Kis Patak #4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Csüt. Nov. 27, 2014 9:01 pm

Alaposan megnézem... Lehet túlhűtöttem. Egy kis gondolkozás, meg mindenféleség, amíg válaszol, meg megteszi az úti cél ajánlatát.
-Mi ez a fancsali pofa? Ennyire nem kell befásulni csak mert elszálltál a poénkodással... Előfordul az.
Fogom és a két kezemmel húzom szét az arcát szép nagy mosolyra, jó inkább grimasz sikeredik belőle, de a szándék a fontos. Persze nem durváskodok, csak próbálok előidézni egy normális állapotot, azt hiszem nehezebb a bekalibrálása, mint azt az ember hinné... Bár elvileg nőből van, akkor meg minek próbáljam megérti, az úgy sem menne.
Elnézek az irányba amerre mutatott, tényleg nem annyira messze már esélyes volt a kimászás. Nem hezitáltam túl sokat, s megindultam ki a patakból. Noxtól egy lépéssel lemaradva mentem.
Nox... nem ez volt annak a karinak a neve ami folyton körülöttem legyeskedett minden játékban? Bár... lehet csak képzelődöm, vagy csupán véletlen egybeesés. Talán nem is lesz annyira szörnyű nem egyedül horgászni. Bár az előbbi poént még mindig nem tudom hova tenni, azért remélem egyik iménti végletbe sem fog átcsapni.
-Mégis miről beszélsz? Jha... Hát én a való életben már horgásztam, de itt még egyszer sem. A felszerelést is csak jobb dolgom nem lévén vettem meg, aztán most gondoltam egyet, hogy majd kipróbálom azért.
Kimászok a partra, leveszem a vizes felsőmet, majd előhívom én is a horgászbotot, és valahogy szerencsétlenkedek vele egy keveset, mielőtt behajítom a vízbe a horgot. Lopva odapillantok, hogy még mindig durcázik-e amiért így lelőttem a poénját, mármint szó szerint, és nem képletesen, mert én ugyan nem haragszom. El lehet szállni egy-két poénnal, főleg, ha a hosszú idő alatt túlkombinálja az ember. Noh, meg egész élethű volt, egy pillanatig bevettem a dolgot.
-Aztán mond csak, te mit keversz errefelé? Te is csak úgy elütni jöttél az időt, vagy épp volt terved?
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Hétf. Dec. 01, 2014 5:33 pm

Találkozás

„Ennyire nem kell befásulni csak mert elszálltál a poénkodással... Előfordul az.” „elszálltál a poénkodással” „poénkodással” „poénkodás”
Visszhangoztak Nox fejében Arata-kunja szavai. Nem akarta elhinni, hogy szerelme viccelődésnek hitte az ő őszinte érzéseit. Viszont annyira mégsem lepődött meg rajta, hiszen tudta, hogy az ő Tatsuya-kunja nem a komolyság mintaszobra. Ennek ellenére mégis szokatlan érzés járta át. Eddig nem igazán érzett ilyesmit, bár… amikor felébredt a hibernációból, akkor, minthogyha ilyesmit érzett volna.
Hagyta, hogy Arata-kunja játsszon az arcában, addig is azon gondolkozott, hogy mégis mi az, amit érez. Kisvártatva mosolyra húzza a száját, egy üres, de mégis kedvesnek mondható mosolyra. Rájött, hogy mit érzett. Szomorú, keser’ csalódottságot érzett, de miért is hitte volna, hogy Arata-kun ugyan úgy érez iránta? Hiszen a való életben sose volt bátorsága kimutatni felé a mélyről jövő érzéseit, csupán a felszínt mutatta, semmi mást, ezért is szeretett bele, mert az ő közelségében legalább érzett valamit, s addigi szürke élete színes volt, hogyha máskor nem is, legalább akkor, amikor vele volt.
Miután kimásztak a partra egy kendo mozdulattal a vízbe lendítette a horgát, és várt. Közben még mindig az arcán ült az üres, kedvesnek tűnő, illem diktálta mosoly. Nem szeretett hazudni, nem is tudott, de nem akarta, hogy Arata-kun is szomorú legyen, ezért ezt a hazugságnak nem számító etikai mosolyt vette fel.
Hogy mit keres itt? Egy kicsit hallgatott, nem tudta, hogy elmondja-e a teljes igazságot, vagy jobb lenne, hogyha csak egy részét mondaná el? Vett egy mély levegőt, jobb kezét ökölbe szorítva, behajlította.
- CHIRIO! – Ütöttem Arata-kunom felé, hogyha minden igaz, akkor elég váratlan voltam, és sikerült bordán öklöznöm. Úgy döntöttem, hogy az eltitkolt részletek helyett ez is megteszi, majd valamikor, talán elmondom neki, valamint azért is megérdemelte, mert az őszinte vallomásomat poénnak értette.
- Horgászni jöttem, hogy legyen mit elkészítenem ételnek. – Válaszoltam egy mély levegővétel után. – Bár sajnos az itteni főző tudásom közel sincs még ahhoz, amit a való életben birtokoltam. Te mennyire fejlesztetted fel a főzési jártasságodat?
Kicsit megmozgattam a horgászbotomat, hátha ezzel sikerül valami halat oda csalnom. Unalmas egy tevékenység volt a horgászat, de hát vízi kajához vagy így, vagy vétel útján lehet hozzá jutni. Mivel venni nem akartam, ezért kénytelen voltam ezzel az unalmas módszerrel bajlódnom.
- Mit szólnál, hogyha egy csapatot alkotnánk? Mivel a való életből is ismerjük egymást, biztos hatékonyabb lennénk, minthogyha az itteniekkel kezdenénk, aztán, hogyha újabb ismerősbe botlunk, akár őt is bevehetnénk. Bár sajnos én mg csak a 10. Szintig tudok feljönni, de hogyha lejössz, írhatnál üzenetet, és akkor együtt lóghatnánk. Az is jó lenne, hogyha néha-néha csak úgy lejönnénk ide és lógatnánk a botot. Mit szólsz? – Mosolyogtam a szerelmemre, ez a mosolyom őszinte és reménykedő volt. Reméltem, hogy bele megy abba, hogy a jövőben együtt legyünk, úgy érzem ez lesz az első lépés afelé, hogy megszerezhessem a szívét.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Pént. Jan. 02, 2015 8:15 pm

Kicsit befásult az előbbiekhez képest, de így sokkal inkább hasonlított önmagára. Egy egye-fene megteszi fejingadozással nyugtáztam a dolgot. Ahogy elkezdtünk horgászni az első meglepetés a levegőt hasító suhintás volt. Totál elfelejtettem, hogy valami kendócsaládféléből valósi. Két év alatt megfásul az ember memóriája. A kérdésemre visszakérdezett, majd egy olyan szó hangzott el a kelleténél hangosabban, aminek a félreértelmezését hűen próbáltam elterjeszteni. A „Cheerio”. Az arcom elé rántottam a kezeim. Általában azzal hülyéskedtünk, hogy egymást próbáltuk védtelenül elkapni, amikor nem figyelnek ezzel a felkiáltással, hátha sikerül orrba nyomni, meg hát a fő célom az volt, hogy ezzel is terjedjen. Azonban oldalast kaptam, és nem kaját, hanem kemény öklöset. Köszönhetően ennek kicsit jobbra görnyedve rándultam össze, s vágtam saját magam orrba a horgászbottal.  Egy rövid nyekkenéssel vetettem hátra magam, és forgolódtam kettőt-hármat, mire végeztem a levezetéssel.
-Jé, ez meg mi?
Fogtam és szedtem fel egy gombaszerű növényt. Biztos finom, ha ilyen helyen van. Azok az ételek, amiket nem kellett elkészíteni, vagy szakács készítette jók voltak, szóval meg kellett kóstolnom, legalábbis nagy késztetést éreztem rá. Egy semleges vállrándítás után felültem, és figyeltem a válaszára.
-Kérsz te is?
Nyújtottam neki is a kis nassolnivalóból.
-Hogy főzés? Nem, egyáltalán nem foglalkoztam vele, vagy npc, vagy más kajáját eszem. Attól függően van-e épp valaki, aki főz rám.
Válaszoltam úgy, mintha ez teljesen átlagos dolog lenne, mármint, hogy főznek az emberre. Figyeltem egy kicsit ahogy a horgászbottal macerál, aztán mire észbe kaptam addigra megint belefogott valamibe.
~Kicsit szétesett az időérzékem, nem tudom miért, és nehezen is figyeltem a környezetemre, holott arra mindig figyelemmel voltam lévén nincs észlelés jártasságom, és így csak normál érzékeléssel fedezhetem fel azokat, akik utánam koslatnak, de hogy is jutottam én idáig? Jha igen, épp Nox beszélt valamiről, várjunk csak még csak most kezd bele… Ejnyemár…~
-Nem rossz ötlet, szívesen próbálkoznék itt a szafariban pár dologgal, meg előbb utóbb talán ezeket is fejleszteni fogom. Azonban én egy kicsit magasabban vagyok…
~Magasabban, ez vicces. Tényleg jól érzem magam, mintha szárnyalnék. Pff… mintha… haha~
-Szóval izé, hh..ha.. hát, nem járok annyira sokat ilyen alacsony szinten. Általában csak szórakozni, vagy ha dolgom van, de ezeket jobban szeretem egyedül csinálni.
Küszködök a nevetéssel az elején, aztán végül is sikerül átadni amit akarok, legalábbis a felét, mert annyira valami érthetetlen okból már-már bugyborékolva küzdök a röhögés ellen. Elmorzsolok egy könnycseppet.
-Bocsi, szóval… Időről időre persze összeállhatunk, haha, mármint nem úgy, mint a.. Nah, azt akarom mondani, hogy persze jó ötlet a közös időtöltés is, jó ismerős arcot látni néh..a.haha.
Próbálom elterelni a figyelmem azzal, hogy inkább behajítom a…
~De szépen repül. Különben is olyan jófej vagyok, mint egy angyali teremtés. Tök jó érzés is néha… repülni..~
Fogtam magam felkeltem és nevetve nekiszaladtam a folyónak, majd elrugaszkodva Kezeimmel szárnyakként csapkodva repültem, s élveztem, ahogy a levegő belezúg az arcomba, aztán egy hatalmas csattanás, ahogy a vízfelszínt értem. Néhány buborék eresztése után azért felültem, és mázlimra itt pont nyakig ért a víz, így nagyon a fulladástól sem kellett tartani.
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Nox on Szer. Márc. 04, 2015 10:03 pm

Találkozás

Nox elégedett arccal nyugtázta, hogy Arata megkapta a büntetését. Csupán egy biccentéssel illettem a földön fetrengő fiút, aztán a horgászatra próbált figyelni. Néhány pillanat múlva rájöttem, hogy ez unalmas, és így felmerült bennem a kérdés, hogy mégis mi végett fetrengett a földön, hiszen nem érzünk fájdalmat!
- Gomba. – Feleltem félvállról, mert még mindig nehezteltem rá. – Nem.
Azt halván, hogy a főzéssel nem foglalkozik, célomnak ki is tűzöm, hogy minél jobban kihúzzam ezt a jártasságomat, hogy majd minden finomságot főzhessek Arata-kunomnak. Odakint jól ment a főzés, jó lenne, hogyha idebent is menne, ezért is kezdtem gyakorolni a horgászás jártasságot, de ez valami nagyon unalmas! De Arata-kunomért bármit hajlandó vagyok kiállni! Még ezt az unalmas halszerző módszert is csak miatta tűröm, immár mosolyogva.
Olyan kis aranyos Tatsuya-kunom, ahogy a saját viccein elneveti magát, és így nem tud tovább beszélni rendesen, ezt is mindig nagyon szerettem benne. Vele együtt nevetek. És még életteliben nevetek, mikor kijelentette, hogy igen, örömmel találkozna velem, innen meg is tudtam, hogy szeret is engem.
- Kapás! – Mondtam felé nevetve, bár azt akartam mondani Neki, hogy rendben, de nem megmozdult a botom? Oda nézek és tényleg! Valami a botomra akadt! – Kapásom van! – Ugrottam is boldogan a levegőbe, és ahogy leértem a földre rántottam is egy nagyot a boton, mire az a zsákmányát széles ívben ki repítette hozzám. Ez a zsákmány meg nem volt más, mint egy… halszálka… Keserű mosoly húzódott az arcomra… De azonnal vidám lett, ahogy láttam, hogy Kedvesemnek is kapása volt!
- Mit fogtál ki? – Kérdeztem csillogó szemekkel, hátha Ő valami sokkal-sokkal szebb dolgot fogott magának, mint én.
Sajnos nem volt időnk túl sokáig örömködni a fogásainkon, mert Arata-kunom valami üzenetet kapott, és sürgősen mennie kellett.
- Ugye nem valami nőstény róka írt neked, mutasd az üzenetet! – Ugrottam mögé, és másztam a nyakába, hogy meg próbáljam elolvasni az üzenetet.
- És hogyha trap? – Lökdöstem a kezét lefelé, hogy ne takarja el az üzenetet, mert lehet, hogy fiú a neve, de emlékeztem én arra, hogy az első napon nem egy lányruhás alak fiúvá változott… És nem akartam, hogy egy ilyen aljas nőstényróka karmaiba kerüljön az én egyetlen Tatsuya-kunom.
- Rendben, szia. – Még búcsú puszit is nyomtam az arcára, de le nem szálltam a nyakából, mire szokásához híven elviccelte a helyzetet, bár elég csattanósra sikerült a poénja, mert a fényeffekt után a földre huppantam.
Nox egy mélyet sóhajtott, leporolta önmagát és a horgászbotját összeszedve elindult a szint kapuja felé. Már nem volt kedve, főleg egyedül, Arata-kunja utáni hiánnyal a szafariban maradnia.

_________________
Poszt értelmező segédlet:


 • - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
  Ez az alap viselkedési normája.
 • - E/1-es narráció és d60000 vörös beszéd: arca és hangja élettel teli, érzelmes.
  Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.


avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Benedict Arata on Csüt. Márc. 05, 2015 11:52 pm

A hideg víz kitisztította a fejemet. Marha egy mázli, hogy itt bent a drogok és egyéb mérgek általában elég rövid hatóidővel rendelkeznek. Ez aztán gomba volt a javából. Ki is mászok gyorsan, hogy keressek még párat vésztartalékra, meg viccelődésre, de sajnos nem találok. Ejnyemár…
Noxra visszatérve furcsa volt. Na~gyon furcsa. Megette volna az összes többi gombát? A kapásra viszont odafigyeltem. Ez valami nagy lesz, nagyon odavágja magát. Még szurkolok is neki látványosan, bár szavakkal minek bíztassam, haverok vagyunk nem egy szerelmespár. Amikor végre sikerül kihúznia egy szálka lóg a végén. Savanyú pofát vágok.
-Nah, ezért utálatos a játékokban horgászni, mekkora hűhót csap a rendszer egy szálka miatt… De lesz ez még jobb is Nox, hajrá!
Veregetem vállon barátian. Ekkor ránt be az én botom is. Nana, nem az a bot, haverra nem gerjedünk, más célozható egyén meg nincs a közelben, szóval csak a horgászbot lehet az. Hát ez tök normális… Egy
Ponty.
-Így kell ezt csinálni! Szép munka volt Nox, és…
Ránézek a csipogó jelre. Üzenet. Meg is nyitom, hogy ki a halál zavar már megint. Egy hangos „HE?” –vel válaszolok a nőstény rókára, s eltakarom az üzenetet, nem épp olyasmi, amit látnia kellene.
-Nézd már meg a nevet, Gézu. Milyen név ez amúgy is? Meg, hogy ugye nem nőstény róka… fogadjunk betankoltál abból a gombából. Noh, mindegy… Trap a halál, ha mégis az, akkor sem fogok túl rosszul járni, szóval inkább legyen az. Semmint tényleg egy ilyen nevű férfi. Noh, de megyek…
Hatalmasat sóhajtottam a puszijára. Ez totál offos, najó a puszi még elmegy, de remélem kifogy ebből a baromságból, bár a passzív énje kicsit nehezebben viselhető. Talán még sem annyira rossz, hogy elszállt a maradék akármi is, ami ép eszénél tartotta. Miután nem enged el, nem maradt más választásom, mint a teleport kristályom elővenni, és egy „Cső” keretében eltűnni. A teleportplázában gyorsan kiválasztottam a magasabb szintet, mielőtt utánam jön, és a végén nem enged fel, mert nem tud velem jönni.
Ahogy elindultam a célom felé kicsit elgondolkodtam, de hát baj nem lehet belőle. Védett terület, meg csak egy egyenes úton kell végig mennem, hogy odaérjek ahhoz a magas templomhoz. Azonban amire nem számítottam, hogy totálisan eltévedtem. Ahogy körbenéztem a házak fölött sehol nem láttam a tornyot.
-Mi a jó isten…
Kommentáltam a dolgot. A város másik végéből nem lehetett csak látni azt a tornyot, hogy a jó istenbe keveredtem ide…
avatar
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2014. Nov. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1413/1500  (1413/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Jún. 08, 2015 9:53 pm

Csendben, nyugodtan nézem, ahogy a hal bekúszik az ujjaim közé, amik szinte lefagynak már így, hogy a vízben, mozdulatlanul tartom őket. Utálok várni, már legalább hat perce mozdulatlanul várom, hogy bekússzon ez a pisztráng vagy pont vagy mit tudom én, micsoda a markomba. Most épp nem állok jól pénzben, úgyhogy muszáj fognom valamit, ha szeretnék enni. Nem ettem már két napja, és ilyenkor nagyon ingerlékennyé válok.
Ahogy az ujjaim összezárulnak, és a hal kicsúszik az ujjaim közül, egy dühös, talán kicsit lányos kiáltással előhúzom a kardom, és elkezdem feldarabolni a vizet. A halak rémülten menekülnek szét, valahogy nem találom el egyiket sem. A víz néha fel-felforr, ahogy a kardom tűzeffektje bekapcsol, de már nem ütök semmit, csak a kavicsokat, és a vizet, amiben bokáig állok. Azután, ahogy kifogy az energiám, elhagyom magam, és hanyatt dőlök a sekély vízben.
Csendben nézem a fent repkedő, csicsergő madarakat, az elvonuló felhőket, hallgatom a csobogást, ami mossa a páncélomat. Elegem van. A bátyám nélkül elveszett vagyok ebben a világban, nem segít nekem senki, nekem meg ez a kajaszerzés meg a mindennapi dolgok soha nem mennek. Szeretnék McDonaldsos kaját enni újra, elegem van abból az ócskaságból, amit itt adnak. Meg szeretnék normális zenét is hallgatni. Meg látni a barátaim, a szüleim meg a tesóim. Meg amit a legjobban akarok: egy üveg pepsit.
Rossz belegondolni, hogy hiába jutok majd ki innen, akkor is hónapokig nyomorék leszek, meg tök gáz az is, hogy valószínű a kórházban, ahol fekszem, mindenki lát belőlem mindent, amikor lemosnak. Meg gondolom, most olyan hosszú hajam lehet, mint egy lánynak, lehetek vagy ötven kiló, és hullafehér vagyok. Biztos elkönyvelt már mindenki hullának, akihez még kellemetlen kötelesség bejárni. Felsóhajtok, miközben megszorítom a kardomat, ami felmelegíti a lecsurgó vizet. Lehetne rosszabb is, csak ne lennék ilyen rohadt egyedül. Felülök, ahogy meglátok egy alakot alig néhány méterre tőlem. A hosszú Napba bámulás miatt még azt sem tudom hirtelen, hogy fiú-lány, miféle-kiféle.
- Ne félj, nem tervezlek kinyírni.- ez nem hazugság, nem szoktam tervezni, az csak megtörténik, ha éppen feldühítenek. Kicsit bánom is, de hát ez ilyen világ, ilyen élet, ez az egész nem az én hibám. Én áldozat vagyok itt. Papírom is van róla, hogy nem szabad felbosszantani, mert érzékeny a lelkem. Felállok, és megdörzsölöm a szemem a szabad kezemmel, hogy megnézzem magamnak a jövevényt.

_________________
Adatlap
avatar
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1702/1900  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis Patak #4

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.