Zeneterem

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Kedd Ápr. 21, 2015 7:08 pm

Elmondtam amit akartam. Rengeteg érzés kavargott bennem, sírni támadt kedvem, de erősnek mutattam magam. Nem akartam egy megtört gyermekként kinézni, mint ahogyan másfél évvel ezelőtt tűnhettem. Már nem vagyok szeretethiányos, nem vágyom ismeretlenek társaságára, nem fogok elmenekülni, hogy aztán majd valakikkel elölről kezdjem ugyanezt a játékot. Shu-tanra pillantottam, vártam a támogatását, de csupán egy fejcsóválást kaptam. Sehol a biztatás, vagy a támogatás, hogy igazam van. Pedig igazam van. Tudom, hogy így van. Anat nem halt meg. Cearso szavai túlságosan is igazak voltak. Anat nem az a fajta ember volt aki elhamarkodott döntéseket hozna. Megfontolt volt, és körültekintő. Ezt bizonyította akkor is amikor Mer-chant mentettük meg annak a szörnyetegnek fogságából. Saya-chan hirtelen megváltozására nem is figyeltem fel annyira máshol járt az agyam. Csupán bólintottam neki, miközben végre valahára beesett Mito is a zeneterembe, szinte már vártam, hogy jó hírekkel szolgáljon. Benyögje, hogy ez az egész csak egy rossz vicc volt. Viszont amit mondott az rosszabb volt. Teljesen elsápadtam amikor belekezdett beszédébe. Szívem szerint magamhoz ragadtam volna a fiút, és szorosan megölelném. Tudom, hogy Anattal nagyon jó barátok voltak. Ezért talán neki lehet a legnehezebb ez az eltűnés dolog. Végighallgattam a szavait, majd még mielőtt Alex kiléphetne a szobából, hangosan beszélni kezdek.
- Nem leszek az Artes vezére. Az Artes eddig is mi voltunk, most is mi leszünk. Közösen döntünk, ahogyan eddig is! - jelentem ki jól hallhatóan, szinte már döfködve Al hátát. Nevetséges, hogy itt áll egy csomó meggyötört gyermek, és mindenki közül pont ö, egy felnőtt az aki a leggyerekesebben viselkedik.
- Anat távollétében... - a távollét szót jó alaposan megnyomtam, úgy döntöttem, hogy nem hagyom magam átverni ezzel kapcsolatban. - Mi leszünk azok akik tovább viszik az Artest. Össze kell  tartanunk, talán valakik éppen fogva tartják valahol Anatot, és azt várják, hogy szétessen a céh kis darabokra. Együtt erősek vagyunk. Annyi programhiba van a játékban, nem lepne meg, ha éppen az egyiket használná ki valaki. Mondjuk Pierre... - próbálok magyarázatot találni, amibe lehet kapaszkodni, próbálok elszántnak tűnni. Erőlködöm. Már amennyire ez lehetséges. Mély levegőt veszek, és folytatom.
- Tényleg. Össze kell tartanunk. Mi vagyunk az Artes. Egy család. Ez pedig csak egy újabb próba az élettől. Átvészeljük és bebizonyítjuk, hogy mi vagyunk a legrendíthetetlenebbek! - emelem a magasba a kezem, habár a lendület és energikusság hiányzik a dologból, de talán a morált növelem vele. Vagy legalább valami reményt adok vele. Akármit. Oh Anat, mit  tennél most?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Shukaku on Kedd Ápr. 21, 2015 7:21 pm

És Timidus fejet hajtott. Nem tudta, hogy miért kell ehhez fejet hajtani, de azt tudta, hogy nem Saya beszél, hanem Húgi, és azt is, hogy neki igaza van. Ő érti az emberek érzelmi izéit, ami most csak úgy sugárzik Alexból, tehát azt fogja tenni, amit ő mond. Meghajtotta a fejét.
-Bocsánatot kérek, ha megsértettem az érzéseidet. Nem állt szándékomban.
Ez egy nagyon jó szöveg volt, amit Shu tanított neki, ráadásul egyáltalán nem hazudott. Sajnálni ugyan nem sajnálta, ám bocsánatot kérhetett… bár ettől függetlenül továbbra is úgy gondolta, hogy Alex téved. Shu arcán lassan folyni kezdtek a könnyek. Nem tudni, hogy a büszkeség és a bánat milyen keveréke élt benne… de nem gyűlölte Alexet. Alex csak simán buta volt, aki az összes gyűlöletét szegény Timire vetíti ki. Majd megmutat neki mindent, amit Timinek hála épített fel, és aminek rengeteg kis szintű játékos köszönheti talán az életét is. Nem az ellensége. Amikor Alex távozni akart, elé állt, és a szemébe nézett.
-Ő rengeteg esélyt adott neked. Még beszélni sem tudott, te már gyűlölted. Emlékszel az első találkozásunkra? Legyél te is képes esélyt adni!
Elhallgatott, majd elállt Alex útjából, és Jun mellé lépett.
-Junnak igaza van. Mi vagyunk az Artes… vagy ami majd lesz belőle... és ne merészelj itt hagyni minket! Miattad jöttem ide, és azt ígérted, hogy segítesz! Te ne merészelj itt hagyni, mert felelősséggel tartozol értünk!
Újra kitört belőle a dühös sírás, és bár először jó erősen meg akarta ütni a fiút, utána inkább átölelte, és nem engedte elmenni... és sírt. Nem Anatot siratta, hanem magukat. Talán jobb is, hogy ezt Anat nem látja már.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Szer. Ápr. 22, 2015 9:43 am

Anat meghalt. Most szomorúnak kéne lennem? Nem. Én nem ismerte őt úgy, mint egyesek innen. De a többiek láthatóan gyászoltak. Még Jun is. Most nem mehetek el, és mikor Alex fogta távozóra a dolgot, nem én voltam az egyetlen, aki marasztalni próbálta volna. Tehát maradtam a kislány vigasztalásánál.

Ahogy Saya megemlíti, hogy talán egy közös álomból lehet ismerős, újabb emlékek törnek a felszínre.
-Igen, tényleg álomnak tűnt. Ott, abban ez erdőben hallottam előszőr Anat nevét. Méghozzá abban a kontektusban, hogy megtiltotta, hogy idegenekkel szóba állj. Akkor döntöttem úgy, hogy Anatot látatlanul is a példaképemnek fogom tekinteni. A sors iróniája, hogy pont az ő hirdetésére jelentkeztem mikor fegyverkovácsot keresett a céhnek. Akkor még nem volt célom bekerülni semmilyen céhbe, hanem csak valami szerzödés-félére gondoltam, hogy könnyebb legyen az életem, de gondolom ismeritek Anatot, hogy milyen meggyőző tud lenni. És emiatt lehettem ott a dojoban a céhgyűléskor.
-Ennyit tudok mondani Anatról. De ez mindig megmarad bennem. Az  emlékét senki sem veheti el tölem, töletek. Tölünk.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Saya on Szer. Ápr. 22, 2015 12:30 pm

Az az érzés, mikor tudtam, hogy ott van az ajtó túloldalán, de nem érhetem el, az volt a legrosszabb. Nem akartam, hogy lásson, pedig rimánkodott érte. A hangja jutott csak el hozzám. "Saya."
Most őutána miért kellett Anatot is elveszítenem?

Pedig annyira jól éreztem itt magam. Biztos a Schizophrenia. Tutibiztos, hogy az tehet róla. Mert megmutattam az Anatnak! Emiatt meghalt, fogadok, hogy nem is ölték meg, hanem megölte magát! Vagyis... én öltem meg...
~Saya....~
Én voltam az, ez már biztos. Én vagyok a gyilkosa.
~Saya...~
Én megöltem Anatole Saito-t ezzel az átok képességgel...
~Saya, figyelj rám, hagyd ezt a hülyeséget!~
Jobb lenne, ha én is meghalnék emiatt...
~SAYA!!!~
-Ááá! -felsikkantok és a füleimhez kapok, pedig ez a hang a fejemben kiáltott fel. A Hugi előrenyúlt, lágyan hátrataszított, és mire feleszméltem, már megint ő mozdította a kezeimet, el a füleimtől, ő emelte fel a fejemet, de végül inkább csak a padlót bámulta mereven. Cearra bólogatott, Alexre nem figyelt, csak beharapta az ajkát, a többiekre már nem is szentelt semmit. Csak meredt maga elé.
Azta.... Surprised
Most figyelek csak fel rá.
A Hugi is sír. A Hugi is bánkódik. A Hugi is... Surprised
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Ápr. 22, 2015 1:14 pm

Shu elé áll és ~ már megint ~ valami eszement fanatikus szöveget nyom le Timidussal kapcsolatban. Unja. Már megint Timidus. Minden körülötte forog! Persze, főleg ennél a lánynál, de nála miért? Még csak hallani se akar róla! Ezek a szavak még csak el sem érik, nem érdekli, teljes közönnyel akar tovább menni, de csak a gondolatáig jut el. Jun. Ez a fiú, aki minden kétséget kizáróan semmibe veszi, hogy az, valami olyasmit mond, amire legszívesebben üvöltene. El akarja hinni, de látta! Egyszer csak volt-nincs pontocska, ami Anatot jelezte. Ez nem lehet más, csak a halála! Ezt nem tudja befolyásolni! Csak ha kilépett volna a céhből, azt meg Anat nem teszi meg. Nem, ő nem! Az kizárt!
Még mindig csak a düh volt benne, de már egyre erősebben követelt teret a gyász. Anat meghalt. Nincs többé.
Shu fogsága talán nem tartotta volna vissza úgy, ahogy akkor végül is visszatartotta.
Azt akarta mondani, hogy "engedj", "hagyj elmenni". El akart menni. Itt hagyni ezt az egész őrületet. Megkeresni Anat gyilkosait, bosszút állni. Ez forgott a fejében. Jun szavai viszont szúrtak. Élesek voltak, de nem volt ereje megragadni a vállát és a szemébe mondani az igazságot, sőt, még irigyelte is a fiút, amiért még nem fogta fel. Bárcsak neki se kellene! Úgy élhetnének itt az Artesben, hogy várják vissza a céhvezért, mintha mi sem történt volna.
Ők lennének Aincrad legszánandóbb csapata.
De kényelmes lenne...

Leguggolt a síró Shu elé, megfogta a kis vállacskákat. Ezt a lányt akarta megmenteni mindentől ami rossz a saoban. Timidustól is. De nem tett semmit sem végül.
Magához ölelte Shut, szorosan, és közben szótlanul meredt maga elé. Győzött a veszteség érzése. Nem tudott volna tenni már egyetlen lépést sem. Csak hiányzott a barátja.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 22, 2015 3:30 pm

Talán ez volt életem eddig legkomolyabb beszéde. Shu-tan egyetértése, pedig csak tovább növelte az önbizalmam. Csendben hallgattam a lány megindító szavait, rengeteg érzést vitt bele. Ahogyan egymásba karoltak.. Egyszerűen nem bírtam tovább, én is akartam. Odabújni hozzájuk, érezni az illatukat, megtépázni a ruhájukat. Mindent amit a barátok csinálnak.
- Mi vagyunk az Artes. Te is, én is, ö is, és Anat is. - böködtem végig a levegőben a jelenlévők között, még Cearsora is ráböktem. Majd mire feleszméltem már ott álltam Shu-tan és Al mellett, kezeimet szélesre tárva, próbálom átölelni őket. Szemeimből könnyek törtek elő, és keservesen sírni kezdtem...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 22, 2015 3:51 pm

-Mi vagyunk az Artes...
Suttogta maga elé Shu, és elgondolkodott ezeken a nagyon szép szavakon. Ki lehet az a mi? Ők, akik itt vannak? Ők mind? Timidus ezalatt Cearso mögé röppent, és őt és Sayát egy gyengéd taszajtással belökte az ölelkezők körébe. Ren azt mondta, hogy ez az embereknek nagyon jó vigasztalási izé, ráadásul a haláleseteknél általában vigasztalásra szorulnak, Cear pedig Timi eddigi meglátásai szerint ember. Sayán pedig látszik, hogy vigasztalásra szorul. Szóval tessék vigasztalódni. Főleg, ha ő is az Artes része. De mi van a többiekkel? Már több perce küldött nekik Shu üzenetet, és még mindig semmi.
-És… és a többiek? Raven? Meredith? Esu? Velük… már írtam nekik… nem lenne jó, ha őket is… meg kellene találni őket…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Hétf. Ápr. 27, 2015 8:51 pm

Az egész jelenet olyan szürrealisztikusnak tűnt. Ahogy mindenki ölelkezett, mint egy nagy család. Talán nem most kéne zaklatnom őket az én ügyemmel. És amíg nem vagyok Artes tag, addig nem is köthetik meg a kezemet. Nincs igazam?
Timidus... Nem értesz te az emberekhez... de legalább Sayát is odaadom a többieknek, ők talán jobban meg tudják vigasztalni, mint én.
-Biztos hamarabb észrevették, és magányosan elvonultak. Nem mindenki szeret ilyenkor tömegbe verődni. Erről jut eszembe. Meg kell látogatnom Shakant, biztos agodik miattam, azok után ami a viadalon történt.
Kimegyek, azonban a célom nem Shakan, de erről nekik nem kell tudniuk... Elég ha egyedül magamat keverem bajba a nyomozgatásommal.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Shukaku on Kedd Ápr. 28, 2015 7:13 am

-Nem. Nem mész sehova, inkább hívd ide Shakant is. Ha nem tudja, hogy hol van a céhház...
És Timidus sejtette, hogy az a lány a koordináták követésére sem lesz képes.
-...akkor írd meg neki, hogy menjen biztonságos helyre, a Unity céhházába. Már értesítettem Chant és a többi céhvezért a fejleményekről, és jeleztem nekik, hogy helyezzék biztonságba a céhtagjaikat. Remélhetőleg már ő is ott van. Nincs szükségünk magánakciókra, és arra, hogy még több tagot elveszítsünk. Ha képesek eltüntetni a nyomokat, már eltüntették. Ha nem gondoltak erre, akkor a nyomkövetés jártassággal holnap is eredményesen kutathatunk majd, az pedig feltételezem, hogy nekünk van a legmagasabb szinten.
Ezután Jun felé fordult.
-Te vagy a céhvezér. Kérlek rendelj el huszonnégy órás karantént a biztonságuk érdekében.
Majd újra mindenkihez.
-Aki pedig tudja, hogy hol tartózkodott utoljára Anatole, az mondja meg végre, vagy jelezzétek, hogy senki nem tudja.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Ápr. 28, 2015 12:39 pm

Ügybuzgó. Ehh. Próbálta kizárni a locsogó sárkányt, csak az érzésre figyelni, semmi másra. A felhívást is figyelmen kívül hagyta. Ha úgy jött volna ki, Junnak és csak is Junnak talán elmondja, de mégsem. Jun elmondaná Timidusnak, és mindentől függetlenül neki akkor sem tetszik az a pet. Ezt az érzést pedig nem tudja semmibe venni. Így szépen hallgatott Anat holt-létéről, legyen elég az igazság. Végül, mikor már mindenki kiölelgette magát, fáradtságra hivatkozva most már lehetőleg minden megakasztás nélkül kiment. Sok mindent kell átgondolnia, újraterveznie. Még el sem kezdődött szinte semmi, de már romba dőlt.
És most valahogy a veszteség érzete mellett haragot érzet Anat iránt. Cserben hagyta.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Május 01, 2015 11:08 am

-Shakant, idehívni? Úgy emlékszem, hogy te már találkoztál vele.
Fordultam szembe a sárkánnyal. 
-És amíg nem vagyok céhtag, te addig csak ne aggódj az én épségemért. Illetve a nyomokat nem követni kell, hanem megelőzni a következő ilyen eseményt.
Majd odahajolok Timihez:
-És nem Shakan az egyetlen, akiért aggódok, de őt értelemszerűen nem hívhatom ide.
Ha még minig az utamba állna bárki is, akkor egyszerűen csak a zsebembe nyúlok, és használom az ott elhelyezett kristályt.
-Urbus.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 9:19 pm

A Jaden-es (Nolan Daneworth) gyűlés után

Egy alkalmas pillanatban odamegyek Jun-hoz.
-Szeretnék veled négyszemközt beszélni, megoldható?


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 09, 2015 9:48 pm-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 9:24 pm

Picit meglep amikor Cear odajön, viszont mosolyogva bólintok és már követem is a fiút. Vajon mit szeretne? Talán most akar szerelmet vallani nekem? Ah annyira izgatott lettem!
- Miről lenne szó? A toborzással kapcsolatos? - úgy csinálok mintha nem tudnám, picit félre is döntöm a fejem és buta arcot próbálok vágni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 9:29 pm

-Hát. Igen is, meg nem is...
Válaszolok a kérdésre.
Toborzás? Mikor Shu talált a bokorban egy szerncsétlen lelket? Ezt nevezzitek ti toborzásnak? Na egy újabb ponttal gyarapodott a lista.
Bár egy kicsit felkapom a vízet, próbálom ezt a mimikámmal leplezni.
-Nem is tudom, hogyan mondjam el...
Miközben az ujjaimat tördelem idegességemben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 9:34 pm

A fiú kinyitotta a száját, nekem pedig kétszeresére nőtt a pupillám, a szívem kalapált az izgalomtól, és éppen, hogy elkezdte a második mondatát amikor hevesen felkiáltok, és a kezem a szájára tapasztom, ha sikerül.
- ÁÁÁÁÁLLJ! Ne mondj semmit. Erre fel kell készülnöm! Nem szabad elsietni. Ez nem olyan dolog aminél kapkodni lehet! - arcom picit kipirult a heves pattogástól, közben elengedem a fiút - Bocsánat. Picit elfelejtkeztem magamról. Tudom mire gondolsz, és én is hasonlóan érzem. De azt hiszem egyelőre talán jobb lenne ha... tudod... Nem túl korai ez még? . Az izgatottságom leplezni sem tudom, kezeim magamhoz húzom, és a cipőm kezdem fürkészni, miközben igyekszem nem túl feltűnően kerülni a fiú tekintetét.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 9:42 pm

-Talán, tényleg nem kéne kapkodni, de úgy érzem, hogy ha nem most mondom el, akkor örökre itt ragadok.
Bár nem értem, mért akarna Jun még tovább itt tartani. Majd a következő mondatára kikerekedik a szemem.
-Te is? Pedig te a céhvezér vagy...

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 9:50 pm

- Egy céhvezérnek is lehetnek érzései! - jelentem ki kerek perec, még a hangom is picit felemelem hozzá. Még ilyet.. - Igazából már régóta láttam rajtad. De nem sejtettem, hogy idáig fajulna a dolog... Azt hittem én fogok előbb megtörni, mert te olyan erős vagy, de úgy tűnik ez neked sokkal nehezebb volt eddig mint nekem. Sajnálom, hogy ezidáig nem vettem észre. - közelebb lépek újra és magamhoz ölelem a fiút, szorosan amennyire csak sikerül. Még most sem hiszem el, hogy itt állunk egymás karjaiban, és erről beszélgetünk... Azóta nem éreztem ezt amióta Mer-chan visszautasított. Teljesen zavarba jöttem. Nem akarom, hogy így lásson.
- Nembaj, ha kicsit így maradok? Azt hiszem belement valami a szemembe... Szóval hol is tartottunk?... Ja igen! Szóval... szerintem ez még korai. Mármint... még semmi sem biztos nem? Még annyira friss ez az egész... és még nem is tudom... hogy mit is akarok úgy igazán. Persze jó lenne, csak... - Hihetetlen, olyan rövid ideje élünk együtt, és máris ez történt.. Habár Mer-channal és köztem is hamar volt egyfajta rezonancia, ezért nem lep meg, hogy most sem kellett éveknek eltelnie hozzá. Embarassed

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 9:59 pm

Jesszus, azt hiszi, hogy belezúgtam...
Nem ölelem vissza, de nem is lököm el magamtól. Mindkettővel a lehető legrosszabb üzenetet közvetiteném felé.
Visszatartom a hatalmas kisértést, hogy átöleljem a lányt.
-Jun, szerintem félreértesz...
Legjobb kis adagokban visszafordítani a beszélgetést a helyes mederbe.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 10:06 pm

Szorosabban ölelek, majd amikor a fiú ismét megszólal, egy stílusos mozdulattal végighúzom az arcom a mellkasán, és felpillantok rá. Ennél jobb könny letörlő módszert keresve sem találna az ember. Biztosan eltűnnek a ruhájáról a picike fikuszdarabokkal együtt, mire elengedem...
- Mire gondolsz? Pontosan tudom mi jár a fejedben. Ezt a beszélgetést egyszer már megéltem. És nem engedem. Nem hagyom.. Nem hagyom, hogy... - a hangom picikét elcsuklik, és ismét gyorsan lefordítom a buksim.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 10:11 pm

Nem kerülhetem ki a dolgot...
-Nos, pontosan tudom, hogy nem arra gondolok, amire gondolod, hogy gondolok. És ha Shu nem említette volna, már megtaláltam a lelki társamat.
Másról akartam beszélni...

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 10:15 pm

- Persze, hogy tudom, de most nem ez a lényeg. Azt akarod most mondani, hogy nem szeretsz. De én nem akarom, hogy kimond, nem szeretném ezt. Nem akarom, hogy téged is elveszítselek.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 10:18 pm

-Nem, nem ezt akartam mondani. És nem fogsz elveszíteni. Annak ellenére sem...
Nagyon nehezen veszed rá magad annak az egy szörnyű mondatnak a kimondására.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 10:23 pm

- De el foglak! - szakítom félbe a fiút mielőtt még folytathatná a mondatát. Ez az annak ellenére mindig csak rosszat szül. - EL FOGLAK MERT ÖNZŐ VAGY! - szakítom el magam a fiútól, megfordulok és dühömben felborítok egy asztalt, felrúgok egy széket, felborigatom a hangszereket, hatalmas rumlit csinálok néhány másodperc alatt.
- Mert mindannyian önzők vagytok... Mer-chan is, Anat is... azt mondjátok, hogy szerettek, és vigyáztok rám, de utána jön a DE... elmentek valahova és nem jöttök vissza... nem válaszoltok az üzenetekre... elhidegültök... Mindig ez van! Én ezt nem bírom tovább. Nem, nem, NEM AKAROM! Nehehem akarohom. - összegörnyedek a földön és elsírom magam. Már régóta kikívánkoztak ezek a gondolatok belőlem, a sok stressz, a sok munka, és a sok szerettem elvesztése ilyen rövid időn belül... és most egy újabb.. Miért nem szeretnek igazán? Miért?
- Szeretném ha szeretnének.. - dünnyögöm alig hallhatóan..

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 09, 2015 10:31 pm

-Jun...
Nem állítom le. Nem hiszem, hogy letudnám. Végighallgatom a mondandóját.
-Én szeretnélek szeretni. De úgy nem foglak tudni, ahogy te szeretnéd. Egyszer biztos megtalálod a hozzád illőt. De az nem én vagyok.
Tartok egy pillanatnyi szünetet. Most már ki kell mondanom:
-Jun, én ki akarok lépni a céhből.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 09, 2015 10:36 pm

Picit szipogok, körülöttem a szétvert szoba képe kissé ijesztő érzést kelt bennem miközben kipillantok a lábaim között egy gitárt látok a földön, fel akarom emelni és bocsánatot kérni tőle, de nem teszem. Oda akarok menni Cearso-hoz és egy jó erős pofont adni neki majd magamhoz ölelni, lehülyézni és megcsókolni, majd ismét megpofozni. De nem tehetem. Pedig már annyiszor megtehettem volna. Annyi emberrel.. Ez tényleg karma. Azok akiket én szeretek nem tudnak viszont szeretni, ahogyan én sem tudom azokat szeretni akik engem szeretnek. Ennek tényleg így kellene lennie?
- Szóval.. most látlak téged is utoljára igaz? Elmész és soha többé nem jössz vissza..? - nem nézek rá, nem fordulok meg, mozdulatlanul ülök a földön, a lábaim átkarolva, szemeim vörösek a sírástól.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zeneterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.