[Küldetés] Titkos éjszakai feladat

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Szomb. Nov. 03, 2012 9:55 am

- Egy privát üzenet is megtette volna... - közölte a tényt, vagy legalábbis azt amit ő ténynek tartott a helyzetre
Ezen túl azonban nem igazán jutott szóhoz, inkább Zhel kérdése kapott főszerepet ezekről a bizonyos Vörös Ördögökről. Sosem értette miért hódítottak ennyire az ilyen nyugati jövevénykifejezések, talán éppen azért mert az itteni valós világot sem értette igazán. Tulajdonképpen az egyetlen világ amiről nem könyvekből tanult és így talán nem túlbecsült képe volt, az ez. Nem osztottak-szoroztak számára a céhek, szerinte a játékosok inkább csak azért csatlakoztak ezekhez hogy potya ingyen bónuszokat kaphassanak, ergo lustaságból, sosem értette meg őket
Nem is szólt közbe egyáltalán, még a véleményét is megtartotta magának ezúttal. Egyszerűen követte a csapatot és a kardja markolatát piszkálgatta, nem tudta aggasztani hogy mit is csináltak ezek a céhek egymás között vagy úgy általában, ha az útjába kerülnek akkor az utolsó dolga lesz elfutni, neki csak ez számított. Egy rakás játékos, kik ha belé kötnek vagy felülkerekednek, vagy pedig alulmaradnak vele szemben, az utóbbi preferálva természetesen. Figyelmesen nézelődött, noha nem igazán látott mindenből kimondottan sokat feltéve ha nem volt éppen világítás. Ha pedig Ranmarunak terve volt, Mizuki szokás szerint ráhagyta a gondolkodást és taktikázást. Egyenlőre mindössze felzárkózott mögéjük, s a falun kívül jobbra és balra, de leginkább visszafelé nézelődött a sötétben. Nem úgy tűnt mintha bárki is járt volna idekint ilyenkor, de mérget vett volna rá hogy ennyivel még nem ért véget ez a nehezen érthető küldetés. A fegyvere kéznél volt és ez volt a legfontosabb tényező, úgy vélte hogy készen állt hogy ha harcra kerülne sor
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szomb. Nov. 03, 2012 1:51 pm

Zhel bóklászása nem volt teljesen értelmetlen.. nagy keresgélések árán talált pár fickót akik hajlandóak voltak vele szóba állni. Így némi információt szerzett egy bizonyos vörös ördögök nevezetű céhről. Nem sokkal később jött egy üzenet, hogy megtalálták a besúgót, így el is indult feléjük a fiú. Mikor odaért már csak Ranmarura kellett várni egy kicsit, aztán megérkezése után elmondta a megszerzett információt. Zhel rákérdezett, hogy ismeri-e a céhet, de nem sokkal lettek okosabbak a besúgó információi alapján se, de egyetértett abban, hogy jobb lesz vigyázni velük és odafigyelni. Lassan el is indult a kis csapat. Követték a besúgót, mást nem nagyon tehettek. A kékszemű csak remélni tudja, hogy nem tűnik el megint az az idegesítő alak. Az nem tenne jót a nyugodt lelki világának és talán még az arcán is meglátszanának egy kicsit a düh jelei. Pár perc múlva már a biztonságos övezeten kívül voltak.. Elhagyták a falut. A látási viszonyok itt nem a legjobbak, csak a hold fényére támaszkodhatunk, ami talán elegendő lesz. Már egy fokkal veszélyesebb a dolog, hiszen ha igazak azok a dolgok amiket hallottak akkor az ördögök támadásra készülnek a besúgó és csapata ellen, ami nem valami jó dolog. Zhel hátul maradt.. Ilyenkor annak kell előre menni, akinek van észlelése,.. ha Ran nem kapcsol, akkor szól neki különben nem. A csapat hölgy tagjával nem nagyon foglalkozott, majd teszi a dolgát, ha akarja. Tőle függ merre áll. A kékszemű le is maradt pár métert, hogyha olyanra kerül, a sor fel tudja mérni a helyzetet időben. Nyílván tudja a másik kettő a dolgát, legalábbis Ranmaru biztosan.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Nov. 04, 2012 10:43 pm

Hogy mi nem volt rendben? Felbomlott a csapat rendje, már amennyiben csapatnak lehetett az eddigiek alapján is hívni minket. Persze Mizuki és én egyértelműen egy egészet alkottunk – ezt másként elképzelni se tudtam volna –, viszont a srác nem találta a helyét. Én pedig fontosabbnak ítéltem, hogy haladni tudjunk, és mivel azt nem segítette, ha netán nem normák betartásával zajló diskurzus, hanem érzelmi alapú vita indul meg közöttünk, ezért inkább helyet váltottam, és alakzatunk élére álltam.
Idefelé jövet másként helyezkedtünk, és ez bántott. Igazán ugyan úgy kellett volna csinálni. Attól féltem már, hogy a frusztráció elvonja a figyelmem, de egyszerűen képtelen voltam nem arra koncentrálni, hogy most akkor olyan megszokást bontunk meg ezzel, hogy én haladok elől, aminek még az esélyt se adtuk meg, hogy kialakulhasson. Ez a fajta társadalmi elnyomás sohasem volt a kedvencem, zavarodottan próbáltam logikai utat vágni a szokások, elvárások és lehetséges viselkedésformák tengerében, de azt hiszem, hogy az egyetlen dolog, amiből mindez látszott is, az a zavart viselkedés, kapkodó lélegzet és nem a környezeti terepre hangolt mozgás volt. Ez azt hiszem, mindenkinek nyilvánvalóvá kellett válnia, amikor a lábam beakadt, én pedig rezzenéstelen tekintettel bucskáztam előre.
Csak az tűnt fel, hogy a földön fekszem. Mi a fene történt velem? Meglepett arccal néztem fel, több fókuszommal is Zhelt kerestem, majd miután megtaláltam, a tekintetemet is ráemeltem:
Helyet kell cserélnünk, nem tudok elöl menni! – néztem fel rá, de az az igazság, hogy fogalmam sincs, valójában mi ütött belém. Közben körbe is kémleltem: ugye nem pont ilyenkor fogja támadás érni a „csapatunkat”? Az Észlelésemre figyeltem, hátha segít…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Hétf. Nov. 05, 2012 6:18 pm

Abban a pillanatban, hogy Zhel és Ran helyet cserélnek, s legelöl a Besúgó van, Ran, a te észlelés jártasságod megszólal, mint egy csengő. A Besúgó is megtorpan, valószínűleg neki is van ilyen jártassága. A virtuális hold fényét virtuális felhők takarják el, de bármelyik pillanatban elhaladhatnak előtte, hogy újra kapjatok egy kis fényt.
Előttetek zörgést hallotok a bozótosban, de sötét van, így nem láttok semmit, a bozótost is csak körvonalaiban, ami körülbelül tíz méterre van tőletek.
A Besúgó int nektek, hogy maradjatok csendben, de suttogva kommunikálhattok. Mielőtt bármit tennétek, a hold fénye ismét előbukkan, s egy alig húsz centis kis csenevész fa mögött egy alakot pillantotok meg. Mindkét oldalon kilóg a fa mögül. Az arcát még nem látjátok.
A Besúgó szólal meg legelőször:
- Ki az!? Gyere elő, tudom, hogy a fa mögött vagy!! - mondja, miközben hevesen a fára mutogat, ami mögül egyre hangosodó kuncogás kezdd hallatszódni, ami hirtelen abbamarad, s egy körülbelül százhetven centi magas, szemüveges férfi sétál elő. Magasságához képest vékonynak, ruhái pedig egyszerűek, látszik, hogy nem költött sokat ilyen felszerelésekre. Megigazítja szemüvegét, mely folyamatosan visszacsúszik az orrára, s mély hangon szólal meg, mintha csak egy medve morogna.
- Hah, pont ahogy a Besúgótól vártam. Hiába vetettem be minden lopakodás képességem, te végig átláttál rajtam, igaz? - vigyorog, s ismét megigazítja a szemüveget.
A Besúgó szinte azonnal reagál: Borostás állát kezdi simogatni, miközben iszonyatosan elégedett arcot vág.
- Hát igen, az én képességeimmel nem is csoda... - persze tudjátok, hogy csak hazudik.
- Lenyűgöző... - válaszolja az idegen, majd mind a ketten csöndben álldogálnak, miközben egymást fürkészik. A Besúgó állát simogatja, mély hangú pedig az okuláréját igazgatja.
Már éppen megszólalnátok, mikor a Besúgó a szavatokba vág:
- Szóval, mit hoztál nekem? - kérdezi teljesen megváltozott hangnemben. Mintha csak egy régi baráthoz szólna.
- Ahh igaz, itt is van... - dörmögő dömötör előkap egy papírost, s egyenest odasétál védencetekhez, s a kezébe nyomja.
A Besúgó megtekinti a papírt, majd felétek fordul.
- Ja igen, ő az egyik informátorom, nem kell tőle tartanotok... - mondja, mintha magától értetődne.

Ebben a körben ennyi. Very Happy
Sorrend nincs, határidő a szokásos. ^^

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Kedd Nov. 06, 2012 4:44 pm

Ahogy az éji vidéken vágtak át, úgy vált Mizuki harci kedve egyre inkább megmagyarázhatatlan lehangoltsággá. Unottan lóbálta kardját maga mellett és tekintete egyik társáról a másikra tévedt, biztos nézhető pontot azonban részben a sötétnek köszönhetően nem talált. Elképzelése sem volt hogy mi üthetett belé, mindössze abban volt biztos hogy az állapot jobban tette volna ha eltávozott volna az agyából... de mihamarabb. Kicsit hátra húzódva sompolygott tehát utóvédként a hold alatt, unta az egész küldetést és nem igen lepődött meg volna ha ezúttal is bolondot csinálnak belőle, vagy megpróbálják... a szándék mindenképpen ott lapulhatott valahol. Nem is vette észre először hogy az élen haladó Ranmaru minden előjeltől mentesen orra bukott egy fűszálban, vagy valamiben amiben el lehetett esni. Csak egy pillanattal később fogta fel az eseményeket, viszont még időben sikerült megállítania lépteit és letekinteni a fűben heverő fiúra. Fogalma sem volt hogyan reagáljon a dologra, mindössze követte tekintetével ahogy megmozdult, majd valami helycseréről szóló motyogást követően felkelt
Szinte el sem indultak, Besúgó máris megálljt parancsolt a csapatnak és nézelődni kezdett. Nem volt nehéz Mizuki számára követni a tekinteteket, melyek egy vékony fácska mögött álló alakot fedtek fel a holdfényben. Nevetséges látvány volt, túl nevetséges... biztosan harc lesz belőle! Kardot rántott hát. Nevetséges párbeszéd bontakozott ki a komikus összhatású idegen és a főnök között... EGÉSZEN biztos hogy harc lesz! Aztán mégsem lett belőle semmi, a páros diskurálni kezdett és valamiféle üzlet villant fel a szavak mögött. Mizuki sóhajtott
- Unalom...
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Nov. 11, 2012 11:42 am

A kis csapat haladt tovább az úton... Zhel volt hátul, míg Ranmaru elől, de ez nem ment valami sokáig, mert Ran orra bukott, majd megkérte Zhelt, hogy menjenő előre, mert valamilyen oknál fogva Ranmaru képtelen az előmenetelre. Hát nem egy vezér alkat.. Zhel elsétált mellette és előre ment, de ekkor a besúgó megtorpent.. A kékszemű meg sem lepődik mert tudja, hogy rettentően gyáva ez az alak. Ám ekkor Zhel is észrevette a fa mögött bujkáló emberkét.. igazi művész.. úgy elbújni, hogy mindenki észrevegye nagy tehetségre vall. Úgy tűnik, hogy a besúgó ismerte és később ki is derült, hogy valóban így van.. mert ő az egyik informátora.. Igazán visszataszító hallani ahogyezek ketten egymást dícsérgették, de Zhel nem szólt semmit.. Pár pillanat múlva egy papír is elkőerült, amin valószínűleg az információk vannak amivel később kereskedni akar ez a gyáva alak. A kékszemű csak karbatett kézzel nekidőlt egy fának, és várta, hogy induljanak tovább.. Nem szeretné tovább húzni az időt olyan területen ahol bizony könnyen elvehetik az életét. A besúgót is egyre jobban megvetette, de nem tehetett mást.. a küldetés az küldetés akárhogy is nézze az ember. És tapasztalati pont jár érte ami ebben a világban a legfontosabb dolog, na meg arany is ami a második legfontosabb.. Tehát nincs mese.. muszáj átmenni ezeken a kellemetlen herce-hurcákon mert minden bizonnyal megéri.. legalábbis nagyon reméli a dolgot. Közben azért fürkészi a tájat, mert a besúgó nem nagyon törődik ezzel, bár neki legalább van észlelése mint Ranmarunak...
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Nov. 11, 2012 12:19 pm

Kivörösödtem, és nyilván nem azért, mert annyira leterhelt volna a masírozás, hiszen kitartáspontjaim még bőven akadtak az ilyesfajta sétafikálásra. Nem is az volt az indok, hogy túl erősen fejeltem le a textúrát, és az nyomot hagyott az arcomon. Sokkal inkább az az egész miatt, amit bemutattam. Ez azonban nem azt jelentette, hogy ha még egyszer ilyen pozícióba kerülnénk, akkor nem így döntöttem volna. Íjászként semmi előnyöm nem származna abból, ha elől mennék. Ez tény. Persze egyrészt észlelésem nem engedné, hogy a tudtom nélkül közel kerüljenek hozzám, másrészt a sebzésem és a gyorsaságom, hogy bárki is lépésnyi távolságba érjen, harmadrészt páncélzatom, hogy az életpontjaimat karistolhassák, és negyedrészt sok életem, hogy valaha is lenullázzák. Már-már unalmas volt a játék, annyira biztonságban éreztem magam. Legyőzhetetlen vagyok!
A másik informátor megjelenése nem lep meg. A közöttük lezajló párbeszéd annál inkább. Ez olyan magas szintű szociális készséget és emberbaráti viszonyt feltételez, amilyenhez nekem még nem igazán volt szerencsém. Hunyorogva figyelem őket egy ideig… nem feltétlenül tetszik, hogy képtelen vagyok zöld ágra vergődni velük kapcsolatban, hogy akkor most milyen kapcsolat is áll fenn közöttük. Végül úgy döntök, hogy igazából nincs sok közöm hozzá. Hamarosan úgyis magasabb szinteken járok majd, mint ők, nem hinném, hogy sokat fogunk találkozni. Jól esik ilyen gondolatokkal elütni az időt. Figyelmemet közben a környezetünkre irányítom, hogy ha bármilyen veszély leselkedne ránk, az ne érjen minket váratlanul. Fókuszaimat szétszóróm a látóteremben, figyelem, hogy megint megmutatkozzon az észlelés jártasságom ereje: vágyom erre az új élményre, hiszen sok más inger már kezdi elveszíteni az újdonság varázsát, és a szürke, megszokott hétköznapok részévé válni.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Vas. Nov. 11, 2012 7:08 pm

A Besúgónak és Rannak is újból aktivál az észlelő képessége, ugyan is arról, mely felől ti is jöttetek, két alak tűnik fel, látszólag lopakodnának, igaz kicsit ügyesebben, mint a Besúgó ismerőse. Bokrok mögött vannak. Megszólításukra sugdolózás hallatszik, majd előjönnek, miközben egymásnak hol kis pofonokat, hol tarkón csapást osztanak. Látszólag mérgesek egymásra.
A Besúgó informátora mentegetőzni kezd:
- Elnézést kérek, amiért kudarcot vallottam, sikerült követniük, pedig minden lopakodás-képességemet mozgósítottam... - mondja ezt aközben, hogy kétszer is meg kell igazítania szemüvegét.
- Nincsen probléma, a harcosaim értik a dolgukat..! - mondja a Besúgó, majd kidüllesztett mellel tekint a két újonnan érkezett férfira, akik összenéznek.
- Tényleg igazi vezér, nem hiszem el, hogy minket küldtek ellene... :S - mondja a kék ruhás férfi fintorogva.
- Ja, tiszta bolondok, ketten nem bírunk el egy sógunnal... :S - válaszol a piros ruhás fanyar képpel. Ezután mind a ketten előveszik fegyverüket, mely a kéknél egy kard, míg a pirosnál egy lándzsa, de látszik rajtuk, hogy tartanak a csatától.
- Adjátok ide az infókat, v-vagy végetek..! - kiáltja a kék ruhás fazon.
Láthatóan a válaszra várnak. Ti döntsétek el, hogy mit csináltok! Válaszolhattok, cselekedhettek is.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Csüt. Nov. 15, 2012 10:14 am

Mizuki számára a dolgok kezdtek egyre csak unalmasabb formákat venni, ahogy folyt tovább a diskurzus a két bohóc között. Mégis miért volt itt rá szükség a farkasok után? Kicsit szánalmasnak tartotta hogy a munkaadói sorra bizonyultak valami hasonló vagy éppen más szemszögből lehetetlen alakoknak. Az egyik a saját húgát hagyta cserben, a többire pedig már gondolni sem maradt utána kedve. Ami a legújabbat illette egy eddig gyáva szájhős volt aki vagy elbújt, vagy pedig kreált hírnévre alapozva illegette magát a szorult helyzetekben. Most legalábbis ez történt, miután két további figurát csaltak elő ezúttal egy bozótos mögül, ami legalább több észről árulkodott mint a barát esetében... habár ez örömteli hír volt egyáltalán?
Talán, mert hogy a páros valami hasonló kategóriába tartozhattak mint Besúgó, akinek elrettentő szavaitól egész könnyen a pánikot kezdték el közelíteni. Mizuki ezt undorítónak találta, nem a két talán ügyi-fogyi srácot hanem a jelenlegi főnökét akinek mindössze annyi igazság bújt meg a szavai között hogy értették a dolgukat. De egy ilyen alaktól nagy kérdés volt hogy ezt igazán bóknak lehetett e venni? Sőt, egy kissé aggasztotta hogy nem e fog valamiféle jutalomlevonást kapni csak azért, mert megbízója unszimpatikusságával kapcsolatban kavarognak a gondolatai. Viszont azok a szavak... olyan gusztustalanul hangzottak az ő szájából és hogy annyira palira sikerült venni a srácokat, hogy Mizuki egyszerűen nem állta meg hogy ne szóljon olyasvalaki, akinek nem csak a szája nagy de a teljesítménye is
- Ha! - lépett előre, kivonva és megsuhintva kardját - vezér... sógun... ha! Én Hitodama vagyok, de úgy is hívnak... a Túlvilág Fehér Démona! Harcolni akartok?
Saját maga által kitalált titulusai tehát újabb taggal bővültek, ami nem is hangzott ezúttal sem rosszul, talán ezt nem is felejti el hogy majd gyakrabban ismételgethesse
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Nov. 19, 2012 12:57 pm

A besúgó megtalálta a párját az egyszer már biztos. Az informátor is ugyan olyan hencegő és minden bizonnyal a bátorságuk is hasonló szinten ál, tehát a bajban inkább egy bokor társaságát keresnék meg. Mikor már Zhel végre kezdi azt hinni, hogy zökkenőmentes lesz az út további része… két fura szerzet lépett elő a bokorból, mert a többiek lebuktatták őket. Nyilvánvalóan ellenségek. A kékszeműnek nincs szerencséje, de ez van ezt kell szeretni.. egy kis harcal legalább több tapasztalati pontot tud majd szerezni, ha lesz egyáltalán harc, mert a hozzáállásukból és a szövegükből ítélve nincs igazán nagy kedvük a harchoz.. Ellentétben a csapat hölgy tagjával aki már szinte teljesen feltüzelte magát. Valószínűleg a kis unalmas séta és beszélgetés után ez a minimális izgalom is képes arra, hogy már-már szinte harci mámorba kerüljön.. Zhel viszont inkább elkerülné ezt a harcot, de minden bizonnyal erre nem nagyon lesz majd lehetősége.
- Menjetek szépen haza, vagy végetek..- kontrázott az ellenfelek szavaira.. a szokásos hűvös hangján. A fiút nem olyan könnyű megijeszteni. –Még a félelemhez is túl nagy az egója. Mondjuk nem is félt soha, ha mégis akkor sem lehetett látni rajta erre utaló jeleket. Furcsán nézett Mizukira a kis beszéde hallatán… most már biztosra veszi, hogy nem teljesen százas a csaj… legalábbis amikor Harcra kerül a sor valami elpattan benne. De mellette szól, hogy legalább a barátot megtudja különböztetni az ellenségtől, ami megnyugtatta a fiút… reméli, hogy ez így is marad és nem vadul be teljesen a lány.
- Öten vagyunk kettő ellen.. nem valami rózsás a helyzetetek..

avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Nov. 20, 2012 5:41 pm

Oh – pillantottam a bokrok felé. Jó érzés volt, valahányszor aktiválódott az észlelésem. Megszoktam már, hogy széles látókörrel rendelkezem, és ha az álló alakokat nem is szúrom ki kapásból, de a mozgó embereket simán megtalálom. Az észlelés viszont egészen más volt, hiszen ha még csak nagyon halovány, de azért körvonalazódó vizuális effekt kapcsolódott hozzá, ahogy a rendszer nyilvánvaló tette számomra az ott lévőket, vagy legalábbis jelezte, hogy van ott valami, ráadásul ehhez még csak néznem sem kellett az adott területre. Legalábbis ahogy eddig észrevettem, az észlelés nem csupán vizuális, de audio-alapú anyagokkal is dolgozik, lényegében véve tényleg úgy működik, mint valami hatodik érzék. És ez szuper érzés volt!
Tudtam, hogy idővel kiüresedik majd, és a hétköznapok megszokott rutinjába olvad bele, némi színezetet pedig csak az újabb szintek fognak jelenteni, de most még átadtam magamat az élménynek, és kivártam, mielőtt odaszóltam volna a többieknek:
Vannak itt valakik.
A két srác nem tűnt túl nagy kihívásnak, bár a tény, hogy információk „kirablására” szakosodtak, érdekessé tette őket számomra. Erre én még nem is gondoltam, pedig ez a mai titkos éjszakai feladat világossá tette előttem is, hogy ebben a játékban az információ mennyire nagy kincs. Hiszen az életünk múlik rajta.
Unalmasak vagytok. Nem jelent problémát számunkra az életpontjaitok zéróra csökkentése. A tanácsom a következő: beszélgessük. Ki küldött benneteket? – Nyilat helyeztem az íjamra, megfeszítettem, a hegy kékes fénye jelezte, hogy a csapásom átütő erejű lesz, nem kizárt, hogy mind a két játékost sebzem vele. Egyáltalán nem szándékoztam ellőni ezt a nyilat, még a végén túl nagy sebzést okoznék vele, és akaratomon kívül törölném őket a rendszerből. De erről nekik nem kellett tudniuk.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Csüt. Nov. 22, 2012 7:30 pm

A két alak igen meglepődve néz össze, majd a piros ruhás szólal meg sűrű vállvonogatás közepette:
- Hitodama..? Túlvilág fehér démona...? Sosem hallottam rólad..! Még hogy harcolni..? Egy ilyen kislánynak otthon lenne a helye, hogy kakaót igyon!! - Mizukira tekint, hangszíne leginkább a gettók agyalágyult gengsztereihez hasonlítható, akiknek a nyolc általánosa sincs meg.
- Öt a kettő ellen, de most öt kis bogár két buldózer ellen..! - A kék ruhás szólal meg, s Zhelhez intézi a mondatot. Hasonlóan társához, ő is falusi nagymenő stílusban.
A lándzsás végigméri Rant, de egyáltalán nem tükröződik rajta az, hogy félne, vagy megijedt volna az íjász fenyegetésétől. Inkább a fejét csóválja.
- Ilyen bugyuta kérdést... Természetesen a főnökünk küldött! Aki nem mellesleg a Vörös Ördögök feje! - mondja, miközben megvakarja a fejét.
- Elég ebből, meddig beszéltetitek még őket..?! - a Besúgó eldobja korábbi nyugodt, hadvezéres attitűdjét, s mérgesen pattogni kezd. A két idegen szörnyen megijed. Most már teljesen biztosra vehetitek, hogy tőletek nem tartanak, ellenben a Besúgót valami leghatalmasabb sógunnak állítják be a kicsiny világukban.
- Ha a Vörös Ördögöktől vannak, akkor biztos többen is vannak a közelben. Gyorsan rázzátok le őket, és menjünk tovább! - mondja a Besúgó mérgesen. Nos hallottátok mit mondott megbízótok. Teljesíthetitek akaratát, vagy akár tovább is beszélgethettek a két fazonnal.
Ha a következő postotokban támadtok, akkor csapjatok a végére egy halál/korona kockadobást is, ha nem, akkor nem kell.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Pént. Nov. 23, 2012 5:19 pm

- Hogy... mit mondtál? - izzottak volna fel szemei, ha lett volna ilyen képessége
Nem akart hinni a fülének! Hogy nem hallottak még róla az hagyján volt, de hogy kakaóról meg otthonról beszéljenek az már sok volt! Ráadásul mindössze eddig foglalkoztak vele a nagyszájú ámde ugyancsak gyáva alakok. Elképesztően sértő volt, egyszerűen csak ignorálták onnantól kezdve és ha nem éppen gyűlt volna benne a méreg akkor már nekik is ugrott volna. De az elhangzottak túlságosan is megsebezték a jó hírét ahhoz hogy csak úgy visszatámadjon, még talán másnak is titulálták volna be az egészet, annak a Besúgónak! Nem tetszett neki ez az egész kialakuló helyzet, mintha most is minden össze akart volna esküdni egyes egyedül őellene! Ez egyszerűen nem volt igazságos, itt ő volt a kemény dió és nem az a tökkelütött bokorölelő bohóc. Aki pedig sürgetni kezdte őket mintha szükség volna rá, egyszerűen dühítő volt
- NA ELÉG LEGYEN MOST MÁR! - mutatott egy hirtelen mozdulattal Besúgó arca felé a kardja végével - A dolgom az az én dolgom, már órákkal ezelőtt tisztáztuk hogy mit is kell itt csinálnom, NEM VAGYOK BOLOND! EGYEDÜL IS ELBÁNOK VELÜK!
Dühösen dobbantott a fűbe bár nagy hangot nem sikerült belőle kicsikarnia, kivétel saját torkából ahogy most a páros felé szegezte fegyverét. Szabályosan leüvöltötte őket alacsony kis pozíciójából
- És TI is csak a szátokat jártatjátok és annyi eszetek sincs mint egy szteroidos injekciónak! Ez a fegyver nem valami játék és a kéz ami tartja még annyira sem! Jártathatjátok a szátokat a beteg téveszméitekről, de én veletek ellentétben be fogom váltani a fenyegetésemet az érintett szátok ügyében! Most pedig megmutatom milyen fából faragtak és nyüszítve fogtok hazarohanni az infúziótok mellé, vagy... alternatívaként elküldelek titeket a patológiára!!!
Azzal előre szökkent megsuhintva kardját és egyenesen a lándzsás srácnak tartott, csupán az utolsó pillanatokban szökkent félre hogy egy esetlegesen kitartott fegyverbe ne fusson bele, s mellette elrobogva megpróbáljon egy irdatlan nagyot belevágni a csípőjébe, majd ha elég gyors hozzá képest akkor a hátába is
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Nov. 26, 2012 1:53 pm

Zhel és Ranmaru megpróbálta békésen elintézni a dolgokat, de az a két fickó nem kaphatott valami jó nevelést és azt hiszik, hogy ők itt a valakik. Az is kétséges, hogy rendesen eltudnak számolni tízig. Csak úgy sugárzik belőlük az értelem hiánya. Zhel eddig nem nagyon találkozott ilyen emberekkel.. csak néha de akkor a biztonsági szolgálat tett róla, hogy nyugton maradjanak amíg a kékszemű ott volt. Sajnos ez most egy másik világ. A besúgó is kezdett türelmetlenkedni. Zhel csak ránézett..
- Cöh…- pont a besúgónak kellett volna jártatni a száját kicsit jobban, de ő sem az a kimondottan okos ember. A csapat kicsit flúgos és egyetlen női tagjánál elpattant valami. Azt sejtette a kékszemű, hogy kicsit vad természet mikor harcról van szó és elég sok büszkeség is szorult abba a pici testbe, amit most meg is sértettek. Picike lányka létére igen heves természet.. Szóval nem maradt volna nyugton.. lehetetlent kért volna a fiú így ki se nyitotta a száját, csak csendben hallgatta a kicsit cifra szöveget… Most már biztos, hogy nem a számára legkedvezőbb csapatba került be. Egy magát vezéregyéniségnek tartó íjász aki még a csapat élén sem tud menni mert elesik.. bár lehet, hogy csak azért esett el, mert túl magasan hordta az orrát és nem nézett lefele, és egy harcmániás, nagyon büszke kardforgató leányzó, aki nem hallgat az észérvekre, mikor elönti a harci láz. Nincs mit tenni.. Zhel is elővette a kardját, de ő nem támadott.. Megtette az a lányka helyett így csak figyeli az ellenfelet és persze próbál védekezni esetleges támadások ellen.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Nov. 26, 2012 7:44 pm

Na ebből elég legyen! – Nem egyszerűen felcsattantam, olyan mélyről lángolt fel bennem a düh az eszkalálódó érzelmeket látva, hogy szinte éreztem markomban az íjam reccsenését, ahogy rászorítottam. Mentem kiléptem, nem Mizuki volt az egyetlen, aki támadott, talán egy leheletnyivel utána indultam el, de nekem egészen más terveim voltak, mint neki. Néhány fókuszomat oldalra helyeztem, hogy lássam a harmadik csapattagunk mit csinál, és tétlenkedése, hogy nem lépett közbe, csak önmagát védi csak tovább fokozta bennem a haragot, úgy szította a tüzét, hogy sebességemet növeltem, próbáltam kihasználni lány bajtársamnál emlékeim szerint komolyabb pontszámaimat, és bár nem elé kerülni, de mellette megállni. Íjamat elengedtem, mert eddigi tapasztalataim alapján biztosan tudtam, hogy nem a földre fog érkezni, hanem mivel magam váltam meg tőle, eltűnik, és az invertorymban találhatom majd meg újra.
Félnivalóm egyáltalán nem volt, hiszen rajtam feszült láncingem, és bár megszoktam már az ujjamon a Tünemény Gyűrű súlyát, egy törtmásodpercnyi érintéssel megbizonyosodtam róla, hogy még mindig rajtam van, így elnézve az ellenfeleinket, egyáltalán nem éreztem félelmet. Csak azt a mindent vörösbe válltó dühöt az miatt, ami lelki szemeim máris kibontakozott: karakterhalálok.
Semmiképpen sem akartam íjjal lőni rájuk, még a végén egyetlen nyílvesszőm elég lett volna az elpusztításukra. És féltettem őket Mizuki kardjától is, hiszen a lány igen tehetséges játékos volt, aki jó megérzéssel osztotta el a pontjait.
Mint az Ítélet Öklének, a játék első céhének vezére megparancsolom: ÁLLJ! – ordítottam magamból kikelve, miközben felkészültem arra, hogy a kardok belém vájnak, és bár fájdalmat nem fogok érezni, de végtelenül kellemetlen lesz. Előtte hatalmas jobbhoroggal kevert nyaklevest kívántam leosztani az egyik játékosnak, hogy ellökjem az egész szituációtól, és egyébként készen álltam arra, hogy Mizuki és ellenfele közé lépjek, majd neki is behúzzak egyet. Tisztában voltam vele, hogy a sebzésem egyes, így nem is az életveszteség miatt csináltam, hanem mert egyszerűen nem jutott eszembe más, vagy jobb, amivel megmenthetném a szituációt: egy dolgot biztosan nem akartam, pedig nagy esélyét láttam egyébként. Ez pedig a karakterhalál volt.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Pént. Nov. 30, 2012 8:16 pm

A piros ruhás játékost teljesen meglepi Ranmaru közbelépése, s az íjász ütése még ha nem is sebzett rajta, annak lökése hátratántorítja. Értetlenül tekint a kék ruhásra, aki szintén ledermedve figyeli az eseményeket. Úgy tűnik mind a ketten csak hangemberek voltak, mivel most mind a ketten hátrálni kezdenek. Ranmaru akcióját megélve rátok is potenciális veszélyforrásként tekintenek, s így gyorsan átgondolják magukban a teendőket. A lándzsás integet egy sort a kardosnak, aki vállvonogatással felel, majd megszólal:
- Most az egyszer elengedünk benneteket, de legközelebb nem lesz ilyen szerencsétek.. - mondja, majd mind a ketten sarkon fordulnak, s elszelelnek a bozótosban, rövidesen már a zajt sem lehet hallani, amit akkor csaptak, mikor a kisebb gallyakat letörték menetelésükkel.
- Na végre, szép munka. Most menjünk gyorsan tovább..! - mondja a Besúgó elégedetten, majd végighallgatja azt, ha esetleg kötözködtök egymással. Megfordul, s folytatja útját. A korábban csatlakozott szemüveges alak pedig, mint egy kiskutya, ott lohol a nyomában.
Egyenesen Torubana város felé haladtok.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Hitodama on Pént. Nov. 30, 2012 9:25 pm

Mizuki dühösen rántotta félre vágásra lendülő karját ahogy Ranmaru hirtelen ott termett ő és ellenfele között, akadályozva a küzdelemben. Ez nem így volt rendjén, ő lőni szokott hátulról és egyébként is ez az ő harca volt egyes egyedül, amit vállalt és be is kívánt fejezni! Állt ott morogva Ranmaru háta mögött, s ha ezt egy másik társuk játszotta volna el vele akkor a hisztibomba már felrobbant volna. Mit sem érdekelte hogy a besúgó mit mondott már megint, szép munka egy fitty fenét ha mégis. Ilyen nem szokott lenni, a farkasoknál sem akadt semmi gond ám most, egy végre igazibbnak bizonyuló harcot így zárni le... egyszerűen dühítő, égbekiáltó volt!
- T-tatsuki-san... - motyogta maga elé, a visszafojtott dühtől remegő hangon - ez mégis mi akart lenni? Hogy tehetted... most gyengének látszottam, mindkettő rajtam fog nevetni amiért nem tudtam állni a szavam!
Toporzékolva suhogtatta kardját maga elé képzelt ellenfelei nyaka tájékára, majd a föld porát próbálta felrúgni a levegőbe, ám se nem volt por se nem ilyen adódott lehetőség. Aztán végül lehiggadt és bárki bármit mondott, megrázta a fejét és eltette a kardot. Inkább csak kullogott a csapat után az eseményeket követően, nem volt hangulata cseverészésre vagy felderítésre. Ha jól megvoltak a többiek harc nélkül akkor ő is jól megvolt segítségnyújtás nélkül, ezt nekik. Inkább csak a küldetés végét várta, hogy egymaga elmehessen csinálni egy másikat ahol nem akarják mások megmondani neki, hogy harcoljon vagy sem! Bevágta hát a durcit még ha holnapra már el is felejti az egészet egy új kihívás utáni hajsza kellős közepén
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Zhel T. Everett on Kedd Dec. 04, 2012 8:27 pm

A két nagyszájú, kötözködő idegent nem nagyon sikerült eltántorítani a harctól. A szavak ereje úgy tűnik nem használtak náluk.. vagy legalábbis túl ostobák voltak ahhoz, hogy megértsék a kis társaság mondandóját és belevágtak a sűrűjébe. A mi csapatunkból A felpörgött Mizuki és Ranmaru is elkezdték a csépelés, aminek az lett az eredménye, hogy a két aluliskolázott meghátrált.. Zhel Gondolta, hogy ez lesz így nem is avatkozott bele.. még csak meg sem szólalt. Szokásuk szerint úgy akarták beállítani a dolgot, mintha ők könyörülnének meg rajtunk és nem fordítva, pedig jelen helyzetben ez így történt. Nem bírtak azzal a kettővel és megijedtek, pár szó után pedig meg is futamodtak. Mizuki kicsit lebeszélgetett Ranmaruval, addig a kékszemű eltette a fegyverét, amit nem is kellett igazán használnia, mondjuk nem is tervezte, fölösleges lett volna.. főleg, ha Mizuki meg is szólta volna érte.. A besúgó természetesen megkönnyebbült, amikor tiszta lett a levegő és már invitálta is tovább a kis csapatot. Ha a másik kettő befejezte a kis társalgását, akkor el is indultak, ugyanis Zhel nem kívánt szót váltani egyik társával sem. Semmi fontos nem volt amit meg kellett volna vitatni velük. Ezt a harcot könnyen megúszták, bár nem is lehetett igazán harcnak nevezni a dolgot, csak egy kis civakodás volt gyerekek között, amit a nagyszájúak csapata veszített el. A besúgó elindult és a szemüveges informátora szorosan a nyomában volt.. Már a puszta jelenlétük is fárasztotta Zhel-t, de ő szótlanul és csendben haladt tovább, remélve, hogy mostantól sima útjuk lesz a városig és nem szakítják félbe, holmi féleszű, nagyszájú debilek.
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Dec. 06, 2012 11:17 am

Iszonyatosan dobogott a szívem. Ott álltam kettejük között, bármikor jelentősen megcsappanhatott volna az életpontom, vagy a páncélzatomat is túlüthették volna, helyette a harcnak olyan gyorsan lett vége, ahogy elkezdődött: szinte egyetlen pillanat alatt.
Senki sem kételkedik bátorságodban, legkevésbé az erődben. – Nem néztem Mizukira, miközben ezt mondtam neki, csak egy fókuszomat helyeztem a látóterem szélére. Azzal voltam elfoglalva, ami az imént történt, hogy képes voltam a harcolók közé állni. Feljebb toltam a szemüvegem. A szemüvegem. Még jó, hogy nem történt semmi baja.
Éreztem, hogy szavaimmal nem értem el a kívánt hatást Mizukinál. Nehéz lett volna még fókuszok nélkül is nem észrevenni ezt, miközben a földet rugdosta.
A vállát érintettem meg, hiszen az nemtől függetlenül általánosan elfogadott fizikai kapcsolathoz megfelelő felülete az emberi testnek. Rátettem a kezem.
Ha valaki mégis így gondolná, magam végeznék vele – mondtam, ezúttal nem felejtkezve el a tényleg szemkontaktusról sem, majd mivel úgy éreztem, hogy ezzel teljesítettem bocsánatkérési kötelességemet, valamint elértem azt a pontot, amennyi telik tőlem Mizuki érzéseinek befolyásolásában – ez esetben lecsillapításában –, elléptem mellőle, hogy jelezzem: folytathatjuk az utunkat.
Zhelre pillantottam, de nem kommentálta az eseményeket. Ez így volt jó talán mind a hármunknak.
Bevallom, hosszú volt az éjszaka, és erre Torubana város felé menet jöttem már csak rá. Nem a kitartást pontjaimmal volt baj, egyszerűen fáradt voltam. Hosszúra nyúlt ez a kalandozás, és lassan közeledett a hajnal, ha jól számoltam fejben le a sötétedés óta eltelt órákat. Igazgattam a szemüvegem, dörzsöltem mögötte a szememet. Sok volt most az élmény. Új volt az észlelés, hogy élhettem vele máris nem is egyszer, új volt mini-vitánk Mizukival, pedig ilyesmi eddigi rövid, de annál sokrétűbb ismertségünk óta nem történt közöttünk és új volt, hogy nem sikerült kommunikációs csatornákat létesíteni egy számomra új játékossal. Megvontam magamban a vállamat – hosszúra nyúlik már ez az éjszaka.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Henzon on Csüt. Dec. 06, 2012 12:59 pm

Az utatok a városig teljesen nyugodt, nem támadnak rátok se banditák, sem mobok. Mikor pedig megérkeztek, megbízótok orcáján széles mosoly fut végig. Hát igen, most már biztonságban érzi irháját, s ez látszik is rajta. Elkezdi kiosztani a fizetséget, miközben társa a háttérben tovább igazgatja a szemüvegét.
- Remélem máskor is számíthatok rátok..! - löki oda nektek a Besúgó, majd lelépnek...

Mindenkinek:
+30 exp! +50 arany!

Céhbónuszok (Fist of Judgement):
+2 exp Shiel D. Lewisnek
+5 arany a céhbanka (Tatsuki Ranmaru)

A küldetést Lezárom!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 06, 2012 2:59 pm

És íme, itt is vagyok a jártasságokkal.

Tatsuki Ranmaru: Körpajzs Recept, Normális Pöröly Recept, 20x Bronzérc, érclátás 1 -> 7
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Titkos éjszakai feladat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.