt, hogy ő már elég bátor…
Ekkor Jun felé fordult, mert csak ő nem nyilatkozott még ez ügyben azok közül, akik jelenleg képesek voltak beszédre.
-Te mit kaptál Jun?
Ekkor már tudta, hogy vele jól ki fog jönni, hiszen ha így el tudja viccelni a dolgokat, akkor ő is biztosan jól érzi magát ebben a játékban. Ekkor lopva Harura pillantott. Tudta, hogy neki sincs baja, hiszen nem csökkent az életcsíkja… még az is lehet, hogy csak meg akarja ijeszteni őket. Ő nem volt nagyon segítőkész, még az üvegcséket sem hozta, amikor Shu szépen megkérte... Ezután Ryuu felé fordult, és nézte egy ideig, majd megszólalt.
-Te benned bízik a Játékmester, úgyhogy te mondod meg, hogy mit tegyünk.
Timidus pedig érdeklődve figyelte, hogy mi fog történni. Amíg beszélnek, addig nincs baj. majd közbelép, ha hülyeséget akarnak csinálni.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Pént. Aug. 22, 2014 4:08 pm

// * nem örül annak, hogy az egyik kulcsfigura nem ír *//

Haru tehát nem válaszol, nyöszörög a sarokban és kész! Hát még ilyet nem pipáltam, legalább valamit ért volna, hogy benyakalta a löttyöt! Az oké addig, hogy jobb ha nme isszuk meg, de ennyi? Aztán eszembe jutott valami... ezzel Haru chan kiesett a játékból? *.* Felegyenesedtem és minden tudásomra szükség volt ahhoz, hogy leplezni tudjam örömömet. Végül csak sikerült elrejteni az afeletti érzést, hogy már csak a törpével kell elbánni. A petje ugyan még okozhat problémát és ez az új gyerek is fura itt, de a kis gyilkos már nem állhat az utamba! *.*
Vagy legalább is egy ideig...
- Nem fogy az életet.... - Szöeztem le, amit amúgy is láthattunk, de talán egy fokkal színtelenebbül mint akartam. csak úgy közöltem a többiekkel, részint mert így tudatosíthatom bennük, hogy nincs baj, részint pedig azért, hogy én is tovább léphessek és ne kelljen játszanom az aggódó fölösleges szerepét. Azért rákukkantottam a menüm órájára, hogy ha elmúlik a hatása, tudhassam, meddig i s tart. Talán ez még a hasznomra lesz. Ha egyáltalán elmúlik.

Jun chan pedig már ezelőtt is túllépett a problémán, és felé fordulva örömmel konstatálhattam ~ persze csak magamban ~ hogy hasznos dolgot tesz. Benyit... na! egy új szobába. Ám az ajtó nem enged. ...

Shura meg Junra a levéllel kapcsolatban csak ingattam a fejem, mintha azt mondanám ezzel, hogy "gyerekesség".
Viszont ennek ellenére lehívtam a menümet és hangosan konstatáltam, hogy mit is írok.
- Kedv-es Játékmesteeer.... hmm, köszönöm a bííztatást, íígéérem nem leszek csalódás, ... kacsintós szmájli. x3 Elküldve. ^^ - És ezzel néztem is rá a többiekre. Nah akkor most mit cssinálunk? >.>
- Lehet, hogy a különböző fiolák különböző löttyöket tartalmaznak? Harué méreg volt, .... azt hiszem.... - De persze nem folytattam. Én nem fogom meginni az enyémet. Max lenyomnám a piri torkán, neki már úgyis mindegy. Rolling Eyes
Hallgattam a kislányt és szó ami szó, nem mondott ostobaságokat, így mikor felém nézett és még konstatálta is, hogy én vagyok a legkompetensebb az ügyben, elismerően bólintottam felé.
Elővettem hát az én üvegcsémet és elmélyedve vizsgálgatni kezdtem de csak biztonságosan. Nem nyitottam ki.
- Az jutott eszmbe, hogy talán az indikátorszínünkkel megegyezően, ezeknek a "potiknak" a hatása is változik. A tied lehet, Shu chan, akkor a legártalmatlanabb. - kis szünet. - Nem kéne elhasználni az egészet egyszerre. Egyelőre jó ötletnek tartom amit mondtál. Próbáld ki a te potiddal, de nem használd el az egészet. - Adtam ki az "utasítást". nem volt benne semmilyen kérlek, meg jó?, de a hangom kedvesen, barátságosan csengett. ^^ Kinyilvánítottam az akaratom, azonban civilizáltan, jó modort tanúsítva közben. x3 Így lehet a leginkább tettre sarkalni az embert.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Pént. Aug. 22, 2014 4:47 pm

Ha a lencsére kenitek a fiola tartalmát, akkor az maszatos lesz Razz


_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Pént. Aug. 22, 2014 5:50 pm

Igen egészen biztos, hogy nem életpont csökkentő hatású a szer amit megivott, sokkal inkább az érzékeire hatott ki.  Nagy kár, hogy senkinél sincs az a bizonyos kristály ami talán segíthetne rajta. Így nem lehet mit tenni, el fog múlni egy idő után.
- Hogy ha nem múlik el a szer hatása Haru-n akkor valakinek vinnie kéne a hátán. Nem hagyhatjuk csak úgy itt. - pillantottam a fiúra. Talán ö lenne a legmegfelelőbb a cél érdekében. Shu-chant nem kérhetem ilyesmire, mert hát lány. Ahogyan Timidust sem, de itt van egy hősies, önfeláldozó, kedves egy fiú... aki még a fiatalságban fürdőzik és tökéletes lenne erre a szerepre. Az elmondásai alapján én nem szívesen engedném a lányt a hátamra, ugyanis benne van a pakliban, hogy hazudik. Nem tudok megbízni benne, ugyan ezt nem mutatom ki, nem vagyok olyan hülye, hogy a tudtára adjam a bizalmatlanságom. Ezért is kezdtem inkább az ajtókkal kísérletezni, hátha sikerül valahova bejutni, esetleg áttörni. Ezért is léptem hozzájuk közelebb, először kinyitni, majd végül erővel áttörni próbáltam. De mint ahogyan gondoltam, ez lehetetlen, a megszokott lila védőpajzs veszi körbe, és az az idegesítő felirat. Mintha csapdába estünk volna, egy teremben.
- Szóval akkor a szemüvegek színei csak megkülönböztetésre valók, és nem más a hatásuk igaz? - állapítottam meg a beszélgetésükből, - akkor lehet a löttyöknek is ugyan olyan hatása van csak más színű üvegcsében vannak. Szerintem ha mindenképpen ki akarja még valaki próbálni akkor én vagy Shu tegye. Ryuu-kunnak Harut kell cipelnie. - nyújtottam nyelvet, de ennyi elég is volt a viccelődésből. Bizonyára nem fogja ö sem azt tenni amit mondunk neki. Nem köt minket egymáshoz szinte semmi, majdnem, hogy ismeretlenek vagyunk egymásnak.
- De amúgy tényleg ne az egészet használjuk el. Később még hasznos lehet, ha van belőle. - Közben Shu kérdésére megnyitottam ismét az üzenetet amit a játékmestertől kaptam, és jól láthatóan felé fordítottam a panelt, hogy elolvashassa.
Játékmester írta:Mindent megteszel kicsi lány, csak éppen nem vagy elég bátor. Kár...

Vártam egy picit, hogy elolvashassa, illetve ha Ryuu-kun is vet rá egy pillantást azt sem bánom.
- Akkor mi legyen? Valaki kockáztasson? Ha igen akkor ki?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Szomb. Aug. 23, 2014 8:26 pm

/Nem örül, hogy kimaradt. De ez van. Hidd el, nem direkt szabotáltam a küldetést azzal, hogy nem írtam..>.>/

Kety-kety. Lassan telt az idő, míg merengve ültem, magam elé nézve. Azt sem tudtam, mi történik körülöttem. Nem figyeltem. Nem érdekelt. Kizártam őket. Meg sem hallottam szavaikat, nem láttam mozdulataikat. Nem volt nehéz. Egyszerűen nem tettem mást, csak egy kicsit elkalandoztam. Gondolkodtam. Emlékeztem - visszaemlékeztem. Furcsa volt ez a játék, és nem voltam biztos benne, hogy minden lépésem megfelelő volt-e. Bezzeg annak idején nem volt időm ilyesmiken gondolkodni, mindig elsőre a megfelelő lépést választottam. Ellaposodtam. Szinte fáj már. Pittyegés zavart meg. Elsőre nem is néztem fel a hangra. Most kizártam mindent. Mintegy meditáltam. Úgysem értettem. Nem kellett értenem. Én most ez voltam, nekem most ezt kellett tennem. De lassan bekúszott a tudatomba mégis az a fura hang. Üzenet. Miért? Mi ez? Megnézzem? Észreveszik, ha megnézem? Vajon lesz belőle valami baj?
Lassan visszatértem a jelenbe. Legalábbis látszólag. Megmozdultam, felemeltem a fejemet, mereven kezdtem el bámulni valamit magam előtt, érdeklődést mutatva iránta. Majd tekintetem ide-oda vándorolt a terem egyik végéből a másikba, míg végül megállapodott egy pontban, az üzenetjelző ikonon. Lassú, vontatott mozgással emeltem fel a karomat, hogy lenyissam, majd elolvastam azt. Magamban, nem ejtettem ki a szavakat hangosan, még véletlenül sem.
Nem elég bátor? .. Ez lenne a megfejtés? A bátorság? A megfejtés arra, hogy mi az, amit elrontok? Miért nem vagyok a régi. Miért nem megy. Bátor-bátor.. Nem értem. Mihez kellene itt bátorság? És miért kár ez? A játékmester szórakozását rontom el ezzel, avagy nekem lesz tőle valami rossz? Bezártam az üzenetet, majd elgondolkodva meredtem magam elé. Ehh, nem értem. Mit nem csinálok elég jól? Inkább fel kéne hagyni az ücsörgéssel, és valamerre haladni. Előre. A levegőbe. Repülni, el a messzeségbe. Felhők fölé három méterrel. Milyen romantikus. Lebegni. Kellemes érzés lebegni. Elindultam, repültem felfelé. Meg egy kicsit előre. Hogy haladjak is valamerre. Mert csinálnom kellett valamit. Nem mintha bátorságból tettem volna. Csak mert úgy éreztem, ezt kell nekem tennem. Elszállni egy jobb helyre. Ahol az emberek kedvesek. Ahol robbanások zajára aludhatok el. Ahol puska van a párnám helyén. Ahol tűz ébreszt, és ellenséges tankok.. És mégis kedvesek az emberek. A civilekkel legalábbis. Ha nem muszáj, az ellenség nem öl civileket. Csak néha, véletlenül. Meg persze ölik azok egymást. De akkor is sokkal kedvesebbek, mint itt. Mindenhol ármánykodás vesz körül. Nem szeretem. Én a puszta, egyenes érzelmek embere vagyok. Csak az a baj, hogy én sem érzek mindig egyenesen. Átformáltak, sajnos. Már nem csak az ölés van, és nem csak az élet. Itt már vannak árnyalatok. És ettől szörnyű ez a világ. Nem kedvelem. Valahogy irritál, sőt, egyszerűen nyomaszt a jelenlétük most is. Talán Shukaku az egyetlen egyenes. A többiek mind árnyaltak. Még a pet is. Pedig a petnek nem kellene annak lennie. Habár ő is egészen egyszerű, és majdhogynem aranyos. De néha ő is nyomaszt. Valamiért ellenszenvet érzek iránta. És Alehandro iránt is. Junt sem ismerem régóta, de mintha ő is elítélne. Ami persze nem baj. Én is szoktam ilyesmit. De ez miatt ellenszenves nekem. De nem annyira, hogy meg akarjam ölni. Még nem. Csak ha szükség van rá a játékhoz. Most viszont a cica fontosabb. Meg kell találnom. Megfordultam, pördültem egyet. Majd feljebb lebegtem. És újra pörögtem. Csak mert jól esett.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Aug. 24, 2014 12:11 am

Haru ugyanúgy távolodik a levegőben, mint ahogyan Jun érkezett lefelé pár perccel korábban. Mire elérné a plafont, Haru alakja köddé válik, mintha belépne átlépne egy láthatatlan csillagkapun. Ha Timidus felszállna és követni próbálná ugyanott ugyanúgy, akkor képtelen rá.

Következő határidő augusztus 29. (péntek) éjfél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Vas. Aug. 24, 2014 7:27 am

Viszonylagos gyorsasággal túllépve azon való megrökönyödöttségén, hogy miképpen is eshetett olyan mértékű tiszteletlenség, hogy Ryuu kacsintós smileyt mert küldeni egy játékmesternek, mintha csak valami randira hívná… amit egyébként Jun is emlegetett… -gyorsan elhessegette a gondolatait Daneeról-, már csak egyetlen ötlet jutott eszébe, amit úgy döntött, hogy meg is oszt a játékostársaival.
-Ryuunak igaza van, tényleg meg kellene innom az itókát.
-Idióta.
-Jajj hagyd már szegény Harut, látod, hogy most…
-Nem ő.
-De… most gondolj bele! Ryuu…
-Jelenleg ő sem az.

A lány pár pillanatig pislogott, majd ráöltötte a nyelvét a sárkányra.
-De most miért? Szerintem Ryuunak teljesen igaza van.
-Szerintem is. Az a leglogikusabb következtetés, amit ő mondott.
-Akkor meg?
-Ettől függetlenül veszélyes.
-Persze, hogy veszélyes… illetve… csak veszélyesnek tűnik. A Játékmester arra akar megtanítani, hogy legyek bátrabb, ezért úgy csinálja a dolgokat, mintha veszélyes lenne, hogy meglássa, hogy megfogadtam-e a tanácsát.
-A bátorság nem egyenlő a vakmerőséggel, és főleg nem egyenlő a hülyeséggel.
-De… nekünk nincs súlyemelésünk, szerintem Junnak sincsen, és igaza van, Ryuunak biztosan van, mert az összes fiú súlyemelésre pakol, mert azt hiszik, hogy attól menőbbek lesznek, és valakinek vinnie kell Harut.
-Akkor igya meg Jun.
-De Jun…

A sárkány várt egy pillanatot, de mivel a lány semmilyen épkézláb kifogással nem tudott előállni, így megrázta a fejét.
-Nem. Junnak is azt írta a játékmester, hogy legyen bátrabb.
-Akkor próbáljuk ki együtt.
-Idióta. Ha negatív hatása lesz, akkor itt maradok ketten Ryuuval, míg ti a sarokban ülve bámuljátok a falat.
-De hát…

És ekkor látta meg a sárkány a szeme sarkából, ahogyan Haru lassan a fény felé kezd közeledni.
-Hé! Még nem végeztünk!
Azonnal odaröppent, mind a négy mancsával a lányba kapaszkodott, és megpróbálta visszahúzni. Ez azonban Shunak nem tetszett, és akrobatika jártasságát kihasználva utánuk ugrott, és ő a sárkányt próbálta menteni. Amikor már olyan magasra értek, hogy a következő pillanatban már sebződést jelentett volna az esés, Timi látva, hogy nem tehet semmit, egyszerűen elengedte Harut. Az ő feladata az idomár megvédése volt, és nem agonizált sokat azon, hogy elvágja-e a kötelet, vagy sem. Mikor leértek, egy pillanatra a plafonra bámult, felröppent, hogy kivizsgálja a területet, ahol a lány eltűnt, de semmit nem talált, így visszaereszkedett a társa mellé.
-Még mindig meg akarod inni?
-Igen. Haru már ki is szabadult.
-Idióta.

És mivel csak nem tudtak megegyezni, tanácsot várván a többiekre néztek. Illetve csak Shu várt tanácsot, Timidus csak megerősítést az igazára.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Jun on Vas. Aug. 24, 2014 10:37 am

Kérdeztem, hogy végül is mi legyen, nem tudhatjuk az ital mit is váltott ki Haruban. Aggódva pillantottam rá, és bármennyire is utálom a vörösöket, mégis segíteni akartam rajta valahogyan. Ö is egy ember, éppúgy ahogy én is, nem hagyhatjuk csak úgy itt, bármennyire is legyen rossz ember, vagy egy gyilkos, ahogyan azt a vörös kis alakzat is jelöli a feje felett. Közben Shu elszánta magát, hogy megkockáztassa az ital elfogyasztását, Timidus pedig heves ellenkezésbe kezdett. Ugyan én is épp azt mondtam, hogy valamelyikünknek kéne kockáztatnia, hogy aztán Ryuu-kun maradhasson cipelni Harut, de hamar rá kellett jönnöm, hogy én minden bizonnyal sokkal nehezebb dió vagyok, és ha én innám meg akkor Shu-channak kellene engem cipelnie, ha úgy adódna a helyzet. Sóhajtoztam, néha a lányra pillantottam, hátha valami változást látni rajta, de úgy látszik látomásai vannak, vagy valamiről inkább álmodozik.
- Hjaj, ha nem teszünk valamit akkor lehet még holnap is itt leszünk. - álltam a lány mellé, ugyan nem szimpatizáltam azzal a fura löttyel, látva, hogy mit művelt a másik lánykával, de ettől eltekintve, nem tudjuk pontosan milyen hatása is van, életpontokat nem csökkentett. Talán egy idő után elmúlik a hatása. Csak várni kell.
- Ha valaki megissza lehet az lenne a könnyebb ha én maradnék itt, Ryuuval, ugyan nem vagyok túl erős, de azt hiszem egy ideig talán tudnálak cipelni, vagy valamire ráfektetve húzni esetleg. - nem gondoltam át teljesen, és hosszasan elmerengtem, hogy mi is lenne alkalmas ilyesmire. Talán Ryuu-kun elég erős ahhoz, hogy egyszerre két lányt is vihessen. Harut a kezében, Shu-t a hátán. Igen ez talán még járható út is lenne.
- Azt hiszem Timidusnak igaza van. Ha együtt isszuk meg, talán feleződne a hatás, de ettől eltekintve még ki lennénk ütve. - de az is lehet, hogy hasonló elven működik mint egy poti. Ekkor Haru elkezdett felpörögni, szó szerint, méghozzá a semmibe. Olyan akár egy balerina. Szinte már vártam, hogy körbeugrál minket, siklik, csúszik, ugrik, és megpördül. De persze ez az egész kecses, táncolós jelenet a fejemben játszódott le. A lány haladt tovább a magasba, Timidus pedig próbálja megmenteni miközben én leblokkolva állok és csodálom a jelenetet. Majd amikor Haru eltűnt, megrázom a fejem, és elnézést kérek.
- Szóval Haru megtalálta a lépcsőt, amin lejöttem. - motyogtam miközben továbbra is azt a pontot lestem ahol eltűnt. - Lehet valamiféle kapcsolót nyomott meg amivel feljutott, vagy talán az ital... - furcsa, nekem semmiféle löttyöt nem kellett meginnom ahhoz, hogy lejussak a földszintre. Sőt egyáltalán nem volt szükségem ilyesmire, csak felkaptam a szemcsim és követtem a nyomokat, amik ide vezettek.
- De ha ez igaz, akkor már csak kettő maradt. Egy Ryuu-kunnál, és egy Shu-chan és Timidusnál. Akkor nekem itt kellene maradnom lent? - talán nem véletlen, hogy én nem találtam ilyesmit.
- Talán a játékmester valami mást tervez. Ha nem kaptam volna üzenetet akkor még azt hinném, hogy nem tudja, hogy itt vagyok. Viszont így, hogy mindenből csak hármat találtunk.. - Az ajtók nyithatatlanok, betörhetetlenek, ezen kívül van még két üres szoba, és egy hatalmas előtér. Valamit talán nem vettünk eddig figyelembe. De mit?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ryuu on Vas. Aug. 24, 2014 6:12 pm

És üt! A csaj, az idomárlány meg akarja inni a potit, ~ nevezzük így ~, aztán kisebb szóváltásba keveredik a sárkányával. Hát... ezen aztán nem lepődtem meg. Az a pet, mintha csak a naiv kislány esze lenne. Helyette is gondolkodik, és egyértelműen nincs bizonyíték arra, amit mondtam. Egyszerű feltevés volt csak. Amit én is készséggel elismertem, mégis valamit csinálni kell, csak nem a kislánynak! Vagyis gondolkodik így az, aki a kislányt a lehető leginkább meg akarja óvni a bajtól, azt hiszem ezért is kapta azt az üzenetet. Ha feltesszük azt, hogy ezek valóban pozitív útmutatók, nehogy ellaposodjon a játék. Ezek szerint.... és ekkor mászott ~ vagy lebegett? ~ fel Haru chan az égbe, majd ~ Timidusék ellenére is, eltűnt! Suspect
- Ez, gondolom a poti hatása akart lenni.... vaaagy ... -
Vagy fogalmam sincs. Razz , de vártam, hátha valaki másnak van fogalma erről, ha nincs hát akkor magamra maradtam a feltételezéseimmel. Volt egypár ami azt illeti. Shukaku chan rám néz, Jun chan feltevését pedig egész egyszerűen ignorálhatom, hiszen már érvényét vesztette. Csak egy "ez van" ábrázattal meredek felé és kissé szét tárom a karjaim. Úgysem akarnám elfecsegni, hogy nincs súlyemelésem.
- Valóban tennünk kéne valamit. x3 de nem.... - vágok közbe Jun szavaiba. - Nem felezhetjük el, akkor nem lenne senki, aki józan lenne, nem igaz? És ez Jun feladata lesz, talán azért is van itt. o.o - Újra csak felé néztem és rám volt írva, hogy az ő kezében van "mindannyiunk sorsa". Majd nagy levegőt vettem és leintve a kis idomárt, egy szívélyes mosolyt küldtem felé.
- Egyszer élünk. - És ezzel lehúztam az italt, akárcsak Haru. A mostani hatás után, azaz, hogy Haru eltűnt, megváltozott a véleményem a potikról. Azoknak mindegyiknek hasonló lehet a hatása. .... és talán Haru már lépéselőnyben van. A volt még ezután is bennem szufla és nem döntött le a fura lötty egyből, akkor még hozzá tettem pár sort.
- Ha Haru kiszabadult, akkor megnézem jól van e. x3 - Elvégre nem volt se nyitott ajtó, se semmi más, ahova mehetnénk. Be vagyunk zárva, és ez talán a kivezető út. A szemüveg pedig a fejemen volt, azt lecsekkoltam. >.>


// Megittam a löttyöt o/ //

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Aug. 27, 2014 3:46 pm

Van úgy, hogy az ember hazugságokra kényszerül, hogyha el szeretne érni valamit. Van úgy, hogy csupán jó szándékból nem azt mutatjuk, ami valós. És engem ténylegesen a jó vezérelt, amikor meglátva a lépcsőt, inkább rosszullétet, majd érdektelenséget, és majdhogynem szellemi fogyatékosságot tettettem. Persze a jó lehet több irányú. Lehetek jó másokkal szemben, és magammal szemben is. De lehetek rossz is az egyikkel ahhoz, hogy jó lehessek a másikkal. De most nem történt ilyen, avagy nem lehet így megállapítani, hogy mi a jó, és mi a rossz. Annyit tudtam, hogy egy lépcsőt pillantottam meg, valószínűleg azt, amelyen Jun jött le annak előtte. Én pedig rövidke kis gondolkodás után, egy üzenet noszogatására, végül felmentem rajta. Talán magammal tettem jót azzal, hogy úgy tettem, mintha a lötty rossz hatást gyakorolt volna rám. De közben velük is jót tettem, hiszen kipróbáltam nekik, hogy biztonságos-e a dolog. És most felderítek, jóval előttük, felmérem a terepet, és ha valami veszélyes vár ránk itt, az először engem fog sebezni. Tehát feláldoztam magam értük, ami jó cselekedet. Persze ezt úgy sem értik majd meg, hiszen alapvetően elítélnek. Persze az emberben mindig csak a rosszat látják meg, akármit is tesz. Na nem mintha érdekelne, hogy miként gondolnak rám.
A lépcsőn felérve nyugodtan lépdeltem végig a folyosón, minden festményt és ajtót jó megnézve magamnak. Egyelőre nem akartam bemenni egyiken sem. Inkább visszaléptem, és kidugtam a fejem az ajtón. Vagy falon.. Nekik láthatóan csak fal. Nekem egy ajtó. Remélhetőleg nem csak egy lebegő fejet fognak látni belőlem, mert az tuti megrémiszti őket. Vagyis... De! Lássanak csak annyit belőlem!
- Még élek! - tájékoztattam a többieket mosolyogva - miután észrevettem, hogy Ryuu is felhörpintette a löttyöt, ami valószínűleg csak ugyanannyi hatással lesz rá, mint amennyivel rám is volt, majd Shukakura néztem, aki az előbb a sárkányával közösen akart visszatartani a földre - ami egyébként egészen aranyos volt tőle.
- És azt hiszem nincs itt semmi veszélyes.. Csak ajtók. Aztán hogy mögöttük mi van... - aztán visszalépdeltem, és beléptem balra a második ajtón.. A pokolra kívánok jutni.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 30, 2014 11:17 pm

// Most már mesélek nyíltan Razz //

Haruból csak egy lebegő fejet láttok. Majd ahogy Ryuu legurítja a löttyöt, maga is láthatja az eddig láthatatlan lépcsőt, s mivel a fején van a szemüveg is, ezért láthatja a lencse színének megfelelő színben világító macskalábnyomokat, amelyek egyenesen az emeletre (a lebegő Haru fej felé) vezetnek. A cicalábnyomok majd az emeleti folyosó szőnyegéhez érve eltűnnek.

Balra a második ajtó:


A helyiség felülről zárt, tehát a csillagvizsgáló az összezárt tetőszerkezetre néz. Maga a szerkezet lépcsője nem tűnik túl stabilnak, a lépcsőfokokat vastag por lepi, amelyben viszont nem találsz lábnyomokat. Találsz egy íróasztalt nem messze a csillagvizsgálótól, nagyjából a szoba közepén. A helyére van tolva a kényelmes ülőkével és karfával ellátott szék; az asztal maga igen szépen megmunkált ébenfából készült, ebből is látszik, hogy a tulajdonosának jó ízlése és vaskos pénztárcája van. De miről is beszélek, hisz ez csak programozás kérdése. Mindenesetre az asztal egyetlen fiókja zárva van, kulcslyukja körül apró szívminta látható. A hátsó polcokon több száz könyv van körös-körül, s hozzájuk tartozó görgős létra a sarokban árválkodik. A könyvek nincsenek ABC sorrendbe rakva, sőt még csak kategorizálva sincsenek műfaj szerint. Egyet viszont megfigyelhetsz: színátmenet. Igen, a könyvek gerincének színei kiadják a szivárványt. Esztétikus, de nem éppen praktikus. Hogyan vizsgálódsz a szobában? Miket vizsgálsz meg alaposabban? //A képen lévő kanapét és földgömböt ne vedd figyelembe, az nincs a helyiségben!//


Határidő: szeptember 6. este 21:00

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Shukaku on Vas. Aug. 31, 2014 7:40 am

Shu már egyáltalán nem érti, hogy mi történik, és minek kellene történnie, azonban ami talán meglepőbb, jelenleg Timidusnak is mindössze egyetlen terve van. Kivárásos taktika. Meg sem szólal, nyugodtan szemléli az eseményeket. Shu persze felelni szeretne Jun kérdéseire, avagy felvetéseire, de nem nagyon tud mit, hiszen semmivel sem tud többet a lánykánál, így csak gondolkodik és gondolkodik, lassan már annyira töri a fejét, mint Micimackó, de így sem jut semmire. Timi persze nem gondolkodik olyanon, amivel nem fog semmire sem jutni. Az is megoldás, hogy nincs megoldás. Legalább is jelenleg. Még.

Természetesen a taktikája megint bejött. Ryuu cselekedett helyettük. Az emberek általában türelmetlenek, így csak elég várni, és veszélyeztetik saját magukat, önként jelentkeznek próbababának. Timi ugyan látta az órákat, de eddig semmi olyan nem történt, ami azt mutatná, hogy nagy jelentőséget kell nekik tulajdonítania, azonban persze nem feledkezett meg róluk.

Amikor Haru újra megjelenik, a lány ijedten ugrik hátra, és már biztos abban, hogy nem lehet biztos semmiben. Szerencsére azonban Timidus egyetlen csipogással jelzi, hogy mi is a feladata, és most kicsit büszke is magára, mert ezt még ő is kitalálta. A fejére illeszti a szemüveget, majd felhörpinti az italt. Még azt is figyeli, hogy milyen ízesítést adott neki ezúttal a játékmester. Ha már ilyen játékban vannak, akkor ennek is jelentősége lehet. Természetesen ügyel arra is, hogy az italból Timidusnak is jusson, persze csak ha úgy látja, hogy a potion nem volt hatással egyébként is a sárkányra. A Hazatérés Kristály általános hatású, de a potionok nem szoktak ilyenek lenni, ők pedig mindig ketten vannak, és esze ágában sincs hátrahagyni a sárkányt. Az pedig természetes, hogy ő iszik először, és ha valami rossz történik, akkor nem ad belőle a petnek. X3

Ha velük is minden úgy történik, ahogyan a többiekkel, akkor sem indul el, csak tanácstalanul néz Junra, hogy vele mi legyen…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Aug. 31, 2014 10:39 am

Ahogy iszogatod a löttyöt (semleges íze van, mint a többinek), úgy válik neked és egyben Timidusnak is láthatóvá a lépcső, mely egyenesen az emeletre vezet. Ezen ment fel Haru és ezen jött le Jun. A macskalábnyomok egyenesen fel vezetnek, a szemüveglencsédnek megfelelő színben foszforeszkálva világítanak, de ezt csak te látod, Timi nem, mert rajtad van a szemüveg. A lötty csak neked elég, Junnak nem jutott egyik üvegcséből sem, nem mintha a többiek gondoltak volna osztozkodásra Razz A minimapotok szerint az emeleten hat helyiség van, egy folyosóról nyílik jobbra és balra is 3-3 ajtó, Haru éppen balra a második ajtajában áll. Jun térképén csak a földszinti helyiségek látszódnak, továbbra is csak két közelebbi járható be, a másik kettő zárva. Az óra ketyeg!
11:33

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (kid edition)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.