Kis Patak #3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Május 25, 2014 1:21 pm

Biztatásképpen előkapom az inventorymból a saját koronámat és a fejemre is teszem, hogy nyeglén pózolhassak benne. - Nahh, ugye hogy menő? - És addig-addig kérlelem, míg fel nem veszi a szöszi is. Az aranyszőke hajához dukál az aranykorona. Az európai vonásaihoz úgyis jobban illik az ilyesfajta holmi. Amiatt pedig nem kell aggódnia, hogy egyesek esetleg kinevetik a fejéke miatt, ugyanis ha jól sejtem, rövidesen egyre több frontharcos akar majd ebben a fejfedőben flangálni a fronton, pláne, ha meglátják a korona statjait. Legjobb tudomásom szerint eddig csak az Artes és a Voice tagjainak vannak bőséggel T3-mas felszerelései, pedig még csak most kezdtünk el igazán recepteket gyűjteni. Ebben is élen járunk!
Miután kibohóckodtam magam, ismét incentorymba süllyesztem a koronám - a patakba azért még sem kellene belefejelni, aztán kutathatom az iszapban utána napestig - és immáron a horgászbotokkal foglalkozom. Amint mindketten bedobjuk az újabb csalikat, akad egy szusszanásnyi idő a komolyabb beszélgetésre is.
- Természetesen mindenki érdekel, aki a céhem tagja és igyekszem minél többet törődni veletek. - Őszintén beszélek, nem csak azért mondom mindezt, hogy hízelegjek neki. Aztán elhallgatok. Tudom, hogy Alex arra vár, hogy folytassam tovább a komoly témával, de egy ideig csak csendesen nézem a fodrozódó vizet. Aztán csak egyetlen egyszerű kérdés szakad föl belőlem, anélkül hogy ránéznék a fiúra. Tudnék még mást is kérdezni, ezernyi dolgot, de nem jönnek olyan könnyen a szavak. Erről a témáról nem. Továbbra is elnézek a távolba, de hangomból kiérződik a keserűség. - Miért nem beszéltek sosem Violáról?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Május 26, 2014 5:45 pm

Halk nevetés tör fel a fiúból, ahogy Anat bizonygatja a korona menőségét. Még fel is veszi a sajátját. Ez az ember néha egy nagy bohóc! Razz Ez azonban nem állítja meg abban, hogy ő is a fejére tegye azt a koronát, majd amolyan "cool vagyok" fejet vágja kihúzza magát.
- Valóban. Mintha egy ország királya lennék. Cool - Eheheheee Razz Jó érzés volt elütni az időt vele. Anattal. Rolling Eyes Aldokát most nem találta szöszink, de amúgy is az újabb csali kidobása következett. Persze erre már ő is levette a kornát, még ha nem is esne le a fejéről. Ha bosson kellesz majd használnia, akkor egy előre dőléstől nem kéne lecsúsznia, habár ki tudja milyen szerepet tölt be, ha nincs felszerelve, és menyire marad a fején harc közben mikorra már fel van szerelve. Nah ennyit a koronáról. A két fodrozódó pontot nézegette, miközben Anat azt magyarázta épp, hogy mindenki érdekli a céhéből. Elmosolyodott.
~ Hehh, egyszerűen csak furdalt a kíváncsiság. Ezt úgy hívják, hogy kutakodás. xD ~ De nem bánta, elmondta volna a nevének jelentését egyszerűen úgy is, hogy megkérdezik tőle a fiú. Nem takargatja. Nem valami egyedi név, minden negyedik ember "Halász" otthon. Elég gyakori, de őt ez egyáltalán nem érdekli. Még mindig jobb mint a Kovács. Cool
- Akkor ezentúl Ryoushi Alex legyek? x3 - Vitte kicsit tovább a témát, ám Anatot elnézve ezután inkább hallgatott. A vízre vitte a tekintetét, ahogy barátja is. Kis csönd állt be. Érezhető volt, hogy Anat komoly dolgot akar megbeszélni, így újra felé fordult. Ha érdemesnek tartja rá, hogy elmondja, akkor csak nyugodtan. Eddig is meg tudtak mindent dumálni, elég sokféle képen. Alex szinte teljesen biztos volt abban, hogy bármi is legyen a tárgy, bármi nyomja Anat szívét, meg fogják tudni oldani.
- Hmm?... - Halkan gondolkozott el a kérdésen. Sok mindenre várt, csak arra ne, hogy Violával fog előhozakodni. Azt a lányt gyakorlatilag nem ismeri. A toborzón majdnem kinyírta a tekintetével, de ennél több élménye nem is volt róla, és igen. Nagyon is furcsának tartotta, hogy senki nem említi, elsőre pedig azt, hogy nem találkozott vele. Aztán rá kellett jönnie, hogy már nincs a céhben. A miért annyira furdalta az oldalát, de tudta, hogy az a lány közel állhatott Anathoz. Ennyit le lehetett vágni egyből azon a napon. Azt is megkockáztatná, hogy a barátnője, és ami azt illeti, ezen kérdés után fogadni merne erre...
Azonban nem válaszolt. Válasz helyett felállt és megkerülve a kis széket, leguggolt Anat mellé és elkapta bal karjával, átkarolva a vállainál és magához húzva így ezzel a fiút.
Kissé elsötétült a tekintete, s a hangja is az ügy komolyságához igazodott.
- Ne Anat, mond, miért nem hoztad ezt fel előbb? - Nem tudta, mi történt kettejük között. Nem nézte meg azt a bizonyos rémes helyet, ahol a halottak neveit kihúzzák. Ami azt illeti még sosem volt ott. Valahogy úgy könnyebb ha nem látja, hogy például Ran vagy Lewis neve áthúzva virít a falon. Nem akarja ezzel kínozni magát. Elég a saját gondolataival megküzdenie. Egy sóhajt eresztette el, miellőtt folytatná.
- Sokszor meg akartam már kérdezni, hogy mi van azzal a lánnyal, aki a Toborzón olyan csúnyán nézett rám, de úgy éreztem, hogy kerülitek a témát... -
Ez volt az igazság. Ő ebben kívülálló volt. Még csak nem is ismerte a lányt. Nem illet volna, hogy pont ő hozza fel a nevét. De ha már Anatnak ennyire fáj, legalább ő hozta volna fel, hogy meg tudják beszélni. Volt még benne egy mondat. Meg akarta kérdezni, hogy mi történt vele, de ezt egyelőre hanyagolta.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 31, 2014 2:21 pm

/ Imádom a képet \o/ Am 14. kör/

Szemmel láthatólag váratlanul érte a kérdésem, de számíthattam erre. Viola hetekkel, sőt hónapokkal ezelőtt kiköltözött a Limenből. Jesszusom, már fél éve. Rettenetesen szalad az idő. Olyan régen történt már mindez, s előtte sem állt túlságosan közel a céhtagokhoz. Esu akkoriban még elég zárkózott volt, s bár mostanra sem lett sokkal de sokkal nyíltabba, azért lényegesen több időt tölt velünk és jobban a közösség részévé vált. Meredith, Ayato és Raven szintén elég zárkózott, kissé maguknak való emberek, de mindaddig, amíg lehet velük kommunikálni és nem taszítják el a többieket maguktól, addig működőképesek ezek a kapcsolatok is. Alex a legfőbb bizalmasommá lépett elő a céhben, a legtöbb időt vele töltöm, ez nyilvánvaló. Jun is kellett ebbe a céhbe, mint egy falat kenyér, akárcsak Alex. Saya pedig... Saya pedig egy tünemény. És akármilyen oldalról szemlélem is ezt a jelenlegi társaságot, Viola nem illett a képbe. Már nem. A régi Artesbe, amiben még Ren is benne volt, oda még illett. Akkoriban sokat kérkedtem a céhemmel, de mostanra már lecsihadtam. Soha többé nem tartanék olyan fennhéjázó toborzót, mint ahogyan az elején kezdtük. Az már nem én vagyok. Illetve igen, csak már más értékekre fektetek nagyobb hangsúlyt. Ahogy Alex átkarolja a vállamat, az rendkívül jólesik. Nem vág buta fejeket, hanem tényleg érdekli mi van velem és tényleg megpróbál segíteni. Ezt most különösen értékelem.
- Furcsa számomra, hogy mennyire nem beszélünk a régi tagokról. Sem Violáról, sem Renről, sem Tiffanyról, sem Luvról, sem Juureiről. Egyikőjük sem volt igazán közénk való, de ahogy kikerültek a céhből, rövid időn belül elérte őket a végzet. Csak Ren volt elég erős, hogy egyedül is túléljen, de neki is ott van Regi. Hibásnak érzem magamat ezeknek az embereknek a haláláért, nem erre esküdtünk fel. Azt mondtuk megvédjük a gyengéket, nem pedig hagyjuk őket elmenni. Szerintem nem is tudjátok felfogni, milyen fontos volt nekem az a lány... és hagytam, hogy csak úgy kisétáljon az életemből.
Lemondóan pillantok magam elé, és nagyot sóhajtok. - Igen, mindannyian kerüljük a témát, mert így könnyebb. Ettől függetlenül a bűntudat még mardos. - Felpillantok Alexre és némi hezitálás után kibököm, hogy mi nyomaszt leginkább. - Úgy érzem megcsaltam Violát, amikor Mirikához kezdtem el vonzódni. Úgy érzem, nap mint nap meggyalázom Viola emlékét azzal, hogy Mirikával vagyok. Szeretem azt a lányt, de ő nem Viola és sosem hozhatja vissza azokat az álmokat, amiket Violával szőttünk. Nem érzem azt, hogy egy másik céh vezéreként, más célokkal, más életfázisban a társam lehetne. Ehh, de... de mindezek ellenére is szeretem és ragaszkodom ahhoz a pöttömhöz - Arcomat az egyik tenyerembe temetem, majd inkább mosolyt erőltetek az arcomra és visszapillantok Alexre, miközben most én veszem át a vállátkarolós szerepet. - Na de mi van veled és a titkos imádottaddal?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Május 31, 2014 5:29 pm

Furcsa érzés volt. Először tett ilyet, akárkivel is. Nem a mozdulat volt furcsa, hanem az indíttatás. Más sokszor csinált ilyet, akár csak unaloműzésnek valaki piciny lelkét felkavarni az intim szférájába közeledés miatt, vagy valami cél elérése érdekében. De mindig a cél az rossz hangzással, de végül is ő maga volt. Vagy azért, hogy valakinek segítsen és ezzel is jól érezze ő magát. Jól tudta, hogy részben vagy egészben azért is segítőkész, mert ettől érzi magát jól. Megtehette és ahelyett, hogy rátaposna a kisebbekre, inkább felhasználta a mérhetetlen igazságszeretetét, és a befolyásait, nah meg az agyát ahhoz, hogy egyenlítsen a mérleg nyelvén. És ez örömet okozott neki. Így volt teljes a világ. Nem feltétlen valakinek a hálája érdekelte, vagy az, hogy valaki jól érezze magát. Persze ez ferdítés, mert igenis érdekelte az egyes emberek lelki állapota és örült mindig ha valakinek segíteni tudott, és végre mosolygott valaki aki eddig nem. Azonban nem volt az a nagy "mindenkit szeretek" fajta, vagy talán mégis. Mindenkit szeretett úgy nagy általánosságban, de igazán senkit sem. Nem voltak igazi barátai, mert mindenki a "barátja" volt.
Most azonban az sarkallta erre a tettre, mert elgondolva, hogy milyen jellem is Anatole, úgy vélte, hogy ez a legjobb módja, hogy a komoly hangulat közepette éreztethesse barátjával, hogy maximálisan mellette áll. Mert miért ne tenné? Persze neki ez új keletű, de azért annyira nem. Razz
A választ szép csöndben hallgatta végig. Érezte, hogy valami ilyesmiben lesz része. Hallotta, hogy nem ennyien voltak eredetileg az Artesben, dehogy mindenki meg is halt volna Renen kívül? Valóban nem blöffölt Anat, mikor azt mondta, hogy mindenki érdekli a céhéből. Utána nézett nekik! Át tudta érezni. Lehet, hogy felfújják, de mégis. Egy céh vezérének lenni kicsit olyan, mint ha a gyerekeid lennének a tagjai. És látni, tudni, hogy meghaltak.... és ott van az a lány is. Viloa. Nem kérdezheti meg, hogy mi történt közöttük, az az ő dolguk. Azonban a folytatás már más mederbe terelte a gondolatait szöszinknek. S Anat mosolygósabb váltása sem tett túl jót a kusza információhalmazoknak. Zavarában elnevette magát. csak halkan, hagyva, hogy most a céhvezér ölelje át őt.
- Semmi, semmi, nem haladunk sehova. ^^" - Az igazat mondta, s habár a Hannánál a letörtsége ellenére Hinari mellé állt, azt egy nagy előre lépésnek érezte. Utána igyekezett is fegyelmezni magán, és nem mutatni a világfájdalom oldalát. - Embarassed - Nah most meg belepirult a gondolataiba. Aztán kissé megrázta a fejét.
- Demo. Mirikát önmagáért szereted nem de? Ha pedig így van, akkor nincs min rágódnod. Nem olyannak ismerlek, aki elárulná az érzéseit. ^^ - Bármi is történt Viola és a fiú közt, azt biztosan lerendezték. Hiszen ha nem így lett volna, Anat is másképp fogalmazott volna.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 31, 2014 7:01 pm

Anatole arcán látszik némi csalódottság, mikor barátja nem reagál egyetlen szóval sem a nagy monológ után. Mégis, talán többet jelent most neki az, hogy kibeszélhette magából a bánatát és a frusztrációját, mintha Alex valami üres szavakkal ütné el az egészet. Tulajdonképpen mégis mit várt a harcos? Azt, hogy a szöszi majd leszidja a "bűneiért", jól megdorgálja? Mert ettől megnyugodna a háborgó lelke? Aligha. Csak áltatná magát. Alex nem helyeselt és nem is tiltakozott. Ez jobb válasz volt bárminél, amit Anat csak várhatott. A dolgok nem csak feketék vagy fehérek, és ezt Alex tudta, s bölcsen nem is szólt. Legalább is Anatole azt szerette volna hinni, hogy ez a másik hallgatásának oka.
A nevetés hallatán kissé összerezzen, majd keserű, beletörődő mosoly húzódik az ő szájára is.
- Nem biztos, hogy egyetlen plátói szerelemnek kellene áldoznod magad. Miért nem próbálod elfelejteni inkább, vagy legalább nyitni mellette mások felé is? Lehet míg rá fecsérled az időt, addig elszalasztod az igazi társad. - Aztán persze az is lehet, hogy a bohóc téved. Lehet Hinari kegyeiért csak jobban meg kell küzdeni, mint bárki máséért. Mindezek ellenére a harcos kötné az ebet a karóhoz, már ami az iménti gondolatmenetét illeti. Akit eddig igazán szeretett, abba mindig első látásra belehabarodott, s talán ez nincs másként a szebbik nem esetében sem.
Aztán Alex mégis visszatereli a szót Mirikára, s ez felvillanyozza a másikat. - Persze, önmagáért. Minden porcikáját, minden rezdülését. - Látszik a fiún, hogy tényleg rajong a lányért, nem csak kárpótlás neki az elvesztett barátnő után. Lehet, hogy mindez csak egy tiniszerelem, ami nem tart majd ki a SAO-n túl, mert ott jobban kijön majd a korkülönbség, de idebent elmosódtak az ilyen szakadékok.
- Lassan csomagolhatnánk, nem gondolod? Azonban valamiről megfeledkeztünk! - mutat a fiú a botokra, amelyeknek végeik rettentő mód meghajlottak már. Ez azt jelenti, hogy kapás van, de még mekkora. Felpattanva ültből, a harcos felkapja a maga botját és minden skilljét, erejét és súlyemelését beleadva, egyszerűen partra rántja a fogást, mely nem más, mint egy keszeg. De még milyen szép! Összességében egy rendkívül eredményes napot zárt a két fiatal jó barát, s ez nem csupán a begyűjtött halak számában értendő. Anat megnyugvással és jó kedéllyel indult hazafelé, az úton pedig végig azt számolgatták, hogy melyik fogást milyen teljesítményre érdemes majd beváltani.

/És íme az első igazi narris postom Very Happy Köszönöm a játékot, szuper volt, mint mindig Cool
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jún. 07, 2014 8:54 pm

// bocs a késésért, lassan írok mostanság Alexszel ^^" //


Talán igaza van a másik fiúnak. talán nem kéne görcsösen egyvalakire fókuszálnia. Igaz ez? A földet nézte Anat szavai közben. Elmerengve. Kissé el is szégyellve magát. Habár, hogy mivégre az talán sosem fog kiderülni. Egyszerűen csak nem tudta, hogy mit is érez igazán a lány iránt. Egyet tudott csak, de azt igazán. Vonzotta az a kisugárzás. Nem tud nem gondolni rá. Nem tudja elfelejteni.
Egy beletörődő mosollyal nézett fel a másik fiúra. Addigra azért már kibontakoztak annyira az ölelésből, hogy rendes távolságot vehessen fel. - Ki tudja. ^^ - Nem fogja, hiszen nem tudja megígérni. Hinari olyan más, különbözik a többi lánytól, és ez volt talán az ami felkeltette az érdeklődését. Persze jól tudja, hogy ez azért is lehet csak így, mert nem ismer elég embert. De egy csöppet sem érdekli. Érdekes módon megnyugszik, sőt elégedettséggel tölti el, mikor Anatole Mirikáról nyilatkozik. "Nem lesz semmi bajuk ezeknek kettejüknek." Ezt érezte akkor. Felállt és ahogy az látható is volt, a bothoz sietett. Anat már partra vitte a saját halacskáját. Ez még úgy is nézett ki, mint egy rendes, valamire való hal mob. És még csak hínárt se okádott ki. Rolling Eyes Jó pont. Megmarkolta a saját pecabotját és bevetve a súlyemelését, meghúzta azt.
Ám nem egy halat húzott magával, hanem attól egy sokkal egyszerűbb dolgot. nagyra kerekítette a tekintetét, ahogy egy méretes bakancs, egy kis növényi hozzávalóval felszerelve száguldott felé. Nem dobta vissza, de nem ám! >.> Megnézte, hogy ez mennyire rossz, és egészen jókedvű lett közben, ahogy rákapcsolt.
- Plussz 5 expé. Sose hittem volna, hogy egy bakancs miatt fogok fejlődni. Razz - Felszabadult vidámság volt benne, és el is tette az elnyűtt lábbelit szépen az inventoryba.
Majd szépen együtt el is pakolta. A mai nap valóban jól sikerült és rengeteg mindent meg tudtak beszélni. Amilyen furán indult, annyira élvezte.

// én is köszönöm a játékot, nagyon élveztem ^^ //

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 25, 2014 4:00 pm

/Pecázás Ayanival/

A harc érdekes volt, de rengeteg kérdés felmerült. Sohasem akadt még olyan ember, akivel Timidus maga az ember miatt akart volna találkozni, és főleg nem azért, mert a harcról akarta volna kérdezni. Na jó, ez így nem igaz, mert akadt, és az illetőt Hinarinak hívták, de Timidus addig, amíg még nem érte el legalább a húszas szintet, nem akart vele újra összefutni. Ayani azonban különös volt, és a harcmodora, a technikái, a meglátásai, minden arra engedtek következtetni, hogy egy jó harcossal, egy nemes ellenféllel álltak akkor szembe, és a harcok kimenetelei is ezt jelezték. Azt, hogy Timidus milyen kérdéseket fog feltenni, már rég elhatározta. A megfigyelései mind-mind azt mutatták, hogy valami nagyon különös dolog zajlik kettejük között a háttérben. Minden eddigi esetben a pet volt az okosabb, a pet mozgatta a szálakat, és a pet döntött a harc során. Álomkelő, Vezér mind emblematikus alakok, és az idomárjuk csak úgy van mellettük, de ők a fontosak. Még Hisame is, ha ugyan kapkodós, de ő a megfontoltabb, nem pedig a céhvezér… bár efelől voltak kétségei a sárkánynak. Ayaniéknál viszont ez nem így volt. Tűzrózsa képes volt annyira idomulni az emberekhez, hogy dühös lett egy egyszerű vereség miatt, és fújtatott és teljesen kikelt agából. Revánsot akart venni rajtuk, mintha bármit is számítana az, hogy sokkal magasabb szinten képes őket legyőzni. Ayani pedig megfontolt volt, seperc alatt összeszámolta a pontokat is, tehát ismerte a felszerelését, tudta, hogy hogyan kombinálja őket, ismerte a képességeit, és ami a legfontosabb volt, megismerte az ellenfelét is és taktikát dolgozott ki ellene. Ezzel az emberrel érdemes volt beszélgetni. Nos… így jutottak el odáig, hogy egy patak partján üldögélve várják a lányt és a paripát a szafari északi részén.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jún. 25, 2014 4:42 pm

// Shu //

Végre vége volt annak a fárasztó meccsnek. Kis híján majd bele nem pusztultam. Azon meg kell jegyeznem ez a KT volt az eddigi legélvezetesebb KT-m, a legtöbb csavarral, és a legtöbb megszorítással. Tűzrózsa elég durcás volt az első kikapása miatt, de eléggé feltüzelte magát a harc végére, hogy ő is elkezdje élvezni ezeket a megmérettetéseket. Viszont azért tényleg örülök, hogy vége van, mert tényleg nagyon kimerített. Viszont… a mostani helyünk.. fogalmam sincs, hogy verődtem ide… na mindegy. Most azonban tényleg oda kéne, figyelnem mit csinálok, mert ha nem figyelek lehet a vacsoránk megy el. Ugyanis én és Shu megbeszéltünk egy közös horgászatot nem sokkal a csatánk után. Jól kiéhezve biztos jól fog esni egy kis fincsi hal. Már-már jó ideje ülök csöndben, de akárhányszor Timidusra pillantok, mindig felötlik bennem valami… és egyszerűen nem bírom ki. Már-már odáig fajult a dolog, hogy végül nem bírtam tovább és megkérdeztem.
- Timidus kérlek, áruld már el. Te nőstény vagy, vagy hím? Egyszerűen fordul a kíváncsiság. Elég domináns vagy egy hímhez. Tűzrózsa is domináns valamilyen formában, de Vezérhez képest, Szophie petjéhez képest semmi. Petek nemi beállításában eléggé ravart vagyok néha… jó ideig azt hittem Hisame hím…
~ Attól még hogy van egy farkunk nem minden állat hím. Ez olyan, mint nálatok a dudorotok. A nőstényeknél van a mellkasukon több esetben dudor, és a sörényük is nagyobb, míg a hímeknél nincs. Most ha találkozol egy rövid hajú, domborulatlan nősténnyel azt hiszed, hogy fiú? – mondja megfeledkezve magáról Tűzrózsa, persze ellejtve azt a tényt, hogy más nem érti, csak Timidus.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 25, 2014 5:20 pm

Timidus összenézett a társával, aki felvonta a szemöldökét, majd megvonta a vállát és bólintott.
-Nőstény. Nem látod a szalagomon?
-Izé… szerintem teljesen mindegy. Amikor kikelt a tojásból, akkor kiderítettem, hogy nőstény, de nem neveltem úgy, meg szerintem neki sem számít nagyon. Mesékben sem volt fontos neki, hogy fiús vagy lányos volt, amíg volt benne sárkány… Az állatoknál amúgy sem fontosak a nemek, ha nem falkában élnek, vagy nincsen… szóval éppen nincs párzási időszakuk. A dominancia pedig…

Itt kicsit elgondolkodott, majd megrázta a fejét.
-Az elefántoknál is a matróna vezeti a csoportot, a hiénáknál szintén és még számos állatfaj esetében a nőstény a domináns. Sárkányokról nem nagyon találtam információt a könyvtárban, hogy milyen lenne a társadalmi berendezkedésük, de amikor Draconiában jártunk, ott egy öreg hím volt a csoport vezetője… bár lehet, hogy inkább a kora miatt volt vezető, mint a neme miatt.
-De a bölcsessége miatt biztosan nem.
-Nem tudom. De a legnagyobb harcos meg annak a testvérpárnak az anyja volt, ha emlékszel. Szóval lehet, hogy ott is a nőstények a dominánsak.  
-Megint felesleges dolgokon gondolkodtok. Mindig azokat tartjátok fontosnak, aminek semmi jelentősége nincsen, és nem figyeltek azokra a dolgokra, amik fontosak. Mit számít, hogy hím vagyok vagy nőstény? Mit változtatna? Még közületek is a legjobb harcosok nőstények. Ott van például Hinari, és te sem harcolsz rosszul. Viszont ott van Judy vagy Utahime vagy Shu akik nőstények ugyan, mégsem értenek semmit a harchoz. Foglalkozzunk olyan dolgokkal inkább, amik fontosak. Hol, mikor és hogyan kaptad meg azt a kesztyűt? Erről mesélj inkább.

Tűzrózsa zsörtölődését már fel sem vette. Nem volt neki szimpatikus a paci. Túlságosan emberi volt. Nem gondolta volna sohasem, hogy a petek valaha is lezüllhetnek ilyen szintre. Ezzel bajba sodorja az idomárját, ami a legnagyobb kudarc és szégyen volt, amit Timidus valaha csak el tudott képzelni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Júl. 02, 2014 10:35 pm

- Bocsi Timidus a szallagodat eddig nem vettem észre. – mondom zavarodottan, és nem is hazudtam.
Shu magyarázatára kissé elhúzom a számat. Szerintem sokat számít a nem, de ember, sőt még inkább petfüggő. Tűzrózsa például köszöni szépen, ő jól elvan nőstényként, és neki igenis számít a nem. A nőstényekkel ugyanis valamiért jobban elvan, mint a hím egyedekkel. Most így belegondolva csak Villámlással, Reginalddal és Vezérrel van kissé morcosan, és ugye ők hímek… micsoda véletlen… De mindegy. Viszont mikor meghallom, hogy nem harcolok rosszul akaratlanul is felnevetek.
- Csak el ne mond ezt Rennek vagy Kazumának mert a végén még kiröhögnének téged. Szerintem még Miri is haszontalannak tartana, ha nem lennének support képességeim. Jóformán sebezni nem is szoktam a bossokat.. pedig egyik nagy álmom, hogy én szerezhessek meg egy bossitemet… Mármint jó a köpenyem bossitem, de úgy értem hogy én had üthessem le érte a bosst. Amúgy Shu. megértem, hogy nem szeretitek magatokat veszélybe sodorni, de a burok rendszer bevezetése óta megcsappant a halálok száma, sőt nagyjából 0-ára redukálódott a bossharcokon, így a játékosok csak kiesnek. van egyéb okotok még boss ellen azon kívül hogy veszélyes, vagy csak ez az egyik érvetek van? Csak érdekel miért nem tartotok velünk, mert szerintem nagyon hasznos tagjai lennétek a frontnak. Jó a csapatmunkátok, jól sebeztek, és elég jól észreveszitek a helyzetet, és gyors ellendöntést is kiterveltek. Főleg te Timidus ahogy láttam, mindvégig megpróbálta d a kezdeben.. jobban mondva a karmaid közt tartani a meccset. Én általában csak arra megyek, hogy ne nullázódjak, szóval ezt becsülöm bennetek.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Júl. 03, 2014 7:21 am

Azt egyikük sem értette, hogy a sárkány mellkasán végigfutó széles, rikító vörös szalag hogyan kerülhette el a lány figyelmét, de Shu betudta annak, hogy Ayani csak kicsit szórakozott, Timidus pedig egyszerűen nem tartotta annyira fontosnak az ügyet, hogy foglalkozzon vele. Már túl is lépett a nemiség kérdésén, és inkább tovább hallgatta a lányt, remélve, hogy az ő kérdésére fog válaszolni. Persze nem ez történt, de ettől függetlenül nem kérdezett hülyeséget, és Timidus válaszolt is azokra a részekre, amikre neki kellett válaszolnia.
-Én tudom amit tudok, és látom amit látok. Nem nagyon érdekel, hogy ki röhög ki, amíg nekem van igazam. Olyan pedig nincs, hogy ha nem lennének, hiszen vannak. Én se lennék jó harcos, ha nem keltem volna ki a tojásból. Hülyeség ezen gondolkodni. A ti csapatotokban Tűzrózsa a sebző, ugyanúgy, ahogy a mi csapatunkban én. Láttad, hogy Shunak sincsen nagy ereje. Ez egy jó taktika az idomároknak, és te ugyanúgy rájöttél erre, ahogyan én is. Ennyi a lényeg. Az pedig megint csak nem fontos, hogy ki üti le a bosst. Csapatként harcoltok, a csapat érdeme a győzelem, vagy legalább is így kéne lennie.
A lányt nem lepte meg a kérdés, várta is már igazából, és félénken bólintott.
-Igen. Van egyéb okunk is.
Többet azonban nem mondott, és segélykérően a társára pillantott, aki meg is értette a célzást, és újra átvette a szót.
-Shunak is van érve, és nekem is van. Megmondtam neked is, hogy csak fair küzdelemben veszek részt. Mindenfajta veszély nélkül bemenni a boss termébe, jó pár próbálkozás alatt kiismerni a taktikáját, majd sokadszorra legyőzni nem nagy dicsőség. Végtelen próbálkozási lehetőségetek van, veszteség nélkül. Ez nem harc, ez egy vicc, ilyenbe pedig nem veszek részt. Ráadásul a frontharcosok nagy része csapatmunkára képtelen hozzá nem értő idióta. Nem érdekes és nem élvezetes velük harcolni.
Timidus nem hazudott, ez is egy érv volt, amiért nem mentek a bossra, csak mindössze nem a fő érv, de tudta, hogy azt Shu titokban akarja tartani. Elvigyorodott, de azért még hozzáfűzte az okát is.
-Nem az a lényeg, hogy te ne nullázódj, hanem az, hogy az ellenfél előbb nullázódjon. A dicséreteket pedig köszönjük szépen. Most pedig válaszolnál az én kérdésemre is?
A lány csak bólintott, hozzáfűzni valója amúgy sem volt, és szerencsére pont jött egy kapás, amivel még okot is talált arra, hogy valamivel lefoglalja magát, és ne tudjon válaszolni.
[keszeg]

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Júl. 06, 2014 7:10 pm

Megcsóválom a fejemet Shu szavain mosolyogva.
- Hogy te mindent szó szerint veszel. Amúgy nem muszáj az idomároknak ezt az elvet követniük. Gondolja bele. Ha te találsz mellé, és Shu talál a sebzés nagyon elenyésző, ám ha viszonylag kiegyenlített a sebzés, akkor jóformán azonos sebzést visztek be, még ha egyikőtök nem is talál. Viszont igen most jöhetne az, hogy így viszont kevesebb lesz a pet által bevitt sebzés, mintha a pet lenne erősebb. Mindegy. Én mellesleg csak azért javítottam csöppet a statomon, hogy sebezzek egyáltalán, mert egyszerűen kiszolgáltatott voltam akkor, ha Tűzrózsa nem volt velem. Nem tudom, hogy halottatok már-e az Éhezők Viadala eventről. Az én… hasonmásom is részt vett rajta, és bár bombák végeztek vele rámutatott arra a tényre, hogy Tűzrózsa nélkül teljesen el voltam vesztve… meg az irányításomon is több pontnak kéne lennie. Mellesleg tudom, de én mindig volt egy olyan álmom, hogy vigyük be a végső csapást élesbe.  – mondtam, de a következő szavai kissé… érzékenyen érintettek, összeráncolva a homlokomat, kissé talán éllel a hangomba szólok fel – Timidus. Sosem voltam az a haragtartós típus, de ezt kérlek, vond vissza. Ez a vicc… ahogy téged ismételjelek meg felelős azért, hogy mára már a 17. szinten vagyunk. És most kapaszkodj meg. Ha nem lenne a burok… se én, se egyik céhvezér nem lenne már Aincrad birodalmában, legalábbis a nagyja. Elárulom, név szerint kik nem lennének már itt. Anat, Miri, Szophie, Vio, bár felőle már nem hallottam jóideje, Hianri, Peter, Thunder, Rin, RenAi, Alex, Askr, már őfelőle sem hallottam jó ideje, Judy, Yurihime, Tachi és Enheriel, meg persze én. Tizenhat áldozat. És ez csak a 10. bosson. Előtte is lettek volna halálos áldozatok, de ez volt a legelső ahol mindenki 0-ázódott. Mi, akik a fronton harcolunk, sosem vagyunk biztonságban! Mindig újabb és újabb bossok jelennek meg, mindegyiküknek más a képessége. Még nem volt rá példa, de mi van ha van olyan boss, amely hatástalanítja a Burkokat? Mi frontosok vagyunk, akik az életünket áldoznánk azért, hogy kijussunk ebből a nyamvadt világból. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint te Timidus. Gondolj bele. Ki tisztítaná ki a veszélyes területeket, kik győznék le a szabadban mászkáló erősebb minibossokat, kik végeznék ki a szintfőnököket?  - összeszorítom a fogamat, és a vizet nézem mereven, majd az eddig indulatos hangom elhalkul, és suttogva halkan, szomorkásan folytatom – Én… a 3. boss óta támogatom a barátaimat… láttam már pixeleződött társakat.. láttam, ahogy a boss vagy a segítői levágják az embereket, mint valami korcsot.  El sem tudod, hinné, néha milyen szörnyű supportnak lenni… Ott vagy és mégse tudsz segíteni a társadon. Hiába tudnád visszatölteni az életét, ha nincs időm reagálni. Nincs is szörnyűbb, mint tehetetlenül állni, miközben a barátod, vagy a családtagod pixeljeire robban szét. Hiába a burok… a látvány szörnyű… - mondom, majd levegőt veszek, és Timidushoz szólok már nyugodt és normális hangerősségbenKérlek, ismételd meg a kérdést… egy kissé… elkalandoztam…
Ekkor jelzett a rendszer, és én rántottam is a boton, hogy megnézzem mit fogtam.

[Hínár]

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Vas. Júl. 06, 2014 7:56 pm

A sárkány nyugodtan végighallgatta a lány minden szavát, érdeklődve figyelt, de a szavak végén csak megcsóválta a fejét.
-Valóban nem muszáj ezt az elvet követni. Semmit nem muszáj, de én így döntöttem, mert ezt a taktikát tartom jónak. Azokat a pontokat, amelyeket megspórolunk Shu erején, azokat rakhatjuk fegyverkezelésre, így pedig kevesebb az esély arra, hogy nem találom el az ellenfelet.
-És… én nem is szeretek harcolni… egyáltalán nem bánom, hogy így döntöttünk…
-A viadalt ismerem, de nem kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az idomárok tehetetlenek nélkülünk. Ezért is nem szabad titeket magatokra hagynunk. Az álmaitokkal pedig nem tudok mit kezdeni.

A lány kirohanására viszont a sárkánynak egyáltalán nem kellett megkapaszkodnia, sőt végig egyetértően bólogatott.
-Igen, én is ezt mondtam. A burok felelős azért, hogy elértétek a tizenhetes bosst, nem pedig ti. Ha én harcolok valakivel, akkor azt akarom, hogy én legyek a felelős a győzelemért, vagy a csapatom, nem pedig egy burok, ami megvéd mindentől. Ha nem lenne a burok, akkor talán óvatosabbak lennétek, és esetleg tudnátok harcolni, mert lenne rizikó abban, hogy megküzdötök az ellenféllel, így azonban nincs, tehát az egész csak egy vicc, nem pedig fair küzdelem. Olyan, mintha én komoly harcokat vívnék egyes szintű harcosok ellen tudván, hogy úgysem tudnak egy karcolást sem ejteni. Nevetséges lenne és szánalmas, ilyesmiben pedig nem veszek részt. Visszavonni a kijelentéseimet pedig nem szoktam, mivel annak semmi értelme nincs.
És tényleg nem is értette, hogy mit jelent az, hogy visszavonni a kimondott szót. Ha valaki már valamit elmondott, és komolyan gondolta, akkor miért kellene azt visszavonni? A feltételes kérdésen picit elgondolkodott, de nem volt nehéz megadni a választ.
-Ha lenne egy olyan boss, aki hatástalanítja a burkokat, akkor nagy eséllyel meghalnátok. Ez nem kérdéses. Ez is az egyik oka annak, hogy nem megyünk a bossokra. Az én feladatom, hogy megvédjem Shut, nem az, hogy bajba keverjem.
A lány ezalatt összeszorított fogakkal hallgatta ezt az egészet, és tudta, hogy nem fognak már sokáig itt pecázgatni. Amikor Channak adta elő ő ugyanezt, csak persze nem ennyire a harcra koncentrálva, és nem ennyire nyugodtan, akkor a lány leordította érte a fejét, azóta pedig utálja, és az erdőbe menekült. Ayanival sem lesz ez másképpen. Azonban az, hogy ezt a gyönyörű meseországot Ayani bemocskolta, már neki sem tetszett, és halkan, a fogai között szűrte a szavakat.
-Nem nyamvadt…
A sárkány elvigyorodott, és társa ölébe hajtotta a fejét.
-Belegondoltam. Addig mindig lesz valaki, aki harcolni fog, amíg rá nem jöttök arra, hogy nem tudjátok elérni a századik szintet.
Arra, hogy minél nincs szörnyűbb egyikük sem reagált. Shu tudta jól, hogy számos szörnyűbb dolog van az életben egy kis ideiglenes elpixeleződésnél, Timidus pedig nem tartotta fontosnak reagálni. Timidus persze nem tudta, hogy Ayani most mennyire dühös lehet rá, hiszen ő csak válaszolt a kérdéseire, őszintén, ahogyan Shu tanította neki. A sárkány egyáltalán nem volt dühös, hiszen semmi oka nem volt rá. Teljesen nyugodtan viselkedett és válaszolt.
-Azt kértem, hogy mesélj arról, hogyan szerezted a kesztyűt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Júl. 11, 2014 5:04 pm

Vállat vontam Shuék érveire. Én csak mondtam, hogy nem mindenkinél biztos, hogy a petjük erősebb, illetve a köztes utat. Hozzámondhattam volna még ezt-azt, de nem tettem. Viszont Timidus szavai még jobban kiborítottak. De ahelyett, hogy közbe vágtam volna, csak összehúzott szemekkel hallgattam, pedig leg szívesen a vízbe dobtam volna a botom, azonban e helyett nem csináltam semmit sem. Nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolja ezt a sok mindent. Mintha arról lenne szó, hogy nem bánná, ha Anaték meg a többiek, velem együtt már nem lennének itt. Most komoly vagy én vaygok túl naiv, vagy Timidus, és szerintem, én komolyan mondom, ez biztos nem tetszene egy-két frontharcosnak, ahogy nekem sem, de végül lenyeltem a visszaszólásom, nem akartam, így elrontani a hangulatot. Így hát csak a lágyan fodrozódó vizet bámultam, ahogy meg-megemeli az úszómat. Végül Timidus megint feltette a kérdését. Megemelem a fejemet, majd felnézek az égre, majd vissza a vízre. Majd válaszolok, és legnagyobb meglepődöttségemre semmi harag nem volt a hangomban, csak a rendes normális beszélgetős hangom volt.
- Nincs sok ördöngösség benne. Nem öltem semmilyen minibosst meg érte, nem jártam át semmilyen kazamatát, egyáltalán semmi megerőltető nem volt. Egyszerűen én találtam meg elsőnek. Végetlenül rábukkantam, a Kezdetek Erdejében ennyi. Akár hiszel nekem, akár nem, ennyi… - majd kis ideig, ha csak Timidus nem szólal meg elhallgatok, majd végül kissé bűnbánó hangon hozzáteszem - Bocsáss meg Shu, nem akartalak téged megbántani… hogy őszinte legyen én is szívesebben tölteném örökké itt az életem további részét, mint a kinti világba… de nem bírom látni azoknak a fájdalmát, aki már ki akarnának jutni… - mondom, már-már nagyon szétcsúszva, miközben továbbra is a vizet bámulom.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 11, 2014 5:50 pm

A sárkány ismételten félrecsapta bal fülét, és értetlenül meredt a lányra. Fogalma sem volt arról, hogy mi oka volt az idomárnak hozzátenni ezt az akár hiszed, akár nem dolgot. Visszapörgetve a fejében az eseményeket, egy szóval nem utalt arra, hogy hazugnak tartaná Ayanit, így egyszerűen betudta annak, hogy ez a kifejezés is biztosan csak egy olyan szófordulat, amit az emberek azért használnak, hogy mások ne érthessék meg őket. Ennek persze volt is értelme, ha mondjuk két fél nem akarta, hogy a közelben álló harmadik értse a beszélgetésüket, de itt Shu volt a harmadik, és ő bizonyára jobban értette az emberi kifejezéseket, mint a sárkány, tehát végtére is csak nem volt semmi értelme annak, amit Ayani csinált. Timidus komoly ábrázattal nézett a szemébe, és nyugodt hangon szólalt meg.
-Egy szóval sem mondtam, hogy nem hinnék neked. Semmi okom nincs hazugnak tartani téged. Értelmetlen külön kiemelned, hogy nem hazudsz.
Egy pillanatra elgondolkodott, de inkább hagyta beszélni a lányt, majd úgy döntött, hogy erre a felvetésre Shu válaszoljon. Biztos volt abban, hogy lesz hozzáfűznivalója, és abban is, hogy könnyebben beszélne róla, ha ő nincs ott. Shu úgy hitte, hogy Timidust folyamatosan sérti, ha a kinti világról beszélnek, és a sárkány most már magától röppent fel, amikor szóba került a téma. A kislány szomorúan csóválta a fejét, és még szomorúbban nézte a másikat. Még egy ember, akit az akaratos többség rákényszerít arra, hogy ne a saját útját kövesse, hanem tegye azt, ami nekik jó. Az emberek olyan önzőek és gonoszak tudnak lenni.
-De… nem értem. Itt megvan mindenünk. Csodálatos a világ, tökéletes, és ha vigyázunk magunkra, akkor sokkal kevesebb esélyünk van meghalni, mint a kinti világban. Ha ott elcsúszunk és leesünk a lépcsőn, akkor máris kitörhetjük a nyakunkat. Itt ha valaki ügyes, akkor elkerülheti a mobok támadó zónáit, nem kell elmennie bossokra vagy minibossra, se semmi veszélyesre. Elég sok küldetésen voltunk már, és egyáltalán nem veszélyes, és a szabadban is, a védett területen kívül is rengeteg időt töltünk. Én… értem, hogy valakinek hiányzik a családja…de…
Hirtelen valami hatalmas ötlet jutott az eszébe, felkapta a fejét, és hadarni kezdett.
-Miért nem hozzuk be az ittlévők családját? Már… már azt hiszem többen haltak meg, mint amennyien bent vannak. Nekik mind megvan a sisakjuk, csak oda kellene adni a családoknak, és akkor senkinek nem kellene innen kijutnia. Itt is meg lehetne építeni majdnem mindent! Van színház, vannak hangszerek, lehet szórakozni... mindent fel lehetne építeni, ha az emberek kicsit élnének is, és nem csak a gyilkolással és a kijutással lennének elfoglalva.
Kicsit megtorpant, alábbhagyott a lelkesedése, és újra halk hangon, szomorúan szólalt meg.
-De… azt akkor sem értem, hogy miért veszélyezteted az életedet olyanért, amit te nem is akarsz…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Júl. 28, 2014 5:28 pm

Ismételten megfogom a homlokom.. Most komolyan.. megint?
- Timi… ez egy olyanfajta költői kifejezés, vagy mi a fene. Nincs semmi jelentősége, csak olyan hangulat fokozónak vagy mit tudom én…
Elég zavaró, hogy Timidus állandóan folyton folyvást mindent szó szerint ért… Meg nem tudom… egy kicsit túl elszállt érzem néha. nincs semmi bajom velük azonban ezen kívül. Viszont Shu felvetésére, csak nagy szemekkel meredek rá. Sok ideig csak meredek rá tágra nyílt szemekkel, és tátott szájjal sokkoltan. Kis ideig eltartott mire összeszedtem magam, de végül megcsóválom a fejemet. A legnagyobb meglepetésemre azonban megvetésnek és minden rosszándék nélkül beszélek… talán azért mert Shu még csak gyermek? Nem tudom ,de végül nyugodtan a szemébe mondtam azt amit gondoltam, bár személyes vélemény szerint kicsit visszafogtam magam.
- Shukaku… értem a nézőpontodat, és valóban jó lenne itt élni, de… - itt kissé elhalt a hangom nem tudtam, hogy folytassam – Jó nem szeretném tovább szépíteni a dolgokat. Kérlek, ne haragudj rám, hogy elmondom a véleményemet. De előbb… nem tudom mennyire vagy tisztában a Neav Gear működésével. Gondolom annyi világos, hogy ez egy mesterséges valóság. Nos, igen eddig stimm. Viszont az elménk van csak ebben a világban. A testünk jelen pillanatban is a kinti valóságban található meg, mely ugyanúgy ki van téve a külső ingereknek. Belegondoltál már vajon mit művelhetnek a kinti testeddel? Én személy szerint jól elvagyok itt, de ha egyszer visszatérek, nem szeretnék arra visszaérni, hogy le kellett amputálni a karomat egy betegség miatt. Gondolj bele. A külső világ ingerei közvetve elérnek minket. Ha a külső tested elsorvad.. ami meg fog történni egy idő után, mert az izmok leépülnek, akkor sajnos Game Over.. mert a SAO nem szakítja el teljesen a test és lélek közötti kapcsolatot. Meg nem csak ez. Ha reálisan nézed a dolgokat a külső világban élőknek csak a terhére lennénk, ha mi itt örökre itt akarunk élni. Ugyanúgy gondozniuk kéne a testünket. Azonban van egy olyan dolog is, ami.. kissé… - nem tudom hogy fejezzem be, és helyette inkább elpirulok, és elfordulok, majd kissé halkabban folytatom – Aincrads egy csodálatos hely.. de az élet csodája nem érheti el. Nem születhetnek gyermekek, és az ittlévők külsőre nem öregednek maguktól. Te tudom, hogy még nagyon fiatal vagy, de sosem gondolkodtál el azon, hogy milyen lenne saját családdal? Egy férjet, meg sok gyermekkel? Bár esküvő van a játékban… a gyermekek áldása elkerül minket… - mondtam, majd az égre tekintve Yuichira gondolok… vajon hol lehet, mióta nem hallottam felőle? Jól van-e még?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 28, 2014 6:06 pm

A sárkány félrebillentette a bal fülét, majd fújt egyet. Az ilyen kifejezések meg töltelékszavak régóta hátráltatják az emberek megértésében, és ez kifejezetten zavarta, hiszen az volt a célja, hogy megértse az embereket, így eredményesebben tudjon segíteni Shunak.
-Ez is? Olyan szavakat használtok, aminek semmi jelentősége nincs, vagy még ti sem tudjátok a jelentését. Minek? Az ilyen szavakra semmi szükség nincsen, csak feleslegesen elnyújtjátok vele a mondatokat, és hátráltatjátok a megértést. Enélkül is elég érthetetlenek vagytok.
Rápillantott a lányra, majd a társára, majd a saját társára is, majd az úszóra tévedt a tekintete.
-Shu, kapás!
-Köszi!

Kapta oda a tekintetét gyorsan a lány is, majd megrántotta a botot, és megnézte a menüjében, hogy mit fogott. Csak ezután válaszolt Ayaninak, hiszen így nyert egy kis időt.
-Szerintem nem művelnek semmit. Ugyanazt csinálják, mint a kómás betegekkel, és olvastam a biológiakönyvben, hogy nagyon sokáig el lehet lenni kómában. Én nem akarok visszatérni, ezért nem nagyon érdekel, hogy mi van a kinti testemmel. Betegséget meg akkor is elkaphatsz ha ébren vagy… nem hallottam soha olyat, hogy valakinek a kóma miatt kellett levágnia a karját… ez butaság.  
Kicsit elgondolkodott, de azután úgy döntött, hogy elmond mindent Ayaninak. A lány érdeklődött, és bevallottan neki is tetszett ez a világ. Valahol úgy érezte, hogy még ő nyugtatja meg Ayanit azzal, hogy megosztja vele az elképzeléseit, hiszen úgy már neki sem kell aggódnia a kinti világ miatt.
-Én remélem, hogy Kayaba bácsi majd elintézi, hogy teljesen elválasztódjon a test a lélektől… ahogy mondtad. Biztosan meg lehet ezt is csinálni, mert a petek tudata is létezik, és nekik sincsen kinti testük. Az lenne a legjobb, hogy aki akarna az kimehetne, de aki maradni szeretne, az maradhatna, és nem kellene függnie a kinti dolgoktól.
Elmosolyodott, és egy ideig bámulta a víztükröt.
-Az nagyon csodálatos lenne.
Amikor Ayani elpirult, akkor ő is elfordult, majd egy kicsi düh is az arcára rajzolódott.
-Ezt már Anatole is mondta. Szerintem képmutatóak vagytok, és csak kifogásokat kerestek. A Kezdetek városában van egy árvaház. Néhány felnőtt vigyáz a nagyon kicsi gyerekekre. Szerinted hányan fogadtak örökbe onnan gyereket? Ha nagyon vágyna valaki családra, akkor megtehetné, de ez nem érdekli az embereket. Kifogásnak tökéletes, és még segíteni is lehetne vele… mégsem teszik. Egyébként pedig… kint még sokkal kevesebb esélyem lenne erre, mint idebent…
Na igen. Ezt sem osztotta még meg senkivel, és ő is csak másodkézből hallotta, amikor valaki a fejéhez vágta, aki meg a nővértől hallotta… de minden annyira logikus volt. Bántották, amikor a szülei meghaltak. Emlékezett arra, hogy vizsgálták ott… és tizenkét éves volt… valakinek már megjött tizenkét évesen… pár lánynak… csúfolták is miatta… és annyi biológiakönyv átolvasása után nem volt nagyon nehéz kikövetkeztetni, hogy mi miért történik.

/Kecskebéka/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Aug. 11, 2014 2:49 pm

Vállat vontam Timidus kiborulására.
- Az emberek már csak ilyenek. Túlbonyolítanak mindent, és makacsak maradnak a legvégsőkig. De az ilyen hibák teszik emberré az illetőt. Gondolom, te se akarsz tökéletes lenni. A tökéletes dolgokat hamar meg lehet gyűlölni. - mondom, miközben tekintetem az úszóra téved, ami vészesen elkezdett kilengeni – Az emberi szokások már csak ilyenek.
És vészóra már jött is a kapás. Kirántom a botomat, de nem sokáig vizsgálgatom. Megnézem mi akadt rá, majd elrakom. Ahogy elnéztem Shunak is volt kapása, de most nem ez a lényeg. Megcsóválom a fejemet, majd Shura nézek.
- Ez nem ilyen egyszerű. A petek életét a programok irányítják.  Bár mi is a program része vagyunk, a mi létünk a kinti valónktól is függ. Mit gondolsz. Vajon mennyi áldozatot követelne, míg Kayaba kikísérletezi, hogy hogyan válassza el a testet a lélektől. Illetve a legelején mondta, hogy ő egy saját birodalmat akart, szerinted, ha meg tudta volna tenni megtette volna? Való igaz, hogy én se tudnám itt hagyni Tűzrózsát. nagy valószínűség szerint összetörnék a jelenlegi állapotomban külső segítség nélkül Tűzrózsa nélkül.
Tűzrózsa odafeküdt mellém, és én nyugodtan simogattam sörényét, miközben ő lábaimra fektette fejét (ha eddig nem világos most ülök Very Happy). Vágyakozva néztem a csodás lángjait, ahogy sörényét és farok szőre helyén lángolnak. Végigsimítom a kezemet a lángokon.
- Azt hiszem, ha sikerülne is túltennem magamat rajta a tűz érintését keresném örökre. – mondom halvány mosollyal az arcomon, majd egy könnycsepp végiggördült az arcomon, majd én zokogva átkaroltam Tűzrózsa nyakát – Nem akarom elveszíteni Tűzrózsát! Én is itt akarnék maradni! ha nem is örökre, de itt is akarok lenni! Nem bírnám ki Tűzrózsa nélkül! Ha meg lenne oldva a kijelentkezés minden jobb lenne… Tűzrózsa…. – mondom könnyes arccal magamhoz szorítva a legeslegjobb barátomat.
~ Ugyan menj már, el lenn él nélkülem is. – mondja Tűzrózsa, de azért látható még a szeméből kihulló vörös könnycsepp, mely sisteregve pixeleződik el, ahogy a földre ért.

// Teknős //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 11, 2014 3:20 pm

Azért kiborulásnak igen erős volt nevezni a sárkány reakcióját. Ő mindössze a saját nyelvi eszközeivel fejezte ki azt a szintű elégedetlenséget és értetlenkedést, amely véleményét az emberek értelmetlen kommunikációs szokásai iránt táplált. Nem volt ebben semmi kiborulás, mindössze jelezte a lány felé, hogy beszélhetne értelmesebben is. Persze mint kiderült, ez túl nagy kérés volt neki, ráadásul amit ezután mondott, az már teljesen értelmezhetetlen volt nemcsak a pet, de még az idomár számára is.
-Úgy vettem észre, hogy az emberek is képesek fejlődni, tehát neked is képesnek kell lenned rá. Mellettem Shu már rengeteget fejlődött. Persze sohasem lesz olyan, mint én. Igazad van. Az embereket a hibáik teszik emberré. Ti képesek vagytok újra és újra ugyanazt a hibát elkövetni, és nem tanulni belőle semmit.
Ekkor egymásra nézett a két barát, de mivel egyikük sem kapott semmi választ a másiktól szótlan kérdésére, így ezúttal a lány szólalt meg.
-Miért hiszed, hogy meggyűlölnénk a tökéletest? Szerintem nem így van.
És mivel ezt a reakciót várta, így Timidus is megadta a választ.
-Természetes, hogy a tökéletességre törekszem. Ha tökéletessé válok, akkor mindentől meg tudom védeni Shut.
Ezután egy kicsit elmerengett a lány a hallottakon, de a végére bólintott. Azt mindketten tudták, hogy a tökéletesség elérhetetlen, de azért nyugodtan törekedhettek rá, bár abban Shu biztos volt, hogy ha mégis elérhető, akkor a sárkány úgyis előbb éri el, mint bármelyik ember. Ayani felvetésére azonban csak csóválta a fejét.
-Szerintem igen is lehetséges. Szerintem ha adunk elég időt Kayaba bácsinak, akkor rá fog jönni, és nem is hiszem, hogy nagyon kísérleteznie kellene. Gondolj bele, hogy mennyi olyan ember van, aki öngyilkos lett. Ha nekik megőrizte a tudatát a rendszerben, akkor őket már megvédheti. Ismerted Ritát? RenAi szerint a tudata egy kristályba van belezárva, tehát igenis lehetséges megőrizni valakinek a lelkét, innentől kezdve pedig már csak egy lépés az egész. Én biztos vagyok abban, hogy Kayaba bácsi ezen kísérletezik, és ha adunk neki időt, akkor meg fogja találni a módját ennek az egésznek. Ahhoz azonban az kell, hogy minél tovább bent maradjunk, hogy minél több ideje legyen.
És az a reakció, ahogyan a lány a lovára borult… szinte már biztos volt abban, hogy a lelke mélyén ő is ugyanazt szeretné, amit ők.
-Ha nem akarod elveszíteni, akkor miért harcolsz a kijutásért? Minél hamarabb kijutsz, annál hamarabb elveszíted. Őt is és az egész világot. Láttad, hogy hogyan viselkedtek az emberek a főtéren a kezdésnél. Láttad, hogy mennyire dühösek voltak. Csak azért áll még a világ, mert mi benne vagyunk. Ha kijutunk, akkor elpusztítják, és megölnek vele mindenkit, aki itt él. Mi szívesen segítünk neked akkor is, ha nem akarsz harcolni. Segítünk megvédeni Tűzrózsát.
És a legfontosabbat nem mondta ki, de ezzel egyértelműen célzott rá. A frontharcoskodással Ayani Tűzrózsa meggyilkolását segíti elő. Timidusnak is kapóra jött ez az egész, azonban ő nem folytatott ilyen beszédet. Ő nem a lányt akarta megvigasztalni, nem akart megvédeni senki mást, csak Shut, és saját magát. Ránézett a zokogó lányra, majd csak egyetlen kérdést tett fel a pacinak.
-Ugye ezt te sem hiszed el?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Aug. 14, 2014 6:21 pm

- Gyakran mondják, hogy az én fejlődésemre a legjobban illő a mondás az „egyet előre, kettőt hátra” . – teszem hozzá Timidus válaszára fáradt mosollyal.
Shukaku ezután elkezdett magyarázni, miután énnekem sikeresen elapadtak a könnyeim egy nagyobbacska érzelmi kitörés után. Egyre jobban kezd elidegenülni tőlem a lány. Lassan már elkezdem sajnálni is egy csöppet. Tényleg ilyen álomvilágban él? Túl pozitívan lát mindent, ez így nem lesz jó. De nem akarom megint megbántani. Való igaz, hogy én is elgondolkoztam, hogy milyen érdekes lenne itt élni, viszont nem bírnám elviselni itt a mindennapjaimat. Egészen máig a kijutás volt az életcélom, viszont mi lenne, ha itt élhetnénk örökre? Ennünk nem kell, a megélhetésünket egy-két órás vadászatból el tudjuk finanszírozni hónapokig. Mi lenne, ha már nem kéne a fejlődésre koncentrálni? A játékosok többsége biztosan magánvállalkozásba kezdene, viszont nincs annyi lehetőség, így jóformán mindenki a másik kárára venne fel egy-egy jártasságot. Megrázom a fejem.
- Hallottam már róla én is Shu. De biztos vagy benne, hogy az ott a Kristályban Rita lelke? Nem csak KA egyik program szülöttje? Ritáról eddig látottakból, nagyon egyszerűen tudna csinálni egy hasonmást, mely Rita szerűen viselkedne. Persze megvan az esély, de nem szabad erre alapoznod. És igen. Mindketten tudjuk mi fog történni, ha legyőzzük Kayabat. Azt hiszed, nem vagyunk vele tisztában. – elmorzsolok egy könnycseppet – Ha eljön az idő, mindketten képesek leszünk végső búcsút venni egymástól. De addig a napig mindketten kiélvezzük az életünk minden egyes percét… már amennyire tudjuk.
Tűzrózsa eközben Timidushoz fordul.
~ Bár néha eléggé szétszórt, és makacs, de én úgy vélem képes lenne megállni a saját lábán. Én bízom benne.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Aug. 14, 2014 6:40 pm

A sárkány elvigyorodott, és egyetértően bólintott a lány szavai hallatán.
-Ezek szerint ti is észrevettétek már ezt. Gratulálok. Az önkritika, és az, hogy felismerjük a saját hibáinkat és hiányosságainkat rendkívül fontos. Azonban az a baj, hogy ti ha el is juttok néha idáig, nem lépitek meg a következő lépést. Nem hagytok fel a hibás felfogással és cselekvéssel, hanem folytatjátok. Ennek semmi értelme nincsen.
Ezalatt Shu is elgondolkodik a hallottakon, és ő is egyértelmű jelzést ad arról, miként vélekedik az Ayani által elmondottakról, ám véleménye pont ellentétes, azaz hosszas fejcsóválás.
-Egyáltalán nem vagyok biztos, nem is láttuk azt a kristályt, csak RenAi mesélte. Az a fura, hogy ő arra a kristályra alapozza az egész kijutását, azért akar kijutni, hogy Ritát megmentse. Ő erre alapozva akar kijutni, én meg erre alapozva próbálok a bent maradás mellett… érvelni…
Az utolsó szón kicsit elgondolkodott, de azért kimondta. Végül is ez történt, bár eléggé értetlenül meredt a másikra ezután.
-Nem értelek én téged. Az előbb még azt mondtad, hogy nem akarod elveszíteni Tűzrózsát, most meg azt magyarázod, hogy miért fontos az, hogy segédkezz a megölésében. Tudod jól, hogy meg fog halni, ha kijutunk, és ő még segít is neked abban, hogy megöld. A petek ennyire… önfeláldozóak, és te mégis képes vagy megölni, és közben úgy csinálni, mintha fontos lenne neked. Sohasem értettem azokat az idomárokat, akik képesek a kijutásért küzdeni…
A sárkány szemeit lehunyva hallgatta a pacit, de nem válaszolt azonnal.
-Úgy látom, te elhiszed ezt a kinti világos mesét, amit ők. Ha elhiszed, akkor miért segítesz neki? Ha mesélt neked a kinti világukról, akkor tudod, hogy itt jobb helye van.
Majd úgy folytatta, hogy mindhárman érthessék.
-Még a mobok is képesek a saját életükért harcolni. Neked sem jó odakint, és nem akarod megölni a társadat. Miért harcolsz önmagad ellen?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Aug. 15, 2014 1:45 pm

- Én csak pletykákat hallottam e felől. szóval látni még én se láttam ezt a nevezetes Rita kristályt. Mindenesetre nem támasztanék rá sok hangsúlyt. Amúgy… Tűzrózsa és én úgy véljük, néhány dologban túl kell néznünk saját kívánságunkon, és meg kell látnunk a többiek érdekét. Való igaz, hogy a kisebbség itt bent is boldogan elélne. Viszont a többség ki akar jutni, és Tűzrózsával megegyezve segítjük őket, akár az életünk árán is. Ez a mi vágyunk. De… hogy valóban az igazat mondjam… én legfőképpen Mirika miatt teszem. Megmentett az őrület hullámaitól, mikor befogadott a céhébe. Nem elég, hogy a mentális képességeim is stabilizálódtak, de az ember fóbiámat, is sikerült legyőznöm. Ha aznap nem hívott volna, be a céhébe nem hiszem, hogy most itt lehetnék. – mondom, miközben pacim fejét vakargatom, és hosszú szünetet tartok, majd reménykedve megpróbálok gyors témát váltani – Amúgy Shu, csak kíváncsiságból, te hogyan állsz jártasságok ügyben? Én T3-as Potifőző és T2-es Fegyverkovács volnék másodlagos jártasságokat figyelve. Ugye te nem vagy közülük való? – mosolygok rá kihívóan – Így is elég kevés a vevőm, elég baj van így is Shizuval… ember kész szerencse, hogy ilyen későn lépett Tiert, vagy semmi vevőm nem lett volna…
És való igaz. Kíváncsi voltam vajon ő is egy rivális lesz-e vagy még egyáltalán nem is boltos, legalábbis én még tuti nem vásároltam nála, ha van valamilyen boltja.
Amúgy jobban belegondolva lassan a Fegyverkovácsolást is léptethetném… Sajnos Fegyverkovácsok közül leginkább egy másik kovácsot keresnek fel, és én nálam is csak Rúnákat visznek. Így viszont nagyon lassan megy feljebb a tapasztalatszerzésben az a jártasságom.
- Ja, igen ha lesz idomár fegyverem kovácsolásra kész majd szóljak? A harc hevében nem figyeltem meg sajnos nálad milyen fegyver van. Valahogy gyakrabban néztem Timi mikor akar megkarmolni. – mosolygok rá a sárkányra fáradtan.
Tűzrózsa eközben megrázza a fejét.
~ Ahogy nekem ez a világ, neki az a valódi otthona. Segíteni akar kijuttatni a barátait, én meg kitartok mellette, még ha az életemmel is kell érte fizetnem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 15, 2014 2:12 pm

A lány csak elhúzta a száját, majd inkább elmosolyodott. Milyen szép is az önfeláldozás, és mekkora baromság is egyszerre, főleg így, hogy teljesen hasztalan.
-Honnan veszed, hogy mi vagyunk a kisebbség? Te sem akarnál kijutni, és te is csak azért teszed, hogy másoknak jó legyen. Sok olyan embert ismerek, aki még szintén nem akar kijutni, és az is lehet, hogy igazából mi vagyunk többségben.
És ekkor gondolt egyet, és ki is mondta a szavait.
-Ennyi az egész? Ez tartja vissza az embereket attól, hogy nyugton maradjanak? Már Re… más is mondta, hogy csak a frontharcosok bosszújától fél, és ezért nem meri kihagyni a bossokat, de ha csak tényleg annyi kellene, hogy azok, akik szeretik ezt a világot kiálljanak, és megmutassák, hogy igazából ők a többség, akkor már sokkal jobban tudom, hogy jó az, amit elkezdtünk csinálni. Talán így majd még össze sem kell csapnunk, és nem lesz harc sem, hanem csak meglátjátok, hogy mi vagyunk többen, és akkor majd a frontharcosok követik azokat, akik élni akarnak, ahogyan most nekik kell bujkálniuk. Csak… ott majd nem kell bujkálni, mert mi nem akarunk bántani senkit.
Annyira belelendült a hipotézisbe, hogy a kérdést majdnem elfelejtette feltenni.
-Senkinek nem tartozol az életeddel, szerintem ezt Mirika sem kérheti tőled, és te sem kérheted Tűzrózsától. Ennyi erővel meg is ölhetnéd akár most rögtön. Viszont… ha kiderül, hogy mi vagyunk többen, és igazából az a többeknek, a nagyobb köznek a jó, ha nem harcoltok a kijutásért, akkor beleegyeznétek abba, hogy maradjunk?
Ez még sohasem jutott eszébe, de most Ayani szavai elgondolkodtatták. Már RenAi is említette felfuvalkodottan, hogy ő a közjóért cselekszik, mintha csak a kijutni vágyók lenne a köz, ők pedig a feláldozható, vállalható veszteség. Ha fordul a kocka, akkor is így fogják látni?
-Shu kristályíró, a fegyvert pedig megköszönjük, amennyiben elkészíted.
Zárta rövidre a témát a sárkány, mielőtt Shu túl sok információt adna ki, majd ismét megismételte a pacinak a lány szavait.
-Ha kijut akkor te biztosan meghalsz, őt pedig nem tudod megvédeni. Itt bent mindkettőtöket megvédheted. Azt pedig tudd, hogy nem a barátait segíted. Egy barát nem kérné tőle, hogy áldozza fel önmagát. Azokat segíted, akik kihasználják és megölik. Csodálkozom, hogy ezt eddig nem vetted észre.
És az úszó eltűnt, majd egy rántás, és újabb fogás...
/angolna/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Aug. 30, 2014 8:38 pm

Most már tényleg zavart kissé Shu álomvilága. Tényleg ennyire naiv? Ennyire… tényleg nem lehet ilyen egyoldalúan nézni. Megtehettem volna, hogy ismét megrázom a fejemet, és nekiállok vitatkozni, de Shu majdnem megnevezett egy embert, és nekem volt is sejtésem is, hogy ki az. Fújok egy nagyot, és inkább nem szólok többet, csak némán hallgattam a lányt, had fejezze be. közbe Tűzrózsa is hallgatta Timidust, de mielőtt befejezhette volna a sárkány, toppantott egyet, majd Timidus szavába vágva szólt hozzá.
- Kérlek, ne vitatkoztam. Én így határoztam, ahogy Gazdám is. Kérlek, tartsad tiszteletben. Az én elhatározottságaim szilárdak, akár belehalok, akár nem!
Végül kis idő után odafordultam Shuhoz.
- Shu. Komolyan azt hiszed, hogy Anat, Miri, Peter vagy Chan képes lenen bárkire veszélyt jelentve haragudni? Jelenleg a Voice, az Artes, a JL, a Young Justice és a White Rose. Az 5 zöld céh, akik a legnagyobb befolyással rendelkeznek a fronton, és valamely szinten harcolnak is ott, legalább 1 taggal. Ők azok, akik tartják magukat a kijutáshoz, és ők azok, akikről te azt feltételezed, hogy képesek lennének ártani másoknak, csak azért, mert kihagynának egy bosst, vagy, mert elvenné valaki egy vadászterületet? Értem a nézőpontod, de én úgy vélem helyesen cselekszek. Kérlek, itt fejezzük be a témát… nem szeretnék beszélni róla... nagyon… kényelmetlen téma ez… kérlek…– nézek szomorkásan a lányra.
Ekkor ugrott meg az úszó, és én rántottam is ki, hogy eltereljem a figyelmemet a mondottakról. Sikeren fogtam is valamit, így le is ellenőriztem mi is valójában az, talán kicsit több ideig, mint illett volna, majd végül kicsit feszülten visszadobom az úszót a vízbe, persze miután csak felcsaliztam.

// korall //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Aug. 30, 2014 9:15 pm

Persze. Miért is várt őszinteséget tőle, amikor ugyanolyan kétszínű, mint akárki más az emberek közül? Amikor magának érvel, akkor használja azt az érvet, hogy ő csak a többség akaratát teljesíti, de ha már kiderülne, hogy a többség akarata mégsem az, meg inogna alatta a szék, akkor persze kihátrál. Tipikus felnőttes hozzáállás. Ha nincs igazam, akkor kijelentem, hogy téma lezárva, mert akkor nekem lesz igazam, vagy legalább is nem derül ki, és nem kell bevallanom, hogy nem nekem van igazam. Gyönyörű. Shu tudta jól, legalább is Timidus elmondásai alapján tudta, hogy Anat bármire képes lenne az ellen, aki közte és a kijutás között áll. Timidus nem hazudott, így hát hinnie kellett neki. Chan már nem egyszer ordította le a fejét, és küldte el a búsba, Peter pedig már nem törődött vele, pedig azt ígérte, hogy a legjobb barátja lesz, és majd akkor is segíti, ha kijutnak innen. Már itt bent sem segíti. Az emberekben nem lehet megbízni, miért is akarna kijutni közéjük. Itt van Timidus, akiben viszont megbízhat, és aki önzetlenül segíti őt.
-Nem feltételezem. Én nem feltételezek semmit. Én csak azt tudom, amit nekem elmondtak, mert nektek nem merik elmondani.
Egy beletörődő, szomorú rándulás húzta lefelé egy pillanatra az ajkát, majd folytatta.
-Nem tudom hogyan lehet idomár olyasvalaki, aki csak így, egyszerűen elfogadja, hogy megöli a társát.
Idegesen szorongatta a pecabotot, és nem nagyon tudott többet mondani. Újra sírhatnékja volt. Timidus azonban természetesen nem volt ilyen könnyen legyőzhető, ugyanazzal a nyugodtsággal válaszolt tűzrózsának, akárhogyan toporzékolt a paci.
-Te nem határoztál. Csak azt teszed, amit a gazdád mond. Ezért is használod a gazda szót a társ helyett. Ez nem elhatározás, ez öngyilkosság. A mi feladatunk megvédeni az idomárokat. Ha meghalsz, azzal nem teljesíted a feladatodat, és haszontalanná válsz.
Elfordította a tekintetét, majd fejét a lány ölébe helyezte, aki lassan simogatni kezdte a sárkányt. Ő volt az egyetlen, aki megértette.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #3

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.