[Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 04, 2013 4:22 pm

A kardom kettészeli a mimicet és így, talán még a szokásosnál is, látványosabban hullik szét apró darabokra. Aira nem késlekedik és gyorsan lecsap a kardra, pedig nekem is szemet szúrt a fegyver kiemelkedő megmunkálása, szívesen vettem volna az oldalamon ezt a kardot. A lány szét oszt közöttünk egy-egy potiont nyilván attól tartva, hogy újabb kellemetlen meglepetésekbe botlunk. Aira megérzése helyesnek is bizonyult ugyanis az egyik fal elmozdult a helyéről és egy lépcsőt tárt a szemünk elé amin Zhel és két másik goldhandes férfi lépett be rajta. Aira ekor előszedi az újonnan szerzett fegyvert és az új jövevények felé suhant vele míg az egyik férfi a levegőbe üt és ezzel egy igencsak nagy lökés hullámot szabadit fel. Már megint azt az idegesítő képességét használja. Hallottam ahogy Aira valamilyen levegő kardról beszél majd arra utasít, hogy álljak mögé. Kicsit nehéz elhinni, hogy Zhel át állt hozzájuk, bár ha logikusan bele gondol az ember még talán meg is lehet érteni ezt a lépést. Az események gyorsan pörögtek Aira támadni készült és a másik két férfi is harc állást vett fel.
-Elég! – Ragadtam meg Aira kezét, hogy ne tudjon lesújtani. – Elkéstetek, a fegyver már az övé. Tényleg megölnétek valakit egy kard miatt vagy épp kockáztatnátok a sajátotokat érte? Az előny most már nálunk van. – Jobb érv nem jutott eszembe ennél, nem akartam tovább harcolni. Kivárom mit reagálnak rá a többiek közben elengedem Airat. Ha mégis harcra kerülne a sor ő sokat segíthet nekünk. Ha úgy látom, hogy a másik kettő támadni készül akkor én a vékonyabbik fickót támadom meg.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Jan. 04, 2013 7:51 pm

A fiú az újdonsült csapatával halad végig ott, ahol a korábbi csapata már végig ment. Nem tudni, hogy mi lett velük, hogy meghalt-e valaki, mert itt nem maradnak meg a holtestek. De azok a csontvázak a folyosón minden bizonnyal kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy valamelyikük életét is alaposan megrövidítse. Zhel két társa is könnyedén elbánt a kisebb csontváz sereggel…. A kékszeműnek az égvilágon nem kellett csinálni semmit, csak haladt előre, míg a két újdonsült beosztottja tisztította meg az utat előtte. A gyors lefolyású csata után a kis csapat beérte a másikat. Aira a korábbi munkaadó már megtalálta azt amit keresett. Zhel biztos volt ebben, mert suhintott egyet egy eddig még nem látott kardal, és a csapását csak Auro volt képes megállítani. A fiúk frizuráját összekócolta az erősebb fuvallat, ami akkor keletkezett mikor a két támadás kioltotta egymást. Akik eddig a lány mellett álltak továbbra is ott maradtak..
- Aira… ez csak üzlet… Te is csak kihasználni akartál minket, hogy megszerezd azt a kardot.. az életünk nem számított neked.. közölte a fiú.. kicsit talán érzéketlen, de valóban így is gondolta. Majd Rita felé nézett és hallgatva szavait..
- Nem késtünk el, mert a fegyver még itt van. És a kérdésedre a válaszunk ez- mutatott Greeks vörös indikátorára.. Ezzel mindent elmagyarázott az tuti. Nem esne nehezére annak a drabális állatnak kinyírnia valakit.. hiszen kitudja hány jk-val végzett már.
- Az előny egyáltalán nincs nálatok.. A kard erejét Auro hatástalanítani tudja.. így annyit ér mint egy sima kard. Hasznos a képessége.. nem csak védekezni tud vele de támadni is.. messzire ellöki a közelébe merészkedőket. És Greeks képessége még veszélyesebb.. amihez hozzá ér azt felrobbantja… nem fogja vissza magát… Esélyetek sincs ellenünk. – fényezte a csapattársait és azoknak képességeit.
- Velük én magam is elbánok.. Auro, te védd ezt az ajtót- mutatott arra ahonnan jöttek
- Greeks.. te a másikat- Ha minden jól megy akkor azt teszik amit Zhel mondott, mert ezt mondta nekik a főnök.. Sachiko. Ám ekkor jött a meglepetés.. Amint mind a kettő elindult a kijáratok felé, ha elindultak természetesen.. abban a pillanatban amint hátat fordítottak Zhel aktiválta a képességét ezzel megduplázta gyorsaságát. Majd a kardját Greeks hátába állította.. de nem keresztülszúrta a mellkasán. Hanem hátközéptől felfelé a gerinc mellett keresztül a koponyán. Így a vaskos karjai miatt nem éri el és nem tudja kihúzni magából..
- Futás- közölte a többiekkel, hogy ideje lenne indulni.. Ha Auro támad akkor Zhel-lel együtt ellöki a társát is.. Akiben benne van a kard.. sok sebzést nem szenved, de azt folyamatosan.. A kékszemű is megpróbál elmenekülni.. mégha repült is egy kicsit Auronak köszönhetően.. Hiszen Auro nagyon lassú és most Greeks-nél is gyorsabb.. Persze csak ha minden a tervei szerint alakul…
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Mesuda Reiko on Vas. Jan. 06, 2013 6:03 pm

/Gomeee~/

Úgy tűnt, hogy az őrült öngyilkos támadásai most sem rontottak sikersorozatán, a Mimic megint csak nem találta el és még leharapni sem tudta a lábát. Tehát a Mitsurugi művésznévvel jó Karma is járt, ami ebből a szempontból talán egyáltalán nem is volt meglepő! De hát ehhez érteni kellett, akár a profik!
Aira pedig mint valami kiéhezett állat csapott le a gyógyfőzetre, amit Reiko bocsátott a rendelkezésére puszta jóindulatból. Még jó hogy nem volt a közelben egy illemtanár, mert Reikot nem igazán ütötte meg az elmaradt "kösz", még ha nem is esett volna rosszul annyira. Bunyóban el lehetett nézni az ilyesmit, egyszóval ott maradt téblábolni a lány mellett és ha szükség volt rá, eresztett néhány nyílvesszőt a hami-hami ládika felé. Társai néhány árnyak közti sziluettjébe telt csak, míg a dög elpixellálódott az örök jkvadász mezőkre
- Juuuuhúúúúú! - kurjantott győzedelmesen, de visításnak is ugyanúgy elment - Az igazságért mindent, Araraaaaaaaaaaaaa!
A többiek azonban nem osztották a véleményét, körbenézve fel is fedezte hogy egy kard inkább volt figyelemfelkeltő, mint amilyen az ő csatakiáltása. De éppen ezért, a változatosság kedvéért most ő vételezett észre először valamit, vagyis valakiket. Társaságot kaptak, Kékszemű Herceg és díszes társasága személyében. Apropó kék... kék... ááááááááááááááááááááá, kééééééééééééééééééééék! Reiko kihúzta magáts, s bal karját feszesen kinyújtva rámutatott a fiúra
- Megállj! Hát te mozogtál mindvégig a színfalak mögött... Naruhodō Ryūichi! - kiáltott rá szigorúan, de végül elvigyorodott
Ezt persze szinkronban művelte a többiek szóváltásaival, ha úgy tetszik belekontárkodott a kialakult párbeszédbe, de mit tehetett ha kimondottan élvezte? Még haragudni sem tudott, ha úgy vesszük megszállta az öt perc démona, egy rég elavult konzolra készült játék világában bolyongva. Aztán... elég annyit megjegyezni, hogy a feje tetejére álltak a dolgok és talán egyedül ő volt az, aki egy cseppet sem lepődött meg az egészen, igaz csakis azért mert a józan eszét kis időre zsebre vágta. Mellesleg a srác megbélyegzése sem jött éppen rosszul, mert hát nagyon úgy festett hogy valami furfang a jó lányok köreibe vonzotta, ami azt illeti most már biztos volt a pillanatnyi megérzésében, mármint amikor nevet adott neki. Ha ha... sóhajtott, s mivel messze voltak tőle hogy az utolsó társa is elfusson mellette (és kicibálja onnan), célba kezdett lőni a két fickóra. Mert hát... tett odafent egy ígéretet nekik...

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Henzon on Vas. Jan. 06, 2013 7:10 pm

Zhel kifundált terve sikeresnek bizonyul. Greeks és Auro szó nélkül teljesíteni kezdik a parancsokat, de mindketten erősen meglepődnek, mikor Zhel beleállítja a fegyverét a nagydarabba. Auro, az "ura vesztett szamuráj" tanácstalanul ácsorog, hol Zhelre pillantva, hol táncot járó társára, aki nem bírja kivenni magából a kardot.
Remélem a többséget meggyőzte Zhel akciója, mert Airát igen. Elkiáltja magát, hogy "Kifelé!", melyre érdemes hallgatni, azért is, mert a legelső lépcsőfok feletti mennyezet elkezd lecsukódni, hogy bezárja ezt a bejáratot. Aki még visszapillant, az láthatja, hogy Auro kirántja Greeks hátából a kardot, de ők már nem érik el a kijáratot, bent ragadnak. Abban viszont biztosak lehettek, hogy ha legyőzték a Mimicet, ami respawnol a teremben, máris a nyomotokban lesznek.
Amint megmásztátok az utolsó lépcsőfokot is, s kijutottatok végre a szabad levegőre, azt tapasztalhatjátok, hogy nem messze kerültetek attól a ponttól, ahol lementetek. Pontosabban azon építmény mögé, mely előtt lementetek a föld alá.
A fehér falú épület mellett egy férfi ácsorog, s egyik lábával a falat támasztja. Cigarettázik. Aira amint meglátja, egyből hozzá siet, s súg valamit a fülébe, amitől a férfi elővesz egy erszényt, s osztani kezdi az aranyat.

Zhel T. Everett felkerült a GHC fekete-listájára.

Jutalmak:

Kazuma:
Későbbi csatlakozás miatt -> 40 xp és 55 arany

Rita, Reiko, Zhel:
Az egész küldetés lejátszásáért -> 50 xp és 70 arany

Az aranyak mellett mindenkinek egy-egy gyűrű is hullik a kezébe, ha jobban szemügyre veszitek, akkor láthatjátok, hogy egy Természet gyűrű (+1 élet). (mindenki kap egyet)

Reaw:
Ő eltűnt, meg nem is aktív, neki nincs jutalom.

Céhes bónuszok:
Rita Hanami miatt Fist of Judgement céhbanka, vagyis annak hiányában a vezérhez (Shiel D. Lewis) kerül 7 arany.
Rita Hanami miatt Yurihime kapna 3 xp pontot, de mivel 48/50 tapasztalati pontja van, így csak 2-őt kap meg, a maradék 1-et RenAi kapja.

Az érceket és növényeket KA fog osztani, de ha jól láttam, csak Ritának és Zhelnek van érclátása.

Edit:
Elfelejtettem a felfedezett mobokat..!
Rita, Reiko, Kazuma, Zhel:
+20 arany a felfedezett mobért: Csontváz
Rita, Reiko, Kazuma:
+20 arany a felfedezett mobért: Mimic

Gratulálok, sikerrel teljesítettétek a küldetést! Köszönöm a kitartást, a küldetést Lezárom!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 09, 2013 3:14 pm

Zhel T. Everett: Érclátás: 1->8 Minotaurusz Sisak Recept, Trükkös Köpeny Recept, 2 Holdkő + 8 Vasérc + 2 Munkálatlan Bőr + 2 Bronzérc

Rita Hanami: Érclátás: 1->8 Könnyű Kard Recept, Ősi Pók Emblémás Íj Recept, 6 Bronzérc, 12 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.