[Küldetés] Titkos éjszakai feladat

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 07, 2012 9:55 am

Résztvevők: Zhel T. Everett, Mikazuki Mizuki és Tatsuki Ranmaru

Feladat: A nap nagy részét eltöltöttétek egyéb tennivalótokkal, így késő délutánra veszítek észre a következő küldetés hirdetését.

„Tisztelt Játékosok!

Egy roppant személyes és hihetetlenül titkos küldetésen szeretném három bátor jelentkező segítségét kérni! A jutalom természetesen nem maradna el, kérésre akár információval is fizetek! Csupán egyetlen kikötésem van, hogy legyen a három fő között legalább egy, aki rendelkezik észlelő jártassággal! A küldetést az éjszaka folyamán kell végrehajtani! Akiknek felkeltettem az érdeklődését és sikeresen csapatba verődtek, azok keressenek fel a Kezdetek Városának főterén!

Besúgó”


Elsőnek Mizuki érkezik a hirdetéshez, utána Everett végül pedig Ranmaru, a sorrend ennek a fényében haladjon. A határidő három nap játékosonként. Postotok addig tartson hogy megérkeztek a besúgóhoz!
Valamint szeretnék elnézést kérni a késeledemért!


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Vas. Okt. 07, 2012 11:36 am

- Nincs észlelésem, de a másik kettő közül valakinek biztosan lesz - állapította meg egy délutánon, ahogy egy kitett küldetés leírásának sorait böngészte
Már kezdetkor ott volt ebben a hirdetősben a kihívás ígérete: három játékos kellett, nem több és nem kevesebb és bekerülni a küldetést három leggyorsabban elfogadó játékos közé, már maga volt a kihívás. Mizukit pedig ez éltette, még ha kicsi is volt nem hátrálhatott meg előle, tulajdonképpen ezért is többnyire csak egyet olvasott el és már fogadta is el, mert nem érezte úgy hogy meghátrálhat egy nehéz vagy túl könnyűnek tűnő feladat elől. Az utóbbi igen fontos volt, hiszen mindig is arról áradozott amióta a játékban volt, hogy a legjobbaknak a jelentéktelen kitérőktől sem szabad megtántorodniuk: mert azoknak nem is szabad megakadályozniuk a nagyobb dolgok teljesítésében. Tehát elvégezni az apróságokat és aztán a nagyokat is, ez a legendák ösvénye!
Ő már eldöntötte a részvételt, s miután vetett egy kíváncsi pillantást egy táblához lépő furcsa kék szemű fiúra, el is indult a Besúgó sikátora irányába. Alig tett meg néhány métert, mikor a térképére pillantott és egy olyan játékos közelségét pillantotta meg, aki tökéletes lett volna a észlelő pozícióra. Ráadásul a barátlistán keresztül most jól látott néhány információt, ha minden igaz. Ami azt illeti a szóban forgó személy Ranmaru volt és éppenséggel vele szemben közeledett egyenesen abba az irányba, melyet követve a táblához ért ki az ember!
- TATSUKI-SAN! - kiáltott jó hangosan, sőt integetett is hogy a fiú észrevegye, majd egyszerűen elé sprintelt és sietve meghajolt - Tatsuki-san, te képes vagy "észlelni" a Yaganoddal nem igaz? De igaz, legalábbis téged ismerve ha nem is lenne igaz, már megvetted volna a jártasságot. Szóval ha nem igaz, akkor már meg is kell hogy legyen, ugye? - két kezével legyezni kezdett, ahogy szünetet tartva összeszedte a gondolatait - Ide figyelj, Tatsuki-san! Van egy küldetés a Besúgóembertől ahol három játékosra van szükség és legalább egy közülük észlelni kell hogy tudjon! Tessék! - küldött neki egy csapatba hívást és elszelelt a munkaadó kedvelt városrésze felé, de még hátra kiáltott - Besúgó! Azt a küldetést nézd, ott megvárlak!
Tehát nem hagyott neki gondolkodási időt, ha pedig nem volt készen a kihívásra akkor nem Mizuki dolga volt hogy rávegye, vagyis az ő dolgának érezte de most előbb az indulási helyre akart megékezni. Némi sprintelést követően észrevette a fekete alakot az egyik utcasarkon és intett neki, mire az szokása szerint visszaintett hogy kövesse és aztán be is húzódott a sikátorába. Mizuki utána vetette magát és lefékezett mellette, s ha az szokásos szövegére gyújtott rá, Mizuki csak a fejét rázta
- Most nem vásárlok, a munka miatt jöttem... De ha a kapcsolatom elérte az illetőt - engedett meg magának egy kis titkoskodó szerepjátékot - akkor hamarosan megérkezik az az ember is, aki a legjobb Aincradban ha "észlelésről" van szó!
Azzal nekivetette vállát a falnak és várakozni kezdett, de legbelül már türelmetlen volt az éjszakai akcióval kapcsolatban. Egyszerűen oda volt az éjszakai küldetésekért, több volt bennük a kihívás és az éjszaka egyébként is a legszebb napszak volt!
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Okt. 07, 2012 12:43 pm

A helyzet nem a leg fényesebb az már egyszer biztos. Benne ragadni egy virtuális világban még okés… dehogy okés, csak koránt sem olyan rossz hír minthogy kötelező játszani ha kiakar jutni innen az ember. Az pedig még tesz rá egy lapáttal, hogy könnyű szerrel meglehet halni és akkor mindennek vége. Persze a való életben sem nehéz elhalálozni, de ott nincsenek is csúnya nagy vagy éppen kicsi gyilokvágytól felbőszült szörnyetegek. Zhel egyelőre a biztonságos városi övezetben ténfergett. Nem volt gyáva, de meggondolatlan sem. Ilyen szintű tapasztalattal mobokat ölni is veszélyes lenne egyedül neki, bár még nem próbálta kis, ez csupán feltételezés. Az eddig eltöltött ideje nem volt felesleges, mert sok mindent megtudott, például azt, hogy a legjobb tapasztalat szerzés a küldetés elvégzése. És így is tett, legalábbis próbál. Megakad a szeme egy hirdetésen. Megnyitotta a karakter lapját és megnézte, hogy olyan hogy észlelés van-e neki, de persze hogy nem volt. Ettől függetlenül még lesz két ember rajta kívül akinek remélhetőleg lesz ilyen jártassága, vagy legalább az egyiknek. Tapasztalati pontokra szüksége van, hogy erősödjön és túléljen és ez egy remek alkalom egy kevéske szerzésére. Megnézte a város térképen, hogy hova is kellene mennie és arrafelé vette az irányt. Nem siette el a dolgot, nem méltó hozzá a sietség, nehogy leizzadjon és úgy jelenjen meg mások előtt ezzel keltve rossz benyomást. A besúgóhoz kellett mennie akinél még nem járt, így semmi elképzelése nem volt a fickóról, de nem is lényeges. A küldetés megoldása az elsődleges. Mikor megérkezett látta, hogy van már ott valaki, de csak egy ember, így nem késett el.. Végigmérte a lányt.. elég törékenynek tűnt, de csak tűnt, mert ebben a világban sosem lehet tudni. Lehet hazavágna egy egész díjbirkózó csapatot egy pillanat alatt.
- Jó napot! A küldetés miatt jöttem- felelte egykedvűen és várta a fejleményeket és a harmadik jelentkezőt.

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Okt. 07, 2012 12:48 pm

Hol több, hol kevesebb lelkesedéssel vetettem bele magam különböző küldetésekbe, küzdőterekbe, kihívásokba. Hármas szintű voltam, és eddigi tapasztalataim alapján kevesen értek a nyomomba. Nem sokat filozofáltam azon, hogy ők miért ott tartanak, ahol, miközben én már rég két Aincrad szinttel feljebb lehetnék. Helyette próbáltam hasznosan eltölteni az időt. Mivel nem volt szükségem exp-re, pontosabban szintemhez mérten elég keveset adtak az itteni mobok és különböző feladatok, ezért a baráti kapcsolataim ápolását tűztem ki célul, hátha meglétük később még jól jöhet. Társas interakciókra annyira nem volt szükségem, bár magamnak is nehéz volt bevallanom, hogy azért egy-két emberre kíváncsi voltam: ők mégis merre járnak? Így kerültem vissza a Kezdetek Városába is, és sorra ellenőriztem baráti listámról az embereket. Mizuki-kun volt az, aki még erre volt éppen. A nap nagy részét elvette az átkelés, így késő délutánra járt, mire megtaláltam. Nem mintha annyira nehéz dolgom lett volna, szokásos, számomra rejtélyes okokból módfelett szimpatikus, szociális szempontból pedig igencsak érdekes, de annál lelkesebb közeledési rituáléja mosolyra fakasztott. Barátságosan üdvözöltem én is, kérdésére pedig némi hezitálás után bólintottam.
Épp a tegnapi nap során alapoztam meg ezt a jártasságot. Első szintű Észlelő vagyok. – Nem akartam elmondani, hogy mellette a keresés jártasságot is magaménak tudhatom már. Vagy hogy a yaganom nem olyan egyszerű működésű, mint ahogy azt régen elmondtam, hanem fókuszokból áll, és azért látok olyan sok mindent. Az egyik fókusszal Mizuki adataira pillantottam. Azóta sem csatlakozott céghez, de kettes szintű lett. Hármas szintemmel és jártasságaimmal még mindig felette jártam, pedig ő tanított meg az itteni alapokra. Elvörösödtem, zavartan elfordultam. Buta gondolatok voltak ezek, semmi értelmük nem volt.
Ott találkozunk! – szóltam még utána, amikor távozott, majd a hirdetőtábla felé pillantottam. Néhány lépés után előtte álltam. Nagyon sok fókuszom volt, hála a nemrég beszerzett Tünemény Gyűrűmnek, így pillanatok alatt megtaláltam a küldetést, amiről Mizuki beszélhetett. Már csak egy betöltendő hely volt. Minden további nélkül lehívtam az információkat, majd elfogadtam a küldetést. Én voltam a harmadik tag.
A Besúgó megtalálása nem jelentett problémát. Otthonosan mozogtam már a Kezdetek Városában, és ismertem a fickót. Vagy lányt? Sohasem tudtam eldönteni… ahogy most sem. Ott álltam előtte, Mizukival és egy harmadik taggal az oldalamon.
Van észlelésem. Induljon a küldetés – nyitottam köszönés helyett.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 07, 2012 3:05 pm

- Remek, sőt szuper! Örülök, hogy itt vagytok, azt hittem, hogy a holnap estét kel megvárnom, hogy elvégezhessük a feladatot. –Értékeli a kialakult helyzetet a megbízótok. Mielőtt a tárgyra térne, alaposan végigmér titeket. Mikor az utolsó emberre, Mizukira tekint, kicsit tovább időzik el, mint a két fiún. Mikor úgy érzi elég időt rabolt el az itteni életetekből belekezd a feladat részletezésébe. – A mai napon fog megérkezni az információ utántöltésem, ebben kérném a segítségeket. Kivételesen ugyanis az informátorom, nem tud eljönni egészen a Kezdetek Városáig, csak Torubanáig. Természetesen nappal nem járkálhatok szabadon, hiszen rengeteg embernek szúróm a szemét, így kénytelen vagyok az éj leple alatt utazni, amikor kevesebben járkálnak. Ennek ellenér a mobok szeretetében sem bízom, így a kíséretem elengedhetetlen. Nos, akkor lassan indulhatunk is! – A monológ után hátat fordít nektek, s elkezdi elpakolni a cuccait. Papírok, térképek és némi arany, valamint egy éles tőr az, amit a táskájába beletuszkol.
Miután mindenét eltette megáll előttetek és várja az esetleg felmerülő kérdéseteket. A felmerülő kérdéseket küldjétek el nekem privátba és megkapjátok rá a választ. Miután az értekezés véget ér, elindultok. Mikor a Kezdetek Városának kapujához értek, a férfi a „Holdra” néz s a „csillagokat” is fürkészi egy ideig, majd a következőt állapítja meg.
- Remek éjjelünk van egy kis kirándulásra! – Szavai a környezetnek szóltak, nem nektek, így reakciótokat nem is várja meg, s nem is veszi figyelembe. Kényelmes, nyugodt tempóban halad, nem sieti el a dolgot. Körülbelül öt perc múlva azonban Ranmaru hangokat hal a távolból. Épp egy erdő mellett haladtok el. Ranmaru figyelmeztetheti a többieket, s elkezdhetitek sürgetni a védenceteket, de hiába. Amikor ő is meghallja a baljósló hangokat, egy út melletti bozót mellé kuporodik és nyöszörögni kezd. Nincs más választásotok, bármivel is kerültök szembe meg kell küzdenetek vele! Beszéljétek meg esetleg a taktikátokat, de az elleneitek postjaitokban még ne jelenjenek meg!

Először is szeretné megdicsérni a csapatot, rendkívül gyorsan reagáltatok, aminek örülök, szeretem az efféle lelkesedést! Természetesen a sorrendben és határidőben nincs változás!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Vas. Okt. 07, 2012 4:59 pm

- Hitodama vagyok, nem szokásom másokat megvárakoztatni miután elvállaltam valamit! - biztosította arról, hogy akkor is hamar érkezett volna ha lett volna más egyéb dolga is
Az illető szemmel láthatóan örült a hírnek - ha nem is Mizuki utóbbi szavainak - sőt mire Mizuki észbe kapott az a fiú lépett oda akit a küldetéstáblánál is látott. Tetszettek neki a szemei, másodszorra mintha valamiféle precíziót vélt belőlük kiolvasni, vagy mindenképpen valami olyasmit ami Ranmarura emlékeztette. Ráadásul kardforgató volt, talán végre akad valaki aki elég jó lesz legelső riválisának? Az idő majd eldönti, mindenesetre figyelni fogja küzdelmeit és abból majd minden kiderül. Mizuki számára ugyanis sokat beszélt egy emberről az, ahogyan harcolt!
- Konbanwa! - engedett meg magának egy meghajlást, s ekkor megpillantotta a gondolataiban éppen emlegetett Ranmarut is, s rámutatott hogy a Besúgó is értse kiről beszél mert hogy az utca odaát még nem volt üres - Ő az, Tatsuki-san!
A megbízójuk nem is fecsérelte az időt a helyzet ismertetésére, ami Mizuki számára nem hangzott kimondottan rosszul. Igaz hogy a helyében ő egyedül is kimerészkedett volna sőt nem volt ritka hogy éjszaka járta egymagában a vidéket, de Besúgó kisebb ódzkodása most az ő előnyére szolgált: ismét bebizonyíthatta hogy nem rettegett semmilyen formájú kihívástól!
- Ez csak természetes, éjszaka a legjobb dolgozni! - jelezte, hogy nem gondolta meg magát miközben az a cuccait pakolta el
Nemsokára elindultak és Mizuki természetesen igyekezett a vezetőjük mellett haladni, hacsak nem volt Ranmaru valamelyik irányból védtelen, mert ki tudhatta hogy éjszaka mennyit is láthatott a Yagan. Ő már pedig egyik elsődleges feladatának tekintette fedezni az íjászokat, az ilyesmi számára remek kihívést jelentett: küzdeni, miközben ügyelni arra hogy minél kevesebben sérülnek meg az ő oldalán! A kapuban álltak meg és mivel nem volt előre megbeszélt tempó, nem volt ellenére Besúgó sőt! Ő maga is élvezetes szemlélője volt a csillagos égboltnak, amit a nagyvárosi kórház ablakaiból csak áramszünet idején láthatott amire ha egy példa volt egészen eddig. De itt akkor nézhette amikor csak kívánta, s nem állíthatta hogy valaha is megunná a látványt!
- Ahogy a harcra sem! - tette hozzá lelkes komorsággal, de a fickó nem nagyon foglalkozott vele... majd fog, ha előtte is bizonyít...
Nem sokáig trappoltak a füvön odakint, de azért ettől függetlenül jól haladtak előre. Ha tehát Ranmaru figyelmeztette őket a hangokra, az bőven elegendő volt ahhoz hogy Mizuki kézbe vegye a kardját, s suhintson egyet a levegőbe
- Örömmel utánanézek a kérdéses hangoknak, csak az irányt add meg - vállalkozott rögtön a szerepre, s nem is tétovázott ha elfogadták
De ha maradnia kellett, akkor a többiek és a hangok iránya között haladt tovább hogy ő legyen az első akihez esetleges ellenek érkeznek. A már említett holdfény a szövetségesük volt, mert így ha a részleteket nem is de több mindent ki lehetett venni az éjszakában mint ha borús lett volna az égbolt. Egyébként is, a korlátozott látási viszonyokban ott volt bizony az áhított kihívás! Amikor vezetőjük halkan jajongva bevonult egy bokor takarásába, Mizuki hunyorogva nézett utána
- Szánalmas, de annál több jut nekem! - jelentette ki, ezúttal nem verve fel a csendet míg nem tudta hogy mikkel állhatnak szembe, így Ranmaruhoz fordult - Akkor a szokásos, Tatsuki-san? Lősz néhány nyílvesszőt és nekem roham?
Eltökélten nézett bele az éjszakába, türelmesen várva a pillanatot mikor minden elkezdődik. Csillogott a szeme, reménykedett az erős és ügyes ellenfelekben, ha pedig túl ügyesek és erősek majd panaszkodhat harc közben, miközben szembeszáll velük! Nem félt a haláltól, ő maga volt a két lábon járó halál!
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Okt. 07, 2012 6:05 pm


Megérkezett a megbeszélt helyre, ahol a lány már üdvözölte is. Viszonozta a meghajlást majd csak várakozott. Nem telt el sok idő és lassan, de biztosan megérkezett a harmadik személy is, aki rendelkezett az elő írt jártassággal. Habár ezzel rendelkezett, jó modorral már nem. Ha a nevét nem is árulja el, legalább köszönhetett volna. Zhel csak karba tett kézzel méregette a fickót aki ezzel a viselkedéssel már megpecsételte az esetlegesen kialakulható szimpátia sorsát. Nem nyilvánította ki a nemtetszését, még az arcán sem látszott semmi, csupán közömbösség. A megbízó is végigmérte a társaságot.. kicsit elidőzött ezzel, de mivel ő a megbízó ehhez megvan a joga. A rögtönzött felmérés után egyből elmondta a küldetés részleteit, hogy nagyjából mi is lesz majd a feladatuk. A törékeny lány eléggé lelkesnek tűnt bizonyára nagy kocka lehetett ez előtt is. Ezt követően a megbízó elkezdett pakolászni, végül elindultak. A város kapujában megállt és fürkészte egy rövid ideig az éjszakai égboltot. Zhel nem nagyon értette, hogy mit lehet az égbolton élvezni. A valódi ég sem tudta lekötni a figyelmét, nemhogy egy hamisítvány. A nőnemű társa kijelentései alapján azt állapította meg, hogy valószínűleg még harc mániás is. És azt hogy ismerik egymást a csapat harmadik tagjával. Röviden egy neveletlen fiú és egy túlbuzgó, harc kedvelő nőszemély került a csapatába, vagy pontosabban Zhel került az ő csapatukba. Lassú kényelmes tempóban haladt a kis csapat, de pár perc múlva már jöttek is a bonyodalmak. Egy erdő mellett elhaladva Ranmaru felhívta a társaság figyelmét a közelgő veszélyre. A megbízó pedig egy bozót mellet talál menedéket. Mizukiről mostmár végképp kiderült, hogy egy igazi vad nőstény tigris. Zhel most is mint eddig végig az úton, szótlan maradt. Előhúzta a kardját és a megbízó mellé lépkedett. Elvégre a küldetés az, hogy védjék meg. Egy íjász nem a legalkalmasabb a védelemre, ha őt is védeni kell. Mizuki meg valószínűleg a sűrűbe fog ugrani, így ő áll közvetlen a megbízó elé.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Okt. 07, 2012 6:14 pm

Mizukival az oldalamon ez gyerekjáték lesz – néztem végig kis csapatunkon, amikor nekivágtunk a küldetésnek. Izgalmasnak ígérkezett, eddig ugyanis nem tapasztaltam, hogy az észlelés pontosan milyen formában is jelentkezik, pedig nagyon érdekelt az effekt, hogyan tudná a rendszer fokozni amúgy is meglehetősen éles és alapos látásmódom. A választ természetesen hamarosan meg is kaptam.
A többiek mögött mentem, egyetlen lépéssel lemaradva. Így átláttam az egész elénk terülő vidéket. Fenntartásaim voltak azonban, amit meg is osztottam velük.
Ide nem észlelésre lenne szükség, hanem éjszakai látásra – morogtam. Ekkor már rég hallottam a hangokat, de nem figyelmeztetem a csapatot. Két érv is szólt mellettük. Az egyik, hogy az észlelés új volt nekem, így fogalmam sem volt, hogy ezek a hangok normálisak, amikhez innentől kezdve hozzá kell szoknom, vagy figyelmet érdemlő jelenségek. A másik, hogy nem is annyira moboktól tartottam – hiszen azok életének nullázása egy ilyen csapattal nem jelenthetett gondot, még akkor se, ha nem ismertem a harmadik tag képességeit –, sokkal inkább NPC-ktől, vagy más JK-tól. Ebben az esetben pedig bőven elég volt, hogy én tudtam róluk, így a meglepetés ereje máris nem szolgálta őket, pedig kis csoportunk a leghihetőbben adta elő, hogy fogalmunk sincs róluk.
Időleges némasági fogadalmam egészen addig tűnt jó ötletnek, amíg a hangok odáig erősödtek, hogy a küldetésadó is hallotta őket. Bevallom, nem számítottam ilyen reakcióra, teljesen váratlanul ért. Ezúttal a yagan nem volt elég arra, hogy mindent lássak, kapkodnom kellett a fejemet, hogy a besúgót is szemmel tudjam tartani, és a körülöttünk lévő vadonból se tudjanak meglepni.
Pozitívumként könyveltem el a harmadik tagunk viselkedését. A megbízó oldalára állt. Remek volt Mizuki hozzáállása is, örültem neki, hogy nem kell ecsetelnem semmit, hanem automatikusan tudunk csapatban dolgozni. Bólintottam.
Nem szeretném, hogy itt hagyjuk a megbízót, ezért én mint távolsági harcos, mindenképpen vele maradok. Ha valamiért szétszakadnánk, írunk egymásnak, rendben? – Azon gondolkodtam, hogy hozzátegyem-e: sebzésem jelen pillanatban talán elég is lesz arra, hogy már távolról leszedjem őket. Hacsak nincs veszélyhelyzet, ne mozduljanak… majd úgy döntöttem, hogy erre talán nincs szükség. Hadd fejlődjenek ők is, szükségük van exp-re.
Közvetlenül a küldetésadó mellé álltam, és megfeszítettem az íjamat abba az irányba, amerről az észlelésem jelzett.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Vas. Okt. 07, 2012 8:18 pm

Ranmaru a továbbiakban tőled is egész postot kérnék! Most az egyszer elnézem, mert tetszik a haladás mértéke, de legközelebb megíratom veled az elejét is! Valamint a félreértést, amit megbeszéltünk is kijavítottam. Valamint Mizuki, nem hiba de a Konnabawa az véleményem szerint Konbanwa lenne, bár lehet esetleg valamiféle japán szlenget használsz, amennyiben így van elnézést kérek.

Türelmesen várjátok az ellenfeleiteket, azonban azok nem igen akarnak közelíteni. Ranmaru már megpillant egy sötéten világító alig észrevehető szemet a fák között, de mikor szólna ( vagy épp nem szólna) a szempár már előugrott a rejtekéből. Ugyanúgy, akár csak öt másik farkas. Az állatok ismerősnek tűnhetnek, kivéve vörös farkuk. A mobok kivételesen szervezetten csapnak le rátok. Összesen három támadja Mikazukit és szintén három pedig Ranmarut és Everettet tűzi ki célul.
Az ellenfeleitek erősek, gyorsak és nem utolsó sorban könyörtelenek. Nem is meglepő, hogy Everettnek bizony nehezére esik egyel is megbirkózni. Éppen ezért öt élete is elfogy a harc során. miután végeztek az ellenfelekkel, a besúgó is előbújik a rejtekéből, aki rögtön Everettre tekint.
- Tessék itt van egy potion töltődj fel! -Azzal pedig megjelenik egy ablak azzal az üzenettel, hogy kaptál egy potiont.
Ezek után pedig természetesen tovább indultok, postotok eddig tartson!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Hétf. Okt. 08, 2012 7:41 pm

Habár nem derült ki konkrétan hogyan a fenyegetés honnan volt várható, a rutinosan felkészülő Ranmaru célzóiránya ezt a kérdést csakhamar megválaszolta, így Mizuki is alaposan felkészülhetett erre alapozva. Tett néhány lépést előre és ahogy általában, úgy most is bal kezében tartotta (illetve néha suhogtatta) fegyverét, miközben a fejleményekre várakozott. Így hát meg sem rezdült amikor a sötétben egy világító szempár izzott fel, s ugrott elő egy olyan lény mellyel ha nem is kimondottan találkozott harcban ideát, azért a való világban is tudta hogyan néz ki, többé-kevésbé. Így, mozdulatlanul várta meg a startlövést, mi nem volt más mint Ranbmaru íjának pendülése. Természetesen az első farkas felé szökkent, mely ha valami oknál fogva nem pusztult el az íjász első vesszőjétől, úgy Mizuki szökkent át felette végigkaristolva hátát kardja pengéjével. Arra már nem is figyelt hogy a lény ezt is túlélte, mert abban biztos volt hogy Ranmaru újabb lövését de talán még másik társa pengéjét sem fogja már állni
Így vetette bele magát a küzdelembe: szinte már ösztönösen szökkenve pontról pontra, minden mozdulatával egy hullámhosszon dolgozott pengéje, megragadva minden egyes esélyt hogy sebzést vigyen be. És az ellenfelei végre nem öngyilkos szintű szörnyek voltak, ezek a lények csatlakoztak a folyamatos küzdelemhez melyben minden egyes pihenő súlyos veszteséget jelentett volna. Négyen járták a gyors és halálos táncot, s mégis szinte nyilvánvaló volt hogy Mizuki volt az aki a koreográfiát vezette. Ebben a suhanó, vad őrületben egy íjász nem tudhatta biztosan, hogy nyílvesszője a lány és a három farkas közül melyiket találta volna el, ha elrepül...
Kikerült egy karmos mancsot és pengéje már pofába mart vagy bordák közé merült, éles tapasztalatok és a vérszomj mindvégig olyan eleganciát biztosított neki, melyet soha nem tervezett hanem mozdulatai és fegyvere játékával vált elevenné a semmiből, s a Senkiből. Ez volt az élet, a harcok és a halál megunhatatlan valósága, mely azóta követelte magáénak szívét hogy az első kobold koponyáját hasította ketté. Ettől volt elégedett, hogy küzdhetett és győzelmet arathatott bármilyen nehéz vagy fondorlatos volt is a kihívás, mert ha tehetségtelen lett volna akkor kudarcot halmozott volna kudarc hátára. Nem volt egy császárnő, sem pedig egy hercegnő, még csak egy hadvezér sem! Ő csupán egy kardforgató volt, egy vándorló enigma aki a veszélyt itta és a kihívást falta, Hitodama, ki a halál gigáját szorongatta! Mert megsérülhetett és el is eshetett volna, de akkor is mindössze saját vágyai teljesültek volna be, a harc hevében felette nem uralkodott a halál! Talán ezért is vette fel sikerrel a küzdelmet három ilyen kemény ellenféllel, mert tényként kezelte hogy ha túl nagy falatok nekik akkor is lejteni fogja vad táncát míg vagy ők vagy pedig ő fárad ki először. Abból a harcmodorból ami nem egy, hanem egyszerre több ellenfél támadására koncentrált mindenek felett a flexibilitás sugárzott. Mint ahogy szóba került nem is olyan rég, akkor csapott fegyvere amikor és amelyik ellenfél ellen arra adódott az esély. Ezért is volt lehetséges az hogy miután lesújtott a második farkas gerincére, eltüntetve azt a föld színéről, utána vetette magát a többiek felé kapó harmadik lénynek, s feje szőrénél megragadva rántotta vissza, hogy pengéje becsússzon a fogak között annak torkába, s pixeles fényjátékká változtassa a bináris adatokból álló testet. Ő pedig zordan állt meg és húzta ki magát, s vérben forgó szemeivel méregetve a körülötte levő világot, helyre csúsztatta fegyverét
- Ez a túlvilág éjszakája, nem a farkasoké... - jelentette ki halkan és hidegen, ám a szavak mögött lelke mélyén ott ujjongott az a gyermeki diadal, mely furcsa viselkedését fűtötte
S úgy érezte hogy ez most igazán összejött, nem érdekelte hogy mennyit segített az a kritikus találat ami az első ellenfelét elsöpörte, a végeredmény számított csak és a kudarc hiánya, s nem az hogy talán csak a véletlen tette lehetővé a perfekt összecsapást. Egy szót sem szólt, komoran nézte és követte a többieket, élvezve hogy ezt tehette, mert volt miért büszkének lenni!

//remélem nem zavar senkit a kivételes túlteljesítés//
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Okt. 08, 2012 9:14 pm

A figyelmeztetés után a kis csapat készenlétbe helyezte magát, mindenki a neki tetsző módon. A szemüveges és nem túl szimpatikus csapattárs még utasításokat is adott, ami persze nem nyerte el Zhel tetszését, de nem tetette szóvá, elvégre logikus dolgokat mondott. Közben a harc istennőjének pici és törékeny reinkarnációja kellően teleszívta magát tömény harci kedvel. A megbízó meg egy útszéli bokor védelmét élvezte. A kezdők legkezdőbbike természetesen nem mozdult a helyéről és kardjával a kezében várta, hogy megjelenjenek az ellenfelek és kezdetét vegye az első igazi harca ebben a világban. Rövidesen meg is jelentek a várva várt látogatók. Hat életpontra szomjas, vérengző farkas ugrott elő a bokrok közül. A mobok támadásba lendültek. Hármat kapott a csapat egyetlen hölgy tagja aki minden bizonnyal meg van elégedve a létszámmal és hármat kapott a harmadik csapattag. Legalábbis így látszott, de nagy meglepetés volt amikor átjutott az egyik rajta és célba vette a készületlen újoncot. Későn reagált… próbálta készenlétbe helyezni fegyverét, de a farkas gyorsabb volt, mint hitte volna és belemélyesztette borotva éles fogait a fiú kardot tartó kezébe és a földre rántotta őt. Ez egyszer hálát adott, hogy ebben a világban, van, mert így nem érezte a fájdalmat. Bár valószínűleg ha érezné, sem ordítana. Összeszorított fogakkal tűrné, hogy a büszkeségéből megőrizhessen valamennyit. A farkas nem csak gyors volt… erős is így elég nehéz dolga volt szegénynek. Összeszedte az erejét és oldalra lökte az állatot, le magáról. Ám ekkor a farkas éles fogai összezárultak és így Zhel elvesztette jobb alkarjának felét és a fegyverét. Hírtelen hátraugrott és szerencsére nem vesztette el a hidegvérét a karjával ellentétben. A dühös mob viszont nem adja fel és folyamatosan támadja szegény fiút, aki nem győz elugrálni a támadások elől. A mob vérre szomjazik, így nyilvánvaló, hogy nagy a baj. A torkának irányuló támadás előle oldalra vetődött, majd elrúgta magát az ott lévő fától így megmenekülve a következő támadástól. Áldotta a játék kezdetén a hanyagságát, hogy találomra osztotta el a pontjait. Ha nem rakott volna ennyit a gyorsaságra, akkor már mob eledel lenne. Még így is csak az utolsó pillanatokban tudott kitérni, de ezt nem folytathatja a végtelenségig. Egy óvatlan pillanatban megbotlott.. a felbőszült állat igaz célt tévesztett, de rendesen nekivágta egy közeli fának a sérült csapattagot. Szépet csattant ott a fatövében. Az elejtett kardja alig fél méterre volt tőle, de ebben a helyzetben lehetetlennek tűnt, hogy elérje. Kedve lett volna szitkozódni egy fél perces mondatban, a farkas azonban már támadott és. Nagyra nyitotta borotva éles fogakkal teli száját és készült átharapni, a való világban nagymenő üzletember, itt viszont egy szánalmas kezdő vékonynak tűnő torkát. De nyakcsigolyák reccsenése helyett, fakéreg roppanása hallatszott. Zhelt megmentette az akaratlanul aktiválódott képessége. Testét halványkék aura vette körül, amitől szemei már szinte kéken izzottak. Sebessége megkétszereződött és sikeresen elugrott. A még meglévő balkezével felemelte földön heverő kardját. Egész más érzés volt ennyivel gyorsabbnak lenni. Eljött az idő, hogy ő támadjon. Teljes sebességgel tért ki a mob támadása elől és precíz vágással hasította fel az oldalát, hírtelen fogást váltott a kard markolatán, majd a fenevad szeme közé állította a kardot. Kemény küzdelem volt és örült,hogy nem egyedül jött. Bizony ha csak egyel több farkas támadja be akkor hamar széttépték volna. Feltápászkodott és a megbízóhoz sietett, eddigre már a többiek végeztek. Arcán nem látszott, de egy bizonyos szégyenérzet kerülgette. Amint látta, hogy a besúgó jól van, testét ölelő kék ragyogás is abbamaradt.
- Köszönöm- fogadta el a potit és fel is hajtotta. Érdeklődve figyelte, ahogy megcsonkított karja ismét normális formát öltött.

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Okt. 08, 2012 9:19 pm

Farkasokkal még nem nagyon hozott össze a sors, de örült a szívem, hogy ha már talán ez az utolsó küldetés, amit ezen a szinten töltök, ilyen kuriózummal találkozhatok. A pengém húrja jelzés volt Mizukinak, nyílvesszőmmel szinte versenyt futva vágott bele a küzdelembe. Régen érzett elégedettség vett erőt rajtam: mintha csak régi barátok között lennék, otthonként ismert világban. Sohasem fogtak el még ilyen gondolatok Aincraddal kapcsolatban. Furcsa volt ilyesmit átélni egy csata közben. Az íjam lassan leeresztettem. Csak figyeltem, hogyan alakulnak körülöttem az események. Magas szintemmel, különleges eszközeimnek hála szinte sebezhetetlennek éreztem magam. Arról nem is beszélve, hogy Mizuki is itt volt. A srácnak nem ment zökkenőmentesen a dolog, de volt benne szufla, és azt akartam, hogy tapasztalja meg az itteni dolgokat, így nem avatkoztam közbe. Kellemes élmény volt a csata.
A fókuszaimat eddig mindig arra használtam, hogy környezetem minden egyes pontját és rezdülését szemmel tartsam, és még sohasem állt ennyi fókusz a rendelkezésemre, mint most. Hagytam egyet a közvetlenül mellettem zajló csatára, hogy figyelemmel tudjam követni, miként boldogul a srác, és be-besegítsek neki. Az összes többivel azonban Mizuki irányába figyeltem. Rá mindig jellemző volt, hogy nem megszokott módon reagál a környezetéből érkező ingerekre, és ez nem csak viselkedésében, hanem lassanként kialakuló csatározási stílusában is felfigyelhető volt. Érdekesnek tartottam, hogy idővel mindannyian egyre képzettebbek leszünk a magunk fegyvernemében. És nem csak azért, mert pontjaink eloszlása egyre több kombót és ütésváltást tesz lehetővé, hanem azért is, mert egyre kevesebb távolságot tartunk magunk és ellenfeleink között. Nem idegen már számunkra az életpont-veszteség, tudjuk, milyen az itteni fájdalom, ha megsebeznek… És lassan azonosulunk itteni önmagunkkal is. Mizuki csatáját elnézve születtek meg bennem ezek a gondolatok. Itt valahogy mindenki teljesen másként viselkedett, mint kinn. Magamból kiindulva hoztam ezt a megállapítást. Itt mindenki sokkal szabadabb. Sokkal inkább önmaga.

Mondjuk nem is igazán értettem, eddig ez hogy nem volt triviális számomra.
Az MMORPG-k mindig is erről szóltak.
Hogy az ember egy karakter mögött sokkal inkább önmaga lehetett.

A harc úgy ért véget, ahogy elkezdődött: gyorsan, egyetlen karcsapásnyi idő alatt. Kicsit szégyelltem magam, mert nem voltam elég figyelmes, és harmadik társunk vesztett néhány életerőpontot. Gyorsan pótolta ezt viszont a küldetésadó.
Első szint… – mormogtam magamban. – Nehéz olyan helyzetbe kerülni, hogy komoly veszélyben legyen az életed – néztem a fiúra, és magam sem tudtam, hogy ezt miért is mondtam pontosan. Vigasztalás? Bíztatás? Jótanács?
Vállat vontam. Fene érti az ember érzelmeit.
Továbbindultunk.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Kedd Okt. 09, 2012 7:14 pm

A kialakult helyzet után mind egy kicsit máshogy álltok a férfi kiséréséhez, hisz már bizonyossá vált, nem hiába kért fel titeket a feladatra. Annak fényében, hogy a támadás során hogyan viselkedett rájöhettek, hogy nem a bátor harcos fajtából való férfira találtatok. A megbízótok immár sokkal sietősebben menetel, egészen Horunka falujáig. Érdekesnek találhatjátok, hogy az út elején milyen hamar rátok találtak a mobok, mégis a hátralévő úton semmiféle nyomát nem látjátok támadásra készülő ellenfeleknek. Mikor megérkeztek a falu látótávolságába egy pillanatra mind a helyre emelitek tekinteteket. Abban a pillanatban, pedig hogy visszanéztek észreveszitek, hogy elhagytátok a védenceteket. Az eltűnéséből senki nem érzékel semmit rendelkezzen bármivel is.
Jobb lehetőség híján behatoltok a faluba, ahol teljes a kihaltság, csupán néhány éjszakai életet élő játékossal futtok össze. Három lehetőég tárultok az eső, hogy a város utcáit járva keresitek a megbízótok. A második, hogy egy kocsmába betérve pihentek le, s várjátok valamiféle jelzését a besúgónak. Az utolsó pedig, hogy a falu határain kívül kerestek valamiféle nyomot. Bárhogy is döntötök, valamiféle információhoz minden esetben juttok.

Postotok addig tartson hogy csapat módján eldöntitek, merre tovább!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Szer. Okt. 10, 2012 5:14 pm

Eredetileg úgy tervezte hogy valóban nem mond mást a szerinte sikeres befejező szavakat követően, azonban észrevételezve társuk éppen eltűnő hiányosságát meggondolta magát
- Csonkolt egykezes harc, nem rossz - jegyezte meg, kicsit bánva hogy lemaradt a valószínűleg látványos szereplésről
De aztán tartotta magát terveihez és esetleges negatív megjegyzésekre csak egy-egy zord pillantással válaszolt, semmi kedve nem volt ahhoz hogy bárki is tönkre tegye a hangulatát. Persze egyre inkább lecsillapodott és a tartása is hamarosan megint csak kényelmesen lazává vált. Nem esett nehezére tartani a lépést a Besúgóval és ezzel biztosan nem álltak másképpen a többiek sem, Ranmaru legalábbis semmiképpen nem. Figyelte a vidéket amerre elhaladtak, de se mobbal sem pedig eleven játékossal nem hozta össze a sors, így fennakadás nélkül jutottak előre. Végül a közelben egy település gyér fényeit pillantotta meg és elméletben mindannyian megálltak egy pillanatra. Mizuki szemügyre vette mindazt ami látható volt, s meg is állapította hogy ez volt az a falu ahol legelső küldetését vállalta el és többé-kevésbé teljesítette, akkor találkozott először Kizashival is akit nem kedvelt kimondottan máig sem
- Ez volna az úti cél? - tette fel a kérdést
Azonban választ nem kapott, sőt amikor a főnökükhöz fordult annak mindössze hűlt helyét találta, se nem látta se nem hallotta távozni
- Tatsuki-san, hova ment az a fickó? - fordult az egyetlen személyhez, akinek mindenképpen látnia kellett
Azonban csalódni kényszerültek, még Ranmaru sem látta Besúgó eltűnését és ez alapos meglepetéssel szolgált Mizuki részére. Egyszerűen lehetetlen volt hogy a 360° látótávolsággal rendelkező fiú szem elől tévessze a gyáva férfit, de most mégis megtörtént!
- Lehetetlen! - fejezte ki nemtetszését emelt hangon, s már indult is visszafelé kivont karddal - Meg kell találnom mielőtt még szétszedi valami...
Ment is hát, azt az esetet leszámítva ha Ranmarunak más ötlete támadt, vagy második társának egy olyan mellyel Ranmaru is egyetértett. Egyszerűen Mizuki úgy állt a dologhoz, hogy ha valakinek lehetett nála is jobb ötlete vagy érzéke egy jobb ötlethez, az Ranmaru vagy Rin kellett hogy legyen, s közülük most egyikük itt volt
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Okt. 10, 2012 7:03 pm

A farkasok likvidálva, bár Zhel csak egyel végzett és meg is sérült.. de ez mind lényegtelen, hiszen a besúgó sértetlen maradt ami a cél is volt, így nincs ok az aggodalomra. A fiú próbálgatta materializálódott jobb kezét.. minden rendben vele. Eltette a fegyverét és figyelt a többiekre. A szemüveges szavait hallva nem tudta, hogy sértésnek szánta-e, de mindenesetre ő annak vette. Először nem akart vissza szólalkozni, de a büszkesége végett mégsem hagyhatja szó nélkül ezt a dolgot. De nem akart nagy gondot így meg kellett válogatnia a szavait.
- Ne jósolj annak, aki távolabb lát nálad. – fejezte ki magát ezzel a többféleképpen felfogható mondással. Ezután tovább haladtak egyenesen az uticél felé. A megbízó most már nem a kényelmes tempót helyezte előtérbe, inkább a sebességre fókuszált, így gyorsabban haladt az egész csapat. Az újonc is furcsállni kezdte, hogy szinte rögtön az út elején megtámadták őket, ezután viszont még csak egy vérengző vakonddal sem találkoztak. Lassacskán közeledtek a falu felé, mára látótávolságon belül volt. Zhel most látta először ezt a helyet hiszen eddig csak a kezdetek városában csatangolt. Nem volt valami nagy szám, de mégis új volt és ez érdekessé tette. Azonban egy kis hiba csúszott a számításokba. A megbízó eltűnt. Egyikük sem tudta, hogy hova lett.. mintha csak köddé vált volna. Továbbra sem kommunikált a társaival, csak mentek tovább a kis faluba ami elég kihalt volt ezen a kései órán. A csapat női tagja érdeklődni kezdett a pápaszemesnél hogy vajon ő látta- e. De az ő figyelmét is elkerülte. Ezek ketten elég jól ismerhetik egymást. Mizuki elindult visszafelé kivont kardal és ekkor törte meg a csendet az eddig szűkszavú újonc.
- Felesleges visszamennünk. – felelte kimérten… a stílusához képes elég lágy hanggal rendelkezett.
- Visszafelé csak nem ment, ennyire nem bolond. Csak rendkívül gyáva. Kizárt, hogy a biztonságot adó falu helyett a veszélyes utat választotta volna. Főleg nem nélkülünk. – tette szóvá érveit, bár ki tudja itt mennyit ér a szava.
- Sokkal nagyobb az esély arra, hogy a faluba jött, és reméljük, hogy így van mert ha kint megtámadta valami akkor valószínűleg már halott. – ezzel mindent elmondott amit akart mostmár csak a társain múlik a többi.

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Okt. 11, 2012 1:14 pm

Ha Mizuki nem hívja fel a figyelmem a csonkolt karra, nekem fel sem tűnik. A fókuszaimat a környék monitorázására használtam, a srác pedig nem szerepelt nálam elég magas prioritással ahhoz, hogy komolyabb figyelmet érdemeljen. Így voltam elhangzott szavaival is. Tekintetem kérdőn ráemeltem, hátha megismétli, vagy kifejti, hogy mit mondott az előbb, de miután nem történt ilyesmi, nem szenteltem neki különösebb figyelmet.
Más esetben aggasztó lett volna a csend, amely körbevett minket az út hátralévő részében, de ezúttal nem izgultam: egyrészt az oldalamat biztos kezek védték, méghozzá Mizukié, másrészt bíztam a saját megfigyelő és észlelő képességeimben.
A karakter eltűnése éppen ezért engem is némileg váratlanul ért.
Várj, Mizuki, hadd gondoljam végig – nyúltam utána, ahogy ő elindult, és a kezét fogtam meg, hogy magam mellett tartsam. – Jelenlegi képzettségeim mellett észlelnem kellett volna, ha elmegy mellőlünk. Ez tény. – Próbáltam hangosan végigkövetni a logikus eseményláncolatot. – Ami annyit jelent… Nem látok más lehetőséget, minthogy eltűnését a rendszer generálta. Igen, ez logikusnak tűnik, hiszen úti célja ez a falu volt. – Miközben ezt mondom, másik kezemmel már lehívtam a menümet, épp a küldetéspanelemet figyeltem. – Egyelőre semmilyen jutalmat nem kaptunk, tehát nincs vége. De nem is fejeződött be, tehát a küldetésadó nem halott, nem buktuk el a feladatot – néztem fel jelentőségteljesen a srácra, hogy válaszoljak neki is. Tetszett, ahogy gondolkodott, viheti még valamire. – A legjobbnak azt látom, hogy menjünk be a faluba, nézzünk körbe – mondtam, majd tekintetemet Mizukira emeltem. Örültem, hogy mint mindig, most is meghallgatja, mérlegeli mások szavát, és az alapján dönt. Ezúttal amúgy is ketten voltunk eggyel szemben – már amennyiben meg akartuk tartani a csapat látszatát –, de őszintén szólva kérdés sem volt számomra, hogy Mizukival alkotunk mi most egy duot, amihez a srác kísérőként csatlakozott.
Rá kellett jönnöm: igen keveset tudok róla. Célom pedig alapvetően régi ismertségeim megerősítése volt, esetleg új baráti kapcsolatok megalapozása, hát ahogy az utcákat róttuk, egy megfelelőnek vélt pillanatban kommunikációs csatorna létrehozása mellett döntöttem:
A kasztodat már tudjuk, legalábbis a kardod kizár sok mindent. Teljesítményed alapján a szintedet sejtjük. Nem tudom viszont, hogy ti ismeritek-e már egymást, és csak én nem vagyok tisztában a neveddel. Bemutatkozhatnál – jelentettem ki tárgyilagosan, összegezve korábbi premisszáimat, és végül meghozva a konklúziót.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Csüt. Okt. 11, 2012 2:09 pm

A helyzet elemzésetek a csapat nagyobb részének jó, ezért kaptok egy apró dicséretet. Örülök, hogy elkezdtetek közeledni egymáshoz, és nem pedig klikkesedtek, hisz a küldetések célja nem csak a fejlődés de a kapcsolatok ápolása is, ezért újabb pluszpont. Valamint, ha jól értelmezem, akkor a városban néztek körül, ez esetben a helyzet a következő.

A falu utcáin járva rengeteg kivilágított helyet átkutattok, azonban akad rengeteg, ami lehetőséget nyújt a rejtőzködésre és egyéb dolgokra. Miután körülbelül tíz perces keresést követően nem találtok semmit, elhatározástok hanyatlani kezd, ám ekkor meghallotok egy szót, "besúgó". Azonnal a hang irányába fordultok. Egy eszméletlenül sötét sikátorban találjátok magatok, ahogy közelebb mentek. Nem láttok csak körvonalakat a beszélgetőkből, azonban ez több is mint elég, ahhoz hogy megállapítsátok egyikük sem a keresett személy. azonban mégis úgy érzitek, érdemes tovább hallgatóznotok. Az idegenek nem vesznek észre titeket és felhőtlenül folytatják a beszélgetést.
- Szóval az a tervük, hogy elkapják a besúgót és a csapatát, mikor visszafelé mennek?
- Igen, fél tucatnyi kis ördög a besúgó életére és pénzére pályázik! A legtöbben kezdők, de akad köztük egy-kettő kettes szintű is!
- Érdekes, még szerencse, hogy mi nem vállaltuk el ezt az átkozott küldetést!
Amennyiben közelebb mentek, hogy többet kiszedjetek az idegenekből azok futásnak erednek, amint észlelnek titeket, s a városismeretük miatt, hiába vagytok gyorsabbak náluk, három utcán belül lehagynak titeket.


Egyelőre ennyi lenne! Postotok addig tartson, hogy megbeszélitek, az új információk tudatban mihez kezdetek!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Csüt. Okt. 11, 2012 8:17 pm

Mizukit megállította Ranmaru keze és mindkét fiú elvetette az ő ötletét, mert hogy elviekben nem lenne olyan bolond hogy visszamenjen a sikátorába a veszélyes vidéken keresztül... ki mondott egy szóval is ilyesmit?
- Tudod, én arra gondoltam hogy lehet megint az egyik bokor aljában nyüszög - magyarázta meg álláspontját - biztos a falu látványától sokallt be vagy valami, vagy nem. Én az egészben csak azt nem értem az elejétől fogva, hogy miért nem teleport kristállyal közlekedik... ha pedig most azt csinálta, akkor meg miért jött eddig a szokásos rutin útján gyalog? Pfű, itt valamiért jobban kellhetünk valami más extra dologra, mint csak kísérgetésre vagy hasonló. Én jártam már erre de azt nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel, de ha nem akkor legalább az megvan hogy miért jöttünk gyalog: biztos nem akart egy csapat szörnyike vagy hasonló közé teleportálni miközben nem mind követhettük volna, de itt csak az a bökkenő hogy játékosok csatáitól is védett a falu, párbajra hívás nélkül... szóval marad az extra munka logikája, nem kézenfekvő?
Nem volt egy lángész az igazat megvallva, de néha rájöttek a dolgokat átgondolni próbáló pillanatai mikor neki sem jött rosszul némi rendszert találni a rendszertelenségben. A játékban gyűjtött eddigi tapasztalatai pedig valamennyire segítséget nyújtottak neki a hasonló szempontok összegyűjtéséhez
Inkább elindult a kis falu felé a többiekkel miközben Ranmaru a csapatuk harmadik tagját kezdte el faggatni. Mizuki már megmondta neki korábban amit meg akart, de Ranmarut ismerve vele ellentétben csak sikerül belőle kiszedni legalább egy nyögést válaszként. A faluban Mizuki kardjával kezdte piszkálgatni a szalmahányásokat és más rejtésre alkalmas zugokat, de egyenlőre nem találtak semmi útmutató dolgot vagy lelket. Csak némi sétát követően figyelt fel először valószínűsíthetően Ranmaru, hogy valakik duruzsoltak egymás között. Egy kivilágítatlan házak közötti nyiladékból jöttek a hangok, melyeket csakhamar ki lehetett venni miután Mizuki kicsit közelebb húzódott. Szívesen odament volna hogy kardja markolatával bekopogjon a koponyájukba, de inkább Ranmaru tervét várta meg, őt valahogy rátermettebbnek érezte eldönteni hogy mit csináljanak a hangok gazdáival
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Okt. 11, 2012 9:42 pm

Ranmaru és az újonc egyetértett abban, hogy a faluban kellene valami nyom után kutatni. Csak Mizuki gondolta másképpen, amit el is magyarázott a két fiúnak. Zhel nem nagyon értett egyet a lánnyal.. legalábbis az útirányt illetően. A gondolatmenete is eléggé értelmes és logikus volt, bár elhadarta az egészet így idő kellett, pár másodperc a feldolgozásra.
. Én még nem jártam erre így a kristály sem tud idehozni..- válaszolt erre először..
- Van benne valami, bár nem értem, hogy miért nem mondta el az extra munka részt, ha erről van szó.. Kivéve persze ha az káros lenne a mi egészségünkre.. - Diskurált egy picit Mizukival. A csapat másik fiú tagja pedig neveletlenségéhez képest elég intelligens, ami kicsit meglepő volt, de elfogadta. A gyors tanácskozás után a faluba indultak és elkezdték keresni a besúgót, vagy annak valamilyen nyomát. Zhel meglepettségére Ranmaru megszólította, ami szintén furcsának talált, mert eddig nem váltottak pár szónál többet, de valahol el kell kezdeni.
- Nem… nem ismerjük egymást. A hirdetésnél láttam először. válaszolt az első kérdésre miközben figyelt a környezetére.
- Az elején mindegyikőtök elmulasztotta a bemutatkozást. . Ezért úgy véltem, hogy az illemet mellőzhetjük, tehát felesleges lett volna bemutatkoznom. Ezek szerint tévedtem. Elnézéseteket kérem. A nevem Zhel T. Everett. – mutatkozott be, bár egy kicsit megkésve, de ez legyen a legnagyobb gondjuk. A kis csapat rengeteg helyet átnézett, bepillantott, de nem nagyon találtak nyomokat. Közel tíz perc keresés után mikor Zhel-nek már kezdett elege lenni, egy érdekes dolgot neszeltek meg. Mind a hárman a hang irányába fordultak és lassan elindultak felé, közben füleltek. A beszélgetés egy sötét sikátorba vezette őket, ahol rettenetesek voltak a látási viszonyok. Két alak beszélgetett méghozzá igen érdekes dolgokról. Amint valamelyikük megpróbált közeledni elszeleltek rendesen. Zhel nem futott utánuk… sötétben nem lenne sok esélye ebben a sötétben egy ismeretlen helyen. Ha a többiek utánuk mentek, akkor megvárja, míg visszatérnek vagy megkeresi őket a térkép alapján. Ha ez megtörtént, akkor ideje elgondolkozni a megtudottakon.
- Úgy tűnik, hogy többről van szó, mint gondoltuk. Valakik a besúgót akarják. Pontosabban őt és a csapatát, akik mi lehetünk. Hatan lehetnek és legalább kettő kettes szintű van közöttük. – közölte a többiekkel, amit valószínűleg ők is leszűrtek, de ő hangosan szokott gondolkodni.
- A kis ördög elnevezés sem hagy nyugodni. Lehet, hogy csak egy megszólítás, de ahhoz túl ódivatú. Elképzelhetőnek tartom, hogy egy céh lehet. Méghozzá a rosszabbik fajtából. – Folytatta a gondolat menetét ezzel talán untatva a csapattársait, de inkább megosztja velük.
- Javasolnám, hogy jobb ötlet híján érdeklődjünk egy kicsit a kis Ördög iránt. Persze lehet, hogy teljesen rossz következtetést vontam le. – Nézett kérdően a társaira.. ideje csapatként dolgozni még ha nehéz is. Gondolkodni tud egyedül is de a harc az sok neki… és többen többre juthatnak.A hozzászólást Zhel T. Everett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 16, 2012 12:59 am-kor.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Okt. 11, 2012 11:54 pm

Mizuki monológja zavarba hozott, mivel láttam benne logikát, mindazon keresztül ellentétes célok felé vezetett, mint a mi állításunk. Arra viszont nem volt lehetőség, hogy a kettőt egyazon megvalósítás teteje alá hozzuk, és az ellentétek közti kiegyeztethetetlenség és az ebből generálódó összeférhetetlenség végül arcpír formájában materializálódott.
Undok, árulkodó… és nem utolsó sorban virtuális test! Nem értettem: miért nem tudom az ilyen reakciókat ignorálni, hogy létre se jöhessenek? Valahogy letiltani. És akkor az ilyen problémák, mint az árulkodó nonverbális jelek máris eggyel kevesebb problémát jelentenének.

A fenti gondolatok tökéletesek voltak arra, hogy elüssem az időt, amíg a falut kutattuk át. Zavart az éjszaka, a kevés fény, a lagymatag látási viszonyok. Magamban morogtam. Hiába az észlelés, az nem kifejezetten egy személy felkutatására alkalmas, hacsak nem használ rejtőzködést. Fókuszaimmal próbáltam a körvonalakra rákeresni, méghozzá emberi körvonalakra, azonban nem jártam sikerrel. Hiába volt a speciális képességem, ha valami ügyes csellel talán nem is a vizualitás szintjén kellett megtalálni valamit. Amire itt elsősorban szükség lett volna, az az éjszakai látás. Nem rendelkeztem ezzel a jártassággal. És ez zavart. Nagyon!
Szervusz, Tatsuki Ranmaru vagyok, íjász. És a vércsoportom… az itt nem számít. – Valami elvonta a figyelmem, így a két mondat között áttértem a berögződött bemutatkozási szertartáshoz, más kérdés, hogy az itt semmit nem segített. És ami elvonta a figyelmem, azok a beszélgetők voltak. Nem szokásom mások privát verbális chatelésébe belekontárkodni, viszont ezúttal érdekes szavak ütötték meg a fülemet.
Ahogy felfigyeltek ránk, futni kezdtek. Nem tudtam, hogy a srác lassú reakcióideje miatt nem indult meg, vagy Mizuki példáját követve ezúttal kihagyta a lehetőséget, én viszont nem akartam ennyiben maradni, így felhúztam az íjam, és utánuk iramodtam. A célom az lett volna, hogy akár egyet is eltaláljak. HP-t nem vesztene, hiszen ez biztonságos terület, viszont biztos, hogy elesne, és addigra ott teremnék mellette én is. Bíztam a gyorsaságomban, de hiába: kevés voltam hozzájuk. Hátrapillantva konstatáltam, hogy Mizukiék nem követtek. Eltettem az íjamat, invertorymból jegyzetfüzetet vettem elő. Menü lehívva, utánanéztem az eddig tudomásomra jutott jártassági lehetőségeknek. Felírtam magamnak: szükségem lehet még hallgatózásra és városi üldözésekhez jól jön az akrobatika is.
Visszatértem a csoporthoz. Már épp magamhoz akartam ragadni a szót, amikor Everett beszélni kezdett. Végighallgattam, mert nem mondott hülyeségeket. – Ezt támogatom. Viszont ne maradjunk csapatban, úgy kisebb területet tudunk átfésülni. Javaslom, hogy váljunk szét. Ehhez… – lehívtam a menümet, és egyik fókuszomat használva, hogy közben a tekintetem mégis végig a többieken tudjam tartani, partyt alapítottam, amibe meghívtam mindkettőjüket. – Használjuk ezt, hogy megtaláljuk egymást. Amint van valami, értesítjük a másikat.


A hozzászólást Tatsuki Ranmaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 23, 2012 3:38 pm-kor.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Vendég on Szomb. Okt. 13, 2012 12:00 am

Szétváltok hát, hogy újabb kutatásra induljatok, de vajon helyesen következtettek-e? Mindenki más, s más helyre indul, így különböző eredményeket értek el.
Mizuki: Te körülbelül tíz perces kutatás után egy kocsmához érsz, utad során, csak egy játékossal találkozol, de ő üveges tekintetével végigmér, s semmibe vesz. A kocsma előtt viszont körülbelül fél tucatnyi nem épp szűkszavú embert találsz. Mikor pediglen éppen faggatózni kezdenél, a vendéglőből ismerős alak jön ki, méghozzá a Besúgó. Mikor észreveszitek egymást, beszélgetésbe elegyedtek, s értesíted is a többieket a fejleményről!
Everett: Sötét utcák tucatjai mellett haladsz el, egy alkalommal pedig beszélgetésbe is tudsz elegyedni néhány idegennel. Kérdéseidet küldd el nekem PÜben, én pedig válaszolok a jövő hét elején!
Ranmaru: Bármit is, s hogy bárhogy keresel nem találsz semmit. mikor pedig megpillantod Mizuki üzenetét megkönnyebbülsz s örömmel térsz vissza a csapathoz.

A hétvége folyamán nem tartózkodom itthon, így a jövő héten érkezik a követező kör, elnézést kérek a feltartásért!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Kedd Okt. 23, 2012 4:32 pm

//reag átírásos dolog miatt vártam, elnézést//

- Én olyasmiről hallottam - fűzte hozzá a kardforgató fiú válaszához - hogy szándékosan zavaros néhány küldetés, valami meglepetés meg sidequest dolog. Vagy valami hasonló volt...

***

Míg Mizuki kivárta a tervek elhangzását, a két társa tovább lopakodott és nem kis meglepetésére magukra vonták a sugdolózók figyelmét. Arcát jobb tenyerébe temette és a fejét rázta, majd Ranmaru után iramodott aki üldözőbe próbálta venni az idegeneket. Csakhamar beérte a fiút, mivel hogy az belátta hogy nem érhet a nyomukba. Ekkor lépett elő Mizuki a szomszéd fal árnyékából és intett neki
- Azt ne mondd Tatsuki-san hogy lefutottak! - dorgálta meg félkomolyan, majd csalódottan sóhajtott - Azt hittem hogy te vagy a leggyorsabb játékos akit ismerek... - aztán felcsattant és a szeme közé mutatott - Mihamarabb visszaszerzed a titulusodat különben nem tőled fogom elbitorolni!!! Hallod?!
Maga sem tudta hirtelen haragja részleteit, pontosabban azt nem hogy miért éppen Ranmarut akarta lefutni mindenáron. Durcásan sétált vissza az oldalán a Zhel nevű fiúhoz, de mire visszaértek már ismét a küldetésen forogtak a gondolatai. Egy kicsit kételkedett a terv működésében, legalábbis nem volt benne biztos hogy ha mégis idő előtt esnének valamelyiküknek, akkor mondjuk Zhel boldogulna e egyedül
- Ám legyen... - vonta ki kardját és indult el egy véletlenszerűen választott irányba, de válla mögül még visszakiáltott - de akár meg is várhattok, jutok én valamire mielőtt ötvenszer kimondhatnám hogy 'Miyamoto Musashi'!
Azzal elsietett az egyik sikátor árnyai között, elvégre nem akart üresen fecsegni saját képességeiről. Néhány sarokkal odébb egy meglehetősen zavaró fizimiskájú játékosba botlott, aki a fenyegetőzésre sem volt hajlandó szóba elegyedni vele, de még az ezt követő párbajra hívást is ignorálta. Mérgelődve sietett hát tovább és csak valamivel később talált rá az egyetlen nyitott ajtóra: egy kocsma volt a hangok alapján, sőt egyszer régebben még el is jött mellette. Most egy csoport zajos ember duruzsolt egymás között, Mizuki pedig fegyverét eltéve éppen odament volna hozzájuk, amikor kis híján belesétált egy az ajtón kilépő ismerős köpenyes figurába. Egy gyáva figurába
- Hé! - förmedt rá, majd szemrehányón folytatta - Az az eltűnés mégis mire volt jó? Nem ártott volna szólni egy önkényes kalandkezdés előtt! Pff... mindegy...
Fújta ki bosszúsága maradékát, majd lelkesen felhozta a menüjét és egy üzenetet pötyögött el a többieknek:

"Negyvenhét, a kocsmánál vagyok Bokorölelő társaságában!"
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Okt. 24, 2012 2:18 pm


Kicsit késve, de megtörtént a bemutatkozás. Pontosabban Ranmaru és Zhel között. A lány nevét tudta már, mert Ran párszor a nevén szólította, de ő maga nem mutatkozott be, így nem is fogja addig a nevén szólítani. Nem sokkal később egy beszélgetésre lettek figyelmesek.. ki is hallgattak belőle annyit amennyit tudtak, majd a fickók elmenekültek.. Ran és a csapat hölgy tagja üldözőbe vették őket, míg a kékszemű csak várakozott én gondolkodott. Rövidesen visszatértek társai.. Természetesen egymaguk, mert a fickók megléptek, de ez nem volt meglepetés a számára. Megosztották egymással a gondolta meneteiket, mind egyetértettek a dolgokban. Ran ötlete volt, hogy váljunk szét, így gyorsabban haladnánk aminek volt értelme. A harcőrült lányka persze felvágósodott egy kicsit, de ez van.
- Rendben.. - válaszolta és el is indult információt gyűjteni. Utcáról utcára haladt elég sötét volt és pár alak aki meglátta már el is iszkolt hírtelen, pedig csak kérdezősködne egy kicsit. Már épp feladta volna mikor megpillantott pár idegen fickót, akik meg sem ijedtek, vagy futottak el tőle. Így beszélgetésbe elegyedett velük. Faggatni kezdte őket arról a bizonyos kis ördögről. Sok mindent nem tudtak, de több a semminél, mire végzett már jött is az üzenet, hogy a harc istennője megtalálta a besúgót. Megnyitotta a térképet és elindult a lány felé.. viszonylag hamar oda is ért és tényleg ott találta a besúgót. Nem szólt semmit, csak a szokásos hűvös tekintetével végigmérte.. Hamarosan Ran is megérkezett. Így ideje volt, hogy megossza a szerzett információkat.
- A kis ördög elnevezésről nem találtam semmit. De egy bizonyos vörös ördögök nevű céh található valahol a környéken. Pár gyanús alak ebből a céhből felkeresett pár játékos és megkérték, hogy csatlakozzanak hozzájuk, mert valami nagy dologra készülnek..- osztotta meg információit minél előbb.
- Talán te tudsz valamit erről a céhről..- kérdezte a besúgót.. hiszen információval kereskedik..
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Okt. 25, 2012 12:30 am

Mizuki üzenetének megfejtése kisebb problémát okozott, de végül csak meghúztam a vállam, és a zavaró tényezővel, ami a szöveg elején szereplő „negyvenhét” volt, nem foglalkoztam. Helyette utánanéztem, merre is találom a kardforgató lányt, és örültem, hogy neki sikerült megtalálnia… És nehezemre esett bevallanom, de azért ez némileg frusztrált. Hiszen keresési és feltérképezési képességeim miatt korábban biztosra vettem volna, hogy ebben is az élen fogok járni. Úgy tűnik viszont, hogy nem így lett. Túl nyilvánvaló lett volna egyedül a szerencsére fogni az esetet. Miközben a közös pont felé tartottam, elhatároztam, hogy megpróbálok rájönni, miben is hibázhattam.

A helyszínen azonban csak újabb negatív élmény várt: meglepetten észleltem, hogy utolsóként érkeztem. Pedig fogadni mertem volna, hogy elsőként leszek ott! Gyanúsan mértem végig egy fókuszommal Zhelt, egy másikkal pedig Mizuki arcát vizslattam, hátha észreveszek valami gyanúsat. Egy küldetésen belüli küldetésre gyanakodtam, vagy ilyesmire. Túl sok mindent láttam már ahhoz eddig is, hogy ne keltsen gyanút bennem ez a pár furcsa esemény. Jobbnak láttam óvatosnak lenni. Végigmértem a besúgót.
Úgy tűnik, a „vallatás” nélkülem is elkezdődött. Zhel jól használta a premisszákat és megfelelően adagolta a belőlük következő konklúziókat ahhoz, hogy egyelőre ne akarjak beleszólni a vitába, csak figyelni a reakciókat. Eddigi tapasztalataim alapján sikeres jövőt jósoltam a felvetett kérdéseknek, és úgy gondoltam, hogy a dühünk és bosszúságunk, amit az eltűnésével okozott megfelelően fűszerezi ahhoz jelenlegi beszédstílusunkat, hogy fenyegetésünk hihetőbb legyen, és így könnyen érkezzen válasz tőle.
Egyébként is adtak elég gondolkodnivalót a Zhel által megosztott új információk. Mint az Ítélet Öklének vezetője, tudnia kéne az ilyesmikről. Tény, hogy nincs kiépítve egyelőre a céh információs hálózata, de vannak ismerősei. Gondolatban újabb pár szót jegyzett fel a füzetébe: szükség lehet még új információkra.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Szer. Okt. 31, 2012 1:10 pm

- Elnézéseteket kérem, be kellett ugranom egy régi ismerősömhöz, akitől szintén kaptam néhány információt. Nem szólhattam nektek, nehogy valaki kövessen. - mentegetőzik a Besúgó kérdezősködésetek hatására.
Zhelnek a következőt feleli:
- Ahh igen, a Vörös Ördögök... Az információim szerint nem sok vizet zavartak eddig. Csak annyira tevékenykedtek, mint a többi sötét céh. Rablás, fosztogatás, több játékost megsebesítettek, de csak keveset öltek meg. Állítólag mostanában lett új céhvezérük, aki hozott magával pár reformot, de ennél többet nem tudok én se.
Tart egy gondolatnyi szünetet majd hozzáteszi:
- Azért nem árt figyelni rájuk is. Odakint sötét lesz, könnyen megtámadhatnak minket lesből.
A Besúgót követve elindultok a városból kifelé vezető úton. Itt semmi figyelemre méltó nem történik, hisz' védett terület. A város határán a Besúgó egy pillanatra megtorpan, de amint végigfuttatja rajtatok a szemét, máris nyugodtabban folytatja útját.
Már a városon kívül vagytok, s itt a hold fényén kívül semmi világítás nincs. Jobban tennétek, ha profi testőrökhöz hasonlóan alakzatba helyezkednétek.
Ne feledjétek, ha a Besúgó meghal, vége a küldetésnek!

Elnézést kérek a megvárakoztatásért. A küldetést innentől én veszem át! Wink Remélem jól fogunk együtt szórakozni! Very Happy Kérdés, probléma, óhaj-sóhaj van, tessék jelezni!

Határidő: 3 nap
Sorrend: Nincs
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.