[Küldetés] A medve és a szűz

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Szer. Jún. 04, 2014 2:33 pm

Az volt az érzésem az elején, hogy nem leszek egyedül, ennek ellenére egy fia lelket sem találtam és az úton se csapódott mellém valaki, aki ugyanúgy kapott egy különös levelet valami lovag félétől. Már kezdtem feladni és úgy voltam vele, hogy ez is csak egy unalmas küldetés lesz, pont-mint-a-többi. utálta egyedül küldetésezni. Ha volt lehetőségem, akár kisebb szintüekkel is lebratyiztam, csak hogy szívhassam valamelyik vérét. Persze kedvesen, nem annyira, hogy kidobjanak, nah meg általában nagy segítség voltam nekik, és elég mulatságos volt, ahogy rám akarták volna hagyni a nagyját, mire mindig megoldottam, hogy max support legyek. Ha meg kicsit hentelni akartam, akkor előrenyomultam, ők meg ámuldoztak. De jó is volt.... régi szép idők. Most, hogy kis szintű vagyok, nem nagyon tudnám ezt eljátszani és a régi csapatok sem érdekelnek már. Preztiszt vezsítenék azzal, hogy ha felkeresném. Már valószínűleg túlhaladtak és azért visszautasítani egy nagyobb szint küldetést, mert nincs meg rá a szintem, az nem kicsit gázos. Nekem, a bétásnak! Fájó sóhajjal értem be az erdőbe. Még el kellett telnie jó pár könyörtelen lassúsággal vánszorgó percnek, ahhoz hogy valami érdekes dolog a szemem elé bukkanjon. Nem voltam egyáltalán meglepődve a mobon. Egy medve, milyen irónikus, és mellett ott a pet! Egy fekete medve mob, de haramiák sehol! Egy fia haramia sem, ami nem azt jelenti uyge, hoyg nincsenek. Egyfelől simán elrejtőzhettek, ahoyg én i tettem azt most egy bokor mögé bújva. Nagyban foglalkoztatott egy kérdés. Mi lesz a fekete indikátoros mobbal. Azt nem győzhetem le, és ha felteszsük, hoyg nem az én szintemmel van a baj, hanem a küldetés mikéntje ilyen, akkor csak túl kell járnom az eszén. A haramiák viszont még mindig veszélyforrás volt. Még azt se tudhatom biztosra, hogy njk-k vagy játékosok. És ha játékosok, akkor hogyan tettek szert erre az információra? Nagyobb esély van arra, hogy njk-k legyenek, de ha más nem én szívesebben venném a jk haramia felállást. Az sokkal több szórakozást vonna maga után. *-*
- Psszt! Gyere.... - Intettem a pet felé, hátha utánam jön, az sárga indikátorom ellenére is, vagy épp azért. Hiszen én egy harcos lennék, azok szoktak bántani embereket, de mégsem vagyok "gonosz", hiszen nem vagyok vörös. Ha már az elején megindul felém az állat és ezt nem veszi észre a mob, egy lépés előnnyel indíthatok. - Óvatosan. - Adtam tovább az utasítást ha megindult felém, persze mindvégig halkan, ki nem mozdulva a fedezékből.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Csüt. Jún. 05, 2014 7:26 pm

A kocsis-fővadász válasza nem volt meglepő számomra.
- Ahogy gondolja, jó uram. – Vontam meg a vállamat. Értem én, hogy NPC-k, de… Ilyen célért ennyi küzdeni? Őrület. Főleg, ha azt vesszük figyelembe, hogy az NPC-knek is saját érzelmeik és gondolkodásuk van, amit a játékosokról és emberekről másoltak le. Ez pedig… nem jó. Vannak olyan emberek, akik így gondolkodnak, hogy megéri az életüket áldozni csak azért, hogy a gazdájuknak jó legyen. Pedig ez rossz. Az embereknek van saját életük, és nem kéne ilyenre fecsérelniük. Hiszen most mit számít az az oroszlán? Egy újabb dísz a báró udvarában. Abba pedig bele sem gondolok, hogy a fekete indikátoros fenevadnál mi történt volna, mire befogják. Talán az mindenki odaveszett volna. És a báró sem tűnt olyannak, aki sajnálta volna, hogy ennyi ember élete árán kapta meg az oroszlánt. Ez nincs rendjén. De mit tehetnék ellene? Én csak kívülálló vagyok, aki nem tartozik ahhoz a királysághoz. Csak a küldetés miatt jöttem, és azért, hogy fejlődhessek. És amúgy is, ők NPC-k, az életük nem ér olyan sokat. De akkor is… Ez akkor sem helyes. A küldetés végén majd talán megemlítem annak a báró uraságnak, ha persze túlélem. Hiszen eddig úgy történik, hogy bizony én vagyok a leggyengébb. A főnök pedig nem hiába főnök, jóval felettünk áll, az elmondása szerint. Ilyen az én szerencsém. Alig szabadultam, már mehetek is a Black Iron Castle falára. Na de lássuk a medvét, ahogy egy közmondás mondaná. Ahogy látom, ez a fenevad bizony tényleg egy medve, csak egy baj van: fekete indikátor. Ez rám nézve igen nagy gond. De talán a többieknek könnyebb lesz, hisz végül is én vagyok a leggyengébb.
- Nektek is fekete indikátort jelez? – kérdezem meg halkan, nehogy észrevegyen a fenevad.Ezzel talán azt is megtudják, hogy nekem bizony feketét jelez. Így viszont bajban vagyunk, mert nehéz lesz közel férkőzni a fenevadhoz. De a többiek talán okosabbak lesznek, mert nekem egyelőre a frontális támadáson kívül semmi ötletem nincs. Mert ugye ez az eddigi moboknál bevált, csak most más a helyzet. Addig is figyelek a többiekre, hátha okosabbak.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Pént. Jún. 06, 2014 7:08 am

A cél egyre közeledett, ahogy az erdőben kutyagoltunk. Ebben biztos voltam a megtett távolság miatt is, mert csak lehetetlen, hogy ne akadjunk rá egy idő után, másrészt azért, mert elég vacak küldi lett volna, ha a végén nem bukkanunk rá a mi hőn áhított kis petecskénkre. – Összegezzük! – ajánlottam fel addig is beszédtéma-felvetésként a többieknek. – Nekünk a petet másodlagos küldetés megszerezni. Az elsődleges a mob kiírtása. A fekete indikátor… reméljük, hogy a mi szintünkön vicc. – Elhúztam a szám. Igazán nem akartam megbántani őket azzal, hogy közlöm: az első szinten vagyunk. Itt a rendszer nekik még generálhat is fekete indikátoros mobot, de az már teljesen valószínűtlen, hogy az nekem is elpusztíthatatlan ellenség legyen. Ha más nem… Ha pedig így lesz, akkor valószínű, hogy nem fogunk osztozni a jutalmon – és ez a tudat elégedettséggel töltött el.

Az elégedettség azonban hamar szertefoszlott, ahogy a medvét megláttam. Fel sem merült bennem az, hogy tévedhetek, így erősen mellbe vágott a szín, ami a mob indikátorát befestette. – Hősködés nincs, az elsődleges küldetés törölve! – jelentettem ki fojtott hangon. – Meg se közelítsétek a mobot, az észlelési rádiuszán kívül várjatok meg! – A fogam csikorgattam. Nem így terveztem! Könnyű volt utasításokat osztogatnom: alacsony szintűek voltak – már ha állításaik igazak, és ebben, ugye, a vörös indikátorosnál semmi kedvem nem volt hinni –, tehát mindenben képzetlenek, pontjaik alacsonyak. Ha úgy is döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják azt, amit mondtam, a még számomra is fekete indikátoros mob egyetlen csapása elég lesz velük szemben. De legalább addig is elterelik a figyelmét ahhoz, hogy…
Aktiváltam a lopakodásomat. Hármas szinten állt, ami elméletileg messze elég kellett, hogy legyen egy JK-val vagy egy NJK-val szemben, most viszont egy igen magas szintű mobot akartam kicselezni. A fák közé tértem be, úgy akartam a pet közelébe érni… Tudjátok, mi a furcsa? Hogy az állat még messze nem volt széttépve… o.O

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Pént. Jún. 06, 2014 11:27 am

Felcsillant a szemem Teddy2 ajánlatára. Én mint egy palotalakó maci. Palotalackó mackó. Csábító ajánlat, nagyon is. Már láttam magam előtt, ahogy ott fekszem a hercegnő mellet aki időnként megsimogatja a buksim, közben pedig a cseléd lányok finomabbnál finomabb ételeket hoznak és közben ők is megsimogatnak. De jó is volna. Azonban Teddy2-vel nem értettem egyet.
- Egy petnek nem csak az a dolga, hogy élvezze a kényeztetést. Egy petnek az a feladata, hogy mindig a gazdája mellet álljon és vigyázzon rá. Hogy megvédje, ha valaki bántani akarja, hogy felvidítsa ha szomorú és hogy osztozkodjanak a jóban és rosszban egyaránt. Legalábbis ha én pet lennék, így gondolnák a gazdámra. – Fejeztem be a mondatot.

Mikor beletömtem a szájába a leveleket Teddy2 nem nagyon örült neki és elkezdte kiköpdösni a leveleket.
- Rendben akkor csak málnát együnk. Gondolom van bőven és nem csak ez az egy bokor. – Emeltem a magasba a mancsaim majd elkezdtem falni a málnát.
- Finom, egyél te is. – Mondtam tele tömött szájjal és ezúttal egy jó nagy adag málnát tömtem Teddy2 szájába.

Ahogy levettem a fejem Teddy2 ijedten pislogott.
- Ne félj! – Nyugtatgattam. – Nálam ez normális dolog. Azt nem tudom, hogy egészséges-e de minden nap tartok medverőnléti edzést, hogy fitt maradjak így biztos nem vagyok medvegészségtelen. – Kezdtem el mutogatni a bicepszeim. Látszólag aztán meg is nyugodott, főleg mikor el soroltam, hogy mikre vagyok képes.
- Úgy, hogy követjük a nyomaidat amit hagytál és az majd előbb vagy utóbb haza vezet. – Feleltem nemes egyszerűséggel de valamiért ettől megint megrémült és hátrálni kezdett. – Nyugi, segítek haza találni. – Nyugtattam ismét de aztán rájöttem miért vág ilyen rémült pofát.
- Úristen! Te összementél! – Mutattam rá azonban az én aranyos mancsaim helyett valami fekete izé nyúlt előre.
- Wááááá! Mi történt az én gyönyörű kék kumancsaimmal. – Kiáltottam rémültem és az arcomhoz kaptam, de valahogy mintha az alakja is más lett volna. – Teddy2 mi történt velem? – Pislogtam rá nagyokat. – Van egy tükröd? – Kérdeztem tőle kétségbe esetten de meg se vártam a választ és rohanni kezdtem. – Gyere a folyóhoz, talán le tudom mosni rólam ezt a fekete kormot. – Böktem meg Teddy2-őt.


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Hétf. Jún. 09, 2014 12:00 am

Maci:

Suttogó hangokat hallasz a fák közül, hallgatózás jártasságodnak hála, tökéletesen hallod a szavakat, és az irányt is be tudod lőni. Valaki el akarja csalni mellőled az új barátodat. Teddy2 csak bambán és félve bámul, a bökésedre azonban egyszerűen repül pár métert, és eltanyál a földön, az életcsíkja pedig sárgába vált. Úgy tűnik nem vagy még ura az újonnan szerzett hatalmas erődnek.

Ryuu:

Azt látod, hogy a hatalmas medve megtaszajtja a mancsával a kisebbet, mire az repül pár métert, majd sárgába vált az életcsíkkal ér földet.

Kincaid:

Azt látod, hogy a hatalmas medve megtaszajtja a mancsával a kisebbet, mire az repül pár métert, majd sárgába vált az életcsíkkal ér földet. Lopakodás képességednek hála a mob nem vett észre.

Tantalosz:

Egyelőre el vagy bújva. Very Happy

Kurasai:

Úgy tűnik shockoltak az események, és nem tudtál lépni. Ötszáz (500) szóval pótolhatsz a következő körben.

Következő határidő: Június 15. éjfél
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Jún. 09, 2014 6:36 pm

Nem jött be. A pet hülyébb mint hittem. Végtére is, csak egy pet! O.o Ehh, nah meg láthatóan nincs valami nagy szinten. Azonban haramiák még mindig sehol. Elhúztam a szám, ahogy a kiszemeltem hátrabukfencezett egy pár métert. S még az életcsíkját sem kímélte. Ez az izé meg, amelyik szintén egy medvére emlékeztet, forgolódik össze vissza. Ahh, megindult! Vajon meglátott? Engem, vagy valami mást? Esetleg rosszabb esetben az áldozata felé kap. - Cshh - Morogni lett volna kedvem, de az az igazság, hogy minden bosszúsága ellenére élveztem. A történet maga egy elég sablonos sztori, azonban talán most még előnyömre is válhat, hogy kisebb szintű vagyok. Ha egy jó pár szinttel magasabb lennék, talán nem is lenne fekete az az indikátor. Elvégre az első szinten vagyunk. Így pedig a cucc nagyon valószínű, hogy támadni fog.
És semmi esélyem. \o/ Ennél izgalmasabb már nem is lehet! Vagy mégis? Bárcsak lennének itt még mások is! *.* Elindultam a fedezékemben. Egyelőre nem akartam lebukni. Görnyedve, elég gyorsan haladva előre, s csak akkor, ha és persze amikor a medvuc, alias nagy fekete szörnyeteg, nem néz felém, illetve futásnak iramodik. Azt nem nagyon szeretném megvárni, hogy kiderüljön kit vett célba. Talán akkor már elég késő lesz, ha csak a felszálló pixeldarabok maradnak meg a célpontomból. Suhantam mint a szél, abban a fura fekete, ~ alig takaró fölsővel megáldott ~ cuccban, nah meg a nagy kaszával. Igazi jelenség lehettem...volna, ha lát is valaki. Rolling Eyes Meg próbáltam takarásban maradni, hogy ha észre is venne a mob, ne csaphasson le egyből. Maradjunk a vakfoltjában, ha van neki olyan, nah meg a háta mögött, és egy hangot se! \o\ Ehh.
Csak még nem igazán döntöttem el, hogy ha oda is érek, mit is fogok csinálni...

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Hétf. Jún. 09, 2014 7:28 pm

A vezetőnk is meglepődött az egészen, amiből azt tudtam leszűrni, hogy bizony neki is feketét jelez. Ez pedig baj. Hogyha tényleg olyan remek szinten áll, mint mondja, és még neki is fekete indikátort jelez, akkor nagyon nagy bajban vagyunk. Elég abba belegondolni, hogy nekem mennyicske életem van! O.o És még a legerősebb társunk is simán legyőzné ez a fenevad egy legyintéssel. Ez így nem jó. Nagyon nem az. Éreztem, ahogy úrrá lesz rajtam egyfajta páni félelem. Hogyha közel megyünk, megöl. Hogyha nem, akkor elbukjuk a küldetést, és a jogot arra, hogy továbbra is lovagnak nevezzük magunkat. Erre mondják azt, hogy a 22-es csapdája. Bármit teszünk, elbukunk. Hacsak nem vagyok elég szemfülesek. De ki lehetne elég szemfüles egy fekete indikátoros mobbal szemben? Talán a vezetőnk, a legerősebb tagunk. Ő meg is mondta, hogy odamegy, mi pedig ne csináljunk semmit. Erről hallani sem akartam. Azonban elég volt újra ránéznem a mob indikátorára. Ökölbe szorult a kezem. Tényleg ennyire tehetetlenek lennénk ezzel a mobbal szemben? Nem… Ne feledjük, ő csak egyedül van, mi pedig többen. Hogyha el tudnánk terelni a figyelmét…
Szóltam volna a fiúnak, hogy várjon, de ő már elindult a rengetegben. Túl hamar és túl elhamarkodottan cselekszik. Most szívesen utána mentem volna, de azt vettem észre, hogy bizony a medvék nem veszik észre. Valakinek volt pénze Lopakodásra… És ezután hogyan lesz tovább? Mert az rendben, hogy addig elért, de utána mit csinál? Ha pisszegni kezd a medvebocsnak, a fenevad észreveszi. Hogyha várakozik, akkor lehet, hogy a Hercegnő állatkája odavész. Újabb kelepce. A társamra meredtem, aki mellette állt, és úgy döntöttem, hogyha ő nem, majd én lépek.
- Te várj itt, hogyha szeretnél, én megpróbálok segíteni. – mondtam neki kurtán, de komoly hangon. Kerestem egy kisebb tisztást és már el is kiáltottam magam.
- Pegazus! – a szárnyas paripa már ott is termett, én pedig megpaskoltam az oldalát. – Talán ez lesz az utolsó alkalom, hogy együtt repülhetünk. – mondta neki mosolyogva, de a szavaimban ott bujkált a szomorúság. De legalább, ha én nem is, a többiek legalább szerencsésen befejezik a küldetést.
Ő csak prüszkölt egyet, én pedig felpattantam a hátára, és már fent is voltam a levegőben. Sajnos nem volt Látás jártasságom, így csak a tájékozódó képességemben bízhattam.
- Héj, Medve! Kapj el, ha tudsz! – kiáltottam le a fekete indikátoros szörnynek. És ekkor eszembe jutott a Fővadász és az emberei. Ők életüket áldozták azért, hogy legyen egy állatkája a Bárónak. Én pedig most lehet, hogy életemet fogom áldozni azért, hogy a többiek befejezhessék a küldetést. De már a kocsin is megmondtam: Az NPC-k érzelmeit a játékosokról másolják. És bizony úgy tűnik, én is egy olyan játékos vagyok, aki a célért áldozná az életét. Ez a felfedezés mosolyt csalt az arcomra. Már csak abban reménykedhettem, hogy az a fekete mob követni fog engem, így pedig legalább a többiek elvihetik a királykisasszony kedvencét. A fiúban bíztam, tudtam, hogy kapcsolni fog, és kap az alkalmon, amint a medve elfordul és elviheti az állatkát. Utána már csak rajtam múlik minden.

_________________
Komolyan azt hiszed, bosszant, hogy gyilkosnak hívsz, azért, mert úgy nézek ki? Nem érdekel. A piros indikátorosok gyilkosok, persze, és senki sem szereti őket, de nagyon intelligensek és erős a túlélési ösztönük.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Hétf. Jún. 16, 2014 9:22 am

Nem értem mi folyik itt! Mikor megbököm Teddy2-őt az hanyatt vágódik és elrepül az élete meg sárgába szökik át Nincs is támadó erőm. Hogy tudtam én egyáltalán sebezni? Ráadásul suttogást is hallottam. El akarták Teddy2-őt rabolni! Nem engedhettem.
- Jól vagy? – Lépek oda hozzá aggódó tekintettel. – Kérlek ne haragudj, nem vagyok tisztában a medverőmmel.- De lehet, hogy csak ilyen pici élete van? nem, valami megváltozott rajtam. A bundám, az én gyönyörű kék bundám fekete lett. És… és az erőm megsokszorozódott. Mi van ha örökre így maradok? Kék mackovács helyett fekete mackovács leszek? Vagy ha megint színt váltok feketéről fehérre, vagy fekehérre? Hogy fogom így élni a mindenapjaim? Ekkor egy fura pasas jött elém és kiabálni kezdett. Nem értettem mit akar. Kérdően néztem Teddy2-re, hogy ez most nekem beszél.
- Most nincs idő fogócskázásra! – Förmedek rá mérgesen a férfira. – Nem látod, hogy vészhelyzet van? Ráadásul el akarják venni Teddy2-őt! Inkább segíts! – Utasítom a férfit utána megint Teddy2 felé fordultam. – Te fuss a folyó felé, megyek utánad! – Adtam a parancsot neki. Pedig én nem szoktam parancsolgatni. Mi van velem? Ekkor azonban egy másik fiú is megjelent. Bujkált… vagy mit csinált. Lehet ő akarja bántani Teddy2-őt.
- Roaaaar! – Bőgök fel mint valami igazi medve és suhintok felé. Hátha meg ijed és elszalad. Nem tudom mi történik. Teddy2-őt viszont meg kell védenem. Megígértem, hogy hazaviszem és nem vagyok szószegő maci. Csak azt remélem, hogy vissza változik a testem aranyos kis Teddy macivá. ^^


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Hétf. Jún. 16, 2014 9:29 am

Maci nagyon szépen tud bőgni, pont úgy, mint egy igazi medve... bár az az egy probléma, hogy akkor is ilyen a hangja, amikor beszélni szeretne.
Teddy 2 viszont igyekszik elbújni, de ez kevés sikerrel megy neki.

Holnapig még várom a maradék két játékost is, utána ha ennyien vagytok, akkor ennyien kell elkezdeni a küzdelmet a fenevaddal, úgyhogy tessék őket unszolni. Very Happy
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Hétf. Jún. 16, 2014 9:42 pm

Tantalosz kérdésére enyhén elhúztam a számat. Való igaz, hogy én is enyhe öngyilkossági hajlammal rendelkezek sokak szerint, de én olybá tűnik, nem bírom, ha más is ugyanezt a az elvet nézi maguk előtt, ha arra kerül sor, hogy életedet kockáztatva megvédj másokat, vagy segítsél valakin. Mindegy, nem mondhatom, meg más hogyan viselkedjen. De azt megkövetelem magamtól, hogy más érdekében én is kockáztassam a saját életemet. Azárt csöndben maradtam, hiába erősítette meg a fekete indikátorról való tényét. Majd miután kiszálltunk, elmagyaráztam az indikátorokról való alap tudnivalókat, és megkértem őket, hogy osszák meg velem a statjaikat. Én is elárultam minden tudnivalót, és jó volt látni, hogy Tantalosz a piros játékos is megosztja velem az információit. Olybá tűnik, nem származik olyan rossz fáról ez az alma. Sajnos azonban, bár reméltem Kincaid úrfi nem szándékozott velünk együtt működve kialakítani egy stratégiát. Hiába a nagy szint, ha nincs csapatmunka. Azért a vörösnek biccentek.
- Köszönöm úrfi. Próbáljon mindig mögöttem, vagy az úr mögött maradni. – emelem lazán fel karomat Kincaid felé – Ilyen kevés élettel, ha gondolja, részt vehet a harcban, de mindig maradjon váltótávolságra tőlünk, hogy szükség esetén sikerüljön switchet alkalmazni Önön. Bár Kincaid úr szavait hallva, inkább maradjon mögöttem úrfi. – teszem hozzá ugyanolyan érzéketlen hangon.

(sajnos nem volt időm befejezni, eddig meg Kincaidra vártam, mert sokat számított volna mit mond, tesz. Mindegy megpróbálom még bővíteni, ha lesz időm, ha nem pótolok)

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Kedd Jún. 17, 2014 6:09 am

Tehát akkor a következő a felállás:

Van kettő plusz egy lovagunk, akinek a feladata megölni a bestiát, és visszaszolgáltatni a kiskirálylány kedvencét.

Van egy harcművészünk, akinek a feladata megölni a bestiát, és megakadályozni, hogy a gonoszok elkapják a királylány kedvencét, megölni őket is, majd visszaszolgáltatni a macit.

Van egy Macink, akinek az önként vállalt feladata, hogy visszaviszi a királylány kedvencét.

Közben Kincaid képessége olyan jól sikerült, hogy teljesen eltűnt... reménykedjünk, hogy ki tudja kapcsolni a lopakodást. A következő körben 750 szóval pótolhat.

Ryutoshinál pedig a Kincaidra várás fair érv, így a következő postjához elég, ha hozzábiggyeszti azt az ötven szót, ami innen hiányzik. Smile

Semmi érdemleges nem történik, a madarak csiripelnek, a szél fúj, a málna finom.

Amennyiben harcra kerül sor, úgy az első harcba belépő kezd a meglepetés erejével, utána azonban a pontok alapján számított sorrendiség érvényes.

Következő határidő: Június 24.

Jó szórakozást!  
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Jún. 23, 2014 8:34 pm

Ok kezdjük ott, hogy van egy debil fekete szörnyünk, ami üvöltözik meg légynek néz, aztán van egy még idiótább ~ csak hogy ne legyen már szó ismétlés ~ petünk, amit meg kéne menteni, ami teljességgel lehetetlen, a sötét medvnagyúr, még feketébb indikátorát nézve. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg az agya helyén is sötétség lapul, még is hova a fészkes fenébe rohan ez? Nem egy támadó mob? Akkor támadjon meg, ne elhessegessen. Aztán pedig rátérhetünk történetünk következő furcsaságára, valami ostoba humaonid öngyilkos jelölt. ráadásul vörösen izzott az indikátora, ezt még innen is észre lehetett venni. Jah igen, nem említettem a miértet. A szerencsétlen nyavalyás alig, hogy felszállt valami lónak kinéző hátasra, repült is egyet róla, szinte el sem hagyták a földet. Erre mégis hogyan kéne reagálnom? Suspect
Nah jó, nekem ennyi elég. Jobb nem megöletnem magam a vérengző mobbal, a piros indikátorost közelítettem meg és egy jól irányzott kasza suhintással próbáltam megszabadulni tőle. Eggyel kevesebb probléma. Haramia kiiktatva. Cool
____________
Megfordulhatott volna a fejemben, hogy nem njk, meg az is, hogy talán játékos, hiszen a szavai alapján valami megmentő akcióba akart kezdeni, de ugyanúgy gondolhattam volna arra is, hogy őket is megzavarta ez a túlméretezett miniboss is, meg arra is, hogy ha játékos is, (ami egyáltalán nem biztos, hiszen rengeteg ember szabású mob van, ellenséges szándékkal Aincrad szerte ), már ölt embert, és ha ő a "haramiák" egyike, akkor levághatom, nem de? Meg ettől nem pirosodom be, szóval " fő " a biztonság!
Nah minderre egyáltalán nem gondoltam! nem gondoltam semmire, rámentem arra az elemre, ami a legkönnyebbnek látszott! *.*

// jól láttátok, betámadtam Tantát ^^ //

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Hétf. Jún. 23, 2014 9:00 pm

Tantalos sebeződik tizenhetet, életcsíkja pirosba vált.

A harcot rátok bízom, ha szeretnétek kockával, ha szeretnétek anélkül, felváltva vagy gyorsaság szerint harcoltok, etc, etc. Természetesen a többiek is beszállhatnak, egyezzetek meg egymással, hogy miként szeretnétek lebonyolítani, és úgy legyen, ahogyan a többségnek kényelmes. Smile
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Hétf. Jún. 23, 2014 10:36 pm

A Pegazusos manőverem sajnos nem sikerült a legjobban, de legalább annyit elértem, hogy a fenemedvad rám figyelt, így Kincaid nyugodtan elviheti a kedves kis bocsot.
Azonban a fiú,  bármerre is néztem, nem volt sehol. Csak a medve bömbölt rám, amitől Pegazus is megijedt,  és már megzabolázni sem tudtam,  zuhantam lefelé.  Remek. Szerintem szabadidőmben többet fogok lovaglásra gyúrni... Azonban most semmi szabadidőm nincs. Először is meg kel tudnom, hogy mi történt ezzel a Kincaid úrfival, aki nem használta ki az elterelő taktikámat... Most gondolkodhatok valami újabb terven...
Sokáig azonban nem gondolkodhattam, ugyanis egy árny ugrott elő és támadott le. Remek. Az életcsíkom nem sokára felvette az indikátorom színét, ami nem volt megnyugtató. Gondolom ő is jól tudja, hogy egy csapással legyőzhetne, és csak szórakozik velem. Amúgy is kissé trollnak néz ki a srác. >.>
Egyébként, hogyan került ide? Mert mi nem hívtuk, az is biztos. Akkor viszont csak erre bóklászott? Neem, erre az esély kisebb az egy százaléknál. Esetleg ő is a küldetés egyik másik játékosa, akinek más célja van? Jó, ez abszurd. Kayaba csak ritkán talál ki olyan küldetést, amivel a játékosok egymást ölik. Lehet, hogy most rossz kedve volt, mert megjött az áramszámla, és a szervergép sokat fogyaszt. X3 De legyen akárhohyan is, annyi biztos, hogy rám támadott, tehát ellenség. És még a pirosodás gondolata sem áll fent, hiszen piros gyilkolással nem szineződik az indikátora. Remek. Akkor nem tehetek mást, szembe kell szállnom vele. Félek, hogyha elkiálltanám magam, vagy a medve jönne a társaim helyett, vagy pedig ő ölne meg, még mielőtt ide érnének. Viszont név nnélkül nem harcolok.
- Gondolom Kincaid-re és Ryutoshira hiába várok, egy az egy ellen fogunk harcolni. Mondd, fiú,  hogy hívnak? - kérdem tőle, mint egy rendes párbaj kezdetén. A szembenállók ezzel fejezték ki akkor is a tiszteletüket, hiszen igen csak szégyen volt egy névtelen kardforgatótól kikapni. Remélem benne is lesz annyi tartás, hogy elárulja.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Kedd Jún. 24, 2014 6:29 pm

-Ajajajajj Kumaaaaa! – Jajveszékeltem… volna de kiabálás helyett csak valami bőgés hagyta el a szám. Szép nagy medve bőgés. Pedig nekem egyáltalán nem ilyen hangom van, hanem lágy és bársonyos akárcsak… valami ami lágy és bársonyos, nem beszélve arról, hogy még cuki hangom is van… volt wáááá össze vagyok zavarodva!
-Teddy2 te ugye érted amit mondok? – Nézek szomorú szemekkel Teddy2-re. Ha ő sem érti mit mondok én hazamegyek és elbújok egy barlangban. Istenem! Már viselkedésben is kezdek medve lenni! Mi van ha nem változok vissza sohasem? Mindig egy nagy fekete medve maradok. Bár a plusz erő jól jön, de akkor is. Hogy fogok így bevágódni a lányoknál?
- Az én testem, az én gyönyörű kék cuki testem. – Pityeredek el magamban de ebből úgyis csak annyi látszik, hogy medvebőgök. Nem össze kell szednem magam! Azt mondtam segítek Teddynek és segíteni is fogok. Elbújni nem nagyon tud. Legalább ha bújócskában nyerni akarok tudom kivel fogok játszani. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz. Hirtelen elő ugrik egy kaszás gyerek és megüti azt a másikat akinek majdnem el is fogy az élete.
- Ne verekedjetek! – Kiabálok rájuk de aztán eszembe jut, hogy úgy se értik. Más megoldást kellet találnom. Kettőjük közé furakodom és két lábra emelkedem, hogy minél nagyobb és félelmetesebb legyek sőt még mérgesen bőgök is. Ha ez nem segít és nem menekülnek el akkor célba veszem őket. Vagyis pontosabban a fegyverüket. A mancsommal megpróbálom kiütni a kaszát a fiú kezéből és ha ez sikerül akkor a másik fiútól is elveszem a fegyverét.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kincaid on Kedd Jún. 24, 2014 8:47 pm

Ó, hát kit látnak szemeim? – Lestem meglepetten, ahogy Ryuu elszaladt előttem. Nem mondhatnám, hogy könnyű volt ráismerni a rengeteg ráaggatott cucc alatt, de azért voltak olyan jó látó képességeim és ismertem annyira közelről (de annyira közelről még nem) a fiút, hogy ne bár kis időlimittel, de kapcsoljak, hogy kivel is akadt dolgunk. Azaz… Nekünk? Szó sincs róla! Itt ment minden, mint a karikacsapás. Nélkülem is! – Ez volt benne a legjobb!
A nem éppen zöld indikátoros játékos elterelő technikája majdnem olyan látványosra sikerült, hogy még engem is beszippantott, ahogy a paripával az égen száguldozott. Későn eszméltem, hogy persze, itt a remek lehetőség arra, hogy akkor a pet életét biztonságosabb zónába tereljem, de hát minek is törtem volna magam? A medvegyev elvtárs szemfülesebb volt nálam, és jól leteremtette a petet. Nem pusztult el egyetlen csapástól. Öröm és boldogság!
Nálam ekkor jött a képbe Ryuu, aki… Tökéletesen adta magát: teljesen hasznavehetetlen volt. Most komolyan! Ennyi? Megjelenik azokban a menő cuccokban, feszít és pózol bennük, aztán… Aztán mit csinál?
Nem mondom, hogy sokkal jobb lennék nála, mert amikor úgy tűnt, hogy beleköt a medvébe – számomra volt egy ilyen rendkívül boldognak tűnő pillanat –, akkor az én fejemben már kész is volt a terv. Hősies halált halhat, mi másra vágyna? A másik két lovaggal elmenekítjük a petet, amíg ő feltartja a medvét, a jutalmat megszerezzük, és majd viszek egy orchideát a fekete falhoz, ahol a neve van áthúzva. Az az csak lesz. Hmm, talán nem kéne még temetni.
Nem, tényleg semmi szükség nem volt arra, hogy mi temessük. Temette ő saját magát! A képlet igen egyszerű volt: tanúsíts teljes érdektelenséget a melletted tomboló fekete indikátoros medve irányába, hagyd a fenébe a petet, amit láthatóan mindenki más meg akar menteni, és inkább állj neki módszeresen leküzdeni a társaidat. Bár amilyen halálmadárnak öltözött, a gót énje biztos nem bír minket. Ch!
Mégis mit mondhatnék még? A madarak csiripelnek, a szál fúj, a málna finom, ezek meg most fogják kinyírni egymást… Hogy közbe akarok-e avatkozni? Komolyan felmerül bennem, hogy nem! Idillikus látvány volt számomra mindig is, ahogy nem túl ártatlan játékosok estek egymásnak. Olyanok, akiknek nincs alaphelyzetben a kurzorjuk. És most hozzájuk ez a medve… Hát fenomenális!
Az álcám már rég lebomlott rólam. Mármint hívjuk éppenséggel álcának, mondjuk, de persze, ez szimpla lopakodás volt, semmi több, de én valamiért mégis sokkal szívesebben gondoltam arra, hogy engem álca véd meg. Hogy miért is járt ezen az agyam? Mert teljesen feleslegesnek ítéltem meg, hogy közbeavatkozzak. Gyönyörű látvány volt, hogy amíg ezek hárman elvannak egymással, addig a pet… A pet!
Hoh, végre értelmét nyerte az, hogy itt vagyok! A pet! Amíg ezek elvannak egymással, addig én már indulhatok is a kis idomított programért. Kurasai felé kerülök, hátha esetleg arra adja a fejét, hogy ő is csinál valamit, és akkor nem lenne rossz, ha velem összehangoltan tenné ezt meg. Persze ha ő is a halálba kíván futni, és csatlakozna a hármas verekedéshez, akkor felőlem simán megteheti. Másrészről annál tisztább lenne talán közel kerülnöm a pethez, amíg ezek lefoglalják egymást. Nincs is más dolgom, mint begyűjteni!

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
avatar
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3167/3300  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Jún. 24, 2014 10:43 pm

A medve ahogy vártuk fekete indikátoros mob, mely igencsak lerontja az esélyünket, tekintve, hogy Kincaird úrfinak is szintén hasonló színezetségű az a fránya indikátor. Kincaid parancsát követve nem sok mindent tettem, csak karba font kézzel vártam, és készültem hátha valamikor közbe kéne lépnem. Mindenesetre, amit láttam nem volt éppen kecsegtető. A medve szegény petet alig taszította meg, mégis akkorát repül, hogy azt hittem ott helyben pixeleső terem a helyén, azonban úgy tűnt tévedtem, és a medve csak feleződött életsávval huppan egy nagyot, de ezt leszámítva nem történt semmi. Én nem sokat teketóriáztam mit tegyek. Pontosan azt, amire utasítottak, maradtam a helyemen. Tanatalosz azonban olybá tűnt másféle azonuláson van mint én. Nem foglalkozva Tantalosz utasításaival, és az én figyelmeztetésemmel, hogy ne nagyon menjen előre, aktivált egy képességet, és előhívott egy szárnyas lovat. Bár csodás jószág volt, én úgy gondoltam nem most van itt az ideje, hogy bármit is tegyünk. Némán néztem Tant felé, és azután is őt néztem, miután felszállt. Természetesen továbbra is álltam, ám most hátam mögött kulcsoltam össze karjaimat, és mély levegőt szívtam be tüdőmbe. Úgy érzem elég nagy baj lesz ebből a végén, de nem zavartattam magamat. Eddigiek alapján nem sok mindent ért el Tant, de annyit igen, hogy magára vonja a lény figyelmét. Kincaid azonban még mindig nem szándékozott semmit sem tenni. Még bámészkodhatnék itt egy darabig, hogy végre történjen valami. Mindenesetre olybá érzem, hogy Tantalosz túlságosan nagy feladatot vett magára. Nemsokára talán a medve bömbölése miatt megrémülve lepottyant a lováról, és kiszolgáltatottá vált a fekete barátunknak. Ekkor lépett színre egy 5. személy is, ha a 2 mobot is beleszámoljuk, magamat meg nem. Egy újabb fiú, aki fegyveréből kikövetkeztetve harcművész. Már-már azt hittem Tantalosz biztonságban lesz, mikor az új jövevény kis híján one hitelte. A medve is megindult kettejük felé, eközben Kincaid a pet irányába vette az irányt. Ej micsoda bonyodalmak. Kincaid mikor mellém ér hozzászólok, bár medvéék felé nézek.
- Remélem nem gond Uram, ha nem segítek biztonságba vinni a petet. Tantalosz úrfi, ha jól látom, bajban van. Ha esetleg nem találkoznánk Örvendtem a találkozásnak. – ezzel megindulok a társaság felé.
Bár a páncélom zörgött, én nem indítottam semmilyen csatakiáltást sem, hanem egyszerűen rápróbáltam sújtani a medve mancsára, mikor Tantalosz felé nyúlt (mikor a fegyverelütéssel próbálkozott), és akár sikerült, akár nem pajzsommal elfedem magamat, és elállom a lény, és Tantalosz közötti utat. Komor arccal azért nem bírtam megállni a következő szavakat.
- Tantalosz úrfi. Szép repülés volt, ha szabad megjegyeznem, de a landolást még finomítania kéne. De 10 pontból 2-t adok érte Önnek.
Kimondja, hogy nincs humorom? Jó akasztófahumor, de humornak, humor az is. Majd a medvéhez intézem szavaimat, aki nem úgy viselkedett, mint egy átlag mob. Egy átlag mob nem várna, rögvest támadna, nem megfélemlítéssel foglalkozna.
- Ne álljon az utunkba. A feladatunk egyik része a bocs biztonságos hazajuttatása. Szóval ne nehezítse meg a feladatunkat. – mondom, hátha a rendszer felfogatja a mobbal a mondanivalómat, ugyanis nem lepődnék meg ha NJK szinten állna eme nedve, majd az idegen felé intézem a továbbiakat – Önnel pedig lesz egy kis elintéznivalóm, ha nincs ellenére. Nem tűröm, ha társaimra orvul rátámadnak, még ha vörös is az említett társ. – de azért odasúgok még Tantnak is valamit – Vonuljon fedezékbe. Gondolom Ön sem örülne, ha pixeleződne. Az életem úgy vélem elég lesz egy-két csapásra, ha elég lesz, majd ha elég messze lesz jómagam is csatlakozok Önökhöz.
Mondom majd megemelve pajzsomat kész volta a védekezésre, illetve ellentámadásra.

// 300 szóval tartoztam kegyednek +-ba nem 50-el, Silica kisasszony, mert 500 helyett 200-at írtam előzőbe időhiány miatt, mert túl sokáig vártam a „felettesem” postjára Smile mindenesetre ha jól néztem ezzel pótoltam, illetve támadásom sikerét Önre bízom, illetve Macira, ha a Kisasszony úgy véli inkább ő döntsön. //

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Kedd Jún. 24, 2014 11:33 pm

Teddy2 megszólalni ugyan nem szólal meg, talán a félelem miatt, de mindenesetre bólint, hogy érti Maci szavait. Ide-oda kapkodja a fejét, és igyekszik mindenkitől a lehető legtávolabb kerülni.

Úgy döntöttem, hogy a harc KT szerűen legyen kijátszva, azaz mindenki maga dönti el, hogy talált-e az ütés, de legyetek azért figyelemmel a pontokra. Természetesen közbeavatkozok, ha valaki túl ügyes.

Határidő: Július 1.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Kedd Júl. 01, 2014 9:19 am

Az események pörögnek, az emberek egymással verekednek, Teddy2 pedig rémülten pislog körbe és kapkodja a fejét. Nem is tudom mi lehetne itt a jó megoldás. Próbáltam megakadályozni a harcot de erre még ketten csatlakoztak az egész. Erősebbnek érzem magam az tény és való, de ennyi emberrel még így sem tudok elbánni. Ekkor azonban az egyik fiú beszélni kezdett hozzám és kiderült, hogy ők is ugyan azt akarják mint én. Haza vinni Teddy2-őt. A maci essen bele, hogy pont ilyenkor nem tudok beszélni. Pedig én is csak segíteni akarok. A fiúcska beszédére leengedem a mancsaim és lehuppanok a földre. Talán ezzel megérti, hogy nem szándékozom bántani.
- Teddy2, meg tudod nekik mondani, hogy én is csak haza akarlak vinni? – Fordulok oda medve pajtásomhoz. Na persze valami B tervet is ki kell találnom. Talán lerajzolhatnám mi történt. Így is tettem, nagyok voltak a karmaim így azzal, tudtam a földbe rajzolni. Először egy síró macit rajzoltam és egy másikat aki őt nézi melléjük pedig egy embert kérdőjellel a feje felett. Utána a maci megsimogatja a síró hátát és egy nyilat húzok a kérdőjeles emberhez. Talán ebből megértik az egészet. Legalábbis bízom benne de jobb lenne, ha Teddy2 szépen elmagyarázná mi is folyik itt. Aztán fölkelek a földről és odacammogok Teddy2 mellé.
- Nyugi valahogy megoldjuk ezt is! – Nyugtatgatom és az orrommal megböködöm őt, persze csak óvatosan nehogy megint életvesztés legyen a vége. Még véletlenül sem akarok neki ártani, és bízom benne, hogy az emberek sem akarják majd őt bántalmazni.


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Kedd Júl. 01, 2014 1:28 pm

A fiú válaszára már figyelni sem tudtam, mivel hirtelen előrontott a fenevad is. Et egyszerűen remek! Úgy tűnik, van választási lehetőségem. Vagy a fiú,  vagy pedig a medve öl meg. Azonban a medve nem támadott. Jobban mondva, nem minket támadott, hanem a fegyvereinket. Ezt nem értettem.  Miért akar minket harcképtelenné tenni, és miért így? Akkor már könnyebb,  hogyha belénk döfi mancsait. De pont a fegyvereket...
Tovább ezen nem gondolkodhattam, mert rögtön itt termett Ryutoshi úrfi, és már jött is segíteni. Meg gúnyolódni...
- Azért négy pontot megért legalább, hiszen eltereltem a kuma koma figyelmét. - vetettem oda neki, kissé játékosabban. Viszont neki sem kellett kétszer mondania azt, hogy hagyjam el a csatateret.
- Lekötelez, Ryutoshi úrfi. - mondtam a fiúnak,  és már ballagtam is kissé hátrébb, hogy kivonjam magam a csatából.
~ Szánalmas vagy. ~ mondta a fejemben egy hang. ~ Az előbb még szívesen áldoztad volna az életed azért, hogy a többieknek sikerüljön a küldetés. Most pedig? Meghúzod magad, míg a többiek harcolnak. Ez nem járja.~
Igaza volt. De mit tehettem? Az életem kicsi, és erőm sincs . Csak felesleges áldozat lennék, főleg, hogy Ryutoshi erősebb, és szembe tud vele szállni. De a medvével még ő sem bírna el. Ez aztán gondolkodtató... A fene vinné el, segítek neki!
Gyorsan megittam a potimat, és már indultam is vissza. Nem lehetek gyáva, ha egy társam bajban van. Igaz, hogy először nekem kellett segíteni, de akkor is. Egyszerűen nem ülhetek ölbe tett kézzel, az nem az én stílusom. Aztán mit vettem észre? A medve a földre rajzol! De... vajon mit? Egy maci. Aztán még egy. Mellé peddig egy ember is.
- Ezzel vajon mit akar ábrázolni? - kérdeztem Ryutoshitól, amikor visszatértem. Abban biztos voltam, hogy mondani akar valamit. De vajon mit?
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Júl. 02, 2014 8:38 pm

Halvány mosoly játszott pár pillanatig az arcomon, Tantalosz játékos megjegyzésén, de inkább a mobra koncentráltam, nehogy nekikezdjen itt csapkodni, mert azt hiszem, semelyikünk nem örülne, egy-két nullázódásnak, főleg én talán. Mikor a fiú beleegyezett, hogy hátrébb megy, bólintok, hogy megértette, hogy ez most nem az ő kevéske életének való feladat. Bár én se vagyok sokkal jobb, azért én talán túlélnék 1-két csapást, még ha a kaszás fiú is támadna meg. Páncélzatom kicsit hangosabban megzörrent, ahogy harci alakzatba álltam ismét, de olybá tűnt, hogy vagy a medve most a mancsait fájlalja, amit nem hiszek, vagy talán sikerült egy értelemmel rendelkező mobot kifognom? Az valóban nagyon érdekes lenne. De előfordulhat, hogy a rendszer állította be ezt a funkciót, hogy érzékelje a medvéhez irányuló beszédet, és reagáljon is rá. Nem lepődnék meg egy újabb küldetés ikon megjelenésén, de olybá tűnt nem fog megjelenni semmilyen ikon, vagy figyelmeztetés. De a medve ám nagyon különös dolgokat tett. nekiállt ábrákat vésni a földbe… Most vagy én komplikálom nagyon túl, vagy ez már nem KA programozásának műve. Nem hittem el, hogy Kayaba ennyire kifinomult programozással vesződne egy miniküldetéssel. Bár kitudja, én mégse hiszem, hogy ez lenne az itt történő dolgok. Tanatlosz kérdésére  egy halk hm-öt engedek meg magamnak.
- 2 dolgot veszek ki. Vagy az hogy elrabolta a petet a gazdájától, és maga neveli fel… vagy hogy vissza akarja vinni. Már ha az a maci ott a mi célpontunk akart lenni. – majd a medvére nézek – rendben mi visszaszolgáltatjuk a tulajdonosának a barátját. Viszont itt le kell rendeznünk egy-két dolgot mi embereknek. – mondom majd a ránk támadó fiúra nézek fagyos tekintettel – ugye nem gondolja, hogy szabadon hagyom elmenni azon után, hogy megtámadta a társamat. Azonban.. lássa, hogy nem vagyok, kegyetlen párbajban fogjuk eldönteni a menetelét. Gondolom, Ön úgyse engedne el minket. Így humanitárius módon elintézhetjük. A győztes pedig ítélkezhet a másik felett. – mondom majd választ sem várva elküldöm a felkérést a fiúnak – Elfogadja, vagy inkább elmenekül teleportációval megfélemlítve, gyáván? – mondom kimérten, kellő éllel a hangomban.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Csüt. Júl. 03, 2014 7:50 am

Maci2 megrázza a fejét és Teddy mögé bújik, félve néz a sok fegyvertől és páncéltól csörgő emberre, majd mivel Teddy leguggolt a rajzoláshoz, és így eléri, nagyon halkan a fülébe suttog, hogy csak ő hallhassa.
-Nem tudom. A gazda azt mondta, hogy nem beszélhetek idegen emberekkel.

Ryuu és Kincaid (hátha) 500 szóval pótolhatnak a következő körben.
Határidő: Július 10.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Szer. Júl. 09, 2014 5:58 pm

Ryutoshi úrfinak bizonyára igaza lehetett a rajzzal kapcsolatban. De magában ez az egész nagyon furcsa. Egy mob, aki elakarja nekünk magyarázni, hogy mit is tesz éppen, és nem a rendszer ellenére nem támad ránk? Ez az egész túl abszurd ahhoz, hogy elfogadjam. De mi van, ha mégis? Ha a mobok már annyira intelligensek, hogy kapcsolatba tudjunk lépni velük? Ez egy új áttörést jelentene az emberek és a mesterséges intelligencia között. Főleg, mivel egy játékról van szó, ahol alapból be vannak programozva a mob-ok arra, hogy megtámadjanak minket. Ez is csak azt jelenti, hogy igenis vannak hibák a mi kedvelt adminunknak a programjában. De... Mi van akkor, hogyha ezt a hibát direkt generálta? Ez azt jelentené, hogy szándékosan készítette ezt a mobot, hogy zaklassa a helyieket és fejlődjön. Mert szinte biztos vagyok benne, hogy a mobok is tudnak fejlődni. Máskülönben nem lenne értelme az egésznek, és nekünk, játékosoknak óriási előnyünk lenne. Abban pedig mi az élvezet? Számára semmi, és számunkra is csak monoton farmolássá válna az egész. Persze nem mondom, a boss-okkal eddig megtudott minket szorítani, hiszen a szabadulásom után az volt az első, hogy megkérdezzem, hogy hányas szinten járunk. Amikor meghallottam, hogy a 16. szintet nyitották még csak meg, megnyugodtam. Ezek szerint van hova felzárkózni, és még lehetséges a felzárkózás. Az viszont már elkeserítőbb volt, hogy két év után még csak itt tartunk. Most vagy Kayaba Akihiko egy zseni, vagy pedig mi vagyunk bénák... Mind a kettőt lehetségesnek tartom.
Visszatérve a medvére, hogyha kommunikálni akar velünk, akkor egy próbát megér.
Ryutoshi úrfi lefoglalta a váratlan játékost, így én normálisan tudtam beszélgetni a medvével.
- Elnézést, Medve úr... Mi azt a küldetést kaptuk, hogy épségben vigyük vissza azt a kis macit. - mutatok a medvére, aki suttog neki valamit a fülébe. - Megengedi, hogy végezzük a kötelességünket? - kérdezem meg tőle. Most vagy megőrültem, vagy pedig egy zseni vagyok. Ez majd a medvén múlik.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Júl. 10, 2014 3:27 pm

Némán állok, pajzsom a lábamnál tartva, fegyveremet készenlétben tartva, ám a fiú nem úgy tűnik, hogy döntésre jutna. nem siettetem az elfordulást, kitudja, milyen dolgokon töri a fejét, így hát csak tovább nézem higgadtan, próbálva a tekintetébe fúrni sajátomat. Sokáig vártam, és nem leltem fel semmi tenni akarást. Vajon a fiú tart a tisztes csatától, vagy csak elkalandozott? A lényeg azonban annyi, hogy nem nagyon látszott tőle gyors reakció, így megcsóválom fejem, majd hátamra akasztom pajzsomat. A buzogányom az övemre tettem csak, hogy kéznél legyen, hátha szükségem lesz még rá. Fő a készenlétség. Karomat megtámasztva a markolaton elindultam Tantalosz felé, aki olybá tűnt megpróbál ismét szót érteni a medvével. Én biztos távolságból megállok, majd leguggolva a tenyeremet a bocs felé tartva megállok, és várok. Terveim szerint idejön a bocs megszaglászni, és nem szándékozik tovább idegenkedni, de mivel egy virtuális világban vagyunk, és alapjáraton is nem tudom, hogy vajon ez sikerülne-e medvékkel, így nem fűzők sok reményt, ám ha mégis közelebb jön a medve nyugodt, lassú mozdulattokkal megsimogatom a bocsot, és megpróbálom megkedveltetni magamat nála. Természetesen a nagy medvét sem hagyom kiszökni a látókörömből, nem szívesen örülnék a „Na találd ki, ki vagyok” játéknak, és alapból sem szerettem, nemhogy egy ilyen szintű mob lepne meg vele. Mindenesetre, ha sikerrel járok, ha nem felállok, és ismét azt kezdem el, amihez a legjobban értek. Némán várom, hogy mi fog történni. Elég nehéz így is a kommunikálás, nem szeretném még jobban megnehezítenünk a dolgainkat, így viszont maradt ez, de szerencsére nem is bánom annyira.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Csüt. Júl. 10, 2014 5:13 pm

- Kin chan? O.O Itt van Kin chan? Hol hol? Dokonieru wa Kin chan? Misete kudasai! :3 - Fordulok körbe körbe, nem is foglalkozva vele, hogy az előbb majdnem félbe vágtam a kölyköt. Egy piros indiktároros játékos, megszokhatta már, hogy csípőből ugranak rá, amint meglátják. Rolling Eyes Habár nem úgy néztek ki, mint egy csapat haramia horda, meg ahhoz kevesen is voltak. Attól még nem adtam fel, könnyen meglehet, hogy az a feladatuk, hogy ők öljék meg a bocst, és nekem meg meg kell ezt akadályoznom. Úúúú, olyan jóóó leneee! *.* De úgy néz ki nem ez volt a helyzet. persze az is lehet, hogy át akarnak ejteni. Elhitetik a veszélyes, ~ és elég szeszélyes ~ mobbal is, meg velem is, hogy milyen tündiaranybogarak, akik jót akarnak, aztán bevégeztetik a kis njk pet életét velem együtt. >.< Nem hagyhatom. No
Nah, ilyen értelmesnek nem tartottam ezt a két jómadarat, habár ha Kin chan is itt van, akkor megváltozik a képlet. Szóval biztos ő az ész a csapatukban, és most is itt bujkál valahol! *.*
- Kin chan, hol bujkálsz? *.* -
Fordultam körbe megint csak, meg kicsit el is távolodtam tőlük, míg a nagy feketeséggel trécseltek. Látszott azon a tagon is, hogy nem olyan mint amit az ember elvárna a fajtájától, nah de hát bumm, és akkor mi van?
Végül keresésemben kudarcot vallva és bele is unva a dologba, felhagytam vele, majd visszatértem a haramiáimhoz. x3

Nah igen. Nem szóltam arról, hogy milyen hősiesen mentettek meg, azaz a második, a fekete medvuci támadását. ^^ Mert nem izgat! -.*
Nos, most, hogy ezt tisztáztam, térjünk vissza az eredeti idővonalhoz.

Tehát ott tartottunk, hogy a két jómadár az ellenséggel mobbal haverkodik, míg én a megmentett kaszámat vállamon pihentetve nézek körbe.... újfent. Azonban most már a kis petet nézem meg maganak. Nah igen, jobb lesz ha nem hagyjuk, hogy még több sebzést bekapjon. Kicsi el is fog a "félsz", mikor a nagydarab mob közeledik hozzá. Nem lenne jó elbukni a küldetést ennek az eszetlen programnak a hülyesége miatt.

Mosolyogva közeledem az előbb olyan csúnyán megbántott megmentő hősünkhöz.
- Sumane, azt hittem, hogy ellenséges njk vagy, aztán meg izgatott lettem Kin chan miatt, de úgy látszik nem akar előjönni. QQ
Nah rá se rántsatok, majd előkerül ha kell. :3
-
Ugyan egy pillanatra eszembe jutott a képességem, azonban még nem éreztem elérkezettnek az idejét, így még nem fedtem fel, hogy mit tudok.
- Jól hallottam Ryutoshi kuntól, hogy vissza akarjátok vinni a petet? Én is ezt a küldetést kaptam. *.* -
Felcsillant a szemem, mintha megtaláltam volna azt a két embert, akivel majd ezentúl sülve főve együtt leszek. - Csináljuk együtt! Lehetne a csapatnevünk Szivárvány team. x3
Ne ne, Tanta kun, hogy lettél piros?
- Közelebb hajoltam. Olyan közel a fiúhoz ~ mellőzve a másik pojácát, aki valamit nagyon meg akart velem beszélni ~, hogy frusztráló legyen a közelségem. Nem bírok magammal. >.< - Élvezted? ^^ -
Nah ha ez nem vágta ki nála a biztosítékot, akkor az eszelős vigyorom biztosan. Neutral Nem tudom mi van velem. Olyan gonosz vagyok, pedig igazán igyekszem mindenkinek a kedvében járni. Bizony! x3
Sajnos Kin chan keresése teljesen lefoglalt ahhoz, hogy a lovagot jobban meg tudjam figyelni, annyi viszont bizonyos volt, hogy a szavajárása egy múlt századbeli hivatalnoknak is idejét múlt lenne. Honnan szalajtották ezt?
Felegyenesedtem és megvakarva a nyakam, mellé soroltam és teljes közönyösséggel kérdeztem meg a nyilvánvalót.
- Mire várunk? >.> -

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.