Kis Patak #4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Május 12, 2014 2:47 pm

- Gondoltam  privát „rendezvény”, nem szeretnétek, hogy olyan is menjen, aki nem bízik meg bennetek. Vagy aki olyan „gyönyörűen” alkot mint én. Egyébként mind Kayabát, mind Utahimét üdvözlöm. ^o^/ Ami azt illeti, nem hiszem hogy sokan próbálkoznának levelet írni neki. A legtöbb úgy is kimerülne a szitkozódásban. Mindazonáltal igazad lehet abban, hogy a kivételezés miatt nem akar válaszolni. De majd egyszer hátha, ha szeretnéd. Én szurkolok. –tartom fel neki a hüvelykujjam, hogy megmutassam mennyire. Timidus monológján már meg sem lepődöm. Sőt, kezdem megszokni...nem is annyira idegesítő, mint az elején anank tűnt. – Dehogyisnincs. Az „A” tervem volt az, hogy idejövök beszélgetni, szórakozok egy jót, és csak akkor használom a kristályt, ha lusta lennék hazasétálni. „B” terv ugye, amit te említettél „A” tervként. Hmm..”C” terv...mi is legyen...Beugrom a vízbe és miközben lubickolok, eltűnök a kristállyal. ^o^/ -remélem feltűnt neki, hogy nem vettem komolyra a figurát és nem kell komolyan vennie azt, hogy ez lett volna a tervem.- Viszont kíváncsivá tettél...mik voltak a te terveid a velem való találkozásra? Hátha esetleg még tanulok is belőlük.

Ezt ugyan nem hiszem túlságosabban, de elmondom. Pontosítok, azt nem hiszem, hogy használnám. Nem leszek óvatosabb, maximum ha nagyon megtetszenek azok a tervek.

- Az egót sérti is egy bizonyos fokig, de megszokható...van aki az okoskodás is idegesít, azoknak már nehezebb dolguk lesz vele, igaza van e, vagy sem.–remélem nem veszi sértésnek- Rendben, majd ha összegyül annyi amennyivel érdemes elmenni, megyek. ^o^/

Danee? Nyomulós. Hát oké, egyes közös dolgaink során feltűnt, hogy tényleg akar valamit a lányoktól, viszont ameddig nem rám nyomul, addig ez nem zavar.

- A kötekedés nem jó...nem ezt a módját választanám az udvarlásnak. Ameddig pedig nem rám nyomul, addig nincs vele problémám. Biztos érdekes események lehettek ezek, sajna egyiken sem tettem tiszteletemet. Na majd a jövőben. Hogy hányas szintű? Nem tudom megoszthatom e veletek, szóval elnézést, erre a kérdésre nem válaszolok. Csak majdnem? Ha nem titok, mennyi a valós?

Visszadobta a horgászbotját, ez annak a jele, hogy nem készül elmenni a közeljövőben. Mindenképp örülök ennek. ^o^/

- Éretten viselkedsz, emiatt mondtam, hogy idősebbnek. Bár említettem már, nem akarok a kor alapján sztereotípiákat felállítani, ezt azért elmondtam.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 12, 2014 3:10 pm

-Privát rendezvény?
A lány kuncog egy kicsit, és most először ott is marad a mosoly az arcán jó ideig.
-Nem szoktam privát rendezvényeket tartani.
-Semmilyen rendezvényt nem szoktál tartani.
-Ez is igaz. A boltban is elég egy rövid ismeretség, meg az, hogy tudjam, hogy nem rossz célokra használja fel az a valaki a kristályt amit készítek. Van olyan játékos, akinek például nem adok el. De… Daneenak még igen. Ő elég sokat szokott nálunk vásárolni. Ami pedig Kayabát illeti… hát… köszi…átadom az üdvözletedet is neki is és Utahimének is. Azok akik pedig csak szitkozódnak, azok nem hiszem, hogy vennék a fáradtságot arra, hogy levelet írjanak. Ezért gondolom, hogy talán elolvashatta. Csak… szerintem nem akar bajba sodorni. Sokaknak már az is fura lehet, hogy én írok levelet Kayaba bácsinak… és nem is tudom mit tennének, ha még válaszolna is. Bár… érdekes módon eddig többségben vannak azok, akik jól érzik itt magukat, és nem akarják bántani… nem is értem… nem erre számítottam.
-Szerintem csak annyi történt, hogy a többi ember is belátta, hogy sokkal jobb itt, mint olyan buta álmokat hajkurászni feleslegesen. Nem olyan nagy dolog. Akit pedig idegesítek, azt általában nem én idegesítem, hanem az, hogy igazam van, neki meg nincs. Ha akar, cáfoljon meg. Shunak, Álomkelőnek és Anatolenak is sikerült már, szóval nem lehetetlen… csak éppen kevesen képesek rá.
-A növényeket pedig nagyon köszönjük. Igazából… bármennyivel érdemes eljönni… minden darab jól jön, mert lehet, hogy valamihez pont az hiányozna.

Timidus egy ideig gondolkodik a Daneeval kapcsolatban elmondott dolgokon, majd összenéz a barátjával, de egyértelműen látszik, hogy őt is bántja valami, és a sárkány tudja, hogy egy dologra gondolnak.
-Nem baj, ha nem válaszolsz a kérdésre. Az viszont… mondd csak… ti nem szoktátok megvédeni egymást? Én megvédem Shukakut, megvédtem Daneetól is. Ha te látnád, hogy a „céhvezér”…
Kis gúnnyal a hangjában ejti ki Danee állítólagos egyértelműen nem megérdemelt titulusát.
-…kötekedni kezdene valakivel, akkor te nem védenéd meg? Tényleg csak akkor jelent problémát, ha ellened teszi?
A sárkány tudja jól, hogy ezzel megfogta a fiút, de remélte, hogy megint csak rosszul fogalmazott, mint ahogyan az emberek számtalanszor teszik ezt valamiért.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Május 12, 2014 3:40 pm

A két szavacskámmal, ami az eseményre ment, megnevettettem a lányt, és úgy tűnik mosolyogva is marad. Ennek mindenképp örülök.

- Akkor én fogalmaztam rosszul és félre. Lelkiismeretes eladó vagy akkor, ha nem adsz el bárkinek. Most találkozok először ilyennel, ez dícséretet érdemel. Legalább picit megnehezítjük a gonoszok életét. Nincs mit. Igaz, ők csak mondják a napnak, meg a tömegnek, de nem nagyon figyelnek rájuk. Őszintén szólva én sem erre gondoltam. Önakaratunkon kívül bezártak ide, ameddig ki nem visszük a játékot. Ami ugye már nem játék, hanem az élet. Itt az egyetlen probléma az „akaraton kívül”-i lehet, valamint a kint hagyott szeretteik. Esetleg a kint elért sikerek nem konvertálódtak ide. Én viszont még mindig nem sajnálom. Nem buta álom Timidus...inkább fogjuk fel úgy, mint előző élet, ahová bármikor visszatérhetünk. Ez is egy meglátás, ezt fogják az okoskodásra. Szurkolok azért a többi versenyzőnek is. Nincs mit, én köszönöm a lehetőséget.

Valamiért mindketten elhallgattak egy pillanatra. Pedig lett volna mire válaszolniuk, tettem fel kérdéseket bőven. Ebből párra lehet direkt nem válaszoltak, vagy csak nem tűnt fel nekik nem tudom. Mindenesetre nem fogom ismételgetni magam, nem vagyok majom. Ki is derült mi a problémájuk. Félreértettek.

- Félreértettél. Nekem a problémát az jelentené magammal szemben, ha nyomulna, párkapcsolat terén.Nem csípem a homoszexuálisakat, bár Daneeról nem hiszem hogy az lenne. Ha másokkal kötekedik, ott van egy szint, hogy mi az, ami még szerintem is megengedhető. Eddig annyit láttam tőle, hogy meghívott minket egy fagyira ha jól emlékszem, meg egy másik lányt egy kávéra. Ilyen téren nem fogom leállítani. Ha azt látom viszont, hogy a másik illetőt zavarja a dolog, főleg ha lány, akkor leállítom, ez természetes.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 12, 2014 4:13 pm

-Dícséretet? Én… azt hittem mindenki így csinálja. Peter is elbeszélgetett velem, meg a többi új céhtaggal is, és csak azután bízott rám dolgokat. De… akkor ezek szerint vannak olyan boltok, ahol mindenkinek eladnak… sőt, a többségük ilyen. Így hogyan akarják megállítani a vörösöket, ha még fegyvert is adnak nekik?
Elgondolkodott, de mivel Timidus látta, hogy még szólni akar valamit, nem vágott közbe.
-És… igen. Akaratunkon kívül. És… tényleg megértem azokat, akik ki akarnak jutni… valakiknek tényleg jobb lehet kint, és van aki várja őket… csak… nem tudom, hogy ha kijutnak, akkor velünk mi lesz. Azokkal, akik nem akarnak kimenni.
Felesleges lett volna már tovább húzni, hiszen egyértelmű volt, hogy a lány ebbe a kategóriába tartozik, hazudni pedig nem akart. Annak sem lett volna semmi értelme.
-Ezen feleslegesen aggódsz. Ha tényleg van kinti világ, és tényleg a századik szintet kell elérnetek hozzá, akkor sohasem fogtok kijutni.
A lány újra csak egyetértően bólintott, és hálásan pislantott a barátjára. A következő monológnál Timidus többször félrecsapta az egyik fülét az értetlenkedés jeleként, a lány azonban nem akart kitérni olyan gubancos magyarázatokra, mint a párkapcsolat, és annak kuszasága a nemek között, így inkább csak egy legyintéssel jelezte, hogy Timidus azért nem érti azokat a szavakat, mert nem is fontosak, és meg lehet anélkül is érteni Lancer mondandójának összességét.
-Ha leállítod, akkor rendben van.
-És… örülök, hogy ezek szerint visszafogja ott magát. Talán… meg akar felelni a céhvezéri felelősségnek. Talán még a szafaris beszélgetés is ért valamit… remélem. Azért az még is csak fura volt, hogy még velem is kikezdett…

Az utolsó mondatot már csak maga elé motyogja, és újra elpirul, de ezúttal erősen ötvöződik az arcán a szégyenérzet, és egy kis düh. Az a valaki, aki ilyenre volt képes, még ha csak azért is, hogy kötekedjen vele… az nem változik meg ennyire gyorsan, és nem is tűnt úgy, mintha nagyon változni akarna.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Kedd Május 13, 2014 4:30 pm

-Petert sem ismerem, de akkor ezekszerint ő is jó ember. Céh meghívásnál érthető a beszélgetés, velem is valahogy így volt. Őszintén? Sehogy. Viszont nekik hasznuk van belőle, legalábbis nagyobb, mintha csak ismerősöknek, vagy zöld indikátoros játékosoknak adnának el…miért is van déjà vu érzésem egy másik, ilyesmi helyről…

Nagyon szaggatva beszél. Újra mintha félne valamitől, vagy a véleményemről arra, amit mond. Nincs oka.

- Kayabát börtönbe csukják ha megtalálják, gondolom én. A játék szerintem ettől futhat tovább, csak már más igazgatóval. Bár…nyilváníthatják túlságosan veszélyesnek is. Akkor vagy módosítanak valamit a NervGear-en, vagy teljesen betiltják. Felesleges most még ezen gondolkozni, ráérünk akkor, ha esetleg ott leszünk a 100. Szint bejáratánál. Miért Timidus, nem nézed ki egyik céhből, csoportusulásból sem, hogy eljut addig? 2 év alatt elértünk a 16. szinthez ha jól tudom, így az idő sem lehet probléma, hogy itt halunk meg bent.

Lehet Timidus nem értette az előző magyarázatomat. Eléggé “kinti” nyelven fogalmaztam, vagy hogy is mondjam. Nem hiszem hogy Shukaku pont erről magyarázott volna neki. Bár más ugyanúgy megtehette. Ha nem kérdez, nem magyarázok neki felesleges.

- Szerintem is. Lehet neked van igazad, és megváltozott a céhvezérségnek hála, de az is lehet csak nekem nem volt még szerencsém ehhez az énjéhez. Mindenesetre beszélek vele még erről.  

Tegyem fel újra a kérdést a koráról? Érdekel, viszont az előbb nem válaszolt rá. Nem hiszem, hogy nem hallotta volna. Könnyen lehet, hogy direkt kerülte ki, ha így erőltetném, az csak rosszabb lenne. Inkább megvárom, míg maga mondja el, ha akarja. Timidus pedig lehet blöffölt a “haditervet” illetően, hisz nem nyilatkozott róla. Vagy csak annyira elmélyült volna a saját gondolataiban, hogy nem hallotta meg?
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Kedd Május 13, 2014 5:50 pm

-Nem ismered Petert?
Ez egy kicsit meghökkentette az idomárt, hiszen azért Peter mégis csak céhvezér volt. Az persze igaz, hogy mostanában nemigazán látta, talán azért, mert rengeteg dolga akadhattott… de akkor is céhvezér, és frontharcos, ráadásul ott van Hisame is. Hisame azért elég feltűnő ahhoz, hogy ne lehessen elfelejteni. Ezek szerint ez a fiú biztosan nem volt még soha a front közelében. Timidusnak persze az is eszébe jutott, hogy ha a nagy céhvezér Danee még arra sem vette a fáradtságot, hogy megismertesse a céh tagjait a többi céhnek legalább a vezetőivel, akkor elég trehány munkát végezhet. Az újabb képzelgéseken azonban már csak nevetni tudott. A válasz első felét, egyszerűen elengedte a füle mellett, ahogyan Shu is ugyanezt próbálta tenni, hiszen bízott Timidusban. A második részről pedig egyszerűen tudta, hogy értelmetlen.
-Igen. Két év alatt elértétek a tizenhatodik szintet. Száz szint van. A szintek egyre nehezednek, frontharcosból pedig egyre kevesebb lesz. Még így is, hogy van burok, egy idő után eljuttok oda, hogy nem fogjátok tudni legyőzni a bossokat. A tizenötödik szint bossának tizennyolcan mentek neki, heten estek ki. És nem is az volt a legnehezebb boss eddig. Ráadásul a frontharcosok már jóval a huszas szint felett járnak, míg még csak a tizenhatodik szintű bosst próbálják legyőzni. Egy idő után nem tudtok majd tovább fejlődni, és ha lenne is annyi frontharcos, amenyivel le tudnátok győzni a századik szintű terem örzőjét, nem is férnétek már el a teremben. Csak idő kérdése, hogy ezt mikorra fogjátok belátni ti is. Egyszerűen csak ki kellene számolni az erőviszonyokat. Semmi esélyetek nincs. De ha még ugyanolyan gyorsan is haladnátok, mint eddig, úgy is ötször ennyi időbe tellik, amíg képesek lennétek rá. Ráadásul elég sokan vannak, akik nem is akarnak nektek segíteni. Ha túl magasra juttok, majd ő ellenük is harcolnotok kell.
Gondolt vissza Timidus Hypnose szavaira. Persze eleve nem sok esélyük volt arra, hogy eljussanak olyan szintekre, ahol felkelthetik ezeknek a játékosoknak a figyelmét, de azért a sárkány felvetette, mint eshetőséget.
-Ráadásul a taktikátok is rossz. Nem tesztek meg mindent az információért, és nem is éltek azokkal az információval, amit kaptok. Most is például elég volt nem válaszolnom a kérdésedre, és máris letettél arról, hogy megkapd a választ. Az a néhány ügyes stratéga pedig nem tudja rendesen összefogni a csapatot. Elég sokat hallottam a bossharcokról, és ahogy látom, eddig csak az erőfölény miatt tudtak győzni a frontharcosok. Nem egy ütőképes csapat.
Shukakut megnyugtatták Timidus szavai. Szerencsére Daneeról nem esett szó, így újra figyelhetett a horgászásra, ami most is eredményes volt. Úgy látszik jó napot fogott ki.

/ponty/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Szer. Május 28, 2014 1:33 pm

-Nem. Nem ismerek sem frontharcosokból sokat, sem magasabb szintű játékosokból. Nem rég keltem a hibernálásból, így róluk lemaradtam. Majd összeismerkedem velük és pótolom ezt. –jelentem ki a lánynak.

Újabb vita illatát érzem a levegőben, Timidus monológja után.

-Ez nem biztos. Nem tudhatod még hány olyan hibernált játékos van, akiket nem engedett be a rendszer, és nem jutnak majd fel a frontharcosok szintjére. Utánpótlás lesz. Akik nem akarnak segíteni…igen, azokkal már több probléma lehet. Nem tudom mennyien vannak akik képesek lennének harcolni a kijutás ellen, így nem állíthatom biztosra, hogy sikerülni fog. Amennyiben azonban nem tudod te sem, hogy pontosan hány utánpótlás érkezik még és mennyi az ellenálás, nem állíthatod biztosra, hogy nem sikerül. Az ember tanul. Előbb vagy utóbb, de lefogjuk tudni győzni az aktuális ellenséget. Különben is…logikátlan lenne olyan játékot alkotni, amit nem lehet kivinni. Nincs értelme szerintem. Feladtam az információt, ez igaz. Mégpedig az illem miatt. Azt hogy nem válaszoltál, úgy vettem: nem szeretnél. Amit pedig nem szeretnél, nem fogom erőltetni. Ugyanígy érvényes ez még pár, meg nem válaszolatlanul maradt kérdésemre. – nézek Shukakura, aki nyilván érteni fogja a célzást.

Elég volt nekem az előző vita, nem szeretnék egy újabbat. Nem élvezném. Ritkán mondok ilyet, de most ez van. Timidus nem könnyű ellenfél, és eléggé szívós ahhoz, hogy holnap reggelig is itt üljünk ha kell, érveket keresve majd módszeresen a másik fejéhez vágva. Inkább rövidre fogom vele a dolgot.

- Van egy ajánlatom, Timidus –fordulok felé – Ezzel is várjuk meg a jövőt, ahol majd kiderül, sikerült e, vagy neked volt igazad.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 28, 2014 2:09 pm

-Hibernálás?
Kapta fel a fejét a sárkány, és először a fiúra, majd a társára tekintett. Shu gyorsan meg is magyarázta az ismeretlen kifejezést.
-Az… ilyen lefagyasztás. Olyan, mintha nagyon sokáig aludnál.
-Mint Hisame képessége? Nem fog neki örülni, ha megtudja, hogy valaki másolja a technikáját.

A sárkány aggodalmasan megcsóválta a fejét, Shu pedig halkan kuncogott, miközben bólintott. Lancer szavaira azonban Timidus már nem fordított egy idő után túlzottan nagy figyelmet. Egyértelmű volt, hogy a fiú áltatja magát, és egyedi esetekből próbál következtetni általános dolgokra. Mindez elsietett általánosítás volt. Alapvető érvelési hiba. A sárkány csak vigyorogva csóválta a fejét.
-Nem engedett be a rendszer. Meg olyan játék. Persze-persze! Badarság. Ha ezt mind elhiszed, úgy még logikusnak is tűnhet, de ha nem a feltételezéseket nézed, miszerint ez a világ egy játék, meg lefagyasztva várakozik a felmentősereg, akkor egyértelmű, hogy nem lehet igazad. A harmadik boss óta nincs új arc a frontharcosok között. Előtte is jó ideje csak egy-egy fő állt be, akik nem pótolhatják a kiesett igazi frontharcosokat. Danee mint frontharcos? Meg a hazug Judy? Szívesen megnézném a frontharcosok szintjeit. Szerintem a céhvezéreken kívül jó néhány alig érte el a húszas szintet, és még olyanok is lehetnek ott, akik még nálunk is kisebb szintűek. Az eredeti csapatból már csak hárman élnek, és mindössze az egyikük maradt máig frontharcos. Milyen utánpótlásról beszélsz?
Szaggatott, éles csipogással vihogott. Most már inkább mulattatta a beszélgetés. Szánalmas volt, ahogyan az emberek a kitalált mesevilágukhoz ragaszkodtak. A sárkány a társára nézett, aki nyugodt tekintettel figyelte az úszót. Ő ugyan bármennyire is szerette volna elfelejteni, tudta, hogy van egy kinti világ, de a felmentőseregben ő sem hitt. Esetleg olyan játékosok lehettek még, akik bujkáltak, mint ő vagy Utahime, de másról nem igazán lehetett szó. A felé intézett kérdést persze észrevette, és válaszolt is volna, de előtte még Timidus egy utolsót mondatot hozzáfűzött a dolgokhoz, miután befejezte a vihogást.
-Az illem. Ez a másik dolog. Ez is csak arra lesz jó, hogy ne tudjátok elérni a századik szintet.
-A kérdésed pedig… izé… bocsánat… arra emlékszem, hogy a koromat kérdezted… tizennégy éves vagyok…

Ezután segélykérően nézett a fiúra, hogy elevenítse fel neki a többi kérdést is. Timidus pedig újra mellsőire helyezte a fejét, és még csipogva kuncogott egy kicsit. A fiú elmenekült a vita elől, mert tudta, hogy neki van igaza. Persze az emberek ezt csak nagyon nehezen ismerik be. De neki van ideje és türelme hozzájuk.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Csüt. Jún. 26, 2014 5:49 pm

Timidus nem ismerte a hibernálás szót amit használtam. Ezután Hisamet emlegette. Hogy ez az ő technikájának másolása…hát…nem éppen, de erre nem térek ki. Inkább Shura mosolygok, aki ahogy elnézem kuncog. Remélem észreveszi “együttérző” pillantásom. Mennyire is jól sejtettem…kezdődik. Végighallgatom Timidus újabb monológját és mély levegővel kezdem egy kevés gondolkodási idő után a válaszom.

- Nem feltételezés. Tény. Ez egy játék. Annyiban értünk egyet ezen a téren, hogy kicsit megváltozott már a “játék” szó szerepe. A játék azért játék, mert szórakoztat. Itt pedig nem mindenki szórakozik jól. Viszont itt vagy te is ellenpéldaként, Shu –pillantok rá- jól szórakozol, épp azért, mert be vagy ide zárva, legalábbis ha jól vettem ki a szavaidból. Tehát a nem-játéknak szánt játék, számodra megtartotta játék szerepét. Lehet kicsit eltértem a témától, de a véleményem ugyanaz: ez egy játék.

A frontharcosokat érintő beszédére nem is reagálok, viszont a nevek megütik a fülemet.

- Igen, Danee, mint frontharcos. Az ember képes tanulni, az általad emlegetett első csapat sem jött ebbe a játékba –nem felejtettem el direkt ezt a szót használni – úgy, hogy tudta volna mit és hogyan kell tennie. Képes ő is a frontharcra, még ha esetleg lennének is olyan tulajdonságai, ami lehet, hogy pont nem illenek oda. Judy? Vele egyszer már szafariztam…- megpróbálom végiggondolni a vádat amit ellene mondott Timidus, de nem ismerem annyira, hogy megvédjem.

- Az illem pedig arra jó, hogy emberek maradjunk. Arra, hogy nem taposunk bele a másik lelkébe egy ismételgetett kérdéssel, amivel kapcsolatban rossz emlékei vannak. Ha kell, emiatt, tegyük fel két évvel később fogom elérni a századik szintet, mert nem tudtam meg egy információt a bossról, de nem fogok lemondani róla.
Na verge. Nem volt rövid, de megálltam, hogy ne hadarjam el. Csúnya rossz szokás és idegesnek is tűnök tőle. Most jöjjön a válasz Shukakura kérdésére, őt sem felejtem el.

- Igazából vagy csak ennyire voltam kíváncsi, vagy már el is felejtettem a többit, hiába nézel rám ilyen szép szemekkel. –mosolygok rá és újra Timidusra nézek, várván reakcióját
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jún. 26, 2014 6:21 pm

Timidus csak vigyorog tovább, és habár kezdi fárasztani a fiú csökönyössége, rengeteg információt szerez az emberek képzelgéseiről, így hát megéri tovább beszéltetnie. Úgy tűnik Lancer illeme -avagy a sárkány szerint az esze- nem terjed ki odáig, hogy feladjon egy lehetetlen küldetést.
-A tények bizonyíthatók. Bizonyítsd be, hogy ez egy játék, és akkor elhiszem. Addig nem.
Újabb vigyort villant, de egyáltalán nem gúnyos vagy lekicsinylő. Nem alacsonyodik le az emberek szintjére.
-Azzal, hogy sokszor ismételgeted, hogy ez egy játék, szerinted igazzá válik? Ha már ti emberek sem tudtok megegyezni abban, hogy játéknak nevezzétek-e azt, ami egyébként ugyebár egyértelműen játék, mert ez tény, akkor miért várjátok el tőlünk, hogy elhiggyük a meséteket? Shu rengeteg levelet küldött annak a Kayabának, egyikre sem válaszolt. Vajon miért? Egyébként pedig ha annyira idióták vagytok, hogy egy játék fogjul tud titeket ejteni, akkor meg is érdemlitek… mindenesetre én nem bizonygatnám és nem dicsekednék vele.
Újabb vihogás Danee említésére.
-Második szinten voltunk, Danee tizediken. Legyőztük. Komolyan mondod, hogy az a fiú most a fronton lenne? Egy céhben vagytok. Kérd meg, hogy mutassa meg a szintjét. Szerintem még fel sem mehet arra a szintre, hogy a fronton harcolhasson. Közelébe se engedik a frontnak. Az pedig, hogy Judyt a front közelébe engedik csak annak a jele, hogy mennyire elkeseredetten próbálják összeszedni a csapatot, és minden harcképes idiótát odaengednek. Mennyi szintet léphetett azóta a céhvezéred, mióta mi harcoltunk vele? Egyet? Kettőt? Tudod mi azóta tizenhatot ugrottunk előre. Nem egy eredményes céhvezér, én nem bíznám rá az életemet.
Meghallgatja a Shukakuhoz intézett monológot, és valahol itt mond le végleg a fiú és a logikus gondolkodás összekapcsolásáról.
-Ha valaki nem akar válaszolni egy kérdésre, akkor megtagadja a válaszadást. Ilyenkor felesleges újra kérdezni. Ha ezt nem teszi, akkor érdemes tovább kérdezni, mert még a végén elfelejtjük a kérdéseinket. Úgy meg nehéz beszélgetni, nemde bár?
-Jajj Timidus… tudja nagyon jól, hogy nem győzhet meg, és igazad is van, de azért nem kell az ember minden hibájára felhívnod a figyelmét.
-Nem kell, ha észreveszitek magatoktól. Ha kérdez válaszolok, ha hülyeséget állít, akkor megcáfolom. Vagy nem ő beszélt az előbb az illemről?

Shu csak sóhajtott egyet, és picit elhúzta a száját. Nem mondott ellent a sárkánynak, mert nem volt hozzá joga, de ő már a vita elején belefáradt ebbe. Timidus mindaddig nem tartotta értelmetlennek a vitát, amíg meggyőzhette a másikat, de ő a logikára épített, és nem vette figyelembe az emberi csökönyösséget. Shu viszont igen, és már tudta, hogy Lancer meggyőzhetetlen lesz.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Cú Chulainn on Pént. Júl. 04, 2014 7:14 pm

Tényeket szeretne? Megkapja. Nevetését már meg sem hallom.

- Kayaba beszéde. A te születéset és összeismerkedéset Shukakuval. Valamint ugyan nem egészen tények, de az emberek emlékeinek és vallomásaiknak is van helyük a felsorolásban. Tessék, megkaptad a kért tényeidet. Ez egy játék. Kicsit kesze-kuszák voltak az előző mondataim. Inkább elmagyarázom máshogy, de ahhoz szükség lesz a te véleményedre is. Hol kezdődik neked egy játék, vagy mit jelent számodra? Igen, egyszer megtörtént. Mindenki hibázik, gondolom te is. Ha viszont legközelebb már nem lesz ilyen tudatlan, ott kezdődik az esze. Egyébként is...az emberek és az emberiség is bolond. Ezzel pedig kilyukadtunk oda, ahol a beszélgetésünk elején tartottunk.

Kicsit sokat képzel magáról a sárkány, ez eléggé negatívan hat nálam. Nem szeretem az ilyet, messze túl van az egészséges egó határán. Végülis nem oktalanul valamikor, de akkor is zavar. Az elején nem nagyon zavart, azonban amint észrevettem, főleg hosszútávon az. Viszont nem említhetem meg neki, hisz pont arról volt szó, hogy azt zavarja az ilyen, aki nem tudja elfogadni, hogy a másik okosabb nála. Van amiben okosabb, ezt nem tagadhatom, de van olyan is amiben én vagyok a jobb. Márpedig hogy mi volt kint, és hogy ez játék e, én tudom jobban. Bocsi Timidus.

- Kitudja? Lehet jobb felszerelésetek volt. Lehet mindössze toleráns volt és nem akart megverni téged. Sok minden lehetett, ami befolyásolja hogy akkor ki győzött, nem túlságosan reveláns ahhoz, hogy tud e segíteni a fronton. Legközelebbi találkozásunkkor pedig meg is fogom kérni. Ami késik nem múlik, egyszer majd lehet oda is kijutunk. Én pedig rábízom, és tudom, hogy nem döntök rosszul. –teszek pontot a Danee mellett való kardoskodásom végére. Nagyon nem leszünk jóban, ha tovább szidja őt is. Még mindig nem érti meg, amit az illemről akartam magyarázni neki...szerintem nem is fogja.- Nem tagadja meg, mert az illetlenség lenne, ha nem valami privát információról van szó. Bár embere válogatja, arra is van példa, amit te mondasz.

Az utolsó pár mondatra inkább nem is reagálok. Szerintem ugyanolyanok vagyunk mindketten Timidussal, vagy csak nemt udok elég érvet felhozni, vagy elég jól megfogalmazni, hogy meggyőzzem.
avatar
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
270/500  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 04, 2014 7:46 pm

A sárkány csak tovább vigyorgott, és egyre jobban ki tudta venni Lancer arcáról a kétségbeesést, ahogy már csak azért győzködi őt, hogy legalább saját magának bebizonyítsa, hogy ő még elhiszi azokat a badarságokat amit itt összehord. Már csak azért kardoskodott ezek mellett a teljesen értelmetlen dolgok mellett, hogy önmagát meggyőzze. Ez persze egy ideig érdekes volt, rendkívül figyelemreméltó, ahogyan az emberek képesek kiállni a hülyeségeik mellett, és a végletekig bizonygatni, de azért egy idő után már unalmassá válik nézni ezt a kínlódást, és persze semmi eredménnyel sem jár, a sárkány pedig nem fog úgy beszélgetni, hogy abból számára semmi haszon ne szűrődjön le. Megforgatta a szemeit az állítólagos érvekre, és már a hangjában is hallatszott, hogy nagyon unja az egészet.
-Érveket kértem, nem csak tényeket. Igen, Shu is azt mondta, hogy a főtéren beszélt az a vörös köpenyes ember. Na és? Én is tudok beszélni, Shu is tud beszélni, meg sokan mások tudnak még beszélni. Attól, hogy beszélsz még nem lesz igazad. Ez sehol nem bizonyítja azt, hogy ez a világ játék lenne.
-Nem született… kikelt… a petek tojásból kelnek ki…

Szólalt meg halkan a lány, remélve, hogy ezzel megszakíthatja végre a vitát, de ehelyett csak azt érte el, hogy Timidus csak még jobban biztossá vált abban, hogy Lancernek nem lehet igaza, ha ezt sem tudja.
-Igen. Shu kapott egy tojást, majd én lettem a társa. Összeismerkedtünk, összebarátkoztunk és most én védem. Ez hol bizonyítja azt, hogy ez egy játék lenne? Az emberi emlékezet pedig hülyeség. Ott van például az a fiú, akinek amnesztiája van…
-Amnézia, Timidus. Gilbertnek amnéziája van.
-Akkor az. Plusz ti nem tudtok emlékezni rendesen a dolgokra. Shu is mindenhova hordja magával a füzetét, mert nem tud túl sok dolgot megjegyezni. Szóval semmi értelme az emlékeitekre hivatkozni, mert nem pontosak.
-Lancer… Timidusnak igaza van. Ez nem egy játék. Ez csak egy másik világ. Ez Timidusék világa.

Az idomár halkan beszélt, félénken, de már kezdte nagyon kikezdeni az idegeit az, hogy ezek ketten mellette vitáznak, neki pedig csak hallgatnia kell. Véget akart vetni ennek.
-Azzal, hogy játéknak nevezed ezt a világot, megsérted. Ez olyan, mintha hozzánk jönne egy… egy földönkívüli, és azt mondaná, hogy a mi világunk egy játék, mert egyébként az egészet ő építette és ő mozgatja. Te sem hinnéd el neki.
-Mert baromság. Én is hibázok, de ekkorát sohasem. A Daneeval való harcnál pedig nem volt jobb felszerelésünk.
-Elég volt Timidus, kérlek… fejezzétek be. Daneeval kapcsolatban viszont igaza van, vigyázz vele. Engem nem érdekel, hogy hányas szintű, az sem érdekel, hogy jár-e bossokra… de ha tényleg már az elején ilyen dolgokat nem mond el nektek céhvezérként… és az amit velem csinált…
Nem is akarta befejezni a mondatot, de nem is tudta volna, mert az úszó elmerült, és neki a bot után kellett kapnia. Sikerült megtartania, és fogott is valamit. Ezután azonban mindketten csöndben maradtak, a sárkány pedig vádló tekintettel figyelte a fiút, aki miatt most Shu rosszul érzi magát.
[kagyló]

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Júl. 14, 2014 4:17 pm

Unatkozom a házunkban, kivételesen nincs mit csinálnom. Küldetésen nem voltam egy ideje, nem találok számomra megfelelőt. A kertem rendben van, a kapcsolatom is. A páromnak dolga akadt, így  nem maradok itthon. Ideje kipróbálnom a sokat emlegetett szafarit. Úgy hallottam egyáltalán nem szükséges a harci erő, ami máris túl jó, hogy igaz legyen.  Mintha nekem és a hozzám hasonló játékosoknak találták volna ki.
Első utam a  kezdetek városába vezet, hogy megvásároljam a szükséges felszereléseket.  Értesüléseim alapján vadászni és halászni egyaránt lehet, egymástól elkülönített zónákban, mely a játékosok képességei szerint vannak elválasztva. Én jelenleg a horgászatot választom, de a vadászatot is szeretném kipróbálni. Megvásárlok mindent, ami ehhez szükséges, szerencsémre az arany nem akadály, el vagyok látva vele, hála a megtakarításaimnak. Most már nincs más hátra, mint pontozni, elosztani a jártasság pontjaimat, minél előbb. szerencsémre akad elegendő, így már nics előttem akadály, indulhatok.
Egy gyors teleport a tízedik szintre, egy rövid séta és megérkezem a szafari bejáratához. A térképet tanulmányozva keresem meg úti célom. A látottak alapján északon és nyugaton van helyem, ott találkozhatok olyan vadakkal, amikkel elbírok, de a szemem egyből a nyugaton lévő tavon akad meg. Ez lesz az, ide kell mennem… megnézem és memorizálom az irányt, majd elindulok..
A tó igen gyönyörű és nagy, arról nem is beszélve, hogy mennyire csendes és nyugodt a légkör. Remek kikapcsolódás egy olyan embernek, aki egy kis nyugalmat keres, távol a városok zajától . Előveszem a frissen vásárolt  horgász székem, kényelmesen elhelyezkedem, majd jöhet a töbi felszerelés. A horgászbot, a megfelelő csali, a támad, minden. Kicsit ügyetlenkedem a csalival, de megoldom és egy lendítéssel már a vízben van a bot megfelelő része… mást nem kell tennem, csupán várakozni..

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Júl. 14, 2014 5:16 pm

Tetsuko Jin

Azon gondolkodtam éppen, hogy miképpen foglaljam le a mostanában túl hiperaktív Villámlást, mikor eszembe jutott, hogy a tizedik szinten van szafari. Ez az, hisz ott lehet halászni is, Villámlás meg imádja a halat!^^ Pont úgy, mint a nutellát, de szerencsére nem akarta összekutyulni a kettőt, mert mikor először megpróbálta bébiként, gyomorrontást kapott szegényke.
- Gyere Villámlás, megyünk a szafariba, hogy halásszál kedvedre!^^
- Komoly??*.* - csillantak fel a griffem szemei.
- Hát persze.^^ - a griffem nagyon izgatott lett ettől, s alig bírta kivárni, míg elteszek magamnak egy piknikes lepedőt, s egy kosarat, amibe a halak lesznek beletéve, hogy kisüssem a petemnek. Bár félek, hogy mivel nem rég kezdtem el gyakorolni a főzést, szegény gyomorrontást kap megint, így igen csak féltem, hogy mi lesz, ha ezt az egyszerű dolgot is elrontom. Igaz, a kedvesem miatt kezdtem el gyakorolni a főzést, ugyanúgy, mint az italkészítést is.^^ Az már megy annyira, hogy gyümölcsleveket tudjak csinálni, hála Lulunak.^^ De a két kedvencem a lovaglás és a kertészkedés az, amiket már a játék eleje óta gyakorlok, amikor egyszer megláttam ezeket a lehetőségeket.^^ Óh, meg is értkeztünk az egyik patakhoz! Jaj de szép!^^ Látom, egy fiú már pecázik erre, ám máshol nem volt fa, így odamentem hozzá.
- Szia!^^ Ne haragudj, hogy zavarlak, de nem jelent neked gondot, ha ide jövök pihenni, amíg a petem horgászik?^^ - közben Villámlás már ment is a vízbe kicsit távolabb a horgásztól, hogy kihalássza a halakat, miközben én (ha a fiú igent mond) leterítettem a lepedőt, s azon ülve, a hátamat a fának támasztva elkezdtem olvasni egy másik kedves regényt, mivel az Álombeli Szerelmet már sikerült kiolvasnom a sörfolt ellenére is. Olyan szép volt a vége!^^


A hozzászólást Enheriel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 16, 2014 7:10 pm-kor.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Júl. 15, 2014 8:49 pm

Már ülök, a székemben és lendítek, a csali a vízben, mást nem kell tennem, mint várni. Remek kikapcsolódás eme sport, amit űzhetnék gyakrabban is  Nem csupán megnyugtatja az embert, de még más elfoglaltságot is végezhet mellette. Nem követel meg túlzott figyelmet, elegendő, ha néha, egy pillanatra a kapásjelző felé nézek. Amennyiben jelez, kapásom van és annyi a teendőm, hogy kifogom a halat, ami horogra akadt. Mindeközben előveszek egy könyvet, amit a mai napra vettem. Nem tudom érdemes volt-e pénzt költeni rá, egy próbát mindenképpen megér.  Ritkán van alkalmam olvasni mostanság, holott nem járok sok küldetésre, a párbajokat már meg se említem. Egyszerűen csak van jobb dolgom, aminek fontosságé sokkal nagyobb, mint egy könnyed olvasásé.  Az idő most tökéletes eme elfoglaltságra, összekötöm a kellemest a hasznossal, ilyen egy igazi kikapcsolódás, amiben már oly régóta nem volt részem. Bőven van mit bepótolnom. Az egyetlen, amit bánok, hogy Ai-chan most nem lehet itt velem egy fontos küldetés miatt. Egyszer majd szeretnék vele kettesben horgászni.
Telik, múlik az idő, továbbra sincs kapásom, nem olyan egyszerű halászni, mint hittem.. de nem bánom. Időm az rengeteg van és a könyvnek csak a negyedét olvastam el eddig. Furcsa hangokra, neszekre figyelek fel, forrása felé fordítom tekintetem. Egy idomárlány  tart felém a kis griffjével. emlékszem rájuk, láttam már őket korábbi bossharcokon, még szervezett is egy párat. Ha jól tudom, akkor ő a White Rose céhvezére. Szegényeknek nem megy túl jól a soruk mostanában… senkinek sem könnyű.
- Szép jó napot Enheriel-san és kicsi villámlás – köszönök illedelmesen, még kényelmes székemből is felkelek, hogy kellő tiszteletet tanúsíthassak
- Természetesen, nyugodtan foglalj helyet, engem nem zavartok – mondom mosolyogva, azután visszaülök a helyemre, hogy folytathassam, amit elkezdtem.
- Milyen energikus – nézem, ahogy a virgonc állat máris a vízben játszadozik, nem törődve semmivel és senkivel sem.  Igazán jókedvűnek tűnik, engem is megmosolyogtat.

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Júl. 19, 2014 10:44 am

//Jin, hányadik körben is lehet dobni?o.o//

Amikor kimondta a nevünket, akkor jövök rá, hogy hiszen ismerem! A boss harcoknál láttam!
- Nahát, fel sem ismertelek egyből! Jaj ne haragudj! - kértem tőle bocsánatot.
- Milyen energikus. – jegyezte meg a lovag, mikor látta, hogy Villámlás milyen élénken ugrott bele a vízbe.
- Igen, nagyon boldog is volt, mikor mondtam neki, hogy ide megyünk, hogy halászhasson.^^ kicsit hiperaktív lett mostanában, s akkor jutott eszembe a szafari, miközben olyan dolgon törtem a fejem, amit még szeret is csinálni a petem.^^ - szerencsére be is jött, sőt, jobban is mint vártam. Villámlás figyelmét elfoglalta egy teknős, amelyik szép, lassan, komótosan ment a dolgára. Odament megnézni az állatot, amelyik nem figyelt oda nagyon rá, s az sem igazán zavarta, hogy Villámlás piszkálni kezdte a mancsaival a páncélját, sőt, még a hátára is mászott, csak ment a dolgára jó lassan. Villámlás végül úgy döntött, békén hagyja, s otthagyta, hogy visszamenjen a vízbe halászni. Talált is egy botot, amiről gondolja, hogy jó lesz kaparófának, ám megfogta a másik végét egy rák, s elkezdtek kötélhúzást játszani vele.
- Nézd, Villámlás kötélhúzást játszik egy rákkal! - mondtam a fiúnak nevetve, mert tényleg elég vicces volt, hogy Villámlás húzza ahogy tudja a botot, miközben a rák már mindkét ollóval próbálja elvenni a griffmadártól a botot, amit nem tudom, mire akar használni. Pár percig tartott csak, mert a a petem végül megunta a dolgot, s eleresztette a botot, bár a rák tett egy hátra bukfencet az hirtelen elengedés miatt. A rák dühöngve rázta az egyik ollóját Villámlás felé, mivel nem tetszett neki, hogy hirtelen eresztette el, majd távozott a bottal.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Júl. 20, 2014 5:11 pm

// 3 körönként Smile //

Úgy tűnik, nem emlékezett rám, de ezt nem csodálom. Nem sok emberre teszek akkora benyomást, hogy érdemes legyen emlékezniük rám.  Nincs ezzel semmi baj, nekem az is elég, ha egy ember tudja ki vagyok, Ai-chan. Amíg ő itt van nekem, nem leszek magányos, se szomorú, ez bőven elég nekem.
- Semmi gond, nem csinálok belőle ügyet – válaszolom mosolyogva, jelezvén, hogy nincs miért aggódnia, egy szemernyit sem.
Kis társára nézve teszek egy apró megjegyzést. tele van élettel és ezt nem rejti véka alá. Boldogan pancsikol a vízben, nem foglalkozva senkivel és semmivel, csak a saját szórakozásával. Egy kicsit irigylem ezért.
- Áh, értem. Nem egy rossz gondolat, így levezetheti fölös energiáit. Tapasztalatból tudom, hogy attól jobb megszabadulni, és az egy szobába zárva nem megy. – és abban az esetben nem lehet bírni velük, míg le nem adják más módszerrel, aminek több módja van. Többek között a kárcsinálás…
Nem akarom, hogy útjában legyen a kapásjelzőm, ezért igyekszem odébb ügyeskedni, véletlenül sem szeretném kifogni Enheriel-san kis kedvencét.
- Valóban – mondom kuncogva, ahogy figyelem a két kis jószág erőpróbáját. Nem jutnak dűlőre, azonban a griff hamar megunja a játékot, és más elfoglaltság után néz. Mint egy igazi gyerek. Természetesen a ráknak ez nincs ínyére, és fenyegetően megmozgatja ollóit.
- Úgy hiszem, most szerzett magának egy ellenséget – arról nincs tudomásom, hogy a rákok mennyire haragtartó népség, de a látottakból arra következtetek, hogy ennek még lesz folytatása…. gyerekes kis civakodás.  Tovább követem ép szememmel a kis lurkót, míg nem jelez a kapásjelzőm. Ezt hívják kapásnak, és amennyiben szerencsém van, kifogok valamit.

_________________
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Júl. 26, 2014 10:30 am

Jin (mivel láttam a nevét a boss harcokon) is jó gondolatnak tartotta, hogy Villámlást kihoztam a szafariba, s nem hagytam a kastélyba, ahol eleve unatkozna szegényke. Hát igen, a pet ugyan csak adathalmaz egyeseknek, de az idomárnak igenis felelőssége nevelni, s gondoskodni a pete boldogságáról, s egészségéről, mert úgy lesz erősebb szerintem a pet hűsége a társához.
- Úgy hiszem, most szerzett magának egy ellenséget. - ezen csak kuncogni tudtam, mert a rák eléggé vicces volt, ahogy rázta az ollóit, mielőtt elment.
- Csak nem meguntad az a botot Villámlás?^^
- Áá, csak úgy döntöttem, hogy inkább odaadtam a fickónak a botot, ha ennyire kell neki. - felelte a griff, s ment vissza pecázni. Közben a fiúnak kapása lett, így nem zavartam őt, hanem olvastam tovább a könyvemet. Éppen annál a résznél tartok, hogy az egyik srác kezébe marad a hajó kormánya, erre néz egy kicsit, majd megkérdezi a többiek-től, hogy normális-e, hogy a kormány csak úgy lejött a helyéről. Istenem, én el e merem képzelni, hogy mi lenne, ha ez a valóságban is megtörténne valahol! Lehet az emberek bepánikolnának, ha elvesztené a gép a kormányt, s üvöltenék, hogy megfognak halni, meg minden. Na igen, az ember mondogatja, hogy mindent meg tud oldani, de legtöbbször ha tényleges vészhelyzet van, akkor azt sem tudja, hol áll a feje a pánik miatt. Vissza néztem a fiúra.
- Nem gond, ha Jin-nek szólítlak? Csak azt akartam kérdezni, hogy mit fogtál, mert láttam, kapásod van. - egy vevő egyszer mesélte, hogy mikor pecázott, valami alaposan húzta a pecabotját, s azt remélte, hogy Aincrad Vízi szörnye, erre egy ágra akadt zoknit húzott ki.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Kedd Nov. 25, 2014 7:54 pm

Találkozás

Nox tudta, hogy ahhoz, hogy majd finomakat tudjon majd főzni Arata-kunnak, nem csak a főzés jártasságát kell növelnie, hanem a vadászati és horgászatit is. Hiszen a legfinomabb ételek azok, amiket szeretettel csinálnak és friss húsból csinálják! Bár a való életben volt valamennyi konyhai tudása, hiszen, mint egy tradicionális családban, ahol bár vívni is tanították őt és a nővérét, főzniük is tudni kellett, viszont itt a játékban ez a tudás nem sokat jelentett. Majdnem teljesen az elejétől kellett megtanulnia mindent.
Már szerzett botot a horgászathoz, már csak a tudását kell, hogy fejlessze. Mivel hallott a Szafariról, ezért úgy döntött, hogy az lesz a legjobb hely számára. Mint megtudta némi kérdezősködés után, neki mint kezdőnek az északi részek az ajánlottak.
Már rég mosolygott igazán. Vagyis Nox még nem mosolygott igazából, csupán Rumi, de ő is csak akkor, mikor annál a boltnál álltak sorban Tatsuya-kunnal. Mivel Nox még nem találkozott vele, ezért nem volt oka örömködésre. Nox ugyan azzal a komoly ábrázattal rótta a napjait, mint amilyennel Rumi otthon. Legfeljebb az illem diktálta, üres mosolyok szöktek néha az arcra, de semmi más. Most is azzal a komoly arcával haladt a Szafari északi területének egyik patakja mellett, hogy egy számára szimpatikus helyet találjon, ahonnan horgászhat. Nox szomorú volt, hogy régóta, vagyis a Aicrad-ban még nem látta Tatsuya-kunját.
Ahogy kereste a megfelelő helyet szembe jött vele egy fiú. Ismerősnek tűnt neki, de sokan ismerősnek tűntek már számára, hiszen az első tíz szintet majdnem teljesen berohangálta.
- Szia! – Köszönt rá a fiúra egy üres, semmit mondó mosollyal, aztán már ment is tovább. Ez csupán egy reflex volt, jóformán észre se vette. Alig néhány métert haladt, mikor felismerés gyúlt a fejében. A szíve hevesebben kezdett el verni, majd kiugrott a helyéről. Térdei remegni kezdtek, úgy zihált, mintha egy hosszú edzésről jött volna.
~Ez Tatsuya-kunom!~
Sarkon fordultam és szélesre tárt karokkal, örömtől csillogó arccal sprinteltem utána. Végre megtaláltam azt, akit oly sok ideje kerestem! Végre együtt lehettünk, végre egymáséi lehettünk!
- Tatsuya-kunom! – Kiáltottam az igazi nevét miután elrugaszkodtam. Le akartam vetülni, el akartam kapni, át akartam ölelni, szorosan magamhoz akartam ölelni. Ilyesmiket a való életben nem tehettem volna meg, mert odakint ott voltak a buta szabályok, de itt, ahol az életünkért küzdünk, itt bármit megtehettem. – Végre megvagy! Oly régóta kereslek, de sehol se találtalak. Hallottam, hogy te a tízes szint fölé is tudsz menni, de olyat is hallottam, hogy meghaltál. Mond mi az igaz? Milyen magasra tudsz menni? – Lehúztam a menüt, és barátfelkérési kérvényt indítottam el. Reméltem elfogadja, és akkor bármikor, mindig, mindenhol megtalálhatom, és a segítségére siethetek. Olyan jó volt újra találkozni vele. Azt se bántam volna, hogyha összeragadtunk volna, már semmi mást nem akartam, csak hogy együtt lehessünk.
~Örökké.~
avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Szer. Nov. 26, 2014 10:43 am

Már nem egy próbálkozásom volt random vadászásokra több-kevesebb, talán inkább kevesebb sikerrel. Valamint az sem elhanyagolható információ, hogy eddig mind-mind szárazföldi vadakra tett kísérlet volt. Ezúttal elhatároztam magam, hogy most célzottan vadászni fogok, és ehhez mi is lenne megfelelőbb hely, mint a tizedik szint szafarija? Nem is annyira régen, bár nem is épp „tegnap” volt, hogy beszereztem egy alap horgászfelszerelést. Az leszámítva először amúgy sem volt kedvem azt használni, sokkal inkább valami őrültséget akartam kipróbálni. Íjjal halászni. Bele a vízbe, és ha eltalálom ha nem elkapni a halat. Amennyiben eltalálom talán megadja a rendszer, amennyiben nem akkor is van esély, hogy kiugrik, és akkor kézzel elkapni. Nah, persze, ha egyik sem jön be, akkor majd átváltok a hagyományos módszerre, noh meg, ha megunom ami eléggé valószínűsíthető, akkor is.
Nem terveztem nagy partit csapni, ezért egy kicsit távolabb eső helyet szemeltem ki magamnak, amit talán nem lepnek el a játékosok. Ez nem volt más, mint a negyedik patak. Kissé céltalanul sétálgattam, kerestem azt a helyet, ami majd megihlet, hogy: „Nah, igen ez az, ez kellett nekem!”. A
-Hali..
Válaszoltam vissza reflexből olyan hangnemben, ahogy kaptam. Így utólag elgondolkodva a dolgon valahonnan nagyon ismerősnek tűnt. Sok csajjal megfordultam már eddig, de valamiért az az érzés kerülgetett, hogy ő másképp volt ismerős, mivel valamiért ugyanaz a hideg borsózás futott végig a hátamon, mint nem is olyan rég a második szint mezején egy rossz poén után.
Alig tehettem meg két lépést, miután földbe gyökereztek a lábaim. „Tatsuya-kunom?!??” Rémülten pördültem sarkon. Nem hittem volna, hogy olyannal találkozom aki felismert volna... főleg nem két év után. A mellékes meg... „kun-om” főleg nem volt olyan aki felismert volna és ilyen viszonyban lettem volna vele.
180°... Megpillantom a felém alacsonyan repülő bombázót, mely minden bizonnyal egy kamikaze támadás. Kiáltásra nyitom a számat, de csak egy hangos nyekkenés lesz belőle, ahogy eltarol. Csúszunk egy kicsit a földön, és az első amin elcsodálkozom, hogy még nem sárgult be az indikátora. A második az, hogy mi a jó édesnek ez ugrik be először, mikor van sokkal nagyobb bajom is, mégpedig az, hogy én is felismertem az illetőt. Egy kissé visszahúzódó mindenhol ott lévő csajszi. Egy igazi haver, akivel együtt vettük a SAO-t is, meg asszem egy suliba jártunk, vagy a jó ég tudja, de valahogy most furcsának is hat, hogy eddig nem futottam bele lépten nyomon. Még is mi a francért ez a FURCSA?!? Épp... lerohant, mint egy koreai kamikaze az ellenséget, ez az önmegsemmisítő csapás nagyon, de k...a nagyon nem stimmelt. Bekattant? Láttam már olyat, aki bekattant a két év alatt, sőt volt aki az első héten becsavarodott, de nem épp így. Gyors leokézom a felkérést, mi baj lehet belőle, most sokkal jobban érdekel az, hogy magához térítsem, mert ez így nagyon nem okés.
-Héh! Minden rendben a fejeddel? Valahol nagyon napszúrást kaphattál...
Mászok közben ki alóla, mert ezt azért nem kéne... Ő haver, a haver meg haver, szóval legyen csak haver...
-Beszélsz itt hülyeségeket... Persze, hogy nem haltam meg.... Tudok feljebb is menni, de most az a lényeg, hogy veled mi van, mérges gombát ettél? Vagy hol vágtad be így a fejedet... Nagyon furcsán viselkedsz...
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Szer. Nov. 26, 2014 1:11 pm

Találkozás

”Megtaláltam, megtaláltam, végre megtaláltam.” Zakatolta a szívem, ahogy ott feküdtem Tatsuya-kunomon. „Elfogadta a felkérést!” Csillant a szememben, és olyan boldog lettem, hogy bele is pirultam.
Aggódott értem! Ő is aggódott értem! Ez olyan… olyan… kedves tőle! Felültem, s mellkasomra szorítottam a kezemet, hogy a hevesen verő szívemet a helyén tartsam. Nem lett volna jó, hogyha pont most ugrana ki a helyéről és nullázná le az életemet, mikor éppen megtaláltam Őt! Még mindig zihálva néztem meg a nevét, hogy milyen felhasználó nevet választott.
~Benedict Arata.~ Már egyszer ráírtam egy Arata-kunra, de ő nem az én Tatsuya-kunom volt. Nem is gondoltam, hogy valami vezetéknevet választ magának. Ezért nem találtam meg! Eddig. Viszont most már megvolt, most már megtaláltam…
- A-ra-ta-kun… – Lihegtem magam elé a rózsaszín mosolyom mögül. Még mindig aggódik értem! Tekintetét kerülve, szégyenlősen mosolyogva, oldalra pislogva feleltem a kérdéseire. – Köszönöm, hogy aggódsz értem! Én is aggódtam érted. Én nem ettem semmi mérgezőt, nem is ittam semmi mérgezőt és nem is esett bajom! Hogy furcsán viselkednék? Szerintem nem viselkedek furcsán. Mi ketten osztálytársak vagyunk, és majd mindig együtt lógtunk, emlékszel? Iskolában, szünetekben, iskola után… Együtt vettük meg NervGeart-ünket is, emlékszel? Aggódtam érted, A-ra-ta-kun. Most, hogy végre megtaláltalak, miért lenne furcsa az, hogy ennyire megörültem annak, hogy láthatlak, élve, egyben láthatlak? Ez nem természetes? – Nem bírtam kimondani azt az egyszerű szót, ami mindent elmondott volna. Hiába nem voltunk már a valóvilágban, hiába volt Aincard is egy MMO-s virtuális világ. Mégse tudtam kimondani, elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Talán azért, mert olyan élethű volt itt minden, főleg, hogy mindenki a valós arcával szaladgált.
Szívem vad kalimpálását sikerült megzaboláznom, már nem fenyegetett azzal, hogy elhagyja a testemet. A zihálásom is alább hagyott, nyugodtabban tudtam levegőt venni. Viszont az arcom még mindig pírban úszott.
- Mond, Arata-kun. Ugye te is horgászni jöttél ide, igaz? Akkor… akarom mondani… veled tarthatok? Én is horgászni jöttem… és ugye mindent jobb úgy csinálni, hogyha van társasága az embernek, nem? – Végre a szemébe tudtam nézni, és a tekintetem reménytől csillogott, hátha nem kell búcsút mondanom most neki, hátha együtt tölthetünk egy hosszabb időt. Most, hogy a listámon volt bármikor meg tudnám találni, már nem veszíthetem el többé, ezért egyelőre képes lettem volna megelégedni többszöri, hosszabb-rövidebb találkozásoknak.
~Bár… akár követhetném is, és akkor bármikor megmenthetném, hogyha bajba kerülne. Semmi más nem számít, csak hogy éljen, és az enyém lehessen.~
- Mond, Arata-kun. Téged is hibernált a rendszer? – Szintjéből arra következtettem, hogyha hibernálta is, akkor sem olyan hosszú időre, mint engem. Azoknak a rémálmoknak a gondolatára is borsódzott a hátam, amiket a hibernáció alatt láttam.
avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Szer. Nov. 26, 2014 2:56 pm

Valami nagyon nem volt kóser. Úgy viselkedett, mint nem tudom itt még a hasonlat gyártókám is csődöt mond. Egy dolgot tudok, hogy a veszélyjelzőkém kiakadt. Összehadovál annyi mindent, hogy azt követni is nehéz. Osztálytársak? Jha, nem kizárt, az meg fix, hogy mindenhol ott volt, biztos nem volt jobb dolga, mint a haverokkal lógni, de ebben nincs furcsa, nem abban, amit most csinál.
-Öhm, jó oké tételezzük, hogy hiszek neked és jól vagy, értem aztán nem kell aggódni, totálisan elvagyok én... De figyelj mi lenne, ha nem „lovaglósat” játszanál ahelyett, hogy engednél kimászni alólad? Jójó elhiszem, hogy mindenhol ott voltál, még rémlik is, de mi olyan nagy szám, ha a haverok együtt lógnak valamerre...
Folytatom a hátrálást, miközben még mindig ugyan ott ül rajtam, és egyszerűen nem akar tágítani a nagyon is nem haveroknak fenntartott pozícióból... Valamint az arckifejezése, és egyéb nonverbális kommunikációja is totálisan zavaros, mintha csak a vasorrú bába keveredett volna mágnesviharba, azt leszámítva, hogy ő azért elég messze áll a vasorrú bábától, inkább modern kori boszorkányos kinézete van, de az már más tészta. A haver az haver, házi nyúlra nem lövünk, és főleg nem arra amelyik ilyen veszett...
-Hogy mi? Horgászni? Naná, persze legyen, horgásszunk! A haveroknak már csak szokásuk együtt lógni nem? Ugyhogy mi lenne ha most úgy hirtelenjiben hagynád ezt az egész őrültséget, mielőtt.....
Nah, ekkor jött a csobbanás, ugyanis addig hátráltam vele, míg elértünk a patak partját, majd azt észre nem véve leszánkáztunk rajta bele a vízbe. Kicsit sikerült be is vernem a fejem, meg a hirtelen hideg kicsit megcsapott. Nox... Villant be a szemem elé a név a felkérésből, mintha már láttam volna valahol ezt, valamiért ismerősen cseng.. Levegő. Mi?! Bugyborékolok egy keveset, aztán kihasználom a lehetőséget, és feltápászkodok a jó derékig érő vízben, majd kezet nyújtok neki, remélve, hogy kicsit megnyugodott már.
-Nah, sikerült a hideg zuhanynak lehűteni a fejedet Rumi?
Ugrott be a neve, ugyan eltartott egy darabig, de azért csak sikerült emlékeznem rá, már csak azt nem értettem, hogy hol és mikor változott meg ennyire, vagy még is mi a fene lelte, hogy az előbb ilyen reakciósort művelt. Őszintén szólva már csak egy balta hiányzott volna a kezéből és komoly mentális és/vagy fizikális sérülést is szenvedtem volna. Körül nézek, és egyelőre nem látom, hol mászhatnánk ki, mert itt pont meredek a patakpart, és még maga is, azt hiszem egy picit sétálnunk kell majd a vízben, de annyi baj legyen, addig is talán kicsit jobban lenyugszik... Legalábbis nagyon remélem.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Szer. Nov. 26, 2014 4:04 pm

Találkozás

Emlékezett, Arata-kun emlékezett arra, hogy mennyi időt töltöttünk együtt! Ez olyan-olyan jó volt, hogy a szívem néhányszor nagyobbat dobbant tőle. Kedves volt tőle, hogy emlékezet…
~Lovaglós?~ Nem értettem, hogy mire célzott ezzel a kijelentésével, zavartan fészkelődtem egyet ott, ahol ültem. Ekkor vettem észre, hogy Arata-kunon ülök, méghozzá tényleg olyan helyen, ahová csak a párok női tagjai ülhetnek. Zavarba jöttem, mitől újra teljesen elvörösödött a fejem, főleg, mert Arata-kunom nem maradt alattam nyugton, ő is fészkelődött.
- A-ra-ta-kun, nem is tudtam, hogy szereted a szabadban csinálni… – Lestem az arca felé az ujjaim közül. – Tudod, én ilyet még nem csináltam, de előtte le kellene venni a ruháinkat, nem gondolod? – Azzal már le is húztam a menüt készen arra, hogy leszereljem magamról a ruhaneműket.
- Nem is tu… – …dtam, hogy te ezt horgászásnak hívod. Akartam mondani, de ekkor kimozdult alólunk a föld. Minden elmosódott, aztán hideg lett és nedves. Nem úgy lettem nedves, mert az nem lenne hideg. Pislantottam egyet, s kékséges átlátszóságot láttam, ahol nem volt levegő!
- Blible esplünk! – Bugyborékoltam meglepetten azt, hogy „vízbe estünk”. Nem is vettem észre, hogy mi történt, túlzottan felhevült bennem minden érzelem attól, hogy megtaláltam Tatsuya-unom, aki Arata-kunom. Felszín felé rugaszkodtam, és felálltam a bordáimig érő vízben, láttam, hogy Arata-kunom felém nyúl, de azt hittem, hogy a kezem után, hogy segítsen, de nem, egészen máshol markolt meg.
Nem azt mondom, hogy rossz érzés volt, csupán meglepő. Bár talán nem meglepő, hogy a kemény, harcos kezem helyett inkább valami lágyabb, rugalmasabb részemet kívánta megfogni. Arcomra pír úszott, úgy lestem Arata-kunomra.
- A lovaglós dolog és… ezután, hogy… itt fogsz… akarom mondani… ezzel azt akarod mondani, hogy… közelebb kerültünk egymáshoz? És tes…testi vágyaid vannak felém? – Nem tudtam, hogy mit kellene tennem ebben a helyzetben, hiszen én végtelenül szerettem Tatsuya-kunomat, és tudtam, hogy egy nap eljön az a pillanat, hogy az érzelmeket fizikálisan, testiséggel lovagoljuk meg, de… ez most nekem kicsit gyorsnak tűnt. Viszont nem elleneztem azt, hogy vonzódik felém, de előbb egy kis romantikázás… egy kis esti sétálás, kéz a kézben… az első meghitt szerelmes csókunk… az, hogy az általam készített ételt eszi… Azt vártam volna, hogy ilyeneket kell előbb megélnünk, még azelőtt, hogy bármi komolyabb dolgot tennénk. Ellenben, hogyha Tatsuya-kun… nem… Arata-kun más ütemben akar haladni... Akkor én azt elfogadom és állok elébe!
- Mond, Arata-kun. Akkor… az én… „tavamban horgásznál”… vagy itt a patakban? – Húztam le a menüt, hogy bármelyiket is válaszolja annak megfelelő menüpontot választhassak. Akár a ruháinktól szabadulnánk meg, akár a horgászbotjainkat vennénk elő, hogy azt lógatva valami halat próbáljunk kifogni.
Körülnéztem, ahonnan leestünk arra meredek és magas volt a part, a másik oldalon is. Ez egy kellemes rejtekhely lehetne, itt senki sem látna minket, akár horgásznánk, akár mást csinálnánk. Viszont Arata-kun mögött távolabb, minthogyha lankásabb partot láttam volna, ezért, hogyha horgászni akart, akkor igyekeztem karon ragadni és arrafelé vezetni, mert ott biztosan kijuthatunk a vízből.
avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Csüt. Nov. 27, 2014 3:53 am

Jézusom, még fészkelődik is, hát ez... Teljesen megveszett... Szabadban csinálni?!
Ahogy próbálok hátrafele kitolatni alóla egyre vadabb és valótlanabb dolgok kerülnek fel. Ötletem sincs, hogy kerültünk abba a helyzetbe, és hogyan keveredtem ki belőle. Egy biztos, hogy a hideg víz igazi áldás volt az elmém számára. Minden esetre, itt a vége, ennyi szórakozás talán elég volt, hogy kigonoszkodja azt, amiért nem kerestem meg, vagy mi a fene... Nem, mintha valaha is hasonló történhetne... Ahogy nyújtom a kezem, hogy majd felsegítem nem, hogy csak nem fogadja el, de még bele is hajol...
HOGYMI?! %@đĐ$~[]}Ł
Rántom odébb a kezem, miután melltartósat játszott vele... Mellé lépek, és a homlokára teszem a tenyeremet, miközben az egyik lábammal az ő lába mögé lépek.
-Azt hiszem mégsem sikerült lehűteni a fejed...
Majd egy szimpla gánccsal visszaküldöm a vízbe. Bár meg kell hagyni nem rossz lökhárítója van, de velem ne szórakozzon... Azért van egy bizonyos határ haveroknál amit eltűrök, és ő az imént többszörösen is átlépte azt. Hagyom egy kicsit buborékokat gyártani, aztán lenyúlok, hogy felhúzzam, de meglepetés ér. Ami a kezem ügyébe kerül az nem a keze, vagy egyéb hozzá tartozó rész, hanem egy méretes
Kagyló. Ránézek, elgondolkodok, majd szikrázás közben eltűnik, valószínűleg az inventorymba. Erre ugrik be, hogy Rumit még mindig aktív hűtöm, s egy újabb pontosabb mozdulattal, ugyanis ezúttal oda is nézek, nem csak hanyagul lenyúlok érte. Megfogom az alkarját és egy szempillantás alatt kint is van. Mielőtt még megszólalhatna megragadom a kezdeményezést, és nem eresztek belőle.
-Noh, remélem már észhez tértél és nem fogsz itt mindenféle összeesküvés elméletet gyártani rólunk. Mellesleg mi az a kezedben?
Mutatok a túloldalra, mert úgy tűnik tart valamit a kezében. Kíváncsi vagyok, vajon ő is mellényúlt, vagy valamit talált. Noh, meg reménykedem benne, hogy a hideg vizet kiegészítve ez már épeszű témára tereli a szót.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Csüt. Nov. 27, 2014 4:59 pm

Találkozás

Ahogy elengedett, s a kezét a homlokomra tette, azt hittem, hogy azt akarja megnézni, hogy nem-e lettem lázas, de nem ez történt. Lenyomott a víz alá. Annyira váratlan és meglepő mozdulat volt tőle, hogy semmit se tudtam reagálni. Csupán pislogta, és néztem, ahogy az orromból a maradék levegőm buborék formájában kiszökött. Közben a hideg víz lengte körül a testemet.
Nox rájött, hogy túl vehemensen támadt Arata-kunjára. Ez a SAO volt, s nem más játék, és most nem is volt esélyük arra, hogy kilépjenek, míg fel nem lett szabadítva mind a 100 szint. Rájött, hogy innentől kezdve óvatosabbnak kell lennie, nehogy még jobban elijessze. A szerelmének lángjait elfojtotta magában, arcáról eltűnt a mosoly emléke is, de a szíve örült. Örült annak, hogy újra megtalálta kedvesét, ahogy annak is, hogy mivel elfogadta a barát felkérést, ezért bármikor újra megtalálhatja.
Kezeivel csapott néhányat, mert már érezte, hogy alig bírja, viszont valami a kezébe akadt. Ez meglepte, így mozgása megállt, kezei rászorultak, nehogy elveszítse.
- Igen, eszemnél vagyok. – Válaszolta Arata-kunjának egy üres mosoly kiséretében. Ezután nézte meg, hogy mit talált. Az a valami, amit a kezében fogott, majd fényeffekt után eltűnt, valószínűleg az Nox inventory-jába, az nem volt más, mint egy Korall. Valami olyasmi futott át a fején, hogy majd szép dísz lesz a közös házukban. – Egy korall volt. Hogyha hatásosabban akarunk horgászni, akkor, szerintem legalább a botot vegyük elő, de az sem ártana, hogyha kimennénk a vízből. – Az utolsó mondata után Arata-kun mögé mutatott, ahol az előbb is látta azt a partszakaszt, ahol már nem meredek, sem magas a part.
Nox elindult oda, közben a menüt lehúzta és a horgász botjával a vállán haladt tovább. Azért fülelt, hogy Arata-kunnak követi-e, vagy esetleg más ötlete támadt.
- Nekem ez az első, félre ne érts, a horgászatra gondolok. Neked mekkora tapasztalatod van az itteni horgászat terén? – Kérdezte vagy út közben, vagy aközben, hogy a vízben álldogálva lógatták a madzagot. Hangjából ítélve időt töltő, mellékes kérdésnek tűnhetett, de valójában tényleg érdekelte, ahogy minden más is, ami szerelmét érintette.
avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.