Kis Patak #3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Kis Patak #3

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 04, 2014 7:37 pm

Itt lehet halászni.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 08, 2014 5:44 pm

from Anatole to Alex írta:Gyere a Kis patak 3. elágazásához, a 10. szintű szafariba! Igyekezz, mert kapás van!

Így ni, ezzel meg is volnék. A HALacska beetetve, most már csak várnom kell a kapást. A sikeres horgászathoz azonban teljes csönd kell, hogy ne szalassza el az ember a fogást, így hát eltökélt szándékom, hogy a délután folyamán, legalább is abban az időben, amit Alex társaságában fogok tölteni, nos eszem ágában sincs megszólalni. S hogy mi az oka ennek? Már mondtam, nem akarom elijeszteni a halat! A legutóbbi alkalommal, mikor tanácsokat akartam neki adni a randizáshoz, egyenesen letámadtuk a csajokkal. Úgy érzem összességében sikeres volt az akkori akciónk, megtörtük a jégpáncélt, azóta pedig hagytuk, hogy maga érlelgesse a kapott gondolatokat, tanácsokat és egymaga hozzon következtetéseket. Tulajdonképpen a mai egyoldalú beszélgetéssel az a szándékom, hogy kibeszélje magából az összes frusztrációját, én biztosan jó hallgatóság leszek. A nagy beszélőkémet a szokással ellentétben most betapasztom, hiszen én csak arra fogok szolgálni, hogy ha elakad, akkor gesztusaimmal továbblendítsem a holtponton, de lényegében arra kellek, hogy ne magával beszélgessen a gondjairól, öröméről, bánatáról, mint egy bolond.
Aldo is könnyedén elfoglalja magát, éppen azon ügyködik, hogy egy korán előbújó pillangót hajkurász. Óriásit bukfencezve próbál ráugrani, persze sikertelenül, a lepke pedig "nevetve" magára hagyja. Ezután nyávog egy sort némi nasi után, kelleti magát egy sort, majd miután megkapja, amit akart, kényelmesen elhelyezkedve piheg mellettem a kis pázsit fészkében. Az ital behűtve, a botok bedobva, a vízben a halak beetetve, kapás valóban van, én magam pedig a páros kempingszék egyikében elnyúlva várom, hogy a fiú megérkezzen. Mert hogy jönni fog, ebben biztos vagyok Cool
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 08, 2014 5:59 pm

~ Egyszer csak kapok egy felettébb furcsa levelet Anattól. Suspect ~
Horgászat? o.O Sose volt, és őszintén szólva nem is nagyon akar horgászni. A nevével ellentétben ő nem horgászós fajta. ˇ^ˇ Vagy épp pont ennek ellenére, vagy csak dacból? o:O Mindegy. Sosem vonzotta ez az elfoglaltság, és persze sokakat kint ugyanúgy nem, de itt jó időtöltésnek vették, ahogy el tudja ezt képzelni Anatról is, ő viszont akkor sem akart kötélnek állni. Volt jobb dolga is.
Elment. El kellett mennie, egyfelől meg kell magyaráznia a fiúnak hogy az nem úgy volt Esu channál, ahogy érteni lehetett. Az a hülye kajmán az oka az egésznek. ><
Másfelől Anat tuti akar még valamit, szóval ha akar vele beszélni, hát ő nem mond nemet. Úgyis ő osztja be az idejét, és nem nehéz időt nyerni a sok mobolás közben.
Egy sima szabadba való nadrágba jelent meg, meg ingben. Surprised Már messziről látni lehetett a céhvezért és természetesen megint ráfestődött Alex arcára az a bizonyos mosoly. Nem tudja mikor és hol vette fel ezt a szokást, de Anat olyan komikus figura. Bizonyos értelemben sokkal lazább, mint ő volt is valaha, és itt bent, vele ellentétben ő nem épített falat maga köré, hanem megmaradt ugyanolyan laza srácnak, mint kint.
Legbelül tudta, hogy jót tesz neki ha ezzel a sráccal lóg együtt és ez valahol megmosolyogtató volt. Főleg hogy régebben sokkal rugalmasabbnak gondolta magát, akinek nincs szüksége segítségre, és aki mindig tud pozitív lenni.
- Heló. Nem szoktam horgászni, pontom sincs túl sok a jártasságon. Akartál valamiről beszélni? ^^" -
Közben leguggolt megsimizni Aldo buksiját. A kis nyafi egy ideje nem ment a szobájába kajáért kunyizni. Biztos a Kajmán miatt. :/
Majd ahogy ezzel is megvolt, leült Anat mellé, de még nem fogott meg semmit.
- Surprised

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 08, 2014 7:22 pm

És már jön is egy kapás. Nem kellett ám sokat bajlódni a beetetéssel, imádják ezt a vaníliás undormányt ezek a mob halak, biztosan az erős illata miatt. Vagy íze. Ehh, tudom is én, hogy a halak szagolnak-e >.< Lényeg, hogy odavonzza őket szépen arra a helyre, ahol éppenséggel nekem jólesik bedobálgatni a csalit. Nem telik bele 10 percbe és olyan botrángatás jön válaszul, hogy menten összecsinálom magam az ijedtségtől. Kis híján kirántja a tartójából a botomat. Mire túlélem a mini szívinfarktust, már késő bevágni, elcseni a csalit és csak az üres horgot vonszolom partra. Kellett nekem könnyelműsködni meg a macskánál matatni... Újra bedobom, de ezúttal felszerelem a kapásjelző csengettyűt, így ha elbóbiskolnék, akkor is időben figyelmeztet, már akkor is, ha csak megpendíti a zsinórt a halacs.

A kora tavaszi napsütésben fürdőztetem magam a horgászszékben elnyúlva, tarkómon összekulcsolva a kezeimet, amikor is megérkezik Alexander. Úgy trappol, mint egy elefánt, le se tagadhatná, hogy a nevével ellentétben halovány lila gőze sincs a vízparti közlekedésről. Igen, bizony utána jártam, hogy mit is jelent a vezetékneve! Mire odaér hozzám és köszön, én továbbra is behunyt szemmel intek neki egyik kezemmel, majd ugyanazzal mutatok a mellettem lévő székre, hogy foglaljon bátran helyet. Nem is kéreti magát, miután megsimogatja Aldo, le is huppan. Kérdésére természetesen nem válaszolok, továbbra is behunyt szemmel napfürdőzöm és egy jó nagyot sóhajtok, jóleső kilélegzéssel. Lássuk Alex, mire mész magaddal!

2000. post \\\ooo///
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 08, 2014 8:50 pm

~ Leültem Neutral
Nanda? Ok, akkor túllépek azon, hogy nem beszélünk, de miért is nem beszélünk? Ez valami csendkirály?
~
Szegény srác bambán bámulja a kovácsot, akiről az a gyanúja, hogy csak bambán bámulja a botját. Suspect Majd lassan, nagyon lassan a víz felé fordítja a fejét. Nem szeret horgászni. No Nincs különösebb gondja vele, csak egyszerűen egyáltalán nme köti le. Ahohz képest, hogy Anattal mostanában egész jól megtalálják a közös hangot ez a pecázás, vagy horgászás, vagy hogy mondják, egyáltalán nem bejövős neki. Fújt egyet lemondóan, de még nem vett elő semmit. Akkor most törje meg a csendet, vagy épp ellenkezőleg? Szívesen venné most ölbe a fekete szőrgombócot. Azonban olyan kényelmesen elhelyezkedett, hogy nincs szíve felkelteni. Még gondolkodott csöndben egy kicsit, majd a neki kikészített pecabotért nyúlt.
- Régebben sokat jártam ki nagyapához. Azaz egy öreg úrhoz, akinek semmi köze nem volt a családunkhoz, de valamiért összehaverkodtunk, én meg elkezdtem nagyapának szólítani.
Na szóval ő szeretett halászni. Mindig beült a kis csónakjába és horgászgatott napestig. Persze legtöbbször nem fogott semmit. Néha engem is elvitt, de halálosan untam magam xD
-
Majd bedobta a csalit, mindent úgy téve rá, ahogy az elő van írva.
- És te hogy ismerted meg a horgászat örömeit? Surprised -
Tette fel teljesen magától érthetődően a kérdést, hiszen ezek mobok, annyira nem kell ku...csöndben lenni. ^^ De ha Anat tartja magát ahhoz, hogy nem beszél, akkor valószínűleg rosszallja, hagy ő itt járatja a bagolylesőjét, tehát el is hallgat. Persze nem nagyon érti, hogy akkor miért is hívta ide a fiú. Eddig nem volt ilyen heppje. Vagy úgy gondolta, hogy előre lépett az ismeretségük egy szintet, és most már nyugodtan meghívhatja a nyugis horgászataira? Hát ez nagyon megtisztelő, de mint mondotta volt, nem igazán tud ezzel a helyzettel mit kezdeni.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Márc. 13, 2014 3:37 pm

Hallgatagságom ellenére nagyon is jó a kedélyem, folyamatosan mosolygok, és egyelőre még a kapásjelző sem töri meg a nyugodt, meghitt pillanatokat. Sapkám sildjének árnyékából többször Alexra lesek, de mielőtt észrevehetné, már el is vonom róla a tekintetemet. A botot, jobban modva a víz fodrodóuzását kezdem el vizslatni, miközben lelógatott kezemmel Aldo fültövét vakargatom. Egyelőre semmi, most pillanatnyi nyugi van. Valószínűleg szaglásznak még a vaníliás finomság után a szálkás jószágok. Sebaj, addig van alkalma Alexnek kibontakozni és bár szemmel láthatólag csöppet sem füllik a foga a pecázáshoz, pláne a csendkirályozáshoz, mégis megszólal. Tudtam, hogy nem bírja sokáig, de ezt a kis kedves történetet igazán jólesik hallgatni. Nincs átitatva azzal a keserűséggel, ami mindig is jellemzi a kinti életről szőtt mondatait. Már majdnem megesik rajta a szívem és szólásra nyitom a szám, de végül becsukom és csak szélesen elvigyorodom. Kezeimet széttárom, vállat vonok, majd az elénk táruló látványra mutatok. Valójában ez nem a teljes igazság, nem csak a SAO-ban, hanem odakit is horgásztam nyaranta vidéken a kanadai nagyszüleimnél. Nagyanyám ilyenkor mindig húsos pitét sütött, nagyfater pedig rámagatta azt a vicces kantáros, guminadrágot, amiben derékig belegázolhattunk a vízbe. Idebent teljesen másként működött a horgászat, de azért tudok meríteni a kinti tapasztalataimból. Emlékszem viszont milyen nehezen tanultam meg a bot helyes bedobásá nak technikáját, volt, hogy felakadtam egy fa ágára. Nem örült neki a nagyfater, hogy a teljes szerelék odalett. Viszont itt csak aktiválnom kell a skilleket, mintha csak lesúlytani akarnék a pörölyömmel. ugyanakkor a technikai elemek itt is megvannak, csak nem kell fél óráig fárasztani egy halat. A súlyemelésemnek mindenesetre hasznát veszem, s úgy hiszem Alex is hasonlóképpen könnyed időtöltésnek fogja érezni, hsizen erőpontoknak ő sincs híján. Na de hogy miért nem mesélem el én is az anekdotáimat a fiúnak? Mert még nincs itt az ideje! Mit nem adnék most egy gondolatolvasás skillért >.< Öregem, szívesen hallanám most éppen mi jár a fejében. Kezemmel csinálok egy amolyan sürgető csuklómozdulatot, amivel arra sarkallom: gyerünk, folytasd, beszélj még, mesélj a kinti kellemes élményeidről! ^^
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 15, 2014 3:42 pm

Furcsa volt látni, ahogy a másik fiú élénk kézjelzéssel, a vállának mozgatásával és a csuklómozdulataival próbálta Alexünk tudtára adni, hogy beszélje csak. Nah meg azt kitalálni, hogy így válaszoljon egy feltett kérdésre valaki, az sem százas. Vajon miért nem beszél? És miért mutogat olyan élénken? Mit is akar akkor most? Ha nem a halak miatt játszanak csendkirályt, akkor miért is? És Alexnek miért nem kell, Anatnak meg miért igen? Fel nem tudta volna fogni épp ésszel. Először valójában félre is értette a csukló mozdulatot, és be csukta a már szólásra nyitott száját, aztán élénk pislogások közepette bámulta Anatot.
- Nan... ~ most akkor nani o shiteru? Mi a frászkarikáért vagyok itt? és mit csinálsz Anat? Suspect Néha mit meg nem adnék egy gondolatolvasós skillért! -.- ~ ...Ó, a múltkori esetről akartam beszélni veled. Embarassed -
Ugyanis eszébe jutott ám, hogy ő miért jött leginkább. De egyből bele is pirult a mondatba. >.<\
- Szóval nem találtalak aznap, és Esu megöl, ha nem tisztázom, nem történt ám köztünk semmi. ^^" -
Maga elé helyezve a kezét megingatta Anat felé tenyérrel, jelezve így is, hogy tényleg nem arról van szó, amit hihetni lehetne. Embarassed
~ Csak az a gonosz dög rámászott Esura. Suspect Nem lett volna jó, ha így ismerkedik meg azzal a pettel Neutral ~
Aztán meglátta a cicust. Közelebb jött! *.* Már ő is elérte ülve is. Ezt nem szabad kihagyni, gyorsan lenyúlt, hogy megcirógassa a fekete petecskét. A kinti macskák valamiért nem szívlelhetik, és régebben Aldo is fújt rá, de egy idő után megkedvelte. Habár amióta nálla van a Kajmán, feltűnően kerüli. Biztos az a perverz hüllő az oka. :/
Miután kisimogatta magát, vagyis még nem. Egyáltalán nem simogatott még eleget Aldot, ahhoz elvigye a kezét tőle. KÖzben azonban a tájat nézte. Nyugodt környék volt. Pihentető a szemnek.
- Hmm ^^ Legalább ezért a látványért megérte kijönni. Szép helyet választottál. Surprised -

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Márc. 16, 2014 5:36 pm

Sosem szerettem csöndben maradni. Jobban mondva nem is a csöndben maradással vannak problémáim, hanem a szótlansággal. Már kicsi gyerekként is rengeteget beszéltem, anyám elmondása szerint is már egy évesen egészen érthetően kommunikáltam és azóta be sem áll a szám. Mindig is szerettem a középpontba lenni, világéletemben szomjaztam mások társaságára és figyelmére, s nincs ez másképpen a SAO-ban sem. Itt azonban másként vívja ki az ember azt, hogy a társaság középpontjává válhasson, más az értékrend is, de ettől még a társas kapcsolatok ugyanolyan értékesek, ha nem értékesebbek, mint odakint. S hogy én mégis miért maradok teljesen néma mindezek ellenére? Mert egyrészt roppant jó móka, ismét jól elszórakozom Alex ügyefogyott ábrázatán, ugyanakkor ez az alkalom mos egy nagyon jó tréning mindkettőnk számára. Neki azért, mert kénytelen beszélni magáról, elmondani a gondolatait, érzéseit, megosztani velem örömét, bánatát, különben itt fogunk ülni ketten full kukán. Egyelőre még jól bírja, nem akadt ki, rokonszenves a viselkedése. Nekem pedig azért jó ez a kis tréning, mert magam helyett mást helyezek előtérbe, nem kezdek el anekdotázni véget nem érő saját történetekkel, így nem is nyomom el a beszélgetőpartneremet. Nem csak szóhoz hagyom jutni, de őt helyezem ezúttal a középpontba, ő róla hallunk érdekességeket, ő irányíthatja (igaz csak egyoldalú) beszélgetést és ő szabhatja meg a témákat is. Nincs vita, nincs nézeteltérés, nincs tématerelés, nem gabalyodik bele a saját gondolataiba. S talán így, hogy egy élő napló lehet, amit most szavaival "teleírhat", így talán olyasmiket is elmond majd végtelenül őszintén, amiket talán ezidáig magának sem vallott volna be. Persze ez a cél, aztán ami kisül belőle, az koránt sem biztos, hogy ez lesz. Alex szinte sosem úgy cselekszik, ahogyan azt én gondolnám, mindig meglepetéseket tud okozni, bár sokat fejlődött társas kommunikáció és magabiztosság terén. Egyre büszkébb és büszkébb vagyok rá, s ezt el is fogom neki mondani, persze csak majd a maga idején, mert nem akarom, hogy elbízza magát. Az Esus témát hallva viszont azonnal tenyerembe temetem arcom, jobb lesz inkább, ha nem is látja a mimikám. Másik kezemmel intek, hogy folytassa csak, mert úgy hiszem, ez nem a teljes igazság. Ami pedig a tájat illető megjegyzését illeti, kilesek kezem mögül és visszafogottan elmosolyodok. Aldo meg hadd kényeskedjen a fiúnak, úgyis rég bandáztak már együtt.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 17, 2014 6:36 pm

~ Tényleg. Embarassed ~ Mondta volna nagyon szívesen még, látva Anat reakcióját. Az a fiú most akkor kineveti? Habár biztosan elég röhejes lehetett ahogy rajta fekszik Esun. A lány tök érthető módon verte fejbe. Még jó, hogy nem fáj még neki sem védett övezeten belül semmi. Elhúzta a száját. ~ Ahhaaaa, akkor most letudtam? ~
Közben abba hagyta a cicasimizést, mire Aldo nyávogva / tehát nyafizva/ neki, még meg is karmolta a fiút a lábán. Nagyszerű oO
~ Ez most fájt ám kisöreg! Oo ~
Nem vett fel páncél. Neutral Mégis csak hogy nézne ki az, hogy ő itt full páncélban jelenjen meg? Egyértelműen magyarázkodnia kellene hozzá, ahhoz meg semmikedve. A halak viszont még nem akartak harapni, így letehette a botot, kitámasztva, majd ölbe véve a szőrgombócot, tovább simizte. Simi simi :3 Egy ideig a tájat nézték csöndben, békességben, Aldoval a szöszi ölében, majd eszébe jutott Alexnek Kincaid. Nincs is jobb lehetőség arra, hogy ezt megtárgyalják, mint az itt és most!
- Jaj, képzeld. Emlékszel a hallgatag solosunkra a bossharcokról? A minap találkoztam vele. Kincaidnek hívják és lovag. Egész rendes tag, habár van egy saját világa ami biztos másképp működik, mint a mienk. xD
Megemlítettem neki a céhes dolgot, mire felkapta a vizet. Surprised Habár :3
- sejtelmes fejet vágott, mint egy jós. - Szerintem fog keresni magának céhet. :3 -
Ekkor Anat felé fordult, míg Aldo hasát vakarászta.
- Talán összefuthatnátok valamikor. Surprised -
Látszott rajta, hogy jó benyomást keltett benne az amúgy visszahúzódó fiú. Ha eszébe jut ezt is megemlíti. Teljesen mást várt attól a fiútól, mikor mellé lépett. Egy antiszoc, emberkerülőnek vélte, de nem! Vagy épp jó napja volt, vagy mi. Suspect Ám, elnézve az Artes tagjait, ez a fura jellem ami Kinnek van pont bele illik a sok furcsa ember közé. Razz Őszerinte legalább is. Suspect

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Márc. 21, 2014 10:41 pm

Mindenek előtt Aldo kap a buksijára egy koppintást, amiért bántja Alexet. Durcás pofival, villámló tekintettel fordul felém és már bújik is a szöszihez, mert ott kényeztetést kap, itt meg fenyítést. Az előbb még megkarmolja, most meg meny szimmászkodni és oltalmat kérni Shreck macska szemekkel. facepalm
Aztán valami hallgatag szólósra terelődik a téma, én meg rögtön rávágnám: persze hogy ismerem Kazut. De milyen jól teszem, hogy némasági fogadalmat tettem, mert megkímélem magam egy butus mellébeszéléstől. Kincaid... hmm, ismerős a név, de nem igazán tudok mellé társítani információkat. Egy vézna gyerek jut eszembe csupán róla, aki gépiesen harcol. Se pozitív, se negatív emlék vele kapcsolatban, teszi a dolgát, mint mindenki más, miközben nem sok vizet zavar. Ugyanakkor megérdemelne talán többet is, hiszen velünk együtt harcol vállvetve a jó ügy érdekében. Elég felemás dolgokat mond róla Alex, mindenesetre ezekkel a fél mondatokkal felkelti a szunnyadó érdeklődésemet a fiú iránt, kit eddig jószerével levegőnek néztünk.
~ Mindent a maga idején Alexander ~ szólalok meg a fiú fejében a mátrix szálain kinyúlva az elméjéhez, s azzal, hogy a telepátia képességem útján szólítom meg, erőteljes hatást kívánok kiváltani belőle. Közben persze szemernyit sem kell mozgatnom a számat, ha rám pillant, akkor is csak egy huncut félmosolyt és egy röpke odasandítást vehet észre. Mielőtt azonban folytathatnánk az egyoldalú beszélgetést, bődületes nagy rántást kap a botom, melynek hatására csilingelni kezd a kapásjelző harangocska. Te jó ég, mi lehet ez? O.o Mekkora mob képes így bevágni? >.>
A továbbiakat pedig elmesélik a képkockák, csupán a halat kell behelyettesíteni egy méretes kagylóval, amely egyenesen befészkeli magát a mellkasomba és éppen a mellbimbómra akar ráharapni ShockedAL, SEGÍTS, A FRANCBA, SZEDD LE RÓLAM! >.>

avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Márc. 26, 2014 3:34 pm

Ott tartott, hogy simi. Aldo cica az ölében ő meg kényeszteti a fújolós apróságot. Valójában a fekete macsekok a kedvencei. olyan kis titokzatosak, és ha ennyi nem lenne elég, még rá is tesznek a viselkedésükkel, mintha tudnák, hogy az emberek őket tartják a legmisztikusabbnak az összes macsek közül. Egy ideig együtt nézik a tájat Anattal, a tó tükre sima, csak a két bedobott úszó fodrozza meg néha, de a halak egyelőre nem kapnak. Valami talán elvonja a figyelmük, vagy Alex valóban a zajongásával nem hagyja szegény Anatot rendesen horgászni és a halak miatta menekülnek el. -.- Ehh, csak nem! A másik fiú meg állandóan mutogat, mint valami pantomimes, hogy csak folytassa, bezséljen tovább. Ő meg keresgéli a témákat, amiket úgy is el kell mondania Anatnak. Fel is hozzá Kincaidet. Nem kertel, szerinte is furcsa a fiú, és ha nem is totálisan antiszoc jellem, akkor is van benne egy adag. Igazi gamer, de vahaol mégsem. Elég mulattató volt, hoyg kijelentette, hogy ez nem gamereknek való...mármint ez a game? Vagy nem... nem is a gamerekről volt szó, hanem az animésekről. Hogy ők már halottak, mert azt hitték balga módon, hogy ez is úgy mükszik, mint a Sengoku Basarában, vagy a Final Fantasyban qo/ Ehh. Nah igen. Alex azért nem mondaná magát otakunak. Európai szemmel sem, és főleg nem japán szemmel. Rolling Eyes Csak szereti az animéket.
Kincaiddel kapcsolatban azonban az első benyomása kellemes csalódás volt és ez érződött is rajta rendesen. Meg is említette árnyaltan Anatnak, hogy talán találkozhatnának, hátha összehaverkodnak és még az Artesben köt ki a gyere. Mert, hogy ez a fiú fog magának céhet keresni, az is biztos. Érzi a zsigereiben, vagy mi. xD
Aztán valami egészen meghökkentő történt. A fejéhez is kapott Alexünk, ahogy a gondolatai közt fedezte fel Anat hangját. Úgy válaszolt rá! A gondol.... o.O Rámeredt a srácra, hogy ez most mi... még nem volt tisztában a dologgal. Valóban Anatot hallotta az előbb?
Viszont még mielőtt bármit mondhatott volna, a kovács zsinege megrezdült, és a rángatásból ítélve egy nagy fenevad akadt a horogra. Alex is felállt, Aldo nagy bánatára ültéből. Anat is, minden erejéből azon volt, hogy ezt a pixelhalat a partra vonszolja, és végül sikerült kirántani a vízből. Alex csak pislogott a látványon. Az útvonala meg nem hogy meglepő de egyenesen röhögtető volt. Ilyet is csak Anat tud produkálni. Már meg se kérdezi, hogy hogyan sikerült.
Egy kagyló cuppant a srác mellkasára. Alex meg jó szokásához híven csak állt és lesújtva nézett ki a fejéből. Akkor most ezt örökítse meg az utókornak? o.O Van is nála egy fotókristály... Surprised
De nem tudott dűlőre jutni, mert Anat végre megszólalt, és nagyon úgy tűnt, hogy nem fog boldogulni a folyami szörnnyel, mire Alex csak facepalmolt egyet, de természetesen barátja segítségére sietett. Letörölni a hitetlenkedő vigyort a képéről azonban nem tudta. Még mindig ott tartott, hogy Ez Anat. Más nem tudná megcsinálni. :faceplam: xD
Odalépett a másik fiúhoz és megragadta mindkét kezével a kagyló hélyát és aktiválta a súlyemelését, hátha le tudja szedni a fiúról ezt a ... kagylót. Suspect
Le is jött, Alex meg majdnem hátra eset, mire Aldo felnyávogott fájdalmában. Rálépett volna, minek lábatlankodik itt? o.O Attól való félelmében, hogy az Artes kis kabaláját kinyírja egy kagyló miatt, előre lépet, ami pedig egyenlő volt azzal, hogy feldöntötte Anatot a kezében a kagylóval.
Amaz pedig a céhvezér orra közelében csápolt valami fogódzó után. o.O


//Nulla megszólalás \o/ //

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Ápr. 20, 2014 4:43 pm

- Áááálex, letéped a mellbimbóóóm! Csak finoman!!! - Azt hiszem, hogy ha ezt most valaki meghallotta a közelben, bizonyára furcsa gondolatok furakodnak a buksijába. Egy férfi, aki egy másik férfi nevét és a mellbimbóját emlegeti egy mondatban. Rolling Eyes Nekem azonban csöppet sincs most ezzel időm foglalkozni. Ha már Alex volt olyan kedves és segítőkész, hogy megragadta a kagylót és elkezdte lehúzni rólam, akkor nekem is cselekednem kell késlekedés nélkül, mert még a végén télleg elpixeleződik a bimbikém pale Úgyhogy a kezemnek a kemény, feszes, csuklóhoz közelebbi izmosabb részét dugom a kagyló "szájába", így talán kisebb esélye van, hogy az ujjamba csípjen, illetve talán kellően szét tudom feszíteni, hogy ne sérüljön valamelyik érzékenyebb részem. Időközben Alex is nekiduhajkodik és bizonyára némi rendszersegítséget is idénybe véve, de sikerrel szétfeszíti a kagylót. Hállalúja, fellélegezhetek. Eddig egy adta merő görcsben volt a testem, most végre kilélegezhetek.
Szegény Alex a lendülettől majdnem hanyatt esik, végül kis híján Aldon is keresztülbukik. Én már csak arra leszek figyelmes, hogy Aldo fájdalmasan felnyávog, majd sátáni hangot hallatva fúj Alexre, végül indulatosan és sértődötten iramodik arrébb, hogy egy bokor tövében megbújva némi nyalogatással rendbe szedhesse megtépázott bundikáját. Ha tekintettel lehetne ölni, akkor most a fújógép biztos porrá égetné szegény, együgyű szöszit. Azt hiszem most rontotta le a renoméját a fiú, amit hónapok kemény munkájával sikerült felépíteni. Ez még sok halas nasiba fog neki kerülni Razz Ami viszont sokkal érdekesebb és zavarbaejtőbb helyzet a macskám lelkiállapotánál, hogy Alex nemes egyszerűséggel belém esik!
- Tudhatnám már, hogy a sármom rendkívüli vonzerővel bír, de ezzel most megleptél, Alexander. - Aktiválom a súlyemelésem és egy gyors mozdulattal a fiú fölé kerekedek, kezeimmel a fülei mellett támaszkodva, egészen közelről szemezve vele, szám pedig huncut mosolyra húzódik. - Áruld el Al... mióta vársz erre a pillanatra? hentai
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Ápr. 20, 2014 5:20 pm

~ Itt erőlködöm egy teljesen nevetséges helyzetbe sodródva, erre a mellbimbója a legnagyobb problém? o.O ~
- Masszázst nem szeretnél mellé? Mattaku yo.... -
Egyik kezével a fiút támasztja, míga másikkal a folyami szörnynek elkeresztelt kagylócskát próbálta lefejteni Anatról. Talán besegített az is, hogy Anat sem egyszerűen csak pánikolt, hanem próbált minnél inkább megszabadulni attól az izétől. És mikor lecuppant a kis mobocska, aminek tulajdonképpen nem is volt sebzése, még akkor sem ha vöri... kialakult egy elég sajátságos helyzet. Alex baljával nyomta Anatot hátra, míg Anat dőlt előre szöszink lendületétől, amit a kagyló miatt volt kénytelen felvenni, és akkor egy nagy lépés és már Aldo is beszállt a ringbe. \o/ Fújás, nyivákolás, közeli bokorba futás, amiről Alex csak annyit észlelt, hogy a macsek "rossz helyen van" és jó lenne nem kinyírni egy kagyló miatt. Mi a teendő? Hát ellépett a tett helyszínéről, előre, hogy megtartsa az egyensúlyát, amit elveszíteni látszott és majdnem hanyatt vágódni.
Előtte azonban ott volt a céhvezér, és az egyensúly áttevődése oda egy újabb bonyolult helyzetet eredményezett.
Röviden Al a földre küldte Anatot a kagylós "tapizást" követően.
Azonban.O.o Míg Alnál még a csillagok játszottak fogócskát, addig Anat fordított a helyzeten és pillanatok alatt Al fölé tornyosult. A srác meg csak pisloghatott, hogy most mi van.
- Hehhh? o.O -
~ Na ezt nem. >.< ~
- Egyél kagylót, aho francia! Neutral -
Majd, hogy szavainak bizonyosságot adjon a céhvezér képébe nyomta az előbb leszedett folyami szörnyet. Rolling Eyes Ezzel együtt pedig ~ a még mindig aktív súlyemelésével együtt ~ maga mellé gondolta taszítani. Le a földre, hogy felülhessen.
Aztán nemes egyszerűséggel hagy(ta)ná, hadd bajlódjon bajtársa most már egyedül a mobbal. ˇ^ˇ
- Mi ütött beléd, kiszívta az agyad ez az ízé a mellbimbódon keresztül? Suspect
Hmpff :/
-
Dühös volt. Habár nem volt még alanya.... Neutral

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Ápr. 20, 2014 6:10 pm

Engedve a taszításnak - na meg a képembe nyomott kagyló is rásegít - lehuppanok szépen a fenekemre. - Bocs a tréfáért Al, de nem hagyhattam ki, túl magas labda volt és kíváncsi voltam az arcodra és a reakciódra. De jó tudni, hogy a mindenféle bugyuta ábrázatok helyett talpraesetten viselkedsz. Razz - Hmm, de ha már itt tartunk, valami másra is szeretnék fényt deríteni. Ez baromi furcsán fog kijönni, de talán betudhatjuk a cukkolásom egy újabb fázisának is: Nem teszek mást, mint belecsípek Alex oldalába, de úgy, hogy az a valóságban fájna. Kénytelen vagyok ilyen drasztikusan, mert magától úgysem vallaná be azt, amit már régóta sejtek. Aztán vagy besértődik, vagy betudja egy újabb bolondozásomnak.

A kagylót mindezek előtt azonban minden kertelés nélkül Aldo után dobom. Ő majd tesz róla, hogy ne szökjön meg, sőt még jóízűen el is fogyasztja. - Attól mert francia vér is van bennem, még nem fogok mindenféle kígyót-békát megenni Razz - A kagyló közben vészjóslóan nyitva marad és egyenesen Aldora mered, aki közben sértődött fejjel pillog felém. - Ó pardon, Möszjő Aldo, bizonyára fehér borban párolva önnek is jobban esne, de kérem most elégedjen meg ilyen csekély és slampos tálalással. - A macska durcásan prüszköl felénk még egyet, majd beadja a derekát, hisz nem tud ellenállni az illatnak. Ráveti magát a kagylóra, aminek eredménye az lesz, hogy a mob szépen becsípi az orrát. Nem tudom hirtelen, hogy nevetésbe törjek-e ki, vagy kezdjek el aggódni, de mindkét érzés helyét a döbbenet veszi át, amikor Aldo egy szempillantás alatt kiscicából tigrissé változik át. Már megint csinálja! O.O
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Ápr. 20, 2014 6:43 pm

Akkor hát tegyük ezt szépen sorrendbe. Volt egy esés, volt egy átverés, volt a kagylós incidens. troll egy folyami szörny volt ez, eg jó kitartó is. Suspect Mindenáron valamire rá akart ccuppani. Rolling Eyes Szóval akkor ott a folyami szörny, alias kagyló, ...vagy fordítva. És akkor ott van Anat aki szinte nevetve vallja be, hogy túl magas labda volt ez az előbbi ahoz, hogy ne tegye meg amit ....szóval amit az előbb megtett. -.- Erre nem lehetett túl értelmesen reagálni. Persze megtehette volna Al, hogy dadog egy sort arról, hogy mennyire nem volt fair a dolog, és mér egy csomó minden átfutott az agyán, aztán hagyta az egészet. Ha belegondol, akkor ez a viselkedés pont illik a tökkelütött céhvezérére. Miről is van akkor szó? Min lepődött meg? Nincs min ugyanis. xD
- Ahhhh -.- - hamisítatlan unott wtf fej, majd legyint. - wakatta >.> - Értette ezek szerint. Pff, még mindig nincs alanya a dühének, de már nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz. Ki kéne ereszteni a gőzt. nagyon úgy tűnik, hogy csak a hirtelen jött kis adrenalin többlet tréfálta meg. Anat bezzeg tréfálkozik Aldokával. Reméli, hogy annyira azért nem haragudott meg rá a pixelcicus. Sajnálná, ha nem simizhetné többet.
Végül, de nem utolsó sorban volt egy kellemetlen érzet az oldalánál. Ugyanis érzi a fájdalmat, azonban ~ főleg ha minden pontja a maximumon van ~ nem 100%-osan. A csípés azonban csípés volt, mint egy szúnyog viszkető, égő csípte bőrfelület. Ha pedig valakit kapott el pár szúnyog az tudhatja, hogy ~ főleg rövid távon, de utána is sokszor ~ elég kelemetlen tud lenni.
Így Alexünk sem gyanakodott semmire. Egyszerűen reflexszerűen csapott a fájdalom helyére kis sziszegéssel. Ám nem azt fogott amit gondolt volna, hanem Anat kezét. Rámeredt döbbenten a fiúra miközben még mindig a kezét tartotta fogva, a földön tartva.
Épp szólni akart.
- Mi... - mindenesetre ez a mondat nem hangozhatott el, hiába kezdett bele, mivel Anat mögött a fekete kis pihe-puha macsek egy nagy, sárgás, fekete csíkos tigrissé változott.
Felemelte a kezét és Anat feje melett mutatva el, rábökött a tigrisre.
- Nanio sore??? Shocked - ~Mi a fészkes fene van itt? Mi- mi miez? ~

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Ápr. 20, 2014 11:28 pm

Alex jól ismert WTF fejét látva nagy nevetésben török ki és összeborzolom a haját, mint egy kölyöknek, majd megveregetem a vállát. Csak a miheztartás végett. Pedig húzhattam volna még az agyát jó sokáig. Tőlem nem áll távol a férfi nemmel való flörtölés, elég liberális ilyen téren a felfogásom. Az pedig, hogy ezzel zavarba tudok hozni pasikat, különösen mulattat. Persze Alex más volt, vele nem lehetett csak úgy packázni, meg különben is, házinyúlra nem lövünk. nem mintha ő ezt betartaná Esuval, ugyebár... Razz
szóval ahelyett, hogy tovább huncutkodnék és húznám az agyát - öregem, pedig mekkora lett volna, ha belefektetem a fejem az ölébe, vagy ha a fülébe kezdek el pajzánságokat sutyorogni, bahh, már a gondolattól mindjárt röhögőgörcsöt kapok - szóval ahelyett, hogy feszegetném a határait, inkább úgy bánok vele, mint a hímes tojással. Nem is, inkább mint az én ritka, csiszolatlan gyémántommal, amit nem szabad beszennyezni, pláne nem a magam mulattatására. az az igazi szórakozás, amit mindketten élvezünk.
A csipkelődés viszont már más lapra tartozik. - Figyellek! Most is lebukt... Aldo! >.> Aldo higgadj le! - De ekkor már talpra is szökkenek és óvatos léptekkel kezdem megközelíteni a kölyöktigrissé nőtt macskámhoz. - Aldo, nem bánt! Hadd segítsek! Állj már meg, te makacs bolhazsák! - Kénytelen vagyok erélyesebben beszélni hozzá, különben hazáig kergethetem. Sikerül még időben leszednem a kagylót, amit rögtön az inventorymba száműzök, nehogy további galibát okozzon. S ha mindez még nem lenne elég, az egyik kapásjelző is megszólal. - Al, kapás! Gyorsan! Addig én kezelésbe veszem a cicust! - Bizony ám, most le kell szépen nyugtatnom, hogy újra az én kis feketeségemmé csihadjon vissza. @.@
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Ápr. 21, 2014 12:24 am

- Öhm Embarassed... Suspect -
~ Most meg vajon miért nevetett fel és lapogatta meg a hajamat? Nem vagyok gyerek, meg amúgy is, alig lehet közöttünk pár év. >.> Baka. Neutral ~
Aztán meg jött a tigrises dolog. Még szép, hogy átmutogatott szegény srác Anatole Saito válla felett. Az egy dolog, hogy Aincad, és itt aztán minden, de tényleg minden megtörténhet, de ez azért kicsit túlzás nem? Egy sima mob, egy kis cica ekkora változáson menjen keresztül pár másodperc leforgása alatt. Még csak nem is idomár pet! O.O Azonban Anat is úgy viselkedett, ahogy általában az emberek szoktak. Felpattant, és ekkor volt leesős a dolog, hogy ez nem egyedi eset.
~ legalább nem egy bugyuta quest a "szórakoztatásunkra". -.- ~
Majd minden olyan gyorsan történt. Egyik pillanatban még a kis macsekkal voltak elfoglalva, azaz már nem macsek, és nem is olyan kicsi. A másik pillanatban már Alex rohant az egyre gyorsabban pörgő damilt elkapni a pecabothoz. Hátra vetette a lábát, majd megtámaszkodva húzta vissza felé a botot. Kapás van, de még milyen!
Azért lelkiekben félt attól, hogy ő is kap egy kagylót a mellbimbóira. No Majd nem az lett végül \o/
- Megvan! \o\ -
Dobta Anat és ő közé a bot segítségével a partra a vergődő halacskát. Rányomva kiadta a nevét is. Sünhal. Surprised Nagyon édes lehet, de nagyon örül neki, hogy nem őt kapta célba a sok kis tüskéivel. ^^ Ahogy ezzel meg is volt, rámeredt a másik fiúra, hogy mit sikerült alkotnia a cicus-tigris mobocskával. o.O
Azonban még mindig nem tudta elhinni a kegyetlen valóságot, nah meg az a félmondat sem hagyta nyugodni. Anat figyeli. Lebuk-ott? o.O Ezt, csak nem....arra.... értette? O.O Ebből baj lesz, nem akar magyarázkodni. No Nem is tudna. -.-

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Ápr. 21, 2014 1:43 am

- Aldo! Tessék szépen lenyugodni! Ne akard, hogy lebirkózzalak, komisz kölke! - Nyughatatlan macskafajzat! Ha továbbra is ilyen dühkitörései lesznek, kénytelen leszek cicológushoz vinni. Nem mondom, baromi menő, hogy a macskám egyetlen szempillantásra tigrissé tud változni, de az már korántsem megnyugtató gondolat, hogy mindez azért történik, mert felmegy nála a pumpa. Alex ügyetlenkedése, majd a gaztevő kagyló... mindez túl sok volt neki egyszerre. Ettől függetlenül igyekeznie kell türtőztetni magát. A kis pukkancs fújógép >.< Sokat kell még ezen dolgoznunk No
A helyzet súlyosságát és komolyságát végül azzal próbálom tompítani, hogy valóban birkózni kezdünk Aldoval. Így le tudja adni a felesleges feszkót és némi dögönyözés a kedvenc kényeztetészi pontjain, s máris kezd helyre állni a világ rendje. Pár perc után már a karjaimban tarthatom a visszaváltozott, s bőszen pihegő koromfekete cicuskát. - Na gyere drágaságom, nézzük meg Alex milyen finomságot fogott ki neked engesztelésképpen! - Továbbra is simi és előkerül a zsebemből némi cicanasi is, amivel le tudom szedálni.
- Hát ez meg mégis miféle jószág? O.o - meredek az Alex horgán lógó halszerű mobra, de ilyesmit legfeljebb a NatGeon láttam utoljára. Miket nem rejtenek ezek a vizek. A probléma csupán az, hogy mire odaérnék, hogy szemrevételezhessem a nagy fogást, iszonyat kellemetlen érzés áll bele a talpamba. Eldeformálódott arccal pillantok Alexre és sürgetve felé nyújtom Aldot, hiszen mégsem dobhatom el a macsekot. Lábamra pillantok és hamar feltűnik, hogy egy méretes halszálka állt a talpamba, s még a papucsom talpát is átszúrta. - Al, vedd át de izibe! Mégis miféle lénynek lehet ekkora ormótlan nagy szálkája? O.o Francba már azzal is, aki szétszórja az ilyesmit No
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Ápr. 21, 2014 2:01 am

A halacs büfizett egyet, majd kiokádott magából egy adag hínárt! Suspect Alex fehérre váltan tette le a kezéből a peca botot és fogadta meg közben, hogy ebből az ízéből biztosan nem fog enni, addig éljen! Közben Anat is közeledett, megnézve illetve kommentálva is az új szerzeményt.
- Szerintem ez a hely el van átkozva, vagy mi vagyunk, hogy ezeket fogjuk ki! xD - Adta meg a választ a "miféle jószág" kérdést taglalva. Hát az előbb megnézte ugyan, hogy ez egy "sünhal", de most már nem olyan biztos ebben. Meg hozzá nem fog érni még egyszer, még a végén lenyeli a kezét. No Vagy megajándékozza egy kis belsőséggel a hínárt követően. pale Aztán Anat fogja magát áés atnyújtja a még mindig cicanasival foglalatoskodó macskát. Hát jó, ámbár csiga lassúsággal nyúl érte a fiú. Mintha leállították volna a kazettát, majd úgy nyomták volna be az előretekerés gombot. Surprised Lassított felvétel \o/ Majd rábámult a Halszálkára. o.o
- Ez is valami plusz dolog? Honnan került elő? o.O lehet hogy még él? O.o Halcsontváz mob O.O -
Meredt tekintettel nézte végig Anat bajlódását, magához emelve a kis fekete szőrgombolyagot. Ez a hely félelmetes desu. No Nem akar ilyenbe belelépni. Suspect De legalább az újabb kagyló offenzívát megúszta. o.o Egyelőre. >.< Egy volt a szerencséje. Aldo még nem végzett a cicanasival, máskülönben várható lenne tőle is egy két karmolós aktivitás. Le is nézett a macskára, hogy jól érzi e magát, miközben eszébe jutva a "macskáralépős" eset, nyelt egy nagyot.
- Nincs semmi baj Aldo cica, nem kell félned tőlem. ^^" - kezdett "vad" simizésbe a gondolatok következtében. xd

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Ápr. 21, 2014 10:53 pm

- Blöe... - Majdnem én is böffentek egyet a hínárt hányó halat szemlélve, hiszen a kényes úri gyomrom az ilyesmitől egyetlen szempillantásra fel tud kavarodni. Gyorsan elhessegetem a mob szájából áradó bűzt, mielőtt még tényleg kidobom a taccsot. Időközben megszabadulok végre a halszálkától is, miközben Aldo is biztonságba kerül Alex kezében. A szöszi kérdése először meglep, kis híján rávágom, hogy ugyan miért élne egy halszálka O.o De meg kell vallanom, van valami abban, amit feltételez.
- Hmm, valóban, ez egy pluszt adó cucc, mait lehet gyűjteni a szafari jelvényhez. - Kezdek bele a hangos gondolkodásba az item leírását megnyitva. - De nem mob, csupán egy item, amivé a hal húsa is válik, ha rácsapsz egy jól irányzott ütéssel. Amúgy tudod mire jók a jelvények? Olvasgasd a frissülő guide bookot, mert érdekes dolgokra lelhet benne az ember, ha unatkozik. Szeretek ide kijönni csak úgy Aldoval kettecsként. Csak úgy merengeni, kiszellőztetni a fejemet. De gyakran olvasgatunk is, s kijelenthetem, hogy érdemes folyamatosan update-nek lenni. - Okfejtésem lezárásaként egy hamisíthatatlan Anatole vigyor jelenik meg a képemen. Azt hiszem többet is beszéltem, mint amennyit akartam, de úgy vélem a csendkirályosdimnak véget vetett az a komisz kagyló.
S hogy mit tesz eközben Aldocica? Először olyan lenéző és gyűlöletes tekintettel mered Alexre, mint a sátán ivadéka, s már kezdi is felborzolni a bundikáját. Ahogy azonban Alex heves, odaadó simizésbe fog, úgy kezd megenyhülni a kis jószág. No nem azért, mert könnyedén le lehetne kenyerezni holmi meghunyászkodó kényeztetéssel. A lényeg az, hogy Alex keze halszagú, s ez megnyugtatja a kis fújógépet. Olyannyira, hogy még dagasztani is elkezd, aztán amikor már szinte mosolyog a bajsza alatt, elkapja szépen mindkét melső mancsával Alex kezét és gyengéden beleharap, majd nyalogatni kezdi azt.
- Hehe, úgy tűnik már nem is haragszik rá. De azért nem árt még neki egy kis nasi. Tessék, ezzel próbáld megnyerni. - nyújtok át Alexnek Aldo kedvenc cicanasijából, amiből mindig lapul egy kevéske a zsebemben. Amíg pedig ők elvannak egymással, addig én pedig bedobom újra a botot jóféle csalival felszerelve.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Ápr. 22, 2014 2:32 pm

Simi simi. Úgy néz ki, hogy Aldo cicának pont olyannyira bejön ez a kisebb, kedveskedő dögönyözés, mint kinti rokonainak. Hehe, habár a "kinti rokonok" sosem engedték Alexet olyan közel, hogy megsimogathasson akár csak egy cicát is. Sad Fájdalmas emlékek. A kutyuk mindig bírták, főleg a farkas vérűek, de macskák egyszerűen ki nem állhatták, pedig szereti ő ám őket is! Surprised Most pedig, még ha ilyen pixelformában is, de jól esik egy finom cicabundát simizni. :3 - Oké o.o - vette el óvatosan Anattól a cicanasit, míg hagyta az állatkát, had fogja közre a kezeit. Másik kezével pedig tartotta. Olyan puha! *.* És amint Aldo megkapta a nasiját, már nem foglalkozott többé az ő ujjának lemosdatásával/pusziszkodásával/előkészítésével egy nagy harapásra... Rolling Eyes hanem azt kezdte el lelkesen rágcsálni. - Hmm, már nem haragszik rám. ^^ - leguggolt a hal mellé, míg Anat a botot készítette elő. Megböködte a halat és valóban írt a leírása valami szafari jelvényről. Kicsit letette Aldot a kezéből és belelapozva a Guide Bookba szinte felcsattant örömében. Majd még szó nélkül rácsapott a halra, ami halhús itemmé változott.
- Wááááá, tééényleg! O.O És.. és a könyv azt mondja, hogy ezeket a jelvényeket be lehet váltani akár ércekre is! o.o Ezt nem szabad kihagyni, új kereseti lehetőség! Vajon vadászatnál is így működik? -
Teljesen bele lendült, nagyon remélte, hogy Anatnak is tetszik az ötlet, meg miért ne tetszene, hiszen ő hívta fel a figyelmét rá.
- Sugoi wa. Ide ki kéne járnia az egész Artesnek. *-* - Nagyon belejött a dologba. Fogta is magát és újabb csalit rakott a horgászbotra, majd bedobta, várva hogy jöjjön valami új érdekesség. *.* Azt persze elfelejetette, hogy eddig amiket itt fogtak, csak problémák meg furcsaságok voltak. Razz

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Május 02, 2014 9:12 pm

11. kör / kecskebékát, sünhalat és pontyot kell még kifognom ebben a 3 körben

- Igen, vadászatnál is pontosan ugyanígy működik. Majd a nap végén rendszerezd a zsákmányodat és csekkold, hogy mire tudod beváltani őket. Érdemes babrálni vele, mert valóban megéri. Hmm, arra nem is gondoltam, hogy kereseti lehetőség rejlik benne, én inkább exp-re és nyersanyagra próbálom beváltani. Juteszembe, bakker, majdnem elfelejtettem! - Azt hiszem most először hallhatta tőlem azt a szót, hogy bakker. Ebből is látszik, hogy mennyire felhördültem a feledékenységem miatt.
- Van itt neked két holmi, ami megdobja a statodat és pont ezekből a szafari jelvényekből szereztem meg hozzá az érceket. A dizájnt majd beállítod rajtuk, tessék, használd egészséggel. - S már át is küldöm neki az opálos ruhát és az aranykoronát. Azonban nincs alkalmam megvárni a reakcióját, ugyanis kapás van. Aldo már el is vonul, hisz degeszre tömte magát nasival, így csak henyélve elnyúlik a parton. Persze arra kíváncsi, hogy mi akadt a horogra, de tanulva az előző esetből, inkább nem dugja túl közel az orrát. Nehh, nézzenek oda mit fogtam.
- Ez is egy sünhal... - húzom el kicsit kelletlenül a számat látva az ocsmány jószágot - Bár, ami azt illeti, ilyen még nincs a gyűjteményembe, szóval még jól is jöhet ki. Hé, figyeld csak, nálad is kapás van! Mekkora rántás volt, láttad! >.> Akassz be neki rendesen, használj súlyemelést is! Gyorsan! - Alex úszója ide-oda cikázik. Egyszer sem láttam még, hogy mob ilyen patáliát csapott volna le a vízben. Úgy tűnik tetszik a kicsikének az új vaníliás csalim, na de ekkora virgoncságot nem is reméltem tőlük. Mi lesz ez? A tavi Loch Ness-i szörny?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Május 08, 2014 11:47 am

// Én most kidobtam egy Keszeget. //

~ Bakker? Ezt se hallottam még senkitől xd ~
De tetszett neki, hogy ~ nah nem ez akifejezés, hanem amit előtte mondott a céhvezér ~, hogy nos, hoyg tetszett neki Al ötlete. Annak vette. Hiszen Anat úgy nyilatkozott, s a hangnemében is azt fedezhette fel, hogy rácsodálkozott Al felvetésére. Kereseti lehetőséget látott hősünk benne, Anat pedig nem vetette el élből, ami jót jelent. x3 Aztán pedig a bakker, majd Al kap egy koronát. Hehh o.o
- Egy koroná-val-rohangálja..... o.o - Ránézett a céhvezérre, hogy komolyan gondolja e, de aztán kibökte ami piszkálta a csőrét. - Nem megy ez a játék egy kicsit túlzásba? Jó statjai vannak, de mégis, korona? xD Höhh ._. Poénnak pont megfelelő bosson Razz - Aztán kicsit állítgatott a kinézetén, majd megállapodott egy nem túl tündésen, de nem is az a régi középkori, túlbélelt vörös posztós cári koronánál. Ha jó szögben van megvilágítva, az arany színű hajával nem is tűnik fel senkinek. x3 - Arigatou. Surprised - Tette hozzá, miután lecsekkolta a másik itemet is. Az opálos ruha szintén egy fantasys sajátosság, de neki tetszett. \o Ez jobban mint a korona. Habár az sokat segít, hogy lehet változtatni a desingját. ^^"
Arra a szövegre meg, hogy a fiú pont azokból a jelvényekből szerezte rá az érceket, amiket itt lehet kapni, csak hevesen bólogatott magában. Pont erre gondolt. Lesz ebben még fogás! *-* És jószerivel ők jöttek rá erre elsőként. Cool
Aztán Anat felhívta rá a figyelmét, hogy ne Aldot nézze, hanem a pecabotot, ami történetesen elég vadul surrogott a vízen.
Odaugorva pedig rántott egyet rajta teljesen súlyemeléssel, és már repült is egy jókora Keszeg feléjük! A Keszeg meghökkenve, hogy már nem a vízben van, hanem a levegőben, s rádöbbennve, hogy a levegőből egyenesen a földre, vagy talán egy még rosszabb helyre kerül, kidülledt szemekkel tátotta nagyra a száját, amiben pedig a horog leledzett. Surprised A kis buta lenyelte teljesen. Rolling Eyes
Repül a keszeg repül a keszeg, kit tudja hova.... talán épp Aldora? Vagy előtte megállapodik Anatnál? Vagy Alex túl nagyott rántva saját maga felé terelte a "kis" halacsot?

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 08, 2014 12:13 pm

//12. kör, dobhatunk újra//

- Igen, korona. Szerintem menő Cool Mirinek és magamnak is csináltam egye-egyet, úgyhogy dizájnosak leszünk a bosson. És ez a cucc sokkal menőbb, mint a többiek diadémja Cool És eddig csak nekünk hármunknak van ilyen Cool - No de most, hogy kidicsekedtem magamat, ideje odafigyelni arra, amiért kijöttünk ide. Történetesen ugyanis az imént visszadobott botomon újabb kapásom van, pedig még Alex is küzd a sajátjával. Úgy tűnik, sikeres volt a beetetés, s innentől kezdve már csak húzni kell ki a partra a jobbnál jobb fogásokat \o/ Résnél vagyok azonban, s el is kél, mert Alex kicsit túl sok súlyemelést vitt bele az akcióba, így a hal szinte repül felénk. Felkapom a halkiemelő hálóm és úgy kapom el röptében a halat, mintha egy rakoncátlan lepke lenne.
- Vedd át! - nyomom gyorsan Alex kezébe a háló nyelét és már rohanok is a saját botomhoz, hogy beakasszak. Egy ideig bajlódnom kell a fárasztással, de aktiválva a súlyemelő és a mester horgász skillemet, már partra is vonszolom a halat. Milyen szép fogások, Alnál egy keszeg, nálam egy ponty. - Ilyen szépeket még nem fogtam itt, te leszel ezután a kabalám HAL! - nevetem el magam a kis szójátékon.
Időközben Aldot sem hagyják pihenni, egy kecskebéka ugyanis megzavarja édes pihenőjét és csak nem hagyja nyugton. A macska bemérgesedik, és mielőtt újabb bántalom érné az orrát, rárabol a békucira. Büszkén tipeg oda hozzánk, hogy ő is eldicsekedhessen a fogásával és ne maradjon ki a sorból. - Nézzenek oda, valaki horgászbot nélkül is fogott valamit! Vagy a farkincádat lógattad be csalinak, Aldoka? Very Happy - s már röpülnek is az inventoryba a fogások. Ismét visszalógatom a botot, majd kissé kitikkadva lehuppanok a kempingszékembe. - Nos, valamiről még beszélni akartam veled. Ez viszont komoly téma, amiben érdekel a véleményed. Alkalmas ez most?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Május 14, 2014 6:57 pm

Szóval Korona, meg menő, és Mirinek is van. Kész kiskirályok ~meg királynők ~ lesznek ezután. Nah jó ez már több mint vicces, deh ahogy elnézegette az itemet, elmosolyodott. olyan nehezen tud ráállni valami újra, habár úgy is tudja, hogy szerteni fogja azokat a statokat, amiket ezáltal a kis koronácska által kapni fog. Meg kéne tanulnia szeretni az ilyen apróbb bohócságokat és kiélvezni a bennük rejlő vidámságot. Mert hát azért elég nagy pro végigsétálni egy ilyenben a boss felé menet egy egy nagyobb utcán a cimbikkel. :3 Hehh, még a végén tetszeni is fog neki az ötlet, pedig elsőre úgy gondolt rá, mint valami megaláztatásra. Anat hatása. Neutral
Közben a halaccsal bajlódott, és talán túl erősen is rántotta meg, így megint szemtanúi lehettek volna egy Aldo vs furcsa halmob párbajnak, de Anat gyorsabb volt. Sőt, még mielőtt Alex ráeszmélhetett volna a történtekre a kezében tudhatta a fogását és a céhvezér már a sajátjával volt elfoglalva. Az sem hagyta magát, de hát csak nem fog ki ekkora erőn egy kis halmob. ˇ^ˇ Szal nem féltette Anatot, megoldja. Surprised
Addig eltette a saját szerzeményét. A szóviccre azonban nem tudta megállni ~ és talán nem is akrta ~ és felnevetett.
- Nem tudtam, hogy utána néztél a nevemnek. Ennyire érdekellek? hentai xD - De csak nevetett, nem tudta olyan élethűen tartani a trollfacet.
Ám az Aldoféle attrakció után mindketten a kempingszékben kötöttek ki és úgy látszott, hogy Anatnak még van egy témája. Vajon azért hagyta a nap végére, mert ennyire fontos?
- Ráérek egész nap. - Mi dolga lenne? o.O - Hallgatlak. Surprised -

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.