[Küldetés] A medve és a szűz

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Ápr. 20, 2014 10:22 pm

A medve és a szűz
Játékosok:


  • Kincaid
  • Ryutoshi Kurasai
  • Tantalosz
  • Maci
  • Ryuu

Első határidő: Április 27. vasárnap éjfél

Kincaid, Ryutoshi Kurasai, Tantalosz:

Egy díszes ruhába öltözött lovas futár érkezik meg hozzád a pecsétes levéllel, mélyen meghajol amikor átadja, majd szó nélkül távozik.

Hős és nemes lovag! Te, ki szíveden viseled egész Aincrad népének sorsát, ki életed kockáztatásával szállsz szembe a gonosszal, kérlek segíts nekem! Díszes erdőmet gonosz és kegyetlen vad bestia pusztítja, embereim sincsenek biztonságban, nemhogy gyermekeimet kiengedhetném a csodás erdőségbe, mely évezredek óta a családom tulajdona. Mind a vadászat lehetetlen így, és az erdészeim is tehetetlenek. Kérlek ejtsd el nekem a fenevadat, hogy népeim békességben élhessenek tovább. Ha feladatodat sikerrel végzed el, akkor természetesen bőséges jutalomban részesítelek, és egy emlékezetes éjszakát tölthetsz el bármelyik szépséges udvarhölgy társaságában.

I. Mordeháj, Fele Királyság Bárója


A levél a kezdetek városának déli részében jelzi a helyszínt, ahol tudhatod, hogy valóban a gazdagabbik réteg lakik. Készülj fel az útra és érkezz meg a palotába.


Maci:

Egy viccesen csilingelő hang üti meg füledet, amikor éppen napi tevékenységedet végzed. Először elgondolkodhatsz, hogy mi lehet az, talán még tetszik is a dallamos, ütemes pittyegés, de egy idő után rájöhetsz, hogy ez a hang szokta megelőzni az üzenetek érkezését, és valóban, ott lapul egy levél a postaládádban.

Kedves Drága, jó Maci!
Ha nem tetszik a piaci
málna íze,

Bólints rá a párbeszédre
és gyere hozzám ebédre.
Erdő dísze,

Színe java vár itt reád,
gyere hát el, és ideát
vár egy medve

ki veled együtt híresen
édes málnát szívesen
eszegetne.


A meghívót a kezedben tartva a térképeden pittyegni is kezd egy piros pötty, ami jelzi a helyszínt.


Ryuu:

Egy díszes ruhába öltözött lovas futár érkezik meg hozzád a pecsétes levéllel, mélyen meghajol amikor átadja, majd szó nélkül távozik.

Hős és nemes harcos! Te, ki szíveden viseled egész Aincrad népének sorsát, ki életed kockáztatásával szállsz szembe a gonosszal, kérlek segíts nekem! Aljas huligánok elrabolták egyetlen leányom szívének kedves állatkáját. Te vagy az egyetlen reményünk, aki képes vagy megtalálni és megmenteni nekem, megmentve ezzel leányom szívét is az örök szomorúságtól. Ha feladatodat sikerrel végzed el, akkor természetesen bőséges jutalomban részesítelek, és egy emlékezetes éjszakát tölthetsz el bármelyik szépséges udvarhölgy társaságában.

II. Halfdan, Fele Királyság Uralkodója


A levél a kezdetek városának déli részében jelzi a helyszínt, ahol tudhatod, hogy valóban a gazdagabbik réteg lakik. Készülj fel az útra és érkezz meg a palotába.

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Vas. Ápr. 20, 2014 11:10 pm

- Sok, sok kumagányosan töltött nap után úgy döntöttem szakitok rossz szokásommal és barátokat szerzek kevésbé szőrős és jóképű, medvegyedi és aranyos játékos társaim körében. Első lépésben megpróbáltam egy vakrandinak nevezett eseménnyel ahol azt mondták könnyen találhatok magamnak társat, de rájöttem, hogy nem szeretném a látásom áldozni ez miatt. Szeretném látni, hogy mégis kikkel barátkozok! Így végül inkább elmenekültem. Aztán egy vidámpark nevű hellyel próbáltam szerencsét ahol találkoztam is egy kedves lánnyal, de végül beijedtem és inkább elmenekültem onnan viszont döntöttem. Ezúttal nem fogok visszahátrálni és tényleg segítek az embereknek, hogy kijussanak és ezzel örök barátságot kötök velük. Éppen válnak most szét az útjaink Mr. Szórólap, muszáj egy kicsit külön ösvényen járnunk. – Néztem könnyes szemekkel barátomra. Már hosszú ideje nem szólt hozzám és tudom, hogy mindezt azért teszi, hogy nekem segítsen és erőt szedjek magamon, hogy elérjem a célom. Elengedtem hát és szélsebesen röppent a magasba és tünt el végül a távolban.
- Ég veled! – Integettem utána még hosszú percekig. Végül sétára fogtam lábaim. Gondolataim azon jártak, hogy hogyan is kezdjek másokkal barátkozni. Eddig rossz tapasztalataim voltak csupán. Hirtelen egy csilingelő hang tört ki az elmélkedésből. Cuki macifüleim automatikusan meg-megmoccantak a kellemes kis dallamra. Ekkorra már egy kis ikon villogott veszettül, csak nem táncolni jöttél a dallamocskára kis barátom? A kis ikon nem volt más mint egy üzenet amiben egy szép kis versecskét találtam.
- Uh-uh! Ilyet én is tudok. – Lelkesültem fel és már gépeltem is egy választ.


„Kedves drága, jó medve!
Ennek a macinak megjött a kedve!

A piacit is kedvelem,
bár meg soha nem vetem!

Elfogadom nagylelkű ajánlatod
velem málnád megoszthatod!

Hamarosan csatlakozom,
édes málnád elfogyasztom!

Amint végeztem a válasszal már el is indultam, a térképen jelzett helyre. Málnavadászatra fel!


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Ápr. 21, 2014 12:52 am

A mai nap igazán érdekes kezdődött. Lovas futárok nem futkároznak csak úgy, még Aincrad szerte sem. Rolling Eyes De nem ám! Suspect Ennek megfelelőlen vettem kellő szkepticizmussal a levelet, amelyet kellő teátrálissággal nyújtott át. Én csak intettem neki. Néha nagyon mulatságosak tudnak lenni ezek a kotormányok, amiket njk-nak nevezünk, de koránt sem olyan érdekesek, mint egy ember. Ha egyszer kiismerted, nincs benne semmi új. Csak van és kész. Habár ezt sok emberre is rá lehet aggasztani. Ők azok akiket nem bírok. x3 De mindig megvan az esély arra, hogy egy kettő nem úgy cselekszik, ahogy azt elvárnánk tőle, és ettől lesz izgalmassá az élet. ^^ Az ilyen alkalmakért érdemes felkelni reggel az ágyból. Egyszóval unottan olvasgattam át a szöveget. Nem érdekelt. Egészen addig, hogy ...."udvarhölgyek". Áhh, dobtam is volna félre egyből, azonban .....nem, nem lehet, hogy ezek jk lennének. De hmmm. unatkoztam. Végtelenül lassan telt el az előző na és nem akartam magam arra kárhoztatni egymás után többször is, hogy idegileg fárasztó, unalmas mobolással szerezzek némi moneyt. ._. Belemegyek, hiszen ez egyértelműen egy küldetés. ÉS a küldetéseknek örülni kell, még ha teljesen félre is ismertek. :3 Nevetségesen régimódi megszólítás, és heroikus felhangok, amik rám távolról sem ragaszthatók rá. Razz De talán jönnek még emberek erre a küldetésre, hiszen ki lettem választva. Az ilyen küldetéseken többen megfordulnak. Még az is lehet, hogy ismerős arcokat találok. Vagy valaki olyanra bukkanok akin kicsit élezhetem az élceimet. ^^
A palotához érve azonban elámultam.
- Ezt a giccsparádét! Jó hogy nem hánynak szivárványt a bent élők. :3 Menjünk be x3 - Ezzel indultam előre, megnézni magamnak azt a bizonyos Mr. Klisé nevű uralkodó sant. Surprised Reményeim szerint nem egyedül leszek ezen a küldetésen. Az unalmas lenne. :]

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Hétf. Ápr. 21, 2014 9:22 am

A mai nap egyáltalán nem volt az ínyemre. Még mindig ebben a Kezdetek Városában kell rostokolnom, miközben a fenti szinteken ártatlan játékosok ezreit terrorizálják azok az átkozott vörösök! Ennek tetejébe, még több játékos fél tőlem is, hiszen az indikátorom színe piros. Nekem ezzel persze semmi bajom, hiszen jól áll a hajamhoz, de valahogy a játékosoknak is tudtára kéne adnom, hogy nem az a szörnyű bestia vagyok, akinek hisznek. Ezért is jön jól ez a levél, amit ma kaptam. Nem tudom, hogy mi van benne, hiszen még el sem olvastam, de bízok az isteneimben és tudom, hogy megsegítenek. No, lássuk azt a levelet!
-Hm-hm... Tehát egy király segítséget kér, mivel egy szörny fenygeti birodalmát, és ha sikerül legyőzni, akkor egy udvarhölggyel lehet együtt tölteni egy felejthetetlen éjszakát. - vontam le a gyors következtetés, miután elolvastam. - Normális esetben nem lennék kíváncsi az ilyenekre, de most több indok is van, hogy elfogadjam: 1. Lovag kasztomhoz hűen kell viselkednem. 2. Egy kisasszonnyal együtt töltött este. Az utolsó pedig, hogy abból ítélve, hogy már évezredek óta a birtokukban van, lehet, hogy görögök. *.* Velük pedig talán el tudnék diskurálni egy kicsit, és már ezért megéri az egész. -fejeztem be mondandóm. Fogalmam sincs, miért hangosan ecseteltem ezeket a dolgokat, de jól esett, még ha nem is volt senki sem, aki meghallgatott volna. Most többen azt hihetik, hogy megzakkantam, és ezt az elgondolásukat én is támogatom. De most már tényleg készülnöm kell, hogy még időben megérkezzek. Elpakoltam mindent, amim csak volt, de egy fonál kicsúszott a kezemből, így mehettem utána. Sűrű bocsánatkérések közepette sikerült elkapnom a szökevényt, és zavartalanul folytathattam az utamat. A város déli részébe vezetett a levél, ahol a gazdagabb réteg lakik. Amikor a kastélyt megláttam, kissé elgondolkoztam.
- Hm... Az oszlopok és hősi szobrok görög építészetre utalnak, a kupola viszont kissé közel-keleties, talán török... Azonban nem vagyok otthon annyira az építészetben, így aztán nem tudhatom... De biztosan tudnak majd bent segíteni. -mondtam és elindultam a palota belseje felé.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Ápr. 21, 2014 2:22 pm

Ló patáinak hangjára ébredtem, és ez meglehetősen szokatlan reggeli ébresztő volt, bár tény, hogy az én helyzetem sem éppen átlagos. Úgy alakult a tegnapi nap során, hogy éppen élve támolyogtam ki az egyik területről, miután ától cettig kitakarítottam az egészet. A kitartásom, pontosabban a lábaim csak eddig vittek, és mivel ez már korábban is működött, egy másik kalandom során, és már egy szélesebb ágkoszorú is rendkívül hívogató tudott lenni, ezért itt aludtam el. Egy fán. Ide hozott nekem személyre szóló levelet egy lovas futár.
Ennyire különös napra ébredtem, és úgy döntöttem, ha már ilyen a kezdet, lássuk a folytatást: lehet-e még ezt tetézni?
 
Nem volt túl sok cuccom, ahogy állandó szállóhelyem is mutatja: amire szükségem volt, az az invertory mélyén csücsült. Ellenőriztem kardom és pajzsom épségét. Kis gondolkodás után leszereltem a páncélzataimat. Talán túl szegényesek egy királyi udvarhoz. A gyűrű természetesen maradt. Ezt hívják minimalista expresszionizmusnak – oh, hogy előkerült belőlem a sznob énem!
A hajamat beállítottam, a színtónusát korrigáltam. Az arcom egy közeli patakban mostam le: igen, annyira sikerült elmerülnöm az apró kis kiigazításokban, hogy el is felejtkeztem, hogy erre semmi szükség nincsen.
 
Felfrissülve vágtam neki a kijelölt útnak. Közbeiktattam egy teleportot és egy potion boltot is, de végül csak sikerült megérkeznem.
Számba vettem a lehetőségeket: tehát van egy fél birodalmi uralkodónk, valószínűleg küldetésadó NJK, de ez a történet szempontjából mindegy is lesz. A kaland területe erdős terep lesz… majd ha odaértünk, visszaöltözöm. Valószínűleg egy medvét kell legyőzni. Persze a fordulatra számítani kell itt is. Ha mégis szimpla gyakás lesz, akkor ez sem esek kétségbe: a helyszínt elnézve nem jelenthet túl komoly kihívást, egy gyengébb miniboss szintjét súrolja majd legfeljebb. A jutalom pedig… Nem iszok előre a medve bőrére.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Ápr. 22, 2014 3:49 pm

Patadobogásra leszek figyelmes. Éppen a Kezdetek Városában sétálgattam nyugodt szívvel, mikor meghallottam ezt a hangot, és érdeklődve figyeltem a hang irányába. Bár kissé meglepődtem, hogy a lovas éppen előttem állt meg, ezt nem mutattam meg. A kissé túlöltözött lovas (legalábbis az én mércémhez mérten) Egy levelet nyújtott át, és máris távozott. Egy néma, meghajlást követve (melyet viszonzásul csináltam), már csak néztem, ahogy távozik a futár, majd mikor teljesen eltűnt a szemem elől akkor veszem szemügyre a levelet. Egy pecséttel lezárt üzenetet. Jó rég volt már, hogy ilyet a kezembe foghattam, és eszembe juttatta a külső világi életemet. Sóhajtok egyet, mielőtt az emlékek még elárasztanák elmém, és feltöröm a pecsétet. Egyetlen rázással kiegyenesítem a papírost, és szépen lassan átolvastam a szöveget. A látottak nem sok gondolkodást igényeltek, hogy felfogjam, hogy egy NPC küldetésről van most jelenleg szó, így biztosra mondhattam Béta tapasztalatom mellett is, hogy nagy valószínűség mellett, nem csak én vagyok az egyetlen, aki ehhez hasonló küldetést kapott. Mindazonáltal visszaraktam a levelet a borítékba, és így ismét egybe elhelyeztem a leltáramban. Ezután felszereltem páncélomat, illetve a fegyveremet, majd elindultam a kijelölt koordinátára szép lassú léptekkel. Hogy kényelmesen haladhassak a pajzsomat a hátamra, míg a buzogányomat az övemre csatoltam fel. Bár a jutalom nem nagyon kecsegtetett számomra, hisz se a vagyon, se az udvarhölgyek kegye nem vonzott túlságosan, mégis jó időtöltésnek felelne meg, és talán az NPC-kel való kapcsolataimat is képes lennék javítani. Ha mást nem talán akad egy-két érdekesség a küldetés menet közben, amelyekről még nem tudhatok. Mikor már megpillantom a palotát távolról, máris tudom, hogy jó fele indulok. Így hát újabb lelkesedéssel, komor arccal vágtam neki egy újabb kalandnak.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Kedd Ápr. 22, 2014 6:38 pm

Mondanám, hogy nem vettem jó néven a várakoztatást, de ez igazából egyáltalán nem állja meg a helyét: sok más küldetés területen gyűlős kezdéssel operál, aminek célja, hogy a játékosok megismerkedjenek. Ez nekem sohasem volt erősségem, és boldogan konstatáltam, hogy ezúttal nincs is szükség ilyesmire. Csöndes magányomban egy pompás teremben ülhettem asztalhoz. Felmerült bennem, hogy mérgezett az étel, vagy bármi hátrányom származhat abból, ha eszek, de végül nem találtam indokot arra vonatkozóan, hogy ezt ne tehetném meg, és bizony csak betömtem néhány könnyen emészthető, nem túl maszatos falattal a pocakom. Ittam rá kicsit, és kerestem néhány törlőkendőt. A tükör azóta ott lapult az invertory-ban, hogy KA ceremóniája miatt megkaptam. Gyorsan ellenőriztem a kinézetem. Újra végiggondoltam, és megint arra jutottam, hogy hagyhatom a kezdő ruhát és a többi alap szintű felszerelést elpakolva. A gyűrű viszont maradt. Rendben… Nos, akkor indulás.
A bejelentésem meglep, de azt hiszem, ez nem is csoda. Igen, az, hogy frontharcos lettem, lassan a középső nevemmé vált, mégsem számítottam ilyen nívós felkonferálásra. Bohócnak éreztem magam, aki átmasíroz a tömeg előtt egyenesen a király kegyei elé, miközben próbáltam határozott léptekkel, tényleg a bejelentésemhez méltó módon a báró elé járulni. Boldog voltam, hogy nem szokásom hüvelyében hordani a kardom: vagy el van pakolva a felszerelésembe, vagy a kezemben van. A köztes állapotot nem szeretem, szükségem sincs rá. Például ha most is előkaphattam volna az oldalamról, biztosan megtettem volna az oroszlánt látva. Lehetett volna dísz is, persze, de a feje felett lévő vörös indikátor biztosított róla, hogy egy mobról van szó. Reméltem, hogy ez a fél-uralkodó nem lesz holmi végső boss.
Őszintén? Mire a megszólításig jutottunk, annyira sok volt a váratlan tényező, hogy nem jutott eszembe a neve. Így hát…
Tisztelt Báró… – kezdtem bele, de belém is fojtották a szót. Újabb felkonferálás kezdődött. Meg akartam adni a módját, és mielőtt még valaki zokon veszi, hogy idő alatt meg mertem szólalni az uralkodó engedélye nélkül, gyorsan térdre vetettem magam. Ez a biztos.
Próbálom elrejteni újabb csodálkozásomat, ahogy újabb és újabb lovagi rangokat jelentenek be. Ráadásul legjobb tudomásom szerint fegyverhordozó és apród sincs egy felszentelt lovag nélkül, így arra a következtetésre jutok, hogy az ő teljesítményüket hozzám fogják kötni ebben a küldetésben. Nem örülök neki, és reménykedem, hogy nincs igazam, és nem kell felelősséget vállalnom értük.
Köszönjük. Megtisztelsz szavaiddal. A feladatot zárós határidőn belül el is végezzük! – biztosítottam. Integetéssel mutattam a többieknek, hogy srácok, induljunk már el, bakker!, majd ki is terelem díszes lovaggyülekezetünket a kitárt ajtón.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Kedd Ápr. 22, 2014 7:03 pm

Nagy sokára, végre valahára megérkeztem a kijelölt helyre ahol egy derék, de nem annyira jóvágású maci mint én már várt rám egy finom málna bokor társaságában.
- Bocsánat a késésért! Viszonylag sima utam volt egészen az erdőig mert azután igen-igen sűrűn megakadt a figyelmem. Annyi minden van egy erdőben amik leköthetik a figyelmem, hogy csak na. Először találtam egy tök szép pillangót, eleinte csak néztem, pillangó-chant de aztán elrepült én meg futottam utána amibe sikerült olyan mélyen belemerülnöm, hogy nem vettem észre az előttem lévő folyót amibe szintén sikerült belemerülnöm.  Még szerencse, hogy a medvék tudnak úszni, a bibi viszont az, hogy medvegyediségemnek hála a víz előszeretettel tölti meg piciny testem és nehéz úgy úszni, hogy harminc liter folyó vízzel van az ember, akarom mondani a medve megtöltve. De végül is aztán sikerült kikászálódnom a partra és kiöntenem magamból a vizet néhány állatkával együtt. Hehe, béka nőtt a pocimba… meg egy ponty, vagyis pontyosabban egy ponty meg egy lazac. Mi lenne a ponty kedvenc frizurája ha lenne haja. Hát a konty! – Kezdtem el nevetni a viccemen majd folytattam. – Végül is aztán rájöttem, hogy ideje lenne sietnem így szaporábbra vettem a lépteim de eszembe jutott, hogy mégsem jöhetek hozzád csurom vizesen. Ezért tüzet gyújtottam de erre feltámad a szél és kigyulladt az egyik bokor is. Nem akartam erdő tüzet okozni így megpróbáltam eloltani még pedig azzal, hogy megint belegázoltam a folyóba, persze most óvatosabban és megtöltve Kumagamat vízzel eloltottam a tüzet. De hála ennek megint sikerült fognom egy pontyot, úgy tűnik jó szák lenne belőlem. Na mindegy mikor ráöntöttem a vizet a tűzre és ezzel együtt a halat a rendszer automatikusan főzésnek vette az egészet és megsütöttem a halat és ha már volt sült halam akkor már meg is ettem. Ezután ejtőztem egy picit mert a hal-áli lakoma után elálmosodtam, de aztán rögtön jöttem is ide. – Fújtam ki végül a levegőt. Kifárasztott a sok beszéd. – Én Teddy vagyok! Neked mi a neved? - Kérdeztem meg fajtársamtól.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Kedd Ápr. 22, 2014 8:01 pm

Miután bejutottam a kastélyba, észrevettem egy furcsaságot. Csak én voltam egyedül a teremben. Ezt talán nem is kellene furcsállnom, de ahogy elnézem, egy küldetésről van szó, és bizony, egy küldetésre több ember is jár. Nem tudom, hogy miképpen fogok egyedül megküzdeni ezzel a bestiával, de úgy tűnik, bele kell törődnöm, hogy nem lesz segítségem. Az ételekhez nem nyúltam, hiszen hiába vagyok vendég, a ház ura nélkül nem illik elfogyasztani egy falatot sem. Legalább is, számomra ezt diktálja az illem. Nem sokára szerencsésen bejutottam a küldetésadóhoz, és rá kellett jönnöm, hogy nem egyedül vállalkoztam eme küldetésre. A bejelentés formája viszont fájt. Engem, mint hős lovagot ne alacsonyítsanak le egy közönséges apród szintjére. ˇ^ˇ Ez olyan megalázó. Azonban el kell fogadnom ezeket a tényeket. Őfelsége nem úgy nézett ki, mint amire számítottam. Én egy öreg, szakállas királyt reméltem, akinek a szeméből sugárzik a bölcsesség és nemesség. Azonban ez az uralkodó egyáltalán nem ilyen volt. Az állatkájáról nem is beszélve, aki egy kissé dühösnek látszott. Azonban ily különcségek még megeshetnek ebben a játékban, hiszen csak egy remek fantáziával megáldott staff tag kell, aki képes ezt elképzelni és már kész is. Mindenesetre még mindig rosszul esett, hogy engem csak így semmibe vettek. Talán az indikátorom színe a baj? De hát honnan tudhattam, hogy ilyen diszkriminatívak lesznek? De tűrni kell, és akkor meg lesz a jutalom is. Annyi biztos, hogy az a szótlan zöldike lett kinevezve főnöknek. Még annyira sem méltatott minket, hogy hozzánk szóljon, csak intett, hogy kövessük, mintha valamilyen jól beidomított jószágok lennék, akik minden mozdulatára már ugranak. Próbáltam nem így felfogni a dolgot, de nem nagyon sikerült. Nem baj, csak legyünk túl ezen a küldetésen, és mehetek utamra. A főnökkel sem vitatkoztam, követtem az ajtón kifelé.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Ápr. 24, 2014 5:56 pm

Hátam mögött összekulcsolt kézzel léptem be a várakozó helyiségbe. nyugodt tekintettel járom körbe a helyiséget, és elismerve veszem észre, hogy gondoltak a fáradt utazókra, akiket meghívtak eme fontos feladatra. Nos azonban én nem voltam se fáradt, sem utazó, így nem vettem az ételből, és az időt azzal töltöttem, hogy behunyt szemmel álltam egyenesen, míg szólítanak. Szerencsére, mint kiderült nem áll módjukba túlságosan megvárakoztatni azokat, akik segítségükre jöttek. Kinyitom a szemem, majd nyugodt, határozott léptekkel megindulok az ajtó felé, majd amint elértük a fogadó termet, amint szólítottak, egy mély meghajlást intéztem a bárónk felé. Az emlegetett báró fiatalos külsejével, és a mellette fekvő maga szintű mobbal felkeltette az érdeklődésemet. Természetesen felismertem az oroszlánt Béta alatt itt töltött tapasztalataimból. Mindenestre a szólítás is érdekes volt. Fegyverhordozóként említettek, ami annyit tesz, hogy az előttem érkezőnek magasabb rangot érzékel a rendszer, vagyis ő a legnagyobb szintű hármunk közül. Azért 3-unk, mert egy Apród ranggal bemutatott személy is csatlakozik közénk. Érdekes az itteniek gondolkozási a biztos, főleg azért, mert, ahogy elnézem a Lovagnak sem volt éppen túlságosan jó fegyverei. Mindenesetre csöndben maradok, és várok. Engem nem különösebben zavar az, hogy kis híján semmibe vesz a báró. Amit hallottam megjegyeztem, majd követve a többieket én is távozok, mielőtt búcsúzóul, és tiszteletem jeleként ismételten meghajoltam, majd némán követtem a többieket. Nincs szükség felesleges szavakra. Remélem ők is úgy vannak vele, hogy nincs olyan sok szóváltásra szükség. De azért bemutatkozok, miután megindultunk az erdő felé.
- Ryutoshi Kurasai. Örvendek a találkozásnak Uraim – mondom miközben biccentek feléjük, ám továbbra sem lassítok.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Szer. Ápr. 30, 2014 2:35 pm

… Én pedig a Kincaid névre hallgatok, sziasztok! – folytattam a bemutatkozás láncot, amit Ryutoshi elindított. – Gondolom nem lövök nagyon mellé, ha besaccolom, hogy itt mindenki a lovag kasztból jött. Senki nem kardforgató, igaz? – kockáztattam meg a kérdést, hátha ennyi játékot a küldetés rendszere még megengedett, hiszen hasonló fegyverzettel küzdenek ők is. Abban biztos voltam, hogy más kasztok már nem férnének bele a keretbe, pl egy kétpengés árnyharcos, vagy egy vérmesebb bestiával rendelkező idomár már nem illene a sorainkba.
Egyeztessünk: egy medvét kell elintézni. A jutalmat 1/3-mas arányban fogjuk elosztani. Engem nem érdekel a szintetek, de szóljon, aki szeretné, hogy tisztázzuk a felosztásokat – ajánlottam. Elmondom, hogy miért beszéltem így velük. A vörös indikátor nem hozott lázba, egyszerűen semmit nem éreztem vele kapcsolatban, amíg apródként van bemutatva, nem is ismerem, így biztosra vettem, hogy húszas szintűnél magasabb nem lehet. Nem potenciális veszélyforrás. A másik lovag sem volt ismerős. Egyszerűen látni akartam, mire-hogyan reagálnak. Úgy éreztem, mintha megint az alacsony szintű játékosaim, a kis óvodások között lennék.
Elgondolkoztam kicsit, hogy történjék-e beetetés: nem is értem, hogyan jött ki nekik a lovag-apród-fegyverhordozó felosztás! – mondanám, és Ryutoshira böknék. – Minimum 15-ösnek tűnsz. Innentől kezdve nem is értem, miért lennél alattam. Aztán végül úgy döntöttem, hogy erre semmi szükség, és elhessegettem a gondolatot. Próbáljunk meg tisztán játszani! Surprised

Oh! Ne! – Ez volt az első reakció a lovakat illetően. Távolról méregettem őket. Nem voltam idomár, így biztos voltam benne, hogy nekem soha nem lesz szükségem arra, hogy bármilyen állatot is megüljek.
Ismertem a lovakat, legalábbis nyilván sok moziban vagy játékban láttam már ilyen állatokat, így próbáltam határozottan közelíteni hozzájuk. Az egyik még szimpatikus is volt. Sunyin lestem a többiek reakcióját: ők tudnak lovagolni? Viszont ha nem, akkor se én leszek az, aki megkérdezi a nyilvánvalót: hogy gyalog nem mehetnénk-e Very Happy


A hozzászólást Kincaid összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 30, 2014 8:08 pm-kor.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Ápr. 30, 2014 7:16 pm

Úgy tűnik nem fog a banda olyan néma maradni, mint amitől tartottam. Kincaid köszöntésére biccentek, és ha a másik csapattag is ezt teszi, akkor ugyanúgy felé is biccentek. Kincaid szavait azért egy kicsit átdolgoztam.
- A jutalom így megfelelően el lesz osztva. Azonban… amennyiben a medve dobna valamilyen itemet, az automatikusan a végső csapást bevivője legyen. BÉTÁ-s tapasztalataimból tanulva javaslom ezt a felesleges viták elkerülésére. Mellesleg... – pillantok a vörös indikátorosra – amennyiben az úrfi megtámadna valamelyikünket, vagy ok nélkül neki esne valakinek, akkor számoljon azzal, hogy pörölyöm nem fog békésen az oldalamon nyugodni. Kérem, ne vegye magára, szeretem tisztázni a dolgokat előre… és a további hangulat érdekében remélem, hogy nem lesznek közöttünk félreértések. – mondom nyugodt hangon, miközben tekintetem fagyosan az ő szemeibe vájnak (ha rám néz).
Ezután nem volt sok mondandóm megfordulok és elindulok, amerre vezettek minket. Hamarosan egy lovarda elé érkeztünk, ahol Kincaidnak nem olyan nagyon tetsző dolgok vártak. 3 paripa, ezek szerint lovagolnunk kéne. Elnéztem a pár állatot, és odasétáltam az egyikhez. Egy éjfekete paripa volt, ezüstös sörénnyel, farokkal. Megpaskoltam a jószág nyakát, és megsimogattam az orrát.
- Szép állat. – mondom elismerően.
Kár lett volna egy ilyen szép állatért. Bár sajnos lovaglás jártasságom nem éppen kedvezne a paripa meglovagolásához. Lehívtam a menümet, és kikerestem a Jártasságokat. Sajnos csak 1 pont ékeskedett a Lovagláson, pont annyi amennyire emlékeztem. Elnéztem a lovat, majd egy apró mosolyt is megengedtem magamnak.
- Jó rég volt már, hogy lovagoltam. Talán utoljára Aincradba kerülés előtt. – mondom csak úgy a levegőbe – Na, nézzük mennyit felejtettem.
Felülök a lóra, és lassú sétára fogom. Egy-két lépés után látszik azonban, hogy hiába lovagoltam a kinti világba az itteni rendszer blokkolja ezt a tudást, és csak az itt szerzett dolgokat engedélyezi. 1-2 percnyi szenvedés után megfeszítem a kantárt, és megállítom a lovat, mert kis híján ledobott magáról. mielőtt még még jobban megvadult az állat sóhajtva leszállok róla. Legalább a Jártasságom fejlődött egy pontot ezzel a szórakozással. Megvakarom a fejemet, és a kísérőnk felé fordulok.
- Sajnos mint látja a lovuk nem tűr meg a hátán. Remélem nem gond, ha jómagam gyalog szerrel követem Önöket.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Csüt. Május 01, 2014 11:01 pm

A többiek sorban mutatkoztak be, így lassan én is jobbnak láttam, ha elmondom a nevemet. Még a végén megharagudnak, vagy ilyesmi.
- Tantalosz... - mutatkoztam be. Ezt az illemszabályt valahogy elfelejtettem. De ha már felemlegették, akkor én is bemutatkozok.Eztán el is indultunk a vadász után, aki az istállóhoz vezetett. Közben tovább gondolkodtam, hogy miért vagyok csak apród? ._. Hiszen... semmiben nem látok különbséget az indikátoron kívül. Vagy esetleg... esetleg én vagyok a leggyengébb? Az könnyen lehet. Hiszen nem rég szabadultam, így aztán nem csodálnám, ha ez szerint osztanának be minket. Abba pedig bele sem gondolok, hogy mekkora lehet az ő szintjük. Talán már mindketten legalább húszasok. Akkor viszont jobb lesz nem nagy feltűnést kelteni. Hiszen egy rossz szó, és könnyen végem lehet. Sóhajtottam egyet. Rosszabbul megy ez a fejlődés, mint hittem. De majd belehúzok, és fejlesztgetek mindent. Beleértve a lovakat is. ._. Ugyanis eddig egy átkozott pontom nincs a lovagláson. >.> Pedig még a képességem is egy gyönyörű, szárnyas ló. Csak ugyebár a börtön miatt nem tudtam használni. De akkor majd most kipróbáljuk, hogy hogyan is megy ez. Azonban szerencsére még az egyik társam előttem kipróbálta ezt a lovaglósdit, és nem járt sikerrel. A vezérünk pedig csak csendben figyelt. Pedig éppen, hogy neki kéne tanácsokat adnia, nem? Egyre unszimpatikusabb ez a srác. De lehet, hogy bennem van a hiba. Mindenesetre én is előterjesztem a kérésemet.
- Én is támogatom a gyaloglást. - támogattam az előttem szólót. Semmi kedvem nem volt hátast dobni a lóról, amíg nem ismerősök között teszem. Tehát ebben a játékban soha. De majd gyakorlok Pegazussal, és jobban fog menni. Addig is várom, hogy mi sül ki ebből.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Kedd Május 06, 2014 8:09 pm

Tudtam. Giccsparádé. Unokabátyám folyton rinyáló lányainál láttam ehhez hasonló kialakítású "palota belsőt". Hogy is hívták őket? Barbie.... vagy mi a szösz. Egészen elképesztően undorító. Örültem, hogy nem akartak velem soha játszani. Nyehe, féltek tőlem a kis hisztisek. :3 Most meg ezen kell végig trappolnom. ._. Egy MMO-ban! Ki akar egy mmorpg kellős közepére valami rózsaszín cukorkastélyt programozni, mint a Jancsi és Juliskában? Amerikaiak. .-. Egy jó Final Fantasyban ez nem történhetett volna meg. Szentségtörés. \o\ Azért csak tovább megyek, ha már sikerült felkeltenie a figyelmemet, még ha ilyen faramucin is. Razz Azért körbe nézve, még mindig olyan hatása van, hogy az ember azt várja, mikor ugrik elő egy nyancat, vagy egy póni, de azért próbálták tisztességgel beleilleszteni a sao világába. Persze ezt nem lehet. ._. És egyáltalán nem értékelem a próbálkozásukat. No Mikor érünk már oda? Valahova? Nah végre, egy őr. Na mi fene, kinyitja az ajtót nekem. Hát akkor lépjünk be rajta. :3 Még nagyobb és tágasabb terület. Egy trónterem. Hmm hmmm ez már egy kicsit jobban hasonlít egy japán környezetre. Ki is húzom magam a konfortosabb látványban gyönyörködve, de ez nem tart sokáig, mert egy tata letámad! Shocked
- Nani shitunda! Suspect ....
Nem igazán tudom minek szorongat, de abba hagyhatja! xd Ó ne már, ez a király?! Egy király, micsoda érzelgősség... mindjárt elcsöppenek. ._.
- Matte, chotto... - Álljon már meg a menet, hova rángat, minek heveskedik, és mit akar tulajdonképpen? Az nem beszámoló, hogy a képembe fröcsögött pár elhadart mondat, most meg....óhóhóóóóóó *.*
- És bármit választhatok? Bármilyen tételben? *.* - Fordulok egyből száznyolcvan fokot, ahogy elém tárul a nagy raktár. Tisztára mint a Mátrixban! \o/ Minden kell, minden!
- Fegyver.... sok fegyver! *.* -
Nem is igazán foglalkozom az "Uralkodóval". Tudja egyáltalán valaki, hogy hogy hívják, meg minek az uralkodója? Mert én aztán nem! És nem is érdekel annyira, hogy megtudjam. Amíg ezek a cuccok az enyémek lehetnek, teljesen mindegy, hogy ki a fószer. <3
- Természetesen segítek Uralkodó san. :3 - Nem rá nézek, a fegyverek közt matatok. Demo, csalódnom kellett a fegyvereket illetőelg. Csupa unalmas kopja, rövid kard.... chotto matte te. Ezek mind lovag speckók! Shocked Nyugalom, nyugalom... mennyünk tovább....
- És tulajdonképpen mit is kellene legyőznöm? - Közben azért szóval tartom az öreget, hátha közben kihúzhatok belőle konkrét, és ami a fő, használhatóbb információkat. Az, hogy "hatalmas veszedelem" kicsit azért tág fogalom, nem gondolják? Suspect Pff, mese mese mátka....
Aztán tovább nyargalok és meg is találom a nekem való legalkalmasabb lábbelit. Mindent felhúzok a szintemre vonatkozó legjobb cuccokkal. Ez a legkevesebb. Rolling Eyes A Minotaurusz sisakból is egy nekem valóbb változatot keresek. Nem azt a Viking fajtát, hanem egy kicsit japánosabb beütésűt. Fekete alapon, ördögibb külsőt kölcsönző szarvakkal felszerelve. Így már egészen úgy nézek ki, mint egy mage valamelyik híresebb mmo-ból. Tetszik. Cool
A páncélt nem adom lejjebb a Bajnok köpenyénél, de nem ám! Jó statok, alkalmas külső. És lám lám, ahogy magamra öltöm, a Gólem vérttel együtt, mintha egybe olvadna. Ismerem a köpeny tulajdonságait. Olyan külsőt ad a viselőjének, ami a legjobban illik hozzá. És lám lám, el is találta. Nem lett túlságosan nagy köpeny, ami azt illeti, inkább egy sál, meg egy perzsa szerű vastag öv egybekötve, míg a karomon végigfutva sárkányszerű alakot ad az alakomnak. Sugoi! *.* Meg kellene szereznem. Vajon kié lehet most?
A gyűrűket is cserélem. A szerény Arany gyűrűm helyébe Pók Emblémás gyűrűt, ~ soha többé nem kell pókot ölnöm :3 ~ illetve Dab gyűrűjét a Csigamintás helyébe. Úgyis akartam ( és fogok is ) beszerezni lopakodás jártasságot, de ezzel se lesz rossz lesben várni a gyanútlan erre tévedőkre. *-*
Nagyon remélem, hogy ezeket a cuccokat a küldetés után is megtarthatom. Ha nem mérges leszek. Rolling Eyes .... és befestem a kastélyt szürkére. Nem, az csak jót tenne nekik. ._. pff....
- Lesznek kísérőim egy darabon? Surprised - Csak hogy tudjam, mire számítsak, ha lesznek sem fogok panaszkodni, nah meg ekkor még nem tudtam, hogy kapok térképet is. Rolling Eyes Aztán beszabadultam a potis és kristályos részbe. Ha valakit azt hiszi, hogy leblokkoltam a sok sok tárgy láttán, annak elment az esze. Razz Csak megnéztem messziről is, hogy mit vegyek kézbe....illetve azt is, hogy tényleg jól látok e... ._. Nah jó, szóval ott álltam egy darabig, míg rá tudtam venni magamat, hogy leküzdve a bőség zavarát felmarkoljak pár hasznos, és pár nem olyan hasznos itemet, és elsüllyesszem az inventorym mélyére. Azért elszöszmötöltem azzal, hogy rendszerezzem őket és előre tegyem az értékesebbeket.
Szóval akkor készem állunk. :3
Wehe, ezt hiányoltam ebből az elfuseráltan realisztikus mmoból! A Japánt! \o/
Azonban! Suspect Gyenge, maximum csak a pillanat hevében vagy poénból használható fegyverre kényszerültem. Ezt ki kell köszörülni. Nem mászkálhatok egy Futópajzszsal, meg egy Stram buzogánnyal.Azért sem a rövid kardot választottam! ˇ^ˇ
Kisétáltam a trónterembe, vélhetőleg már ott volt a király. Vagy oda ahol épp leledzett. Lazán, magabiztosan sétáltam.
Lecsekkoltam a térképet, majd az öreg felé fordultam.
- Van még valami indulás előtt, ossan? :3 - Nem tartottam szükségesnek tartani a formális szöveget, nem is vagyok olyan ember, aki ilyenekkel foglalkozna. Szóval ha mondott valamit, azt azért még megvártam, majd savanyú képet vágtam a mondandómhoz.
- Igazán nagylelkű öntől, hogy felszerelkezhettem, de sajnos a mostani fegyverem, meg a pajzs kicsit sem az én stílusom. Nem szeretném azért elbukni a küldetést, mert nem nekem való fegyvert kaptam. Nincs egy hozzám jobban passzoló fegyvere? Talán egy másik raktárban...
Kell lennie, olyan nincs, hogy nincs más kasztbeli fegyó! Ennél a buzogánynál a mostani fegyóm is jobb! Vissza fogom cserélni a saját Futó fegyveremre, ha nem ad jobbat. ._.

új felszerelés:
Ördög *Fegyver* (+4 erő +4 speciális képesség +2 kitartás)
"Állítólag maga az ördög is hasonló eszközzel strázsál a fortyogó üstök mellett..."

Vagy Futó *Fegyver* (+3 erő +3 gyorsaság) és Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság +3 páncél + 1 gyorsaság)

Minotaurusz Sisak (+3 erő +8 páncél)
"Egy kemény, vas sisak, két oldalán egy-egy szarvval, mik hasonlítanak egy minotaurusz szarvaihoz."

A Bajnok Köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
"Amikor a győztes magára ölti a köpenyt, az olyanná változik, amilyen legjobban illik a viselője személyiségéhez. (Tehát user határozhatja meg, hogy milyen anyagú, színű, mintázatú legyen.)"

Gólem Vért (+18 páncél, miután leütik 2 körönként 1 páncélértéket visszaregenerál)
"Azt mondják, hogy IV. Bunmei lelke tovább él a vértben"

Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
"Járja a legenda, hogy aki ezt a kis zöld cipőt hordja, az gyorsabb lesz bárkinél. A cipőt először néhány kezdő, II. Bunmei, egy ritka miniboss lábán látták, aki röpke egy másodperc alatt kiszaladt az őt megpillantók szeme elől."

Pók Emblémás Gyűrű (+7 speciális képesség, a pók mobok nem támadnak meg/nem ütnek rád)
"Azt mondják, hogy akinek ez van az ujján, attól félnek a pókok"

Dab Gyűrűje (+5 élet +3 páncél, szabadon egy sziklává tudsz változni)
"Teljesen kőből van, de nem vágja meg az ujjadat. Vannak, akik kémkedéshez használták a béta alatt." - SAO kézikönyv

Inventory +19:
Gyenge Lénygyengítő Méreg (a mérgezett mob 10%-kal több sebzést szenved el 2 körig minden találat után, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Gyenge Paralízis Méreg (egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Gyenge Lassító Méreg (-2 gyorsaság, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Röhögőgörcs Méreg (megállíthatatlan nevetés, két körig, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)

Egyszerű Frissítő Potion (+4 gyorsaság egy körig és +25 HP-t gyógyít)

Fegyver Élesség Potion (Fegyveren használandó, öt körön keresztül +3 sebzést okoz a fegyver, amelyen használták)

Kis Potion (+20 hp)

Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül, csak 30-as szint alatt használható)

Tükör Kristály (aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható)

Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)

Alap Repülő Segéd Kristály (Ezen kristály aktiválásával a játékos hátán tündérszárnyak jelennek meg különböző színben (használó döntheti el), ezen időre gyorsasága +2 ponttal megnő. A szárnyakkal sajnos nem lehet repülni, de a kitartást is növelik +2 ponttal. A kristály három körig tart.)

Hullám Kristály (A földnek kell vágni és a három legközelebbi mobot vagy játékost (beleértve téged és társakat is, így megéri messze dobni) meglöki, a lökés csak annyira erős, hogy a figyelmetlen célpontok elessenek.)

Gyenge Lökés Kristály (Aktiválásakor gyengéden meglöki ellenfeled, a lökés nem tudja hátralökni, csak zavarni )

Gyertya Kristály (aktiválása után két körig fényt bocsát ki magából)

Gyenge Anti-mob Kristály (aktiválásakor egy kiválasztott mobot hatástalanít egy körig, így az nem fog tudni megmozdulni)

Magasugrás Kristály (aktiválása után a használó egy ugrás erejéig kétszer olyan magasra ugorhat)

Pajzs Kristály (aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár)

Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)

Gyors Futás Kristály (aktiválása után a használója egy körig akármilyen felületen sétálhat és gyorsasága megnő 4-el)

Új stat:
Élet: 9
Fegyverkezelés: 17
Erő/Irányítás: 17
Kitartás: 8
Gyorsaság: 19
Speciális képesség: 11
Páncél: 29

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Csüt. Május 08, 2014 10:33 pm

Először azt hittem nem is tud beszélni kevésbé színes fajtársam de ez a gondolat eleve butaság volt hisz valahogy küldött nekem üzenetet sőt, még verset is írt, aztán végre meg is szólalt. Az első szavai.
- Gazdád? Akkor ez azt jelenti, hogy te valakinek a kis… vagyis nagyállata vagy? Egy medve kedvenc, medvenc, hehe. – Kuncogtam. Maci pajtás, izé az én vagyok maci2 pajtás nem sajnálta a málnát és egy adagot a számba tömött, pár levéllel és ággal egyetemben. A málna finom volt de az extra adalék anyag már kevésbé ízlett de megbántani se akartam, olyan kedvesen mosolyog.
- Nagyon finom, a levelek pedig még inkább megbolondítják és pikánssá teszik a faág pedig kellemesen ropog a fogam alatt. – Viszonoztam a mosolyt.
- Te is Teddy vagy? – Csodálkoztam, bár talán kicsit butácska is. – Belőled csak egy van, ahogy belőlem is ezért teljesen medvegyediek vagyunk. Hisz néz csak magunkra, te beszélsz én kék vagyok. – Teddy, el is gondolkodik egy időre aztán a jókedve is eltűnik amitől én is szomorú lettem.
- Tehát nem tudsz vissza menni pedig már vissza mentél volna ha tudnál de nem tudsz mert elvesztél amiért elkóboroltál mert szép volt a málna aminek nem tudtál ellenállni mert ha ellen tudtál volna állni akkor nem kóboroltál volna el és akkor nem vesztél volna el úgy, hogy nem tudsz vissza menni. – Ismételtem el ha lehet még kacifántosabban. Én is tudom csűrni ám a szavakat. – De ne aggódj. Kezdtem el simogatni a hátát. Segítek neked visszajutni a gazdádhoz, hogy ne legyél többet kóbor maci.


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Pént. Május 09, 2014 9:46 am

Meglepve pislogtam, hogy milyen helyben rögtönzött védőbeszédet intézett alig néhány perccel ezelőtt fegyverhordozómmá fogadott ifjú lovagunk az apródhoz. Már ott voltam, hogy azért csak közbelépek, mert na, szerintem gáz, amit művel, de aztán látva, hogy meg se kottyantak az elhangzottak Tantalosznak, hát én is hagytam a fenébe. Ezek szerint legalább ilyen szinten harcedzett a fickó, helyes-helyes :)Akkor hadd kakaskodjon kedvére Ryutoshi, legfeljebb… Hogy is mondta? Tisztázzuk a dolgokat Very Happy

A lovak nem csak az én szívemet nem dobogtatták meg, és ezért nagyon hálás voltam, hogy ilyen karakterrel hozott össze a sors. El is álltam attól az ötlettől, hogy akár csak megpróbálkozzak a lóra üléstől. Ha nem muszáj, nem égetem magam a bénázásommal. Elég volt elnéznem a fegyverhordozót, és az elvette az én kedvem is a bármilyen nemű szárnypróbálgatástól. Elhatározásom viszont innentől kezdve fix volt: szükség lesz lovaglásra is ebben a játékban… Nem töltött el végtelen örömmel a felfedezés.

Első körben elbővült az ötlet, hogy hintóval hajtsunk a helyszínre. – A bitóra természetesen semmi szükség Surprised– próbáltam megelőzni mindenfajta indítványozását a további halálnemeknek. – A hintó megfelel, igaz, fiúk? – néztem hátra.
Egyetlen problémám volt csak vele, de azt már beszállás előtt tisztáztam: Fontos, hogy a medve ne tudjon rólunk! Kellő távolságra álljunk meg az odújától… barlangjától… attól a helytől, ahol megtalálhatjuk – mondtam, miközben bekászálódtam a hintóba. Hmm, igazán kényelmes.
És kérem, hogy amíg úton vagyunk, lásson el még minket néhány információval erről a híres medvéről, mikor bukkant fel, és hogyhogy nem elegek az erdészek hozzá? – Néhány random támpontot adtam csak a beszélgetés elindításához.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Május 12, 2014 12:45 amAz apóka egyből dicsérni kezdett, ezt nevezem! *-* "valódi szemkápráztató délcegséged" Ohó, folytasd csak! king Lenyűgöző harcos, igen igen! Cool persze hogy nem fogok csalódást okozni. Magamnak semmiképen. Rolling Eyes Szóval egy petről van szó? Hmm, nem is olyan nagy ördöngősség ez az egész, minek kellet ehhez így beöltöznöm? Az alap cucossaimmal is megcsináltam volna. Habár, >.> könnyen meglehet, hogy jk-któl kell azt a háziállatot beszereznem. Ami viszont mégsem olyan kis miska, mint elsőre hinné az ember. Ráadásul ezek a petek nem pokémonok, hogy betuszkoljam a neki szánt pokélabdába. Istenit, kezd egyre komplikáltabb lenni, pedig még el se indultam. <.<
Nah nézzük azt a képet. El is veszem tőle, megnézegetem, ha lehet, el is teszem. Jól jöhet még.
Szóval egy medve, aki Teddynek hívnak. Pff, mintha a múlt századból jött volna. Ki nevezi ma már Teddynek el a medvéjét? Pff~
Majd szépen jött sorba a felelet a kérdéseimre. Nagyszerű. nem lesz idegesítő kolonc a nyakamon, habár így nincs akit előre küldhetnék egy rizikósabb helyen. Rolling Eyes
Njk-kat nem kell sajnálni. x3 Mondjuk jk-kat se kell. x3
- Persze, becsületszavamat adom. ^^ - Aztán kinyílt a kincsesláda! *-* Ó igen, ez az, itt már van olyan is, ami nekem való! - Ezt választom, doo~mo. ^^ -
Kiveszem azt a szépséges fegyvert, amit eddig csak a felfedezett itemleírásban olvashattam el. *-*
Túl gyorsan lettem tízes szint fölötti, így nem állt érdekemben egy alacsonyabb szintű fegyót felszerelni, ám mindig is tetszett ez a kis aranyoska.
Egy kasza! \o/
Még a neve is találó. hentai
- Demo, köszönöm de nem lesz szükségem lóra. Megoldom az utat. ^^ Tudja nekünk, legendás harcosoknak megvan a maguk módja az utazásra. :") -
Csak remélhetem, hogy nem égek be lovaglás jártasság nélkül. A fene vigye az egészet, hogy nem tettem pontot arra is! No Mindennek nullázódnia kellett mikor leestem. ._.
Hátha fog érni valamit a hazatérés kristályom... hiszen anno minden helyszínt bejártam, ami nyitva volt. Rolling Eyes Szerintem le fog tenni a közelébe most is. x3
- Ha nincs más hátra én el is indulnék. Surprised -

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Kedd Május 13, 2014 7:16 pm

Úgy tűnik minden azon a véleményen volt, hogy ne használjunk lovakat. Hogyha nagyon gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy én megyek Pegazussal, ti meg jöjjetek el valahogy. Azonban nem tettem meg. Valahogy úgy éreztem, hogy ez bizony nem lett volna helyén való. Így nem is tettem.
- Ugyan, Fővadász uram, semmi szükség a bitóra. Az érmetlen halál lenne, főleg, mivel ezzel egy remek emberrel kevesebb lenne ebben a királyságban. A hintó is remek eszköz, és így nem kell ezeket a nemes állatokat háborgatnunk. Köszönjük a munkáját. – mondom a fővadásznak. Tudom, hogy a középkorban milyen komolyan és brutálisan vettek mindent, így remélem, hogy nem fog öngyilkosságba menekülni. Hiszen az értelmetlen halálokat senki sem szereti, még én sem. Ezután nem sokára megérkezett a hintó, ami eléggé fényűző volt. Talán túlságosan is. Azonban ki vagyok én, hogy megmondjam őfelségének, hogy én bizony nem szeretnék ilyen puccos szekéren menni, hanem inkább huppannék le a lóról, ki tudja hányszor? Nem, én nem fogok szólni. A vezetőnknek akadt egy remek gondolata. Tehát a fenevad ne is tudja, hogy mi már megyünk érte. Jó, nagyon jó! Talán mégsem annyira beképzelt, mint ahogy azt először hittem. De hát mindig tanul az ember. Nem sokára már a hintóban ültünk, és haladtunk a megadott célpont felé. Közben átgondoltam ezt az egész dolgot. Ez a küldetés túlságosan is rejtélyes. Szinte semmit nem tudunk arról, hogy mi is lehet az a bestia. Annyi a biztos, hogy csinált valamit az erdővel, és nagyon félnek az emberek. De… Vajon van rá okuk? Úgy tűnik, hogy a főnöknek is ez járhatott a fejében.
- Igen, és kérem, azt is meg tudja mondani, hogy eddig milyen károkat okozott? – kérdezek én is a vadásztól. Ez az egész ügy egyre rejtélyesebb.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Május 15, 2014 3:48 pm

A fővadász, aki eddig is mutatta utunkat, kissé tanácstalannak tűnt egy kis ideig, mikor megtudta, hogy a lovak nem nagyon tűrnének meg magukon. Azonban azt utána következő magyarázkodásra csak intek egyet.
- Ne okolja magát jó uram. Túlbecsül bennünket. Eme fenséges paripák bizonyára csak nem szoktak hozzá a páncélzat zörgéséhez, súlyához, mely azt mutatja, hogy bizonyára nemesebb célt szolgálnak, mint hogy ily hirtelen jött embereket szállítsanak. – mondom nyugodtan.
Végigsimítom az ébenfekete paripa hátát utoljára, majd megpaskolom a nyakát, és követem a többieket a hintó felé. Hát érdekes a sors, hogy páncélos lovagokat hintóba szállítsanak, mint valamilyen nemest, de nem szeretnék ez ügyben szólni. Annak érdekében, hogy a hintót felsérteném, elteszem a pajzsomat, így amúgy is kényelmesebben elférek. Míg a hintó készülődik az indulásra, és lehívom a menümet, hogy átnézzem a leltáramat. Hogy mit ne mondjak, eléggé ráférne a felszereléseimre egy kis frissítés. Eközben el is indultunk, majd Kincaid és Tantalosz is szót kért magának a vadásztól. Én nem kívánt semmit hozzátenni a kérdezettekhez, egyrészt nem lenne jó túlterhelni a vadászt azzal is, hogy vezetésen kívül, mindannyian zaklatjuk efféle kíváncsiságokkal. Meg persze nem volt egyelőre semmilyen kérdés, ami eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Mindenesetre úgy vélem egy erősebb fajta mobbal lesz gondunk szembenézni, ami sajnos azt jelenti, hogy nem szabad fejjel a falnak menni. Azaz meg kell ismernem a másik két társamat, mielőtt nekikezdenénk a lényegnek. Ám mivel jelenleg nem sietős, így ráér, miután végeztünk. A vadász remélhetőleg úgyis csak az erdő széléig fog vinni minket. Nem véletlenül hívtak minket, játékosokat, az NPC-kbe bele van programozva, hogy kerüljék az erdőt gondolom.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Szer. Május 21, 2014 6:37 pm

Szóval van egy igen tisztes térképecském. Egész részletes, és nevek is fel vannak tüntetve rajta. Ezzel asszem el fogok boldogulni. :3 A hapi, alias öreg barátságos O'király sama végigmért! Shocked Beleborzongtam. Brrrr, én értem, hogy nagyon kívánkozik friss hús után, de ne a kiválasztott nemes harcosán legeltesse a kocsányait! Razz Azért a szavai hallatán nem tudom megállni, hogy egy magabiztos vigyorral a képemen forduljak hozzá. Úgyis köszönök el.
- A haramiáktól kér esetleg szuvenírt miután végeztem velük? :"D - Nem bírtam magammal. Ez a letörtség felvillanyozott, már amúgy is mehetnékem volt, de ez ez, kész őrület! Azt hiszem ki akartam próbálni az új statjaimat. Bele akartam vájni valakinek a pixelhúsába a kaszámat! *-* Bele is fogom addig éljek! Wáháháhá \o\ - Ha megbocsát. ^^ - És nem is törődve azzal, hogy egyáltalán kifáradjak a trónteremből, előkaptam a Hazatérés kristályomat és hangosan ejtettem ki az úti célomat.
- Kezdetek városa, Főtér! -
Ideje egy kis testmozgásra! *.* Miután új felszerelésemben értem földet, azaz rakott össze a rendszer pici részecskékből, egyből a térképet kezdtem el mustrálni. Tetszett, hogy tele van az inventorym mindenfélével, és ez még nem is a kapacitása vége. Mennyi mindent lehet még belegyömöszölni ebbe a menübe? *.* Feltett szándékommá vált kideríteni. Razz A térkép alaposabb megvizsgálása után ~ habár már egyből láttam, hogy a Kezdetek erdejébe kel mennem, így el is indultam, nem időztem ~ behatároltam a vélhető medvét. Egy medvét, egy petet kell megmenteni a haramiáktól, hmmm egy njk petje.... még végig se gondoltam, de egy njknak is lehet petje? És ha nem njk akkor hogy lehet... hmmmm. Találkoznom kell a csajszival, hátha tud olyasmiről amiről eddig én még nem. Eddig. *.*

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Május 21, 2014 9:26 pm

A vadászt hallgatva sok fontos információ birtokába kerültünk, és sok gondolkodásra szánt perccel is megajándékozott minket. Csak egy-két alkalommal szólaltam föl, akkor sem mondtam túl sok mindent.
- Nem is óhajtjuk, hogy veszélybe sodorja magát jó uram. – majd mikor az indikátorhoz ér felkapom a fejem – Biztos benne, hogy feketét látott? – kérdezem, majd ha megerősíti, ismét a hallgatásba merülök, majd mikor végre megállunk, kiszállok, majd egy meghajlást követve elköszönök – A legközelebbi viszont látást uram. Ha nem jelentkeznénk 3 napon belül sajnálatos módon eltűntünk eme világról.
Majd ha többiek is kész lesznek, akkor csatlakozok hozzájuk, hogy aztán elinduljunk. Ha hallástávolságon kívülre estünk végre a vadásztól felszólalok.
- Mennyire vannak tisztában az indikátorokkal? – kérdezem a legudvariasabb hangnemben, és ha egyikük olyasmit mond, hogy nem igazán, akkor elmagyarázom neki - Az indikátorok mobok esetén játékosonként változik, hogy látják. Ha az indikátor rózsaszín, akkor gyerekjáték a lecsapásuk, ha piros, akkor a szintünkbeli mobbal van dolgunk. Amennyiben már lila akkor jóval magasabb szintű, és amikor már fekete, akkor biztos, hogy nagy veszélyben vagyunk. Csakhogy mondjak egy példát. Az egyik ritka mobbal egyik alkalommal összefutottam, akkor voltam 6-os, 7-es. Akkor lila volt a színe annak ellenére, hogy a legyőzéséhez legalább 6 db 200 élettel rendelkező játékos kéne, és a sebzésről még nem esett szó. Bár azt leszámítva, hogy egy nagy valószínűséggel kis szintű NPC a vadász lehet, hogy nem is olyannyira vészes a dolog. Mindenesetre úgy vélem jobb, ha megismerjük a másik dolgait. Jómagam 9. szintű vagyok. 50 életponttal és 18 páncélponttal rendelkezem, 12-t sebzek, de képességnél 26-ra ugrik, de cserébe a többi statom életen és képességen kívül feleződik. - fejezem be a saját magam dolgainak ismertetését, majd a többiekre nézek, hogy ők jönnek.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Pént. Május 23, 2014 11:17 am

Hümmögve hallgattam végig a Vadász- kocsis beszámolóját. És közben érdeklődve figyeltem az utat is. Az NPC-k többször intettek a kocsi felé, és szívélyesen engedtek minket utunkra. Akkor eléggé szerethették ezt a bárót. De azért néhány mondatnál visszafordultam.
- Fővadász uram, maga szerint megérte? – kérdeztem rá, amikor annak az oroszlánnak a befogását illetően. Az én meglátásom szerint semmi értelme nem volt egy vörös indikátoros mob befogásának. Megvontam a vállamat. Hogyha azt látják jónak, hogy életükért cserébe annak a bárónak, vagy kinek lehet egy állata, akkor nem zavarom őket. Viszont ebben az esetben a hűségük csodálatraméltó.
- Mondja, a Királykisasszony háziállata hogy néz ki? Talán még őt is eltudjuk hozni, hogyha nem végzett vele a bestia. – mondtam. Hiszen ezért akár valamilyen plusz meglepetés is jár. Viszont igaz, ami igaz, lehet, hogy még ezt is nehezen fogjuk véghez vinni. Az előbb valami feketeséget említett a szörny feje felett. Csak nem egy indikátor? De ez badarság… Fekete indikátort még én sem láttam – habár az Army sajátkezű börtönében nem is tudtam volna. De hogyha minden igaz, akkor ez egy kemény menet lesz. Hm… És erről eszembe jutott egy jó kis idézet: „Ave Caesar, morituri te salutant!” Más néven: Üdv, Caesar, a halálba indulók köszöntenek! Lehet, hogy nekünk is most lesz végünk, de ha másnak nem is, nekem biztosan. Egyes szinten, kezdő felszereléssel… Nem jók a kilátásaim. De lehet, hogy ezért soroltak be csak apródnak. Ki tudja? Majd elválik, hogy meddig húzom, vagy az, hogy társaim megfognak-e segíteni, amihez nem sok reményt fűzök. Ki segítene egy pirosnak? Aki játékost ölt, az lakoljon tettéért. Ezt diktálja a józan ész. Akkor viszont sorra kéne vennem majd néhány dolgot. De ezen majd ráérek akkor gondolni. Most inább leszállok, hiszen megérkeztünk.
Ryutoshi megköszönte az eddigi munkáját, és ellátott minket néhány információval. A fekete indikátoros dolgon csak hümmögtem. Már biztos, hogy itt hagyom a fogamat. Akkor viszont mit veszíthetek? Ha felfedem a kilétem, az sem változtat semmin.
- Én egyes szintű vagyok, húsz életponttal és kevéske páncéllal. A támadásaim ugyanolyan gyengék, mint én, és úgy látszik, hogy én leszek a gyengeláncszem a csapatban. – mondtam nekik. És ez a Ryutoshi csak a második legnagyobb rangú közöttünk. Akkor vajon ennek a Kincaid-nak mekkora lehet a szintje? Nos, ez talán hamarosan kiderül.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Hétf. Május 26, 2014 2:55 pm

Nagy elkerekedett szemekkel néztem ahogy Teddy2 nagy elkerekedett szemekkel néz rám ami fura volt mert közben beszélnem is kellet így tök viccesen nézhettem és én ezt el is képzeltem időről időre amitől néha belekuncogtam a saját mondandómba. Lehet, hogy Teddy2 nem is értette miért kuncogok csak úgy. De viszont így nagyon nehéz beszélni, hogy elkerekedett szemekkel nézek és még közbe el is képzelem magam plusz még ne is kuncogjak. De többé kevésbé sikerrel is vettem az akadályt.
- Én nem vagyok pet pedig sokan gondolják azt. Pedig nem. De legtöbbször inkább lemoboznak ami még bántóbb és ilyenkor bántani is akarnak. Mármint testileg mert mobnak néznek. Ilyenkor mindig kiabálok, hogy „Nem vagyok mob!” De legtöbbször inkább elfutok. Sokszor azt kívánom, hogy bárcsak én is pet lennék és lenne szerető gazdám. – Kezdtem neki a gondolataimnak amit a gazdája említésére hívott elő. – De próbálok mindig kedves lenni az emberekkel és ahol tudok segítek nekik. Még a kiváló humorérzékemet is gyakran bevetem csak, hogy megnevettessem őket és jókedvre derítsem a szomorú embereket. Csak nehéz, úgy fellépni, hogy közben fegyverekkel kergetnek bár néha szoktam ilyenkor is viccelődni, hogy bezavarják a macit a málnásba meg, hogy ők medverők vagy, vagy hogy ne bántsatok mert én a mackomátok vagyok, vagy nem akarok mackómába esni… hihihi… de nem igazán figyelnek.

Teddy2 ötlete nem nyerte el túlzottan a tetszésemet és szomorúan néztem vissza medvetársamra, még a bolyhos füleim is lelapultak.
- De…De… Én jobban szeretem a málnát magát. Nem igazságos, hogy én csak a leveleket és az ágakat kapjam csupán mert a málna sokkal finomabb. Osszuk el macigazságosan. Egyszer te eszel egy adag málnát egyszer meg én, ugyan így a többi részével. Egyszer te eszed a többi részét egyszer meg te. – Mosolyogtam rá. – És mivel az előbb én ettem levelet és ágat most te jössz. – Mondom vidáman és Teddy2 szájába tömök egy nagy adag levelet még magamnak a málnát.

- De az úgy csalás! – Néztem vissza Teddyre2. – Az én bundám alap járaton kék. Nézd! – Kezdem el dörzsölni jó erősen. – Ha beszínezed valahogy az már nem az igazi színed de nekem ez az igazi és én még ráadásul ilyet is tudok. – Mondom és leveszem a fejem majd visszarakom. – Te tudsz ilyet? – Kérdezem meg azért biztos ami biztos alapon. – Mert ha nem az azt jelenti, hogy mind a ketten medvegyediek vagyunk mert ha te is kék lennél mint én és le tudod venni a fejed mint én akkor már medvegyikünk se medvegyedi mert egyformák vagyunk és akkor már nem lennénk medvegyedik csak medkettedek mert kettő ugyan olyan maci van. – Fejtem ki a gondolat menetem.

-Ne aggódj! – Emelem a magasba a kezem. – Bár nem látszik de én egy nagyon is ügyes nyomkövető medve vagyok. Az orrom akár egy vadászkopóé. – mutatok az orromra. – Úgyhogy nem is medve vagyok hanem medveb. – Kezdek el szimatolni a földön. majd fölpattanok és a füleimre mutatok. – A hallásom pedig olyan jó mint egy füles makié… Kumaki… hehe. – Kuncogom el magam majd a végén bebújok egy bokor mögé. – Ráadásul nagyon jól tudok lopakodni így olyan vagyok mint egy láthatatlan… izé… - Erre valahogy nem tudtam példát mondani.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Pént. Május 30, 2014 4:49 pm

//Nagyon hálás vagyok a türelmetekért! //

Örömmel konstatáltam, hogy bár Ryu nem tett fel további kérdéseket, azért nem csak bennem, hanem a vörös indikátoros játékosban is megfogalmazódott még néhány dolog. Hiába, általában nem marad sokáig életben Aincradban az, akinek nem zöld az indikátora. Ennek két oka van: a vörös indikátor általában vészjelzés a többi játékos felé, hogy csapatba kéne kovácsolódniuk, mert mind potenciális áldozatok. És ilyenkor lépé életbe a másik ok, amiért nehéz túlélniük: mert ha vörös indikátorost öl meg valaki, az nem fogja átszínezni az ő indikátorát, így szabad prédák ebben a kegyetlen világban. Szomorú.
Ezért is voltam elégedett az apróddal: akinek nincs meg a magához való esze, az ne próbáljon vörösködni. Kicsinálják. Neki láthatóan volt. OK, eddig bírtam a srácot.
Nekem csak egyetlen kérdésem maradt, de végül azt sem tettem fel inkább… Ezért a szép beszédért nem igazán érte meg kiöltözni a vadásznak.

Néhány perccel később szinte körben álltunk:
Nem fogom elárulni a szintemet, se a pontjaimat. Mondhatnék néhány adatot, de semmi értelme nem volna. Magasabb szintű vagyok nálatok, de felelősséget nem vállalok értetek, ezt meg kell értenetek, és ne haragudjatok rám miatta. Ketten vagytok, védjétek be egymást… Úgyis remek párost alkotnátok – vándorolt a tekintetem a karót nyelt lovagra és az alacsonyszintű vöröskére. Már ha tényleg olyan alacsony szintű, ahogy állítja. Na, pontosan ezért nem szeretem az ilyen adatmegosztósdit. Mert a fegyverhordozó szintjét még el is hiszem, de a vörös indikátoros szavát – bármennyire is alátámasztja minden azt, amit mondott –, már igazán nehezen. Egyszerűen nem érdekel, bármit is mond. Semmi bajom vele, de azért nem bízok meg benne.
Ha mindent megbeszéltünk, induljunk! – ajánlom fel a kis csapatnak.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Pént. Május 30, 2014 6:15 pm

Maci:

-Oh… ha nem vagy pet, attól még lehetsz. A peteknek csak az a dolguk, hogy a gazdáik mellett legyenek és élvezzék a kényeztetést. Ha visszaviszel a palotába, akkor a gazdám biztosan befogad téged is.
Az etetést nem tűri jól, a medve megrázza a fejét, és kiköpdösi a leveleket és az ágakat.
-Én… én azt hittem, hogy szereted. És szerintem a legokosabb ötlet, ha mindannyian málnát eszünk. Az a legfinomabb része a bokornak.
A fejlevevős részre ijedten hátrahőköl és a fenekére huppan, majd onnan néz téged továbbra is ijedt és zavarodott tekintettel.
-Nem… és… ez… biztos, hogy egészséges?
A remek képességeid elsorolására már egy kicsit megnyugszik, de továbbra is értetlenül csóválja a fejét.
-És ezek hogyan fognak segíteni nekünk, hogy megtaláljuk a hazafelé vezető utat?
Ekkor valami megszúrja a hátsódat, és fura émelygést érzel, a dolgok pedig egyre kisebbek lesznek. A maci még félénkebben pislog rád, és lassan hátrálni kezd.


Ryuu:

A király értetlenül néz rád, és megcsóválja a fejét.
-Az összes tárgyukat megtarthatod nemes harcos. Minden a tiéd lesz és még annál is több, ha sikerrel jársz.
Az elpixeleződés miatt nem is nagyon tudnál fejeket vagy egyéb testrészeket elhozni. Talán ezért is nem értette az uralkodó, hogy mire gondolsz pontosan. Az utad az erdőbe eseménytelenül telik, amíg el nem érsz a közepére, egy tisztásra. A tisztás közepén egy hatalmas fekete medve ágaskodik a két hátsó lábára, pont a királykisasszony kis kedvenc állatkája előtt. Feje felett fekete indikátor virít.


Lovagok:

A fekete indikátor kérdésére a fővadász megvakarja a fejét.
-Semmi sem biztos már jó urak, miközben az összes bajtársam a halálba küldi egy ilyen vad… de az istenekre mondom, én feketére emlékezem.
Tantalosz kérdésére már nem gondolkodik ennyit, és azonnal rávágja.
-Ha sikeres a feladat, akkor igen, megérte. A báró dicsőségéért örömmel áldozzuk életünket. A kisasszony állatkája pedig egy medvebocs. Mily ironikus…
Idegesen felnevet, majd ahogy leszálltok már el is hajt. Az erdőbe vezető utatok eseménymentesen telik, amíg be nem értek a közepére, egy tisztásra. A tisztás közepén egy hatalmas fekete medve ágaskodik a két hátsó lábára, pont a királykisasszony kis kedvenc állatkája előtt. Feje felett fekete indikátor virít.


Az, hogy egymást mennyire veszitek észre a reakcióitoktól és persze a jártasságotoktól függ. Egyelőre nincs sorrend, a gyorsabb postoló cselekedhet előbb, de amennyiben Maci az első, ő még nem tudja, hogy a harcosok előbújtak-e, így ajánlatos neki csak később lépni.

Határidő:
Június 6.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.